PDA

View Full Version : Παρακαλουνται οι τυπου variattor....

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

STOYBI
10/06/2015, 22:14
Με τα mega πλυντηρια τους των 300 κμ μεταξονιο......

Με τις θορυβωδες ακραποβιτς.....

Με τα γαμωaraiκρανη τους....

και τα γαμωdaineseμποφαν τους.....

Που συγκεντρωνονται στην πλατεια παγκοσμιας ειρηνης ( μεμου ) στον κορυδαλλο....

Καλα ειναι... Απο το να χουφτωνουν το μονο πραγμα που θυμιζει μηχανακι στην μπανιερα τους τους.....Το γκριπ του γκαζιου...

Στους στενους δρομους του κορυδαλλου, τρανταζοντας τα, με τον αντιλαλο απο οτι χειροτερο σε θορυβο μπορει να βγαλει μια ακραποβιτς .....

Αδιαφοροντας για την σωματικη ακεραιοτητα των αλλων ( και μιλαω για πεζους κυριως γυναικοπεδα η παιδια μονα τους ) που πηγαινουν στην πλατεια εκεινη την ωρα....

Προσπαθωντας μπας και σφηνιαρει ο πισω τροχος του πλυντηριου τους στο γιαλιστερο στενακι των 3,5 μετρων .....

Μπας και καταφερουν να δειξουν στους ομοιους τους απο το κλαμπ ( η οτι ειναι τελος παντων ) που καθονται στην καφετερια εκεινη την ωρα οτι...... ( ΨΙΤ κοιτατεμε....τοχω...τοχω...)

Να πηγαινουν για το καφε τους ησυχα και ωραια διοτι τα καραγκιοζιλικια καποιων ειναι τεραστια.....!!!

:smokin:

byron
10/06/2015, 22:19
Ψιλουπερβολικό σε βρίσκω ρε Κώστα...φοράνε Arai στη Μέμου? :hypnotize::bawl:

DAYMAN
10/06/2015, 22:46
παρελαση και γκλαμουρια στην γνωστη καφετερια της πλατειας με σημαιοφορους T max και λοιπα σκουτερ.

Ζεύκας
10/06/2015, 22:54
Το πρόβλημα είναι στα μέγκασκούτερ;

Όλοι αυτοί κατα πάσα πιθανότητα είχαν πριν tdm και varadero και crf.

BLiTzER
10/06/2015, 22:59
Ναι, αλλά μεγκασκούτερ με aftermarket εξατμίσεις είναι πιο αστεία κι από TDM χωρίς remus, xenon και μαύρη ζελατίνα.

Oh wait.

Ζεύκας
10/06/2015, 23:14
Γειά σένα είναι πιο αστεία. Γιατί υποθέτω σαν μοτοσυκλετιστής λες ΟΚ το tdm είναι κοντά χίλια κυβικά, μηχανή της προκοπής είναι,
ε άντε να βάλει και κανάς κάγκουρας ακράπα και να σπάει πρώτη δευτέρα το μηχανάκι από φανάρι σε φανάρι.

Για μένα είναι τα ίδια σκατά. και τα τιμαξ και τα τιντιεμ προορίζονταν για commuting reasons (άντε και ταξιδια το tdm)

byron
10/06/2015, 23:23
Το Tmax 530 gamaei...:smokin:

7Tolis
11/06/2015, 05:14
Το Tmax 530 gamaei...:smokin:

Την τσέπη. :D

AristidisZ
11/06/2015, 06:15
Ειδες για να έχουν κλείσει τόσο καιρό την Ελευθερίας τι τραβάνε οι δυσμοιροι οι καγκουρες;

amyroukai
11/06/2015, 06:32
Απορω, πότε δεν είχε καγκουρες η πλατεία;

toyar
11/06/2015, 06:35
υπαρχει πλατεια χωρις καγκουρες;

spyrakos35
11/06/2015, 07:07
336984

Σας γ@μ@ω ολους

est
11/06/2015, 07:30
Α μπράβο φιλαράκι!
Έψαχνα όλο το φόρουμ για να βρω αντίστοιχο θέμα για να μην ανοίγω καινούρΓιο..
Βαριάτορ μαλόσσι έχεις πάνω;
Πόσο σου πήγε ρε φιλαράκι;
Είδες διαφορά στην τελική;
:a014:

MG-KTiNoS
11/06/2015, 07:30
Σας γ@μ@ω ολους

336986
Av είναι μοτοσυκλετιστής αυτ'ος
τότε είμαι κι εγώ !
:lol:

https://www.facebook.com/pages/Il-tamarro-sul-Tmax/313882528766421

Για πιο πολλά εδώ.... (ο κάφορς με το ΤΜΑΧ)

STOYBI
11/06/2015, 08:27
Ειδες για να έχουν κλείσει τόσο καιρό την Ελευθερίας τι τραβάνε οι δυσμοιροι οι καγκουρες;

Δεν ειναι θεμα κακγουριας......

Ειναι θεμα ανοησιας ( ποια η διαφορα θα μου πεις..? Ε...εχει καποια διαφορα οταν η ανοησια ειναι μαζεμενη και γινετε στον πλεον ακαταληλο περιβαλον .......)

Και για να εξηγηθω.............

Μιλαω γα συγκεκριμενο ....Κλαμπ , φορουμ, λεσχη ...... Που μαζευονται στην συγκεκριμενη πλατεια τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα αρκετο καιρο τωρα......!!

Και για λογους εντυπωσιασμου πιθανων καποιοι εχουν την εντυπωση οτι πρεπει να πλησιαζουν την καφετερια με ιδιαιτερο οδηγημα...!!!

nickald
11/06/2015, 09:03
Εγω νομιζω ότι για να παρεις τετοιο σκουτερ σε περνανε συνεντευξη και αν κριθείς κατάλληλος στο δινουν, αλλιως σου δινουν ένα χοντα sh για να κανεις τη δουλεια σου....

Κριτήρια αξιολογισης μπορουν να θεωρηθουν

1) η παντελης απουσια προστατευτικου εξοπλισμου
2) ο παντελης παντελιδης ως κυριο ακουσμα
3) το παντελικι (sic) αναμεσα σε αυτοκίνητα, ανθρώπους, καρα με πατατες και λοιπο υλικοτεχνικο εξοπλισμο

toyar
11/06/2015, 09:15
υπαρχει club για σκουτερ;:eek:
μηπως υπαρχει και κανενα με ηλεκτρικες σκουπες γιατι εχω κατι θεματακια με μια miele:cool:

devil's animal
11/06/2015, 09:19
παμε μια ομαδικη παραγγελια με μπλουζακια που να γραφουν:
ΤΑ SCOOTERS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ.....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!

spyrakos35
11/06/2015, 09:20
μηπως υπαρχει και κανενα με ηλεκτρικες σκουπες γιατι εχω κατι θεματακια με μια miele:cool:

πάρε καινούργια, δεν αξίζει τον κόπο

VANDA
11/06/2015, 09:33
υπαρχει club για σκουτερ;:eek:

Μετά την S5411 (proud owner :D), το χάος..

Panos76
11/06/2015, 09:37

Φοβερή επιλογή! Σε τι χρώμα; :lol:

Παίδες ούτε τα παπιά μπορείς να τα πεις μηχανάκια αλλά εκείνα δεν τα κράζετε. (όχι ότι με κόφτει, αλλά λέμε).

teogtp
11/06/2015, 09:48

Dyson ρεεεεε!!!!
Η καγκοροσκουπα......

daz
11/06/2015, 09:54
Εγώ έχω ηλεκτρική σκούπα που κανει περισσότερο θόρυβο απ' τη μηχανή μου.

Είμαι και εγώ στο κλαμπ των καγκουρογαμώσαυρων? :p

amyroukai
11/06/2015, 09:54

μια τετοια πρεπει να εχω με υποαλλεργικα φιλτρα σκονης.

daz
11/06/2015, 09:55
Παίδες ούτε τα παπιά μπορείς να τα πεις μηχανάκια αλλά εκείνα δεν τα κράζετε. (όχι ότι με κόφτει, αλλά λέμε).

Αυτοί είναι άλλη κατηγορία, μη τα τσουβαλιάζουμε όλα! :bawl:

7Tolis
11/06/2015, 09:56
Scooter μεχρι να σας τσαγιάσουν και να μην ξερετε απο που σας ήρθε.
Μια χαρά μηχανάκια είναι και αυτά.

ggs
11/06/2015, 09:57
makeroso...:smokin:

336988 336989

:bawl:

pipe_smoker
11/06/2015, 10:00

Εγώ τα παπιά τα λέω μηχανάκια, και δεν είμαι και ο μόνος.

Έχουν πάρα μα πάρα πολλά περισσότερα κοινά με μια μοτοσυκλέτα απ'ότι έχει η κλασομπανιέρα που λέγεται σκούτερ.
Είτε από πλευράς γεωμετρίας, είτε από πλευράς σαζμάν, έστω και το στοιχειώδες ότι δεν έχεις φρένα ποδηλάτου αλλά υπάρχει το γ@μημένο το ποδόφρενο, κατα τη γνώμη μου κάνουν τεράστια διαφορά.

Και πέραν αυτών, το super cub που πλέον (αν δεν κάνω λάθος) έχει ξεπεράσει τα 87 μύρια σε παραγωγή, ανέβασε μέχρι και την κουτσή Μαριώ πάνω σε μηχανάκι, κι έδωσε μέχρι και στον πιο μπατίρη και καημένο ένα μεταφορικό μέσο να μπορεί να πάει στη δουλειά του.

Βέβαια, με ένα τέτοιο σκεπτικό μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η Χόντα κατέστρεψε το μοτοσυκλετισμό γιατί έφερε την πλέμπα στο "άθλημα".
#natalemeafta κι έτσ':tooth:

amyroukai
11/06/2015, 10:03
με τι ετρεχε ο ροσι τοτε στα διχρονα; εεεετς. ολοι οι διαφθορεις καταστροφεις παρεα...

stam2
11/06/2015, 10:21
μια τετοια πρεπει να εχω με υποαλλεργικα φιλτρα σκονης.

ωπ! την ίδια έχω κι εγώ! τι εγινε? όλοι από τον ίδιο έμπορο ψωνίσαμε??

βέβαια της έχω κάνει μετατρροπή κι εχω βγάλει τα φίλτρα... νομίζω ξεμπούκωσε και τραβάει καλύτερα στα χαμηλά... κάτω από τα κρεβάτια!

Panos76
11/06/2015, 11:01
Και πέραν αυτών, το super cub που πλέον (αν δεν κάνω λάθος) έχει ξεπεράσει τα 87 μύρια σε παραγωγή, ανέβασε μέχρι και την κουτσή Μαριώ πάνω σε μηχανάκι, κι έδωσε μέχρι και στον πιο μπατίρη και καημένο ένα μεταφορικό μέσο να μπορεί να πάει στη δουλειά του.

Βέβαια, με ένα τέτοιο σκεπτικό μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η Χόντα κατέστρεψε το μοτοσυκλετισμό γιατί έφερε την πλέμπα στο "άθλημα".
#natalemeafta κι έτσ':tooth:

Ίσως έχετε αντιληφθεί την λατρεία που έχω για τα cubs και τα C (κ τα Ζετάκια). Ότι κ να γίνει/γινόταν πάντα θα είχα και έχω στην κατοχή μου ένα.

Τα bold από πάνω συμπυκνώνουν όλη το νόημα - πεμπτουσία :uplate: των παπιών.

Για αυτό το λόγο θεωρώ το C το πλέον σημαντικό όχημα των 2 τροχών εδώ και 50+ χρόνια.

Για να είμαστε δίκαιοι όμως (και οn topic) από ιστορικής απόψεως, θα έπρεπε να μπει στο παιχνίδι κ η vespa - ο ηγέτης (αν και όχι πρωτοπόρος) των σκούτερς.

Το παπί είναι ιστορία, το σκούτερ είναι αγαπησιάρικο και αν το συνηθίσεις δύσκολα το αποχωρίζεσαι. Ωστόσο και τα δύο κατασκευάστηκαν με γνώμονα την ευκολία χρήσης από τον ανίδεο αναβάτη. Εξ ορισμού λοιπόν δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν τη συγκίνηση και την αίσθηση μιας μοτοσυκλέτας.

nickald
11/06/2015, 11:18
Υπαρχουν τα σκουτερ που κανενας δεν αμφισβητησε την χρηστικοτητα τους και υπαρχουν και οι μαλακιες τυπου ΤΜΑΧ που δεν ξερω τι εξυπηρετουν ακριβως εκτος από την εκπαιδευση καγκουρό....

pipe_smoker
11/06/2015, 11:19
Ίσως έχετε αντιληφθεί την λατρεία που έχω για τα cubs και τα C (κ τα Ζετάκια). Ότι κ να γίνει/γινόταν πάντα θα είχα και έχω στην κατοχή μου ένα.

Για αυτό το λόγο θεωρώ το C το πλέον σημαντικό όχημα των 2 τροχών εδώ και 50+ χρόνια.

Για να είμαστε δίκαιοι όμως (και οn topic) από ιστορικής απόψεως, θα έπρεπε να μπει στο παιχνίδι κ η vespa - ο ηγέτης (αν και όχι πρωτοπόρος) των σκούτερς.

