View Full Version : GSX-R 1000 L7 by JIMK7
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
Το λέω γιατί παλιά ειχα διαβάσει ένα αρθρο για ένα μοντέλο blackbird οπου τελικά η χοντα την επόμενη χρονιά διόρθωσε τη γωνία του ποδόφρενου για τους παραπανω λόγους.΄Ισως ακούγεται χαζό αλλά εφόσον υπήρξε σε πρες ριλιζ=αληθινό.
Για την ωρα δεν μπορω να το επιβεβαιωσω γιατι ακομα δεν εχω βαλει αισθητήρες για το πισω φρενο .. αν και το αποκλειω να ισχυει κατι τετοιο
kostaspetrou
29/05/2018, 20:29
Το ίδιο δεν θα μπορούσε να συμβεί και με το πίσω φρένο;Μήπως χρειαστεί η αλλαγή της γωνίας κλίσης του ωστε να περνάει ο αέρας απο κάτω και να κάνει άνωση στο πετάλ του φρένου.
Λίγο απίθανο αυτό.
Η μπροστινή μανέτα είναι εκτεθειμένη σε απευθείας πίεση του αέρα ενώ ο αέρας που φτάνει στο ποδόφρενο έχει ήδη εξασθενίσει έχοντας υποστεί στροβιλισμούς.
Άσε που υπάρχει περίπτωση το φέρινγκ ήδη να εκτρέπει ΣΧΕΔΟΝ πλήρως τον αέρα μακριά απ'τη συγκεκριμένη περιοχή.
Ούτως ή άλλως αν κάποιος οδηγά με τη μύτη της μπότας λίγο πάνω απ'το ποδόφρενο λειτουργεί σαν αλεξήνεμο αυού.
basilis_k6
29/05/2018, 22:34
Ολα τα ολινς τα πηρα απο Τασουλη προστατευτικα γενικος απο εδω
https://calsport.co.uk/suzuki-gsx-r-1000-r-17-2017/yoshimura
Γραναζια αλυσιδα παλι απο εδω
ευχαριστω!
Συνεχίζοντας το Project :) αμ τι άλλο με σενσορα στο πισω αμορτισέρ :D
Αφου πρωτα μελετηθηκε πολύ προσεκτικα που θα μπει , να μην βρισκει στο ελατηριο όταν αυτό ταλαντευεται μοχλικα/αποσταση κ.τ.λ. φτιαχτήκανε οι κατάλληλες ινοξ βασεις
396572
Φυσικα το μαρτύριο δεν τελειωνει εδώ.. γιατι αυτό που θελουμε να βλέπουμε δεν είναι η διαδρομη που διανυει το πισω αμορτισέρ αλλα το ψαλιδι η πιο σωστα ο πισω τροχος και με τα μοχλικα που υπαρχουν πρεπει να το προσαρμουσουμε στα δικα μας μετρα και σταθμα , πως θα γινει αυτό ? υπαρχει τροπος αλλα όχι τοσο ευκολος οσο φανταζεται κανεις :rolleyes:
Η διαδικασια είναι η εξης
Τοποθετούμε κανονικα το ποτενσιομετρο στο πισω αμορτισέρ και το βαζουμε πανω στη μηχανη στη συνεχεια παμε στο RaceStudio 3 εκει εχει ένα πρόγραμμα custom sensors που φτιαχνεις ότι γουστάρεις μετατρεπεις τα mv σε ότι θες
Σηκωνουμε το πισω μερος να κρεμασει ο τροχος και βλέπουμε τι mv εχουμε μετα ξαναβγαζουμε το πισω απορτισερ από τη μηχανη
Βγαζουμε το ελατηριο από την ανάρτηση και ξανα τοποθετουμε πανω στη μηχανη χωρις το ελατηριο αυτή τη φορα
396573
396574
Βρισκω ένα σταθερο σημειο στο πισω ψαλιδι και μετραω οσο γινεται καθετα με την ουρα ( ανα ένα ποντο ) και βλεπω τι βολτ μου βγαζει μεχρι το τελος της διαδρομης του αμορτισέρ , για να φτιαξω το πινακα που βλέπουμε
396575
Δεν ξερω κατά ποσο γινομαι κατανοητος αλλα όλα αυτά μονο ευκολα δεν είναι :p τεσπα το καλο είναι ότι δουλεψε με ακριβια ενός εκατοστου :eek:
Μετα από 4 μηνες μου ηρθαν επιτελους τα Öhlins racing Cartridge kit FKR 118 :a25:
Ερχονται με 3 διαφορετικα σκληρότητας ελατηριων
396576
396577
396578
396579
Obilivion
18/06/2018, 21:37
Φίλε χαίρομαι την όρεξη σου!!! Να'ναι καλά να το χαίρεσαι!!
Εφτασαν μερικα καρπον πραγματάκια από Γερμανια .. επαθα πλακα με την ποιοτητα τους :eek: στο δρομο είναι και μερικα ακομη :p
396581
396582
396583
396584
396585
Αφου πρωτα μελετηθηκε πολύ προσεκτικα που θα μπει , να μην βρισκει στο ελατηριο όταν αυτό ταλαντευεται μοχλικα/αποσταση κ.τ.λ. φτιαχτήκανε οι κατάλληλες ινοξ βασεις
396572
Φυσικα το μαρτύριο δεν τελειωνει εδώ.. γιατι αυτό που θελουμε να βλέπουμε δεν είναι η διαδρομη που διανυει το πισω αμορτισέρ αλλα το ψαλιδι η πιο σωστα ο πισω τροχος και με τα μοχλικα που υπαρχουν πρεπει να το προσαρμουσουμε στα δικα μας μετρα και σταθμα , πως θα γινει αυτό ? υπαρχει τροπος αλλα όχι τοσο ευκολος οσο φανταζεται κανεις :rolleyes:
Τοποθετούμε κανονικα το ποτενσιομετρο στο πισω αμορτισέρ και το βαζουμε πανω στη μηχανη στη συνεχεια παμε στο RaceStudio 3 εκει εχει ένα πρόγραμμα custom sensors που φτιαχνεις ότι γουστάρεις μετατρεπεις τα mv σε ότι θες
Σηκωνουμε το πισω μερος να κρεμασει ο τροχος και βλέπουμε τι mv εχουμε μετα ξαναβγαζουμε το πισω απορτισερ από τη μηχανη
Βγαζουμε το ελατηριο από την ανάρτηση και ξανα τοποθετουμε πανω στη μηχανη χωρις το ελατηριο αυτή τη φορα
396573
396574
Βρισκω ένα σταθερο σημειο στο πισω ψαλιδι και μετραω οσο γινεται καθετα με την ουρα ( ανα ένα ποντο ) και βλεπω τι βολτ μου βγαζει μεχρι το τελος της διαδρομης του αμορτισέρ , για να φτιαξω το πινακα που βλέπουμε
396575
Δεν ξερω κατά ποσο γινομαι κατανοητος αλλα όλα αυτά μονο ευκολα δεν είναι :p τεσπα το καλο είναι ότι δουλεψε με ακριβια ενός εκατοστου :eek:
Στο anti-wheelie control χρησιμέυει αυτό ή και κάπου αλλού?
Έτσι όπως βλέπω την καμπύλη σου είναι σχεδόν ευθεία επιβεβαιώνοντας αυτούς που λένε ότι τα μοχλικά απλώς υπάρχουν για να ταιριάξουν χωροταξικά τα αμορτισέρ όπως βολεύει την σχεδίαση της μηχανής
παρά για να συμπιέζουν μεταβλητά το ελατήριο σε σχέση με την διαδρομή. Θεωρητικά άμα συμπίεζες το αμορτισέρ πάνω στο μηχανάκι μέχρι να τερματίσει και έβρισκες τα Volt
στο Min και στο max της διαδρομής θα έβγαζες πολύ κοντινό αποτέλεσμα.
396590
396591
396592
396593
396594
RaGe_Raptor
18/06/2018, 21:49
396572
396573
396574
396575
Με στοκ μοχλισμό, τι αναλογία υπάρχει Τζιμ? Δλδ πχ για κάθε 10mm διαδρομής του άξονα (τροχού) , πόσο συμπιέζεται το αμορτισέρ?
Στο anti-wheelie control χρησιμέυει αυτό ή και κάπου αλλού?
Έτσι όπως βλέπω την καμπύλη σου είναι σχεδόν ευθεία επιβεβαιώνοντας αυτούς που λένε ότι τα μοχλικά απλώς υπάρχουν για να ταιριάξουν χωροταξικά τα αμορτισέρ όπως βολεύει την σχεδίαση της μηχανής
παρά για να συμπιέζουν μεταβλητά το ελατήριο σε σχέση με την διαδρομή. Θεωρητικά άμα συμπίεζες το αμορτισέρ πάνω στο μηχανάκι μέχρι να τερματίσει και έβρισκες τα Volt
στο Min και στο max της διαδρομής θα έβγαζες πολύ κοντινό αποτέλεσμα.
Με τα ποτενσιόμετρα για να εκματελευτεις το anti-wheelie control θελεις άλλη ecu
Αν δεν φταξεις το πινακακι δεν θα εχεις σωστα δεδομενα μπορει με το ματι να μην εχει μεγαλη διαφορα αλλα υπαρχει διαφορα στα δεδομενα
Με στοκ μοχλισμό, τι αναλογία υπάρχει Τζιμ? Δλδ πχ για κάθε 10mm διαδρομής του άξονα (τροχού) , πόσο συμπιέζεται το αμορτισέρ?
Δεν εκατσα να ασχοληθώ καθολου φιλε μ αυτό.. αν και με την τηλεμετρια μπορω να το δω αυτό
Με το Cartridge kit FKR 118 πραγματικα μεχρι στιγμης εχω εντυπωσιαστει :D ηξερα οτι θα ηταν κατι καλο αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν το περιμενα τοσο καλο :)
Διαβαστε λιγο εδω απο την Öhlins
The new racing inspired FKR cartridge kit has technology derived straight from the Moto3, Moto 2 and World Superbike championships developed by our engineers at Öhlins HQ in Sweden.
