PDA

View Full Version : MOTO GP ROUND 3 ARGENTINA

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

RaGe_Raptor
22/04/2015, 20:20
κατι μου λεει οτι θα του την φυλαει.......

τί δηλαδή...!!!??? θα τον χτυπήσει δυνατότερα , Hiroshi style????:lol:

spyrakos35
22/04/2015, 20:24
τί δηλαδή...!!!??? θα τον χτυπήσει δυνατότερα , Hiroshi style????:lol:

Θα του το σβησει στη γραμμη εκκινησης....

:lol:

FotisFz1
22/04/2015, 21:07
θα δειξει ....μονο κανενα fatality :lol: να μην εχουμε

RaGe_Raptor
22/04/2015, 21:18
θα δειξει ....μονο κανενα fatality :lol: να μην εχουμε

βασικά αυτό είναι ίσως θέμα..πολύ εύκολα μπορεί να συμβεί και μακάρι ο μικρός να είναι πιο λεπτεπίλεπτος όταν βροντάει τους άλλους για να περάσει από πάνω τους....

cityfly
22/04/2015, 22:21
Δεν ήταν ζελατίνα.Υμένας ήταν. :D

:beer::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

ripseventh
22/04/2015, 23:11
....και αν λεω αν.... τον ειχε ριξει τον γιατρο κατω...πως θα ταν οι σχεσεις τους μετα?θα μου πεις κατσε να δουμε απο δω και περα την σταση στους αγωνες του γιατρου απεναντι στον μικρο.

stam2
23/04/2015, 06:39
το ότι ο γιατρός δεν άφησε καμία "πόρτα" ανοιχτή στο μικρό δεν τον καθιστά ένοχο για επιτηδευμένη σύγκρουση.ακούγεται αστείο....
Σαφως ετσι ειναι...

Διαβασα και αυτο στο fox sports http://www.foxsports.com/motor/story/motogp-marc-marquez-valentino-rossi-crash-recap-042215 και ουσιαστικα ο mm κλεινει το θεμα ετσι...

thunder ace
23/04/2015, 06:48
Καλημερες.Α να τους δουμε πχ στους δυο τελευταιους γυρους στον επομενο αγωνα,να παιζουν ισοδυναμα για πρωτη θεση side by side.Eκει σε θελω.

RaGe_Raptor
23/04/2015, 08:28
Σαφως ετσι ειναι...

Διαβασα και αυτο στο fox sports http://www.foxsports.com/motor/story/motogp-marc-marquez-valentino-rossi-crash-recap-042215 και ουσιαστικα ο mm κλεινει το θεμα ετσι...

δε θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς πιστεύω.
περιγράφοντας το συμβάν ο Ρόσσι στη συνέντευξη τύπου είπε:

"προσπερνώντας τον Μαρκ σκέφτηκα ότι θα δοκιμάσει να με περάσει ξανά αμέσως μα πριν προλάβω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου έβαλε τη μηχανή του πάνω μου(!!!) και λέω f@ckkkkk!!! περίμενα να είσαι επιιθετικός αλλά όχι κι έτσι!! προσπαθώντας να επιταχύνω όσο το δυνατον περισσότερο για την επόμενη ζώνη φρεναρίσματος ένιωσα ξανά να με ακουμπά αλλά δεν κατάλαβα αν ήταν από δεξιά ή αριστερά"
(ή μετάφραση είναι ψιλοελεύθερη:D)
χωράνε διαφορων ερμηνειών τα λόγια του?δε νομίζω.είναι ξεκάθαρος.από την άλλη ο Μαρκ ήταν ψιλο-αινιγματικός απαντώντας ότι θα κρατήσει για τον εαυτό του το τι μαθήματα πήρε από το συμβάν.

thunder ace
23/04/2015, 08:33
δε θα μπορούσε να κάνει κι αλλιώς πιστεύω.
περιγράφοντας το συμβάν ο Ρόσσι στη συνέντευξη τύπου είπε:

(ή μετάφραση είναι ψιλοελεύθερη:D)
χωράνε διαφορων ερμηνειών τα λόγια του?δε νομίζω.είναι ξεκάθαρος.από την άλλη ο Μαρκ ήταν ψιλο-αινιγματικός απαντώντας ότι θα κρατήσει για τον εαυτό του το τι μαθήματα πήρε από το συμβάν.
Μπα καθολου αινιγματικος:"εχεις να δεις σημαδια απο ροδιες στη φορμα σου ,που θα παει συνεφο":bawl:

RaGe_Raptor
23/04/2015, 08:46
ειλικρινέστατος Λορένθο.ευχάριστο.δυσάρεστο η συνεχιζόμενη έλλειψη ανταγωνιστικότητας.

βασικά νομίζω ο Λορε ποτέ δεν επανήλθε σε κορυφαίο επίπεδο από τη στιγμή που η brigdestone έφερε τα heat resistant λάστιχα με λιγότερο edge grip.αυτό του κόστισε όσο σε κανέναν άλλο αφού το στυλ του είχε ως βάση την ασσύληπτη ταχύτητα μέσα στη στροφή.

δεν ξέρω πια εαν η Μ1 εξελίσεται με βάση τι ζητάει ο Ρόσσι αφού είδαμε ότι βελτιώθηκε πολύ στα φρένα (το block pass βούτυρο στο ψωμί του γέρου).

MG-KTiNoS
23/04/2015, 09:39
ειλικρινέστατος Λορένθο.ευχάριστο.δυσάρεστο η συνεχιζόμενη έλλειψη ανταγωνιστικότητας.

Σου πέρασε από το μυαλό ότι τόσος είναι?
Όσο ήταν χωρίς μαρκ, γιατρό και Ντουκάτι τον έβλεπες.
Μόλις τη θέση του Στόνερ πήρε ο Μαρκ, ο γιατρός βρήκε μηχανάκι και ο Ντούκος επέστρεψε...
Πήγε στη θέση του.
Δεν είναι πια και κανένα τζόβενο.
:smokin:

RaGe_Raptor
23/04/2015, 10:08
Σου πέρασε από το μυαλό ότι τόσος είναι?.....

όχι......
δεν ήταν αυτός που ανάγκασε το Ρόσσι να σηκώσει τοίχο???:smokin:

όπως δεν "ξέχασε" να καβαλάει ο Ρόσσι στα χρόνια της Ντουλάπι έτσι κι ο Λόρε...δεν έχει "ξεχάσει"...το αν θα επανέλθει είναι άλλο θέμα

thunder ace
23/04/2015, 10:12
Ρε παιδια ας πουμε σημερα μια καλη κουβεντα για τον χορχε......γιορταζει.Μη τον πικραινουμε......κριμα.

FotisFz1
23/04/2015, 10:27
Ο Λορενθο προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν οδηγος(αχωνευτος σε ολα τα υπολοιπα)
εχει αυτο το σμουθ στυλ που φαινεται να τα κανει ολα τελεια και στο χιλιοστο
οχι σαν τον Μαρκ που παει οπως να ναι(βεβαια παει γαμιοντας τελικα ....)
Νομιζω ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας η πτωση του
δεν ξερω αν θα επανελθει αλλα σιγουρα δεν ειναι σε χαμηλοτερο επιπεδο απο τους αλλους

sniper
23/04/2015, 10:33
Ο Λορενθο προσωπικα μου αρεσει πολυ σαν οδηγος(αχωνευτος σε ολα τα υπολοιπα)
εχει αυτο το σμουθ στυλ που φαινεται να τα κανει ολα τελεια και στο χιλιοστο
οχι σαν τον Μαρκ που παει οπως να ναι(βεβαια παει γαμιοντας τελικα ....)
Νομιζω ειναι καθαρα θεμα ψυχολογιας η πτωση του
δεν ξερω αν θα επανελθει αλλα σιγουρα δεν ειναι σε χαμηλοτερο επιπεδο απο τους αλλους

Δεν πάει ο Μαρκέζ όπως να 'ναι. Αν προσέξεις όλοι οι αναβάτες του HRC (και οι δορυφορικές με factory moto/πλαίσιο) έτσι πάνε. Πιο νευρικός ακόμα ειναι ο Κράτσλου, ο οποίος και είπε ότι τώρα κατάλαβε ότι για να οδηγηθεί αυτό που καβαλάει πρέπει να είσαι στο όριό του....

FotisFz1
23/04/2015, 10:37
ε ναι προφανως αφου φτιαχτηκε πανω του το μοτοσακο
δεν ειπα οτι ειναι κακο αυτο
απλα εμενα μ αρεσει πιο πολυ το αλλο
το σμουθ το απεριττο στυλ
αυτο που εχει χρονια τωρα ο Γιατρος
και ο Λορενθο σιγουρα δεν αξιζει να τον χλευαζουμε
ειναι απο τους κορυφαιους

MG-KTiNoS
23/04/2015, 10:41
όχι......
δεν ήταν αυτός που ανάγκασε το Ρόσσι να σηκώσει τοίχο???:smokin:

όπως δεν "ξέχασε" να καβαλάει ο Ρόσσι στα χρόνια της Ντουλάπι έτσι κι ο Λόρε...δεν έχει "ξεχάσει"...το αν θα επανέλθει είναι άλλο θέμα

Ο τοίχος μπήκε για λόγους κυρίως "πολιτικούς" τότε από εκεί και πέρα βάθρο δύσκολα βλέπει πια.
Βγάλε το Ρόσσι που είναι στην έξωδο υπάρχουν Ντόβι, ΜΜ που είναι άπιαστοι για αυτόν σήμερα.

sniper
23/04/2015, 10:42
ε ναι προφανως αφου φτιαχτηκε πανω του το μοτοσακο
δεν ειπα οτι ειναι κακο αυτο
απλα εμενα μ αρεσει πιο πολυ το αλλο
το σμουθ το απεριττο στυλ
αυτο που εχει χρονια τωρα ο Γιατρος
και ο Λορενθο σιγουρα δεν αξιζει να τον χλευαζουμε
ειναι απο τους κορυφαιους

Κανέναν από εκεί μέσα δεν έχουμε τα @@ να χλευάζουμε. Απλά λειτουργούμε κι εδώ οπαδικά. Κακώς αλλά συμβαίνει.

RaGe_Raptor
23/04/2015, 10:53
Κανέναν από εκεί μέσα δεν έχουμε τα @@ να χλευάζουμε. Απλά λειτουργούμε κι εδώ οπαδικά. Κακώς αλλά συμβαίνει.

ναι οκ υπάρχει το οπαδικό στοιχείο σε άλλον λιγότερο,σε άλλον περισσότερο....καλώς ή κακώς έτσι είναι...
επίσης ρόλο παίζει και η χρονική στιγμή.αν διαβάσεις σχόλιά μου κατά τη διάρκεια του αγώνα,πάνω στην ένταση και ειδικά όταν ο Ρόσσι κάνει πράγματα όπως Αργεντινή θα με θεωρήσεις χούλιγκαν...έχω γράψει για άπιστους,για λαγούμια κι άλλα τέτοια γραφικά πάντα όμως με μια εσάνς πειράγματος προς υποστηρικτές "αντιπάλων" που αν κάποιος τα απομονώσει δε λαμβάνει την πλήρη εικόνα...

