Σύνδεση

View Full Version : για το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή στην βουλή

Σελίδες : 1 [2] 3 4

panavour
17/03/2021, 13:14
Αν σε μονη λωριδα περασεις το αυτοκινητο απο τα δεξια συριζα στο πεζοδρομιο εισαι φαουλ,και στην συγκεκριμμενη περιπτωση ουτε και απο αριστερα μπορεις γιατι εχει διπλη διαχωριστικη.Πρεπει να κατσεις στην λωριδα ΠΙΣΩ απο το αυτοκινητο,ασχετως αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ το κανουμε στην καθημερινη μας πρακτικη.
Γ ι αυτο μιλησε ο δικηγορος για συνυπευθυνοτητα,διοτι και ο οδηγος του υπηρεσιακου εκανε αριστερα χωρις να ΠΡΕΠΕΙ.
Γ ι αυτο συντροχοι τα ματια μας 14,στις διηθησεις,διοτι θα βγουμε και δαρμενοι και κεραταδες αμα γινει κατι.

CorpseAlive
17/03/2021, 13:15
Αν σε μονη λωριδα περασεις το αυτοκινητο απο τα δεξια συριζα στο πεζοδρομιο εισαι φαουλ,και στην συγκεκριμμενη περιπτωση ουτε και απο αριστερα μπορεις γιατι εχει διπλη διαχωριστικη.Πρεπει να κατσεις στην λωριδα ΠΙΣΩ απο το αυτοκινητο,ασχετως αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ το κανουμε στην καθημερινη μας πρακτικη.
Γ ι αυτο μιλησε ο δικηγορος για συνυπευθυνοτητα,διοτι και ο οδηγος του υπηρεσιακου εκανε αριστερα χωρις να ΠΡΕΠΕΙ.
Γ ι αυτο συντροχοι τα ματια μας 14,στις διηθησεις,διοτι θα βγουμε και δαρμενοι και κεραταδες αμα γινει κατι.

AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ POINT ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

ΓιώργοςΤΤ
17/03/2021, 13:19
Αν για κάθε άνθρωπο που έχανε την ζωή του ανοίγαμε 7 σελίδες θέμα, ο σέρβερ θα είχε κρασαρει.

Όσοι απαξιώνετε το επάγγελμα του δικηγόρου, αν ποτέ πάτε σε δίκη να μην προσλάβετε. Να πάτε να δείξετε το μπόι σας αλλά μετά μην αναρωτιέστε πως αφού είχατε δίκιο η απόφαση βγήκε εναντίον σας.

Το τι ακριβώς έγινε, το ξέρουν όσοι ήταν μάρτυρες. Το ποιος φταίει θα αποφασίσει η δικαιοσύνη και όχι ο ΓιώργοςΤΤ που γράφει στο μοτο.γρ.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού και μπράβο στην γενναία απόφαση που πήραν να χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι άνθρωποι είναι αξιοπρεπέστατοι και αξιοθαύμαστοι για την στάση που έχουν στην χειρότερη στιγμή που μπορεί να τύχει σε κάθε γονιό, αδερφό κλπ.

DoctoR_k6
17/03/2021, 13:21

Εκει που συναντηθηκαν αυτοκινητο κ μοτοσυκλετα ειναι μονη λωριδα?

Τελικα το ΔΟΤΑ ειναι η δεν ειναι στο Google διαθεσιμο για ολους?
Αν δεν ειναι, ναι ειναι παρανομο...αν οχι τοτε μπορεις να το διαθεσεις σε ολους.

stefanos
17/03/2021, 13:25
AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ POINT ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Ναι αλλά αυτό το pont είναι και το νόημα χρήσης της μοτοσυκλέτας.
Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιώ μοτοσυκλέτα εάν πρέπει να την χρησιμοποιώ σαν αυτοκίνητο.

panavour
17/03/2021, 13:28
Εκει που συναντηθηκαν αυτοκινητο κ μοτοσυκλετα ειναι μονη λωριδα?

εκει δεν υπαρχουν λωριδες οπως φαινεται στην φωτο,οποτε ισχυει το προηγουμενο καθεστως της μονης,εφ οσον ερχοσουν απο μονη λωριδα.

CorpseAlive
17/03/2021, 13:30
Θα πω την άποψη μου ολοκληρωμένα για να είμαι ξεκάθαρος :
ΘΕΩΡΩ ,
πως σταμάτησε το ταξί να δώσει προτεραιότητα στο αμάξι να μπει στην βουλή.
Η μηχανή είδε το ταξί σταματημένο στο φανάρι με πράσινο και θεώρησε πως ξεχάστηκε ο οδηγός (κοίταγε κινητό , έστριβε τσιγάρο κλπ) και πήγε να το προσπεράσει από δεξία γιατί ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ του φάνηκε πιο ευρύχωρο σαν πέρασμα. Πάτησε παραπάνω το γκάζι μην ξεκινήσει ο ταξιτζης και τον κλείσει .
Το αμάξι που έμπαινε στην βουλή το έκανε αργά για να μην βρει το κράσπεδο ο λασπωτήρας . Η μηχανή δεν υπολόγισε ότι θα σταματούσε το αμάξι στην μέση για να μπει πιο ήρεμα στο πάρκινγκ και συγκρούστηκαν.
Για αυτό μίλησα για συνυπαιτιότητα.
Σας φαίνεται τόσο εξωπραγματικό?

panavour
17/03/2021, 13:30
Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιώ μοτοσυκλέτα εάν πρέπει να την χρησιμοποιώ σαν αυτοκίνητο.

Η δικαιοσυνη δεν κοιτα τους λογους του καθενος οταν γινει η στραβη,κοιταει το γραμμα του νομου.Γι αυτο προσοχη.

DoctoR_k6
17/03/2021, 13:31
εκει δεν υπαρχουν λωριδες οπως φαινεται στην φωτο,οποτε ισχυει το προηγουμενο καθεστως της μονης,εφ οσον ερχοσουν απο μονη λωριδα.

Κ γιατι δεν ισχυει το καθεστως των 2+1 λωριδων μετα το φαναρι?
Γνωριζεις λογω ΚΟΚ κ το λες αυτο η το θεωρεις? (Ρωταω να μαθω)

CorpseAlive
17/03/2021, 13:33

Το πως θες να την χρησιμοποιείς και το πως πρέπει είναι τελείως διαφορετικά πράγματα.
Όλοι κάνουν διηθήσεις. Ο Άρειος Πάγος έχει νομολογία για αυτό και φέρει ευθύνη το μηχανάκι κατά την διήθηση.

VANDA
17/03/2021, 13:40
Ο τροχονόμος που ήταν μπροστά στο τροχαίο, μετακινήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, σε άλλη Υπηρεσία της Αστυνομίας. (https://www.tovima.gr/2021/03/17/society/troxaio-sti-vouli-ektos-ypiresias-o-troxonomos-pou-milise-aprepos-se-ntelivera/)

CorpseAlive
17/03/2021, 13:41
Ο τροχονόμος που ήταν μπροστά στο τροχαίο, μετακινήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, σε άλλη Υπηρεσία της Αστυνομίας. (https://www.tovima.gr/2021/03/17/society/troxaio-sti-vouli-ektos-ypiresias-o-troxonomos-pou-milise-aprepos-se-ntelivera/)

τον διώξανε από την τροχαία γενικά από ότι κατάλαβα. Ελπίζω και σε αργία τουλάχιστον γιατί είναι ο κύριος υπεύθυνος για το κακό που έγινε. Έπρεπε να είναι στο πόστο του. ¨επρεπε να διακόψει την κυκλοφορία. Δεν έπρεπε να τραμπουκίσει τον αυτόπτη.

Kas_Tracer
17/03/2021, 13:43
Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει , αλλά έχεις απόλυτο δίκιο.

Τυπικό λάθος που γίνεται από τους περισσότερους από εμάς όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε.
Μου τύχει δεκαδες φορές και πάντα πλέον είμαι προετοιμασμένος.
Ακόμα και σε επαρχιακό δρόμο μποτιλιάρισμα να προσπερνάω και κάποιος να έχει κάνει χώρο για να βγει ένα αυτοκίνητο από ένα βενζινάδικο.

Πάντα πρέπει να ελέγχεις περιμετρικά τι γίνεται , και προσπερνώντας φορτηγά ή οτιδήποτε σου κλείνει το οπτικό πεδίο να έχεις το νου σου.

panavour
17/03/2021, 13:43
Κ γιατι δεν ισχυει το καθεστως των 2+1 λωριδων μετα το φαναρι?
Γνωριζεις λογω ΚΟΚ κ το λες αυτο η το θεωρεις? (Ρωταω να μαθω)

Αν λες για την ανοδο οπως βλεπουμε την φωτο απο μια γινεται 2 λωριδες αλλα ΜΕΤΑ την ΜΗ διαγραμμισμενη διαβαση.
Και αντιστοιχως για τους κατερχομένους προς την πλατεια συντάγματος γινεται απο δυο λωριδες 3,αμεσως παλι ΜΕΤΑ την ΜΗ διαγραμμισμενη διαβαση.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι λεει ο κωδικας σ αυτην την περιπτωση-πιθανως να μας διαφωτισει ο δικηγορος,ΑΛΛΑ θεωρω λογικο και για τις δυο πλευρες η αλλαγη πορειας προς την παραπανω δικαιουμενη διαγραμμισμενη λωριδα,να γινεται ΜΕΤΑ την αρχη της διαγραμμισης και οχι στο αδιαγραμμιστο κομματι του δρομου.

DoctoR_k6
17/03/2021, 13:45

Ferrari ηταν το υπηρεσιακο? Πως θα εβρισκε στο κρασπεδο?

426380

Τελικα ειναι 2 οι λωριδες (https://www.tovima.gr/2021/03/16/society/troxaio-sti-vouli-milisan-oi-aytoptes-martyres-ta-stoixeia-pou-kaine-ton-odigo-tou-aytokinitou/)εκει που εγινε το δυστυχημα η μια?

CorpseAlive
17/03/2021, 13:46
Αν λες για την ανοδο οπως βλεπουμε την φωτο απο μια γινεται 2 λωριδες αλλα ΜΕΤΑ την ΜΗ διαγραμμισμενη διαβαση.
Και αντιστοιχως για τους κατερχομένους προς την πλατεια συντάγματος γινεται απο δυο λωριδες 3,αμεσως παλι ΜΕΤΑ την ΜΗ διαγραμμισμενη διαβαση.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ τι λεει ο κωδικας σ αυτην την περιπτωση-πιθανως να μας διαφωτισει ο δικηγορος,ΑΛΛΑ θεωρω λογικο και για τις δυο πλευρες η αλλαγη πορειας προς την παραπανω δικαιουμενη διαγραμμισμενη λωριδα,να γινεται ΜΕΤΑ την αρχη της διαγραμμισης και οχι στο αδιαγραμμιστο κομματι του δρομου.

Κρατάς λωρίδα και κατεύθυνση στην προκειμένη ο μόνος ελιγμός είναι από την μονή λωρίδα που είσαι μνα αλλάξεις λωρίδα προς τα αριστερά μετά την διαστάυρωση.

CorpseAlive
17/03/2021, 13:46
Ferrari ηταν το υπηρεσιακο? Πως θα εβρισκε στο κρασπεδο?

426380

Τελικα ειναι 2 οι λωριδες (https://www.tovima.gr/2021/03/16/society/troxaio-sti-vouli-milisan-oi-aytoptes-martyres-ta-stoixeia-pou-kaine-ton-odigo-tou-aytokinitou/)εκει που εγινε το δυστυχημα η μια?

Νομίζω σκοντα. Έχει λακούβα. εκεί

CorpseAlive
17/03/2021, 13:47
Δεν είναι διαγραμμισμένη η άσφαλτος. προέρχεσαι από μία λωρίδα που γίνονται 2 μετά την είσοδο.

KAWAMANRIDER
17/03/2021, 13:49
γνωρίζουμε αν φορούσε κράνος το παλικάρι ?

dankannn
17/03/2021, 13:49
Και εγώ με την σειρά μου να εκφράσω τα συλληπτήρια μου στην οικογένεια του παιδιού, ακόμα ένα μεγάλο μπράβο που μέσα στον πόνο τους θα δωρίσουν τα όργανα του.

Στο δια ταύτα , από το συγκεκριμένο σημείο περναω σχεδόν κάθε μέρα.
Πάντα υπάρχει τροχονόμος μέσα στην πλαϊνή είσοδο της βουλής που βγαίνει και κόβει την κυκλοφορία για να μπουν μέσα οι βουλευτές.
Χωρις τροχονόμο απαγορεύετε να στρίψει αριστερά το αμάξι συνοδείας
Του συνοδού του έκατσε η στραβή και δεν πρόσεξε, προφανώς και δεν ήθελε να γίνει ένα θανατηφόρο τροχαίο. Να όμως που έγινε
Υπάρχει parking και είναι από την αλλη μεριά της Βουλής. Απλά βαριούνται να κάνουν τον κύκλο και έτσι στρίβουν από εκεί που έγινε το ατύχημα.
Το παιδί κατά την γνώμη μου έπεσε και θύμα συγκυριών.

1.Το παιδί λογικά όπως ανέβαινε τον δρόμο είχε στα αριστερά του και αρκετά
μπροστά το ταξί και έτσι δεν είδε ότι θα έστριβε το αμάξι..
2.Πιστευω ότι για να μην υπάρχει τροχονόμος στον δρόμο ήταν κατεβασμένη η
μπάρα της εισόδου ,και θεωρώ ότι χάθηκαν πολύτιμα δευτερόλεπτα και το αμάξι
έμεινε στην μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει πίσω δεξιά ο Ιάσωνας.

Με εκνεύρισε ο τροχονόμος που έδιωξε μάρτυρα, έστω και αν αυτός φώναζε από αγανάκτηση ( μόνο στην Ελλάδα μπορούν να γίνουν αυτά). Καθώς και ο ταρίφας που έφυγε και δεν έκατσε να δώσει αμέσως κατάθεση.
Τέλος ενώ όλα τα μικρά ενημερωτικά site είχαν βουίξει, τα μεγάλα το έκαναν αβαβα μιας και ήταν οδηγός της Μπακογιάννη ο αστυνομικός
Φυσικά εννοείτε ότι δεν έφταιγε η ίδια , αλλά δεν ήθελαν να ακουστεί και προσπάθησαν να το περάσουν χωρίς μεγάλο ντόρο.
Σχετικά με τον δρόμο μπορεί όποιος θέλει να το δει στο google για να καταλάβει
https://www.google.com/maps/@37.9759993,23.7375832,3a,75y,240.27h,71.47t/data=!3m6!1e1!3m4!1sUv0qo5hiQpLWHt_OpSpzsQ!2e0!7i16384!8i8192

Άποψη μου είναι ότι δεν είναι θέμα διηθησεις το πρόβλημα αλλά ότι έστριψε ο συνοδός χωρίς να πρέπει, και χωρίς να εχει καλό έλεγχο του δρόμου

Τέλος θα ήθελε να δω όλοι οι Βουλευτές να κλείσουν την συγκεκριμένη είσοδο και να μην την ξαναχρησιμοποιήσουν ως φόρο τιμής στο παλικάρι αυτό .

turrican
17/03/2021, 13:52
Δεν ειμαι ασφαλιστής. Αλλά φαντάζομαι ότι ήταν εκ προ μελέτης φόνος γιατί το λέει ο Δοκτορ Κ6 στο Moto.gr .
Μια ερώτηση , τα εμβόλια έχουν τσιπάκια και ο μπιλ ο γκειτς με ελέγχει ?

Αγαπητέ CorpseAlive, έχεις ανεβάσει στο συγκεκριμμένο νήμα μέχρι στιγμής 32 post υποστηρίζοντας μέσες άκρες ότι απλά έγινε ένα τροχαίο στο οποίο έφταιγε σε κάποιον βαθμό (αν όχι ) και ο αποθανών μοτοσυκλετιστής, πως όσοι λένε κάτι άλλο είναι περίπου ψεκασμένοι ή τουλάχιστον συναισθηματικοί τύποι, και ταυτόχρονα ισχυρίζεσαι ότι γνωρίζεις αναλυτικά την υπόθεση που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, κατέχεις ΔΟΤΑ, διαγράμματα, καταθέσεις μαρτύρων κλπ.

Να με συγχωρείς, τα παραπάνω όμως με προβληματίζουν κάπως.

CorpseAlive
17/03/2021, 13:53
Φορούσε αλλά λύθηκε ή δεν το είχε δέσει καλά γιατί έφυγε κατά την σύγκρουση.

KAWAMANRIDER
17/03/2021, 13:55
Αγαπητέ CorpseAlive, έχεις ανεβάσει στο συγκεκριμμένο νήμα μέχρι στιγμής 32 post υποστηρίζοντας μέσες άκρες ότι απλά έγινε ένα τροχαίο στο οποίο έφταιγε σε κάποιον βαθμό (αν όχι ) και ο αποθανών μοτοσυκλετιστής, πως όσοι λένε κάτι άλλο είναι περίπου ψεκασμένοι ή τουλάχιστον συναισθηματικοί τύποι, και ταυτόχρονα ισχυρίζεσαι ότι γνωρίζεις αναλυτικά την υπόθεση που κανείς άλλος δεν γνωρίζει, κατέχεις ΔΟΤΑ, διαγράμματα, καταθέσεις μαρτύρων κλπ.

ναι και εμένα αυτή η απόλυτη βεβαιότητα του συμφορουμίτη με προβληματίζει συν τα στοιχεία που λέει ότι γνωρίζει

CorpseAlive
17/03/2021, 13:56

''πως όσοι λένε κάτι άλλο είναι περίπου ψεκασμένοι ή τουλάχιστον συναισθηματικοί τύποι,''

αναφέρθηκα στα λεγόμενα του δόκτορα κ6 στο ότι δεν πιστευέι ότι ήταν ατύχημα οχι σε όλους δεν τσουβάλιασα κανέναν.

KAWAMANRIDER
17/03/2021, 13:57
Φορούσε αλλά λύθηκε ή δεν το είχε δέσει καλά γιατί έφυγε κατά την σύγκρουση.

άρα δεν υπάρχει θέμα συνυπαιτιότητας λόγω έλλειψης κράνους

CorpseAlive
17/03/2021, 13:59
ναι και εμένα αυτή η απόλυτη βεβαιότητα του συμφορουμίτη με προβληματίζει συν τα στοιχεία που λέει ότι γνωρίζει

Για να είμαι ειλικρινής είμαι η Ντόρα Μπακογιάννη και αγόρασα πρόσφατα ένα Transalp 700 .
Πλάκα κάνω , μου το δώσε ο δικηγόρος που ασκούμαι σαν υπόθεση εργασίας για να εκπαιδευτώ και έχω πάθει εμμονή με το θέμα.

KAWAMANRIDER
17/03/2021, 14:03
Για να είμαι ειλικρινής είμαι η Ντόρα Μπακογιάννη και αγόρασα πρόσφατα ένα Transalp 700 .
Πλάκα κάνω , μου το δώσε ο δικηγόρος που ασκούμαι σαν υπόθεση εργασίας για να εκπαιδευτώ και έχω πάθει εμμονή με το θέμα.

βρε συμφορουμίτη μην το παίρνεις στραβά , δεν το έγραψα για να υπονοήσω κάτι , μπορεί να γνωρίζεις πράγματα και να έχεις βάσιμες πληροφορίες , δεν θα μπω στην διαδικασία να το ψάξω , ένα προβληματισμό εξέφρασα

CorpseAlive
17/03/2021, 14:05
βρε συμφορουμίτη μην το παίρνεις στραβά , δεν το έγραψα για να υπονοήσω κάτι , μπορεί να γνωρίζεις πράγματα και να έχεις βάσιμες πληροφορίες , δεν θα μπω στην διαδικασία να το ψάξω , ένα προβληματισμό εξέφρασα

Όχι δίκαιο έχεις να ρωτήσεις! Απλά όντως από τότε που έγινε κυριολεκτικά έχω σηκώσει και τις πέτρες για το θέμα αυτό. Κυριολεκτικά με βοηθάτε να αναπτύξω δικανικό συλλογισμό αυτή την στιγμή με το να μου την πέφτουν όλοι.

KAWAMANRIDER
17/03/2021, 14:05
ρε παιδιά τι σας θυμίζει ο τροχονόμος που την πέφτει στον ντιλιβερά για το κράνος ?

εμένα το πρώτο στραβωμένο καραβανά στον στρατό και το δεύτερο το ανέκδοτο με την αλεπού και τον λαγό

DoctoR_k6
17/03/2021, 14:06
''πως όσοι λένε κάτι άλλο είναι περίπου ψεκασμένοι ή τουλάχιστον συναισθηματικοί τύποι,''

αναφέρθηκα στα λεγόμενα του δόκτορα κ6 στο ότι δεν πιστευέι ότι ήταν ατύχημα οχι σε όλους δεν τσουβάλιασα κανέναν.

Μαλλον μπερδευεσαι...
Ριξε μια ματια (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=159876&page=2&p=3090773&viewfull=1#post3090773)στο τι σου quotaρα κ ξανασκεψου.
Ξαναλεμε...δεν ηταν ατυχημα. Υπαρχει νεκρος...

CorpseAlive
17/03/2021, 14:07
Μαλλον μπερδευεσαι...
Ριξε μια ματια (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=159876&page=2&p=3090773&viewfull=1#post3090773)στο τι σου quotaρα κ ξανασκεψου.
Ξαναλεμε...δεν ηταν ατυχημα. Υπαρχει νεκρος...

Δυστύχημα . έχεις δίκιο.

BLiTzER
17/03/2021, 14:09
Παίδες, χαλαρώστε. Χωρίς να ενστερνίζομαι απόλυτα τα όσα λέει ο CorpseAlive, αυτά που λέει είναι πάνω-κάτω όσα θα λέγονταν σε ενδεχόμενη δίκη. Το δικαστήριο πιθανότατα θα καταλόγιζε συνυπαιτιότητα στον μοτοσικλετιστή λόγω αντικανονικής προσπέρασης ή/και ταχύτητας (δεν έχω συγκεκριμένα στοιχεία για τίποτα από τα δύο, αλλά υποθέτω από τα στοιχεία που έχω). Αυτό λέει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Δεν έχει σημασία τι έκανε το αυτοκίνητο ή ο τροχονόμος, αυτά είναι καθαρά ευθύνη του μοτοσικλετιστή. ΕΤΣΙ λειτουργεί ο νόμος. Όπως έγραψα ήδη, όλοι οι μοτοσικλετιστές είναι παράνομοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ανά πάσα στιγμή. Στην καθημερινότητα αυτό συνήθως δε σημαίνει τίποτα απολύτως, αφού όλοι διευκολύνονται, αλλά όταν τύχει η στραβή και φτάσεις στο δικαστήριο, σημαίνει.

Ωστόσο, αυτή η συνυπαιτιότητα, κατά τη δική μου γνώμη, θα ήταν ίσως 10-15%, όχι μεγαλύτερη, καθώς ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει ξεκάθαρα το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης, για τους προφανείς λόγους. Οπότε χαλαρώστε. Κανείς δεν υποστηρίζει ότι στην ουσία φταίει ο μοτοσικλετιστής. Αλλά, βάσει νόμων, ίσως έχει ένα μικρό μερίδιο ευθύνης.

Ξανά, αυτό δε σημαίνει τίποτα και ΔΕΝ είναι το θέμα. Το θέμα είναι το μόνιμο απυρόβλητο των "επισήμων" και των κολλητών τους, η αντανακλαστική απόπειρα συγκάλυψης παντού και πάντα (το έχουμε δει 20 φορές τον τελευταίο μήνα, από παιδεραστές μέχρι μπάτσους), ο τροχονόμος που διώχνει μάρτυρα επειδή δεν τον βολεύει (!!!), ο δυνητικά δολοφονικός ελιγμός στο συγκεκριμένο σημείο για να μην κάνουν 500 γαμημένα μέτρα παραπάνω, και άλλα πολλά.

turrican
17/03/2021, 14:10

Δεν τα έγραψα για να σου ζητήσω εξηγήσεις, δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Καταλαβαίνω ότι έχεις πάθει εμμονή με το ζήτημα, για άλλους λόγους έχω και και εγώ μιας και καθημερινά περνάω από το σημείο στον δρόμο για την δουλειά.
Αυτό όμως που πραγματικά με προβληματίζει δεν είναι οι δικονομικές λεπτομέρειες (όταν εν τέλει αυτές καταλήξουν κάπου). Τις θεωρώ δευτερεύουσες και γιατί πέραν όλων των άλλων, δεν πιστεύω πως ότι είναι νόμιμο είναι και δίκαιο.

Αυτό που με "τρελαίνει" και αποκαλύφθηκε (και) με το γεγονος αυτό, είναι το αίσθημα που έχουμε από τις τυχαίες αποκαλύψεις ότι θα μας χτυπήσουν και μετά θα πέσει απόπειρα συγκάλυψης. Αν δεν κόλωσαν να το αποπειραθούν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και με περισσότερες κάμερες σημεία της Αθήνας, τι έχει να πάθει ο καθένας από εμάς στο στενό πχ που μένει αν γίνει η στραβή από ένα "υπηρεσιακό όχημα";

KAWAMANRIDER
17/03/2021, 14:16
Όχι δίκαιο έχεις να ρωτήσεις! Απλά όντως από τότε που έγινε κυριολεκτικά έχω σηκώσει και τις πέτρες για το θέμα αυτό. Κυριολεκτικά με βοηθάτε να αναπτύξω δικανικό συλλογισμό αυτή την στιγμή με το να μου την πέφτουν όλοι.

εντάξει ρε συ δεν στην πέσαν και όλοι , αλλά - και νομίζω θα συμφωνήσεις - κράτος και αστυνομία φρόντισαν με την απαράδεκτη στάση τους άλλο ένα τροχαίο - τραγικό βέβαια - αλλά ένα τροχαίο τέλος πάντων , να το αναγάγουν σε εθνικό ζήτημα , το ερέθισμα από τους ίδιους ξεκινάει για να γίνουν και πάλι όλα μπάχαλο , αν έχεις παρακολουθήσει έχουν διοργανωθεί μοτοπορείες λόγω του γεγονότος που δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχουν , είναι λογικό και εμείς στο φόρουμ που όλοι μας παραμιλάμε με αυτά που συμβαίνουν να κρατάμε μια επιφυλακτική στάση

motojojo
17/03/2021, 14:38

Παιδιά από έμπιστη πηγή (έναν ξάδερφο από το χωριό, δεν τον ξέρετε) ο κοπσαλιβε είναι τριτοξάδελφος του οδηγού και τεταρτοανηψιός της Ντόρας.
Βαλτός ειναι.

:p

(αστειεύομαι φυσικα)

CorpseAlive
17/03/2021, 14:39
εντάξει ρε συ δεν στην πέσαν και όλοι , αλλά - και νομίζω θα συμφωνήσεις - κράτος και αστυνομία φρόντισαν με την απαράδεκτη στάση τους άλλο ένα τροχαίο - τραγικό βέβαια - αλλά ένα τροχαίο τέλος πάντων , να το αναγάγουν σε εθνικό ζήτημα , το ερέθισμα από τους ίδιους ξεκινάει για να γίνουν και πάλι όλα μπάχαλο , αν έχεις παρακολουθήσει έχουν διοργανωθεί μοτοπορείες λόγω του γεγονότος που δεν ξέρω τι εξέλιξη θα έχουν , είναι λογικό και εμείς στο φόρουμ που όλοι μας παραμιλάμε με αυτά που συμβαίνουν να κρατάμε μια επιφυλακτική στάση

Δεν θεωρώ όλους τους αστυνομικούς μπάτσους. Αλλά υπάρχουν μπάτσοι ανάμεσα στους αστυνομικούς . Επίσης είναι τραγική η διοικηση τους (πάντα ακροδεξία ) ο συνδικαλισμός τους(γελοίος μπαλάσκας) και ο υπουργός δεν το συζητώ.
Πάντως δεν θεωρώ μπάτσους τα βύσματα της βουλής. :P
Το θέμα Ν.Σμυρνης και Λιγνάδης όλους μας αναγούλιασε. Απλά το δυστύχημα δεν είναι αντίστοιχο των σκανδάλων. Αυτό πιστεύω.

CorpseAlive
17/03/2021, 14:40
Παιδιά από έμπιστη πηγή (έναν ξάδερφο από το χωριό, δεν τον ξέρετε) ο κοπσαλιβε είναι τριτοξάδελφος του οδηγού και τεταρτοανηψιός της Ντόρας.
Βαλτός ειναι.

:p

(αστειεύομαι φυσικα)

...αν είχα βύσμα θα αγόραζα την Crosstourrer ρε ξάδελφε όχι την Transalp...

o_gavros
17/03/2021, 14:42
Μην αναρωτιέται κανείς γιατί αιτήματα όπως το αρχικό του θεματοθετη, δεν έχουν εφαρμογή στο μοτο.γρ...

Δεν τολμάμε να μην νταντεψουμε ένα πρωί ένα σοβαρό θρεντ...φροντίζετε να γίνονται πουτανα όλα.
Τι να πω ρε σεις...

KAWAMANRIDER
17/03/2021, 15:10
Μην αναρωτιέται κανείς γιατί αιτήματα όπως το αρχικό του θεματοθετη, δεν έχουν εφαρμογή στο μοτο.γρ...

Δεν τολμάμε να μην νταντεψουμε ένα πρωί ένα σοβαρό θρεντ...φροντίζετε να γίνονται πουτανα όλα.
Τι να πω ρε σεις...

εκτός και αν έχει αναρτηθεί κανα ποστ που δεν είδα γιατί διαγράφτηκε νομίζω καλά τα πάμε μέχρι στιγμής , συλλέγουμε πληροφορίες , γίνονται τοποθετήσεις , εκφράζονται απόψεις , διαφορετικές μεν , αλλά δεν νομίζω ότι ξεφύγαμε πουθενά

Shinigami Ryuk
17/03/2021, 16:44
Ναι ρε Γαυρε,δικιο εχει ο KAWA.
Ειμεθα κυριες ολο το πρωι.Δεν εκτραχυνθηκαμε.Φυσικα αναψανε λιγο τα αιματα αλλα για αυτο θα σε παραπεμψω στο ποστ #76.Ειμαστε ελληνοπουλα αφτερολ

Dr.Monty
17/03/2021, 17:21
Κρίμα για το παιδι. Κουράγιο στους δικούς του.

Δεν ειχα μπει στο φόρουμ για κανα δυο μερες και το εχασα.

Πραγματικά ωραίο θέμα. Εμενα με ενδιαφέρουν οι στοιχειοθετημένες απόψεις και ο διάλογος πάνω σε αυτές. Και αυτό εγινε στο παρόν θέμα.

Ο corpsealive, και ευχαριστουμε για αυτο, εδωσε ωραίες πληροφορίες πέρα απο αυτα που θα ακουγόντουσαν ως συνήθως (οτι παντου και για όλα υπαρχει συγκαλυψη).

Και οι αλλες απόψεις μου αρεσαν ανεξαρτήτως επαγγέλματος του γράφοντως (εμεις που πουλαμε φιστίκια δεν πρεπει να γράφουμε; ).

Θα μπορουσαν απλα να λείπουν τα προσωπικά. Ιδίως αυτά που εχουν να κανουν με τα επαγγέλματα (αστυνομικοί=μπάτσοι=γουρουνια, βουλευτες=καθίκια, δικηγόροι=λερες)

alexis72
17/03/2021, 20:46
κουράγιο κ μπράβο στους γονείς του ιασωνα που εδωσε νεα ζωή σε 6 συνανθρωπους μας με την δωρεά των οργανων του ,
ευτυχώς που υπηρχει το video δευτερόλεπτα μετά το συμβάν απο το pronews tv κ εγινε αμεσως γνωστό στα μμε αλλιώς θα υπηρχε συγκάλυψη σιγουρα ,ακομα λέει ψαχνουν κ εναν αλλο ταξιτζή ( εχει καταθεσει ηδη ενας ) κ ΔΕΝ τον εχουν βρεί ακόμα για να καταθέσει ακουσα πριν λίγο στα μμε ...ελπίζω η οικογένεια να βάλει βαρβάτο δικηγόρο που να ασχολείται κυρίως με ΤΡΟΧΑΙΑ κ να εχει τεράστια πείρα κ εμπειρία ....αλλιώς μπορεί να βγαλουν 100 % φταίχτη τον ατυχο ιάσωνα

o_gavros
17/03/2021, 21:15
Ναι ρε Γαυρε,δικιο εχει ο KAWA.
Ειμεθα κυριες ολο το πρωι.Δεν εκτραχυνθηκαμε.Φυσικα αναψανε λιγο τα αιματα αλλα για αυτο θα σε παραπεμψω στο ποστ #76.Ειμαστε ελληνοπουλα αφτερολ

Όχι φίλε,δεν έχεις δίκιο.
Μπήκα στο πεταχτό από κινητό ενώ δούλευα και είδα δέκα σελίδες όπου επιδίδεται κόσμος σε τηλεδικαστηρια, κόντρες με μπηχτες,καρφιά και αντεγκλήσεις, σε ένα θέμα που αγγίζει όλους μας ιδιαίτερα.
Ο μπλιτζ στην προηγούμενη σελίδα στο ποστ 132 τα έγραψε όπως κατ'εμε έπρεπε. αναλωθηκατε πολλοί σε άσχετα πράγματα όταν το ζουμί ήταν αλλού.
Με ξενερώνει απίστευτα όποτε διαπιστώνω το πόσο μας έχει διαφθείρει το μηντιακο (αν)αξιακο σύστημα.
Τηλεδικαστηρια παντού,λίγο έλεος πια.

ΓιώργοςΤΤ
17/03/2021, 23:57
Το ότι επιχειρήθηκε συγκάλυψη από που προκύπτει? Πώς να συγκαλύψεις ένα τροχαίο στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, με άνθρωπο νεκρό, ενώ μάλιστα ο ίδιος ο οδηγός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ;

doctoras
18/03/2021, 07:19
Το ότι επιχειρήθηκε συγκάλυψη από που προκύπτει? Πώς να συγκαλύψεις ένα τροχαίο στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, με άνθρωπο νεκρό, ενώ μάλιστα ο ίδιος ο οδηγός ειδοποίησε το ΕΚΑΒ;

Το οτι στο πιο πολυσύχναστο μερος δεν εχει δοθεί το οπτικο υλικό απο τις καμερες.
Δε λαλησαν τα κοκορια(tvmedia) για τουλαχιστο 3 ημερες απο το τραγικο συμβάν
Το κρατος και η "προστασία του πολιτη" (μπακογιαννη, χρυσοχοιδης) δεν εδειξαν αμεσα στοιχειώδη ευαισθησία, παρα μονο μετα απο 48ωρες με επιστολη του εμπλεκομενου αυτοκινήτου μπακογιαννη.

Και ερωτουμε ολοι, αν συνέβαινε σε μη VIP (very important person το γραφω για την ταξικοτητα της λεξης), σε εναν μεροκαματιάρη που του ηρθε να κανει αναστροφή με κατάληξη θανατηφόρο τροχαίο, δεν θα ειχαν δοθεί ολα στην φορα...ρητορικό φυσικα

doctoras
18/03/2021, 07:24
Ξανά, αυτό δε σημαίνει τίποτα και ΔΕΝ είναι το θέμα. Το θέμα είναι το μόνιμο απυρόβλητο των "επισήμων" και των κολλητών τους, η αντανακλαστική απόπειρα συγκάλυψης παντού και πάντα (το έχουμε δει 20 φορές τον τελευταίο μήνα, από παιδεραστές μέχρι μπάτσους), ο τροχονόμος που διώχνει μάρτυρα επειδή δεν τον βολεύει (!!!), ο δυνητικά δολοφονικός ελιγμός στο συγκεκριμένο σημείο για να μην κάνουν 500 γαμημένα μέτρα παραπάνω, και άλλα πολλά.

Το ξαναβαζω ακομη μια φορα αυτο που ειπε ο αποπανω για το κρατος δικαίου.
Που τελικα αυτη η κυβέρνηση ξεπερασε τις προβλεψεις και "προσδοκίες" απο τοτε που γκαριζαν να παρουν την διακυβέρνηση της χωρας.

caesarsk
18/03/2021, 07:42
Μια ακόμη άποψη για το ατύχημα μπροστά στην Βουλή. Για εμένα το πρόβλημα δεν είναι ούτε πολιτικό, ούτε αστυνομικό...είναι πρόβλημα κοινωνικό, που διαιωνίζεται δυστυχώς και που νέοι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους στην άσφαλτο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι Δύναμη στην οικογενεία που μένει πίσω, και ένα τεράστιο Respect σε αυτή την μάνα που βρήκε την δύναμη να δώσει ζωή σε 6 ανθρώπους με τα όργανα του γιου της.

https://youtu.be/LOWtTfIvJ0k

KAWAMANRIDER
18/03/2021, 08:18
όπως γράφτηκε νωρίτερα για την δωρεά οργάνων του Ιάσονα με απόφαση της οικογένειας χαρίζοντας την ζωή σε 6 συνανθρώπους μας , τα συγχαρητήρια και τα μπράβο είναι πολύ λίγα για αυτή την οικογένεια , άνθρωποι που δεν τους γνωρίζω και μπορώ να πω ότι κέρδισαν τον μεγαλύτερο σεβασμό μου και την αγάπη μου , μια μεγάλη αγκαλιά στέλνω σε αυτήν την οικογένεια με όλη μου την καρδιά

telegonos
18/03/2021, 08:25
Μια ακόμη άποψη για το ατύχημα μπροστά στην Βουλή. Για εμένα το πρόβλημα δεν είναι ούτε πολιτικό, ούτε αστυνομικό...είναι πρόβλημα κοινωνικό, που διαιωνίζεται δυστυχώς και που νέοι άνθρωποι χάνουν την ζωή τους στην άσφαλτο. Το μόνο που μπορώ να πω είναι Δύναμη στην οικογενεία που μένει πίσω, και ένα τεράστιο Respect σε αυτή την μάνα που βρήκε την δύναμη να δώσει ζωή σε 6 ανθρώπους με τα όργανα του γιου της.

Και χορηγία motohub βλέπω, ακόμα δεν άνοιξε, πσσσσς

panavour
18/03/2021, 08:32

Δηλαδη τωρα εσυ μας εβγαλες και διαγνωση -μεσω του διαφημιστικου
σου στην αρχη βιντεο-χωριςνα εισαι μπροστα ,χωρις να εχεις την πραγματογνωμοσυνη της τροχαιας,μας ειπες και δολοφονο -εμμεσως τον αστυνομικο-μας εκανες και πολιτικη κριση λογω οδηγου μπακογιαννη και μας ανοιξες τα ματια γενικως κανοντας και τις καταλληλες διηθησεις κατα την ωρα της παρουσιασης,διηθησεις που απ οτι φαινεται ηταν και ΜΙΑ απ τις αιτιες που σκοτωσαν το παιδι. Λες εντεχνως την γνωμη σου και στο τελος μας λες οτι χωρις στοιχεια ΔΕΝ μπορω να βγαλω πορισμα .Τι αλλο να πω δεν ξερω.Το αφηνω στην κριση του φορουμ.

ΓιώργοςΤΤ
18/03/2021, 08:46
Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι δεν μπορεί να δοθεί υλικό από τις κάμερες της Βουλής, για λόγους ασφαλείας. Και στην τελική σε τι θα βοηθήσει; Α, ναι. Να βγάλουν πόρισμα οι Judge Dredd των φόρουμ και του Twitter.

Δυστυχώς εδώ που είμαστε οι θάνατοι από μηχανή είναι τόσο συχνοί που δεν αποτελούν είδηση.

Το ότι δεν ξέρω εγώ, εσύ, το φόρουμ, η κοινή γνώμη γενικά για ένα τροχαίο δεν αποτελεί συγκάλυψη. Οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί από την πρώτη στιγμή.

Συγκάλυψη θα ήταν να ψάχνουμε μια εβδομάδα τον οδηγό και η αστυνομία να σφυρίζει αδιάφορα.

Επαναλαμβάνω την θέση, ο μόνος λόγος που η είδηση απασχολεί είναι ότι στο ίδιο άρθρο εμπλέκονται οι λέξεις Μπακογιάννη και αστυνομικός.

Αν το ατύχημα το είχε προκαλέσει κανένας φουκαρας, σήμερα θα το είχαμε ήδη ξεχάσει.

alexis72
18/03/2021, 09:13

για δες αδελφέ προσεκτικά το video ,γιατί εγραψα για συγκάλυψη ....τι επρεπε να γίνει κ τι εγινε ....
https://www.youtube.com/watch?v=MPEZQlB3rbI

viper1
18/03/2021, 09:17

Ε όταν αναφέρεσαι για ασφαλή οδηγηση δολοφόνους όπλα κλπ κρατα τουλάχιστον τις γραμμές σου όταν οδηγείς και μην αλλάζεις λωρίδες χωρις καν να χρησιμοποιείς φλας. Ακομα και οι διηθησεις που κανεις ειναι παράβαση του κοκ.
Όλοι μας τα κάνουμε αλλα δεν τα ανεβάζουμε στον σωλήνα και ταυτόχρονα ενώ κάνουμε παράβαση του μισου ΚΟΚ αναφερόμαστε σε παραβάσεις άλλων. Just saying :beer:

CorpseAlive
18/03/2021, 09:25
για δες αδελφέ προσεκτικά το video ,γιατί εγραψα για συγκάλυψη ....τι επρεπε να γίνει κ τι εγινε ....

Το ξέρεις ότι την στιγμή του ατυχήματος το παιδί δεν ήταν νεκρό έτσι? Οι τραυματιοφορείς δεν ανακοίνωσαν θάνατο κατά την διακομιδή του. Αφού ,λοιπόν, το παιδί δεν ήταν νεκρό δεν υπάγεται στις περιπτώσεις που οδηγός πάει αυτόφωρο.
Επίσης ένα σχόλιο για την εγκατάλειψη.
Τις πλείστες των περιπτώσεων εγκατάλειψη έχουμε γιατί δεν υπάρχει ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ σε ένα ατύχημα ή επειδή ήταν μεθυσμένος ή μαστουρωμένος και επομένως δεν θα υπήρχε και πάλι ασφαλιστική κάλυψη.
Επίσης ΠΟΣΟ χαζός μπορεί να είναι κάποιος που έχει ήδη τελέσει σωματική βλάβη (ακόμα δεν ηταν νεκρός) και δυστύχημα μπροστά από την βουλή με 1000 κάμερες στον δρόμο 100δες κόσμου και κίνηση και το αμάξι του είναι χρεωμένο στο οργανόγραμμα των βαρδιών την ίδια χρονική στιγμή.
Δεν καταλαβαίνω την λογική όσων λένε ότι εγκατέλειψε . Δεν υπάρχει τρόπος να το συγκαλύψεις αυτό. Δεν υπάρχει επίσης και λόγος. Κάθε δυστύχημα δεν παίζει στην τηλεόραση. Δεν είναι απαραίτητο. Αυτό έπαιξε γιατί είχε να κάνει με Μπακογιάννη . Τα στοιχεία του οδηγού δεν έχουν γίνει γνωστά για τον απλό λόγο ότι δεν έχει κινηθεί η Ποινική του Δίωξη. Την ποινική δίωξη την ζητούν ΚΑΙ η οικογένεια του . Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στην προανάκριση και ακόμα συλλέγονται στοιχεία από κάμερες κλπ Που ακριβώς δεν τηρήθηκε η διαδικασία.?

VANDA
18/03/2021, 09:26
Η κοινή λογική υπαγορεύει ότι δεν μπορεί να δοθεί υλικό από τις κάμερες της Βουλής, για λόγους ασφαλείας. Και στην τελική σε τι θα βοηθήσει; Α, ναι. Να βγάλουν πόρισμα οι Judge Dredd των φόρουμ και του Twitter.

Δυστυχώς εδώ που είμαστε οι θάνατοι από μηχανή είναι τόσο συχνοί που δεν αποτελούν είδηση.

Το ότι δεν ξέρω εγώ, εσύ, το φόρουμ, η κοινή γνώμη γενικά για ένα τροχαίο δεν αποτελεί συγκάλυψη. Οι εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί από την πρώτη στιγμή.

Συγκάλυψη θα ήταν να ψάχνουμε μια εβδομάδα τον οδηγό και η αστυνομία να σφυρίζει αδιάφορα.

Επαναλαμβάνω την θέση, ο μόνος λόγος που η είδηση απασχολεί είναι ότι στο ίδιο άρθρο εμπλέκονται οι λέξεις Μπακογιάννη και αστυνομικός.

Αν το ατύχημα το είχε προκαλέσει κανένας φουκαρας, σήμερα θα το είχαμε ήδη ξεχάσει.

Αλήθεια τώρα; Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ δεν ήταν απόπειρα συγκάλυψης; Αν δεν υπήρχε το βίντεο, παίζει να μην ακούγαμε πότε τίποτα για το όλο σκηνικό. Οι λίγοι αυτόπτες θα έλεγαν.. χαζομάρες και θα διωχνόντουσαν και πάμε για άλλα.

CorpseAlive
18/03/2021, 09:35
Αλήθεια τώρα; Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ δεν ήταν απόπειρα συγκάλυψης; Αν δεν υπήρχε το βίντεο, παίζει να μην ακούγαμε πότε τίποτα για το όλο σκηνικό. Οι λίγοι αυτόπτες θα έλεγαν.. χαζομάρες και θα διωχνόντουσαν και πάμε για άλλα.

Ερώτηση , έστω ότι ο τροχονόμος έδιωχνε τον αυτόπτη. Δεν συμφωνώ φυσικά με την πρακτική του τροχονόμου έιναι τραγικός και δεν του αξίζει η στολή , για να είμαι ξεκάθαρος.
Σε ένα δικαστήριο και για χάρη της καθαρής αλήθειας ο δικαστής που βασιστεί για την απόφαση του
1) αυτόπτη μάρτυρα από το αντίθετο ρεύμα.
2) Οπτικοακουστικό υλικό από τουλάχιστον 3-4 κάμερε(υπουργείο εξωτερικών , Πρεσβεία Γαλλίας , βουλή) που θα δείχνουν ακριβώς πως έγινε το ατύχημα?
Ακόμα και αν τον έδιωχνε δεν αλλάζει κάτι σημαντικό την στιγμή που υπάρχουν κάμερες.Ο τροχονόμος έκανε την μαλακία και δεν τήρησε το πρωτόκολλο πανικοβληθηκε και ξέσπασε πάνω στον πολίτη. ΤΡΑΓΙΚΟ αλλα δεν θεωρώ ότι ήταν και η συστημική συγκάλυψη του πράγματος.

alexis72
18/03/2021, 09:47
Ερώτηση , έστω ότι ο τροχονόμος έδιωχνε τον αυτόπτη. Δεν συμφωνώ φυσικά με την πρακτική του τροχονόμου έιναι τραγικός και δεν του αξίζει η στολή , για να είμαι ξεκάθαρος.
Σε ένα δικαστήριο και για χάρη της καθαρής αλήθειας ο δικαστής που βασιστεί για την απόφαση του
2) Οπτικοακουστικό υλικό από τουλάχιστον 3-4 κάμερε(υπουργείο εξωτερικών , Πρεσβεία Γαλλίας , βουλή) που θα δείχνουν ακριβώς πως έγινε το ατύχημα?
Ακόμα και αν τον έδιωχνε δεν αλλάζει κάτι σημαντικό την στιγμή που υπάρχουν κάμερες.Ο τροχονόμος έκανε την μαλακία και δεν τήρησε το πρωτόκολλο πανικοβληθηκε και ξέσπασε πάνω στον πολίτη. ΤΡΑΓΙΚΟ αλλα δεν θεωρώ ότι ήταν και η συστημική συγκάλυψη του πράγματος.

το αμάξι επρεπε να μείνει τελείως ΑΚΙΝΗΤΟ στο σημείο που εγινε το ατυχημα κ μετα δυστυχημα κ οχι να μπεί στο προαύλιο της βουλής σαν να μην συνεβη τιποτα ,δηλαδή απλά ΔΕΝ επρεπε να ανοίξουν οι υπευθυνοι της βουλής την μπάρα εισόδου

CorpseAlive
18/03/2021, 09:51
το αμάξι επρεπε να μείνει τελείως ΑΚΙΝΗΤΟ στο σημείο που εγινε το ατυχημα κ μετα δυστυχημα κ οχι να μπεί στο προαύλιο της βουλής σαν να μην συνεβη τιποτα ,δηλαδή απλά ΔΕΝ επρεπε να ανοίξουν οι υπευθυνοι της βουλής την μπάρα εισόδου

Και πάλι η μαγική λέξη για όλα είναι κάμερες.
Που βοηθά η μετακίνηση του αμαξιού αν έγινε ΔΟΤΑ πρώτα?ή έστω ότι δεν έγινε ΔΟΤΑ που βοηθά από την στιγμή που υπάρχουν κάμερες και παραμόρφωση στα σημεία πρόσκρουσης.

doctor_john
18/03/2021, 10:07
Ρε παιδιά, ο καθένας κάνει παραδοχές και απομακρυνόμαστε από την ουσία.

Είναι ή όχι λεωφόρος ο χαρακτηρισμός της Β. Σοφίας;
Επιτρέπεται να στρίψουμε κόβοντας το αντίθετο ρεύμα σε λεωφόρο;
Είναι η πλαϊνή είσοδος χαρακτηρισμένος δρόμος που θα πρέπει να έχουμε υπόψιν;
Όταν σε μη λεωφόρο στρίβουμε αριστερά, ποιος έχει προτεραιότητα; δεν έχουμε τον απέναντι απο δεξιά;
πρέπει να υπολογίζει κάποιος που έρχεται απο απέναντι στα δεξιά της κατεύθυνσης του
αν θα περάσει γρήγορα ή όχι αυτός που του κόβει το δρόμο;

Δεν θα έπρεπε ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΙΨΕΙ αν δεν έχει διαθέσιμο το απέναντι ρεύμα;

VANDA
18/03/2021, 10:07

Ιδανικά, και στους αυτόπτες θα βασιστεί και στο υλικό. Με τις προϋποθέσεις ότι φτάνει η όλη ιστορία στο δικαστήριο, γιατί το τραβάει η οικογένεια, γιατί έχει βουίξει το πανελλήνιο μέσω σόσιαλ (γιατί έτυχε να υπάρχει ήδη ένα βίντεο που βγήκε άμεσα στη φόρα και κυκλοφόρησε τόσο που δεν μπορεί να αγνοηθεί, μπορεί να μην τα δείχνει όλα, αλλά δείχνει ήδη αρκετά -ναι, πάλι για τον τροχονόμο μιλάω), γιατί τελικά βρίσκονται οι μάρτυρες (πάλι μέσω σόσιαλ, πάλι για τον τροχονόμο μιλάω), γιατί δίνεται τελικά το υλικό.. Δεν πιάνω καν Ντόρες που ξυπνάνε τρεις μέρες μετά ή αν μετακινήθηκε το αυτοκίνητο κλπ.
Ναι, είναι τραγικό, και ναι, αλλάζει κάτι σημαντικό, και ναι, είναι συστημικό, όταν στηριζόμαστε στο κράξιμο για να τσουλήσει μια διαδικασία που κανονικά θα έπρεπε απλά να ξεκινήσει ο ίδιος ο τροχαίος που ήταν παρών. Αυτή είναι η δουλειά του και μόνο αυτή δεν έκανε. Τα 'πανικοβλήθηκε' και 'ξέσπασε' δεν αφορούν κανέναν άσχετο για να έχουν θέση σε αυτά που συζητάμε.

CorpseAlive
18/03/2021, 10:12
Ρε παιδιά, ο καθένας κάνει παραδοχές και απομακρυνόμαστε από την ουσία.

Είναι ή όχι λεωφόρος ο χαρακτηρισμός της Β. Σοφίας;
Επιτρέπεται να στρίψουμε κόβοντας το αντίθετο ρεύμα σε λεωφόρο;
Είναι η πλαϊνή είσοδος χαρακτηρισμένος δρόμος που θα πρέπει να έχουμε υπόψιν;
Όταν σε μη λεωφόρο στρίβουμε αριστερά, ποιος έχει προτεραιότητα; δεν έχουμε τον απέναντι απο δεξιά;
πρέπει να υπολογίζει κάποιος που έρχεται απο απέναντι στα δεξιά της κατεύθυνσης του
αν θα περάσει γρήγορα ή όχι αυτός που του κόβει το δρόμο;

Δεν θα έπρεπε ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΙΨΕΙ αν δεν έχει διαθέσιμο το απέναντι ρεύμα;

ΠΡΟΦΑΝΩΣ φέρει ευθύνη ο ΟΔΗΓΟΣ , ωστόσο του παραχωρήθηκε προτεραιότητα από τον οδηγό ταξί και η μηχανή (πιθανόν) έκανε προσπέραση στο ταξί από τα δεξία , αφού ο οδηγός είχε ολοκληρώσει τον ελιγμό του καθώς το σημείο πρόσκρουσης ήταν στο πίσω δεξί φανάρι.
Επιτρέπεται να στρίψεις όπου δεν υπάρχει διαγράμμιση 2 γραμμών ή κάποια άλλη οριζόντια ή κάθετη σήμανση. Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει στο σημείο κάτι τέτοιο.

CorpseAlive
18/03/2021, 10:18
Ιδανικά, και στους αυτόπτες θα βασιστεί και στο υλικό. Με τις προϋποθέσεις ότι φτάνει η όλη ιστορία στο δικαστήριο, γιατί το τραβάει η οικογένεια, γιατί έχει βουίξει το πανελλήνιο μέσω σόσιαλ (γιατί έτυχε να υπάρχει ήδη ένα βίντεο που βγήκε άμεσα στη φόρα και κυκλοφόρησε τόσο που δεν μπορεί να αγνοηθεί, μπορεί να μην τα δείχνει όλα, αλλά δείχνει ήδη αρκετά -ναι, πάλι για τον τροχονόμο μιλάω), γιατί τελικά βρίσκονται οι μάρτυρες (πάλι μέσω σόσιαλ, πάλι για τον τροχονόμο μιλάω), γιατί δίνεται τελικά το υλικό.. Δεν πιάνω καν Ντόρες που ξυπνάνε τρεις μέρες μετά ή αν μετακινήθηκε το αυτοκίνητο κλπ.
Ναι, είναι τραγικό, και ναι, αλλάζει κάτι σημαντικό, και ναι, είναι συστημικό, όταν στηριζόμαστε στο κράξιμο για να τσουλήσει μια διαδικασία που κανονικά θα έπρεπε απλά να ξεκινήσει ο ίδιος ο τροχαίος που ήταν παρών. Αυτή είναι η δουλειά του και μόνο αυτή δεν έκανε. Τα 'πανικοβλήθηκε' και 'ξέσπασε' δεν αφορούν κανέναν άσχετο για να έχουν θέση σε αυτά που συζητάμε.
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν τροχονόμο. Δεν υπάρχει κάτι να πω για αυτόν και ήδη καταδίκασα. μιλάω καθαρά για το τροχαίο και καθαρά από νομική πλευρά.
Να ξεκαθαρίσουμε τώρα τις διαδικασίες.
είναι το πειθαρχικό για τον αστυνομικό που αφορά την δουλεία του.
είναι το ποινικό που αφορά την εξ αμελείας θανατηφόρα σωματική βλάβη.
είναι το αστικό που αφορά το κράτος και την οικογένεια του Ιάσωνα για το αν θα λάβει αποζημίωση.
Τα δύο πρώτα κινούνται αυτεπάγγελτως και κατ΄'έγκλιση από την οικογένεια.
Το τρίτο είναι θέμα της οικογένειας με 5 έτη παραγραφή.

doctor_john
18/03/2021, 10:35
Δεν είχε ολοκληρώσει τον ελιγμό εφόσον τελικά έκλεισε τον δρόμο του μοτοσυκλετιστή.
Το ότι κάποιος άλλος του έδωσε "προτεραιότητα" δεν νομιμοποιεί τον ελιγμό.
Συνέχεια αναφέρεις ότι ο μοτοσυκλετιστής προσπέρασε παράνομα, ήσουν μπροστά;
Αν τον προσπέρασε παράνομα ο ταξιτζής και αμέσως φρέναρε κλείνοντας του το οπτικό πεδίο;
Μου συμβαίνει συχνα με το ποδήλατο, δεν το αναφέρω για να σε κοντράρω.

Επιτρέπεται να στρίψεις όταν δεν έχει διαγράμμιση αριστερά σε λεωφόρο;
Το παρκιν της βουλής εντάσσεται στο οδικό δίκτυο;

turrican
18/03/2021, 11:04
Απόπειρα συγκάλυψης φυσικά και υπήρξε, και για 2 μέρες μάλιστα πράγματι όλα τα επίσημα μέσα το αντιμετώπιζαν σαν ένα τροχαίο όπου κάποιος απλά χτύπησε. Από δικονομικής άποψης ίσως να είναι και έτσι, κάποιος φταίει πολύ κάποιος λίγο. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η διάσταση του θέματος να ήταν απόλυτα φυσιολογικό να κυριαρχούσε, πχ σε ένα φόρουμ δικηγόρων.

Από κοινωνικής όμως άποψης αναδεικνύονται και άλλα ζητήματα, ίσως περισσότερο σημαντικά. Μας προβληματίζει η ασυδοσία που έχουν κάποια μέρη αυτής της κοινωνίας να χρησιμοποιούν τους δρόμους σαν τσιφλίκι τους και να έχουν φτιάξει και κανόνες για να γίνει αυτό. Να μην χρειάζεται καν να πουν στους τροχονόμους να συμπεριφερθούν σαν μπράβοι τους, αλλά ο κάθε τροχονόμος θα το θεωρεί αυτονόητο καθήκον του να διώξει αυτόπτες μάρτυρες. Να θεωρείται αυτονόητο τα κανάλια να μην κάνουν την δουλειά τους (ρεπορτάζ δηλαδή) επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μπουν στην ίδια πρόταση οι λέξεις "Μπακογιάννη", "Αστυνομικός" και "Δυστύχημα".

Τέλος, δεν συμφωνώ ότι το συμπέρασμα που βγαίνει σε ένα μοστοσυκλετιστικό φόρουμ είναι "μην κάνετε διηθήσεις γιατί φταίτε αν σας χτυπήσουν". Η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από τον τάδε κανόνα, καθώς και η μεταξύ μας αλληλεγγύη.

PaNick67
18/03/2021, 11:05
ΠΡΟΦΑΝΩΣ φέρει ευθύνη ο ΟΔΗΓΟΣ , ωστόσο του παραχωρήθηκε προτεραιότητα από τον οδηγό ταξί και η μηχανή (πιθανόν) έκανε προσπέραση στο ταξί από τα δεξία , αφού ο οδηγός είχε ολοκληρώσει τον ελιγμό του καθώς το σημείο πρόσκρουσης ήταν στο πίσω δεξί φανάρι.
Επιτρέπεται να στρίψεις όπου δεν υπάρχει διαγράμμιση 2 γραμμών ή κάποια άλλη οριζόντια ή κάθετη σήμανση. Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει στο σημείο κάτι τέτοιο.

Αυτό με την πρόσκρουση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου πόσο σίγουρος είσαι ότι ισχύει;
Γιατί φίλος που είχε ατύχημα τέτοιο ούτε η αστυνομία ούτε η ασφαλιστική δέχθηκε τέτοιο επιχείρημα. Βασίστηκαν μόνο στο ποιος είχε προτεραιότητα.

telegonos
18/03/2021, 11:17
Αν παραχώρησε προτεραιότητα ο ταξιτζής σε πράσινο από μόνος του, τότε ο ταξιτζής έχει κάνει παρακώλυση συγκοινωνίας, πάει ΚΑΙ αυτός κατηγορούμενος.

sanctusan
18/03/2021, 11:18
Και πάλι η μαγική λέξη για όλα είναι κάμερες.
Που βοηθά η μετακίνηση του αμαξιού αν έγινε ΔΟΤΑ πρώτα?ή έστω ότι δεν έγινε ΔΟΤΑ που βοηθά από την στιγμή που υπάρχουν κάμερες και παραμόρφωση στα σημεία πρόσκρουσης.

Άρα όπου υπάρχουν κάμερες, σκοτώνουμε και παρατάμε; Δεν έχω καταλάβει τη λογική σου, ούτε μου μοιάζει για λογική ανθρώπου με πτυχίο.
Αν υπάρχει και πανικοβλημένος μπάτσος, σου ανοίγει και την πόρτα για το γκαράζ.

DoctoR_k6
18/03/2021, 11:19
Απόπειρα συγκάλυψης φυσικά και υπήρξε, και για 2 μέρες μάλιστα πράγματι όλα τα επίσημα μέσα το αντιμετώπιζαν σαν ένα τροχαίο όπου κάποιος απλά χτύπησε. Από δικονομικής άποψης ίσως να είναι και έτσι, κάποιος φταίει πολύ κάποιος λίγο. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η διάσταση του θέματος να ήταν απόλυτα φυσιολογικό να κυριαρχούσε, πχ σε ένα φόρουμ δικηγόρων.

Από κοινωνικής όμως άποψης αναδεικνύονται και άλλα ζητήματα, ίσως περισσότερο σημαντικά. Μας προβληματίζει η ασυδοσία που έχουν κάποια μέρη αυτής της κοινωνίας να χρησιμοποιούν τους δρόμους σαν τσιφλίκι τους και να έχουν φτιάξει και κανόνες για να γίνει αυτό. Να μην χρειάζεται καν να πουν στους τροχονόμους να συμπεριφερθούν σαν μπράβοι τους, αλλά ο κάθε τροχονόμος θα το θεωρεί αυτονόητο καθήκον του να διώξει αυτόπτες μάρτυρες. Να θεωρείται αυτονόητο τα κανάλια να μην κάνουν την δουλειά τους (ρεπορτάζ δηλαδή) επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μπουν στην ίδια πρόταση οι λέξεις "Μπακογιάννη", "Αστυνομικός" και "Δυστύχημα".

Τέλος, δεν συμφωνώ ότι το συμπέρασμα που βγαίνει σε ένα μοστοσυκλετιστικό φόρουμ είναι "μην κάνετε διηθήσεις γιατί φταίτε αν σας χτυπήσουν". Η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από τον τάδε κανόνα, καθώς και η μεταξύ μας αλληλεγγύη.

Κ προσπαθησαν να το πνιξουν γιατι αφορουσε οδηγο της βουλευτου κ αποκαλυφθηκε το πως εχουν αφησει την αστυνομια να λειτουργει...
Οσο για το πολιτικαλ κορεκτ περι διηθησεων κ λοιπων αλλων σχολιων να ξερεις πως την μοτο σου πρεπει να την οδηγεις πισω απο τα αμαξια...:facepalm: , αλλιως φταις.

caesarsk
18/03/2021, 11:43
Και χορηγία motohub βλέπω, ακόμα δεν άνοιξε, πσσσσς

Ανοιξε...βιτρινα δεν εβγαλε

caesarsk
18/03/2021, 11:49
Δηλαδη τωρα εσυ μας εβγαλες και διαγνωση -μεσω του διαφημιστικου
σου στην αρχη βιντεο- χωριςνα εισαι μπροστα ,χωρις να εχεις την πραγματογνωμοσυνη της τροχαιας,μας ειπες και δολοφονο -εμμεσως τον αστυνομικο-μας εκανες και πολιτικη κριση λογω οδηγου μπακογιαννη και μας ανοιξες τα ματια γενικως κανοντας και τις καταλληλες διηθησεις κατα την ωρα της παρουσιασης,διηθησεις που απ οτι φαινεται ηταν και ΜΙΑ απ τις αιτιες που σκοτωσαν το παιδι. Λες εντεχνως την γνωμη σου και στο τελος μας λες οτι χωρις στοιχεια ΔΕΝ μπορω να βγαλω πορισμα .Τι αλλο να πω δεν ξερω.Το αφηνω στην κριση του φορουμ.

Είπα δολοφόνο οποιοδήποτε δεν σέβεται το όχημα που καβαλάει ως όπλο...Συνδύασε αυτά που λέω για τους κανόνες, δες πως φαίνεται πάνω από μια μοτοσυκλέτα με κίνδυνο δικό μου (ελεγχόμενο αλλά παρ'ολα αυτά κίνδυνο) να αγνοείς τους κανόνες (γιατι το βιντεο δεν το βλέπουν μονο μοτοσκετιστές). Πως σε βλέπει/δεν σε βλέπει το αυτοκίνητο, πως κινδυνευεις... και μετά έχε το στο νου σου για να ακολουθήσεις τους κανόνες!
Το ονομα Μπακογιάννη δεν αναφέρται πουθένα και το μονο που ανέφερα για το θέμα είναι η έλλειψη αντανακλαστικών δημόσιας τοποθετησης της αστυνομιας. Μαλλον ακουσες απομονωσες λέξεις και οχι φρασεις. Περαν ολων αυτών η σεβαστή η γνώμη σου και κατανοητη. Καλους δρόμους. Διάγνωση πόρισμα για το συγκεκριμένο ατύχημα το είπα τοσες φορές, το τόνισα συμφωνα με ότι έχει ακουστεί, και αφησα την κριση στους πραγματογνωμονες...Λυπαμαι αν δεν το καταλαβες εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος και ζητώ συγνωμή για το οτι δεν ημουν κατανοητος.
(οσον αφορά το διαφημιστικο δεν μπορω να σου απαντησω)...

DrBig
18/03/2021, 11:53

Απο τετοια βιντεο μαθαινεις για τον κοσμο γυρω σου?

BLiTzER
18/03/2021, 11:56
Έχετε μπερδευτεί λίγο. Το ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να συγκαλυφθεί το συγκεκριμένο περιστατικό λόγω συνθηκών δε σημαίνει ότι δεν έγινε κάθε προσπάθεια να συμβεί αυτό. Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι, μην προσπαθείτε να τους δικαιολογήσετε με λογικά επιχειρήματα.

DrBig
18/03/2021, 12:05

Τσιμπησα και ανοιξα το βιντεο. Την επομενη φορα θα ειμαι πιο εγκρατης!

ΓιώργοςΤΤ
18/03/2021, 12:12
Alexis72

Αν είσαι γεννημένος το 72 και πιστεύεις ότι βίντεο βλέπεις στο YouTube, φαντάζεσαι πράγματα με βάση αυτό και δεν χρησιμοποιείς την δική σου κρίση και λογική, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συνεχίσουμε την συζήτηση.

Μου θυμίζει πρακτική της γιαγιάς μου "έτσι είναι, το είπε η τηλεόραση".

Το να διώξεις έναν μάρτυρα απλά δεν υφίσταται. Δεν σου λέω ότι μπορείς να πας και να κάνεις καταγγελία. Πάρε τηλέφωνο το Σταρ και πες ότι ήσουν μπροστά. Δέκα κάμερες σε πέντε λεπτά θα είναι έξω από το σπίτι σου.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι πιστεύεται ότι προσπάθησε να διώξει τον μάρτυρα. Βλέπουμε ένα τροχονόμο που για τον χψ λόγο έκανε(;) ένα λάθος, το οποίο προκάλεσε ένα σοκαριστικό ατύχημα μπροστά στα μάτια του. Έχει σκοτώσει κανένας από εμάς άνθρωπο κατά λάθος, για να μπει στην θέση του? Μάλλον όχι. Από εκεί και πέρα η όλη συμπεριφορά του είναι καταδικαστέα.

Βέβαια σε ποια σοβαρή χώρα ο μάρτυρας θα απευθυνόταν στην αστυνομία με τον τρόπο που το έκανε, όντας μάλιστα και ο ίδιος παράνομος.....

Αν το ατύχημα το είχε προκαλέσει το βανακι που πηγαίνει τα σάντουιτς στο κυλικείο, δεν θα είχε ασχοληθεί κανένας. Κάποιοι προσπαθούν να πατήσουν στον τραγικό χαμό ενός νέου ανθρώπου για να δώσουν πολιτική διάσταση στο ζήτημα. Λες και η είπε η Μπακογιάννη στον οδηγό της στρίψε και πάτα τον. Ή είναι υπεύθυνη η κάθε Μπακογιάννη για τις πράξεις του οδηγού της ή τα λάθη της τροχαίας κλπ κλπ.

Κάποιοι δεινόσαυροι της μοτοσυκλέτας, πιο χαμένοι και απολιθώματα βγήκαν από την σπηλιά τους να δείξουν τι? Αστεία πράγματα. Η οικογένεια του παλικαριού χάρισε ζωή σε έξι ανθρώπους και εμείς έχουμε στήσει λαϊκό δικαστήριο και σενάρια του Φώσκολου για συγκάλυψη και αηδιες. Λες και έγινε στο τελευταίο στενό της πόλης χωρίς φώτα, μάρτυρες και κάμερες.

Για αναρωτηθείτε ήθελε κανένας να είναι στη θέση που βρίσκεται? Ήθελε ο Ιάσωνας να μην επιστρέψει σπίτι του; Ο αστυνομικός να χάσει την δουλειά του; Ο τροχονόμος να έχει στην συνείδηση του έναν νεκρό, αν εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στο ατύχημα;

Αλά είπαμε στην Ελλάδα έχουμε 10 εκατομμύρια προπονητές, εισαγγελείς, δικαστές, νομοθέτες, δικηγόρους κλπ.

CorpseAlive
18/03/2021, 12:33
To ότι λέω ότι δεν βγάζει λογική να προσπάθησαν να συγκαλύψουν κάτι που αντικειμενικά δεν είναι δυνατό πως μεταφράζεται στο μυαλό κάποιου ότι είπα ότι αν έχει κάμερες σκότωσε κάποιον και παράτα τον δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν είναι ο κλάδος μου όπως λέει και ο Big αυτό ανήκει στον κλάδο της ψυχιατρικής.
Το ότι χτύπησε στο πίσω φανάρι είναι προφανές από τις φώτογραφιες που υπάρχουν στον Τύπο , εκτός αν θεωρείτε ότι πρόκειται για άλλο αμάξι και χάριν συγκάλυψης πήρα μια βαριοπούλα και το χτύπησαν για να φανεί έτσι.
''Οσο για το πολιτικαλ κορεκτ περι διηθησεων κ λοιπων αλλων σχολιων να ξερεις πως την μοτο σου πρεπει να την οδηγεις πισω απο τα αμαξια... , αλλιως φταις.'' ο φίλος θεωρεί πολιτικαλ κορεκτ ΑΠΟΨΗ την ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ¨Αρα τι να απαντήσω και πάλι.

CorpseAlive
18/03/2021, 12:40
Τσιμπησα και ανοιξα το βιντεο. Την επομενη φορα θα ειμαι πιο εγκρατης!

Δες τα σχόλια κάτω από το Video του. Έχω κλάψει με τις απαντήσεις.

CorpseAlive
18/03/2021, 12:50
Αν παραχώρησε προτεραιότητα ο ταξιτζής σε πράσινο από μόνος του, τότε ο ταξιτζής έχει κάνει παρακώλυση συγκοινωνίας, πάει ΚΑΙ αυτός κατηγορούμενος.

Δεν διαφωνώ. Έχει ευθύνη και το ταξί.

cityfly
18/03/2021, 12:53
Τελικά κι εδώ τα ίδια με το facebook βλέπουμε.
Το γεγονός είναι ξεκάθαρο, έχουμε ένα τροχαίο δυστύχημα που αντί να κουβεντιάζουμε το πώς έγινε και να μάθουμε από αυτό πώς θα προστατευόμαστε καλύτερα έχει γίνει πεδίο αισχρής πολιτικής αντιπαράθεσης.
Εδώ στην αρχή κυκλοφόρησε ότι μέσα στο αυτοκίνητο «ήταν η ίδια η Μπακογιάννη και τα παιδιά της και σηκώθηκαν κι έφυγαν».
Αυτό γιατί άλλο βγήκε πέραν από πολιτική χρήση;
Η συμπεριφορά του τροχονόμου ήταν προφανώς απαράδεκτη και πρέπει να τιμωρηθεί (με ό,τι προβλέπεται κι όχι κρεμάλες) αλλά ήταν ενστικτώδης και σαφέστατα στη λογική του «μη μιλάς για το συνάδελφο» λέτε εκείνη τη στιγμή που έγινε η Μπακογιάννη ούτε ή κανένας άλλος βουλευτής ή υπουργός να ήξεραν τι συμβαίνει και να άρχισαν τα τηλέφωνα διώξε μάρτυρες, κρύψε στοιχεία κάλυψέ το κλπ; Με τίποτα.
Κι έπειτα μέσα σε όλα που λέγονται για τους βουλευτές, «βολευτές» κλπ τώρα σοβαρά, όποιος τους βρίζει και τους κράζει διαρκώς αλήθεια πιστεύει ότι ο οποιοσδήποτε από αυτούς θα έκανε κάτι για να καλύψει ποιον; Τον οδηγό; Θα βρει άλλο σιγά, να ταν κάνας γιος καμιά κόρη ναι να το σκεφτείτε το σενάριο.

Ή έχεο κανείς σας τη εντύπωση ότι αν ο οδηγός ήταν άλλου βουλευτή από άλλο κόμμα θα υπήρχε διαφορετική επιτόπου αντίδραση από τον τροχονόμο; Σε καμία περίπτωση.

Συγκάληψη στην πραγματικότητα σημαίνει προσπαθώ να δείξω κάτι διαφορετικά από ό,τι έγινε όχι δεν βγάζω το κάθε θέμα στις ειδήσεις.
Λέγεται ότι αυτά που έγιναν μετά είναι «νίκη των σόσιαλ μίντια» αλήθεια; Από πού κι ως πού; Πού ξέρετε τι θα γινόταν; Ένας άλλος τρόπος για μερικούς να νομίσουν ότι έκαναν κάτι είναι.

yannis24
18/03/2021, 12:56

Νομιζω οτι απο εδω ξεκινανε ολα......εδωσε προτεραιοτητα ο ταξιτζης, χωρις να δεις αριστερα-δεξια τι γινοταν.....
Το σημειο ειναι παγιδα.....
εχει μονο μια λωριδα, που γινονται στα 50 μετρα 3, οποτε γινεται ενας μικρος χαμος.

VANDA
18/03/2021, 13:19
Ντάξει, έγραψα ένα σεντόνι -το πέταξα.

Βασικά, έχουμε κάτι εκατομμύρια εθελότυφλους, με επιλεκτική (αν όχι καθόλου) ενσυναίσθηση.
Αν ξεβολευτείτε μερικοί απότομα μεθαύριο, ή δείτε κάτι μπροστά στα μάτια σας που "μα δεν έχει λογική!!", το ξανασυζητάμε ίσως.
Κατά τα άλλα, όσοι κλωτσάμε με τη φάση είμαστε συριζαίοι μάλλον..

GogosLux
18/03/2021, 13:25
Alexis72

Αν είσαι γεννημένος το 72 και πιστεύεις ότι βίντεο βλέπεις στο YouTube, φαντάζεσαι πράγματα με βάση αυτό και δεν χρησιμοποιείς την δική σου κρίση και λογική, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συνεχίσουμε την συζήτηση.

Μου θυμίζει πρακτική της γιαγιάς μου "έτσι είναι, το είπε η τηλεόραση".

Το να διώξεις έναν μάρτυρα απλά δεν υφίσταται. Δεν σου λέω ότι μπορείς να πας και να κάνεις καταγγελία. Πάρε τηλέφωνο το Σταρ και πες ότι ήσουν μπροστά. Δέκα κάμερες σε πέντε λεπτά θα είναι έξω από το σπίτι σου.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι πιστεύεται ότι προσπάθησε να διώξει τον μάρτυρα. Βλέπουμε ένα τροχονόμο που για τον χψ λόγο έκανε(;) ένα λάθος, το οποίο προκάλεσε ένα σοκαριστικό ατύχημα μπροστά στα μάτια του. Έχει σκοτώσει κανένας από εμάς άνθρωπο κατά λάθος, για να μπει στην θέση του? Μάλλον όχι. Από εκεί και πέρα η όλη συμπεριφορά του είναι καταδικαστέα.

Βέβαια σε ποια σοβαρή χώρα ο μάρτυρας θα απευθυνόταν στην αστυνομία με τον τρόπο που το έκανε, όντας μάλιστα και ο ίδιος παράνομος.....

Αν το ατύχημα το είχε προκαλέσει το βανακι που πηγαίνει τα σάντουιτς στο κυλικείο, δεν θα είχε ασχοληθεί κανένας. Κάποιοι προσπαθούν να πατήσουν στον τραγικό χαμό ενός νέου ανθρώπου για να δώσουν πολιτική διάσταση στο ζήτημα. Λες και η είπε η Μπακογιάννη στον οδηγό της στρίψε και πάτα τον. Ή είναι υπεύθυνη η κάθε Μπακογιάννη για τις πράξεις του οδηγού της ή τα λάθη της τροχαίας κλπ κλπ.

Κάποιοι δεινόσαυροι της μοτοσυκλέτας, πιο χαμένοι και απολιθώματα βγήκαν από την σπηλιά τους να δείξουν τι? Αστεία πράγματα. Η οικογένεια του παλικαριού χάρισε ζωή σε έξι ανθρώπους και εμείς έχουμε στήσει λαϊκό δικαστήριο και σενάρια του Φώσκολου για συγκάλυψη και αηδιες. Λες και έγινε στο τελευταίο στενό της πόλης χωρίς φώτα, μάρτυρες και κάμερες.

Για αναρωτηθείτε ήθελε κανένας να είναι στη θέση που βρίσκεται? Ήθελε ο Ιάσωνας να μην επιστρέψει σπίτι του; Ο αστυνομικός να χάσει την δουλειά του; Ο τροχονόμος να έχει στην συνείδηση του έναν νεκρό, αν εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στο ατύχημα;

Αλά είπαμε στην Ελλάδα έχουμε 10 εκατομμύρια προπονητές, εισαγγελείς, δικαστές, νομοθέτες, δικηγόρους κλπ.

+ 10000

Αν του εκανε σημα ο βλακοτροχαίος τοτε .........................

Παντως απο την σφοδρότητα της συγκρουσης φαινεται οτι ο "φιλος" πηγαινε με πολλά ή τουλαχιστον με περισσότερα απο οτι επρεπε για τον συγκεκριμενο δρομο και με βαση τον ΚΟΚ και επίσης βιαζόταν να προσπεράσει τον ταρίφα.
Δεν λεω οτι δεν το κανουμε καποιοι αλλα δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνών οταν τυχει η στραβή.

Το μονο συμπερασμα που μπορει να βγει ειναι οτι ο ΚΟΚ σωζει ζωες, αν τηρουσε τα ορια, δεν εκανε διήθηση αν ο τροχαίος τηρουσε τους κανονες τοτε θα ζουσε.
Γενικα σε καθε ατυχημα εχουν συμβεί ταυτόχρονα τουλάχιστον 2 λάθη .........

Ζωή σε λογους μας και κουράγιο στους δικούς του !

telegonos
18/03/2021, 13:40
Νομιζω οτι απο εδω ξεκινανε ολα......εδωσε προτεραιοτητα ο ταξιτζης, χωρις να δεις αριστερα-δεξια τι γινοταν.....
Το σημειο ειναι παγιδα.....
εχει μονο μια λωριδα, που γινονται στα 50 μετρα 3, οποτε γινεται ενας μικρος χαμος.

Κανόνας 200.5=180+20+0,5 το έλεγε παλιά το μάθημα επιβίωσης στην πόλη, του Χούνδρα, δεν ξέρω αν το λένε ακόμα έτσι.

Βασικά πράγματα αυτά για την επιβιωσή μας παιδιά. Σταματημένο για κάποιο λόγο όχημα μπροστά μας, αν δεν δούμε 180 μοίρες πεδίο ΓΙΑΤΙ εχει σταματήσει ΔΕΝ περνάμε. Κι όταν περνάμε, με +20 χλμ/ω το πολύ.

Οσο οδηγικό λάθος και να έκανε ο ταξιτζής ή ο οδηγός του βουλευτικού οχήματος ή ο τροχονόμος που ρύθμιζε ή κι εγώ δεν ξέρω ποιός άλλος, αν ο Ιασων είχε τηρήσει το 180 και το +20, θα ζούσε τώρα.

Ασχετο αυτό με τα νομικά, έτσι; Εγώ εδώ γράφω για την πρακτική επιβίωσης του μοτοσυκλετιστή οδηγού, τα νομικά τα έχουμε ήδη αναλύσει νομίζω.

DoctoR_k6
18/03/2021, 13:53
To ότι λέω ότι δεν βγάζει λογική να προσπάθησαν να συγκαλύψουν κάτι που αντικειμενικά δεν είναι δυνατό πως μεταφράζεται στο μυαλό κάποιου ότι είπα ότι αν έχει κάμερες σκότωσε κάποιον και παράτα τον δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν είναι ο κλάδος μου όπως λέει και ο Big αυτό ανήκει στον κλάδο της ψυχιατρικής.
Το ότι χτύπησε στο πίσω φανάρι είναι προφανές από τις φώτογραφιες που υπάρχουν στον Τύπο , εκτός αν θεωρείτε ότι πρόκειται για άλλο αμάξι και χάριν συγκάλυψης πήρα μια βαριοπούλα και το χτύπησαν για να φανεί έτσι.
''Οσο για το πολιτικαλ κορεκτ περι διηθησεων κ λοιπων αλλων σχολιων να ξερεις πως την μοτο σου πρεπει να την οδηγεις πισω απο τα αμαξια... , αλλιως φταις.'' ο φίλος θεωρεί πολιτικαλ κορεκτ ΑΠΟΨΗ την ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ¨Αρα τι να απαντήσω και πάλι.

Ασχολησου με την υποθεση εργασιας σου γιατι απο οδηγηση μοτο δυστυχως (ακομα) δεν το εχεις.
Το αν καταλαβες η οχι το σχολιο περι πολιτικαλ κορεκτ στις διηθησεις ποσως με νοιαζει.
Προφανως η διηθηση απαγορευεται δια νομου.

Τελικα εκανε προσπεραση ο μοτοσυκλετιστης ή ειναι πιθανο? Στην αρχη απο τα λεγομενα σου ησουν σιγουρος αλλα μετα εγινε πιθανο.
Κανενας δεν πολιτικοποιησε την συζητηση.

Αλλα οσοι υποστηριζετε οτι δεν πηγε να θαφτει το θεμα τουλαχιστον μεσω των ΜΜΕ πειτε μας ποτε το μαθατε για το τροχαιο σε σχεση με αλλα τροχαια ατυχηματα/δυστυχηματα που συμβαινουν ανα την επικρατεια.
(βλεπετε τροχαια στην Κρητη)

Μαλλον οσοι βλεπουν οτι η αστυνομια εχει αναπτυξει ενα διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης γεγονοτων ή ειναι ψεκασμενοι ή συριζαιοι.
Μακαρι να μην τυχει σε κανεναν αντιστοιχο σκηνικο.

CorpseAlive
18/03/2021, 13:59
Βάσει αυτόπτη μάρτυρα ταξί και κούριερ αυτό είπαν . Είπα πιθανόν γιατί δεν βγήκε το βίντεο ακόμα .
Αλλά πάλι το γυρνάς σε προσωπική επίθεση για οδηγική ικανότητα δίκη μου λες και έχει κάποια σχέση με το θέμα .
Επίσης λες για τα μέσα ότι το έθαψαν και κυριολεκτικά από την Δευτέρα μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα «ρεπορτάζ « για το θέμα .
Εγώ δεν μίλησα για κόμματα πουθενά . Είπα το προφανές , δεν έχω πολλά θέματα εδώ μέσα για θανατηφόρα βλέπω τώρα όμως που υπάρχει στην εξίσωση αστυνομικός - Μπακογιάννη . Τυχαίο ; Μήπως θάψατε τα υπόλοιπα ; Γιατί και εσείς δεν τα σχολιάζετε οι ίδιοι.

DoctoR_k6
18/03/2021, 14:08
Βάσει αυτόπτη μάρτυρα ταξί και κούριερ αυτό είπαν . Είπα πιθανόν γιατί δεν βγήκε το βίντεο ακόμα .
Αλλά πάλι το γυρνάς σε προσωπική επίθεση για οδηγική ικανότητα δίκη μου λες και έχει κάποια σχέση με το θέμα .
Επίσης λες για τα μέσα ότι το έθαψαν και κυριολεκτικά από την Δευτέρα μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα «ρεπορτάζ « για το θέμα .
Εγώ δεν μίλησα για κόμματα πουθενά . Είπα το προφανές , δεν έχω πολλά θέματα εδώ μέσα για θανατηφόρα βλέπω τώρα όμως που υπάρχει στην εξίσωση αστυνομικός - Μπακογιάννη . Τυχαίο ; Μήπως θάψατε τα υπόλοιπα ; Γιατί και εσείς δεν τα σχολιάζετε οι ίδιοι.

Δεν ειναι κακο να μην εχεις εμπειρια στην οδηγηση μοτοσυκλετας κ να εισαι νεος οδηγος. Δεν χρειαζεται να το θεωρεις επιθεση. Ειναι ενα δεδομενο κ γι αυτο εβαλα το ακομα.
Εγω δεν εχω δει ουτε καταθεσεις (ΔΟΤΑ κλπ ), διαγραμματα μονο οτι ενημερωθηκαμε απο το ιντερνετ. Παντως η λογικη λεει πως αν δεν υπηρχε το αμαξι καθετα μεσα στον δρομο (δεν υπαρχει κανενας λογος) τωρα δεν θα μιλουσαμε εδω μεσα κ το παιδι θα ηταν σπιτι του.
Προφανως κ μετα την Κυριακη που εγινε ενας χαμος ολα τα καναλια αναγκαστηκα το παιξανε κανονικα. Δεν γινεται να το παιζει ο ενας κ ο αλλος να μην αναφερει τιποτα. Υπαρχουν κ οι μετρησεις που τους καινε.
Δεν με ενδιαφερει αν ειναι της Μπακογιαννη ή του Τσιπρα η οποιουδηποτε. Κ ενας παππους να ηταν χωρις ιδιοτητα παλι θα εκραζα.
Με ενοχλει η σταση της αστυνομιας για αρχη κ η γενικοτερη σταση τα τελευταια χρονια σε συνδυασμο με την λειτουργια των ΜΜΕ.
Δεν ειμαι 16 χρονων...κ πολλοι απο εμας εχουμε παιδια κ ασυναισθητα σκεφτομαστε πως αυτο το παιδι θα μπορουσε να ειναι το δικο μας.

CorpseAlive
18/03/2021, 14:25
Προφανώς δεν είναι . Όλοι δεν είχαν εμπειρία στην αρχή . Ο ΚΟΚ αδιαφορεί όμως για την εμπειρία , δεν έχει διαφορετικούς κανόνες για τους έμπειρους και τους άπειρους . (Εξαίρεση το Ν στα ΙΧ) . Επομένως και πάλι το σχόλιο είναι άκυρο στο θέμα εμπειρίας . Η λογική λέει ότι αν τηρηθεί ο ΚΟΚ δεν θα έπαιζε το ατύχημα . Και τον ΚΟΚ από ότι φαίνεται τον παραβιάσανε όλοι οι εμπλεκόμενοι . Άλλοι με μεγαλύτερη ευθύνη άλλη με λιγότερη . Ο ΚΟΚ μιλάει και για αμυντική οδήγηση . Ένα από τα βασικά που λένε και στις σχολές . Δες ένα ποστ που είχα κάνει πριν 2 μήνες που έλεγα τα περισσότερα ατυχήματα θα είχαν αποφευχθεί αν εκπαιδευόμαστε να οδηγούμε την μηχανή σωστά και όχι για να πάρουμε δίπλωμα . 2 μήνες πριν . Το αντίστοιχο ισχύει και για το αμάξι το φορτηγό και το αεροπλάνο . Εμένα πάντως ο πατέρας μου από μικρό θυμάμαι να μου χώνει ένα κράνος και να βρίζει τους οδηγούς που έκαναν το μηχανάκι πατίνι πάνω σε πεζοδρόμια σε κόκκινα φανάρια και έμπαιναν σφήνα στις λωρίδες . Οδηγεί μηχανή από το 80’ .

g_m900
18/03/2021, 14:32
Ασχολησου με την υποθεση εργασιας σου γιατι απο οδηγηση μοτο δυστυχως (ακομα) δεν το εχεις.
Το αν καταλαβες η οχι το σχολιο περι πολιτικαλ κορεκτ στις διηθησεις ποσως με νοιαζει.
Προφανως η διηθηση απαγορευεται δια νομου.

Τελικα εκανε προσπεραση ο μοτοσυκλετιστης ή ειναι πιθανο? Στην αρχη απο τα λεγομενα σου ησουν σιγουρος αλλα μετα εγινε πιθανο.
Κανενας δεν πολιτικοποιησε την συζητηση.

Αλλα οσοι υποστηριζετε οτι δεν πηγε να θαφτει το θεμα τουλαχιστον μεσω των ΜΜΕ πειτε μας ποτε το μαθατε για το τροχαιο σε σχεση με αλλα τροχαια ατυχηματα/δυστυχηματα που συμβαινουν ανα την επικρατεια.
(βλεπετε τροχαια στην Κρητη)

Μαλλον οσοι βλεπουν οτι η αστυνομια εχει αναπτυξει ενα διαφορετικο τροπο αντιμετωπισης γεγονοτων ή ειναι ψεκασμενοι ή συριζαιοι.
Μακαρι να μην τυχει σε κανεναν αντιστοιχο σκηνικο.

1.Εχεις καταλαβει οτι οι δικαστες που θα βγαλουν αποφαση ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ετσι?
2. Βιντεο απο Πρεσβειες-Βουλη-Υπουργεια ξεχαστε το αμεσα. Ο νομος περι προσωπικων δεδομενων και ασφαλειας προσωπων διπλωματικων αποστολων δεν ειναι παιξε γελασε. Ασχετα αν σηκωνουμε κινητο και το ανεβαζουμε κατα το δοκουν στον Σωληνα ως απλοι ιδιωτες. Αν θιγεται καποιος μπλεκουμε κιολας.
3. Δεν μπορει να γινει καμμια συγκαλυψη για τον οδηγο της Μπακογιαννη. Ισα ισα δεν μιλησε κανεις και απο την αντιπολιτευση παρα μονο περιστασιακα. Εσφαλε...δεν συνεληφθη για καθαρα τυπικους λογους πιστευω καθως παιξανε με τις υποδειξεις του ΕΚΑΒ. Υποπτος φυγης αστυνομικος που μπηκε μεσα στην Βουλη και σε υψηλο προσωπο??? Πολλες ταινιες βλεπουμε παιδια και να ηρεμησουμε λιγο.
Ισα ισα. Η γαματη νομοθεσια που εχουμε επιτρεπει να σκοτωσεις τον οποιο χρηστη του δρομου της αρεσκειας σου και να πας σπιτι σου με τον τιτλο ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ σβηνοντας καθε ευθυνη.
4. Ο Τροχονομος δεν γνωριζω αν εδωσε αδεια να περασει το οχημα στην Βουλη αλλα η αντιδραση του ειναι περα για περα απαραδεκτη δρωντας εντελως Επιτελικα. Τι εννοω? Αντεδρασε με οτι γινοταν μετα το δυστυχημα (ακρανωτος ντελιβερας που εκραζε) ενω θα επρεπε να σταματησει τον Ντελιβερα και αφου ηθελε να ειναι τυπικος οπως οφειλε να τον κρατησει στο σημειο για καταθεση.
Προσεξτε ομως γιατι δεν τα ξερετε ολα και απλα λετε. Απο την στιγμη που σταματαει ο ντελιβερας και ριχνει ευθυνες...ως ακρανωτος θα φαει κληση. Ετσι γινεται.
Εμενα κοντεψε να με σκοτωσει στο Χιλτον μια κοπελια παραβιαζοντας κοκκινο το 2012 και οταν ηρθε η Τροχαια μου ριξανε προστιμο για γιατι δεν ειχα ταυτοτητα και τα χαρτια μαζι της μηχανης.
Ειναι το τυπικο μερος ασχετα αν ο αστυνομικος ειναι καραγκιοζης και εχει χασει την μπαλα προφανως και το γυρναει στο τυπικο εντελως.
Το οτι του λεει να φυγει κιολας ειναι το αποκορυφωμα της ασχετοσυνης του.

Τωρα για εκθεση τροχαιας που διαβαζω οτι διερρευσε πραγματικα κραταω τις επιφυλαξεις μου διοτι ειναι μια διαδικασια που γινεται μετα απο αιτηση των εμπλεκωμενων και ειναι νωρις να βγει ειδικα και στο διαδικτυο. Επιφυλλασομαι για το αληθες αυτης της ειδησης.

Επισης στην κατηγορια οτι η αστυνομια ΚΑΙ ΕΔΩ βλεπει τα πραγματα οπως νομιζουν καλυτερα και τα αντιμετωπιζει χαλαρα αν ειναι εμπλεκωμενος αστυνομικος εχω να πω το εξης.
Εδω δεν μιλαμε για ΕΔΕ που μπορεις να αμφισβητησεις την εξελιξη της. Μιλαμε για πραγματογνωμοσυνη ενος συμβαντος βασισμενη σε μαρτυριες και στοιχεια και αν επιχειρησει καποιος να εμπλακει με δολο ωστε να αλλοιωσει το αποτελεσμα τοτε με λυπη διαπιστωνει οτι υπαρχει καποιος ανωτερος του που με χαρα θα το ανακαλυψει και θα τον δωσει στεγνα για να εξελιχθει αυτος εις βαρος του. Ειδικα οι τροχαιοι δεν νιωθουν σε κατι τετοια. Ειδικα ο Δκτης Τροχαιας Αττικης που ειναι στην αρμοδιοτητα του.

Δεν θα σε πω ψεκασμενο φυσικα απλα μονο αρνητικα υποψιασμενο λογω αλλων υποθεσεων της Αστυνομιας. Φυσικα δεν σε κρινω...δικο σου θεμα αυτο.

toyar
18/03/2021, 14:34
ειναι κριμα να τσακωνεστε με χαλί τον χαμο ενος νεου
κι οσοι θελετε να καυτηριασετε μεσα απο αυτο την επιδραση της καθε μπακογιαννη στη ζωη μας βλεπετε μονο τη μυτουλα απο την κορυφη του παγοβουνου

DoctoR_k6
18/03/2021, 14:46
...

Ο μονος που εχει παραβιασει τον ΚΟΚ κ ειναι πασιφανες ειναι ο οδηγος του αυτοκινητου.
Για την μοτοσυκλετα δεν ξερουμε ακομα.
Εικασιες γινονται ή μαρτυριες οτι (προσ)περασε (?) τον ταξιτζη που σταματησε την ροη του δρομου ωστε να μπει ενα αμαξι παρανομως καθετα...
Απ οτι καταλαβαινω ουτε εσυ ξερεις τι εγινε κ υποθετεις.

1.Εχεις καταλαβει οτι οι δικαστες που θα βγαλουν αποφαση ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ετσι?
2. Βιντεο απο Πρεσβειες-Βουλη-Υπουργεια ξεχαστε το αμεσα. Ο νομος περι προσωπικων δεδομενων και ασφαλειας προσωπων διπλωματικων αποστολων δεν ειναι παιξε γελασε. Ασχετα αν σηκωνουμε κινητο και το ανεβαζουμε κατα το δοκουν στον Σωληνα ως απλοι ιδιωτες. Αν θιγεται καποιος μπλεκουμε κιολας.
3. Δεν μπορει να γινει καμμια συγκαλυψη για τον οδηγο της Μπακογιαννη. Ισα ισα δεν μιλησε κανεις και απο την αντιπολιτευση παρα μονο περιστασιακα. Εσφαλε...δεν συνεληφθη για καθαρα τυπικους λογους πιστευω καθως παιξανε με τις υποδειξεις του ΕΚΑΒ. Υποπτος φυγης αστυνομικος που μπηκε μεσα στην Βουλη και σε υψηλο προσωπο??? Πολλες ταινιες βλεπουμε παιδια και να ηρεμησουμε λιγο.
Ισα ισα. Η γαματη νομοθεσια που εχουμε επιτρεπει να σκοτωσεις τον οποιο χρηστη του δρομου της αρεσκειας σου και να πας σπιτι σου με τον τιτλο ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ σβηνοντας καθε ευθυνη.
4. Ο Τροχονομος δεν γνωριζω αν εδωσε αδεια να περασει το οχημα στην Βουλη αλλα η αντιδραση του ειναι περα για περα απαραδεκτη δρωντας εντελως Επιτελικα. Τι εννοω? Αντεδρασε με οτι γινοταν μετα το δυστυχημα (ακρανωτος ντελιβερας που εκραζε) ενω θα επρεπε να σταματησει τον Ντελιβερα και αφου ηθελε να ειναι τυπικος οπως οφειλε να τον κρατησει στο σημειο για καταθεση.
Προσεξτε ομως γιατι δεν τα ξερετε ολα και απλα λετε. Απο την στιγμη που σταματαει ο ντελιβερας και ριχνει ευθυνες...ως ακρανωτος θα φαει κληση. Ετσι γινεται.
Εμενα κοντεψε να με σκοτωσει στο Χιλτον μια κοπελια παραβιαζοντας κοκκινο το 2012 και οταν ηρθε η Τροχαια μου ριξανε προστιμο για γιατι δεν ειχα ταυτοτητα και τα χαρτια μαζι της μηχανης.
Ειναι το τυπικο μερος ασχετα αν ο αστυνομικος ειναι καραγκιοζης και εχει χασει την μπαλα προφανως και το γυρναει στο τυπικο εντελως.
Το οτι του λεει να φυγει κιολας ειναι το αποκορυφωμα της ασχετοσυνης του.

Τωρα για εκθεση τροχαιας που διαβαζω οτι διερρευσε πραγματικα κραταω τις επιφυλαξεις μου διοτι ειναι μια διαδικασια που γινεται μετα απο αιτηση των εμπλεκωμενων και ειναι νωρις να βγει ειδικα και στο διαδικτυο. Επιφυλλασομαι για το αληθες αυτης της ειδησης.

Επισης στην κατηγορια οτι η αστυνομια ΚΑΙ ΕΔΩ βλεπει τα πραγματα οπως νομιζουν καλυτερα και τα αντιμετωπιζει χαλαρα αν ειναι εμπλεκωμενος αστυνομικος εχω να πω το εξης.
Εδω δεν μιλαμε για ΕΔΕ που μπορεις να αμφισβητησεις την εξελιξη της. Μιλαμε για πραγματογνωμοσυνη ενος συμβαντος βασισμενη σε μαρτυριες και στοιχεια και αν επιχειρησει καποιος να εμπλακει με δολο ωστε να αλλοιωσει το αποτελεσμα τοτε με λυπη διαπιστωνει οτι υπαρχει καποιος ανωτερος του που με χαρα θα το ανακαλυψει και θα τον δωσει στεγνα για να εξελιχθει αυτος εις βαρος του. Ειδικα οι τροχαιοι δεν νιωθουν σε κατι τετοια. Ειδικα ο Δκτης Τροχαιας Αττικης που ειναι στην αρμοδιοτητα του.

Δεν θα σε πω ψεκασμενο φυσικα απλα μονο αρνητικα υποψιασμενο λογω αλλων υποθεσεων της Αστυνομιας. Φυσικα δεν σε κρινω...δικο σου θεμα αυτο.

Δε με νοιαζει αν ο ντιλιβερας εφαγε κληση η οχι. Αν δεν φορουσε κρανος κακο του καφελιου του.
Αλλα το να μιλας ετσι σε ενα μαρτυρα επειδη αυτος δεν φοραει κρανος κ λεει οτι το παιδι περασε με πρασινο δειχνει καποιο σκοπο.
Αν τα εκανε πουτ@να κ φταιει αυτος να πληρωσει, αν φταιει ο οδηγος που εστριψε επειδη του την κ@υλωσε κ μπαινουν ολα τα αμαξια ετσι σε αυτη την πυλη παλι να την πληρωσει.
Ενας που ΔΕΝ εφταιγε παντως την πληρωσε.

Εγω μονο εναν τροχαιο παραδεχομαι κ του βγαζω το καπελο.
Αυτον που εδω κ 20 χρονια τον βλεπω Αλεξανδρας κ Κηφισιας κ ενιοτε Κατεχαμη κ Μεσογειων.
Εχω δει με τα ματια μου να κραζει απο πολιτες που κανουν μλκιες μεχρι ζηταδες κ χοντρα.

g_m900
18/03/2021, 14:53
Ο μονος που εχει παραβιασει τον ΚΟΚ κ ειναι πασιφανες ειναι ο οδηγος του αυτοκινητου.
Για την μοτοσυκλετα δεν ξερουμε ακομα.
Εικασιες γινονται ή μαρτυριες οτι (προσ)περασε (?) τον ταξιτζη που σταματησε την ροη του δρομου ωστε να μπει ενα αμαξι παρανομως καθετα...
Απ οτι καταλαβαινω ουτε εσυ ξερεις τι εγινε κ υποθετεις.

Δε με νοιαζει αν ο ντιλιβερας εφαγε κληση η οχι. Αν δεν φορουσε κρανος κακο του καφελιου του.
Αλλα το να μιλας ετσι σε ενα μαρτυρα επειδη αυτος δεν φοραει κρανος κ λεει οτι το παιδι περασε με πρασινο δειχνει καποιο σκοπο.
Αν τα εκανε πουτ@να κ φταιει αυτος να πληρωσει, αν φταιει ο οδηγος που εστριψε επειδη του την κ@υλωσε κ μπαινουν ολα τα αμαξια ετσι σε αυτη την πυλη παλι να την πληρωσει.
Ενας που ΔΕΝ εφταιγε παντως την πληρωσε.

Οτι φταινει οι 2 αμεσα εμπλεκομενοι (Τροχονομος-Οδηγος αυτοκινητου) ειναι στανταρ δεν το συζηταμε. Το θεμα κολλαει αν υπαρχει παλαιοτερη διαταγη Δκτη Τροχαιας ακομα και απο το ιδιο το Αρχηγειο της Αστυνομιας οπου τοποθετει εκει Τροχονομο προς διευκολυνση οχηματων συνοδειας υψηλων προσωπων....ασχετα αν το κανει και η κουτση Μαρια στην Βουλη πια.

Δυστυχως το παλικαρι χαθηκε απο ανθρωπινο λαθος και μακαρι να ειναι ο τελευταιος.

Kas_Tracer
18/03/2021, 15:03
https://www.kathimerini.gr/society/561298990/apokleistiko-kathimerini-gr-kare-kare-to-dystychima-exo-apo-ti-voyli/

Ξέρω ότι μπορεί να μην είναι αξιόπιστη η πηγή , αλλά το βάζω εδώ
Το ότι την ευθύνη την έχει ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν αμφισβητείται από κάποιον.
Επιβεβαιώνεται ότι το ταξί σταμάτησε για να δώσει προτεραιότητα (χωρίς τροχονόμο)

DoctoR_k6
18/03/2021, 15:59
Πολυ καλη κινηση (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/syndromi-tis-lemot-stin-oikogeneia-toy-thymatos-toy-trohaioy-stin-voyli)απο τη ΛΕΜΟΤ.
Κ το σχολιο (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/trohaio-dystyhima-mprosta-stin-voyli-me-ohima-tis-asfaleias-tis-ntoras-mpakogianni) του ΜΟΤΟ.
(Δεν εστιαζεται στο οτι ηταν ο οδηγος της Ντορας ή αστυνομικος...αλλα αλλου)

Parking
18/03/2021, 16:00
Ξέρετε τι μας διαφεύγει εδώ?

Ακόμα κι αν όλα είχαν γίνει by the book
με την Ελληνική νομοθεσία του οδηγού θα του κλ.... μια μάντρα.

Μια σκέψη για τον πατέρα που έδωσε άδεια να πάρουν τα όργανα του παιδιού
και μετά έπαθε έμφραγμα

50 μηχανάκια έξω από τη ΓΑΔΑ στους κόφτες χτες....
Πίσω όμως δεν γυρίζει το παιδί

Όλα τ άλλα εδώ

https://www.tovima.gr/2021/03/18/opinions/to-monimo-provlima-tis-kratikis-aythairesias/?fbclid=IwAR3NfVM1r3x7KBQ0TfQUYLaMnbTvKidhSgmi67fIi1tfO15UpREXl2elTxw

Parking
18/03/2021, 16:05
Δυστυχως το παλικαρι χαθηκε απο ανθρωπινο λαθος και μακαρι να ειναι ο τελευταιος.

Δεν θα είναι!
Όποιος έχει δουλέψει με μηχανάκι εκεί
έμαθε ότι από αμαξάρες κρατιέσαι μακριά
Όποιος πρόλαβε να μάθει δηλαδή

Σοφερνάντζες του κ΄.... μου που έχουν τις πλάτες του αφεντικού
και κάνουν ότι γουστάρουν σε πολίτες 2ης κατηγορίας

Αυτό από μόνο του γεννά αντιδράσεις
που συχνά φτάνουν στην αυτοδικία
και όχι αδικαιολόγητα

g_m900
18/03/2021, 16:19
Δεν θα είναι!
Όποιος έχει δουλέψει με μηχανάκι εκεί
έμαθε ότι από αμαξάρες κρατιέσαι μακριά
Όποιος πρόλαβε να μάθει δηλαδή

Σοφερνάντζες του κ΄.... μου που έχουν τις πλάτες του αφεντικού
και κάνουν ότι γουστάρουν σε πολίτες 2ης κατηγορίας

Αυτό από μόνο του γεννά αντιδράσεις
που συχνά φτάνουν στην αυτοδικία
και όχι αδικαιολόγητα

:lol::lol::lol::lol::lol:
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

Mε συγχωρεις αλλα το εχεις παει πολυ μακρια το σεναριο.

Οταν εισαι σωφερατζα του κωλου οπως περιγραφεις τοτε τα αφεντικα σε πετανε για πλακα στην οργη να σε καταναλωσει προς δικη τους προστασια. Κατι εχεις καταλαβει λαθος.
Ειδικα πολιτικοι οπως η Ντορα Μπακογιαννη νομιζεις θα κατσει να ασχοληθει με το να γλυτωσει τον οδηγο της? Ουτε καν οδηγος της μαλιστα. Οδηγος συνοδευτικου μια και οι αποκλειστικοι συνοδοι (οδηγος-συνοδος) λογικα ειναι σε αλλο οχημα. Ο υπαιτιος του δυστυχηματος λογικα καποιος απο τη συνοδεια σε θεληματα θα ηταν .
Καριεριστες πολιτικοι φιλε μου κοιτανε να απαλλαγουνε απο τα βαρη...ειδικα τετοια...συγνωμη για την εκφραση..."ευκολα" βαρη οπως ο οδηγος της.

CorpseAlive
18/03/2021, 16:40
Προφανώς όλο το σάπιο σύστημα θα πέσει με μπροστάρη τον οδηγό που κυριολεκτικά είναι με 3 και 60 και τρώει το σκατο από όλους τους προϊσταμένους . Αντί να συζητάμε για να μπει ένα φανάρι εκεί και αντί να μιλάμε για υποχρεωτικά σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης ΔΩΡΕΑΝ για νέους οδηγούς μιλάμε για αυτοδικίες και ποσό κακοί είναι οι αστυνομικοί .
Αυτό θα τα λύσει όλα . Το τσουβάλιασμα . Και για να προλάβω εγώ τα συζητούσα πριν γίνει το δυστύχημα υπάρχει και ποστ εδώ μέσα που το συζητάω .

panavour
18/03/2021, 16:41
Εκτος απ τον οδηγο του ταξι,για αναιτια παρεμποδιση κυκλοφοριας,και τον οδηγο του υπηρεσιακου,φταιει συμφωνα με τον κωδικα και ο παθων μοτοσυκλετιστης διοτι σε δρομο μιας λωριδας προσπερασε απο δεξια ή προσπερασε απο αριστερα σε διπλη διαχωριστικη .Τα ποσοστα συνυπαιτιοτητας θα τα καθορισει το δικαστηριο.
Επισης σε μη διαγραμμισμενη οδο και σε ΜΗ υπαρξη σηματος οτι απαγορευεται αριστερα,προφανως ο οδηγος του υπηρεσιακου υπολογισε το σημα του ταξιτζη,και θεωρωντας οτι κανεις δεν μπορει να προσπερασει ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ το ταξι απο πισω,προχωρησε αριστερα με τα γνωστα αποτελεσματα.Αυτα λεει ο ΚΟΚ και ο ΝΟΜΟΣ.Το τι κανουμε οι υπολοιποι ειναι στο χερι μας να τα αξιολογησουμε για να μεινουμε ζωντανοι με τα μηχανακια μας.
Π.χ βλεπουμε ενα λεωφορειο π.χ. στην λιοσιων που εχει μια λωριδα ανα κατευθυνση,να κανει σταση.Ποσοι απο μας ΔΕΝ εχουν προσπερασει απο αριστερα ενα λεωφορειο,παραβιαζοντας η οχι την διπλη διαχωριστικη γραμμη,την ωρα που ειναι σταματημενο το λεωφορειο??Σχεδον ολοι θα μου πειτε.Ε αυτο ειναι παρανομο.Και ας πουμε οτι ολοι το κανουμε γιατι βιαζομαστε.ΠΟΣΟΙ απο μας προσπερνωντας το σταματημενο λεωφορειο απο τα αριστερα, το κανουμε σιγα -σιγα και οχι γκαζωμενοι,υποψιασμενοι οτι καποιοι επιβατες εχουν ηδη κατεβει απο την μπροστινη πορτα του λεωφορειου ,εχουν περασει ΜΠΡΟΣΤΑ απ το λεωφορειο,και προσπαθουν να περασουν την λιοσιων ΑΠΕΝΑΝΤΙ,βλεποντας οτι απ το αντιθετο ρευμα ΔΕΝ ερχεται κανεις,αλλα αγνοωντας το γεγονος οτι καποιος εχει επιχειρησει να προσπερασει ΠΑΡΑΝΟΜΑ το λεωφορειο απο τα αριστερα?Απ την πειρα μου 47 χρονια ΜΕ δικυκλο,ελαχιστοι προσπερνουν σιγα σιγα.Πολλοι επιβατες λεωφορειων το κανουν αυτο που ανεφερα .Γι αυτο προσοχη,πολλα πραγματτα ΔΕΝ ειναι οπως λανθασμενα νομιζουμε,και ο νομος στο δικαστηριο θα εφαρμοσθει ,ανεξαρτητα απο τα οποια πιστευω μας.

STF
18/03/2021, 16:59
Δεν διαφωνώ. Έχει ευθύνη και το ταξί.

Το έγραψες όμως; Δεν το έγραψες! Ενώ φρόντισες υποδειγματικά να μας τονίσεις τα λάθη όλων τα οποία και λίγο απαλλάσσουν τον οδηγό-αστυνομικό. Δε διάβασα και πολλά πράγματα για τα λάθη του ιδίου του οδηγού. Για το τροχονόμο ΟΚ τοποθετήθηκες, για το θύμα επίσης τοποθετήθηκες κ.ο.κ. Και ενώ όλοι οι υπόλοιποι που έχουμε μια υπόνοια "κατηγορώ" στο γραπτό μας λόγο κατά τη γνώμη σου γράφουμε θεωρητικά, εσύ με κάποιον μαγικό τρόπο έχεις πρόσβαση σε ΔΟΤΑ που σχηματίστηκε. Εσύ έχεις δει ότι ο οδηγός ήταν πάνω από το παλικάρι, κάλεσε μάλιστα το ασθενοφόρο και πήγε και για τις απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις. Δυστυχώς ή ευτυχώς (για σένα) εμείς δεν έχουμε δει τίποτα από όλα αυτά. Αν υπήρχαν θα είχαν φροντίσει να το δείξουν, καθώς κακώς το όλο θέμα πολιτικοποιήθηκε. Εμείς τώρα, επειδή μας τα γράφεις εσύ ένας κατά δήλωση δικηγόρος πρέπει όλα αυτά τα δεδομένα να τα δεχθούμε ως υπαρκτά και αληθινά γιατί έχει πρόσβαση σε ΔΟΤΑ που εμείς όμως δεν έχουμε.

Ξέρεις... οι τοποθετήσεις σου όλες έχουν μια απόχρωση υπεράσπισης του οδηγού-αστυνομικού. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν ήσουν ο δικηγόρος της οικογένειας ποια θα ήταν τα νομικά επιχειρήματα σου; Θα ήθελες μήπως να μας τα παραθέσεις; Γιατί όπως καλά γνωρίζεις στα νομικά ζητήματα μπορούν να "δημιουργηθούν" πολλές οπτικές. Αν κάνω λάθος σχετικά με τις αποχρώσεις των τοποθετήσεων σου, τότε θα έπρεπε να σε απασχολήσει ότι σου λέω ότι έτσι φαίνεται. Σε απασχολεί καθόλου; Μάλλον όχι.
Αν λοιπόν οι τοποθετήσεις σου βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία ή θα τα παραθέσεις για να σου δώσουμε σιχαρίκια που μας άνοιξες νομικά τα μάτια ή αλλιώς είναι προτιμότερο να τοποθετείσαι με τους ίδιους όρους, δηλαδή σα να μη γνωρίζεις τις λεπτομέρειες ή σαν να βασίζονται αυτές σε όσα ξέρουμε και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα, δηλαδή κατά βάση από το διαδίκτυο (με την απαραίτητη σημείωση πάντα). Μετά... σωστά ή λάθος ο χρόνος θα το δείξει. Επίδειξη νομικών γνώσεων με μισές διατυπώσεις περισσεύουν.

Πάμε παρακάτω, γενική η συζήτηση προς όλους. Το ότι κανείς είναι δικηγόρος δεν τον κάνει ούτε πάνσοφο ούτε παντογνώστη ούτε οτιδήποτε άλλο. Έχει προφανώς σοβαρές νομικές βάσεις αλλά κατά περίπτωση συμβουλεύεται το εκάστοτε δίκαιο για να βγάλει μια άκρη. ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Ακόμη και αν ειδικεύεται σε συγκεκριμένο είδος υποθέσεων είναι πολλές οι φορές που το φρεσκάρισμα γνώσεων είναι απαραίτητο. Κυρίως όμως... γνωρίζει να ερμηνεύει
νόμους όπως εξυπηρετεί τη εκάστοτε υπόθεση. Αν "ψήνει" ή όχι το δικαστήριο... άλλη υπόθεση.

Έχουν γίνει αναφορές ότι η όλη συζήτηση έχει πάρει διάσταση τηλε-δικαστηρίου κτλ. Ότι και καλά ανταλλάζουμε μπηχτές κτλ. Κοιτάξτε τηλε-δικαστήριο έγινε από τη στιγμή που εμπλέξαμε τα νομικά τερτίπια τα οποία πολλές φορές -όχι πάντα ΦΥΣΙΚΑ- δεν αποδίδουν δικαιοσύνη. Εδώ τα πράγματα είναι απλά και θα έπρεπε να στεκόμαστε όλοι μας στην ανθρώπινη διάσταση του ζητήματος. Όποιος γράφει, ότι γράφει, όποια θέση και αν παίρνει... εκτίθεται! Προσωπικά θεωρώ πως η όλη συζήτηση από την αρχή μέχρι το τέλος γίνεται σε αρκετά καλό επίπεδο. Κάποιες αναφορές του τύπου εσύ έτσι... και εσύ αλλιώς... οκ λίγο άστοχες. Όπως γουστάρει ο καθένας, κανένα πρόβλημα!

Για όσους από εμάς λοιπόν συμμετέχουμε στη συζήτηση έχω να κάνω την εξής απλή ανθρώπινη ερώτηση: Υπάρχει ένα κλίμα τις τελευταίες εβδομάδες αν όχι τους τελευταίους μήνες γύρω από την αστυνομία. Ποια θα ήταν άραγε η συζήτηση μας εδώ αν αυτό που κατέγραφε το κινητό ήταν ένα οδηγός-αστυνομικός που στο πρώτο μπαμ... τράβαγε το χειρόφρενο, κατέβαινε, πήγαινε κοντά στο παλικάρι και γεμάτος αγωνία έπαιρνε τηλέφωνο το ΕΚΑΒ; Προφανώς οι ευθύνες -αν υπάρχουν ευθύνες- θα συνέχιζαν να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν. Το θέμα είναι πως ένας ανθρώπινος χειρισμός -ο οποίος παρεμπιπτόντως θα ήταν και απόλυτα συμβατός με το νόμο- θα έδινε μια άλλη διάσταση στο όλο θέμα και είμαι επίσης σίγουρος πως και αυτό θα έπαιζε κάθε μέρα στη TV.

Κλείνω με τη τοποθέτηση της Κας Μπακογιάννη. Ποια είναι η γνώμη μου; Περίσσευε η τοποθέτηση της, δεν είχε καμία εμπλοκή στο ζήτημα επομένως ας το έραβε. Αφού όμως αποφάσισες να υπολογίσεις τα ψηφαλάκια σου και ήθελες να ανοίξεις τον στόμα σου ας το έκανες οn-time.

motojojo
18/03/2021, 17:01
Κάτι παρόμοιο με σωφεράτζα του κώλου έχει ξανασυμβεί ευτυχώς χωρίς τραυματισμό

https://weeklynews.gr/athina-astynomikoi-xylokopoyn-dikyklisti-epeidi-diamartyrithike-binteo/

Κι αυτό συνέβη σχεδόν πριν από ένα χρόνο.

Η Ντόρα και η κάθε Ντόρα μπορεί να μην ασχοληθεί με τον κάθε ψωνισμένο που την υπηρετεί, δίνει θάρρος όμως για τέτοιες συμπεριφορές. Αν τώρα το αφεντικό αφήσει τον "αστυνομικό" εκτεθειμένο στην πρώτη στραβή, ε δεν θα δείξουμε και κατανόηση.

Διαβάζω όλες τις απόψεις και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις νομικές, αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι ο υπάλληλος της κυρίας βουλευτού (ή ακόμα και ο τροχονόμος) δεν είχε την υπεροψία να θεωρεί τον εαυτό του "ανώτερο" από τους άλλους χρήστες του δρόμου. Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες υπεροπτικής συμπεριφοράς "αστυνομικών", αν ο άλλος δουλεύει για υψηλά ιστάμενα πρόσωπα δεν περιμένω να είναι πιο ταπεινός.

Για τα υπόλοιπα θα αποφανθεί το δικαστήριο προφανώς.

CorpseAlive
18/03/2021, 17:19
Μα δεν έχω να προσθέσω κάτι για τον άτυχο νέο . Είναι πράγματα που οι ίδιοι λέτε και έχει γίνει πανικός με άπειρα επιχειρήματα πάνω στο θέμα και στο Twitter και στα κανάλια . Δεν έχω να προσθέσω κάτι νομικά στο θέμα . Όπως και για τον τροχονόμο αντιστοίχως όπως και για τον ταξιτζή.
Σχετικά με την ανθρώπινη διάσταση που αναφέρεις σε προτρέπω να κοιτάξεις την διαφορά του Φυσικού Δικαίου και του θετικού δικαίου . Το οποίο είναι Φιλοσοφια και όχι νομικος οροΣ . Δεν συνάδει πάντα το δίκαιο με την ηθική . Και εγώ πόνεσα για το παιδί όπως όλοι , αλλά δεν εκφράζω την άποψη μου στο συγκεκριμένο βάσει της ηθικής μου ή των συναισθημάτων μου . Δεν σχολίασα κοινωνικά το θέμα αλλά νομικά . Δεν είμαι ανώτερος από εσένα επειδή γνωρίζω τα νομικά δεν εξέφρασα κάτι τέτοιο .