PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

gior-gos
26/07/2021, 19:29
Δε θυμάμαι να έχω δει σε μοτοσικλέτα μεγαλύτερη δυνατότητα φόρτωσης. Αυτό πάντως στην τρίτη φωτογραφία δεν κατάλαβα πώς λειτουργεί.

429832

429833

429834

429835

νεοσσός
26/07/2021, 19:44
Το πίσω λάστιχο δεν έχει τοποθετηθεί με ανάποδη φορά;

doctor_john
26/07/2021, 20:00
Μπορεί να θέλει κατευθυντικότητα περισσότερο απο την πρόσφυση στα σαθρά.. ;)

gior-gos
26/07/2021, 20:28
Το πίσω λάστιχο δεν έχει τοποθετηθεί με ανάποδη φορά;

η φορά είναι σωστή, metzeler sahara.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
26/07/2021, 21:15
Ωραίο πάντως.

bulmont
26/07/2021, 21:36
... Αυτό πάντως στην τρίτη φωτογραφία δεν κατάλαβα πώς λειτουργεί....

Πιθανόν για παράπλευρο κάνιστρο.

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
27/07/2021, 05:31
Θα ήθελα να το δω φορτωμένο.
Αν και το σεροου εινα γνωστό για την αξιοπιστία του αλλά επίσης γνωστό και για τις ψοφιες επιδόσεις του ήθελα να ήξερα αν το φορτώσει πως θα πήγαινε.

george.S
27/07/2021, 09:11
Δε θυμάμαι να έχω δει σε μοτοσικλέτα μεγαλύτερη δυνατότητα φόρτωσης. Αυτό πάντως στην τρίτη φωτογραφία δεν κατάλαβα πώς λειτουργεί.

429832

429833

429834

429835

το μηχανακι το εχει ο σολωνας που ασχολειται με εφε στον κινηματογραφο
τριεδρος ειναι η εταιρεια του
εχει δεσιματα για διαφορες θεσεις καμερας αν και δεν εχει δουλεψει πολυ το συγκεκριμενο εκτος απο τα καθημερινα δρομολογια που κανει σαν υπηρετης

george.S
27/07/2021, 17:19
να και μια εν δράσει..

taxydromos
09/08/2021, 09:16
Σε είδα λοιπόν μισοριξιά του κάγκουρα πάνω στο ξεβράκωτο μηχανάκι σου να θες να περάσεις, Παρασκευή πρωί με κίνηση, με 180km από το τούνελ στη κακιά σκάλα. Επειδή δε κάναν στη άκρη όλοι να περάσεις, χτυπήσουν πάνω στο μηχανάκι σα να σε διαπέρασε ηλεκτρ. ρεύμα. Γέλασα πολύ μέσα από το κράνος γιατί θυμήθηκα τον Joe Dalton!

Mimo750
09/08/2021, 16:40
Ωραίο το rs660 απο κοντά φίλος, στη βουλιαγμένης χαιρετηθήκαμε κιόλας πρέπει να το έστρωνες ακόμα! Μεγειά αν είναι κάποιος απο δώ.

Panos76
16/08/2021, 12:06
Σας είδα δεκάδες λαμπρέτες (με νομίζω Ολλανδικά νούμερα) να οδεύετε προς Κυπαρισσία :eek:

Άψογες όλες, μαζί με τους αναβάτες σαν να βγήκαν από χρονομηχανή. Μέχρι να καταλάβω τι έβλεπα από το μπαλκόνι, δεν πρόλαβα ούτε το κινητό να βγάλω από την τσέπη.

Κανείς από τους παρακείμενους οικείους μου δεν ένοιωσε :bigcry:

toyar
16/08/2021, 13:21
Σε ειδα στην εθνικη κοντα στα μεγαρα με την πινακιδα να ανεμιζει πιο πολυ απο το φουστανι της συνεπιβατιδος

tzimidis
16/08/2021, 21:55
Σε είδα να πλησιάζεις και λέω,
αν δεν είσαι αμερικανικο supertruck ,
Θα είσαι τουλάχιστον HD Electraglide,
η στη χειρότερη MG California.

Τελικά ήσουν....

430216

Κορυδαλλιωτικο vstrom 650

spyrval
17/08/2021, 07:42
Αυτός έχει ορατότητα στις στέππες του Γρ. Λαμπρακιστάν κι εσύ κοροϊδεύεις...

karellen
17/08/2021, 08:32
Σε είδα μεσημεριάτικα στη θάλασσα σε μεγάλο μπιτσόμπαρο της Καλαμάτας.

Βγάζεις αρχικά από το σάκκο το ψαροντούφεκο! Βέργα τύπου ταϊτιέν,όχι τρίαινα δηλ. αλλά μονή μπροστά,για μεγάλα θηράματα μιλάμε (το μεγαλύτερο ψάρι σ αυτά τα νερά είναι η γόπα,να ξηγιόμαστε).
Σειρά είχαν ύστερα τα βατραχοπέδιλα (με καλτσάκι neopren παρακαλώ) και η μάσκα.Όλα αυτά με ευλαβική βραδύτητα και προσήλωση,μερικοί δίπλα τον κοιτάγανε σα χαζοί,ενώ τα παιδάκια παρακάτω παίζανε αμέριμνα.
Στο καπάκι δένει στη μέση του και μια ψαροσακκούλα για να χωρέσει το φορτίο των θηραμάτων συν μια ζώνη με 3 βαρίδια!Με το σορτσάκι χωρίς στολή!

Και εκεί που έλεγα ότι το reality τελείωσε και επιτέλους θα αλιεύσουμε όλο το Μεσσηνιακό κόλπο κάνει ένα τελευταίο μπραφ στο σάκκο και βγάζει και δένει στη γάμπα του ένα μαχαίρι να! Μου 'φυγε η πιτυρίς!Μετά λέω μέσα μου 'μην είσαι μ@λάκας,μπορεί να του επιτεθεί καμμιά τεράστια σαρδέλα ή καμμιά ανακόντα ρε αδερφέ και να χει ντράβαλα το παλλουκάρι.

Του ευχήθηκα μέσα μου καλό βόλι και γύρισα στον καφέ μου,5 χρόνια νεώτερος από το γέλιο.

ioannispar
17/08/2021, 08:40
Έπρεπε να τον ενημερώσει κάποιος για την σημαδούρα γιατί αν τον τσιμπήσουν το πρόστιμο είναι αν δεν κάνω λάθος 400 ευρώ.

Για στολή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί μπορεί να αντέχει και να μην κρυώνει.

Panos76
17/08/2021, 10:13
Δεν του έλεγες να πάει να πέσει μέσα στη μαρίνα; Μόνο εκεί θα είχε καμιά ελπίδα :lol:

bulmont
17/08/2021, 14:39

Βγάζεις αρχικά από το σάκκο το ψαροντούφεκο! Βέργα τύπου ταϊτιέν,όχι τρίαινα δηλ. αλλά μονή μπροστά,για μεγάλα θηράματα μιλάμε (το μεγαλύτερο ψάρι σ αυτά τα νερά είναι η γόπα,να ξηγιόμαστε).
Σειρά είχαν ύστερα τα βατραχοπέδιλα (με καλτσάκι neopren παρακαλώ) και η μάσκα.Όλα αυτά με ευλαβική βραδύτητα και προσήλωση,μερικοί δίπλα τον κοιτάγανε σα χαζοί,ενώ τα παιδάκια παρακάτω παίζανε αμέριμνα.
Στο καπάκι δένει στη μέση του και μια ψαροσακκούλα για να χωρέσει το φορτίο των θηραμάτων συν μια ζώνη με 3 βαρίδια!Με το σορτσάκι χωρίς στολή!

Και εκεί που έλεγα ότι το reality τελείωσε και επιτέλους θα αλιεύσουμε όλο το Μεσσηνιακό κόλπο κάνει ένα τελευταίο μπραφ στο σάκκο και βγάζει και δένει στη γάμπα του ένα μαχαίρι να! Μου 'φυγε η πιτυρίς!Μετά λέω μέσα μου 'μην είσαι μ@λάκας,μπορεί να του επιτεθεί καμμιά τεράστια σαρδέλα ή καμμιά ανακόντα ρε αδερφέ και να χει ντράβαλα το παλλουκάρι......

Δηλαδή κάτι σαν αυτούς με τριβάλιτσα, αυτοκόλλητα απ' όλο τον κόσμο, σορτσάκι, σαγιονάρα, που
πάνε για καφέ μέχρι πλατεία.................

karellen
17/08/2021, 15:56
Τα υπόλοιπα μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=160377)

george.S
17/08/2021, 22:00
Έπρεπε να τον ενημερώσει κάποιος για την σημαδούρα γιατί αν τον τσιμπήσουν το πρόστιμο είναι αν δεν κάνω λάθος 400 ευρώ.

Για στολή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί μπορεί να αντέχει και να μην κρυώνει.

300€ είναι για την σημαδούρα
Για όλων των ειδών τα ψαρέματα αν θες να ψαρέψεις σωστά θες στολή
Δεν μιλάμε για μισή ωρίτσα...

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
18/08/2021, 05:30
Δηλαδή κάτι σαν αυτούς με τριβάλιτσα, αυτοκόλλητα απ' όλο τον κόσμο, σορτσάκι, σαγιονάρα, που

Τουλάχιστον αυτοί δε τυφλωνουν κανένα!
Μαγκιά τους!

sanctusan
20/08/2021, 12:21
Σε είδα ξα(δερφε) σε ομαδική συνομιλία, να ανεβάζεις φωτό το ΚΤΜ με βαλίτσες.
Σου λέω έχω άδεια, πάμε βόλτα;
Μέσα σε μισή ώρα είχαν γίνει όλα. Ακύρωσες την Αίγινα, ακύρωσα την Τήνο.
Σε μια βδομάδα φύγαμε 5 μερούλες δρόμο!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
20/08/2021, 15:50
Σε είδα ξα(δερφε) σε ομαδική συνομιλία, να ανεβάζεις φωτό το ΚΤΜ με βαλίτσες.
Σου λέω έχω άδεια, πάμε βόλτα;
Μέσα σε μισή ώρα είχαν γίνει όλα. Ακύρωσες την Αίγινα, ακύρωσα την Τήνο.
Σε μια βδομάδα φύγαμε 5 μερούλες δρόμο!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Να φανταστώ Παιδιά και γυναίκα δεν υπάρχουν ε???

ικαρία1964
20/08/2021, 17:44

Και εκεί που έλεγα ότι το reality τελείωσε και επιτέλους θα αλιεύσουμε όλο το Μεσσηνιακό κόλπο κάνει ένα τελευταίο μπραφ στο σάκκο και βγάζει και δένει στη γάμπα του ένα μαχαίρι να! Μου 'φυγε η πιτυρίς!Μετά λέω μέσα μου 'μην είσαι μ@λάκας,μπορεί να του επιτεθεί καμμιά τεράστια σαρδέλα ή καμμιά ανακόντα ρε αδερφέ και να χει ντράβαλα το παλλουκάρι.

Του ευχήθηκα μέσα μου καλό βόλι και γύρισα στον καφέ μου,5 χρόνια νεώτερος από το γέλιο.

Χαχαχαχα το εχω δει και εγω αυτο σε άλλο τοπο και χρονο , τελικά παντου υπαρχει ενας τετοιος τι μου θύμησες

sanctusan
21/08/2021, 00:13
Να φανταστώ Παιδιά και γυναίκα δεν υπάρχουν ε???

ΠΡΟΦΑΝΩΣ :yuck:

Nostradamus
21/08/2021, 07:58
Σε είδα χθες με την αμφίεση εργασίας. Να τελειώνετε το φαγητό σας και με την κοπελίτσα που σε συνόδευε να φεύγετε ακρανωτοι και οι δύο με το παπί.. Αμφίεση εργασίας του ΕΚΑΒ..

Τίποτα? καμία, αίσθηση ούτε μετά από ότι βλέπεις στην δουλεια κάθε μέρα?

macdeath_s
22/08/2021, 14:21
Σε είδα στη Ramblas στο ύψος του Liceu κακό παρκαρισμένο αλλά μάλλον με άδεια απ το ξενοδοχείο. Καλή διαμονή στη Βαρκελώνη και καλά χλμ. Αν το διαβάσεις και θες πρόταση για καμία διαδρομή p.m.

430284

Sotirisxt
22/08/2021, 18:43
Σε είδα σύντροχε και εσένα με το vstorm που ενώ είχαν δακρύσει τα μάτια μας από το καυσαέριο μέσα στο καράβι περιμένοντας να βγούμε μου είπες στην αρχή μην μαρσαρω και σου έδειξα το χέρι μου στον αέρα γιατί δούλευε ρελαντί..και μετα από αυτό να μου λες ότι σε ενοχλεί η εξάτμιση μου..έβαλα τα γέλια και την έσβησα δεν γαμιεται με τρελούς δεν τα βγάζεις πέρα..