The new racing inspired FKR cartridge kit has technology derived straight from the Moto3, Moto 2 and World Superbike championships developed by our engineers at Öhlins HQ in Sweden. The new FKR is the cartridge kit to have for riders who demands the best performance from their bike. Designed for high-end top level racing in SuperStock and SuperSport classes, the new FKR cartridge kit will give you loads of performance. It comes as ready applications for the large displacement hyper sport bikes, such as the Yamaha R1/R6, BMW S1000RR / HP4, Honda CBR1000SP and Kawasaki ZX-10R.
The FKR Cartridge kit features a spring pressurized system, compared to the old gas pressurized system, the spring pressure offers a more simplistic and user friendly design. That also accounts for easier maintenance and setting changes. But there are more advantages of a spring pressurized system. There is no risk of gas leakage, it also gives a more consistent performance curve and allows for a more compact design. The Öhlins engineers decided to completely transform the FKR to its predecessor. With the Öhlins TTX technology, a new designed piston and an 8mm piston shaft we reduce the pressure build-up and create a faster damping response. That gives a “linear” style of damping characteristics which create more tuning options and also Increases grip & bump absorption properties while improving chassis stability. The Öhlins engineers also decided to make the FKR less sensitive to shim changes making it easier to fine tune the cartridge kit to your specific liking and for different tracks if you are racing.
Για να μπει πανω στο μηχανακι μου το Cartridge χρειαστηκε να βγουνε τα καλαμια απο τις μποτες .. τωρα ηταν ευκαιρια να στειλω τα καλαμια για ανοδιωση αλλα ο χρονος δεν μου το επιτρεπει :rolleyes: καποια στιγμη θα γινει ομως κι αυτο :D βεβαια ακομα δεν εχω αποφασισει αν τελικα το κανω αυτο και που θα το κανω , η αν παρω ετοιμα ανοδιωμενα καλαμια να τελειωνω :smokin:
Θερμομονωτικο φιλτροκουτιου .. σαν χρυσο αυγο εγινε :tooth:
398450
398451
398452
398453
Aλλαξα και το δεξιο διακοπτη σε cnc μπουτον :D το καλο μ αυτόν είναι ότι δεν χρειαστηκε να αλλαξω τη διαδρομή του γκαζιού γιατι εχει τη δυνατοτητα να βαζεις και το ΟΕΜ καλαμι γκαζιου αν θες κατι που ηταν μονόδρομος για μενα
Τωρα εδεσε πιο καλα με το αριστερο:p
398454
398455
398456
398457
Αγοαραστηκαν μερικα ακομα καρπον για το μαμα κουστουμι και καποια είναι ακομη στο δρομο :D
398474
398475
398476
398477
398478
Kαλημερα κι από εδώ με φωτο λιγο πριν το Μisanoooo :D
398769
398770
398771
398772
398773
398774
Μονο απο τα Χανια ειμαστε 4 ατομα :D ηρθε στο λιμανι του Πειραια και μας μαζεψε με ολα τα κουρκουτα που κουβαλουσαμε ο Σωτηρης Ζαφειροπουλος
398793
398794
398795
398796
Επιτελους Μιsanooo :D
Ολα ετοιμα για να μπουμε στη πιστα την επομενη μερα :vroum:
398797
398798
398799
398800
Πηγα και μια βολτα εκει κοντα στην Ohlins Andreani
398801
FotisFz1
22/08/2018, 19:38
Καλα να περασετε κ να γυρισετε οπως πηγατε
Αν και αυτη τη φορα ημουν πιο οργανωμενος απο το 2015 που ειχα ξαναπαει ( τουλαχιστον ετσι νομιζα ) οτι ολα θα ηταν οκ αλλα η π@τανα τυχη μου μου την εκανε και παλι :cry:
Μετα το πρωτο σεσιον κλαταρε η πισω αναρτηση με το που ζεσταινονταν .. ετσι δεν μπορεσα να πιεσω οσο ηθελα :rolleyes: τεσπα αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες
398805
398806
398804
398807
398808
398829
398830
398831
398832
398833
398834
398835
398836
398837
To Anti whellie με τη ρυθμιση του Woolich Racing δουλεψε τελεια όπως και όλα τα ηλεκτρονικα του
398844
398845
Eτσι για να γουστάρουμε λιγο τωρα που βρεχει :p
MXS AiM dashlogger :D
ΑΙΜ MXS display dashlogger Harness for MXL2/MXG/MXS and GPS Suspension Potentiometer aim Aim LCU ONE CAN + Analog interface Kit For Motorcycle 5 = 2D Temperature Sensor 3 = ΑΙΜ Infrared Tyre Temperature Sensor AIM SMARTY CAM + Gopro hero4 black edition and session AIM SmartyCam GP HD AIM SmartyCam GP HD Glass replacement kit bullet cam SmartyCam GP HD 120° Aim Oil Pressure M10 0-10 BAR Two way Data Hub 2 = Four way Data Hub 2 = Aim Channel Expansion Aim Water Oil Temp Corsa 150 psι
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=NcY9FwmxzQ0
Τους πυραύλους από πού τους εκτοξεύεις;
:lol:
:beer:
Καλα Χριστουγεννα σε ολους ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΧΑΡΑ !!!!
