Σύνδεση

View Full Version : New GSX-R1000 L7

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9

lleonidas
26/10/2016, 21:59
https://www.youtube.com/watch?v=d_R4cyBBZS8

JIMK7
26/10/2016, 22:38
Το ασχημοπαπο που εγινε κυκνος !!! :a48:

Bradipous
26/10/2016, 23:07
Το ασχημοπαπο που εγινε κυκνος !!! :a48:

αυτό όσον αφορά το παραμύθι.

Εδώ μιλάμε για το ασχημόπαπο που παρέμεινε ως είχε.

JIMK7
26/10/2016, 23:16
αυτό όσον αφορά το παραμύθι.

Εδώ μιλάμε για το ασχημόπαπο που παρέμεινε ως είχε.

Σεβαστη η αποψη σου αλλα οχι αποδεκτη :smokin: και ετσι για την ιστορια ποιο κατα τη γνωμη σου θεωρεις ωραιο ?

astroman76
27/10/2016, 11:46
λιγο καλητερο ετσι ...

παντος τα BMW. Απριλια Ντουκατι ειναι πολυ ομορφα απο το εργοστασιο... οπως και το CBR

RaGe_Raptor
27/10/2016, 11:50
λιγο καλητερο ετσι ...

παντος τα BMW. Απριλια Ντουκατι ειναι πολυ ομορφα απο το εργοστασιο... οπως και το CBR

Εντελώς υποκειμενικό.

astroman76
27/10/2016, 12:26
Εντελώς υποκειμενικό.

δεν ειμαι ο μονος...

DrBig
27/10/2016, 12:28
Εντελώς υποκειμενικό.

δεν ειμαι ο μονος...

Εντελως υποκειμενικοι...

basilis_k6
27/10/2016, 12:47
Υποκειμενικο οτι το rsv4 ειναι πιο όμορφο? Εχουν κλαψει παλικαρια στις ροδες του....

Btw το ιδιο άσχημο ειναι ετουτο. Οι αγωνιστικες αλλαγες δεν με ψαρωνουν. Ολα τα αγωνιαρικα ωραια ειναι γιατι ειναι αγρια.

RaGe_Raptor
27/10/2016, 13:25
Υποκειμενικο οτι το rsv4 ειναι πιο όμορφο? Εχουν κλαψει παλικαρια στις ροδες του....

Btw το ιδιο άσχημο ειναι ετουτο. Οι αγωνιστικες αλλαγες δεν με ψαρωνουν. Ολα τα αγωνιαρικα ωραια ειναι γιατι ειναι αγρια.

Εγώ πάλι δεν "ψωνίζω" με κριτήριο την εμφάνιση. Άρα τα πάντα υποκειμενικά.

Αλλά. Το υποκειμενικό το στηρίζω στοι ότι του αρέσει και το σιμπιάρ.άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχω εκφράσει το θαυμασμό μου για όλες τις Ιταλίδες υπερμουνάρες ss.όλες όμως.δείξτε μου ένα άσχημο ιταλικό ss.

astroman76
27/10/2016, 13:33
Εγώ πάλι δεν "ψωνίζω" με κριτήριο την εμφάνιση. Άρα τα πάντα υποκειμενικά.

Αλλά. Το υποκειμενικό το στηρίζω στοι ότι του αρέσει και το σιμπιάρ.άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχω εκφράσει το θαυμασμό μου για όλες τις Ιταλίδες υπερμουνάρες ss.όλες όμως.δείξτε μου ένα άσχημο ιταλικό ss.

τα πρωτα 1000 μεχρι 2007 ητανε ωραια μετα το γαμησανε λιγο και το ξαναφτιαξανε το 2012 νομιζω... αν και το 08 ειχε μια καποια ετσι με το πλακουτσοτο κεφαλι του....

Αλλα σορρυ το 17ρι GSXR σε στρεετ μορφη ειναι απλα 10 βηματα πισω απο εκει που ειχε φτασει το Κ9... τα ποληεστερικα το σωζουν μενει να δουμε αν θα κανει και κατι σε πιστες γιατι ο πυχης εχει φτασει ψηλα..

basilis_k6
27/10/2016, 14:55
τα πρωτα 1000 μεχρι 2007 ητανε ωραια μετα το γαμησανε λιγο και το ξαναφτιαξανε το 2012 νομιζω... αν και το 08 ειχε μια καποια ετσι με το πλακουτσοτο κεφαλι του....

Αλλα σορρυ το 17ρι GSXR σε στρεετ μορφη ειναι απλα 10 βηματα πισω απο εκει που ειχε φτασει το Κ9... τα ποληεστερικα το σωζουν μενει να δουμε αν θα κανει και κατι σε πιστες γιατι ο πυχης εχει φτασει ψηλα..

6 βηματα. ειναι σαμ facelift του 03

JIMK7
27/10/2016, 18:00
Το Btw είναι ωραιο :lol: το ακουσα κι αυτό :rolleyes: το rsv4 πραγματι είναι ωραιο, αλλα μετα από τοσα χρονια που το βλεπω μου είναι πια αδιαφορο και όπως λενε ΟΛΟΙ τα πάντα ειναι υποκειμενικα, τεσπα κατι μου λεει ότι αυτό το μηχανακι θα πουλησει τρελα και θα αφησει εποχη :smokin:
Γιατι ? δεν θελω να πω πολλα .. αλλα ο χρονος θα διξει ;)

Υ.Γ. Το μηχανακι δεν είναι ασχημο απλα είναι πολύ μπροστα από την εποχη του :a22:

astroman76
27/10/2016, 18:23
Το Btw είναι ωραιο :lol: το ακουσα κι αυτό :rolleyes: το rsv4 πραγματι είναι ωραιο, αλλα μετα από τοσα χρονια που το βλεπω μου είναι πια αδιαφορο και όπως λενε ΟΛΟΙ τα πάντα ειναι υποκειμενικα, τεσπα κατι μου λεει ότι αυτό το μηχανακι θα πουλησει τρελα και θα αφησει εποχη :smokin:
Γιατι ? δεν θελω να πω πολλα .. αλλα ο χρονος θα διξει ;)

Υ.Γ. Το μηχανακι δεν είναι ασχημο απλα είναι πολύ μπροστα από την εποχη του :a22:

δεν βλεπετε :cry::lol:

372175

devil's animal
27/10/2016, 18:46
ενταξει, δεν ξερω τι σχιζοειδης διαταραχη προσωπικοτητας μπορει να κρυβουν καποιοι στο κεφαλι τους, αλλα αυτη η πλακα που σας αρεσει το ανομοιομορφο, πρεπει να τελειωσει...:a018:

το μηχανακι εχει διαφορετικα πλαστικα απο την μια και απο την αλλη και διαφορετικα φαναρια...η διπολικη διαταραχη στο μεγαλειο της...:dizzy:

επισης μην χαλατε το thread του gsxr ποσταρωντας bmw...:a27::a27:
και οχι απλα bmw...bmw υποψηφια για κρακ...:lol:

JIMK7
27/10/2016, 21:09
δεν βλεπετε :cry::lol:

372175

Mια ομορφια ειναι το μαμημενο :rotflmao:

372187

και ετσι για την ιστορια το θεωρω το δευτερο καλυτερο μηχανακι ( μετα το L7 ) :D με λιγα λογια αν δεν υπηρχε το L7 σιγουρα θα ειχα παρει μια bmw .. οχι βεβαια για την ομορφια του :lol:

DrIoannis
28/10/2016, 07:24
Το L7 είμαι πεπεισμένος, όπως έχω πει και άλλες φορές, θα είναι πολύ καλό οδηγικά και θα καλύψει αυτούς που το πήραν για να το χρησιμοποιούν για τον σκοπό που φτιάχτηκε. Τώρα για τους γνωστούς καφετεριάκιδες "Beauty is in the eye of the beholder". Κοινώς..."περί γούστου κολοκυθόπιτα"...

basilis_k6
28/10/2016, 18:52
αν υπάρχει ενα μηχανακι που πρέπει να κερδίσεις για να γινεις βασιλιας ειναι το bmw. αν υπάρχει ενα που αντικειμενικά ειναι παντα ποιο ομορφο ειναι το rsv. Αυτα ομως δεν εχουν σημασια. Σημασια εχει οτι ειναι ενα σχεδιο αρπακολλα σε μια εποχη που δεν πας χωρις σχεδιο. Οταν οι ιάπωνες επαιζαν μπαλα μονοι τους ειχαν το ελέυθερο να μην σχεδιάζουν πανω απο 10 λεπτα τα ss τους. Οταν η ευρωπη ομως ανεβηκε και τους κοιταξε στα ισα αναγκάστηκαν να πιασουν τα μολυβια. Η suzuki δυστυχως τα εχει παρατησει σε καθε κατηγορια εδω και χρόνια. Τα ίδια και εδω. Η φιλικοτητα που χαρακτηριζει την φιρμα ισως να ειναι και το δυνατοτερο χαρτι της γιατι οι επιδοσεις στο δυναμομετρο δεν ειναι πλεον ο νο1 παραγοντας αγορας. Για τις αλλες χωρις δλδ, στην ελλαδα με 18κ δεν πας πουθενα ετσι κι αλλιως

https://www.youtube.com/watch?v=P9nDYnux7JA

JIMK7
28/10/2016, 19:52
αν υπάρχει ενα μηχανακι που πρέπει να κερδίσεις για να γινεις βασιλιας ειναι το bmw. αν υπάρχει ενα που αντικειμενικά ειναι παντα ποιο ομορφο ειναι το rsv. Αυτα ομως δεν εχουν σημασια. Σημασια εχει οτι ειναι ενα σχεδιο αρπακολλα σε μια εποχη που δεν πας χωρις σχεδιο. Οταν οι ιάπωνες επαιζαν μπαλα μονοι τους ειχαν το ελέυθερο να μην σχεδιάζουν πανω απο 10 λεπτα τα ss τους. Οταν η ευρωπη ομως ανεβηκε και τους κοιταξε στα ισα αναγκάστηκαν να πιασουν τα μολυβια. Η suzuki δυστυχως τα εχει παρατησει σε καθε κατηγορια εδω και χρόνια. Τα ίδια και εδω. Η φιλικοτητα που χαρακτηριζει την φιρμα ισως να ειναι και το δυνατοτερο χαρτι της γιατι οι επιδοσεις στο δυναμομετρο δεν ειναι πλεον ο νο1 παραγοντας αγορας. Για τις αλλες χωρις δλδ, στην ελλαδα με 18κ δεν πας πουθενα ετσι κι αλλιως

Ενα πραγμα θα σε ρωτησω και θελω την αληθεια ... το εχεις δει απο κοντα ? στο λεω επειδη το εχω δει απο κοντα και ειναι οτι πιο ομορφο εχουν βγαλει σε GSXR ;) δεν το λεω μονο εγω.. αλλα οσοι παρευρισκονταν στο Μιλανο ( περυσι ) αυτο ελεγαν :smokin: "περί γούστου κολοκυθόπιτα" οπως ειπε πιο πριν ο φιλος :lol:

Πριν δω και το gsxr moto gp τα ιδια ελεγα ( τι ασχημο μηχανακι εβγαλαν ) οταν το ειδα ομως απο κοντα μου επεσε το σαγονι :eek:

Πριν ειχα ενα 1000 κ7 με πολλα πολλα πραγματακια φορτωμενο και μολις ειδα τι καταπληκτικο μηχανακι εβγαλαν, το πουλησα αρoν αρoν για να παρω το L7

372216372219

basilis_k6
28/10/2016, 20:00
Ενα πραγμα θα σε ρωτησω και θελω την αληθεια ... το εχεις δει απο κοντα ? στο λεω επειδη το εχω δει απο κοντα και ειναι οτι πιο ομορφο εχουν βγαλει σε GSXR ;) δεν το λεω μονο εγω.. αλλα οσοι ηταν στο Μιλανο ( περυσι ) αυτο ελεγαν :smokin: "περί γούστου κολοκυθόπιτα" οπως ειπε πιο πριν ο φιλος :lol:

οχι αλλα δεν ειναι και κανενα περιεργο σχεδιο για να ειναι πιο ωραιο η πιο ασχημο απο κοντα.

JIMK7
28/10/2016, 20:39
οχι αλλα δεν ειναι και κανενα περιεργο σχεδιο για να ειναι πιο ωραιο η πιο ασχημο απο κοντα.

Kαλα το καταλαβα :rolleyes: κι ομως ειναι πολυ περιεργο.. με γραμμες και καμπυλες που δεν τις βλεπεις απο καμερα και φωτογραφιες, προπαντος ειναι τοσο μικρο και στενο που δεν μπορεις να το πιστεψεις :smokin: οταν το δεις απο κοντα τα ξαναλεμε :winka: και νασε σιγουρος τοτε θα εχεις αλλη γνωμη για το L7 :D

Οσο απο τεχνολογια εκει ειναι που εχει ανεβασει πολυ ψηλα το πηχη :smokin:

astroman76
29/10/2016, 13:01
Kαλα το καταλαβα :rolleyes: κι ομως ειναι πολυ περιεργο.. με γραμμες και καμπυλες που δεν τις βλεπεις απο καμερα και φωτογραφιες, προπαντος ειναι τοσο μικρο και στενο που δεν μπορεις να το πιστεψεις :smokin: οταν το δεις απο κοντα τα ξαναλεμε :winka: και νασε σιγουρος τοτε θα εχεις αλλη γνωμη για το L7 :D

Οσο απο τεχνολογια εκει ειναι που εχει ανεβασει πολυ ψηλα το πηχη :smokin:

χαχαχαχαχαχ στο μπλα μπλα το εχουν οι Ιαπωνες μετα σκανε στις πιστες και τους κανουν πελατακια οι BMW και τα Ducati...
ειναι στενο ναι αλλα το λες και οι αλλοι ειναι σαν τις φαλενες .... ολλα στενα ειναι πλεον... η μονη που δεν εχει αλαξει μηχανακι εδω και 6 χρονια ειναι η Συζυκι ....

astroman76
29/10/2016, 13:02

οπως τα λες πραγματικα αρπακολα σχεδιασμος... και να πεις οτι τα συζυκι τα περνουν μονο για πιστα... το 70% απο τους αγωραστες ειναι ποζερια...

JIMK7
29/10/2016, 17:47
χαχαχαχαχαχ στο μπλα μπλα το εχουν οι Ιαπωνες μετα σκανε στις πιστες και τους κανουν πελατακια οι BMW και τα Ducati...
ειναι στενο ναι αλλα το λες και οι αλλοι ειναι σαν τις φαλενες .... ολλα στενα ειναι πλεον... η μονη που δεν εχει αλαξει μηχανακι εδω και 6 χρονια ειναι η Συζυκι ....

Καλα καλα κατσε να το δεις κι αυτο στη πιστα και μετα μιλα :a9: κι ομως αν το βαλεις διπλα στα αλλα.. σαν φαλενες θα φενονται :smokin: ειμαι σιγουρος ουτε και εσυ το εχεις δει απο κοντα :a13:
Εδω και 6 χρονια δεν εχει αλλαξει οχι μονο η SUZUKI αλλα HONDA APRILIA BMW :a029:
Γατακια.... the king of sportbikes is back :a01:

372249

basilis_k6
29/10/2016, 18:53
οπως τα λες πραγματικα αρπακολα σχεδιασμος... και να πεις οτι τα συζυκι τα περνουν μονο για πιστα... το 70% απο τους αγωραστες ειναι ποζερια...

στην ελλαδα εχει αυτη τη φημη αλλα και παλι δεν συμφωνω πολύ. Ποζέρια ειναι ολα τα ss εδω γιατι ειμαστε καγκουρες.

jimk7 εισαι λιγο προκατειλειμένος θετικα. Οντως ειναι πολύ λεπτο, φαινετε. Πιο ευκολο και "γρηγορο" στις εναλλαγες απο την απριλια δυσκολο το βλεπω βεβαια.

RaGe_Raptor
29/10/2016, 19:47
στην ελλαδα εχει αυτη τη φημη αλλα και παλι δεν συμφωνω πολύ. Ποζέρια ειναι ολα τα ss εδω γιατι ειμαστε καγκουρες.

jimk7 εισαι λιγο προκατειλειμένος θετικα. Οντως ειναι πολύ λεπτο, φαινετε. Πιο ευκολο και "γρηγορο" στις εναλλαγες απο την απριλια δυσκολο το βλεπω βεβαια.
Σε πληροφορώ πως αν σε κάτι υστερεί το απρίλια είναι η ευκολία στις εναλλαγές. Είναι το πιο "δύσκολο" από τα σύγχρονα με διαφορά.

JIMK7
29/10/2016, 20:04

Tιποτα δεν ειναι δυσκολο ... μην το συγκρινεις με το δικο σου :p αυτο ειναι αλλου γιατι ... ο στροφαλος ειναι πανω απο ενα κιλο πιο ελαφρυς απο του δικου σου, βγαλε αλλα 750 γραμμαρια απο το αντιβαρο στροφαλου που εχουν βγαλει, παμε κοντα στα 2 κιλα :eek: ξερεις τι σημαινει αυτο ? μη αναρτωμενη μαζα + ( αδρανεια στροφαλου ) φανταζομαι οτι γνωριζεις τι σημαινει αυτο :p

Με το κατα πολυ μικροτερο μοτερ και στενοτερο σκελετο, εφταιξαν πιο μεγαλο πισω ψαλιδι χωρις να μεγαλωσει το μεταξονιο, ξερεις τι σημαινει αυτο ? :a13:

1) Λιγοτερη σουζα αρα περισοτερο γκαζι στην εξοδο στροφης ... εδω μιλαμε τωρα πια για 200 αλογα ευκολα στη ροδα :D

2) Οσο πιο μεγαλο ψαλιδι τοσο καλυτερα βγαζει τη δυναμη στο πισω τροχο με λιγοτερο σπινιαρισμα

3) Δεν εχει χασει τιποτα σε αλλαγη κατευθυνσης και ταυτοχρονα ειναι σταθερο με ολα αυτα :smokin:

Οπως βλεπεις ολα αυτα που εχουν γινει τιποτα δεν ειναι τυχαιο ( στενος σκελετος μικρο φαναρι εμπρος κ.τ.λ. ) υπαρχουν κι αλλα πραγματα που μπορω να σου γραψω υπερ για ωρες ( μεταβλητος χρονισμος μεγαλυτερο φιλτροκουτι πανω μπεκ κ.τ.λ ) για αυτο το μηχανακι αλλα λιγη σημασια εχουν :)

Υ.Γ. Οπως βλεπεις μιλαω με επιχειρηματα, και για αυτο ειμαι πεπεισμενος οτι θα αφησει εποχη αυτο το μηχανακι ... ο χρονος μονο θα δειξει ποσο δικιο εχω :smokin:

JIMK7
29/10/2016, 20:10
Σε πληροφορώ πως αν σε κάτι υστερεί το απρίλια είναι η ευκολία στις εναλλαγές. Είναι το πιο "δύσκολο" από τα σύγχρονα με διαφορά.

Τα πλεονεκτηματα που εχει ενα απριλια και σου δινουν την αισθηση την ευκολια στις εναλλαγες ειναι.. γιατι εχει παρα πολυ ελαφριους τροχους και στροφαλο

Τωρα αν σε ενα gsxr βαλεις μονο τροχους μεταμορφωνεται τοσο απλα :D

basilis_k6
29/10/2016, 20:13
Υ.Γ. Οπως βλεπεις μιλαω με επιχειρηματα, και για αυτο ειμαι πεπεισμενος οτι θα αφησει εποχη αυτο το μηχανακι ... ο χρονος μονο θα δειξει ποσο δικιο εχω :smokin:

δεν θα αφησει εποχη γιατι ειναι το πρωτο (αν ειναι τελικα) καλο μηχανακι μετα απο χρονια. Τα αντανακλαστικα της αγορας ειναι ενα μοντελο πιο αργα παντα. Το επόμενο ισως αφησει, αυτο εχει την ρετσινια της σουζουκι των τελευταιων 5 ετων αδράνειας. Μακαρι να παει καλα, μηπως με νοιαζει νομιζεις, αλλα δεν ειναι ευκολο.

Τιμή ελλάδος θελω να δω. Ελπίζω να ειναι κλασσικα πιο φθηνο απο τους αλλους. Μπας και ξεκολησει η αγορα των 1000 που ειναι πιο χαμηλα και απο τα hammer

devil's animal
29/10/2016, 20:20

χαχαχαχαχ...γελαει ο κοσμος μ'αυτα που γραφετε...
το εχουν στο μπλα μπλα οι Ιαπωνες...και τους κανουν πελατες στις πιστες οι bmw και τα ducati...
ναι τι ωρα? και τεταρτο ή παρα τεταρτο?

ανεκαθεν ηταν του μπλα μπλα και του "χαρακτηρα" τα ducati...τα bmw πουλησαν λογω μοτερ..αλλα και αυτα στην αρχη εσπαγαν...μετα εκαναν detuned μπας και αντεξουν...
πιο vfm απο τους ιαπωνες δεν υπαρχουν...με εξαιρεση το 675 της triumph...
αλλα στο λιτρο βγηκε το zx10 και τους πηρε παραμαζωμα κατι χρονια τωρα...με κατι χιλιαρικα λιγοτερα σε κοστος...

ή μηπως μιλας για τις πιστες του παγκοσμιου που η ducati εχει να δει ΠΠ απο εποχη stoner και αυτο ηταν λογω οδηγου...και η bmw δεν κατεβαινει καν...
τελευταιο ΠΠ της ducati στα sbk ηταν το 2011...:rolleyes:

αντιθετα η aprilia τα εχει παει καλα...και ομορφο μηχανακι εχει, και ασπαστο..και εχει παρει το 2010, το 2012 και το 2014 ΠΠ στα sbk...

επιασες και εσυ τα ducati και τα bmw σε σχεση με τα ιαπωνικα...ωω, Θεοι...:priest:

JIMK7
29/10/2016, 20:23
δεν θα αφησει εποχη γιατι ειναι το πρωτο (αν ειναι τελικα) καλο μηχανακι μετα απο χρονια. Τα αντανακλαστικα της αγορας ειναι ενα μοντελο πιο αργα παντα. Το επόμενο ισως αφησει, αυτο εχει την ρετσινια της σουζουκι των τελευταιων 5 ετων αδράνειας. Μακαρι να παει καλα, μηπως με νοιαζει νομιζεις, αλλα δεν ειναι ευκολο.

Τιμή ελλάδος θελω να δω. Ελπίζω να ειναι κλασσικα πιο φθηνο απο τους αλλους. Μπας και ξεκολησει η αγορα των 1000 που ειναι πιο χαμηλα και απο τα hammer

Γιατι ειναι πιο αργο μοντελο απο ολους και η χοντα φετος το αλλαξε τεσπα ... απο τιμη δυστυχως αν ειναι ετσι οπως τα ξερω, δεν θα ειναι καθολου φτηνο :bigcry: μαλλον 20κ το απλο και 25κ το καλο :cry: εκει που στην υπολοιπη ευρωπη θα κανει 15.500 και 17.500 :(

basilis_k6
29/10/2016, 20:26
Γιατι ειναι πιο αργο μοντελο απο ολους και η χοντα φετος το αλλαξε τεσπα ... απο τιμη δυστυχως αν ειναι ετσι οπως τα ξερω, δεν θα ειναι καθολου φτηνο :bigcry: μαλλον 20κ το απλο και 25κ το καλο :cry: εκει που στην υπολοιπη ευρωπη θα κανει 15.500 και 17.500 :(

20k?!?!?! Γιατι κάνουν τον κοπο να το εισαγουν??

JIMK7
29/10/2016, 20:27
χαχαχαχαχ...γελαει ο κοσμος μ'αυτα που γραφετε...
το εχουν στο μπλα μπλα οι Ιαπωνες...και τους κανουν πελατες στις πιστες οι bmw και τα ducati...
ναι τι ωρα? και τεταρτο ή παρα τεταρτο?

ανεκαθεν ηταν του μπλα μπλα και του "χαρακτηρα" τα ducati...τα bmw πουλησαν λογω μοτερ..αλλα και αυτα στην αρχη εσπαγαν...μετα εκαναν detuned μπας και αντεξουν...
πιο vfm απο τους ιαπωνες δεν υπαρχουν...με εξαιρεση το 675 της triumph...
αλλα στο λιτρο βγηκε το zx10 και τους πηρε παραμαζωμα κατι χρονια τωρα...με κατι χιλιαρικα λιγοτερα σε κοστος...

ή μηπως μιλας για τις πιστες του παγκοσμιου που η ducati εχει να δει ΠΠ απο εποχη stoner και αυτο ηταν λογω οδηγου...και η bmw δεν κατεβαινει καν...
τελευταιο ΠΠ της ducati στα sbk ηταν το 2011...:rolleyes:

αντιθετα η aprilia τα εχει παει καλα...και ομορφο μηχανακι εχει, και ασπαστο..και εχει παρει το 2010, το 2012 και το 2014 ΠΠ στα sbk...

επιασες και εσυ τα ducati και τα bmw σε σχεση με τα ιαπωνικα...ωω, Θεοι...:priest:

Ετσι ετσι γατακια τι να πεις ? ελα μωρε και εσυ τι ειναι 15 τιτλοι ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ :tooth:

372261

devil's animal
29/10/2016, 20:29

σε αντιθεση με τους ducatisti και τους bmwδακηδες που το 70% απο τους αγοραστες τα στιβουν απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ στις πιστες...
και φυσικα χωρις κανενα ιχνος ποζεριας αφου ολα τα μπλουζακια, τα καπελακια, τα μπρελοκακια κλπ σε καθε τραπεζι στα cafe γραφουν suzuki...
:lol::lol:

JIMK7
29/10/2016, 20:29
Ακομα και σ αυτες τις δυσκολες εποχες να ξερεις οτι θα πουλησει αρκετα ;) ηδη απο οσο ξερω εχουν κλεισει και για το rr :uplate:

devil's animal
29/10/2016, 20:36
Ετσι ετσι γατακια τι να πεις ? ελα μωρε και εσυ τι ειναι 15 τιτλοι ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ :tooth:

372261

ενταξει, εισαι κακος.....
επιασες και εσυ το endurance... εδω η suzuki τους κανει πλακα στο motogp που ηρθε τo 2014 με απουσια 3 χρονων και ειναι πιο πανω απο τα ducati που το παλευουν τοσα χρονια....:lol:

endurance και χαζομαρες...εδω το μηχανακι ειναι παλιο...απο το 2009..και τι να λεει που νικησε ολα αυτα τα χρονια μεχρι το 2016? ειναι παλιο λεμε...:dizzy:

basilis_k6
29/10/2016, 20:39
οι αγωνες με τα πολιτικα που θα αγορασουμε εμεις δεν εχουν καμια σχεση. Η ducati μπηκε στα gp και τους πηρε τα σωβρακα και? Ούτε μια βιδα δεν ειναι ιδια. Endurance/sbk/sstock κτλ δεν μου λενε κατι. Ακόμη και το sstock που ειναι πιο κοντα στα δικα μας να δεις η σουζι δεν ειναι πουθενα απο το κ6. Και τι να λεει ομως δεν οδηγαω εγω.

JIMK7
29/10/2016, 20:43
ενταξει, εισαι κακος.....
επιασες και εσυ το endurance... εδω η suzuki τους κανει πλακα στο motogp που ηρθε τo 2014 με απουσια 3 χρονων και ειναι πιο πανω απο τα ducati που το παλευουν τοσα χρονια....:lol:

endurance και χαζομαρες...εδω το μηχανακι ειναι παλιο...απο το 2009..και τι να λεει που νικησε ολα αυτα τα χρονια μεχρι το 2016? ειναι παλιο λεμε...:dizzy:

H πλακα ειναι οτι στο τελευταιο αγωνα εριξε μονο 12 γυρους στο δευτερο, που ηταν παλι ιαπωνικο μηχανακι και το καλυτερο ευρωπαικο ( αν θυμαμαι καλα ) ηταν 20το ενα bmw

Ποσους γυρο πισω δεν θαμαμαι ( καμια 50ρια ) :tooth: για ντουκατι κα απριλια δεν ετρεξαν καν γιατι ηταν 24ωρος αγωνας και καταλαβαινεις εεεε :lol: ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ GSXR :cry:

RaGe_Raptor
29/10/2016, 20:44
Οι κανονισμοί του endurance δεν επιτρέπουν αλλαγές στα βασικά μέρη του κινητήρα πιστόνια,μπιέλες,στρόφαλοι,κύλινδροι,όλα στοκ.
372263
οι αγωνες με τα πολιτικα που θα αγορασουμε εμεις δεν εχουν καμια σχεση. Η ducati μπηκε στα gp και τους πηρε τα σωβρακα και? Ούτε μια βιδα δεν ειναι ιδια. Endurance/sbk/sstock κτλ δεν μου λενε κατι. Ακόμη και το sstock που ειναι πιο κοντα στα δικα μας να δεις η σουζι δεν ειναι πουθενα απο το κ6. Και τι να λεει ομως δεν οδηγαω εγω.

JIMK7
29/10/2016, 20:46

Εδω κανεις μεγα λαθος :nono: οι αγωνες λενε πολλα.. ιδικα τα Endurance/sbk/sstock ειναι πολυ κοντα πια με τα μηχανακια παραγωγης ;)

basilis_k6
29/10/2016, 20:49
αρα τα σουζι ειναι δελα αφου εχουν 10 χρονια να παρουν στοκ.

SBK!?! οι αλλαγες εκει ειναι απειρες!

devil's animal
29/10/2016, 20:51
H πλακα ειναι οτι στο τελευταιο αγωνα εριξε μονο 12 γυρους στο δευτερο, που ηταν παλι ιαπωνικο μηχανακι και το καλυτερο ευρωπαικο ( αν θυμαμαι καλα ) ηταν 20το ενα bmw

Ποσους γυρο πισω δεν θαμαμαι ( καμια 50ρια ) :tooth: για ντουκατι κα απριλια δεν ετρεξαν καν γιατι ηταν 24ωρος αγωνας και καταλαβαινεις εεεε :lol: ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ GSXR :cry:

δεν θα μετρησει ρε αυτος ο τιτλος...
το ακουσα εγω...το ειπαν ο Μπαμπης ο ιταλοφιλος, ο Μακης ο λαδιερας, ο Τασος σπαζομοτερας...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΟΥΠΑ ΜΕ 7ΕΤΙΑΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!! (https://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY)

:bawl::bawl:

astroman76
29/10/2016, 21:45
αρα τα σουζι ειναι δελα αφου εχουν 10 χρονια να παρουν στοκ.

SBK!?! οι αλλαγες εκει ειναι απειρες!

εκει η συζυκι εχει να παρει τροφεο απο τον Βιατσι... μην μηλησω για ΙΟΜΤΤ.... ποιος και ποιος να οδηγησει BMW αλλα οκ τα συζυκι γαμανε...

astroman76
29/10/2016, 21:56
δεν θα μετρησει ρε αυτος ο τιτλος...
το ακουσα εγω...το ειπαν ο Μπαμπης ο ιταλοφιλος, ο Μακης ο λαδιερας, ο Τασος σπαζομοτερας...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΚΟΥΠΑ ΜΕ 7ΕΤΙΑΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!! (https://www.youtube.com/watch?v=nBZH4hL1YXY)

:bawl::bawl:

μπορεις να μου πεις ποσους αγωνες κερδησε φετος η συζυκι στα εντουρανς?

RaGe_Raptor
29/10/2016, 22:01

Τον τελευταίο. Γιατί; :D

RaGe_Raptor
29/10/2016, 22:06
εκει η συζυκι εχει να παρει τροφεο απο τον Βιατσι... μην μηλησω για ΙΟΜΤΤ.... ποιος και ποιος να οδηγησει BMW αλλα οκ τα συζυκι γαμανε...

Ο άλλος παράτησε το R1 στα δοκιμαστικά κι έτρεξε με το προσωπικό του BMW :lol:

Αλλά η BMW σε ποιον απευθύνθηκε όταν σχεδίασε το (πάρα πολύ καλό) s1000rr? ("Σ'έχω" Γιάννη... :D )

devil's animal
29/10/2016, 22:43

βαριεμαι, γκουγκλαρε το...

DoctoR_k6
29/10/2016, 23:00

Αλλά η BMW σε ποιον απευθύνθηκε όταν σχεδίασε το (πάρα πολύ καλό) s1000rr? ("Σ'έχω" Γιάννη... :D )

Εγώ λέω πως το φτιαξε μόνη της...κ δεν ρώτησε πουθενά τι κ πως. :p

RaGe_Raptor
29/10/2016, 23:26

Το "Κ" το πέτυχες πάντως :lol:

Ζεύκας
29/10/2016, 23:31

απόσο ξέρω χρησιμοποίησε το Κ5 να καταλάβει λίγο κάποια πράγματα περί superbikes γτ μέχρι τότε ήταν άσχετη
αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί λένε πως το μοτέρ του σ1000ρρ βασίστηκε στο Κ5.

στο Κ5 είναι 73,4Χ59,0 μμ με συμπίεση 12,5 προς 1
στο σ1000ρρ είναι 80,0Χ49,7 μμ με συμπίεση 13,0 προς 1

vaska
30/10/2016, 00:01

απόσο ξέρω χρησιμοποίησε το Κ5 να καταλάβει λίγο κάποια πράγματα περί superbikes γτ μέχρι τότε ήταν άσχετη
αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί λένε πως το μοτέρ του σ1000ρρ βασίστηκε στο Κ5.

στο Κ5 είναι 73,4Χ59,0 μμ με συμπίεση 12,5 προς 1
στο σ1000ρρ είναι 80,0Χ49,7 μμ με συμπίεση 13,0 προς 1

Αν μιλάτε για τον κινητήρα, είχε γράψει παλιότερα ο Rein που καταλαβαίνει περισσότερα μηχανολογικά από μένα ότι πήραν σχεδόν τον κινητήρα της F1 και τον προσάρμοσαν (κυλινδρισμό, κυβισμό και αρκετά άλλα) στο μηχανάκι. Επίσης είχε προβλέψει από αυτά που μπόρεσε να δει από τα τεχνικά χαρακτηριστικά ότι το μηχανάκι θα σκορπίσει. Το μηχανάκι σκορπούσε στις αρχές συχνά πυκνά, σκορπάει και τώρα αλλά πιο αραιά και αφού είχε πέσει μέσα σε ότι είχε πει, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω και αυτά που είπε για τις καταβολές του κινητήρα του s1000rr

Ζεύκας
30/10/2016, 00:30
τα μοτέρ έβγαζαν προβλήματα τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας. μετά δεν εμφανίστηκε κάποιο περιστατικό, τουλ δεν έπεσε στην αντίληψή μου

astroman76
30/10/2016, 01:39
Τον τελευταίο. Γιατί; :D

ποιον τελευταιο? κανενα δεν κερδησε... αλλα πηρε πρωταθλημα χαχαχαχα οκ

http://www.roadracingworld.com/news/race-results-from-the-8-hours-of-oschersleben/

RaGe_Raptor
30/10/2016, 01:41
ποιον τελευταιο? κανενα δεν κερδησε... αλλα πηρε πρωταθλημα χαχαχαχα οκ

http://www.roadracingworld.com/news/race-results-from-the-8-hours-of-oschersleben/

Τον τελευταίο του '16 που προσμετράται στο πρωτάθλημα του '17. Παρ'τα... :lol:

astroman76
30/10/2016, 01:42
τα μοτέρ έβγαζαν προβλήματα τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας. μετά δεν εμφανίστηκε κάποιο περιστατικό, τουλ δεν έπεσε στην αντίληψή μου

ε οκ καλητερα κανα μοτερ παρα να κοβουν πλαισιακια σαν σαλαμι και μετα απο 203 χρονια να βγαζει η Συζυκι κιτ επισκευης... οταν ειχα το Κ6 μου στηλανε γραμμα να παω να το φορεσω χαχαχαχα

https://www.google.fr/search?q=suzuki+frame+brace+recall&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjeqruumIHQAhVCfhoKHYxDDh4Q_AUICCgB&biw=1853&bih=844

RaGe_Raptor
30/10/2016, 01:45
Για το s1000rr. Όχι δε μιλάω για τον κινητήρα του.

Ποστ #2 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142632&p=2507857&viewfull=1#post2507857)

astroman76
30/10/2016, 01:46
Τον τελευταίο του '16 που προσμετράται στο πρωτάθλημα του '17. Παρ'τα... :lol:

αυτος ειπαμε δεν μετραει για το πρωταθλημα που πηρε το 2016 δεν κερδισε τιποτα!

αλλα μηλαμε για εντουρανς που μια πτωση ενως αναβατη μπορει να στηχησει τον αγωνα και ειναι μεσα στο παιχνιδι οταν τρεχουν για 8-12-24 ωρες...

RaGe_Raptor
30/10/2016, 01:52
αυτος ειπαμε δεν μετραει για το πρωταθλημα που πηρε το 2016 δεν κερδισε τιποτα!

αλλα μηλαμε για εντουρανς που μια πτωση ενως αναβατη μπορει να στηχησει τον αγωνα και ειναι μεσα στο παιχνιδι οταν τρεχουν για 8-12-24 ωρες...

Ναι αλλά να χάνεις από "γριά";! Ξαναπάρτα! :D

RaGe_Raptor
30/10/2016, 01:54
Επίσης: (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=134592&page=2&p=2370357&viewfull=1#post2370357)

RaGe_Raptor
30/10/2016, 02:02
ε οκ καλητερα κανα μοτερ παρα να κοβουν πλαισιακια σαν σαλαμι και μετα απο 203 χρονια να βγαζει η Συζυκι κιτ επισκευης... οταν ειχα το Κ6 μου στηλανε γραμμα να παω να το φορεσω χαχαχαχα

https://www.google.fr/search?q=suzuki+frame+brace+recall&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjeqruumIHQAhVCfhoKHYxDDh4Q_AUICCgB&biw=1853&bih=844
Κι έλεγα "ποιος θα το πει,ποιος θα το πει "!!. Ήταν θέμα χρόνου.

JIMK7
30/10/2016, 09:56

Καλα εχεις μεγαλη πλακα :tooth: για πες εσυ τωρα ποτε κερδισε τελευταια φορα στο endurance ευρωπαικο μηχανακι :a54:

astroman76
30/10/2016, 11:37
Καλα εχεις μεγαλη πλακα :tooth: για πες εσυ τωρα ποτε κερδισε τελευταια φορα στο endurance ευρωπαικο μηχανακι :a54:

το 2012 Doha 8 hours ΒΜW... και μια ομαδα 1/5 απο κατι SERT/GMT94/SRC αλλα λογικα θα τους βλεπεις τους αγωνες θα ξερεις τι παιζει σωστα? η απλα βλεπεις ποιος κερδησε και εισαι οκ?

JIMK7
30/10/2016, 12:19
το 2012 Doha 8 hours ΒΜW... και μια ομαδα 1/5 απο κατι SERT/GMT94/SRC αλλα λογικα θα τους βλεπεις τους αγωνες θα ξερεις τι παιζει σωστα? η απλα βλεπεις ποιος κερδησε και εισαι οκ?

Αν και εχουμε μαμησει το ποστ .... να γραφτει στα πρακτικα :rolleyes: κερδισε καπου καπως καποτε και ευρωπαικο μηχανακι στο endurance :tooth:

Βεβαια αυτο που εχει σημασια ειναι τα πρωταθληματα, αλλα δεν βαριεσαι σιγα τωρα.. λες και ειναι πολλα τα 15 :smokin: και πανε για το 16ο :cry:

basilis_k6
30/10/2016, 12:56
Σαν παιδακια κανετε. Τι ωρα ειναι ο διαγωνισμος κατουρηματος να κρατηθω και να ερθω

lleonidas
03/11/2016, 10:13
https://youtu.be/EmlWb7DHO4Y

JIMK7
08/11/2016, 10:08
Live τωρα ΜΙΛΑΝΟ :D

http://tal.westream.com/suzuki

JIMK7
23/11/2016, 11:56
World first test: Suzuki GSX-R1000 L7 :D

374400374401

ΠΗΓΗ

http://www.motorcyclenews.com/news/first-rides-tests/2016/november/suzuki-gsx-r1000-mcn-world-first-test/

astroman76
23/11/2016, 11:58
test?

H.A.Balafoutre
23/11/2016, 13:00
Και το απερχόμενο...μια χαρά είναι.

JIMK7
24/11/2016, 22:00
Σημερα το ΜSΝ ανεβασε ενα βιντεο με το παγκοσμιο πρωταθλητη στα στοκ σπορ Taylor Mackenzie

https://www.youtube.com/watch?v=S1pfsb9idyg

astroman76
24/11/2016, 22:06
Σημερα το ΜSΝ ανεβασε ενα βιντεο με το παγκοσμιο πρωταθλητη στα στοκ σπορ Taylor Mackenzie

https://www.youtube.com/watch?v=S1pfsb9idyg

Γαλαξια θα ελεγα..

JIMK7
25/11/2016, 11:06
Με το σταγονομετρο μας τα δινουν :p αλλα το κανουν για το επισημο τεστ που θα γινει στο Phillip Island όπως κανει παντα η σουζουκι :smokin:

devil's animal
25/11/2016, 11:13
μαθαμε καμια τιμη απο "εγκυρη" πηγη?

JIMK7
25/11/2016, 12:08
Περιμενουν πρωτα να βγει στη παραγωγη και μετα ... δηλαδή σε 15 μερες το πολύ θα ξερουμε αν και στο MSN λενε από τωρα για £13,500 που μαλλον είναι χωρις τους φορους :hmm:

JIMK7
26/11/2016, 20:30
Sylvain Guintoli will be back with us and back in BSB next season! :)

374624374628
374627

RaGe_Raptor
03/12/2016, 16:04
Διάβασα τη συνέντευξη του Shinichi Sahara στο cycle news.είναι δωρεάν όποιος θέλει το κατεβάζει ή το διαβάζει on-line.

μερικά στοιχεία:

αρχικά είχαν σκοπό να βάλουν imu μόνο στην ακριβή έκδοση
το μηχανάκι εξελίχθηκε τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια.όλα τα προηγούμενα τα φάγανε σε meetings για το ποιο δρόμο θα πάρουν
σε ερώτηση του δημοσιογράφου "You quote 199 bhp, is there still a 200 bhp “gentleman’s agreement” between the Japanese manufacturers?" ,είπε "I think this is something that has been made up by journalists. I am not aware of it existing"
είπε ότι στο δυναμόμετρο είναι το πιο ισχυρό απέναντι στον ανταγωνισμό (s1000rr included υψηλός στόχος!) αλλά έχει και γεμάτες μεσαίες.
κάνει λόγο για affordable price. για να δούμε.

DoctoR_k6
03/12/2016, 23:35
Διάβασα τη συνέντευξη του Shinichi Sahara στο cycle news.είναι δωρεάν όποιος θέλει το κατεβάζει ή το διαβάζει on-line.

μερικά στοιχεία:

είπε ότι στο δυναμόμετρο είναι το πιο ισχυρό απέναντι στον ανταγωνισμό (s1000rr included υψηλός στόχος! (1)
κάνει λόγο για affordable price. για να δούμε.(2)

1. Daddy''s home...
2. Affordable για USA ή JAPAN...?? Ελλάδα δεν νομίζω...

atom_smasher
20/12/2016, 23:47
236.000 Kr (34.000ευρω) μονο, εδω πανω.

JIMK7
21/12/2016, 11:59
236.000 Kr (34.000ευρω) μονο, εδω πανω.

Δηλαδη που ? είναι επισημο ? και ποιο εχει 34.000ευρω το RR

astroman76
21/12/2016, 12:45
Kr = σκανδιναβια... αλλα εκει παντα παιζει μεγαλος φορος...

atom_smasher
22/12/2016, 01:11
Kr = σκανδιναβια... αλλα εκει παντα παιζει μεγαλος φορος...

Denmark.

JIMK7
30/12/2016, 11:21
Denmark.

Είναι επισημο ? οι φιμες ? γιατι δεν εχω δει πουθενα στο κοσμο να λεει καποιος ποσο εχει . Εκει ας πουμε ποσο εχει ένα yamaha r1 m1 2016 ?

astroman76
30/12/2016, 17:32
Είναι επισημο ? οι φιμες ? γιατι δεν εχω δει πουθενα στο κοσμο να λεει καποιος ποσο εχει . Εκει ας πουμε ποσο εχει ένα yamaha r1 m1 2016 ?

http://suzuki-mc.se/gsx-r1000/

19.000e R Γαλλια
16.000ε το απλο

JIMK7
31/12/2016, 10:03
http://suzuki-mc.se/gsx-r1000/

19.000e R Γαλλια
16.000ε το απλο

Αυτό που εβαλες είναι Δανια και είναι χωρις τους φορους KR. 235.999

Στη Γαλλια που το ειδες ? και είναι μαζι με τους φορους αυτές οι τιμες ?

Mηπως λες για εδω ?

http://www.suzuki-moto.com/gamme-2016/new-gsx-r1000r

astroman76
31/12/2016, 16:57
ναι στο γαλλικο Σαιτ της Συζυκι.... η δανια οπως και ολλες αυτες οι χωρες εχουν μεγαλους φορους σε οχηματα λογο περιβαλοντικων δασμων και φασιλικου φορου

JIMK7
01/01/2017, 14:51
Λογικα αν ισχυουν αυτες οι τιμες στη Γαλλια που ειναι

L7 GSXR 1000RR = 18.999

L7 GSXR 1000 = 15.999

L6 GSXR 1000 = 14.699 που στην Ελλαδα εχει το L6 GSXR 1000 = 17.495 αρα θα πανε περιπου οι τιμες για εδω για το L7 GSXR 1000RR = 22.000 και L7 GSXR 1000 = 19.000

Αν οι τιμες που βλεπουμε στην Γαλλια ειναι με τους φορους :hmm:

Οπως και να εχει το L7 GSXR 1000 ειναι κατα 1.300 πιο ακριβο απο το L6 GSXR 1000

http://www.suzuki-moto.com/gamme-2016#sportives

devil's animal
01/01/2017, 16:36
Λογικα αν ισχυουν αυτες οι τιμες στη Γαλλια που ειναι

L7 GSXR 1000RR = 18.999

L7 GSXR 1000 = 15.999

L6 GSXR 1000 = 14.699 που στην Ελλαδα εχει το L6 GSXR 1000 = 17.495 αρα θα πανε περιπου οι τιμες για εδω για το L7 GSXR 1000RR = 22.000 και L7 GSXR 1000 = 19.000

Αν οι τιμες που βλεπουμε στην Γαλλια ειναι με τους φορους :hmm:

Οπως και να εχει το L7 GSXR 1000 ειναι κατα 1.300 πιο ακριβο απο το L6 GSXR 1000

http://www.suzuki-moto.com/gamme-2016#sportives

οταν λες L6, εννοεις το ιδιο με το Κ9 με καποιες μικροαλλαγες?

JIMK7
01/01/2017, 20:18
οταν λες L6, εννοεις το ιδιο με το Κ9 με καποιες μικροαλλαγες?

Ναι με + ABS ;)

ptc
01/01/2017, 20:30
Εχει ξεφυγει το πραγμα με τις τιμες στα ss ή ειναι ιδεα μου ρε παιδια; Δλδ θα πρεπει να εχουμε χορηγους για να παρουμε ενα καινουριο μηχανακι πλεον; Δε λεω, καλες οι καινουριες τεχνολογιες αλλα ποιος θα μπορεσει να τα παρει αυτα τα εργαλεια;

Νομιζω πως καπου εχει παρει λαθος στροφη το ολο πραγμα...

astroman76
01/01/2017, 23:26
Εχει ξεφυγει το πραγμα με τις τιμες στα ss ή ειναι ιδεα μου ρε παιδια; Δλδ θα πρεπει να εχουμε χορηγους για να παρουμε ενα καινουριο μηχανακι πλεον; Δε λεω, καλες οι καινουριες τεχνολογιες αλλα ποιος θα μπορεσει να τα παρει αυτα τα εργαλεια;

Νομιζω πως καπου εχει παρει λαθος στροφη το ολο πραγμα...

λογικες ειναι... ειναι σαν να λες γιατι τα supercars κανουν τοσο...

devil's animal
02/01/2017, 00:45
Ναι με + ABS ;)

και τι? πουλιοταν το Κ9 με αλλα χρωματα, μονη εξατμιση, brembo και abs 17.500€ πριν λιγο καιρο??:eek::eek:

DrIoannis
02/01/2017, 07:40
Οι εταιρίες πλέον κοστολογούν ΚΑΙ τα ηλεκτρονικά και software οπότε οι τιμές θα είναι πιο υψηλά από το παρελθόν. Για Ιαπωνία πάλι πρέπει να σκεφτούμε και την ανατίμηση του γιεν σε σχέση με το ευρώ. Γενικά τα 1000άρια με 14-15000 τα ξεχνάμε. Θα ξεκινάνε από 18-19000

JIMK7
02/01/2017, 08:15
και τι? πουλιοταν το Κ9 με αλλα χρωματα, μονη εξατμιση, brembo και abs 17.500€ πριν λιγο καιρο??:eek::eek:

Μην ξεχνας τo k7 το ειχα παρει 15.000€ το 2007 χωρις brembo και abs γιατι σου φαινεται παραξενο το 17.500€ για το 2016 μετα 10 χρονια :confused:

Μακαρι να ειχαν κατω απο 15.000€ :) αλλα οι τιμες αυτες για το κοσμο μετα απο τοσα χρονια ειναι φυσιολογικες... απλα οι μισθοι μας δεν ειναι ενταξη μετα απο τοσα χρονια :rolleyes: και για αυτο μας φαινονται πολλα τα 19.000€ και τα 22.000€ :cry:

ptc
02/01/2017, 08:57
Μην ξεχνας τo k7 το ειχα παρει 15.000€ το 2007 χωρις brembo και abs γιατι σου φαινεται παραξενο το 17.500€ για το 2016 μετα 10 χρονια :confused:

Μακαρι να ειχαν κατω απο 15.000€ :) αλλα οι τιμες αυτες για το κοσμο μετα απο τοσα χρονια ειναι φυσιολογικες... απλα οι μισθοι μας δεν ειναι ενταξη μετα απο τοσα χρονια :rolleyes: και για αυτο μας φαινονται πολλα τα 19.000€ και τα 22.000€ :cry:

Νομιζω οτι οντως αυτος ειναι ο λογος που μου χτυπανε τοσο πολυ αυτες οι τιμες τελικα...

Τα 15000 το ΄07 ηταν χονδρικα οι μισθοι ενος χρονου για καποιον. Σημερα τα 20000 εχουν γινει οι μισθοι δυο χρονων. Οι μηχανες ειχαν μια λογικη αυξηση (λογω πληθωρισμου αλλα και εξελιξης του προσφερομενου προϊοντος). Απλα η αγοραστικη δυναμη του ελληνα καταναλωτη εχει χαντακωθει. :cry:

nikma
02/01/2017, 09:37
Βάλε και την ευκολία να παίρνεις δάνεια που υπήρχε στο παρελθόν ;)

devil's animal
02/01/2017, 10:02

εχεις δικιο οσον αφορα το πως φαινονται σε εμας οι τιμες...το προβλημα ειναι οντως οι μισθοι μας...

εγω ομως εχω ενα θεματακι με την τιμολογιακη πολιτικη της suzuki το 2016...
εντελως ακυρο να σου προσφερει ενα τοσο "παλιο" μηχανακι (ουσιαστικα του 2009) σε τιμη αντιστοιχη των αλλων ανανεωμενων ss...:a06:

και μιλαμε για την suzuki η οποια (στην Ελλαδα τουλαχιστον) εχει δειξει αλλο προσωπο οσον αφορα τις τιμες...οι προσφορες που εβγαζε κατι τελευταια κομματια, ανεξαρτητως μοντελου, ειναι παροιμιωδης...θυμαμαι κατι bandit me 6k..κατι busa πολυ κατω απο 15k...

παντα το οποιοδηποτε μοντελο, μετα απο 2-3 χρονια κυκλοφοριας του το εριχνε...με οτι αυτο συνεπαγεται με τους "πρωτους" αγοραστες...ευνοουσε ομως αυτους που ηθελαν να παρουν 2ο χερι γιατι οι τιμες επεφταν αισθητα...και αν καποιος ηθελε να παρει καινουργιο, το επαιρνε με λιγοτερα λεφτα απ'οτι ειχε πρωτοβγει και ηξερε και τις "παιδικες του ασθενειες"...

μου κανει φοβερη εντυπωση αυτο το νουμερο για L6...

astroman76
02/01/2017, 12:16
εχεις δικιο οσον αφορα το πως φαινονται σε εμας οι τιμες...το προβλημα ειναι οντως οι μισθοι μας...

εντελως ακυρο να σου προσφερει ενα τοσο "παλιο" μηχανακι (ουσιαστικα του 2009) σε τιμη αντιστοιχη των αλλων ανανεωμενων ss...:a06:

και μιλαμε για την suzuki η οποια (στην Ελλαδα τουλαχιστον) εχει δειξει αλλο προσωπο οσον αφορα τις τιμες...οι προσφορες που εβγαζε κατι τελευταια κομματια, ανεξαρτητως μοντελου, ειναι παροιμιωδης...θυμαμαι κατι bandit me 6k..κατι busa πολυ κατω απο 15k...

παντα το οποιοδηποτε μοντελο, μετα απο 2-3 χρονια κυκλοφοριας του το εριχνε...με οτι αυτο συνεπαγεται με τους "πρωτους" αγοραστες...ευνοουσε ομως αυτους που ηθελαν να παρουν 2ο χερι γιατι οι τιμες επεφταν αισθητα...και αν καποιος ηθελε να παρει καινουργιο, το επαιρνε με λιγοτερα λεφτα απ'οτι ειχε πρωτοβγει και ηξερε και τις "παιδικες του ασθενειες"...

μην ξεχας ομως ποσα κ5-κ6-κ7 πουλησε... καθε πολη ειχε και καμια 10ρια ολλα κενουργια στην Αθηνα οπως ειχε συπερβαικ ητανε GSXR... μπενεις στο Καρ και εχει 5 σελιδες με μτχ κ5-κ8... αρα η τιμη διαμορφονετε και απο την αγορα. λ6 ποσα να πουλησε Ελλαδα? 10 πολλα βαζω. Εξωτερικο επισης δεν τζουλισε, με το που εσκασε το BMW/Aprilia/ZX10 to 11 τα GSXR εξαφανηστικαν απο τον χαρτη.

devil's animal
02/01/2017, 14:26
μην ξεχας ομως ποσα κ5-κ6-κ7 πουλησε... καθε πολη ειχε και καμια 10ρια ολλα κενουργια στην Αθηνα οπως ειχε συπερβαικ ητανε GSXR... μπενεις στο Καρ και εχει 5 σελιδες με μτχ κ5-κ8... αρα η τιμη διαμορφονετε και απο την αγορα. λ6 ποσα να πουλησε Ελλαδα? 10 πολλα βαζω. Εξωτερικο επισης δεν τζουλισε, με το που εσκασε το BMW/Aprilia/ZX10 to 11 τα GSXR εξαφανηστικαν απο τον χαρτη.

συμφωνουμε...
και ειναι αυτος λογος για να κρατας τετοια τιμη και να μην κανεις καμια μειωση? για την αντιπροσωπεια μιλαω...
δεν ξερω, ειμαι και ασχετος απο managing και οικονομικα, αλλα οταν ενα μοντελο δεν τσουλαει η λογικη λεει να ριξουμε τιμη ΜΠΑΣ και τυφλωθει κανενας μπατιρης και ερθει και το παρει και δεν ριξει τον οβολο του σε αλλη εταιρεια...
δεν λεει "παμε δυνατα με 17,5 χηνες σε 7ετιας μηχανακι χωρις traction αλλα με abs" για να τα κρατησουμε στην βιτρινα να τα βλεπουμε...

εκτος και αν ο σφακ που ειναι και αντιπροσωπος bmw ηθελε να πουλαει s1000rr...:ZZZ:

anyway, μικρη σημασια εχουν αυτα...
σουζουκακιας ειμαι και δεν αλλαζω...ισα, ισα με συμφερει να εχει τιμη το K9-L6 γιατι αν πουλησω θα παρω περισσοτερα λ7...
μακαρι να εχει μια καλη τιμη το L7 εδω και να κινηθει η αγορα..

JIMK7
03/01/2017, 09:50

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε μερικα πραγματα για το Κ9 από το L2 και μετα δεν ειχε μονο άλλες δαγκανες και abs αλλα και άλλο μοτερ ... περα από αυτό σιγουρα η τιμη του 2016 δεν την λες και λιγο και για αυτό δεν πουλησε καθολου :rolleyes: ( δεν νομιζω να ηρθε κανενα στη Ελλαδα ) :p

Οσο για τις προσφορες όπως λες κανει και τωρα όπως και τοτε, αλλα σε προηγουμενα μοντελα .. δηλαδή σε προηγουμενα μοντελα ας πουμε αν εχει ακομα στις αποθηκες L2 που είναι ιδιο με το L6 σιγουρα η τιμη του θα είναι κατά πολύ πιο κατω :)

devil's animal
03/01/2017, 10:14
Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε μερικα πραγματα για το Κ9 από το L2 και μετα δεν ειχε μονο άλλες δαγκανες και abs αλλα και άλλο μοτερ ... περα από αυτό σιγουρα η τιμη του 2016 δεν την λες και λιγο και για αυτό δεν πουλησε καθολου :rolleyes: ( δεν νομιζω να ηρθε κανενα στη Ελλαδα ) :p

Οσο για τις προσφορες όπως λες κανει και τωρα όπως και τοτε, αλλα σε προηγουμενα μοντελα .. δηλαδή σε προηγουμενα μοντελα ας πουμε αν εχει ακομα στις αποθηκες L2 που είναι ιδιο με το L6 σιγουρα η τιμη του θα είναι κατά πολύ πιο κατω :)

συμφωνα με αυτο (https://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_GSX-R1000) το πινακακι, δεν φαινεται κατι τετοιο...
εχει βεβαια ανεβασμενη λιγο την συμπιεση το L2, αλλα τα νουμερα της διαδρομης και της διαμετρου ειναι ιδια...

αν βεβαια, ξερεις κατι αλλο, μας το λες...
δεν εχει το αλαθητο το wiki...