και φυσικά όταν γράφουμε κάτι για κάποιον αγωνιζόμενο δεν το γράφουμε σε σύγκριση με τις δυνατότητές ΜΑΣ μα με των συναθλητών του..ειδάλλως δεν έπρεπε να σχολιάζουμε καν...

:wave2:

κουβέντα κάνουμε δεν απαντάω σ'εσένα με αυτά τα σχόλια..γενικόλογες παρατηρήσεις για τα αγωνιστικά θέματα μέσα από τη δική μου οπτική...

pipe_smoker
23/04/2015, 11:04
και φυσικά όταν γράφουμε κάτι για κάποιον αγωνιζόμενο δεν το γράφουμε σε σύγκριση με τις δυνατότητές ΜΑΣ μα με των συναθλητών του..ειδάλλως δεν έπρεπε να σχολιάζουμε καν...

Καλά εννοείται αυτό!

Όταν κράζουμε τον Πεντρόζα δε λέμε "Φέρ'τε τονε μου το μπούστη ρε να τα στήσουμε! Τρεις κολώνες θα του ρίξω!":lol:

thunder ace
23/04/2015, 11:08
Καλά εννοείται αυτό!

Όταν κράζουμε τον Πεντρόζα δε λέμε "Φέρ'τε τονε μου το μπούστη ρε να τα στήσουμε! Τρεις κολώνες θα του ρίξω!":lol:
Καλα....αν τυχει και φυγεις στην εκκινηση μη το ορκιζεσαι:D

endopandou
23/04/2015, 11:10
Απλά λειτουργούμε κι εδώ οπαδικά. Ξέχασες και το σαν αγέλη

fkol k4
23/04/2015, 11:12
Σου πέρασε από το μυαλό ότι τόσος είναι?
Όσο ήταν χωρίς μαρκ, γιατρό και Ντουκάτι τον έβλεπες.
Μόλις τη θέση του Στόνερ πήρε ο Μαρκ, ο γιατρός βρήκε μηχανάκι και ο Ντούκος επέστρεψε...
Πήγε στη θέση του.
Δεν είναι πια και κανένα τζόβενο.

Είναι ο αναβάτης που ανάγκασε τον Rossi να σηκώσει τοίχο στα paddocks, προφανώς ο Rossi δεν το έκανε αυτό επειδή ο Lorenzo είναι «πιο λίγος», με τον Edwards δεν είχε πρόβλημα.
Είναι ο μόνος αναβάτης στην ιστορία που τερμάτισε μπροστά από τον Rossi ως teammate (και ο Rossi δεν ξεκίνησε να τρέχει εχθές, είναι εκεί 20 χρόνια...)
Είναι ο αναβάτης που κέρδισε πρωτάθλημα το 2012 με ένα μοτέρ λιγότερο, το οποίο αν θυμάσαι το είχαν ρυθμίσει τόσο χαμηλά για ν' αντέξει να βγάλει τη σεζόν που όταν ο Pedrosa τον έβρισκε σε ευθεία τον πέρναγε όπως τώρα ο Marquez τη SUZUKI
Είναι ο αναβάτης που το 2013 έχασε το πρωτάθλημα από τον Marquez για μόλις 4 βαθμούς έχοντας τις περισσότερες νίκες (8 έναντι 6 του μικρού), ενώ πήρε εκκίνηση σε έναν λιγότερο αγώνα και σε άλλον έναν έτρεξε μια μέρα μετά από εγχείρηση
Είναι ο αναβάτης με την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στο 2ο μισό του περσινού πρωταθλήματος (166 έναντι 154 του Rossi και 137 του Marquez).

Εχμμμ... όχι, ούτε για μια στιγμή δεν θα μου πέρναγε κάτι τέτοιο.

pipe_smoker
23/04/2015, 11:17
Εχμμμ... όχι, ούτε για μια στιγμή δεν θα μου πέρναγε κάτι τέτοιο.

Θα συμφωνήσω μαζί σου.

Και με την εμφάνιση Μαρκέζ, θυμάμαι πολλούς που λέγαμε ότι ο μόνος ικανός να τον κοντράρει θα ήταν ο Χόρχε.

Απλά, για κάποιο λόγο, νομίζω ότι ο ίδιος δεν αναγνωρίζει το μέγεθός του, και ενώ είναι μεγάλος "συμπεριφέρεται" σα μικρός.

endopandou
23/04/2015, 11:19
Αλήθεια πόσοι από τους παπαρολόγους που μας ζαλίζουν χρόνια τα ούμπαλα για το ότι θέλουν μάχες μέχρι τέλους και το άθλημα πάνω απ όλα και το θέαμα πάνω απ όλα και λοιπές μούφες πανηγύρισαν την πτώση του Μαρκέζ ???
Λες να κατάλαβαν τώρα πόσο οπαδάρες είναι ??

Σπυράκο και σταμ2 για εσας
https://www.dropbox.com/s/hkhcayr040ih869/Record_2015_04_20_11_25_45_310.mp4?dl=0

akaposto
23/04/2015, 11:21
Καλα....αν τυχει και φυγεις στην εκκινηση μη το ορκιζεσαι:D

κοιτάς δίπλα σου και βλέπεις τον γΚοντό. Του κάνεις ότι ζορίζεσαι...
σε κοιτάει με το βλέμα "σοβαρά τώρα;"

πας στην γωνία να ντραπείς για 2 αγωνιστικές σεζλόγκ!

Ξέχασες και το σαν αγέλη

flame :bawl:

RaGe_Raptor
23/04/2015, 11:23
.....Εχμμμ... όχι, ούτε για μια στιγμή δεν θα μου πέρναγε κάτι τέτοιο....
το παρακάτω μπολντ πιστεύεις ότι έχει βάση? ή είναι σε επίπεδο ψυχολογίας κυρίως το "πρόβλημα" εξού και η επίσκεψη στον Ρόμπερτς για πνευματική υποστήριξη-καθοδήγηση..

βασικά νομίζω ο Λορε ποτέ δεν επανήλθε σε κορυφαίο επίπεδο από τη στιγμή που η brigdestone έφερε τα heat resistant λάστιχα με λιγότερο edge grip.αυτό του κόστισε όσο σε κανέναν άλλο αφού το στυλ του είχε ως βάση την ασσύληπτη ταχύτητα μέσα στη στροφή.

δεν ξέρω πια εαν η Μ1 εξελίσεται με βάση τι ζητάει ο Ρόσσι αφού είδαμε ότι βελτιώθηκε πολύ στα φρένα (το block pass βούτυρο στο ψωμί του γέρου).

thunder ace
23/04/2015, 11:24
Αλήθεια πόσοι από τους παπαρολόγους που μας ζαλίζουν χρόνια τα ούμπαλα για το ότι θέλουν μάχες μέχρι τέλους και το άθλημα πάνω απ όλα και το θέαμα πάνω απ όλα και λοιπές μούφες πανηγύρισαν την πτώση του Μαρκέζ ???
Λες να κατάλαβαν τώρα πόσο οπαδάρες είναι ??

https://www.dropbox.com/s/hkhcayr040ih869/Record_2015_04_20_11_25_45_310.mp4?dl=0

Εγω πανηγυρισα την πτωση του μαρ μαρ.Ποιανου οπαδος ειμαι;

endopandou
23/04/2015, 11:25
Εγω πανηγυρισα την πτωση του μαρ μαρ.Ποιανου οπαδος ειμαι; Δεν ξέρω πάντως φίλαθλο δεν σε λέω

thunder ace
23/04/2015, 11:33
Δεν ξέρω πάντως φίλαθλο δεν σε λέω

Εγινε......δηλ καμμια 30 χρονια βλεπω αγωνες επειδη γουσταρω αιμα και σπασμενα κοκκαλα;............παναθεμα δεν χορτασα ακομα;

endopandou
23/04/2015, 11:35
Εγινε......δηλ καμμια 30 χρονια βλεπω αγωνες επειδη γουσταρω αιμα και σπασμενα κοκκαλα;............παναθεμα δεν χορτασα ακομα;
τι να σου πω; Μάλλον

thunder ace
23/04/2015, 11:36
τι να σου πω; Μάλλον

Υποχωρω.

fkol k4
23/04/2015, 11:38
το παρακάτω μπολντ («βασικά νομίζω ο Λορε ποτέ δεν επανήλθε σε κορυφαίο επίπεδο από τη στιγμή που η brigdestone έφερε τα heat resistant λάστιχα με λιγότερο edge grip.αυτό του κόστισε όσο σε κανέναν άλλο αφού το στυλ του είχε ως βάση την ασσύληπτη ταχύτητα μέσα στη στροφή».) πιστεύεις ότι έχει βάση? ή είναι σε επίπεδο ψυχολογίας κυρίως το "πρόβλημα" εξού και η επίσκεψη στον Ρόμπερτς για πνευματική υποστήριξη-καθοδήγηση..

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά.
Ο Lorenzo είναι ο μόνος αναβάτης που παρακολουθώ μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα (Google+ δηλαδή, μόνο αυτό έχω) και για ολόκληρη την pre-season όλα τα post του ήταν τα λεγόμενα 'motivational posts' (https://plus.google.com/u/0/+jorgelorenzo/posts). Δηλαδή ποστ του τύπου «πάμε γερά, όποιος δεν τα παρατάει ποτέ κάποτε δικαιώνεται» κτλ κτλ κτλ
Μου δίνει την εντύπωση δηλαδή πως προσπαθεί να εμψυχώσει τον εαυτό του, ενώ αντίθετα ο Rossi μου δίνει την εντύπωση πως μέσα στο μυαλό του βρίσκονται φράσεις του τύπου «γατάκια, τώρα που θα σας ξετρυπήσω να δω άμα τολμάτε να με ξαναπείτε γέρο».

Τώρα, για το αν το ότι η brigdestone έφερε τα heat resistant λάστιχα τον επηρέασε τόσο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, ίσως. Ίσως να το εξέλαβε σαν μια αδικία (μιας και τελικά για τους άλλους δεν ήταν και τόσο πρόβλημα) και αυτό να τον έχει ρίξει γενικότερα.
Οδηγικά πάντως δεν μπορώ να δεχτώ πως δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα λάστιχο.

