Σύνδεση

View Full Version : ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37

mikes
28/01/2025, 18:27
.....τώρα εξηγείται γιατί βάζουν άξονα στα πιο μεγάλα...

.....ο οποιος ειναι κατασκευασμενος με τετοιο τροπο ωστε να σπαει.... :roflmao: :p

Tsber
29/01/2025, 10:31
Σε είδα Himalayan 450 στη γειτονιά μου και αναρωτιόμουν πάλι τι μέρος του λόγου είσαι :hmm:

Παράξενο μηχανάκι είσαι, σαν υπερυψωμένο τσόπερ με 21άρη τροχό και ψηλό φτερό μπροστά...

Μπορεί να είσαι παράξενο αλλά τουλάχιστον δε φαίνεται να αντιγράφεις τίποτα άλλο!

doctor_john
29/01/2025, 10:44
Σε βλέπω multi πρώτης γενιάς να παρκάρεις στην γειτονιά μου και θυμάμαι το σοκ και τις προσπάθειες - διάβασμα που έριξα το '03..
Πολύ ωραίο 20 χρόνια μετά.

Mastrojohnny
29/01/2025, 11:47
Σε είδα Himalayan 450 στη γειτονιά μου και αναρωτιόμουν πάλι τι μέρος του λόγου είσαι :hmm:

Παράξενο μηχανάκι είσαι, σαν υπερυψωμένο τσόπερ με 21άρη τροχό και ψηλό φτερό μπροστά...

Μπορεί να είσαι παράξενο αλλά τουλάχιστον δε φαίνεται να αντιγράφεις τίποτα άλλο!
Εντωμεταξύ στο ελληνικό σάιτ γράφει ότι έχει 21 τροχό πίσω και 17 μπροστά και σου φαίνεται παράξενο όπως είναι κανονικό :lol:

motojojo
29/01/2025, 15:34
Σε ειδα σημερα να κατεβαζεις φορτωμένο το παλετοφόρο απο το φορτηγό (με εκεινη την υδραυλικη ραμπα) και να μην μπορείς να το ανεβάσεις στο πεζοδρόμιο κοιτώντας με απορία γυρω-γύρω τι να κάνεις να το ανεβάσεις.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι είχες παρκάρει το φορτηγό ΑΚΡΙΒΩΣ επάνω στις διαβάσεις πεζών και στη ραμπα που υπάρχει εκεί.

Θύμα της ίδιας σου της μαλακιας. :lol:

doctor_john
31/01/2025, 18:24
Σας είδα μαζεμένους στο πίσω μέρος βενζιναδικου και απόρησα.
Δεν πήρα χαμπάρι γιατί φαινόσασταν καλα.
Χρειάστηκε να δω τον βενζινά να τσεκαρει την λεωφόρο για να φύγετε και τότε κατάλαβα :lol:

Bowleno
31/01/2025, 18:36
Σας είδα μαζεμένους στο πίσω μέρος βενζιναδικου και απόρησα.
Δεν πήρα χαμπάρι γιατί φαινόσασταν καλα.
Χρειάστηκε να δω τον βενζινά να τσεκαρει την λεωφόρο για να φύγετε και τότε κατάλαβα :lol:

Δεν φορούσαν κράνος; :lol:

Tedvj23
31/01/2025, 21:52
Δεν φορούσαν κράνος; :lol:

:bawl::bawl:

AUFGEBRACHT
01/02/2025, 12:53
Σε είδα με το Hayabusa στο κέντρο της πόλης να κάνεις παντιλίκια, εννοείται ακράνωτος και με αθλητικό παπουτσάκι, κλασικός αρχέγονος μαλακοκάγκουρας δηλ...

thunder ace
01/02/2025, 13:03
Σε είδα με το Hayabusa στο κέντρο της πόλης να κάνεις παντιλίκια, εννοείται ακράνωτος και με αθλητικό παπουτσάκι, κλασικός αρχέγονος μαλακοκάγκουρας δηλ...

Οπως καποτε ολοι μας δλδ

AUFGEBRACHT
01/02/2025, 16:16
[/COLOR]
Οπως καποτε ολοι μας δλδ

Όχι όλοι μας φίλτατε.

viper1
02/02/2025, 20:39
Σε είδα να στέκεσαι δίπλα από το Suzuki το οποίο ήταν σφηνωμένο στην μπαριέρα στον δρόμο για Επίδαυρο
Σταμάτησα σε ρώτησα σε είδα. Την έβγαλες καθαρή φίλε. Το Suzuki όχι όμως……αλλά τα σίδερα ξαναγίνονται

karellen
06/02/2025, 09:02
Σε είδα αλήτη να μου ρχεσαι με το μηχανάκι 8 η ώρα το πρωί με το κοντομάνικο!
-Καλημέρα Νίκο,έχουμε ψυχρούλα σήμερα ε;

Στο τσακ μου ρθε να σε πλακώσω στα σκαμπίλια :tooth:

harris_x
06/02/2025, 09:20
Σε είδα αλήτη να μου ρχεσαι με το μηχανάκι 8 η ώρα το πρωί με το κοντομάνικο!
-Καλημέρα Νίκο,έχουμε ψυχρούλα σήμερα ε;

Στο τσακ μου ρθε να πλακώσω στα σκαμπίλια :tooth:

:lol:

Κωλοπαίδια τι περιμένεις :lol:

o_gavros
07/02/2025, 21:30
σε είδα να σφάζεις το κόκκινο μπροστά μας, μεσούσης της διασταύρωσης να καταλαβαίνεις τι έκανες,να στραμπουλάς το SUV σου με φρένο και να στρίβεις τελικά χωρίς αρχικά να το σκοπεύεις.ήμασταν 3 μηχανάκια στο φανάρι,θα μας έπαιρνες όλους αμπάριζα!
σε κυνήγησα γιατί,...γιατί έπρεπε γαμωτο.
τουλάχιστον κατάλαβες τη μαλακια σου και είχες σωστό ύφος.
πολύ σημαντικό για την αποκλιμάκωση.

ο άλλος ο γάιδαρος προχθές,αντί συγνώμης, μου την είπε και ζήτησε και τα ρέστα.
ρε γαμημενοι κλωτσες που θέλετε...

kordix
08/02/2025, 07:29
Σε είδα και σε άκουσα με τον αερό - ελαιοψυκτο Ζέφυρο 750 στην Καισαριανή σε κατάσταση πιπίλα και η καρδιά μου ανέβασε στροφές στα κόκκινα και ένα σαλάκι έτρεξε στα χείλη.

ΜΗΧΑΝΑΡΑ

sanctusan
08/02/2025, 12:10
σε είδα να σφάζεις το κόκκινο μπροστά μας, μεσούσης της διασταύρωσης να καταλαβαίνεις τι έκανες,να στραμπουλάς το SUV σου με φρένο και να στρίβεις τελικά χωρίς αρχικά να το σκοπεύεις.ήμασταν 3 μηχανάκια στο φανάρι,θα μας έπαιρνες όλους αμπάριζα!
σε κυνήγησα γιατί,...γιατί έπρεπε γαμωτο.
τουλάχιστον κατάλαβες τη μαλακια σου και είχες σωστό ύφος.
πολύ σημαντικό για την αποκλιμάκωση.

ο άλλος ο γάιδαρος προχθές,αντί συγνώμης, μου την είπε και ζήτησε και τα ρέστα.
ρε γαμημενοι κλωτσες που θέλετε...

Μη μαλώνετε...

pektis
08/02/2025, 19:01
Εγω με τοσα που βλεπω καθε μερα...δεν ασχολουμαι πλεον!!!
(Μαλλον απο τυχη ζουμε!)

taisteal
10/02/2025, 15:34
Σε είδα και περιμένω να σε οδηγήσω
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι μηχάνημα είσαι
459919

caesarsk
11/02/2025, 09:21
Δεν σε είδα συρματόσχοινο στο βουνό...με είδες όμως εσύ και με έβαλες σημάδι!

Με πέτυχες ρε!

Bowleno
11/02/2025, 09:24

Με πέτυχες ρε!

Αούτς....ελπίζω όλα καλά, Σοφιανέ....

harris_x
11/02/2025, 09:32

Με πέτυχες ρε!

φακ :eek:

όλα καλά;;;;

STF
11/02/2025, 23:29
Σε είδα και περιμένω να σε οδηγήσω
Είμαι πολύ περίεργος να δω τι μηχάνημα είσαι
459919

Γράψε εντυπώσεις.

Tsber
12/02/2025, 10:35
Σε είδα γερανέ της τροχαίας να σέρνεις το μισοφορτωμένο στην πλατφόρμα αυτοκίνητο με το χειρόφρενο τραβηγμένο και τους πίσω τροχούς μπλοκαρισμένους να σφυρίζουν!

Από τη μία χάρηκα για τον οδηγό που είχε παρκάρει ελεεινά πάνω σε ράμπα, από την άλλη λυπήθηκα για τα λάστιχα που μέχρι να φτάσετε στη μάντρα θα γίνουν πλακέ.

Είμαι πολύ πονόψυχος τελικά; :hmm:

Άτιμη mechanical sympathy...

o_gavros
12/02/2025, 12:37
πσυχούλα είσαι ρε μπαγασα :p

McGyver
13/02/2025, 08:00
Σε είδα πριν από λίγο motojojo στο κέντρο και σε αναγνώρισα από τα moto.gr καλούδια στο Bandit :)

Καλημέρα κι εδώ!

:beer::beer::beer:

motojojo
13/02/2025, 09:27
Μια απροσδοκητη κι ευχάριστη συνάντηση στο φανάρι! Αν και αργησα να σε καταλάβω :a05:

Κι εγω χάρηκα που σε είδα Θωμά! :D

Tsber
13/02/2025, 09:58
πσυχούλα είσαι ρε μπαγασα :p

Ήταν θεϊκό σημάδι - δοκιμασία του εύρους του ελέους μου :lol:

Το οποίο εξαντλήθηκε το ίδιο απόγευμα όταν...

...σε είδα, χειρώνακτα, να σταματάς με ζηλευτή ακρίβεια πάνω στις λευκές ρίγες της διάβασης, παρκάρισμα κανονικό όμως!

Από τη μία μεριά της διάβασης εγώ και μια γιαγιά, από την άλλη μητέρα με παιδικό καροτσάκι :mad:

Το καλύτερο ήταν ότι η διάβαση ήταν ανηφορική και πίσω σου κανένας, και το μόνο που έπρεπε να κάνεις για να επανασυνδεθείς με ένα υποτυπώδες επίπεδο ανθρώπινης αξιοπρέπειας ήταν να σηκώσεις μερικά χιλιοστά το πόδι σου από το φρένο και να τσουλήσεις προς τα πίσω...

Αλλά έλα μωρέ τώρα, είχες και ένα κινητό να τσεκάρεις :moutza:

mikes
13/02/2025, 17:49

...σε είδα, χειρώνακτα, να σταματάς με ζηλευτή ακρίβεια πάνω στις λευκές ρίγες της διάβασης, παρκάρισμα κανονικό όμως!

Από τη μία μεριά της διάβασης εγώ και μια γιαγιά, από την άλλη μητέρα με παιδικό καροτσάκι :mad:

Το καλύτερο ήταν ότι η διάβαση ήταν ανηφορική και πίσω σου κανένας, και το μόνο που έπρεπε να κάνεις για να επανασυνδεθείς με ένα υποτυπώδες επίπεδο ανθρώπινης αξιοπρέπειας ήταν να σηκώσεις μερικά χιλιοστά το πόδι σου από το φρένο και να τσουλήσεις προς τα πίσω...

χαλαρα ανεβαινα και περναγα πανω απ'το καπο του...

Tsber
13/02/2025, 19:47
χαλαρα ανεβαινα και περναγα πανω απ'το καπο του...

Ψηλό Cayenne ήταν, όλως τυχαίως, αλλά ναι, σε καταλαβαίνω απόλυτα.

STF
13/02/2025, 20:38

Κάθε μέρα όταν παίρνω τον γιο μου από το Δημοτικό σχολείο "γονείς" (γυναίκες κι άντρες) παρκάρουν πάνω στη διάβαση του σχολείου γιατί δε θέλουν να παρκάρουν 100 μέτρα παραπέρα. Βαρέθηκα να τσακώνομαι και να είμαι ο περίεργος. Παρ' όλα αυτά εκνευρίζομαι και δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά άχυρα έχουν αντί για μυαλό.

Tsber
13/02/2025, 21:58
Κάθε μέρα όταν παίρνω τον γιο μου από το Δημοτικό σχολείο "γονείς" (γυναίκες κι άντρες) παρκάρουν πάνω στη διάβαση του σχολείου γιατί δε θέλουν να παρκάρουν 100 μέτρα παραπέρα. Βαρέθηκα να τσακώνομαι και να είμαι ο περίεργος. Παρ' όλα αυτά εκνευρίζομαι και δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά άχυρα έχουν αντί για μυαλό.

Δίνουν το "καλό" παράδειγμα Στέφανε :rolleyes:

AUFGEBRACHT
14/02/2025, 16:37
Σε είδα τελευταία στιγμή -πριν στρίψω δεξιά- κωλοτσογλάνι με το ηλεκτρικό πατίνι, να χώνεσαι στα ελάχιστα εκατοστά ανάμεσα στο αμάξι και στο πεζοδρόμιο. Εννοείται το πατίνι ούτε φώτα, ούτε τίποτα, τα άκουσες τα γαλλικά σου, την επόμενη φορά, με κάποιον άλλο, δυστυχώς δεν θα είσαι τόσο τυχερός, σε βλέπω γραφικό στην εκπομπή του Ευαγγελάτου...

Bowleno
14/02/2025, 22:44
Σε είδα σήμερα Μαιρα στην Λεωφόρο Ηρακλείου με την στολή της δημοτικής να τσεκουρώνεις τον κόσμο...:D

Vassilis
16/02/2025, 20:49

Καλά κλασσικο φαινόμενο οχήματα και 2 και 4 τροχών να σταματάνε πάνω στις διαβάσεις. Ουγκανοι εντελώς

sanctusan
17/02/2025, 09:02
Σε είδα στον Υμμητό ενώ καθόμουν σε παγκάκι με θέα, να περνάς με ρδέλο σου και μπαντιλίκια και να μας έρχονται τα χαλίκια στη μούρη.

Η μαμάκα σου άκουσε πολλά για το λαλάκα που έφερε στη ζωή.

caesarsk
17/02/2025, 09:03
Αούτς....ελπίζω όλα καλά, Σοφιανέ....

Τώρα όλα καλά...τέσσερα ράμματα στο άνω χειλος και δεκαπεντε μέρες με κολλάρο

Bowleno
17/02/2025, 09:14

:uplate::uplate::uplate: Περαστικά ρε μαν!
Που διάολο το πέτυχες αυτό;

Tsber
17/02/2025, 10:00

Καλή ανάρρωση και ποτέ ξανά τέτοια γκαντεμιά!

grinderx
17/02/2025, 10:09
Περαστκά!

ptc
17/02/2025, 15:26
Σε είδα να μου βγάζεις την ψυχή για να συνεννοηθούμε. Τελικά άκρη δε βγήκε. :cry:

460091

Nostradamus
17/02/2025, 16:03
Απο ναυτικο ? :cry:

Αν ειναι baTlax παντως μπορει και να ειναι dAnlop... ποτε δεν ξερεις..

pektis
17/02/2025, 19:14
Σα είδα χθες στην ψησταρια να μου πιάνεις κουβέντα για το vfr...
Κλασική ιστορία...:D

ptc
17/02/2025, 21:11
Απο ναυτικο ? :cry:

Αν ειναι baTlax παντως μπορει και να ειναι dAnlop... ποτε δεν ξερεις..

Κλασικη περιπτωση ba-Βλαξ βασικα. :lol:

Maira
18/02/2025, 08:05
Σε είδα σήμερα Μαιρα στην Λεωφόρο Ηρακλείου με την στολή της δημοτικής να τσεκουρώνεις τον κόσμο...:D

Και δεν ήμουν και στα πολύ καλά μου! :bawl:
:beer:

Peterjackson
19/02/2025, 09:02
Σε είδα στο φανάρι στην Δωδώνης με το versys το 1000αρι να με ρωτάς αν είμαι εντάξει, επειδή έπαιζα με την μπροστινή ανάρτηση. Τα είπαμε λίγο για το δικό σου και το δικό μου.
Ένιωσα κι εγώ μέρος του creed :D

STF
23/02/2025, 22:02
Σε είδα με το πανέμορφο Ducati Streetfighter από τη Πατησίων μέχρι την Φιλλελήνων όπου σε έχασα! Κούκλα, αν μας διαβάζεις να τη χαίρεσαι!
:beer:

AUFGEBRACHT
24/02/2025, 16:42
Σε είδα τύπισσα, να σταματάς ΠΑΝΩ στη διάβαση, να βάζεις αλάρμ, να βγαίνεις με την τσιγαρούμπα σου ανέμελη από το αυτοκίνητο, για να βγάλεις λεφτά από το ΑΤΜ απέναντι...

motojojo
24/02/2025, 19:15
Σε είδα τύπισσα, να σταματάς ΠΑΝΩ στη διάβαση, να βάζεις αλάρμ, να βγαίνεις με την τσιγαρούμπα σου ανέμελη από το αυτοκίνητο, για να βγάλεις λεφτά από το ΑΤΜ απέναντι...

Ναι αλλά απέναντι πέρασε από τις διαβάσεις.

zephyr1
25/02/2025, 10:17
Σε ειδα γυρω της 10:00 το πρωι περιφεριακο Υμητου με Ζ 1000 ,στις στροφες μετα το τουνελ για αεροδρομιο,ξαπλωμενο με της αισθησεις σου ,σου ειχαν δεσει το ποδι και φαινοσουν μια χαρα.

Ειχε πολλες υγρασιες ο δρομος...

Panos760
04/03/2025, 23:09
Πριν κάνα μήνα έκανα μια βόλτα από Πολυτεχνειούπολη ως την Πεντέλη, μια διαδρομή που σε αρκετά σημεία έχει άνετες ευθείες κ μπορεί κάποιος να αναπτύξει μεγάλες ταχύτητες.
Δεν παρασύρθηκα κ εξακολούθησα να κινούμαι με 55-58 χ .α.ω κοντερίσια, αφού πάντα είμαι υποψιασμένος.
Ξαφνικά, βλέπω στα 200 μέτρα μπροστά μου ένα μπλε αμάξι να βγαίνει από γκαράζ σπιτιού χωρίς να ελέγξει καθόλου τον δρόμο.
Σε κλάσμα δευτερολέπτου επεξεργάστηκα σενάριο να φρενάρω αμέσως κ ταυτόχρονα να τον αποφύγω από αριστερά, αφού ο δρόμος ήταν ελεύθερος.
Ήθελα όμως, για το γαμωτο, να ξυπνήσω από τον μακάριο ύπνο τον οδηγό του αμαξιού κ έτσι άρχισα να κορνάρω, ενώ έκοψα λίγο ταχύτητα.
Τελικά ο οδηγός με το τρίτο κορνάρισμα κοκκαλωσε κ σταμάτησε λίγα εκατοστά δίπλα μου, ενώ τελικά δεν χρειάστηκε να φρενάρω.

460461

Αν πήγαινα με τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων, δεν θέλω να φανταστώ τι θα είχε γίνει, ή μάλλον, ξέρω, αφού βλέπω τροχαία πολύ συχνά.
Αυτό είναι το βιντεάκι.
Χαμπάρι δεν πήρε ο οδηγός.

https://youtu.be/0W2JUR3ormg?si=XxXEyXkvqmv6pyv3

harris_x
09/03/2025, 20:03
Congate, σε ειδα στον κυκλικό κόμβο στη μάνδρα και μετα στο βίντεο να γλυτώνεις στο παρα 5 τη μετοπικη με αυτοκίνητο.

Αν θες πες μου να σου το στείλω.

Πρόσεχε δικε μου, δεν θα είσαι πάντα το ίδιο τυχερός ;)

CorpseAlive
10/03/2025, 09:27
Είχα καιρό να πάρω το μηχανάκι για να πάω στην δουλειά.

Σας είδα όμως να παραμένετε στο ίδιο επίπεδο ηλιθιότητας.
Αν ποτέ αποφασίσω να γίνω εισαγγελέας, θα γεμίζω τα αυτόφωρα πινάκια μόνο στο πήγαινε έλα από το σπίτι μου.

Μαλάκα μου ο άλλος είχε legit Tablet και έβλεπε ΤΑΙΝΙΑ στην Αλεξάνδρας. Απίστευτο.

PaNick67
10/03/2025, 13:04

Αν ποτέ αποφασίσω να γίνω εισαγγελέας, θα γεμίζω τα αυτόφωρα πινάκια μόνο στο πήγαινε έλα από το σπίτι μου.

Μαλάκα μου ο άλλος είχε legit Tablet και έβλεπε ΤΑΙΝΙΑ στην Αλεξάνδρας. Απίστευτο.

Στο ευχομαι, θελει τρελο διαβασμα ομως αλλα θα πρεπει να τους συλλαμβανει καποιος ή να τους γραφει εστω κληση. Κι οπως θα παρατηρεις δεν..

harris_x
10/03/2025, 13:13
Ναι, τι;

Και τι να κάνει ο άνθρωπος στη κίνηση;
Να ακούει μουσική;
Αφου μπορεί να δει τη σειρά του, τι πρόβλημα έχεις εσυ;

Περίεργος είσαι ρε φίλε... :a022:

Panos76
10/03/2025, 13:22
Ναι, τι;

Και τι να κάνει ο άνθρωπος στη κίνηση;
Να ακούει μουσική;
Αφου μπορεί να δει τη σειρά του, τι πρόβλημα έχεις εσυ;

Περίεργος είσαι ρε φίλε... :a022:

Ειδικά αν ήταν σε σκούτερ, ουδέν μεμπτόν. :D

harris_x
10/03/2025, 13:31
Ειδικά αν ήταν σε σκούτερ, ουδέν μεμπτόν. :D
Τι διακρίσεις είναι αυτές ρε φίλε;
Ό,τι και να οδηγείς μπορείς με τη σημερινή τεχνολογία να δεις τη σειρά σου, ειδήσεις, γιατι όχι; Να ενημερωθείς όσο πήζεις στην κίνηση, ουδέν το μεμπτόν :look:

CorpseAlive
10/03/2025, 14:24

... Μην μου το εύχεστε ρε παίδες, δεν το θέλω (τουλάχιστον ακόμα).
Ευχαριστώ πάντως.

zephyr1
10/03/2025, 16:45
Σε ειδα Ζητα να συνοδευεις 2 κλουβες ματ στης αλεξανδρας και να σταματας τα φαναρια για να περασουν,σας περασα αφου φυγατε και ηρθες κολλησες διπλα στο τιμονι μου και νοημα κανε δεξια ,εκανα δεξια σταματησα και εφυγες.:cry:

Δεν καταλαβα τι ηταν αυτο,με συνετισες,με βοηθησες να γινει καλυτερη η μερα μου,η να γινω καλυτερος οδηγος? :moutza:

doctor_john
11/03/2025, 07:53
Στους Αγ Αναργύρους χθες το βράδυ με 6? 8? φώτα αναμμένα, να στραβωνεις και τους απέναντι και εμάς που ήμασταν στο ίδιο ρεύμα..

Τι χρειάζεται για να καταλάβεις ότι ενοχλείς πολύ;

Σήματα, φωνές, βρισιδια από το σύνολο και οι υπόλοιποι να μένουμε στο φανάρι για να κατευνάσουμε όσους εκνεύρισες..

grinderx
11/03/2025, 14:42
Σε είδα χθες το βράδυ στο φανάρι πριν στρίψω για Le Roi δικάβαλος πάνω στην RE Hunter 350 σου. Αλληλοκοιταχτήκαμε μέχρι που άνοιξα τη ζελατίνα του κράνους μου και σου είπα:

«Γ@μ@ει η RE!!!»

Καλούς δρόμους να έχεις :)

PSHLOUKOS
11/03/2025, 14:48
Σε είδα να περνάς μέσα απο τη μέση του δρόμου ενω τα αυτοκίνητα ηταν σταματημένα και εγώ έκανα διήθηση και να μην γυρνάς καν να κοιτάξεις. Πονόδοντο και ωτίτιδα κάθε μέρα εύχομαι :mad:

PortisHead
12/03/2025, 10:12
... Μην μου το εύχεστε ρε παίδες, δεν το θέλω (τουλάχιστον ακόμα).
Ευχαριστώ πάντως.
Μολις με το καλο γίνεις, θα σου ερθουν και οι οδηγιες τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανεις.
(Συνταξιουχος Προεδρος Εφετων συγγενης...)

Manalishi
12/03/2025, 10:36
Μολις με το καλο γίνεις, θα σου ερθουν και οι οδηγιες τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανεις.

Spam on:

Α ρε Ανεξαρτητη Δικαιοσύνη!!!

Spam off

Tsber
12/03/2025, 11:33
Σε είδα να μου κόβεις τη χολή με το εντελώς αθόρυβο ηλεκτρικό σου BID ή κάτι τέτοιο και μάλιστα μέσα σε πεζόδρομο :rolleyes:

Ρε άνθρωπε του Θεού, αφού ξέρεις ότι δεν ακούγονται ούτε τα λάστιχα σου που κυλάνε, πάτα μια κόρνα πριν φτάσεις πέντε πόντους από την πλάτη μας!

CorpseAlive
12/03/2025, 11:49
Spam on .
Και ο ουρανός είναι μπλε.

Θεωρώ ότι θα κάνω παρέα με κάτι μάρτυρες ενός ακυβέρνητου καραβιού αν γίνω ποτέ εισαγγελέας...

Spam off.

o_gavros
12/03/2025, 12:23
μη δείτε δύο ατυχήματα να συμβαίνουν, αμέσως με την κακεντρέχεια...

karellen
13/03/2025, 07:43
Η συζήτηση περί πεζόδρομων μετεφέρθη στον Καφενέ.
Συνεχίζουμε εδώ τα 'Σε Είδα' :smokin:

CorpseAlive
17/03/2025, 10:47
Σε είδα χθες πιτσιρικά με την κοπέλα σου, στον Αγ. Ιερόθεο , να μας θεωρείς όλους ηλίθιους που περιμέναμε πίσω από αυτοκίνητο που ήθελε να στρίψει αριστερά και να κάνεις προσπέραση από αριστερά , επί του αντίθετου ρεύματος, αποφεύγοντας για ΧΙΛΙΟΣΤΑ το προπορευόμενο όχημα που έστριβε αριστερά.

Είσαι πολύ τυχερός και πολύ μαλάκας ταυτόχρονα. Αν ο άνθρωπος δεν σε έβλεπε τελευταία στιγμή με την ταχύτητα που είχες , θα έχανε το πόδι της η κοπέλα σου.

Όταν μετά σταματήσαμε στο φανάρι και με ρώτησες αν τον είδα, έφαγες το χέσιμο που σου αρμόζει , λακωνικά και ωραία σου απάντησα 4 φορές ότι έκανες μαλακία.

Συγκεντρωθείτε ρε.

spyrval
17/03/2025, 18:20
Είδα στο πίσω μέρος του κράνους να έχεις ένα φωτεινό σχέδιο. Νόμιζα πως ήταν αυτοκόλλητο που φωσφόριζε και εντυπωσιάστηκα. Και μετά το είδα να ανάβει, μαζί με το φρένο της μηχανής! Φως φρένου στο κράνος δεν ήξερα ότι υπάρχει. Και εδώ που τα λέμε πώς γίνεται;

svaboda
17/03/2025, 18:25
Είδα στο πίσω μέρος του κράνους να έχεις ένα φωτεινό σχέδιο. Νόμιζα πως ήταν αυτοκόλλητο που φωσφόριζε και εντυπωσιάστηκα. Και μετά το είδα να ανάβει, μαζί με το φρένο της μηχανής! Φως φρένου στο κράνος δεν ήξερα ότι υπάρχει. Και εδώ που τα λέμε πώς γίνεται;

Με επιταχυνσιόμετρο υποθέτω.

McGyver
17/03/2025, 19:17
https://www.brakefreetech.com/

BLiTzER
17/03/2025, 19:38
Χρόνια τώρα. Κάποιες μάρκες το βγάζουν και εργοστασιακό.

spyrval
17/03/2025, 20:34
https://www.brakefreetech.com/
Αυτό ήταν. Ωραίο πάντως, τράβαγε την προσοχή

Phantom
17/03/2025, 21:42
Και εδώ που τα λέμε πώς γίνεται;
Με αισθητήρα G

Και για να μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό.. όπου G = επιτάχυνση :P
Α, ναι.. και σε συνδυασμό με ένα γυροσκόπιο..

BLiTzER
17/03/2025, 21:46
Με αισθητήρα G

Και για να μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό.. όπου G = επιτάχυνση :P

[telegonos mode on] Για την ακρίβεια, G δεν είναι η επιτάχυνση, αλλά η σταθερά της βαρύτητας, η οποία είναι μια εμπειρική φυσική σταθερά που συμμετέχει στον υπολογισμό της βαρυτικής δύναμης μεταξύ δύο σωμάτων. Eίναι περίπου ίση με 6.67×10−11 N·(m/kg)2 και συμβολίζεται με το γράμμα G. Καμία σχέση με επιτάχυνση. Η δύναμη g, που πιθανότατα εννοείς, χρησιμοποιείται για συνεχείς επιταχύνσεις που προκαλούν αντίληψη βάρους και συμβολίζεται με ΜΙΚΡΟ "g". Καλό είναι να ξέρουμε τι γράφουμε κι όχι ό,τι άκυρο μας κατέβει στο κεφάλι. [/telegonos mode on]

460787

viper1
18/03/2025, 09:31
Accelerometer

karellen
18/03/2025, 11:54
Accelerometer

Σε σωλήνα pitot. :smokin:

Phantom
18/03/2025, 12:31
Σε σωλήνα pitot. :smokin:

Έχει και Alpha Vane να διαβάζει angle of attack ?

svaboda
18/03/2025, 12:47
Έχει και Alpha Vane να διαβάζει angle of attack ?
Ναι και παίρνει τις συντεταγμένες από πιλοτική διάβαση με τριγωνικό ραντάρ :cool:

rex4539
18/03/2025, 13:59
Σε είδα μόλις τώρα στην Αμφιθέας να έχεις κοτσάρει χωνευτά εικόνα του Χριστού μέσα στο κοντέρ της μηχανής…
:priest:

McGyver
26/03/2025, 19:14
Σε είδα με το παπί στη Λ.Ε.Α. στο ύψος των Αφιδνών να πηγαίνεις και να βλέπεις videos στο κινητό στερεωμένο στον καθρέφτη...

grinderx
26/03/2025, 20:57
Σε είδα με το παπί στη Λ.Ε.Α. στο ύψος των Αφιδνών να πηγαίνεις και να βλέπεις videos στο κινητό στερεωμένο στον καθρέφτη...
:a018: :a018: :a018:

vforvendetta85
26/03/2025, 22:30
Σε είδα χθες πιτσιρικά με την κοπέλα σου, στον Αγ. Ιερόθεο , να μας θεωρείς όλους ηλίθιους που περιμέναμε πίσω από αυτοκίνητο που ήθελε να στρίψει αριστερά και να κάνεις προσπέραση από αριστερά , επί του αντίθετου ρεύματος, αποφεύγοντας για ΧΙΛΙΟΣΤΑ το προπορευόμενο όχημα που έστριβε αριστερά.

Είσαι πολύ τυχερός και πολύ μαλάκας ταυτόχρονα. Αν ο άνθρωπος δεν σε έβλεπε τελευταία στιγμή με την ταχύτητα που είχες , θα έχανε το πόδι της η κοπέλα σου.

Όταν μετά σταματήσαμε στο φανάρι και με ρώτησες αν τον είδα, έφαγες το χέσιμο που σου αρμόζει , λακωνικά και ωραία σου απάντησα 4 φορές ότι έκανες μαλακία.

Συγκεντρωθείτε ρε.

Κάθε μέρα στρίβω από Πατησίων στην Ευγ. Καραβία. Πόσες φορές με προσπερνάνε δίκυκλα με κόκκινο από τα αριστερά και πάνε ευθεία. Έχω να κοιτάξω μην σφάξει φανάρι κανένας από απέναντι, τους πεζούς που περνάνε κάθετα επι της Καραβία, έχω να κοιτ'αω και τον καθρέπτη του παπιού μην έρθει κανένας και με καρφώσει από πίσω.

Bowleno
27/03/2025, 00:11
Κάθε μέρα στρίβω από Πατησίων στην Ευγ. Καραβία. Πόσες φορές με προσπερνάνε δίκυκλα με κόκκινο από τα αριστερά και πάνε ευθεία. Έχω να κοιτάξω μην σφάξει φανάρι κανένας από απέναντι, τους πεζούς που περνάνε κάθετα επι της Καραβία, έχω να κοιτ'αω και τον καθρέπτη του παπιού μην έρθει κανένας και με καρφώσει από πίσω.

Τι κάτω καλά, ΠΟΛΥ καλά αυτό το φανάρι καθώς έμενα στην γειτονιά αυτή 20 χρόνια, έχουν δει τα ματάκια μου εκεί...

karellen
27/03/2025, 09:03
Σε είδα

461031

spyrval
27/03/2025, 09:44
Διπλοπαρκαρισμένα, 2 ξεκράνωτοι σε ένα σκούτερ, ένας να πηγαίνει όρθιος σε μονόροδο-κάτι. Ελλαδάρα σε μια φωτογραφία.

Tsber
27/03/2025, 09:51
Διπλοπαρκαρισμένα, 2 ξεκράνωτοι σε ένα σκούτερ, ένας να πηγαίνει όρθιος σε μονόροδο-κάτι. Ελλαδάρα σε μια φωτογραφία.

Ναι αλλά κάνει σήμα ότι θα στρίψει ο μονόκυκλος, άντε πχια τα ισοπεδώνετε όλα :lol:

Kepler Fun
27/03/2025, 12:41
Επειδή το έχετε παρακάνει με αυτούς που οδηγούν και ασχολούνται με το κινητό, θα σας πω τι είδα χθες το απόγευμα στην άνοδο της Μεσογείων.

Νέα κοπέλα με MINI να έχει στα πόδια της laptop και να διαβάζει/γράφει Mails και όχι μόνον στα φανάρια......

Δυστυχώς είχα το κινητό στο Backpack και δεν απαθανάτισα το γεγονός.

ptc
27/03/2025, 12:49
Μινι αμαξι ή μινι φουστα;

harris_x
27/03/2025, 13:12
Επειδή το έχετε παρακάνει με αυτούς που οδηγούν και ασχολούνται με το κινητό, θα σας πω τι είδα χθες το απόγευμα στην άνοδο της Μεσογείων.

Νέα κοπέλα με MINI να έχει στα πόδια της laptop και να διαβάζει/γράφει Mails και όχι μόνον στα φανάρια......

Δυστυχώς είχα το κινητό στο Backpack και δεν απαθανάτισα το γεγονός.

Δυστυχώς έχει ξεφύγει η κατάσταση.

Όλοι, ό,τι κι αν οδηγούν, ταυτόχρονα κάνουν και κάτι άλλο...

Γι' αυτό το νού σας και τα μάτια σας 14!!

BLiTzER
27/03/2025, 13:17
Το 80% εν τω μεταξύ δεν μπορεί να οδηγήσει ούτε αν δεν κάνει κάτι άλλο.

harris_x
27/03/2025, 13:23
Το 80% εν τω μεταξύ δεν μπορεί να οδηγήσει ούτε αν δεν κάνει κάτι άλλο.

true... :(

Maira
02/04/2025, 22:18
Σε είδα κοπελιά στην Δεκελείας σήμερα το μεσημέρι, ξαπλωμένη μπρούμητα στην άσφαλτο....
Κουνούσες το χέρι σου αλλά μέχρι εκεί.
Δεν ξέρω τι έγινε..... ένα σκούτερ στην άκρη.....
Κράνος πουθενά......
Πεζή ήσουν..... στο μηχανάκι ήσουν......
Ελπίζω να είναι καλά!

Προσοχή στους δρόμους! Είναι όλοι λαλημένοι!!!!

:sad::sad::sad:

sanctusan
04/04/2025, 12:43
Σε είδα Hornetάκι μου για τελευταία φορά και σε παρέδωσα στον επόμενο.

7,5 χρόνια και 70Κ που περάσαμε παρέα, θα πω πως μέχρι στιγμής ήταν η πιο τίμια ''πρώην'' είχα στη ζωή μου!!!

Μου έκανε όλα τα χατήρια, δε με πούλησε ποτέ και όσες φορές έφηγε φορτωμένη ήταν από μικρομαλακιούλες που μπορούσα να φτιάξω επιτόπου αλλά βαριόμουν και φισιολογικές φθορές.
Της συμπεριφέρθηκα άσχημα μερικές φορές, αλλά αυτή πάντα εκεί.

Ελπίζω ο Κ. Λουκάς με τα άλλα 11 μηχανάκια (τα περισσοτερα συλλεκτικά), να σε βάλει εκεί που σου αρμόζει, κιάλλα χιλιόμετρα, κιάλλες βόλτες, κιάλλες περιπέτειες!!!

PortisHead
04/04/2025, 14:34
Ο μονόροδος με το ενα χερι στην τσέπη....αρχοντας.
Το σκουτερ εκτος απο απουσια κρανών θα έπρεπε να εχει κι ενα παιδι ανααμεσα ή εστω εναν φραπέ στο χερι

Tsber
08/04/2025, 10:29
Σε είδα Nick76 εσένα και το νέο σου Morbidelli 125 LX - καλορίζικο και να το χαρείς με την ψυχή σου bro!

Ανεβάζω εδώ τις φωτό για λογαριασμό του Νίκου επειδή δυσκολεύτηκε να το κάνει ο ίδιος, αντί για vroom γράψτε του παρακάτω τις ευχές σας :beer:

461291

461292

Nick76
08/04/2025, 12:43
Σε ευχαριστώ πολύ Παντελή!

Bowleno
08/04/2025, 13:39
Σε είδα Nick76 εσένα και το νέο σου Morbidelli 125 LX - καλορίζικο και να το χαρείς με την ψυχή σου bro!

Ανεβάζω εδώ τις φωτό για λογαριασμό του Νίκου επειδή δυσκολεύτηκε να το κάνει ο ίδιος, αντί για vroom γράψτε του παρακάτω τις ευχές σας :beer:

461291

461292

Σε ευχαριστώ πολύ Παντελή!

Καλορίζικο και από μένα.
Εδώ είναι το σε είδα, όσοι θέλετε να ευχηθείτε στο παλικάρι, ανοίξτε νέο θέμα στα ευχολόγια....

Tsber
08/04/2025, 13:51
Καλορίζικο και από μένα.
Εδώ είναι το σε είδα, όσοι θέλετε να ευχηθείτε στο παλικάρι, ανοίξτε νέο θέμα στα ευχολόγια....

Έχεις δίκιο Δημήτρη, μπορείς να το μεταφέρεις;

Όπως καταλαβαίνεις δεν ήθελα να ανοίξω εγώ θέμα για καινούριο μηχανάκι αλλά έπρεπε κάπου να ανεβάσω τις φωτό γιατί δεν μπορούσε ο Nick76!