PDA

View Full Version : MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14

πυξιδας990
26/10/2015, 07:51
πρεπει να τερματισει ο λορενθο..............και πρωτος...............

andgeo
26/10/2015, 07:54
νομίζω ότι πρώτα κάνει κεφαλιά το κράνος του ΜΜ στην ξύστρα του Ρόσσι και μετά ανταποδίδει ο Ρόσσι με κλοτσιά ... nuff said .Μόνο για το συμβάν , για τα προηγούμενα υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά .Αθώος δεν είναι κανείς . Ο ΧΛ δεν χρειάζεται τις πλάτες του ΜΜ για το πρωτάθλημα . Ο ΜΜ δεν πρέπει να ανακατευτεί με την εξέλιξη του πρωταθλήματος αφού δεν τον αφορά .(έμμεσα τον αφορά γιατί θέλει κάποια στιγμή να γίνει "μεγαλύτερος" σε τίτλους από το Ρόσσι /ισπανική παράγκα) .Ο Ρόσσι μάλλον κλοτσάει τον ΜΜ (δικαίως για μένα στην περίπτωση αυτή , ο μικρός έχει πάρει φόρα , είδε λίγη τρίχα κάτω από τα @@του και νομίζει ότι θα απαυτώσει τους πάντες ) . Τέλος στη Λαγκούνα Σέκα ο Ρόσσι έχει κόψει νωρίτερα και λίγο πιο άγαρμπα γνωρίζοντας ότι ο Στόνερ είναι στον πίσω τροχό του (όταν το έλεγα τότε και όταν μιλούσα για γυρολόγια κάποιοι εδώ έλεγαν τα δικά τους ... Αυτό για να μη με πείτε και Ροσσικό )

fkol k4
26/10/2015, 08:06
Σε κάθε περίπτωση όμως θεωρώ απαράδεκτη την αντίδραση του JL για την τιμωρία του VR. Πρέπει να επέμβει η YAMAHA και να τον βάλει στην θέση του. Δεν μπορεί πλέον να τηρήσει ούτε τα προσχήματα.

O Rossi και ο Lorenzo δεν είναι συμπαίχτες γιατί απλά το Moto GP δεν είναι ποδόσφαιρο.
Το ό,τι έχουν το ίδιο μηχανάκι δεν λέει απολύτως τίποτα. Ο καθένας έχει διαφορετική ομάδα.

Μπορούν άνετα να παίζουν και μπουνιές στα πιτς που λέει ο λόγος, γιατί να παρέμβει η Yamaha;
Πιο λογικό θα ήταν να παρέμβει στις δηλώσεις του Rossi πριν τον αγώνα, τότε που δεν είχε γίνει τίποτα ακόμα. Τώρα, από που κι ως που θα πει τίποτα στον Lorenzo;

g_m900
26/10/2015, 08:08
1. Ο ΜΜ δεν τιμωρηθηκε για το κοψιμο του καλωδιου ΤCtrl στον Pedrosa προπερσι.
2. O MM δεν τιμωρηθηκε για το χτυπημα στον Γιατρο στο φετινο Ασσεν.
3. Ο ΜΜ δεν τιμωρηθηκε για ολη του τη συμπεριφορα στο χθεσινο Gp.

Με αφορμη τα προηγουμενα θα επρεπε να τιμωρηθει και μαλιστα αυστηρα.

Ο Ροσσι εχει κανει μαλακιες ΑΛΛΑ ποτε δεν μπηκε αναμεσα σε συναθλητες του με σκοπιμοτητα ωστε αλλος να παρει το πρωταθλημα.
Ο ΜΜ ναι ειναι κωλοπαιδαρακι...αλλα στο χωριο μου λενε...
"-Απο που σαι φυλλαρακι?
- Απο κεινο το δεντρακι"

Αρα μαλλον οι συμβουλατορες του και δη...ο πατερας του νομιζουν οτι θα παρει περισσοτερα πρωταθληματα απο τον Ροσσι.

Συγχαρητηρια στους Ισπανους που μετα απο αυτο το σκηνικο καταφερανε πλην του Πεντροσα να τους σιχαθει το αθλημα.

Περιμενετε απλα να δειτε τι θα γινει απο του χρονου με τη γιουχα που θα πεσει.

Εδω φτάσανε οι Ομοεθνεις του Λορενθο να τον γιουχαρουν.
Τι αλλο ρε μεγαλε για να καταλαβεις οτι εισαι απλα κορυφαιος οδηγος και σκατας για το αθλημα???

modoxx
26/10/2015, 08:10
https://www.youtube.com/watch?v=F-iGZWasSH4

Vice
26/10/2015, 08:14
Ο ΡΟΣΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!

343581

Απλώς τώρα ειναι και του MMA...

akaposto
26/10/2015, 08:39
1. Ο ΜΜ δεν τιμωρηθηκε για το κοψιμο του καλωδιου ΤCtrl στον Pedrosa προπερσι.
2. O MM δεν τιμωρηθηκε για το χτυπημα στον Γιατρο στο φετινο Ασσεν.
3. Ο ΜΜ δεν τιμωρηθηκε για ολη του τη συμπεριφορα στο χθεσινο Gp.

Με αφορμη τα προηγουμενα θα επρεπε να τιμωρηθει και μαλιστα αυστηρα.
agreed.
+ ότι Έκανε μπέρμπ τον JL
That's racing σχολή. Στην πίστα... τα επιτρέψαμε όλα.
Θες χωράφι, πέρνα απο το χωράφι. Θες block pass; Κάντο. Τώρα ξυνίζουμε στο πόσες φορές θα γίνει, αλλά ας το παίζανε Iannone όλοι.
Οι δύο τους, είναι οι μοναδικοί αναβάτες, που έχουν προσπέρασμα(τα) εκτός βιράζ. Γεγονός.
Οι μοναδικοί -πρωτοκλασάτοι αναβάτες- που επανελλειμένως σπρώχνουν ή έσπρωξαν αναβάτη προς το εξωτερικό.

flame on
Εντάξει ο ΜΜ είναι ο πρώτος απο τους γρήγορους, που δεν κάνει στην μπάντα να περάσει ο διεκδικητής.
Οι προηγούμενοι...απλώς έφευγαν μπροστά. :a029:

Ο Ροσσι εχει κανει μαλακιες ΑΛΛΑ ποτε δεν μπηκε αναμεσα σε συναθλητες του με σκοπιμοτητα ωστε αλλος να παρει το πρωταθλημα.

Τις χρονιές που έτρεξε, χωρίς να έχει είναι διεκδικητής...δεν προλάβαινε να πιάσει μπροστά αυτούς που πήγαιναν για τον τίτλο :D

Και για να μην το παίζουμε ότι κρυβόμαστε πίσω απο το δακτυλάκι μας, όποτε ο VR ζορίστηκε
δεν το έπαιξε μέσα στο γήπεδο, αλλά στις δηλώσεις. Καλός άνθρωπος, καλά έκανε, να μην τσιμπάγανε οι άλλοι.
Τώρα που βρέθηκε κάποιος που του γύρισε το μάτι...μην βάζεις τα κλάματα όμως.

flame off

Όλα αυτά βέβαια γίνονται με την υπόθεση ότι ο Rossi σε δύο αγώνες είχε το γυρολόγιο να πιάσει τον αντίπαλο διεκδικητή.
Δεν είναι δεμένος ο γαϊδαρος έτσι;

BLiTzER
26/10/2015, 08:49
Θέλω να πω, επειδή το αναφέρουν πολλοί, ότι το γεγονός ότι ο Rossi δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου πιθανότατα δεν ήταν επιλογή του. Μην είστε αφελείς. Δε θα τον άφηνε η ομάδα του να πει ό,τι να'ναι, όταν βρίσκεται σε τόσο λεπτή θέση.

akaposto
26/10/2015, 08:55
@Blitzer, το γράψαμε. PR involved. Κουκούλωμα. Ξέρουν τι έγινε και πρέπει πρώτα να πέσει δασκάλεμα.
Κρατάνε στα χέρια τις τηλεμετρίες τους.... δεν βλέπουν βίντεο σε slow motion.

Lin Jarvis: ... we cannot deny that Valentino’s move was not the sort of move we want to see in MotoGP at that time. ..

amyroukai
26/10/2015, 08:57
Όλα αυτά βέβαια γίνονται με την υπόθεση ότι ο Rossi σε δύο αγώνες είχε το γυρολόγιο να πιάσει τον αντίπαλο διεκδικητή.
Δεν είναι δεμένος ο γαϊδαρος έτσι;

Ήταν αναγκαίο να έχει γυρολόγιο να πιάσει τον αντίπαλο; Τσου, του αρκεί να τερματίζει και κοντά του.
Οπότε ακόμα και αν δεν μπορεί επ'ουδενί να κερδίσει για όποιο λόγο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάρει ότι χρειάζεται.

Το μικρό ηλίθιο τι κέρδος είχε από τα περίεργα περάσματα που έκανε, αφού ούτε πρωτάθλημα κυνηγάει ούτε βαθμούς χρειάζεται για κάτι, γενικά δεν είχε λόγο να μαρκάρει και να πιέζει άσχημα. Ναι είναι μαχητές ναι αν μυριστούν αίμα ορμάνε κλπ, αλλά το ότι χαλάει τον αγώνα ενός ανθρώπου που έχει να χάσει, το ξέρει πολύ καλά. Ότι με τα προσπεράσματα κλπ του χαλάει τον ρυθμό και αφήνει τους άλλους να φύγουν, το ξέρει πολύ καλά. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους αγωνοδίκες, απλά επειδή δεν έκανε τίποτα παράνομο, απλά κάτι ανήθικο, δεν είχαν δικαίωμα να πουν κουβέντα (ο Βουλγαράκης τώρα χαμογελάει) όπως και έγινε.

Όπως και να έχει, η ιστορία έγραψε. Υπάρχει επίσημη τιμωρία για τον έναν και επίσημη παραδοχή της π00στιάς του άλλου. Δεν φαίνεται ότι θα κερδίσει ο καλύτερος πάντως.

cityfly
26/10/2015, 09:02
......και δεν πρόκειται να καταλήξουμε, στό ποιός την έχει πιό μεγάλη..............................................

άμα καταλήγαμε θα αρκούσαν 2-3 σχόλια για την απόφαση και 2-3 σελίδες για τις μπύρες ;)

alres
26/10/2015, 09:02
@Blitzer, το γράψαμε. PR involved. Κουκούλωμα. Ξέρουν τι έγινε και πρέπει πρώτα να πέσει δασκάλεμα.
Κρατάνε στα χέρια τις τηλεμετρίες τους.... δεν βλέπουν βίντεο σε slow motion.

Lin Jarvis: ... we cannot deny that Valentino’s move was not the sort of move we want to see in MotoGP at that time. ..

Φταίει κανείς μετά να σκεφτεί ότι η yamaha θέλει σιγά σιγά να τελειώνει με το γιατρό, γιατί ο άλλος ο ξινομούρης θα τους πάει περισσότερα χρόνια (όπως τους πάει) απ ότι ο Ρόσι....
Άιντε..
Αν στήριζαν τον οδηγό που τους έχει δώσει τόσα, τώρα ήταν η στιγμή να το κάνουν και να βγουν τσαμπουκαλεμένα να τον υπερασπιστούν...Αντίθετα έχουν μαζέψει σαν τις φώκιες και κάνουν δηλώσεις politically correct..Σκατά στα μούτρα τους..Πρέπει να βγει ο Ρόσι μετά το τέλος του πρωταθλήματος και να τους ξεχέσει με το άδειασμα που του κανουν τώρα...

cityfly
26/10/2015, 09:07
Την ίδια ώρα κοίταζα τα lap charts. Τον πάει 2 δέκατα πάνω στο split και τα παίρνει; Στο άλλο split καταλαβαίνει το μισό δεύτερο; Κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν ξέρω, αλλά έχω την υποψία ότι κάτι δεν έπιασαν οι κάμερες. Δεν μου κολάει.

πές μας όμως επιτέλους τις υποψίες σου γιατί όλο κάτι δεν κολλάει, όλο κάποιο κουκούλωμα έπεσε, όλο δε μας δείχνουν την τηλεμετρία αλλά κάτι χαζοβίντεο... πες μας τι υποψιάζεσαι να τελειώνουμε.

BLiTzER
26/10/2015, 09:08
Είναι λεπτή και η δική τους θέση. Δε μπορούν να πουν δημοσίως ότι καλώς έκανε ό,τι έκανε, ακόμα κι αν το πιστεύουν. Ο Marquez είχε την "εξυπνάδα", αλλά κυρίως την πολυτέλεια, να το τραβήξει όσο χρειαστεί. Ο Vale δε μπορούσε να το κάνει αυτό, οπότε κακώς το ξεκίνησε από την αρχή. Κινδύνεψε με πτώση 1-2 φορές και έκανε το λάθος να "σπάσει", με τρόπο που είναι ενάντια στους κανονισμούς. Δε μπορείς να κάνεις τα στραβά μάτια σε κάτι τέτοιο, έπρεπε να τιμωρηθεί. Και όταν είναι κάτι ρητώς αντιαθλητικό (και του ΜΜ ήταν, αλλά όχι στα χαρτιά ;)), η ομάδα οφείλει να το καταδικάσει.

blackbusa
26/10/2015, 09:09
Φταίει κανείς μετά να σκεφτεί ότι η yamaha θέλει σιγά σιγά να τελειώνει με το γιατρό, γιατί ο άλλος ο ξινομούρης θα τους πάει περισσότερα χρόνια (όπως τους πάει) απ ότι ο Ρόσι....
Άιντε..
Αν στήριζαν τον οδηγό που τους έχει δώσει τόσα, τώρα ήταν η στιγμή να το κάνουν και να βγουν τσαμπουκαλεμένα να τον υπερασπιστούν...Αντίθετα έχουν μαζέψει σαν τις φώκιες και κάνουν δηλώσεις politically correct..Σκατά στα μούτρα τους..Πρέπει να βγει ο Ρόσι μετά το τέλος του πρωταθλήματος και να τους ξεχέσει με το άδειασμα που του κανουν τώρα...

h Yamaha ekane efesi stin FIM gia tin apofasi twn agwnodikwn, tin opoia exase....diladi ti allo tha borousa na kanei???

DoctoR_k6
26/10/2015, 09:12
απ'εδώ πάντως είναι κουτουλιά.... (https://www.facebook.com/527800140671733/videos/835767153208362/)

+1000

ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΗ

ποιος απο εσάς δεν θα έσπρωχνε με το γόνατο?

https://www.facebook.com/370348289806553/videos/517570155084365/

Δηλαδη ακομα πιστευετε πως ο μικρος εκατσε εκτος γραμμης κ τον εριξε ο Ροσι...
Κ να υποθεσω αυτα τα 2 replay τα εχετε δει...
ΟΚ ο,τι κ να πουμε ειναι πλεον περιττο...

Υ.Γ Για να μην παρεξεγηθω στην κανονικη ροη κ εγω ειπα την εκανε την μαλακια ο Ροσι απο τα νευρα του.

morpheus
26/10/2015, 09:13
Άιντε..

περάσαμε από τα posts που επιχειρηματολογούσαν ενάντια σε προηγούμενα, σε posts που επιχειρηματολογούν ενάντια στον εαυτό τους και αυτοαναιρούνται..
νομίζω έχει έρθει η ώρα να κλειδώσει..

akaposto
26/10/2015, 09:13
πές μας όμως επιτέλους τις υποψίες σου γιατί όλο κάτι δεν κολλάει, όλο κάποιο κουκούλωμα έπεσε, όλο δε μας δείχνουν την τηλεμετρία αλλά κάτι χαζοβίντεο... πες μας τι υποψιάζεσαι να τελειώνουμε.

Το έγραψα πιο πρίν. Στην προηγούμενη στροφή, πριν σηκώσει το χέρι ο VR
εκεί μέσα κάτι έγινε. Τον ακούμπησε; δεν ξέρω. Τον τζαζάρισε; Έκοψε στην έξοδο το γκάζι;

Αλλά να σου πω όχι τι υποψιάζομαι, αλλά τι είδα.
Στην Αργεντινή, στο apex ο VR γυρίζει και κοιτάει πίσω (πρωτοφανές). Επόμενο πλάνο ξάπλα ο ΜΜ.
Δεν το θεωρώ περίεργο να του την φυλλάει ο Ισπανός.
Δεν το πέταξε έτσι στην συνέντευξη ο Ρόσσι.

sapila racing
26/10/2015, 09:14
Όταν το κάνει ο ντοκτόρε -να καθυστερεί αναβάτη- είναι οκ, φυσιολογικό και μαγκιά.
Όταν του το κάνουν -τώρα που βρέθηκε ο τσόγλανος- μπουαμπούα και κλαψ κλαψ;

Πες μας πότε ο Rossi καθυστερούσε επίτηδες αλλον αναβάτη με σκοπό να κοντρολλάρει την έκβαση του αγώνα.
Μπορείς? :rolleyes:

sapila racing
26/10/2015, 09:18
Για 5 χρόνια τουλάχιστον μετά τον θάνατο του άλλου υπερτιμημένου συγχωρεμένου οδηγού (Σένα) οι οπαδοι του αθλήματος σιχαίνονταν τον MS. κάποια στιγμή ήρθε ο χρόνος και οι νέες γενιές απλά δεν ασχολήθηκαν στο τι πιστευουν οι πατεράδες τους. ο MS συνέχισε να είναι εκεί και να πηγαίνει κόντρα στη λογική και να κερδίζει κάθε χρόνο. κάποια στιγμή αναγκάστηκε ο κόσμος να τον παραδεχθεί τελικά ότι υπάρχει και μια πιθανότητα κάποιος να ήταν πιο γρήγορος από τον θεό που είχαν πλάσει στο μυαλό τους. όπως είπα όμως MS δεν θα ξαναπεράσει.

Kαλά εδώ το εχασες τελείως..κρίμα. :rolleyes:
Ο Σεννα δεν ηταν καθόλου υπερτιμημένος, διάβασε λίγο τι έλεγαν οι υπόλοιποι οδηγοί F1 για να καταλάβεις οτι ηταν σε αλλο επίπεδο απο τους υπόλοιπους, του Σουμάχερ συμπεριλμαβανομένου.

blackbusa
26/10/2015, 09:18
Πες μας πότε ο Rossi καθυστερούσε επίτηδες αλλον αναβάτη με σκοπό να κοντρολλάρει την έκβαση του αγώνα.
κανε σωστα την ερωτηση Αρη....ποτε ο Vale καθυστερησε ηθελημενα αλλο αναβατη χωρις να εχει προσωπικο οφελος....

btw...εσυ ξερεις ποιος ειπε "ελπιζω αυτο το γεγονος να τελειωσε σημερα αλλα δεν το πιστευω οτι θα γινει ετσι"???

akaposto
26/10/2015, 09:20

κλασικά εικονογραφημένα.
Να φανταστώ το βίντεο που έβαλα με τον Gibernau δεν θα μετρήσει ε; Δεν πάει επίτηδες αργά εκεί για να καλαμπουρίσει τον Ισπανό.
Κάνει τον αγώνα του εκεί. Ξέρω ξέρω.

cityfly
26/10/2015, 09:22
εκεί μέσα κάτι έγινε. Τον ακούμπησε; δεν ξέρω. Τον τζαζάρισε; Έκοψε στην έξοδο το γκάζι;

Αλλά να σου πω όχι τι υποψιάζομαι, αλλά τι είδα.
Στην Αργεντινή, στο apex ο VR γυρίζει και κοιτάει πίσω (πρωτοφανές). Επόμενο πλάνο ξάπλα ο ΜΜ.
Δεν το θεωρώ περίεργο να του την φυλλάει ο Ισπανός.
Δεν το πέταξε έτσι στην συνέντευξη ο Ρόσσι.

ναι αλλά εξακολουθείς να μη λες.
λες "κάτι έγινε"
πες μας τι υποθέτεις ότι έγινε ή άστο, μην πετάς απλά υπονοούμενα.
Δεν περιμένω να πεις ότι ξέρεις τι έγινε, αλλά αυτό που υποθέτεις πες το, ως υπόθεση/εκτίμηση/υποψία όχι ως γεγονός.
πχ για την Αργεντινή τι εννοείς; ότι ο Ρόσσι τον έριξε εσκεμμένα; :eek:
(υποενότητα πτώσεων θα ανοίξει)

blackbusa
26/10/2015, 09:23
κλασικά εικονογραφημένα.
Να φανταστώ το βίντεο που έβαλα με τον Gibernau δεν θα μετρήσει ε; Δεν πάει επίτηδες αργά εκεί για να καλαμπουρίσει τον Ισπανό.
Κάνει τον αγώνα του εκεί. Ξέρω ξέρω.

αυτο εννοεις???....https://www.youtube.com/watch?v=To5usAzBcDw

akaposto
26/10/2015, 09:32
ναι αλλά εξακολουθείς να μη λες.
λες "κάτι έγινε"
πες μας τι υποθέτεις ότι έγινε ή άστο, μην πετάς απλά υπονοούμενα.
Δεν περιμένω να πεις ότι ξέρεις τι έγινε, αλλά αυτό που υποθέτεις πες το, ως υπόθεση/εκτίμηση/υποψία όχι ως γεγονός.
πχ για την Αργεντινή τι εννοείς ότι ο Ρόσσι τον έριξε εσκεμμένα; :eek:
(υποενότητα πτώσεων θα ανοίξει)

Ρε άνθρωπε, σου λέω δεν ξέρω. Και αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Τα lap charts είναι περίεργα. Δεν βλέπω "προφανή" λόγο να τα πάρει τόσο άσχημα, εφ'όσον οι γραμμμές και των δύο γίνανε ότι να 'ναι.
Δεν έχει κόψει τόοοοοσο πολύ ρυθμό ο ΜΜ και απο την άλλη αν έκοψε τόσο πολύ γιατί δεν έφυγε μπροστά ο VR;
Δεν έγραψα ότι κατέχω την αλήθεια, δεν έγραψα ότι κατέβηκαν εξωγήινοι. Λέω απλώς ότι οι χρόνοι, όπως τους βλέπω, δεν βγάζουν σαφές συμπέρασμα.

Για την Αργεντινή. Κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει (αν κάποιος έχει πλάνο απο κάτι παρόμοιο, παρακαλώ). Η τηλεμετρία ΤΟΥΣ, θα έλυνε το ζήτημα θεωρώ.

Είμαι σαφής τώρα;

akaposto
26/10/2015, 09:34
αυτο εννοεις???....https://www.youtube.com/watch?v=To5usAzBcDw

το βίντεο είναι με τους JL-ΜΜ.
Μήπως ήθελες να βάλεις άλλο;

devil's animal
26/10/2015, 09:37
Δεν καταλαβαίνω γιατί είμαι αφελής....

Επίσης όλα αυτά που γράφεις δεν καταλαβαίνω τι σημασία έχουν με τις ερωτήσεις μου...
ίσως κάτι για την μαχητικότητα θες να πεις, αλλά και πάλι μπορεί να κάνει ότι θέλει με το μηχανάκι του και τους χρόνους... το απέδειξε στον προηγούμενο αγώνα...
Ναι είναι γεγονότα όλα αυτά αλλά τι...??

Ο μικρός είνα σε τρομερή φόρμα.... τα honda είναι και πάλι δυνατά...
Άρα όλα αυτά που γράφεις δεν μου λένε κάτι εκτός από μια αφήγηση αγώνα...

Για το μόνο που θεωρώ ότι δεν έχει γίνει είναι για το φρένο ο ΜΜ έχει κάτι σαν χόυφτες... από μέτααλο.... γόνατο δεν χώνεται εκεί... βέβαια δεν ήμουν και μπροστά....

το αφελης το εγραψα γιατι δεν καταλαβες ή δειχνεις να μην καταλαβαινεις οτι ο marquez φταιει σε ενα 20% γιατι "εχωνε μπουνιες σο μαχαιρι"..το μαχαιρι ομως το εφερε στην μονομαχια ο rossi...ο οποιος φταιει στο 80%...

αν δεν σου λεει κατι ποτε περασε ο ενας και ποτε περασε ο αλλος και τι ρυθμο αγωνα ειχε ο καθενας εκεινη την στιγμη και υποστηριζεις ακομα οτι ο marquez επεσε αμαχητι με τον lorenzo αλλα αντιθετα εκανε τα αδυνατα δυνατα με τον rossi επειδη υπηρχε συμμαχια απο πισω, τοτε συγνωμη αλλα σηκωνω τα χερια ψηλα..:whiteflag:

οσο για το φρενο, ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα...
το φρενο το πατησε ο ιδιος ο mm, αφου ειχε φαει το γονατο στο χερι...αντανακλαστικα...
αυτοι εχουν συνεχως δαχτυλο-α στην μανετα...εφαγε ενα γονατο και αντανακλαστικα πατησε το μπροστα φρενο οντως υπο κλιση..ετσι επηλθε η τουμπα...

blackbusa
26/10/2015, 09:38
το βίντεο είναι με τους JL-ΜΜ.
Μήπως ήθελες να βάλεις άλλο;

οχι...αυτο ηθελα να βαλω...εκτος αν εσυ βλεπεις καμμια διαφορα σε αυτο που εβαλα εγω με αυτο που εβαλες εσυ...εχουν διαφορες???

akaposto
26/10/2015, 09:41
οχι...αυτο ηθελα να βαλω...εκτος αν εσυ βλεπεις καμμια διαφορα σε αυτο που εβαλα εγω με αυτο που εβαλες εσυ...εχουν διαφορες???

Με ρώτησε ο Sapila κάτι για τον Rossi -πάνω σε αυτό που έγραψα-
του απαντώ με το βίντεο του '04
KAI ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΜ μου πετάς το άσχετο; τι χάνω;

cityfly
26/10/2015, 09:47
Ρε άνθρωπε, σου λέω δεν ξέρω. Και αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
Τα lap charts είναι περίεργα. Δεν βλέπω "προφανή" λόγο να τα πάρει τόσο άσχημα, εφ'όσον οι γραμμμές και των δύο γίνανε ότι να 'ναι.
Δεν έχει κόψει τόοοοοσο πολύ ρυθμό ο ΜΜ και απο την άλλη αν έκοψε τόσο πολύ γιατί δεν έφυγε μπροστά ο VR;
Δεν έγραψα ότι κατέχω την αλήθεια, δεν έγραψα ότι κατέβηκαν εξωγήινοι. Λέω απλώς ότι οι χρόνοι, όπως τους βλέπω, δεν βγάζουν σαφές συμπέρασμα.

Για την Αργεντινή. Κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει (αν κάποιος έχει πλάνο απο κάτι παρόμοιο, παρακαλώ). Η τηλεμετρία ΤΟΥΣ, θα έλυνε το ζήτημα θεωρώ.

Είμαι σαφής τώρα;

είπα εγώ ότι ξέρεις;
είπα αντί να πετάς υπονοούμενα να γράψεις τι είναι αυτό που υποθέτεις ότι έγινε.
ή γράψε τη γνώμη σου για το συμβάν ή μην γράψεις τίποτα, μην πετάς μόνο σκέτα υπονοούμενα που κανείς δεν ξέρει που κατευθύνονται
ακόμα και τώρα λες "κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει"
ποιο είναι αυτό το κάτι. Κατά την κρίση σου.
"τα lap charts είναι περίεργα" τι το περίεργο έχουν; Πάντα κατά τη κρίση σου.
"οι χρόνοι δεν βγάζουν σαφές συμπέρασμα" γιατί;
δεν έχεις γράψει ένα μήνυμα εδώ που να λες,
εγώ έτσι όπως το είδα κατά τη γνώμη μουέγινε αυτό κι αυτό
όλα είναι του στυλ... και στην αργεντινή έπεσε μόνος του... τι δεν καταλαβαίνεις...PR involved. Κουκούλωμα. Ξέρουν τι έγινε και πρέπει πρώτα να πέσει δασκάλεμα. Κρατάνε στα χέρια τις τηλεμετρίες τους...
κλπ κλπ
για να μιλάς για κουκουλώματα πρέπει να μας πεις τι είναι (κατά τη γνώμη σου) αυτό που πάνε να κουκουλώσουν κλπ κλπ

sniper
26/10/2015, 09:49
Ο Μαρκέζ θα έπρεπε να ντρέπεται γι αυτά που έκανε χθες.

Αλλά όταν έχεις πατέρα/μανατζερ/ομαδα/κλπ που σε διαμορφώνουν στο κατασκεύασμα που ειδαμε χθες, όσο και καλός οδηγός να είσαι στα μάτια του κόσμου είσαι ένα αλητάκος κάγκουρας.
Ο Ρόσσι δεν έχει να αποδείξει τίποτα και στη δύση της αγωνιστικής του ζωής προσπαθεί να πάρει ένα πρωτάθλημα. Ο ΜΜ ενώ ξέρει ότι δεν έχει ελπιδα για πρωτάθλημα, ξέρει ότι τον έχει τον Ροσσι στην συγκεκριμένη πιστα, ξέρει ότι δεν φτάνει τον κοντό (παρεπιπτόντως respect στον κοντο για τους 2 τελευταίους του αγώνες - δεν τον γουστάρω με τπτ αλλά τα πάει άριστα τώρα) κάνει τη μία μ@λακία πίσω από την άλλη.

mixalhsCr
26/10/2015, 09:55
Θα το βρει μπροστα του ο Μαρκος συντομα αυτο που εκανε χθες......

DoctoR_k6
26/10/2015, 09:59
το φρενο το πατησε ο ιδιος ο mm, αφου ειχε φαει το γονατο στο χερι...αντανακλαστικα...
αυτοι εχουν συνεχως δαχτυλο-α στην μανετα...εφαγε ενα γονατο και αντανακλαστικα πατησε το μπροστα φρενο οντως υπο κλιση..ετσι επηλθε η τουμπα...

Μηπως επεσε πανω στο γονατο ο ΜΜ??
Ειδες τα replay κ ο πρωτος που ακουμπαει τον αλλο ειναι ο Ροσι η ο Μαρκεζ?
Μηπως δεν βλεπουμε καλα...?Να βαλουμε γυαλια?

cityfly
26/10/2015, 09:59
το αφελης το εγραψα γιατι δεν καταλαβες ή δειχνεις να μην καταλαβαινεις οτι ο marquez φταιει σε ενα 20% γιατι "εχωνε μπουνιες σο μαχαιρι"..το μαχαιρι ομως το εφερε στην μονομαχια ο rossi...ο οποιος φταιει στο 80%...

αν δεν σου λεει κατι ποτε περασε ο ενας και ποτε περασε ο αλλος και τι ρυθμο αγωνα ειχε ο καθενας εκεινη την στιγμη και υποστηριζεις ακομα οτι ο marquez επεσε αμαχητι με τον lorenzo αλλα αντιθετα εκανε τα αδυνατα δυνατα με τον rossi επειδη υπηρχε συμμαχια απο πισω, τοτε συγνωμη αλλα σηκωνω τα χερια ψηλα..:whiteflag:

το θέμα είναι, για το μέγεθος της τιμωρίας, αν και κατά πόσο το ότι έπεσε επηρεάζει την ποινή, κατά πώς φαίνεται από την ανακοίνωση δεν τους ενδιαφέρει. Θεωρούν το ότι επιχείρησε να τον κλείσει αντιαθλητικό αρκετό και θεωρούν ότι προκάλεσε την επαφή. Λένε μάλιστα ότι δεν μπορούν να κρίνουν αν όντως έβγαλε το πόδι να τον χτυπήσει ή αν βγήκε μετά την επαφή και δεν το υπολόγισαν στην απόφασή τους.
Για μένα όμως το άδικο είναι ότι ο Μάρκεζ βγαίνει παναγία από την όλη υπόθεση.
Με τον Λορένθο δεν ξέρω αν θα τον έφτανε αλλά δεν έκανε καμία κίνηση να τον κυνηγήσει, αντίθετα με το Ρόσσι σκύλιασε, όχι λόγω παράγκας για το δικό του κέφι, και το θέμα δεν είναι ότι τον πέρασε, το θέμα είναι το πώς πέρναγε και ξαναπέρναγε, από την πρώτη κιόλας προσπέραση χώθηκε ντριφτάροντας. Ήταν εντελώς απαράδεκτη η οδήγησή του αλλά η αντίδραση του Ρόσσι ήταν ακόμα πιο απαράδεκτη το να πάει να του τη μπει. Όμως, έτσι όπως το ξαναβλέπω το βίντεο θεωρώ ότι την πτώση την προκάλεσε ο ίδιος ο ΜΜ, μπορούσε άνετα να φρενάρει να το σηκώσει (το λίγο που ήταν πλαγιασμένο) και να φύγει από δεξιά του, θα έχανε έτσι βέβαια πάρα πολύ χρόνο, συνειδητά (μέσα στο χαμό και στα νεύρα και οι δύο) πήγε και έπεσε πάνω του. Δεν ξέρω αν αυτό σε επίπεδο τιμωρίας θα είχε διαφορά, ίσως, ίσως κι όχι, αλλά ήταν στο χέρι του να αποφύγει την τούμπα, όπως ήταν και στο χέρι του Ρόσσι να μην κάνει αυτόν τον τσαμπουκά.

akaposto
26/10/2015, 10:00
cityfly.Κάνεις τώρα ότι δεν καταλαβαίνεις ή όχι;
Στην Αργεντινή ΕΓΡΑΨΑ ότι κοιτάει ο VR πάνω στο apex, πίσω. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει.
Εγώ υποθέτω ότι το κάνει επίτηδες και πλασάρεται ώστε να σβαρνίσει τον ΜΜ. Χωρίς την τηλεμετρία τους μιλάω στον αέρα. Είναι κατανοητό; Το έκανα δίφραγκα;

Τα lap charts να κάτσεις να τα δείς. Αν βγάλεις συμπέρασμα ότι κόβει ο ΜΜ για να περάσει ο στρογγυλομούρης, πες το μας.

Γιατί αν κόψει ο ένας, ο άλλος γιατί δεν φεύγει. Τι δεν πιάνεις;

Κουκούλωμα διότι, χαρίστηκαν στον ΜΜ και τον Γιατρό, χάρην του χρήματος. Μαζεύεται το ασυμμάζευτο;
Τι ποιο σαφές απο ότι έχουν προσπεράσεις εκτός βιράζ και δεν τιμωρούνται;

Για να πουν μια κουβέντα στο μικρόφωνο, πέφτει δασκάλεμα 2 ώρες.
Ο Ροσι στον τερματισμό δεν είπε δεν τον έριξα. Ο Jarvis δεν λέει ότι τον έριξε.
Η dorna δεν λέει ότι τον έριξε.
Κανείς (τους) δεν λέει ότι τον έριξε. Παραδέχονται το πρώτο κομμάτι -ότι δηλαδή τον τραβάει προς τα έξω-
αλλά στην ταμπακιέρα -και βάζω σε αυτό αν η κουτουλιά του ΜΜ είναι εκούσια ή ακούσια- μόκο.

Ε σόρι κιόλας, αλλά έχω αντίθετη γνώμη. Δεν δέχομαι ότι στην εποχή των κλειστών ecu,
προσπαθούν να βγάλουν άκρη με το βίντεο. Οκ;

MG-KTiNoS
26/10/2015, 10:02
Θα το βρει μπροστα του ο Μαρκος συντομα αυτο που εκανε χθες......

Γνωρίζοντας πως λειτουργεί το μυαλό του Λίβιο είμαι 100% ότι από την μια τον υποστηρίζει και από την άλλη ψάχνει πιλότο.
(αν όχι να τον διώξει να βρει έναν ισάξιο να του βάλει δίπλα)
Ξέροντας και πως φέρθηκε ο Λιν στην περίπτωση της κόντρας Ρόσσι Λορέντζο (αν δ σ αρέσει πούλο)
Είμαι σίγουρος ότι 'κια αυτός κάνει τους υπολογισμούς του.
Με λίγα λόγια νομίζω πως θα έχουμε εξελίξεις.

spyrakos35
26/10/2015, 10:07
Δηλαδη ακομα πιστευετε πως ο μικρος εκατσε εκτος γραμμης κ τον εριξε ο Ροσι...
Κ να υποθεσω αυτα τα 2 replay τα εχετε δει...
ΟΚ ο,τι κ να πουμε ειναι πλεον περιττο...

δεν σε έπιασα

spyrakos35
26/10/2015, 10:10
.

ο βάλε σηκώνει το χέρι του μετά το γλύστρημα που έχει....

υποθέτω οτι εκεί (στο γλύστρημα) κατάλαβε οτι "δεν τη βγάζουμε καθαρή, κάποιος θα πέσει ετσι όπως πάει"

devil's animal
26/10/2015, 10:10
Μηπως επεσε πανω στο γονατο ο ΜΜ??
Ειδες τα replay κ ο πρωτος που ακουμπαει τον αλλο ειναι ο Ροσι η ο Μαρκεζ?
Μηπως δεν βλεπουμε καλα...?Να βαλουμε γυαλια?

φυσικα και ο mm πεφτει πανω στον rossi...μονο που το εκανε γιατι δεν ηθελε να βγει εκτος..(εκει που τον εσερνε ο αλλος δλδ) και απλα αποφασισε να στριψει...
εστριψε πανω στον rossi ανοιγοντας γκαζι και μετα ο αλλος εβγαλε γονατο..
το εχω ξαναγραψει...διαβαστε ολα τα posts και μετα απαντηστε...

ο mm δεν εκανε κατι αντιαθλητικο, ουτε εκεινη την στιγμη, ουτε πριν...αλληλοπροσπερασεις ειχαμε...γιατι ειναι κwλοπαιδο δλδ? επειδη ηθελε να παρει καλυτερη θεση στον αγωνα?
επειδη ηθελε να στριψει για να μην βγει εκτος πιστας?

ο αλλος που ειναι (και καλα) ανωτερος γιατι τον τραβηξε εκτος πιστας? γιατι εκοψε τοσο και ανοιξε γραμμη ξεροντας που ειναι ο αλλος...αφου τον κοιταγε επανηλειμμενα? γιατι απλωσε το γονατο?

λυπαμαι που καβαλαω μοτοσυκλετα στους ιδιους δρομους που καβαλανε και αλλοι υποστηριζοντας οτι "καλα του εκανε" και "δεν επρεπε να μπλεκεται" "τα ηθελε ο κωλος του" και αλλα τετοια...:a06:

δεν ξεραμε οτι επρεπε να φυγουν ολοι απο την μεση για να κανει τον αγωνα του ο κυριος rossi...:yuck:

πραγματικα λυπαμαι που τον υποστηριζα καποια χρονια αυτον τον ανθρωπο...φαινεται ξεκαθαρα ποσο π0υστικα φερεται οταν εχει κατι να χασει...και με gibernau και με stoner και με marquez...απλα απαραδεκτος...:moutza:

amyroukai
26/10/2015, 10:14
φυσικα και ο mm πεφτει πανω στον rossi...μονο που το εκανε γιατι δεν ηθελε να βγει εκτος..(εκει που τον εσερνε ο αλλος δλδ) και απλα αποφασισε να στριψει...

Καλά εγώ είμαι κουλάδι, αλλά λέμε τώρα μιά υποψία που έχω από οδήγηση, όταν κάποιος σε κλείνει και πάει να σε πετάξει έξω όπως λες, ηθελημένα, αθέλητα, όπως και να γίνει, η πρώτη σου σκέψη είναι να πέσεις πάνω του ή να κόψεις και να μπεις πίσω του στην ασφάλεια; Και το δεύτερο πρόσωπο είναι γενικό, μην το πάρεις προσωπικά.

BLiTzER
26/10/2015, 10:14
56 σελίδες κι ακόμα υπάρχουν αμφιβολίες. Λοιπόν, ξαναβάζω το βίντεο σε αργή κίνηση (αγνοήστε τον άκυρο τίτλο), για να δείτε ΞΑΝΑ ότι:

1. Ο Marquez έχει άπλετο χώρο να κάνει κίνηση τόσο από την εσωτερική, όσο κι από την εξωτερική (πρέπει να έχουν 3 μέτρα μέχρι το curb), ΕΙΔΙΚΑ από τη στιγμή που και οι 2 έχουν αστεία ταχύτητα και κλίση. Θυμόμαστε όλοι ότι μιλάμε για 2 ΤΕΡΑΣΤΙΑ τιμόνια, έτσι;

2. Παρ'όλα αυτά, επιλέγει να ανοίξει το γκάζι και να "στρίψει" πάνω στον Rossi. Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ δική του ευθύνη η πτώση.

3. Ο Rossi φταίει μόνο που κάθισε να ασχοληθεί. Κακώς. Αλλά μπορούμε όλοι να καταλάβουμε γιατί.

https://www.youtube.com/watch?v=zD4VuWZsRMk

blackbusa
26/10/2015, 10:15
εχεις απολυτο δικειο...το 2004 ο Rossi ηταν πιο αργος απο τον Gibernau και επρεπε να τον κρατησει πισω του....:bawl:

MG-KTiNoS
26/10/2015, 10:17
https://www.facebook.com/165756443440628/photos/a.528222243860711.141814.165756443440628/1194963753853220/?type=3&theater

:D

Λουτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.............. ....
:wave2:

sniper
26/10/2015, 10:17

ο mm δεν εκανε κατι αντιαθλητικο, ουτε εκεινη την στιγμη, ουτε πριν...αλληλοπροσπερασεις ειχαμε...γιατι ειναι κwλοπαιδο δλδ? επειδη ηθελε να παρει καλυτερη θεση στον αγωνα?

ο αλλος που ειναι (και καλα) ανωτερος γιατι τον τραβηξε εκτος πιστας? γιατι εκοψε τοσο και ανοιξε γραμμη ξεροντας που ειναι ο αλλος...αφου τον κοιταγε επανηλειμμενα? γιατι απλωσε το γονατο?

λυπαμαι που καβαλαω μοτοσυκλετα στους ιδιους δρομους που καβαλανε και αλλοι υποστηριζοντας οτι "καλα του εκανε" και "δεν επρεπε να μπλεκεται" "τα ηθελε ο κωλος του" και αλλα τετοια...:a06:

δεν ξεραμε οτι επρεπε να φυγουν ολοι απο την μεση για να κανει τον αγωνα του ο κυριος rossi...:yuck:

πραγματικα λυπαμαι που τον υποστηριζα καποια χρονια αυτον τον ανθρωπο...φαινεται ξεκαθαρα ποσο π0υστικα φερεται οταν εχει κατι να χασει...και με gibernau και με stoner και με marquez...απλα απαραδεκτος...:moutza:

Δες τους αγώνες με τον ΜΜ να μάχεται με άλλους να δεις τι έχει κάνει από moto3 μέχρι σήμερα...
Απλά ο Ρόσσι του έκανε ότι κάνει για χρόνια ο ΜΜ στους άλλους.

Καλός ο οπαδισμός αλλά όλα έχουν όρια σ' αυτόν τον κόσμο.

akaposto
26/10/2015, 10:18
εχεις απολυτο δικειο...το 2004 ο Rossi ηταν πιο αργος απο τον Gibernau και επρεπε να τον κρατησει πισω του....:bawl:

Ευχαριστώ που επαληθεύεις το επιχείρημα μου.
Είναι κατά πολύ γρηγορότερος του sete...αλλά δεν κάνει τον αγώνα του.
Σε ευχαριστώ και πάλι

cityfly
26/10/2015, 10:18
Στην Αργεντινή ΕΓΡΑΨΑ ότι κοιτάει ο VR πάνω στο apex, πίσω. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει.
Εγώ υποθέτω ότι το κάνει επίτηδες και πλασάρεται ώστε να σβαρνίσει τον ΜΜ. Χωρίς την τηλεμετρία τους μιλάω στον αέρα. Είναι κατανοητό; Το έκανα δίφραγκα;

Τα lap charts να κάτσεις να τα δείς. Αν βγάλεις συμπέρασμα ότι κόβει ο ΜΜ για να περάσει ο στρογγυλομούρης, πες το μας.

Κουκούλωμα διότι, χαρίστηκαν στον ΜΜ και τον Γιατρό, χάρην του χρήματος. Μαζεύεται το ασυμμάζευτο;
Τι ποιο σαφές απο ότι έχουν προσπεράσεις εκτός βιράζ και δεν τιμωρούνται;

Για να πουν μια κουβέντα στο μικρόφωνο, πέφτει δασκάλεμα 2 ώρες.
Ο Ροσι στον τερματισμό δεν είπε δεν τον έριξα. Ο Jarvis δεν λέει ότι τον έριξε.
Η dorna δεν λέει ότι τον έριξε.
Κανείς (τους) δεν λέει ότι τον έριξε. Παραδέχονται το πρώτο κομμάτι -ότι δηλαδή τον τραβάει προς τα έξω-
αλλά στην ταμπακιέρα -και βάζω σε αυτό αν η κουτουλιά του ΜΜ είναι εκούσια ή ακούσια- μόκο.

Ε σόρι κιόλας, αλλά έχω αντίθετη γνώμη. Δεν δέχομαι ότι στην εποχή των κλειστών ecu,
προσπαθούν να βγάλουν άκρη με το βίντεο. Οκ;

δεν κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, τώρα είναι η πρώτη φορά που εξήγησες κάτι.
κι άσε τα δίφραγκα και τις εξυπνάδες
το κοιτάζει πίσω και δεν έχει ξαναγίνει (εκτός της προφανούς αναλήθειας του δεν έχει ξαναγίνει) δε λέει τίποτα. Τώρα έγγραψες ότι ανοίγει επίτηδες για να τον ρίξει. Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια, αλλά επιτέλους έγγραψες στα ίσα τι πιστεύεις, κάτι είναι κι αυτό.

διαφωνώ και με άλλα (πχ αν ήθελαν να χαριστούν και στον μμ και στον ρόσσι, τότε δε θα έκαναν τίποτα στον μμ όπως κι έγινε και θα έριχναν στον ρόσσι δύο βαθμούς κι όχι τρεις κι ούτε γάτα ούτε ζημιά, το να ξεκινήσει τελευταίος στον επόμενο αγώνα δεν το λες χάρισμα, αυτό ναι θα μπορούσες να το πεις κουκούλωμα με μεταξωτή κουκούλα), αλλά τουλάχιστον τώρα έγγραψες κάτι πιο συγκεκριμένο

blackbusa
26/10/2015, 10:19
https://www.facebook.com/165756443440628/photos/a.528222243860711.141814.165756443440628/1194963753853220/?type=3&theater

:D

το συγκεκριμενο εχει κιολλας διευκρινηστει...η σημαια βγηκε εκεινη την στιγμη και δεν ειναι μεμπτη η προσπεραση....

BLiTzER
26/10/2015, 10:19

Περί αυτού, ανακοίνωσαν ότι η κίτρινη σημαία βγήκε αφού είχαν περάσει οι αναβάτες.

spyrakos35
26/10/2015, 10:20
αναρωτιέμαι αν κανένας αντιροσσικός αντιλαμβάνεται οτι ο ΜΜ άνοιξε δρόμο στον χόρχε ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕ (προφανώς δεν έχει συμβόλαιο 8 εκατομμυρίων εδώ) ενώ όταν τον πέρασε ο ροσσι, έβγαλε αφρούς (μαλλον υπογράφηκε το συμβόλαιο εδώ)....

αναρωτιέμαι επίσης αν έδωσε βάση κανεις στους Αγγλους σχολιαστές που μετά τα πρώτα δύο τρία προσπεράσματα λεγανε οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Ή ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, EINAI ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ....

βάσει αυτού του σχολίου, θεωρώ οτι το πρόβλημα ΔΕΝ το είχε ο ροσσι αλλά αντιθέτως ο ΜΜ....

δεν πειράζει όμως.... του χρόνου πιθανότατα ο ρόσσι δε θα τρέχει, θα τον βρουν μπροστά τους τον ΜΜ και τότε θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι... :beer:

devil's animal
26/10/2015, 10:24
το θέμα είναι, για το μέγεθος της τιμωρίας, αν και κατά πόσο το ότι έπεσε επηρεάζει την ποινή, κατά πώς φαίνεται από την ανακοίνωση δεν τους ενδιαφέρει. Θεωρούν το ότι επιχείρησε να τον κλείσει αντιαθλητικό αρκετό και θεωρούν ότι προκάλεσε την επαφή. Λένε μάλιστα ότι δεν μπορούν να κρίνουν αν όντως έβγαλε το πόδι να τον χτυπήσει ή αν βγήκε μετά την επαφή και δεν το υπολόγισαν στην απόφασή τους.
Για μένα όμως το άδικο είναι ότι ο Μάρκεζ βγαίνει παναγία από την όλη υπόθεση.
Με τον Λορένθο δεν ξέρω αν θα τον έφτανε αλλά δεν έκανε καμία κίνηση να τον κυνηγήσει, αντίθετα με το Ρόσσι σκύλιασε, όχι λόγω παράγκας για το δικό του κέφι, και το θέμα δεν είναι ότι τον πέρασε, το θέμα είναι το πώς πέρναγε και ξαναπέρναγε, από την πρώτη κιόλας προσπέραση χώθηκε ντριφτάροντας. Ήταν εντελώς απαράδεκτη η οδήγησή του αλλά η αντίδραση του Ρόσσι ήταν ακόμα πιο απαράδεκτη το να πάει να του τη μπει. Όμως, έτσι όπως το ξαναβλέπω το βίντεο θεωρώ ότι την πτώση την προκάλεσε ο ίδιος ο ΜΜ, μπορούσε άνετα να φρενάρει να το σηκώσει (το λίγο που ήταν πλαγιασμένο) και να φύγει από δεξιά του, θα έχανε έτσι βέβαια πάρα πολύ χρόνο, συνειδητά (μέσα στο χαμό και στα νεύρα και οι δύο) πήγε και έπεσε πάνω του. Δεν ξέρω αν αυτό σε επίπεδο τιμωρίας θα είχε διαφορά, ίσως, ίσως κι όχι, αλλά ήταν στο χέρι του να αποφύγει την τούμπα, όπως ήταν και στο χέρι του Ρόσσι να μην κάνει αυτόν τον τσαμπουκά.

φυσικα και ηταν στο χερι του μικρου να φυγει απο μεσα...γι'αυτο προσωπικα του δινω ενα φταιξιμο 20%...δεν εκανε ομως κατι αντιαθλητικο...απλα πηγε πανω στον αλλον που ζηταγε τον τσαμπουκα, αντι να τον αποφυγει...αυτο ηταν το λαθος του...οχι ομως αντιαθλητικα κοψιμο ρυθμου, ανοιγμα γραμμης για να τραβηξουμε τον απεξω προς τα χορτα και απλωμα γονατου...

οσον αφορα τα προσπερασματα, δειτε λιγο την συνεντευηξη του pedrosa...λεει πολυ καθαρα οτι ο mm εχει εναν φοβερο ελεγχο στην μοτοσυκλετα οσον αφορα τα προσπερασματα και μπορει να την βαζει σε τρυπες καλυτερα απ'τον καθενα...ταλεντο λεγεται αυτο...το οτι τρομαζουμε εγω και εσυ που ειμαστε κοινοι θνητοι και απ'εξω τον χορο δεν λεει τιποτα...

κανει παρακινδυνευμενες προσπερασεις που δεν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ...εννιοτε ομως στο λαθος του, κοστιζουν ειτε στον ιδιο, ειτε στον αλλον αθλητη...εκει παιρνουν τον λογο οι αγωνοδικες...
εχτες ομως δεν τον ακουμπησε τον rossi...περναγε απ'οπου μπορουσε και το ιδιο εκανε και ο γιατρος...

αυτο ειπε και ο pedrosa στην συνεντευξη εμμεσως πλην σαφως...αυτος ελεγε οτι πρεπει να χαλαρωσουν γιατι οι μηχανες ειναι μεγαλες, γρηγορες, κλπ, τον ελεγαν κοτα και δειλο..κλπ.κλπ...
και κανενας δεν γουσταρε που δεν μπλεκεται σε τρελες μαχες...αντιθετως ολοι πανηγυριζαν με την μαχητικοτητα του mm και τις προσπερασεις που προσφερει...
ολοι τον ελεγαν βυσμα και κοτα και αργο (που δεν ειναι..καθε αλλο), γιατι δεν εκανε παρακινδυνευμενα πραγματα μεσα στην πιστα...ολες οι προσπερασεις του ειναι καλα μελετημενες και καθαροτατες...δεν αρεσε ομως αυτο γιατι γινοταν σπανια και χανοταν το θεαμα (αρτος και θεαμα)...
τωρα οι ρολοι αλλαξαν...
λενε τον mm επικινδυνο επειδη περνουσε στην τριχα τον vr...

DoctoR_k6
26/10/2015, 10:24
δεν σε έπιασα

Βλεποντας αυτα τα 2 replay οσοι καταλαβαινουν καταλαβαινουν...να πεισουμε πως ο Ροσι τον κλωτσησε επιτηδες για να ηρεμησουν οι haters μηπως?
Fyi τα ιδια εννοουμε αλλα καπου χαθηκαμε στην μεταφραση...:lol:

Κατ αρχην χωρο ειχε αρκετο αν ηθελε να οπισθοχωρισει, το οτι δεν ηθελε να βγει εκτος μου ακουγεται δικαιολογια. Δηλαδη οποιοι πλεον αγωνιζομενοι ειναι εκτος γραμμης γιατι τους εχει βγαλει ο αλλος για να παρει την θεση/προσπερασει να πεφτουν απανω του απλα γιατι δεν θελουν να βγουν εκτος...
Η οδογηση του μικρου με αλλα ντα λλων γραμμες με τον Ροσι(ενω ο ΧΛ απομακρυνεται κ δεν υπαρχει ενδιαφερον να καλυψεις το ''λαθος σου'') ειναι σωστη κ καθολου επικινδυνη...
Μην συκρινεις πιστα/αγωνες με επαγγελματιες οδηγους που εχουν καποιο σκοπο(πρωταθλημα,λεφτα κ.α) με ανθρωπους που καβαλανε τα μοτο τους κ πανε βολτακια.
Αλλα αν εχεις παει βολτες ξερεις πως πολλες φορες θα βρεις κ επικινδυνους οδηγους που βλεποντας πως οδηγουωε θα φτασεις σε σημειο να του την πεις επειδη φοβασαι για την σωματικη σου ακεραιοτητα...αλλα δεν θα τον κλωτσαγες(κ ας χαιροσουν με την κλωτσια του Ροσι(που για μενα δεν εγινε)).
Οταν φυγει ο Ροσι τα ξαναλεμε για το MotoGp κ την απηχηση του...

akaposto
26/10/2015, 10:25
(εκτός της προφανούς αναλήθειας του δεν έχει ξαναγίνει)

Prove me wrong mate. Πεδίο δόξης λαμπρό.
----------------------------------------------

Στα ίσια τα έγραψα κάτι σελίδες πριν, η πλάκα είναι ότι μαζί τα λέγαμε

343583

blackbusa
26/10/2015, 10:26
Ευχαριστώ που επαληθεύεις το επιχείρημα μου.
Είναι κατά πολύ γρηγορότερος του sete...αλλά δεν κάνει τον αγώνα του.
Σε ευχαριστώ και πάλι

ε μα τι λεμε τωρα...στον τριτο αγωνα του πρωταθληματος και ενω ειναι πολυ πιο γρηγορος απο τον αμεσο αντιπαλο του (και διεκδικητη του τιτλου) κοβει ταχυτητα και τον καθυστερει αντι να του ριξει στα αυτια....βουλωμενο γραμμα...:bawl::lol:

BLiTzER
26/10/2015, 10:27
Ρε devilako, τι δεν καταλαβαίνεις; Ναι, γουστάρουμε (τουλάχιστον εγώ) θεαματικούς αναβάτες, που οδηγούν στο όριο. Το θέμα εδώ δεν είναι ότι ο ΜΜ είναι "επικίνδυνος". Μοτοσυκλέτες οδηγούν, δεν είναι διαγωνισμός μαγειρικής. Το θέμα είναι ότι εσκεμμένα στερεί τον τίτλο από κάποιον αναβάτη, όταν δεν έχει καμία ελπίδα στη διεκδίκηση ο ίδιος.

byron
26/10/2015, 10:30

Της Αργεντινής το αφήνουμε, μιας και κοίταγμα κάνουν όλοι και όπου μπορούν. Το οτι εσένα σου φαίνεται περίεργο, μου κάνει εντύπωση.

Αυτό που δεν πιάνω εγώ και πιθανόν και άλλοι, μιας και το είπες μια δυο φορές...είναι πως οταν ο ΜΜ ηταν πίσω από VR οι χρόνοι του ήταν χαμηλοί, και κατά περίεργο τρόπο όταν ήταν μπροστά ανέβαιναν στο 1,30+. Για το πως ανεβάζει κατά το δοκούν ένας αναβάτης +-1sec πιθανόν να έχεις εξήγηση, αλλά εδώ κάτι βρωμάει. Το να του κάνει το γυρολόγιο κόσκινο, δεν είναι και πολύ δύσκολο αφού δεν υπάρχουν γραμμές στα προσπεράσματα.

Γιατί δεν τον πέρασε? Γιατί δεν μπορούσε.
Γιατί γκρινιάζει ο VR τότε? Γιατί μπορούσε να κερδίσει τον JL ο οποίος δεν κατέβηκε ποτέ κάτω από το 1:29:700 ενώ αυτοί ήταν χρόνοι που τους έκανε ο VR εύκολα, αφού κατέβηκε και στο 1:29:350. Ετσι τουλάχιστον θεωρεί αυτός.

Το οτι ήταν σε άλλο επίπεδο φάνηκε και από τα χαμηλά που έκανε ΚΑΙ στον τελευταίο γύρο. Όπως και το οτι τα Honda στους δύο τελευταίους αγώνες γαμάνε. Στο τι είχε στο μυαλό του και το έπαιζε μελισσούλα γύρω του στα παπάρια μας στην τελική, αλλά το να το παίζει θύμα και μάρτυρας στον βωμό της γκρίνιας και της εκδικητικής μανίας του Rossi πάει πολύ...

devil's animal
26/10/2015, 10:31
Δες τους αγώνες με τον ΜΜ να μάχεται με άλλους να δεις τι έχει κάνει από moto3 μέχρι σήμερα...
Απλά ο Ρόσσι του έκανε ότι κάνει για χρόνια ο ΜΜ στους άλλους.

τιποταν τετοιο δεν του εκανε...
το ξανοιγμα της γραμμης και το κοψιμο ρυθμου ειναι κινηση του rossi εδω και χρονια...την αντεγραψε ο mm στον lorenzo μια φορα and that's it...

απλα επειδη ο γιατρουλης δεν μπορουσε να τον παιξει στα ισια τον πιτσιρικα και πηγε να φαει μια δυο σαρδες, του εκανε την γνωστη του κινηση για να τον απορυθμισει...

devil's animal
26/10/2015, 10:35
Καλά εγώ είμαι κουλάδι, αλλά λέμε τώρα μιά υποψία που έχω από οδήγηση, όταν κάποιος σε κλείνει και πάει να σε πετάξει έξω όπως λες, ηθελημένα, αθέλητα, όπως και να γίνει, η πρώτη σου σκέψη είναι να πέσεις πάνω του ή να κόψεις και να μπεις πίσω του στην ασφάλεια; Και το δεύτερο πρόσωπο είναι γενικό, μην το πάρεις προσωπικά.

ειπαμε..γι'αυτο και μονο φταιει ο μικρος...για τιποτα αλλο..ποσες φορες θα το πω?:rolleyes:
επρεπε να κοψει και να τον περασει απο δεξια..απο μεσα...τελος...

akaposto
26/10/2015, 10:42
Της Αργεντινής το αφήνουμε, μιας και κοίταγμα κάνουν όλοι και όπου μπορούν. Το οτι εσένα σου φαίνεται περίεργο, μου κάνει εντύπωση.
Στο apex μέσα στο S? Σε έξοδο για αριστερή; Πεδίο δόξης λαμπρό και για σένα και για όποιον θέλει.
Έγραψα όμως ότι μιλάω στο αέρα.Έγραψα ότι θα ήθελα την τηλεμετρία. Να μην λέμε τα μισά.
Ο Ρόσι βγήκε να πεί ότι ο Μαρκίζας τον κατηγορεί για την Αργεντινή. Δεν είχα δεί/ακούσει κάτι απο την μεριά του ΜΜ να δηλώνει κάτι τέτοιο.

Αυτό που δεν πιάνω εγώ και πιθανόν και άλλοι, μιας και το είπες μια δυο φορές...είναι πως οταν ο ΜΜ ηταν πίσω από VR οι χρόνοι του ήταν χαμηλοί, και κατά περίεργο τρόπο όταν ήταν μπροστά ανέβαιναν στο 1,30+. Για το πως ανεβάζει κατά το δοκούν ένας αναβάτης +-1sec πιθανόν να έχεις εξήγηση, αλλά εδώ κάτι βρωμάει. Το να του κάνει το γυρολόγιο κόσκινο, δεν είναι και πολύ δύσκολο αφού δεν υπάρχουν γραμμές στα προσπεράσματα.

Εγώ αναφέρομαι στην Μαλαισία
Εδώ σε έχασα. Με 1.30+ για ποιόν αγώνα μιλάς; Αυστραλία;

devil's animal
26/10/2015, 10:45
Ρε devilako, τι δεν καταλαβαίνεις; Ναι, γουστάρουμε (τουλάχιστον εγώ) θεαματικούς αναβάτες, που οδηγούν στο όριο. Το θέμα εδώ δεν είναι ότι ο ΜΜ είναι "επικίνδυνος". Μοτοσυκλέτες οδηγούν, δεν είναι διαγωνισμός μαγειρικής. Το θέμα είναι ότι εσκεμμένα στερεί τον τίτλο από κάποιον αναβάτη, όταν δεν έχει καμία ελπίδα στη διεκδίκηση ο ίδιος.

δεν στερει κανεναν τιτλο σε κανεναν...
αν εχει καλυτερο ρυθμο ο vr περναει τον mm και ουτε γατα ουτε ζημια...

ο mm θελει να παρει οσο τον δυνατον καλυτερες θεσεις στου τελευταιους αγωνες...ανεξαρτητα αν παει για πρωταθλημα ή οχι, εχει συμβολαιο και χορηγους που θελουν να τον βλεπουν οσο πιο ψηλα στο βαθρο γινεται...αυτο εκανε και στην Αυστραλια..προσπερασε τον jl και βγηκε 1ος..
αν ηθελε δεν το εκανε για βοηθησει τον jl..δεν το εκανε ομως και προσπερασε...

αυτο ηθελε να κανει και τωρα..να προσπερασει τον vr για να ανεβει βαθρο...

απλα ο rossi ειναι κουλατζα και δεν μπορει να τα βαλει στα ισα με κανεναν απο τους 3 τους αν και εφοσον ειναι καλα ολοι...
και οι 3 ειναι πιο γρηγοροι απο αυτον και το ξερει...
το οτι με τις συγκυριες και την τυχη ειναι εκει που ειναι, ειναι μια ευκαιρια για τιτλο, αλλα δεν θα του ξαναδωθει ποτε ξανα...οι αλλοι ειναι ενα κλικ πανω οδηγικα...
και αυτο δεν το λεω μονο εγω...το λενε βαμμενοι ροσικοι...

αυτη ειναι η αληθεια...

spyrakos35
26/10/2015, 10:46
αυτη ειναι η αληθεια...

νόμιζα οτι είναι στους σεχ πίστολς ρε συ.....

:bawl:

BLiTzER
26/10/2015, 10:48
Εγώ, όμως, δεν είμαι βαμμένος ροσικός και λέω ό,τι βλέπω. Ο Rossi δεν ήταν γρηγορότερος από τον Marquez, στη συγκεκριμένη πίστα τουλάχιστον. Πιέστηκε πάρα πολύ για να παίξει το παιχνίδι του και φάνηκε. Αν ο Marquez ήθελε βάθρο, θα το είχε. Πιθανότατα σαν 2ος. Αλλά ήθελε κάτι άλλο περισσότερο.

Στην Αυστραλία μπορούσε να βγει 1ος. Εδώ δε μπορούσε. Οπότε επέλεξε να καθυστερήσει τον Rossi.

Αυτή είναι η αλήθεια :P

spyro
26/10/2015, 10:54
Kαλά εδώ το εχασες τελείως..κρίμα. :rolleyes:
Ο Σεννα δεν ηταν καθόλου υπερτιμημένος, διάβασε λίγο τι έλεγαν οι υπόλοιποι οδηγοί F1 για να καταλάβεις οτι ηταν σε αλλο επίπεδο απο τους υπόλοιπους, του Σουμάχερ συμπεριλμαβανομένου.

Άρη η επιλογή του παραλληλισμού δεν είναι τυχαία. Ξέρω ποιος είναι ο Σένα και ποιος ο Σουμάχερ. Όπως ξέρω πολύ καλά και ποιος ήταν ο Gilles Villeneuve. Θέλω κάποια στιγμή όταν βρω χρόνο να αναλύσω εδώ/ κάπου αλλού ίσως για το πώς λειτουργεί η μάζα με κάποιους οδηγούς στα μηχανοκίνητα. (φυσικά και από προσωπικές εμπειρίες, σιγά τον επιστήμονα στην αθλητική κοινωνιολογία, τρομάρα μου).

Ο MS ήταν ένα πανέξυπνος άνθρωπος και ήξερε ότι άμα θες να φτάσεις ψηλά δε κατηγορείς δημόσια το ίνδαλμα της μάζας. Απεναντίας τον εκθειάζεις. Μόνον έτσι κάποια στιγμή θα σε αποδεχθούν. Για το αν όντως το ίνδαλμα της μάζας είναι όλα όσα νομίζει ο κόσμος ότι είναι, είναι μια άλλη ιστορία. ο Σένα είναι όπως ο ο Ρόσσι στα μηχανάκια. όχι λόγω αριθμού πρωταθλημάτων ή λόγω τακτικής ή λογω οτιδήποτε άλλο, αλλά λόγω της αντιμετώπισης του ως κάτι παραπάνω από έναν οδηγό αγώνων όπως οι υπόλοιποι. και ναι κάποιοι είναι όντως οδηγικά παραπάνω από κάποιους άλλους, αλλά ας ψάξουμε μαζί να τους αναγνωρίσουμε. Οι περισσότεροι πάντως στη μεγάλη κατηγορία είναι πάνω κάτω τα ίδια.

δε κατηγορώ την συνεισφορά των μεγάλων ινδαλμάτων. είναι αυτοί που φέρνουν λεφτά στα ταμεία. είναι αυτοί για τους οποίους γεμίζουν οι κερκίδες. εγώ έχω πρόβλημα όταν ο κόσμος φαντάζεται ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός πρέπει να αρχίζει και να σταματάει με αυτούς και όλες οι υποδομές θα πρέπει να λειτουργούν για αυτούς. Επίσης, έχω πρόβλημα όταν ο κόσμος κατηγορεί τους υπόλοιπους ως άμπαλους, άχρηστους κτλ μόνο και μόνο γιατι χώνεται στον εκάστοτε θεό.

και επειδή τα έχω δει όλα τα documentaries για τον Σένα, σου εφιστώ την προσοχή στο χαρακτηριστικότερο παράδειγμα όλων. Το ντοκιμαντέρ του 2010 με τίτλο το όνομα του. το έβλεπα τότε και νόμιζα ότι είχα τους παραγωγούς μπροστά μου:
- πρέπει να πουλήσει
- πρέπει να πουλήσει βρίσκοντας έναν εχθρό
- αφου τον βρούμε (προφανώς και ο Πρόστ) να τον κάνουμε να φαίνεται ανίκανος και υπερ προστατευμένος από τα πλοκάμια των γραφειοκρατών μεγιστάνων του αθλήματος. από τους σκοτεινούς μηχανισμούς που θέλουν να ξεζουμίσουν τα λεφτά του κόσμου. από αυτούς που δεν αφήνουν τους απλούς ανθρώπους «σαν και εμάς» να διαπρέψουν. (λες και αυτοί οι αιμοδιψείς μεγιστάνες δε θέλουν να κάνουν λεφτά χρησιμοποιώντας το υποτιθέμενο ίνδαλμα του κόσμου, το κάνουν για το χαβαλέ)
- οκ μην αναφέρεις το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα τα έστηνε ο Πρόστ για να έρχονται οι άλλοι να το παίζουν καμπόσοι. οκ μην αναφέρεις καθόλου το γεγονός ότι μετά την απόσυρση του Πρόστ από τους αγώνες υπήρξαν φίλοι και μάλιστα στην Ίμολα 2 μέρες πριν από το ατύχημα είχε φωνάξει από κόπκιτ «μου …. μας λείπεις όλους Αλέιν»
- οκ ντάξει we got ourselves a movie

όλοι εσεις που πιστεύεται στα ινδάλματα το παιχνίδι του Εσπελέτα παίζετε. εσείς είστε ο λόγος για τον οποίο ο Εσπελέτα και ο κάθε Εσπελέτα κάνει λεφτά. Τον Εσπελέτα τον ενδιαφέρει ο Ρόσσι πολύ περισσοτερο από τον ΜΜ σε αυτήν την χρονιά. Στις επόμενες καλό θα είναι να «φτιάξουμε έναν καινούργιο Ρόσσι» για να πουλήσει και αυτός. Αλλιώς ο κόσμος δε θα βλέπει Moto.gp

δε θα βλέπει moto.gp γιατι τη μάζα δεν την ενδιαφέρει το άθλημα της μηχανοκίνησης, αλλά τα Hollywood stories.

εμένα και σε πολλούς άλλους αρέσουν τα αθλήματα της μηχανοκίνησης έτσι απλά. δε χρειαζόμαστε Hollywood stories.

byron
26/10/2015, 10:58
Στο apex μέσα στο S? Σε έξοδο για αριστερή; Πεδίο δόξης λαμπρό και για σένα και για όποιον θέλει.
Έγραψα όμως ότι μιλάω στο αέρα.Έγραψα ότι θα ήθελα την τηλεμετρία. Να μην λέμε τα μισά.
Ο Ρόσι βγήκε να πεί ότι ο Μαρκίζας τον κατηγορεί για την Αργεντινή. Δεν είχα δεί/ακούσει κάτι απο την μεριά του ΜΜ να δηλώνει κάτι τέτοιο.

Εγώ αναφέρομαι στην Μαλαισία
Εδώ σε έχασα. Με 1.30+ για ποιόν αγώνα μιλάς; Αυστραλία;

Ναι για αυστραλία μίλαγα, εκεί που ξεκίνησε η κόντρα δλδ.

Για την Αργεντινή...τι να σου πω. :lol:
Μιλάς για εκείνη τη ωραία φάση που τον χτύπαγε από πίσω...απ΄το apex μέχρι το μέσο του S και τσακίστηκε τελικά? Για εκείνο το κοίταγμα μιλάς, την ώρα που τον πήγαινε κωλοφεράτζα με κουτουλιές?
Αυτό είναι το σημείο που κατηγορείς τον Ρόσσι για πουστιά ? Για να ξέρω δλδ...

Αν έχεις το video, βάλτο να γελάσουμε. Θα θυμηθούμε και τη φάση. :lol:

cityfly
26/10/2015, 10:58
Prove me wrong mate. Πεδίο δόξης λαμπρό.
----------------------------------------------

Στα ίσια τα έγραψα κάτι σελίδες πριν, η πλάκα είναι ότι μαζί τα λέγαμε

343583

μόνο που εδώ γράφω, πολύ πριν την απόφαση, ότι λογικά θα χρησιμοποιήσουν και την τηλεμετρία, δεν άφησα κάποιο υπονοούμενο με βάση αυτό όπως εσύ, εκεί είναι η διαφορά

sniper
26/10/2015, 10:59
....

απλα ο rossi ειναι κουλατζα και δεν μπορει να τα βαλει στα ισα με κανεναν απο τους 3 τους αν και εφοσον ειναι καλα ολοι...
...

Tώρα, αλήθεια;

omg & 3LOL ©byron

BLiTzER
26/10/2015, 11:04

Ναι, γύρισε και έριξε μια ματιά, ΑΦΟΥ τον κοπάνησε ο άλλος. Εσύ δε θα το'κανες;

Ποιος είσαι μπαιδεγουέι; Έχεις αλλάξει nick ή μπήκες μετά από 6 χρόνια, απλά για να απαντήσεις σε αυτό το thread; :P

akaposto
26/10/2015, 11:04
@byron...το αφήνω. Αν με αποδείξει κανείς λάθος, ότι δηλαδή ποτέ και κανείς δεν έχει κοιτάξει πίσω μέσα στο apex, θα το συνεχίσουμε.
Μέχρι τότε ας γελάμε. Εξάλλου μας χαλάει πολύ το άθλημα έτσι όπως πάει.

μόνο που εδώ γράφω, πολύ πριν την απόφαση, ότι λογικά θα χρησιμοποιήσουν και την τηλεμετρία, δεν άφησα κάποιο υπονοούμενο με βάση αυτό όπως εσύ, εκεί είναι η διαφορά

Ναι. Όταν τα γράφαμε αυτά δεν υπήρχε απόφαση. Και βγαίνει η απόφαση και λένε ότι κοιτάνε το βίντεο ΜΟΝΟ. Υπάρχει ένα -τεράστιο- γεγονός
και η ανακοίνωση είναι όσο δεν πάει political correct. Δεν είναι κουκούλωμα; Τι να γράψω ότι είναι;

akaposto
26/10/2015, 11:07
Ναι, γύρισε και έριξε μια ματιά, ΑΦΟΥ τον κοπάνησε ο άλλος. Εσύ δε θα το'κανες;

Ποιος είσαι μπαιδεγουέι; Έχεις αλλάξει nick ή μπήκες μετά από 6 χρόνια, απλά για να απαντήσεις σε αυτό το thread; :P

α) δεν έχω αλλάξει nick. Chill. Κάποιον μπερδεύεις ... not my fault. Bytheway, δεν ήξερα ότι περνάει το nickname στα φόρα, απο επιτροπή ασφαλείας. Όυτε και έκανα login -χωρίς να σου πέφτει λόγος κάθε πότε θα γράψω- ύστερα απο 6 χρόνια. Chill στην δευτέρα.
β) κοιτάει πριν ακουμπήσει.

BLiTzER
26/10/2015, 11:12
Δε μπερδεύω τίποτα, ούτε είμαι στην επιτροπή ασφαλείας. Έκανα μια απλή ερώτηση, από περιέργεια. Μυγοφέροντας συνομωσιολόγος. Έτσι εξηγείται.

Δεδομένου ότι ο ΜΜ τον κοπανάει στο apex της 1ης στροφής του S κι εσύ υποστηρίζεις ότι τον κοίταξε πριν ακουμπήσουν, άρα τον κοίταξε ΠΡΙΝ το S. Πριν λίγο είπες ότι τον κοίταξε μέσα στο S, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Αποφάσισε.

akaposto
26/10/2015, 11:13
Και κάτι τελευταίο, γιατί χάσαμε το τόπι. Αν μειώσετε εμένα, κερδίζει κάτι ο κάθε παγκόσμιος;

Αν έχουμε διαφορετική γνώμη σώνει και ντε πρέπει να το πάμε επι προσωπικού;

DrEvil
26/10/2015, 11:14
Ακουστηκε/γραφτηκε/γνωριζει καποιος τι ζημια επαθε το μηχανακι του ΜΜ και δεν μπορουσε να συνεχισει τον αγωνα;
Νομιζω οτι εσπασε το πατακι δεξια, μα δεν ειμαι σιγουρος.

blackbusa
26/10/2015, 11:15
το οτι με τις συγκυριες και την τυχη ειναι εκει που ειναι, ειναι μια ευκαιρια για τιτλο, αλλα δεν θα του ξαναδωθει ποτε ξανα...οι αλλοι ειναι ενα κλικ πανω οδηγικα...

αυτη ειναι η αληθεια...
ο Rossi εχει παραδεχτεί και ο ιδιος οτι ο ΜΜ ειναι ο πιο γρηγορος τα τελευταια 3 χρονια...και δεν χρειαζετε να το παραδεχτει καποιος γιατι τα γυρολογια μιλανε απο μονα τους...το φετινο το εχασε απο δικα του λαθη και οχι επειδη φενονται οι αλλοι καλυτεροι...
για τους αλλους 2 δεν θα εβαζα και το χερι στην φωτια γιατι αν θυμαμαι καλα περισυ ο Vale βγηκε δευτερος και μεχρι τον τελευταιο αγωνα εχει (ελαχιστες) πιθανοτητες να το κερδισει...
τωρα αν εσυ θεωρεις εναν 36χρονο, που παει να σηκωσει το πρωταθλημα με τα σημερινα δεδομενα, κουλατζα τυφλα να εχουν τα κιτρινα γυαλια μας...:wave2:

προσωπικη μου αποψη...ο ΜΜ κυνηγαει τον Rossi για διαφορους λογους...δεν ειναι μονο ο αριθμος των πρωταθληματων που θελει να ξεπερασει...κοιταζοντας ξανα ολες τις κοντρες τους, μοιαζει σαν να θελει να τον απομυθοποιηση, ωστε αν καταφερει να σπασει ολα τα ρεκορ να γινει αυτος o GOAT...ποιο τρανο παραδειγμα απο την Laguna Seca δεν πιστευω οτι υπαρχει, μια κινηση που κανεις Rossikos βγηκε να κραξει...ουτε ο ιδιος ο Vale που εκαναν μεταξυ τους πλακα για το προσπερασμα....

BLiTzER
26/10/2015, 11:16
Φαίνεται καθαρά στα βίντεο όλο το μαρσπιέ σπασμένο και πεταμένο στο χώμα.

devil's animal
26/10/2015, 11:17
Ακουστηκε/γραφτηκε/γνωριζει καποιος τι ζημια επαθε το μηχανακι του ΜΜ και δεν μπορουσε να συνεχισει τον αγωνα;
Νομιζω οτι εσπασε το πατακι δεξια, μα δεν ειμαι σιγουρος.

ναι πρεπει να εσπασε το μαρσιε ή ο λεβιες του φρενου...κατι τετοιο πρεπει να ειπαν οι αγγλοι...

Argonautis46
26/10/2015, 11:17
Αααααχ πόσο θα γούσταρα ο MM να πείσμωνε με Lore και να τον έπαιζε όπως πολύ καλά μπορεί. Πόσο θα γούσταρα. Να έχεις μετά τον Λορε να λέει τα δικά του στις συνεντεύξεις και ο Γιατρός χαλαρά μπροστά.
Να δώ τότε για πόσα κάλπικα Πρωταθλήματα θα μιλάγατε. Για 10.
Ας πήγαινε να ρίξει Λορε στον προ-τελευταίο αγώνα να δω τι θα λέγατε. Τι θα λέγατε για τους αγώνες σκοπιμοτήτων κλπ κλπ. Ξέρω. Θα λέγατε "ορίστε το that's racing που δίδαξε ο Ροσσι", "ορίστε το that's racing των κοινωνικών επαφών κλπ"
Δείξτε μου άλλον οδηγό που να τις έχει παίξει τόση ώρα. Δείξτε μου άλλον που να τις παίζει με τόσο πείσμα απο την αρχή μέχρι τη μέση του αγώνα. Αν πήγαινε για πρωτάθλημα θα τον παραδεχόμουνα. Αλλά τον αγώνα σκοπιμότητας δεν τον δέχομαι.
Οταν έπεσε πάνω στην πίσω ρόδα του Ρόσσι σαβουριάστηκε (ε ο ντοντορε φταίει, έστριψε για να τον ρίξει). Οταν κόντεψε να πέσει στην πίσω ρόδα του Λορε (ηταν φονιάς). Οταν βγάζει εκτος στροφής τον Λορε (ορίστε το Motogp που έχτισε ο Γιατρός σας). Οταν βγάζει εκτός τον Ροσσι (πουτανιά η γριά η κότα, υπολογισμένα όλα για να κόψει δρόμο).
Αποφασίστε αν οι άλλοι φοράνε κίτρινα γυαλιά ή απλά εσάς σας ενοχλεί το κίτρινο.

BLiTzER
26/10/2015, 11:18
Και κάτι τελευταίο, γιατί χάσαμε το τόπι. Αν μειώσετε εμένα, κερδίζει κάτι ο κάθε παγκόσμιος;

Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν είχα ΚΑΜΙΑ διάθεση, ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό, να σε μειώσω. Πραγματικά ρώτησα από απλή περιέργεια αν είσαι κάποιος παλιός χρήστης που άλλαξε nick ή απλά δε γράφεις συχνά, γιατί δεν έχω ξαναδεί το nick σου. Δεν είναι όλα μια πλάνη ε.

p@nos
26/10/2015, 11:19
τετοιες συμπεριφορες ειναι φυσιολογικες και απο τις δυο μεριες...και του ροσσι και του μαρκεζ, οσοι εχουν αγωνιστικη εμπλοκη ξερουν τη συμβαινει στην πιστα...απλα λογω τηλεθεασης το αθλημα εχει γινει κατι παραπανω απο politically correct, με αποτελεσμα να βλεπουμε τα τραγικα που γινονται, δηλαδη να βαλουν τον διεκδικητη του ππ που μαλλον θα το σηκωνε κιολας να ξεκινησει τελευταιος...

τσαμπουκαδες ψυχολογιας οπως αυτο που εκανε ο μαρκεζ συμβαινουν μεσα στις πιστες και λογικο ειναι να γινονται...το θεμα ειναι ομως οτι δε μαλακιζεσαι σε εναν οδηγο, που ειναι ισως στα τελευταια του χρονια στα gp και πιθανοτατα δε θα ξαναχει την ευκαιρια να παει για ππ...

επειδη διαβασα εδω μεσα οτι ο ροσσι δεν ειναι ο πιο γρηγορος, αυτο δε λεει κατι...πρωταθληματα δεν παιρνουν μονο αυτοι που κανουν γυρολογια, αλλα και αυτοι που σκεφτονται...ο ροσσι κοντευει 40, οδηγαει κατω απο το 80% των δυνατοτητων του και βλεπει οτι με αυτο το ρυθμο, εχει πιθανοτητες να παρει πρωταθλημα, οποτε δεν υπαρχει και λογος να κυνηγαει καβλωμενους πιτσιρικαδες που μππορει να τον σαβουριασουν...και αυτο ειναι χαρισμα να εισαι σε θεση να το διακρινεις και να εποφεληθεις απο αυτο...

τωρα στον προτελευταιο αγωνα, να παει το μαλακισμενο να γυροφερνει τον γιατρο, ειναι τουλαχιστον τραγικο...ο γιατρος ειχε καταλαβει οτι η θα ειχε το μαρκεζ να του ζαλιζει τα παπαρια, οποτε θα επρεπε να ζορισει και να τρεξει, κατι που μαλλον θα κατεληγε σε τουμπα, οποτε θα εχανε και το πρωταθλημα...οποτε σηκωθηκε και του λεει μεσα στη μαπα τι στον πουτσο κανεις σοβαρεψου...ο πιτσιρικας τσακιστικε γιατι δε το περιμενε αυτο...

και στην ουσια τι καταφερε?να μας στερησει ισως τον καλυτερο τελευταιο αγωνα που θα βλεπαμε τα τελευταια χρονια...αν ο τιτλος κρινοταν στο τελος, ο ροσσι θα εδινε το 100%...και ολοι ξερουμε τι κανει ο ροσσι οταν ζοριζει...εχει προσπερασει τους παντες απο κει ποθ δε το περιμεναν...για να διεκδικισει θεση ομως, οχι για να ριξει καποιον...τεσπα...ντροπη για το πρωταθλημα και ο μαρκεζ και ο λορεντζο με τη μαλακισμενη συμπεριφορα του...και στη χοντα θα επρεπε να αναθεωρισουν για την επιλογη τους...

vassilis88
26/10/2015, 11:24
http://www.motorsport.com/motogp/news/rossi-marquez-clash-reaction-from-riders-on-social-media/

akaposto
26/10/2015, 11:26
Δε μπερδεύω τίποτα, ούτε είμαι στην επιτροπή ασφαλείας. Έκανα μια απλή ερώτηση, από περιέργεια. Μυγοφέροντας συνομωσιολόγος. Έτσι εξηγείται.
δεν σε πιάνω.

Εχθές το βράδυ, θέλοντας να γράψω κάτι
σκέφτηκα ως επιχείρημα να μπουν μέσα στην πρόταση κάποια nicknames. Στα 5 πρώτα, ασυναίσθητα μου ήρθε nicκ που δεν είναι
πια σε αυτή τη γή. Επόμενη σκέψη, δεν γαμείς ακύρωση.

Δεδομένου ότι ο ΜΜ τον κοπανάει στο apex της 1ης στροφής του S κι εσύ υποστηρίζεις ότι τον κοίταξε πριν ακουμπήσουν, άρα τον κοίταξε ΠΡΙΝ το S. Πριν λίγο είπες ότι τον κοίταξε μέσα στο S, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ. Αποφάσισε.
Εννοώ την δεύτερη φορά. Αυτή που πέφτει. Τέλος πάντων, δεν το γράφω για να δώσω δίκιο σε κανέναν.
Εννοείται ο βαράει μπουνιές στο μαχαίρι ο Ισπανός. Απλώς κάνει το ίδιο και ο Ιταλός.
Δεν μπορεί να έχει ξεαπαυτωθεί στα block pass ο VR και να θεωρούμε ότι καλά κάνει, όταν όμως του το κάνουν να πρέπει να σκούζουμε ενταντίων των υπολοίπων.

p@nos
26/10/2015, 11:27
μιλαει και ο φογκαρτι :lol:

akaposto
26/10/2015, 11:28
Φαίνεται καθαρά στα βίντεο όλο το μαρσπιέ σπασμένο και πεταμένο στο χώμα.

μπορδέλα honda

:bawl:

devil's animal
26/10/2015, 11:28
ο Rossi εχει παραδεχτεί και ο ιδιος οτι ο ΜΜ ειναι ο πιο γρηγορος τα τελευταια 3 χρονια...και δεν χρειαζετε να το παραδεχτει καποιος γιατι τα γυρολογια μιλανε απο μονα τους...το φετινο το εχασε απο δικα του λαθη και οχι επειδη φενονται οι αλλοι καλυτεροι...
για τους αλλους 2 δεν θα εβαζα και το χερι στην φωτια γιατι αν θυμαμαι καλα περισυ ο Vale βγηκε δευτερος και μεχρι τον τελευταιο αγωνα εχει (ελαχιστες) πιθανοτητες να το κερδισει...
τωρα αν εσυ θεωρεις εναν 36χρονο, που παει να σηκωσει το πρωταθλημα με τα σημερινα δεδομενα, κουλατζα τυφλα να εχουν τα κιτρινα γυαλια μας...:wave2:

προσωπικη μου αποψη...ο ΜΜ κυνηγαει τον Rossi για διαφορους λογους...δεν ειναι μονο ο αριθμος των πρωταθληματων που θελει να ξεπερασει...κοιταζοντας ξανα ολες τις κοντρες τους, μοιαζει σαν να θελει να τον απομυθοποιηση, ωστε αν καταφερει να σπασει ολα τα ρεκορ να γινει αυτος o GOAT...ποιο τρανο παραδειγμα απο την Laguna Seca δεν πιστευω οτι υπαρχει, μια κινηση που κανεις Rossikos βγηκε να κραξει...ουτε ο ιδιος ο Vale που εκαναν μεταξυ τους πλακα για το προσπερασμα....

φυσικα και οταν λεω "κουλατζα" εννοω για τα δικα τους δεδομενα...των 4...ουτε καν για των υπολοιπων στο grid...
σαφεστατα και ειναι γρηγορος...και σε καποιες πιστες πιο γρηγορος απο τους αλλους...
συνολικα ομως ειναι πιο αργος και απο τους 3...
ευνοηθηκε απο πολλα φετος...arm pump ο pedrosa...
χαζες πτωσεις ο lorenzo...
ακομα πιο χαζες ο marquez...
σταθεροτατος ο ιδιος και ειμαστε εκει που ειμαστε...

πες μου που εχει νικησει τον lorenzo στα ισα? τον marquez? ενταξει ο pedrosa ειναι περιπτωση...:p

byron
26/10/2015, 11:30

αυτη ειναι η αληθεια...

Lol...και 3 OMG.

Re Devils, δεν χρειάζεται να λες και να ξαναλες πόσο λυπάσαι για τα χρόνια που τον υποστήριζες για να δώσεις βαρύτητα στην απαγοήτευση που σε κέρασε το πρώην ίνδαλμα σου...όλοι εδώ μέσα ξέρουν οτι είσαι αντιροσσικός όσο δεν παίρνει. Νταξ, πετάς κανένα "καλός ο γιατρός στον αγώνα, το πάλεψε" για να κρατήσεις μια ισσοροπία στα οφθαλμοφανή.

Από το 2007 τον κράζεις και απο τότε προαναγγέλεις το οτι είναι κουλός, τυχερός, κλικαδόρος, μ@υνόπανο, ασεβής (προς τον Burgess), οτι δεν ξέρει πότε να φύγει, οτι έχει χαρισμένα πρωταθλήματα, οτι ποτέ δεν είχε άξιους αντιπάλους και άλλα όμορφα. Οκ, δεν είναι κακό, τα ίδια μπορείς να πεις και για όποιον είναι στην άλλη πλευρά.

Το οτι δεν τους έχει τους τρεις...που το στηρίζεις όμως μου λες? Πρόσεξε, δεν λέω οτι είναι ταχύτερος. Λέω οτι είναι ισάξιος όμως. Και γάμα τους βαθμούς...

Με μια πρόχειρη ματιά εδώ (http://resources.motogp.com/files/results/2015/MAL/MotoGP/RidersPerformance.pdf?v1_ac7430e7), προκύπτει πως στους 17 αγώνες μέχρι εχθές, ο JL τερμάτισε μπροστά απ΄τον Rossi στους 9, ενώ ο Rossi στους 8.
Ταχύτερος όλων φαίνεται πως είναι ο Marques ο οποίος έχει πολλά NC όμως...τι να κάνουμε έτσι είναι οι αγώνες. Αν αφαιρέσουμε τις κακές στιγμές, ας το δώσουν κατευθείαν και ας μην κουράζονται.
Για τον Danι άστο...μέχρι την Aragon ήταν σε άλλο πρωτάθλημα, αλλά οκ είχε και την εγχείρηση στη μέση.

Από που προκύπτει οτι δεν τους έχει δλδ? Γιατί με την ίδια λογική, κανείς δεν έχει τους άλλους όταν είναι όλοι καλά εφόσον έρχονται 2-3-4-5 στην κατάταξη.

Για πες...

stam2
26/10/2015, 11:32
να πω κι εγώ τη γνώμη μου....

κατ' αρχήν να ξεκινήσουμε από παραδοχές, βασιζόμενοι στα δεδομένα που ανέλυσαν οι αγωνοδίκες, (βίντεο, φωτο, τηλεμετρία κλπ) πως ο VR|46 επέδειξε αξιόποινη συμπεριφορά, αντικείμενη προς τους γραπτούς κανονισμούς της διοργάνωσης. Βάσει αυτού λοιπόν νομίζω ότι πρέπει να λάβει ένα τέλος η κουβέντα για το τι έγινε εκτός κι αν κάποιος έχει κάποια επιπλέον στοιχεία που να καταδεικνύουν κάτι αντίθετο με την κρίση της επιτροπής.

Από κει και πέρα εγώ θα ήθελα να σταθώ στα ηθικά στοιχεία της διαμάχης και να προσπαθήσω να τα βάλω σε μια σειρά. Σαφώς ο mm93 κάνει έναν αγώνα που δείχνει να χαλάει την προσπάθεια του γιατρού, όμως το ότι ο ένας πάει για πρωτάθλημα για μένα δεν σημαίνει ότι ο άλλος πρέπει να πάει στην άκρη. Τα περάσματά του αν και έφθειραν τους χρόνους του doc ήταν καθαρά και χωρίς επαφές. Αυτό σε μία θεωρητική προέκταση του αγώνα χωρίς την αντίδραση του vr, θα σήμαινε ενδεχομένως 4η θέση για τον γιατρό σημαίνοντας βαθμολογικά μείωση στους +4 διαφορά υπέρ του VR για τον τελευταίο αγώνα.

Όμως εκεί θα παιζόταν και κάτι ακόμα: ο VR απέναντι στους οπαδούς του θα ήταν καθαρός στον αγώνα του και σωστός ενώ ο mm θα φαινόταν μαλάκας, αν πράγματι στο γυρολόγιο στο τέλος του αγώνα φαινόταν ότι τον κρατάει πίσω και ότι απλά δεν είναι ισάξιοι στον αγώνα άρα λογικό να τρίβονται καθ' όλη τη διάρκεια. Επίσης θα δημιουργείτο προηγούμενο, και θα έμπαινε υπο εξέταση το θέμα από την επιτροπή και ίσως γινόταν αφορμή να θεσπιστεί κάποιος νέος κανονισμός περί χειραγώγησης της βαθμολογίας, ή να αποκλειστεί ο mm σε περίπτωση που φανεί ότι κάνει spoil, ή ότι γίνεται επικίνδυνος. Όμως ακόμα και να μη γινόταν κάτι από αυτά και το πρωτάθλημα να έχανε ο γιατρός, θα ήταν για όλους πρωταθλητής και οι Ισπανοί θα φαινόταν τι παιχνίδι κάνουν χάνοντας οπαδούς και υποστηρικτές. Βέβαια η Ιταλική και η Ισπανική αθλητική ιδιοσυγκρασία μοιάζουν αρκετά. Είναι και οι δύο πολύ ανταγωνιστικές και χρησιμοποιούν ΚΑΘΕ μέσο για να διεκδικήσουν τη νίκη. Και αυτό στην περίπτωσή μας αντανακλάται και πάνω στον Rossi από τα περιστατικά που τον σημάδεψαν 10 και παραπάνω χρόνια πριν, στο ξεκίνημά του, όπου δεν ήταν ακόμα βασιλιάς αλλά απλά ένα ανερχόμενο νέο αστέρι. Κι ενώ κανείς θα μπορούσε να πει ότι τότε ήταν νέος και έβραζε το αίμα του, άρα ίσως συγχωρείται μετά από 10-15 αγωνιστικά χρόνια το τοτε ταμπεραμέντο του, το να έρχεται τώρα να σηκώνει το χέρι σε στυλ "cuosa voi" λίγες στροφές πριν, και το να κόβει αντιαθλητικά τον mm σε φάση κάτσε στην άκρη και ηρέμησε, όπως και η κλωτσιά μετά το τραγίσιο έμπα του μικρού, σίγουρα επιβεβαιώνουν αυτό που λέει ο λαός, "ο λύκος κι αν εγέρασε..."

Εγώ στεναχωριέμαι σαν πραγματικός φίλαθλος και ποτέ οπαδός, που ένα πρωτάθλημα με τόσο ενδιαφέρον, θα ολοκληρωθεί με αιχμές και πολλά "αν", και φυσικά όχι με ξεκάθαρο νικητή.

Και βλέπω ότι φυσική συνέχεια του Rossi σαν φιγούρα είναι ο MM. Ανθρωπος που δεν φοβάται να πιέσει ή να πιεστει, να φτάσει στα άκρα, να τζαρτζάρει ποδοσφαιρικά για να διεκδικήσει θέση, και που τέλος αποδεικνύει ότι πίσω από τα φανταχτερά χαμόγελα κρύβεται πάντα ένα σκληρό, πολύ σκληρό κονταροχτύπημα που δεν γνωρίζει όρια. Και το λέω αυτό γιατί το ίδιο βλέπω και στον γιατρό, ότι μετά τα χαμόγελα, μόλις ήρθε η πίεση στο τέλος του πρωταθλήματος, βγήκαν υστερικές αντιδράσεις, δηλώσεις στον Τύπο, κλπ και τέλος η κλωτσιά...

Πραγματικά δεν νομίζω να είναι αυτό το motogp που θέλει ο μέσος λάτρης του αθλήματος, σίγουρα προτιμάμε και αγαπάμε προσπεράσεις και ενδιαφέρον, και όχι ανάλατες διοργανώσεις, αλλά η υποψία ισπανικής παράγκας, ή ιταλικής τρικλοποδιάς νομίζω ότι καταστρέφει την ευγενή άμιλά, και σίγουρα δεν θα φέρει καλύτερους συνεχιστές του αθλήματος αν οι αγωνοδίκες δεν γίνουν πολύ αυστηροί εκατέρωθεν....

Απο περιέργεια, αν έβαζα 4 σενάρια ποινών:
1) απλό race incident - παμε παρακάτω
2) 3 βαθμοί ποινής ξεκίνημα από το τέλος
3) μαύρη σημαία για τον ένα ή και για τους δύο
4) κάτι άλλο

εσείς τι θα διαλέγατε???

p@nos
26/10/2015, 11:34
αυτο που εγινε ηταν τελειως ακυρο...ο ροσσι την ποινη την εφαγε γιατι απλα, αν δεν ετρωγε θα ελεγαν οτι δε την εφαγε επειδη ηταν ο ροσσι...τσαμπα την εφαγε, πριν το πρωταθλημα δεν κοβεις τον βασικο διεκδικητη πουθενα, ποσο μαλλον σε τετοια περιπτωση...

cityfly
26/10/2015, 11:34
@byron...το αφήνω. Αν με αποδείξει κανείς λάθος, ότι δηλαδή ποτέ και κανείς δεν έχει κοιτάξει πίσω μέσα στο apex, θα το συνεχίσουμε.
Μέχρι τότε ας γελάμε. Εξάλλου μας χαλάει πολύ το άθλημα έτσι όπως πάει.

Ναι. Όταν τα γράφαμε αυτά δεν υπήρχε απόφαση. Και βγαίνει η απόφαση και λένε ότι κοιτάνε το βίντεο ΜΟΝΟ. Υπάρχει ένα -τεράστιο- γεγονός
και η ανακοίνωση είναι όσο δεν πάει political correct. Δεν είναι κουκούλωμα; Τι να γράψω ότι είναι;

τελικά μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαινόμαστε.
η απόφαση λέει ότι κοιτάμε το βίντεο και δεν καταλαβαίνουμε αν τον κλώτσησε ή αν το πόδι έφυγε μετά την επαφή, έχουν τηλεμετρία και στις μπότες για να κοιτάξουν την τηλεμετρία;
και όπως και να χει, το ξαναλέω, δεν θα σου πω εγώ να μην μιλήσεις για κουκούλωμα, αλλά αφού το κάνεις πες μας τι πιστεύεις/υποψιάζεσαι/υποθέτεις κουκούλωσαν. Αυτό λέω τόση ώρα, μην πετάς απλώς ένα "τα κουκούλωσαν" κι αφήνεις το υπονοούμενο έρμαιο, πες τι είναι αυτό. Αυτό έλεγα, κάποια στιγμή αργότερα είπες ότι το κουκούλωμα κατά τη γνώμη σου είναι ότι χαρίστηκαν και στις δύο. Πολύ ωραία, γιατί δεν το λεγες από πριν να τελειώνουμε;

bikerted
26/10/2015, 11:36
Νομιζω τα λεει ολα....
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=947069538718833&id=100808446678284&substory_index=0

MotoGP Day’s Report: Εδώ δεν πιάνουν οι κατάρες, δεν πιάνουν οι ευχές
Μια μικρή ματιά από την κλειδαρότρυπα στα γεγονότα της Μαλαισίας
Την Κυριακή, μετά το τέλος του αγώνα της Μαλαισίας, συνειδητοποίησα το πόσο έχει αλλάξει το MotoGP ή μάλλον το πόσο έχουν αλλάξει ή καλύτερα το πόσο έχουν ξεχάσει κάποιοι τι παρακολουθούν. Θα το πω όσο πιο ωμά μπορώ και όσοι καταλάβουν κατάλαβαν. Το MotoGP είναι βρώμικο άθλημα, ήταν-είναι και (ελπίζω) να συνεχίσει να είναι διότι αυτό είναι που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε. Δεν είναι «περάστε κύριε… μα σας παρακαλώ περάστε εσείς πρώτος…». Είναι αντρίκιο, ακατάλληλο για καθωσπρεπισμούς και αυτό σας το λέει ένας άνθρωπος που λάτρεψε τον Casey Stoner ως αναβάτη – τον αναβάτη όμως που δεν άντεχε τα σκληρά προσπεράσματα και τις «αντιαθλητικές» συμπεριφορές.
Το πρόβλημα των περισσοτέρων οπαδών που ξόδεψαν ώρες σχολιάζοντας το συμβάν της Sepang είναι πως έχουν κοντή μνήμη, έχουν ξεχάσει. Έχουν ξεχάσει τον Capirossi να πετάει έξω τον Harada και να κερδίζει το πρωτάθλημα, έχουν ξεχάσει τις αγκωνιές του Biaggi στον Rossi στη Suzuka, έχουν ξεχάσει τον Barry Sheene παλιότερα να κατουράει τη μοτοσικλέτα αντιπάλου επειδή τον πέταξε εκτός πίστας. Και πιο πρόσφατα, έχουν ξεχάσει τον Rossi να παλεύει με τον Lorenzo στο Motegi το 2012 χωρίς λόγο, όταν ο Lorenzo πήγαινε για πρωτάθλημα ή τον Marquez να πετάει έξω τον Pedrosa και να του στερεί μια ευκαιρία για πρωτάθλημα στο Aragon.
Τα παραπάνω είναι ελάχιστα παραδείγματα της ιστορίας του MotoGP που είναι γεμάτη με τέτοια πράγματα. Όταν λοιπόν την Κυριακή ο Rossi αποφάσισε να βγάλει εκτός γραμμής τον Marquez γιατί απλά εκνευρίστηκε με την στάση του στην αρχή παραξενεύτηκα, αλλά γρήγορα σκέφτηκα ότι είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση για αγώνες Grand Prix μοτοσικλέτας. Το ίδιο και η συμπεριφορά του Marquez, καλώς ή κακώς ο Ισπανός θέλησε να πάρει την εκδίκησή του από τον Rossi και να τον κάνει να πληρώσει για τις πτώσεις και τον ψυχολογικό πόλεμο που του έχει κάνει. Έκατσε λοιπόν με τον Vale και τον παρενόχλησε φτάνοντάς τον σε σημείο να καταλήξουμε εκεί που καταλήξαμε.
Λάθος, προσωπικά μιλώντας πάντα, νομίζω ότι έκαναν και οι δύο. Ο Rossi γιατί έχασε την ψυχραιμία του και ο Marquez γιατί έπαιξε το παιχνίδι του. Αλλά… ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟ MOTOGP. Ο ένας ρίσκαρε ολόκληρο πρωτάθλημα και ίσως την μεγαλύτερη ευκαιρία του να πάρει ακόμα ένα πετάγοντας τον αντίπαλό του εκτός πίστας και ο άλλος ρίσκαρε ολόκληρη την εικόνα του με κίνδυνο να γίνει για πάντα ο «Μισητός Marquez που τα έβαλε με τον GOAT» απλά και μόνο για να εκδικηθεί τον αντίπαλό του. Ακριβώς αυτό είναι το MotoGP παλικάρια και δεσποινίδες. Και δεν είναι τώρα, ήταν πάντα και ελπίζω να συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια ακόμα. Ο απόλυτος επαγγελματισμός δεν χωράει εδώ, όσο και αν θέλει η Dorna και οι χορηγοί να τον επιβάλουν.
Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι ο Marquez, για μένα πάντα, πέρασε σε άλλο επίπεδο ψυχολογικά και απέδειξε ότι είναι πολύ ξεχωριστός. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν τα επόμενα 10 χρόνια πάρει 8 πρωταθλήματα γιατί απλά έχει μάθει τα καλύτερα μαθήματα από τον Rossi, τον Lorenzo και τον Pedrosa. Όσο για τον Rossi, είναι κρίμα διότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει δώσει τα πάντα για να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο και να παλεύει για το πρωτάθλημα με αναβάτες που είναι πιο νέοι και πιο γρήγοροι από εκείνον. Γνωρίζει καλά ότι αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία και στη Βαλένθια θα δώσει την ψυχή του να πετύχει το ακατόρθωτο. Θα ήταν καλό φινάλε σε ένα όμορφο παραμύθι, αλλά εδώ είναι η πραγματική ζωή και θαύματα δύσκολα γίνονται. Όπως όμως λέει πάντα ο τεράστιος Nicky Hayden «Γι’ αυτό βγαίνουμε στην πίστα την Κυριακή, διότι δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί»…
Γιάννης Πετρόχειλος (@petrocheilos)

:beer::beer::beer:

GhostDog
26/10/2015, 11:36
Ο ρόσσι μαύρη επιτόπου για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Μαρκέζ μία σαιζόν αποκλεισμός απ' τους αγώνες (αφαίρεση λισάνς) για results manipulation.

Argonautis46
26/10/2015, 11:38
Λέει μπορεί και να μην τρέξει στη Valencia.

http://www.motorsport.com/motogp/news/rossi-unsure-if-he-will-race-in-valencia-motogp-decider/?v=11&s=1

“As I said on Thursday, this is for what happened between us at Argentina and Assen,” said Rossi.

“I had confirmation from Alzamora; he told me that Marc thinks I made him lose the championship.

byron
26/10/2015, 11:41
Νομιζω τα λεει ολα....
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=947069538718833&id=100808446678284&substory_index=0

MotoGP Day’s Report: Εδώ δεν πιάνουν οι κατάρες, δεν πιάνουν οι ευχές
Μια μικρή ματιά από την κλειδαρότρυπα στα γεγονότα της Μαλαισίας
Την Κυριακή, μετά το τέλος του αγώνα της Μαλαισίας, συνειδητοποίησα το πόσο έχει αλλάξει το MotoGP ή μάλλον το πόσο έχουν αλλάξει ή καλύτερα το πόσο έχουν ξεχάσει κάποιοι τι παρακολουθούν. Θα το πω όσο πιο ωμά μπορώ και όσοι καταλάβουν κατάλαβαν. Το MotoGP είναι βρώμικο άθλημα, ήταν-είναι και (ελπίζω) να συνεχίσει να είναι διότι αυτό είναι που αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να αγαπάμε. Δεν είναι «περάστε κύριε… μα σας παρακαλώ περάστε εσείς πρώτος…». Είναι αντρίκιο, ακατάλληλο για καθωσπρεπισμούς και αυτό σας το λέει ένας άνθρωπος που λάτρεψε τον Casey Stoner ως αναβάτη – τον αναβάτη όμως που δεν άντεχε τα σκληρά προσπεράσματα και τις «αντιαθλητικές» συμπεριφορές.
Το πρόβλημα των περισσοτέρων οπαδών που ξόδεψαν ώρες σχολιάζοντας το συμβάν της Sepang είναι πως έχουν κοντή μνήμη, έχουν ξεχάσει. Έχουν ξεχάσει τον Capirossi να πετάει έξω τον Harada και να κερδίζει το πρωτάθλημα, έχουν ξεχάσει τις αγκωνιές του Biaggi στον Rossi στη Suzuka, έχουν ξεχάσει τον Barry Sheene παλιότερα να κατουράει τη μοτοσικλέτα αντιπάλου επειδή τον πέταξε εκτός πίστας. Και πιο πρόσφατα, έχουν ξεχάσει τον Rossi να παλεύει με τον Lorenzo στο Motegi το 2012 χωρίς λόγο, όταν ο Lorenzo πήγαινε για πρωτάθλημα ή τον Marquez να πετάει έξω τον Pedrosa και να του στερεί μια ευκαιρία για πρωτάθλημα στο Aragon.
Τα παραπάνω είναι ελάχιστα παραδείγματα της ιστορίας του MotoGP που είναι γεμάτη με τέτοια πράγματα. Όταν λοιπόν την Κυριακή ο Rossi αποφάσισε να βγάλει εκτός γραμμής τον Marquez γιατί απλά εκνευρίστηκε με την στάση του στην αρχή παραξενεύτηκα, αλλά γρήγορα σκέφτηκα ότι είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση για αγώνες Grand Prix μοτοσικλέτας. Το ίδιο και η συμπεριφορά του Marquez, καλώς ή κακώς ο Ισπανός θέλησε να πάρει την εκδίκησή του από τον Rossi και να τον κάνει να πληρώσει για τις πτώσεις και τον ψυχολογικό πόλεμο που του έχει κάνει. Έκατσε λοιπόν με τον Vale και τον παρενόχλησε φτάνοντάς τον σε σημείο να καταλήξουμε εκεί που καταλήξαμε.
Λάθος, προσωπικά μιλώντας πάντα, νομίζω ότι έκαναν και οι δύο. Ο Rossi γιατί έχασε την ψυχραιμία του και ο Marquez γιατί έπαιξε το παιχνίδι του. Αλλά… ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟ MOTOGP. Ο ένας ρίσκαρε ολόκληρο πρωτάθλημα και ίσως την μεγαλύτερη ευκαιρία του να πάρει ακόμα ένα πετάγοντας τον αντίπαλό του εκτός πίστας και ο άλλος ρίσκαρε ολόκληρη την εικόνα του με κίνδυνο να γίνει για πάντα ο «Μισητός Marquez που τα έβαλε με τον GOAT» απλά και μόνο για να εκδικηθεί τον αντίπαλό του. Ακριβώς αυτό είναι το MotoGP παλικάρια και δεσποινίδες. Και δεν είναι τώρα, ήταν πάντα και ελπίζω να συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια ακόμα. Ο απόλυτος επαγγελματισμός δεν χωράει εδώ, όσο και αν θέλει η Dorna και οι χορηγοί να τον επιβάλουν.
Να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι ο Marquez, για μένα πάντα, πέρασε σε άλλο επίπεδο ψυχολογικά και απέδειξε ότι είναι πολύ ξεχωριστός. Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν τα επόμενα 10 χρόνια πάρει 8 πρωταθλήματα γιατί απλά έχει μάθει τα καλύτερα μαθήματα από τον Rossi, τον Lorenzo και τον Pedrosa. Όσο για τον Rossi, είναι κρίμα διότι φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει δώσει τα πάντα για να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο και να παλεύει για το πρωτάθλημα με αναβάτες που είναι πιο νέοι και πιο γρήγοροι από εκείνον. Γνωρίζει καλά ότι αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία και στη Βαλένθια θα δώσει την ψυχή του να πετύχει το ακατόρθωτο. Θα ήταν καλό φινάλε σε ένα όμορφο παραμύθι, αλλά εδώ είναι η πραγματική ζωή και θαύματα δύσκολα γίνονται. Όπως όμως λέει πάντα ο τεράστιος Nicky Hayden «Γι’ αυτό βγαίνουμε στην πίστα την Κυριακή, διότι δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί»…
Γιάννης Πετρόχειλος (@petrocheilos)

:beer::beer::beer:

+990

p@nos
26/10/2015, 11:44
εγω θελω να ρωτησω...τους βαθμους ποινης, αν το εκρινε καποιος απο εσας που λεει οτι καλα τους εφαγε...αν θα τους παρει τελικα, αλλα μετα τον τελευταιο αγωνα στην ισπανια...οπου ο ροσσι μαλλον θα εβγαινε πρωταθλητης...

θα τους δινατε στο γιατρο? οταν η ποινη δηλαδη θα ελεγε αν θα παρει τελικα το πρωταθλημα η οχι...μετα απο ισως εναν γαματο αγωνα με το λορετζο...θα του λεγατε οχι δε θα παρεις το πρωταθλημα επειδη σηκωθηκες μεσα στη στροφη και εκοψες?

ειμαστε με τα καλα μας?

byron
26/10/2015, 11:45
Λέει μπορεί και να μην τρέξει στη Valencia.

http://www.motorsport.com/motogp/news/rossi-unsure-if-he-will-race-in-valencia-motogp-decider/?v=11&s=1

“As I said on Thursday, this is for what happened between us at Argentina and Assen,” said Rossi.

“I had confirmation from Alzamora; he told me that Marc thinks I made him lose the championship.

Ναι, έτσι ακριβώς...
Στην Αργεντινή τον έριξε ο ίδιος ο Rossi, ενώ στην Catalunya, Aragon, Silverstone & Mugello τον έριξε το κακό μάτι του Ρόσσι.

blackbusa
26/10/2015, 11:46
πες μου που εχει νικησει τον lorenzo στα ισα? τον marquez? ενταξει ο pedrosa ειναι περιπτωση...:p
τον ΜΜ δεν τον εχει και το εχει παραδεχτει και ο ιδιος...στο φετινο πρωταθλημα εχει τερματισει 7 φορες μπροστα απο Lorenzo με τον Lorenzo 9 μπροστα απο Rossi...περισυ τερματισε 10 φορες ψηλωτερα απο τον Lorenzo o οποιος τον αφησε πισω του 8 φορες...
στα ισια εννοεις σε μαχη???γιατι αν ηταν κατι που μας χαλαγε τα τελευταια 2 χρονια ητνα οτι δεν ειχαμε και πολλες μαχες...
τεσπα δεν εχει νοημα να το συζηταμε...ο ανθρωπος ειναι κουλατζα και ειναι εκει απο τυχη....φιλακια...:wave2:

BLiTzER
26/10/2015, 11:46
Η ποινή θα είχε νόημα μόνο αν το όλο περιστατικό γινόταν μεταξύ των 2 διεκδικητών, στην οποία περίπτωση θα άξιζε και τη μαύρη σημαία. Τώρα, το μόνο που καταφέρνουν είναι να δικαιώσουν τον κακομαθημένο, καθώς, ακόμα κι αν τιμωρούνταν και οι 2, ο ΜΜ δεν είχε τίποτα απολύτως να χάσει. Ελπίζω να μη βρίσκει ομάδα του χρόνου και να τερματίσει την καριέρα του χάρη στη μαλακία του ^^

Sapadak
26/10/2015, 11:50
Απορω, γιατι ο ΜΜ δεν έκατσε 2ος στην Αυστραλία (+5 βαθμοί στον JLO) και γιατι δεν έκατσε 3ος στη Μαλαισία (-3 βαθμοί στον Rossi), και έτσι θα πήγαινε ο Rossi με -1 βαθμό απο το JLO στη Βαλένθια, στην οποία Βαλένθια, θα μπορούσε παλι ο ΜΜ να κάτσει ανάμεσα τους, αν χρειαζόταν.

Έτσι και τη 'δουλεια' του θα έκανε, και δε θα μπορούσε να του πει και κανένας κάτι....

cityfly
26/10/2015, 11:51
Εγώ στεναχωριέμαι σαν πραγματικός φίλαθλος και ποτέ οπαδός, που ένα πρωτάθλημα με τόσο ενδιαφέρον, θα ολοκληρωθεί με αιχμές και πολλά "αν", και φυσικά όχι με ξεκάθαρο νικητή.

αυτό είναι το σημαντικότερο αποτέλεσμα του αγώνα

Απο περιέργεια, αν έβαζα 4 σενάρια ποινών:
1) απλό race incident - παμε παρακάτω
2) 3 βαθμοί ποινής ξεκίνημα από το τέλος
3) μαύρη σημαία για τον ένα ή και για τους δύο
4) κάτι άλλο

εσείς τι θα διαλέγατε???

το 3 εκ των πραγμάτων δεν έχει νόημα μιας και ο ένας εγκατέλειψε
κατά τα άλλα, δεν ξέρω δεν γνωρίζω τους κανόνες και δεν μπορώ να αξιολογήσω τι σημαίνει 1 βαθμός τι 3 τι 5 αν υπάρχει μέγιστο κλπ.

αυτό που θα βαζα είναι: περισσότερες κάμερες στο μέλλον

Argonautis46
26/10/2015, 11:53
Τον αγώνα του έκανε βρε

https://www.facebook.com/revistapuromotor/videos/10154282430726679/

https://www.youtube.com/watch?v=3cr82RArZEI

Τι skills έχουν όμως οι πόστηδες. Απίστευτοι....

BLiTzER
26/10/2015, 11:54
Απορω, γιατι ο ΜΜ δεν έκατσε 2ος στην Αυστραλία (+5 βαθμοί στον JLO) και γιατι δεν έκατσε 3ος στη Μαλαισία (-3 βαθμοί στον Rossi), και έτσι θα πήγαινε ο Rossi με -1 βαθμό απο το JLO στη Βαλένθια, στην οποία Βαλένθια, θα μπορούσε παλι ο ΜΜ να κάτσει ανάμεσα τους, αν χρειαζόταν.

Έτσι και τη 'δουλεια' του θα έκανε, και δε θα μπορούσε να του πει και κανένας κάτι....

Θα το ξαναπώ, αλλά οι πρώτες θέσεις γράφονται στην ιστορία. Δεν "τα παίρνει" από τον Lorenzo για να του χαρίζει πρώτες θέσεις. Απλά θέλει να κάνει τη ζωή του Rossi δύσκολη και να του στερήσει το πρωτάθλημα. Δε θα χαρίσει πρώτη θέση σε κανέναν, αν έχει τη δυνατότητα. Η 2η, 3η, 4η θέση, αντίθετα, δε θα απασχολεί κανέναν, 10-20 χρόνια από τώρα.

Στη Μαλαισία, ίσως τον πίεζε μέχρι να πέσει ή μέχρι να φέρει κι άλλους αναβάτες κοντά του, με την ελπίδα να χάσει κι άλλες θέσεις. Ήξερε ότι τον "έχει" ανά πάσα στιγμή και ήθελε απλά να τον βασανίσει. Αν "ξεμπέρδευε", τρέχοντας σαν άνθρωπος, δε θα είχε πλάκα (γι'αυτόν).

akaposto
26/10/2015, 11:55
Ναι, έτσι ακριβώς...
Στην Αργεντινή τον έριξε ο ίδιος ο Rossi, ενώ στην Catalunya, Aragon, Silverstone & Mugello τον έριξε το κακό μάτι του Ρόσσι.

επειδή εγώ τα γράφω αυτά.
Να το κάνω πιο σαφές ακόμα. Άσχετα με το ποιός φταίει για την πτώση του,
ο ΜΜ έπρεπε να τιμωρηθεί (κατά πολύ αυστηρό τρόπο) που κάνει τους άλλους μπερμπ. Όταν γράφουμε κάτι για τον έναν, δεν είναι συγχωροχάρτι για τον άλλον.

BLiTzER
26/10/2015, 11:57
Τον αγώνα του έκανε βρε

https://www.facebook.com/revistapuromotor/videos/10154282430726679/

Σε σημεία, έχει δίκιο, αλλά σε άλλα, υπερβάλλει βλακωδώς.