GIOTIS750
23/04/2015, 13:25
Αμα κοιτουσε ο καθενας την καμπουρα[τι ειπε και τι εγραψε στο παρελθον] του και δεν εκρινε μονο θα ειμασταν ολοι πολυ καλυτεροι ανθρωποι .

stam2
23/04/2015, 13:49

καλή ψαριά!
λέει πολλά το συγκεκριμένο βίντεο... βασικά εγώ έψαχνα για την λήψη ελικοπτέρου για να βγάλω άκρη που και εκεί φαίνεται κάπως, αλλά είναι μονταρισμένη μισό δέκατο πριν τη σύγκρουση και δεν ήμουν σίγουρος για κάποιες υπόνοιες.... εδώ στην αντίθετη λήψη φαίνονται όλα...
όπως και να χει είναι πίσω του και οφείλει να προσέχει τον μπροστά.

επιμένω όμως σε αυτά που προείπα. Ο mm είναι μικρός, έχει πολλά να μάθει ακόμα για τους αντιπάλους αλλά και για τον εαυτό του... και έχει μεγάλη πορεία όχι μόνο στο μέλλον αλλά και στο φετινό πρωτάθλημα... αν και δεν είμαι των στοιχημάτων, μου χει μπει έντονα η επιθυμία τώρα που ανέβηκε ο συντελεστής του μικρού, να παίξω ένα ταληράκι για το χαβαλέ....:evil:

RaGe_Raptor
23/04/2015, 13:53
Δεν μπορώ να πω με σιγουριά.
Ο Lorenzo είναι ο μόνος αναβάτης που παρακολουθώ μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα (Google+ δηλαδή, μόνο αυτό έχω) και για ολόκληρη την pre-season όλα τα post του ήταν τα λεγόμενα 'motivational posts' (https://plus.google.com/u/0/+jorgelorenzo/posts). Δηλαδή ποστ του τύπου «πάμε γερά, όποιος δεν τα παρατάει ποτέ κάποτε δικαιώνεται» κτλ κτλ κτλ
Μου δίνει την εντύπωση δηλαδή πως προσπαθεί να εμψυχώσει τον εαυτό του, ενώ αντίθετα ο Rossi μου δίνει την εντύπωση πως μέσα στο μυαλό του βρίσκονται φράσεις του τύπου «γατάκια, τώρα που θα σας ξετρυπήσω να δω άμα τολμάτε να με ξαναπείτε γέρο».

Τώρα, για το αν το ότι η brigdestone έφερε τα heat resistant λάστιχα τον επηρέασε τόσο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, ίσως. Ίσως να το εξέλαβε σαν μια αδικία (μιας και τελικά για τους άλλους δεν ήταν και τόσο πρόβλημα) και αυτό να τον έχει ρίξει γενικότερα.
Οδηγικά πάντως δεν μπορώ να δεχτώ πως δεν μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα λάστιχο.

έτσι..!!!
και στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει

RaGe_Raptor
23/04/2015, 13:58
....................Σπυράκο και σταμ2 για εσας
https://www.dropbox.com/s/hkhcayr040ih869/Record_2015_04_20_11_25_45_310.mp4?dl=0..................

καλή ψαριά!
λέει πολλά το συγκεκριμένο βίντεο... βασικά εγώ έψαχνα για την λήψη ελικοπτέρου για να βγάλω άκρη που και εκεί φαίνεται κάπως, αλλά είναι μονταρισμένη μισό δέκατο πριν τη σύγκρουση και δεν ήμουν σίγουρος για κάποιες υπόνοιες.... εδώ στην αντίθετη λήψη φαίνονται όλα...
όπως και να χει είναι πίσω του και οφείλει να προσέχει τον μπροστά....

για πείτε λίγο τι βλέπετε...έτσι για την πρόοδο της συζήτησης...:D

Ζεύκας
23/04/2015, 14:28

Καλόστωνα άργησες 5 μέρες. ήταν πολύ βαθύ το λαγούμι φαίνεται.

Ωραία λήψη. οσκαρικιά.
Καλό θα ήταν να ξέρεις πως την ΙΔΙΑ στροφή την πήρε ο Ρόσσι με τον ΙΔΙΟ τρόπο στον προηγούμενο γύρο.
Επίσης την ΙΔΙΑ στροφή την έπαιρνε με τον ακριβώς ΙΔΙΟ τρόπο και ο Λορένθο.

Παραθέτω έναν πιο άσχετο από σένα μοτοτζιπιολόγο:

Was Rossi’s line out of Turn 5 unusual? Not particularly. In the early laps, Jorge Lorenzo had taken the exact same line, jinking left at the exact same spot to set up for Turn 6. On the lap before the crash, Rossi does exactly the same thing, taking the same, slightly wider line on the approach to Turn 6. What’s more, Rossi had just had his bike unsettled by the first collision with Márquez, and so was perhaps not as free to choose his line as if he was riding on his own.

Αλλά τι ξέρει αυτός ο Εμετικός; Εδώ ολόκληρος mario27, η αυτού εξοχότης τον έχει βγάλει άσχετο.

Τέσπα...πάντα θα υπάρχουν εδώ μέσα 1-2 πιο γραφικοί από τη Σαντορίνη που πάντα θέλουν να κάνουν το άσπρο-μαύρο.
Πιο πριν ήταν ο gibernau7 (Μήτσο σ'αγαπώ, τα λέμε το καλοκαίρι Τολό) τώρα είσαι εσύ, αύριο ποιος ξέρει;

Υ.Γ.1: τελικά κάποιοι που αρέσκονται να τρέφουν στοργή στους φερέλπιδες και να απεχθάνονται τους αυτοκράτορες ποτέ δεν θα ξεπεράσουν το ΠΕΟΣ του Ρόσσι στον Σέτε.

Υ.Γ.2: Βλέπω μοτοτζιπι 2 χρόνια τώρα, άσχετος είμαι και λέω καμιά χαζομαρίτσα, μη με παραξηγάτε :blush:

stam2
23/04/2015, 14:33
για πείτε λίγο τι βλέπετε...έτσι για την πρόοδο της συζήτησης...:D

ΣΙΓΟΥΡΑ βλέπουμε το ίδιο!!! :D

η ερμηνεία ίσως να είναι διαφορετική....
και από το ελικόπτερο αλλά και από εδώ δίνει την εντύπωση ότι ο vr ανοίγει λίγο παραπάνω τη γραμμή του καθώς σηκώνεται και πριν ξαναπλαγιάσει.... συμπτωματικά έχει κοιτάξει και πίσω του...!

ο δε mm έχω την εντύπωση τελικά ότι δεν γέρνει στο πλάι αριστερά για να πάρει θέση για τη στροφή, αλλά παίρνει αργά χαμπαρι το απότομο άνοιγμα της γραμμής του γιατρού και απλώς ρίχνει το σώμα του αριστερά προσπαθώντας να κρατήσει το μηχανάκι πλαγιασμένο δεξιά προς αποφυγή επαφής... όπως κάνει κανείς όταν δει ξαφνικά ένα εμπόδιο στο δρόμο του... στρίβει απότομα και γέρνει αντίθετα.
δες επίσης κατεύθυνση και των δύο με κέντρο την κάμερα...

334401

endopandou
23/04/2015, 14:35
Καλόστωνα άργησες 5 μέρες. ήταν πολύ βαθύ το λαγούμι φαίνεται.

θέλεις να πεις πως με αυτό:
Μπήκε Τετάρτη ρε πστη μου ακόμα να βγουν από το λαγούμι οι γνωστοί ακαδημαϊκοί παπαρολόγοι; :rotflmao: απευθυνόσουν σε εμένα;

Bladerunner
23/04/2015, 14:39
(...)ρίχνει το σώμα του αριστερά προσπαθώντας να κρατήσει το μηχανάκι πλαγιασμένο δεξιά προς αποφυγή επαφής... όπως κάνει κανείς όταν δει ξαφνικά ένα εμπόδιο στο δρόμο του... στρίβει απότομα και γέρνει αντίθετα.
(...)

Κι εγώ έγραψα ότι το σήκωμα του Rossi δέχεται διαφορετικές ερμηνείες, αλλά αυτό που βλέπουμε να κάνει ο Marquez είναι να τοποθετεί το σώμα του για την ερχόμενη αριστερή ΠΡΙΝ τοποθετήσει το μηχανάκι. Είναι συγκεκριμένη τεχνική που επιτρέπει αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση πλαισίου και αναρτήσεων.

stam2
23/04/2015, 14:47
Κι εγώ έγραψα ότι το σήκωμα του Rossi δέχεται διαφορετικές ερμηνείες, αλλά αυτό που βλέπουμε να κάνει ο Marquez είναι να τοποθετεί το σώμα του για την ερχόμενη αριστερή ΠΡΙΝ τοποθετήσει το μηχανάκι. Είναι συγκεκριμένη τεχνική που επιτρέπει αστραπιαίες αλλαγές κατεύθυνσης με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση πλαισίου και αναρτήσεων.

σωστά! όλα σηκώνουν διαφορετικές ερμηνείες και ούτως ή άλλως η συζήτηση είναι υπό μορφήν καφενείου... ούτε επώνυμοι σχολιαστές ειδικού τύπου είμαστε εδώ ούτε αγωνοδίκες... γουστάρουμε όλοι που βλέπουμε θέαμα και σαφώς γουστάρουμε και την κουβεντούλα μετά.

Ναι ο mm έχει παρόμοιο στυλ με αυτό που λες, όχι πάντα όμως. Αν προσέξεις αλλάζει ελαφρώς τον τρόπο που οδηγεί ανάλογα με συνθήκες, τύπο στροφής, πίστας και κατάστασης μοτοσυκλέτας. Όπως όλοι βέβαια... Και επίσης προκαλεί πονοκέφαλο να βλέπεις την ίδια σκηνή σε επανάληψη από διαφορετικές κάμερες και να φαίνονται εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα... δυστυχως δεν έχουν βγει ακόμα προς τα έξω οι λήψεις από το ελικόπτερο, αλλά και από τις μοτοσυκλέτες των δυο τους...

Coyote.V
23/04/2015, 15:00
Όλοι εστιάζουμε στην πτώση του ΜΜ και όχι στον εμβολισμό που έκανε μερικά δευτερόλεπτα πριν.... να σας πω κάτι ρε παίδες ;

Και επίτηδες να το έκανε ο Ρ , καλά του έκανε ! 334402

Ζεύκας
23/04/2015, 15:11
θέλεις να πεις πως με αυτό: απευθυνόσουν σε εμένα;

do the math ;)

Σύμφωνα με τους κανόνες δεν μπορώ να προσβάλω σαν ατόμο και δεν συνηθίζω να πηγαίνω να banάκια :wave2:

RaGe_Raptor
23/04/2015, 15:39
ΣΙΓΟΥΡΑ βλέπουμε το ίδιο!!! :D

η ερμηνεία ίσως να είναι διαφορετική....
:lol:σωστός...!!!

και από το ελικόπτερο αλλά και από εδώ δίνει την εντύπωση ότι ο vr ανοίγει λίγο παραπάνω τη γραμμή του καθώς σηκώνεται και πριν ξαναπλαγιάσει.... συμπτωματικά έχει κοιτάξει και πίσω του...!
έχω την εντύπωση πως για να δεις ΤΟΣΟ πίσω φορώντας κράνος πρέπει να ξεριζώσεις τον αυχένα σου...ξαναλέω δική μου εντύπωση

ο δε mm έχω την εντύπωση τελικά ότι δεν γέρνει στο πλάι αριστερά για να πάρει θέση για τη στροφή, αλλά παίρνει αργά χαμπαρι το απότομο άνοιγμα της γραμμής του γιατρού και απλώς ρίχνει το σώμα του αριστερά προσπαθώντας να κρατήσει το μηχανάκι πλαγιασμένο δεξιά προς αποφυγή επαφής... όπως κάνει κανείς όταν δει ξαφνικά ένα εμπόδιο στο δρόμο του... στρίβει απότομα και γέρνει αντίθετα.
δες επίσης κατεύθυνση και των δύο με κέντρο την κάμερα...
έτσι φαίνεται ή ίσως κι αυτό που λέει ο μπλέιντ
334401

:beer:

RaGe_Raptor
23/04/2015, 15:44
...σωστά! όλα σηκώνουν διαφορετικές ερμηνείες και ούτως ή άλλως η συζήτηση είναι υπό μορφήν καφενείου... ούτε επώνυμοι σχολιαστές ειδικού τύπου είμαστε εδώ ούτε αγωνοδίκες... γουστάρουμε όλοι που βλέπουμε θέαμα και σαφώς γουστάρουμε και την κουβεντούλα μετά...

αυτονόητα μα τόσο σημαντικό να υπενθυμίζονται που και που... είναι καλό να θέτονται τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και με βάση αυτό να εξελίσσεται η κουβέντα...

δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο..!!!:beer::beer::beer:

endopandou
23/04/2015, 16:50
do the math ;)

Σύμφωνα με τους κανόνες δεν μπορώ να προσβάλω σαν ατόμο και δεν συνηθίζω να πηγαίνω να banάκια :wave2:

Φαντάζομαι όλοι το κατάλαβαν πως δεν σχολίασες χυδαία με σκοπό να προσβάλλεις κάποιον εσκεμμένα. Μέχρι και ο μπάρμπας στην Κορώνη

αυτό που βλέπουμε να κάνει ο Marquez είναι να τοποθετεί το σώμα του για την ερχόμενη αριστερή ΠΡΙΝ τοποθετήσει το μηχανάκι.
Έστριψε πρώτα το μηχανάκι γιατί δεν περίμενε πως θα φάει κλείσιμο, δεν πρόλαβε καν να γυρίσει το σώμα. Αυτό που γράφεις φυσικά είθισται, αλλά εδώ είναι πασιφανές πως δεν συμβαίνει.

____

Ο αλήτης πρίγκιπας και ο αλήτης μικρός έπαιξαν βρόμικα και νίκησε ο πρίγκιπας με τόσο έξυπνο τρόπο που ούτε δεύτερη σκέψη για ποινή δεν τους άφησε. Έτσι κι αλλιώς ο αλήτης μικρός ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να μπει στην Κ με "κάθε" τρόπο και ήταν τυχερός που δεν γκρέμισε τον πρίγκιπα εκεί. Στη συνέχεια έλαβε χώρα το ρητό "πουτανιές στην πουτάνα δεν χωρούν"
Αυτή τη φορά λοιπόν ο μικρός έχασε πανηγυρικά και το ότι το δέχτηκε στωικά ήταν γιατί δεν ευσταθούσε κάποια επανεξέταση βάση και κανονισμών μα και βάση πρότερου δικού του ένοχου βίου. Μεταξύ κατεργαρένων ειλικρίνεια

RaGe_Raptor
23/04/2015, 17:27
____

Ο αλήτης πρίγκιπας και ο αλήτης μικρός έπαιξαν βρόμικα και νίκησε ο πρίγκιπας με τόσο έξυπνο τρόπο που ούτε δεύτερη σκέψη για ποινή δεν τους άφησε. Έτσι κι αλλιώς ο αλήτης μικρός ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να μπει στην Κ με "κάθε" τρόπο και ήταν τυχερός που δεν γκρέμισε τον πρίγκιπα εκεί. Στη συνέχεια έλαβε χώρα το ρητό "πουτανιές στην πουτάνα δεν χωρούν"
Αυτή τη φορά λοιπόν ο μικρός έχασε πανηγυρικά και το ότι το δέχτηκε στωικά ήταν γιατί δεν ευσταθούσε κάποια επανεξέταση βάση και κανονισμών μα και βάση πρότερου δικού του ένοχου βίου. Μεταξύ κατεργαρένων ειλικρίνεια

καλά εννοείται ότι μπορεί κάλλιστα να έγινε κι έτσι...χέρι πάντως στη φωτιά δε βάζω...:a13:

Έστριψε πρώτα το μηχανάκι γιατί δεν περίμενε πως θα φάει κλείσιμο, δεν πρόλαβε καν να γυρίσει το σώμα. Αυτό που γράφεις φυσικά είθισται, αλλά εδώ είναι πασιφανές πως δεν συμβαίνει.

είμαι σίγουρος πως στην αλληλουχία φωτογραφιών που ανέβασε ο stam κι εσύ βλέπεις πως ο Ντίνος έχει την ίδια ακριβώς τοποθέτηση σώματος πάνω στη μοτοσυκλέτα του.:D

endopandou
23/04/2015, 17:51
ο Ντίνος έχει την ίδια ακριβώς τοποθέτηση σώματος πάνω στη μοτοσυκλέτα του.:D Ο Βαλεντιντίνος έχει το σώμα του εκεί που το έχει τοποθετήσει γιατί είχε όλο το χρόνο να το κάνει, ο μικρός δεν πρόλαβε να το κάνει.
Κάτι παρόμοιο έχει συμβεί σε όλους μας όταν θέλουμε να αποφύγουμε γρήγορα ένα εμπόδιο. Στρίβουμε τόσο γρήγορα το μηχανάκι που το σώμα δεν προλαβαίνει.

cityfly
23/04/2015, 18:19
δυστυχως δεν έχουν βγει ακόμα προς τα έξω οι λήψεις από το ελικόπτερο, αλλά και από τις μοτοσυκλέτες των δυο τους...

από την Onboard του γιατρού υπάρχει

https://www.youtube.com/watch?v=kLN5fEg669I

κι εδώ στο 1 δεν ξέρω αν είναι από ελικόπτερο πάντως είναι από ψηλά

https://www.youtube.com/watch?v=afemtNbPbJM

vassilis88
23/04/2015, 22:39
ρε μπ0υζ το υπεραναλυετε το θεμα νομιζω
ηταν ρεισιν ινσιντεντ πανω στη γκαυλα κ των 2 κ τελος
του πετρουτσι το σκηνικο πχ ναι ηταν "βρωμικο" κ αδικο
ο μαρκ παραμενει φαβορι μακραν, αν κ ο ντοκ δειχνει οτι το πιστευει κ θα το παλεψει αλλα κ παλι παιζει να χουμε το περσινο domination ανετα

McTalas
23/04/2015, 23:00
Θετε να πούμε για τον σοφουογλου και τον κλουζελ?
That's racing μαγκες και "οποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται" που λεγανε και παλια στο μοτο.
;)

byron
23/04/2015, 23:57
Όντως πολύ ανάλυση, και αν οι πρωταγωνιστές δεν ήταν ο rossi vs marquez δεν θα είχαν γραφτεί ούτε τα μισά post, όπως έγινε με το άδεισμα του MM στον Lorenzo που θεωρήθηκε that's racing και ο Lorenzo γκρινιάζε απλά γιατί δεν είχε τα @@ του ΜΜ.

Βασικά, παρόλο που ο ΜΜ έχει πολύ περισσότερα περιστατικά επιθετικής οδήγησης στα λίγα χρόνια που τρέχει σε σχέση με τον Rossi, δεν έχει δεχθεί κάποια ιδιαίτερη κριτική όχι επειδή έχει υπέρμετρο ταλέντο, αλλά επειδή εξάπτει λιγότερο τους haters του VR που στο πρόσωπο του βλέπουν τον τιμωρό του αχώνευτου που κέρδιζε μηχανάκια και πρωταθλήματα με pr.
Θυμηθείτε το πάθος με το οποίο κατηγορούσαν και κατηγορούν τον rossi (ακόμα) για το περιστατικό με τον Gibernau και αργότερα με τον Stoner στη Laguna για επικίνδυνη οδήγηση...σε σύγκριση με την σιωπηλή αποδοχή που είχαν οι κινήσεις του Marquez ή του Simoncelli από τους ίδιους ανθρώπους.
Ο VR ξεσηκώνει πάθη είτε στους "κιτρινογυαλάκιδες" είτε στους Λιακόπουλους των MotoGP.

Καλώς ή κακώς, μόνο ένας βλαμένος δεν μπορεί να αποδεχθεί οτι ένας αναβάτης που κοντεύει τα 20 χρόνια συμμετοχών και εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί επί όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι ο τίποτας που τον σπρώχνει το "σύστημα".
Στα μεγάλα, η παντοκρατορία του από το 2001-2005 ήταν αποστομωτική. Το 2006 έχασε από μαλακία/ατυχία/μηχανικές βλάβες, και το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε ακόμα πιο έντονα το 2007, οπου ένα κατώτερο σύνολο μοτοσυκλέτας και ελαστικών κόντρα σε έναν πολύ γρήγορο και ταλαντούχο οδηγό με καλύτερο μηχανάκι (τουλάχιστον μέχρι το μέσο της χρονιάς) και καλύτερα ελαστικά οδήγησε στην 1η καθαρή ήττα του.

Το 2008-2009 η εμπειρία του, τα λάστιχα και το ανταγωνιστικό Μ1 του έφεραν τα 2 πρωταθλήματα μάλλον άνετα.
Από το 2010 άρχισαν τα πέτρινα χρόνια...:tooth:. O teamate του τερματίζει για πρώτη φορά μπροστά του, ένας σοβαρός τραυματισμός (ο πρώτος στην καριέρα του) τον στέλνουν αδιάβαστο, η Yamaha τον διώχνει...και είναι μεγάλος σε ηλικία. Για το 99% των αναβατών αυτό θα ήταν το τέλος του κύκλου.

Το 2011-2012 ήταν η καταστροφή στην ψυχολογία του με το Ducati να μοιάζει με την ταφόπλακα της καριέρας του, αφού ούτε μπόρεσε να το πάει, αλλά η σύγκριση με τον Stoner που το "πήγαινε" ήταν άμεση και εις βάρος της ήδη κακής ψυχολογίας του.

Το 2013 αρχίζει πάλι η προσπάθεια να αποδείξει πως δεν είναι τυχαίος, είτε επειδή είναι τέτοια η ανάγκη του να οδηγάει στο όριο που ξέρει οτι μπορεί, είτε απλά επειδή γουστάρει τους αγώνες. Σίγουρα δεν είχε να αποδείξει σε κανέναν τίποτα. Την χρονιά αυτή πέφτει πάνω στον 1 κάθε 10-20 χρόνια, που κατατροπώνει το grid αλλά οι κάποιες καλές εμφανίσεις του, σίγουρα αναπτερώνουν τον εγωισμό του.
Το 14 αντιμετωπίζει καλύτερα από όλους τους alliens το φαινόμενο marquez, και μεθοδικά κλείνει στόματα όσων τον θεωρούσαν τελειωμένο. Τελειωμένο βέβαια τον θεωρούν απ΄το 2006, αλλά αυτή είναι άλλη πονεμένη ιστορία.

Το 2015, μάλλον μιλάμε την αναγέννηση. Ο παππούς όχι μόνο φαντάζει ως ο μοναδικός που μπορεί να αντιμετωπίσει τον ΜΜ, αλλά έχει στείλει σε ψυχίατρο (ή σε σύνταξη) αυτούς που ήταν στανταράκια οι "αντικαταστάτες" του.
Αγνωστο αν θα καταφέρει να πάρει το 10ο. Τα υπέρ του, η ταχύτητα, η αυτοπεποίθηση (που κάνει όργια), ένα ανταγωνιστικότατο Μ1, τόνους εμπειρίας, τεράστια @@ και +30 ποντάκια. Στα μείον του, πως ο ΜΜ δεν είναι Pedrosa ή Λορενζο και δεν θα τα παρατήσει έτσι εύκολα.

Ο ΜΜ έχει το παραπάνω πλεονέκτημα, αλλά ταυτόχρονα απέκτησε ένα τεράστιο άγχος που είναι άγνωστο αν μπορεί να διαχειριστεί. Το ότι γνωρίζει πως ακόμα και αν κερδισει σερί τους επόμενους 5 αγώνες (μπορεί), θα είναι πίσω από έναν μόνιμα δεύτερο VR (που επίσης μπορεί) μάλλον τον κάνει νευρικό.
Κακός συνδυασμός με την έλλειψη εμπειρίας σε κόντρες με τον Rossi και την ασυγκράτητη επιθετικότητα του όταν πιέζεται πολύ, εύκολα οδηγεί σε DNF.

Θα δούμε. Όπως και να έχει, είτε αντιπαθεί, είτε σιχαίνεται κάποιος τον VR, με το παρακάτω γυρολόγιο, δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί στην δύναμη, στο πείσμα του και στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ταλέντο του. Για εμένα, το οτι είναι ο μεγαλύτερος αναβάτης στην ιστορία των αγώνων είναι δεδομένο. Δέχομαι να μην τον γουστάρει κάποιος, είτε επειδή ήταν κλόουν ως πιτσιρικάς, είτε επειδή πούλησε το όνομα του στα πλήθη, είτε επειδή έχει τον πούτσιο καβάλα. Το να προσπαθεί όμως κάποιος να τεκμηριώσει το αντίθετο, εύκολα τον βάζει στο ανάκλιντρο του ψυχολόγου για καμμιά δεκαριά συνεδρίες δωρεάν.

334427

SHOOTER045
24/04/2015, 07:04
Όντως πολύ ανάλυση, και αν οι πρωταγωνιστές δεν ήταν ο rossi vs marquez δεν θα είχαν γραφτεί ούτε τα μισά post, όπως έγινε με το άδεισμα του MM στον Lorenzo που θεωρήθηκε that's racing και ο Lorenzo γκρινιάζε απλά γιατί δεν είχε τα @@ του ΜΜ.

Βασικά, παρόλο που ο ΜΜ έχει πολύ περισσότερα περιστατικά επιθετικής οδήγησης στα λίγα χρόνια που τρέχει σε σχέση με τον Rossi, δεν έχει δεχθεί κάποια ιδιαίτερη κριτική όχι επειδή έχει υπέρμετρο ταλέντο, αλλά επειδή εξάπτει λιγότερο τους haters του VR που στο πρόσωπο του βλέπουν τον τιμωρό του αχώνευτου που κέρδιζε μηχανάκια και πρωταθλήματα με pr.
Θυμηθείτε το πάθος με το οποίο κατηγορούσαν και κατηγορούν τον rossi (ακόμα) για το περιστατικό με τον Gibernau και αργότερα με τον Stoner στη Laguna για επικίνδυνη οδήγηση...σε σύγκριση με την σιωπηλή αποδοχή που είχαν οι κινήσεις του Marquez ή του Simoncelli από τους ίδιους ανθρώπους.
Ο VR ξεσηκώνει πάθη είτε στους "κιτρινογυαλάκιδες" είτε στους Λιακόπουλους των MotoGP.

Καλώς ή κακώς, μόνο ένας βλαμένος δεν μπορεί να αποδεχθεί οτι ένας αναβάτης που κοντεύει τα 20 χρόνια συμμετοχών και εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί επί όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι ο τίποτας που τον σπρώχνει το "σύστημα".
Στα μεγάλα, η παντοκρατορία του από το 2001-2005 ήταν αποστομωτική. Το 2006 έχασε από μαλακία/ατυχία/μηχανικές βλάβες, και το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε ακόμα πιο έντονα το 2007, οπου ένα κατώτερο σύνολο μοτοσυκλέτας και ελαστικών κόντρα σε έναν πολύ γρήγορο και ταλαντούχο οδηγό με καλύτερο μηχανάκι (τουλάχιστον μέχρι το μέσο της χρονιάς) και καλύτερα ελαστικά οδήγησε στην 1η καθαρή ήττα του.

Το 2008-2009 η εμπειρία του, τα λάστιχα και το ανταγωνιστικό Μ1 του έφεραν τα 2 πρωταθλήματα μάλλον άνετα.
Από το 2010 άρχισαν τα πέτρινα χρόνια...:tooth:. O teamate του τερματίζει για πρώτη φορά μπροστά του, ένας σοβαρός τραυματισμός (ο πρώτος στην καριέρα του) τον στέλνουν αδιάβαστο, η Yamaha τον διώχνει...και είναι μεγάλος σε ηλικία. Για το 99% των αναβατών αυτό θα ήταν το τέλος του κύκλου.

Το 2011-2012 ήταν η καταστροφή στην ψυχολογία του με το Ducati να μοιάζει με την ταφόπλακα της καριέρας του, αφού ούτε μπόρεσε να το πάει, αλλά η σύγκριση με τον Stoner που το "πήγαινε" ήταν άμεση και εις βάρος της ήδη κακής ψυχολογίας του.

Το 2013 αρχίζει πάλι η προσπάθεια να αποδείξει πως δεν είναι τυχαίος, είτε επειδή είναι τέτοια η ανάγκη του να οδηγάει στο όριο που ξέρει οτι μπορεί, είτε απλά επειδή γουστάρει τους αγώνες. Σίγουρα δεν είχε να αποδείξει σε κανέναν τίποτα. Την χρονιά αυτή πέφτει πάνω στον 1 κάθε 10-20 χρόνια, που κατατροπώνει το grid αλλά οι κάποιες καλές εμφανίσεις του, σίγουρα αναπτερώνουν τον εγωισμό του.
Το 14 αντιμετωπίζει καλύτερα από όλους τους alliens το φαινόμενο marquez, και μεθοδικά κλείνει στόματα όσων τον θεωρούσαν τελειωμένο. Τελειωμένο βέβαια τον θεωρούν απ΄το 2006, αλλά αυτή είναι άλλη πονεμένη ιστορία.

Το 2015, μάλλον μιλάμε την αναγέννηση. Ο παππούς όχι μόνο φαντάζει ως ο μοναδικός που μπορεί να αντιμετωπίσει τον ΜΜ, αλλά έχει στείλει σε ψυχίατρο (ή σε σύνταξη) αυτούς που ήταν στανταράκια οι "αντικαταστάτες" του.
Αγνωστο αν θα καταφέρει να πάρει το 10ο. Τα υπέρ του, η ταχύτητα, η αυτοπεποίθηση (που κάνει όργια), ένα ανταγωνιστικότατο Μ1, τόνους εμπειρίας, τεράστια @@ και +30 ποντάκια. Στα μείον του, πως ο ΜΜ δεν είναι Pedrosa ή Λορενζο και δεν θα τα παρατήσει έτσι εύκολα.

Ο ΜΜ έχει το παραπάνω πλεονέκτημα, αλλά ταυτόχρονα απέκτησε ένα τεράστιο άγχος που είναι άγνωστο αν μπορεί να διαχειριστεί. Το ότι γνωρίζει πως ακόμα και αν κερδισει σερί τους επόμενους 5 αγώνες (μπορεί), θα είναι πίσω από έναν μόνιμα δεύτερο VR (που επίσης μπορεί) μάλλον τον κάνει νευρικό.
Κακός συνδυασμός με την έλλειψη εμπειρίας σε κόντρες με τον Rossi και την ασυγκράτητη επιθετικότητα του όταν πιέζεται πολύ, εύκολα οδηγεί σε DNF.

Θα δούμε. Όπως και να έχει, είτε αντιπαθεί, είτε σιχαίνεται κάποιος τον VR, με το παρακάτω γυρολόγιο, δεν μπορεί παρά να υποκλιθεί στην δύναμη, στο πείσμα του και στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ταλέντο του. Για εμένα, το οτι είναι ο μεγαλύτερος αναβάτης στην ιστορία των αγώνων είναι δεδομένο. Δέχομαι να μην τον γουστάρει κάποιος, είτε επειδή ήταν κλόουν ως πιτσιρικάς, είτε επειδή πούλησε το όνομα του στα πλήθη, είτε επειδή έχει τον πούτσιο καβάλα. Το να προσπαθεί όμως κάποιος να τεκμηριώσει το αντίθετο, εύκολα τον βάζει στο ανάκλιντρο του ψυχολόγου για καμμιά δεκαριά συνεδρίες δωρεάν.