Το παπί είναι ιστορία, το σκούτερ είναι αγαπησιάρικο και αν το συνηθίσεις δύσκολα το αποχωρίζεσαι. Ωστόσο και τα δύο κατασκευάστηκαν με γνώμονα την ευκολία χρήσης από τον ανίδεο αναβάτη. Εξ ορισμού λοιπόν δεν είναι δυνατόν να προσφέρουν τη συγκίνηση και την αίσθηση μιας μοτοσυκλέτας.

Δε διαφωνώ.

Γράφω όμως στην αρχή του τμήματος του ποστ μου που έκανες παράθεση "Πέραν αυτών...".
Τα "αυτά", στα οποία είχα αναφερθεί νωρίτερα είναι που κάνουν το παπί μια μικρή μοτοσυκλέτα χωρίς συμπλέκτη, αλλά με ποδόφρενο, με ταχύτητες, με μια κάποια σχετική γεωμετρία κλπ.

Από κει και πέρα, περί ορέξεως μπουγάτσα, και δεν το συζητάμε.
Σαφώς κι έχουν λόγο ύπαρξης τα μικρά σκούτερ (αν και προσωπικά θα προτιμούσα παπί), για να κάνει κάποιος εύκολα τις μετακινήσεις του κλπ.
Τώρα, γιατί να τις κάνει με σκούτερ κι όχι με παπί (πέραν του τεράστιου παράγοντα του πουλ μουρ που απλά εμένα με ξεπερνάει), δυσκολεύομαι να το καταλάβω.

Αυτά που θεωρώ ότι είναι η κατάντια της αθρωπότητας είναι τα μέγκα ΖΓΚούντερ, που ούτε την άνεση να χωθούν κλπ έχουν, ούτε την κ@υλα της μηχανής.
Μπανιέρα με ρόδες κι άγιος ο Θεός.

Περί βέσπας, οκ σεβαστά αυτά που λες, και υπάρχουν λάτρεις κλπ κλπ, αλλά εγώ προσωπικά ξαναλέω, ορδή από ζόμπι να με κυνηγούσε και να έβλεπα ένα τέτοιο κατασκεύασμα παρκαρισμένο στα 10 μέτρα φουλ από βενζίνη and with the engine running που λένε στο χουργιό μ', πιθανολογώ ότι θα προτιμούσα να κάτσω να με φάνε παρά να καβαλήσω αυτό το πράγμα για να γλιτώσω.

sniper
11/06/2015, 11:24
Πάλι τα ίδια;

Εχουν δωθεί μάχες παλιότερα εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115154&highlight=%CF%84%CE%B1+scooter+%CE%B4%CE%B5%CE%BD) κι εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=31758&highlight=%CF%84%CE%B1+scooter+%CE%B4%CE%B5%CE%BD) κλπ...

pipe_smoker
11/06/2015, 11:27
Υπαρχουν τα σκουτερ που κανενας δεν αμφισβητησε την χρηστικοτητα τους και υπαρχουν και οι μαλακιες τυπου ΤΜΑΧ που δεν ξερω τι εξυπηρετουν ακριβως εκτος από την εκπαιδευση καγκουρό....

Γιατί?
Λίγο πράγμα το'χεις?

Κι όχι μόνο εκπαίδευση αλλά και συνταξιοδότηση.

Φιλαράκι μου μένει σε πολυκατοικία (στο ισόγειο) κι ο ιδιοκτήτης είχε ένα ΤουΔουΜου.
Ακράπες και τα ρέστα εννοείται.
Ο φίλος δε χρειαζόταν ποτέ ξυπνητήρι μην αργήσει στη δουλειά.
Κάθε πρωί που έβαζε μπροστά ο καγκ τρίζαν τα θεμέλια της πολυκατοικίας.

Το πούλησε το ΤουΔουΜου.
Πήρε Τί?Μαξ!
Ακράπες και τα ρέστα εννοείται, και πάλι τσάμπα τα γράφω.
Ούτε τώρα χρειάζεται ξυπνητήρι ο φίλος.

Μια φορά που τον είχε ρωτήσει πώς και άλλαξε "Ε μωρέ με κούρασε το άλλο. Μεγαλώνουμε κιόλας..."
32 χρονώνε ο τύπος.

Τονε γέρασε πριν της ώρας του το βίβερε περικΩλοζαμέντε με το ΤΔΜ και πήρε την μπανιέρα να αράξει:tooth:

pipe_smoker
11/06/2015, 11:30
Πάλι τα ίδια;

Εχουν δωθεί μάχες παλιότερα εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115154&highlight=%CF%84%CE%B1+scooter+%CE%B4%CE%B5%CE%BD) κι εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=31758&highlight=%CF%84%CE%B1+scooter+%CE%B4%CE%B5%CE%BD) κλπ...

Σιγά μη δώσουμε μάχη για την τιμή των σκούτερ.

Καμιά μλκία λέμε να περάσει η Πέμπτη να έρθει η Παρασκευή:lol:

Panos76
11/06/2015, 11:34
Πάλι τα ίδια;

Τον έχω κόψει τον συνονόματο αλλά ντρέπεται να το παραδεχτεί, θα του κατεβάσω στο νησί δώρο (http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Vespa-946-Emporio-Armani_105562.asp) μαζί με αυτά (http://frmag.gr/wp-content/uploads/2014/05/menswear-sandals.jpg)

:bawl:

nickald
11/06/2015, 11:47
Τονε γέρασε πριν της ώρας του το βίβερε περικΩλοζαμέντε με το ΤΔΜ και πήρε την μπανιέρα να αράξει:tooth:

Ναι ρε.... άσπρισαν τα μαλλιά του από τις συγκινήσεις.....

007mastras
11/06/2015, 13:57
Γιατί ρε παιδιά τόσο ''κακά'' είναι τα σκούτερ?Κατα πλειοψηφία τουλάχιστον Λάρισα που είμαι εγώ όλοι μέγα σκούτερ έχουν,πού είναι όλοι αυτοί κρυμένοι και δέν μιλάνε?
Ισος επιδή είναι το ''έυκολο'' και βολικό μηχανάκι το περνουν όλοι και γενικά δέν ασχολούντε τόσο πολύ ωστε να ασχοληθούν με φορουμ κτλ ..Αλλά οι δρόμοι είναι γεμάτοι!
Εγώ κατέληξα σε XT660R για διάφορους λόγους αλλά σκούτερ ήθελα να πάρω 300άρι,του χρόνου (πρώτα ο θεός) σκούτερ θα πάρω και δέν τρέπομαι καθόλου που λέω!!!!
Δέν λέω καλό και χρυσό το XT αλλά..πολλά αλλά..μέχρι το σο΄θπερ μάρκετ να πάρω μια σακούλα ψώνια δέν μπορώ να πάω..Σπίτι δουλειά (μικρή διαδρομή μέν) αλλά ολόκληρη ιστορία 1η-2α φανάρια συμπλέχτες..πάω ένα ταξιδάκι και πιάνομαι ολόκληρος,παλέυω με τον αέρα..
Δέν τα βγάζω απο το μυαλό μου ολα αυτά που λέω κάτωχος 2-3 χρόνια burgman 250 σάν μηχανάκι άθλιο μηχανικά και ηλεκτικά αλλά τρομερά βολικό ευκολοδήγητο και άνετο..να θές να πάς βόλτα ενα πράμα..

Θα πώ και κάτι άσχετο με όλα αυτά στη θεσαλονικη όταν σπουδαζα τότε που το είχα είχα κάνει ολόκληρη μετακόμηση με αυτο..βαλίτσες στα πόδια βαλίτσεσ πίσο στο κάθισμα αποσκευές στην μπαγαζιέρα... το αίσθημα στο πισο κάθισμα και το καλύτερο?μέχρι και το σκύλο είχα πάνω!!Αλλα όπος είπα δέν έχει να κάνει αυτο με τα προλεγόμενα μου

Μην με βρίστε πολύ

andgeo
11/06/2015, 14:04

Θα σου πρότεινα το ποδήλατο , έχει ανεβάσει περισσότερο κόσμο σε μηχανή από το παπί ...

andgeo
11/06/2015, 14:07
Γιατί?
Λίγο πράγμα το'χεις?

Κι όχι μόνο εκπαίδευση αλλά και συνταξιοδότηση.

Φιλαράκι μου μένει σε πολυκατοικία (στο ισόγειο) κι ο ιδιοκτήτης είχε ένα ΤουΔουΜου.
Ακράπες και τα ρέστα εννοείται.
Ο φίλος δε χρειαζόταν ποτέ ξυπνητήρι μην αργήσει στη δουλειά.
Κάθε πρωί που έβαζε μπροστά ο καγκ τρίζαν τα θεμέλια της πολυκατοικίας.

Το πούλησε το ΤουΔουΜου.
Πήρε Τί?Μαξ!
Ακράπες και τα ρέστα εννοείται, και πάλι τσάμπα τα γράφω.
Ούτε τώρα χρειάζεται ξυπνητήρι ο φίλος.

Μια φορά που τον είχε ρωτήσει πώς και άλλαξε "Ε μωρέ με κούρασε το άλλο. Μεγαλώνουμε κιόλας..."
32 χρονώνε ο τύπος.

true story bro ...

Panos76
11/06/2015, 14:10
Χεχε, εμένα με βρίσκεις σύμφωνο σε μεγάλο βαθμό.

Καταρχήν το 300άρι SH δε το θεωρώ ιδιαίτερα mega, αλλά medium και αυτό λόγω διαστάσεων.

Το mega είναι για τον μη σχετικό με μηχανές που θα βγει κ ένα ταξιδάκι, είναι για εμένα που κινούμαι σε πόλη αλλά κατά 90% σε Αττική Οδό (δηλ. εντελώς ανοιχτό δρόμο όπου το 150άρι κρεμούσε) κ ένα 10% ίσως κ λιγότερο εντός κέντρου.

Κατά τα λοιπά το θεωρώ περιττή πολυτέλεια. Νομίζω πως κ με ένα 150άρι κάνεις άριστα τη δουλειά σου.

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα το αποχωρίζεσαι αν το συνηθίσεις. Πάντως αξιόπιστα δεν τα θεωρώ.

Ζεύκας
11/06/2015, 15:43
Γιατί ρε παιδιά τόσο ''κακά'' είναι τα σκούτερ?Κατα πλειοψηφία τουλάχιστον Λάρισα που είμαι εγώ όλοι μέγα σκούτερ έχουν,πού είναι όλοι αυτοί κρυμένοι και δέν μιλάνε?
Ισος επιδή είναι το ''έυκολο'' και βολικό μηχανάκι το περνουν όλοι και γενικά δέν ασχολούντε τόσο πολύ ωστε να ασχοληθούν με φορουμ κτλ ..Αλλά οι δρόμοι είναι γεμάτοι!
Εγώ κατέληξα σε XT660R για διάφορους λόγους αλλά σκούτερ ήθελα να πάρω 300άρι,του χρόνου (πρώτα ο θεός) σκούτερ θα πάρω και δέν τρέπομαι καθόλου που λέω!!!!
Δέν λέω καλό και χρυσό το XT αλλά..πολλά αλλά..μέχρι το σο΄θπερ μάρκετ να πάρω μια σακούλα ψώνια δέν μπορώ να πάω..Σπίτι δουλειά (μικρή διαδρομή μέν) αλλά ολόκληρη ιστορία 1η-2α φανάρια συμπλέχτες..πάω ένα ταξιδάκι και πιάνομαι ολόκληρος,παλέυω με τον αέρα..
Δέν τα βγάζω απο το μυαλό μου ολα αυτά που λέω κάτωχος 2-3 χρόνια burgman 250 σάν μηχανάκι άθλιο μηχανικά και ηλεκτικά αλλά τρομερά βολικό ευκολοδήγητο και άνετο..να θές να πάς βόλτα ενα πράμα..

Θα πώ και κάτι άσχετο με όλα αυτά στη θεσαλονικη όταν σπουδαζα τότε που το είχα είχα κάνει ολόκληρη μετακόμηση με αυτο..βαλίτσες στα πόδια βαλίτσεσ πίσο στο κάθισμα αποσκευές στην μπαγαζιέρα... το αίσθημα στο πισο κάθισμα και το καλύτερο?μέχρι και το σκύλο είχα πάνω!!Αλλα όπος είπα δέν έχει να κάνει αυτο με τα προλεγόμενα μου

Μην με βρίστε πολύ

πολύ καλά θα κάνεις να πάρεις σκούτερ και μεγκασκούτερ ακόμα.

αλλά άμα αρχίσεις να βάζεις ελευθερες εξατμίσεις και να πηγαίνεις με τις πάντες....ε τότε θα πέσει κράξιμο :lol:

nikos_abel
11/06/2015, 16:36
:moutza: σε όλους ρε

byron
11/06/2015, 16:37
Μπλα μπλα μπλα μπλα... όλοι με scooter θα καταλήξετε, και τραγουδάτε...:wave2:

Δεν έχει ποδόφρενο στη θέση του λέει ο ένας (να ακυρώσουμε και τα Laverda που το έχουν ανάποδα...:D), ο σκελετός τους είναι της πλάκας (να το διαβάσω από κάτοχο Ζ αυτό...:D), δεν έχουν ντεπόζιτο λέει για να κάνουμε hook turn κλπ κλπ κλπ.

Τα scooter μια χαρά είναι, και ουδεμία ευθύνη φέρουν για την μαλακία των οδηγών τους. Αλλιώς να πετάξουμε στην πυρά, τα XT-TDM-640-Tiger και ότι καγκουρομήχανο υπάρχει.