402311
402312
402313
402314
402315
402316
402317
402318
402319
και ενα μικρο βιντεο επισης :D
https://www.youtube.com/watch?v=neCO8jLpXNI
harris_x
25/12/2018, 00:52
Αν και αυτη τη φορα ημουν πιο οργανωμενος απο το 2015 που ειχα ξαναπαει ( τουλαχιστον ετσι νομιζα ) οτι ολα θα ηταν οκ αλλα η π@τανα τυχη μου μου την εκανε και παλι :cry:
Μετα το πρωτο σεσιον κλαταρε η πισω αναρτηση με το που ζεσταινονταν .. ετσι δεν μπορεσα να πιεσω οσο ηθελα :rolleyes: τεσπα αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες
398805
398806
398804
398807
398808
Καινούρια ανάρτηση και κλαταρε;;
Πολυ χαλαρό σε βρίσκω... θα τους την είχα βάλει εκει που ξερουν...
harris_x
25/12/2018, 08:44
και ενα μικρο βιντεο επισης :D
https://www.youtube.com/watch?v=neCO8jLpXNI
Βιντεο on board απο την πιστα;
Καινούρια ανάρτηση και κλαταρε;;
Πολυ χαλαρό σε βρίσκω... θα τους την είχα βάλει εκει που ξερουν...
Ετσι πιστευα αρκετες μερες μετα το Μιsano ομως μαλλον δεν ηταν ετσι .. ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη
Στα πρωτα 3 σεσιον που μπηκα μεσα στη πιστα ειχα ρυθμισει μονος μου τις αναρτησεις, καθε φορα που εμπαινα μεσα τοσο πιο πολυ μου αρεσε και συνεχεια κατεβαζα χρονους με πολυ γρηγορους ρυθμους
Για κακη μου τυχη στο ιδιο μποξ ηταν εκει και ενας γνωστος μηχανικος απο το Ιταλικο πρωταθλημα ( δεν θελω να πω το ονομα του ) ολοι εκει φιλοι και γνωστοι με παροτρυναν να τον αφησω να μου ρυθμισει αυτος τις αναρτησεις :rolleyes: επειδη ομως ειμαι παθων και μαθων δεν θελω να βαζει αλλος χερι στο μηχανακι μου αλλα εκανα το λαθος για αλλη μια φορα και ενεδωσα :lol:
Απο τοτε και μετα τα πραγματα πηγαιναν απο το κακο στο χειροτερο μεχρι να μου εχει βγαλει το πορισμα οτι πισω καινουργια αναρτηση εχει κλαταρει :uplate:
Μεσα στο πανικο μου και στα τοσα πραγματα που ειχα στο κεφαλι μου τον πιστεψα και δεν κοιταξα καν τι σκατα ρυθμισεις μου ειχε κανει :rolleyes:
Θα μου πει καποιος μα καλα δεν ειχες τηλεμετρια να δεις τι σκατα κανουν οι αναρτησεις σου, η αληθεια ειναι ναι μεν τηλεμετρια εχω εδω και πολλα χρονια αλλα τα ποτασνιομετρα για τις αναρτησεις τα ειχα λιγες μερες πριν το Μιsano και δεν ειχα ιδεα πως δουλευαν, τα εμαθα κατοπιν εορτης χαχα τα εμαθα τροπος του λεγειν γιατι ακομα τωρα που μιλαμε ζητημα να εχω μαθει το 40%
Η αληθεια ειναι οτι αυτο το κομματι της τηλεμετριας ειναι πολυ δυσκολο και θελει πολυ πολυ διαβασμα και ψαξιμο αλλα τουλαχιστον αν γνωριζα αυτο που εχω μαθει εως τωρα πιστευω θα ηταν αρκετο τεσπα παμ παρακατω
Μετα το Μιsano τη πηγα πισω στα Τασουλη να την ελεγξει και αν γινεται να μου φερει μια καινουργια, ομως μετα απο μερικες μερες που την ειχε στα χερια του και τις εκανε αρκετα τεστ με διαβεβαιωσε οτι η αναρτηση ηταν μια χαρα και δεν εχει απολυτως τιποτα :uplate:
Ευτυχως πριν την στειλω ειχα κρατησει τις ρυθμισεις που μου ειχε κανει ο Ιταλος ειχα τα δεδομενα απο τη πιστα του Μιsano και μετα απο αρκετα δοκιμες που εγιναν δρομο και μια πιστα καρτ που εχουμε εδω κοντα, πιστευω οτι τελικα πολυ πιθανον η αναρτηση ηταν μια χαρα και το προβλημα ηταν απο τις λαθος ρυθμισεις που μου ειχαν κανει :cry:
Πιο αναλυτικα το COMP μου το ειχε κανει πολυ μαλακο στα 36 κλικ πριν το τελος ενω το προτεινομενο ειναι στα 12 κλικ και το REB μου το ειχε παει στο τερμα :eleison: 0 κλικ και το προτεινομενο ειναι στα 14 κλικ και η τηλεμετρια αυτο μου εδειξε, πολυ γρηγορα καθιζε κατω το μηχανακι με πολυ αργη επαναφορα
Βεβαια ο μονος σιγουρος τροπος για να το μαθουμε ειναι τον επομενη χρονια στην ιδια πιστα :p
Βιντεο on board απο την πιστα;
Βιντεο ολο λεω να κατσω να φτιαξω ενα με αρκετα δεδομενα απο την τηλεμετρια αλλα δεν βρισκω το κουραγιο, τι να δουνε και αλλοι τα χαλια μου :lol: η αληθεια ειναι οτι γενικα με την πισω αναρτηση ειχα ξενερωσει τελειως, παρο ολα αυτα καποια στιγμη θα ανεβασω ενα ;)
harris_x
25/12/2018, 10:29
Κριμα... με τη μαλακια με τις ρυθμισεις του "γνωστη" δεν ευχαριστήθηκες το td...