334427

+ όλα

thunder ace
24/04/2015, 07:16
Ετσι μπραβο.:a013:

byron
24/04/2015, 07:46
Όλο το παιχνίδι παίχτηκε απο τον 18ο γύρο και μετά. Ο VR έκανε σταθερά και σερί 6 πολύ γρήγορους γύρους μεταξύ 39.2-39.4 (και lap record στον 20), με τον ΜΜ να κάνει 3 τέτοιους χρόνους στην αρχή όταν εξαφανίστηκε.
Τους επανέλαβε στο 39,2-39,3 στο τέλος, όταν είδε προφανώς οτι ο VR πλησιάζει αλλά ήταν αργά. Είναι εντυπωσιακό πως σε τρείς γύρους (18-20-22) ο VR κάλυψε την αιωνιότητα των 2.5". :eek:

stam2
24/04/2015, 08:15

334427

ωραίος!:a10:

βέβαια η τόση ανάλυση οφείλεται ακριβώς στο ότι είναι οι πρωταγωνιστές, και επίσης στο ότι η συγκεκριμένη φάση που σχολιάζουμε είναι αυτή που μετέτρεψε το φαβορί σε outsider, και τον vr σε πιθανό φετινό πρωταθλητή. Θεωρώ επίσης σημαντικό ότι τώρα παίρνει επιπλέον ενδιαφέρον το πρωτάθλημα διότι ο vr με αυτή τη διαφορά από τον mm είναι σαν να συνεχίζει να παίζει πρωτάθλημα στο hard ενώ ο mm είναι πια στο extra hard (κάτι ανάποδο με τα ελαστικά τους ένα πράμα) ή και στο insane μη σου πω...

thunder ace
24/04/2015, 08:37
Χε...χε...ο μικρος μου γιος για πρωτη φορα καθησε μαζι μου να δει ολοκληρο αγωνα.Με ποιον εισαι ρε;τον ρωταω.Με τον Μαρκεζ μου λεει.Α καλα του απανταω,εσυ πας στα σιγουρα.Και γιατι Μαρκεζ παιδι μου;Μαρεσει το βαψιμο της μηχανης και γιατι ειναι ΝΕΟΣ λεει.Εσυ πατερα;Εγω Ιαννονε.Γιατι Ιαννονε ρε πατερα;Γιατι εχω μια λοξα χροοοοονια τωρα να μη υποστηριζω τους πρωτους(Ντουχαν-Ροσσι-Μαρκεζ πχ)αλλα καποιον που το παλευει,ειναι κοντα στους πρωτους και ΙΣΩΣ κανει την εκπληξη.Οταν λοιπον ο Μαρκεζ ειχε 4+ διαφορα με τον δευτερο του λεω:αντε μια απο τα περσινα.Και το ενδιαφερον εστιαστηκε στην προσπαθεια του ροσσι που ανεβαινε συνεχως.Μετα εγινε αυτο που ολοι ειδαμε.Τα μοτο γπ κερδισαν εναν ακομα φιλαθλο.

spyrakos35
24/04/2015, 08:45
Χε...χε...ο μικρος μου γιος για πρωτη φορα καθησε μαζι μου να δει ολοκληρο αγωνα.Με ποιον εισαι ρε;τον ρωταω.Με τον Μαρκεζ μου λεει.Α καλα του απανταω,εσυ πας στα σιγουρα.Και γιατι Μαρκεζ παιδι μου;Μαρεσει το βαψιμο της μηχανης και γιατι ειναι ΝΕΟΣ λεει.Εσυ πατερα;Εγω Ιαννονε.Γιατι Ιαννονε ρε πατερα;Γιατι εχω μια λοξα χροοοοονια τωρα να μη υποστηριζω τους πρωτους(Ντουχαν-Ροσσι-Μαρκεζ πχ)αλλα καποιον που το παλευει,ειναι κοντα στους πρωτους και ΙΣΩΣ κανει την εκπληξη.Οταν λοιπον ο Μαρκεζ ειχε 4+ διαφορα με τον δευτερο του λεω:αντε μια απο τα περσινα.Και το ενδιαφερον εστιαστηκε στην προσπαθεια του ροσσι που ανεβαινε συνεχως.Μετα εγινε αυτο που ολοι ειδαμε.Τα μοτο γπ κερδισαν εναν ακομα φιλαθλο.

ωραίος ο μικρός

και δε μου λες, μετά, άλλαξε ομάδα? έγινε ροσσικός ή μισές δουλειές κάνουμε???

:p

thunder ace
24/04/2015, 09:01
Καλα οταν λεω μικρος δεν ειναι 12χρονων.20 ειναι .Και οχι δεν αλλαξε.Παλιοπαιδα, δεν ακουνε εμας τους μεγαλους(ευτυχως).

RaGe_Raptor
24/04/2015, 09:09

βέβαια η τόση ανάλυση οφείλεται ακριβώς στο ότι είναι οι πρωταγωνιστές, και επίσης στο ότι η συγκεκριμένη φάση που σχολιάζουμε είναι αυτή που μετέτρεψε το φαβορί σε outsider, και τον vr σε πιθανό φετινό πρωταθλητή. Θεωρώ επίσης σημαντικό ότι τώρα παίρνει επιπλέον ενδιαφέρον το πρωτάθλημα διότι ο vr με αυτή τη διαφορά από τον mm είναι σαν να συνεχίζει να παίζει πρωτάθλημα στο hard ενώ ο mm είναι πια στο extra hard (κάτι ανάποδο με τα ελαστικά τους ένα πράμα) ή και στο insane μη σου πω...

(ξέρεις κι εσύ ότι) είμαστε μόλις στον 3ο αγώνα και είναι λίγο νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο (αλλά κουβέντα να γίνεται).και το 2013 ήταν καμια 30αριά πόντους πίσω όπως δήλωσε κι ο ίδιος ο Μαρκ.βέβαια ο Ρόσσι δεν είναι Πεντρόσα και δείχνει να είναι σε δαιμονιώδη φόρμα σε κάθε πίστα,όπως δήλωσε κι ο Χόρχε.και όπως είπε ο ίδιος ο Ροσσι "δείξαμε στο Μαρκέζ ότι στον αγώνα είμαστε εκεί".κι αυτό ίσως κρίνει τον φετινό τίτλο

RaGe_Raptor
24/04/2015, 09:13
Όλο το παιχνίδι παίχτηκε απο τον 18ο γύρο και μετά. Ο VR έκανε σταθερά και σερί 6 πολύ γρήγορους γύρους μεταξύ 39.2-39.4 (και lap record στον 20), με τον ΜΜ να κάνει 3 τέτοιους χρόνους στην αρχή όταν εξαφανίστηκε.
Τους επανέλαβε στο 39,2-39,3 στο τέλος, όταν είδε προφανώς οτι ο VR πλησιάζει αλλά ήταν αργά. Είναι εντυπωσιακό πως σε τρείς γύρους (18-20-22) ο VR κάλυψε την αιωνιότητα των 2.5". :eek:

vintage Rossi...!!!
πόσο καύλα το πλάνο στο pit-board του Μαρκ σε κάθε γύρο....!!!!:smokin::lol:

sapila racing
24/04/2015, 09:14

334427

Οντως πολύ ανάλυση, αλλά χρειαζόταν σε αυτην την περίπτωση! :beer:

pipe_smoker
24/04/2015, 09:15
Είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Απλά και νέτα.

Πάντως εάν τυχόν το πάρει ο Ρόσσι, θα μιλάμε ξεκάθαρα πλέον για το 10ο πέτσινο στην ιστορία του, που το κέρδισε κάνοντας ΜΠαντηλΙικι για να σβαρνήσει τον μπροστινό τροχό του αντιπάλου του και να τονε ρίξει χάμω:tooth:

H.A.Balafoutre
24/04/2015, 10:10
Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο, το ενθαρρυντικό είναι πως αν όλα συνεχίσουνε έτσι, θα δούμε τρελές μάχες κι ελπίζω στο τέλος η Yamaha να πάρει το πρωτάθλημα. Ρόσσι θα είναι, Λορένθο θα είναι....; Όποιος και να είναι δεν με πειράζει καθόλου.

DoctoR_k6
24/04/2015, 10:39
Οταν κ αν ερθει το 10ο θα θελα να δω πολλες δηλωσεις για τον παππου...
Απλα ειναι η ιστορια του Motogp!!
Θελουμε δεν θελετε να το παραδεχτειτε ετσι ειναι...

Μακαρι να δουμε μαχες στην συνεχεια κ να το παρει ο καλυτερος!!!

Vstrommer71
24/04/2015, 11:05
...Λορένθο θα είναι....; Όποιος και να είναι δεν με πειράζει καθόλου.

Μπα σε καλο σου,μου εφυγε ο γκαϊφές απο το στομα:lol:

amyroukai
24/04/2015, 11:07
Εγω λεω μπαν απο τους αγωνες. Οχι να καταστρεψει.ο.αλητης το.σπορ για 10η φορα. Μπαν ρε.

GIOTIS750
24/04/2015, 11:12
Ο ΟΤΕ ΤV εξασφάλισε για το 2015 τρεις κλασικούς Αγώνες από την Ιστορία των Grand Prix, από αυτήν που υπάρχει πλήρες τηλεοπτικό αρχείο. Ο Πρώτος από τους Αγώνες που θα δούμε είναι το Βρετανικό Grand Prix του 1992, με πολλούς οδηγούς που έγραψαν τη δική τους ιστορία, να αγωνίζονται για τη νίκη. Ανάμεσά τους οι Wayne Rainey, Waine Gardner, Kevin Scwantz, Eddie Lawson, John Kosinscki, Cal Forgarty!

MotoGP Classics: 1992 UK, Donington

'Α Προβολή Παρασκευή 24/04 22:00 OTE Sport 5HD

'Α Επανάληψη Κυριακή 26/04 15:00 OTE Sport 5HD

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=19612

byron
24/04/2015, 11:29

Δεν οφείλεται στο οτι είναι οι πρωταγωνιστές. Ούτε το 1/3 δεν θα είχε γραφτεί αν η αντίστοιχη κόντρα ήταν μεταξύ ΜΜ και Γιώργου. Ίσως να κάνω λάθος, αλλά κάτι αντίστοιχο και ακόμα πιο άτσαλο δεν είχε γίνει μεταξύ τους πριν 2 χρόνια? Οκ, thats racing κλπ φάση ήταν.

Μην ξεχνάμε οτι αυτό που βλέπουμε στα MotoGP, και το κρίνουμε θετικά ή αρνητικά, στις άλλες δύο κατηγορίες είναι ο κανόνας. Ιδίως στην μικρή, το ξύλο πέφτει σύννεφο σε βαθμό που αν εφάρμοζαν αυστηρά το "πρωτόκολλο" οι αγωνοδίκες, δεν θα έμενε ρουθούνι όρθιο.

Όσον αφορά την μάχη που προβλέπεται, συμφωνώ σ΄αυτό που γράφεις. Μακάρι να δούμε όμορφους αγώνες και ας κερδίσει ο πιο μάγκας. Και τους δύο τους γουστάρω, η καρδιά θέλει VR, αλλά δεν είμαι καθόλου μα καθόλου σίγουρος οτι θα καταφέρει να σηκώσει το 10o. To μόνο που φαίνεται σίγουρο, είναι πως ενας απ΄τους δύο θα είναι ο ΠΠ. Ο Lore έχει πολλά θέματα να λύσει και μου κάνει εντύπωση πραγματικά που δεν δείχνει διάθεση να παλέψει, ενώ ο Dovi δεν είναι του μεγέθους των δύο πρώτων.

