View Full Version : Αγγελίες (ευκαιρίες) μοτοσικλετών που βρίσκουμε..
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
1. Διαβάζεις ολόκληρα τα κείμενα ή ότι θέλεις για να απαντήσεις αναλόγως;
2. Όταν επιταχύνεις έχει διαφορά το ύψος των παραγόμενων db από αυτό των κοφτών γκαζιών;
Οκ φιλε ισως καταλαβα λαθος.
Αυτο που λέω ειναι ότι ο ήχος βοηθάει.Τωρα πολύ ή λιγοτερο δεν νομιζω οτι έχει σημασία.
Δίκιο έχεις για τα db.Με τη λιγη εμπειρία/γνώσεις που έχω , αν ανεβάσεις μια σχέση διορθώνεται η κατασταση.Αυτο τουλαχιστον κάνω εγώ και απο όσο γνωρίζω στη γειτονιά δεν ενοχλώ.
Όσον αφορά την τιμή, συμφωνώ ότι είναι λίγο τσιμπημένη, πιο πολύ την έστειλα για την ίδια την μηχανή.
Όσον αφορα τα έξτρα, εμένα το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι άνθρωπος που ασχολείται. Όσους γνωρίζω με τέτοια έξτρα-ειδικά φίλτρο και εξάτμιση- είναι άτομα που είναι μοτοσυκλετιστες και ναι μεν πιέζουν τις μηχανές τους, αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην πίεση και στην κακοποίηση. Κι εγώ έχω θορυβώδη εξάτμιση γιατί με τρελαίνει ο ήχος, αλλά το xtακι μου το προσέχω πάρα πολύ. Δεν το πλένω, δεν το γυαλιζω, αλλά η αλυσίδα του πάντα πεντακάθαρη και με λίπανση, λαδακια νωρίτερα από ότι προτείνει η yamaha και λόγω πίεσης και λόγω χιλιομέτρων/κατανάλωσης και εννοείται οποιοδήποτε άλλο σερβις στην ώρα του. Χίλιες φορές καλός καγκουρας πάρα 50αρης που κάνει σερβις κάθε 2 καλοκαίρια.
Τα ρουλεμάν τιμονιού-τροχού πάντως, μια χαρά χαλάνε στα 40.000 χλμ ειδικά στους ελληνικούς δρόμους. Δεν σημαίνει τρακάρισμα sony και καλά.
Ούτε είναι κακό να έχουν αλλαχθεί, σημαίνει ότι παίρνεις μοτοσυκλέτα με φρέσκα πράγματα, όχι ρουλεμάν πολυκαιρισμένα που θα χρειαστεί σε λίγο να τα αλλάξεις εσύ (=κόστος).
ρουλεμαν τιμονιου στα 40.000 εμενα μου φαινεται αδικαιολογητο
ειμαι καπου στα 70.000 και ουτε καν υποψια δεν υπαρχει οτι εχω το παραμικρο προβλημα...και οσα αλλα μηχανακια ειχα δεν εχω αντιμετωπισει εκει προβλημα
πιστευω οτι το ρουλεμαν τιμονιου καταπονειται ειτε σε αποτομα φρεναρισματα (εντο ;;; ) ειτε σε τρακαρισμα ειτε σε σκουρια
Και από σούζες....................
Τελικά είμαι ένας 50αρης καγκουρας :a25:
Έχω τελικό και φίλτρο στο bandit το οποίο το έχω απο το 2016, εχει 90000 km και είναι σε κατάσταση βιτρίνας.
:whiteflag:
Τελικά είμαι ένας 50αρης καγκουρας :a25:
Έχω τελικό και φίλτρο στο bandit το οποίο το έχω απο το 2016, εχει 90000 km και είναι σε κατάσταση βιτρίνας.
:whiteflag:
Είσαι
Κι εγώ έδωσα ένα busa του κ7 κάποτε με τελικά carbon two brothers που είχα φέρει από Αμερική φίλτρο kn παράλληλο εγκέφαλο 1ο στάδιο εκκεντροφορους yoshi tre ένδειξη ταχυτήτων υψηλής εμπρός πίσω με το χρώμα της μάνας του . Ζουσε με τις καλυτερες βρεφικες κρεμες redline Πριν από 4 χρόνια στα 4700 με 67000χλμ . Κι εγώ καγκουρας. Όλοι εδώ μαζευτήκαμε?
Υγ. Ποτέ κανεις δεν έχει πάρει (Όλα) τα χρήματα πίσω από τα έξτρα που έχει βάλει επάνω. Για να μην αναφέρω τον προσωπικό χρόνο που δεν πληρώνεται ποτέ. Ο πωλητής αποφασίζει συνειδητά να αφήσει τα έξτρα γνωρίζοντας ότι δεν θα πάρει τα χρήματα πίσω ή αποφασίζει να δώσει ξεχωριστά. Ο αγοραστής κρίνει αν η τιμή με τα έξτρα τον συμφέρει ή όχι.
Για κάθε τι που έχω δικό μου προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και με σχεδόν όλες τις μοτοσυκλέτες που έχω δώσει έχω αποκτήσει νέους φίλους. Αυτό είναι επίσης σημαντικό
Kickstart
08/03/2020, 08:52
Το μηχανάκι φαίνεται προσεγμένο.. Τώρα αυτό με τα ρουλεμάν πλάκα κάνουμε ρε παίδες;
Σε λάκκο με πολλά μπορεί να πέσεις και να αποκτήσει θέμα το μηχανάκι.. (σπάνιο αλλά γίνεται)
Επίσης σε παλιότερο BMW που το είχα πάρει καινούργιο, αλλάξα τα μαμά ρουλεμάν με καινούργια κωνικα και έβαλα hyperpro προοδευτικά ελατήρια μπρος πίσω στα 20.000 χλμ έτσι γιατί γούσταρα να το αναβαθμίσω.. Δλδ ο επόμενος όταν το πούλησα που το έχει ακόμα και το χαίρεται έπρεπε να σκεφτεί πω πω τι καγκουρας θα το χει στουκαρει ή το χει ξεκωλιασει στη σούζα και τα άλλαξε όλα αυτά;
Kepler Fun
08/03/2020, 11:59
Κατσε γιατι με μπεδεψατε...
Δε θα το αγοραζατε επειδη ο κατοχος εβαλε μερικα εξτρα, η γιατι θα ζητουσε επιπλεον χρημματα?
Και για τα δύο.
Προτιμώ στο μεταχειρισμένο όσο το δυνατόν εργοστασιακή κατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι αποδέχονται και πληρώνουν τα έξτρα κάνουν λάθος.
Είναι καθαρά θέμα προσωπικής άποψης.
Στα ρουλεμάν τιμονιού δημιουργούν πρόβλημα και τα πλυντήρια που ως άσχετοι ρίχνουν όπου να 'ναι με το πιεστικό.
stefanos
08/03/2020, 13:11
Η κατάσταση και τα πράγματα που έχει πάνω ένα μηχανάκι είναι ενδεικτικά της αντίληψης
και της νοοτροπίας του κατόχου.
Και για κάποιον που καταλαβαίνει τα απλά και βασικά για μοτοσυκλέτες τα "αξεσουάρ"
είναι δείκτης της αντιμετώπισης που έχει η μοτό.
Το πλύσιμο τα μωρομάντηλα και το service book μόνο αγάπη δείχνουν.
Το ohlins το wilbers οι ολόσωμες τα φίλτρα κλπ δείχνουν παραπάνω πράγματα για κάποιον που ξέρει να τα μεταφράσει.:)
Και για τα δύο.
Προτιμώ στο μεταχειρισμένο όσο το δυνατόν εργοστασιακή κατάσταση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι αποδέχονται και πληρώνουν τα έξτρα κάνουν λάθος.
Είναι καθαρά θέμα προσωπικής άποψης.
Αν ήξερες πόσα μηχανάκια ξερω που πουλήθηκαν μαμά, χωρίς πίστα κτλ κτλ, και λίγους μήνες πριν είχαν όλη την ten kate πάνω τους, και δεν άφηναν trackday να περάσει χωρίς να πάνε.
Αν τωρα εσυ έπαιρνες ένα τέτοιο, θα ήσουν ευχαριστημένος φαντάζομαι, ε?
ρουλεμαν τιμονιου στα 40.000 εμενα μου φαινεται αδικαιολογητο
Και γω έχω στην αυλή μου ένα cb250 '75 και τα λάστιχα είναι πάνω από 30 χρονών, αλλά αφού ακόμα κρατανε αερα και είναι στρογγυλά, αντέχουν....
Ρε μάγκες, πιστεύετε ότι είναι μαλακας ο κατασκευαστής που στο service manual αναφέρει (μεταξύ πολλών, αν έχετε μπει στο κόπο να ρίξετε μια ματιά) ΚΑΙ ελεγχο ρουλεμάν τιμονιού στα Χ χλμ, η είστε από αυτούς που αλλάζουν μόνο ένα φίλτρο/λάδι στην ώρα τους και το πλασσαρετε ως "άριστα συντηρημενο" ?
Και γω έχω στην αυλή μου ένα cb250 '75 και τα λάστιχα είναι πάνω από 30 χρονών, αλλά αφού ακόμα κρατανε αερα και είναι στρογγυλά, αντέχουν....
Ρε μάγκες, πιστεύετε ότι είναι μαλακας ο κατασκευαστής που στο service manual αναφέρει (μεταξύ πολλών, αν έχετε μπει στο κόπο να ρίξετε μια ματιά) ΚΑΙ ελεγχο ρουλεμάν τιμονιού στα Χ χλμ, η είστε από αυτούς που αλλάζουν μόνο ένα φίλτρο/λάδι στην ώρα τους και το πλασσαρετε ως "άριστα συντηρημενο" ?
ο κατασκευαστης (τουλαχιστον στο δικο μου) αναφερει για ελεγχο ρουλεμαν και αν τυχον προκυψουν αποκλισεις λεει για ρυθμιση σφιξιμο ή λυσιμο του παξιμαδιου,πουθενα δεν λεει αντικατασταση ρουλεμαν.μονο ρυθμιση
σιγουρα δεν ειναι μαλακας ο κατασκευαστης συμφωνω αλλιως θα ελεγε αντικατασταση ρουλεμαν :lol:
Kepler Fun
08/03/2020, 14:02
Αν ήξερες πόσα μηχανάκια ξερω που πουλήθηκαν μαμά, χωρίς πίστα κτλ κτλ, και λίγους μήνες πριν είχαν όλη την ten kate πάνω τους, και δεν άφηναν trackday να περάσει χωρίς να πάνε.
Αν τωρα εσυ έπαιρνες ένα τέτοιο, θα ήσουν ευχαριστημένος φαντάζομαι, ε?
Αγαπητέ,
τα μηχανάκια που αναφέρεις είναι εξαιρέσεις και σίγουρα θα έχουν μαζέψει τόσες πτώσεις και επισκευές που το να βιδώσεις τα εργοστασιακά και να τα πουλήσεις για παρθένες, είναι λιγο δύσκολο.
Την δεκαετία του 90 το έκαναν κάποιοι επιτήδειοι με τα αυτοκίνητα αγώνων ενιαίου (εάν γνωρίζεις τι είναι αυτά) και το μόνο που πέτυχαν είναι να αυτο-εξευτελιστούν.
Λιγότερη ειρωνία στο μήνυμά σου θα τιμούσε κατ' αρχάς εσένα τον ίδιο.
Σωστος eiver εισαι πολυ γατονι. Για καποιο περιεργο παντως το manual δε λεει ουτε ποτε να βαζεις βενζινη οποτε φανταζομαι πας ακομα με την εργοστασιακη
Σωστος eiver εισαι πολυ γατονι. Για καποιο περιεργο παντως το manual δε λεει ουτε ποτε να βαζεις βενζινη οποτε φανταζομαι πας ακομα με την εργοστασιακη
βασικα απαντησα στον αλλο με τον ιδιο τροπο που προσπαθησε να μου την πει και καλα με ειρωνειες και υπονοουμενα :wave2:
βασικα απαντησα στον αλλο με τον ιδιο τροπο που προσπαθησε να μου την πει και καλα με ειρωνειες και υπονοουμενα :wave2:
Βασικά, κανένα υπονοούμενο η ειρωνεία ;) απλά ο γραπτός λόγος παρερμηνευεται
ο κατασκευαστης (τουλαχιστον στο δικο μου) αναφερει για ελεγχο ρουλεμαν και αν τυχον προκυψουν αποκλισεις λεει για ρυθμιση σφιξιμο ή λυσιμο του παξιμαδιου,πουθενα δεν λεει αντικατασταση ρουλεμαν.μονο ρυθμιση
σιγουρα δεν ειναι μαλακας ο κατασκευαστης συμφωνω αλλιως θα ελεγε αντικατασταση ρουλεμαν :lol:
Διάβασε τι έγραψα, για έλεγχο μίλησα και γω, όχι για αντικατάσταση. Που σημαινει ότι αν τα βρεις φθαρμενα, δε θα τα αλλάξεις?
Σα να λες ότι, στο μανιουαλ που λέει για ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ελεγχο στάθμης λαδιού, αλλά επειδή δε λεει για συμπλήρωμα, δε θα του βάλουμε αν λείπουν, σωστά?
(Κ πάλι, καμία ειρωνεία η οτι άλλο νομίζεις, στα ποστς μου, ΓΚΕΓΚΕ? :p )
stefanos
08/03/2020, 15:08
Δηλαδή ο κατασκευαστής της μοτοσυκλέτας σου δεν έχει part number για ανταλλακτικά ρουλεμάν στο τιμόνι?
Δεν υπάρχει περίπτωση, ή διαβάζεις λάθος manual.
panavour
08/03/2020, 15:27
Δηλαδή ο κατασκευαστής της μοτοσυκλέτας σου δεν έχει part number για ανταλλακτικά ρουλεμάν στο τιμόνι?
Δεν υπάρχει περίπτωση, ή διαβάζεις λάθος manual.
αλλο owners manual,αλλο service manual,αλλο parts list.
Ρε παιδιά, σοβαρά, τι συζητάμε?
Ρουλεμάν είναι και αυτά στο τιμόνι, όπως ρουλεμάν είναι και αυτά στους τροχούς που φθείρονται και αλλαζονται.
Εδώ ο άλλος τις προάλλες έλεγε οτι στο βιαιο φρενάρισμα σπάνε πλαίσια, τα ρουλεμάν στο τιμόνι που τραβάνε όλο το ζόρι και δεν έχουν ΤΙΣ απιστευτες καταπονησεις?
doctor_john
08/03/2020, 17:09
Στα λόγια του φίλου έρχεσαι. Είναι βίαιος, το καταπονεί, να μη σου πω ότι έχει ραγίσει και πλαίσιο...
Μπορείς ένας μοντερατερ να το καθαρίσει και να μείνουμε στις αγγελίες?
Μπλέξαμε την βούρτσα για άλλη μια φορά
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/24352107/
Αυτό βρωμάει σκίσιμο και να πω ότι είναι φθηνό :cry:
Χθες ήμουν σ' ένα πλυντήριο αυτοκινήτων ενός φίλου.Του χουν αφήσει ένα xt 600 του 2001 νομίζω με ανακαινισμένο το καλοκαίρι το μοτέρ του .
1500 θέλουν ...
panavour
09/03/2020, 14:04
αυτο πως σου φαινεται κατσαρομαλλη?
https://www.car.gr/26482075-honda-cbf-600
αυτο πως σου φαινεται κατσαρομαλλη?
https://www.car.gr/26482075-honda-cbf-600
Αν ειναι να τον δουμε πάνω σε CBF να τσοντάρουμε ολοι.
panavour
09/03/2020, 14:13
για μενα ρωτησα ,αλλα απευθυνθηκα στον μπουκλη λογω Αιδημοσυνης χμμμμ ειδημοσυνης ηθελα να πω:lol:
johnstef33
09/03/2020, 19:26
Μια αποψη γι αυτο σας παρακαλω
https://www.car.gr/25761682-honda-transalp-700
για μενα ρωτησα ,αλλα απευθυνθηκα στον μπουκλη λογω Αιδημοσυνης χμμμμ ειδημοσυνης ηθελα να πω:lol:
Μπάκλης και Χόντα δε :p
Αν ειναι να τον δουμε πάνω σε CBF να τσοντάρουμε ολοι.
Κράτα τα για το sp2 μωρή απάτη. :bawl:
Απο Πάτρα Σαλονίκη άντε βρες άκρη για έλεγχο :(
Απο Πάτρα Σαλονίκη άντε βρες άκρη για έλεγχο :(
Αν το σκεφτεσαι σοβαρα και χρειαστεις βοηθεια πες το. Να ριξω μια ματια δηλαδη, ή να το παει στο μηχανικο μου για ελεγχο.
Μ'εχουν βοηθησει κι εμενα στο παρελθον παιδια απο το φορουμ σε αντιστοιχη περιπτωση.
Lioulios
09/03/2020, 20:28
Εγω βρηκα απο δω ανθρωπο και ειδε σκουτερακι στη Λαρισα για να το κατεβασω Κρητη.
Το κατεβασα
johnstef33
09/03/2020, 20:34
Σας ευχαριστω πολυ παιδια
motomaniac
10/03/2020, 10:36
dr350 μοτερ?
ioannispar
10/03/2020, 11:16
Για καινούργια αλυσίδα που λέει, εγώ είδα έναν κόμπο.....
415660
dr350 μοτερ?
Yep. Ελαφρυ μοταρντακι με δοκιμασμενο αεροψυκτο μοτερ και εξαρι κιβωτιο.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
10/03/2020, 14:44
Yep. Ελαφρυ μοταρντακι με δοκιμασμενο αεροψυκτο μοτερ και εξαρι κιβωτιο.
Αθάνατο δυνατό μοτερακι αλλά καταπίνει λαδάκι σαν δίχρονο (τουλάχιστον το δικό μου)...
johnstef33
12/03/2020, 19:41
Για καινούργια αλυσίδα που λέει, εγώ είδα έναν κόμπο.....
415660
Ναι δικιο εχεις...αυτο βλεπω κι εγω
Παντως ο ανθρωπος στην αγγελια γραφει "Φεβρουάριος 2020 μπήκε καινούργια μπαταρία, αλυσίδα και γρανάζι". Λογικα η αγγελια ειναι ανεβασμενη πιο πολυ καιρο, οποτε οι φωτογραφιες ειναι λιγο παλιοτερες. Δεν ειναι κατι για το οποιο μπορεις να πεις ψεματα τα αλυσιδογραναζα, κανουν μπαμ αν ειναι οντως καινουρια ή οχι.
johnstef33
12/03/2020, 19:47
Ρε παιδια αξιζει η διαφορα 1000 περιπου ευρω σε αυτα τα 2?
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/23868131/
Αυτο του 2009 με 40χιλ. κατι χιλιομετρα
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/25279477/
και αυτο του 2010 με 80χιλ. κατι χιλιομετρα αλλα χρειαζετε αλλαγη φαναριου γραφει.....
Ειναι και τα 2 κρητη...αν ο φιλος lioulios χρειαστει να τα δει για μενα θα το κανει?
Οσο για σαλονικη μαλλον εχω τον αλλο φιλο ptc...thanks
Lioulios
12/03/2020, 22:11
Kοιτα , δεν ειναι στην περιοχη μου ,αλλα στις 24 του μηνα θα ειμαι Ηρακλειο και μπορω , αν δεν μπορει καποιος αλλος απο εδω .
Πρωσοπικα εγω θα εβλεπα μονο το ενα .Αυτο με τα λιγα χλμ και οχι βαση χλμ αλλα φενεται πιο μερακλης .
Φενεται να ειναι φωτο απο στρατοπεδο και οι καραβαναδες τα προσεχουν τα εργαλεια τους .
Έχει και θερμαινόμενες χούφτες το πρώτο, το οποίο για κάποιο λόγο μου γεμίζει και εμένα στο μάτι καλύτερα.
johnstef33
13/03/2020, 16:22
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας .....αλλα ξαναρωτω
Αξιζει αυτο το χιλλιαρικο παραπανω για τα λιγοτερα χιλιομετρα?
Μετα απο πολυ καιρο που διαβαζω εδω κι εκει εχω καταλαβει πως περιπου στα 60-70χιλ χιλιομετρα ειναι καλυτερα γιατι οποια προβληματα εχουν προκυψει θα εχουν λυθει απο τον κατοχο του
Δεν λεω ντε και καλα οχι στο πρωτο...ισα ισα αλλα αξιζει αυτη η διαφορα τιμης που δεν ειναι και μικρη εδω που τα λεμε
PaNick67
13/03/2020, 17:49
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας .....αλλα ξαναρωτω
Αξιζει αυτο το χιλλιαρικο παραπανω για τα λιγοτερα χιλιομετρα?
Μετα απο πολυ καιρο που διαβαζω εδω κι εκει εχω καταλαβει πως περιπου στα 60-70χιλ χιλιομετρα ειναι καλυτερα γιατι οποια προβληματα εχουν προκυψει θα εχουν λυθει απο τον κατοχο του
Δεν λεω ντε και καλα οχι στο πρωτο...ισα ισα αλλα αξιζει αυτη η διαφορα τιμης που δεν ειναι και μικρη εδω που τα λεμε
Αν βαλεις νεο φαναρι και θερμαινομενα γκριπς στο φτηνοτερο ποση θα γινει η διαφορα; Η μιση; Αξιζει να γλυτωσεις 500€ και να παρεις τα διπλα χιλιομετρα;
andreastwin
13/03/2020, 18:35
εγω θα το εδεινα το 1000αρικο,βλεπω λαστιχα οκ, θερμενομενα , χιλιομετρα βασικο, πολυυυυυυυ ποιο νοικοκυρεμενο.
johnstef33
13/03/2020, 18:45
Αντε κανα δυο ακομα παιδια με την ιδια αποψη και θα με πεισετε...χεχεχε:lol:
Ναι φίλε, πάρ' το!
(Ένας)
johnstef33
13/03/2020, 18:52
Να ετοιμαζετε παρακαλω ο φιλος lioulios η οποιο αλλο παιδι απο κρητη μπορει να παει να τσεκαρει το συγκεκριμενο μηχανακι .....με το αναλογο ανταλλαγμα φυσικα...:D:D:D
Lioulios
13/03/2020, 19:10
Aν δεν μπορει καποιος Ηρακλειωτης να παει ,δεν μου κανει κοπο να το δω στις 24 αν και εφοσον μπορει ο ιδιοκτητης .
Απλα δεν ξερω σε τι κατασταση θα ειναι η χωρα στις 24 του μηνα .
andreastwin
13/03/2020, 19:21
παντος δεν θα με χαλαγε με τιποτα το transalp, και με καποιο παζαρι θα κατεβαζε την τιμη τουλαχιστον για την αλυσιδα . θα σου εμενε καβαντζα και ενα 1000αρικο τουλαχιστον. απο μοτερ,κλασικο V. δεν παθαινει τιποτα.
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
13/03/2020, 22:03
Άν θέλεις κάτι από χαρτιά ή αν μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε ευχαριστος. Δυστυχώς δεν έχω γνώση να σού πω αν είναι καλά η όχι. Μπορώ να τραβήξω φοτο από όποιο σημείο της μοτοσικλέτας μού πεις και να στης περάσω εδώ η οτιδήποτε άλλο. Αλλά δεν μπορείς να στηριχτείς στην άποψη μού.
johnstef33
14/03/2020, 11:42
παντος δεν θα με χαλαγε με τιποτα το transalp, και με καποιο παζαρι θα κατεβαζε την τιμη τουλαχιστον για την αλυσιδα . θα σου εμενε καβαντζα και ενα 1000αρικο τουλαχιστον. απο μοτερ,κλασικο V. δεν παθαινει τιποτα.
Ναι φιλε μου κι εγω το σκεφτομαι το ΤΑ
Συγκεκριμενα σε ενα απο τα δυο μοντελα με βλεπω να καταληγω
και οχι οπωσδηποτε σε αυτα που σας εδειξα
Και για να μην χαλαω το θεμα εδω παρακαλω τους αρμοδιους να μεταφερουν την κουβεντα μας στο θεμα που ειχα ανοιξει για προταση αγορας μηχανης
Σας ευχαριστω ολους
johnstef33
14/03/2020, 11:50
Aν δεν μπορει καποιος Ηρακλειωτης να παει ,δεν μου κανει κοπο να το δω στις 24 αν και εφοσον μπορει ο ιδιοκτητης .
Άν θέλεις κάτι από χαρτιά ή αν μπορώ να βοηθήσω σε οτιδήποτε ευχαριστος. Δυστυχώς δεν έχω γνώση να σού πω αν είναι καλά η όχι. Μπορώ να τραβήξω φοτο από όποιο σημείο της μοτοσικλέτας μού πεις και να στης περάσω εδώ η οτιδήποτε άλλο. Αλλά δεν μπορείς να στηριχτείς στην άποψη μού.
Φιλε lioulio θα παω πρωτα στην bmw εδω που εχει ενα 700gs και ειναι περιπου το ιδιο με αυτο ,να το καβαλησω ,να δω αν μπορω να το κουμανταρω πρωτα ,αν μου κανει στη τελικη και να μιλησω με τον ανθρωπο αν μπορει κι αυτος τοτε για να το κοιταξεις
Φιλε παπασουζα στο ιδιο επιπεδο γνωσης ειμαι κι εγω με σενα οσον αφορα τις μηχανες
Αν χρειαστει κατι θα μιλησουμε
Σε ευχαριστω κι εσενα παντως
Lioulios
15/03/2020, 19:59
Παιδια λογω της καταστασης εχω σταματησει τις μετακινησεις .Δεν μενω Ηρακλειο .Στον Αγιο Νικολαο ειμαι.
ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ.
οποτε και δεν θα μπορεσω να βοηθησω δυστυχως.
Πάντως, λόγω των γεγονότων που αντιμετωπίζουμε, αναρωτιέμαι πως βάζει ή ανανεώνει αγγελίες στο car ο κόσμος? Υπάρχει που θα αγοράσει μοτοσυκλέτα και ειδικά ακριβή??
Θα μου πείτε, για να το ξέρεις, κοιτάς. Σωστά, χαζεύω καθημερινά, με χαλαρώνει....Καθείς με το βίτσιο του:D
panavour
20/03/2020, 11:00
Πάντως, λόγω των γεγονότων που αντιμετωπίζουμε, αναρωτιέμαι πως βάζει ή ανανεώνει αγγελίες στο car ο κόσμος? Υπάρχει που θα αγοράσει μοτοσυκλέτα και ειδικά ακριβή??
Θα μου πείτε, για να το ξέρεις, κοιτάς. Σωστά, χαζεύω καθημερινά, με χαλαρώνει....Καθείς με το βίτσιο του:D
ουτε φτηνες αγοραζει πια
Δεν ξέρω εαν υπάρχει κόσμος που θα αγοράσει, αυτή την εποχή, ακριβή μοτοσυκλέτα αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλοί που πουλανε ακριβά χρέπια.
Είσαι ''μπατίρης''; Θέλεις ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ; Όρμα το και βίο ανθόσπαρτο.
https://www.car.gr/25590327-kawasaki-zzr-600
https://www.car.gr/22909780-kawasaki-zzr-600
telegonos
20/03/2020, 15:20
Ωραίο το ZZR αλλά δεν είναι και λίγα τα 1500 που πωλείται.
Ειδικά αν σκεφτείς ότι με λίγα παραπάνω λεφτά παίρνεις CBR600FΧ ή FY που είναι πολύ καλύτερη μοτοσυκλέτα σε κάθε τομέα.
motomaniac
20/03/2020, 15:22
Ωραίο το ZZR αλλά δεν είναι και λίγα τα 1500 που πωλείται.
Ειδικά αν σκεφτείς ότι με λίγα παραπάνω λεφτά παίρνεις CBR600FΧ ή FY που είναι πολύ καλύτερη μοτοσυκλέτα σε κάθε τομέα.
στο μυαλο μου εισαι Μιχαλη. ακριβως το ιδιο σκεφτηκα.
Σίγουρα και δεν διαφωνώ αλλά χρειάζεσαι το λιγότερο 500+ έξτρα.Τα χτυπάνε και κάτι 3χίλιαρα τα F4.
Πέρα από αυτό δες τα zzr.Ούτε ακραποβιτς,ούτε φίλτρα κτλ,άλλο target group ιδιοκτητών χωρίς να είναι σίγουρο αυτό πάντα βέβαια.
Το cbr είναι και λίγο η χαρά του γκαυλωμένου γκαζοφονιά .
Σίγουρα και δεν διαφωνώ αλλά χρειάζεσαι το λιγότερο 500+ έξτρα.Τα χτυπάνε και κάτι 3χίλιαρα τα F4.
Πέρα από αυτό δες τα zzr.Ούτε ακραποβιτς,ούτε φίλτρα κτλ,άλλο target group ιδιοκτητών χωρίς να είναι σίγουρο αυτό πάντα βέβαια.
Το cbr είναι και λίγο η χαρά του γκαυλωμένου γκαζοφονιά .
Γιατί ψάχνεσαι νέος ? :smokin:
Θέλω clipons :(
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158309&p=3039455&viewfull=1#post3039455
:bawl:
χαχα,έτσι,θα γίνω και μπεμβεδακιας με αυτό.
Άσε και έχω ίσα ίσα 17.5 κατοστάρικα στην μπάντα και με βλέπω να παίρνω κανα δεινόσαυρο.(να τους κάνω 2)
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158309&p=3039455&viewfull=1#post3039455
:bawl:
Στο μυαλό μου είσαι :lol:
Ψοφάτε για χαβαλέ ρε κ@@φ@λ@ς και παίζετε με τον πόνο μου,φεύγω πάω να κάνω καμιά βόλτα το GSΧ-R του μανάβη να πάρω τη δόση μου.
χαχα,έτσι,θα γίνω και μπεμβεδακιας με αυτό.
Άσε και έχω ίσα ίσα 17.5 κατοστάρικα στην μπάντα και με βλέπω να παίρνω κανα δεινόσαυρο.(να τους κάνω 2)
Αμφιταλαντεύτηκα πολύ γιατί ο Μπάκλης και τα Χόντα ξέρεις δεν τα πάνε καλά.Εσύ μπορεί βέβαια να τα πας καλύτερα ;)
https://www.car.gr/25608502-honda-vtr#modal
Ψοφάτε για χαβαλέ ρε κ@@φ@λ@ς και παίζετε με τον πόνο μου,φεύγω πάω να κάνω καμιά βόλτα το GSΧ-R του μανάβη να πάρω τη δόση μου.
Στάσου μύγδαλα :p
αυτό παραείναι μονδέρνο ρε μάστορα :smokin:
έπεσα και σε κέντα,είναι στα πιτς το gsxr,δεν έχει βόλτα.
Ε, όχι και 3Κ για F4 ρε παιδιά...
Ωραίο το ZZR αλλά δεν είναι και λίγα τα 1500 που πωλείται..
Σωστά, είναι ΠΟΛΥ λίγα, Αν το μηχανάκι είναι σε καλή κατάσταση ;)
Ε, όχι και 3Κ για F4 ρε παιδιά...
γΑματα, ακόμα και τα tdr πχ, που κάποτε τα χάριζαν (όχι πολλά χρόνια πριν) τώρα ζητάνε λεφτά που παίρνεις ιππεροπλο 1000ρι 15ετιας
doctor_john
20/03/2020, 20:50
:uplate:
ρε συ, με ψάρωσες! τι τιμές είναι αυτές!
doctoras
21/03/2020, 09:02
ονείρωξη το συγκεκριμένο μοντέλο στα 90ties! ακόμη και τώρα θα το ήθελα, όμως πρέπει να ζητήσεις απο τεομοτο αναλυτική λίστα με διαθέσιμα ανταλλακτικά αν απαιτηθούν, αλλιώς το παίρνεις είτε με ιστορική πινακίδα είτε για στολίδι σε μια γωνιά του σπιτιού σου
το πρώτο πρέπει να είναι '89-'90 το δεύτερο κάπου στο '95
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
21/03/2020, 09:18
ονείρωξη το συγκεκριμένο μοντέλο στα 90ties! ακόμη και τώρα θα το ήθελα, όμως πρέπει να ζητήσεις απο τεομοτο αναλυτική λίστα με διαθέσιμα ανταλλακτικά αν απαιτηθούν, αλλιώς το παίρνεις είτε με ιστορική πινακίδα είτε για στολίδι σε μια γωνιά του σπιτιού σου
το πρώτο πρέπει να είναι '89-'90 το δεύτερο κάπου στο '95
Και εγώ θα το ήθελα. Πιο πολύ μη σού πω και από σύγχρονες μοτοσυκλέτες. Απλά μού ξανακάνει εντύπωση το ποσό μερακλής πρέπει να είναι κάποιος για να έχει ένα μηχανάκι 20+ χρόνων σε κατάσταση βιτρίνας. Η δεν έχει κυκλοφορήσει πολύ και έβγαινε σαν 2υτερο μηχανάκι πιο λίγο και φυλάσσονταν σε γκαράζ η έχει φάει καμία και χρειάστηκε να ανακατασκευαστεί...
Τώρα για να το ανακατασκευασε κάποιος με μόνο σκοπό να το πουλήσει σε τέτοια τιμή δε παίζει...
Lioulios
22/03/2020, 18:03
Αυτο που συμβαινει σημερα ειχα στο νου μου οταν το εγραφα
telegonos
23/03/2020, 20:12
Είναι πλήρες, δεν του λείπουν τα πλαστικά (στο μοντέλο αυτό καλύτερα να μην έχει κινητήρα, παρά να λείπουν πλαστικά) και φαίνεται αξιοπρεπές, όσο μπορεί να φαίνεται στις φωτογραφίες βεβαίως-βεβαίως.
Αν δεν είχα ήδη...δύο... θα το χτύπαγα.
Κανά δυό που μου έχετε πει εδώ μέσα ότι ψάχνετε για NC30 ορίστε, να η ευκαιρία.
Λεπτομέρεια: Από όσο φαίνεται είναι VFR400RK-NC30 όπου φυσικά Κ=VinModelYear 1989, με απλό πηρούνι με ρύθμιση προφόρτισης μόνο και αμορτισέρ χωρίς εξωτερικό δοχείο αζώτου με ρύθμιση προφόρτισης σε 7 διακριτές σκάλες . Τα L,M,N (90-91-92) είχαν άλλο πηρούνι με cartridge και επιπλέον ρύθμιση απόσβεσης επαναφοράς, και άλλο πίσω αμορτισέρ με ξεχωριστό δοχείο αζώτου και ρύθμιση προφόρτισης με παξιμάδια αβαθμίδωτα.
https://www.car.gr/26953083-honda-vfr-400-r-vfr-400r
416284
Διευκρίνιση: Ούτε τον ξέρω, ούτε έχω καμιά σχέση με τον πωλητή.
Νέος ένα mc 22 βρες μου :D
telegonos
23/03/2020, 20:24
Δεν ασχολούμαι με εν σειρά κύριε!
:rolleyes:
Πήγαινε σε ένα περίπτερο και πάρε μια κόκα.
Το πιο πιθανό να είναι κάποιο από αυτά που κυκλοφορούσαν.
Είναι πλήρες, δεν του λείπουν τα πλαστικά (στο μοντέλο αυτό καλύτερα να μην έχει κινητήρα, παρά να λείπουν πλαστικά) και φαίνεται αξιοπρεπές, όσο μπορεί να φαίνεται στις φωτογραφίες βεβαίως-βεβαίως.
Αν δεν είχα ήδη...δύο... θα το χτύπαγα.
Κανά δυό που μου έχετε πει εδώ μέσα ότι ψάχνετε για NC30 ορίστε, να η ευκαιρία.
Λεπτομέρεια: Από όσο φαίνεται είναι VFR400RK-NC30 όπου φυσικά Κ=VinModelYear 1989, με απλό πηρούνι με ρύθμιση προφόρτισης μόνο και αμορτισέρ χωρίς εξωτερικό δοχείο αζώτου με ρύθμιση προφόρτισης σε 7 διακριτές σκάλες . Τα L,M,N (90-91-92) είχαν άλλο πηρούνι με cartridge και επιπλέον ρύθμιση απόσβεσης επαναφοράς, και άλλο πίσω αμορτισέρ με ξεχωριστό δοχείο αζώτου και ρύθμιση προφόρτισης με παξιμάδια αβαθμίδωτα.
https://www.car.gr/26953083-honda-vfr-400-r-vfr-400r
416284
Διευκρίνιση: Ούτε τον ξέρω, ούτε έχω καμιά σχέση με τον πωλητή.
Αν είχα έναν δικό μου κλειστό χώρο για να το επαναφέρω θα το χτύπαγα. Δυστυχώς χωρίς χώρο τέτοια αποκτήματα παραμένουν όνειρα.
Αν είχα έναν δικό μου κλειστό χώρο για να το επαναφέρω θα το χτύπαγα. Δυστυχώς χωρίς χώρο τέτοια αποκτήματα παραμένουν όνειρα.
Χώρο έχουμε :D
Χώρο έχουμε :D
Για στείλε κανά Pm, δεν το έπιασα... και να ξέρεις στα παιδιά δε τάζουν!
telegonos
23/03/2020, 22:29
Να δω NC30 περήφανο τέκνο HRC στα κεντρικά του Μπάκλει, και τι στον κόσμο.
(εννοείται αναλαμβάνω technical advisor)
https://www.car.gr/25246032-honda-cbr-250-250-rr-mc22
Ποιος το πήρε? :smokin:
Ρε μας δουλεύεις :cry:
Το 250 λέω. Το 400 ξέρω :lol:
Πίσω εσύ ,έχω σειρά :bawl:
Πίσω εσύ ,έχω σειρά :bawl:
:lol:
Πότε πρόλαβες και το δαγκασες ρε μπαγασα...?:bawl:
Πότε πρόλαβες και το δαγκασες ρε μπαγασα...?:bawl:
Σιγά μη ξέπεφτε ο Μπάκλης σε Χόνδα :p
telegonos
24/03/2020, 21:43
Σιγά μη ξέπεφτε ο Μπάκλης σε Χόνδα :p
Μετάφραση: Τον πρόλαβε άλλος.
Το συγκεκριμένο δεν το λες και λΕλούδι... (ειδικά για 2000 που ήθελε αρχικά ο ιδιοκτήτης)
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:5QMfrjVYyWQJ:https://www.car.gr/25246032-honda-cbr-250-250-rr-mc22+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=gr
Το συγκεκριμένο δεν το λες και λΕλούδι... (ειδικά για 2000 που ήθελε αρχικά ο ιδιοκτήτης)
https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:5QMfrjVYyWQJ:https://www.car.gr/25246032-honda-cbr-250-250-rr-mc22+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=gr
Για σκληροπυρηνικούς χονταίους έκανε μέχρι 1500 πάντως αν δεν έκρυβε κάτι άλλο.
https://www.ebay.com/itm/Fairings-fit-for-Honda-MC22-CBR250RR-Candy-Red/292779735092?_trkparms=aid%3D1110001%26algo%3DSPLICE.SIM%26ao%3D2%26asc%3D225074%26meid%3Df177d83acd a544e080d444f7db9cf674%26pid%3D100623%26rk%3D5%26rkt%3D6%26sd%3D292779735113%26itm%3D292779735092%26 pmt%3D0%26noa%3D1%26pg%3D2047675%26algv%3DSimplAMLv5PairwiseWeb&_trksid=p2047675.c100623.m-1
Το θεμα είναι ότι εφτασε 800 δεν ξερω μηπως και παρακατω για οποιον το πηρε αν το πηρε τελικα.....και ποιο πριν μπορει να ζηταγε και 10000 μεγαλη συζητηση και δεν θα τελειωσει ποτε για το τι ζηταει ο καθενας.....
Για να λέμε την αλήθεια, και δεδομένου του τι χρέπια βλέπω στο car σε εξωφρενικές τιμές, 800€ θα ήταν μια χαρά αν δεν είχα την αίσθηση ότι ο ιδιοκτήτης είναι πρωτοξάδερφος του Dalt0n...