PDA

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37

Panos76
03/12/2024, 11:58
Είναι αυτές οι περιπτώσεις που δεν ξέρεις αν πρέπει να πεις μπράβο για τα skillz ή να κράξεις για το ηθικό κομμάτι....

Εγώ συνήθως καταλήγω στο δεύτερο

Είναι σαν να σε τουλουμιάσει στο ξύλο ο στήβεν σιγκάλ και να έρθω εγώ και να πω, ουάου και γ@μώ τα σκιλς! :bawl:

Pan
05/12/2024, 15:42
Σε είδα στα Jumbo (απ' έξω) Gemini Scrambler 250 και κόλλησα .
Μπιζουδακι .

458652

asxetost
07/12/2024, 12:59
Σε είδα να μου κάνεις κόνξες σε σημείο να παλεύω προχτές να σε ξαναβρώ, να μη σχολιάσω εδώ μπροστά σε όλους το πώς την κάνεις αλα γαλλικά γενικότερα όταν οι συνθήκες αρχίζουν να μην είναι ιδανικές για την αφεντιά σου.
Δεν κρατιέμαι θα το πω, είσαι μεγάλη τσούλα κυριολεκτικά...
..πρόσφυση..

doctor_john
07/12/2024, 14:46
Μην έχει ανοίξει κάνα κάρτερ και την αδικείς; :D
κάτι μου λέει τώρα που κρύωσε ο καιρός πας πιο γμντας από το καλοκαίρι..

asxetost
07/12/2024, 14:57
Μην έχει ανοίξει κάνα κάρτερ και την αδικείς; :D
κάτι μου λέει τώρα που κρύωσε ο καιρός πας πιο γμντας από το καλοκαίρι..

Όχι ρε το μηχανάκι κιχ δεν κάνει, εγώ είμαι ακατάλληλος:lol:

motojojo
09/12/2024, 17:44
Βλέπω που κάνουν έργα οδοποιίας στη Μεσογείων εν μέσω εορταστικής περιόδου. Απορώ ποιο λαμπρό μυαλό σκέφτηκε να τα κάνει τέτοιες μέρες. Είναι που είναι αυξημένη η κίνηση, τα μηχανηματα και οι εργασίες δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Maira
10/12/2024, 15:50
Σε είδα..... καθώς αναρωτιόμουν αν στη διασταύρωση θα πας ευθεία, δεξιά ή αριστερά (φλας για κανένα λόγο)
Μάρσαρα δίπλα στο ανοιχτό σου παράθυρο και εσύ έκοψες το τιμόνι σου λίγο δεξιά χωρίς να γυρίσεις το κεφάλι....
Λέω "θα κοιτάζει τον χάρτη στο κινητό...."
Κι εσύ έβλεπες βιντεάκια στο τικ-τοκ

Μα βιντεάκια ρε φιλέ ενώ οδηγάς???????

:a52::a52::a52:

katsar
10/12/2024, 16:18
Σε είδα (άκουγα βασικά) ''θείο'' 70+ρι να μου μιλάς για το Ducati Pantah 500 που είχες στα νιάτα σου,για το κράνος που είχες φέρει από την Γερμανία,για την εποχή γενικά.
Όταν σε ρώτησα ''μπας και το έχεις και αυτό παρατημένο σε καμιά αποθήκη αφού έχεις ακόμα το citroen DS''-το είχα μπροστά μου- είπες όχι το έδωσα. Προσπάθησα :lol:
''Κράνος να φοράς,κράνος,έχουν δει πολλά τα μάτια μου .''

Γεια σου ρε μπάρμπα αλάνι :beer:

doctor_john
10/12/2024, 18:07
Σε είδα μαύρο micra και πριν συνειδητοποιήσω πως βλέπω μαύρο micra, είδα το Σ στο πίσω τζάμι με τον τρόπο που φοράμε το Ν ! :uplate:

Ξέρει κάποιος τι σημαίνει;

Volpad
10/12/2024, 19:55
"Συγγνώμη"

Ποιος ξέρει τι μαλακια θέλει να κάνει...

McGyver
10/12/2024, 19:59
Σε είδα μαύρο micra και πριν συνειδητοποιήσω πως βλέπω μαύρο micra, είδα το Σ στο πίσω τζάμι με τον τρόπο που φοράμε το Ν ! :uplate:

Ξέρει κάποιος τι σημαίνει;

Συνοδευόμενος οδηγός.
https://www.eea.gr/arthra-eea/synodeyomeni-odigisi-ekdothike-i-schetiki-ypoyrgiki-apofasi/

yes-u
10/12/2024, 20:15
Συνοδευόμενος οδηγός.
https://www.eea.gr/arthra-eea/synodeyomeni-odigisi-ekdothike-i-schetiki-ypoyrgiki-apofasi/

Να το κολλάμε καλά στη θέση του, γιατί αν ολισθήσει δεξιά 90 μοίρες, θα παραπέμπει σε άλλο θεσμό, με διαχρονική υπουργική απόφαση..

asxetost
11/12/2024, 20:11
Σε είδα κοπελίτσα με σκούτερ στη Β. Σοφίας να κερνάς κόκκινο και να με κόβεις από το πουθενά.
Δεν σου φώναξα, αν είσαι απ' εδώ ελπίζω η τρομάρα που πήρες να ήταν αρκετή για να προσέχεις όταν κάνεις τη μακακία σου, εστω να κοιτάς προς τη μεριά του ανθρώπου που πας να στείλεις αδιάβαστο, και όπως σου είπα για να μη χτυπήσεις και εσύ.

o_gavros
11/12/2024, 20:54
σιιιιγουρα θα προσέχει τώρα...
βγαίνει ο άλλος σήμερα με το ποδηλατοπατινι του και σφάζει το κόκκινο στη Ναϊάδων εκεί που βγαίνει Ποσειδώνος!!!
ποια κοπελίτσα και σου πα μου πες...
εκείνος ο Κιμ, τι διάολο κάνει και δε το πατάει, αναρωτιέμαι

stefanos
11/12/2024, 21:48
Με είδα να αφήνω το μηχανάκι στο πλαϊνό,
ελαφρά κατηφόρα,
κινέζικο αυτό,
κάτι πήρα χαμπάρι με την άκρη του ματιού μου,
το λυπήθηκα το μαλακισμένο,
να του κόψω λίγο τη φόρα σκέφτηκα,
Η σέλα με πέτυχε πλάι στο γόνατο...
Ε του έκοψα τη φόρα, για το γόνατο θα πάω κανα γιατρό αύριο...
Και να πεις ότι δεν μου έχει ξανασυμβεί.:cry:

husky21
12/12/2024, 15:41
Αν εισαι εδω μεσα εσυ με το μαυρο δικαβαλο Ζ(μαλλον 750)
εξηγησε μου τι ακριβως πιστευες/ηλπιζες οτι θα πετυχεις οταν
ησουν μονιμα κολλημενος πισω μου η διπλα μου οσο εκανα διηθηση στον μποτιλιαρισμενο περιφερειακο και οταν μετα το τουνελ ανοιξε λιγο η κινηση εκανες κ ανοιγματα λες κ αν με περνουσες θα σημαινε κατι
Βεβαια στην αριστερη στροφη για να βγουμε Μουδανιων επαψα να σε βλεπω στον καθρευτη μεχρι να ξαναβγουμε στην ευθεια κ να μπορεσεις να ξανανοιξεις το γκαζι....

Taz
12/12/2024, 15:51
Σε είδα και αναρωτήθηκα πως τα κατάφερες!!!

458828

Bowleno
12/12/2024, 16:00

458828

με 5-6 τσίπουρα, ΠΟΛΥ εύκολα.....

Kepler Fun
13/12/2024, 07:46

458828

Εύκολο,
Tik-tok, Insta, selfie κλπ.
Τα βλέπουμε κάθε μέρα στο δρόμο

motojojo
13/12/2024, 08:14
Εύκολο,
Tik-tok, Insta, selfie κλπ.
Τα βλέπουμε κάθε μέρα στο δρόμο

Αυτό!

ThatSlowMF
13/12/2024, 15:59
Αν εισαι εδω μεσα εσυ με το μαυρο δικαβαλο Ζ(μαλλον 750)
εξηγησε μου τι ακριβως πιστευες/ηλπιζες οτι θα πετυχεις οταν
ησουν μονιμα κολλημενος πισω μου η διπλα μου οσο εκανα διηθηση στον μποτιλιαρισμενο περιφερειακο και οταν μετα το τουνελ ανοιξε λιγο η κινηση εκανες κ ανοιγματα λες κ αν με περνουσες θα σημαινε κατι
Βεβαια στην αριστερη στροφη για να βγουμε Μουδανιων επαψα να σε βλεπω στον καθρευτη μεχρι να ξαναβγουμε στην ευθεια κ να μπορεσεις να ξανανοιξεις το γκαζι....

Δεν θέλω να γίνω στερεοτυπικός (θα γίνω :D ) αλλά Ζ750 οδηγάει τι περίμενες :bawl:
Πάλι καλά έχω κωδικό όνομα εδώ μέσα και δεν θα φάω πέσιμο απο Ζετάκιδες :rolleyes:

BLiTzER
13/12/2024, 16:32
Αντίστοιχα κάποιος με Ζ στα καβαφόρουμς γράφει:

"Αν εισαι εδω μεσα εσυ με το πορτοκαλί
εξηγησε μου τι ακριβως πιστευες/ηλπιζες οτι θα πετυχεις οταν με πέρασες στην αριστερή στροφή για να βγουμε Μουδανιων και εξαφανίστηκες μεχρι να ξαναβγουμε στην ευθεια λες κ αν με περνουσες θα σημαινε κατι.
Βέβαια στη διηθηση στον μποτιλιαρισμενο περιφερειακο πήγαινες σαν την αδερφή μου με το παπί και ήμουν αναγκαστικά μονιμα κολλημενος πισω σου η διπλα σου μέχρι που μετά το τούνελ άνοιξε λίγο η κίνηση και κατάφερα να βάλω δευτέρα..."

husky21
13/12/2024, 16:44
μαλλον δεν το χεις κ πολυ με την αναγνωση ε?
Δεν εγραψα οτι τον περασα για καποιο λογο στην στροφη
ουτε οτι ηθελε να με περασει στην διηθηση επειδη πηγαινα αργα(που δεν πηγαινα)
εγραψα οτι καθοταν κολλημενος πισω μου ή διπλα μου χωρις να απομακρυνεται ακομα κ οταν ειχε ανοιχτο δρομο

sanctusan
14/12/2024, 19:32
Σε είδα σε ορθάνοιχτο παράθυρο ξενοδοχείου να χωρεύεις ξεβράκοτη
Γυρνάς προς το δρόμο ακλόνητη και συνεχίζεις
Ακουμπάς παράθυρο και ήρθε ο μαν από πίσω για "εργασία"

Επί της Βουλιαγμένης στο φανάρι με Καλλιρόης παρασκευή βράδυ 22:30, γεμάτος ο δρόμος.
3 Μηχανάκια κοιτάγαμε, κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και βάλαμε τα γέλια :lol:
Δεν είδα άλλο, άναψε πράσινο.
Καλά να περνάτε παιδιά!!!!

PortisHead
16/12/2024, 12:24
μαλλον δεν το χεις κ πολυ με την αναγνωση ε?
Δεν εγραψα οτι τον περασα για καποιο λογο στην στροφη
ουτε οτι ηθελε να με περασει στην διηθηση επειδη πηγαινα αργα(που δεν πηγαινα)
εγραψα οτι καθοταν κολλημενος πισω μου ή διπλα μου χωρις να απομακρυνεται ακομα κ οταν ειχε ανοιχτο δρομο

Ας του εκανες λιγο brake testing να ιδρωσει 1-2 φορες και να αφησει αποστασεις, εκτος κιαν εσυ δεν εκανες σε καποιο κενο μεσα για να περασει.

husky21
16/12/2024, 13:57
Ας του εκανες λιγο brake testing να ιδρωσει 1-2 φορες και να αφησει αποστασεις, εκτος κιαν εσυ δεν εκανες σε καποιο κενο μεσα για να περασει.

ναι να του κανω brake testing του μπουφου να μου δωσει καμια σεντρα απο πισω
να με στειλει
Το εγραψα παραπανω οτι κ οταν βρηκε κενο παλι δεν εφυγε

asxetost
17/12/2024, 00:56
Σε είδα αδερφέ με το σκουτερ στη Β. Σοφίας νωρίς το απόγευμα να σε κοπανάει από πίσω η κιουρία με το bmw προηγούμενης χιλιετίας και να ζητάει και τα ρέστα.
Είμαι ο τύπος με το βαν που σου είπα αν θες μάρτυρα για την ασφάλεια επειδή το έπαιζε τρελίτσα, αν τυχόν διαβάζεις ισχύει ακόμα, στειλε μου, δεν μπορούσα να καθίσω στη μέση της διασταύρωσης γι'αυτό έφυγα.

GogosLux
17/12/2024, 10:48
Σε είδα τσίπη μάγκα με το 1290 τελευταίο μοντέλο στα διοδια Αττικής Παιανία να κάθεσαι απο πίσω μου που πλήρωνα και μόλις ξεκίνησα να με προσπερνάς !!!

Βρε γελείε τσίπη μάγκα του €1,25 αν δεν έχεις το €1,25 ή δεν θες γιατί εισαι γύφτος σκατόμπαταχτσής κάτσε δίπλα μου τουλάχιστον να περάσουμε παρέα όχι να πρεπει να αναρωτιέμαι αν θα φαω την μπάρα στο κεφάλι.

Τσίπη γύφτε του €1,25 αλλα καις την βεζίνη απινακιδωτος να πηγαίνεις τάπα - γελείε ε γελείε !!!

Μαγκιά κλανιά και ..............

ΞΕΧΑΣΑ να πω οτι ημουν με μηχανή και εγω που το κάνει ακομα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

grinderx
17/12/2024, 21:19
Σε είδα τσίπη μάγκα με το 1290 τελευταίο μοντέλο στα διοδια Αττικής Παιανία να κάθεσαι απο πίσω μου που πλήρωνα και μόλις ξεκίνησα να με προσπερνάς !!!

Βρε γελείε τσίπη μάγκα του €1,25 αν δεν έχεις το €1,25 ή δεν θες γιατί εισαι γύφτος σκατόμπαταχτσής κάτσε δίπλα μου τουλάχιστον να περάσουμε παρέα όχι να πρεπει να αναρωτιέμαι αν θα φαω την μπάρα στο κεφάλι.

Τσίπη γύφτε του €1,25 αλλα καις την βεζίνη απινακιδωτος να πηγαίνεις τάπα - γελείε ε γελείε !!!

Ήμαρτον! Τί άλλο θα ακούσουμε/διαβάσουμε/δούμε!!! :a018: :plaf:

PortisHead
18/12/2024, 08:13

Εριξε γροθια στο κατεστημενο.
Μικρος τσε-γκε-βαρα(μην πω τι)

SeniorCanardo
18/12/2024, 10:41
Εριξε γροθια στο κατεστημενο.
Μικρος τσε-γκε-βαρα(μην πω τι)

Αποκλείεται δηλαδή να είναι "λαμογιόδικόμαςπαιδί", τώρα ντε που κάνουμε εμείς κουμάντο και δεν μας ακουμπά κανείς, γιατί και "Α και ΟΥ ...". :bawl:

Λευκάδιος
18/12/2024, 10:54
Σε είδα πριν λίγες μέρες και πολύ σε χάρηκα,με αντίστοιχη αμφίεση εποχής και το λευκό μούσι να κρέμεται έξω από το κράνος :lol:.Κούκλα η Jawa :pink:
458941

458942

Nostradamus
18/12/2024, 14:11
Σε ειδα σημερα με το μπορντω super cub 90 και στην ερωτηση για το αν εχεις κανει ανακατασκευη, μου ειπες οτι ειναι "μαμα" απειραχτο και το εχεις ετσι απο τα χρονια του σχολειου.

Μερακλης ανθρωπος. :beer:

karellen
20/12/2024, 08:22
Σας άκουσα μανταμίτσες να γκρινιάζετε για τα έργα που γίνονται:" Έχουν κατασκάψει τους δρόμους μ αυτές τις μικροΐνες που περνάνε! " :eek:

ThatSlowMF
20/12/2024, 08:29
Είναι τα αντίστοιχα μικροτσιπάκια που περνάνε σε εμάς αλλά σε πολεοδομική κλίμακα... :tooth:

McGyver
20/12/2024, 08:37
Σας βλέπω να έχετε κάνει τους δρόμους πίστα για συγκρουόμενα χρονιάρες μέρες :yuck:...

sanctusan
20/12/2024, 19:16
Σε είδα να σταματάς στη άκρη και να μου δίνεις το MT πίσω αφού είχες κάνεις μόνο 5-10km

-Τι έπαθες ρε;
-Πάρε το PlayStation από εδώ
-Δε σου άρεσε;
-Είναι σαν παιχνίδι και σε μπρζώνει, δε χρειάζομαι άλλες λάμες

viper1
20/12/2024, 20:14
Σε είδα στην Παλληνη πάνω στον Λ. Μαραθωνος θανάσιμα χτυπημένη από φορτηγό…..
Στην ζωή μου 2 φορές έχω δει τοσο άσχημο τραυματισμό. Κουραγιο στους δικούς της

spyrval
23/12/2024, 18:01
Σας είδα 2 μηχανές της Δίας να διασχίζετε κάθετα εν ψυχρώ με κόκκινο τη Δουκίσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι για να μην περιμένετε στην κίνηση. Εννοείται ούτε σειρήνες, ούτε φάροι, τίποτα, απλώς γιατί να περιμένετε; Σας είδα ξαφνικά μπροστά μου καθώς πέρναγα απέναντι (με πράσινο εγώ το κορόιδο) και κόντεψα να πέσω στο αμάξι αριστερά μου για να χωρέσετε να περάσετε. Εύχομαι στη επόμενη να διασταυρωθείτε με νταλίκα, να δούμε πώς θα τη γλυτώσετε ξεφτίλες.

doctor_john
25/12/2024, 09:00
Δεν έχουν δικαίωμα να παραβιάσουν σηματοδότες ακόμα και αν γίνεται οτιδήποτε απέναντι τους.
Σειρήνες, φάροι κ.λπ. δεν δίνουν δικαιώματα, είναι για την προστασία τους.

STF
25/12/2024, 17:47
Παραμονές των Χριστουγέννων από τις 20.00 το απόγευμα μέχρι ανήμερα των Χριστουγέννων (σήμερα) στις 7:00 το πρωί είδα εμπρός στα μάτια μου την απελπισία, την αγωνία, την απόγνωση, τον θυμό, την λύπη, την κατάρρευση...
Είδα εσένα τυφλέ και μοναχικέ παππού με τα πρησμένα πόδια και την χαρισματική γλυκιά φωνή γεμάτη ευγένεια και την ατέρμονη υπομονή σου, που σε άφηνε "πίσω" στις προτεραιότητες του προσωπικού.
Είδα εσένα κόρη δίπλα στη μάνα, να την χαϊδεύεις, να την ανακουφίζεις με λόγια που ήταν σαν χάδια.
Είδα εσένα γιε, που μάλωνες τον πατέρα επειδή έβγαζε τα πόδια από το φορείο, παραδομένος στα νεύρα από την κούραση.
Είδα τους συγγενείς του 23χρονου που έχασε τη ζωή του στη λεωφ. Συγγρού, να καταρρέουν στην ανακοίνωση του θανάτου του, απόκοσμες φωνές και ουρλιαχτά... θεέ μου.
Είδα με αισθήματα θυμού τους αναίσθητους από μεθύσι όλων των ηλικιών, όπου οι περισσότεροι συνοδοί -κυρίως των ενηλίκων- τους ήταν ακόμη σε διάθεση ρεβεγιόν ανάμεσα σε πονεμένους ανθρώπους. Πόσο πολύτιμο χρόνο στερούν από ιατρούς και ασθενείς για να τους συνεφέρουν από την αλόγιστη κρεπάλη τους.
Είδα ανθρώπους απλούς να γιγαντώνονται στα μάτια μου μέσα από την μεγαλειώδη ευγένεια και φιλανθρωπία τους. Είδα βέβαια και κάποιους πολύ "μικρούς".
Είδα πολλούς νέους ιατρούς και τις νοσηλεύτριες να δίνουν αγώνα να βάλλουν σε τάξη τις πραγματικές προτεραιότητες και όχι τις θεωρητικές των συνοδών των ασθενών.
Είδα τέλος να φεύγουμε, μετά από 11 ώρες -άσκησης υπομονής- με διάγνωση στη μάνα "λοίμωξη του αναπνευστικού", σχετικά ανακουφισμένος σε σύγκριση με τα χειρότερα που φοβήθηκα.
Είδα εμένανε να ισορροπώ εκτιμώντας και επαναπροσδιορίζοντας την αξία της προφύλαξης της υγείας μας που είναι αξία στη ζωή.

Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Λαϊκό

Phantom
25/12/2024, 21:54
Είδα με αισθήματα θυμού τους αναίσθητους από μεθύσι όλων των ηλικιών, όπου οι περισσότεροι συνοδοί -κυρίως των ενηλίκων- τους ήταν ακόμη σε διάθεση ρεβεγιόν ανάμεσα σε πονεμένους ανθρώπους. Πόσο πολύτιμο χρόνο στερούν από ιατρούς και ασθενείς για να τους συνεφέρουν από την αλόγιστη κρεπάλη τους.
Σε αυτό θα διαφωνήσω.. και θα ευχηθώ "μακάρι τα επείγοντα να είναι γεμάτα ΜΟΝΟ από τέτοια περιστατικά"

Και για να μην παρεξηγηθώ: Ναι, χρειάζεται το μέτρο, και δεν πρέπει κανείς να ξεφεύγει τόσο ώστε να φτάνει στα επείγοντα λόγω κατανάλωσης αλκοόλ.
ΑΛΛΑ: Αλλοίμονο αν θυμώνουμε με τους συνανθρώπους μας (και ειδικά τους νέους σε ηλικία) επειδή γλεντάνε και χαίρονται την ζωή τους. Αν μετά την κραιπάλη δεν πιάσουν οποιουδήποτε είδος τιμόνι και απλά γυρίσουν σπίτι τους (ή τους μαζέψουν οι φίλοι τους στα επείγοντα) τότε δεν έκαναν εξ ορισμού κάτι κακό.
Και είμαι σίγουρος οτι αν βρεθείς στα επείγοντα μία φορά λόγω μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ, την επόμενη φορά που θα βγεις για κραιπάλες, θα έχεις μάθει το μάθημα σου.

Και κάτι τελευταίο: Αν έχετε παιδιά, μάθετε τους ΠΩΣ να πίνουν ΥΠΕΥΘΥΝΑ και ΠΩΣ να ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ! Δεν κάνω πλάκα.. Αν το "παιδί" ηλικίας 17 χρονών δεν έχει πιεί ποτέ στη ζωή του πάνω από μισό ποτήρι κρασί ή μια μπύρα και στα 18 του π.χ. περάσει φοιτητής σε μια άλλη πόλη και βγει βόλτα για φαγητό με φίλους.. οι πιθανότητες να καταλήξει στα επείγοντα λόγω αλκοόλ αυξάνονται αστρονομικά. Και δεν θα φταίει το παιδί. Θα φταίει ο γονιός του.

Χρονιάρες μέρες είναι. Ο κόσμος γλεντάει και οφείλει να γλεντάει, και καλά κάνει! Τιμόνι να μην πιάνει μόνο στα χέρια του, έστω και με μισό ποτηράκι κρασί..

doctor_john
26/12/2024, 08:56
Έχεις δίκιο για την εκπαίδευση από το σπίτι αλλά μην φτάνουμε στο σημείο να λέμε πως το να θες νοσοκομείο από το πιώμα σημαίνει πως γλεντάς και χαίρεσαι την ζωή σου..
Είναι τραγικό, κάνεις ζημιά σε πλήθος οργάνων και απειλείσαι άμεσα να πάθεις ατύχημα χωρίς να οδηγείς.
Γιώργο φαντάζομαι δεν με παρεξηγείς, είμαστε κοινότητα μοτοσυκλετιστών και όσο μας καταλαβαίνω δεν μας λες και παρθεναγωγείο.

Υπάρχουν φίλοι που κάποια στιγμή στην ζωή τους λιποθύμισαν ή χρειάστηκαν νοσοκομείο από το αλκοόλ;
Νομίζω δεν θα βρούμε. Αν υπάρχουν να μας πουν πόσο τους άρεσε και αν νοσταλγούν αυτήν την κατάσταση, σοβαρά το λέω. :)

Είχαμε εφηβεία σαν τον Morrison (15-32), έχουμε εκτεθεί σε πάνω από μία χώρα και δεν είπε ποτε κανείς: δεν ήξερα τι έκανα, δεν θυμάμαι..

Για να μην κουράζω και εγώ σαν τον Στέφανο το σκέφτομαι. Μπάχαλα μέχρι να παγώσει η κόλαση και ιστορίες πιωμάτων να γράψεις βιβλίο.
Μέρες που όλος ο κόσμος είναι έξω, οι ενήλικοι έχουμε περισσότερη ευθύνη, δεν χρειάζεται να πέσουμε κάτω. Σταματάμε εκεί που μας αρέσει πόσο ρδελο είμαστε.

toyar
26/12/2024, 15:07
Το μεθύσι δεν είναι ακραία διασκέδαση αλλά ακραίος εξευτελισμός
Κι αν μιλάμε για νοσοκομεία είναι η ντροπή των επειγόντων
Προχθές κουβάλησα φίλο σπίτι του μέρα μεσημέρι και όταν συνηλθε ντρέπομουν να του πω πως ηταν

Phantom
26/12/2024, 17:37
Ναι, χρειάζεται το μέτρο, και δεν πρέπει κανείς να ξεφεύγει τόσο ώστε να φτάνει στα επείγοντα λόγω κατανάλωσης αλκοόλ.
Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος.

Από εκεί και πέρα έχω κουβαλήσει και φίλους και αγνώστους στα επείγοντα λόγω υψηλής κατανάλωσης αλκοόλ. Κανένας μετά δεν ήταν περήφανος για τι του συνέβει, και κανένας δεν το επανέλαβε.

Όμως η ενασχόληση μου 29 χρόνια με τη νύχτα σαν DJ με έχει διδάξει οτι είναι ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να την πατήσεις, αν δεν "ξέρεις". Κανένα "παιδάκι/έφηβος/νέος" 18/20 χρονών δεν βγαίνει με σκοπό να πιεί τόσο που θα φτάσει στα επείγοντα. Βγαίνει για να πιεί, ναι, και να διασκεδάσει. Θεωρεί οτι έχει τον έλεγχο: "Αν νιώσω άβολα θα σταματήσω" λέει
Και πολλές φορές το κάνει. Μόνο που όταν νιώθει άβολα και σταματάει, είναι ήδη αργά. Όταν νιώθει άβολα "μιλάνε" τα πρώτα 4 π.χ. ποτά από τα 8 που έχει πιεί, χωρίς τα σφηνάκια που κατανάλωσε πριν από 5 λεπτά.. Και από εκεί και μετά η εξέλιξη είναι προδιαγεγραμμένη.

Μπορούμε να το παίζουμε Παναγίτσες και αναμάρτητοι, αλλά έτσι δεν θα σώσουμε τα παιδιά μας.
Ούτε η απαγόρευση θα τα σώσει. Ούτε ο αφορισμός. Να σκύψουμε από πάνω τους πρέπει, και να τα καταλάβουμε, και να τα βοηθήσουμε.
Αλλά εμείς είμαστε απασχολημένοι με το να τα καταδικάζουμε επειδή δεν ήξεραν οτι αν πιούν 6 ποτά μέσα σε μία ώρα με άδειο στομάχι είναι πολύ πιθανό να φτάσουν στα επείγοντα..
Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν να διασκεδάζουν "σωστά". Με μέτρο. Με το δικό τους μέτρο, όχι το δικό σας.
Διαφορετικά να εύχεστε να βρίσκονται άνθρωποι που θα τα πάνε στα επείγοντα και δεν θα τα αφήσουν να ξερνοβολάνε σαν γατιά στην άκρη ενός πεζοδρομίου (το έχω ζήσει παραπάνω από "μερικές" φορές αυτό). Και όταν θα τα πάνε στα επείγοντα να εύχεστε οτι δεν θα τα κοιτάζει κάποιος σαν κι εμάς τις Παναγίτσες και τους αδίκαστους κριτές με μισό μάτι επειδή έκαναν το θανάσιμο αμάρτημα να θέλουν να διασκεδάσουν χωρίς να ξέρουν πως..

STF
27/12/2024, 02:08
Σας ευχαριστώ όλους για τις συγκινητικές ευχές που μου στείλατε στα vroom αλλά και μόνο για τα απλά vroom. Υπήρχε κι ένα που με συγκίνησε ιδιαίτερα αλλά σε καμία περίπτωση δεν το αξίζω.

Από εκεί και πέρα, το σχόλιο μου δεν ήταν για να κουνήσω δάχτυλο σε κανέναν, ούτε σε αυτόν που ήπιε ούτε σε αυτόν που μάλωνε τον πονεμένο του πατέρα. Το σχόλιο μου ήταν πόνημα μιας ανάγκης να εξωτερικεύσω τα αισθήματα που ένιωσα και μέσα από αυτά το μάθημα που πήρα. Ένιωσα και θυμό και το έγραψα και αυτό. Αν έχω δίκιο ή άδικο δεν το ξέρω, μπορεί να έχω και άδικο... Όμως αυτό ένιωσα αυτό έγραψα, χωρίς περιστροφές, Προκύπτει από τη συνολική εικόνα μιας γεμάτης βάρδιας σε νυχτερινό εφημερεύον νοσοκομείο. Περισσότερες από 11 ώρες που μεταφράζονται σε 40.000 δευτερόλεπτα μέσα στα οποία το μάτι άθελα του ταξίδευε και κατέγραφε. Στιγμές υπομονής και έμμεσης παρατήρησης δεκάδων -αν όχι εκατοντάδων- ιστοριών δυστυχίας και πόνου. Θα μπορούσα να γράψω και άλλα πολλά, που είδαν τα μάτια μου γιατί ήταν πράγματι πολλά, μακάρι - μακάρι - μακάρι... να μην ήταν. Παρόλα αυτά δεν θέλω να την ξεχάσω αυτήν την βραδιά.

Πόση αξία έχει μέσα σε αυτό το πολεμικό περιβάλλον να "φιλτράρω" τους από αλκοόλ αναίσθητους; Η παρουσία τους ήταν μια αντίφαση, ένα παράδοξο, μια εντελώς "ξένη" παρένθεση εκείνες τις στιγμές. Και γινόταν ακόμη πιο παράδοξο από τη συμπεριφορά των συνοδών -κυρίως των ενηλίκων- οι οποίοι ήταν γύρω από το φορείο με τα γιορτινά τους ρούχα και νόμιζες πως συνεχίζουν τη βραδιά τους μπροστά σε ψηλό πάγκο από μπαράκι και όχι μπροστά σε φορείο με φίλο τους στα έκτακτα. Αστειάκια, ψιλοκουβεντούλα, πειράγματα... Ακριβώς δίπλα τους ο τυφλός παππούς με τα πρησμένα -προφανώς από διαβήτη- πόδια. Ευτυχώς τα νεαρά παιδιά (συνοδοί) ήταν πολύ πιο συνεσταλμένα, σε αντίθεση με την πρωταγωνίστρια φίλη τους. Ξέρω 'γω... θύμωσα ρε γαμώτο.

RaGe_Raptor
27/12/2024, 06:40
Σας ευχαριστώ όλους για τις συγκινητικές ευχές που μου στείλατε στα vroom αλλά και μόνο για τα απλά vroom. Υπήρχε κι ένα που με συγκίνησε ιδιαίτερα αλλά σε καμία περίπτωση δεν το αξίζω.

Από εκεί και πέρα, το σχόλιο μου δεν ήταν για να κουνήσω δάχτυλο σε κανέναν, ούτε σε αυτόν που ήπιε ούτε σε αυτόν που μάλωνε τον πονεμένο του πατέρα. Το σχόλιο μου ήταν πόνημα μιας ανάγκης να εξωτερικεύσω τα αισθήματα που ένιωσα και μέσα από αυτά το μάθημα που πήρα. Ένιωσα και θυμό και το έγραψα και αυτό. Αν έχω δίκιο ή άδικο δεν το ξέρω, μπορεί να έχω και άδικο... Όμως αυτό ένιωσα αυτό έγραψα, χωρίς περιστροφές, Προκύπτει από τη συνολική εικόνα μιας γεμάτης βάρδιας σε νυχτερινό εφημερεύον νοσοκομείο. Περισσότερες από 11 ώρες που μεταφράζονται σε 40.000 δευτερόλεπτα μέσα στα οποία το μάτι άθελα του ταξίδευε και κατέγραφε. Στιγμές υπομονής και έμμεσης παρατήρησης δεκάδων -αν όχι εκατοντάδων- ιστοριών δυστυχίας και πόνου. Θα μπορούσα να γράψω και άλλα πολλά, που είδαν τα μάτια μου γιατί ήταν πράγματι πολλά, μακάρι - μακάρι - μακάρι... να μην ήταν. Παρόλα αυτά δεν θέλω να την ξεχάσω αυτήν την βραδιά.

Πόση αξία έχει μέσα σε αυτό το πολεμικό περιβάλλον να "φιλτράρω" τους από αλκοόλ αναίσθητους; Η παρουσία τους ήταν μια αντίφαση, ένα παράδοξο, μια εντελώς "ξένη" παρένθεση εκείνες τις στιγμές. Και γινόταν ακόμη πιο παράδοξο από τη συμπεριφορά των συνοδών -κυρίως των ενηλίκων- οι οποίοι ήταν γύρω από το φορείο με τα γιορτινά τους ρούχα και νόμιζες πως συνεχίζουν τη βραδιά τους μπροστά σε ψηλό πάγκο από μπαράκι και όχι μπροστά σε φορείο με φίλο τους στα έκτακτα. Αστειάκια, ψιλοκουβεντούλα, πειράγματα... Ακριβώς δίπλα τους ο τυφλός παππούς με τα πρησμένα -προφανώς από διαβήτη- πόδια. Ευτυχώς τα νεαρά παιδιά (συνοδοί) ήταν πολύ πιο συνεσταλμένα, σε αντίθεση με την πρωταγωνίστρια φίλη τους. Ξέρω 'γω... θύμωσα ρε γαμώτο.

πόσο πιο ανθρώπινα να το γράψεις...

ωστόσο , μια αντίφαση δεν είναι η ζωή ολόκληρη? :beer:

Bowleno
27/12/2024, 09:39

Στέφανε.....σε πάω ρε φίλε.....πολύ! :beer:

CorpseAlive
27/12/2024, 10:10
Σε είδα ρε γιαγιά να μας χαιρετάς για τον άλλο (; ) κόσμο , κυρία στο σπίτι σου με τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου γύρω σου , όπως σου άξιζε .
Καλές γιορτές κυρίες και κύριοι , δείξτε υπομονή και ανοχή στους ανθρώπους γύρω σας .

Επιστρέφουμε μοτοσυκλέτιστικα εντός της επόμενης εβδομάδας .

Tsber
27/12/2024, 10:19
Σε είδα ρε γιαγιά να μας χαιρετάς για τον άλλο (; ) κόσμο , κυρία στο σπίτι σου με τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου γύρω σου , όπως σου άξιζε .
Καλές γιορτές κυρίες και κύριοι , δείξτε υπομονή και ανοχή στους ανθρώπους γύρω σας .

Καλό Παράδεισο να έχει η γιαγιά Χάρη...

bulmont
27/12/2024, 14:09

Συλλυπητήρια..................

karellen
27/12/2024, 14:43
Να είστε γέροι να την θυμόσαστε Χάρη.

STF
27/12/2024, 14:43

Συλλυπητήρια Χάρη!

asxetost
27/12/2024, 16:41
Σε είδα πριν λιγο σκουτερόβιε πίθηκα χωρίς κράνος να πας να πέσεις πάνω μου στην Αμφιθέας στα φανάρια.
Μια μέρα σύντομα δεν θα κάνω τη ζωή μου δύσκολη για να αποφύγω την πρόσκρουση, θα σηκώσω και τη μπότα με τη φτέρνα να κοιτάει ψηλά και ότι βρει.

AUFGEBRACHT
28/12/2024, 10:52
Σε είδα το πρωί με το Transalp το 650, να κάνεις μανούβρες στο αντίθετο ρεύμα...η τραγιάσκα που φόραγες ήταν Shoei ή AGV;

stefanos
28/12/2024, 13:04
Είστε όλοι έτοιμοι να πυροβολήσετε σε καταστάσεις που ζούμε καθημερινά.

Ilias_83
29/12/2024, 09:04
Σας βλέπω καθημερινά εγωιστές είτε με αυτοκίνητο, είτε με μηχανή.

Είμαι αρκετά νέος με δίκυκλο, αλλά όχι νέος οδηγός. Η οδήγηση σε δημόσιο δρόμο είναι πράξη συνεργατική και ως τέτοια μόνο θα πρέπει να την βλέπουμε. Αλλιώς δεν θα φτάσει κανένας μας (έγκαιρα ή και καθόλου).
Σας βλέπω λοιπόν με τα αυτοκίνητα να κλείνετε τις διασταυρώσεις γιατί βιάζεστε ή γιατί είχε χώρο για μισό αυτοκίνητο στο οποίο μπορεί να έμπαινε κάποιος από το στενό πριν από εσάς.
Σας βλέπω και εσάς μηχανάκια να τσακώνεστε γιατί κάποιος πάει "αργά" ή "γρήγορα" ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

Προσωπικά διαλέγω τον ρυθμό που με κάνει να νιώθω άνετα αν είμαι μόνος μου με τη μηχανή ή το ρυθμό του προπορευόμενου αν είμαστε τρενάκι (με δεδομένο πως πάει περίπου με ρυθμό που βολεύομαι)
Αν με πλησιάσει μηχανή το έχω καταλάβει νωρίτερα και στο πρώτο κενό του ανοίγω δρόμο βγάζοντας φλας. Όσο μεγαλύτερη διαφορά ταχύτητας έχουμε από τα αυτοκίνητα τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεθεί το κενό.
Αν πλησιάσω μηχανή που πηγαίνει αργά φρενάρω και δεν κορνάρω, περιμένω και ελπίζω να συμπεριφερθεί όπως εγώ. Αν δεν κάνει άκρη κάπου θα ξαναβρεθεί κενό και θα περάσω.
Θέλω να φτάσω και (λόγω επαγγέλματος) να φτάσω όντας ήρεμος και με χαμηλούς παλμούς.

harris_x
29/12/2024, 09:35
Για τα της διήθησης εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164390

doctor_john
29/12/2024, 09:41
Ευχαριστώ πολύ Ηλία, μου έπεφτε πολύ να τα γράψω Κυριακή πρωί.
Έτσι ξεκινώ και εγώ με τις ελάχιστες (σε ποσοστό δυστυχώς) φορές που ξεφεύγω αν γίνει κάτι ξεκάθαρα εναντίον μου από άλλο οδηγό.

Χρειαζόμαστε περισσότερους "δεσμούς" σαν κοινότητα στο δρόμο.
Δεν ξέρω πως να το περιγράψω καλύτερα, θυμάμαι πχ τουλάχιστον δύο φορές να μου έκαναν χώρο αστυνομικοί ενώ δεν έχω καμία μνήμη για κάποιον που με ενόχλησε πρόσφατα, κάτι σχεδόν αδύνατον τελευταία που έχει αυξηθεί η κίνηση.

spyrval
30/12/2024, 09:50
Σε είδα KLE 500 με καλάθι στο πλάι!

asxetost
31/12/2024, 02:18
Σε είδα κάποια στιγμή μεσημέρι ψες στην αρχή της κατεχάκη προς Καισαριανή με ένα xr(?) να σηκώνεις σουζίδι δίπλα μου και να περνάς από αριστερά το προπορευόμενο όχημα που έκανε αλλαγή λωρίδας, στα λιγα εκατοστά οριακα που είχαν μείνει ανάμεσα στο αμαξι και τον τοίχο, μετά να βγαίνεις τέρμα δεξιά να προσπερνάς και να συνεχίζεις..

Με το μαλακό ρε φίλος, και αύριο θα ξημερώσει ο ήλιος, πιες κανα τσάι που και πού αν είσαι έτσι μόνιμα ο Μάρλευ κάτι ηξερε.
Αν μένει όρθιο πάνω από 4 ώρες να πας νοσοκομείο μην σ'αφής κανά κουσούρι.:winka::p

Dimmanoukas
06/01/2025, 20:31
Σε είδα ρε κατακίτρινο thruxton στην Λιβαδειά και μου έτρεξαν τα σάλια.

Μάλιστα είχες αλλάξει τα clip on με ένα πανέμορφο τιμόνι, ακόμη και η γυναίκα το παραδέχτηκε ότι ήσουν μια ζωγραφιά.

Εάν είσαι από εδώ μέσα κάποιος να το χαίρεσαι και γράψε ένα δύο λόγια

sanctusan
07/01/2025, 09:06
Σε είδα ρε κατακίτρινο thruxton στην Λιβαδειά και μου έτρεξαν τα σάλια.

Μάλιστα είχες αλλάξει τα clip on με ένα πανέμορφο τιμόνι, ακόμη και η γυναίκα το παραδέχτηκε ότι ήσουν μια ζωγραφιά.

Εάν είσαι από εδώ μέσα κάποιος να το χαίρεσαι και γράψε ένα δύο λόγια

Φίλος είναι και όντως το έχει πολύ προσεγμένο!

Δε μιλάμε για το 1200 αλλά το 800άρι, έχει μια διαφορά.

sanctusan
07/01/2025, 09:10
Σας είδα χθες ένα TZR250 και ένα TDR250 κατεβαίνατε στη Βουλιαγμένης!

Δεν φάνηκε να ήσασταν παρέα αλλά ήταν πολύ μεγάλη τύχη να πετύχω 2 τέτοια μηχανάκια στη πένα δίπλα δίπλα!

Το TDR πάταγε κιόλας!

sanctusan
10/01/2025, 18:46
Σε είδα πριν κάνεις το τελευταίο βήμα, μου κλείσεις το δρόμο και καρφωθώ πάνω σου.

Όλοι καλά, μια μελανιά ο καθένας και χωρίς υλικές ζημιές.

Ένα τσούρμο τουρίστες έτρεχαν να περάσουν το δρόμο στη Σταδίου στο ύψος της Κλαυθμώνος ενώ τα αμάξια ήταν σε κίνηση.
Είχα κλειστή ορατότητα γιατί είχα μπροστά δεξιά μου αμάξι, το βλέπω να κόβει σταδιακά και κάνω το ίδιο.
Δε βλέπω κάτι στο δρόμο και συνεχίζω επιφυλακτικά, και την ώρα που είμαι δίπλα στο αμάξι, τους βλέπω να τρέχουν μπροστά μου και να μου κλείνουν το δρόμο.
Την πέταξα κάτω και ευτυχώς δε έπεσα αλλά κατάφερα να ανέβω πεζοδρόμιο και να σταματήσω.Νόμιζα ότι της είχα περάσει το κεφάλι με το τροχό, αλλά ευτυχώς όχι. Αυτή ήταν καλά. Έσκασαν και οι ματάδες από απέναντι και ένας φύλακας του δήμου. Αυτή μου ζητούσε συγνώμη, οι ματάδες και ο φύλακας μου έλεγαν ότι δεν φταίω. Τελικά όλοι είμαστα καλά, και τα σίδερα το ίδιο.

Δυνατό σοκ να νομίζεις ότι σκότωσες άνθρωπο.
Πιο δυνατό από το πραγματικό ατύχημα που είχα.

Bowleno
10/01/2025, 18:56
Σε είδα πριν κάνεις το τελευταίο βήμα, μου κλείσεις το δρόμο και καρφωθώ πάνω σου.

Όλοι καλά, μια μελανιά ο καθένας και χωρίς υλικές ζημιές.

Ένα τσούρμο τουρίστες έτρεχαν να περάσουν το δρόμο στη Σταδίου στο ύψος της Κλαυθμώνος ενώ τα αμάξια ήταν σε κίνηση.
Είχα κλειστή ορατότητα γιατί είχα μπροστά δεξιά μου αμάξι, το βλέπω να κόβει σταδιακά και κάνω το ίδιο.
Δε βλέπω κάτι στο δρόμο και συνεχίζω επιφυλακτικά, και την ώρα που είμαι δίπλα στο αμάξι, τους βλέπω να τρέχουν μπροστά μου και να μου κλείνουν το δρόμο.
Την πέταξα κάτω και ευτυχώς δε έπεσα αλλά κατάφερα να ανέβω πεζοδρόμιο και να σταματήσω.Νόμιζα ότι της είχα περάσει το κεφάλι με το τροχό, αλλά ευτυχώς όχι. Αυτή ήταν καλά. Έσκασαν και οι ματάδες από απέναντι και ένας φύλακας του δήμου. Αυτή μου ζητούσε συγνώμη, οι ματάδες και ο φύλακας μου έλεγαν ότι δεν φταίω. Τελικά όλοι είμαστα καλά, και τα σίδερα το ίδιο.

Δυνατό σοκ να νομίζεις ότι σκότωσες άνθρωπο.
Πιο δυνατό από το πραγματικό ατύχημα που είχα.

Έπαθα πάνω κάτω το ίδιο την περασμένη βδομάδα με μια γριά, στην Ιφιγένειας στην νέα Ιωνία. Ο θεός να φυλάει από τέτοιους πεζούς.....

Bowleno
10/01/2025, 19:27
Σε είδα πριν λίγο στην βόλτα του σκύλου, τρίβλακα ηλίθιε να σταματάς με το πανάκριβο suv σου κολλητά στον κάδο και να προσπαθείς να πετάξεις από το παράθυρο μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών να σκίζεται η σακούλα και να πέφτουν όλα μέσα στο αμάξι!!!:bawl::bawl:
Η φάτσα σου να με κοιτάει σαν χάνος όλα τα λεφτά! Μου έφτιαξες την βραδιά, ακόμα γελάω:bawl::bawl:

peterTHErider
10/01/2025, 19:27
Σε είδα πριν λίγο στην βόλτα του σκύλου, τρίβλακα ηλίθιε να σταματάς με το πανάκριβο suv σου κολλητά στον κάδο και να προσπαθείς να πετάξεις από το παράθυρο μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών να σκίζεται η σακούλα και να πέφτουν όλα μέσα στο αμάξι!!!:bawl::bawl:
Η φάτσα σου να με κοιτάει σαν χάνος όλα τα λεφτά! Μου έφτιαξες την βραδιά, ακόμα γελάω:bawl::bawl:

:bawl::bawl:

spyrval
11/01/2025, 11:52
Σε είδα να οδηγείς σαν μαλ@κω. Δεν το περίμενα, το ότι είχες τον πιτσιρίκο στο μπροστινό κάθισμα και κάπνιζες με κλειστά τα παράθυρα μου φάνηκε τυχαίο.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν σε ρωτάνε για το θηριώδες SUV σίγουρα θα λες "πάνω απ όλα είναι ασφαλές για τα παιδιά".

motojojo
11/01/2025, 16:55
Σε είδα να οδηγείς σαν μαλ@κω. Δεν το περίμενα, το ότι είχες τον πιτσιρίκο στο μπροστινό κάθισμα και κάπνιζες με κλειστά τα παράθυρα μου φάνηκε τυχαίο.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν σε ρωτάνε για το θηριώδες SUV σίγουρα θα λες "πάνω απ όλα είναι ασφαλές για τα παιδιά".

Συνηθως κάτι τέτοιοι τύποι είναι επικίνδυνοι για τους γύρω τους.

kordix
11/01/2025, 17:10
Γλυφάδα καθημερινό πρόβλημα με κατόχους πανακριβων suv κυρίως που θέλουν να πάνε γρήγορα όπου να ναι χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.

Χτες ένας με μια cayenne μου έσπασε τα νεύρα σε μια απόσταση 4 km. Σταμάτησα τι ιχ να περάσει γιατί δεν την παλευα άλλο. Όταν με πέρασε , τον είδα να περνάει στοπ χύμα και παραλίγο να πάρει ένα παπί παραμάζωμα. Μετά πέρασε κόκκινο κτλ. Παίζει να ήταν κάνα λαμόγιο με τους μπράβους μέσα.

Προχτές τα ίδια έκανε μια τύπισσα με mini Cooper μέσα στα στενά της άνω Γλυφάδας.

:mad:

Kepler Fun
11/01/2025, 17:12
Σε είδα κόκκινο παλιό Almera που ερχόσουν αντίθετα, να μου παίζεις τα φώτα την ώρα που πήγαινα στην άκρη αργά αλλά ανάποδα σε μονόδρομο για να χωθώ στον πρώτο κάθετο και να γλιτώσω το τεράστιο μποτιλίαρισμα που είχε στην νόμιμη κατεύθυνση.

Νόμιζα πως θίχτηκες (με το δίκιο σου) και αισθάνθηκα άσχημα γιατί ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που κάνω κάτι τέτοιο.

Όμως με προειδοποιούσες για τους Ζητάδες που είχαν αράξει λίγα μέτρα πιό κάτω και δεν φαινόντουσαν. Έκανα αναστροφή και την σκαπούλαρα.

Ευχαριστώ και μάλλον δεν θα επιχειρήσω άλλη φορά το ίδιο.

AUFGEBRACHT
11/01/2025, 18:49
Σε είδα με το Varadero με τα ανοικτά προβολάκια μέρα μεσημέρι, να αφηνιάζεις μόλις με είδες μπροστά σου, να γκαζώνεις για να με φτάσεις, και μετά να είσαι μόνιμα στο αντίθετο ρεύμα για να προσπερνάς...

Δεν μ΄αρέσει το τσουβάλιασμα, αλλά μετά τους κατόχους TDM, οι έχοντες Varadero παίζουν μόνοι τους για τη 2η θέση καγκουριάς και πουλ μουρ...

bulmont
11/01/2025, 19:10
Ένα τσούρμο τουρίστες έτρεχαν να.........
Την πέταξα κάτω και ... .

Έπαθα πάνω κάτω το ίδιο την περασμένη βδομάδα με μια γριά.....

Καλή η γριούλα ρε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

billyka
11/01/2025, 19:13
Μα ποσο ισχυει αυτο,ειδικα με τους TDMακηδες.Ο αδερφος μου ειχε:lol: αλλα καμια σχεση με καγκουρα.Οι supersportακηδες επισης ειναι φουλ καγκουρες και κομπλεξικοι και μαλωμενοι μεταξυ τους για το ποιος την εχει ποιο μεγαλη,εεε ποιος ειναι ποιο γρηγορος.Ειδικη υποκατηγορια μες τους ssακηδες οι gixxerboys,αλλοι κομπλεξικοι.

Bowleno
11/01/2025, 19:43

:moutza: Δεν είχε "ζουμί" αν αυτό εννοΑς :moutza:

Επιχείρησε να περάσει δρόμο στον οποίο κινούνται ΠΟΛΛΑ φορτηγά άνω των 7,5 τόνων, κοιτάζοντας....τα παπούτσια της!!!!
Αφού δεν βρήκε με το κεφάλι σε κανένα κράσπεδο να με τρέχουν, πάλι καλά να λέμε. θα μπορούσε άνετα να βρεθεί κάτω από ρόδες φορτηγού....
Κωμική μεν εικόνα, καθόλου αστεία όμως! :sick: Δεν το εύχομαι σε κανέναν!

Sotirisxt
11/01/2025, 21:45
Σε είδα με το Opel Astra να σκυλιαζεις γιατί σε πέρασα έξω από την Αράχωβα με το ΧΤ, και στην ευθεία να πλακωνεσαι να με περάσεις και στις στροφές να σε περνάω πάλι..Στην ευθεία φίλε όλοι γρήγοροι είναι στις στροφές είναι το θέμα...

STF
11/01/2025, 21:54
Φίλος είναι και όντως το έχει πολύ προσεγμένο!

Δε μιλάμε για το 1200 αλλά το 800άρι, έχει μια διαφορά.

Πιθανόν το 900άρι εννοείς, μπορεί και να πληκτρολογήθηκε απλά λάθος.

Thruxton 1200 απλή έκδοση μέχρι 2017 = έρωτας μεγάλος!

459414

sanctusan
12/01/2025, 18:21

Εμένα δεν ήταν γριούλα, ήταν αραβική καταγωγής στρουμπουλή 25άρα.
Not bad, not good θα έλεγα

:moutza: Δεν είχε "ζουμί" αν αυτό εννοΑς :moutza:

Επιχείρησε να περάσει δρόμο στον οποίο κινούνται ΠΟΛΛΑ φορτηγά άνω των 7,5 τόνων, κοιτάζοντας....τα παπούτσια της!!!!
Αφού δεν βρήκε με το κεφάλι σε κανένα κράσπεδο να με τρέχουν, πάλι καλά να λέμε. θα μπορούσε άνετα να βρεθεί κάτω από ρόδες φορτηγού....
Κωμική μεν εικόνα, καθόλου αστεία όμως! :sick: Δεν το εύχομαι σε κανέναν!

Και εγώ αν ήμουν με αμάξι, θα της είχα σπάσει τα πόδια. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω αν έχει πάρει το τεποζιτο μου.

Σε είδα με το Opel Astra να σκυλιαζεις γιατί σε πέρασα έξω από την Αράχωβα με το ΧΤ, και στην ευθεία να πλακωνεσαι να με περάσεις και στις στροφές να σε περνάω πάλι..Στην ευθεία φίλε όλοι γρήγοροι είναι στις στροφές είναι το θέμα...

Το νου σου με τους οδηγούς του σαββατοκύριακου Σωτήρη, είναι άσχετοι και επικίνδυνοι.

Πιθανόν το 900άρι εννοείς, μπορεί και να πληκτρολογήθηκε απλά λάθος.

Thruxton 1200 απλή έκδοση μέχρι 2017 = έρωτας μεγάλος!

459414

Ναι το 900αρι, έχεις δίκιο. Καμί σχέση με το 1200 σε ποιότητα και εμφάνιση

bulmont
12/01/2025, 18:36
Σε είδα πιτσιρίκα να προσπαθείς να τσιμπίσεις μεζεδάκι....

459437

AUFGEBRACHT
18/01/2025, 12:39
Σε είδα χτες στη Νέα Ερυθραία, με το premium SUV σου, κατέσφαξες το κόκκινο και από θαύμα δεν σκότωσες τον πεζό με το σκυλί του, που εκείνη την ώρα διέσχιζαν κανονικά τη διάβαση :a52:

Σε είδα κι εσένα μεσήλικα με το ηλεκτρικό πατίνι, τη νέα μάστιγα της κωλοεποχής που ζούμε...αφού δεν το χες, και φαινόταν απ τις κινήσεις σου ότι είσαι αγχωμένος, κάνε ρε άνθρωπε στην άκρη, να περάσουν τα άλλα οχήματα, και εμπόδιζες, και πήγαινες σβηστός, και δεν έκανες άκρη, και κοκάλωσες ξαφνικά το πατίνι μπροστά μου, ούτε προειδοποιητικό στοπ πίσω, ούτε τίποτα...

ptc
18/01/2025, 13:33
Άμα έχει ρόδες κάποιος θα προσπαθεί να πάει γρήγορα μ'αυτό...

459551

husky21
18/01/2025, 14:41
Σας ειδα με τα εργαλεια σας να μου κανετε photobombing:p

459552

459553

Bowleno
19/01/2025, 04:29
Σε είδα πριν λίγο περιπολικό να πηγαίνεις με όσα στον Κηφισό.... Ήταν φανερό ότι ο οδηγός του δεν "το είχε" καθόλου... Μια δεξιά μια αριστερά σε ευθεία κιόλας. Μετά απορούμε πως γίνονται ατυχήματα.

bulmont
19/01/2025, 15:59
Σε είδα σήμερα, έτριψα τα μάτια μου, ξανακοίταξα και δεν
μπορούσα να πιστέψω τι απίστευτο ΜΖ έβλεπα.......

459604

459605

459606

459607

459608

stefanos
19/01/2025, 17:52
TS μοιάζει με etz κινητήρα το ντεπόζιτο δεν μπορώ να το καταλάβω

sanctusan
19/01/2025, 19:38
Σας είδα σήμερα πολλούς και διάφορους

Πρώτη εντύπωση της ημέρας μόλις βγήκα από το σπίτι, τύπος με ένα Ducati του '84, σε χαιρέτησα και σταμάτησες για κουβέντα αλλά το εργαλείο παραπονιόταν έτοιμο να σβήσει(δε κράταγε καλά ρελαντι) και τελικά έφυγες. :beer:

Από αθήνα μέχρι Κόρινθο ένας κουτός με Κ1200 που δεν το πήγαινε αλλά όταν είχε κίνηση έκανε σφήνες νευριασμένος λες και καβάλαγε παπάκι. :moutza:

Πολλές παρέες στο Stork, στη Τραχειά , στην Ερμιόνη και στους δρόμους γενικά, μόλις είδατε παράθυρο στο καιρό να ξαμολιέστε για βόλτα. :vroum:

sanctusan
20/01/2025, 12:33
Σε είδα δώρο ανταπόδοσης για τις μπότες που έστειλα στη Κρήτη!

Ωραίο το τσαντάκι, αλλά αυτή η ρακί είναι αγιασμός!!!

459639

Ευχαριστώ Γιάννη!!!

2stroker
21/01/2025, 12:05
Σας ειδα τη Κυριακη στην βολτα που εκανα προς Αλεποχωρι! Άπειρα μηχανακια,απειροι εντουραδες, πιαστηκε το χέρι μου να χαιρεταω! :lol:
Πάντα τέτοια!! :beer:

pektis
23/01/2025, 08:16
Σε ειδα να βγαινεις στο χυμα τελειως σε λεωφόρο την στιγμη που ερχομασταν απο φαναρι 2 μηχανες και απο πισω αρκετα αυτοκινητα... Ευτυχως δουλεψε το abs και προλαβα να φρεναρω... Σου κορναρα του στυλ ''τι κανεις'' και μου εκανες χειρονομια του στυλ ''τι θες;'' ... Εννοειται βγηκε χωρις φλας, χωρις τιποτα...απλα εκοψε τιμονι και μπηκε με 30 μπροστα αταραχη! Εισαι τυχερη που δεν ειχα ορεξη για καντηλια πρωι πρωι...
Καλό ειναι οταν κανουμε την μ@λακια μας να λεμε και κανενα συγγνωμη ε;

motojojo
25/01/2025, 19:03
Σε ειδα ομορφο ducati ST4s καπου στου Ψυρρή και πάνω που πήγα να φωνάξω "γεια σου Αντρέα"..... δεν ήταν ο Αντρέας.

Volpad
26/01/2025, 09:25
:bawl:

Αμα μας ποτιζετε, πληθαινουμε...

grinderx
26/01/2025, 09:43
Gremlins ειστε; :p

AUFGEBRACHT
26/01/2025, 16:54
Σε είδα φύλακα της τάξης και του νόμου, να έχεις σταθμεύσει το πολιτικό σου αυτοκίνητο πάνω στο δρόμο στην δεξιά πλευρά, πριν ακριβώς τον φωτεινό σηματοδότη, εμποδίζοντας πολύ απλά όσους ήθελαν να στρίψουν δεξιά, να το κάνουν. Σε καταλαβαίνω πάντως, βόλευε σ' εκείνο το σημείο, είναι και η καφετέρια απέναντι...άξιος ο μισθός σου!!!

Tedvj23
26/01/2025, 22:35
Σε είδα σήμερα ξανά στο παρακάτω τοπικ...:a25::vroum::beer:
459743
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135789&page=7&styleid=8

CorpseAlive
26/01/2025, 23:37
Σε είδα σήμερα ξανά στο παρακάτω τοπικ...:a25::vroum::beer:
459743
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=135789&page=7&styleid=8

Ωνσγ εμπ1

svaboda
27/01/2025, 00:14
Μέσ'την καύλα!

byron
27/01/2025, 12:05
Και ο καραγκιόζης της ημέρας.

459747

karellen
27/01/2025, 18:21
Σε είδα,μεσ' στο στυλ,δεν μπορώ να πω.

459750

(Το λαχαΝί είναι πιο έντονο απ' ότι δείχνει)

sanctusan
28/01/2025, 00:25
Σε είδα με F800GS να σου βγαίνει η αλυσίδα, τώρα εξηγείται γιατί βάζουν άξονα στα πιο μεγάλα... :roflmao:

BLiTzER αναμένω 3ο σχόλιο σερί :wave2: