View Full Version : New GSX-R1000 L7
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
Προσωπικα δεν με ενοχλουν ασημι πατητηρια, τα λαστιχενια σωληνακια κτλ ετσι κι αλλιως αυτα θα αλλαχτουν και θα μπουν αλλα της αρεσκειας μου :D οταν ακουω αυτα μου ερχεται στο μυαλο η παροιμια .. βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος :D
RaGe_Raptor
07/04/2017, 16:57
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1778087665839981&id=1542727602709323&_ft_=qid.6406272722243640131%3Amf_story_key.2762413615179234468%3Atop_level_post_id.1015433946059667 4&__tn__=C
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1778087665839981&id=1542727602709323&_ft_=qid.6406272722243640131%3Amf_story_key.2762413615179234468%3Atop_level_post_id.1015433946059667 4&__tn__=C
Μονοοοο ... ουτε καν 200 δεν εβγαλε το παρταλι :a55:
argiris34
07/04/2017, 21:15
έχουν κυκλοφορήσει τα parts schematics,workshop manual etc.
καμμια βοηθεια ως προς το που κυκλοφορησαν? δεχομεθα και πμ ευχαριστω
RaGe_Raptor
08/04/2017, 12:52
καμμια βοηθεια ως προς το που κυκλοφορησαν? δεχομεθα και πμ ευχαριστω
Θα ρωτήσω να μάθω .
RaGe_Raptor
08/04/2017, 12:55
https://youtu.be/u4ra0uv0Eio
Πώς το λένε? "Το GSX-R το ρημάζουν τα Χοντα,τα Ντουκ κτλ κτλ" :D:roflmao:
argiris34
08/04/2017, 14:05
ευχαριστω
RaGe_Raptor
09/04/2017, 11:34
απο mcn
DoctoR_k6
09/04/2017, 14:51
https://youtu.be/SJFszDt8ouo
FotisFz1
09/04/2017, 15:18
Δηλαδη εμεις τωρα εδω μεσα μαλωνουμε για αυτες τις ελαχιστες διαφορες που βλεπουμε στους παραπανω πινακες;
Δωστε μου και το χειροτερο απο αυτα
δεν πειραζει
θα κανω την καρδια μου πετρα κ θα το καβαλαω το ρημαδι
Στα μεσαια παντως το ζουκι μαμησε.
DoctoR_k6
09/04/2017, 15:32
Kawasaki κ Yamaha είχανε τελικό μόνο η ολόσωμη?
Αν βγουν κ αυτοί οι τάφοι για εξατμίσεις θα δούμε τι βγάζει κ το καθένα τους.
Εν αναμονή κ άλλων τεστ...
RaGe_Raptor
09/04/2017, 16:04
Kawasaki κ Yamaha είχανε τελικό μόνο η ολόσωμη?
Αν βγουν κ αυτοί οι τάφοι για εξατμίσεις θα δούμε τι βγάζει κ το καθένα τους.
Εν αναμονή κ άλλων τεστ...
Το ZX-RR πωλείται με την akrapovic. Το r1 έκλεψε μάλλον :p
Το ZX-RR πωλείται με την akrapovic. Το r1 έκλεψε μάλλον :p
ZX-RR και r1 ειχαν εξαμτιση ? ενω το σουσουκι οχι ? μαλιστα τωρα βγαινει νοημα γιατι ειχαν παραπανω αλογα :rolleyes:
H.A.Balafoutre
09/04/2017, 18:57
Αχ αυτά τα Yamaha...πολύ πονηρά....χαχααχαχαχα... 1ο τέστ...τα αποτελέσματα είναι αυτά...κι όπως τα έβγαλαν, εγώ τα δέχομαι. Αλλά σκεφτείτε λίγο και τους Kawasakαίους, τι να πούνε...που βγήκανε τελευταίοι....κι έχουνε σαρώσει στα πρωταθλήματα. Πέρα απόλα τα άλλα όμως, 1η ενδιαφέρουσα σύγκριση. Περίεργη ίσως, αλλά ενδιαφέρουσα.
RaGe_Raptor
09/04/2017, 19:27
Αχ αυτά τα Yamaha...πολύ πονηρά....χαχααχαχαχα... 1ο τέστ...τα αποτελέσματα είναι αυτά...κι όπως τα έβγαλαν, εγώ τα δέχομαι. Αλλά σκεφτείτε λίγο και τους Kawasakαίους, τι να πούνε...που βγήκανε τελευταίοι....κι έχουνε σαρώσει στα πρωταθλήματα. Πέρα απόλα τα άλλα όμως, 1η ενδιαφέρουσα σύγκριση. Περίεργη ίσως, αλλά ενδιαφέρουσα.
ίσως αξίζει και μια ματιά στις τιμές. το ακριβό GSX-R ,για παράδειγμα, είναι πιο φθηνό από το απλό CBR!
επίσης όλα, εκτός των GSX-R &R1 , έχουν σφυρήλατες(ελαφρύτερες από τις απλές εκδόσεις) ζάντες.κι αν στο GSX-R δικαιολογείται ,στο R1 όχι (λόγω τιμής και/ή διαφοράς από την "απλή" έκδοση).
πάντως το τι κράξιμο έχει πέσει στο mcn ,παγκοσμίως, δε λέγεται! κι αυτό γιατί δε βγάλανε νικητή με "τεχνικά" κριτήρια αλλά με ατάκες τύπου "smooth as butter" :lol:
τόσες πίστες,στο σφιχτό Rockingham πήγαν με τα χιλιάρια! που ίσα-ίσα προλαβαίνουν να αλλάξουν σε 4η και είναι πιο σφιχτή κι από το Δράμα-Παρανέστι-Λειβαδίτης!
και το street portion στην Ουαλία με βρόχα και ομίχλη! τί συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις ρπστμ! κάνε ένα roadtrip Ισπανία ή Γαλλία και κάνε το track portion σε μια πιστάρα στη χώρα προορισμού, όπου μπορούν να ξεδιπλωθούν τα 1000άρια. do it like "fast bikes mag"!
basilis_k6
09/04/2017, 19:51
τα τεστ αυτα ειναι λιγο χαζα. Προτιμώ τα τεστ που απαντάνε ως: θές πιστα κοιτα το τάδε. Θές δρομο κοιτα το τάδε. Τα καλυτερα ηλεκτρονικα εκει, το πιο γεμάτο μοτερ εδω κτλ. Ολα τα μηχανάκια στα 1000 ειναι απιστευτα γρηγορα και ικανα. Νικητης και τελευταιος και βλακειες. Το gsxr ειμαι σιγουρος οτι ειναι ενα πολύ καλο μηχανάκι που ελαχιστοι θα βρουν διαφορες απο ενα ομοιο του. Ο πρωτος λόγος για να επιλέξω το ενα η το αλλο θα ηταν (εκτος της εμφάνισης) το αν θέλω ι4, v4, v2 κτλ.
FotisFz1
09/04/2017, 20:33
Εγω ΑΝ ειχα λεφτα να παρω καποιο θα επελεγα μονο με ενα κριτηριο
τον Ηχο
Θα επαιρνα η RSV ή R1
devil's animal
09/04/2017, 21:15
ενταξει, οντως αυτα τα τεστ ειναι λιγο "να χαμε να λεγαμε"...
ποσο δε μαλλον για εμας του κοινους θνητους που δεν μπορουμε να φτασουμε ουτε το 50% των μηχανακιων αυτων...
επισης παιζουν διαφορετικοι σωματοτυποι που βολευονται με αλλo μηχανακι ο ενας και διαφορετικο ο αλλος...
οκ, εβγαλαν το honda πρωτο το οποιο ειναι το πιο αδυναμο και ολη την ωρα ελεγαν για το "τερατωδες" μοτερ του bmw...:rolleyes:
ασε δε το αλλο, το suzuki με 185 σχεδον αλογα και 6ο στην λιστα, και 5ο σε νουμερα ροπης ΑΛΛΑ πολυ πιο γρηγορο και στα 0-100 και στα 0-160 ΚΑΙ στη ρεπριζ 65-190...:rolleyes:
το kawasaki και το yamaha με akrapovic...
αν μπει μια ολοσωμη στο suzuki το υπολογιζω 200 παρα ψιλολογια...:a2::a25:
και φυσικα παιζουν και τα λεφτα ρολο...τι να το κανω να σκασω 30-40 χιλιαρικα για χιλιαρι οταν το αλλο εχει 20 και "χανει" σε λεπτομερειες...ή μπορει και να μην χανει καθολου...;)
δλδ εχασε βαθμους για κατι χαζο οπως ειναι το φρενο..οκ παιδια αμα δεν σας αρεσει βαλτε μια τρομπα...ελαχιστα λεφτα και η επενδυση μηδαμινη μπροστα στα 20 χιλιαρικα..
ξεκαθαρα ακομα κραταει τα σκηπτρα του vfm...
ίσως αξίζει και μια ματιά στις τιμές. το ακριβό GSX-R ,για παράδειγμα, είναι πιο φθηνό από το απλό CBR!
επίσης όλα, εκτός των GSX-R &R1 , έχουν σφυρήλατες(ελαφρύτερες από τις απλές εκδόσεις) ζάντες.κι αν στο GSX-R δικαιολογείται ,στο R1 όχι (λόγω τιμής και/ή διαφοράς από την "απλή" έκδοση).
πάντως το τι κράξιμο έχει πέσει στο mcn ,παγκοσμίως, δε λέγεται! κι αυτό γιατί δε βγάλανε νικητή με "τεχνικά" κριτήρια αλλά με ατάκες τύπου "smooth as butter" :lol:
τόσες πίστες,στο σφιχτό Rockingham πήγαν με τα χιλιάρια! που ίσα-ίσα προλαβαίνουν να αλλάξουν σε 4η και είναι πιο σφιχτή κι από το Δράμα-Παρανέστι-Λειβαδίτης!
