Σύνδεση

View Full Version : MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14

MG-KTiNoS
28/10/2015, 10:05
343738

Μλκ μου όταν είχα εφευρει τον όρο μοτοτζιπολόγος δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα έφτανε σε τέτοια επίπεδα ! !! ! '
:uplate:

bikerted
28/10/2015, 11:24
Κλαιω!!!

https://www.youtube.com/watch?v=_ErJhIX98D4

:bawl::bawl::bawl:

spyrakos35
28/10/2015, 12:14
Κλαιω!!!

:lol:

Argonautis46
28/10/2015, 14:07
Όταν απαξιώνουμε τα λεγόμενα ενός θρύλου γιατί μας χαλάει την "σούπα" τότε κάτι δεν πάει καλά με εμάς, δεν είναι στραβός ο γιαλός.. ;)

Ποιος τα απαξίωσε?
Έχασε τα λογικά του. Ολοι το είδαμε. Το πόσο τον δικαιολογεί ο καθένας είναι στην κρίση του. Για μένα ηταν όλα ανθρώπινα συναισθήματα. Όσο εύκολα κατηγορείται μερικοί τον Ρόσσι οτι είναι επαγγελματίας και θα έπρεπε να συγκρατησει τα νεύρα τουκλπ κλπ τόσο εύκολα δικαιολογείται τον Marquez που έκανε ευτά που έκανε. Γιατι λέτε πως ο Γιατρος τον προκάλεσε, αρα τα λούζεται τώρα. Αμ όχι. Επαγγελματίας είναι και ο Marquez και θα έπρεπε στην πίστα να είναι λογικός. Θα έπρεπε να μην εμπλακεί στο ΠΠ. Θα έπρεπε να μην προσπαθήσει να ρήξει τον Ρόσσι. Και ο Ρόσσι θα έπρεπε να παραμείνει λογικός να μην κόψει ταχύτητα μπλα μπλα. Τα βλέπεται λοιπον που μιλάτε λες και κατέχεται την αλήθεια??
Οταν είσαι απ' εξω καλά είναι. Μπορείς και βλέπεις το λογικό. Μέσα όμως διαφέρουν τα πράγματα και καθένας σας να ηταν επαγγελματίας θα μπορούσε να έχει ίδια αντίδραση.

RaGe_Raptor
28/10/2015, 14:16
Κλαιω!!!

343751

tomy
28/10/2015, 14:24
Ποιος τα απαξίωσε?
Έχασε τα λογικά του. Ολοι το είδαμε. Το πόσο τον δικαιολογεί ο καθένας είναι στην κρίση του. Για μένα ηταν όλα ανθρώπινα συναισθήματα. Όσο εύκολα κατηγορείται μερικοί τον Ρόσσι οτι είναι επαγγελματίας και θα έπρεπε να συγκρατησει τα νεύρα τουκλπ κλπ τόσο εύκολα δικαιολογείται τον Marquez που έκανε ευτά που έκανε. Γιατι λέτε πως ο Γιατρος τον προκάλεσε, αρα τα λούζεται τώρα. Αμ όχι. Επαγγελματίας είναι και ο Marquez και θα έπρεπε στην πίστα να είναι λογικός. Θα έπρεπε να μην εμπλακεί στο ΠΠ. Θα έπρεπε να μην προσπαθήσει να ρήξει τον Ρόσσι. Και ο Ρόσσι θα έπρεπε να παραμείνει λογικός να μην κόψει ταχύτητα μπλα μπλα. Τα βλέπεται λοιπον που μιλάτε λες και κατέχεται την αλήθεια??
Οταν είσαι απ' εξω καλά είναι. Μπορείς και βλέπεις το λογικό. Μέσα όμως διαφέρουν τα πράγματα και καθένας σας να ηταν επαγγελματίας θα μπορούσε να έχει ίδια αντίδραση.

Δεν νομίζω ότι κάπου διεκδίκησα την κατοχή κάποιας αλήθειας, αλλά είμαι πάντα ανοικτός στις δικές σας αλήθειες και ψυχοσωματικές αναλύσεις. Η παρέμβαση μου αφορούσε αποκλειστικά τον απαξιωτικό χαρακτήρα που είχε, κατ' εμέ, η αναφορά στον Agostini. Θα ήθελα βέβαια την ίδια ανάλυση και αν στην θέση του Marquez βρισκόταν ο Rossi..
Οι άνθρωποι άλλωστε δεν ερυθριάζουν για τις αδικίες που διαπράττουν, αλλά για εκείνες που υφίστανται..

Argonautis46
28/10/2015, 14:34
Δεν νομίζω ότι κάπου διεκδίκησα την κατοχή κάποιας αλήθειας, αλλά είμαι πάντα ανοικτός στις δικές σας αλήθειες και ψυχοσωματικές αναλύσεις. Η παρέμβαση μου αφορούσε αποκλειστικά τον απαξιωτικό χαρακτήρα που είχε, κατ' εμέ, η αναφορά στον Agostini. Θα ήθελα βέβαια την ίδια ανάλυση και αν στην θέση του Marquez βρισκόταν ο Rossi..
Οι άνθρωποι άλλωστε δεν ερυθριάζουν για τις αδικίες που διαπράττουν, αλλά για εκείνες που υφίστανται..

Περι αλήθειας θα στο έλεγα ευθέως. Δεν θα έλεγα "μερικοί". Και λέω μερικοί γιατι δεν αναφέρομαι σε έναν.
Όπως και να έχει. Ειδικά εδω μέσα δεν είδα κάποιος να απαξιώνει τα λεγόμενα του Agostini.
Για την ανάλυση που λες. Ουδέτερα λέω οτι λέω. Εγω είδα νεύρα και απο τις δύο πλευρες.
Θα ήθελα και εγω να δω αναλύσεις σε περίπτωση που στη στολή του Marquez βρισκόταν ο Rossi και αντίστροφα.

foogr01
28/10/2015, 14:39
Κλαιω!!!

:bawl: :bawl: :bawl:

Billymuse
28/10/2015, 20:31
και το κομάτι με τα αδέρφια Εσπαργκαρό.. ειμαι ο μεγαλυτερος σου αδερφός άσε με να περάσω...και μετα το ίδιο λεει ο Βινιάλες..αχχαχαχα

Dimos35
28/10/2015, 21:05
Η καλυτερη φωτό του αγώνα!
Φανταστική!!! Φίλε Sapila μήπως υπάρχει κάποιο link που να είναι σε υψηλή ανάλυση;

bikerted
28/10/2015, 21:06
Προσωπικα το καλυτερο ειναι στην "τουμπα" του ΜΜ η φωνη απο το Tekken "Rossi WINS"

:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

bikerted
28/10/2015, 23:41
Και συνεχιζω το κλαμα απερισπαστος......
και ακαθεκτος.......

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Η ΒΕΝΤΕΤΑ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=0sCbJCDHVpg&sns=fb

:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

amyroukai
29/10/2015, 06:30
Πολύ δεν το συμπλεξάρει ο Μαρκεθ;
Και μήπως δεν πολύ ανοίγει στις ευθείες γιατί περιμένει τον Ροσι;

http://m.ilgiornale.it/video/la-telecamera-della-honda-da-ragione-a-vale-marquez-nei-guai/1188215/

Innersense
29/10/2015, 07:14
Μισό εκατομμύριο ηλεκτρονικές υπογραφές μέσα σε 72 περίπου ώρες.
Καλό θα ήταν να μην υποτιμάμε την αξία ενός δημοψιφήσματος.
https://www.change.org/p/motogp-race-director-mike-webb-remove-the-penalty-from-valentino-rossi-and-bring-back-integrity-to-the-championship-49da4f09-7682-4987-aa70-a869d5b05605

spyrakos35
29/10/2015, 07:59
https://www.change.org/p/motogp-race-director-mike-webb-remove-the-penalty-from-valentino-rossi-and-bring-back-integrity-to-the-championship-49da4f09-7682-4987-aa70-a869d5b05605

ναι, ναι...

και με το "ΟΧΙ" θυμάμαι, προσφάτως, τους πήραμε τα σώβρακα

:bawl:

Vice
29/10/2015, 08:02
Εάν στην θέση του Rossi ήταν ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος θα τον είχαμε/είχανε κρεμάσει στο σύνταγμα. Αλλά επειδή είναι ο Ρόσσι (και ως γνωστόν ο Ρόσσι είναι ο Ρόσσι ρε αγόρι μου πως να το κάνουμε;) ψάχνουμε/ψάχνουμε ελαφρύντικά, δικαιολογίες, αιτιολογήσεις και χιλια δυο.

Ξεκολήστε με τα οπαδιλίκια για λίγο και ξεχωρίστε στο μυαλό σας τι είναι θεμιτό και τι αθέμιτο για ένα αγώνα MotoGP.

Όπως και να το πάρεις απο αγωνιστικής πλευράς ο Μαρκέζ κινούταν μέσα στα πλαίσια του αγώνα. Μαλάκας; ΝΑΙ! Ηθικός; ΟΧΙ! Αλλά...ήταν προβλεπόμενος όσον αφορά τον αγώνα διότι δεν ηταν αναγκασμένος να ανοιξει για κανέναν και ταυτόχρονα έκανε αυτό που ο ίδιος θεωρούσε καλύτερο για την καριέρα του δηλαδή να δυσκολέψει τον Ρόσσι από το να πάρει 10ο παγκόσμιο. Θα έχει ένα λιγότερο πρωτάθλημα να πάρει ο ίδιος για να είναι ο καλύτερος όλων. Τέλος.

Ο Ρόσσι από την άλλη από το να φάει καμια τούμπα λόγω του κυριου "δεν έχω να χάσω τίποτα" Μαρκέζ προτίμησε να τον βγάλει απο την μέση με αθέμιτα μέσα. Αυτό μπορέι να έγινε λόγω νεύρων, μπορεί να έγινε και επίτηδες γιατί και ο ίδιος ο Ρόσσι ξέρει ποιός είναι ο Ρόσσι. Όπως και να έχει ήταν αθέμιτη κίνηση και ΔΕΝ έχει θέση σε έναν αγώνα GP.

Όποιος διαφωνεί θέλω να σκεφτεί τι θα έλεγε άν οι ρόλοι ήταν ανεστραμένοι. Αν δηλαδή ο Μαρκέζ διεκδικούσε το πρωτάθλημα και ο Ρόσσι έτρωγε την τούμπα με τον ίδιο τρόπο.

spyrakos35
29/10/2015, 08:09
Όποιος διαφωνεί θέλω να σκεφτεί τι θα έλεγε άν οι ρόλοι ήταν ανεστραμένοι. Αν δηλαδή ο Μαρκέζ διεκδικούσε το πρωτάθλημα και ο Ρόσσι έτρωγε την τούμπα με τον ίδιο τρόπο.

όταν ο ΜΜ με τον Χόρχε το 2013 παλεύανε για τον τίτλο, ο ρόσσι εμεινε έξω από την μάχη τους

προσωπικά ΔΕΝ εχει να κάνει με ονόματα.... ο ΜΜ επαιξε το δικό του βρώμικο παιχνίδι, δήθεν μέσα στα όρια της νομιμότητας αλλά και ο ίδιος ξέρει οτι ήθελε να ριξει τον ρόσσι...
ΔΕΝ εχω ξαναδεί να πέφτει αναβάτης, χωρίς χιλιόμετρα και να πηγαίνει χαλαρός να σηκώσει το μηχανάκι του, να το βάζει μόνος του μπρος και να πηγαίνει χαλαρά στα πιτς χωρίς ΚΑΝ να δοκιμάσει αν μπορεί να συνεχίσει.... και ποιος εεεε? ο ΜΜ που σε κάθε τούμπα αφηνιάζει....
Εμένα αυτό και μόνο (βγάλε ΟΛΑ τα άλλα απ έξω) μου φαίνεται εντελώς κουλό....

Την ίδια θεση θα έπαιρνα είτε στο συμβάν ήταν ο ρόσσι είτε ο "αγνωστος χ" με wild card

καλημέρα

spyro
29/10/2015, 09:06
......

και όμως έγινε (χωρίς την τούμπα) ......... το 2013 στο τελευταίο αγώνα στη Valencia ..... ο Ροσσι να μη διεκδικεί τίποτα και να παλεύει ο ΜΜ με τον JL για το πρωτάθλημα. Σε εκεινον τον αγώνα ο Ρόσσι είχε πει "στα τέτοια μου. εγώ δεν προσπερνάω κανέναν και δεν βοηθάω κανέναν. θα το παίξω γερμανός και θα κάνω οτι οδηγώ γρήγορα αλλα στην ουσία κάνω βόλτα μεσα στο grid γιατι δε θέλω να κερδίσει το ΠΠ ο JL. θα είμαι μια ωραία κυρία και θα σφυρίζω αδιάφορα"

κάπως έτσι θα ήθελε τωρα τα πράγματα και για τους άλλους. όλοι να σφυρίζουν αδιάφορα εκτός απο αυτόν και τον JL και δεδομένης της διαφοράς στους πόντους να βγαίνει πάντα 2ος και να πάρει ΠΠ.

πλακα πλακα τώρα που το λεω αρχίζω να πιστεύω οτι ο Γιατρός έχει έναν ακόμα λόγο να είναι τσαντισμένος με τον ΜΜ. το 2013 του είχε δώσει πρωτάθλημα σε εκείνον τον αγώνα του πιτσιρικά

byron
29/10/2015, 09:15
Αν θυμάμαι καλά Σπύρο, καμμία μάχη δεν έγινε τότε, εκτός απ΄το ότι ο ΜΜ πετώντας τον Pedrosa κάτω μερικούς αγώνες πριν του στέρησε το πρωτάθλημα.
Το 2013 ο JL κέρδισε εύκολα, και απ΄ότι είχε πει ο ίδιος καθυστερούσε τον ρυθμό του προκειμένου να μαζευτούν πίσω του και να περάσουν κάποιοι τον ΜΜ προκειμένου να χάσει βαθμούς (έπρεπε να τερματίσει 5ος και κάτω). Και αν δεν κάνω λάθος οι διαφορές των πέντε πρώτων μεταξύ τους ήταν το χάος.

byron
29/10/2015, 09:16
πλακα πλακα τώρα που το λεω αρχίζω να πιστεύω οτι ο Γιατρός έχει έναν ακόμα λόγο να είναι τσαντισμένος με τον ΜΜ. το 2013 του είχε δώσει πρωτάθλημα σε εκείνον τον αγώνα του πιτσιρικά

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Antonisss
29/10/2015, 09:19
όταν ο ΜΜ με τον Χόρχε το 2013 παλεύανε για τον τίτλο, ο ρόσσι εμεινε έξω από την μάχη τους

προσωπικά ΔΕΝ εχει να κάνει με ονόματα.... ο ΜΜ επαιξε το δικό του βρώμικο παιχνίδι, δήθεν μέσα στα όρια της νομιμότητας αλλά και ο ίδιος ξέρει οτι ήθελε να ριξει τον ρόσσι...
ΔΕΝ εχω ξαναδεί να πέφτει αναβάτης, χωρίς χιλιόμετρα και να πηγαίνει χαλαρός να σηκώσει το μηχανάκι του, να το βάζει μόνος του μπρος και να πηγαίνει χαλαρά στα πιτς χωρίς ΚΑΝ να δοκιμάσει αν μπορεί να συνεχίσει.... και ποιος εεεε? ο ΜΜ που σε κάθε τούμπα αφηνιάζει....
Εμένα αυτό και μόνο (βγάλε ΟΛΑ τα άλλα απ έξω) μου φαίνεται εντελώς κουλό....

Την ίδια θεση θα έπαιρνα είτε στο συμβάν ήταν ο ρόσσι είτε ο "αγνωστος χ" με wild card

καλημέρα

Το δεξί μαρσπιέ ξεριζώθηκε μετά την πτώση, αν δεις από το onboard του ΜΜ φαίνεται ξεκάθαρα σε ένα καρέ, δεν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο παρά να το παρκάρει

spyrakos35
29/10/2015, 09:33
Το δεξί μαρσπιέ ξεριζώθηκε μετά την πτώση, αν δεις από το onboard του ΜΜ φαίνεται ξεκάθαρα σε ένα καρέ, δεν μπορούσε να κάνει και κάτι άλλο παρά να το παρκάρει

από την κλωτσα του καρατέκα θα ήταν.... :lol:

δεν το είχα πάρει πρέφα αυτό, το ομολογώ

mixalhsCr
29/10/2015, 09:46
http://www.contra.gr/Motorsport/World/MotoGP/video-toy-marquez-dikaiwnei-ton-rossi.3743722.html

stam2
29/10/2015, 10:20
Πολύ δεν το συμπλεξάρει ο Μαρκεθ;
Και μήπως δεν πολύ ανοίγει στις ευθείες γιατί περιμένει τον Ροσι;

http://m.ilgiornale.it/video/la-telecamera-della-honda-da-ragione-a-vale-marquez-nei-guai/1188215/

http://www.contra.gr/Motorsport/World/MotoGP/video-toy-marquez-dikaiwnei-ton-rossi.3743722.html

το βίντεο έχει καθυστέρηση 2 δευτερόλεπτα στον ήχο.

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να βγάλετε τηλεδιάγνωση, να λαμβάνετε σωστά υπ' όψιν τα στοιχεία.

DoctoR_k6
29/10/2015, 10:50
Εάν στην θέση του Rossi ήταν ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ άλλος θα τον είχαμε/είχανε κρεμάσει στο σύνταγμα. Αλλά επειδή είναι ο Ρόσσι (και ως γνωστόν ο Ρόσσι είναι ο Ρόσσι ρε αγόρι μου πως να το κάνουμε;) ψάχνουμε/ψάχνουμε ελαφρύντικά, δικαιολογίες, αιτιολογήσεις και χιλια δυο.

Ξεκολήστε με τα οπαδιλίκια για λίγο και ξεχωρίστε στο μυαλό σας τι είναι θεμιτό και τι αθέμιτο για ένα αγώνα MotoGP.

Όπως και να το πάρεις απο αγωνιστικής πλευράς ο Μαρκέζ κινούταν μέσα στα πλαίσια του αγώνα. Μαλάκας; ΝΑΙ! Ηθικός; ΟΧΙ! Αλλά...ήταν προβλεπόμενος όσον αφορά τον αγώνα διότι δεν ηταν αναγκασμένος να ανοιξει για κανέναν και ταυτόχρονα έκανε αυτό που ο ίδιος θεωρούσε καλύτερο για την καριέρα του δηλαδή να δυσκολέψει τον Ρόσσι από το να πάρει 10ο παγκόσμιο. Θα έχει ένα λιγότερο πρωτάθλημα να πάρει ο ίδιος για να είναι ο καλύτερος όλων. Τέλος.

Ο Ρόσσι από την άλλη από το να φάει καμια τούμπα λόγω του κυριου "δεν έχω να χάσω τίποτα" Μαρκέζ προτίμησε να τον βγάλει απο την μέση με αθέμιτα μέσα. Αυτό μπορέι να έγινε λόγω νεύρων, μπορεί να έγινε και επίτηδες γιατί και ο ίδιος ο Ρόσσι ξέρει ποιός είναι ο Ρόσσι. Όπως και να έχει ήταν αθέμιτη κίνηση και ΔΕΝ έχει θέση σε έναν αγώνα GP.

Αθεμιτα επειδη τον εβγαλε εκτος γραμμης κ τον κοιταξε στραβα...ενω πιο πριν μ@λακιζοταν?
Ποσα video θελετε για να καταλαβετε πως δεν τον εριξε ο Ροσι κ απλα το Μ2λακιστηρι ηθελε να χαλασει τον αγωνα του Ροσι γιατι απλα τα ειχε χαμενα??
Δηλαδη ελεος πλεον ειπαμε να μην τον χωνευετε αλλα πλεον αρχιζει κ φαινεται τι συνεβει ακριβως...μονο ο ΜΜ περιμενετε να δηλωσει πως επεσα πανω του κ δεν φταιει ο Ροσι(Αλλα κ εκει κατι θα βρειτε να πειτε)?

mixalhsCr
29/10/2015, 11:40
2.185 δευτερολεπτα καθυστερηση εχει.....κλαιω.......

sniper
29/10/2015, 11:50
Mετά από αυτό (http://www.ilgiornale.it/news/sport/telecamera-honda-ora-mette-nei-guai-marquez-1188223.html) (από τον ΔΔ στο FB) όποιος δει το βίντεο και ξέρει να καβαλάει έστω και 50ρι σκουτερ, θα απαγόρευε για 1-2 χρόνια στον ΜΜ να μπει σε πίστα.

spyrakos35
29/10/2015, 11:59
Mετά από αυτό (http://www.ilgiornale.it/news/sport/telecamera-honda-ora-mette-nei-guai-marquez-1188223.html) (από τον ΔΔ στο FB) όποιος δει το βίντεο και ξέρει να καβαλάει έστω και 50ρι σκουτερ, θα απαγόρευε για 1-2 χρόνια στον ΜΜ να μπει σε πίστα.

μην είσαι σιγουρος οτι θα το καταλάβουν όλοι βέβαια

sniper
29/10/2015, 12:05
μην είσαι σιγουρος οτι θα το καταλάβουν όλοι βέβαια

Αναφέρομαι σε ανθρώπους με νοημοσύνη πάνω του καρότου και με αντικειμενικότητα.

tomy
29/10/2015, 12:05

Μέχρι την "πρωτοβουλία" του Rossi δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από την Αργεντινή
https://www.youtube.com/watch?v=vSQA7WKuRv0

ή παλιότερα
https://www.youtube.com/watch?v=JY9mrKR5SkA

Προσωπικά αγαπάω τα MotoGp ακριβώς για αυτό τον λόγο, που επισημαίνει και ο γιατρός κλείνοντας την συνέντευξη τύπου, για τις "μεγάλες μάχες"..

Argonautis46
29/10/2015, 12:07
Φίλε vice εγω θα ήθελα στη θέση του Rossi να είχαμε τον Λορε να είχαμε να λέγαμε για πέτσινα ΠΠ και για πρωταθλητές των διασυνδέσεων.

Εντάξει. Λογικό ο Ροσσι να έχει αντικειμενικούς φανατικά αντιφανατικούς.
Εδω ο άνθρωπος έχει την απαίτηση να σφυράει αδιάφορα όλο το grid (ετσι γενικά και αόριστα, λες και δεν έγινε απολύτως τίποτα με τον ΜΜ) για να πάρει ΠΠ , πως να μην είσαι αντικειμενικός, φανατικά αντιφανατικός.
Μου αρέσει πάρα πολύ ο αέρας γνώσης και αντικειμενικότητας. Σε αντιροσσικό θα πηγαίνω να ρωτάω αμα θέλω. :bawl:

343796

Το βίντεο δεν είπαμε οτι έχει καθυστέρηση στον ήχο? Σοβαρά ρωτάω.

GFawkes
29/10/2015, 12:18
και αν δεν ειμαι ουτε ροσσικος ουτε αντιροσσικος

καλα του εκανε!!!

αμα θελεις να τρεξεις ....τρεχα...

αν οχι κανε στην ακρη...

απλο...

αλλιως τον π@υλο

sniper
29/10/2015, 12:21
...

Το βίντεο δεν είπαμε οτι έχει καθυστέρηση στον ήχο? Σοβαρά ρωτάω.

Ναι έχει. Αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι ΚΑΙ περιμενει τον Ρόσσι ΚΑΙ οτι πέφτει πάνω στον Ρόσσι.

George_Sp
29/10/2015, 12:28
https://www.facebook.com/motoworldmvagusta/videos/1014649745224156/

Ζεύκας
29/10/2015, 12:52

ο ΜΜ έχει "πεθάνει" στις καρδιές των φιλάθλων.
η υστεροφημία του καταστράφηκε για πάντα.

στην εποχή μας που οι αθλητικοί αγώνες βιντεοσκοπούνται από κάθε πιθανή γωνία
και οι πληροφορίες μέσω ίντερνετ μεταδίδονται αστραπιαία κανένα λάθος δεν μπορεί να κρυφτεί.

κι όταν παίζεις πουστιά σε ένα εν ενεργεία Θρύλο, τότε πας άκλαφτος.
μπήκα από περιέργεια στο προφίλ του ΜΜ, το τι κράξιμο, το τι βρισίδι του ρίχνουνε κατά χιλιάδες δεν λέγεται.

stam2
29/10/2015, 12:53
343802 για μενα αυτο ειναι πολυ ασχημη κινηση. Οσο δικιο ή αδικο αν εχει.... δεν κανεις τετοια χειρονομια πανω στους πανηγυρισμους.... καποιος πρεπει να του μαθει τη σωστη επικοινωνια αυτου του ανθρωπου...

alex14
29/10/2015, 12:55
343802 για μενα αυτο ειναι πολυ ασχημη κινηση. Οσο δικιο ή αδικο αν εχει.... δεν κανεις τετοια χειρονομια πανω στους πανηγυρισμους.... καποιος πρεπει να του μαθει τη σωστη επικοινωνια αυτου του ανθρωπου...

Ο ορισμος του ΞΕΦΤΙΛΑ :yuck:

Ζεύκας
29/10/2015, 12:57

ρε το παιδί είναι βλαμμένο ειλικρινά.

είναι ο απουσιολόγος που χαίρεται να παίρνει 20 και να καταδίδει τους ταραξίες για επιβραβεύση
και όλοι τον κράζουν και του πετάνε χαρτάκια και τον βρίζουν και αυτός στο κόσμο του.

εκεί, χαίρεται με τους βαθμούς και κανένας δεν τον παίζει

vassilis88
29/10/2015, 12:58
https://www.facebook.com/motoworldmvagusta/videos/1014649745224156/

:tooth::tooth::tooth::tooth:

sniper
29/10/2015, 13:02

είναι ο απουσιολόγος που χαίρεται να παίρνει 20 και να καταδίδει τους ταραξίες για επιβραβεύση
και όλοι τον κράζουν και του πετάνε χαρτάκια και τον βρίζουν και αυτός στο κόσμο του.

Eίναι το αποτέλεσμα της θεοποίησης... The fantastic four, οι εξωγήινοι, οι απίστευτοι και οι ξενέρωτοι φλώροι που το μοναδικό πράγμα που κάνουν απο πιτσιρίκια (αποστειρωμένοι από την πραγματικότητα και την ζωή) είναι να είναι στην πίστα πάνω σε πρωτότυπα και νομίζουν ότι η ζωή τους ανήκει.

Αρχίζω να συμπαθώ (ή να λυπάμαι) το κοντό.... 2 αγώνες back to back κέρδισε και κανένας δεν ασχολείται μαζί του (κακώς). Η δε εκφραση του στο πόντιουμ παίζει να είναι "Ρε τον μλκ τον βρόντακα, τι άλλο πρέπει να κάνω για να μην ασχολούνται μαζί του; Να πέσω εγώ πάνω του;"

Ζεύκας
29/10/2015, 13:14
Αρχίζω να συμπαθώ (ή να λυπάμαι) το κοντό.... 2 αγώνες back to back κέρδισε και κανένας δεν ασχολείται μαζί του (κακώς). Η δε εκφραση του στο πόντιουμ παίζει να είναι "Ρε τον μλκ τον βρόντακα, τι άλλο πρέπει να κάνω για να μην ασχολούνται μαζί του; Να πέσω εγώ πάνω του;"

μα να σου πω κι εγώ το ίδιο.

νταξ loser ήταν μια ζωή, τώρα έγινε συμπαθητικούλης loser.

stam2
29/10/2015, 13:19
PEDROSA με 3 επίθετα:

πάντα ηθικός,
πάντα άτυχος,
και δυστυχώς γυάλινος.

Ζεύκας
29/10/2015, 13:29

μπήκα και στο προφίλ του (Λορένθο)

πω πω τι του γράφουνε, εγώ θα τον έσβηνα το λογαριασμό και θα κρυβόμουν σε λαγούμι από τη ντροπή.

τι καθίκι, τι μαλάκα, τι πουτάνας γιο, τι μπάσταρδο...

stam2
29/10/2015, 13:36
καλά μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς...
ξέρεις πόσοι ροσσικοί μπαίνουν στα προφίλ τους και τους κατεβάζουν ευχολόγια?

spyro
29/10/2015, 13:48
όλα πάντως είχαν ξεκινήσει απο την Laguna Seca το 2013. Απο τότε ξεκίνησε το ξύλο μεταξύ τους.

ο Ρόσσι ποτέ δε το χώνεψε το in your face καλημέρα σας του μικρού. του έχει μήνει απωθημενο και απο τότε (παρ' όλες τις δηλώσεις) ο πόλεμος ήταν πόλεμος.

μεταξύ μας τώρα είναι και απο τα σκηνικά που δύσκολα ξεπερνάς σαν αναβάτης. τα ίδια έπαθε ψυχολογικά και ο Στόνερ.

chillipf
29/10/2015, 13:53
Με κάτι τέτοιες συμπεριφορές τον βλέπω τον 46 να κάθεται 2-3 χρονάκια ακόμα στην κατηγορία
Έχει λόγους σοβαρούς τελικά :cool:

υγ και όσο αντέξει εννοείται

irinia
29/10/2015, 14:07
ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.........

Όσοι ΒΛΑΚΩΔΩΣ επιμένετε και ψάχνετε συνέχεια να δείτε ,βίντεο και κόντρα βίντεο.
Τόσο δύσκολο είναι..?? Ένας τσόγλανος χάλασε τον αγώνα ενός οδηγού και αφού δεν
μπορούσε να τον καθυστερήσει περισσότερο στο τέλος πήγε να τον ρίξει όπως το ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ
πριν 3-4 αγώνες και ΞΑΝΑΕΠΕΣΕ αυτός...!!!
ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...!!!
Επειδή όμως το ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ,γουστάρω να δω ένα άνοιγμα στη Βαλένθια και
να περνάει ο γιατρός ανάμεσα τους ερχόμενος από την τελευταία σειρά...!!!!

GFawkes
29/10/2015, 14:09
ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.........

Όσοι ΒΛΑΚΩΔΩΣ επιμένετε και ψάχνετε συνέχεια να δείτε ,βίντεο και κόντρα βίντεο.
Τόσο δύσκολο είναι..?? Ένας τσόγλανος χάλασε τον αγώνα ενός οδηγού και αφού δεν
μπορούσε να τον καθυστερήσει περισσότερο στο τέλος πήγε να τον ρίξει όπως το ΞΑΝΑΕΚΑΝΕ
πριν 3-4 αγώνες και ΞΑΝΑΕΠΕΣΕ αυτός...!!!
ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...!!!
Επειδή όμως το ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ,γουστάρω να δω ένα άνοιγμα στη Βαλένθια και

:evil::beer:

bleach
29/10/2015, 14:09
Στις πόσες σελίδες λέτε να τ' αφήσουμε πίσω και να προχωρήσουμε; :)

spyrakos35
29/10/2015, 14:13
Στις πόσες σελίδες λέτε να τ' αφήσουμε πίσω και να προχωρήσουμε; :)

σωστό μιας και έχουμε ανοίξει και το θέμα του επόμενου αγώνα που λέμε τα ίδια πανω-κατω

:D

vassilis88
29/10/2015, 14:20
σωστό μιας και έχουμε ανοίξει και το θέμα του επόμενου αγώνα που λέμε τα ίδια πανω-κατω

κακως γιατι 84 σελιδες πρεπει να ναι νεο ρεκορ για μοτογπ θεμα κ η βαλεντσια ηδη εκοψε καμια 10ρια :D θα σπαγαμε 100αρα :D

peterTHErider
29/10/2015, 14:37
κακως γιατι 84 σελιδες πρεπει να ναι νεο ρεκορ για μοτογπ θεμα κ η βαλεντσια ηδη εκοψε καμια 10ρια :D θα σπαγαμε 100αρα :D

καλα,μετα τη βαλενθια και την επικρατηση του ντοκτορε ετοιμαστειτε για 200αρα!

SHOOTER045
29/10/2015, 14:37
όλα πάντως είχαν ξεκινήσει απο την Laguna Seca το 2013. Απο τότε ξεκίνησε το ξύλο μεταξύ τους.

ο Ρόσσι ποτέ δε το χώνεψε το in your face καλημέρα σας του μικρού. του έχει μήνει απωθημενο και απο τότε (παρ' όλες τις δηλώσεις) ο πόλεμος ήταν πόλεμος.

μεταξύ μας τώρα είναι και απο τα σκηνικά που δύσκολα ξεπερνάς σαν αναβάτης. τα ίδια έπαθε ψυχολογικά και ο Στόνερ.
Τα προηγούμενα χρόνια πού δεν το είχε είτε από τραυματισμούς, είτε τα χρόνια της ducati, δεν ελεγα και δεν είπα να κερδίζει ο VALE.
Φέτος όμως είναι αλλιώς, έδειξε χαρακτήρα ο teammate του (γκρίνια, και χειρονομία στην απονομή)
Και σπάσιμο και νταβατζιλίκι του Μαλάκα -Μαλάκα, να μην πάει για τον τίτλο.

FORZA VALE

FORZA #46

Sapadak
29/10/2015, 14:40
γουστάρω να δω ένα άνοιγμα στη Βαλένθια και

Και εγώ θα γούσταρα κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν και οι εταιρίες απο πίσω απο τους οδηγούς ;)

George_Sp
29/10/2015, 14:40
Δημήτρη αντί για κίτρινο φωσφοριζέ βάζε αυτό FORZA VALE γιατί μας έχεις κάψει τα μάτια :lol:

Sapadak
29/10/2015, 14:45

Εδω ετοιμαζόμαστε να το κλέιδώσουμε και να πάμε σε MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX part II

7Tolis
29/10/2015, 14:47
Φέρτε μου ένα μηχανάκι να τον ξελασπωσω εγώ τον ροσι.

SHOOTER045
29/10/2015, 14:52

http:// https://www.change.org/ ( https://www.change.org/")

ΕΙΜΑΙ Ο 521.718 ΨΗΦΟΣ

ΟΧΙ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ

GO VALE
GO 46#

irinia
29/10/2015, 14:52
Και εγώ θα γούσταρα κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν και οι εταιρίες απο πίσω απο τους οδηγούς ;)

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ............

Τελευταία.

SHOOTER045
29/10/2015, 14:59
Φέρτε μου ένα μηχανάκι να τον ξελασπωσω εγώ τον ροσι.

Τα πράματα είναι απλά....
343834

devil's animal
29/10/2015, 15:02
Τα προηγούμενα χρόνια πού δεν το είχε είτε από τραυματισμούς, είτε τα χρόνια της ducati, δεν ελεγα και δεν είπα να κερδίζει ο VALE.
Φέτος όμως είναι αλλιώς, έδειξε χαρακτήρα ο teammate του (γκρίνια, και χειρονομία στην απονομή)
Και σπάσιμο και νταβατζιλίκι του Μαλάκα -Μαλάκα, να μην πάει για τον τίτλο.

FORZA VALE

FORZA #46

φοβερα ωριμη αντιμετωπιση...:rolleyes:

ελπιζω αν το σηκωσει ο lorenzo, να μην πεσεις κατευθειαν στα σκληρα...ξεκινα με μαυρο για να σου κατεβασει την πιεση και να χαλαρωσεις και μετα βουρ για τ'ασπρα...:bawl:

ptc
29/10/2015, 15:04
Τα πράματα είναι απλά....
343834

https://www.youtube.com/watch?v=0sCbJCDHVpg

Bladerunner
29/10/2015, 15:20
Καλή η πλάκα, ορισμένα σχόλια δε και κάποια βίντεο είναι αρκετά εμπνευσμένα. Γι αυτό κυρίως δεν κλειδώνει το θέμα αν και εξαντλήθηκε πιστεύω.

Αν συνεχιστούν όμως ανάρμοστα σχόλια επί προσωπικού ή ακόμα και κάποια τελείως αχρεία γενικότερα, λυπάμαι αλλά δεν θα κάθομαι να ξεσκαρτάρω. Το θέμα θα κλειδωθεί.

stam2
29/10/2015, 15:24
Καλή η πλάκα, ορισμένα σχόλια δε και κάποια βίντεο είναι αρκετά εμπνευσμένα. Γι αυτό κυρίως δεν κλειδώνει το θέμα αν και εξαντλήθηκε πιστεύω.

πιστεύω ότι η λύση βρίσκεται στη Μαλαισία....

https://www.youtube.com/watch?v=yxhVNStiNdM

:evil::a26::a016::a015::a029::a33::a57::hunter::boxing::rockon::rockon:

:a3:

Ζεύκας
29/10/2015, 15:24

Αν συνεχιστούν όμως ανάρμοστα σχόλια επί προσωπικού ή ακόμα και κάποια τελείως αχρεία γενικότερα, λυπάμαι αλλά δεν θα κάθομαι να ξεσκαρτάρω. Το θέμα θα κλειδωθεί.

όχι αφεντικό πλιζ θα είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι την άλλη κυριακή.

peterTHErider
29/10/2015, 15:35
όχι αφεντικό πλιζ θα είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι την άλλη κυριακή.

και εχει πολυυυυ καιρο ακομα...τι καλα ηταν καθε βδομαδα...:(

MG-KTiNoS
29/10/2015, 15:41
φοβερα ωριμη αντιμετωπιση...:rolleyes:

ελπιζω αν το σηκωσει ο lorenzo, να μην πεσεις κατευθειαν στα σκληρα...

Εγώ θέλω να τονΕ ρίξει κάτω τον ΜΜ ο ΛορεντΖο και αυτός να πάρει ανάποδες και να το μπλακώσει
στα κουτουλίδια.
Να φάει 3 αγωνιστικές ο μπάμιας και ο Ρόσσι να πάει για καφέ με τη γκούπα.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΝ.
να τους πει σας γράφω στα καλαμπαλίκια μου όλους
και φέρτε το Στόνερ να τρέχει με τα Τσουτσέκια !
:a39:

SHOOTER045
29/10/2015, 16:31
https://www.youtube.com/watch?v=0sCbJCDHVpg

+ όσα θες :beer:

Ο δημιουργός του βίντεο είναι ποιο βλαμμένος από μένα <RESPECT >

Εννοείται το αποθήκευσα

blackbusa
29/10/2015, 16:51
δυστηχως μπορει να το δει μονο καποιος που εχει fb...

onborad Rossi...https://www.facebook.com/devino.class/videos/1506522886312461/

απο 14.20 μεχρι 14.25...ο Vale κοβει και κοιταει πισω...εκει που ακουγετε οτι παει να ανοιξει το γκαζι ξαφνικα το κλεινει, βλεπουμε την κινηση του ποδιου και μετα το ξανανοιγει...εχοντας και τα αλλα βιντεο αντιλαμβανομαστε οτι το κλεισιμο του γκαζιου προηλθε απο την κουτουλια που του εριξε ο Μαρκ...αν μετα και απο αυτο καποιοι πιστευουν οτι ηθελε να τον ριξει και οχι να τον καθυστερησει, οπως αρχικα ειπε, τι να πω....

για οποιον γουσταρει εχουμε και το onbard του ΜΜ....https://www.facebook.com/devino.class/videos/1506525536312196/

εχει ενδιαφερον να δει καποιος τι γραμμες παιρνει...ενωοω ποσο ΓΤΠ ειναι....οπως και οταν ειναι μπροστα απο Vale δεν εξαφανιζετε....τηλεμετρια δεν εχουμε αλλα....

:wave2:

MG-KTiNoS
29/10/2015, 17:54
δυστηχως μπορει να το δει μονο καποιος που εχει fb...

onborad Rossi...https://www.facebook.com/devino.class/videos/1506522886312461/

απο 14.20 μεχρι 14.25...ο Vale κοβει και κοιταει πισω...εκει που ακουγετε οτι παει να ανοιξει το γκαζι ξαφνικα το κλεινει, βλεπουμε την κινηση του ποδιου και μετα το ξανανοιγει...εχοντας και τα αλλα βιντεο αντιλαμβανομαστε οτι το κλεισιμο του γκαζιου προηλθε απο την κουτουλια που του εριξε ο Μαρκ...αν μετα και απο αυτο καποιοι πιστευουν οτι ηθελε να τον ριξει και οχι να τον καθυστερησει, οπως αρχικα ειπε, τι να πω....

για οποιον γουσταρει εχουμε και το onbard του ΜΜ....https://www.facebook.com/devino.class/videos/1506525536312196/

εχει ενδιαφερον να δει καποιος τι γραμμες παιρνει...ενωοω ποσο ΓΤΠ ειναι....οπως και οταν ειναι μπροστα απο Vale δεν εξαφανιζετε....τηλεμετρια δεν εχουμε αλλα....

:wave2:

Γιατί ρε θείο υπάρχει κάποιος που λέει ότι καταλάθος τον έβγαλε έξω???

MG-KTiNoS
29/10/2015, 18:33
και το τραγικό ξέρεις ποιό είναι?
Ότι τον πληρώνει η Χόντα που έχει ένα πολύ κακό βίτσιο οπως και η Γιαμάχα.
Δεν ξεχνά ποτέ κανέναν.
-----------

http://m.autoevolution.com/yamaha-rumored-to-part-ways-with-lorenzo-because-of-his-attitude-in-the-rossi-case-101409.html#

Εμ στα λεγα αλλά δε άκουΓες.... Βούλωστε το το ριμάδι
Θέλει η πτανα να κρυφτεί κι χαρα δεν την αφήνει...
:uplate:

Billymuse
29/10/2015, 19:09
85 σελίδες για μια μαλακία που έγινε και ασχολούντε μερικοί λες και δεν έχουν προσωπικη ζωη (αν όντως έχουν)
και πριν δυο εβοδμάδες ψηφίσανε την ταφοπλακα μας στη Βουλή και δεν αναφέραμε τπτ( μαζί με μένα)..αυτα ειναι ..

bikerted
29/10/2015, 20:46
Και (σ)τα μεθεορτια.......

http://www.cityam.com/226667/repsol-share-price-tumbles-as-spanish-firm-reveals-plans-for-46bn-asset-sale

Ευκαιρια ψαχνανε???
Βυρονα???

:ninja::ninja::ninja:

amyroukai
29/10/2015, 21:17
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154325118675476&id=33349805475

cityfly
29/10/2015, 22:41
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10154325118675476&id=33349805475

:lol::rotflmao::rotflmao::rotflmao::a20::a20:

byron
29/10/2015, 23:47
Και (σ)τα μεθεορτια.......

http://www.cityam.com/226667/repsol-share-price-tumbles-as-spanish-firm-reveals-plans-for-46bn-asset-sale

Ευκαιρια ψαχνανε???
Βυρονα???

:ninja::ninja::ninja:

Ti? :lol:
Η φωτό είναι κράχτης πάντως...;tooth:

Ok, από οικονομικής άποψης, το να κόβεις τις μελλοντικές επενδύσεις τόσο δραστικά ΔΕΝ είναι πολύ καλό μιας και περιορίζονται οι πιθανότητες να φέρει μεγαλύτερη κερδοφορία στο μέλλον. Γιαυτό και το ξύλο που έφαγε στο χρηματιστήριο.
Τα λεφτά που δίνει για το άθλημα είναι ψύλλοι στ΄άχυρα για τέτοιες εταιρίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν έχουν θέματα κερδοφορίας θα παραμείνουν στα motogp.

¨οταν ακούω βέβαια πετρελαϊκές εταιρίες να μιλάνε για ηθικές αξίες, και υψηλά standards και 3 πουλάκια, με πιάνει η διάθεση να μοιράσω πολλά :moutza:

vangelis 64
30/10/2015, 02:55
85 σελίδες για μια μαλακία που έγινε και ασχολούντε μερικοί λες και δεν έχουν προσωπικη ζωη (αν όντως έχουν)
και πριν δυο εβοδμάδες ψηφίσανε την ταφοπλακα μας στη Βουλή και δεν αναφέραμε τπτ( μαζί με μένα)..αυτα ειναι ..

Πράγματι...περίεργο σε ένα φόρουμ για μοτοσυκλέτες να ασχολείται ο κόσμος με κάτι πέρα από την πολιτική επικαιρότητα.
Να μην αναφέρω τη βόμβα στη Χιροσίμα και τούς πρόσφυγες από τη Συρία.Μάλιστα...:sick:

Billymuse
30/10/2015, 04:53
Πράγματι...περίεργο σε ένα φόρουμ για μοτοσυκλέτες να ασχολείται ο κόσμος με κάτι πέρα από την πολιτική επικαιρότητα.
Να μην αναφέρω τη βόμβα στη Χιροσίμα και τούς πρόσφυγες από τη Συρία.Μάλιστα...:sick:

Thats not my point..

spyro
30/10/2015, 13:38
Okeik λοιπον.

Η αληθει ειναι οτι οταν βριζεις καποιον και τον κλεινεις, δεν ξερεις πως θα αντιδρασει. Μου φαινεται λιγο αλλοκοτο ειναι η αληθεια να προσπαθησει να ριξει ο Μαρκεζ τον Ροσι γιατι το πιθανοτερο αποτελεσμα θα ηταν να πεσει και αυτος, αλλα τοσο πανιβλακας που ειναι, τελικα μου ακουγεται λογικο για την συγκεκριμενη περισταση. Εξαλλου εγω δεν θα απορουσα εαν ο Ροσι σταματουσε και του εριχνε 2 μπουνιδια να ισιωσει, εφοσον πιστευε οτι τον γλενταει ο μικρος για πλακα.

απαντάω εδώ γιατι έχει δίκιο ο θοδωρής για λάθος thread

μετά απο τόσο βιντεάκια με την επίμαχη φάση και τόσες αναλύσεις που γράφτηκαν (εκατέροθεν υπήρχαν φωτισμένες τοποθετήσεις με σωστά επιχειρήματα) πιστεύω οτι όντως ο μικρός πέφτει πρώτος πάνω του και όντως ο Ρόσσι τον κλωτσάει. πέφτει όντως πάνω του γιατι κάνει αυτό που έκανε πάντα. με το σώμα και τα τζαρτζαρίσματα να περάσει. δεν κάνει κάτι διαφορετικό απο όλες τις άλλες φορές.

το ίδιο κάνει απλά εδώ το έκανε απο αντίδραση. τις περισσότερες φορές του βγαίνει. αυτή τη φορά όχι. αυτή τη φορά όχι γιατί είχε το δάσκαλο απέναντι του.

αρχίζω να πιστεύω οτι στα @ρχιδια του Ρόσσι για το πρωτάθλημα. Η συμπεριφορά του μικρού ήταν πιο σοβαρό θέμα για αυτόν γιατι παιζόταν και η υπόληψη του. ποια υπόληψη του θα μου πεις. αυτή που του δίνει και του έδωσε τόση δόξα και τόσο χρήμα. όλα αυτά τα χρόνια τα τζαρτζαρίσματα τα δικά του τον έφτασαν στο σκαλί του "θρύλου". δε μπορεί ξαφνηκά ο μικρός να το πάει παραπέρα και μάλιστα απέναντι σε αυτόν που το δίδαξε στη μεγάλη κατηγορία. επιπλεόν δε μπορεί ο μικρός να κάνει ένα ακόμα τζαρτζάρισμα για να περάσει τη στιγμή που ο Ρόσσι με τη πράξη του εκείνη τη στιγμή (βγάζοντας τον απ' έξω) δείχνει οτι θέλει να το καθαρίσει αυτό το σκηνικό που δημιουργείται. παρατάει την όλη ιστορία του αγώνα και ασχολείται ξεκάθαρα εκτός αγώνα αλλά σε προσωπικό επίπεδο. για μένα είναι κάτι το τέράστιο. δε μπορεί απο αυτη τη σκηνή να φυγει μπορστά ο ΜΜ. εκεί θα του γίνει γιατι μετά ο Γιατρός θα γίνει ξεφτίλα.

το θέμα είναι ότι όταν δέχεσαι τα τζαρτζαρίσματα τότε το next step είναι η κλωτσιά. για μένα ήταν φυσικό επακώλουθο. και ναι όταν δέχεσαι την κλωτσιά στο αγώνισμα σαν κάτι "αναδραστικό του μύ, που πάει μόνο του απο προσπάθεια επιβίωσης ......." χαχαχα whatever ....... τότε το next step είναι ο εμβολισμός.

η συμπεριφορά της dorna είναι εντελώς για το συμφέρον των μετόχων και του ΔΣ. δεν κάνεις κάτι δραστικό για να μη διαταράξει τις μετοχές και προσπαθεί να το ρίξει κάτω απο το χαλί μπας και φύγει.

μακάρι να φύγει. δεν το νομίζω

SHOOTER045
30/10/2015, 13:52
Θα φύγει, θα φύγει......

Ο αχώνευτος

DrIoannis
30/10/2015, 14:30
http://www.motogp.com/en/news/2015/10/30/valentino-rossi-appeals-fim-stewards-decision/188688

Ένσταση...

bikerted
30/10/2015, 14:35
http://www.motogp.com/en/news/2015/10/30/valentino-rossi-appeals-fim-stewards-decision/188688

Ένσταση...

Με προκαμες :p

Ενσταση και αναβολη ποινης μεχρι να εκδικαστει η ενσταση......

(τωρα ποτε θα γινει αυτο......)

ΒΑΡΑΤΕ!!!!

:beer::beer::beer:

stam2
30/10/2015, 14:35

Ένσταση...

μείωση των βαθμών ποινής είναι σαν να μην υπάρχει ποινή τελικά....

Sapadak
30/10/2015, 14:40
To επόμενο βήμα ειναι ο δικαστήριο των αθρωπίνων δικαιωμάτων, αν δεν τον δικαιώσει η ΦΙΜ?

chillipf
30/10/2015, 14:45
Αποκτά ενδιαφέρον το πράμα :smokin:

για να δούμε :a014:

θα μπορούσε φερ' ειπείν να εκτίσει το μπενάλτι τον πρώτο αγώνα της νέας σαιζόν?

spyrakos35
30/10/2015, 14:49
αν η ποινή ακυρωθεί και ξεκινήσει κανονικά, έτσι και δεν το πάρει θα γίνει της πόπης....

πεντακοσιοι ογδοντα δωδεκα χιλιάδες δίσκοι....

DoctoR_k6
30/10/2015, 14:50
Αυτο θελουμε πιστευω ολοι...
1. Δοκιμαστικα κανονικα κ για ολους.
2. Αγωνας με βαση τη θεση των δοκιμαστικων.

Κ μετα στον αγωνα σφαγη...κ ο καλυτερος ας το παρει(χωρις δεκανικια).

SHOOTER045
30/10/2015, 14:58
343947

FORZA VALE
FORZA #46

bikerted
30/10/2015, 15:29
Αποκτά ενδιαφέρον το πράμα :smokin:

για να δούμε :a014:

θα μπορούσε φερ' ειπείν να εκτίσει το μπενάλτι τον πρώτο αγώνα της νέας σαιζόν?

Με το φτωχο μου το μυαλο καταλαβαινω οτι η ενσταση θα εκδικαστει αρκετα μετα τον αγωνα....
Που εννοει οτι η ποινη θα εχει ισχυ (αν υπαρξει) στο επομενο πρωταθλημα......

:evil:

:beer::beer::beer:

simoril
30/10/2015, 16:19
ΔΟΚΤΩΡ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

cityfly
30/10/2015, 16:20

Ένσταση...

αναμενόμενο, πώς και δεν το χε κάνει τόσο καιρό είναι το περίεργο :P

spyro
30/10/2015, 16:38

MG-KTiNoS
30/10/2015, 16:45
....και προσπαθεί να το ρίξει κάτω απο το χαλί μπας και φύγει. μακάρι να φύγει. δεν το νομίζω

Πολλοί θα φύγουν και πολλοί θα κάτσουν με πολύ πιο λίγα λεφτά.
Φαντάσσου ότι ο κάθε Χόρχες, Μάρκεζ κλπ είναι απλά υπάλληλοι
και δεν είναι επιπέδου Μαραντόνα (μην πω Ροσσι) ώστε να τα γράφουν όλα.
Ειδικά για το Χόρχε πιστεύω ότι το κωλαράκι θα τσουΚΣει....

MG-KTiNoS
30/10/2015, 16:48
αν η ποινή ακυρωθεί και ξεκινήσει κανονικά, έτσι και δεν το πάρει θα γίνει της πόπης....

πεντακοσιοι ογδοντα δωδεκα χιλιάδες δίσκοι....

για φαντάσου να φύγει πίσω και στο 1ο γύρο να έχει πάρει 10 θέσεις
και στο 2ο να είναι 4ος 5ος με το Χόρχε 3ο....
Λέω

Αδύνατο?

ΝΟΜΙΖΕΙΣ

amyroukai
30/10/2015, 16:58
@Σπυράκο αν ξεκινήσει κανονικά και το χάσει, δεν δικαιούται δια να ομιλεί.

MG-KTiNoS
30/10/2015, 17:02
@Σπυράκο αν ξεκινήσει κανονικά και το χάσει, δεν δικαιούται δια να ομιλεί.

γιατί?
Υπάρχει κάποιος να του πει...
-κοφτις μαλακίες ?

DrEvil
30/10/2015, 17:11
γιατί?
Υπάρχει κάποιος να του πει...
-κοφτις μαλακίες ?
καμμια πεντακοσιαρια χιλιαδες (τουλαχιστον) που ψηφισαν υπερ του στο πετισιον

MG-KTiNoS
30/10/2015, 17:17
καμμια πεντακοσιαρια χιλιαδες (τουλαχιστον) που ψηφισαν υπερ του στο πετισιον

αυτοί και ότι τους μπιπ η μάνα να τους πει....
ΝΑΙ θα πουν ! ! ! !
Άλλους ξέρεις?

SHOOTER045
30/10/2015, 17:20

Ενώ αν το πάρει η Λουκρητία στα χαρτιά είναι οκ.
Γιατί ο DOCTOR δεν μπορεί να το πάρει στα χαρτιά .
Ακόμα και να μετρήσει η ένσταση τού θα τρέξει κανονικά fp1-2-3 gualifing κλπ.
Άλλοι διαριγνυουν τα ιμάτιά και τα πωπουδακια τούς, ώστε να ξεκινήσει όσο πίσω γίνεται, η ακόμα και καθόλου, θα βόλευε κάποιους, κυρίως δύο τον Μαλάκα Μαλάκα και την Λουκρητία.
Μα καλά τι φοβούνται από έναν μπάρμπα που είναι στην δύση τού?
Δεν μπορούν να τον παίξουν στα ίσα?
Νεροκοτες που είναι μερικοί

amyroukai
30/10/2015, 17:21
Ρε Νικολή, σε βάρεσε το κρύο ρε μαν;

Λέμε ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ τι θα γίνει. Ποιά μάνα και ποιό μπιπ;