I-want-a-moto
28/08/2021, 19:14
Σε είδα σύντροχε και εσένα με το vstorm που ενώ είχαν δακρύσει τα μάτια μας από το καυσαέριο μέσα στο καράβι περιμένοντας να βγούμε μου είπες στην αρχή μην μαρσαρω και σου έδειξα το χέρι μου στον αέρα γιατί δούλευε ρελαντί..και μετα από αυτό να μου λες ότι σε ενοχλεί η εξάτμιση μου..έβαλα τα γέλια και την έσβησα δεν γαμιεται με τρελούς δεν τα βγάζεις πέρα..

Δε ξερω πως ησασταν ακριβως αλλα πχ Στο φερυμπωτ σε τρελαινουν κατι ξεταπωτα XT και λοιπα καμικαζικα που εχουν τις εξατμισεις να στοχευουν τα αεροπλανα :hunter: . Δεν μπορεις να κουνηθεις γιατι εισαι πισω τους και εχεις αλλους δεξια αριστερα και στα σκαει η εξατμιση μεσα στα ματια μεχρι να δεσει η παντοφλα... δεν ειναι οτι καλυτερο.

Tedvj23
28/08/2021, 22:31

Σταμάτα ποια....:lol: Σταμάτα....:bawl::bawl::bawl:

tzimidis
29/08/2021, 00:37
Μιας και πιάσατε τα φερρυμποτ,
λόγω κοβιντ τα καθίσματα πάνε ένα πάρα ένα, σωστά?
Σωστά, να λέτε.
Ιδού η εφαρμογή του μέτρου:
430371

και για να το εμπεδώσουμε, ακόμα μια από άλλο καραβι,
Όπου αντί να κρατήσουν τις 2 ακριανές, τηρήσανε το γράμμα του νόμου- κάθε δεύτερη θεση-, μικραινοντας την απόσταση μεταξύ των 2 ελευθερων θέσεων.
430372

McGyver
29/08/2021, 16:43
Σας είδα No. 2 του κίτρινου και No. 8 του άσπρου group να επιστρέφετε από το Riding School.

:beer:

FotisFz1
29/08/2021, 19:49
Σας ειδα στην Θεσσαλονικη
2καβαλο με το πανεμορφο 1290 super adventure
μου ειπατε ειστε απο Ηρακλειο Κρητης;
Μηπως ειστε κ εδω μεσα??

wthanasis
29/08/2021, 19:52
Σας είδα και σας άκουσα καμιά 40αριά μηχανές χτες το βράδυ στον περιφερειακό κατά τις 10 προς τα ανατολικά.
Παίχτηκε κάτι ή μόνο για να ζηλεύουμε εμείς που δεν προλαβαίνουμε να καβαλήσουμε ?

PortisHead
30/08/2021, 01:33
Σας ειδα και σας ευχαριστω πολυ, ζευγαρακι, εσυ με GS και η κοπελια σου με Fazer, παλια εθνικη Κορινθου-Αθηνων, κι ενω σας προσπερασα σαν καγκουρας μεσα στην Κινετα, για να προλαβω τη φωτεινοτητα του ουρανου λιγο πιο εξω για φωτογραφιες, σταματησατε αμεσως μολις ειδατε τα αλαρμ, να δειτε αν ειμαι καλα. :pink: :pink: :pink:

katsar
30/08/2021, 11:02
Σε είδα τύπε με το διαστημόπλοιο BMWGS,ντυμένο με ρούχα BMW να με κάνεις να νιώσω μ@λ@κ@ς.
Όταν ήρθες από μέσα μου σε κορόιδεψα (σκάσανε και οι φραγκάτοι,νατος ο adventure ο σωστός ,κτλ).
Σε είδα μετά όμως όταν φεύγαμε να βοηθάς τον φίλο μου και να τραβάς την μηχανή του από πίσω για να ξεπαρκάρει και να κάνει μανούβρα από μόνος σου
όταν τον είδες να ψιλοτυρανιέται.(είχε χαλίκια,κλίση και γλιστρούσε).
Ήταν άλλο ένα μάθημα για εμένα , Νίκο μην γίνεσαι μ@λ@κ@ς και κακός χωρίς λόγο,να είσαι καλά φίλε :)

tzimidis
04/09/2021, 15:55
Σε ειδα να σφαζεις το κοκκινο στη γρ.λαμπρακη και να κανεις ελιγμους για να περασεις αναμεσα από οσους ερχοταν καθετα,

ακριβως στο σημειο που χαθηκε ένα κοριτσακι προσφατα (οι ανθοδεσμες και τα καντηλάκια δεν σου λένε τιποτα?) , με το γαμωπατίνι σου,

και μολις σε πέρασα εμεινα μαλακας γιατι ειδα ότι ειχες μπροστα σου ορθιο ένα κοριτσακι 3-4 ετων που ισορροπούσε στις μυτες επειδη ισα ισα εφτανε το τιμονι.

Χαμογελουσες κιολας γαμω το χχχχχ που σε πέταγε………………………..

Χθες, δυο φαναρια μετά , σε ειδα κι εσενα με το scooter , να κανεις επιτοπου αναστροφή και να ανεβαινεις αντίθετα τη Λαμπράκη , για να μαζεψεις το vans καπέλο που φορουσες για κρανος επειδη σου το πηρε ο αέρας. Χαμογελούσες κι εσυ και πήγαινες σφαιράτος να το προλάβεις.

Ελπίδα καμμία

billyka
04/09/2021, 18:36
tzimidis απλα τραγικοι

spyrval
15/09/2021, 19:08
Τί γίνεται ρε γμτ με το κινητό πάνω στο μηχανάκι; Πώς είναι δυνατόν να βλέπω παντού τους παπάρες να οδηγούν με ένα χέρι και να κοιτάν και να στέλνουν με το κινητό; Ρε συ τρόμπα που στον απογευματινό πανικό στη Βασ. Σοφίας άλλαζες λωρίδα κοιτώντας το κινητό και κρυφοκοιτώντας τον καθρέφτη ενώ γύρω γύρω γινόταν πόλεμος από μηχανάκια, αυτοκίνητα, λεωφορεία, διαστημόπλοια, τί σκατά έχεις μέσα στο κεφάλι σου;

contes di Zante
20/09/2021, 07:17
ΣΑΣ βλέπω κάθε μέρα όλη μέρα, όλους εσάς να περνάτε καμαρωτοί μπροστά από το αστυνομικό τμήμα, 9/10 ξεκράνωτοι και να μη σας μιλάει κανένας....εσύ όμως κοπελίτσα μου προχθές το τερμάτισες, γιατί ταυτοχρονα έγραφες και μνμ στο κινητό!!!
....σας είδα όργανα της τάξεως να με σταματάτε μπροστά από το τμήμα για έλεγχο μετακίνησης μέσα στην καραντίνα, ενώ με βλέπετε καθημερινά με το ίδιο χαρακτηριστικό κράνος ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στα 50m που έχω το γραφείο μου

panavour
20/09/2021, 09:14
ΣΑΣ βλέπω κάθε μέρα όλη μέρα, όλους εσάς να περνάτε καμαρωτοί μπροστά από το αστυνομικό τμήμα, 9/10 ξεκράνωτοι και να μη σας μιλάει κανένας....εσύ όμως κοπελίτσα μου προχθές το τερμάτισες, γιατί ταυτοχρονα έγραφες και μνμ στο κινητό!!!
....σας είδα όργανα της τάξεως να με σταματάτε μπροστά από το τμήμα για έλεγχο μετακίνησης μέσα στην καραντίνα, ενώ με βλέπετε καθημερινά με το ίδιο χαρακτηριστικό κράνος ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στα 50m που έχω το γραφείο μου

Αν ζεις στην ελληνική επαρχία έτσι είναι τα πράματα φαρ-ουεστ ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και η αστυνομία απλώς κοιτάει.Ειναι όλοι γνωστοί,ούτως η άλλως,είναι και ο τοπικός βουλευτής που καθαρίζει ,άσε που και το όργανο θα πρέπει κάπου να ψωνίσει,να φάει,να διασκεδάσει το βράδυ ,με τι μούτρα να σε δει άμα σε γράψει;Οπότε ο καθείς κάνει εκ του ασφαλούς ότι γουστάρει Μόνο αν γίνει κάτι εξωφθαλμο η υπάρξει επιμονή καταγγελία επεμβαινουν

billyka
20/09/2021, 17:37
Ζω επαρχια,σε οικισμο εξω απο την πολη.Μπαινεις στον οικισμο,ερχομενος απο μια ευθεια 1 χιλιομετρου περιπου.Μενω στην πρωτη οικοδομη με το που μπαινεις στον οικισμο.Μπροστα απο την οικοδομη περνανε με 100-120..Ο γειτονας μου πηγε στο αστ.τμημα και ζητησε αν γινεται-γιατι παιζουν και παιδια με τα ποδηλατα τους πχ η εχουμε αδεσποτα που κανουν την βολτα τους-να μπουνε αυτες οι ανισοπεδες πλαστικες μαλακιες ωστε τα αυτοκινητα να κοβουνε,εφοσον δεν ερχετε εκει η αστυνομια να στηθει να κοψει μερικους κωλους μπας και βαλουν μυαλο..Μονο που δεν τον συνελαβαν,και ποιος εισαι εσυ που θα μας πεις τι θα κανουμε κτλ..Ε μου φαινεται θα στηθω εγω στην ακρη της διασταυρωσης με καμια 20αρια κοτρωνια και οποιος μπαινει με 100φευγα κοτρωνι στο παμπριζ

Acacius
18/10/2021, 21:35
Σε είδα λευκό VW Polo το μεσημέρι στην Κνωσού, με αυτοκόλλητο moto.gr στο πορτ μπαγκάζ και δίπλα άλλο ένα με "Support our troops" και κράνος από Stormtrooper.

'Μολόγα, Sith Lord :lol:

spyrval
19/10/2021, 19:02
Πριν λίγες μέρες βρισκόμουν στο κέντρο, είχα παρκάρει και περίμενα δίπλα στη μηχανή να περάσει κανένα δεκάλεπτο για να φύγω να ανέβω σε σπίτι που είχα ραντεβού. Στην απέναντι πλευρά του στενακίου παρκάρει αυτοκίνητο, ο οδηγός μένει μέσα και με κοιτάει. Λέω θαυμαστής είναι, δε δίνω σημασία. Μετά από 5 λεπτά κι ενώ κάνω 2ο τσιγάρο χαζεύοντας, βγαίνει από το αμάξι και έρχεται στο πεζοδρόμιο δίπλα μου. Συνεχίζει να ρίχνει κλεφτές ματιές προς εμένα, σκέφτομαι πλέον να του πω ότι είμαι παντρεμένος και στρέιτ.

Μετά από λίγο με πλησιάζει και μου λέει:
"Φίλε συγγνώμη, είσαι της Δημοτικής Αστυνομίας;"
:lol::lol:

Περίμενε τόσην ώρα να δει αν αρχίσω να γράφω για ελεγχόμενη στάθμευση :lol:

Nik0s_Dk
20/10/2021, 09:14
Σε είδα και σε γνώρισα και από κοντά Zannisvel!
Ευχαριστώ και από εδώ!!
Μια μπύρα χρωστάω και στον Θωμά:beer:

Περιμένω να τα πούμε από κοντά σε μακρινή κοντινή η ακόμα και βόλτα για καφε. Όχι ότι τα τρία αυτά δε συνδυάζονται:lol::lol::lol:

Έγινε badass τώρα το μηχανάκι!
431362

zannisvel
20/10/2021, 10:16
Νίκο και εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα. :)

Η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ η μαύρη ζελατίνα και το μπλε είναι πανέμορφο από κοντά.

Άντε να συντονιστούμε και να πάμε για μια βόλτα.

afasias
20/10/2021, 12:06
Σε είδα Σόλωνος και Ιπποκράτους 40άρι άνθρωπο ντυμένο τσολιά να πηγαίνεις πάνω κάτω το δρόμο. Τί γίνεται ρε παιδιά, κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία μας.

doctor_john
20/10/2021, 12:49
Ναι αλλα δεν ξεκίνησε με τους τσολιάδες :lol:

MikeG
20/10/2021, 19:28
Σε είδα λευκό VW Polo το μεσημέρι στην Κνωσού, με αυτοκόλλητο moto.gr στο πορτ μπαγκάζ και δίπλα άλλο ένα με "Support our troops" και κράνος από Stormtrooper.

'Μολόγα, Sith Lord :lol:

:D 431364

DimisK
21/10/2021, 09:15
Σε είδα χθες βράδυ επί της Βασ. Κων/νου πάνω σε μία κοκκινόχρωμη ον-οφ (ncx μαλλον? ήταν και νύχτα)
Σταμάτησες στο φανάρι αριστερά και λίγο μπροστά μου......
Καστανόξανθα μαλλιά ξεπρόβαλλαν από το κράνος σου...και μάτια γλυκά σαν μέλλι διακρίνονταν πίσω από την αστραφτερή ζελατίνα σου!
Φορούσες ένα στενό ανοιχτόχρωμο τζιν και το μπεζ γοβάκι σου πάταγε με αυτοπεποίθηση στο απαλό οδοστρωματάκι.....

αχχχ...

γιατί ρε φανάρι γιατί?

χάθηκες στην κίνηση γλυκιά μου αμαζόνα...που να σε φτάσω με το κουτί μαναμ?! :cry:
:pink:

αχ

STF
21/10/2021, 21:31
Να πως κι εγώ με τη σειρά μου ένα ευχαριστώ στον zannisvel που είδα και γνώρισα σήμερα!
Είχαμε ωραία κουβέντα αν και στο πόδι. Ελπίζω να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα του.
Σε βόλτα που θα προκύψει χρωστάω κι εγώ κέρασμα!

νεοσσός
24/10/2021, 10:27
Σε είδα σκουριασμένη πρόκα 13 χιλιοστών, αυτή τη φορά όχι στο λάστιχό μου, αλλά σφηνωμένη ολόκληρη στη σόλα του παπουτσιού. Ευτυχώς δεν πέρασε τον πάτο του παπουτσιού, διότι μπήκε διαγώνια. Χρειάστηκε πένσα για να βγει.

431440

zannisvel
24/10/2021, 15:22
Να πως κι εγώ με τη σειρά μου ένα ευχαριστώ στον zannisvel που είδα και γνώρισα σήμερα!
Είχαμε ωραία κουβέντα αν και στο πόδι. Ελπίζω να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα του.
Σε βόλτα που θα προκύψει χρωστάω κι εγώ κέρασμα!

Να είσαι καλά Στέφανε!!! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!! :beer:

AUFGEBRACHT
25/10/2021, 18:16
Σας είδα χτες 6-7 ταξιδιάρηδες Πολωνούς με Africa, Tiger και 1200GSA να στρίβετε από Ρυτό και μετά να κόβετε βόλτες μέσα στο Σοφικό συνέχεια (ή κάτι ψάχνατε, ή είχατε χαθεί...). Σας ζήλεψα πάντως!

pektis
26/10/2021, 10:25
Σε ειδα με το DT σου και μυρισα 2χρονολαδο μετα απο χρονια...!:)
Μπραβο που το προσεχεις!

doctor_john
07/11/2021, 21:14
..να μην σε κάνουν παρέα :flowers:

431858

George_M.
12/11/2021, 13:26
ειδα καλα..?
Φαζερ 1000 στην Ν.Μακρη σημερον σαν του @nikanthi με αυτοκολητα απο ''μακρυα'' στην ζελατινα
λες να ηταν αυτος?

spyrval
13/11/2021, 19:09
Δε φοράς κράνος ή το έχεις στον αγκώνα. Αυτά ας πούμε τα βλέπουμε, δε δικαιολογούνται αλλά...

Αλλά ρε φίλε, 50άρης με σκούτερ, να φτάνεις με το κράνος φορεμένο στην κορυφή του κεφαλιού, να κατεβαίνεις και να ψωνίζεις σαν υδροκέφαλος και να ξανακαβαλάς και να συνεχίζεις έχοντας το κράνος συνεχώς σαν καπέλο....Γελοίος ρε φίλε, πολύ γελοίος.

giorgosb
13/11/2021, 19:38
Σε είδα με το σκουτεροτρίκυκλο να κάνεις συνέχεια σφήνες οδηγώντας με το ένα χέρι γιατί στο άλλο είχες το κινητό με το οποίο μιλούσες με βιντεοκλήση. Ακράνωτος φυσικά. Οι ΔΙΑΣ δίπλα σου στο φανάρι δεν θα 'θελαν να σε διακόψουν μάλλον, γι' αυτό δεν σου μίλησαν.

azar41
16/11/2021, 15:09
Σε είδα μηχανούλα μου να γράφεις 100.000 χιλ!432140432141

Bowleno
16/11/2021, 23:15

Το τσοκ όλα τα λεφτά... Πάνε χρόνια που έχω να δω:lol:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
17/11/2021, 05:25

Μπράβο ρε φίλε! Και εμενα έχει 89.000χλμ!Την έχω βάλει για πώληση αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να μην!

azar41
17/11/2021, 07:17
Το τσοκ όλα τα λεφτά... Πάνε χρόνια που έχω να δω:lol:

Τώρα πια το έφαγε ο ψεκασμός,σε εμάς τους παλιότερους βέβαια,είναι οικεία εικόνα!

azar41
17/11/2021, 07:23
Μπράβο ρε φίλε! Και εμενα έχει 89.000χλμ!Την έχω βάλει για πώληση αλλά το σκέφτομαι σοβαρά να μην!

Εδώ και κάμποσα χρόνια,μοιράζω τα χιλ που κάνω σε δυο μοτο και οι λιγότερες φθορές αντισταθμίζουν το κόστος χρήσης.
Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου αλλά αν μπορείς κάνε το ίδιο!

spyrval
17/11/2021, 07:31
Τώρα πια το έφαγε ο ψεκασμός,σε εμάς τους παλιότερους βέβαια,είναι οικεία εικόνα!

Κανόνισε να αρχίσουμε κι εδώ για το εμβόλιο:lol:

DimisK
25/11/2021, 09:09
Σε είδα ζώον θηλυκό γύρω στα 28~ με σκούτερ...Καλλιρόης σήμερα 9 παρά πέντε στο ύψος του ΦΙΞ να παίζεις φλίπερ.
1) Προσπαθώντας να περάσεις ανάμεσα στην κίνηση...γδέρνεις πρώτα όλον τον δεξιό προφυλακτήρα μου και έπειτα γέρνεις δεξιά με τη μπαγκαζιέρα πάνω στο διπλανό suv!
2) Γυρνάς "κυρία" στον δεξιά (suv) του κάνεις νόημα όλα καλά!
3) Γυρνάς "κυρίαΧ2" μετά σε εμένα αριστερά και ξανακάνεις νόημα όλα καλά!
4) Εξαφανίζεσαι στην κίνηση ακόμα πιο "ΚΥΡΙΑ"!

Όλα αυτά σε μισό λεπτό....δεν πρόλαβα να δω πινακίδα ούτε για πλάκα!

Γ@μΩ τ&) μ0^Ν!% σ μαλ*!%@$&

Μου χάλασες τη μέρα γ@μΗμ#(@!

Υ.Γ.: βρεεε ΟΥΣΤ!
Υ.Γ.: ευχαριστώ αγαπητό ΜΟΤΟ.γρ για την κατανόηση:D:a15::ufo:

DimisK
29/11/2021, 11:00
Σε είδα χθες Κυριακή προς Ανάβυσσο με το γυαλισμένο κοκκινόμαυρο gpz900, με φουλ εξοπλισμό, να το πας ωραία και με τέχνη ;)...

Στο φανάρι συζητάμε για λίγο και κάτω από τη ζελατίνα ξεπροβάλει ένας κύριος γύρω στα 80 αν δεν πέφτω έξω, με μάτια γεμάτα χαρά και ικανοποίηση σαν μικρού παιδιού!
Για ένα περίεργο λόγο ένιωσα μεγάλο δέος και θαυμασμό...

Τα σέβη μου κύριε!

sapila racing
29/11/2021, 11:20
Σε είδα χθες Κυριακή προς Ανάβυσσο με το γυαλισμένο κοκκινόμαυρο gpz900, με φουλ εξοπλισμό, να το πας ωραία και με τέχνη ;)...

Στο φανάρι συζητάμε για λίγο και κάτω από τη ζελατίνα ξεπροβάλει ένας κύριος γύρω στα 80 αν δεν πέφτω έξω, με μάτια γεμάτα χαρά και ικανοποίηση σαν μικρού παιδιού!
Για ένα περίεργο λόγο ένιωσα μεγάλο δέος και θαυμασμό...

Τα σέβη μου κύριε!

Μαλλον πετυχες τον Φωτη Λεκκα τον παλιό πρωταθλητη ταχυτητας. Τετοιο καβαλαει κι ειναι 75 ετων φετος.
:a23:

billy84
29/11/2021, 18:16
Respect σε όλους αυτούς που σε αυτήν την ηλικία έχουν την ψυχή και καβαλάνε ακόμα.:a23:

thunder ace
30/11/2021, 09:09
Ο Λεκκας ειναι ο DIO των μοτοσυκλετιστων...του μοιαζει κιολας.
Το 750 το ειχα αγορασει απο αυτον το 88.

spyrval
07/12/2021, 17:26
Σε είδα πρωινιάτικα με βροχή στη λεωφόρο να σε περνάνε τα αμάξια με 60-70 χλμ αφού πήγαινες με 10 προσπαθώντας να βρεις ισορροπία στο ποδήλατο. Πιθανόν επειδή με το ένα χέρι κράταγες ανοιχτή ομπρέλα. Τί ζούμε..

pektis
08/12/2021, 10:13
Σε ειδα να ''χωνεσαι'' στην κυριολεξια τελευταια στιγμη μπροστα μου...ευτυχως που εχει abs...δεν θα ηθελα να ξερω τι θα γινοταν διαφορετικα...
Δεν ξερω τι σκεφτεστε και με ποια λογικη οδηγειτε μερικοι...

Volpad
10/12/2021, 12:56
Σε είδα προχτές το απόγευμα, έξω απο τη μοτοκίνηση στο Χαλάνδρι, με το F800ST.
Συζητήσαμε λίγο μίας και είχες το προηγούμενο μηχανάκι μου και είχα το προηγούμενο δικό σου...

Εμφανίσου γιατι θέλω να σε ρωτήσω κάτι...

kkinezos
10/12/2021, 17:52
Σε ειδα να βγαινεις απ τον πεζοδρομο της Δρακου στο κουκακι με την daytonara σου <3 <3 και να με κανεις να ριχνω αγκυρες.. οταν σε πλησιασα να σε ρωτησω αν εισαι μαλακας ακουστηκε ενα "δικιο εχεις" ε και κει χωρισαν οι δρομοι μας!
Τι α καινς? Α κατς α μαλωις?

doctor_john
11/12/2021, 08:07
Σε είδα κοριτσάκι στα 50+ να κάνεις πιρουέτες στην Κηφισίας με το μικρό bmw σου.
Μπράβο! σου πάει, προσέχεις και δεν ενοχλείς κανέναν, να περνάς καλά!

sanctusan
14/12/2021, 15:35
Σε είδα στη Βαρνάβα σήμερα και δεν ήξερα τι είσαι.
Ήσουν Honda, με πλαίσιο χωροδικτύωμα, V2 μοτέρ, κλασσίκ στρογγυλό φανάρι και όργανα, μοντερνιά ντεπόζιτο και λοιπό λουκ, μονό δίσκο μπροστά και ατσάλινο ψαλίδι.
Αν εξαιρέσουμε το ψαλίδι και τα μπροστινά, ήσουν σαν Honda που έχει πάθει Ducati. Τι ήσουν;

McGyver
14/12/2021, 15:40
Ήσουν Honda, με πλαίσιο χωροδικτύωμα, V2 μοτέρ, κλασσίκ στρογγυλό φανάρι και όργανα, μοντερνιά ντεπόζιτο και λοιπό λουκ, μονό δίσκο μπροστά και ατσάλινο ψαλίδι.
Αν εξαιρέσουμε το ψαλίδι και τα μπροστινά, ήσουν σαν Honda που έχει πάθει Ducati. Τι ήσουν;

VTR250

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
14/12/2021, 16:08

Ήταν μονομπρατσο????

sanctusan
14/12/2021, 16:11
VTR250

Αυτό είναι. Πως μου είχε ξεφύγει αυτό;
Ούτε που ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο μηχανάκι.
Πολύ όμορφο!

sanctusan
14/12/2021, 17:06
Ήταν μονομπρατσο????

αν είχες στο μυαλό σου το Bros, δεν ήταν αυτό.
Θα το αναγνώριζα αμέσως

StarSailor
15/12/2021, 09:11
Σε είδα να με περνάς με καταρρακτώδη βροχή χθες το απόγευμα στη Μαλακάσα. Εγώ με το αυτοκίνητο με 90-100χαω να βλέπω το esp να αναβοσβήνει στην ευθεία από τις λίμνες νερού στη μέση του δρόμου και εσύ με πέρασες με ένα CB ( ; ) με +30χαω τουλάχιστον. Σκέφτηκα πως πάει έτσι ο τρελός;; Δυστυχώς 2-3χλμ πιο κάτω σε είδα ξάπλα στην αριστερή λωρίδα. Είχες σηκωθεί και ήσουν οκ, αλλά ρε φίλε..τη ζωή σου δεν τη σκέφτεσαι;;

rainmike
15/12/2021, 18:41
Σε ειδα 821 stealth με ακράπες στο πλάι και έπαθα πλάκα

Nik0s_Dk
16/12/2021, 23:56
Σε είδα φορτηγό να στρίβεις Αριστερα χωρίς φλας και φυσικά χωρίς να κοιτάξεις καθρέφτη. Ευτυχώς ακόμα λειτουργούν τα αντανακλαστικά μου, και για πρώτη φορά βρήκαν χρήση τα κόκκαλα στο μπουφάν.. ούτε πέσιμο, ούτε χτύπημα ούτε επαφή η μηχανή. Ώμος και αγκώνας έκαναν δουλειά.. καιρό είχα να έχω επαφές τέτοιου τύπου!
Εν τω μεταξύ ο τύπος ούτε που κατάλαβε τι έγινε. Θα πέρναγε από πάνω μου και θα νόμιζε ότι ήταν λακούβα..

doctor_john
17/12/2021, 06:48
Απέφευγε τους Νίκο! :D μην τσαντίζεσαι, είναι αδρανείς λόγο όγκου, τους την ρίχνεις και εκσφενδονίζεσαι..
Τα λεωφορεία ειδικά είναι σαν σφεντόνες. :lol:

Ρεαλιστικά πάντως, με τόσο μεγάλο μήκος είναι αδύνατο να αλλάξουν λωρίδα χωρίς να ενοχλήσουν κανέναν.
Αν βγάζουν φλας, πολλές φορές κόβω το ρεύμα μου για να στρίψουν το συντομότερο, κερδίζουμε όλοι έτσι.

billyka
17/12/2021, 10:32
Αρα Νikos_DK και εσυ δεν ειχες την καταλληλη αποσταση απο τον μπροστινο,ειτε πηγαινες με παραπανω ταχυτητα.Σιγουρα φταιει ο φορτηγατζης που δεν αναψε φλας.Προσωπικα πλεον σε τετοιες φασεις παροτι εκνευριζομαι,κοιταω να δω τι λαθος ειχα εγω στην φαση και οντως παντα εχουμε και εμεις ενα λαθος στο οποιοδηποτε σκηνικο.Αν πχ ειχες την καταλληλη αποσταση απο τον μπροστα σου,οτι και να κανει αυτος ακομα και να κοκκαλωσει τα φρενα θα εχεις τον χρονο να αντιδρασεις και να σταματησεις.

nikos_abel
17/12/2021, 10:50
Αρα Νikos_DK και εσυ δεν ειχες την καταλληλη αποσταση απο τον μπροστινο,ειτε πηγαινες με παραπανω ταχυτητα.Σιγουρα φταιει ο φορτηγατζης που δεν αναψε φλας.Προσωπικα πλεον σε τετοιες φασεις παροτι εκνευριζομαι,κοιταω να δω τι λαθος ειχα εγω στην φαση και οντως παντα εχουμε και εμεις ενα λαθος στο οποιοδηποτε σκηνικο.Αν πχ ειχες την καταλληλη αποσταση απο τον μπροστα σου,οτι και να κανει αυτος ακομα και να κοκκαλωσει τα φρενα θα εχεις τον χρονο να αντιδρασεις και να σταματησεις.

Παθών και μαθών!

Nik0s_Dk
17/12/2021, 12:08

Είμαστε σε φανάρι 4ος εγώ 2ος αυτός, ναι με δεδομένο ότι θα πήγαινε ευθεία μόλις πέρασα τον μπροστά μου άνοιξα να περάσω και αυτόν. Ωστόσο πάντα το έχω στο μυαλό μου και παρότι με έπιασε στο άνοιγμα κατάφερα και δεν έπεσα πάνω του με την επιτάχυνση μου.
Αν βλέπω φλας δεν το κάνω. Ωστόσο δεν έριξα ευθύνη πέρα από το φλας. Και εφόσον κανείς δεν έπαθε κάτι, όπως είπε και πιο πάνω ο συντροχος αγνοώ και συνεχίζω τον δρόμο μου. Δεν ξέρω, όσα λίγα χρόνια οδηγώ όταν βλέπω χώρο να περάσω το κάνω. Ειδικά όταν είναι να τρώω όλο το καυσαέριο της νταλίκας το επιδιώκω κιόλας να περάσω.

Anyway παθών μαθων που γράφει και ο συνονόματος και απεφτος θα συμπληρώσω!

Καλημέρα σε όλους!

DoctoR_k6
17/12/2021, 12:27
Είμαστε σε φανάρι 4ος εγώ 2ος αυτός, ναι με δεδομένο ότι θα πήγαινε ευθεία μόλις πέρασα τον μπροστά μου άνοιξα να περάσω και αυτόν. Ωστόσο πάντα το έχω στο μυαλό μου και παρότι με έπιασε στο άνοιγμα κατάφερα και δεν έπεσα πάνω του με την επιτάχυνση μου.
Αν βλέπω φλας δεν το κάνω. Ωστόσο δεν έριξα ευθύνη πέρα από το φλας. Και εφόσον κανείς δεν έπαθε κάτι, όπως είπε και πιο πάνω ο συντροχος αγνοώ και συνεχίζω τον δρόμο μου. Δεν ξέρω, όσα λίγα χρόνια οδηγώ όταν βλέπω χώρο να περάσω το κάνω. Ειδικά όταν είναι να τρώω όλο το καυσαέριο της νταλίκας το επιδιώκω κιόλας να περάσω.

Anyway παθών μαθων που γράφει και ο συνονόματος και απεφτος θα συμπληρώσω!

Καλημέρα σε όλους!

Ενα ειναι το λαθος...οτι ησουν στο φαναρι 4ος αντι μπροστα απ ολους. :bawl:

Νταξει συμβαινουν αυτα. Αφου ολα καλα να μεινει στο μυαλο για μετεπειτα καταστασεις.
Καμια φορα ριξε κ καμια κορνα πριν φτασεις διπλα ακριβως...ετσι να προειδοποιησεις. Αφου δεν εχεις κανα εξατμισονι για πανικο!! :D

Nik0s_Dk
17/12/2021, 13:18
Ενα ειναι το λαθος...οτι ησουν στο φαναρι 4ος αντι μπροστα απ ολους. :bawl:

Νταξει συμβαινουν αυτα. Αφου ολα καλα να μεινει στο μυαλο για μετεπειτα καταστασεις.
Καμια φορα ριξε κ καμια κορνα πριν φτασεις διπλα ακριβως...ετσι να προειδοποιησεις. Αφου δεν εχεις κανα εξατμισονι για πανικο!! :D

Με είχε κλείσει ο μπιπ ο τρίτος:lol::lol::lol::lol::lol:
Άμα σου πω ότι ένα χρόνο μετά δεν έχω συνηθίσει τη θέση της και δεν πάει αυτόματα το χέρι?? Αχχαχαχαα

Anyway όλα καλά πάμε παρακάτω!!:beer:

panavour
24/12/2021, 13:02
Σε είδα να έρχεσαι με φορά από πίσω και δεξιά μου ,να θέλεις να κάνεις σφήνα μπροστά μου,να βλέπεις ότι δεν σε παίρνει γιατί θα χτυπαγες στο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά σου,να φρενάρεις απότομα βλαστημωντας,και αφού μετά κατάφερες να με προσπεράσεις κανονικά από αριστερά,να μου ρίχνεις και μια βασιλική μούντζα πεντάλφα.Ευγε νεε μου.

teo_g7
26/12/2021, 13:39
Σε ειδα (???) Bill με το NC στη Γλυφα στην ΕΟ
Ανέβαινα με το βαν Θεσσαλονίκη. Καλούς δρόμους

νεοσσός
26/12/2021, 16:18
Λογικά μέχρι την Πέμπτη θα έχει ανεβάσει το οδοιπορικό του, οπότε θα σιγουρευτείς. :)

kordix
27/12/2021, 07:27
Σε είδα την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, πρωί κατά τις 8 να χάνεις τον έλεγχο να σκας στο κράσπεδο με το scirocco με αποτέλεσμα να σπάσουν ακρομπαρα, αμορτισέρ και δε ξέρω γω τι άλλο και ο μπροστινός τροχός να έχει φύγει προς τα έξω, να εχει σκάσει το λάστιχο και να βγαζει καπνούς γιατί είχε μπλοκάρει και παράλληλα να βγάζει σπίθες το αμάξωμα που σερνόταν στην άσφαλτο.

Άργησες να σταματήσεις γιατί ήσουν τυφλά στο μεθύσι.

Ευτυχώς δεν έγινε ατύχημα και δεν σου εφυγε το αμάξι γιατί θα μας σκότωνες. Εκείνη την ώρα έβαζα βενζίνη.

Κρίμα το αμάξι.:(

billy84
27/12/2021, 17:09

Εγώ ήμουν φίλε, απο τις Ράχες μπήκα μέχρι το Βόλο! Εδώ μια μικρή γεύση απο ότι είδα! https://www.youtube.com/watch?v=gh5xKhcFXSs&lc=UgwELkKXEOJTAm3Mmtx4AaABAg

Να είσαι καλά με υγεία και καλές γιορτές!:beer:

SeniorCanardo
28/12/2021, 12:21
Σε είδα να περνάς το δρόμο με το πανέμορφο Λαμπραντόρ σου, αλλά εσύ δεν με είδες.
Με την κουκούλα κατεβασμένη μέχρι τα μάτια για να προστατευτείς από τις ψιχάλες, μάλλον δεν έβλεπες τίποτα.

Σε έξυσα κυριολεκτικά.
Ζήτησες συγνώμη, ήσουν ευγενική τουλάχιστον.
Εγώ καλά, εσύ καλά, ο σκύλος καλά.
Άντε και καλή χρονιά.:beer:

Nik0s_Dk
07/01/2022, 17:25
Σε είδα με το φορτηγό να βγαίνεις ανάποδα στη ΛΕΑ από τα ΣΕΑ Μεγάρων. Δε ξέρω που τι σου είπε το μυαλο σου, δε μάσησες βγήκες άνετος και όσο έβλεπα απο τον καθρέφτη συνέχισες.

Σε είδα με το Dorsoduro να κάνεις delivery για να λειτουργήσει και λίγο μη μεινει από μπαταρία

Σε είδα φορτηγάκι να σκάς στο Μερσέντα ταξί που σταμάτησε χωρις φλασαλαρμειδοποία γιατί μπορούσε, ωστόσο είχες χρόνο να σταματήσεις, δεν ξέρω γιατί του τη φόρεσες..

Σας είδα πολλούς σε μια βόλτα 1η του χρόνου που έκανα Προς Ακροκόρινθο-Λίμνη Βουλιαγμένη Λουτρακίου και πίσω! Είχε καλή μέρα!! Και σχεδόν όλοι χαιρετίσατε!

Σας βλέπω στις 7 πρώτες μέρες του 22 να μην έχει αλλάξει δράμι η στάση σας στον δρόμο, κινητά, μηνύματα, τέρμα μουσική, κλειστοί καθρέφτες.. Αδιαφορία και νεύρα.

Σε 7 μέρες όλα τουτα και άλλα πόσα που δεν χρειάζεται.. Σαν να χω κουραστεί λίγο με όλα τούτα.. Κάτι πρέπει να αλλάξει...

Nik0s_Dk
20/01/2022, 20:17
Σε είδα TRK λευκό, Να έρχεσαι με φόρα από πίσω μου, έκανα δεξιά πισω από το φορτηγό, πέρασες και σε ακολούθησα. Φαναρι αλίμου-ποοσειδώνος.. Παρατηρώ και βλέπω μαυρα μαλλιά να ανεμίζουν. Κοιτάω τον καθρέφτη και βλέπω τα μάτια σου.. Θεέ μου..
Damn your eyes (https://www.youtube.com/watch?v=6DVJ9G6Pr2Q). Είχε κίνηση και περνουσες ανάμεσα στα αυτοκίνητο σαν αεράκι δροσερό καλοκαιριού.. (παρότι έιχες αυτά τα άθλια μαμά κάγκελα του TRK). Σκέφτηκα να σου κάνω ένα θαμπς απ, μια καρδούλα αλα Αγχελ Ντι Μαρία, να πέσω μπροστά σου να περάσεις από πάνω μου, δε ξέρω, κάτι τέλος πάντων. Σκέφτηκα ομως οτι ήδη είναι πολύ κρίπι που ήμουν 3 4 χιλίομετρα από πίσω σου, ελπίζω να μην σε άγχωσα ανησύχησα ή σου δημιούργησα οποιοδήποτε θέμα, αν ναι συγνώμη... Άνοιξα γκάζι και έφυγα.. Ξέρω δε θα το δεις ποτέ.. Αλλά ΘΕΕ ΜΟΥ τι μάτια..

Nostradamus
20/01/2022, 20:47
Σε είδα να έχεις τρομερά αντανακλαστικά και να αποφεύγεις εκπληκτικά το κουτί που άλλαξε λωρίδα απροειδοποίητα, σχεδόν πάνω σου στην Κηφισίας.. Απορώ πάντως, πώς με τέτοιο κρύο ήσουν ακρανωτος.. Λογικά αν το μυαλό σου τόσο παγωμένο αντιδράει έτσι, φαντάσου να ήταν ζεστό και προστατευμένο, τι χερας θα ήσουν. :lol:

AUFGEBRACHT
20/01/2022, 20:57
Σε είδα να σφάζεις το κόκκινο φανάρι με το κουτί, κι είδα για άλλη μια φορά την ανεκτίμητη αξία του να μην ξεκινάς αμέσως μόλις ανάβει το πράσινο, κι ας κορνάρουν οι νεοέλληνες κάφροι στο πρώτο δέκατο του δευτερολέπτου...