και το street portion στην Ουαλία με βρόχα και ομίχλη! τί συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις ρπστμ! κάνε ένα roadtrip Ισπανία ή Γαλλία και κάνε το track portion σε μια πιστάρα στη χώρα προορισμού, όπου μπορούν να ξεδιπλωθούν τα 1000άρια. do it like "fast bikes mag"!
Οπως ολα εδειξαν δεν ειμαι ο μονος που τους κραζει εεε :tooth: ποσο μου τη δινει οταν εχω δικιο :rolleyes:
Δειτε μια ακομα δυναμομετρηση οχι βεβαια απο το αξιοπιστο και αντικειμενικοτατο mcn :lol:
380986
Gsxr 2017 dyno σύγκριση με το 2017 zx10r & 2016 R1 όλα πρότυπο ποδήλατα μόλις φτάσουν από τον έμπορο, έτρεξε στο dyno μου με το ίδιο πίσω ελαστικό να το κρατήσω μια δίκαιη σύγκριση. Κόκκινη γραμμή είναι ένα 2016 R1 πράσινη γραμμή είναι ένα 2016 zx10r μπλε γραμμή
Καμια σχεση μ αυτα που εδιξε το MCN τελικα καποιος απο του 2 πρεπει να ψευδεται ... το μονο σιγουρο οχι εγω :nono: οπως βλεπεται οι διαφορες ειναι τεραστιες :eek: οπως ολα δειχνουν βιαστηκαν μερικα γατακια να με αποκαλεσουν κολλημενο Ελληναρα :rolleyes:
Δεν ξερω για σας ... αλλα σε λιγες μερες θα εχω στα χερια μου ( σχεδων ) το πιο αδυναμο χιλιαρι :wlae:
Υ.Γ. Θα ηθελα να δω τι θα γινοταν στα ιδια τεστ με τις πιο απλες εκδοσεις με χωρις ζαντες και εξατμισεις :p
kostaspetrou
09/04/2017, 23:04
Απ'τη στιγμή που κάποια μηχανάκια φοράνε εξάτμιση ελεύθερη (και πιθανότατα μη νόμιμη για χρήση δρόμου) η σύγκριση είναι άκυρη.
Πολύ καλός ο κινητήρας του GSXR αλλά από εμφάνιση δεν τρελλαίνομαι.
Το δυναμόμετρο δε λέει τίποτα απ' τη στιγμή που οι μηχανές έχουν όλες ram air.Εκτός και αν το δυναμόμετρο έχει ανεμιστήρα που καταφέρνει να ρίχνει αέρα με ταχύτητες κοντά στα 300χαω(που δε το νομίζω).
Οι μετρήσεις έχουν σημασία και εκεί το gsxr τους πήγε αίμα.
Το γυρολόγιο δεν αφορά,κάποιο μηχανάκι βολεύεται σε κάποιες πίστες,κάποιο σε άλλες.
Επειδή όλα έχουν γκάζι,φρένα και κρατήματα,θα έπαιρνα R1 καθαρά για την εμφάνιση και τον ήχο.
amyroukai
10/04/2017, 08:34
επειδή το προβοκασιόν έχει πλάκα με τον φανατισμό που έχει προκύψει στο συγκεκριμένο νήμα, το οποίο πορεύεται βαθιά στην περιοχή του ποδοσφαιρικού οπαδισμού...
Για να καταλάβουμε όλοι τι λέτε, το "τους πήγε αίμα το GSXR" σημαίνει το ότι πέρασε ας πούμε το S1000RR από 0,1 του δευτερολέπτου ως 0,03 του δευτερολέπτου ανάλογα την μέτρηση, σημαίνει πως "το ξέσκισε το πεμφέ η σουζουκάρα"; Όταν μιλάμε για ερασιτέχνες οδηγούς (κάθε μη κατ' επάγγελμα αγωνιζόμενο δηλαδή) αυτές οι διαφορές μήπως εμπίπτουν και στα όρια στατιστικού σφάλματος στην μέτρηση, οπότε ας πιούμε μιά γουλίτσα καφέ και ας μετριάσουμε λίγο τους χαρακτηρισμούς; Όποιος δεν είναι με εμάς είναι με τους άλλους, βρέξει χιονίσει η ομάδα θα νικήσει; Φάγαμε γκολάκι και χάσαμε αλλά τους δείραμε μετά; Γιατί σπας το αυτοκίνητο, γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες;
Και για να γελάσουμε λίγο εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή (λάδι στη φωτιά) για τα φρένα δεν λέτε τίποτα κύριοι!!! Ξέρω, τα φρένα είναι για τα γατάκια. Τρία μέτρα ρίχνει το πεμφέ και το ντούκι και τρία σταθμά... :lol:
Έλα καλημέρες και κουλάρετε λίγο...
υ.γ. για να δούνε και οι άλλοι το βίδεο της ντροπής και να κρίνουν και οι ίδιοι, η αλήθεια στο φώς και δείτε το πριν οι φανατισμένοι σουζουκαίοι το κατεβάσουν! https://www.youtube.com/watch?v=SJFszDt8ouo
Ξεχνας μου φαινεται οτι το σουζουκι εχει κατω απο τα 20.000 ενω ολα τα αλλα πανε απο + 23.000 και + 25.000 φευγα παρο ολα αυτα τους κοιταξε στα ματια και τους τα πεταξε μαλιστα :lol: Δεν ξερω για εσας αλλα οπως κ να εχει η αποψη μου ειναι γνωστη για τους δημοσιογραφους κ τα περιοδικα :p
H.A.Balafoutre
10/04/2017, 09:27
Πάντως, αυτά τα GSXR....παντού στην κόντρα! Και στο δρόμο και στην πίστα και στις καφετέριες και στα forums...:bawl: δε γλυτώνουμε με τίποτα....:bawl:
Ξεχνας μου φαινεται οτι το σουζουκι εχει κατω απο τα 20.000 ενω ολα τα αλλα πανε απο + 23.000 και + 25.000 φευγα
Ωχ... πάλι θα γεμίσουν οι καφετέριες με αυτά.
devil's animal
10/04/2017, 09:52
Για να καταλάβουμε όλοι τι λέτε, το "τους πήγε αίμα το GSXR" σημαίνει το ότι πέρασε ας πούμε το S1000RR από 0,1 του δευτερολέπτου ως 0,03 του δευτερολέπτου ανάλογα την μέτρηση, σημαίνει πως "το ξέσκισε το πεμφέ η σουζουκάρα"; Όταν μιλάμε για ερασιτέχνες οδηγούς (κάθε μη κατ' επάγγελμα αγωνιζόμενο δηλαδή) αυτές οι διαφορές μήπως εμπίπτουν και στα όρια στατιστικού σφάλματος στην μέτρηση, οπότε ας πιούμε μιά γουλίτσα καφέ και ας μετριάσουμε λίγο τους χαρακτηρισμούς; Όποιος δεν είναι με εμάς είναι με τους άλλους, βρέξει χιονίσει η ομάδα θα νικήσει; Φάγαμε γκολάκι και χάσαμε αλλά τους δείραμε μετά; Γιατί σπας το αυτοκίνητο, γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες;
Και για να γελάσουμε λίγο εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή (λάδι στη φωτιά) για τα φρένα δεν λέτε τίποτα κύριοι!!! Ξέρω, τα φρένα είναι για τα γατάκια. Τρία μέτρα ρίχνει το πεμφέ και το ντούκι και τρία σταθμά... :lol:
Έλα καλημέρες και κουλάρετε λίγο...
ενταξει, το τραβας απο τα μαλλια αμυρου...
αρχικα απο την στιγμη που ολα τα μηχανακια ειναι κοντα, γι 'αυτες τις διαφορες θα μιλαμε...δλδ αν κερδισει ο rossi τον marquez για 0,05 δεν θα ειναι νικη επειδη ειναι μικρη η διαφορα? ειναι πολυ κοντα ΟΛΑ τα χιλιαρια, δες ποστ #619 το αναφερω...
μετα, λες για τα φρενα...το αναφερω και αυτο. δες ποστ #619...
αλλα οπως και να το κανουμε...τα νουμερα σπανιως ψευδονται...και τι εννοω...δεν μπορει ενα μηχανακι να το βγαζεις προτελευταιο απο αλογα και 5ο απο τα 7 στην ροπη και να ειναι μπροστα σε ολα τα 0-100, 0-160 και ρεπριζ 65-190 με 6η ταχυτητα...τοτε ή τα νουμερα των αλογων και της ροπης ειναι λαθος ή τα νουμερα των μετρησεων ειναι λαθος...το αναφερω και αυτο στο γνωστο ποστ #619...
και ποσο κουλος δλδ ειναι ο αναβατης του ducati που εχει την ροπη της αρκουδας που χανει σε ΡΕΠΡΙΖ απο το gsxr? και ποσο η διαφορα του 8,61 με τα 10,07 ειναι μεσα στα ορια του στατιστικου λαθους? δλδ τι διαλο?.. 6η ταχυτητα εχουν και τα 2...και ανοιγουν απο τα ιδια χλμ...η ροπη μετραει εκει...εκτος και αν το gsxr εχει 7ταχυτο σασμαν...:rolleyes:
και στην τελικη τελικη, στα παπακια μας κυριολεκτικα γιατι οπως ειπα στο #619 (ναι, μ'αρεσει να το βλεπω γραμμενο) ενα ελαχιστο ποσοστο των αναβατων θα διαπιστωσουν αυτες τις διαφορες..πιο πολυ συζητηση καφενειου ειναι, αλλα καποοια πραγματα οταν ανακοινωνονται επισημα απο τον ειδικο τυπο πρεπει και να αιτιολογουνται επαρκως και η ανακοινωση αυτη να εχει την βαρυτητα που της αξιζει...if you catch my drift...
RaGe_Raptor
10/04/2017, 10:02
Post #619 ftw! :lol:
amyroukai
10/04/2017, 10:13
Στα παπάκια σου και εσένα και εμένα γιατί ξέρουμε και οι δύο μας πως ότι συζητιέται εδώ μέσα απλώς θα είναι πεομετρητής όσο ρουφάει ο Λαλάκης τη φράπα στην πλατεία. Δεν είναι θέμα "ελάχιστοι εκ των αναβατών", είναι θέμα μόνο αγωνιζόμενοι και πάλι ελέγχεται. Προσπαθώ να καταλάβω τι σου φάνηκε υπερβολικό σε ότι έγραψα και ξεκινάς το ποστάκι σου έτσι, αλλά ΟΚ, ξεκαθαρίζεις μετά ότι εγώ τραβάω τα πράγματα αλλά εσύ τα είχες πει ήδη με πιο λογικό τρόπο στα ποστ που αναφέρεις οπότε... χμ, ναι, εγώ τα τραβάω, εσύ τα σπρώχνεις ξέρω 'γω άρα τα λες καλύτερα και πιο λογικά. Και πιο πρώτος.
Ο τυφλός φανατισμός ποδοσφαιρικού τύπου με ενοχλεί "επί της αρχής". Και γενικότερα υπάρχει διάσπαρτος, αλλά στο νήμα αυτό έχει βαρέσει κόκκινα (κόφτης προφανώς δεν υπάρχει σε αυτά τα ζητήματα). Αυτό ήθελα να πω αλλά δεν μασάτε, εκεί στην πίεση. Το "τραβηγμένο από τα μαλλιά" όσων έχουν δηλαδή, είναι αυτό και μόνο. Tread lightly που λένε και οι βρεττανέζοι. Cheers mates :beer:
devil's animal
10/04/2017, 10:24
Ο τυφλός φανατισμός ποδοσφαιρικού τύπου με ενοχλεί "επί της αρχής". Και γενικότερα υπάρχει διάσπαρτος, αλλά στο νήμα αυτό έχει βαρέσει κόκκινα (κόφτης προφανώς δεν υπάρχει σε αυτά τα ζητήματα). Αυτό ήθελα να πω αλλά δεν μασάτε, εκεί στην πίεση. Το "τραβηγμένο από τα μαλλιά" όσων έχουν δηλαδή, είναι αυτό και μόνο. Tread lightly που λένε και οι βρεττανέζοι. Cheers mates :beer:
αυτο σου εξηγω ρε καρνταση...οτι δεν υπαρχει φανατικος οπαδισμος...τουλαχιστον απο την μερια μου...
αλλα προσπαθουμε να εξηγησουμε αυτα που βλεπουμε απο μεγαλο και εγκυρο περιοδικο ειδικου τυπου οπως ειναι το mcn με λογικα επιχειρηματα...
αλλα ακομα και φανατισμος ποδοσφαιρικου τυπου να υπαρχει απο καποιους, μπορειτε να το βαλετε το thread στα μοντελα-->suzuki-->gsxr και θα ειμαστε κομπλε...αν τοσο ενοχλει στα "νεα"...:p
RaGe_Raptor
10/04/2017, 10:29
Τέτοια θέματα με συγκρίσεις sbk θα έπρεπε να ξεκινάνε με disclaimer τύπου:
·όλα τα μηχανάκια είναι πολύ καλά
·οι διαφορές είναι σε χιλιοστά του δευτερολέπτου
·οι δυνατότητες τους είναι μεγαλύτερες από το 99,99999999% των αναβατών που θα τα καβαλήσουν
Για εσάς τους παρεξηγιάρηδες. Χωρίς παρεξήγηση,ε; :lol:
DoctoR_k6
10/04/2017, 10:41
Ενταξει μωρε κατσαμε κ εμεις κ κολλησαμε στο MCN κ το τι ειπε...ο καθενας θα λεει τα δικα του. Ειχανε τους λογους τους...
Παλι καλα δεν υπηρχε κανα Triumph 1000 εκει μεσα γιατι ακομα θα ψαχναμε τον 2ο (κ με διαφορα εεε :lol:).
Εχει να πεσει review με ολα τα 1000αρια κ απο αλλους...να φανε κ οι κοτες.
Υ.Γ 1. Αυτο με τα φρενα δεν το καταλαβα παλι..τι σκατα απο τα κωλοσωληνακια να δημιουργειται ή απο την τρομπα (ή σε συναρτηση κ με τα 2)?
Υ.Γ 2. Ροπη παντα ειχε το GSXR...!!!
αυτο σου εξηγω ρε καρνταση...οτι δεν υπαρχει φανατικος οπαδισμος...τουλαχιστον απο την μερια μου...
αλλα προσπαθουμε να εξηγησουμε αυτα που βλεπουμε απο μεγαλο και εγκυρο περιοδικο ειδικου τυπου οπως ειναι το mcn με λογικα επιχειρηματα...
αλλα ακομα και φανατισμος ποδοσφαιρικου τυπου να υπαρχει απο καποιους, μπορειτε να το βαλετε το thread στα μοντελα-->suzuki-->gsxr και θα ειμαστε κομπλε...αν τοσο ενοχλει στα "νεα"...:p
Ισχυρίζεσαι ότι δεν είναι τυφλός οπαδισμός αλλά η αλήθεια είναι ότι έχεις κολλήσει σε 2 ξερά νούμερα που ανακοίνωσε το MCN
Το MCN πέταξε το τυράκι μαζί με ένα ελλειπές βίντεο ώστε να κάνεις συνδρομή ή να αγοράσεις το περιοδικό.
Εάν δεν δεις αναλυτικά διαγράμματα δυναμομέτρησης δεν μπορείς να καταλάβεις που είναι καλύτερος ένας κινητήρας.
Και φυσικά επειδή οι τεράστιες ευθείες δεν καθορίζουν την συνολική απόδοση.
Σε έναν κινητήρα σημασία έχει περισσότερο το άπλωμα της ροπής (το ιδανικό διάγραμμα είναι επίπεδο όπως σε ένα ηλεκτροκινητήρα) σε όσο περισσότερες στροφές και
αυτό σε συνδυασμό με τις σχέσεις μετάδοσης (στην οποία εμπλέκεται και ο λόγος διαμέτρου-διαδρομής) καθορίζει και τις επιταχύνσεις του.
Το suzuki φαίνεται να δουλεύει καλύτερα κοιτώντας τις επιδόσεις. Οι μεταβλητές βαλβίδες φαίνεται να δουλεύουν και οι επιδόσεις είναι καλύτερες.
Το γιατί το MCN επιλέγει για καλύτερο το CBR μάλλον θα πρέπει να αγοράσει κάποιος το περιοδικό για να διαβάσει αναλυτικά τι γράφει.
Στο κάτω-κάτω πάντα η προσωπική μας αίσθηση και όχι κάποια ξερά νούμερα καθορίζει τι είναι καλό και τι όχι. Και τα περισσότερα
περιοδικά έχουν και διαφορετικές απόψεις στα συγκριτικά τους. (Άρα όλοι μας δουλεύουν με ένα πολύ απλοϊκό συμπέρασμα)
devil's animal
10/04/2017, 12:06
Ισχυρίζεσαι ότι δεν είναι τυφλός οπαδισμός αλλά η αλήθεια είναι ότι έχεις κολλήσει σε 2 ξερά νούμερα που ανακοίνωσε το MCN
Το MCN πέταξε το τυράκι μαζί με ένα ελλειπές βίντεο ώστε να κάνεις συνδρομή ή να αγοράσεις το περιοδικό.
Εάν δεν δεις αναλυτικά διαγράμματα δυναμομέτρησης δεν μπορείς να καταλάβεις που είναι καλύτερος ένας κινητήρας.
Και φυσικά επειδή οι τεράστιες ευθείες δεν καθορίζουν την συνολική απόδοση.
Σε έναν κινητήρα σημασία έχει περισσότερο το άπλωμα της ροπής (το ιδανικό διάγραμμα είναι επίπεδο όπως σε ένα ηλεκτροκινητήρα) σε όσο περισσότερες στροφές και
αυτό σε συνδυασμό με τις σχέσεις μετάδοσης (στην οποία εμπλέκεται και ο λόγος διαμέτρου-διαδρομής) καθορίζει και τις επιταχύνσεις του.
Το suzuki φαίνεται να δουλεύει καλύτερα κοιτώντας τις επιδόσεις. Οι μεταβλητές βαλβίδες φαίνεται να δουλεύουν και οι επιδόσεις είναι καλύτερες.
Το γιατί το MCN επιλέγει για καλύτερο το CBR μάλλον θα πρέπει να αγοράσει κάποιος το περιοδικό για να διαβάσει αναλυτικά τι γράφει.
Στο κάτω-κάτω πάντα η προσωπική μας αίσθηση και όχι κάποια ξερά νούμερα καθορίζει τι είναι καλό και τι όχι. Και τα περισσότερα
περιοδικά έχουν και διαφορετικές απόψεις στα συγκριτικά τους. (Άρα όλοι μας δουλεύουν με ένα πολύ απλοϊκό συμπέρασμα)
ρε σεις ελεος λεμε...
δεν ειναι οπαδισμος να προσπαθεις να εξηγησεις τα "2 ξερα νουμερα"...
μπορει να ειμαι και χαζος, αλλα δωστε μου μια λογικη εξηγηση στο πως ενα χιλαρι 4κ εχει καλυτερη ρεπριζ με 6η σε σχεση με ενα 1300 δικυλινδρο...
ρε σεις ελεος λεμε...
μπορει να ειμαι και χαζος, αλλα δωστε μου μια λογικη εξηγηση στο πως ενα χιλαρι 4κ εχει καλυτερη ρεπριζ με 6η σε σχεση με ενα 1300 δικυλινδρο...
Μάλλον δεν πρόσεξες που έγραψα ότι ο κινητήρας του suzuki φαίνεται ο καλύτερος αυτήν την στιγμή.
Η απάντηση είναι κοντύτερη συνολική σχέση μετάδοσης και μεγαλύτερο εύρος απόδοσης (Λογικά-δεν ξέρω ακριβώς το δικύλινδρο με 750 κυβικά τελειώνει στις 10000 στροφές περίπου) .
