Σύνδεση

View Full Version : MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14

cityfly
26/10/2015, 12:04
εγω θελω να ρωτησω...τους βαθμους ποινης, αν το εκρινε καποιος απο εσας που λεει οτι καλα τους εφαγε...αν θα τους παρει τελικα, αλλα μετα τον τελευταιο αγωνα στην ισπανια...οπου ο ροσσι μαλλον θα εβγαινε πρωταθλητης...

θα τους δινατε στο γιατρο? οταν η ποινη δηλαδη θα ελεγε αν θα παρει τελικα το πρωταθλημα η οχι...μετα απο ισως εναν γαματο αγωνα με το λορετζο...θα του λεγατε οχι δε θα παρεις το πρωταθλημα επειδη σηκωθηκες μεσα στη στροφη και εκοψες?

ειμαστε με τα καλα μας?

το ποιος έχει κάτι περισσότερο να χάσει δεν είναι κριτήριο για τις ποινές. Αν και εφόσον οι ποινές πέφτουν σε όλους με τον ίδιο δίκαιο τρόπο τότε ας πρόσεχε αυτός που την τρώει.

devil's animal
26/10/2015, 12:05
Lol...και 3 OMG.

Re Devils, δεν χρειάζεται να λες και να ξαναλες πόσο λυπάσαι για τα χρόνια που τον υποστήριζες για να δώσεις βαρύτητα στην απαγοήτευση που σε κέρασε το πρώην ίνδαλμα σου...όλοι εδώ μέσα ξέρουν οτι είσαι αντιροσσικός όσο δεν παίρνει. Νταξ, πετάς κανένα "καλός ο γιατρός στον αγώνα, το πάλεψε" για να κρατήσεις μια ισσοροπία στα οφθαλμοφανή.

Από το 2007 τον κράζεις και απο τότε προαναγγέλεις το οτι είναι κουλός, τυχερός, κλικαδόρος, μ@υνόπανο, ασεβής (προς τον Burgess), οτι δεν ξέρει πότε να φύγει, οτι έχει χαρισμένα πρωταθλήματα, οτι ποτέ δεν είχε άξιους αντιπάλους και άλλα όμορφα. Οκ, δεν είναι κακό, τα ίδια μπορείς να πεις και για όποιον είναι στην άλλη πλευρά.

Το οτι δεν τους έχει τους τρεις...που το στηρίζεις όμως μου λες? Πρόσεξε, δεν λέω οτι είναι ταχύτερος. Λέω οτι είναι ισάξιος όμως. Και γάμα τους βαθμούς...

Με μια πρόχειρη ματιά εδώ (http://resources.motogp.com/files/results/2015/MAL/MotoGP/RidersPerformance.pdf?v1_ac7430e7), προκύπτει πως στους 17 αγώνες μέχρι εχθές, ο JL τερμάτισε μπροστά απ΄τον Rossi στους 9, ενώ ο Rossi στους 8.
Ταχύτερος όλων φαίνεται πως είναι ο Marques ο οποίος έχει πολλά NC όμως...τι να κάνουμε έτσι είναι οι αγώνες. Αν αφαιρέσουμε τις κακές στιγμές, ας το δώσουν κατευθείαν και ας μην κουράζονται.
Για τον Danι άστο...μέχρι την Aragon ήταν σε άλλο πρωτάθλημα, αλλά οκ είχε και την εγχείρηση στη μέση.

Από που προκύπτει οτι δεν τους έχει δλδ? Γιατί με την ίδια λογική, κανείς δεν έχει τους άλλους όταν είναι όλοι καλά εφόσον έρχονται 2-3-4-5 στην κατάταξη.

Για πες...

στο οτι ειμαι αντιροσσικος, απλα γελαω...:lol:..γιατι τον παππου τον γουσταρα παλια που σηκωνε κουπες και εκανες ωραιες προσπερασεις και προσεφερε θεαμα και εχω πει πολλακις οτι αυτος μου εμαθε το motogp...και πρακτικα "μεγαλωσα" βλεποντας τον να πρωταγωνιστει στις πιστες...και ακομα και σημερα τον θαυμαζω, οχι γιατι ειναι ο πιο γρηγορος, αλλα γιατι στην ηλικια του εχει το πεισμα να τα βαζει με νεοτερους του και καποιες φορες να τα καταφερνει...οποτε...:lol:
αλλα δεν μπορω να μην πω για το unfair play του...
δλδ το χθεσινο μου θυμισε την αγκωνια του biaggi προς τον rossi...αυτο να μην το πω? εφταιγε τοτε ο biaggi..φταιει τωρα ο rossi...

οσον αφορα το 2ο σκελος με το οτι δεν τους εχει τους αλλους 3 στηριζεται 1ον στο γεγονος οτι παλευει για πρωταθλημα ενω εχει τερματισει σε ολους τους αγωνες ενω ο αλλος εχει χασει εναν...(lorenzo)...
o marquez εχει χασει 5 αγωνες και ειναι μονο 90 βαθμους πισω...
και ο pedrosa εχει χασει 3 αγωνες...

δεδομενου οτι αυτη ειναι η συνηθη δυνατη 4αδα σε ολους τους αγωνες...επωφεληθηκε με την μη συγκομιδη βαθμων των αλλων + οτι αν ετρεχαν λογικα μπορει να ηταν και ο ιδιος μια δυο θεσεις πισω, οποτε πηρε παραπανω βαθμους...

δεν εχει κανει τιποτα τρελο σε απολυτα γυρολογια..ειτε σε qualifying ειτε σε αγωνα..
και εχει 4 νικες, εναντι 6 του αλλου διεκδικητη...ακομα και ο marquez εχει 5 νικες που ειναι τριτος...
απλα ειναι σταθερος...

φτανουν αυτα?

byron
26/10/2015, 12:11
επειδή εγώ τα γράφω αυτά.
Να το κάνω πιο σαφές ακόμα. Άσχετα με το ποιός φταίει για την πτώση του,
ο ΜΜ έπρεπε να τιμωρηθεί (κατά πολύ αυστηρό τρόπο) που κάνει τους άλλους μπερμπ. Όταν γράφουμε κάτι για τον έναν, δεν είναι συγχωροχάρτι για τον άλλον.

Παρεξήγησες νομιζω... για την δήλωση του managarαίου του ΜΜ μιλούσα, πως του στοίχησε το πρωτάθλημα ο Ρόσσι. Ακόμα και αν τον έριχνε (πες πως τον έριξε) στην Αργεντινή, έπεσε μόνος του στην Ισπανία (δις), στην Αγγλία και στην Ιταλία. Την χθεσινή δεν την βάζω μιας και ήταν ήδη εκτός βαθμολογίας.

Πως του στοίχισε το πρωτάθλημα, δεν καταλαβαίνω...

cityfly
26/10/2015, 12:15
Παρεξήγησες νομιζω... για την δήλωση του managarαίου του ΜΜ μιλούσα, πως του στοίχησε το πρωτάθλημα ο Ρόσσι. Ακόμα και αν τον έριχνε (πες πως τον έριξε) στην Αργεντινή, έπεσε μόνος του στην Ισπανία (δις), στην Αγγλία και στην Ιταλία. Την χθεσινή δεν την βάζω μιας και ήταν ήδη εκτός βαθμολογίας.

Πως του στοίχισε το πρωτάθλημα, δεν καταλαβαίνω...

ίσως επειδή η Αργεντινή ήταν στην αρχή θεωρει ότι τον γκαντέμιασε :p

devil's animal
26/10/2015, 12:15
αυτο που εγινε ηταν τελειως ακυρο...ο ροσσι την ποινη την εφαγε γιατι απλα, αν δεν ετρωγε θα ελεγαν οτι δε την εφαγε επειδη ηταν ο ροσσι...τσαμπα την εφαγε, πριν το πρωταθλημα δεν κοβεις τον βασικο διεκδικητη πουθενα, ...

...ε, βεβαια γιατι ειναι αυτος που εχει το ονομα και φερνει και το χρημα...
τι και αν κλωτσαει...τι και αν κοβει ρυθμο επικινδυνα...τι και αν ανοιγει γραμμη επισης επικινδυνα...δεν τον κοβεις ΠΟΥΘΕΝΑ...

μλκς αγωνοδικες, που πατε να τον κοψετε...
στην valencia για να πλησιασει την τριαδα πιο γρηγορα θα εχει και ενα περιστροφο για να πυροβολαει αυτους που ειναι μπροστα...και μην τυχον και του βαλετε βαθμους ποινης και τον κοψετε απο το να παρει το ΠΠ...

ακους εκει...τον βασικο διεκδικητη του ΠΠ να τον κοβετε...μλκς...:yuck:

τι αστεια και παραλληλα επικινδυνα πραγματα γραφονται, ρπμ...
:rolleyes:

p@nos
26/10/2015, 12:20
ρε ντεβιλς, ως συνηθως, οτι να ναι εισαι...

προφανως και δεν κοβεις τον βασικο οποιος και να ειναι, και εχει γινει και αλλες φορες και σε gp και σε f1 και παντου...τωρα αυτα τα επικινδυνα που λες οτι εκανε και απειλει τις ζωες των αλλων, με τι να πρωτογελασουμε...κολλημενος ως συνηθως εισαι...

οπως εγραψα και πριν, μεσα σε αγωνες γινονται αυτα, 2 αγωνες πριν το τελος ν πας να τσαμπουκαλευεσαι στον πρωτοπορο για να σε κυνηγησει και η να σε περασει η να σαβουριαστειτε και οι δυο για ενα γαμωτο, δε νομιζω να εχει ξαναγινει σε τετοιο βαθμο...και αμα δεν ηταν οπως ειναι το γπ τωρα, ο ροσσι θα επρεπε στο τελος της ευθειας να το εμβολισει αφρεναριστος το μαλακισμενο...

sniper
26/10/2015, 12:22
....
τι αστεια και παραλληλα επικινδυνα πραγματα γραφονται, ρπμ...
:rolleyes:

Eυτυχώς να λες που δεν κυκλοφορουμε στην ίδια πόλη με τον P@nos... να μην ξέρεις από που θα σου έρθει....

ΟΚ, δεν εισαι αντιροσσικός... δεν ήσουν ροσσικός...

Αποφάσισε όμως τι είσαι γιατί έχεις αναλάβει ρόλο "εσύ vs ο υπόλοιπος πλανήτης" σε πολλά θέματα. Κοίτα το.

Εκτός κι αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και μας τρολάρεις.

sniper
26/10/2015, 12:23
....

...και αμα δεν ηταν οπως ειναι το γπ τωρα, ο ροσσι θα επρεπε στο τελος της ευθειας να το εμβολισει αφρεναριστος το μαλακισμενο...

E όχι... Αυτά τα κάνει μόνο ο MM... αλλά εκεί ήταν αγωνιστικό ατύχημα... ό,τι να 'ναι.

πυξιδας990
26/10/2015, 12:23
αμα θυσιασουμε ενα ducati και εμβολισει διακριτικα τον λορενθο,αραγε τι θα γινει?

sniper
26/10/2015, 12:24
αμα θυσιασουμε ενα ducati και εμβολισει διακριτικα τον λορενθο,αραγε τι θα γινει?

Της open όμως. Τα εργοστασιακά μόνο στην εκκίνηση και με δικάνο... :lol:

DoctoR_k6
26/10/2015, 12:25

:lol:

Ειναι που ειναι MANIAC δεν το εχει κ πολυ...
Ποσο κριμα που εφυγε ο Simo ρπμ!!!