Την επόμενη φορα :beer:
Κριμα... με τη μαλακια με τις ρυθμισεις του "γνωστη" δεν ευχαριστήθηκες το td...
Την επόμενη φορα :beer:
Ετσι ακριβος :cry:
Μερικοι λενε οτι ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο και εχουν δικιο οποτε πριν πανε για βαψιμο τα πολυεστερικα εφτιαξα τη θεση του GPS "Roof" version να ειναι χωνευτο αυτη τη φορα μεσα στην ουρα ετοιμαζεται και ουρα καρπον φυσικα :D
Κατι ψηνετε εδω ..«Όχι άλλο κάρβουνο» :tooth:
404146
Ετοιμη η καρπον ουρα :D
405896
405897
Σχεδων ετοιμο και το αγωνιστικο κουστουμι με τα χρωματα τα μαμα .. το τι μαμηση εχω φαει και λεφτα μεχρι να καταφερω να βγει αυτο το χρωμα δεν λεγεται :rolleyes:
405898
405899
405900
405901
KotsosDR
09/04/2019, 21:44
Πανέμορφο !!! :beer:
Μηκαν πανω τα γνησια αυτοκολλητα και πηρε το κατιτις :D με ενα number play ακομα και θα ειναι σουπερ
405976
405977
405978
Μετα απο πολυ κοπο και μερακι πιστευω οτι ειναι ετοιμο το κτηνος πραγματικα οι φωτο το αδικουνε, γιατι ειναι προχειρα τραβηγμενες απο κινητο τηλ .. οσοι το εχουν δει απο κοντα μενουν εκπληκτοι με το αποτελεσμα και τη λεπτομερια, φυσικα εχουμε δρομο ακομα μπροστα μας τα καλυτερα ερχονται ....
406174
406175
406176
406177
406178
406179
406180
406181
:D
406182
406183
406184
406185
406186
406187
406188
406189
406190
Μερικες ακομα και με τη Carbon ουρα ετοιμη κι αυτη !!! :p
406191
406192
406193
406194
406195
406196
406197
Πω ρε φίλε μπράβο,τι μοτόρι είναι αυτό :eek:
Πραγματικά είναι πανέμορφο φίλε!!! Φαίνεται αρκετή η δουλειά που έχεις ρίξει στο μηχανάκι αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα σε αποζημιώνει! Να το χαίρεσαι...
Ετσι ακριβος .. σε ευχαριστω φιλε μου :beer:
Πολυ σπάνια βλέπω τόσο μερακλήδες σαν εσένα. Συγχαρητήρια και εύχομαι να σου δώσει τόση απόλαυση όσο το μεράκι σου.
Υπέροχο!
Μπράβο σου!
:beer::beer::beer::beer::beer:
RaGe_Raptor
22/04/2019, 15:51
Τζιμάρα, έχεις ρίξει άλλο ένα L7 σε λ7, στο L7 σου. :tooth:
Τζιμάρα, έχεις ρίξει άλλο ένα L7 σε λ7, στο L7 σου. :tooth:
Μονο ενα ? :p ... αλλα μπρος τα καλλη τι είναι πονος :tooth:
Ρε Τζιμ.....
Τι έχεις φτιάξει.....
:a016:
Ρε Τζιμ.....
Τι έχεις φτιάξει.....
:a016:
Oυτε εγω δεν ξερω και το κακο ειναι οτι δεν ειμαι ποτε ευχαριστημενος :rolleyes: ολο και κατι διαφορετικο σκεφτομαι συνεχεια :D
FotisFz1
23/04/2019, 20:32
Καλα αμα ειναι να μην εισαι ευχαριστημενος και να στεναχωριεσαι μπορει να το δωσεις σε μενα
Ειμαι μεγαλη καρδια εγω :D
Ειναι φανταστικο το μηχανακι
αχαχα μπα ολο και κατι αλλο φτιαχνω και μου περναει για μερικες μερες :p
2019 Misano Adriatico speed adventure !!!
407628
407629
407630
407630407631
407632
407633
407634
407635
407636
407637
407638
407639
407640
407641
407642
Ευτυχως αυτη τη φορα πηγαν ολα καλα !!!
407643
407644
407645
407646
407647
407648
407649
Aυτη τη φορα οι αναρτησης δουλεψαν αψογα και αυτο φαινεται απο το γραφημα της τηλεμετριας :D φυσικα περα απο μενα δεν αφησα να της ακουμπησει αλλο χερι :rolleyes: και με το μονο που ασχοληθηκα τις 3 μερες ηταν να γραφω καλους χρονους μεσα στη πιστα που σε καθε σεσιον τους κατεβαζα συνεχως .. λαστιχα να εχεις να τρως και να σπας συνεχεια τα ατομικα ρεκορ σου :D ετσι για την ιστορια αν και αυτη τη φορα ετρεξα με pirelli και ηθελα το χρονο μου μεχρι να τα εμπιστευω, παρο ολα αυτα κατεβασα 5 δευτερολεπτα απο περσι το χρονο μου και αν δεν εμενα απο βενζινα στον αγωνα σιγουρα τα 5 θα ηταν 6 μην πω και πιο κατω και φανω υπερβολικος :p
Με το μπλε γραφημα βλεπουμε την εμπρος αναρτηση.. το πανω μερος του γραφηματος συμβολιζει το χρονος του COMP και το κατω μερος το REB
Χοντρικα πρεπει να ειναι σε σχημα καμπανας αυτο βγαινει απο τη ταχυτητα και το βυθισμα της αναρτησης
Μια απο τα ιδια με το κοκκινο γραφημα ειναι η πισω αναρτηση
407651
telegonos
27/06/2019, 09:26
Έτσι μπράβο, να κι ένα ωραίο θέμα στο forum. Μπράβο!
Ερώτηση, το ducati 916 στο μόνιμο stand, τι είναι, τοπική διακόσμηση του Δήμου στην πλατεία; :uplate:
Έτσι μπράβο, να κι ένα ωραίο θέμα στο forum. Μπράβο!
Ερώτηση, το ducati 916 στο μόνιμο stand, τι είναι, τοπική διακόσμηση του Δήμου στην πλατεία; :uplate:
Ετσι ακριβος εμεις εχουμε αγαλματα με τους ηρωες μας και αυτοι με μηχανες :lol:
Ετσι ακριβος εμεις εχουμε αγαλματα με τους ηρωες μας και αυτοι με μηχανες :lol:
Πώς δεν το χουν ξεβρακώσει, απορώ.
ΥΓ καλό το "σουζουκάκι" είναι τόσο όμορφο που αρέσει και σε μένα :D
Άξιος.
Πώς δεν το χουν ξεβρακώσει, απορώ.
ΥΓ καλό το "σουζουκάκι" είναι τόσο όμορφο που αρέσει και σε μένα :D
Άξιος.
Την ιδια απορια ειχα κι εγω :lol: αλλα αν πας από κοντα το μηχανακι είναι ολο κουφιο και εχει μονο τα περιφερικα αλλα και παλι ακομα και ετσι είναι μεγαλη προκληση για τους Ιταλους :tooth: ισως να το θεωρουν κατι αγιο όπως εχουμε εμεις την εκκλησια :p
Μερικα βιντεο με το παρταλι μου.. συντομα και μεσα στη πιστα του Msano από τους 3 αγωνες που ετρεξα :D
https://www.youtube.com/watch?v=4CC-MLbAfKE
https://www.youtube.com/watch?v=bMfSq7JTT8w
https://www.youtube.com/watch?v=I3Ie2vj2cYk
Το ducati μήπως είναι 996 του baylish ?
Το ducati μήπως είναι 996 του baylish ?
Aπο το 916 μεχρι το 998 εμφανισιακά είναι τα ιδια .. του baylish είναι στην εκθεση της ντουκατι και όχι στο δρομο να το τρωι η βροχη και ο ηλιος
Μερικα βιντεο με το παρταλι μου..
Έλα ρε φίλε...ωραίο ''παρτάλι'' :D
Eκατσα και εφτιαξα ένα ωραιο βιντεο μαζι με την τηλεμετρια ( δηλαδή να φαινονται ένα σωρο δεδομενα την ωρα του αγωνα όπως θερμοκρασίες ελαστικων/αναρτησεις κ.τ.λ. ) σε έναν από τους 3 αγωνες του Misano και μολις το ανεβασα στο youtube μου το μπολκαρε στο καπακι η Dorna Sports :lol: η εγινα παγκοσμιος και δεν το καταλαβα η ζηλεψαν από το ωραιο βιντεο μου :tooth: και δεν με νοιαζει τιποτα άλλο απλα μεχρι να το φτιαξω και να το ανεβασω εφαγα πολλες ωρες γ@μω το κερατο μου μεσα μα καλα ποσο πολύ μ@λακες μπορει να είναι :rtr: αντε παλι από την αρχη :facepalm:
407962
407963
DrIoannis
10/07/2019, 19:40
Άλλαξε λίγο τον τίτλο και ίσως κόψε λίιιγο από το βίντεο ή βάλε λιιιίγο επιπλέον στην αρχή ιδιαίτερα. Αυτό που κάνουν είναι να αναγνωρίζουν βάση pattern recognition κάποια copyright(νιμίζω λέει από το 13 έως το 15). Αλλά όπως και να το κάνουμε είσαι παγκόοοοσμιος :D
Άλλαξε λίγο τον τίτλο και ίσως κόψε λίιιγο από το βίντεο ή βάλε λιιιίγο επιπλέον στην αρχή ιδιαίτερα. Αυτό που κάνουν είναι να αναγνωρίζουν βάση pattern recognition κάποια copyright(νιμίζω λέει από το 13 έως το 15). Αλλά όπως και να το κάνουμε είσαι παγκόοοοσμιος :D
Το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να αλλαξω το τιτλο χωρις ομως κανενα αποτελεσμα.. το επομενο που θα κανω ειναι να κοψω ραψω οπως λες η να μην κανω τιποτα απο ολα αυτα και να τους στειλω ενα μηνυμα που να γαφει :a52:
Γ@μιονται στο youtube
Κριμα να μην μπορουμε να θαυμασουμε την εξαιρετικη δουλεια που εχεις κανει στο μηχανακι
Toυς εστειλα μηνυμα και περιμενω απαντηση ..καποια στιγμη θα κατσω να το ξαναφτιάξω αν δεν παρω απαντηση εχω ακομα αλλους 2 αγωνες να ανεβασω οποτε μην ανησυχεις ολο και καποιο θα παιξει :)
telegonos
11/07/2019, 12:23
Μπορείς να ανεβάσεις και αλλού, δεν είναι το youtube το παν. Vimeo π.χ. ή και σαν αρχείο στο google drive και να δίνεις λινκ (το παίζει και χωρίς να κατεβάσεις, στα νεώτερα λειτουργικα και browsers)
Τελος καλο ολα καλα που λενε .. μου το ξεκλειδωσαν :D ετοιμο το πρωτο βιντεο σε μερικες μερες θα ακολουθησαν και οι αλλοι 2 αγωνες με λιγο πιο χαμηλους χρονους στη κατηγορια Group Crazy Old Men εκει γινοταν σφαγη :D
Σ αυτον το αγωνα κανονικα ηταν να ξεκινησω 13ος αλλα αργησα λιγο να παω οπως φαινεται και ξεκινησα τελευταιος ο π@παρας :rolleyes: βεβαια ειχε τη πλακα του γιατι μεσα σε λιγους γυρους που διαρκεσε ο αγωνας, προλαβα και περασα μερικους :p ο καλυτερος μου γυρος εδω ηταν ο τελευταιος που βρηκα καθαρο δρομο μπροστα μου :D
Η ποιοτητα λιγο χαλασε με το που το ανεβασα στο youtube και παρατηρησα ακομα μια μικρη διαφορα στο συγχρονισμο του ηχου τεσπα :rolleyes:
https://www.youtube.com/watch?v=boe5DsF8ekU&fbclid=IwAR2IRfmwXFHoE39Y95XU9DlmArJfPGXZyjgExG18fDHL60r1Vpl7DXGlf_0
Ελεγα να μην ξαναμπω στο χωρο με τις βιδες τιτανιου αλλα αμα εχεις το σκουλικι που σε τρωι δεν γινεται αλλιως :p
Ετσι αλλαχτηκαν οι βιδες δισκοφρενου εμπρος του Η και της ντρομπας φρενου που της εδωσαν μια αλλη ομορφια και αξιας :D
409171
409172
409173
409174
409175
409176
409177
Μου ηρθαν τελικα τα πολυαναμενομενα MWR High Performance Velocity Stacks αν και ειχα καποιους ενδιασμους πριν τα βαλω, ομως το αποτελεσμα ηταν εξωπραγματικο :smokin:
Μεχρι κοφτη που επιασε μερικες φορες κοντα στις 14,800 ( πραγματικες στροφες ) δεν καταλαβαινεις πουθενα κοψιμο ιπποδυναμης ανετα κρατας τερμα το γκαζι μεχρι το κοφτη
Πριν με τα εργοστασιακα Stacks μετα τις 13,500 καταλαβαινεις που ερχοταν η πτωση δυναμης, στο δυναμομτερο φαινεται να χανεις μετα τις 13,250
Δυναμομετρησεις που εχουν γινει μετα την τοποθετηση MWR Velocity Stacks δειχνουν να αρχισει να κρεμαει το μοτερ μετα τις 14.000 στροφες και η πτωση ειναι μικρη κι οχι οπως ηταν με τα εργοστασιακα Velocity Stacks
Δεν το ανεβασα ακομα δυναμομετρο γιατι ετσι κι αλλιως ειναι σε λιγο καιρο θα αγορασω ενα tongue
Παντως στη τηλεμετρια εδειξε περα οτι ανεβηκαν τα αλογα ( γιατι υπαρχει καναλι βαση μαθηματικου τυπου που το βλεπεις κι αυτο ) οτι το AFR μετα τις 14.000 στροφες ανεβηκε δραματικα απο το 13,08 που ηταν ρυθμισμενο πριν, περασε τα 13.60 λες και πριν καποιος το ειχε πιασει απο το λαιμο και δεν το αφηνε να αναπνευσει αυτη την εντυπωση σου δινει απο τις λιγες δοκιμες που εκανα στο δρομο
Σαν πρωτη εντυπωση φαινεται μια πολυ καλη επενδυση
409178
409179
409180
:tooth::tooth::tooth::tooth:
409181
τι διαφορα εχουν στο μηκος? ειναι πιο κοντα απο τα εργοστασιακα?
Ειναι πιο κοντα και ειναι και τα 4ρα διπλα. φαινεται καθαρα και απο τις φωτο που εχω διπλα τα ΟΕΜ που απο τα 4ρα διπλα ειναι μονο τα 2
panos_zip
14/08/2019, 14:48
Επίσης τα MWR είναι και υπο κλίση?
Επίσης τα MWR είναι και υπο κλίση?
Γενικα εχουν πολλες διαφορες αν τα βαλεις διπλα διπλα, φαινεται οτι εχει γινει πολυ προσεκτικη δουλεια ιδικα στη ροι του αερα που ειναι και το ζητουμενο.
Suter Clutch Motorcycle Tecnology for GSXR 1000 L7 !!!
Mε 5 διαφορετικες ροδελες για τη ολισθηση του συμπλεκτη
412717
Μετα απο αρκετες δομικες στο δρομο η καλυτερη επιλογη ηταν η 950Ν ροδελα για πιστα ομως θα δουμε ισως επιλεξω την 1100Ν
Δουλευει αψογα αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω που εδωσα :D
413231
Τη βιδα μην ξεχασεις!! :p
Τη βιδα μην ξεχασεις!! :p
Η βιδα που λειπει στη φωτο εχει το σκοπο της, εκει μεσα βαζεις ενα παχυμετρο και μετρας το υψος των δισκων ;)
413232
Ειμαι ενημερος απ'οταν το πρωτοποσταρες και διαβασα παραπανω πραγματακια για να γνωριζω.
Απλα αστειευομουν, καθως μερικες φορες απο τον ενθουσιασμο ξεχνιουνται τα προφανη! ! :beer:
Ναι εχεις δικιο.. απλα η φωτο τραβηχτηκε εν ωρα εργασιας :tooth:
bros400pgm
06/12/2019, 13:57
Μια ερώτηση: το backplate του suter είναι ενιαίο με τις ράμπες για τις μπίλιες ή έχει χωριστό κομμάτι (backplate και ράμπες);
Aπο τι θυμαμαι ειναι ξεχωριστο
george.S
06/12/2019, 15:20
καλησπέρα
παρακολουθώ το νήμα και πραγματικά είναι φανταστική η δουλειά που έχεις κάνει
έχω μια απορία όμως
με τι ψυχολογία πιέζεις ένα διαμάντι στα όρια του ψάχνοντας τα όταν έχεις αφιερώσει τόσο κόπο και χρήμα
Λενε ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο :D
Λενε ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο :D
νομίζω ότι αναφέρετε στην περίπτωση της πτώ ....δεν το γράφω μακριά από εμάς.
νομίζω ότι αναφέρετε στην περίπτωση της πτώ ....δεν το γράφω μακριά από εμάς.
Nαι εχεις δικιο αυτο εννοει :a013:
καλησπέρα
παρακολουθώ το νήμα και πραγματικά είναι φανταστική η δουλειά που έχεις κάνει
έχω μια απορία όμως
με τι ψυχολογία πιέζεις ένα διαμάντι στα όρια του ψάχνοντας τα όταν έχεις αφιερώσει τόσο κόπο και χρήμα
Σωστη η απορια σου .. απλα δεν πιεζω στα ορια όπως λες, τρεχω με σχετικη ασφαλεια μεσα στη πιστα οσο μπορει να το πει καποιος αυτό, το μονο σιγουρο είναι ότι δεν παω διχως αυριο γιατι όπως το λες στο πισω μερος του μυαλο μου στριφογυριζουν όλα αυτά που ανεφερες :p
Προπονησουλα εδω απο τη πιστα καρτ στα Χανια σε 4κ :D
https://www.youtube.com/watch?v=j5JUFU6jDds&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3zEPJiLBUtXeWKtCfY7nRkJRlvd4s1NChaDzHXWtHOQwMWGf6Bd1Em0oY
george.S
16/12/2019, 13:47
Το χάρηκες?
Σαν μα έβγαινες από τα πιτς ήταν όταν γυρνούσες
Μισανο και πάνω λέμε να το ευχαριστιομαστε και εμεις:beer:
Πλάκα κάνω ωραίος :a013:
Εννοειται Μισανο και παλι Μισανο αλλα για να πας εκει στην καλυτερη ειναι μια φορα το χρονο, γιατι τα εξοδα ειναι παρα πολλα και η αποσταση μεγαλη.
Ενω στο πιστακι τα εξοδα σχεδον μηδενικα και η αποσταση 5 λεπτα απο το σπιτι μου :p και κανεις καλη προπονηση, προσωπικα το διασκεδαζω μια χαρα εκει ( με καλη παρεα) το προτιμω τουλαχιστον απο το να βγω και να τρεχω στους αθλιους Ελληνικους δρομους που εχουμε ....
Pro-bolt titanium :D νεες αφιξεις :p
414473
414474
414475
414476
414477
414478
:D
414500
414501
414502
414503
414504
Pro-bolt titanium :D νεες αφιξεις :p
Τσέκαρε σε παρακαλώ και αν δεν λασκάρουν κράτησε μου ένα σακουλάκι για χρήση αυστηρά προσωπική :a21::lol:
Λασκαρουν λασκαρουν .. αλλα μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος :p