PDA

View Full Version : AFRICA!

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

peterTHErider
12/05/2015, 10:22
http://www.motorcyclenews.com/news/2015/may/new-honda-africa-twin-revealed/
ενδιαφερον......:D

Panos76
12/05/2015, 10:36
Ωραίο το κάφρικα, αλλά γιατί 1000άρι ρε γμτο; :(

peterTHErider
12/05/2015, 10:42
γιατι ρε πανο πλεον η βαση στα μεγαλα ον οφ ειναι τα 1200-1300,οποτε εδω που φτασαμε το 1000 ειναι το μεσαιο...

Eversman
12/05/2015, 10:47
Ώου! Πολύ μ' αρέσει το όλο πακέτο! Περιμένω να κυκλοφορήσει, για να έχουμε τα πρώτα crashtest. Σίγουρα δεν θα είναι μέσα στις οικονομικές μου δυνατότητες, αλλά δεν παύουμε να ελπίζουμε. Ίσως σε καμιά δεκαετία ...

spyrakos35
12/05/2015, 10:49
25.0000 €

:lol:

antsoar
12/05/2015, 10:49
Σε δυο εκδόσεις, και με DCT! λένε ότι δουλεύει και στο χώμα!?!?

antsoar
12/05/2015, 10:52
"This is not aimed at the aluminium-panniered Chelsea poseur looking for the appearance of adventure, it’s firmly pitched at true adventure – a bike that can be ridden on road and off it, with near-equal concessions to either terrain, meaning you really should be able to go anywhere."

βρε λες; :a014:

DrBig
12/05/2015, 10:59
Γαματο. Το κοβω για 14-15 κιλογιουρο και πιο ελαφρυ απο το 750. Ελπιζω μονο να εχει μια 100αρα στο τροχο αλλα δεν το βλεπω πολυ πιθανο.
Οσο για το dct θα δουλευει μια χαρα στο χωμα, βλεπε rekluse...

theofilos888
12/05/2015, 11:00
Αντε να δουμε..... ομορφο ειναι παντως....

renos.xart
12/05/2015, 11:01
Ωρε τι πράμα θα είναι τούτο. Λες να κοντραρει το 990 σε ολους τους τομείς? Άντε και ψαχνομαι για κάτι του κουτιού.

ggs
12/05/2015, 11:49
ωραια χρωματα...:D

spyrakos35
12/05/2015, 11:51
ωραια χρωματα...:D

:bawl:

:moutza:

motoexelixis
12/05/2015, 11:56
Απ οτι βλεπω δε μοιαζει και καθολου με το tenere ,και με τον δικυλυνδρο εν σειρα ακομη μικροτερη ομοιοτητα......

Τι να πω....

spyrval
12/05/2015, 12:05
Ωρε τι πράμα θα είναι τούτο. Λες να κοντραρει το 990 σε ολους τους τομείς? Άντε και ψαχνομαι για κάτι του κουτιού.

Κι εγώ το ίδιο αλλά μπορώ να αγοράσω μόνο το κουτί (άδειο) :lol:

Σκέφτομαι από τώρα τις συζητήσεις στο moto το 2050 "ρε φίλε 3000 ευρώ για μηχανάκι του 2015 επειδή είναι Africa; Πρέπει να ψάχνει για κορόιδα..Κοίτα για το νέο Gs 2300. Για να το πήρε ο Βροχίδης με τον εγγονό του για το γύρο του κόσμου κάτι θα ξέρει."

Αμφίσημος
12/05/2015, 12:18
Κούκλα! Σου λέει τι 800 και 1200; 1000 να τελειώνουμε.
Μόνο απο όνομα και σχεδιαστική αναφορά (γιατί το V μας τελείωσε) η λίστα αναμονής θα είναι ήδη τεράστια...
Αν μάλιστα οικονομικά είναι ανάμεσα απο BMW / YAMAHA πολύ ευχαρίστως!

Eversman
12/05/2015, 12:23
25.0000 €

Γκλούπ!!! Με τόσα αγοράζω σπίτι στο Τσιρίγο και 5 στρέματα κήπο! Όπως είπε και ο Dr πιό πάνω, γύρω στο 15άρι το κόβω.

Καλοτάξιδο όσοι το πάρετε. Να το φροντίζετε για να είναι σε καλή κατάσταση σε καμιά 10ετία-15ετία που θα το πάρουμε και εμείς :D

Ζεύκας
12/05/2015, 13:03
Πανέμορφο και τούμπανο είναι!

Αλλά άμα κάνει 20+ χιλιάρικα άπατο θα πάει.
Οι κυρίαρχοι της κατηγορίας εδώ και μια δεκαετία είναι BMW & KTM.
πρέπει να κρατήσει την τιμή χαμηλά.

Ζεύκας
12/05/2015, 13:04

να κοντράρει; πως συγκρίνεις μηχανή 2015-16 με μια μηχανή που στηρίζεται σε τεχνολογία του 2003;

arisrodolivos
12/05/2015, 13:08
:a014::eyepop:

Bob_o_mastoras
12/05/2015, 14:12
:a014::a014::a014::a014::a014:

renos.xart
12/05/2015, 14:31
να κοντράρει; πως συγκρίνεις μηχανή 2015-16 με μια μηχανή που στηρίζεται σε τεχνολογία του 2003;

Έλα ενταξει μη βαράς. Λάθος επιλογή λέξης. Να του μοιάζει σε όλους τους τομείς (με τεχνολογίας του 2015 πάνω) ήθελα να πω. ;)

Εσείς με τα ποπ κορν προσοχή μη σας κάτσουν στο λαιμό. :lol:

Bob_o_mastoras
12/05/2015, 14:46
Έλα ενταξει μη βαράς. Λάθος επιλογή λέξης. Να του μοιάζει σε όλους τους τομείς (με τεχνολογίας του 2015 πάνω) ήθελα να πω. ;)

Γκουχουυυυ γκουχ γκουχ αααργκχχ... Λιγο νερο ρε παιδια! :lol:

Στο θεμα μας, τεχνολογια του 2003 αλλα συγχρονο ακομα και σημερα το 990. Ουτως ή αλλως δεν αλλαξαν και πολλα απο τοτε περαν των ηλεκτρονικων βοηθηματων στο χωρο των μοτο. Τι να πει και η BMW δηλαδη..
Μαλλον το 1290 θα κοντραρει.

kordix
12/05/2015, 15:56
Σαλιωσαααα το πληκτρολόγιο :eek::)

spyro
12/05/2015, 15:57
μακάρι!!!

Άντε με τους βλάκες τους Ευρωπαίους που μπλέξαμε. Σε λίγο 1.600 κυβικά με τροχούς 17ιδες και δώρο το κεντρικό διαφορικό, έτοιμο για εκτός δρόμου καταστάσεις

taisteal
12/05/2015, 16:39
μακάρι!!!

Άντε με τους βλάκες τους Ευρωπαίους που μπλέξαμε. Σε λίγο 1.600 κυβικά με τροχούς 17ιδες και δώρο το κεντρικό διαφορικό, έτοιμο για εκτός δρόμου καταστάσεις

:lol::lol:

Ωραια ειναι παντως..

YianPep
12/05/2015, 16:41
https://youtu.be/snNGAn82P5I

xarisiero
12/05/2015, 19:19
https://youtu.be/snNGAn82P5I

Σιγά σιγά έρχονται οι δόσεις ηδονής.....προσωπικά με φτιάχνει πολύ......ο ήχος τα σπάει πάντως.....:evil:

amyroukai
12/05/2015, 19:21
ο ηχος θυμιζει μονοκυλινδρο. ωραιο παντως. πιο χωματινο απο ολα τα μεγαλα.

Ζεύκας
12/05/2015, 19:45

δεν είχα διάθεση για διαξιφισμό. κουβέντα κάνουμε. :beer:

MikeG
12/05/2015, 19:46
Καλα ρε πουστη μου ιδια τρομπα φρενου με το παλιο εχει; Να δω τι απομειναρια χρησιμοποιησε παλι για να το συναρμολογησει.

Eversman
12/05/2015, 19:49
ο ηχος θυμιζει μονοκυλινδρο. ωραιο παντως. πιο χωματινο απο ολα τα μεγαλα.

Πιό χωμάτινο φαίνεται, αλλά ακούγεται κιόλας έτσι :-) Λες να κανει το μπαμ? Για να δούμε, για να δούμε!

foogr01
12/05/2015, 19:51
Μόνο εμένα δε μ' αρέσει ;
:confused:

MikeG
12/05/2015, 19:55

Με όσα έχω δει μέχρι τώρα, βάλε και μένα στη λίστα. Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα πέσει γέλιο..

Bob_o_mastoras
12/05/2015, 19:56

Γιατι μαστορα;;;

amyroukai
12/05/2015, 20:23
Αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι λίγο σπαρτιάτικο, χωρίς να δείχνει φτηνιάρικο σε πρώτη φάση. Και δεν είναι ασχημόπαπο σαν τα vStromατα.
Λιγότερα πλαστικά και φουσκώματα από τα άλλα της κατηγορίας, "προειδοποίηση" για το ότι δεν είναι "τέλειο" σε κανένα τερέν, ενώ όλοι οι άλλοι το παιχνίδι το πήγαν στο 90% άσφαλτο με άνεση γιατί εκεί παίρνει τους πόντους η BMW που κυριαρχεί στην πίτα των πωλήσεων. Αν ισχύουν τα περί χαμηλού βάρους που έλεγαν από πέρυσι (γιατί της χόντα της έχουν ξεφύγει τα μοντέλα σε κιλά σε όλη τη γκάμα) και βγει (λέμε τώρα) σαν το F800GS σε κιλά και μέγεθος αλλά με καλές αναρτήσεις... Θα κλάψει η Ευρώπη. Και από την εμφάνιση μάλλον εκεί δείχνει να στοχεύει, όχι στο μεγάλο GS ή το 1190 με την σούπερ ανεμοκάλυψη, την σούπερ σέλα, τα σούπερ άλογα κλπ.
Πολύ μεγάλη περιέργεια έχω στο πως θα απαντήσει η BMW και στην triumph και σε αυτό.

spyrakos35
12/05/2015, 20:26
Εγω παλι φοβαμαι οτι για μια ακομη φορα το νεο μοντελο της χονΔα θα βγει βαρυ, αοσμο και αδυναμο

road spirit
12/05/2015, 20:56
εδω είναι που γράφουμε όλοι τις παπάτζες μας? :lol:

να γράψω και εγω την δικιά μου εξυπνάδα:
αν έλεγα τη γνώμη μου βασισμένος στο τι έχει δείξει η χόντα τα τελευταία χρόνια, θα έλεγα να κρατάτε μικρό καλάθι, το μηχανάκι θα είναι μέγα μούφα ...

αλλά...

είδα ένα βιντεάκι. Καθισμένοι γύρω απο το τραπέζι το τημ που τη σχεδίασε. Και στη κουβέντα πάνω, κάνει ένας μια ανοφορά στον Tadao Baba-san, τον πατέρα και αρχισχεδιαστή του fireblade. Ο οποίος τότε ήθελε να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού, που όλοι οι κατασκευαστές την μια χρονιά μετά την άλλη έκαναν τα superbikes της εποχής πιο βαριά και πιο δυνατά. Βγήκε τότε λοιπόν o Baba-san και έφτιαξε το 1ο fireblade το '92-93, αρκετά πιο αδύναμο απο τα υπόλοιπα αλλά και αρκετά πιο ελαφρύ και κοφτερό...

και από τότε άλλαξε η πορεία και η φιλοσοφια των superbike ...

και λέει τώρα λοιπόν το τυπάκι, ότι αυτό ακριβώς έκαναν ξανα, μετά απο χρόνια, με το νέο Άφρικα...

για αυτό και μόνο για αυτό, ανυπομονώ στα αλήθεια να δω τι έφτιαξαν στην πράξη

amyroukai
12/05/2015, 21:03
...

Αυτό το ποστ είναι μιά τεράστια μαλακία χωρίς το λινκ από το βίδεο. Σχεδόν έτοιμος να πατήσω αναφορά είμαι. :bawl:

road spirit
12/05/2015, 21:12
Αυτό το ποστ είναι μιά τεράστια μαλακία χωρίς το λινκ από το βίδεο. Σχεδόν έτοιμος να πατήσω αναφορά είμαι. :bawl:

οκνηρέ νεανία, όλα σερβιρισμένα στο πιάτο τα θες (αυτό είναι χαρακτηριστικό συμπεριφοράς μπεμβεδάκια να ξέρεις ...:lol: )

https://www.youtube.com/watch?v=P_Uy2CaH8oA

amyroukai
12/05/2015, 21:16
δεν είχα καν ιδέα ότι το έχουν κάνει σαν την καφασάκι μινι σειρά με επεισόδια... :)

YianPep
12/05/2015, 21:29
οκνηρέ νεανία, όλα σερβιρισμένα στο πιάτο τα θες (αυτό είναι χαρακτηριστικό συμπεριφοράς μπεμβεδάκια να ξέρεις ...:lol: )

https://www.youtube.com/watch?v=P_Uy2CaH8oA

τους ζηλευω τέτοιους τύπους για τη δουλειά που κάνουν για όποια μάρκα κι αν το κάνουν:beer:

daz
12/05/2015, 21:32
"This is not aimed at the aluminium-panniered Chelsea poseur looking for the appearance of adventure, it’s firmly pitched at true adventure – a bike that can be ridden on road and off it, with near-equal concessions to either terrain, meaning you really should be able to go anywhere."

βρε λες; :a014:

Ναι τι λες τώρα! Πες μου τι διαφορετικό είπαν οι υπόλοιποι!

Καλα ρε πουστη μου ιδια τρομπα φρενου με το παλιο εχει; Να δω τι απομειναρια χρησιμοποιησε παλι για να το συναρμολογησει.

Δεν με ενδιαφέρει να ξεω τι απομεινάρια χρησιμοποίησε, με ενδιαφέρει όμως να μάθω αν εξακολουθεί να βάζει τον ίδιο ανρθωτή. :lol:

Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει,
αλλά ούτε ότι δε μου αρέσει.

Σε πρώτη φάση μου αρκεί που δε με κάνει να θέλω να βάλω τα γέλια με το ζόρι.

amyroukai
12/05/2015, 21:32
Αυτός που λέει για τον Baba είναι ο αρχιδοκιμαστής της εταιρίας, είδα διαβάσει ότι αν δεν δώσει το ΟΚ δεν βγαίνει τίποτα στο δρόμο.

daz
12/05/2015, 21:37
Εγω παλι φοβαμαι οτι για μια ακομη φορα το νεο μοντελο της χονΔα θα βγει βαρυ, αοσμο και αδυναμο

Και εγώ αυτό φοβάμαι.

εδω είναι που γράφουμε όλοι τις παπάτζες μας? :lol:

Το βρήκες. :lol:

είδα ένα βιντεάκι...

Ωραία διαφήμιση.
Ωραίο promo.

Δεν έχω λόγους να αναστατώνομαι. Σχεδίασαν κάτι από λευκό χαρτί και θέλουν να το πουλήσουν. Δεν πιστεύω λέξη! :lol:

daz
12/05/2015, 21:38
Εγώ το μόνο που βλέπω ως τώρα είναι άλλο ένα 1000 με ακτίνες?

Why?

daz
12/05/2015, 21:39
Αυτός που λέει για τον Baba είναι ο αρχιδοκιμαστής της εταιρίας, είδα διαβάσει ότι αν δεν δώσει το ΟΚ δεν βγαίνει τίποτα στο δρόμο.

A αυτός είναι που έβγαλε και τα υπόλοιπα στο δρόμο?

Στα @ μας ποιός είναι. :lol:

spyrakos35
12/05/2015, 21:44
αλλά...

είδα ένα βιντεάκι. Καθισμένοι γύρω απο το τραπέζι το τημ που τη σχεδίασε. Και στη κουβέντα πάνω, κάνει ένας μια ανοφορά στον Tadao Baba-san, τον πατέρα και αρχισχεδιαστή του fireblade. Ο οποίος τότε ήθελε να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού, που όλοι οι κατασκευαστές την μια χρονιά μετά την άλλη έκαναν τα superbikes της εποχής πιο βαριά και πιο δυνατά. Βγήκε τότε λοιπόν o Baba-san και έφτιαξε το 1ο fireblade το '92-93, αρκετά πιο αδύναμο απο τα υπόλοιπα αλλά και αρκετά πιο ελαφρύ και κοφτερό...

και από τότε άλλαξε η πορεία και η φιλοσοφια των superbike ...

και λέει τώρα λοιπόν το τυπάκι, ότι αυτό ακριβώς έκαναν ξανα, μετά απο χρόνια, με το νέο Άφρικα...

για αυτό και μόνο για αυτό, ανυπομονώ στα αλήθεια να δω τι έφτιαξαν στην πράξη

τι περίμενες δλδ να λένε....

ας βγάλουμε αλλο ένα βαρύ και άσχημο μηχανακι που καιει τον πάτο του και δε μπαει μία?

kordix
12/05/2015, 21:53
Σε καμμιά εικοσαριά χρόνια, αν ζω ακόμα, θα το πάρω :p

Bob_o_mastoras
12/05/2015, 22:02
τι περίμενες δλδ να λένε....

ας βγάλουμε αλλο ένα βαρύ και άσχημο μηχανακι που καιει τον πάτο του και δε μπαει μία?

Μιλατε, μιλατε.. αλλα εγω παραμενω ψυχραιμος... :a16:

335590

Ο χρονος θα δειξει..

sv1000s
12/05/2015, 22:15
εντουραδικο θα βγει και θα γ@@η.οχι διαστασης πλοιου!

teogtp
12/05/2015, 22:19

Ελα πες.............................
Επιτηδες το εγραψες...........

Προβοκατορας τις γιαμαπα ρπστμ!:D

daz
12/05/2015, 22:30
Ο χρονος θα δειξει..

..τι άλλο θα γράψω στην υπογραφή μου. :D

el_hymador
12/05/2015, 23:41
Συγνώμη κιόλας αλλά μετά από τόσα χρόνια αναμονής, φήμες και ξανά φήμες, κόντρα φήμες και γενικά πρήξιμο @@διων με το νέο Africa, αν δεν έχει κινητήρα ποζιτρονίων, ενεργητικές αναρτήσεις με μνήμη που να προ ρυθμίζονται όταν ξανακάνεις μια διαδρομή, υλικά κατασκεύης τόσο διαστημικά που το ergal και το τιτάνιο να είναι μαντέμια μπροστά τους και ηλεκτρονικά συστήματα που να χρειάζονται 2ΤΒ για να τρέξουν, μια μ@λ@κι@ και μισή θα είναι... \

...και φυσικά για επίσημη παρουσίαση περιμένω κύκλο με σκάφη καταμεσής της θάλασσας και ξαφνικά να αναδυθεί το νέο Africa πάνω στην ψηλότερη κορυφή της Ατλαντίδας... οτιδήποτε λιγότερο από αυτό, θα είναι ξενέρα...

υ.γ. Κάτι Adventure KTM το περιμένουν πως και πως... καιρό είχε να σκάσει νέα κοπέλα στο χωριό τους...

taisteal
12/05/2015, 23:56
Ακομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε...
Περιμενετε να το δουμε ωρε,και μετα το θαβουμε με την ησυχια μας

daz
12/05/2015, 23:58
Ακομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε...
Περιμενετε να το δουμε ωρε,και μετα το θαβουμε με την ησυχια μας

Χαμένος χρόνος.

Ξεκινάμε τώρα και συνεχίζουμε όταν το δούμε. :lol:

daz
13/05/2015, 00:11
Συγνώμη κιόλας αλλά μετά από τόσα χρόνια αναμονής, φήμες και ξανά φήμες, κόντρα φήμες και γενικά πρήξιμο @@διων με το νέο Africa, αν δεν έχει κινητήρα ποζιτρονίων, ενεργητικές αναρτήσεις με μνήμη που να προ ρυθμίζονται όταν ξανακάνεις μια διαδρομή, υλικά κατασκεύης τόσο διαστημικά που το ergal και το τιτάνιο να είναι μαντέμια μπροστά τους και ηλεκτρονικά συστήματα που να χρειάζονται 2ΤΒ για να τρέξουν, μια μ@λ@κι@ και μισή θα είναι... \

...και φυσικά για επίσημη παρουσίαση περιμένω κύκλο με σκάφη καταμεσής της θάλασσας και ξαφνικά να αναδυθεί το νέο Africa πάνω στην ψηλότερη κορυφή της Ατλαντίδας... οτιδήποτε λιγότερο από αυτό, θα είναι ξενέρα...

υ.γ. Κάτι Adventure KTM το περιμένουν πως και πως... καιρό είχε να σκάσει νέα κοπέλα στο χωριό τους...

Και όμως, το μόνο που χρειάζεται να κάνει η honda είναι να μη βγάλει κάτι "κακό".
Μόνο αυτό!
Βασικά ούτε αυτό είναι απαραίτητο για να πουλήσει αλλά αν το κάνει θα κλείσει σπίτια.

Και ερχόμαστε στο φλέγον ερώτημα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που το έκανε?
Γιατί να πιστέψω τους καθήμενους στη στρογγυλή τραπέζη?

Πόσες φορές έκανε φασαρία για το τίποτα? Για το κέρδος μέσα από τη συντηρητική της παρουσία?

Και τώρα θέλει να μας πείσει ότι μπαίνει στο παιχνίδι δυνατά?

Σιγά μη πάρει φόρα και μας δημιουργήσει και ανάγκες!

foogr01
13/05/2015, 01:14

:bawl: καλά, τώρα το είδα αυτό. Από scrap στη νέα Άφρικα ; χαχαχαχα

Γιατι μαστορα;;;

Βλέπεις ένα μηχανάκι και σου κάνει μπαμ (KTM 990 π.χ. ή -δε σου το κρύβω- η παλιά αφρικάνα τότε που βγήκε) και βλέπεις και αυτό. Πες το just a lousy feeling.

Μια από τα ίδια. Μακάρι να μην επαληθευτούμε βέβαια.

Μιλατε, μιλατε.. αλλα εγω παραμενω ψυχραιμος... :a16:

Ο χρονος θα δειξει..

:lol: αφού μπορείς :p

Χαμένος χρόνος.

Ξεκινάμε τώρα και συνεχίζουμε όταν το δούμε. :lol:

Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι :evil:

ΥΓ: Λογικά πάει να για F 800 GS, Tiger 800, KTM 990+, αφού απέναντι στο 1200 GS και τα λοιπά μαστόδοντα παρέταξε το Crossγκουχουγκουχουtourer ( :bawl: ). Να δούμε και τα χαρακτηριστικά του βεβαίως βεβαίως και αν μ' αυτά μπορεί να χτυπήσει τα προαναφερόμενα ή πάλι :ZZZ:.

ΥΓ2: Σα πολλά κουμπάκια-μπλιμπλίκια δε φαίνονται στο video ή εμένα μου φάνηκε;

Bob_o_mastoras
13/05/2015, 01:15
Και όμως, το μόνο που χρειάζεται να κάνει η honda είναι να μη βγάλει κάτι "κακό".
Μόνο αυτό!
Βασικά ούτε αυτό είναι απαραίτητο για να πουλήσει αλλά αν το κάνει θα κλείσει σπίτια.

Και ερχόμαστε στο φλέγον ερώτημα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που το έκανε?
Γιατί να πιστέψω τους καθήμενους στη στρογγυλή τραπέζη?

Πόσες φορές έκανε φασαρία για το τίποτα? Για το κέρδος μέσα από τη συντηρητική της παρουσία?

Και τώρα θέλει να μας πείσει ότι μπαίνει στο παιχνίδι δυνατά?

Σιγά μη πάρει φόρα και μας δημιουργήσει και ανάγκες!

Για τα του δρομου δεν γνωριζω αλλα στο χωμα CRF 450. (ισως και το XR650R αλλα μπορει να το λεω και λογω προκαταληψης).
Κατα τα αλλα πιστευω οτι με τον τροπο τους και τα NC 700, 750 και το Integra εμπιπτουν σε αυτη την κατηγορια.

Ααα, καλε ξεχασα το FMX... :lol::cry::lol:....:p:p

daz
13/05/2015, 02:12
Έεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι :evil:

Ε ναι! Αν είμαι συγκρατημένος μέχρι τότε και βγάλει κανένα varadero vol2 και πέσουν όλοι να λένε τι μηχανάρα έβγαλε η honda, θα βραχυκυκλώσω το μισό φόρουμ.

Ενώ έτσι με ένα ban και block ip για κανά μήνα, μπορεί να μου τη γλιτώσει κανένας bobomastoras. :lol:

spyrakos35
13/05/2015, 05:54
Περα απο την πλακα θα ηθελα να ξερα τι γραφουν στα ξενα φορα......

Αρ γουι δε ονλυ χεϊτερς;

DrBig
13/05/2015, 06:46
Why?

why not?

Pan (dvs)
13/05/2015, 07:48
Αντικαταστησανε εναν θρυλο με εναν θρηνο.

Μακαρι να κανω λαθος ,αλλα μετα απο τοσα χρονια περιμενα κατι καλυτερο.Θα πουλησει ομως.

MikeG
13/05/2015, 07:49
Αντικαταστησανε εναν θρυλο με εναν θρηνο.

Μακαρι να κανω λαθος ,αλλα μετα απο τοσα χρονια περιμενα κατι καλυτερο.Θα πουλησει ομως.

Θρήνος ήταν και το προηγούμενο. Απλά ήταν από τα πρώτα πουλ μουρ μαστόδοντα στην Ελλαδα και πουλησε αρκετα.

akis_trevor
13/05/2015, 07:51
Ακομα δεν τον ειδαμε μπαμπη τον βαφτισαμε λεω γω...

Pan (dvs)
13/05/2015, 07:53
Θρήνος ήταν και το προηγούμενο. Απλά ήταν από τα πρώτα πουλ μουρ μαστόδοντα στην Ελλαδα και πουλησε αρκετα.

Για τα τοτε δεδομενα ητανε κατι διαφορετικο ομως.

Pan (dvs)
13/05/2015, 07:54
Ακομα δεν τον ειδαμε μπαμπη τον βαφτισαμε λεω γω...

Ειδα τη σελα.Αυτο μου φτανει.:D

akis_trevor
13/05/2015, 07:58
Απτις φωτο του αρθρου δεν φαινεται καλα.αν υποτιθεται οτι ειναι λιγο οφ το μηχανακι αντβεντσουρ κλπ,κανονικα,δεν θα πρεπει να εχει πολυθρονα...
υγ.και του στρωμ οταν την δεις λες ειναι γαμω.φαρδια ανετη.ομως ειναι σκληρη.

amyroukai
13/05/2015, 08:00
There’s no great subtlety in the name Honda chose for their prototype. It was called True Adventure because it encompasses what the new Africa Twin is all about. This is not aimed at the aluminium-panniered Chelsea poseur looking for the appearance of adventure, it’s firmly pitched at true adventure – a bike that can be ridden on road and off it, with near-equal concessions to either terrain, meaning you really should be able to go anywhere.

Όπου τσέλσι βάλε κολωνάκι.
Μπορεί και να είναι απλώς παπαρολογίες του μάρκετινγκ, μπορεί απλά να είδαν το κενό και να είπαν να το γεμίσουν.

Pan (dvs)
13/05/2015, 08:01
Απτις φωτο του αρθρου δεν φαινεται καλα.αν υποτιθεται οτι ειναι λιγο οφ το μηχανακι αντβεντσουρ κλπ,κανονικα,δεν θα πρεπει να εχει πολυθρονα...
υγ.και του στρωμ οταν την δεις λες ειναι γαμω.φαρδια ανετη.ομως ειναι σκληρη.

Η σελα ειναι οφ το μηχανακι ον.Θα ταλαιπωρησει πολλους πισινους.

MikeG
13/05/2015, 08:09
There’s no great subtlety in the name Honda chose for their prototype. It was called True Adventure because it encompasses what the new Africa Twin is all about. This is not aimed at the aluminium-panniered Chelsea poseur looking for the appearance of adventure, it’s firmly pitched at true adventure – a bike that can be ridden on road and off it, with near-equal concessions to either terrain, meaning you really should be able to go anywhere.

Όπου τσέλσι βάλε κολωνάκι.
Μπορεί και να είναι απλώς παπαρολογίες του μάρκετινγκ, μπορεί απλά να είδαν το κενό και να είπαν να το γεμίσουν.

Ποιο κενο; Το 990 και το 800ΓΣ τι κανουν; Anyway. Καλως να μας ερθει να μας τα πρηξουν οι χοντεοι

theofilos888
13/05/2015, 08:12
Παμε δυνατα ρε ρημαδα χοντα!!!! Παλι παραμιλανε ολοι γυρω απο το ονομα σου! Αυτη ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια της να ξερετε! Ολοι λενε για αυτην, καλα ή κακα, και στο τελος οι περισσοτεροι πειθονται να αγορασουν τα προιοντα της. Μονο τυχαιο δεν ειναι, που εβαλαν στο χωματινο τους το ονομα true adventure. Ρωτηστε οποιν ασχετο με μηχανακια ξερετε. Αν θα αγοραζε μηχανακι, τι μαρκα θα επαιρνε. 90 τα εκατο θα σας πουν χοντα! Πολυ δυνατο μαρκετινγκ. Θαψε κι αλλο. Η αληθεια ειναι πως με αυτα τα αχρωμα, βαρια, μετρια μηχανακια (ουδεις το αρνειται) εχουν κατακτησει τον κοσμο. Οποιος αμφιβαλει, ας δει τα 300.000.000 πωλησεις που εχουν κανει.

MG-KTiNoS
13/05/2015, 08:13
Έλεγα κι εγώ πως θα πάει στην αραπιά...
Μετά ανοίγω και βλέπω το ... χρέπι...
:(

DrBig
13/05/2015, 08:17
Ποιο κενο; Το 990 και το 800ΓΣ τι κανουν; Anyway. Καλως να μας ερθει να μας τα πρηξουν οι χοντεοι

990 is no more...

taisteal
13/05/2015, 08:18
Θεοφιλε πιο δυνατο μαρκετινγκ απο τους προπελεν δεν υπαρχει...
Σε πειθουν να αγορασεις τα true adventure my ass προιοντα της,και μετα κλαινε στα συνεργεια
και στις ανακλησεις :lol:

Οποιος δεν ειχε αφρικα μπορει να λεει οτι θελει..

DrBig
13/05/2015, 08:20
Νομιζω πως εχει 18ρι πισω τροχο το καινουργιο αφρικα.

theofilos888
13/05/2015, 09:06
Θεοφιλε πιο δυνατο μαρκετινγκ απο τους προπελεν δεν υπαρχει...
Σε πειθουν να αγορασεις τα true adventure my ass προιοντα της,και μετα κλαινε στα συνεργεια
και στις ανακλησεις :lol:

Οποιος δεν ειχε αφρικα μπορει να λεει οτι θελει..

Δεν ειναι το μαρκετινγκ αλλα το χρηματοδοτικο. Στο κανουν ευκολο να αγορασεις ενα πολυ ακριβο προιον και μετα να υπερηφανευεσαι για αυτο. Να ανεβεις στα πουλμουραδικα στεκια.

devil's animal
13/05/2015, 09:29
πολυ νωρις για καταδικες ή διθυραμβους...

η αληθεια ειναι ομως οτι η Ιαπωνια (γενικα το παω) ελειπε απο την κατηγορια mega on-off/adventure με εξαιρεση το μεγαλο tenere...

ιδωμεν...

Stergios69
13/05/2015, 09:47
To μηχανάκι θα είναι μάλλον μια χαρά... Εχω ενστασεις, για το φάρδος εμπρός, την ουρά που είναι ιδια με του F800GS και την εξάτμιση, που ζυγίζει όσο το μισό μηχανάκι. Ήδη, στο πρωτοδικείο Αθηνών έχει κατατεθεί καταστατικό της Λέσχης Αληθινής Περιπέτειας CR1000L Africa Twin Club.
335596

Eversman
13/05/2015, 10:05
Βλέποντας τα καρέ πιό πάνω, παρατηρώ ότι, ή ο τύπος είναι δίμετρος, ή το μοτόρι έχει πολύ μαζεμένες διαστάσεις. Το τελικό δεν μου ταιριάζει αισθητικά, όπως επίσης το ότι οι λαιμοί είναι πάρα πολύ εκτεθειμένοι. Να υποθέσω ότι θα πωλείται ώς extra μεγαλύτερη ποδιά, όπως και ζελατίνα(?)

spyro
13/05/2015, 10:20
Βλέποντας τα καρέ πιό πάνω, παρατηρώ ότι, ή ο τύπος είναι δίμετρος, ή το μοτόρι έχει πολύ μαζεμένες διαστάσεις. Το τελικό δεν μου ταιριάζει αισθητικά, όπως επίσης το ότι οι λαιμοί είναι πάρα πολύ εκτεθειμένοι. Να υποθέσω ότι θα πωλείται ώς extra μεγαλύτερη ποδιά, όπως και ζελατίνα(?)

συμφωνώ. Ελπίζω αυτός να είναι όντως 2 μέτρα γιατί τελικά το μηχανάκι θα είναι πολυ compact και θα ταιριάζει για άλλη μια φορά στον Ιαπωνικό σωματότυπο και όχι σε εμάς

ggs
13/05/2015, 10:27

συμφωνώ. Ελπίζω αυτός να είναι όντως 2 μέτρα γιατί τελικά το μηχανάκι θα είναι πολυ compact και θα τεριάζει για άλλη μια φορά στον Ιαπωνικό σωματότυπο και όχι σε εμάς

+750

spyrakos35
13/05/2015, 10:39
Αλλο ενα μειονεκτημα των ψηλων αγοριων περαν του γνωστου.....:lol:

Cpt. Haddock
13/05/2015, 10:43
συμφωνώ. Ελπίζω αυτός να είναι όντως 2 μέτρα γιατί τελικά το μηχανάκι θα είναι πολυ compact και θα ταιριάζει για άλλη μια φορά στον Ιαπωνικό σωματότυπο και όχι σε εμάς

Τι προβλημα εχεις με τον ιαπωνικο σωματοτυπο φιλαι ; :evil:

Stergios69
13/05/2015, 10:44
Ο τύπος είναι ψηλός... Δείτε μπότες, 48 νούμερο σίγουρα...

spyro
13/05/2015, 11:33
Τι προβλημα εχεις με τον ιαπωνικο σωματοτυπο φιλαι ; :evil:

:bawl:

πως να το πω, χμμμμ

δεν είναι στον όγκο
δεν είναι αρκετοί
δεν είναι και πολυ
.....*

* All rights reserved by Monty Python’s Dead Parrott episode

Panos76
13/05/2015, 12:07
Τριχωτοί; :lol:

DrBig
13/05/2015, 12:11
To μηχανάκι θα είναι μάλλον μια χαρά... Εχω ενστασεις, για το φάρδος εμπρός, την ουρά που είναι ιδια με του F800GS και την εξάτμιση, που ζυγίζει όσο το μισό μηχανάκι. Ήδη, στο πρωτοδικείο Αθηνών έχει κατατεθεί καταστατικό της Λέσχης Αληθινής Περιπέτειας CR1000L Africa Twin Club.
335596

Εγω εχω ενσταση με το ζυγισμα της μηχανης. Ειναι προφανες οτι η 52% / 48% κατανομη βαρους δεν ειναι η βελτιστη.

ggs
13/05/2015, 12:15
Ήδη, στο πρωτοδικείο Αθηνών έχει κατατεθεί καταστατικό της Λέσχης Αληθινής Περιπέτειας CR1000L Africa Twin Club.
335596

ρε Στεργιο ,σοβαρα τωρα?
η Χοντα το εκανε αυτο?

p@nos
13/05/2015, 12:17
παντως η χοντα δε νομιζω να εχει βγαλει προσφατα τιζερ με μηχανακι που βαραει κοφτες...επισης το μοτερ του φαινεται να στροφαρει και να ανεβαζει αρκετα ανετα στροφες...πιθανοτατα να ειναι στα 100+ αλογα τροχο,κατι που ειναι το ιδανικο για την κατηγορια μιας και τα αλογα των κτμ κλπ ειναι υπερβολικα πλεον ακομα και για τα ιδια τα μηχανακια...

αυτα σε συνδιασμο με τον δικυλιδρο σε σειρα (χαμηλο βαρος), τους 21/18(?) τροχους αλλα και το λεπτο σουλουπι, μαλλον θα ειναι κατι πραγματικα αξιομαχο και ον και οφφ...ειδωμεν...νομιζω πως δε θα ειναι παντως μια μετριοτητα με τιποτα...

spyro
13/05/2015, 12:25
....τους 21/18(?) τροχους ...

αν είναι έτσι τότε μπράβο τους. ο συγκερκιμένος συνδυασμός στο 950/990 έχει δουλέψει άψογα. Περίεργο που δεν είχε αντιγραφεί μέχρι τώρα απο κατι αλλο mainstream

Bob_o_mastoras
13/05/2015, 12:32
Εμενα μου φαινεται οπως πρεπει για τη δουλεια που προοριζεται. Μικρες συμαζεμενες διαστασεις, χωρις περιτα πλαστικα και πιθανον χωρις περιτα κιλα. Ενσταση για την εξατμιση αλλα γι'αυτο υπαρχουν οι aftermarket.
Haters gonna hate αλλα εγω πιστευω θα ειναι πολυ αξιολογο και θα κανει θραυση στις πωλησεις.

Stergios69
13/05/2015, 12:49
ρε Στεργιο ,σοβαρα τωρα?
η Χοντα το εκανε αυτο?
Οχι ρε... :D
Αλλά μη νομίζεις δε θέλει πολύ... :D

sv1000s
13/05/2015, 12:50
335599

ετσι θα ειναι περιπου?:a33:

Anty12
13/05/2015, 12:58
Οχι ρε... :D
Αλλά μη νομίζεις δε θέλει πολύ... :D

Πρόεδρα έχετε...???

p@nos
13/05/2015, 13:03
το μηχανακι φαινεται πολυ λεπτο...πιο λεπτο απο το 800 της μπεμβε και με μεγαλο υψος(δειτε ποσο απεχει το καρτερ απο το εδαφος)...δυσκολο να εχει ανεβασμενο βαρος...πιστευω πως θα ειναι φανταστικο μηχανακι...

ggs
13/05/2015, 13:32
Πρόεδρα έχετε...???

:moutza:

που εσκασες μυτη μολις ειδες φαι...:lol:

(africa εχουμε....προεδρΑ δεν εχουμε...;) ):beer::beer:

Pan (dvs)
13/05/2015, 13:40
Πρόεδρα έχετε...???

:hypnotize: Zεις? :eleison:

Anty12
13/05/2015, 13:53
:hypnotize: Zεις? :eleison:

Ναι ρε καρντάσια......σας παρακολουθώ πάντα.....:beer:

Λευκάδιος
13/05/2015, 13:54
αν είναι έτσι τότε μπράβο τους. ο συγκερκιμένος συνδυασμός στο 950/990 έχει δουλέψει άψογα. Περίεργο που δεν είχε αντιγραφεί μέχρι τώρα απο κατι αλλο mainstream
Στο πρωτότυπο έχει σίγουρα 18άρη πίσω με λάστιχο Scorpion Rally ,είναι καλό για περισσότερες επιλογές σε offroad ελαστικά.Παρ'ολο τον 18άρη φαίνεται να έχει μικρότερο προφίλ(σε σχέση με τα 950/990) στα 140/60/18
Οι διαστάσεις δεν φαίνονται καλά στην φωτογραφία,για καλύτερη ανάλυση https://idratherberidingdotcom.files.wordpress.com/2014/11/pirelli-scorpion-rally.jpg
335601

MiltiadisK.D
13/05/2015, 14:07
Πιο πάνω ο ένας τον είπε Γιάννη και ο άλλος Μπάμπη,εγώ θα πώ ακόμα δεν τον είδαμε Γιώργη τονέ βγάλαμε.