BLiTzER
Το μόνο για το οποίο στενοχωριέμαι είναι ότι, με τις τρέχουσες εξελίξεις, βρίσκω τον εαυτό μου να εύχεται να μποϊκοτάρει τη Valencia ο Rossi, να κάτσει σπίτι του να τρώει hot dogs και κάποιος (ducati κανείς; ) να στείλει τον Lore στα χορτάρια, ώστε να πάρει τον πολυπόθητο τίτλο ο Γιατρός, γράφοντας τους πάντες ταυτόχρονα στα μπαλάκια του. Και μετά να αποσυρθεί όπως του πρέπει. Το οποίο ξέρω ότι δεν είναι σωστό, γιατί όσο κλάψας κι αντιπαθητικός κι αν είναι ο Lorenzo, είναι καλό τιμόνι και σωστός οδηγός και ίσως του αξίζει να πάρει κι άλλα πρωταθλήματα. Απλά βρέθηκε στη λάθος θέση, τον λάθος χρόνο, γιατί ο Rossi ΠΡΕΠΕΙ να πάρει το 10ο.

chillipf
Ειπώθηκε και πιο πάνω, δεν διεκδικώ καμιά πρωτοτυπία:

Πεντρόζα έτρεχε για νίκη
Λόρε ομοίως
Γιατρός για να πιάσει τον Λόρε
ΜΜ για να καθυστερήσει - σπάσει τ' @ρχ - ρίξει κάτω - ξεφτυλίσει, ή και όλα αυτά μαζί τον παραπάνω.

Τι άλλο να πείς?

spyro
26/10/2015, 12:26
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι ο Γιατρός είναι και ο μόνος που κατάφερε να παίξει στα ίσια με την τρέλα του Μάρκεζ. Όλους τους άλλους τους έχει εμβολίσει και παρενοχλήσει αντιαθλητικά και δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν. Η μάζα διψάει για αίμα και αρένες Γκλατιετόρων που αποκεφαλίζουν τους χαμένους στο τέλος. Η κάθε γκρίνια εκ μέρους των αντιπάλων εισπράττεται από τον όχλο ως αδερφίστικη συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε μηχανοκίνητα αθλήματα

Μόνο ο Γιατρός κάτι έκανε. Καλώς ή κακώς τα παμε, να μη τα ξαναλέμε.

alres
26/10/2015, 12:26
h Yamaha ekane efesi stin FIM gia tin apofasi twn agwnodikwn, tin opoia exase....diladi ti allo tha borousa na kanei???

Να μην κάνει αυτή τη δήλωση ο Jarvis

irinia
26/10/2015, 12:27
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ........

Όσο μεγάλος πιλότος είναι άλλο τόσο είναι και ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...!!!
Ελάχιστες φορές θυμάμαι σε αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού σε τέτοιο κορυφαίο επίπεδο
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ τόσο ΦΑΝΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ενός υπέρ του άλλου.Έχω δει ομόσταβλους να κάνουν
το παγώνι,αλλά να εμβολίζεται και να παρεμποδίζεται ένας οδηγός σε τέτοιο επίπεδο είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ..!!
Όσο για τη σκηνή ..??ο άνθρωπος κουτούλισε επίτηδες για να τον ρίξει όπως πριν 3-4 αγώνες και ξανάπεσε αυτός.
Τώρα η ιστορία με το πόδι είναι για κλάμματα.Αν με λέγανε Λορέντζο δεν θα ένοιωθα καθόλου καλά.
Αν με λέγανε Μαρκέζ και είχα ίχνος ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ δεν θα εμφανιζόμουνα στη Βαλένθια θα τόπαιζα τραυματίας..!!

sniper
26/10/2015, 12:27
http://www.motorsport.com/motogp/news/rossi-marquez-clash-reaction-from-riders-on-social-media/

Α ρε Stoner... Σε πονάει ακόμα h laguna... :cry:

BLiTzER
26/10/2015, 12:28
Α ρε Stoner... Σε πονάει ακόμα h laguna... :cry:

Steve Smith from Facebook3 hours ago
They should have both been sanctioned. Trust the Moaner to get behind Marquez. What's with the 'we' business anyway - you retired Casey, remember! Crawl back under your rock!

alres
26/10/2015, 12:29
περάσαμε από τα posts που επιχειρηματολογούσαν ενάντια σε προηγούμενα, σε posts που επιχειρηματολογούν ενάντια στον εαυτό τους και αυτοαναιρούνται..
νομίζω έχει έρθει η ώρα να κλειδώσει..

απλά ακατανόητο

byron
26/10/2015, 12:31
στο οτι ειμαι αντιροσσικος, απλα γελαω...:lol:..γιατι τον παππου τον γουσταρα παλια που σηκωνε κουπες και εκανες ωραιες προσπερασεις και προσεφερε θεαμα και εχω πει πολλακις οτι αυτος μου εμαθε το motogp...και πρακτικα "μεγαλωσα" βλεποντας τον να πρωταγωνιστει στις πιστες...και ακομα και σημερα τον θαυμαζω, οχι γιατι ειναι ο πιο γρηγορος, αλλα γιατι στην ηλικια του εχει το πεισμα να τα βαζει με νεοτερους του και καποιες φορες να τα καταφερνει...οποτε...:lol:
αλλα δεν μπορω να μην πω για το unfair play του...
δλδ το χθεσινο μου θυμισε την αγκωνια του biaggi προς τον rossi...αυτο να μην το πω? εφταιγε τοτε ο biaggi..φταιει τωρα ο rossi...

οσον αφορα το 2ο σκελος με το οτι δεν τους εχει τους αλλους 3 στηριζεται 1ον στο γεγονος οτι παλευει για πρωταθλημα ενω εχει τερματισει σε ολους τους αγωνες ενω ο αλλος εχει χασει εναν...(lorenzo)...
o marquez εχει χασει 5 αγωνες και ειναι μονο 90 βαθμους πισω...
και ο pedrosa εχει χασει 3 αγωνες...

δεδομενου οτι αυτη ειναι η συνηθη δυνατη 4αδα σε ολους τους αγωνες...επωφεληθηκε με την μη συγκομιδη βαθμων των αλλων + οτι αν ετρεχαν λογικα μπορει να ηταν και ο ιδιος μια δυο θεσεις πισω, οποτε πηρε παραπανω βαθμους...

δεν εχει κανει τιποτα τρελο σε απολυτα γυρολογια..ειτε σε qualifying ειτε σε αγωνα..
και εχει 4 νικες, εναντι 6 του αλλου διεκδικητη...ακομα και ο marquez εχει 5 νικες που ειναι τριτος...
απλα ειναι σταθερος...

φτανουν αυτα?

Ναι ρε μαν, φθάνουν. Τα ξέρουμε πάνω κάτω, όπως και πως το παλεύει όσο μπορεί. Το να λες καποιον κουλό όμως, όταν γυρίζει +- στους χρόνους των "άλλων" είναι κάπως...
Ο JL έπεσε και έχασε, δική του μαλακία όπως συμβαίνει όμως κάθε χρονιά ακόμα και σε όσους το σηκώνουν, ναι?

Γιατί αν πιάσουμε τα "άμα", να δώσουν και μια (χρωστούμενη) κούπα στον άμοιρο τον Dani που το 2012 είχε 7 νίκες vs 6 του πρωταθλητή JL, ή ακόμα καλύτερα στον Stoner που είχε 5 νίκες με 3 αγώνες απών.
Και αν το πάμε και στο 2013, ας το δώσουν στον JL που είχε 8 νίκες vs 6 του ΜΜ...

Και να μην ξεχάσουμε εκείνο το μακρυνό 2006 που το σήκωσε κάποιος με 2...

Νumbers dont lie που έλεγε και αυτός ο κάποιος.

STOYBI
26/10/2015, 12:35
Οταν θες να παιξεις με τον καλο......

Πρεπει να εισαι καλλυτερος για να μην σκουπιζεις την ασφαλτο.....!!

( Παλια ιταλικη παροιμια.) :D

o teos
26/10/2015, 12:36
Θα το πω πολυ απλα.. μαλακια του μικρου γιατι αν και φαν του Doctor τον παω πολυ που να τσογλανι και εχει τσαγανο..μαλακια του γιατρου που δε χειριστηκε εξυπνοτερα τη φαση αλλα εκεινη τη στιγμη να χαμε να λεγαμε..
Αυτο που θελω να ΔΩ ειναι οι αναβατες στην εκκινηση να ανοιγουν εσκεμενα το δρομο στο γιατρο και να δουμε μια ωραια μαχη VR-JL-MM-DP....για να μπουν ολα στη θεση τους. :cool::beer:

byron
26/10/2015, 12:40
Της open όμως. Τα εργοστασιακά μόνο στην εκκίνηση και με δικάνο... :lol:

Πλάκα πλάκα, το χώσιμο του κρατσακρούτσα στον Dovi και η πτώση του, πέρασε στο ντούκου.

Αραγε ο κρατσακρούτσας πήγε να ζητήσει συγνώμη? Και αν πήγε, φόραγε το κράνος ή όχι? :lol:

devil's animal
26/10/2015, 12:41
ρε ντεβιλς, ως συνηθως, οτι να ναι εισαι...

προφανως και δεν κοβεις τον βασικο οποιος και να ειναι, και εχει γινει και αλλες φορες και σε gp και σε f1 και παντου...τωρα αυτα τα επικινδυνα που λες οτι εκανε και απειλει τις ζωες των αλλων, με τι να πρωτογελασουμε...κολλημενος ως συνηθως εισαι...

οπως εγραψα και πριν, μεσα σε αγωνες γινονται αυτα, 2 αγωνες πριν το τελος ν πας να τσαμπουκαλευεσαι στον πρωτοπορο για να σε κυνηγησει και η να σε περασει η να σαβουριαστειτε και οι δυο για ενα γαμωτο, δε νομιζω να εχει ξαναγινει σε τετοιο βαθμο...και αμα δεν ηταν οπως ειναι το γπ τωρα, ο ροσσι θα επρεπε στο τελος της ευθειας να το εμβολισει αφρεναριστος το μαλακισμενο...

πραγματικα δεν θελω να σκεφτομαι ετσι, αλλα σκεψου να του το φυλαει ο mm στην valencia και να του κανει το ιδιο που εκανε αυτος...ή ακομα χειροτερα να του περασει την μπροστα του ροδα απ'τον κωλο και να του την βγαλει απο τον στομα...να τον κοψει στα δυο ρε παιδι μου...ετσι γιατι μπορει...να δουμε τοτε τι θα λενε οσοι τον υποστηριζουν...

το "προφανως και δεν κοβεις τον βασικο οποιος και να ειναι" ειναι αστειο και μονο που το συζηταμε...
οπως εγραψαν και αλλοι, πολυ πιο σχετικοι με το αθλημα και με τους αγωνες γενικοτερα..."αν ηταν αλλος θα ηταν αλλιως τα πραγματα"..
και μονο που μετραει το ονομα για να μην τιμωρηθει καποιος οπως του αξιζει, δειχνει την παρακμη του αθληματος...

λυπηρο...:(

vassilis88
26/10/2015, 12:42
Πλάκα πλάκα, το χώσιμο του κρατσακρούτσα στον Dovi και η πτώση του, πέρασε στο ντούκου.

Αραγε ο κρατσακρούτσας πήγε να ζητήσει συγνώμη? Και αν πήγε, φόραγε το κράνος ή όχι? :lol:

επισης ο σμιθ βγηκε 4ος:D
τελικα δν ειναι οσο βυσμα νομιζα χαχα

p@nos
26/10/2015, 12:48
Eυτυχώς να λες που δεν κυκλοφορουμε στην ίδια πόλη με τον P@nos... να μην ξέρεις από που θα σου έρθει....

τα φλας ειναι για τις αδερφες προδιδουν τις κινησεις σου :lol:

Bladerunner
26/10/2015, 12:49
Να προσέχουμε τον τρόπο που εκφραζόμαστε, ναι;

Επί του θέματος η προσωπική μου άποψη είναι η εξής:

Καλά του έκανε! (Παρόλο που του στοίχισε το πρωτάθλημα)

SHOOTER045
26/10/2015, 12:50
Αααααχ πόσο θα γούσταρα ο MM να πείσμωνε με Lore και να τον έπαιζε όπως πολύ καλά μπορεί. Πόσο θα γούσταρα. Να έχεις μετά τον Λορε να λέει τα δικά του στις συνεντεύξεις και ο Γιατρός χαλαρά μπροστά.
Να δώ τότε για πόσα κάλπικα Πρωταθλήματα θα μιλάγατε. Για 10.
Ας πήγαινε να ρίξει Λορε στον προ-τελευταίο αγώνα να δω τι θα λέγατε. Τι θα λέγατε για τους αγώνες σκοπιμοτήτων κλπ κλπ. Ξέρω. Θα λέγατε "ορίστε το that's racing που δίδαξε ο Ροσσι", "ορίστε το that's racing των κοινωνικών επαφών κλπ"
Δείξτε μου άλλον οδηγό που να τις έχει παίξει τόση ώρα. Δείξτε μου άλλον που να τις παίζει με τόσο πείσμα απο την αρχή μέχρι τη μέση του αγώνα. Αν πήγαινε για πρωτάθλημα θα τον παραδεχόμουνα. Αλλά τον αγώνα σκοπιμότητας δεν τον δέχομαι.
Οταν έπεσε πάνω στην πίσω ρόδα του Ρόσσι σαβουριάστηκε (ε ο ντοντορε φταίει, έστριψε για να τον ρίξει). Οταν κόντεψε να πέσει στην πίσω ρόδα του Λορε (ηταν φονιάς). Οταν βγάζει εκτος στροφής τον Λορε (ορίστε το Motogp που έχτισε ο Γιατρός σας). Οταν βγάζει εκτός τον Ροσσι (πουτανιά η γριά η κότα, υπολογισμένα όλα για να κόψει δρόμο).
Αποφασίστε αν οι άλλοι φοράνε κίτρινα γυαλιά ή απλά εσάς σας ενοχλεί το κίτρινο.

Και γυαλιά και βρακιά κίτρινα φοράμε κάποιοι.

BLiTzER
26/10/2015, 12:51

Είμαι περίεργος να δω πόσοι κωλοτούμπες θα βρεθούν τώρα που ξεστόμισε τέτοιο απαράδεκτο πράγμα κάποιος του χώρου :P

blackbusa
26/10/2015, 12:51
και μονο που μετραει το ονομα για να μην τιμωρηθει καποιος οπως του αξιζει, δειχνει την παρακμη του αθληματος...

ρε παπαρα διαβασες καθολου την αποφαση,και για ποιον λογο επιβληθηκε αυτη η ποινη, η θες απλα να τρολλαρεις???

devil's animal
26/10/2015, 12:52

ΟΚ, δεν εισαι αντιροσσικός... δεν ήσουν ροσσικός...

Αποφάσισε όμως τι είσαι γιατί έχεις αναλάβει ρόλο "εσύ vs ο υπόλοιπος πλανήτης" σε πολλά θέματα. Κοίτα το.

Εκτός κι αν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και μας τρολάρεις.

προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος...την ξερεις την λεξη? θες να στην συλλαβισω? α-ν-τ-ι-κ-ε-ι-μ-ε-ν-ι-κ-ο-ς...

δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειμαι ειτε ροσσικος ειτε αντιροσσικος...
οταν κανει καποιος μ@λακια καλο ειναι να γραφεται και να ακουγεται απο ολους, ανεξαρτητως ποιον υποστηριζουν...

α, και το τελευταιο που εβαλες παιζει ενιοτε...

vassilis88
26/10/2015, 12:54
Να προσέχουμε τον τρόπο που εκφραζόμαστε, ναι;

:nono:
το 10ο ηθελε λιγο ακομα υπομονη απο μεριας ροσσι αλλα........

+1:D

p@nos
το "προφανως και δεν κοβεις τον βασικο οποιος και να ειναι" ειναι αστειο και μονο που το συζηταμε...
οπως εγραψαν και αλλοι, πολυ πιο σχετικοι με το αθλημα και με τους αγωνες γενικοτερα..."αν ηταν αλλος θα ηταν αλλιως τα πραγματα"..

ρε ντεβιλς, καταλαβαινω πως το βλεπεις αυτο, αλλα ο αγωνας δεν ειναι κοκ, περασες κοκκινο το πληρωσες...οι αγωνοδικες υπαρχουν για να εξεταζουν και αλλα πραγματα, προφανως και ερευνατε τι επιπτωσεις εχει η καθε ποινη, αν πρεπει να υπαρξουν αυτες οι επιπτωσεις, αν υπαρχει καποιο παρασκηνιο απο πισω η καποιο οφελος, η καποια σκοπιμοτητα, αντιαθλητικες συμπεριφορες...γι αυτο και υπαρχουν οι αγωνοδικες και δεν τυπωνεται η ποινη αυτοματα απο υπολογιστη...

η αποφαση τους ηταν μια μαλακια και μιση, και εγινε για αλλους λογους...οχι επειδη ο ροσσι εκοψε και εκλεισε το τρομπονι σε μια ανοιχτη στροφη με εξοδο...δε τον στριμωξε σε κανα τοιχο με ταφρο και κροκοδηλους απο κατω...

θεωρητικα και ο ροσσι μπορει να το παρει στη βαλενθια, να αραξει πισω να περιμενει τη τζενη λοπεζ να τον φτασει, και καταλαθος να πεσει πανω του απο μπλοκαρισμενο μπροστινο...τσουπ πρωταθλητης δε θα εχει κανει κατι παρανομο...

Sapadak
Τι εννοεί ο ΜΜ άραγε?

“I think this battle can not go more far because to arrive at the point when another rider kicks with the leg, we cannot arrive more far. I will try for next year and in Valencia to make a good set-up, a good bike and try to do a different type of race.”

Θα χαθεί στο βάθος?

byron
26/10/2015, 12:56
πραγματικα δεν θελω να σκεφτομαι ετσι, αλλα σκεψου να του το φυλαει ο mm στην valencia και να του κανει το ιδιο που εκανε αυτος...ή ακομα χειροτερα να του περασει την μπροστα του ροδα απ'τον κωλο και να του την βγαλει απο τον στομα...να τον κοψει στα δυο ρε παιδι μου...ετσι γιατι μπορει...να δουμε τοτε τι θα λενε οσοι τον υποστηριζουν...

Κοίτα, λαμβάνοντας υπ΄οψη τους τσαμπουκάδες μεταξύ τους, ίσα που τον βλέπω να του χώνει όλο το RCV στον πρωκτό και να κάνει το παγώνι στα χρώματα της Repsol ο μικρός...

3 φορές πήγε να παίξει το "Who's your daddy now?", και 3 φορές κατέληξε στο "Smack me daddy!" στα τέσσερα και να το παίζει μάρτυρας.

p@nos
26/10/2015, 13:02
ο ροσσι αν ηθελε να ριξει το μαρκεζ, θα μπορουσε να επεφτε με το μ1 με φορα πανω του...θα του εφευγαν τα φερινγκ και θα το εκανε φειζερ αλλα θα συνεχιζε...ο μαρκεζ παλι θα ειχε απογειωθει για διαστημικο σταθμο καθοδον :lol:

devil's animal
26/10/2015, 13:03
ρε παπαρα διαβασες καθολου την αποφαση,και για ποιον λογο επιβληθηκε αυτη η ποινη, η θες απλα να τρολλαρεις???

ρε Πανουλη συνειδητοποιεις οτι πηγε να τον βγαλει εκτος πιστας ΕΠΙΤΗΔΕΣ ή απλα βλεπεις vr46, vr46, vr46 παει για ΠΠ και τουμπεκι ολοι?

sniper
26/10/2015, 13:05
Τι εννοεί ο ΜΜ άραγε?

Θα χαθεί στο βάθος?
Θα βγάλει τα φρένα

Κοίτα, λαμβάνοντας υπ΄οψη τους τσαμπουκάδες μεταξύ τους, ίσα που τον βλέπω να του χώνει όλο το RCV στον πρωκτό και να κάνει το παγώνι στα χρώματα της Repsol ο μικρός...

3 φορές πήγε να παίξει το "Who's your daddy now?", και 3 φορές κατέληξε στο "Smack me daddy!" στα τέσσερα και να το παίζει μάρτυρας.

ο ροσσι αν ηθελε να ριξει το μαρκεζ, θα μπορουσε να επεφτε με το μ1 με φορα πανω του...θα του εφευγαν τα φερινγκ και θα το εκανε φειζερ αλλα θα συνεχιζε...ο μαρκεζ παλι θα ειχε απογειωθει για διαστημικο σταθμο καθοδον :lol:

ΑΓΜΘΤΕ! :lol: :bawl:

devil's animal
26/10/2015, 13:06
θεωρητικα και ο ροσσι μπορει να το παρει στη βαλενθια, να αραξει πισω να περιμενει τη τζενη λοπεζ να τον φτασει, και καταλαθος να πεσει πανω του απο μπλοκαρισμενο μπροστινο...τσουπ πρωταθλητης δε θα εχει κανει κατι παρανομο...

ξαναλεω, ειναι λυπηρο να σκεφτομαστε ετσι για να κριθει το ΠΠ...ειτε πεσει ο ενας, ειτε πεσει ο αλλος, ειτε τους "πεσουνε" καποιοι πανω και βγουν εκτος...ειτε στον εναν, ειτε στον αλλον...
ειχα πει αρκετους αγωνες πριν οτι δεν θα ηθελα κανενας απο τους 2 να πεσει και να παρει ο αλλος ΠΠ ετσι, αμαχητι...
και φυσικα κανενας να μην τους ριξει και τους στερησει αυτο το ΠΠ...

φαινεται να το αξιζουν και οι 2!! ας το παρει ο καλυτερος μεσα στην πιστα...so simple...

bikerted
26/10/2015, 13:07
Ετσιιιιιιιι!!!!

https://www.facebook.com/248879948649289/videos/vb.248879948649289/450292645174684/?type=2&theater

(για να θυμομαστε μερικα)

:a29::boxing::a39::a9:

Ζεύκας
26/10/2015, 13:08
Χθες έκατσα κ ξαναείδα με την ησυχία μου και τον αγώνα και το πόντιουμ και όλες τις δηλώσεις.

Αυτό που θα θέλα να πω είναι ένα μεγάλο μπράβο για το ήθος του Ντάνι Πεντρόσα για το sportsmanship του που λεν κι οι βρετανοί.
είναι ο μόνος από τους Τοπ4 που κράτησε μια σοβαρότητα τη στιγμή που οι λοιποί 3 ήταν με μια πιπίλα στο στόμα.

Όσο αφορά τον Βάλε...ναι για πολλοστή φορά ήταν λάθος που "ψάρωσε" αλλά τα 1000 ποστ εδώ και τα δεκάδες χιλιάδες ποστ στα
αγωνιστικά νέα αυτού του φόρουμ οφείλονται κατά μεγάλο ποσοστό στο ότι είναι ο Βαλεντίνο Ρόσσι.
Τον επόμενο μήνα ή τον επόμενο χρόνο που θα αποσυρθεί από το άθλημα ξεχάστε τα αυτά παίδες. Το motogp θα πάρει την κατηφόρα.
Οι πίστες θα μείνουν οι μισές από κόσμο, οι τηλεθεάσεις θα μειωθούν και κατα συνέπεια οι χορηγοί, τα λεφτά που πέφτουν κτλ κτλ.

Θα ξυπνάτε το πρωι να βλέπετε τον Βαλεντίνο Ρόσσι να μανατζάρει τους μικρούς της μοτο3 μπας κ πάρετε το ναρκωτικό σας.

Ναι πολλοί θα πουν "χέστηκα" που θα φύγει ο Βάλε, η ζωή συνεχίζεται, εδώ θα είναι το φόρουμ, θα δούμε πως θα εξελιχτούν τα
πράγματα.

byron
26/10/2015, 13:08
ρε Πανουλη συνειδητοποιεις οτι πηγε να τον βγαλει εκτος πιστας ΕΠΙΤΗΔΕΣ ή απλα βλεπεις vr46, vr46, vr46 παει για ΠΠ και τουμπεκι ολοι?

Αυτό που δου λεει, αφορά την απόφαση και γιατί κατέληξαν στην ποινή. Υπήρχε προηγούμενο με εσκεμμένη πτώση κάποιου από κλωτσιά που το παραδέχθηκε ο "δράστης" πως επίτηδες τον κλώτσησε. Και του έριξαν -5.

Δεν ξέρω πόσο εύκολα τρώνε μαύρη πάντως όπως το λέτε...προσωπικά δεν θυμάμαι αναβάτη να τρώει μαύρη στην μεγάλη κατηγορία για αντιαθλητική συμπεριφορά.
Ιδίως στις μικρές κατηγορίες, που πέφτει το ξύλο της αρκούδας, πότε έχει βγεί? Αυτό δεν είπε και ο Dani εχθες?

BLiTzER
26/10/2015, 13:11
Ετσιιιιιιιι!!!!

https://www.facebook.com/248879948649289/videos/vb.248879948649289/450292645174684/?type=2&theater

(για να θυμομαστε μερικα)

:a29::boxing::a39::a9:

Αυτό με τον Luthi (το πρώτο σκηνικό) είναι ΑΚΡΙΒΩΣ πώς θα συμπεριφερόταν οποιοσδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος, χωρίς "κρυφά" συμφέροντα, αν κάποιος του έκλεινε τον δρόμο. Φρένα. Περισσότερο γκάζι και κλίση προς τον συναγωνιζόμενο είναι καινούρια τακτική ^^

chillipf
26/10/2015, 13:13
ξαναλεω, ειναι λυπηρο να σκεφτομαστε ετσι για να κριθει το ΠΠ...ειτε πεσει ο ενας, ειτε πεσει ο αλλος, ειτε τους "πεσουνε" καποιοι πανω και βγουν εκτος...ειτε στον εναν, ειτε στον αλλον...
ειχα πει αρκετους αγωνες πριν οτι δεν θα ηθελα κανενας απο τους 2 να πεσει και να παρει ο αλλος ΠΠ ετσι, αμαχητι...

φαινεται να το αξιζουν και οι 2!! ας το παρει ο καλυτερος μεσα στην πιστα...so simple...

Μα ο ένας θα ξεκινήσει τελευταίος λέμε..

Θα πρέπει να περάσει πρώτα ένα στόλο, και μετά να προκάΜει τον άλλονε να του δείξει ποιός είναι ο καλύτερος. :a014:

amyroukai
26/10/2015, 13:14
Τι εννοεί ο ΜΜ άραγε?

Θα χαθεί στο βάθος?

Θα βάλει καρφιά, φλογοβόλα, RCV213MadMax edition και θα παίξει συγκρουόμενα.

blackbusa
26/10/2015, 13:15

Σταυρακο για την παρτη σου εφαγα και κιτρινη καρτα....επρεπε να σε αφησω στο Mugello to 11...:lol:

δεν σε ρωτησα να μου αναλυσεις η να σου αναλυσω τι εγινε αφου οι εμπλεκομενοι εδωσαν τις εξηγησεις τους....εσυ θα ηθελες αλλη ποινη (προφανεστατα μαυρη σημαια) και συμπληρωνεις οτι την γλυτωσε με μονο 3 βαθμους λογω του ονοματος του και το κουκουλωσανε...η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη...το γιατι πηρε την συγκερκιμενη ποινη το ξερεις η να αρχισω να τρολλαρω και εγω???

DoctoR_k6
26/10/2015, 13:25

Εχω την εντυπωση πως πηγε στο box του Dovi κ του ζητησε συγνωμη(Αν ακουσα καλα απο το BT Sport εχθες).
Λες να επρεπε να του ζητησει μια συγνωμη κ να ξεκιναγε κανονικα?:lol:
Εχει διαφορα...?

devil's animal
26/10/2015, 13:34
Σταυρακο για την παρτη σου εφαγα και κιτρινη καρτα....επρεπε να σε αφησω στο Mugello to 11...:lol:

δεν σε ρωτησα να μου αναλυσεις η να σου αναλυσω τι εγινε αφου οι εμπλεκομενοι εδωσαν τις εξηγησεις τους....εσυ θα ηθελες αλλη ποινη (προφανεστατα μαυρη σημαια) και συμπληρωνεις οτι την γλυτωσε με μονο 3 βαθμους λογω του ονοματος του και το κουκουλωσανε...η ερωτηση ειναι ξεκαθαρη...το γιατι πηρε την συγκερκιμενη ποινη το ξερεις η να αρχισω να τρολλαρω και εγω???

γιατι φταιω εγω που εφαγες εσυ κιτρινη?:confused: στο mugello και να μ'αφηνες, θα ρωταγα προς τα που πεφτει η tavullia και θα προσανατολιζομουν...αφου ειχαμε παει για "προσκυνημα"..remember?;)

δεν ειναι τι ηθελα εγω...μαυρη, ride through ή κοψιμο ολων των βαθμων της 3ης θεσης...
το σκεπτικο μου ηταν οτι, λογικα, θα επρεπε να αποφασισουν κατα την διαρκεια του αγωνα...και οχι να ζητησουν να απολογηθουν οι αναβατες...

το οτι ειπε ο webb οτι εχει ξαναγινει και αποφασισαμε ετσι, ειναι ενα σημειο...αλλα νομιζω οτι σε παρομοια συμβαντα..οχι φετος..γενικα, οι αποφασεις ειναι αμεσες και πιο σκληρες...

μπορει βεβαια να κανω και λαθος...

Antonisss
26/10/2015, 13:37
Δεν ξέρω αν ανοίγει το λινκ κατευθείαν μεταφρασμένο από τα ισπανικά

https://translate.google.com/translate?sl=es&tl=en&js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.marca.com%2F2015%2F10%2F26%2Fmotor%2Fmundial_motos%2Fgp-malasia%2F1445841599.html&edit-text=

Αρκετές φιλοφρονήσεις!! :lol:

FotisFz1
26/10/2015, 13:43
.αλλα νομιζω οτι σε παρομοια συμβαντα..οχι φετος..γενικα, οι αποφασεις ειναι αμεσες και πιο σκληρες...

to ειπε κ αυτο ο κριτης αλλα δεν το διαβασες μαλλον...

The last time this happened where a rider deliberately made a manoeuvre that ended up in a crash was at Jerez this year [Hanika against Guevara]. In that case we awarded five Penalty Points because the rider [Hanika] admitted he did it deliberately and it was as a result of him being frustrated with the other rider.

“So in this case Valentino maintains he did not deliberately make the manoeuvre. However our view of the whole situation - looking at all the evidence - is that he deliberately ran wide and therefore deliberately caused the contact by trying to run Marquez off the track.

“Hanika was a blatant 'Yes, I tried to hit the other rider, I wanted to hurt him'. This case was 'I did it by mistake' but the end result was still a crash."

byron
26/10/2015, 13:47
γιατι φταιω εγω που εφαγες εσυ κιτρινη?:confused: στο mugello και να μ'αφηνες, θα ρωταγα προς τα που πεφτει η tavullia και θα προσανατολιζομουν...αφου ειχαμε παει για "προσκυνημα"..remember?;)

δεν ειναι τι ηθελα εγω...μαυρη, ride through ή κοψιμο ολων των βαθμων της 3ης θεσης...
το σκεπτικο μου ηταν οτι, λογικα, θα επρεπε να αποφασισουν κατα την διαρκεια του αγωνα...και οχι να ζητησουν να απολογηθουν οι αναβατες...

το οτι ειπε ο webb οτι εχει ξαναγινει και αποφασισαμε ετσι, ειναι ενα σημειο...αλλα νομιζω οτι σε παρομοια συμβαντα..οχι φετος..γενικα, οι αποφασεις ειναι αμεσες και πιο σκληρες...

Δεν νομίζω...
Μιας και αν διάβασα καλά είδες το hitting the apex, έχει αρκετά περιστατικά με τον Simo & MM να απολογούνται στην επιτροπή για διάφορες κόντρες/καφρίλες προς συναθλητές τους.

spyrakos35
26/10/2015, 13:49
ναι πρεπει να εσπασε το μαρσιε ή ο λεβιες του φρενου...κατι τετοιο πρεπει να ειπαν οι αγγλοι...
Τωρα πιο ειναι πιο δελο;

Το παπαγκαλε ή το Μπακοσμιο;

devil's animal
26/10/2015, 13:49

The last time this happened where a rider deliberately made a manoeuvre that ended up in a crash was at Jerez this year [Hanika against Guevara]. In that case we awarded five Penalty Points because the rider [Hanika] admitted he did it deliberately and it was as a result of him being frustrated with the other rider.

“So in this case Valentino maintains he did not deliberately make the manoeuvre. However our view of the whole situation - looking at all the evidence - is that he deliberately ran wide and therefore deliberately caused the contact by trying to run Marquez off the track.

“Hanika was a blatant 'Yes, I tried to hit the other rider, I wanted to hurt him'. This case was 'I did it by mistake' but the end result was still a crash."

οντως δεν το'χα διαβασει...σ'ευχαριστω...
αρα δειχνει οτι καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια...το οτι δοθηκαν 5 βαθμοι ποινης σε αναβατη που το εκανε προσφατα δεν σημαινει οτι δεν μπορουσαν να αποφασισουν νωριτερα...οταν εξελισσοταν ο αγωνας...

blackbusa
26/10/2015, 13:50

ok τωρα επισημα τρολλαρεις...pointless...:beer:

p.s. λογω επαγγελματος δεχομαι επισημα στοιχηματα υπερ του νεου μεγαλου ονοματος των motogp Karel Hanika...αφου ειπε στην επιτροπη οτι εριξε επιτηδες εναν αλλο αναβατη και εφαγε μονο 5 βαθμους ποινη ειναι το νεο hot ονομα του μελλοντος...αποδοσεις...
1 ΠΠ 1.50
2 ΠΠ 2.00
3 ΠΠ 2.75
4 ΠΠ 3.75
5 ΠΠ 4.40
6 ΠΠ 5.75
7 ΠΠ 6.90
8 ΠΠ 8.00
9 ΠΠ 10.00
10 ΠΠ TBD

RaGe_Raptor
26/10/2015, 13:51
Ρε τι καλά περνάμε,ρε...!!!!!

Πολλά γράφτηκαν υπό διάφορα πρίσματα και οπτικές γωνίες,άλλα με επιχειρήματα άλλα "γιατί έτσι"...

Αλλά ρε παιδιά προσέξτε την απολυτότητα,μακάρι να μην είστε έτσι και στις ζωές σας....

Da.Vintage
26/10/2015, 13:53
ρε ντεβιλς, καταλαβαινω πως το βλεπεις αυτο, αλλα ο αγωνας δεν ειναι κοκ, περασες κοκκινο το πληρωσες...οι αγωνοδικες υπαρχουν για να εξεταζουν και αλλα πραγματα, προφανως και ερευνατε τι επιπτωσεις εχει η καθε ποινη, αν πρεπει να υπαρξουν αυτες οι επιπτωσεις, αν υπαρχει καποιο παρασκηνιο απο πισω η καποιο οφελος, η καποια σκοπιμοτητα, αντιαθλητικες συμπεριφορες...γι αυτο και υπαρχουν οι αγωνοδικες και δεν τυπωνεται η ποινη αυτοματα απο υπολογιστη...

η αποφαση τους ηταν μια μαλακια και μιση, και εγινε για αλλους λογους...οχι επειδη ο ροσσι εκοψε και εκλεισε το τρομπονι σε μια ανοιχτη στροφη με εξοδο...δε τον στριμωξε σε κανα τοιχο με ταφρο και κροκοδηλους απο κατω...

Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό... για την αλήθεια το εύχομαι!

Αλλά αυτό που εύχομαι είναι να σκεφτεί η κομπλεξάρα ο ΜαρκεΘ οτι δεν παιζει Ροσσι στην εξίσωση και να φαγωθεί με λορενΘο και ΠεντρόΘα στην μαχη για την πρώτη (και αν υπάρχει θεός να ξαπλώσουν και οι δύο οι χλεχλέδες Μ+Λ=LFE μαζί, όπως κάνουν και το βραδυ στο τροχόσπιτο τους ) και να είναι 1ος ΠεντρόΘα ή Μάρκεθ , ΛορένΘο 3ος και ο Γιατρός να πάει με ένα Μαύρο το βράδυ και να του κάνουν χώρο και όσοι συναθλητές του είδαν την αδικία και να σκάσει με τα μπούνια 4ος! Και να πάρει το πρωτάθλημα!

Αν και εγώ θα τα εμβόλιζα και τους δύο τους λούληδες μαζί σε καμία μάχη και θα ζητούσα να τους βάλει η νοσοκόμα σε διπλό κρεβάτι αφου αγαπάει ο ένας τόσο τον άλλο!

Μου χαλάσατε τη μέρα χτες!

Όσο για την κλωτσά το έψαχνα χτες απ' όλες τι κάμερες! πρώτα τον ακούμπησε ο λουλης και μετά έκανε κίνηση με το πόδι αλλά δε τον έριξε! Μη λέμε ότι θέλουμε δε πέφτεις έτσι εύκολα αν σε ακουμπήσει μία μηχανή. Ο άμπαλος έπεσε πάνω του έχουν παιξει αγκονιές με τερμα χλμ και τέρμα κλίση και δε πέφτουν... wtf!

κάνουν λες και του έριξε κλωτσιά ο RYU απο το streetfighter
343590

Όπως και να χει ο Γιατρός έφαγε μεγάλο αγγούρι 343591 και δε το άξιζε.

Και του δώσανε τη χειρότερη ποινή για να χάσει εσκεμένα το πρωτάθλημα. Κρίμα

devil's animal
26/10/2015, 13:54
Δεν νομίζω...
Μιας και αν διάβασα καλά είδες το hitting the apex, έχει αρκετά περιστατικά με τον Simo & MM να απολογούνται στην επιτροπή για διάφορες κόντρες/καφρίλες προς συναθλητές τους.

ναι, αλλα χωρις κανενας να κανει κατι φανερα και επιτουτου...
δλδ τις καφριλες τις εκαναν μεσα στο rush του αγωνα, χωρις να τους δικαιολογω...αμφοτεροι γινοντουσαν επικινδυνοι...

ακομα και η περιπτωση του mm που κανει το ιδιο πραγμα στον lorenzo, φαινεται πιο ακουσια..δλδ του βγηκε ετσι χωρις να το πολυπροσπαθησει...
εχθες ο γιατρος φαινεται να το προσπαθει..τον κοιταει...τον ξανακοιταει...και συνεχιζει με κλειστο γκαζι και συνεχιζει ν'ανοιγεται...και τον ξανακοιταει...

καταλαβαινεις τι θελω να πω ετσι?

cityfly
26/10/2015, 13:54

δεν ξέρω ποιος λέει αρλούμπες, μάλλον ο Χάνικα, αλλά εδώ λέει δεν ήθελα να τον ρίξω κλπ
επίσης να προσθέσω ότι από το συγκεκριμένο περιστατικό υπήρξε τραυματισμός, (... breaking his collarbone...) υποθέτω ότι θα παίζει κι αυτό κάποιο ρόλο στο μέγεθος της ποινής

http://www.motogp.com/en/news/2015/05/07/hanika-gives-his-side-of-the-story/175411

... I did not want to knock Juanfran down - no way...
... My intention was not to collide with Juanfran...

cityfly
26/10/2015, 13:56
οντως δεν το'χα διαβασει...σ'ευχαριστω...
αρα δειχνει οτι καμια περιπτωση δεν ειναι ιδια...το οτι δοθηκαν 5 βαθμοι ποινης σε αναβατη που το εκανε προσφατα δεν σημαινει οτι δεν μπορουσαν να αποφασισουν νωριτερα...οταν εξελισσοταν ο αγωνας...

σημαίνει όμως ότι το να αποφασίσουν μετά δεν είναι κάτι περίεργο

tomy
26/10/2015, 13:57
Μια ανάλυση βασισμένη στα γυρολόγια απο τον Randy Mamola

http://www.crash.net/motogp/news/224643/1/motogp-malaysia-rossi-marquez-lap-times.html

devil's animal
26/10/2015, 13:59

σωστα...γι'αυτο ειπα πριν..

το οτι ειπε ο webb οτι εχει ξαναγινει και αποφασισαμε ετσι, ειναι ενα σημειο...

Da.Vintage
26/10/2015, 13:59
ναι, αλλα χωρις κανενας να κανει κατι φανερα και επιτουτου...
δλδ τις καφριλες τις εκαναν μεσα στο rush του αγωνα, χωρις να τους δικαιολογω...αμφοτεροι γινοντουσαν επικινδυνοι...

ακομα και η περιπτωση του mm που κανει το ιδιο πραγμα στον lorenzo, φαινεται πιο ακουσια..δλδ του βγηκε ετσι χωρις να το πολυπροσπαθησει...
εχθες ο γιατρος φαινεται να το προσπαθει..τον κοιταει...τον ξανακοιταει...και συνεχιζει με κλειστο γκαζι και συνεχιζει ν'ανοιγεται...και τον ξανακοιταει...

καταλαβαινεις τι θελω να πω ετσι?

Σταύρο ο Έλληνας οδηγός όταν σε προσπερνάει ... ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ παντα! και ο Ρόσσι Ιταλός είναι ιδια σκατα!

πέρα απο τη πλάκα εσυ έτσι και γινόταν το ίδιο δε θα τον κοιταζες στραβά του τύπου "είσαι χαζό αγόρι μου " θα με ρίξεις επειδή σε τσούξαν οι αλήθειες που είπα! εσύ δεν έχεις τίποτα να χάσεις έχεις ξαπλώσει πιο πολύ στην άσφαλτο της πίστας φέτος παρά στο κρεβάτι σου! ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ!

irinia
26/10/2015, 14:02

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ

Εδώ και 3-4 αγώνες κρίθηκε ο τίτλος στην πίστα..??
Μήπως χθές δεν στήθηκε να περάσει το πατριωτάκι του
και μετά άρχισε να παίζει για να τον στείλει και να τον καθυστερήσει..??
ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..??
Ε δεν είδες τι έκανε το κωλοπαίδι..??
Περάστε κύριε Λορέντζο...........θα σε γαμήσω ρε Ρόσσι..!!
ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΦΙΛΕ......ΑΛΛΟ
Και μετά μας λές ότι προσπαθείς να είσαι αντικειμενικός..??
Γκόμενα του Ρόσσι δεν είμαι αλλά 40 χρόνια που βλέπω φόρμουλα και gp τέτοιες πουστιές
δεν έχω ξαναδεί....!!!

FotisFz1
26/10/2015, 14:03
Εμενα παλι λιγο με ενδοιαφερει η ποινη ...
Ειτε ετρωγε 0 ειτε μειον ολους τους βαθμους που εχει μεχρι τωρα
ειτε του δινανε κ 5 βαθμους δωρο
Ο Ροσσι το ειχε χαμενο απο την στιγμη που ο μαρκεζ αποφασισε να γινει ρυθμιστης
για οποον λογο καν το εκανε
Απλα γλιτωσαμε απο αλλον ενα αγωνα παρωδια στην Βαλενθια
Μαλακια σιγουρα του Ροσσι αλλα εγω το χαρηκα

Da.Vintage
26/10/2015, 14:03

Όλοι λατρεύουν έναν ήρωα, μα αυτό που λατρεύουν παραπάνω είναι να δουν έναν ήρωα να πέφτει!

Οπότε κάποιος/οι εδω είπαν να παραδειγματίσουν (ΑΔΙΚΑ) παντοδύναμο Ροσσι.

Αν υπάρχει Θεος θα φτιαξουν οι συγκιρίες έτσι και θα το πάρει το 10 ο Γιατρός

devil's animal
26/10/2015, 14:09
Μια ανάλυση βασισμένη στα γυρολόγια απο τον Randy Mamola

http://www.crash.net/motogp/news/224643/1/motogp-malaysia-rossi-marquez-lap-times.html

πολυ καλη αναλυση και πολυ αντικειμενικη...
:beer::beer:
ειναι αυτο που ειχα γραψει καμποσες σελιδες πριν για τα γυρολογια και το κατα ποσο αφησε ο marquez τον lorenzo να ξεμακρυνει, αποφασιζοντας να καθυστερησει τον rossi...
σημειωτεον οτι ο lorenzo και στον 2ο και στον 4ο και στον 5ο και στον 6ο γυρο ειναι πιο γρηγορος απο τον pedrosa...εξαιρεση ο 3ος γυρος που ειναι ο pedrosa με κατι χιλιοστα...

George_Sp
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, αφού άκουσε τους δύο οδηγούς και τον Αλυτάρχη του Αγώνα στην Μαλαισία, απέρριψε την ένσταση της Γιαμάχα και έτσι η ποινή των +3 βαθμών στο γνωστό σύστημα ποινολογίου μπήκαν τελικά και μαζί με τον ένα βαθμό που είχε από το Μιζάνο, στέλνουν τον Ρόσσι στην τελευταία θέση της εκκίνησης στην Βαλένθια! Ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αρχικά δήλωσε στον Ιταλικό τύπο ότι σκέφτεται σοβαρά να μην τρέξει σε αυτόν τον τελευταίο Αγώνα του 2015! Βέβαια στην τελική του απόφαση θα παίξει ρόλο και το συμβόλαιο που έχει, αλλά και το γεγονός ότι θεωρητικά υπάρχουν ελπίδες να πάρει την 2η θέση τουλάχιστον, που του δίνει τον Τίτλο ακόμη κι αν κερδίσει ο Λορένθο.

Πάντως η επιτροπή που εξέτασε το βίντεο συμφωνεί ότι ο Μαρκέθ κτυπά αυτός το πόδι του Ρόσσι, που έφυγε από το μαρπσιέ και κινήθηκε προς τα έξω. Ο Ρόσσι τιμωρήθηκε για το άνοιγμα της γραμμής του που θεωρήθηκε επικίνδυνο και όχι για το κτύπημα αυτό, που όπως φάνηκε και από τα πρώτα βίντεο έγινε από τον Μαρκέθ, που στο σημείο εκείνο προσπάθησε να κλείσει τη γραμμή του.

Η Γιαμάχα επισήμως ισχυρίζεται ότι ξεκάθαρα ο Μαρκέθ προσπαθεί να ενοχλήσει τον Βαλεντίνο στο μάξιμουμ, αλλά χωρίς – αν δεις κάθε μια ενέργειά του ξεχωριστά – να είναι εκτός κανονισμών. Τελικά η απογοήτευση ξεχείλισε στον Βαλεντίνο που “έβρασε” και οδηγήθηκε στο να ανοίξει τη γραμμή του εκεί, λέει ο Λιν Τζάρβις. “Αλλά πρέπει να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα και να απαντήσεις στο ερώτημα γιατί κάνει αυτό το στυλ αγώνα ο Μαρκέθ”, συμπληρώνει ο ισχυρός άνδρας της Γιαμάχα. Επίσης θεωρεί ότι οι 3 βαθμοί είναι μια σκληρή ποινή για ένα οδηγό που δεν συνηθίζει να δημιουργεί προβλήματα μέσα στην πίστα.

Πηγή:
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=21169

kostas777
Τι κάθεστε και ασχολείστε, οι απάλευτοι. Το θέμα είναι ότι οι κανονισμοί είναι λάθος. Όταν κρίνεται το πιρωτάθλημα πρέπει να βάζουν τους διεκδικητές να παίζουν μονό, να τρέχουν μόνοι τους. Τι τους βάζουν όλους μαζί στην πίστα και αγχώνονται; Αγώνες θα κάνουμε;;; Άντε χώστε κι έναν Martin Choy για αλατοπίπερο. Ουγκ

sotos 8
26/10/2015, 14:10
Αποκαλύφθηκε η αλήθεια ο Marc Marguez ειναι μακρινός ξάδερφος του Sete Gibernau !!!!!!!!!!!! :uplate:

devil's animal
26/10/2015, 14:16
Σταύρο ο Έλληνας οδηγός όταν σε προσπερνάει ... ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ παντα! και ο Ρόσσι Ιταλός είναι ιδια σκατα!

πέρα απο τη πλάκα εσυ έτσι και γινόταν το ίδιο δε θα τον κοιταζες στραβά του τύπου "είσαι χαζό αγόρι μου " θα με ρίξεις επειδή σε τσούξαν οι αλήθειες που είπα! εσύ δεν έχεις τίποτα να χάσεις έχεις ξαπλώσει πιο πολύ στην άσφαλτο της πίστας φέτος παρά στο κρεβάτι σου! ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ!

ρε φιλε, δεν εχει να κανει με το τι θα εκανα εγω...ουτε γενικα τι κανει ο Ελληνας οδηγος και ο Ιταλος οταν προσπερνανε...
(ασε που οταν στριβεις σε δεξια στροφη, δεν κοιτας αριστερα να δεις που ειναι ο αλλος...ποσο δε μαλλον οταν εισαι εσωτερικη...)

εχει να κανει με τον rossi που μεχρι χθες ηταν διαφημιση για το αθλημα γιατι εχει κανει αυτα που εχει κανει και ακομα πρωταγωνιστει...
και πες οτι ο αλλος κωλοτριβοταν και ηθελε να του "χαλασει" τον αγωνα..που δεν ισχυει..αλλα πες...

τι κανει ο rossi? ή τι θελει να κανει? τον δασκαλο?
συνεχισε βαλεντινο μου τον αγωνα σου και δειξτου εμπρακτως οτι τον εχεις...και αυτον και τον lorenzo που ειναι μπροστα...
δεν θες ετσι?
κατσε πισω, παρε την 4η θεση και πηγαινε κατευθειαν και κανε ενσταση κατα του marquez οτι κανει αυτο και αυτο...και βαση γυρολογιου και τηλεμετριας να τον βαλει στην μπουκα ολος ο κοσμος...
κανε και μια γαματη συνεντευξη που να το εξηγεις και να επιβεβαιωνεις αυτα που ελεγες 4 μερες πριν και αστους να κουρευονται...

θα υπηρχε αλλος ενα αγωνας και θα ησουν μπροστα στην βαθμολογια...και εκει θα βλεπαμε αν ξαναγινοταν κατι αντιστοιχο...

ΟΧΙ ομως αυτα που εκανε...ξαναλεω..αντιαθλητικα τελειως και τον αποκαθηλωσαν απο εκει που ειχε ανεβει...

devil's animal
26/10/2015, 14:18
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ

Εδώ και 3-4 αγώνες κρίθηκε ο τίτλος στην πίστα..??
Μήπως χθές δεν στήθηκε να περάσει το πατριωτάκι του
και μετά άρχισε να παίζει για να τον στείλει και να τον καθυστερήσει..??
ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..??
Ε δεν είδες τι έκανε το κωλοπαίδι..??
Περάστε κύριε Λορέντζο...........θα σε γαμήσω ρε Ρόσσι..!!
ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΦΙΛΕ......ΑΛΛΟ
Και μετά μας λές ότι προσπαθείς να είσαι αντικειμενικός..??
Γκόμενα του Ρόσσι δεν είμαι αλλά 40 χρόνια που βλέπω φόρμουλα και gp τέτοιες πουστιές
δεν έχω ξαναδεί....!!!

αν μπορεσεις να αποκωδικοποιησεις και να καταλαβεις αυτα που εγραψε ενας πρωην παγκοσμιος αναβατης οπως ο Mamola, ελα να ξαναμιλησουμε...
μεχρι τοτε, σε παρακαλω, δεν εχω να πω κατι αλλο...

ΝIKOLTSOS
26/10/2015, 14:21
Μηπως επεσε πανω στο γονατο ο ΜΜ??
Ειδες τα replay κ ο πρωτος που ακουμπαει τον αλλο ειναι ο Ροσι η ο Μαρκεζ?
Μηπως δεν βλεπουμε καλα...?Να βαλουμε γυαλια?

....στα αθλήματα υπάρχει ένας κανόνας όταν εγώ είμαι παίρνω δεν παίρνω πρωτάθλημα και εσύ στα #$%@#$% δεν με ενοχλείς...
και μην αρχίσουμε δεν το λέει πουθενά....
και για οπλοκατοχή δεν λέει πουθενά.....
και στα Q.... όταν κυνηγάω χρόνο κάνεις στην άκρη....

Δεν έιπα να κάνει στην άκρη, απλά κράτα μια ουδέτερη θέση και αν δεις ότι δεν τραβαώ, σήκω φύγε μπροστά και άσε με να συνεχίσω τον αγώνα μου...

BLiTzER
26/10/2015, 14:21
αν μπορεσεις να αποκωδικοποιησεις και να καταλαβεις αυτα που εγραψε ενας πρωην παγκοσμιος αναβατης οπως ο Mamola, ελα να ξαναμιλησουμε...

Άντε μωρέ, με το κουλάδι. Ξαναμιλάμε όταν κερδίσει κανά πρωτάθλημα.

devil's animal
26/10/2015, 14:26
Άντε μωρέ, με το κουλάδι. Ξαναμιλάμε όταν κερδίσει κανά πρωτάθλημα.

σωστα...με το κουλαδι που θελει να μιλαει κιολας...:p

και τι εγινε που εχει πιο πολλες νικες απο τον hayden και εβγαινε δευτεροτριτος στο τελος των πρωταθληματων '80, '81, '83, '84, '86, '87 στα 500 διχρονα...ΔΕΝ εχει ΠΠ...ουγκ...:lol:

Da.Vintage
26/10/2015, 14:27
ρε φιλε, δεν εχει να κανει με το τι θα εκανα εγω...ουτε γενικα τι κανει ο Ελληνας οδηγος και ο Ιταλος οταν προσπερνανε...
(ασε που οταν στριβεις σε δεξια στροφη, δεν κοιτας αριστερα να δεις που ειναι ο αλλος...ποσο δε μαλλον οταν εισαι εσωτερικη...)

εχει να κανει με τον rossi που μεχρι χθες ηταν διαφημιση για το αθλημα γιατι εχει κανει αυτα που εχει κανει και ακομα πρωταγωνιστει...
και πες οτι ο αλλος κωλοτριβοταν και ηθελε να του "χαλασει" τον αγωνα..που δεν ισχυει..αλλα πες...

τι κανει ο rossi? ή τι θελει να κανει? τον δασκαλο?
συνεχισε βαλεντινο μου τον αγωνα σου και δειξτου εμπρακτως οτι τον εχεις...και αυτον και τον lorenzo που ειναι μπροστα...
δεν θες ετσι?
κατσε πισω, παρε την 4η θεση και πηγαινε κατευθειαν και κανε ενσταση κατα του marquez οτι κανει αυτο και αυτο...και βαση γυρολογιου και τηλεμετριας να τον βαλει στην μπουκα ολος ο κοσμος...
κανε και μια γαματη συνεντευξη που να το εξηγεις και να επιβεβαιωνεις αυτα που ελεγες 4 μερες πριν και αστους να κουρευονται...

θα υπηρχε αλλος ενα αγωνας και θα ησουν μπροστα στην βαθμολογια...και εκει θα βλεπαμε αν ξαναγινοταν κατι αντιστοιχο...

ΟΧΙ ομως αυτα που εκανε...ξαναλεω..αντιαθλητικα τελειως και τον αποκαθηλωσαν απο εκει που ειχε ανεβει...

Μιλάς σα να καβάλησες χτες μηχανάκι και αυτό τρίκυλο :lol:

Ο Μάρκεζ δεν ήθελε να ξαπλώσει ούτε και ο Ρόσσι να τον ρίξει εξ' αρχής! Αυτό που έκανε και ήθελε ο Μάρκεζ ήταν να παλεύει με το Ρόσσι για να τον καθυστερήσει με τις μάχες και να κάνει διαφορά ασφαλείας ο Λορένθο πράγμα που έγινε! τώρα αν ξάπλωνε ο Ρόσσι κι όλας απο τις μάχες θα ήταν δώρο θεού για τον Μάρκεζ και για το Λορένθο.

Και εκτός αυτού και όπως ο Μάρκεζ έκανε επίθεση λόγω πληγωμένου εγωισμού, έτσι και ο Ρόσσι τα πήρε και τον έπιασε ο Εγωισμός του και κοίταγε καλά καλά ψάχνωντας μαλακισμένες τακτικές, να τον βγάλω έξω για να χάσει χρόνο και να φύγω κάνοντας διαφορά απο Μάρκεζ και κλείνοντας διαφορά απο Λορένθο! (Μαλακία του για μένα- όχι παράνομο λόγω κανονισμών απλά λάθος στρατηγική)

Ο Ρόσσι btw δεν είναι πιο γρήγορος παντού και πάντα οπότε και να έκανε αυτό που λες δεν ήταν σίγουρο οτι θα έπιανε το Λορένθο. Ούτε ήθελε να τον αφήσει ο Μάρκεζ να περάσει ετσι επειδή τον πάει απλά ήθελε μία μάχη καθαρή όπως με όλους τους άλλους οδηγους όχι κομπλεξικά για προσωπικά θέματα.

devil's animal
26/10/2015, 14:31
Μιλάς σα να καβάλησες χτες μηχανάκι και αυτό τρίκυλο :lol:

Ο Μάρκεζ δεν ήθελε να ξαπλώσει ούτε και ο Ρόσσι να τον ρίξει εξ' αρχής! Αυτό που έκανε και ήθελε ο Μάρκεζ ήταν να παλεύει με το Ρόσσι για να τον καθυστερήσει με τις μάχες και να κάνει διαφορά ασφαλείας ο Λορένθο πράγμα που έγινε! τώρα αν ξάπλωνε ο Ρόσσι κι όλας απο τις μάχες θα ήταν δώρο θεού για τον Μάρκεζ και για το Λορένθο.

Και εκτός αυτού και όπως ο Μάρκεζ έκανε επίθεση λόγω πληγωμένου εγωισμού, έτσι και ο Ρόσσι τα πήρε και τον έπιασε ο Εγωισμός του και κοίταγε καλά καλά ψάχνωντας μαλακισμένες τακτικές, να τον βγάλω έξω για να χάσει χρόνο και να φύγω κάνοντας διαφορά απο Μάρκεζ και κλείνοντας διαφορά απο Λορένθο! (Μαλακία του για μένα- όχι παράνομο λόγω κανονισμών απλά λάθος στρατηγική)

Ο Ρόσσι btw δεν είναι πιο γρήγορος παντού και πάντα οπότε και να έκανε αυτό που λες δεν ήταν σίγουρο οτι θα έπιανε το Λορένθο. Ούτε ήθελε να τον αφήσει ο Μάρκεζ να περάσει ετσι επειδή τον πάει απλά ήθελε μία μάχη καθαρή όπως με όλους τους άλλους οδηγους όχι κομπλεξικά για προσωπικά θέματα.

ξαναδες και εσυ την αναλυση του mamola...
και αμα θελετε χρονους και αποστασεις μεταξυ marquez, lorenzo και rossi, να σας βαλω screenshots για να το καταλαβετε, ποσο μακρυα ηταν οι χρονοι του lorenzo (που δεν μπορουσε να τον πιασει ο marquez) και ποσο κοντα ηταν οι χρονοι rossi κai marquez...

sotos 8
26/10/2015, 14:32
Οταν τον αλλο που στον προηγούμενο αγωνα κάνει ρεκόρ πίστας στον τελευταίο γύρο για να περάσει τον Χορχε και να παρει τη νίκη το λες στημένο , συγνώμη αλλα εισαι μ@λ@κ@ς , γιατι ξέροντας και τον χαρακτήρα του ΜΜ ειναι σίγουρο οτι στο επόμενο αγωνα θα σε παει κολοφερατζα . Επαιξε νομίζοντας οτι ο άλλος θα κολοςει και δεν του βγήκε του γιατρού γι αυτο κι εκνευρίστηκε .Απλα πράγματα . Κ¨-

This is race που έλεγε κάποτε κάποιος .

daz
26/10/2015, 14:39
Συγνώμη μήπως θυμάστε σε τι σελίδα έμεινε το θρεντ εχθές το βράδυ για να συνεχίσω από εκεί που έμεινα?
Ευχαριστώ!

:bawl:

BLiTzER
26/10/2015, 14:42
50.

cityfly
26/10/2015, 14:44
ξαναδες και εσυ την αναλυση του mamola...
και αμα θελετε χρονους και αποστασεις μεταξυ marquez, lorenzo και rossi, να σας βαλω screenshots για να το καταλαβετε, ποσο μακρυα ηταν οι χρονοι του lorenzo (που δεν μπορουσε να τον πιασει ο marquez) και ποσο κοντα ηταν οι χρονοι rossi κai marquez...

κοίτα η ανάλυση του mamola είναι επιπέδου numbersdontl1e.
δηλαδή δεν λένε ψέματα αλλά δεν λένε και ολόκληρη την αλήθεια.
οι χρόνοι τους ήταν όντως κοντά όμως ο τρόπος που γίνονταν οι προσπεράσεις κυρίως από τον Μάρκεζ ήταν ζω πεθαίνω και φλέρταραν με το να φύγουν και οι δυο μαζί. Δικαιολογημένα ο Ρόσσι εκνευρίστηκε αλλά δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι. Όμως - αν όπως φαίνεται όντως ισχύει το ότι το πόδι έφυγε μετά και λόγω της κουτουλιάς του Μάρκεζ, είδα το ποστ το george αλλά δεν το έχω βρει πουθενά στο πρωτότυπο και με βάση την ώρα του λινκ θα μπορούσε να είναι και κακή μετάφραση - είναι εντελώς διαφορετικό λάθος το να τον κόψεις τον άλλο για "φάγωμα" και εντελώς διαφορετικό να πας να τον κλωτσήσεις.
Και ειδικά σε εκείνη τη στροφή που έχει άπλετο χώρο να φρενάρει και να πάει από την άλλη ή ακόμα κι ευθεία να πήγαινε μέχρι να βγει στα χαλίκια έχει απόσταση. Θα έχανε βέβαια πάρα πολύ χρόνο. Αλλά την τούμπα την προκάλεσε μόνος του ο Μάρκεζ. Φάουλ του γιατρού σαφέστατα αλλά όχι η φαουλάρα που θα ήταν αν κλώταγε.

DrEvil
26/10/2015, 14:45
Συγνώμη μήπως θυμάστε σε τι σελίδα έμεινε το θρεντ εχθές το βράδυ για να συνεχίσω από εκεί που έμεινα?
Ευχαριστώ!

:bawl:
23:32 στην 42 περιπου.
23:55 στην 52 επισης περιπου.

bikerted
26/10/2015, 14:46
πολυ καλη αναλυση και πολυ αντικειμενικη...
:beer::beer:
ειναι αυτο που ειχα γραψει καμποσες σελιδες πριν για τα γυρολογια και το κατα ποσο αφησε ο marquez τον lorenzo να ξεμακρυνει, αποφασιζοντας να καθυστερησει τον rossi...
σημειωτεον οτι ο lorenzo και στον 2ο και στον 4ο και στον 5ο και στον 6ο γυρο ειναι πιο γρηγορος απο τον pedrosa...εξαιρεση ο 3ος γυρος που ειναι ο pedrosa με κατι χιλιοστα...

Δεν θα την ελεγα πολυ αντικειμενικη......

Κανενας δεν εχει βάλει τη συνιστωσα της φθορας των ελαστικων....
2 γυροι με τετοια ενταση και προσπερασματα καταστρεφουν τα λαστιχα πολυ γρηγοροτερα!!!
Αντε γραψε γυρους μετα να μαζεψεις 6 δευτερα
:beer:

GhostDog
26/10/2015, 14:51

2 γυροι με τετοια ενταση και προσπερασματα καταστρεφουν τα λαστιχα πολυ γρηγοροτερα!!!

@@ αντικειμενική είναι απλά έχουν δει το ΑΡΝΗΤΙΚΟ κλίμα για την απόφαση (εδώ παίζει petition που μάζεψε 200000 υπογραφές σε 24 ώρες) και έχει πάρει μπρος η μηχανή προπαγάνδας της διοργάνωσης μπας και αντιστρέψει το κλίμα...

σε πόσο απέριψε την ένσταση η FIM; τους πήρε κανά μισάωρο;; και μιλάμε για απόφαση που δίνει και πέρνει παγκόσμια πρωταθλήματα.

sotos 8
26/10/2015, 14:56
οι χρόνοι τους ήταν όντως κοντά όμως ο τρόπος που γίνονταν οι προσπεράσεις κυρίως από τον Μάρκεζ ήταν ζω πεθαίνω και φλέρταραν με το να φύγουν και οι δυο μαζί. Δικαιολογημένα ο Ρόσσι εκνευρίστηκε αλλά δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι. Όμως - αν όπως φαίνεται όντως ισχύει το ότι το πόδι έφυγε μετά και λόγω της κουτουλιάς του Μάρκεζ, είδα το ποστ το george αλλά δεν το έχω βρει πουθενά στο πρωτότυπο και με βάση την ώρα του λινκ θα μπορούσε να είναι και κακή μετάφραση - είναι εντελώς διαφορετικό λάθος το να τον κόψεις τον άλλο για "φάγωμα" και εντελώς διαφορετικό να πας να τον κλωτσήσεις.
Και ειδικά σε εκείνη τη στροφή που έχει άπλετο χώρο να φρενάρει και να πάει από την άλλη ή ακόμα κι ευθεία να πήγαινε μέχρι να βγει στα χαλίκια έχει απόσταση. Θα έχανε βέβαια πάρα πολύ χρόνο. Αλλά την τούμπα την προκάλεσε μόνος του ο Μάρκεζ. Φάουλ του γιατρού σαφέστατα αλλά όχι η φαουλάρα που θα ήταν αν κλώταγε.
City του γιατρόυ δυο φορές του έφυγε η μοτο οταν προσπαθούσε να περάσει τον ΜΜ άρα μάλλον αυτός ζοριζόταν .
Πως δεν τα βλέπετε αυτα περιεργο μου φαίνεται ?

devil's animal
26/10/2015, 14:58

γιατι ρε Θοδωρη, δεν ειναι και αυτο μεσα στο παιχνιδι?
οταν φαγωνεται π.χ. ο pedrosa οταν ξεκιναει χαλια, στις πιο πισω θεσεις (και ας ειναι πιο γρηγορος απο αυτους) και δεν εχει λαστιχο να φτασει τους πρωτοπορους, γιατι δεν μιλαει κανενας?

θα σου πω εγω...
γιατι ο pedrosa δεν εχει ΠΠ..
και κανει προσπερασεις μετα απο πολυ μελετη και με το λιγοτερο δυνατο ρισκο και για εκεινον και για τον συναθλητη του...
με αποτελεσμα να καθυστερει, να μενει πισω πολυ ωρα γιατι το "ψυριζει" και ας καθεται μετα αφου εχει ξεμπερδεψει με την πλεμπα, να γραφει τρελους χρονους κατω απο αυτους των πρωτοπορων και να βγαινει 4ος...

cityfly
26/10/2015, 14:59
City του γιατρόυ δυο φορές του έφυγε η μοτο οταν προσπαθούσε να περάσει τον ΜΜ άρα μάλλον αυτός ζοριζόταν .
Πως δεν τα βλέπετε αυτα περιεργο μου φαίνεται ?

δεν του φυγε η μοτό όταν περνούσε, πήγε να φύγει αυτός δύο φορές μετά από απανωτά περάσματα που τον έσπρωξε ανοιχτά και έκλεισε αναγκαστικά για να μην φύγει ευθεία.
η ουσία δεν είναι στο ποιος ήταν πιο γρήγορος η ουσία είναι στον τρόπο που προσπέρναγε. Και μετά φυσικά στην αντίδρασή του.

devil's animal
26/10/2015, 15:05

ο τροπος που γινονταν οι προσπερασεις απο τον mm στον αγωνα και γινοντουσαν και πριν και μαλλον θα συνεχισουν να γινονται ειναι αυτος που ειναι...επικινδυνος, ρισκαδορος, ζω-πεθαινω...
αλλα αυτος ειναι...δεν θα τον μαθουμε τωρα...
αν ηθελαν να τον διορθωσουν θα μπορουσαν να του τραβαγαν το αυτι περισσοτερο στην moto2 και αργοτερα στα 2 ΠΠ που πηρε στα motoGP...
δεν μπορεις να τον κατηγορεις (οχι εσυ, γενικα) τωρα τον mm, ενω ειναι ο 3ος του χρονος στην μεγαλη κατηγορια για προσπερασεις ζω-πεθαινω...
αυτο ξερει να κανει...να προσπερναει απο παντου ριψοκινδυνα....

και ο rossi, μπορει να φορτωσε γιατι πηγε να το πει το ποιημα 1-2 φορες μονος του σε τερμα κλιση, αλλα δεν ηταν σωστη η αντιδραση του...

εξακολουθω να πιστευω οτι εβγαλε το γονατο για να απωθησει τον marquez...οχι να τον κλωτσησει...να τον απωθησει...
ουτε και νομιζω ηθελε να πεσει...το εγραψα και πιο πριν...
απλως του βγηκε ετσι μ@λακισμενη η αντιδραση και ειναι λογικο να τιμωρειται...

bikerted
26/10/2015, 15:08
Ναι βρε αγορινα αλλα εδω προσπαθουμε να συγκρινουμε χρονους ενος αγωνα που o JLo γυρναγε μονος του και ο Ros μετα απο 3 γυρους φαγωμα να κανει τι???
Ειχε χασει πολυ χρονο και λαστιχο για να πιεσει να τον φτασει....

sotos 8
26/10/2015, 15:13
δεν του φυγε η μοτό όταν περνούσε, πήγε να φύγει αυτός δύο φορές μετά από απανωτά περάσματα που τον έσπρωξε ανοιχτά και έκλεισε αναγκαστικά για να μην φύγει ευθεία.
η ουσία δεν είναι στο ποιος ήταν πιο γρήγορος η ουσία είναι στον τρόπο που προσπέρναγε. Και μετά φυσικά στην αντίδρασή του.
Ναι αλλα οταν το έβλεπες Λαιβ έγραφες οτι ¨παραλίγο να πέσει ο γιατρός στις μαχες με τον ΜΜ ¨ φαίνεται το ξανα σκέφτηκες μετα και η μάχες έγιναν αγωνας κατα του τριμεγιστου απο τον Βελζεβούλ .

devil's animal
26/10/2015, 15:13
Ναι βρε αγορινα αλλα εδω προσπαθουμε να συγκρινουμε χρονους ενος αγωνα που o JLo γυρναγε μονος του και ο Ros μετα απο 3 γυρους φαγωμα να κανει τι???
Ειχε χασει πολυ χρονο και λαστιχο για να πιεσει να τον φτασει....

σου ξαναλεω...οκ...αλλα ετσι ειναι οι αγωνες...
στην τελικη πιο μπροστα απ'τον lorenzo ηταν στην σχαρα της εκκινησης, καλυτερα ξεκινησε...
ας μην τον περναγε ο lorenzo...ας περναγε και αυτος τον marquez αεροπορια οπως εκανε ο lorenzo και ας ανοιγε τον ρυθμο του (οπως εκανε ο lorenzo)...

ξαναλεω..δες γυρολογια...ο Lorenzo πηγαινει ταπα και βρισκεται 2ος πολυ πολυ νωρις...
αργοτερα ειπε οτι ο μονος λογος που δεν πλησιασε τον pedrosa ηταν τα φαγωμενα λαστιχα και η σωστη διαχειριση που ειχε κανει ο dany...παρομοιο γυρολογιο ειχαν οι 2 τους και ο lorenzo προσπαθουσε σοβαρα για την πρωτια...δεν επαναπαυτηκε...

ο rossi δεν μπορουσε για τοσο χαμηλο γυρολογιο...αν μπορουσε πιστευεις οτι δεν θα ειχε φυγει απο την αρχη μπροστα, αφου ειχε και το πλεονεκτημα της πολ ποζισιον?

Arxagelos
26/10/2015, 15:19
Την επαφή που κανει με το κράνος ο ΜΜ στο ποδι του vr46 στην προσπάθεια του να κλείσει προς τα μέσα για να μην βγεί εκτος πίστας στο εσκεμμένο κλείσιμο του ροσυ την βάφτισαν "εσκεμμένη κεφαλιά" και την εσκεμμένη απώθηση του vr46 του στιλ αντε και γ@μησου μ@λακισμενο "φυσιολογική αντίδραση". Anyway άκρη δεν βγαίνει το θεμα ειναι ένα.
Valenthia 2015 3ς ισπανοί στο βάθρο και ο Γώγος να το σηκώνει μεσα στην πατρίδα του...δεν πιστεύω να ξενερωνει κανείς σας????:lol:
343594

BLiTzER
26/10/2015, 15:24
Την επαφή που κανει με το κράνος ο ΜΜ στο ποδι του vr46 στην προσπάθεια του να κλείσει προς τα μέσα για να μην βγεί εκτος πίστας στο εσκεμμένο κλείσιμο του ροσυ

Η μόνη πιθανότητα να βγει εκτός πίστας στη συγκεκριμένη φάση, από το "εσκεμμένο κλείσιμο" του Rossi, με την εξωφρενική ταχύτητα των 50 χλμ/ώρα σε δρόμο με 25 μέτρα πλάτος, θα ήταν αν ήταν γυναίκα και πρωτοκαβαλούσε μοτοσυκλέτα την προηγούμενη μέρα.

Oh wait. Τουλάχιστον ένα από αυτά είναι αλήθεια.

Ζεύκας
26/10/2015, 15:28
Valenthia 2015 3ς ισπανοί στο βάθρο και ο Γώγος να το σηκώνει μεσα στην πατρίδα του...δεν πιστεύω να ξενερωνει κανείς σας????:lol:
343594

όχι μωρέ ιδέα σου.
εξάλλου ο Λορένθο είναι ο γρηγορότερος και καλύτερος αναβάτης όλων των εποχών.

η τουλάχιστον αυτό σκέφτεται όταν αυνανίζεται.

devil's animal
26/10/2015, 15:28
Την επαφή που κανει με το κράνος ο ΜΜ στο ποδι του vr46 στην προσπάθεια του να κλείσει προς τα μέσα για να μην βγεί εκτος πίστας στο εσκεμμένο κλείσιμο του ροσυ την βάφτισαν "εσκεμμένη κεφαλιά" και την εσκεμμένη απώθηση του vr46 του στιλ αντε και γ@μησου μ@λακισμενο "φυσιολογική αντίδραση". Anyway άκρη δεν βγαίνει το θεμα ειναι ένα.
343594

πολλα τα σεναρια...
εγω αν υποστηριζα lorenzo δεν θα χαιρομουν τοσο ευκολα...
αν βγει 3ος ο lorenzo μην θελοντας να μπλεξει σε μαχες και ρισκαροντας την πτωση για να το παρει πρεπει ο rossi να βγει απο 7ος και κατω...
ειναι πολυ ευκολο με τις σημαδουρες να ανεβει στην 6 θεση ο ροσεας...

αν βγει βεβαια 2ος δυσκολευουν πολυ τα πραγματα για τον rossi..γιατι και 4ος να βγει και να ισοβαθμισουν, το παιρνει ο lorenzo λογω νικων...

chillipf
26/10/2015, 15:29
343594

Ας μη μιλήσω :yuck:

chillipf
26/10/2015, 15:31
πολλα τα σεναρια...
εγω αν υποστηριζα lorenzo δεν θα χαιρομουν τοσο ευκολα...
αν βγει 3ος ο lorenzo μην θελοντας να μπλεξει σε μαχες και ρισκαροντας την πτωση για να το παρει πρεπει ο rossi να βγει απο 7ος και κατω...
ειναι πολυ ευκολο με τις σημαδουρες να ανεβει στην 6 θεση ο ροσεας...

αν βγει βεβαια 2ος δυσκολευουν πολυ τα πραγματα για τον rossi..γιατι και 4ος να βγει και να ισοβαθμισουν, το παιρνει ο lorenzo λογω νικων...

Αν πάει τελικά

cityfly
26/10/2015, 15:34
ο τροπος που γινονταν οι προσπερασεις απο τον mm στον αγωνα και γινοντουσαν και πριν και μαλλον θα συνεχισουν να γινονται ειναι αυτος που ειναι...επικινδυνος, ρισκαδορος, ζω-πεθαινω...
αλλα αυτος ειναι...δεν θα τον μαθουμε τωρα...
αν ηθελαν να τον διορθωσουν θα μπορουσαν να του τραβαγαν το αυτι περισσοτερο στην moto2 και αργοτερα στα 2 ΠΠ που πηρε στα motoGP...
δεν μπορεις να τον κατηγορεις (οχι εσυ, γενικα) τωρα τον mm, ενω ειναι ο 3ος του χρονος στην μεγαλη κατηγορια για προσπερασεις ζω-πεθαινω...
αυτο ξερει να κανει...να προσπερναει απο παντου ριψοκινδυνα....

και ο rossi, μπορει να φορτωσε γιατι πηγε να το πει το ποιημα 1-2 φορες μονος του σε τερμα κλιση, αλλα δεν ηταν σωστη η αντιδραση του...

εξακολουθω να πιστευω οτι εβγαλε το γονατο για να απωθησει τον marquez...οχι να τον κλωτσησει...να τον απωθησει...
ουτε και νομιζω ηθελε να πεσει...το εγραψα και πιο πριν...
απλως του βγηκε ετσι μ@λακισμενη η αντιδραση και ειναι λογικο να τιμωρειται...

στα δύο τελευταία δε διαφωνούμε, και προσωπικά από τα βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά γίνεται με το πόδι εκτός του ότι γίνεται αφού πέφτει ο Μάρκεζ πάνω του. Αλλά θεωρώ σουρεαλισμό να δηλώνει ο race director ότι Marquez did not make any contact, did not break any rules as such, but we feel that his behaviour was causing problems to Rossi who reacted. Αυτό είναι Βουλγαράκης rules.
δε διαφωνώ με το ότι έπρεπε να τιμωρηθεί ο Ρόσσι διαφωνώ με το θεωρείται (από όποιους) ο Μάρκεζ το κακόμοιρο θύμα.

Arxagelos
26/10/2015, 15:34
Οποιος ξενερωνει που θα το σηκώσει ο Γωγος μεσα στην πατρίδα του....:bawl:
343596

devil's animal
26/10/2015, 15:37
Αν πάει τελικά

αν δεν παει πολλοι θα τον πουν φυγοπονο...
οπως και στην συνεντευξη που δεν πηγε...τεραστιο λαθος...

κανονικα πρεπει να σεβαστει την αποφαση των κριτων και να παει και να δωσει το 110% του εαυτου του για να το παρει...ετσι θα το(ν) χαρει ο κοσμος...

πως δλδ οταν ηταν πιο μικρος τους προσπερναγε ολους οντας σχετικα πισω και το(ν) χαιρομασταν? και αλλοι το εχουν κανει...και ο biaggi το εκανε στα SBK και ο marquez το εχει κανει και ο ιδιος αν θυμαμαι καλα...οχι οτι νικησαν...απλα βγηκαν στην πρωτη 4αδα...

αυτο θα εκανε ενας σωστος ΠΠ...
αν δεν παει θα ειναι fail...

simoril
26/10/2015, 15:41
Πες μας πότε ο Rossi καθυστερούσε επίτηδες αλλον αναβάτη με σκοπό να κοντρολλάρει την έκβαση του αγώνα.
Μπορείς? :rolleyes:

laguna seca 2008