Καλά, για κρατσακρούτσες κλπ δεν το συζητάω, ενώ ο Aleix θέλει μηχανάκι οπωσδήποτε. Μα...με Suzuki ρπμ? :tooth:

RaGe_Raptor
24/04/2015, 11:36
... ενώ ο Aleix θέλει μηχανάκι οπωσδήποτε. Μα...με Suzuki ρπμ? :tooth:

ναι ρε τον μαλέα....πως δεν πήγε στη Απρίλια....!!!!!:lol::D:p

pipe_smoker
24/04/2015, 11:48
Όσον αφορά την μάχη που προβλέπεται, συμφωνώ σ΄αυτό που γράφεις. Μακάρι να δούμε όμορφους αγώνες και ας κερδίσει ο πιο μάγκας. Και τους δύο τους γουστάρω, η καρδιά θέλει VR, αλλά δεν είμαι καθόλου μα καθόλου σίγουρος οτι θα καταφέρει να σηκώσει το 10o. To μόνο που φαίνεται σίγουρο, είναι πως ενας απ΄τους δύο θα είναι ο ΠΠ. Ο Lore έχει πολλά θέματα να λύσει και μου κάνει εντύπωση πραγματικά που δεν δείχνει διάθεση να παλέψει, ενώ ο Dovi δεν είναι του μεγέθους των δύο πρώτων.

Αυτό και τέλος.

sniper
24/04/2015, 11:51
...
Καλά, για κρατσακρούτσες κλπ δεν το συζητάω, ενώ ο Aleix θέλει μηχανάκι οπωσδήποτε. Μα...με Suzuki ρπμ? :tooth:

Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ δύο μάχες είδα. Του Ρόσσι με τον ΜΜ και του Κρατς με τον Ιαννόνε.... κι αυτή ήταν πιο ενδιαφέρουσα απο τον Ρόσσι που απλά έκλεισε το κενό κι απλά πέρασε...

Ας το πάρει το ΠΠ όποιος μπορεί, δεν με νοιάζει και πολύ, αρκεί να βλέπουμε αγώνες.

endopandou
24/04/2015, 11:56
Οντως πολύ ανάλυση, αλλά χρειαζόταν σε αυτην την περίπτωση! :beer:
Προϊστάμενε σα μάθημα στους άσχετους εχθρούς ακούγεται αυτό. Μη σου πω κιόλας με έβαλες σε πειρασμό να κάτσω να διαβάσω το βαλετζιπιώτικο κατεβατό. :tooth:

Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ δύο μάχες είδα. Εσύ. Για τους άλλους που στο γκολ φωνάζουν ρουφάτε το τρομπίνι άσχετοι haters και σε λίγο τα γυρνάνε με νηπιακού επιπέδου υποκρισίες πως και καλά γουστάρουν να κερδίσει ο καλύτερος αμφιβάλω

zannisvel
24/04/2015, 12:00
Δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ δύο μάχες είδα. Του Ρόσσι με τον ΜΜ και του Κρατς με τον Ιαννόνε.... κι αυτή ήταν πιο ενδιαφέρουσα απο τον Ρόσσι που απλά έκλεισε το κενό κι απλά πέρασε...

Ας το πάρει το ΠΠ όποιος μπορεί, δεν με νοιάζει και πολύ, αρκεί να βλέπουμε αγώνες.

Αυτο ακριβως και απο μενα. Ολα τα αλλα να τα συζηταμε αλλα μεχρι εκει. Δεν υπαρχει λογος για ακροητες και τσακωμους.

byron
24/04/2015, 12:12

Ο κρατσακρούτσας είναι σαν τον πάλαι ποτέ Σιγάλα του Ολυμπιακού. Θα βάλει το κουφό τρίποντο, και στο καπάκι θα χάσει το lay up στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

ΟΚΤΑΝΙΟ
24/04/2015, 12:31
Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο, το ενθαρρυντικό είναι πως αν όλα συνεχίσουνε έτσι, θα δούμε τρελές μάχες κι ελπίζω στο τέλος η Yamaha να πάρει το πρωτάθλημα. Ρόσσι θα είναι, Λορένθο θα είναι....; Όποιος και να είναι δεν με πειράζει καθόλου.

Αν και γιαμαχικος και γω, φΕτο παιζει για τιτλο ακομα και ο Ντοβι....

(46 σελιδες το τοπικ :D )

RaGe_Raptor
24/04/2015, 13:27

να κλειδώσει τώρα...!!!!:lol:

ΝIKOLTSOS
24/04/2015, 13:32
MotoGP Classics:@ΟΤΕ ΤV

πως μπορούμε να τους δούμε???

vassilis88
24/04/2015, 14:47

με 18 δευτερες α λα χευντεν:D
αμα αλληλοφαγωθουν οι αλλοι:D

GIOTIS750
24/04/2015, 15:29
MotoGP Classics:@ΟΤΕ ΤV

πως μπορούμε να τους δούμε???

Για λαιβ στρημινκ αδυνατο αν γνωριζει καποιος καποιο λινκ ασ το ποσταρει
αλλα τα 250 τα βρηκα εχει μερικους γνωστους μεσα:D
https://www.youtube.com/watch?v=LhdP9NW2j4I&feature=player_detailpage

MG-KTiNoS
24/04/2015, 16:00
Ρεεεεεεε δώστε καλό μηχανάκι στον Πετρουξ ρεεεεεεε να πάει για βάθροοοοοοοο.....
Σκρουτζάρες!

sapila racing
24/04/2015, 16:05
Ρεεεεεεε δώστε καλό μηχανάκι στον Πετρουξ ρεεεεεεε να πάει για βάθροοοοοοοο.....
Σκρουτζάρες!

Τον Petrucci τον εχω πλέον black list. :mad:
Οχι μόνο γι΄αυτό που έκανε στον Aoyama αλλά κι επειδή δεν ζήτησε καν τυπικα έστω συγγνώμη.

GIOTIS750
24/04/2015, 16:11
Οχι μόνο γι΄αυτό που έκανε στον Aoyama αλλά κι επειδή δεν ζήτησε καν τυπικα έστω συγγνώμη.

Συνφωνω απολυτα με τον sapila racing πιο πανω.

MG-KTiNoS
24/04/2015, 16:15

και ποιούς άλλους έχει στημπλακ λιστ εκτώς του Πετρούτσι???
:D

Το μηχανάκι Αχιλαίως ήταν σήμερα?

sapila racing
24/04/2015, 16:20
και ποιούς άλλους έχει στημπλακ λιστ εκτώς του Πετρούτσι???

Το μηχανάκι Αχιλαίως ήταν σήμερα?

Απο αυτούς που τρέχουν σήμερα κανεναν αλλο. Τον Fenati παίζει να τον βαλω όμως γι αυτα που εκανε στην Αργεντινή...

Απο παλιούς τον Capirossi για τον εμβολισμό του στρατηγού Harada (το χω ξαναγραψει) και τον Biaggi για την αγκωνιά στην Suzuka.

To 'αγωνιστικό' BMW λες? Στο γκαραζ ειναι και ξεκουράζεται. :wave2:

MG-KTiNoS
24/04/2015, 16:23
Απο αυτούς που τρέχουν σήμερα κανεναν αλλο. Τον Fenati παίζει να τον βαλω όμως γι αυτα που εκανε στην Αργεντινή...

Απο παλιούς τον Capirossi για τον εμβολισμό του στρατηγού Harada (το χω ξαναγραψει) και τον Biaggi για την αγκωνιά στην Suzuka.

To 'αγωνιστικό' BMW λες? Στο γκαραζ ειναι και ξεκουράζεται. :wave2:

Μάρκεζ Μπαουτίστα Χόρχε μπα ε???

(είχαν ένα ΒΜW χακί στη βιτρίνα σε ένα μαγαζί και είπα μπας κι είσαι εσυ?)

Ο Φενάτι για μένα δεν αξίζει... Δευτεράντζα τον κόβω

(γιατί χαιρετάς φεύγεις???)

endopandou
24/04/2015, 17:52
Απο αυτούς που τρέχουν σήμερα κανεναν αλλο.
Ευαισθησίες διακρίνω... Ξέχασες τον πρινς βάλε που μια εμβόλιζε και μια έριχνε κλοτσίδια χωρίς να ζητάει ποτέ συγνώμη :tooth:

thunder ace
24/04/2015, 17:55
Ευαισθησίες διακρίνω... Ξέχασες τον πρινς βάλε που μια εμβόλιζε και μια έριχνε κλοτσίδια χωρίς να ζητάει ποτέ συγνώμη :tooth:
Και τωρα τα μαθαινει αυτα τα χουγια στα δικα του παιδια.

sapila racing
24/04/2015, 18:15

Δεν ξέχασα τίποτα, εσύ μαλλον κατι ξέχασες.....

sapila racing
24/04/2015, 18:22
Μάρκεζ Μπαουτίστα Χόρχε μπα ε???

(είχαν ένα ΒΜW χακί στη βιτρίνα σε ένα μαγαζί και είπα μπας κι είσαι εσυ?)

Ο Φενάτι για μένα δεν αξίζει... Δευτεράντζα τον κόβω

(γιατί χαιρετάς φεύγεις???)

Τον Marquez τον είχα στην μπούκα τότε που εκανε πολλαπλούς εμβολισμούς στην Moto2, αλλά του την χάρισα γιατί ηταν και μικρός αλλά μας δίνει και θέαμα κι εχει μέλλον μπροστά του.
Εξ άλλου πιστεύω οτι δεν τα έκανε πραγματικά επίτηδες, απλά λόγω κεκτημένης ταχύτητας μαζεύει και κανεναν. :p

Ο Bautista δεν το χει απλά πέφτει οπου ναναι και παίρνει και καποιον μαζί. Ο Jorge αξιζε να μπει στην λίστα γιατί εκανε την ροδιά πάνω στον Simo και κούναγε και το κεφάλι αλλά αστον να παει κι αυτόν...

Το R75 μου δεν ειναι χακί, και δεν θα μπεί ποτέ σε βιτρίνα. Ελπίζω δηλαδή...

fkol k4
24/04/2015, 18:38

Γενικά πάντως, το να ψάχνει κάποιος την ευκαιρία να εκφράσει μια αρνητική άποψη για κάποιον και ειδικά όταν αυτή δεν αληθεύει, δεν είναι δείγμα νοοτροπίας υγιούς φιλάθλου.
Από τη μία δηλαδή έχεις δίκιο όταν λες πως δεν είναι φίλαθλος αλλά οπαδός αυτός που χάρηκε όταν είδε τον Marquez να πέφτει, από την άλλη όμως εκτός από τον οπαδό υπάρχει και ο αντι-οπαδός που είναι ακριβώς η ίδια ασθένεια μόνο που εκδηλώνει διαφορετικά συμπτώματα.