Proud owner of a fucking ducking scooter. :evil:

pipe_smoker
11/06/2015, 16:39

Μην με βρίστε πολύ

Σιγά μη σε βρίσουμε ρε μάστορα.
Εσύ θα το καβαλάς. Στο δικό μας κWLο θα μπει?:lol:

Σοβαρά τώρα...
Αν εσένα αυτό που σε βολεύει είναι αυτό που περιγράφεις, τράβα πάρ'το.
Δημοκρατία (υποτίθεται) έχουμε.

Από κει και πέρα το ότι μέγκα σκούτερ καβαλάνε πολλοί..... Και BMW 1200 καβαλάνε πολλοί.... Σαν το ρητό με τα σκατά και τις μύγες είναι ένα πράγμα.
Το ότι τα παίρνουνε πολλοί δε σημαίνει ότι είναι και της προκοπής.

Περί σούπερ μάρκετ, προσωπικά με το CB400 έχω κουβαλήσει περισσότερα πράγματα απ'όσα χωράει το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου μου που είναι ψωμιέρα, όχι πορτ μπαγκάζ.
Αν έχεις μια μπαγκαζιέρα (όχι τόσο γι'αυτά που χωράει, αλλά για να κάνει κόντρα και να μη φεύγουν πίσω αυτά που δένεις), και μάθεις να δένεις με διχτάκια και χταπόδια τις τσάντες, πύργο ολόκληρο φτιάχνεις.
Δε λέω ότι είναι ασφαλές ή ό,τι καλύτερο για ταξίδι. Μην παρεξηγηθώ.
Αλλά προσωπικά για να κάνω 2 χιλιόμετρα από το σούπερ μάρκετ μέχρι το σπίτι το έχω κάνει άπειρες φορές.

Τώρα αν σε ενοχλούν οι 1ες-2ες, το αεράκι που τρως (δεν μπορώ να φανταστώ ότι πηγαίνεις με καμιά 170αριά πορεία με το XT για να πω ότι τρως ξύλο), κι αυτά που περιγράφεις, αυτά είναι κάποια από αυτά που απολαμβάνουμε οι περισσότεροι και προτιμάμε τις μηχανές από τα σκούτερ.

Αφού εσένα σε ενοχλούν αντί να τα χαίρεσαι, δεν είναι ντροπή, πάρε σκούτερ.

pipe_smoker
11/06/2015, 16:46

Δεν έχει ποδόφρενο στη θέση του λέει ο ένας (να ακυρώσουμε και τα Laverda που το έχουν ανάποδα...:D), ο σκελετός τους είναι της πλάκας (να το διαβάσω από κάτοχο Ζ αυτό...:D), δεν έχουν ντεπόζιτο λέει για να κάνουμε hook turn κλπ κλπ κλπ.

Τα scooter μια χαρά είναι, και ουδεμία ευθύνη φέρουν για την μαλακία των οδηγών τους. Αλλιώς να πετάξουμε στην πυρά, τα XT-TDM-640-Tiger και ότι καγκουρομήχανο υπάρχει.

Είπε ο έχων tuono, που ένας το καβαλάει πέντε ξεκ@υλώνουν:p

Δε θα καταλήξουμε όλοι με σκούτερ ρε Βύρωνα. Σώνει και καλά δηλαδή?

Ούτε τα laverda ακυρώνουμε (αν και ψιλοχεστήκαμε, δεν καβαλάμε laverda:lol:), το θέμα με το σκελετό τους δεν είναι αν είναι κακής ποιότητας (όπως είναι των Ζ:D), είναι ότι τα καβαλάς και λόγω της σκατογεωμετρίας τους είναι σα να έχεις βάλει ρόδες στην πολυθρόνα σου.

Κάποια σκούτερ μια χαρά είναι για να εξυπηρετούν κάποιος συγκεκριμένους σκοπούς.
Τα υπερβολικά, είναι μαλακία (κατά τη γνώμη μου).

Τώρα αν κάποιος μαλακίζεται είτε με σκούτερ είτε με οτιδήποτε, σίγουρα αυτός είναι ο μαλάκας και δε φταίει το μηχανάκι.

panavour
11/06/2015, 17:00
Αντε παλι σκουτερ εναντιον μοτο.Τι πινετε ωρε και δεν μας δινετε.Ολα διτροχα ειναι και οτι αρεσει και εξυπηρετει τις αναγκες του καθενος.Ο ανθρωπος ανοιξε το θεμα γιατι καποιοι παλιομακακες ενοχλουν και γινονται επικινδυνοι για τους υπολοιπους επειδη θελουν να κανουν επιδειξη του εγωτους επειδη οι ταλαιπωροι δεν εχουν τι αλλο να επιδειξουν.
Ειτε με μοτο,ειτε με σκουτερ ,ειτε με διαστημοπλοιο ο μ@λ@κ@ς δεν αλλαζει:):):)

Ε μπζιτ κυριος απο πανω λιγα λογια για το αβαταρ μου νταξξξ???:D

buckley
11/06/2015, 17:46

Tο παράδειγμα με τα Λάβερντα το χρησιμοποίησες για να πικάρεις τον γέρο.Αυτά με το proud όμως άστα δε μας πείθεις ρε, αν ήσουν proud θα το έγραφες και κάτω πλάι στο Rulezzz...

buckley
11/06/2015, 17:49
Σιγά μη σε βρίσουμε ρε μάστορα.
Εσύ θα το καβαλάς. Στο δικό μας κWLο θα μπει?:lol:

Σοβαρά τώρα...
Αν εσένα αυτό που σε βολεύει είναι αυτό που περιγράφεις, τράβα πάρ'το.
Δημοκρατία (υποτίθεται) έχουμε.

Από κει και πέρα το ότι μέγκα σκούτερ καβαλάνε πολλοί..... Και BMW 1200 καβαλάνε πολλοί.... Σαν το ρητό με τα σκατά και τις μύγες είναι ένα πράγμα.
Το ότι τα παίρνουνε πολλοί δε σημαίνει ότι είναι και της προκοπής.

Περί σούπερ μάρκετ, προσωπικά με το CB400 έχω κουβαλήσει περισσότερα πράγματα απ'όσα χωράει το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου μου που είναι ψωμιέρα, όχι πορτ μπαγκάζ.
Αν έχεις μια μπαγκαζιέρα (όχι τόσο γι'αυτά που χωράει, αλλά για να κάνει κόντρα και να μη φεύγουν πίσω αυτά που δένεις), και μάθεις να δένεις με διχτάκια και χταπόδια τις τσάντες, πύργο ολόκληρο φτιάχνεις.
Δε λέω ότι είναι ασφαλές ή ό,τι καλύτερο για ταξίδι. Μην παρεξηγηθώ.
Αλλά προσωπικά για να κάνω 2 χιλιόμετρα από το σούπερ μάρκετ μέχρι το σπίτι το έχω κάνει άπειρες φορές.