Πρέπει να δεις συνολικά όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η ροπή που φτάνει στο πίσω λάστιχο είναι ο τελικός προορισμός.
Τα 40-120 μιλια στο στροφόμετρο της ducati με 6η θα είναι πχ. από 3000 στροφές έως 7000 (θεωρητικό παράδειγμα)
Στο suzuki θα είναι από 5000 έως 10000 (αν κάποιος το ψάξει μπορεί να τα βρει ακριβώς) . Ο καθλενας εκμεταλέυεται τα πλεονεκτήματά του.
Johny the Fox
10/04/2017, 12:51
το MCN κατα παραδοση βγαζει την πρωτη αξιολογηση της χρονιας τα στοιχεια της οποιας μετα απο ενα μηνα εχουν διαφοροποιηθει απο ποιο ''ειδικες'' αξιολογησεις απο γνωστα περιοδικα ,οπου και τεσταρουν τα μηχανακια σε μαλλον real συνθηκες.
(Τοσοι δοκιμαστες οσα και τα μηχανακια, που εναλασσονται στην σελα σε καθε ενα μηχανακι και παντα παρουσιαζοντας ηλεκτρονικη καταγραφη δεδομενων σε pdf, φορωντας τις ιδιες γομες.
Ολα τα μηχανακια μαμα και τα τεστ γινονται σε τεχνικες πιστες και οχι αεροδρομια μετρωντας 400 αρια στις ευθειες)
ρε σεις ελεος λεμε...
Μια προφανης απαντηση θα ηταν οτι το σουζουκι εχει μεταβλητο χρονισμο μετατοπιζοντας τη στιγμη που ανοιγουν/κλεινουν οι βαλβιδες αυξανοντας την επικαλυψη στις ψηλες στροφες και μειωνωντας την στις χαμηλες επιτυγχανοντας ετσι μεγαλυτερη ισχυ , σε μεγαλύτερο φάσμα στροφων και μεγαλυτερη ροπη σε σχεση με ενα συμβατικο δικυλινδρο κινητηρα.
Αλλα αυτο και μονο δεν ειναι αρκετο για συμπερασματα χωρις μπριζομενη καταγραφη δεδομενων και gps δεδομενα που το MCN δεν εχει ποτε του χρησιμοποιησει καθως ειναι περισσοτερο ''λαικο'' και λιγοτερο ειδικο περιοδικο.
Επομενως υπομονη για οσους ψαχνονται για πλεον αξιοπιστες και πληρεις παρουσιασεις.
Σημερα κοιτουσα τις δυναμομετρησεις του mcn και ειδα ενα ακομα κουφο ... το σουζουκι ειχε κοφτη στις 14.000 ενω παει 14.400 πραγματικες στροφες :D τι εχουν κανει εκει μονο αυτοι γνωριζουν :rolleyes:
kostaspetrou
11/04/2017, 10:51
1)Όταν ένα μηχανάκι είναι ΜΑΜΑ και ρίχνει τουλάχιστον 0,2δλ σε μηχανάκι που φοράνε εξάτμιση, τότε σαφώς και μπορεί κανείς να πει ότι τα κερδίζει ή ακόμη τους πήγε αίμα.
2)Αν η φράση δε σας φαίνεται πολιτικώς ορθή, δεν θα κάνω κάτι γι' αυτό.
3)Θα μπορούσα να βάλω και τις επιταχύνσεις εν κινήσει αλλά δε τις βάζω(παρότι κερδίζει το gsxr) επειδή κάποιος θα πει (ορθά κατ' εμέ) ότι παίζει ρόλο το κιβώτιο.
4)Η τελική παρ' ότι δεν είναι μικρή, δεν είναι το πρώτο ζητούμενο για όποιον θέλει τέτοιο μηχανάκι (ας πάρει μπούσα ή καβασάκι 14άρι).
5)Φρένα σαφώς και παίζουν ρόλο αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία της χρήσης είναι υπέρ αρκετά. Αν κάποιος θέλει το κάτι παραπάνω ας βάλει άλλα τακάκια(προτείνω vesrah RJL).
Κάτι που ούτως ή άλλως όλοι όσοι το κυνηγάνε θα κάνουν αργά ή γρήγορα.
6)Mια χαρά είναι η τρόμπα.Αν σας φαίνεται μαλακό το τράβηγμα βάλτε μια με λίγο μεγαλύτερο έμβολο,δε χρειάζεται να τα σκάτε σε μπρέμπο.
7)Δεν είναι κακό να κοστίζει μια χιλιάρα κάτω από 20000€.
7)Δεν είναι κακό να γεμίσουν οι καφετέριες από χιλιάρες,ποιό το πρόβλημα;
Σε περίπτωση που με ρωτήσει κάποιος αν συμπαθώ τα σουζούκι θα πω ναι.
Αν με ρωτήσει αν θα προτιμούσα το gsxrL7 θα πω όχι διότι δε με φτιάχνει εμφανισιακά.
Θα πήγαινα στο R1M.
basilis_k6
11/04/2017, 10:52
Ενταξει μωρε κατσαμε κ εμεις κ κολλησαμε στο MCN κ το τι ειπε...ο καθενας θα λεει τα δικα του. Ειχανε τους λογους τους...
Παλι καλα δεν υπηρχε κανα Triumph 1000 εκει μεσα γιατι ακομα θα ψαχναμε τον 2ο (κ με διαφορα εεε :lol:).
:lol::lol::lol:
οι απίθανες στιγμές που στα συγκριτικά τους πετάγανε μέσα ενα σουτιέν που είχες ξεχάσει οτι υπάρχει και σήκωνε την κούπα, έπερνε το κορίτσι και έφευγε με σούζα.
RaGe_Raptor
11/04/2017, 11:11
:lol::lol::lol:
οι απίθανες στιγμές που στα συγκριτικά τους πετάγανε μέσα ενα σουτιέν που είχες ξεχάσει οτι υπάρχει και σήκωνε την κούπα, έπερνε το κορίτσι και έφευγε με σούζα.
Αμάν μωρέ! Πρώτο καφέ πίνω ακόμα, μέχρι να επεξεργαστώ αυτό που έγραψες , βραχυκύκλωσα...
"Σουτιέν κι ας μη γ....ω ποτέ!" φάση οι Αγγλάρες :lol:
devil's animal
11/04/2017, 11:41
Η απάντηση είναι κοντύτερη συνολική σχέση μετάδοσης και μεγαλύτερο εύρος απόδοσης (Λογικά-δεν ξέρω ακριβώς το δικύλινδρο με 750 κυβικά τελειώνει στις 10000 στροφές περίπου)
Μια προφανης απαντηση θα ηταν οτι το σουζουκι εχει μεταβλητο χρονισμο μετατοπιζοντας τη στιγμη που ανοιγουν/κλεινουν οι βαλβιδες αυξανοντας την επικαλυψη στις ψηλες στροφες και μειωνωντας την στις χαμηλες επιτυγχανοντας ετσι μεγαλυτερη ισχυ , σε μεγαλύτερο φάσμα στροφων και μεγαλυτερη ροπη σε σχεση με ενα συμβατικο δικυλινδρο κινητηρα.
παιδια με καλυψατε...αυτο (λογικα) σκεφτομουν και εγω...αλλα οπως και να το δεις, αν εχει καταφερει η suzuki με το συστημα του μεταβλητου χρονισμου να συμπεριφερεται το μηχανακι καλυτερα απο 1300 δικυλινδρο στα χαμηλα ΚΑΙ να εχει διαρκεια ψηλα σαν Ι4, μιλαμε οτι ειναι πραγματικα innovative το ολο πραγμα και αξιζουν αν μη τι αλλο πολλα συγχαρητηρια...
και εννοειται οτι επειδη παρεθεσα τα συγκεκριμενα κομματια των ποστ σας, δεν σημαινει οτι δεν συμφωνω με το να δουμε τα πληρη τεχνικα χαρακτηριστικα του κινητηρα και να καταγραφουν τα δεδομενα αξιοπιστα με gps...
εν αναμονη λοιπον, αλλα οπως και να το κανεις, με τα υπαρχουσα στοιχεια, και ΑΝ ειναι αληθη, μιλαμε για μεγαλο πιστολι...αντικειμενικα παντα...:lol::smokin:
1)Όταν ένα μηχανάκι είναι ΜΑΜΑ και ρίχνει τουλάχιστον 0,2δλ σε μηχανάκι που φοράνε εξάτμιση, τότε σαφώς και μπορεί κανείς να πει ότι τα κερδίζει ή ακόμη τους πήγε αίμα.
2)Αν η φράση δε σας φαίνεται πολιτικώς ορθή, δεν θα κάνω κάτι γι' αυτό.
3)Θα μπορούσα να βάλω και τις επιταχύνσεις εν κινήσει αλλά δε τις βάζω(παρότι κερδίζει το gsxr) επειδή κάποιος θα πει (ορθά κατ' εμέ) ότι παίζει ρόλο το κιβώτιο.
4)Η τελική παρ' ότι δεν είναι μικρή, δεν είναι το πρώτο ζητούμενο για όποιον θέλει τέτοιο μηχανάκι (ας πάρει μπούσα ή καβασάκι 14άρι).
5)Φρένα σαφώς και παίζουν ρόλο αλλά για τη συντριπτική πλειοψηφία της χρήσης είναι υπέρ αρκετά. Αν κάποιος θέλει το κάτι παραπάνω ας βάλει άλλα τακάκια(προτείνω vesrah RJL).
Κάτι που ούτως ή άλλως όλοι όσοι το κυνηγάνε θα κάνουν αργά ή γρήγορα.
6)Mια χαρά είναι η τρόμπα.Αν σας φαίνεται μαλακό το τράβηγμα βάλτε μια με λίγο μεγαλύτερο έμβολο,δε χρειάζεται να τα σκάτε σε μπρέμπο.
7)Δεν είναι κακό να κοστίζει μια χιλιάρα κάτω από 20000€.
