PDA

View Full Version : MOTO GP ROUND 17 23/25-10 SHELL MALAYSIA MOTORCYCLE GRAND PRIX

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

bleach
25/10/2015, 08:25
Μεγάλο μάθημα...πως μπορεί να στιγματιστεί μια μαγική καριέρα μέσα σε ένα πρωτάθλημα...όταν δεν ξέρεις πότε και πως να αποσυρθείς

Ζινεντίν Ρόσι; :bawl:

FotisFz1
25/10/2015, 08:25
Μαλακες του πατησε το πισω φρενο νομιζω....

SHOOTER045
25/10/2015, 08:26
Δεν είδαμε το ΜΜ να δείχνει τον ίδιο ζήλο όταν περνούσε ο Λόρε :a38:

Δις ιζ παρτα...

Hayate
Μάγκες τα λέμε σε καμμια 5άρα χρόνια...εγώ παραιτούμαι απο τα πόστ του GP....Όποιος θελει να δεί κλωτσομπουνίδια στην πίστα και στις προσπεράσεις ας πάει να παίξει ενα road rush στο playstation να του περάσει...δεν ειναι Kick boxing είναι πρωτάθλημα αγώνων ταχύτητας μη το ξεχνάτε..και το πόδι στην κάμερα απο το ελικόπτερο φαίνεται ξεκάθαρα παρατεταμένο και το μαζεύει στην πουστιά...τύφλα να χει ο ανατολάκης...

spyrakos35
Νταξ, δεν νομίζω να τον κλώτσησε ρε! Απλώς τον "άνοιξε" στην στροφή....

εγω αυτό είδα....

akaposto
και μόνο που δεν του έχει βγεί μαύρη ακόμα...είναι απίστευτο

paramedic
Σε μια ανάλυση που έκαναν κάποιοι στο βίντεο στην Αγγλία λένε οτι το πόδι του Ρόσσι μπλέχτηκε στο φρένο του ΜΜ και έτσι τραβήχτηκε το γόνατο. Αλλά όλα είναι ρευστά.

Arxagelos
25/10/2015, 08:27
Μεγάλο ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ασχέτως τα 9 πρωταθλήματα.... όχι οτι δεν το ξέραμε βέβαια αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε...:moutza:

georgemark
φάνηκε οτι ο mm άφησε τον Χόρχε να περάσει, για το πέσιμο δεν έχω ακόμα άποψη , θα πρέπει να το δούμε από πολλές κάμερες, πάντως ο μικρός επίτηδες κοντράριζε έτσι τον ρόσι.

SHOOTER045
Μαλακες του πατησε το πισω φρενο νομιζω....

Νομίζω του έβγαλε το κλειδί από την μίζα

Ζεύκας
25/10/2015, 08:28
thats racing μαγκες...;)

:nono:

αυτό ΔΕΝ είναι racing.

ΔΕΝ ειναι αθλητισμός.

cityfly
25/10/2015, 08:28
και μόνο που δεν του έχει βγεί μαύρη ακόμα...είναι απίστευτο

Μετά τον αγώνα θα αποφασίσουν. Αν φάει τίποτα μπόλικους βαθμούς ποινής και ξεκινήσει από τα πιτ στον τελευταίο το ίδιο κάνει.

jtoros
25/10/2015, 08:29
Δυο στροφές πριν, ο ΜΜ κόβει φανερά την αγωνιστική γραμμή του Γιατρού με τρόπο που αν το παθαίνατε εσείς, θα βγαίνατε στο "Σε είδα" και θα κράζατε για μέρες.
Δεν έπρεπε να τον ρίξει (ΑΝ τον έριξε), αλλά μόνο μια εξήγηση μπορώ να δώσω.
Αν ο Γιατρός ένιωσε ότι απειλείται από τον ΜΜ, οπότε ο αγώνας ήταν "ο θάνατός σου η ζωή μου", και για αυτό αντέδρασε έτσι.
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο ΜΜ δεν είναι και ο πιο safe οδηγός για να παλεύεις μαζί του...

Και τονίζω ΞΑΝΑ ότι δεν έπρεπε να τον ρίξει (αν τον έριξε).

Στην τελική, θα έπεφτε μόνος του λίγο παρακάτω. :P

spyrakos35
φάνηκε οτι ο mm άφησε τον Χόρχε να περάσει, για το πέσιμο δεν έχω ακόμα άποψη , θα πρέπει να το δούμε από πολλές κάμερες, πάντως ο μικρός επίτηδες κοντράριζε έτσι τον ρόσι.

:rolleyes:

DoctoR_k6
Το ότι επίτηδες ο μικρός μπήκε σε μάχη με τον γιατρό κ ρίσκαρε πτώση ενός από τους δύο προφανώς δεν φάνηκε πουθενά... Αλλά μάλλον έκανε διαχείριση ελαστικού!!! :lol:

bikerted

Το Kill switch του εκλεισε....

bleach

:bawl: :bawl:

Εγώ νομίζω ότι ήθελε να πιει νερό από τον ασκό του...

cityfly
25/10/2015, 08:30
Αυτό είναι αλήθεια και δεν κόντραρε καθόλου αθλητικά αλλά το τερμάτισε ο ρόσσι

arab
Καμία σχέση...α) ο ΖΖ τιμωρήθηκε άμεσα...β) ο ΖΖ δεν υποστηρίχθηκε από τα media..γ) ο ΖΖ υποστηρίχθηκε από το κοινό

akaposto
Μετά τον αγώνα θα αποφασίσουν. Αν φάει τίποτα μπόλικους βαθμούς ποινής και ξεκινήσει από τα πιτ στον τελευταίο το ίδιο κάνει.

Για τους αγωνοδίκες η φάση είναι πεντακάθαρη. Άσχέτως με το τι έχει κάνει προηγούμενως ο ΜΜ (για αν αρχίσουμε εμείς τα του άξιζε και τα that's racing)

spyro
25/10/2015, 08:31
Θυμάσε ρε φίλε τον αγώνα του 15 στη μαλαισια; Το οτι δεν εχει βγει μαύρη λέει πολλα πάντως.

Serafino
Καθαρη περιπτωση...zidane...αν με εννοητε...
Ολα τα δικια ο Γιατρος , αλλα....το εχασε το δικιο του.
:(

bleach
Σε κάποια φάση (κανα γύρο πριν την "ατυχία" του ΜΜ) που σηκώνει το χέρι ο Γιατρός σε φάση διαμαρτυρία τί έγινε; Έχει κανείς εικόνα; Ή ήταν απλώς γκρίνια για τις "επιθέσεις" του μικρού;

cityfly
25/10/2015, 08:32
Δυο στροφές πριν, ο ΜΜ κόβει φανερά την αγωνιστική γραμμή του Γιατρού με τρόπο που αν το παθαίνατε εσείς, θα βγαίνατε στο "Σε είδα" και θα κράζατε για μέρες.
Δεν έπρεπε να τον ρίξει (ΑΝ τον έριξε), αλλά μόνο μια εξήγηση μπορώ να δώσω.
Αν ο Γιατρός ένιωσε ότι απειλείται από τον ΜΜ, οπότε ο αγώνας ήταν "ο θάνατός σου η ζωή μου", και για αυτό αντέδρασε έτσι.
Είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο ΜΜ δεν είναι και ο πιο safe οδηγός για να παλεύεις μαζί του...

Και τονίζω ΞΑΝΑ ότι δεν έπρεπε να τον ρίξει (αν τον έριξε).

Στην τελική, θα έπεφτε μόνος του λίγο παρακάτω. :P

Όπως τα γράφεις έγιναν χωρίς την παρένθεση. Για μένα πρέπει να τιμωρηθούν κι οι δύο. Ο ρόσσι περισσότερο

cityfly
25/10/2015, 08:34
Για τους αγωνοδίκες η φάση είναι πεντακάθαρη. Άσχέτως με το τι έχει κάνει προηγούμενως ο ΜΜ (για αν αρχίσουμε εμείς τα του άξιζε και τα that's racing)

Έτσι έγγραφε το μήνυμα που πέρασε στην οθόνη δεν το λέω εγώ. Θα αποφασίσουν μετά τον αγώνα.

AUFGEBRACHT
25/10/2015, 08:35
Το γεγονός ότι κανένας πλέον δεν βλέπει τον αγώνα αλλά σχολιάζει είναι ενδεικτικό... Κρίμα για τον ΜΜ, κρίμα και μεγαλύτερο για τον Rossi, ολίγιστοι και οι 2 τους. Ο ένας αφήνει ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ τον αντίπαλό του να ξεφύγει αβάδιστα και αβίαστα και μετά τρώει τα λυσσακά του σε μάχη σώμα με σώμα με τον Rossi, ο οποίος (κατ' εμέ όπως το είδα από τη δική μου οπτική) τον κλωτσάει και τον πετάει έξω. Ο Rossi τελικά έπεσε θύμα της "τακτικής" του να ανάψει φωτιές και όπως λέει η σοφή παροιμία έπεσε ο ίδιος μέσα στο λάκκο που έσκαβε. Ξαναλέω, κρίμα να βλέπεις τέτοιες πρακτικές από παγκόσμιους πρωταθλητές...

foogr01
25/10/2015, 08:35
Δεν μπορεί κανείς να αποδείξει ότι ο ΜΜ επίτηδες κοντράριζε το γιατρό και έστρωσε χαλάκι στο Λόρε. Ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει. Αλλά με ότι έκανε ο doc τα πέταξε όλα δυστυχώς. Νομίζω κι εγώ ότι θα υπήρχε θεία δίκη παρακάτω (σ' αυτόν ή τον τελευταίο αγώνα) αλλά όχι έτσι ρε doc, όχι έτσι.

paramedic
25/10/2015, 08:36
Νέα ανάλυση σε κάμερα λέει οτι δεν τον κλώτσησε πάντως. Ο ΜΜ είχε 2 σκοπούς στον αγώνα : 1. Αφήνω τον αχώ να περάσει 2.Ρίχνω τον Ρόσσι η τον καθυστερώ και γι'αυτό τον κόντραρε τόσο μαλακισμένα όπως όλοι είδαμε αλλά το πέσιμο μας έκανε να το ξεχάσουμε.