Για την ιστορία, τα γεγονότα που αναφέρεις δεν είναι συγκρίσιμα.
Ο Rossi κλωτσίδια δεν έριχνε ποτέ και τα συμβάντα στα οποία έχει συμμετάσχει ήταν στα πλαίσια της επιθετικής οδήγησης και πολλοί έχουν κάνει παρόμοιες κινήσεις πάνω στη διεκδίκηση.
Ο Μarquez για παράδειγμα είναι ακόμη πιο επιθετικός, αλλά και πάλι όλοι συμφωνούν πως δεν είναι αντιαθλητικός (μόνο μέχρι απρόσεχτο τον έχουν πει).
Ο Lorenzo πχ κάποτε παραπονιόταν για την οδήγηση του Rossi στον αγώνα της Suzuka (αν θυμάμαι καλά) και το 2013 άφησε ροδιά στη φόρμα του κακομοίρη του Pedrosa. Και η πλάκα είναι πως όταν ρώτησαν τον Pedrosa τους είπε «κι εγώ τα ίδια θα έκανα στη θέση του».

Τώρα, αν εννοείς πως ο Gibernau (πχ) δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους διεκδίκηση, αυτό δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το γνωστό αμερικανικό ρητό 'when the going gets tough, the tough get going'.
Ο Biaggi κ' ο Capirossi ποτέ δεν έψαξαν δικαιολογίες. Διάολε, ούτε καν ο Hayden. Και σίγουρα δεν ψάχνει και ο Marquez

Billymuse
24/04/2015, 18:39
Τον Marquez τον είχα στην μπούκα τότε που εκανε πολλαπλούς εμβολισμούς στην Moto2, αλλά του την χάρισα γιατί ηταν και μικρός αλλά μας δίνει και θέαμα κι εχει μέλλον μπροστά του.
Εξ άλλου πιστεύω οτι δεν τα έκανε πραγματικά επίτηδες, απλά λόγω κεκτημένης ταχύτητας μαζεύει και κανεναν. :p

Ο Bautista δεν το χει απλά πέφτει οπου ναναι και παίρνει και καποιον μαζί. Ο Jorge αξιζε να μπει στην λίστα γιατί εκανε την ροδιά πάνω στον Simo και κούναγε και το κεφάλι αλλά αστον να παει κι αυτόν...

Το R75 μου δεν ειναι χακί, και δεν θα μπεί ποτέ σε βιτρίνα. Ελπίζω δηλαδή...

Aκόμα θυμάμαι τον κάγκουρα που έπεσε πάνω στον Βάλε στο Mugello :moutza:

https://www.youtube.com/watch?v=zdRQZqeNCbc

thunder ace
24/04/2015, 18:41
[QUOTE=sapila racing;2581479]Τον Marquez τον είχα στην μπούκα τότε που εκανε πολλαπλούς εμβολισμούς στην Moto2, αλλά του την χάρισα γιατί ηταν και μικρός αλλά μας δίνει και θέαμα κι εχει μέλλον μπροστά του.
.
Tι ειπες τωρα!!!"πολλαπλους εμβολισμους";Εμ αυτο φωναζω,αλλα μερικοι παρεξηγουν.Παθε την και συ μια φορα,να το κοψεις το συνηθειο.Αφου ρε μπαγλαμα ΕΙΣΑΙ o πιο γρηγορος αυτη τη στιγμη(εγω τουλαχιστον,του βγαζω το καπελο),οταν οδηγας εισαι χαρμα οφθαλμων,εχεις ολο το μελλον για παρτυ σου...........χασε(τις λιγες φορες που ΘΑ χασεις) με αξιοπρεπεια.

endopandou
24/04/2015, 19:07
Γενικά πάντως, το να ψάχνει κάποιος την ευκαιρία να εκφράσει μια αρνητική άποψη για κάποιον και ειδικά όταν αυτή δεν αληθεύει, δεν είναι δείγμα νοοτροπίας υγιούς φιλάθλου.

Από πότε η απάντηση με γεγονότα σε οπαδικές οπτικές θεωρείται οπαδισμός; Μήπως τα τσουβάλιασες όλα;
Περιμένω να μου πεις ποιο γεγονός που ανέφερα δεν αληθεύει

Για την ιστορία, τα γεγονότα που αναφέρεις δεν είναι συγκρίσιμα.

Όχι απλά συγκρίσιμο, ίδιο γεγονός με τον φενάτι είναι

sapila racing
24/04/2015, 19:23
Όχι απλά συγκρίσιμο, ίδιο γεγονός με τον φενάτι είναι

Σε ποιό γεγονός ανεφέρεσαι ακριβώς? Μήπως σε αυτό? :lol:
Οπου ο Stoner βαρεσε μπουνιά στον De Puniet ο οποίος μαλιστα εκανε στην ακρη?

fkol k4 αφού είσαι και stonerικός sorry αλλά o endo δεν παλεύεται, τα θέλει να τα ακούει στερεοφωνικά συνέχεια. :wave2:

https://www.youtube.com/watch?v=EMUyw9N6RDY&feature=player_detailpage#t=0

7Tolis
24/04/2015, 19:42
Να βάλουν καθρέπτες. Και φλας.
Οκ σκάω.

endopandou
24/04/2015, 20:11
Σε ποιό γεγονός ανεφέρεσαι ακριβώς? Μήπως σε αυτό? :lol:
Οπου ο Stoner βαρεσε μπουνιά στον De Puniet ο οποίος μαλιστα εκανε στην ακρη?

fkol k4 αφού είσαι και stonerικός sorry αλλά o endo δεν παλεύεται, τα θέλει να τα ακούει στερεοφωνικά συνέχεια. :wave2:

Για να καταλάβεις την διαφορά μας, ενώ εγώ όσες φορές έχω κατακρίνει έντονα αυτήν όπως και άλλες κινήσεις του τρελού αναφέρω το γεγονός συνολικά, ενώ εσύ ξεχνάς ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ να αναφέρεις πως ο Ράντυ ζήτησε συγνώμη για την ηλίθια θέση-κίνησή του στην πίστα σε αυτή τη φάση
Αυτό ακριβώς είναι ο οπαδισμός σαπίλα. Να λες μισάδια αλλοιώνοντας εν γνώση σου την αλήθεια. Τι σχέση λοιπόν θα μπορούσαν να έχουν τα ποστ των δυό μας;

Να σου απαντήσω και στο ερώτημά σου... Δεν μιλούσα για τον τρελό αλλά για τις κλοτσιές του πρίγκιπα του παραμυθιού σας σε σχέση με του Φενάτι που όπως προείπα σαν γεγονότα μοιάζουν.
Ο τελευταίος βαλετζιπιώτης που του το έδειξα απάντησε το θεϊκό πως δεν μετράει γιατί ο πρίγκιπας του παραμυθιού δεν είχε κλείσει τα 20 :tooth: περιμένω με αγωνία τα νέα μαργαριτάρια.
Πάρε τον μπαλαδόρο σου
http://vid1347.photobucket.com/albums/p705/endopandou/RVCap_zpsefb3b2b7.mp4

Ήχος DTS 5.1 για να τον απολαύσεις απ όλες τις μπάντες... προσφορά του καταστήματος :wave2:

sapila racing
24/04/2015, 20:35
Για να καταλάβεις την διαφορά μας, ενώ εγώ όσες φορές έχω κατακρίνει έντονα αυτήν όπως και άλλες κινήσεις του τρελού αναφέρω το γεγονός συνολικά, ενώ εσύ ξεχνάς ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ να αναφέρεις πως ο Ράντυ ζήτησε συγνώμη για την ηλίθια θέση-κίνησή του στην πίστα σε αυτή τη φάση
Αυτό ακριβώς είναι ο οπαδισμός σαπίλα. Να λες μισάδια αλλοιώνοντας εν γνώση σου την αλήθεια. Τι σχέση λοιπόν θα μπορούσαν να έχουν τα ποστ των δυό μας;

Να σου απαντήσω και στο ερώτημά σου... Δεν μιλούσα για τον τρελό αλλά για τις κλοτσιές του πρίγκιπα του παραμυθιού σας σε σχέση με του Φενάτι που όπως προείπα σαν γεγονότα μοιάζουν.
Ο τελευταίος βαλετζιπιώτης που του το έδειξα απάντησε το θεϊκό πως δεν μετράει γιατί ο πρίγκιπας του παραμυθιού δεν είχε κλείσει τα 20 :tooth: περιμένω με αγωνία τα νέα μαργαριτάρια.
Πάρε τον μπαλαδόρο σου
http://vid1347.photobucket.com/albums/p705/endopandou/RVCap_zpsefb3b2b7.mp4

Ήχος DTS 5.1 για να τον απολαύσεις απ όλες τις μπάντες... προσφορά του καταστήματος :wave2:

Το θυμάμαι το περιστατικό αν κι ηταν πριν 17 χρόνια περίπου. ;) Τόση ώρα αυτο έψαχνες?
ΟΚ του εριξε μια ψιλή κι έφυγε στα νευρα του. Ξέρεις δεν ζούν σε παραμύθι, άνθρωποι είναι.
Ο Fenati εριξε μια, δύο, τρείς, και μετα τον εβριζε τον αλλον 10 λεπτά και τον αναγκασε στο τέλος να χασει και την δοκιμαστική εκκίνηση.
Αν τα βλέπεις ίδια τα περιστατικά, οκ, βαλε γυαλιά, πήγαινε σε ειδικό κανε κατι παντως.

Εγω το περιστατικό του Rossi στα 250 τότε το βλέπω ίδιο με του Stoner που αν και μεγαλύτερος και αρα πιο ώριμος, δεν κρατηθηκε. Ούτε τον Stoner εχω βαλει black list βέβαια γιατί είχε τρομερό ταλέντο και μας εδινε θέαμα και κρίμα που εφυγε.

Εσύ τώρα τι θέλεις να πείς? Οτι έπρεπε να εχω τον Rossi black list? :rotflmao:
Δεν θα μας πείς εσύ τι θα κανουμε με τις λίστες μας.
Εσυ θα με χαρακτηρίσεις για οπαδισμό? Οπως θέλεις, το παίρνω και σαν κομπλιμαν, ετσι κι αλλιώς η γνώμη σου εχει συγκεκριμένη και πασίγνωστη αξία.

Οσο για την σχεση των ποστ των δυό μας, εδω το πέτυχες. Καμμία σχέση βέβαια, αυτό έλειπε!!!!!

Ισως σε πείραξε που έχω black list και τον Capirossi (τον εχεις και avatar) που φέρθηκε τόσο άθλια που μεχρι και η Aprilia τον εδιωξε απο την ομάδα της κι ας είχε παρει το πρωτάθλημα (αδικα βεβαια) και πήρε τον ασσο και τον πηγε αλλού.
Δεν πειράζει, θα σου περάσει. :)