7)Δεν είναι κακό να γεμίσουν οι καφετέριες από χιλιάρες,ποιό το πρόβλημα;
Σε περίπτωση που με ρωτήσει κάποιος αν συμπαθώ τα σουζούκι θα πω ναι.
Αν με ρωτήσει αν θα προτιμούσα το gsxrL7 θα πω όχι διότι δε με φτιάχνει εμφανισιακά.
Θα πήγαινα στο R1M.
Mεχρι το 7 καλα τα πηγες μετα μου τα χαλασες :lol: ακους εκει το γιαμαπα ομορφο :tooth: να ελεγες ducati η rsv 4 παει και ερχεται... βεβαια γουστα είναι αυτά :p
sapila racing
11/04/2017, 13:33
Δηλαδή μετά απο τόσα χρόνια προβλημάτων στα φρένα των GSXR όποιος πάρει το νέο GSXR του 2017 παλι θα ψάχνεται για σωληνακια/τακακια/τρόμπες/δαγκάνες/δισκόφρενα κλπ για να αποκτήσει φρένα της προκοπής?
Δεν καταλαβαίνω τι πίνουν εκει στο Hamamatsu. :confused:
kostas777
11/04/2017, 14:10
Υγρά φρένων; :p
Βασικά εμένα με ενδιαφέρει να μην κόβει πλαίσιο, τα υπόλοιπα τα μαζεύουμε.
RaGe_Raptor
11/04/2017, 15:26
Δηλαδή μετά απο τόσα χρόνια προβλημάτων στα φρένα των GSXR όποιος πάρει το νέο GSXR του 2017 παλι θα ψάχνεται για σωληνακια/τακακια/τρόμπες/δαγκάνες/δισκόφρενα κλπ για να αποκτήσει φρένα της προκοπής?
Γμστ! Διαχρονικά αχίλλειος πτέρνα.
" It's like the old one but with more power" γράφουν και κυριολεκτούν,ακόμα και το πρόβλημα στα φρένα ίδιο παρέμεινε :lol:
Υγρά φρένων; :p
Βασικά εμένα με ενδιαφέρει να μην κόβει πλαίσιο, τα υπόλοιπα τα μαζεύουμε.
Καλά, εδώ "κόβουν πλαίσιο" άνθρωποι και βλέπουν φαντάσματα,τα μηχανάκια σε πείραξαν; :)
Εδω ο αλλος τρεχει στο "Donington στη κατηγορια stk και βγαινει πρωτος με μαμα δισκοπλακες και δαγκανες ... στο Phillip Island που το δοκιμασαν ενα σωρο δημοσιογραφοι κανεις δεν παραπονεθηκε για τα φρενα του και ισα ισα ειχαν να πουν μονο καλα λογια , αλλα βεβαια στο mcn εκει που ειναι χεραδες και το πανε ταπα εμειναν απο φρενα :facepalm: Δεν αντιλεγω οτι μπορει να ειναι υποδεεστερα απο ducati αλλα μην ξεχνατε ποσο εχει το ενα και ποσο το αλλο ;)
Εγω περιμενω απο μερα σε μερα το απλο GSXR 1000 L7 με τα 18.000 θα του βαλω δαγκανες Brembo Racing CNC GP4 RX και ντρομπα φρενου Brembo Racing PR 19X18 CNC αξιας 2.000 ευρω περιπου και + 18.000 = 20.000 παλι δηλαδη αρκετα πιο φτηνο απο τα αλλα με μακραν καλυτερα φρενα :cry:
kostaspetrou
11/04/2017, 20:15
Για την ιστορία την ακτινική τρόμπα Nissin 19x21 που φορούσαν κάποια gsxr την φοράει η ντουκάτι σε κάποια μοντέλα της.
Κάποιες παρτίδες από άλλη Nissin τρόμπα, είχαν θέμα διάβρωσης οφειλόμενο σε κακώς εφαρμοζόμενη επίστρωση.
Nissin 19x21 και vesrahl RJL σε R1 του 2005 είχε καταπληκτικό φρένο αλλά ήθελε δυνατό τράβηγμα.Αυτό δε μου άρεσε επειδή φρενάρω με ένα δάχτυλο (το μεσαίο :cry::lol: )
Την άλλαξα με ακτινική Nissin 17,5x21 (κάποια νίτζα την φοράνε) και το φρένο είναι απίστευτο. Εξίσου καλό με την 19x21. Η διαφορά είναι ότι είναι πιο μαλακό στο τράβηγμα και χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη κίνηση απ' το δάχτυλο.
Προσωπικά μου αρέσει επειδή η μαμά του R1(μπρέμπο, 16x18) είχε πολύ μαλακό τράβηγμα και πολλές φορές σε σκληρή χρήση η μανέτα πλησίαζε επικίνδυνα το γκριπ.
Δεν υπήρχε πρόβλημα, απλά εμένα δε μου άρεσε.
Δεν υπάρχει λόγος να θεοποιείτε καμμιά μάρκα.
Ούτε χρειάζονται υψηλής σε καινούριο μηχανάκι,όταν παλιώσουν τότε ναι.
Ούτε δαγκάνες,ούτε δισκόπλακες.
Σε μαζική παραγωγή οι εταιρείες (οι οποίες δεν κατασκευάζουν όυτε δαγκάνες,ούτε πλάκες,ούτε τρόμπες) βάζουν ένα συνδυασμό που δεν είναι πάντα ο βέλτιστος για αγωνιστική χρήση/μέσο αναβάτη.
Κάποιες φορές μαλακίζονται κατόπιν εντολών τμήματος μάρκετινγκ και διαθέσιμων επιλογών απ' τους προμηθευτές.
Δεν είναι πυρηνική φυσική το φρένο,υδραυλικά κυκλώματα είναι και τί βολεύει τον καθένα.
Mεχρι το 7 καλα τα πηγες μετα μου τα χαλασες :lol: ακους εκει το γιαμαπα ομορφο :tooth: να ελεγες ducati η rsv 4 παει και ερχεται... βεβαια γουστα είναι αυτά :p
Φταίει που έγραψα το 7 δυο φορές! :eyepop:
Βασικά δεν παίζει χρήμα ούτε για μετάχειρο πατίνι. Μου τη δίνει όμως που νέο μηχανάκι το έκαναν να μοιάζει με το K4...
basilis_k6
11/04/2017, 21:13
Βασικά δεν παίζει χρήμα ούτε για μετάχειρο πατίνι. Μου τη δίνει όμως που νέο μηχανάκι το έκαναν να μοιάζει με το K4...
ντροπη... το κ4 ηταν ωραιο μηχανάκι
kostaspetrou
11/04/2017, 21:15
ντροπη... το κ4 ηταν ωραιο μηχανάκι
Πολύ ωραίο αλλά είμαστε στο 2017. Όταν πουλάνε ένα καινούριο που μοιάζει με ένα παλιότερο ξενερώνω.
Πολύ ωραίο αλλά είμαστε στο 2017. Όταν πουλάνε ένα καινούριο που μοιάζει με ένα παλιότερο ξενερώνω.
Φιλε μου εισαι λαθος 100% οπως ειμαι σιγουρος 100% οτι ουτε και εσυ το εχεις δει απο κοντα . :rolleyes: το 2015 οταν το ειδα απο κοντα στο Μιλανο ειχα παθει σοκ ποσο μικρο και στενο ειναι :uplate:
Μην σε ξεγελανε οι εικονες ... μπορει να φερνει καπως στο κ4 αλλα δεν εχουν καμια σχεση :nono: το κ4 ειναι μπουλτοζα μπροστα στο λ7 :tooth: το εμπρος φαναρι του κ7 και γενικα ολο το μουτρο, πιο πολυ μοιαζει με του κ4 αλλα επιδη τα εχεις δει απο κοντα και τα 2 λες καμια σχεση.
Σε λιγες μερες θα το εχουν στην εκθεση πηγαινε να το δεις και θα δεις ποσο δικιο εχω ;)
Ιδικα το εμπρος μουτρο με το πολυ μικρο φαναρι και τα τεραστια ραμ ερ ειναι που με τρελαινουν :a30: και απο πισω η πολυ μικρη και στενη ουρα ειναι ολα τα λεφτα ... οταν το κοιτας απο πισω ειναι σαν να βλεπεις ducati moto gp :D
Τα μονο πλυν για μενα που εχει αυτο το μηχανακι ειναι τα περιφεριακα του .. μαρσπιεδες διακοπτες σωληνακια εξατμιση κ.τ.λ. αλλα μην ξεχνας οτι ειχαν το σκοπο τους κι αυτα .... το ΚΟΣΤΟΣ ετσι παραμενει αρκετα πιο φτηνο απο τον ανταγωνισμο ;)
kostaspetrou
12/04/2017, 11:20
Φιλε μου εισαι λαθος 100% οπως ειμαι σιγουρος 100% οτι ουτε και εσυ το εχεις δει απο κοντα . :rolleyes: το 2015 οταν το ειδα απο κοντα στο Μιλανο ειχα παθει σοκ ποσο μικρο και στενο ειναι :uplate:
Μην σε ξεγελανε οι εικονες ... μπορει να φερνει καπως στο κ4 αλλα δεν εχουν καμια σχεση :nono: το κ4 ειναι μπουλτοζα μπροστα στο λ7 :tooth: το εμπρος φαναρι του κ7 και γενικα ολο το μουτρο, πιο πολυ μοιαζει με του κ4 αλλα επιδη τα εχεις δει απο κοντα και τα 2 λες καμια σχεση.
Σε λιγες μερες θα το εχουν στην εκθεση πηγαινε να το δεις και θα δεις ποσο δικιο εχω ;)
Ιδικα το εμπρος μουτρο με το πολυ μικρο φαναρι και τα τεραστια ραμ ερ ειναι που με τρελαινουν :a30: και απο πισω η πολυ μικρη και στενη ουρα ειναι ολα τα λεφτα ... οταν το κοιτας απο πισω ειναι σαν να βλεπεις ducati moto gp :D
Τα μονο πλυν για μενα που εχει αυτο το μηχανακι ειναι τα περιφεριακα του .. μαρσπιεδες διακοπτες σωληνακια εξατμιση κ.τ.λ. αλλα μην ξεχνας οτι ειχαν το σκοπο τους κι αυτα .... το ΚΟΣΤΟΣ ετσι παραμενει αρκετα πιο φτηνο απο τον ανταγωνισμο ;)
Στο μούτρο αναφέρομαι,δεν είπα ότι έχει το σκαρί του Κ4 γενικά.
Περίμενα κάτι πιο φρέσκο σχεδιαστικά.
Καλά κάνει και έχει φτηνά μαρσπιέ κλπ διότι ξέρεις πολύ καλά ότι όποιος παίρνει χιλιάρι,σχεδόν πάντα θα τ' αλλάξει με άλλα της αρεσκείας του.
Φαίνεται να έχεις σχέση με Suzuki,οπότε θα σε ρωτήσω κάτι.
To L7 έχει κοκκοράκια για τον έλεγχο των βαλβίδων.
Έχει και καπελωτοθήκες(για μικρότερη πλευρική φθορά των οδηγών) ή όχι;
Ανά πόσα χιλιόμετρα απαιτείται ελέγχος διακένου βαλβίδων;
Στο μούτρο αναφέρομαι,δεν είπα ότι έχει το σκαρί του Κ4 γενικά.
Περίμενα κάτι πιο φρέσκο σχεδιαστικά.
Καλά κάνει και έχει φτηνά μαρσπιέ κλπ διότι ξέρεις πολύ καλά ότι όποιος παίρνει χιλιάρι,σχεδόν πάντα θα τ' αλλάξει με άλλα της αρεσκείας του.
Φαίνεται να έχεις σχέση με Suzuki,οπότε θα σε ρωτήσω κάτι.
To L7 έχει κοκκοράκια για τον έλεγχο των βαλβίδων.
Έχει και καπελωτοθήκες(για μικρότερη πλευρική φθορά των οδηγών) ή όχι;
Ανά πόσα χιλιόμετρα απαιτείται ελέγχος διακένου βαλβίδων;
Oχι δεν εχει καπελωτοθηκες πια και ετσι εχει μικροτερο βαρος αρα περισσοτερη ευστροφια ... κάθε ποσα χιλιόμετρα θα θελει ελεγχος θα ξερουμε σε λιγες μερες
kostaspetrou
12/04/2017, 11:46
Oχι δεν εχει καπελωτοθηκες πια και ετσι εχει μικροτερο βαρος αρα περισσοτερη ευστροφια ... κάθε ποσα χιλιόμετρα θα θελει ελεγχος θα ξερουμε σε λιγες μερες
Καλό για την ευστροφία,μαλακία από άποψη μακροζωίας...Αν το συνδυάσω με τις βαλβίδες τιτανίου, το μηχανάκι είναι ένα street legal αγωνιστικό.
Οπότε μην περιμένετε ν'αντέχει όσα πχ ένα SRAD750 ή μια busa.
Τώρα θα μου πει κάποιος ξέρεις τί παίρνεις,για κάθε μέρα πάρε ένα crypton.
Όταν μάθεις ενημέρωσέ μας.
DrIoannis
12/04/2017, 12:17
Εμπρός στα χνάρια που χάραξε η BMW:D:beer:.
Το δικό μου με αντίστοιχο σύστημα κάθε 30000 λέει να κοιτάζουμε. Στα 25000 που κοίταξα δεν ήθελε καμία.
Εμπρός στα χνάρια που χάραξε η BMW:D:beer:.
Το δικό μου με αντίστοιχο σύστημα κάθε 30000 λέει να κοιτάζουμε. Στα 25000 που κοίταξα δεν ήθελε καμία.
Θα θελες :p η Suzuki το εχει από το 1997 με το bandit 400 και 250 ;)
Καλό για την ευστροφία,μαλακία από άποψη μακροζωίας...Αν το συνδυάσω με τις βαλβίδες τιτανίου, το μηχανάκι είναι ένα street legal αγωνιστικό.
Οπότε μην περιμένετε ν'αντέχει όσα πχ ένα SRAD750 ή μια busa.
Τώρα θα μου πει κάποιος ξέρεις τί παίρνεις,για κάθε μέρα πάρε ένα crypton.
Όταν μάθεις ενημέρωσέ μας.
Δεν θα εχει κανενα προβλημα διοτι δεν ειναι η πρωτη φορα που το χρησιμοποιουν ;) ξεχασα ενα ακομα πλεονεκτημα μ αυτο το συστημα .. να μπορει να ανεβαζει πολλες στροφες ενας κινητηρας , αυτη τη στιγμη ειναι οτι πιο πολυστροφο σε 1000 κυβικα με 14.400 πραγματικες στροφες απο το εργοστασιο :uplate:
kostaspetrou
12/04/2017, 14:43
Δεν θα εχει κανενα προβλημα διοτι δεν ειναι η πρωτη φορα που το χρησιμοποιουν ;) ξεχασα ενα ακομα πλεονεκτημα μ αυτο το συστημα .. να μπορει να ανεβαζει πολλες στροφες ενας κινητηρας , αυτη τη στιγμη ειναι οτι πιο πολυστροφο σε 1000 κυβικα με 14.400 πραγματικες στροφες απο το εργοστασιο :uplate:
Ξέρω τί πλεονεκτήματα έχει και ξέρω ότι αν η Σουζούκι θέλει θα το κάνει ν' αντέχει αρκετά.
Εξ' ορισμού όμως φορτίζει περισσότερο τον οδηγό βαλβίδας προς το πλάι απ' ότι αν είχε καπελωτοθήκη.
Δες εδώ
http://www.mcnews.com.au/wp-content/uploads/2016/10/Suzuki-GSX-R1000R-L7-ValveTrain-1.jpg
Από εδώ
http://www.mcnews.com.au/new-2017-suzuki-gsx-r1000r-gsx-r1000/
Θα μ' άρεσε ο retainer να είχε τη μορφή καπελωτοθήκης και να περικλείει το ελατήριο.
Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγώνια.
;)
Αν κερδίσω τζόκερ θα το αγοράσω και όσο κρατήσει.
Μετά θ' αλλάξω τους οδηγούς με Moldstar90 και θα το τουρμπίσω...
:lol::lol::cry:
Χθες κοιτουσα το χαρτη πεταλουδας γκαζιου που θα εχουν τα Αμερικανακια ... στο τερμα γκαζι ακομα και στο MODE A δεν ανοιγει πανω απο το 80% θα φανε μεγαλη φλασια οσοι το παρουν :p
381154
Χθες κοιτουσα το χαρτη πεταλουδας γκαζιου που θα εχουν τα Αμερικανακια ... στο τερμα γκαζι ακομα και στο MODE A δεν ανοιγει πανω απο το 80% θα φανε μεγαλη φλασια οσοι το παρουν :p
381154
Αυτο ισχυει για σχεδον ολα τα μηχανακια SS στο US of A.
bsb stk Brands Hatch Indy .... παμε γερα :a08:
381223
RaGe_Raptor
16/04/2017, 20:04
:D
:)
RaGe_Raptor
16/04/2017, 20:06
κι άλλη,κι άλλη!
:D
381226
Φρέσκο GSX-R1000R vs BMW S 1000 RR από τον 44teeth
https://www.youtube.com/watch?v=vaXs0VOcztI
RaGe_Raptor
17/04/2017, 17:11
μου'τρεξε λίγο σαλάκι για το BMW :a8:
τουλάχιστον γι'αυτό το τεστ πήγαν σε μια πιστάρα. και με γαμάτο καιρό.
RaGe_Raptor
17/04/2017, 17:14
p3 σήμερα ο Cooper. δε λέει να κατέβει από το βάθρο το παλιοσουζούκι :smokin:
381246
vassilis88
19/04/2017, 20:22
381297
Το κοντερ πρεπει να λεει πραγματικα :smokin:
0- 295,3 χιλιομετρα σε 18,191 δευτερα στο χιλιομετρο :D νομιζω καλα ειναι για στοκ μηχανακι :p
https://www.youtube.com/watch?v=PFGgTXmZvD8
MV Agusta F4 RC 2017
https://www.youtube.com/watch?v=NK_3MsXnmOs
Kawasaki ZX-10RR Ninja 2017
https://www.youtube.com/watch?v=cRHIL38kiwE
Aprilia RSV4 RF 2017
https://www.youtube.com/watch?v=VrBCF82o6XA
Honda CBR1000RR SP 2017
https://www.youtube.com/watch?v=MhoDdRYZIUs
αυτα εως τωρα :D
Το πριονιιιιι :D
https://www.youtube.com/watch?v=WtBgASNisyA
16 Bit Lolitas
21/04/2017, 11:46
Το κοντερ πρεπει να λεει πραγματικα :smokin:
0- 295,3 χιλιομετρα σε 18,191 δευτερα στο χιλιομετρο :D νομιζω καλα ειναι για στοκ μηχανακι :p
https://www.youtube.com/watch?v=PFGgTXmZvD8
MV Agusta F4 RC 2017
https://www.youtube.com/watch?v=NK_3MsXnmOs
Kawasaki ZX-10RR Ninja 2017
https://www.youtube.com/watch?v=cRHIL38kiwE
Aprilia RSV4 RF 2017
https://www.youtube.com/watch?v=VrBCF82o6XA
Honda CBR1000RR SP 2017
https://www.youtube.com/watch?v=MhoDdRYZIUs
αυτα εως τωρα :D
Σπινιάρισμα δεν έχει καθόλου λόγω ηλεκτρονικών.
Το θεωρητικό σε μηχανάκια χωρίς ηλεκτρονικά ήτανε ένα 20% (το 100% σημαίνει να μείνει στο τόπο :cool:) σπινιάρισμα στην εκκίνηση.
Ως συνήθως Kawasaki με Susuki έχουν τον καλύτερο ήχο πάντα
Τα Ιταλικά δε τα είδα.
ps:Δε κάνανε και τη τέλεια εκκίνηση.....ειδικά στο kawasaki περίμενε να ανοίξει η πρώτη μονη της.....περίεργο ...όταν κανεις εκκίνηση με χρονόμετρο απλά είναι άκυρον αυτό.
και φυσικά αυτοί είναι επαγγελματίες οδηγοί....δε θα έπρεπε να τις σεβαστούνε τόσο πολύ.
Το kawasaki κουνάει στο τέλος παρόλο το αμορτισέρ τιμονιού και το suzuki περιπου βράχος
DrIoannis
22/04/2017, 10:54
Το αντίπαλο δέος το BMW πού είναι:whistle:.
20% σπινιάρισμα είναι νομίζω πολύ για πίστα.Τώρα για εκκίνηση τύπου dragster δεν ξέρω.
H.A.Balafoutre
22/04/2017, 11:13
Στο τεύχος Ιουνίου, οι ιταλοί του περιοδικού motociclismo, θα έχουνε το μεγάλο τέστ που έκαναν στην Aragon (Alcaniz) στην Ισπανία. Αυτοί είναι οι χρόνοι με τον ταχύτερο γύρο που πέτυχαν με κάθε μοτοσικλέτα. Οι ίδιοι είναι που ανεβάσανε και τα βίντεο με τις επιταχύνσεις στο χιλιόμετρο. Το MV, έσπασε και δεν το έχουνε στους χρόνους στο γύρο.
Classifica definitiva Alcaniz
Posizione - Moto Tempo
1 - Yamaha YZF-R1M 2'03"453
2 - Ducati 1299 Panigale S 2'03"599
3 - Honda CBR1000RR SP 2'04"121
4 - Kawasaki ZX-10RR 2'04"338
5 - Suzuki GSX-R1000R 2'04"485
6 - BMW S 1000 RR 2'04"608
7 - Aprilia RSV4 RF 2'04"839
O balafoutre μπήκε all in,σε thread suzukαιων :p
Το MV, έσπασε και δεν το έχουνε στους χρόνους στο γύρο.
:bawl:
RaGe_Raptor
22/04/2017, 12:56
Στο τεύχος Ιουνίου, οι ιταλοί του περιοδικού motociclismo, θα έχουνε το μεγάλο τέστ που έκαναν στην Aragon (Alcaniz) στην Ισπανία. Αυτοί είναι οι χρόνοι με τον ταχύτερο γύρο που πέτυχαν με κάθε μοτοσικλέτα. Οι ίδιοι είναι που ανεβάσανε και τα βίντεο με τις επιταχύνσεις στο χιλιόμετρο. Το MV, έσπασε και δεν το έχουνε στους χρόνους στο γύρο.
Classifica definitiva Alcaniz
Posizione - Moto Tempo
1 - Yamaha YZF-R1M 2'03"453
2 - Ducati 1299 Panigale S 2'03"599
3 - Honda CBR1000RR SP 2'04"121
4 - Kawasaki ZX-10RR 2'04"338
5 - Suzuki GSX-R1000R 2'04"485
6 - BMW S 1000 RR 2'04"608
7 - Aprilia RSV4 RF 2'04"839
ω ρε μάνα μου! aprilia,bmw,suzuki κατατροπώθηκαν. ειδικά bmw,suzuki που έχουν και τον πιο "πολύ" κινητήρα,κατά τα λεγόμενα πολλών.
bros400pgm
22/04/2017, 14:39
ω ρε μάνα μου! aprilia,bmw,suzuki κατατροπώθηκαν. ειδικά bmw,suzuki που έχουν και τον πιο "πολύ" κινητήρα,κατά τα λεγόμενα πολλών.
Στον απολυτο γυρο δεν λεει και πολλα. Το θεμα ειναι ποσο "συνεπεις¨ ειναι οι χρονοι των μοτο κατα την διαρκεια ενος session. ;)
H.A.Balafoutre
22/04/2017, 15:40
Giorgio, τους χρόνους από το mcn, μπορείς να τους παραθέσεις; Να δούμε αν σε άλλη πίστα έχουνε τόσες διαφορές και τελικά, πού βρίσκεται η αλήθεια....διότι αν δε την βρω, δεν αγοράζω!
RaGe_Raptor
22/04/2017, 15:43
Giorgio, τους χρόνους από το mcn, μπορείς να τους παραθέσεις; Να δούμε αν σε άλλη πίστα έχουνε τόσες διαφορές και τελικά, πού βρίσκεται η αλήθεια....διότι αν δε την βρω, δεν αγοράζω!
Δες bsb stk ρε Φούτρε :bawl::owned::tooth:
Αφού πάλι το παλιογιαμάχα θα ήθελες ρε παλιογιαμαχάκια...
RaGe_Raptor
22/04/2017, 15:49
Στον απολυτο γυρο δεν λεει και πολλα. Το θεμα ειναι ποσο "συνεπεις¨ ειναι οι χρονοι των μοτο κατα την διαρκεια ενος session. ;)
Κι αν ο πιλότος έχει το μηχανάκι που νίκησε (άρα το ξέρει καλά) ,αν η πίστα "ταιριάζει" σε κάποιο και πάει λέγοντας...
Απλά χάρηκε ο φίλος μου ο γιαμαχάκιας,στεναχωρέθηκαν τα φιλαράκια μου οι απριλιανοί που είχαν κερδίσει όλα τα τεστ με 20 άλογα λιγότερα και τώρα που έχουν άλογα βγαίνουν τελευταίοι :lol: για την καζούρα μωρέ,έτσι να'χαμε να λέγαμε.
Περιμένω Rutter στο PB και κανά δυο άλλους που είναι τιμόνια αποδεδειγμένα,aka πρώην ή και νυν αγωνιζόμενοι.( Αν κι αυτός τρέχει bsb με BMW νομίζω...)
Vagelis26b
22/04/2017, 15:54
Το ειδα χθες απο κοντα στην εκθεση κ το καβαλησα στατικα..σιγουρα θα ναι οπλο οπως κ ολα της κατηγοριας του,το θεμα ειναι δε μπορουσαν να το κανουν κ οπτικα λιγο πιο ενδιαφερον??????το ξερω ειναι υποκειμενικο,αλλα δυστυχως ηταν αυτο π χαζεψα λιγοτερο..δεν εχει ενα σημειο π να σ κεντριζει το ενδιαφερον,οπως πχ ο κωλος των r1,panigale η η μουρη του rsv4..
Σπινιάρισμα δεν έχει καθόλου λόγω ηλεκτρονικών.
Το θεωρητικό σε μηχανάκια χωρίς ηλεκτρονικά ήτανε ένα 20% (το 100% σημαίνει να μείνει στο τόπο :cool:) σπινιάρισμα στην εκκίνηση.
Ως συνήθως Kawasaki με Susuki έχουν τον καλύτερο ήχο πάντα
Τα Ιταλικά δε τα είδα.
ps:Δε κάνανε και τη τέλεια εκκίνηση.....ειδικά στο kawasaki περίμενε να ανοίξει η πρώτη μονη της.....περίεργο ...όταν κανεις εκκίνηση με χρονόμετρο απλά είναι άκυρον αυτό.
και φυσικά αυτοί είναι επαγγελματίες οδηγοί....δε θα έπρεπε να τις σεβαστούνε τόσο πολύ.
Το kawasaki κουνάει στο τέλος παρόλο το αμορτισέρ τιμονιού και το suzuki περιπου βράχος
Για το σπινιαρισμα που λες δεν ισχυει ... γιατι το τραξιον το ειχαν off
Το ειδα χθες απο κοντα στην εκθεση κ το καβαλησα στατικα..σιγουρα θα ναι οπλο οπως κ ολα της κατηγοριας του,το θεμα ειναι δε μπορουσαν να το κανουν κ οπτικα λιγο πιο ενδιαφερον??????το ξερω ειναι υποκειμενικο,αλλα δυστυχως ηταν αυτο π χαζεψα λιγοτερο..δεν εχει ενα σημειο π να σ κεντριζει το ενδιαφερον,οπως πχ ο κωλος των r1,panigale η η μουρη του rsv4..
Σεβαστη η αποψη σου αλλα οχι αποδεκτη ... οσες φορες το βλεπω αυτο το μηχανακι τοσο πιο πολυ μ αρεσει :p ηταν το μονο που μου αρεσαι εκει στην εκθεση και το μονο που τραβουσε πιο πολυ τα βλεματα , τουλαχιστον οσο ημουν εκει , ειχε και το περισσοτερο κοσμο τυχαιο ? :το χοντα απο τις φωτογραφιες φαινοταν πιο ωραιο απο κοντα εντελως αδιαφορο :rolleyes: το καβασακι κατι ελεγε οπως και το γιαμαχα . Αντε να δουμε ποτε θα ερθει γιατι δεν κρατιεμαι αλλο :panic:
Vagelis26b
23/04/2017, 02:35
Γουστα ειναι αυτα,εννοειται!οταν περασα εγω παραδοξως ειχε το χοντα το περισσοτερο κοσμο απ τα ss..
16 Bit Lolitas
23/04/2017, 09:02
Για το σπινιαρισμα που λες δεν ισχυει ... γιατι το τραξιον το ειχαν off
Μετά το κατάλαβα ότι τις ξεκινήσανε με μόλις 5000 στροφές και έκανα υστερόγραφο :p
Γουστα ειναι αυτα,εννοειται!οταν περασα εγω παραδοξως ειχε το χοντα το περισσοτερο κοσμο απ τα ss..
Σιγουρα ειναι γουστα .. οσο για το χοντα με οποιον και να μιλησα σε κανενα δεν αρεσαι :p τεσπα οτι αρεσει στον καθενα :D
16 Bit Lolitas
23/04/2017, 10:18
381512
http://www.bikeit.gr/new-models/honda/11499-nea-montela-2017-honda-cbr1000rr-sp2-track-bike.html
Σε οποιον δεν αρέσει αυτό υπάρχει πρόβλημα......φυσικά γούστα είναι αυτά :)
αν και είμαι kawasakias αυτό είναι ότι ομορφότερο έχω δει τα τελευταία χρονια :eek:
έχει κάτι στροφιλίκια στη Παναγια Σουμελά
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, το Honda είναι πάρα πολύ όμορφο. Στατικά μοιάζει με 600 σε μέγεθος και όταν ανέβεις ακόμα μικρότερο. Εντύπωση μου έκανε η ζελατίνα, πολύ μικρή ακόμα και για τον Pedrosa. Στα μάτια μου ξεχώρισαν το Aprilia, ακόμα μου δίνει την εντύπωση ενός προϊόντος που κατασκευάζεται στο χέρι σε μια οικογενειακή βιοτεχνία και το R1M φυσικά, παρότι το R6 είχε πιο εύπεπτη όψη, πράγμα που βέβαια μπορεί να οφείλεται και στο χρώμα του. Το Suzuki αδιάφορο, το Kawasaki στον δρόμο που χάραξε το Η2 "καγκούρικο" και τέλος το BMW που μετά από 3 facelift απορώ πως κατάφεραν και το έκαναν ασχημότερο.
Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα, το Honda είναι πάρα πολύ όμορφο. Στατικά μοιάζει με 600 σε μέγεθος και όταν ανέβεις ακόμα μικρότερο. Εντύπωση μου έκανε η ζελατίνα, πολύ μικρή ακόμα και για τον Pedrosa. Στα μάτια μου ξεχώρισαν το Aprilia, ακόμα μου δίνει την εντύπωση ενός προϊόντος που κατασκευάζεται στο χέρι σε μια οικογενειακή βιοτεχνία και το R1M φυσικά, παρότι το R6 είχε πιο εύπεπτη όψη, πράγμα που βέβαια μπορεί να οφείλεται και στο χρώμα του. Το Suzuki αδιάφορο, το Kawasaki στον δρόμο που χάραξε το Η2 "καγκούρικο" και τέλος το BMW που μετά από 3 facelift απορώ πως κατάφεραν και το έκαναν ασχημότερο.
Για την ομορφια δεν σχολιαζω γιατι το θεμα ειναι υποκειμενικο. Το στενο και μικρο ομως που το ειδες ? γιατι εδω εχουμε να κανουμε με νουμερα και αριθμους. Αυτα που λες εχεις επιγνωση η απλα τα γραφεις για να γεμιζουν οι σελιδες ?
Το μοτερ και το πλασιο ΣΕ ΟΓΚΟ ειναι το ιδιο με το παλιο, επιδη του εβγαλαν λιγα πλαστικα εγινε και πιο στενο ? θα μας τρελανεις :lol: σ αρεσει δεν θα αρεσει αυτην τη στιγμη ( μοτερ και πλαισιο ) πιο μικρο σε I4 απο το σουζουκι δε υπαρχει ;) και γενικα ολο το μηχανακι δεν δειχνει αλλα ειναι μικρο :D
Δεν εχω ξαναδει ποτε τοσο μικρο μοτερ σε 1000cc νομιζεις οτι ειναι 250cc σε I4 :eek:
Aκομα και στη φωτογραφια φαινεται οτι ειναι πιο στενο απο ολα τα αλλα I4
381513
381514
και εδω 2 βιντεο που τραβηξα απο την Εκθεση Milano EICMA το 2015
https://www.youtube.com/watch?v=-jhHWth9VvY
https://www.youtube.com/watch?v=0YEoDLKuGYc
381512
http://www.bikeit.gr/new-models/honda/11499-nea-montela-2017-honda-cbr1000rr-sp2-track-bike.html
Σε οποιον δεν αρέσει αυτό υπάρχει πρόβλημα......φυσικά γούστα είναι αυτά :)
αν και είμαι kawasakias αυτό είναι ότι ομορφότερο έχω δει τα τελευταία χρονια :eek:
έχει κάτι στροφιλίκια στη Παναγια Σουμελά
Σαν Ντουκατι απο τα Lidl ειναι ρε π@υστι μου :cry:
H.A.Balafoutre
23/04/2017, 14:33
Όντως το suzuki είναι το πιο μικροκαμομένο, ειδικά σε σχέση με το χόνδα που έβαλαν μικρότερα πλαστικά στις ίδιες αποστάσεις κλιπόνς-σέλα-μασπιέ.
16 Bit Lolitas
23/04/2017, 15:32
Σαν Ντουκατι απο τα Lidl ειναι ρε π@υστι μου :cry:
έχω ένα κλειστό γκαράζ για πούλημα...με έβαλες ιδέες τώρα......αν βγάλει καμια καλή προσφορα στα lidl τα μισά τώρα και τα μισά αύριο σιγά σιγά :cry: :p
όλα η gavla στα γιαπωνέζικα είναι στον ήχο
το πιο είναι πιο στενό και τέσσερα δέκατα στο γύρο είναι το λιγότερο.....θα έλεγα εντελώς ασήμαντο
πάντως όντως πήραν λίγο τα φανάρια από Ducati αλλα μέχρι εκεί
basilis_k6
23/04/2017, 18:33
απο κοντά λοιπόν ειναι αδιάφορο, ίσως πιο ομορφο απο τις φωτο, πολύ λεπτο, καλή θέση (επιτέλους), χωρίς περιττα πλαστικα, φωνάζει απο παντου οτι ειναι φτιαγμένο με βάση την ουσία και οχι την ομορφια. ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ για αυτο που ειναι και αυτο που δειχνει. Το χόντα απο κοντα δεν ειναι τοσο ομορφο οσο στις φωτο. Το απρίλια οτι και να λέμε παραμένει μόνο πρώτο σε ομορφια... Και 30 άλογα λιγότερα να ειχε παλι αυτο θα έπερνα.
απο κοντά λοιπόν ειναι αδιάφορο, ίσως πιο ομορφο απο τις φωτο, πολύ λεπτο, καλή θέση (επιτέλους), χωρίς περιττα πλαστικα, φωνάζει απο παντου οτι ειναι φτιαγμένο με βάση την ουσία και οχι την ομορφια. ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ για αυτο που ειναι και αυτο που δειχνει. Το χόντα απο κοντα δεν ειναι τοσο ομορφο οσο στις φωτο. Το απρίλια οτι και να λέμε παραμένει μόνο πρώτο σε ομορφια... Και 30 άλογα λιγότερα να ειχε παλι αυτο θα έπερνα.
To aprilia οσο ομορφο και αν ηταν μετα από τοσα πολλα χρονια τωρα είναι αδιαφορο .. οσο από αλογα δεν εχει να ζηλεψει κατι από τον ανταγωνισμο ;) αλλου είναι το πρόβλημα :whistle: + 2 χρονια που δουλεψα στην aprilia ηταν αρκετα :D σουζουκι και ξερω ψωμι που λενε :p
SBK MotoAmerica εκαναν στο πρωτο αγωνα το ενα δυο :a08:
Motul Superbike
1 Toni Elias (Suzuki)
2 Roger Hayden (Suzuki)
3 Bobby Fong (Kawasaki)
4 Mathew Scoltz (Yamaha)
5 Jake Gagne (Honda)
6 Jake Lewis (Suzuki)
7 Josh Herrin (Suzuki)
8 Cameron Beaubier (Yamaha)
9 Danny Eslick (Yamaha)
10 Hayden Gillim (Suzuki)
Στις 10 πρωτες θεσεις τα 5 ειναι σουζουκι :p
381544
381570
σκαβει το εργαλειο :p
https://www.youtube.com/watch?v=COVVuETAcMQ
RaGe_Raptor
26/04/2017, 19:22
έλα οι uk dealers. με το μαύρο είναι ο John Reynolds
381662
RaGe_Raptor
27/04/2017, 14:20
https://www.facebook.com/attackperformanceracing/photos/rpp.366753658444/10154883276803445/?type=3&theater
:eek:
The new 2017 Suzuki GSXR 1000 results are finally in! 167hp bone stock and 182hp after a base flash from @flashtune with the stock exhaust system! The king of Japanese liter bikes is back to rule!!
381689
Eιναι πολυ λογικο μετα τις 11.600 στροφες ανοιγει μονο στο 68.2% οι πεταλουδες του γκαζιου :)
Τα ευρωπαϊκα μοντελα δεν εχουν αυτο το προβλημα :D
381692
DoctoR_k6
28/04/2017, 11:29
Αλλο ενα review...
http://www.asphaltandrubber.com/reviews/2017-suzuki-gsx-r1000-review-tldr/
astroman76
28/04/2017, 11:51
οκ απο ολλα αυτα λενε οτι δεν ειναι κατι τρομερο απλα πλεον η συζυκι μπορει να παιξει με τους αλλους.
Μην ξεχνατε οτι μαλλον ερχετε νεο R1 και ZX10 απο το 2018, η Ντουκατι εχει ετοιμο το V4 SBK και η Απριλια κληνει 10ετια με το ιδιο σχεδον μηχανακι.
DoctoR_k6
28/04/2017, 12:00
Θεωρω πως η συζητηση γινεται με βαση τα φετινα sbk κ οχι με αυτα που θα ερθουν..οταν ερθουν.
Ακομα δεν τα ειδαμε σε συγκριτικα ολα μαζι...εκτος απο MCN.
οκ απο ολλα αυτα λενε οτι δεν ειναι κατι τρομερο απλα πλεον η συζυκι μπορει να παιξει με τους αλλους.
Μην ξεχνατε οτι μαλλον ερχετε νεο R1 και ZX10 απο το 2018, η Ντουκατι εχει ετοιμο το V4 SBK και η Απριλια κληνει 10ετια με το ιδιο σχεδον μηχανακι.
Ένα καλο λογο να πεις μια φορα και τι στο κοσμο :tooth:
16 Bit Lolitas
28/04/2017, 13:00
One more
2017 Suzuki GSX-R1000 Review
http://www.motorcycle.com/manufacturer/suzuki/suzuki-gsx-r/2017-suzuki-gsx-r1000-review.html