View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ
DoctoR_k6
10/07/2025, 12:35
Μμμμμ, Γκάζι , 14,
ZZR14 μου ήρθε στο μυαλό κατευθείαν.
Απο την κουβεντα προχθες μαλλον... :lol:
Πανε αυτα ειπαμε. Τωρα προσοχη στις καμερες και με το ΑΤ. :cry:
panavour
10/07/2025, 14:02
Σε ειδα και απόρησα... :confused:
463602
Άραγε τι ελκτική ικανότητα εχει για τρέιλερ χωρίς φρενα και τι για τρέιλερ με φρένα;;.
Edit: εντωμεταξύ αυτό δε φρενάρει το βάρος του, θα φρενάρει μαζί με τρέιλερ :cry:
Αυτά συνήθως έχουν μπαγκαζιεριτσες τροχηλατες που δεν υπερβαινουν μαζί με τους τροχους τα 50 κιλά βάρους.Αν πχ ένας αναβατης είναι 75 και η γυναίκα του 50 όλοι μαζί είναι 125. Συν 50 ίσον 175.
Δεν είναι τραγικά περισσότερα.
Εγώ που είμαι 135 μαζί με γυναίκα 65 πάμε στα 200,άρα κάποιος φυσιολογικός με μπαγκαζιερα είναι ελαφρύτερος.
karellen
10/07/2025, 20:01
Σε είδα απέναντί μου πιτσιρικά πρωί πρωί με το πατίνι.
Στένευε ο δρομος σε εκείνο το σημείο και έκοψα λίγο με το αυτοκίνητο για να περάσεις, άρχισες να κουνάς το κεφάλι φωνάζοντας "ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας!!.
Μου έφτιαξες την ημέρα σαλαμπαμπέτσικο!
Σε είδα απέναντί μου πιτσιρικά πρωί πρωί με το πατίνι.
Στένευε ο δρομος σε εκείνο το σημείο και έκοψα λίγο με το αυτοκίνητο για να περάσεις, άρχισες να κουνάς το κεφάλι φωνάζοντας "ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας!!.
Μου έφτιαξες την ημέρα σαλαμπαμπέτσικο!
Κάτι τέτοια σε κάνουν να ελπίζεις ότι δεν χάθηκε (ακόμα) η ελπίδα για την νεολαία.....
doctor_john
11/07/2025, 08:51
Λίγο αργότερα βλέπεις τον καλοστημένο 30άρη δρομέα, με άσπρα πον πον στα αφτια για ηχεία να ζητά συγνώμη ενω κατεβαίνει απο το καπό και ισιώνεις..
Απο την κουβεντα προχθες μαλλον... :lol:
Πανε αυτα ειπαμε. Τωρα προσοχη στις καμερες και με το ΑΤ. :cry:
Κατάντια εντελώς, κλίση για υπερβολική ταχύτητα με Άφρικα 750 :D
RaGe_Raptor
12/07/2025, 18:43
Σας είδα Τούρκοι με 1250 GS & Multi 1200(V2? με τον άσσο στα πλαστικά) , που πάτε να τα βάλετε με το λοκάλι που καβαλάει legendary:bawl:
ο bmwς το πήγαινε πολύ καλύτερα από το ντουκατίστα, αλλά να μου πεις αυτοί οι κόκκινοι όλοι τέτοιοι είναι,μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση :D
όχι εσύ πλιτς, εσύ είσαι γρήγορος.
με το αυτοκίνητο.:cool:
peterTHErider
12/07/2025, 19:47
Σας είδα Τούρκοι με 1250 GS & Multi 1200(V2? με τον άσσο στα πλαστικά) , που πάτε να τα βάλετε με το λοκάλι που καβαλάει legendary:bawl:
ο bmwς το πήγαινε πολύ καλύτερα από το ντουκατίστα, αλλά να μου πεις αυτοί οι κόκκινοι όλοι τέτοιοι είναι,μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση :D
όχι εσύ πλιτς, εσύ είσαι γρήγορος.
με το αυτοκίνητο.:cool:
Με τον άσσο στα πλαστικά πρέπει να είναι v4 pikes peak.
Πάντως νομίζω θα σοκαριστεις όταν πας βόλτα με ντουκατιστες που ξέρουν τι κάνουν...
RaGe_Raptor
12/07/2025, 20:18
Με τον άσσο στα πλαστικά πρέπει να είναι v4 pikes peak.
Πάντως νομίζω θα σοκαριστεις όταν πας βόλτα με ντουκατιστες που ξέρουν τι κάνουν...
Δεν αμφισβητώ. Τα εργαλεία αυτά μπορούν να πάνε πολύ πανω απο τα όρια των συνθηκών του δρόμου, οποτε οποιοδήποτε πλεονέκτημα των ss αμβλυνεται ή κι εξαφανίζεται.
Σε είδα το πρωί, περιμένοντας στο φανάρι, να έρχεσαι επιθετικά δίπλα, μου με το αμάξι. Τρόμαξα μέχρι να κλείσω τη μουσική και να ακούσω τι μου έλεγες.... "Φίλε, τι είναι καλύτερο να καβαλάς; Η μηχανή ή η γκόμενα;" Όταν γύρισα, τον κοίταξα, τον ρώτησα τι είπε, παίζει να άλλαξε καμία δεκαριά χρώματα! "χίλια συγνώμη..... Νόμιζα ότι ήσουν άντρας, χίλια συγνώμη!" και γέλαγε σα χαζός! Φίλε μου έφτιαξες τη μέρα με το σοκαρισμένο βλέμμα και τα μπερδεμένα λόγια σου, όταν κατάλαβες την γκάφα σου! :bawl::bawl:
Manalishi
13/07/2025, 20:51
Σε είδα λαβωμένο αριστερά απο σύρσιμο? ER-6 λευκό μετά το Στορκ, στο σταντ, και απέναντι ενα Οπελ Βεκτρα παλιό , γκρί, με αλαρμ. Είδα και ενα ηλικιωμενο ζεύγος να κάθεται πιό κάτω, στην σκιά ενός πεύκου, μάλλον οι επιβάτες του αμαξιού.
Ελπίζω όλα καλά.
motojojo
14/07/2025, 08:13
Σε είδα χτες βραδυ λίγο πριν τη Μαντρα να κατεβαινεις με το ποδήλατο! Τι γυρευες τέτοια ώρα εκεί με το ποδήλατο;
Και το χειρότερο....ο αμπαλος πίσω σου δεν εκανε κινηση να σε περάσει, παρόλο που από την αντιθετη (που ειχε και 2 λωριδες) δεν ερχόταν κανεις και μας πηγαινε ουσιαστικά αυτός τρενακι.
Σε ειδα στην παραλια...δεν πρεπει να ησουν πανω απο 25.
Μαλλί ισιο από κομμωτήριο, βαμένο πρόσωπο φουλ, ψευτικες βλεφαρίδες...
Ρε κοπελια...σοβαρα τωρα...μηπως μπερδευτηκες και ενω ξεκίνησες για τα μπουζουκια, βρεθηκες κατα λαθος στην παραλια;
https://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE&list=RDyRIMlBoMJXE&start_radio=1
Σε είδα να κείτεσαι νεκρός στην άκρη του δρόμου με τους συντρόφους σου μοτοσικλετιστές να καλούν ασθενοφόρο κλαίγοντας. Σταμάτησα για 5 λεπτά αλλά δεν άντεξα το σκηνικό και έφυγα μην μπορώντας να κάνω και κάτι. Βγήκες Σάββατο πρωί στα βουνά αλλά ο χάρος σε περίμενε στη στροφή μέσα στο φορτηγάκι που ερχόταν απ' την απέναντι μεριά. ( Δεν έφταιγε το φορτηγάκι παρεπιπτόντως).
SeniorCanardo
15/07/2025, 10:49
Σε είδα μπάτσε να ξεκαβαντζώνεσαι πίσω από το δέντρο, με ανάλαφρες, γοργές κινήσεις, που θα ζήλευε και ένα αιλουροειδές, να ελίσσεσαι μέσα στην κίνηση και να φτάνεις στο ένα μέτρο από τον έκπληκτο, ακράνωτο, πεδιλοφόρο σκουτεράκια και να του κάνεις νόημα να περάσει δεξιά.
Από πίσω ακολουθούσε, έτερος μπάτσος με το μπλοκάκι. :a021:
Φίλε σκουτεράκια, μάλλον θα πονέσει αυτό, λίγο πριν τις διακοπές.
Σε είδα σε μια ακρη να στέκεσαι................και δεν αντιστάθηκα στον
πειρασμό να σε φωτογραφίσω.........................................
463722
463723
PSHLOUKOS
16/07/2025, 11:14
Σε είδα μπάτσε να ανάβεις φάρους με το που πέρασα απο μπροστά σου στην ολύμπια οδό γυρνώντας απο Ίσθμια και να γκαζώνεις για να με φτάσεις.
Έπαθα μια μίνι κρίση πανικού μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι είμαι προβλεπέ και πάω με το όριο. Τελικά σε είδα να με προσπερνάς πατημένος και να κυνηγάς κάποιον άλλον δύσμοιρο.
karellen
16/07/2025, 12:13
Σε είδα σε μια ακρη να στέκεσαι................και δεν αντιστάθηκα στον
πειρασμό να σε φωτογραφίσω.........................................
463722
463723
XL-άκι,νεανικές ονειρώξεις,ειδικά το 250.
XL-άκι,νεανικές ονειρώξεις,ειδικά το 250.
Έβγαινε και σε XL - άρα, συνάντησα ένα γυρίζοντας από Μάλτα έξω από την Κοσέντζα :D
463728
karellen
16/07/2025, 17:15
Να και μία με ένα 250.
463733
Αργότερα πήρα το 600 σε μαύρο κόκκινο,μου το έκλεψαν το '86 στους 3 μήνες.Ούτε φωτογραφία δεν είχα προλάβει να βγάλω.
panavour
16/07/2025, 17:27
Ταινία του Δαλιανιδη.Τα τσακαλια.
karellen
16/07/2025, 18:22
Να σου πω δε διαφέρει και πολύ.
Εβγαινε και σε 185, το είχε φίλος το μακρινό 1989
grinderx
16/07/2025, 23:14
Σε είδα Maira με τα παιδάκια σου σήμερα (χθες πλέον) επιστρέφοντας από δουλειά και παιδική χαρά με τον πιτσιρικά και πολύ σας χάρηκα! Να σου ζήσουν :)
alex-kal
17/07/2025, 09:42
Να και μία με ένα 250.
463733
Αργότερα πήρα το 600 σε μαύρο κόκκινο,μου το έκλεψαν το '86 στους 3 μήνες.Ούτε φωτογραφία δεν είχα προλάβει να βγάλω.
Και αν θυμάμαι καλά το χρωστούσες ακόμα..
Σε είδα ξαπλωμένη στο πλάι του δρόμου με το Aprilia scooter μερικά μέτρα πιο κάτω στην ίδια στάση και αυτό.
Σταμάτησα να βοηθήσω, από ότι είπες κάποιος έστριψε αριστερά χωρίς φλας, σε έριξε κάτω και έφυγε. Ευτυχώς κάποιοι συγκράτησαν την πινακίδα.
Είχες χτυπήσει στη μύτη, σαγόνι, γόνατα αλλά ευτυχώς δεν φάνηκε κάτι σοβαρό.
Δεν ήταν η ώρα να αρχίσω το κήρυγμα οπότε θα το κάνω εδώ. Που πάτε ρε κοπελιές με τα εξώπλατα, τα φουστανάκια και open face κράνος μέσα στη ζούγκλα;
karellen
17/07/2025, 10:13
Και αν θυμάμαι καλά το χρωστούσες ακόμα..
Πλέρωνα γραμμάτια για 6 μήνες ακόμα Άλεξ.
(την κλειδαριά που μου χάρισες την έχω ακόμα όμως! ) :a25:
astaroth2
17/07/2025, 14:10
Σε είδα.. να δίνεις από το παράθυρο του αυτοκινητου ένα φρούτο στον εργάτη στα εργα που κάνει ρύθμιση κυκλοφορίας όλη μέρα κάτω απ τον ντάλα ηλιο. Υπάρχει ελπίδα..
Σε είδα να μπαίνεις στην αττική οδό από τα Λιόσια και να πετάς το κυπελάκι
του παγωτού από το παραθυρο του μαύρου φόρντ φόκους........
Δυστυχώς, για εσάς δεν υπάρχει επιστροφή......δεν υπάρχει ελπίδα.........
Κατά τις 20.3ο απόψε, οδηγός - συνοδηγός της γνωστής φυλής...........:(:(
karellen
18/07/2025, 08:24
Σας είδα χθες βράδυ στον Κότσιρα-Πορτοκάλογλου οι μισοί να τραβάτε τη συναυλία με τα κινητά σας.
Θα πάτε σπίτι να το δείτε ύστερα και θα είναι μια κακοφωνία και μια εικόνα της κακιάς ώρας από ένα κινητούλι των 6 ιντσών.
Και το χειρότερο,χάσατε όλη τη μαγεία της βραδυάς,γουδιά όρθια.
sanctusan
18/07/2025, 08:39
Έχω δεί πάνω από 100 συναυλίες στη ζωή μου, όλων των ειδών. Και μιλάω για τις συναυλίες μεγάλου μεγέθους, punk live και εναλλακτικά festival δεν τα συμπεριλαμβάνω.
Δεν έχω τραβήξει πάνω από 1 ώρα βίντεο στο σύνολο τους, μόνο αναμνηστικές φωτογραφίες.
Περνάς καλά στο live και σίγουρα κάποιος κουτός έχει χάσει το live για να τραβήξει το βίντεο για σένα!!!! :beer:
grinderx
18/07/2025, 09:39
Έχω δεί πάνω από 100 συναυλίες στη ζωή μου, όλων των ειδών. Και μιλάω για τις συναυλίες μεγάλου μεγέθους, punk live και εναλλακτικά festival δεν τα συμπεριλαμβάνω.
Δεν έχω τραβήξει πάνω από 1 ώρα βίντεο στο σύνολο τους, μόνο αναμνηστικές φωτογραφίες.
Περνάς καλά στο live και σίγουρα κάποιος κουτός έχει χάσει το live για να τραβήξει το βίντεο για σένα!!!! :beer:
Έτσι ακριβώς κι εδώ! 2-3 αναμνηστικές φωτό κάθε φορά και τέλος. Βίντεο καθόλου.
PSHLOUKOS
18/07/2025, 09:47
Σας είδα χθες βράδυ στον Κότσιρα-Πορτοκάλογλου οι μισοί να τραβάτε τη συναυλία με τα κινητά σας.
Θα πάτε σπίτι να το δείτε ύστερα και θα είναι μια κακοφωνία και μια εικόνα της κακιάς ώρας από ένα κινητούλι των 6 ιντσών.
Μάλλον το κινητό ήταν ο φαν των καλλιτεχνών και όχι ο χρήστης.
Μάστιγα αυτό με τα κινητά στις συναυλίες. Εγώ είμαι τυχερός που είμαι ψηλός, αλλά όποιος ειναι λίγο vertically challenged δυσκολευόταν που δυσκολευόταν παλιά να πιάσει καλή θέα, πλέον είναι αντιμέτωπος απο μία θάλασσα απο τεντωμένα χέρια με κινητά.
PaNick67
18/07/2025, 10:01
Το ιδιο σε οσες συναυλιες εχω παει με τελευταια του Μαλαμα στην Ριζουπολη. Ζουν διαμεσου της οθονης του κινητου. Καποτε αναβαμε αναπτηρες στις συναυλιες, τωρα αναβουμε κινητα. Τι να πεις
Τι βλεπω; Χαρουλης στις 8/8 και Πασχαλιδης στις 9 στο παρκο κυκλοφοριακης αγωγης; :a33:
karellen
18/07/2025, 10:06
Θα γίνει πανίκουλας Νίκο,κατέβα.
grinderx
18/07/2025, 10:08
Το ιδιο σε οσες συναυλιες εχω παει με τελευταια του Μαλαμα στην Ριζουπολη. Ζουν διαμεσου της οθονης του κινητου. Καποτε αναβαμε αναπτηρες στις συναυλιες, τωρα αναβουμε κινητα. Τι να πεις
Εδώ οι άλλοι τραβάνε τα παιδιά τους βίντεο από τα κινητά στις διάφορες εκδηλώσεις τους παρουσία επαγγελματικής βιντεοσκόπησης, αντί να ευχαριστηθούν τις στιγμές που δεν ξανάρχονται! :a018: :a018: :a018:
karellen
18/07/2025, 10:15
Ένα Πάσχα έτυχα Κέρκυρα,είδατε το βράδυ της Αναστάσεως που ρίχνουν πολλά βεγγαλικά,άπειρα βεγγαλικά και για πολλή ώρα,υπερθέαμα,γεμίζει ο ουρανός χρώματα!
Καθόμουν λοιπόν και τράβαγα με την κάμερα να τα προλάβω όλα,να κάνω ζουμ,να πιάσω τα πιο καλά κομμάτια του ουρανού κλπ. κλπ.
Όταν τελειωσε όλο το σκηνικό συνειδητοποίησα ότι δεν κατάλαβα τελικά τίποτα και λέω μέσα μου 'τι μ*λάκας είσαι,έχασες όλη το θέαμα' !
Την επόμενη χρονια (γιατί ξαναπήγα) έκατσα και τα απόλαυσα με ανοιχτό το στόμα σαν χάνος. :lol:
SeniorCanardo
18/07/2025, 10:49
Αυτό που δεν πιάνεται ρε "μπαρμπάδια" είναι ότι τη σήμερον και κυρίως για τα καμάρια σας, ο ψηφιακός κόσμος είναι ο πραγματικός, το ψηφιακό αποτύπωμα είναι ουσιαστικά η νέα εμπειρία, η ψηφιακή αποδοχή (likes, vrooms), είναι αυτή που καθορίζει την αξία του γεγονότος.
Και όπως προέβλεψε και ο "σχωρεμένος" έφτασε η εποχή που "η ρέπλικα, έχει μεγαλύτερη αξία από το αυθεντικό".
Αν με κεράσετε 3-4 μπυρίτσες (κανονικές όχι ψηφιακές) μπορώ να το αναλύσω επί μακρόν. :bawl:
motojojo
18/07/2025, 10:51
Αυτό που δεν πιάνεται ρε "μπαρμπάδια" είναι ότι τη σήμερον και κυρίως για τα καμάρια σας, ο ψηφιακός κόσμος είναι ο πραγματικός, το ψηφιακό αποτύπωμα είναι ουσιαστικά η νέα εμπειρία, η ψηφιακή αποδοχή (likes, vrooms), είναι αυτή που καθορίζει την αξία του γεγονότος.
Και όπως προέβλεψε και ο "σχωρεμένος" έφτασε η εποχή που "η ρέπλικα, έχει μεγαλύτερη αξία από το αυθεντικό".
Αν με κεράσετε 3-4 μπυρίτσες (κανονικές όχι ψηφιακές) μπορώ να το αναλύσω επί μακρόν. :bawl:
:beer:
(εγω μονο ψηφιακη εχω) :p
karellen
18/07/2025, 10:52
463769
mikRRopixel
18/07/2025, 16:00
Σε είδα χθες, στην Αττική οδό περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ Skoda Octavia, να με προσπερνάς από δεξιά, κινούμενο στη ΛΕΑ με τουλάχιστον 200 χλμ/ώρα - στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, λίγο μετά την έξοδο Ασπροπύργου. Εγώ πήγαινα στη δεξιά λωρίδα κύριος με 95 χλμ/ώρα πάνω στο GROMάκι και η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να σε δω ή να ακούσω τη σειρήνα, με τέτοια ταχύτητα που κουβάλαγες. Τρόμαξα τόσο πολύ και το μηχανάκι έκανε τέτοιες ταλαντώσεις από τον αέρα και την τόσο μεγάλη διαφορά ταχύτητας κατά την προσπέραση που τελικά νιώθω τυχερός που δεν έχασα τον έλεγχο. Η φάση είναι ότι δεν είχε μεγάλη ροή ο δρόμος εκείνη τη στιγμή για να κινείσαι στη ΛΕΑ, να πω δηλ ότι προσπαθούσες να γλιτώσεις κίνηση. Θα μπορούσες να κινείσαι στην αριστερή λωρίδα με μεγαλύτερη ασφάλεια, δεδομένης της ροής που είχε ο δρόμος εκείνη τη χρονική στιγμή.
Σε είδα χθες, στην Αττική οδό περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ Skoda Octavia, να με προσπερνάς από δεξιά, κινούμενο στη ΛΕΑ με τουλάχιστον 200 χλμ/ώρα - στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, λίγο μετά την έξοδο Ασπροπύργου. Εγώ πήγαινα στη δεξιά λωρίδα κύριος με 95 χλμ/ώρα πάνω στο GROMάκι και η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να σε δω ή να ακούσω τη σειρήνα, με τέτοια ταχύτητα που κουβάλαγες. Τρόμαξα τόσο πολύ και το μηχανάκι έκανε τέτοιες ταλαντώσεις από τον αέρα και την τόσο μεγάλη διαφορά ταχύτητας κατά την προσπέραση που τελικά νιώθω τυχερός που δεν έχασα τον έλεγχο. Η φάση είναι ότι δεν είχε μεγάλη ροή ο δρόμος εκείνη τη στιγμή για να κινείσαι στη ΛΕΑ, να πω δηλ ότι προσπαθούσες να γλιτώσεις κίνηση. Θα μπορούσες να κινείσαι στην αριστερή λωρίδα με μεγαλύτερη ασφάλεια, δεδομένης της ροής που είχε ο δρόμος εκείνη τη χρονική στιγμή.
Εχουμε ολους τους οδηγους αυτοκινητων που οδηγανε τερμα αριστερα ασχετως ταχυτητας ,εχουμε και τους μπατσους να πηγαινουν ταπα τερμα δεξια.
Αμα επεφτες,μπορει και να μην σταματαγανε καθολου...
Αλφαδια!