AUFGEBRACHT
25/10/2015, 08:36

Πρέπει να κλείνουμε τη μοτοσυκλέτα με το kill switch ή από το διακόπτη τελικά; :lol:

bleach
25/10/2015, 08:37
Όπως τα γράφεις έγιναν χωρίς την παρένθεση. Για μένα πρέπει να τιμωρηθούν κι οι δύο. Ο ρόσσι περισσότερο

"Τζαρτζάρισμα" δεν ήταν; :D

Στα σοβαρά τώρα, δεν έχω εικόνα από παρόμοια περιστατικά ή από τους ακριβείς κανόνες αλλά μου φάνηκε σχετικά "νόμιμο". Δηλαδή, οι τελευταίες στροφές, έτσι όπως πηγαίναν, ήταν "ο θάνατός σου η ζωή μου"... Δεν το λες και ευγενή άμιλα! Θέλω να ξαναδω το πλάνο από το ελικόπτερο για να αποφανθώ! Με καμία δόση τρολλαρίσματος...

foogr01
Εμφύλιος στα Σουζούκια στις θέσεις 7 και 8.

McTalas
Για να δουμε τι θα πουν και οι εμπλεκόμενοι. ..

kanelos
25/10/2015, 08:38
το οτι απο τις επιθεσεις του mark o lore εφυγε 2 δευτερα μπροστα πως να το δουμε? δεν ειναι αντιαθλητικη συμπεριφορα? ασκουμε κριτικη στην αντιδραση και οχι στην δραση! σιγουρα δεν ειναι σωστη συμπεριφορα αλλα σε 2 λαθος συμπεριφορες τι να πουμε? ποιος την εχει μεγαλυτερη.........

arab
Δεν πρέπει άραγε να μας απασχολήσει το ερώτημα; Πόσο πιο γραφικό μπορεί να γίνει ένα πρωτάθλημα; Σε οποιοδήποτε επίπεδο...σε οποιοδήποτε άθλημα

spyrakos35
"Τζαρτζάρισμα" δεν ήταν; :D

Στα σοβαρά τώρα, δεν έχω εικόνα από παρόμοια περιστατικά ή από τους ακριβείς κανόνες αλλά μου φάνηκε σχετικά "νόμιμο". Δηλαδή, οι τελευταίες στροφές, έτσι όπως πηγαίναν, ήταν "ο θάνατός σου η ζωή μου"... Δεν το λες και ευγενή άμιλα! Θέλω να ξαναδω το πλάνο από το ελικόπτερο για να αποφανθώ! Με καμία δόση τρολλαρίσματος...

το ωραίο είναι οτι αν δεν υπήρχε πτώση θα λέγαμε όλοι "το μουνί τον μμ"

:lol:

byron
Έλα ρε maverick ...

Antonisss
Τελικά, τα όσα έλεγε ο Rossi στη συνέντευξη τύπου την Πέμπτη δεν φαντάζουν πλέον και τόσο εκτός πραγματικότητας...

bleach
25/10/2015, 08:39
Το γεγονός ότι κανένας πλέον δεν βλέπει τον αγώνα αλλά σχολιάζει είναι ενδεικτικό... Κρίμα για τον ΜΜ, κρίμα και μεγαλύτερο για τον Rossi, ολίγιστοι και οι 2 τους. Ο ένας αφήνει ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ τον αντίπαλό του να ξεφύγει αβάδιστα και αβίαστα και μετά τρώει τα λυσσακά του σε μάχη σώμα με σώμα με τον Rossi, ο οποίος (κατ' εμέ όπως το είδα από τη δική μου οπτική) τον κλωτσάει και τον πετάει έξω. Ο Rossi τελικά έπεσε θύμα της "τακτικής" του να ανάψει φωτιές και όπως λέει η σοφή παροιμία έπεσε ο ίδιος μέσα στο λάκκο που έσκαβε. Ξαναλέω, κρίμα να βλέπεις τέτοιες πρακτικές από παγκόσμιους πρωταθλητές...

+1 αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει δεκτό αυτό στο "εφετείο"...

Ζεύκας
25/10/2015, 08:39
Εμφύλιος στα Σουζούκια στις θέσεις 7 και 8.

ποιος τα γαμάει τα σουζούκια :lol:

παίδες ο ΜΜ είναι μεγάλο μουνόπανο δεν θα το μάθουμε τώρα,
απλά ρε Ρόσι άμα έχεις τα @@ πέρνα τον και φυγε. όχι έτσι.
όχι σαν Στόνερ

cityfly
25/10/2015, 08:40
Νέα ανάλυση σε κάμερα λέει οτι δεν τον κλώτσησε πάντως. Ο ΜΜ είχε 2 σκοπούς στον αγώνα : 1. Αφήνω τον αχώ να περάσει 2.Ρίχνω τον Ρόσσι η τον καθυστερώ και γι'αυτό τον κόντραρε τόσο μαλακισμένα όπως όλοι είδαμε αλλά το πέσιμο μας έκανε να το ξεχάσουμε.

Εγώ αυτό που είδα στην επανάληψη σε αργή κίνηση (γιατί στο λάιβ φάνηκε ότι έκοψε λίγο γιατί πήγε λίγο ανοιχτά ακούμπησαν και έπεσε, και ναι εκεί χάρηκα γιατί θεώρησα ότι ήταν στα ίσα ήττα του μμ στον εντελώς απαράδεκτο τρόπο που προσπέρναγε) ο ρόσσι έκοψε λίγο τον κοιτάει κιόλας, μάλλον κόβει για να τον περιορίσει να τον αναγκάσει να πάει ανοικτά και να χάσει χρόνο, ο μμ δεν πάει ανοικτά κλείνει και τον ακουμπάει (και σπρώχνει; ) με το κεφάλι στο γόνατο, ε εκεί τα πήρε ο ρόσσι άνοιξε το γόνατο και τον έσπρωξε.

Arxagelos
25/10/2015, 08:40
Σας το πα η δεν σας το πα στην αρχή??? τώρα μένουν τα μπουνίδια να δούμε...:a014:

cityfly
25/10/2015, 08:42
Μέσα στο χαμό ο πεντρόσα έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα και κέρδισε

RaGe_Raptor
Μπράβο στο Γκοντό,μαύρο στο Ρόσσι......

akaposto
το ότι ο Ρόσσι είναι ο αγαπημένος του αθλήματος, και στην συνέχεια ο επόμενος αγαπημένος έγινε ο ΜΜ
είναι το καραγκιοζιλίκι που παρακολουθούμε.

Τους την χαρίσανε παραπάνω απο μία φορές και να τα αποτελέσματα.
Να θεωρούν την πίστα δική τους.

Είναι πάντως αγχωτικό πόσο μακρυά φτάνετε ώστε να ταχθείτε υπέρ του -όποιου- ιδάλματος σας

foogr01
25/10/2015, 08:43
Ο Bradley Smith πανηγυρίζει τόσο γιατί ξέρει ότι θα ανέβει στο Podium :lol:

Ζεύκας
25/10/2015, 08:44
Ο Bradley Smith πανηγυρίζει τόσο γιατί ξέρει ότι θα ανέβει στο Podium :lol:
:bawl:

spyro
25/10/2015, 08:44
Με τα καινούργια ηλεκτρ κανείς δε μπορεί να το σηκώσει σουζα στον τερματισμό πάντως.

spyrakos35
25/10/2015, 08:45
Εγώ αυτό που είδα στην επανάληψη σε αργή κίνηση (γιατί στο λάιβ φάνηκε ότι έκοψε λίγο γιατί πήγε λίγο ανοιχτά ακούμπησαν και έπεσε, και ναι εκεί χάρηκα γιατί θεώρησα ότι ήταν στα ίσα ήττα του μμ στον εντελώς απαράδεκτο τρόπο που προσπέρναγε) ο ρόσσι έκοψε λίγο τον κοιτάει κιόλας, μάλλον κόβει για να τον περιορίσει να τον αναγκάσει να πάει ανοικτά και να χάσει χρόνο, ο μμ δεν πάει ανοικτά κλείνει και τον ακουμπάει (και σπρώχνει; ) με το κεφάλι στο γόνατο, ε εκεί τα πήρε ο ρόσσι άνοιξε το γόνατο και τον έσπρωξε.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ

Aνεμος
δυο στροφες πριν, ο ΜΜ εκλεισε την γραμμή του περνώντας τον Rossi και παραλιγο να γινει οτι εγινε (https://www.youtube.com/watch?v=6U4bCk8mrNk)με τον Kent στην Μοτο 3 στον προηγουμενο αγωνα. Ο Rossi σίγουρα κράτησε ανοιχτή την γραμμή του και "άνοιξε " τον ΜΜ αλλα απο τα replay φαινεται να πέφτει πρωτα ο ΜΜ πάνω του και μετα το πόδι του Rossi να κάνει την κινηση….we will see. Σιγουρα οχι οτι καλύτερο , αλλα δεν τον εριξε sony και καλα και ο μικρός ετσι οπως πήγαινε μεχρι εκεινη την στιγμη οδηγουσε λιγο παραπάνω απο το επικίνδυνα, μην εχοντας κανενα προβλημα να ριξει τον γιατρο προκειμενου να μεινει μπροστα του

Ζεύκας

Του έκανε το five point palm exploding technique από το kill bill :lol:

spyro
25/10/2015, 08:46

Κλαίω φίλος. Αλήθεια τώρα.

McTalas
Για να δουμε τι θα πουν οι αγωνοδικες...

foogr01
Α ρε Ντάνο, τουλάχιστον εσύ κλέβεις μόνο στις εξετάσεις για το δίπλωμα...

Μπράβο του για το flag to flag !

Για να δούμε τώρα συνεντεύξεις...

akaposto
25/10/2015, 08:47
αν θυμάμαι καλά πάλι σε δεξιά στροφή δεν είχε βγάλει πόδι ο μπιπίς;

Sapadak
25/10/2015, 08:48
Παντως το οτι 'εριξε' ή έριξε συναθλητη του, που θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό ........ ....... ......

foogr01
25/10/2015, 08:49
Πολύ ησυχία στο park ferme...

zephyr1
25/10/2015, 08:50
Rossi ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

Juohmaru!
25/10/2015, 08:50
Κρίμα... ότι και να ειπωθεί αργότερα... ότι δικαιολογίες και να βρούμε... κρίμα!
Θέλαμε έναν καθαρό αγώνα!

cityfly
25/10/2015, 08:51
Ο ρόσσι λέει ότι δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε και ότι έγινε έγινε καταλάθος......

eBoLaGR
25/10/2015, 08:52
Παντως το οτι 'εριξε' ή έριξε συναθλητη του, που θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό ........ ....... ......

Αφου ρε μαν πολεμαγανε τοσους γυρους και δεν μπορουσε να τον περασει. Ο μμ βοηθουσε τον αχωνευτο. Τι επρεπε να κανει? Τον επνιγε το δικιο!!!!

Αληθεια, ξερει κανεις αν οι Illuminati ειναι πισω απο το χτυπημα στις 9/11?

bleach
25/10/2015, 08:53
O καριόλης ο Λορένθο συνεχίζει αλάνθαστους αγώνες... Νταξ, δίνει μεγάλη μάχη! :)

jtoros
Το είδα άλλη μια φορά.
Ο ΜΜ δεν ανοίγει τη γραμμή του και με το κεφάλι του όντως χτυπάει το γόνατο του Ρόσσι.
Ο Ρόσσι, που εκείνη τη στιγμή κοιτάει μπροστά, κάνει ό,τι προστάζει η φύση.
Αντιδρά αντανακλαστικά και κουνάει-ανοίγει το γόνατο. Θυμηθείτε ότι είναι πλαγιασμένος, άρα σε κατάσταση πολύ εύθραυστης ισορροπίας.
Βγάζω απέξω πρωταθλήματα και κοκορομαχίες και δηλώσεις. Είναι θέμα επιβίωσης, "κάνω κάτι για να μην πέσω". Όχι για να ρίξει τον ΜΜ, που προσωπικά επιμένω ότι θα έπεφτε λίγο παρακάτω.

Αγωνιστικά και ανθρώπινα, δεν πρέπει να τιμωρηθεί. Και πάει να τερματίσει πίσω από τον JLo στην Καταλονία για το 10ο.
Αν τον τιμωρήσουν για το politically correct του θέματος, δεν ξέρω...

Συγγνώμη Γιατρέ που για μερικά λεπτά πίστεψα ότι τον έριξες σκόπιμα.

Αυτά.

Κι επειδή έχουμε πέσει όλοι πάνω στο δίδυμο, ένα μεγάλο μπράβο στον γλυφιτζουράκια!!!

Sapadak
Αφου ρε μαν πολεμαγανε τοσους γυρους και δεν μπορουσε να τον περασει. Ο μμ βοηθουσε τον αχωνευτο. Τι επρεπε να κανει? Τον επνιγε το δικιο!!!!

Αληθεια, ξερει κανεις αν οι Illuminati ειναι πισω απο το χτυπημα στις 9/11?

Αστειευεσε προφανως..
Αν καβαλας μοτοσακο, κάνε ενα ρεσταρτ, και ξανασκέψου το

foogr01
Ο Ρόσσι φανερά αμήχανος.

Τουλάχιστον ας το έλεγε στα ίσα. Τόσο πολύ τον στοίχειωσε η προοπτική για το 10ο ;

AUFGEBRACHT
25/10/2015, 08:54
Έλα ρε maverick ...

Δείχνει πάλι το ΤOP GUN o ANT1;;;

343507

arab
25/10/2015, 08:54
Τι κρίμα!!! Ας ελπίσουμε να γίνει μάθημα...να καθαρίσει το πρωτάθλημα...και σιγά σιγά να δούμε ένα σοβαρό GP

akaposto
25/10/2015, 08:57

τον κοιτάει την ώρα που συμβαίνει αυτό... και ακόμα το θεωρείς ακούσιο.
Τι να πω.

eBoLaGR
25/10/2015, 08:57
Αστειευεσε προφανως..
Αν καβαλας μοτοσακο, κάνε ενα ρεσταρτ, και ξανασκέψου το

Προφανως και ειρωνευομαι..

Ο φανατισμος τυφλωνει!!:sad::sad:

cityfly
25/10/2015, 08:58
Στο γαλλικό eurosport λένε για το πώς άφησε το λορένθο να περάσει και για το πώς κόντραρε το ρόσσι, μάλιστα κάποιος σχολίασε ότι ο μάρκεζ θα πρέπει να τιμωρηθεί περισσότερο από το ρόσσι

Ζεύκας
25/10/2015, 08:58
μαγκες ξεγράφτε τα όλα όσα είπα.

είδα το ριπλέυ.

ο Μαρκέζ πρώτα χτυπάει το πόδι του Ρόσι κ μετά ο γιατρός ασυναίσθητα ανοίγει το πόδι του.

όχι ότι έκανε κ fair play ο Ρόσι αλλά φαίνεται πως δεν έφταιγε

FotisFz1
25/10/2015, 08:59
παντως ειτε τιμωρηθει ο Ροσσι,ειτε οχι
το πρωταθλημα το εχασε
Δεν γλυτωνει το τακλιν απο Μαρκεζ στην Βαλενθια
με τπτ...

Sapadak
25/10/2015, 09:00
Ο φανατισμος τυφλωνει!!:sad::sad:

Δεν ειναι θέμα φανατισμού.
Είναι θέμα απόψεων, ικανότητας και δικαιολόγησης.

υγ
Το καλύτερο θα ήταν να συνέχιζε ο ΜΜ τον αγώνα και να έγραφε 59αρια :lol:

AUFGEBRACHT
Τι να πω.

Όχι μόνο τον κοιτάει, αλλά κοιτάει και 2 φορές μετά να σιγουρευτεί ότι έπεσε... τυχερός είναι ο ΜΜ που δεν έχουν όπισθεν οι μηχανές.

jtoros
Τι να πω.

Δεν τον κοιτάει.
Έχει γυρίσε το κεφάλι μπροστά.

akaposto

είδα το ριπλέυ.

ο Μαρκέζ πρώτα χτυπάει το πόδι του Ρόσι κ μετά ο γιατρός ασυναίσθητα ανοίγει το πόδι του.

και θες να πείς, ενω σέρνονται
ο Ροσσι μάσησε υπο κλίση να τζαζαριστεί; Ο Ρόσσι; Τα πιστεύετε κιόλας; Με 0 κλίση

g_m900
25/10/2015, 09:02
Ο Λορενθο εφυγε απο το ποντιουμ.
Προφανως θιχτηκε επειδη ο ΜΜ δεν εκτελεσε την αποστολη του.

cityfly
Όχι μόνο τον κοιτάει, αλλά κοιτάει και 2 φορές μετά να σιγουρευτεί ότι έπεσε... τυχερός είναι ο ΜΜ που δεν έχουν όπισθεν οι μηχανές.

Ε καλά τώρα το ότι κοιτάει μετά το τσούγκρισμα πίσω να δει τι έγινε είναι περίεργο;
Εγώ περιμένω replay σε αργή κίνηση να δούμε

foogr01

είδα το ριπλέυ.

Τον περίμενε και τον κοιτούσε όμως... τι ήθελε να κατέβουν για τσάι; Κακώς άνοιξε τη γραμμή εκεί ο Ρόσσι, μάλλον για να "στείλει" ένα μήνυμα στο ΜΜ, ο οποίος, ξέρουμε και ξέρει και ο Doc, δε μασάει από αυτά και να το αποτέλεσμα που μας οδήγησε εκεί που μας οδήγησε.

akaposto
Με αυτά και με αυτά, είχε πεί κάποια στιγμή νομίζω ο Λορέντζο, αναφερόμενος στον ΜΜ
ότι πρέπει να του μαζέψουν τα χαλινάρια.
Καραγκοζιλίκια να πουλάμε καπελάκια. . .

cityfly
25/10/2015, 09:03

Καλός μ.. κι αυτός

spyro
Όπως με όλα τα πράγματα στη ζωή και ειδικά στα αθλητικά γεγονότα όπου οι πανάρχαιες συζητήσεις για τα πέναλτι μας έχουν διδάξει, βλέπουμε αυτά που θελουμε να δούμε.

Aνεμος
ο λορενθο γιατι εφυγε ? χάλασε το πλάν ?

simoril
ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.

Πεντρόσα και Λορενθο (που τους είχατε τελειωμένους κάποιοι επιστήμονες εδω μέσα) αγωνίζονται πάντα με ΗΘΟΣ εν αντιθέσει με τους άλλους δυο ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

foogr01

:bawl:

tuonino
25/10/2015, 09:04
Για μένα πρέπει να μπει μέσα να κάτσει με τα πόδια στο τραπέζι και να τους πει:

Λοιπόν κύριοι αγωνοδίκες, αγαπητέ αλυτάρχη αποφασίστε ελύθερα αλλά φοβάμαι πως θα το R1M θα χρειαστεί λίγα άλογα ακόμα... 2 αγώνες τη μέρα λέτε να με κουράσουν;

thunder ace
επειδη ουτε Ροσσικος ειμαι(ποτε δεν ειμουν,απλα δεχομαι οτι ειναι ισως ο μεγαλυτερος)αλλα ουτε με τον αρχιτσογλανο(απλα λεω οτι ειναι το καλυτερο τιμονι αυτη τη στιγμη)θα πω τι ειδα:ενα Μαρκεζ να κανει τα παντα να ωθησει τον Ροσσι να κανει πατατα,και ενα Ροσσι να χανει (ισως)την ψυχραιμια του.Ναι ο Ροσσι τελικα ηθελε να τον πεταξει εξω,αλλα ΔΕΝ τον ακουμπησε με το ποδι.Το ποδι το εβγαλε μετα.

Ζεύκας
και θες να πείς, ενω σέρνονται
ο Ροσσι μάσησε υπο κλίση να τζαζαριστεί; Ο Ρόσσι; Τα πιστεύετε κιόλας; Με 0 κλίση

εγώ λέω ότι είδα.

σκοτιστηκα ποιός είναι ποιός.

Antonisss
Το είδα άλλη μια φορά.
Ο ΜΜ δεν ανοίγει τη γραμμή του και με το κεφάλι του όντως χτυπάει το γόνατο του Ρόσσι.
Ο Ρόσσι, που εκείνη τη στιγμή κοιτάει μπροστά, κάνει ό,τι προστάζει η φύση.
Αντιδρά αντανακλαστικά και κουνάει-ανοίγει το γόνατο. Θυμηθείτε ότι είναι πλαγιασμένος, άρα σε κατάσταση πολύ εύθραυστης ισορροπίας.
Βγάζω απέξω πρωταθλήματα και κοκορομαχίες και δηλώσεις. Είναι θέμα επιβίωσης, "κάνω κάτι για να μην πέσω". Όχι για να ρίξει τον ΜΜ, που προσωπικά επιμένω ότι θα έπεφτε λίγο παρακάτω.

Αγωνιστικά και ανθρώπινα, δεν πρέπει να τιμωρηθεί. Και πάει να τερματίσει πίσω από τον JLo στην Καταλονία για το 10ο.
Αν τον τιμωρήσουν για το politically correct του θέματος, δεν ξέρω...

Αυτά.

Κι επειδή έχουμε πέσει όλοι πάνω στο δίδυμο, ένα μεγάλο μπράβο στον γλυφιτζουράκια!!!

είδα το ριπλέυ.

Αν και οπαδικά δεν μπορεί να θεωρηθεί η άποψη μου αντικειμενική, συμφωνώ με τους αποπάνω

Το πόδι το κούνησε αφού έγινε η επαφή μεταξύ τους. Προφανώς το brake lever guard κάπου μάγκωσε και πέφτοντας μάγκωσε το πόδι του Ρόσι και το τράβηξε λίγο προς τα έξω, κάνοντας το να φανεί ότι ο Ρόσι τον έριξε. Στο ριπλέι φαίνεται καθαρά ότι το πόδι του Ρόσι δεν έχει κουνηθεί καθόλου μέχρι και τη στιγμή που ο ΜΜ πάει και γέρνει προς το μέρος του για να στρίψει την δεξιά...

bleach
Τι να πω.

Επειδή, το ανέφεραν κι άλλοι: δεν πρέπει να μένουμε στο ότι ο Γιατρός τον κοιτάει! Γιατί έχει αρχίσει να τον κοιτάει στραβά από την αρχή των κοκορομαχιών... Σίγουρα δεν διατήρησε την ψυχραιμία του αλλά δεν νομίζω ότι έπαιζε να γίνει αυτό! Μιλάμε ότι ο αγώνας είχε γίνει Ρωμαϊκή αρένα...

Επίσης, επιχειρήματα του στυλ "αν καβαλάτε μοτοσακό" δεν ευσταθούν! Κι εγώ όταν με προσπερνάει στην Πεντέλη τύπος με 120 και το γόνατο να ξύνει σκέφτομαι "τί κάνει ο μαλάκας" όχι "τί ωραία στροφή"! Δηλαδή, ας διαχωρίσουμε το άθλημα από την οδηγική συμπεριφορά στο δρόμο... Τον "αθλητισμό" των διαφημίσεων και των χορηγών και του βρώμικου ανταγωνισμού ποτέ δεν τον συμπάθησα...

spyrakos35
Όπως με όλα τα πράγματα στη ζωή και ειδικά στα αθλητικά γεγονότα όπου οι πανάρχαιες συζητήσεις για τα πέναλτι μας έχουν διδάξει, βλέπουμε αυτά που θελουμε να δούμε.

ενθεν - εκειθεν

akaposto
Ε καλά τώρα το ότι κοιτάει μετά το τσούγκρισμα πίσω να δει τι έγινε είναι περίεργο;
Εγώ περιμένω replay σε αργή κίνηση να δούμε

Κοιτάει πριν τον ακουμπήσει. Γυρίζει στο εσωτερικό της στροφής.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ.
και φταίει ο ΜΜ που τον ακουμπάει;
Θα με κάνετε και φαν του ΜΜ στο τέλος...

McTalas
25/10/2015, 09:05
αποφασισανε οι αγωνοδικες ή ακομα?

blackbusa
Ο Ρόσσι φανερά αμήχανος.

Τουλάχιστον ας το έλεγε στα ίσα. Τόσο πολύ τον στοίχειωσε η προοπτική για το 10ο ;

prin ligo...perimenontas gia tin vravefsi...Pedrosa me Vale milane...kai leei o Rossi....se kathe epitaxynsi prospathoume na me riskei...kai o Pedrosa...sovara???

vlepontas tin fasi live nomiza oti o Rossi ton klotsise kai ton erikse....prin ligo edeikse o MM epitanxynei kai akoubontas (gia mia akoma fora) ton Rossi kai aytos kounaei to podi tou...

anarwtieme ti tha legane oloi oi antirossikoi an o MM erixne ton Vale...a nai...thats racing....

Valencia....teleftaios agwnas...o MM den paei sta kala tou...elpizw na min riksei ton Rossi gia antipoina...

p.s. gia opoion eide to "hitting the Apex" tha thymaste oti oi agwnodikes evgalan eidiki odigia asfalias gia tin syberifora tou MM....to pallikari einai pyravlos alla otan xanei to myalo tou ginete poly epikyndinos...

cityfly
Γαλλικό eurosport
Randy de puniet: ο μμ πήγε λίγο ανοικτά και δεν μπορούσε να εμποδίσει το λορένθο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν έκανε καμία κίνηση να τον κυνηγήσει, τον άφησε να περάσει.

SHOOTER045

Δεν είχε σταντ -ποδαρακι
Να αφήσει την Μ1 του για να βοηθήσει να το σηκώσουν.
Τι δεν καταλάβατε?

Ζεύκας
Τον περίμενε και τον κοιτούσε όμως... τι ήθελε να κατέβουν για τσάι; Κακώς άνοιξε τη γραμμή εκεί ο Ρόσσι, μάλλον για να "στείλει" ένα μήνυμα στο ΜΜ, ο οποίος, ξέρουμε και ξέρει και ο Doc, δε μασάει από αυτά και να το αποτέλεσμα που μας οδήγησε εκεί που μας οδήγησε.

σαφώς ο Ρόσι δεν είναι άγιος. αλλά άλλο τον περιμένω και τον κοιτάω άλλο κάνω επιθετική κίνηση εναντίον του συναθλητή.

κατ'έμε έχει μεγάλη διαφορά

leftos
25/10/2015, 09:06
Εγω πιστευω οτι ειναι το κλασσικο αντε γ.... που λεμε ολοι στο δρομο.
Μου εχεις ζαλισει τοση ωρα.
ΜΕτα τους 2 γυρους που τρωγοντουσαν πιστευα πραγματικα οτι ο rossi θα τον αφηνε να φυγει και οντως κατι φανηκε σε καποια στιγμη αλλα ισως ο MM δεν ηθελε η δεν μπορουσε τι να πω. Αν ηθελε να του κανει ζημια καλα εκανε και καθοταν και τρωγοντουσαν αλλα αν ηθελε απλα να του κλεψει βαθμους ας πηγαινε να βγει 3ος.
Και πιστευω οτι στον επομενο αγωνα θα τον εμβολισει και θα τελειωσει εκει το πρωταθλημα.

spyrakos35
25/10/2015, 09:07
Γαλλικό eurosport
Randy de puniet: ο μμ πήγε λίγο ανοικτά και δεν μπορούσε να εμποδίσει το λορένθο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν έκανε καμία κίνηση να τον κυνηγήσει, τον άφησε να περάσει.

καλά που το είπε και ο ντε μπουνιέτ γιατί όταν το λέμε εμείς είμαστε μαλάκες....

ναι αντώνη?

DoctoR_k6
25/10/2015, 09:08
Δηλαδή ποιος πιστεύει πως ένας από τους 2 δεν θα έπεφτε πιο μετά?? Σας άρεσε ή οδήγηση του μικρού δηλαδή για να καταλάβω. Δεν βλεπεται τπτ επιλήψιμο εδώ κ 2 αγώνες???
Απλά σχολιάζετε αυτά που θέλετε?
Όσο ντροπή είναι να πει κάποιος μπράβο στον Ρόσι για ότι έκανε( αν το έκανε) άλλο τόσο ντροπή είναι να κάνετε ότι δεν βλέπετε τι γίνεται στους 2 τελευταίους αγώνες...

arab
25/10/2015, 09:10
Θυμηθείτε ότι όταν ο Σουμάχερ έχασε την ψυχραιμία του..τον τιμώρησαν αμέσως. Και μετά ψάχνουμε αιτίες γιατί ή F1, προσφέροντας 1/10 του θεάματος του MotoGP, είναι τόσο ψηλά σε σχέση με αυτό!!! Μια παρατήρηση είναι αυτή...γιατί κάποιοι το θέλουν (θέλουμε) το πρωτάθλημα γραφικό..και καλά κάνουν (κάνουμε)