Τώρα αν σε ενοχλούν οι 1ες-2ες, το αεράκι που τρως (δεν μπορώ να φανταστώ ότι πηγαίνεις με καμιά 170αριά πορεία με το XT για να πω ότι τρως ξύλο), κι αυτά που περιγράφεις, αυτά είναι κάποια από αυτά που απολαμβάνουμε οι περισσότεροι και προτιμάμε τις μηχανές από τα σκούτερ.

Αφού εσένα σε ενοχλούν αντί να τα χαίρεσαι, δεν είναι τροπή, πάρε σκούτερ.

Fixed κι ετς

nestormaxno
12/06/2015, 11:06
:moutza: σε όλους ρε

οφφ τοπικ
Με συγκίνησε το "...of stars and smoke..." , ειλικρινά.

nikos_abel
12/06/2015, 11:12
οφφ τοπικ
Με συγκίνησε το "...of stars and smoke..." , ειλικρινά.

Ε :moutza: και σε σένα προσωπικά :lol:

Υ.Γ. πλακίτσα έτσι; :beer:

nestormaxno
12/06/2015, 11:23
:beer:

Μαουνιέρης με tmax θιγμένος?

amyroukai
12/06/2015, 11:49
Για τα tmax κλπ δεν ξέρω. Αλλά έχω δει μερικά 300άρια με μπόλικο χώρο κάτω από τη σέλα που για τα βαρετά καθημερινά είναι ταμαμ.

Γεράματα, ναι. Ή ίσως πρέπει να ξαναβάλω μπράτσα για βαλίτσα στη γριά...

Panos76
12/06/2015, 11:51
Άσχετη φλασιά: Όσοι δεν τα συμπαθείτε, έχετε οδηγήσει ή απλά δε σας κάθεται στο μάτι;

byron
12/06/2015, 12:53
Για τα tmax κλπ δεν ξέρω. Αλλά έχω δει μερικά 300άρια με μπόλικο χώρο κάτω από τη σέλα που για τα βαρετά καθημερινά είναι ταμαμ.

Γεράματα, ναι. Ή ίσως πρέπει να ξαναβάλω μπράτσα για βαλίτσα στη γριά...

Δεν συμπαθώ τα mega-scooter για δικούς μου λόγους, εκτός του 530 που είναι κορυφή στην κατηγορία. Μετάδοση με ιμάντα, χωρίς φυγοκεντρικά κλπ πάνω στον τροχό, τούμπανα φρένα, αλουμινένιο σκελετό κλπ. Σε τι υστερεί από μια μοτό? Ότι δεν έχει ντεπόζιτο ανάμεσα στα πόδια?

Ως κάτοχος scooter 125-200-300, έχω άποψη, και κάθε άλλο παρά αρνητική είναι. Ηταν αρνητική, μέχρι που "κληρονόμησα" ένα 125 και άλλαξε η άνεση μετακίνησης μου. Η χρήση ενός scooter μέχρι 300-400cc κάθε άλλο παρά βαρετή είναι, ιδίως αν δεν χρησιμοποιεί κάποιος ως υποκατάστατο της μοτοσυκλέτας που ονειρεύεται.
Η μεταφορική τους δυνατότητα, ιδίως αν έχουν ίσιο πάτωμα είναι απίστευτη, χωρίς να σε εμποδίζει στην οδήγηση, είναι άνετα, στρίβουν μια χαρά (όχι όλα) και στα περισσότερα τα φρένα τους είναι ικανοποιητικότατα.
Με το συγχωρεμένο το Sportcity μου, έκανα σε 10 χρόνια 62.000, με ζημιά μια τρόμπα νερού και ρουλεμάν μπροστινού τροχού, δούλευε μόνο τέρμα ενώ έφαγε και 2-3 μετακομίσεις που οι μοτό και τα παπιά ούτε καν ονειρεύονται. Εκτός και μπορεί να φορτώσει κάποιος σε δικάβαλλο, ένα 50άρι σακκί τσιμέντο, 2 σακκιά κόλλα, και τρία πακέτα πλακάκια 20Χ20 στην ποδιά και να μην τρέχει μία.

Κάθε μηχανάκι και κάθε scooter έχουν έναν σκοπό χρήσης. Αν παραμένεις μέσα σ΄αυτόν, μια χαρά περνάς μαζί τους (και είναι και ο Stoybi ήσυχος :tooth:)

Ζεύκας
12/06/2015, 13:04
Άσχετη φλασιά: Όσοι δεν τα συμπαθείτε, έχετε οδηγήσει ή απλά δε σας κάθεται στο μάτι;

εγώ αντιπαθώ τα σκούτερ γιατί δεν έχουν τεπόζιτο.

με σκούτερ ξεκίνησα τη πορεία μου στα δίτροχα αλλά μετά ευτυχώς είδα το φως το αληθινόν

7Tolis
12/06/2015, 13:12
Και εγω με σκουτερ.

byron
12/06/2015, 13:13
εγώ αντιπαθώ τα σκούτερ γιατί δεν έχουν τεπόζιτο.

με σκούτερ ξεκίνησα τη πορεία μου στα δίτροχα αλλά μετά ευτυχώς είδα το φως το αληθινόν

Ναι, είδαμε τα μηχανάκια που αγόρασες μετά και το βρήκες...:moutza:

dimmie_72
12/06/2015, 14:11
έφαγε και 2-3 μετακομίσεις που οι μοτό και τα παπιά ούτε καν ονειρεύονται. Εκτός και μπορεί να φορτώσει κάποιος σε δικάβαλλο, ένα 50άρι σακκί τσιμέντο, 2 σακκιά κόλλα, και τρία πακέτα πλακάκια 20Χ20 στην ποδιά και να μην τρέχει μία.

καλά, μετακομίζατε η τα ξηλώνατε κάθε φορά; :eek:

byron
12/06/2015, 14:20
καλά, μετακομίζατε η τα ξηλώνατε κάθε φορά; :eek:

Μετακόμιση σε σπίτι που δεν είχε τελειώσει...:D

nikos_abel
12/06/2015, 15:02
:beer:

Μαουνιέρης με tmax θιγμένος?

Όι καγουρομηχανή βρε, μπανιέρα :D

337032

toyar
12/06/2015, 15:17

ολο το βαρος πισω μικροι τροχοι και τα ποδια μακρυα απο το εδαφος
το ολο πακετο προσωπικα μου εβγαλε τρελη ανασφαλεια οποτε το καβαλησα
ανεση στην αστικη μετακινηση, μεταφορα φορτιων αλλα μεχρι εκει..........

pipe_smoker
12/06/2015, 15:21

Προσωπικά έχω οδηγήσει 4-5.

Το μικρότερο αν θυμάμαι καλά ήταν ένα Beverly 200, μετά μια Βέσπα 300:a04:, ένα sym 300-350 δε θυμάμαι, ένα tmax με ακράπες και μαλακίες κι ένα σκέτο.
Αυτά θυμάμαι τουλάχιστον.

Όλα τα οδήγησα είτε από απλή περιέργεια, είτε γιατί έπρεπε να πάω κάπου και δεν είχα άλλο μεταφορικό μέσο, είτε γιατί έπρεπε (τη βέσπα πχ την πήρε φίλος μου υπεραρχάριος και την έκανα μια βόλτα πριν την αγοράσει να δω ότι δεν κοπανάει/δεν πάει βάρκα γυαλό κλπ ώστε να την πάμε στο μηχανικό για τα υπόλοιπα).

Το χειρότερο απ'όλα με διαφορά ήταν ο ντενεκές (βέσπα).
Το αμέσως χειρότερο ήταν η μπανιέρα (tmax).

Τα άλλα, ΑΝ δεν είχα το 400 πχ ή κάποιο παπί για εργάτη, μπορεί και να τα ξανακαβαλούσα.

MG-KTiNoS
12/06/2015, 15:22

Μην με βρίστε πολύ

Μπα έχουμε κατανόηση...
Αφού να φανταστείς είναι κάτι άλλοι που πληρώνουν πουτάνες να τους δέρνουν....
:cool:

MG-KTiNoS
12/06/2015, 15:23

στη μπυρά να πέσεις εσύ...
εγώ και ΧΤ έχω και ΤΔμ και καμία σχέση δεν έχουν με τη μπανιέρα.
:moutza:

MG-KTiNoS
12/06/2015, 15:27
Tο παράδειγμα με τα Λάβερντα το χρησιμοποίησες για να πικάρεις τον γέρο.Αυτά με το proud όμως άστα δε μας πείθεις ρε, αν ήσουν proud θα το έγραφες και κάτω πλάι στο Rulezzz...

και ν7 το γκούτσι έτσι τα χει ανάποδα
Άσε που το λένε λΆβερντα κι όχι λα βέρντα...
:p

υγ
και το μοτέρ το ΤΔΜ από εκεί το είδε...
:cool:

MG-KTiNoS
13/06/2015, 11:29
337091

Γέμισε το ΤΜΑΧ με νιτρογλικερίνη και εκτόξευσε το σ έναν άλλον πλανήτη για το καλός της.... ανθρωπότητας !

teogtp
13/06/2015, 11:40
Τι λε ρε φιλος...............
και εμεις με τι θα γελαμε;:D

sapila racing
13/06/2015, 11:44
Tωρα τελευταία βλέπω και κατι μεγαλα Gilera κλπ να πλακωνονται στα παντιλίκια.
Και φευγουν γρήγορα τα ατιμα απο τα φαναρια! Πρέπει να τα χωσεις οσο ναναι για να μην σε περασουν. :D

007mastras
13/06/2015, 11:58
Πάμε πάλι απ την αρχή....πφφφφ

MG-KTiNoS
13/06/2015, 12:17
337094

Μέγασκούτερ με γκαραφίτι Ρόσσι ντουκάτι.
Όταν το να φας δούλεμα είναι αποστολή !

ggs
13/06/2015, 12:31
Τα micro scooter μέσα στην πόλη είναι άριστα.
Τα megascooter σιγα-σιγα θα αντικαταστήσουν τις μηχανές ή μέρος αυτών με τις ευκολίες που προσφέρουν.

Πάντως τα tmax σε κατάλληλα χέρια πάνε και πολύ καλά...

Αραγε το nc750x και το crosstourer με το dct είναι megascooter?

MG-KTiNoS
13/06/2015, 12:39
Τα micro scooter μέσα στην πόλη είναι άριστα.

337095

Τα megascooter σιγα-σιγα θα αντικαταστήσουν τις μηχανές ή μέρος αυτών με τις ευκολίες που προσφέρουν.

337096

Πάντως τα tmax σε κατάλληλα χέρια πάνε και πολύ καλά...

337097

Αραγε το nc750x και το crosstourer με το dct είναι megascooter?

psssssskssssssssss......

:D

yg
psks
συντομογραφία του ποιός ξέρει...
:D

:rotflmao:

Μανολης67
13/06/2015, 13:19
Δεν θέλω να μπω στην διαμάχη, αλλά εδώ στην Μυτιλήνη, που μένω τα τελευταία χρόνια, η κατάσταση με τους οδηγούς mega skooter είναι από απαράδεκτη εως δολοφονική, και δεν αναφέρομαι σε νέους σε ηλικιά οδηγούς, αλλά δυστυχώς σε μεσήλικες, κοιλαράδες οικογενειάρχες και νοικοκυρές που οδηγούν μιλώντας συνεχώς στο κινητό και στελνοντας μυνήματα !!! το χειρότερο όμως είναι που βάζουν 2 και τρια και τέσσερα (!!!) παιδιά στο σκουτερ, και κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης, λες και είναι στο κομμωτήριο και όχι σε μοτοσυκλέτα, πέρσι το καλοκαίρι ημουν παρών όταν μια νοικοκυρά έπεσε σε μιά διάβαση πεζών εχοντας τα δυό της παιδιά στην ποδιά του σκούτερ και μετά τα έβαζε με τους διερχόμενους κουτάκηδες,
Νομίζω ότι η ιδεολογιά τους είναι: οδηγώ σκούτερ δηλαδή πολυθρόνα, δηλαδή όχι μοτοσυκλέτα, αρα κάνω ότι κάνω και στο καθιστικό του σπιτιού μου, βλέποντας τηλεόραση.
Η αστυνομία φυσικά, απλώς θεατής.

teogtp
13/06/2015, 13:22
Δεν θέλω να μπω στην διαμάχη, αλλά εδώ στην Μυτιλήνη, που μένω τα τελευταία χρόνια, η κατάσταση με τους οδηγούς mega skooter είναι από απαράδεκτη εως δολοφονική, και δεν αναφέρομαι σε νέους σε ηλικιά οδηγούς, αλλά δυστυχώς σε μεσήλικες, κοιλαράδες οικογενειάρχες και νοικοκυρές που οδηγούν μιλώντας συνεχώς στο κινητό και στελνοντας μυνήματα !!! το χειρότερο όμως είναι που βάζουν 2 και τρια και τέσσερα (!!!) παιδιά στο σκουτερ, και κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης, λες και είναι στο κομμωτήριο και όχι σε μοτοσυκλέτα, πέρσι το καλοκαίρι ημουν παρών όταν μια νοικοκυρά έπεσε σε μιά διάβαη πεζών εχοντας τα δυό της παιδιά στην ποδιά του σκούτερ και μετά τα έβαζε με τους διερχόμενους κουτάκηδες,
Η αστυνομία φυσικά, απλώς θεατής.
Νομίζω ότι η ιδεολογιά τους είναι: οδηγώ σκούτερ δηλαδή πολυθρόνα, δηλαδή όχι μοτοσυκλέτα, αρα κάνω ότι κάνω και στο καθιστικό του σπιτιού μου, βλέποντας τηλεόραση.

Δεν μας φταινε τα σκουτερ αν οι οδηγοι ειναι μαλακες.
Ο μαλακας θα βρει τροπο να εκδηλωθει οτι και να οδηγει.

thunder ace
13/06/2015, 16:46
δεν θα παρω σκουτερ,δεν θα παρω σκουτερ,δεν θα παρω σκουτερ...................................................................

MG-KTiNoS
13/06/2015, 18:02
δεν θα παρω σκουτερ,δεν θα παρω σκουτερ,δεν θα παρω σκουτερ...................................................................

337114

πουρκουά?

Bob_o_mastoras
13/06/2015, 18:39
Mια χαρα ειναι τα μικρα για μεσα στην πολη. Αιντε να 'ουμ! :mad:

MG-KTiNoS
13/06/2015, 18:44
Mια χαρα ειναι τα μικρα για μεσα στην πολη. Αιντε να 'ουμ! :mad:

337115

Tycho Moon
13/06/2015, 18:48
@ sapila racing Όσο και να γκαζώνουν τους καναπέδες μάστορά μου, μηχανές δεν γίνονται..

Άλλη φάση η καβάλα και άλλο πράμα το καθισιό.. :cheers:

alex14
13/06/2015, 19:29
Tωρα τελευταία βλέπω και κατι μεγαλα Gilera κλπ να πλακωνονται στα παντιλίκια.
Και φευγουν γρήγορα τα ατιμα απο τα φαναρια! Πρέπει να τα χωσεις οσο ναναι για να μην σε περασουν. :D

Νομιζω οτι φαναρι-φαναρι δεν τους καθεται τιποτα.
Εχω δει κανα δυο "κοντρες" με z750, z1000, tdm και εχουν φαει πολυ ξυλο.
Ειναι γρηγορες μπανιερες.

thunder ace
13/06/2015, 19:34
337114

πουρκουά?
Ακριβως για αυτη τη φωτο που εβαλες:δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου πανω σε τετοιο.

MG-KTiNoS
13/06/2015, 20:08
Ακριβως για αυτη τη φωτο που εβαλες:δεν μπορω να φανταστω τον εαυτο μου πανω σε τετοιο.

sapila racing
13/06/2015, 20:13

Είναι γρήγορα αλλά οχι κι ετσι.
Τα Vstrom σιγουρα ειναι πιο γρήγορα πάντως! :D
Ktinos τι γινεται με τα Tmax στην Ιταλία? :lol:

MG-KTiNoS
13/06/2015, 20:18
Ktinos τι γινεται με τα Tmax στην Ιταλία? :lol:

ENA λέω...
Μπορώ να το ταίζω με φωτό για χρόνια !!!!

337123

RaGe_Raptor
13/06/2015, 20:21
διχαστής ο op........

bujinkan
13/06/2015, 20:50
Κακο πραγμα το τσουβαλιασμα....

devil's animal
13/06/2015, 22:00
Κακο πραγμα το τσουβαλιασμα....

εχεις τα δικια σου...
και bmw...και scooter...
ποσο ν'αντεξει ενας ανθρωπος...???
337126

WiSe
13/06/2015, 22:00

Να το επιβεβαιωσουμε με τα παιδια αυτα μωρε..... να και να δουμε τι γινεται και στις στροφες μωρε ξερεις εκει που γερνεις :P :P :P :P

Αλλο η καβαλα και αλλο το καθισιο που ειπε και καποιος πριν....

amyroukai
13/06/2015, 22:06
πρεπει να εχετε φαει πολυ λουτσο απο σκουτερ... δεν εξηγειται αλλεως τοσο μενος...

bujinkan
13/06/2015, 22:17
εχεις τα δικια σου...
και bmw...και scooter...
337126
χαλιεσαι?

devil's animal
13/06/2015, 22:23
χαλιεσαι?

πας καλα? ισα ισα!!:eek:

ονειρο ζωης το ειχα να παρω ενα scooter bmw και εγω...αλλα δεν εκατσε ποτε και πηρα κατι ιαπωνικες μ@λακιες που πρεπει και να τις καβαλαω...δλδ να βαζω κατι αναμεσα στα ποδια μου (την σελα εννοω)..και δεν ταιριαζει και στο brutal υφος που θα'θελα να'χα...οποτε αναγκαστικα εχω λεπτυνει την φωνη μου για να δεσει το πραμα...:a35:

ζω ενα δραμα...:(

devil's animal
13/06/2015, 22:26
πρεπει να εχετε φαει πολυ λουτσο απο σκουτερ...

εγω πολυ...ειδικα με το xr...
οπου με βρουν, μου τραβανε και ενα μανικι...

bujinkan
13/06/2015, 22:26
πας καλα? ισα ισα!!:eek:

ονειρο ζωης το ειχα να παρω ενα scooter bmw και εγω...αλλα δεν εκατσε ποτε και πηρα κατι ιαπωνικες μ@λακιες που πρεπει και να τις καβαλαω...δλδ να βαζω κατι αναμεσα στα ποδια μου (την σελα εννοω)..και δεν ταιριαζει και στο brutal υφος που θα'θελα να'χα...οποτε αναγκαστικα εχω λεπτυνει την φωνη μου για να δεσει το πραμα...:a35:

ζω ενα δραμα...:(
Βλεπω ο μικρος ειλωτας ξερει και να ειρωνευεται....
Ευγε

stefanos
13/06/2015, 22:28
χαλιεσαι?

Δεν έχει άξονα.

devil's animal
13/06/2015, 22:29
Βλεπω ο μικρος ειλωτας ξερει και να ειρωνευεται....
Ευγε

γιατι το λες αυτο ρε αφεντικο?
εγω σοβαρα μιλαω...
:beer::beer:

costas_versys
13/06/2015, 22:30
Εγω τα σκουτερ δεν τα παλεύω ..
Δεν το έχω πλακώσει ποτέ το Versys σε φανάρι αλλά αν πέσω και σε tmax .. αστα χέστα

spyrakos35
13/06/2015, 23:08
πρεπει να εχετε φαει πολυ λουτσο απο σκουτερ... δεν εξηγειται αλλεως τοσο μενος...

https://www.youtube.com/watch?v=mqai-pGqUTw

taisteal
14/06/2015, 01:44
εχεις τα δικια σου...
και bmw...και scooter...
337126

:faint:

:lol::lol: