PDA

View Full Version : MOTO GP ROUND 3 ARGENTINA

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

endopandou
24/04/2015, 20:45
Εγω το περιστατικό του Rossi στα 250 τότε το βλέπω ίδιο με του Stoner που αν και μεγαλύτερος και αρα πιο ώριμος, δεν κρατηθηκε.
Ναι ρε αυτό ακριβώς, ήθελα να στο πω και γω :tooth::whiteflag::whiteflag::whiteflag:

Για τον Λόρις χέστηκα ότι κι αν πουν, λιγότερα από πολλούς έκανε. Απλά πάλι ξεχνάς πως μερικούς αγώνες πριν πήγε να του κάνει το ίδιο ο Χαράντα.
Το συγκεκριμένο γεγονός αλητεία ωστόσο θυμίζει έντονα του Σένα με Πρόστ. Ξέρεις... τον Σένα που όποιος πει κουβέντα πάει για άρμεγμα (το έχω και σκριν σοτ για παν ενδεχόμενο)

sapila racing
24/04/2015, 20:54
Ναι ρε αυτό ακριβώς, ήθελα να στο πω και γω :tooth::whiteflag::whiteflag::whiteflag:

Για τον Λόρις χέστηκα ότι κι αν πουν, λιγότερα από πολλούς έκανε. Απλά πάλι ξεχνάς πως μερικούς αγώνες πριν πήγε να του κάνει το ίδιο ο Χαράντα.
Το συγκεκριμένο γεγονός αλητεία ωστόσο θυμίζει έντονα του Σένα με Πρόστ. Ξέρεις... τον Σένα που όποιος πει κουβέντα πάει για άρμεγμα (το έχω και σκριν σοτ για παν ενδεχόμενο)

Α μαλιστα, έβαλες και τον Θεό Ayrton Senna τωρα στο παιχνίδι......
Γιατί δεν το λες καθαρά οτι ο μοναδικός σου σκοπός στο φόρουμ είναι απλά να εκνευρίσεις τον οποιονδήποτε ασχοληθεί μαζί σου?
Είσαι όμως τόσο λίγος που δεν μπορείς, αντιθέτως σε εχουν παρει όλοι στην πλάκα. :lol:

endopandou
24/04/2015, 21:04
Γιατί δεν το λες καθαρά οτι ο μοναδικός σου σκοπός στο φόρουμ είναι απλά να εκνευρίσεις τον οποιονδήποτε ασχοληθεί μαζί σου?
Είσαι όμως τόσο λίγος που δεν μπορείς, αντιθέτως σε εχουν παρει όλοι στην πλάκα. :lol:
δημιουργία εντυπώσεων δημοτικού. Ότι μπορεί ο καθένας
Αλήθεια αυτό στα έντονα αν το γράψει άλλος περνάει;

byron
24/04/2015, 21:37

Διακρίνω μια έπαρση που πηγάζει από την εξουσία σου κ.μόδιστρε? Όσο και αν τον κατατρέχετε τον οσιομάρτυρα, η αλήθεια θα λάμψει. Ο πρίγκιψ, παίρνει τις νίκες με "μέσο", καβαλάει τα μηχανάκια λόγω κουμπαριάς με τον εσπελέτα, και η ομάδα του είναι πρώην σκλάβοι απ΄το Αλγέρι που ονειρεύονται την ταπείνωση του.
Άντε γειά λέμε...

334464

endopandou
24/04/2015, 21:51
:whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag:: whiteflag:

otinanai.gr κυριολεκτικά. Tα παιδιά ζουν σε παραμύθι με πρίγκιπες και κακούς εχθρούς

δεν νικιέστε over & out

byron
24/04/2015, 22:24
:whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag::whiteflag:: whiteflag:

otinanai.gr κυριολεκτικά. Tα παιδιά ζουν σε παραμύθι με πρίγκιπες και κακούς εχθρούς

δεν νικιέστε over & out

Τώρα....πάνω στο καλύτερο ? χωρίς να βάλεις την φωτό με τα καρπούζΑ? :hmm: Που πάς?

334466

pipe_smoker
25/04/2015, 01:12
Τύποι που καβαλάνε ενώ τους αδικούν και δεν τους αρέσει το σπορ.

Τύποι που γράφουνε σε φόρουμ ενώ τους αδικούν και δεν τους αρέσει το φόρουμ.

Ο Γιακουμής με το μπουζούκι του παίζει μια διπλοπενιά σε Ρε μινόρε, πριν πέσει για ύπνο στη βάρκα του, αποκαμωμένος από το χαμαλίκι για ένα ξεροκόμματο στο καρνάγιο.

Ρε τι γίνεται στο γκόσμο......

fkol k4
25/04/2015, 01:31
fkol k4 αφού είσαι και stonerικός sorry

Lorenzικός δηλωμένος εδώ και χρόνια, οπότε ελεύθερα...

Από πότε η απάντηση με γεγονότα σε οπαδικές οπτικές θεωρείται οπαδισμός; Μήπως τα τσουβάλιασες όλα;
Περιμένω να μου πεις ποιο γεγονός που ανέφερα δεν αληθεύει
Όχι απλά συγκρίσιμο, ίδιο γεγονός με τον φενάτι είναι

Δεν τσουβαλιάζω ποτέ, αυτό θα έπρεπε να το ξέρεις.
Το περιστατικό είναι συγκρίσιμο με του Fenati (συγκρίσιμο, όχι ίδιο καθώς είχε πολύ μικρότερη έκταση) και αν θες καλώς θα του είχε επιβληθεί μια καλή ποινή τότε.
Από τότε όμως, πόσα χρόνια ακόμα καριέρας έχει ο Rossi;
Το να πάρεις ένα μεμονωμένο περιστατικό κάποιου στα 18-19 του και με βάση αυτό να χαρακτηρίσεις τα επόμενα 16-17 χρόνια της καριέρας του είναι λογικό σφάλμα και το ξέρεις.

Tι, ήταν ο Senna βρώμικος;
Αν αναφέρεσαι στο περιστατικό με τον Prost στην 1η στροφή της Suzuka, καλά του έκανε του πούστη. Karma's a bitch baby...

endopandou
25/04/2015, 08:48
καλά του έκανε του πούστη. Karma's a bitch baby...

Nα βλέπεις τι γίνεται τώρα; Πετάγεται ο κάθε βαλετζιπιώτης να πει την πίκρα του.

Για το quote... Γράφεις καλά του έκανε γιατί ο Γάλος του είχε κάνει τα ίδια φαντάζομαι εννοείς. Ακριβώς όπως και ο Λόρις με τον Χαράντα δηλαδή.
Ωστόσο αν εμπλέκεται ο αγαπημένος μας καλά κάνει, οι άλλοι είναι αλήτες.
Όταν πρόκειται για τον δικό μας αθλητή, "είναι θεός και τα λίγα πρωταθλήματα δεν παίζουν ρόλο", αν πρόκειται για τους άλλους μεταφερόμαστε αυτόματα στο "9σσσστ" και στο "κακούς αντιβαλεντινικούς"

Για την ιστορία... ο Σένα κατ εμέ ήταν ο ταχύτερος απ αυτούς κι ας έφυγε με λίγα πρωταθλήματα.

2 γενικά σχόλια για εσένα. Με το να απαντάς συνεχώς (αυστηρά κιόλας) στην αντίδραση και όχι στην δράση συναινείς στο κλίμα των ανίκητων που τελεί υπό πλήρη αδυναμία οποιασδήποτε κουβέντας προσπαθώντας να τσουβαλιάσει τον οποιονδήποτε στους κακούς αντιβαλεντινικούς και να τον τοποθετήσει στην απένατι θύρα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αν αυτή σου η στάση δεν με τσουβαλιάζει τότε τι; Σκέψου το.

2)
Το να πάρεις ένα μεμονωμένο περιστατικό κάποιου στα 18-19 του και με βάση αυτό να χαρακτηρίσεις τα επόμενα 16-17 χρόνια της καριέρας του είναι λογικό σφάλμα και το ξέρεις. είναι πραγματικά δυσάρεστο το ότι πρέπει να εξηγήσω και σε εσένα πως η αναφορά σε μερικά συγκεκριμένα περιστατικά δεν χρήζει πλήρους χαρακτηρισμού για έναν αθλητή. Τόσες φορές το έχω πει αλλά προφανώς δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό.
Το αντίθετο δηλαδή από κάποιον που θα ξεχώριζε τη μεμονωμένη μαλακία του Λόρις και θα τον χαρακτήριζε συνολικά. Εσύ όμως παρότι συμφωνείς με εμένα, εμένα τείνεις να παρατηρείς...

RaGe_Raptor
25/04/2015, 10:51
GoPro™ goes behind the scenes at #ArgentinaGP (http://www.motogp.com/en/videos/2015/04/24/gopro-goes-behind-the-scenes-at-argentinagp/174523?utm_source=twitter.com&utm_medium=Social_Media&utm_campaign=Registration&utm_content=GoProBTSARGTW)

fkol k4
25/04/2015, 11:53
Ωστόσο αν εμπλέκεται ο αγαπημένος μας καλά κάνει, οι άλλοι είναι αλήτες.

Α, δεν ξέρω... εγώ αλήτη δεν είπα και δεν θεωρώ κανέναν, οπότε μάλλον δεν εμπλέκομαι στο συγκεκριμένο.
Αν κάποιος λέει αλήτη τον Χ/Ψ αναβάτη, κάνει απόλυτο λάθος. Κακομαθημένοι μπορεί να είναι οι περισσότεροι, αλλά αλήτες όχι...

2 γενικά σχόλια για εσένα. Με το να απαντάς συνεχώς (αυστηρά κιόλας) στην αντίδραση και όχι στην δράση συναινείς στο κλίμα των ανίκητων που τελεί υπό πλήρη αδυναμία οποιασδήποτε κουβέντας προσπαθώντας να τσουβαλιάσει τον οποιονδήποτε στους κακούς αντιβαλεντινικούς και να τον τοποθετήσει στην απένατι θύρα με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αν αυτή σου η στάση δεν με τσουβαλιάζει τότε τι; Σκέψου το.

2) είναι πραγματικά δυσάρεστο το ότι πρέπει να εξηγήσω και σε εσένα πως η αναφορά σε μερικά συγκεκριμένα περιστατικά δεν χρήζει πλήρους χαρακτηρισμού για έναν αθλητή. Τόσες φορές το έχω πει αλλά προφανώς δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό.
Το αντίθετο δηλαδή από κάποιον που θα ξεχώριζε τη μεμονωμένη μαλακία του Λόρις και θα τον χαρακτήριζε συνολικά. Εσύ όμως παρότι συμφωνείς με εμένα, εμένα τείνεις να παρατηρείς...

Οκ, να ανοίξουμε και αυτή τη συζήτηση.
Αναγνωρίζω πως πολλές φορές το παράπονό σου για αντικανονική αντιμετώπιση είναι βάσιμο. Ο λόγος όμως που απευθύνομαι σε σένα δεν είναι το ότι απαντάς με τον ίδιο αντικανονικό τρόπο, αυτό είναι δικαίωμά σου, αλλά το ότι το κάνεις ενώ ταυτόχρονα καταγγέλλεις την αντιμετώπιση προς εσένα.

Σωστότερο θα θεωρούσα στην περίπτωση που θεωρείς πως κάποιος συνομιλητής δεν φέρεται σωστά προς εσένα, να γίνει ένα από τα δύο:

Αναφέρεις το μήνυμα που θεωρείς προσβλητικό, ενώ ταυτόχρονα απαντάς με ένα τυπικό μήνυμα του τύπου «Αγαπητέ Τάδε, έχω αναφέρει το τάδε ποστ σου στο οποίο μου κάνεις προσωπική επίθεση (ad hominem), κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Μόλις διαγραφεί το ποστ σου, γράψε ένα με άλλο ύφος να συζητήσουμε» για να φέρεις το moderation team προ των ευθυνών (και υποχρεώσεων) του και να το εξαναγκάσεις να πάρει θέση.
Αρχίζεις να τσακώνεσαι με τους ίδιους όρους. Τότε όμως, the gloves are off για όλους και όποιος αντέξει, κανείς δεν θα πρέπει να κάνει παράπονο ή να ζητήσει προστασία, παρά μόνο αν το πράμα χοντρύνει σε επίπεδα παρανομίας και όχι απλά παραβίασης κανόνων.

Για τις μαλακίες κάθε αναβάτη δεν το συζητώ, φυσικά και αν κάποιος κάνει μαλακία πρέπει να τιμωρείται. Και για παράδειγμα θα φέρω τον δικό μου, τον Lorenzo που είχε κάνει τη χοντρομαλακία με τον Pedrosa στα 250. Σαφώς και έπρεπε να του κόψουν τον κώλο τότε, αλλά εκτός του ότι έχουν περάσει από τότε ένα κάρο χρόνια, έχει βγει ο ίδιος και έχει πει πως τα έκανε σκατά και ζήτησε συγγνώμη.
Ε, υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορείς να τον χαρακτηρίσεις ως βρώμικο οδηγό, σωστά;

Για το συγκεκριμένο πάντως με τον Prost και τον Senna, απλά θα αναφέρω πως το να καταφέρεις να σε πετάξει έξω από τον αγώνα κάποιος παράνομα και επικίνδυνα κλέβοντάς σου παράλληλα το πρωτάθλημα στον τελευταίο αγώνα, να μη σου ζητήσει συγγνώμη ποτέ και παράλληλα να έχεις μείνει εσύ στην ιστορία της F1 ως ο μαλάκας της υπόθεσης, ε, αυτό ρε φίλε είναι μέγα κατόρθωμα... :bawl:

GIOTIS750
25/04/2015, 15:33
Rossi vs Marquez: A fantasy duel in real life

http://downforce-radio.co.uk/rossi-vs-marquez-a-fantasy-duel-in-real-life/

ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ PLAYER AKOYSTE TO EXEI ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .

gixxerman:beer:

vassilis88
25/04/2015, 20:19
http://www.superbikeplanet.com/2015/Apr/150423-45at36.htm

byron
25/04/2015, 21:20

Ωραίο άρθρο.

Ζεύκας
25/04/2015, 21:51

Για τα στημένα πρωταθλήματα ούτε λόγος ε; Αβαβά; Τα κάνουμε γαργάρες;

Ε ρε Κοντονής που της χρειάζεται της Dorna..

334495

amyroukai
25/04/2015, 22:22
Δυο στα δυο η χοντα...

http://www.motorcyclenews.com/sport/motogp/2015/april/surgery-for-marquez-after-finger-fracture/

tzimidis
25/04/2015, 22:55
https://www.youtube.com/watch?v=_-qeYfF1sBQ (https://www.youtube.com/watch?v=_-qeYfF1sBQ)

annateo
26/04/2015, 08:36
Ας πω και εγώ την γνώμη μου αφού όλοι έχουμε από μία.
Σε πρώτη φάση φαίνεται ότι το λάθος είναι του ΜΜ.
Σε δεύτερη μου φαίνεται η πρόκληση-πρόσκληση του γιατρού "έλα αν τολμάς".
Ο ΜΜ τσιμπάει στην πρόκληση-προσκληση.
Σκέφτεται θα σου ***** ότι εχεις και δεν έχεις αλλά χωρίς επιτυχία.

Νομίζω οτι η ανωτερότητα του vale ειναι τέτοια στους τελευταίους γύρους που δεν χρειάζεται περισσότερη κρητική του γεγονότος εκ του αποτελέσματος

stam2
26/04/2015, 09:25

Ωραια ψαριά.
Πολυ καλογραμμενο... Δινει ιδιαιτερη εμφαση σε καποια πραγματα, ομως το βασικο ειναι αυτο: αλλοι πηγαν σπιτι τους, αυτος ειναι ακομα εδω. Και μετα την αργεντινη εγινε και φαβορι...

GIOTIS750
26/04/2015, 10:50

Ωραιο :beer:
και οπως ειπε και οΣταμ2 πιο πανω ,ειναι ακομα εδω !!!

ΑΣΧΕΤΟ

Σε μια ωριτσα ξεκιναει το Ισπανικο πρωταθλημα για λινκ εδω

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=144252&p=2581867#post2581867

RaGe_Raptor
26/04/2015, 10:51
Marc Marquez Breaks Little Finger In Training Crash, Questionable For Jerez (https://motomatters.com/news/2015/04/25/marc_marquez_breaks_little_finger_in_tra.html)

ΑΜΑ δεν τρέξει δε μπορεί θα πάρουν τον Stoner τηλέφωνο...!!!!

σημείο κλειδί:

describes fractures of the proximal phalange as "potentially the most disabling fractures in the hand". Full recovery for normal patients is 4 to 6 weeks. In motorcycle racer terms, that's 2 to 3 weeks.

και οι δύο αναβάτες θα εξεταστούν την Πέμπτη.θα μπορούσε η repsol να τρέξει με 2 αναπληρωτές (Aoyama-Akiyoshi) και να παλεύει god knows για ποια θέση....

Arxagelos
26/04/2015, 11:25
εδώ ο άλλος έτρεχε με σπασμένα πόδια και για ένα δαχτυλάκι κανουν έτσι? @@ρια... σιγά μη δε τρέξει...

7Tolis
26/04/2015, 11:28
Και ο καπιρόσι πριν κάτι χιλίαδες χρόνια έτρεξε με 2 σπασμένα δάχτυλα.Ο Dr Costa του τα έβαλε σε νάρθηκα,έτρεξε,δε θυμάμαι σε ποιά θεση τερμάτισε και φτάνοντας στο box της ομάδας,λιποθύμησε.Μια χαρά θα τρέξει και ο ΜΜ.

cityfly
26/04/2015, 11:30
εδώ ο άλλος έτρεχε με σπασμένα πόδια και για ένα δαχτυλάκι κανουν έτσι? @@ρια... σιγά μη δε τρέξει...

ένα θέμα (εκτός των άλλων) είναι πώς χρησιμοποιείς το κάθε μέλος

(από το άρθρο που παρέθεσε ο gixxerman)
The only positive from this injury is that it is on his left hand, in the little finger. It is the least used of the fingers, though Marquez' style is to grip the bars with the fingers on the grips, rather than with the little finger off the grip, as some others like to do. No doubt that Marquez will do all he can to try to race at Jerez, but it is far from certain he will do so.

ακόμα και να τρέξει το σίγουρο είναι ότι θα πονάει πολύ, σίγουρα θα τον επηρεάσει, σίγουρα θα έχει πρηστεί, πόσο θα έχει υποχωρήσει δεν ξέρουμε πόσο θα μπορεί να σφήξει το χέρι δεν ξέρουμε... θα δείξει σε λιγότερο από μια βδομάδα

thunder ace
26/04/2015, 11:33
Σε 5-6 μερες, θα του το εχουν φτιαξει καλητερο απο πριν.

cityfly
26/04/2015, 11:40
Και ο καπιρόσι πριν κάτι χιλίαδες χρόνια έτρεξε με 2 σπασμένα δάχτυλα.Ο Dr Costa του τα έβαλε σε νάρθηκα,έτρεξε,δε θυμάμαι σε ποιά θεση τερμάτισε και φτάνοντας στο box της ομάδας,λιποθύμησε.Μια χαρά θα τρέξει και ο ΜΜ.

αυτό ακριβώς αποδεικνύει πόσο δύσκολο και επώδυνο είναι

sapila racing
26/04/2015, 11:59

Οταν ο bayliss (που εχει και κατι @@@ να με το συμπάθειο) είχε θέμα με το μικρό δαχτυλο του αριστερού χεριού οταν αυτό σχεδόν έλιωσε στο Donington στα 38α γενέθλιά του, αποφασίστηκε να το κόψουν.
Στην ίδια τούμπα, τραυματίστηκε σοβαρά και στα @@@δια (ισως λογω μεγεθους?) και χειρουργήθηκε κι εκεί.
10 μέρες μετα έτρεξε κανονικά, με φοιβερούς πόνους βέβαια, κυρίως απο το @@δι.
Απλά :a012:

http://www.visordown.com/features/hard-man-bayliss/4009.html

Τωρα για τον Marquez, ο τραυματισμός αυτός μπορεί απο την μια να μην ειναι πολύ σοβαρός, αλλά μπορεί και να του κοστίσει το πρωτάθλημα!

Ζεύκας
26/04/2015, 13:07
πστη Στόνερ έπιασε το βουντού σου :lol:

endopandou
26/04/2015, 15:28
ο π@υστης ο Μητσοτάκης τους έφαγε όλους για να πάει για το 10ο :tooth:
334536

RaGe_Raptor
26/04/2015, 16:11
334539

sapila racing
26/04/2015, 16:16
Αυτα τα ατυχήματα σε χωματινες προπονησεις εχουν κανει πολλές ζημιές.
Περαστικά στον Marc, να επανέλθει σύντομα στο 100%!

GIOTIS750
26/04/2015, 17:50
Αυτα τα ατυχήματα σε χωματινες προπονησεις εχουν κανει πολλές ζημιές.
Περαστικά στον Marc, να επανέλθει σύντομα στο 100%!

Και ο Εσπαργκαρο νομιζω ειχε παθει ετσι ατυχημα σε προπονηση στο χωμα . περαστικα στον Μαρκεζ.

pipe_smoker
26/04/2015, 18:46
Αν δεν τρέξει θα πρέπει να αρχίσει να χαιρετάει το πρωτάθλημα για τα καλά.
Δε νομίζω ότι παίζει τέτοιο ενδεχόμενο.

Αν δεν είναι τελείως καλά, το πολύ πολύ να μην μπορεί να αποδώσει στο 100% και να καταφέρει να μαζέψει κάποιους βαθμούς.

Αν τερματίσει πάλι πρώτος ο Ρόσσι τα πράγματα θα ζορίσουν αρκετά πάντως όπως και να έχει.

Arxagelos
26/04/2015, 21:52
...όλο το σύμπαν συνωμοτεί για το 10ο....τυχαίο? δεν νομίζω..... :p

RaGe_Raptor
26/04/2015, 22:06
Δυο στα δυο η χοντα...

http://www.motorcyclenews.com/sport/motogp/2015/april/surgery-for-marquez-after-finger-fracture/

και βέβαια το προσέξαμε απλά βγήκαν κι άλλαι πλΕροφορίαι σήμερον...

(και για να βγάζει νόημα:παράπονα μου έκανε ο αμυρού ότι δεν το προσέξαμε που το έγραψε από εχτέ...):D;)

amyroukai
26/04/2015, 22:11
Οχι και παραπονα βρε :)
Τετοια πραματα δεν αξιζουν φασαρια...

Αν οντως παει για 10ο με λειψο ροστερ, δεν ξερω γμτ, λιγο ξενερωτο θα ειναι.

RaGe_Raptor
26/04/2015, 22:17
Οχι και παραπονα βρε :)
Τετοια πραματα δεν αξιζουν φασαρια...

Αν οντως παει για 10ο με λειψο ροστερ, δεν ξερω γμτ, λιγο ξενερωτο θα ειναι.

ε, όχι και φασαρία βρε...καταλαβαίνεις πως το έγραψα...και με φατσούλες και με απ'όλα....:lol:
ε, να μην έχουν κάτι να λένε οι χέϊτερς...???!!!:smokin:

amyroukai
26/04/2015, 22:20
Σορι δηλαδη, εμεις που τον γουσταρουμε να μαχεται, χωρις πεντροζα, χωρις μαρκεζ, χωρις λορενθο, μονο με τους ντουκους αν και εφ' οσον; που θα ειναι το ωραιο...

RaGe_Raptor
26/04/2015, 22:31
Σορι δηλαδη, εμεις που τον γουσταρουμε να μαχεται, χωρις πεντροζα, χωρις μαρκεζ, χωρις λορενθο, μονο με τους ντουκους αν και εφ' οσον; που θα ειναι το ωραιο...

απ'όλα τα χωρίς που ανάφερες μόνο του μάρκ υφίσταται..οι άλλοι είναι κορίνες :lol:

ε και τί να κάνω να δώσω το δαχτυλάκι μου στον μαρκ???:lol:
κι εγώ μέσα τους θέλω όλους αλλά συμβαίνουν κι αυτά...και είμαστε ακόμη στην αρχή .. μην προεξοφλούμε τίποτα...

pipe_smoker
26/04/2015, 22:36

Χτύπησε κι ο Λορεντζας ή επειδή πάει λίγο αργά τα ζα μου το λες?

Πάντως το ξαναλέω.
Το αποκλείω να μείνει εκτός ο Μάρκεζ.

Θα του βάλουν βιονικό δάχτυλο? Θα τονε ντοπάρουν από τα ρουθούνια μέχρι τη γκWloτρυπίδα για να μην καταλαβαίνει χριστό? Δεν ξέρω.

Τέτοιο χαρακίρι δεν το κάνει η Χόντα που να χαλάσει ο κόσμος.

pipe_smoker
26/04/2015, 22:37
ε, να μην έχουν κάτι να λένε οι χέϊτερς...???!!!:smokin:

Έχουνε ήδη να λένε είπαμε.

Έκανε παντηλίκι και σβάρνησε τον μπροστινό τροχό του Μαρκέζ.

Τα αυτονόητα θα λέμε πάλι?:lol:

RaGe_Raptor
26/04/2015, 22:44
Έχουνε ήδη να λένε είπαμε.

Έκανε παντηλίκι και σβάρνησε τον μπροστινό τροχό του Μαρκέζ.

Τα αυτονόητα θα λέμε πάλι?:lol:

και τώρα τί??? έκοΠΣε τα φρένα του μαρκ για να τσακιστεί στην προπόνηση?:cry:

amyroukai
26/04/2015, 23:06
Tα λαδωσε.

pipe_smoker
26/04/2015, 23:13
και τώρα τί??? έκοΠΣε τα φρένα του μαρκ για να τσακιστεί στην προπόνηση?:cry:

Δεν έχει σημασία.

Άπαξ και την έκανε τη μπουστιά πάει τελείωσε.

Άμα καταφέρει και πάρει ΠΠ αρκεί η μία, δε χρειάζεται και 2η.

Σου έχω και δείγμα δήλωσης έτοιμο:

"Αντιροσσικός θα ήμουν αν έλεγα ότι πήγε κι έκοψε τα φρένα του Μαρκέζ στην προπόνηση. Σίγα μην πήγε και σπίτι του να τον απειλήσει με όπλο. Αρκούσε η άνανδρη και ύπουλη επίθεση που του έκανε στον αγώνα στην Αργεντινή για να καταστρέψει την ψυχολογία του Μαρκέζ και να καταστρέψει για ακόμα μια φορά τους αγώνες. Ο πρίγκηπας της ατιμωρησίας πήρε ένα ακόμη πέτσινο για την γκαρνταρόμπα του. Ήταν γρήγορος όμως, και καλός στις προσπεράσεις."

:bawl:

GIOTIS750
27/04/2015, 07:58
Δεν έχει σημασία.

Άπαξ και την έκανε τη μπουστιά πάει τελείωσε.

Άμα καταφέρει και πάρει ΠΠ αρκεί η μία, δε χρειάζεται και 2η.

Σου έχω και δείγμα δήλωσης έτοιμο:

"Αντιροσσικός θα ήμουν αν έλεγα ότι πήγε κι έκοψε τα φρένα του Μαρκέζ στην προπόνηση. Σίγα μην πήγε και σπίτι του να τον απειλήσει με όπλο. Αρκούσε η άνανδρη και ύπουλη επίθεση που του έκανε στον αγώνα στην Αργεντινή για να καταστρέψει την ψυχολογία του Μαρκέζ και να καταστρέψει για ακόμα μια φορά τους αγώνες. Ο πρίγκηπας της ατιμωρησίας πήρε ένα ακόμη πέτσινο για την γκαρνταρόμπα του. Ήταν γρήγορος όμως, και καλός στις προσπεράσεις."

:bawl:

:lol::lol::lol::beer:

thunder ace
27/04/2015, 08:11
Καλημερα μοτοτζιπαδες.Τωρα προσεξα, στο αριστερο επαθε τη ζημια.Οποτε δεν τρεχει τιποτα....το δεξι να ειναι καλα.Αφου ΟΛΟΙ ξερουμε οτι τους "παει " και με ενα χερι.

H.A.Balafoutre
27/04/2015, 08:51
Γιατί κι ο Μαρκέζ πώς τα πήρε τα πρωταθλήματα...Με έναν Ρόσσι γυρνόντας από τη Ducati και γέρος να ψάχνει τα δευτερόλεπτα, με έναν Λορένθο με ψυχολογικά, με έναν Πεντρόζα, να έχει φύγει ο Στόνερ... κι όλα αυτά πάνω σε εργοστασιακό χόνδα που όποιος έχει ανέβει έχει πάρει πρωτάθλημα...εκτός του Ντάνι.... Έτσι κερδίζονται τα παγκόσμια. Απλά είναι τουφέκι αναβάτης κι ας είναι άβγαλτος κι ας είναι πολύ επιθετκός, του τα δικαιολογούμε όλα...αβαβά κοινώς.

Αν τολμάει, με το που φύγει ο Ρόσσι, ας έρθει στη Yamaha να κάνει τις μαγκιές του κόντρα στη χονδα, πάνω σε αντρική μηχανή.....:bawl:

amyroukai
27/04/2015, 08:57
Γιατί κι ο Μαρκέζ πώς τα πήρε τα πρωταθλήματα...

Δεν ξέρω πόσο πιο χαμηλά μπορείτε να πέσετε εσείς τα fanboys της Γιαμάχα και του κιτρινιάρη 46 ειδικότερα. :bawl:

thunder ace
27/04/2015, 08:58
Γιατί κι ο Μαρκέζ πώς τα πήρε τα πρωταθλήματα...Με έναν Ρόσσι γυρνόντας από τη Ducati και γέρος να ψάχνει τα δευτερόλεπτα, με έναν Λορένθο με ψυχολογικά, με έναν Πεντρόζα, να έχει φύγει ο Στόνερ... κι όλα αυτά πάνω σε εργοστασιακό χόνδα που όποιος έχει ανέβει έχει πάρει πρωτάθλημα...εκτός του Ντάνι.... Έτσι κερδίζονται τα παγκόσμια. Απλά είναι τουφέκι αναβάτης κι ας είναι άβγαλτος κι ας είναι πολύ επιθετκός, του τα δικαιολογούμε όλα...αβαβά κοινώς.

Αν τολμάει, με το που φύγει ο Ρόσσι, ας έρθει στη Yamaha να κάνει τις μαγκιές του κόντρα στη χονδα, πάνω σε αντρική μηχανή.....:bawl:
Ο dovi πηρε πρωταθλημα με το εργοστασιακο; η αυτος δεν πιανεται;:D

H.A.Balafoutre
27/04/2015, 09:01
Δεν ξέρω πόσο πιο χαμηλά μπορείτε να πέσετε εσείς τα fanboys της Γιαμάχα και του κιτρινιάρη 46 ειδικότερα. :bawl:

Όσο να ξύσουμε κράνος...τι νόμιζες....ότι νάναι είμαστε....Ότι πρέπει είμαστε....!!! :bawl:

Ο dovi πηρε πρωταθλημα με το εργοστασιακο; η αυτος δεν πιανεται;:D

Δεν ασχολούμαστε με γού (Γ) αναβάτες.....:bawl:

RaGe_Raptor
27/04/2015, 09:07
....
Αν τολμάει, με το που φύγει ο Ρόσσι, ας έρθει στη Yamaha να κάνει τις μαγκιές του κόντρα στη χονδα, πάνω σε αντρική μηχανή.....:bawl:ευσεβής πόθος......χα

thunder ace
27/04/2015, 09:09
Όσο να ξύσουμε κράνος...τι νόμιζες....ότι νάναι είμαστε....Ότι πρέπει είμαστε....!!! :bawl:

Δεν ασχολούμαστε με γού (Γ) αναβάτες.....:bawl:
Τα ονομαζομενα "παλτα".Καλα.....γελατε με το παλτο..................για φαντασου ομως σεναριο:μαρκεζ οντως να μη τρεξει(τουλαχιστον οπως μπορει)Ροσσι να του κατσει μια ασχημη(πχ Μπαουτιστα).......αντε γεια το παλτο:p

H.A.Balafoutre
27/04/2015, 09:11
ευσεβής πόθος......χα

Άκου άλλον έναν....θα κάνω μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη....o Λόρε τα επόμενα 5 Grand Prix, 1ος μέχρι και το Άσσεν. Μια που ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, να ανακατευτεί κι άλλο η τράπουλα.

GIOTIS750
27/04/2015, 10:35
:lol::lol:::lol::

ΟΚΤΑΝΙΟ
28/04/2015, 10:55
Οταν ο bayliss (που εχει και κατι @@@ να με το συμπάθειο) είχε θέμα με το μικρό δαχτυλο του αριστερού χεριού οταν αυτό σχεδόν έλιωσε στο Donington στα 38α γενέθλιά του, αποφασίστηκε να το κόψουν.
Στην ίδια τούμπα, τραυματίστηκε σοβαρά και στα @@@δια (ισως λογω μεγεθους?) και χειρουργήθηκε κι εκεί.
10 μέρες μετα έτρεξε κανονικά, με φοιβερούς πόνους βέβαια, κυρίως απο το @@δι.
Απλά :a012:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ρε το @ρχιδι....
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

alex80
02/05/2015, 11:25
Ας πω και εγω τη γνωμη μου, στη τελικη τσαμπα ειναι. Λοιπον αν θες να δεις ουσιαστικα το περιστατικο αναμεσα σε Βαλε και ΜΜ πρεπει θεωρω να καταλαβαινεις την ουσια του μηχανοκινητου αθλητισμου και των αγωνων γενικοτερα οποιαδηποτε μορφης. Ετσι λοιπον συνηδητοποιεις οτι δεν ειναι αγωνες time attack ουτε επιδειξης οπως drift. Οι αναβατες αρα γνωριζουν εκ των προτερων οτι λογω της μορφης του αγωνα που πρεπει να τερματισουν πρωτοι θα υπαρχουν και επαφες οπως υπαρχουν σε ολα τα μηχανοκινητα σπορ. Χθες μαλιστα που ξαναεβλεπα το Rush ο Χαντ στην αρχη λεει στο Λαουντα μετα απο παρεξηγηση του δευτερου οτι του χωθηκε στη στροφη οτι στη τελικη ας ειχες τα κακαλα και να μην εκοβες. Οταν λοιπον αυτοι οι υπερταλαντουχοι οδηγοι πρεπει να προσπερασουν καποιον εξισου ταλαντουχο οδηγο καταλαβαινουμε οτι εκτος απο περιπτωση λαθους δεν γινετε να μην υπαρχει καλως εννοουμενο αγωνιστικο νταηλικι. Επισης το να βλεπεις οπαδικα μηχανοκινητο αθλητισμο ενω εισαι και ολιγον τι σχετικος με το αθλημα ειναι τελειως παραδοξο. Τελος το να υπαρχουν σχολια για αναβατες σαν το Ροσσι με τετοια επιδραση πανω στο αθλημα ειναι γελοιο και δεν εχει να κανει μονο με το motogp αλλα με ολα τα αθληματα οπως να κατακρινεις το Jordan, το Schumacher και τον Loeb. Για χιλιους λογους μπορει καποιος να μην τους συμπαθει αλλα κανεις δεν μπορει να παραγνωρισει την επιδραση και την κυριαρχια τους στα εκαστοτε αθληματα τους.

simoril
15/11/2015, 10:15
ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ

SHOOTER045
15/11/2015, 14:38
ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ

Δηλαδή τού το φύλαγε ο sfb ε?
Τον τιμώρησε γιατί δεν έκατσε να τον ρίξει και έπεσε, και τον εκδικήθηκε στους δύο /τρεις τελευταίους αγώνες.
Αυτό το ξέραμε

Κάτι άλλο?

Bladerunner
16/11/2015, 08:11
Η κουβέντα συνεχίζεται στο θέμα του τελευταίου αγώνα της Βαλένθια. :a3: