Σύνδεση

View Full Version : για το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή στην βουλή

Σελίδες : [1] 2 3 4

KAWAMANRIDER
16/03/2021, 20:31
με αφορμή αυτό το ποστ : " Δεν καταλαβαίνω γιατί ένα τέτοιο θέμα (ναι, για το τροχαίο στη βουλή λεώ) είναι απλά μια κουβεντούλα στο καφενείο.. " από vanda , ανοίγω ξεχωριστό θέμα που αφορά το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή μπροστά στην βουλή, ώστε να μπορούμε να το σχολιάσουμε και να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του , εκτός του " καφενέ "

επίσης με αφορμή αυτό το ποστ : " Συνδρομή της ΛΕΜΟΤ στην οικογένεια του θύματος του τροχαίου στην Βουλή. " από giorgosb , προτείνω αν βέβαια είναι σύμφωνη και η διαχείριση και αν συμφωνείτε και εσείς να συγκεντρώσουμε ένα ελάχιστο έστω συμβολικό ποσό σαν moto.gr που θα το προσφέρουμε στην οικογένεια του θύματος για να βοηθήσει σε όποια έξοδα θα προκύψουν μετά από αυτό το τραγικό συμβάν. Επίσης προτείνω αν συμφωνείτε εννοείται , να στηρίξουμε ηθικά και ψυχολογικά την οικογένεια του θύματος , εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας έμπρακτα ως κομμάτι της κοινωνίας και πολύ περισσότερο μέσα από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας , με την διακριτική μας παρουσία , τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον κορονωιό , μάσκες , αποστάσεις ασφαλείας και εννοείται κράνος , με την αντιπροσωπευτική συμμετοχή του moto.gr πχ 5 , 10 μοτοσυκλετών στην κηδεία του παιδιού όταν γίνει και αν αυτό βέβαια καταστεί εφικτό και η σκέψη είναι για μια έστω ολιγόλεπτη παρουσία με τις μοτοσυκλέτες στον χώρο του νεκροταφείου και να επικοινωνήσουμε αυτή την συμμετοχή μας, πριν χρόνια ως kawasaki bikers είχαμε παρευρεθεί σε κηδεία συμφορουμίτη και είχαμε συνδράμει με κάποιο ποσό που συλλέξαμε την οικογένεια. Ακούγεται ίσως μακάβριο όλο αυτό αλλά θεωρώ μετά και από την τροπή που πήραν τα πράγματα με την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας , η οικογένεια αυτή σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθάνεται μόνη και να γνωρίζει ότι σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές υπάρχει μία μερίδα της κοινωνίας που είναι στο πλευρό της έστω και με έναν συμβολικό τρόπο και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ανθρώπους μέσα από των χώρο της μοτοσυκλέτας.

Προσωπικά ως μοτοσυκλετιστής, πολίτης και άνθρωπος θεωρώ ότι είναι το ελάχιστο που μπορώ να προσφέρω όταν γνωρίζω πολύ καλά ότι εκτός από τον πόνο που έχει αυτή η οικογένεια για την απώλεια του δικού της ανθρώπου έχει να αντιμετωπίσει έναν ολόκληρο κρατικό μηχανισμό που σε καμία περίπτωση δεν δείχνει να έχει διάθεση ώστε το μόνο και βέβαιο αποτέλεσμα να είναι η από κάθε άποψη δικαίωση και η αποζημίωση του θύματος και της οικογένειας. Στην θέση αυτού του μοτοσυκλετιστή θα μπορούσε να είναι ο κάθε ένας/μία από εμάς.

o_gavros
16/03/2021, 20:58
φίλε αναγνωρίζω την καλή σου πρόθεση αλλά παραβλέπεις την πραγματικότητα του σήμερα.
Τέλη Νόεμβρη έχασα παιδικό μου φίλο, μοτοσυκλετιστή (ήταν και μέλος εδώ αλλά δεν εγραφε) και μετά το χαστούκι μεγατόνων που ήταν το τηλεφώνημα για την ειδοποίηση του κακού, το δεύτερο ράπισμα ήταν το γεγονός ότι δεν επιτρεπόταν να πάω να πω αντίο στον αδερφό μου στο τελευταίο του ταξίδι! Ο αδερφός του με ενημέρωσε ότι τους είπαν απο το κοιμητήριο ότι μόνο λιγα ατομα (δε θυμάμαι αριθμό) και μόνο κοντινοί συγγενείς.
Μπορείς να καταλάβεις πόσο παραπάνω πόνεσε αυτό το γεγονός.
Δυο μέρες με έτρωγε και τελικά την μέρα της κηδείας τους έγραψα στο γκιώνη μου και πήγα. Συνειδητοποιημένος ότι ρισκάρω.
Δε μπορούμε να κάνουμε τέτοια κίνηση πιο μαζικά, νομίζω.

Στο να προσφέρουμε τώρα όποιος θέλει ένα ποσό.
Ίσως ήταν προτιμότερο, αφού το θέτεις ως ιδέα, να έρθεις σε επαφή με την οικογένεια και να δεις αν ενδεχομένως διαθέτουν κάποιο λογαριασμό για το σκοπό αυτό.
Να μη χρειαστεί δηλαδή να στείλει ο α, ο β, ο γ κλπ στον τάδε του μοτο.γρ και εκείνος να αναλάβει να τα δώσει στην οικογένεια.
Αν διατεθεί λογαριασμός, ευχαρίστως να τον ανακοινώσουμε εδώ και όποιος θέλει, στην κατάθεση μπορεί να αναφέρει και το φόρουμ.
Θεωρώ οτι τετοια ζητήματα χρήζουν διακριτικότητας και δεν θα ήθελα επουδενί να φανεί οτι πάμε να "καπελώσουμε" ή να "αναδείξουμε" το τσαρδί μας μέσω ενός τόσο θλιβερού γεγονότος. Να ξέρεις ότι οι καλοθελητάδες, τα πάντα μπορεί να σκεφτούν. Ας μην τους ταΐζουμε.

doctoras
16/03/2021, 21:10
τραγικό...μεγάλη θλίψη.......τι να πες....συλλυπητήρια στους οικείους τους..

ενα σχόλιο μονο, το νέο παράπτωμα της αστυνομίας με τον τροχαίο υπάλληλο να κατσαδιάζει και να διώχνει τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου, ενώ δε περιφρουρούσε την ώρα του τροχαίου, το αμπερ αλερτ του οδηγού του αμαξιού και του ίδιου αυτοκινήτου μετά το συμβάν και την σιωπή παρά το περας τον 60 ωρών ενώ το σημείο έχει τις περισσότερες κάμερες απο κάθε άλλο σημείο στην αθήνα, δείχνει ένα πράγμα και μονο. Συγκάλυψη.
Και όλο αυτό προστίθεται δυστυχώς με την τραγική κατάληξη του παιδιού στην βία και αλαζονεία αυτής της αστυνομίας που καλύπτει ένα πράγμα καλά, την τοξικότητα.

Προσέξτε εκεί εξω :(

o_gavros
16/03/2021, 21:17
για την υπουργάρα του προπο (της τυχης δηλαδή) όμως σήμερα είναι απλά τρίτη και όλα βαίνουν καλώς με τους υφιστάμενους του και εμείς το πόπολο τους χαιρόμαστε τους λεβέντες και τους χειροκροτάμε...
Η οποία υπουργάρα, αυτό το ανθρώπινο σκουπίδι, άγεται και φέρεται με τον τρόπο αυτό υπό την ανοχή του εκάστοτε προϊσταμένου του...

sanctusan
16/03/2021, 21:21
Θα συμφωνήσω με KAWAMANRIDER σε ολόκληρο το ποστ.

...Ίσως ήταν προτιμότερο, αφού το θέτεις ως ιδέα, να έρθεις σε επαφή με την οικογένεια και να δεις αν ενδεχομένως διαθέτουν κάποιο λογαριασμό για το σκοπό αυτό.
Να μη χρειαστεί δηλαδή να στείλει ο α, ο β, ο γ κλπ στον τάδε του μοτο.γρ και εκείνος να αναλάβει να τα δώσει στην οικογένεια.
Αν διατεθεί λογαριασμός, ευχαρίστως να τον ανακοινώσουμε εδώ και όποιος θέλει, στην κατάθεση μπορεί να αναφέρει και το φόρουμ...

Θα συμφωνήσω με το γαύρο σε αυτό.

...Θεωρώ οτι τετοια ζητήματα χρήζουν διακριτικότητας και δεν θα ήθελα επουδενί να φανεί οτι πάμε να "καπελώσουμε" ή να "αναδείξουμε" το τσαρδί μας μέσω ενός τόσο θλιβερού γεγονότος. Να ξέρεις ότι οι καλοθελητάδες, τα πάντα μπορεί να σκεφτούν. Ας μην τους ταΐζουμε.

Εδώ όμως θα συμφωνήσω εν μέρη.
Πρέπει να είμαστε διακριτικοί, δεν είμαστε και καμία πολιτική οργάνωση. Αλλά μπορούμε συμμετέχουμε σαν άτομα εφόσον το έχουμε συζητήσει, σε μια κατάσταση που μας αφορά τόσο ως μοτοσικλετιστές όσο και ως άνθρωποι.

Τέλος, το πως θα παρευρεθεί ο καθένας εκεί είναι δικό του πρόβλημα. Άλλο μπορεί να μένει δίπλα, άλλος να χρησιμοποιήσει κάποιο δικαιολογητικό, άλλος να νιώθει την ανάγκη να ρισκάρει για κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω που βρίσκετε το σημείο ταφής και πότε είναι, αλλά είμαι μέσα.

KAWAMANRIDER
16/03/2021, 21:28
φίλε αναγνωρίζω την καλή σου πρόθεση αλλά παραβλέπεις την πραγματικότητα του σήμερα.
Τέλη Νόεμβρη έχασα παιδικό μου φίλο, μοτοσυκλετιστή (ήταν και μέλος εδώ αλλά δεν εγραφε) και μετά το χαστούκι μεγατόνων που ήταν το τηλεφώνημα για την ειδοποίηση του κακού, το δεύτερο ράπισμα ήταν το γεγονός ότι δεν επιτρεπόταν να πάω να πω αντίο στον αδερφό μου στο τελευταίο του ταξίδι! Ο αδερφός του με ενημέρωσε ότι τους είπαν απο το κοιμητήριο ότι μόνο λιγα ατομα (δε θυμάμαι αριθμό) και μόνο κοντινοί συγγενείς.
Μπορείς να καταλάβεις πόσο παραπάνω πόνεσε αυτό το γεγονός.
Δυο μέρες με έτρωγε και τελικά την μέρα της κηδείας τους έγραψα στο γκιώνη μου και πήγα. Συνειδητοποιημένος ότι ρισκάρω.
Δε μπορούμε να κάνουμε τέτοια κίνηση πιο μαζικά, νομίζω.

Στο να προσφέρουμε τώρα όποιος θέλει ένα ποσό.
Ίσως ήταν προτιμότερο, αφού το θέτεις ως ιδέα, να έρθεις σε επαφή με την οικογένεια και να δεις αν ενδεχομένως διαθέτουν κάποιο λογαριασμό για το σκοπό αυτό.
Αν διατεθεί λογαριασμός, ευχαρίστως να τον ανακοινώσουμε εδώ και όποιος θέλει, στην κατάθεση μπορεί να αναφέρει και το φόρουμ.
Θεωρώ οτι τετοια ζητήματα χρήζουν διακριτικότητας και δεν θα ήθελα επουδενί να φανεί οτι πάμε να "καπελώσουμε" ή να "αναδείξουμε" το τσαρδί μας μέσω ενός τόσο θλιβερού γεγονότος. Να ξέρεις ότι οι καλοθελητάδες, τα πάντα μπορεί να σκεφτούν. Ας μην τους ταΐζουμε.

φίλε μου πολλά συλλυπητήρια για τον φίλο σου και συμφορουμίτη μας , πάντως δεν παραβλέπω την πραγματικότητα και για αυτό τον λόγο έγραψα : "με την διακριτική μας παρουσία" , "τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον κορονωιό , μάσκες , αποστάσεις ασφαλείας και εννοείται κράνος , με την αντιπροσωπευτική συμμετοχή του moto.gr πχ 5 , 10 μοτοσυκλετών στην κηδεία του παιδιού όταν γίνει και αν αυτό βέβαια καταστεί εφικτό" , σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να ρισκάρουμε το moto να στοχοποιηθεί και να έχει συνέπειες η πράξη μας στο φόρουμ και στους συμφορουμίτες , όσο για το καπέλωμα εννοείται ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση ούτε θα μου πέρναγε ποτέ από το μυαλό και ναι βέβαια οι καλοθελητές μπορούν να πουν το οτιδήποτε θέλουν αλλά αυτοί πάντα θα υπάρχουν, αλλά σκέφτομαι σαν στήριξη ψυχολογική προς την οικογένεια είναι ότι το moto δεν είναι ένας άνθρωπος αλλά είμαστε τόσα γραμμένα μέλη και όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι στο πλευρό της , τώρα σε ότι αφορά το χρηματικό ποσό προφανώς μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με την οικογένεια και να κάνουμε κατάθεση έκαστος σε λογαριασμό τους εφόσον βέβαια συμφωνούν οι άνθρωποι , την οικογένεια εννοώ , απλά θεώρησα πιο σωστό να γίνει έτσι διαδικαστικά , σε αυτό η διαχείριση γνωρίζει καλύτερα και αν τελικά η διαχείριση και οι υπόλοιποι δεν συμφωνούν πάω πάσο , γι' αυτό το πρότεινα εδώ για να το συζητήσουμε και να πάρουμε την σύμφωνη γνώμη και εννοείται την βοήθεια της διαχείρισης

πάντως και από αυτό το γεγονός και δεν εννοώ το τροχαίο ως τροχαίο αλλά όλη την στάση αστυνομίας και κυβέρνησης προκύπτει ότι πλέον γυρνάμε ολοταχώς πενήντα χρόνια πίσω

telegonos
16/03/2021, 21:48
https://www.youtube.com/watch?v=QjxbrBYauLU

KAWAMANRIDER
16/03/2021, 22:03

αυτό το βίντεο τι νόημα έχει ?

sanctusan
16/03/2021, 22:16
...με την αντιπροσωπευτική συμμετοχή του moto.gr πχ 5 , 10 μοτοσυκλετών στην κηδεία του παιδιού

Δε νιώθω την ανάγκη να αντιπροσωπευθώ ή να αντιπροσωπεύσω.
Αν μαζευτούμε ένα παρεάκι από εδώ μέσα, ο καθένας για τον εαυτό του, και όλοι για τους παρόμοιους λόγους μου είναι αρκετό.

Του δε πόιντ!!!!!!

sanctusan
16/03/2021, 22:28
επίσης με αφορμή αυτό το ποστ : " Συνδρομή της ΛΕΜΟΤ στην οικογένεια του θύματος του τροχαίου στην Βουλή. " από giorgosb , προτείνω αν βέβαια είναι σύμφωνη και η διαχείριση και αν συμφωνείτε και εσείς να συγκεντρώσουμε ένα ελάχιστο έστω συμβολικό ποσό σαν moto.gr που θα το προσφέρουμε στην οικογένεια του θύματος για να βοηθήσει σε όποια έξοδα θα προκύψουν μετά από αυτό το τραγικό συμβάν.

Ταυτόχρονα αν βρει κάποιος, έκκληση για οικονομική ενίσχυση, ας ανεβάσει την πληροφορία. Σε μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα, δεν βρήκα κάτι.
Και με πρακτικό τρόπο (όπως βοήθησε η ΛΕΜΟΤ) δε νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει το φόρουμ.

panavour
16/03/2021, 23:01
Ενα θεμα πρακτικο που προκυπτει ,ειναι και η χρηση των τροχονομων σε ταυτοχρονη χρηση των φαναριων της τροχαιας.
Στο συγκεκριμμενο ατυχημα ελεχθει,οτι την στροφη αριστερα ο οδηγος του υπηρεσιακου την εκανε κατοπιν υποδειξεως τροχονομου της βουλης,ταυτοχρονα με το αναμμα του πρασινου σηματοδοτη για τον μοτοσυκλεττιστη με το γνωστο αποτελεσμα.
Ποσες φορες δεν το εχουμε αντιμετωπισει στη Αθηνα ,και εξ αιτιας αυτου ,οσες φορες εχουμε δει τροχονομο να ρυθμιζει την κυκλοφορια,αντι να βελτιωνεται η κατασταση ,χειροτερευει.
Απ οτι μου εχουν πει στις σοβαρες χωρες του εξωτερικου,οταν για καποιο λογο ,χρησιμοποιηται τροχονομος για τον ελεγχο της κυκλοφοριας,απενεργοποιουνται οι σηματοδοτες στην συγκεκριμμενη διασταυρωση.

KAWAMANRIDER
16/03/2021, 23:06
Δε νιώθω την ανάγκη να αντιπροσωπευθώ ή να αντιπροσωπεύσω.
Αν μαζευτούμε ένα παρεάκι από εδώ μέσα, ο καθένας για τον εαυτό του, και όλοι για τους παρόμοιους λόγους μου είναι αρκετό.

Του δε πόιντ!!!!!!

ο λόγος που προτείνω "την αντιπροσωπευτική συμμετοχή του moto.gr" είναι προφανώς γιατί αυτό θα γινόταν αν αποφασίζαμε συλλογικά να κάνουμε κάτι σαν moto και το έθεσα προς συζήτηση μεταξύ μας, όπως είπε και ο συμφορούμιτης νωρίτερα δεν είμαστε πολιτική ομάδα με το οποίο συμφωνώ και λόγω των συνθηκών πρότεινα μια μικρή συμβολική συμμετοχή μελών του φόρουμ , επίσης δεν με χαλάει και η ιδέα μια μικρής παρέας μετά από συνεννόηση με την οποία συμφωνώ , εγώ όμως ζω επαρχία οπότε είτε σαν moto είτε σαν παρέα των μελών που θα συμμετείχαν θα είχε μια συμβολική σημασία για εμένα που δεν μπορώ να παραβρεθώ άλλα θέλω να εκφράσω την αλληλεγγύη μου στην οικογένεια , όπως και να ' χει καθόλου δεν με ενοχλεί το φόρουμ σαν moto να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να κάνει πράγματα γύρω από θέματα μοτοσυκλέτας σε αυτό συμμετέχω , πόσο μάλλον όταν σε αυτά εμπλέκονται και θέματα που αφορούν την κοινωνία που ζούμε , όσο για το βίντεο το οποίο δεν είναι καθόλου του δε ποιντ , αλλά είναι εκτός θέματος, υπερβολικότατο και τραβηγμένο από τα μαλλιά και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πρότεινα εγώ, όποιος θέλει να το δει έτσι προφανώς δεν θέλει να δει την ουσία του πράγματος που είναι η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας και προφανώς δεν θέλει να συμμετέχει βρίσκοντας κάτι στραβό να πει , δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί μας χαλάει τόσο πολύ να έχουμε φωνή και να κάνουμε πράγματα σαν moto αφού σε αυτό συμμετέχουμε , ούτε διαφήμιση κάνουμε , ούτε καπελώνουμε , ούτε στην βουλή πρόκειται να μπούμε

sanctusan
16/03/2021, 23:17
Νομίζω θα περάσουμε σε κουβέντες που πολλής κόσμος έχει αναλώσει ώρες και ώρες σε παρόμοια θέματα.
Δεν έχω συμμετέχει αλλά έχω διαβάσει σεντόνια που αν τα ενώσεις δε σου φτάνει ένα τεπόζιτο.

Ας δούμε αν ψήνεται κανείς να στηρίξουμε της οικογένεια όμως, και ας κρατήσουμε το θέμα εκεί.

KAWAMANRIDER
16/03/2021, 23:18
Ενα θεμα πρακτικο που προκυπτει ,ειναι και η χρηση των τροχονομων σε ταυτοχρονη χρηση των φαναριων της τροχαιας.
Στο συγκεκριμμενο ατυχημα ελεχθει,οτι την στροφη αριστερα ο οδηγος του υπηρεσιακου την εκανε κατοπιν υποδειξεως τροχονομου της βουλης,ταυτοχρονα με το αναμμα του πρασινου σηματοδοτη για τον μοτοσυκλεττιστη με το γνωστο αποτελεσμα.
Ποσες φορες δεν το εχουμε αντιμετωπισει στη Αθηνα ,και εξ αιτιας αυτου ,οσες φορες εχουμε δει τροχονομο να ρυθμιζει την κυκλοφορια,αντι να βελτιωνεται η κατασταση ,χειροτερευει.
Απ οτι μου εχουν πει στις σοβαρες χωρες του εξωτερικου,οταν για καποιο λογο ,χρησιμοποιηται τροχονομος για τον ελεγχο της κυκλοφοριας,απενεργοποιουνται οι σηματοδοτες στην συγκεκριμμενη διασταυρωση.

σε αυτό που σωστά επισημαίνεις , μήπως είχε και ευθύνη ο τροχονόμος εφόσον δεν είχε σταματήσει την κυκλοφορία στον δρόμο που βρισκόταν η μοτοσυκλέτα ? ερώτηση κάνω δεν ξέρω , δεν θα έπρεπε λοιπόν να συλλέξουν όλα αυτά τα στοιχεία και τις πληροφορίες και να μην τραμπουκίσουν και τον αυτόπτη μάρτυρα , επίσης κάτι άλλο , το παλικάρι κράνος φόραγε ?

peterTHErider
16/03/2021, 23:27

οταν τροχονομος ρυθμιζει την κυκλοφορια αυτον πρεπει να υπακουμε και τιποτα αλλο.ΑΝ οντως τροχονομος εδωσε προτεραιοτητα στο αυτοκινητο και ο μοτοσυκλετιστης περασε με πρασινο ΑΛΛΑ αδιαφορησε για τις εντολες του τροχονομου τοτε δυστυχως το θεμα ειναι ξεκαθαρο.οι απειρες καμερες περιμετρικα του σημειου σιγουρα θα ριξουν φως στην υποθεση.

basilis_k6
16/03/2021, 23:31

οι τροχονόμοι, λογω βαρεμάρας, δεν ακολουθούν τον κανόνα. απλα μπαινουν στη μέση του δρόμου και κάνουν νόημα σε ένα ρευμα ή σε ένα αμάξι θεωρώντας οτι οι υπόλοιποι τους βλέπουν και θα ακολουθήσουν. γενικώς οι περισσότεροι τροχονόμοι ειναι πιο επικίνδυνοι απο τα σβηστά φανάρια.

viper1
17/03/2021, 07:00
1ον είμαστε φόρουμ και όχι λέσχη. Ανακοίνωση του χώρου που θα γίνει η κηδεία και οποιος θελει παρευρισκεται. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν οικονομική βοήθεια προς την οικογένεια.

2ον χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή. Οτι και να γράφουμε εδώ μέσα δεν την φέρει πίσω. Και το να γκρινιάζουμε από το πληκτρολόγιο και να γινόμαστε δικαστές και 17Ν και ότι δεν μας αφήνουν να κυκλοφόρησουμε και ότι το εμβόλιο και ο covid ειναι συνωμοσία έχει καταντήσει αστείο.
3ον οποιος θελει να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του το κανει σιωπηρά και δεν το διατυμπανιζει.

Ανθρώπινες ζωές χάνονται κάθε λεπτό. Αν θέλουμε να διαμαρτυρηθουμε για την οποια κατασταση να ξεκολλήσουμε τον κωλο μας από τον καναπέ και την τηλεόραση και να βγούμε στην πραγματικότητα. Ολα τα υπόλοιπα είναι για το section καφενείο

CorpseAlive
17/03/2021, 09:43
Είναι πολύ λυπηρό το ότι χάθηκε ένα νέο παιδί και δεν θα προσπαθήσω ποτέ να υποβιβάσω το γεγονός αυτό , ωστόσο και χωρίς να θέλω να φανώ κυνικός , το κλίμα που υπάρχει εδώ και 2 εβδομάδες σχετικά με τους αστυνομικούς είναι που έδωσε τέτοια έκταση στο θέμα και όχι καθαυτό το τροχαίο. Αν δεν ήταν στην ίδια πρόταση αστυνομικός Μπακογιάννη τροχαίο αλλά θανατηφόρο τροχαίο ανάμεσα σε ΙΧ και μοτοσυκλετιστή έλαβε χώρα έξω από την βουλή το θέμα δεν θα πέρναγε ούτε στα ψιλά.
Στο διαταύτα , σχετικά με το πως έγινε το τροχαίο υπάρχει συνυπαιτιότητα από την στιγμή που η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση σε δρόμο μίας λωρίδας , άνω του ανώτατου ορίου ταχύτητας . Η κίνηση του αστυνομικού είχε ολοκληρωθεί και για αυτό και η μοτοσυκλέτα έπεσε στο πίσω δεξιό φανάρι ,δεν προκύπτει από πουθενά ότι το αυτοκίνητο ''έκλεισε¨ την πορεία της μηχανής. Αναμένουμε το Video. Δεν προκύπτει επίσης εγκατάλειψη από μέρους των εμπλεκόμενων , η στάνταρ διαδικασία είναι να πάει να κάνει τοξικολογικές για να φανεί αν ήταν μεθυσμένος ή ναρκωμένος ο οδηγός. Το μόνο φάουλ ηταν η συμπεριφορά του τροχονόμου. Εικάζω ότι πανικοβλήθηκε γιατί γνωρίζει ότι είναι υπεύθυνος αυτός εκεί. Αυτά τα λίγα από εμένα.

CorpseAlive
17/03/2021, 09:49
Είναι πολύ λυπηρό το ότι χάθηκε ένα νέο παιδί και δεν θα προσπαθήσω ποτέ να υποβιβάσω το γεγονός αυτό , ωστόσο και χωρίς να θέλω να φανώ κυνικός , το κλίμα που υπάρχει εδώ και 2 εβδομάδες σχετικά με τους αστυνομικούς είναι που έδωσε τέτοια έκταση στο θέμα και όχι καθαυτό το τροχαίο. Αν δεν ήταν στην ίδια πρόταση αστυνομικός Μπακογιάννη τροχαίο αλλά θανατηφόρο τροχαίο ανάμεσα σε ΙΧ και μοτοσυκλετιστή έλαβε χώρα έξω από την βουλή το θέμα δεν θα πέρναγε ούτε στα ψιλά.
Στο διαταύτα , σχετικά με το πως έγινε το τροχαίο υπάρχει συνυπαιτιότητα από την στιγμή που η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση σε δρόμο μίας λωρίδας , άνω του ανώτατου ορίου ταχύτητας . Η κίνηση του αστυνομικού είχε ολοκληρωθεί και για αυτό και η μοτοσυκλέτα έπεσε στο πίσω δεξιό φανάρι ,δεν προκύπτει από πουθενά ότι το αυτοκίνητο ''έκλεισε¨ την πορεία της μηχανής. Αναμένουμε το Video. Δεν προκύπτει επίσης εγκατάλειψη από μέρους των εμπλεκόμενων , η στάνταρ διαδικασία είναι να πάει να κάνει τοξικολογικές για να φανεί αν ήταν μεθυσμένος ή ναρκωμένος ο οδηγός. Το μόνο φάουλ ηταν η συμπεριφορά του τροχονόμου. Εικάζω ότι πανικοβλήθηκε γιατί γνωρίζει ότι είναι υπεύθυνος αυτός εκεί. Αυτά τα λίγα από εμένα.

Και σχετικά με το αν έπρεπε να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία ο οδηγός να θυμίσω πως το παιδί κατά την ώρα διακομιδής του σε νοσοκομείο δεν ηταν νεκρό. Επομένως σε περιπτώσεις σωματικής βλάβης από αμέλεια και όταν ο οδηγός δεν είναι ύποπτος φυγής δεν γίνεται η αυτόφωρη διαδικασία.

STF
17/03/2021, 10:03
Και σχετικά με το αν έπρεπε να συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία ο οδηγός να θυμίσω πως το παιδί κατά την ώρα διακομιδής του σε νοσοκομείο δεν ηταν νεκρό. Επομένως σε περιπτώσεις σωματικής βλάβης από αμέλεια και όταν ο οδηγός δεν είναι ύποπτος φυγής δεν γίνεται η αυτόφωρη διαδικασία.

Σόρυ αλλά αυτά που περιγράφεις γενικά δε στέκουν. Ούτε πολίτης δεν επιτρέπεται να εγκαταλείπει θύμα, πόσο μάλλον αστυνομικός. Καμία σημασία δεν έχει αν το θύμα είναι νεκρός ή τραυματισμένος, απλά δεν ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ. Επίσης δε μπορείς να βάζεις στην ίδια ζυγαριά τη συμπεριφορά μερικών ανεγκέφαλων πολιτών με αυτήν των εκπροσώπων του Νόμου (ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά των ρόλων). Στο συγκεκριμένο σημείο είναι καθιερωμένη κατάσταση ο Ελληνικός Μεσαίωνας.
Ο τροχονόμος όταν κάνει τον τροχονόμο πρέπει να είναι τροχονόμος και όχι να προσποιείται τον τροχονόμο. Με άλλα λόγια πρέπει να στέκεται στο κέντρο της διασταύρωσης και με επιδεικτικό τρόπο να ΦΑΙΝΕΤΑΙ από όλες τις πλευρές, όχι να κάνει νοήματα από την άκρη του δρόμου... Τους έχω δει δεκάδες φορές.
Τέλος... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα δώσεις διάσταση στο γεγονός ότι πρόκειται για τον οδηγό, σωματοφύλακα ή ότι άλλο σκατά είναι ο συγκεκριμένος της Μπακογιάννη, διότι σε άλλη χώρα ο συγκεκριμένος είναι υπόδειγμα προς μίμηση και στα καλά και στα κακά, όχι ούγκανος που παίζει κρυφτό.

doctor_john
17/03/2021, 10:08

Κάνεις λάθος κατα την γνώμη μου.
Πήρε διαστάσεις γιατί εξαρχής το κύριο μέλημα ήταν να φυγαδεύσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου ουρλιάζοντας την κατάλυση του συντάγματος δίπλα στην βουλή.
Έκανε παράνομη προσπέραση και φαίνεται που; και αν όντως εκανε παράνομη προσπέραση τι ελαφρυντικό έχει ο άλλος οδηγό που έστριψε παράνομα και τον σκότωσε;
Θα τον είχε σκοτώσει και χωρίς την προσπέραση.

Αυτό που λες ότι είχε ολοκληρώσει την κίνηση του είναι παραπλανητικό, δεν είχε δικαίωμα να την κάνει έτσι και αλλιώς και το γεγονός
ότι την έκανε με μεγάλη ταχύτητα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ του.
Στην ουσία μας διδάσκεις την υποκρισία και να σημαδεύουμε πόρτες όταν μας κλείνουν..

Το παιδί ΔΕΝ είχε τις αισθήσεις του όπως φαίνεται εύκολα απο τα πλάνα του νοσοκομειακού που τον παραλαμβάνει.

Με ποιο κριτήριο δεν είναι ύποπτος φυγής ο οδηγός του αυτοκινήτου;

CorpseAlive
17/03/2021, 10:10
Σόρυ αλλά αυτά που περιγράφεις γενικά δε στέκουν. Ούτε πολίτης δεν επιτρέπεται να εγκαταλείπει θύμα, πόσο μάλλον αστυνομικός. Επίσης δε μπορείς να βάζεις στην ίδια ζυγαριά τη συμπεριφορά μερικών ανεγκέφαλων πολιτών με αυτήν των εκπροσώπων του Νόμου. Στο συγκεκριμένο σημείο είναι καθιερωμένη κατάσταση ο Ελληνικός Μεσαίωνας.
Ο τροχονόμος όταν κάνει τον τροχονόμο πρέπει να είναι τροχονόμος και όχι να προσποιείται τον τροχονόμο. Με άλλα λόγια πρέπει να στέκεται στο κέντρο της διασταύρωσης και με επιδεικτικό τρόπο να ΦΑΙΝΕΤΑΙ από όλες τις πλευρές, όχι να κάνει νοήματα από την άκρη του δρόμου... Τέλος... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα δώσεις διάσταση στο γεγονός ότι πρόκειται για τον οδηγό, σωματοφύλακα ή ότι άλλο σκατά είναι ο συγκεκριμένος της Μπακογιάννη, διότι σε άλλη χώρα ο συγκεκριμένος είναι υπόδειγμα προς μίμηση και στα καλά και στα κακά, όχι ούγκανος που παίζει κρυφτό.
''Σόρυ αλλά αυτά που περιγράφεις γενικά δε στέκουν. Ούτε πολίτης δεν επιτρέπεται να εγκαταλείπει θύμα, πόσο μάλλον αστυνομικός.'' Δεν διαφωνώ , αλλά το πρόβλημα είναι ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι δεν υπάρχει εγκατάλειψη. Έμεινε μέχρι την διακομιδή και την δήλωση στοιχείων και ΔΟΤΑ και μετά όπως όφειλε προσήλθε σε νοσοκομείο να του γίνουν τοξικολογικές για να φανεί αν ηταν μεθυσμένος κατά την στιγμή του ατυχήματος.
Μιλάω για τον οδηγό και όχι για τον τροχονόμο.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα δώσεις διάσταση στο γεγονός ότι πρόκειται για τον οδηγό, σωματοφύλακα ή ότι άλλο σκατά είναι ο συγκεκριμένος της Μπακογιάννη, διότι σε άλλη χώρα ο συγκεκριμένος είναι υπόδειγμα προς μίμηση και στα καλά και στα κακά, όχι ούγκανος που παίζει κρυφτό.
Αυτό το παράδειγμα προς μίμηση δεν το καταλαβαίνω τι θεωρείς ότι εμπεριστατωμένα έκανε λάθος ο οδηγός?
Γιατί έχει διαφορετική αντιμετώπιση αν είναι οδηγός ενός βουλευτή ή ενός ταχυμεταφορέα? Θεωρείς πως ταξικά επέλεξε να εμπλακεί σε τροχαίο ΑΤΥΧΗΜΑ βάσει πολιτικής ιδεολογίας?
''Σόρυ αλλά αυτά που περιγράφεις γενικά δε στέκουν.'' Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος ? Γιατί εγώ ήμουν αρκετά νομίζω.

CorpseAlive
17/03/2021, 10:15
Κάνεις λάθος κατα την γνώμη μου.
Πήρε διαστάσεις γιατί εξαρχής το κύριο μέλημα ήταν να φυγαδεύσουν τον οδηγό του αυτοκινήτου ουρλιάζοντας την κατάλυση του συντάγματος δίπλα στην βουλή.
Έκανε παράνομη προσπέραση και φαίνεται που; και αν όντως εκανε παράνομη προσπέραση τι ελαφρυντικό έχει ο άλλος οδηγό που έστριψε παράνομα και τον σκότωσε;
Θα τον είχε σκοτώσει και χωρίς την προσπέραση.

Αυτό που λες ότι είχε ολοκληρώσει την κίνηση του είναι παραπλανητικό, δεν είχε δικαίωμα να την κάνει έτσι και αλλιώς και το γεγονός
ότι την έκανε με μεγάλη ταχύτητα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ του.
Στην ουσία μας διδάσκεις την υποκρισία και να σημαδεύουμε πόρτες όταν μας κλείνουν..

Το παιδί ΔΕΝ είχε τις αισθήσεις του όπως φαίνεται εύκολα απο τα πλάνα του νοσοκομειακού που τον παραλαμβάνει.

Με ποιο κριτήριο δεν είναι ύποπτος φυγής ο οδηγός του αυτοκινήτου;

Παιδιά αυτά που αναφέρω δεν είναι άποψη , είναι η νομοθεσία. Τα παράπονα σας στους νομοθέτες. Εγώ αμφισβητώ την φυγάδευση όπως λες . Δεν έχει νόημα να φυγαδεύσεις κάποιον από την στιγμή που στην ΔΟΤΑ υπάρχουν τα στοιχεία του και 1000 κάμερες.
Ο τροχονόμος συμφωνώ ότι ήταν απαράδεκτος δεν έχω να σχολιάσω κάτι.
Το παράνομα που αναφέρεις ότι έστριψε αριστερά προκύπτει από που? Δεν υπάρχει διπλή διαχωριστική στο σημείο αυτό γιατί είναι η είσοδος για τα αμάξια στην βουλή .
''αυτό που λες ότι είχε ολοκληρώσει την κίνηση του είναι παραπλανητικό, δεν είχε δικαίωμα να την κάνει έτσι και αλλιώς και το γεγονός
ότι την έκανε με μεγάλη ταχύτητα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ του.'' Δεν ισχυεί αυτό . Ούτε ο αυτόπτης το αναφέρει αυτό.
''Στην ουσία μας διδάσκεις την υποκρισία και να σημαδεύουμε πόρτες όταν μας κλείνουν..'' Δεν ξέρω τι εννοείς καν , δεν διδάσκω κάτι . Σε ένα τροχαίο υπάρχουν αυτά που έγιναν και αυτά που θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά. Αναφέρομαι σε αυτά που έγιναν.
''Το παιδί ΔΕΝ είχε τις αισθήσεις του όπως φαίνεται εύκολα απο τα πλάνα του νοσοκομειακού που τον παραλαμβάνει.'' Όποιος δεν έχει τις αισθήσεις του είναι νεκρός ?
''Με ποιο κριτήριο δεν είναι ύποπτος φυγής ο οδηγός του αυτοκινήτου;'' από την στιγμή που δεν έφυγε από το σημείο του ατυχήματος και δηλώθηκαν τα στοιχεία του.

BLiTzER
17/03/2021, 10:24
Στο διαταύτα , σχετικά με το πως έγινε το τροχαίο υπάρχει συνυπαιτιότητα από την στιγμή που η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση σε δρόμο μίας λωρίδας , άνω του ανώτατου ορίου ταχύτητας .

Ακόμα κι αν έκανε "παράνομη προσπέραση", δεν ήταν αυτή η αιτία του δυστυχήματος. Δικηγόρος είσαι, θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό. ;) Πιθανότατα θα του καταλογιστεί ένα μικρό ποσοστό συνυπαιτιότητας, και λόγω ταχύτητας (αν ισχύει).

Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. ;)

CorpseAlive
17/03/2021, 10:28
Ακόμα κι αν έκανε "παράνομη προσπέραση", δεν ήταν αυτή η αιτία του δυστυχήματος. Δικηγόρος είσαι, θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό. ;)

Και για αυτό αναφέρομαι σε συνυπαιτιότητα. Έχει τυχεί να ασχοληθώ αρκετά με το συμβάν από νομική σκοπιά για αυτό και το σχολιάζω. Έχω δει τα διαγράμματα και τις μαρτυρίες . (το κάνω ως υπόθεση εργασίας για δική μου προπόνηση) .
Το σημείο που συγκρούστηκαν τα οχήματα όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι μετωπική για την μηχανή και πίσω δεξί φανάρι για το αυτοκίνητο. Το διάγραμμα λέει ότι το ταξι ειχε διακόψει την κυκλοφορία για να παραχωρήσει προτεραιότητα στο αυτοκίνητο. Η μηχανή προσπέρασε από τα δεξία και έπεσε πάνω στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

BLiTzER
17/03/2021, 10:34
Και για αυτό αναφέρομαι σε συνυπαιτιότητα. Έχει τυχεί να ασχοληθώ αρκετά με το συμβάν από νομική σκοπιά για αυτό και το σχολιάζω. Έχω δει τα διαγράμματα και τις μαρτυρίες . (το κάνω ως υπόθεση εργασίας για δική μου προπόνηση) .
Το σημείο που συγκρούστηκαν τα οχήματα όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι μετωπική για την μηχανή και πίσω δεξί φανάρι για το αυτοκίνητο. Το διάγραμμα λέει ότι το ταξι ειχε διακόψει την κυκλοφορία για να παραχωρήσει προτεραιότητα στο αυτοκίνητο. Η μηχανή προσπέρασε από τα δεξία και έπεσε πάνω στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Δε διαφωνώ γενικά. Βάσει νόμων, κάθε μοτοσικλετιστής είναι παράνομος, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ανά πάσα στιγμή. Είναι πανεύκολο να αποδείξεις συνυπαιτιότητα έναντι μοτοσικλετιστή. Αλλά αυτό δεν αναιρεί τα 15 στραβά και απαράδεκτα που συνοδεύουν το συγκεκριμένο περιστατικό, τα οποία ανεχόμαστε εδώ και πολλά, πολλά, πολλά χρόνια...

DoctoR_k6
17/03/2021, 10:36
...
Το παράνομα που αναφέρεις ότι έστριψε αριστερά προκύπτει από που? Δεν υπάρχει διπλή διαχωριστική στο σημείο αυτό γιατί είναι η είσοδος για τα αμάξια στην βουλή...

Μηπως ξεχνας οτι εκει στριβει η Ακαδημιας? Εχεις δει πολλες διασταυρωσεις με διπλη διαχωριστικη?
Πες μας οτι εστριψε κ νομιμα...αυτο δεν το ειχαμε ακουσει μεχρι σημερα.
Το οτι εκανε παρανομη προσπεραση πως το ειδες? Οσο κ για την υπερβαση οριου?

CorpseAlive
17/03/2021, 10:37
Δε διαφωνώ γενικά. Βάσει νόμων, κάθε μοτοσικλετιστής είναι παράνομος, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ανά πάσα στιγμή. Είναι πανεύκολο να αποδείξεις συνυπαιτιότητα έναντι μοτοσικλετιστή. Αλλά αυτό δεν αναιρεί τα 15 στραβά και απαράδεκτα που συνοδεύουν το συγκεκριμένο περιστατικό, τα οποία ανεχόμαστε εδώ και πολλά, πολλά, πολλά χρόνια...

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.
Θα έπρεπε να υπάρχει φανάρι εκεί. Θα έπρεπε να καταλάβουμε οι μοτοσυκλετιστές ότι τζογάρουμε με την διήθηση ανάμεσα στα οχήματα. Θα έπρεπε να τηρούμε τον ΚΟΚ και λοιπά. Αλλά τώρα η κουβέντα είναι για όλα οσα θα έπρεπε να είχαν γίνει και όχι για όσα έγιναν.
Δεν μαρέσει να βλέπω σχόλια για υποκρισία από την στιγμή που μιλάω αντικειμενικά . Και εγώ ταρακουνήθηκα με την υπόθεση σαν μηχανοβιος , από τότε πχ δεν έχω ξανα κανει προσπέραση από δεξια γιατι φοβάμαι .

CorpseAlive
17/03/2021, 10:38
Μηπως ξεχνας οτι εκει στριβει η Ακαδημιας? Εχεις δει πολλες διασταυρωσεις με διπλη διαχωριστικη?
Πες μας οτι εστριψε κ νομιμα...αυτο δεν το ειχαμε ακουσει μεχρι σημερα.
Το οτι εκανε παρανομη προσπεραση πως το ειδες? Οσο κ για την υπερβαση οριου?

Πιθανό είναι να μην έχεις καταλάβει που έγινε το ατύχημα. Το ατύχημα δεν έγινε σε διασταύρωση αλλά μετά τα λουλουδάδικα στην άνοδο της βασ. σοφίας.
Ψάξε το λίγο παραπάνω.
Δεν το έιδα, στις μαρτυρίες στηρίζομαι.
Υπέρβαση ορίου προκύπτει από τις μαρτυρίες επίσης. Έφυγε 10 μέτρα και τινάχτηκε στον αέρα όπως ανέφερε ο αυτόπτης. + παραμόρφωση οχημάτων.

STF
17/03/2021, 10:42
''Σόρυ αλλά αυτά που περιγράφεις γενικά δε στέκουν. Ούτε πολίτης δεν επιτρέπεται να εγκαταλείπει θύμα, πόσο μάλλον αστυνομικός.'' Δεν διαφωνώ , αλλά το πρόβλημα είναι ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι δεν υπάρχει εγκατάλειψη. Έμεινε μέχρι την διακομιδή και την δήλωση στοιχείων και ΔΟΤΑ και μετά όπως όφειλε προσήλθε σε νοσοκομείο να του γίνουν τοξικολογικές για να φανεί αν ηταν μεθυσμένος κατά την στιγμή του ατυχήματος.
Μιλάω για τον οδηγό και όχι για τον τροχονόμο.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα δώσεις διάσταση στο γεγονός ότι πρόκειται για τον οδηγό, σωματοφύλακα ή ότι άλλο σκατά είναι ο συγκεκριμένος της Μπακογιάννη, διότι σε άλλη χώρα ο συγκεκριμένος είναι υπόδειγμα προς μίμηση και στα καλά και στα κακά, όχι ούγκανος που παίζει κρυφτό.
Αυτό το παράδειγμα προς μίμηση δεν το καταλαβαίνω τι θεωρείς ότι εμπεριστατωμένα έκανε λάθος ο οδηγός?
Γιατί έχει διαφορετική αντιμετώπιση αν είναι οδηγός ενός βουλευτή ή ενός ταχυμεταφορέα? Θεωρείς πως ταξικά επέλεξε να εμπλακεί σε τροχαίο ΑΤΥΧΗΜΑ βάσει πολιτικής ιδεολογίας?
''Σόρυ αλλά αυτά που περιγράφεις γενικά δε στέκουν.'' Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος ? Γιατί εγώ ήμουν αρκετά νομίζω.

Θα σταθώ στο ταξικό χαρακτήρα που πας να δώσεις. Διάβαζε καλά αυτά που σου γράφουμε.

Η ερώτηση είναι απλή: Θα ήταν ίδια η εικόνα ενός ανθρώπου.... ακόμη περισσότερο.... θα ήταν ίδια η εικόνα ενός αστυνομικού ο οποίος στο πρώτο μπαμ, σταματάει, ανοίγει τη πόρτα, είναι κοντά στο θύμα του τροχαίου και καλή βοήθεια; Καμία σημασία σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν έχει το ποιος φταίει. Αναφέρθηκες στο κλίμα των ημερών. Οπότε ξαναρωτάω με βάση το κλίμα των ημερών.... οι κάμερες των κινητών, της βουλής, των κτιρίων "γράφουν".... θα ήταν ίδια η εικόνα ενός "ανθρώπινου" αστυνομικού;

Σε καμία δημόσια αναφορά δε προκύπτει ότι ο αστυνομικός (ο οδηγός) έμεινε στο τόπο του δυστυχήματος για να δώσει τα στοιχεία του και τη κατάθεση του. Εκτός αν προσπαθείς να επικαλεστείς τα συνήθη μαγειρέματα που θα ακολουθήσουν σε παρόμοια περιστατικά της χώρας μας. Δεν είναι ανάγκη να είσαι "κομμουνιστής" ή "κεντρώος" ή "δεξιός" για να αισθάνεσαι έτσι. Αισθάνεσαι έτσι γιατί η καθημερινότητα σου είναι αυτή.

Αν κάτι έχω "χάσει" σε παρακαλώ ενημέρωσε με. Που έχει προκύψει ότι ο οδηγός έμεινε στο τόπο του δυστυχήματος, τη δήλωση στοιχείων και ότι προσήλθε και στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες τοξικολογικές... έχει σημασία ξέρεις και το πότε. Αν εννοείς τις 48 ώρες μετά.... ΟΚ, δεν έχει νόημα να συζητάμε το οτιδήποτε.

CorpseAlive
17/03/2021, 10:47
Θα σταθώ στο ταξικό χαρακτήρα που πας να δώσεις. Διάβαζε καλά αυτά που σου γράφουμε.

Η ερώτηση είναι απλή: Θα ήταν ίδια η εικόνα ενός ανθρώπου.... ακόμη περισσότερο.... θα ήταν ίδια η εικόνα ενός αστυνομικού ο οποίος στο πρώτο μπαμ, σταματάει, ανοίγει τη πόρτα, είναι κοντά στο θύμα του τροχαίου και καλή βοήθεια; Καμία σημασία σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν έχει το ποιος φταίει. Αναφέρθηκες στο κλίμα των ημερών. Οπότε ξαναρωτάω με βάση το κλίμα των ημερών.... οι κάμερες των κινητών, της βουλής, των κτιρίων "γράφουν".... θα ήταν ίδια η εικόνα ενός "ανθρώπινου" αστυνομικού;

Σε καμία δημόσια αναφορά δε προκύπτει ότι ο αστυνομικός (ο οδηγός) έμεινε στο τόπο του δυστυχήματος για να δώσει τα στοιχεία του και τη κατάθεση του. Εκτός αν προσπαθείς να επικαλεστείς τα συνήθη μαγειρέματα που θα ακολουθήσουν σε παρόμοια περιστατικά της χώρας μας. Δεν είναι ανάγκη να είσαι "κομμουνιστής" ή "κεντρώος" ή "δεξιός" για να αισθάνεσαι έτσι. Αισθάνεσαι έτσι γιατί η καθημερινότητα σου είναι αυτή.

Αν κάτι έχω "χάσει" σε παρακαλώ ενημέρωσε με. Που έχει προκύψει ότι ο οδηγός έμεινε στο τόπο του δυστυχήματος, τη δήλωση στοιχείων και ότι προσήλθε και στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες τοξικολογικές... έχει σημασία ξέρεις και το πότε. Αν εννοείς τις 48 ώρες μετά.... ΟΚ, δεν έχει νόημα να συζητάμε το οτιδήποτε.
Σε προτρέπω να δεις τα δημοσιογραφικά βίντεο ξανά. Εκεί ήταν και αυτός κάλεσε το ασθενοφόρο. Στο βίντεο φαίνεται ότι ήταν 2 άνθρωποι από πάνω του. μάντεψε. Ηταν οι οδηγοί.
''α σταθώ στο ταξικό χαρακτήρα που πας να δώσεις. Διάβαζε καλά αυτά που σου γράφουμε.'' Μα εγώ αντιτίθεμαι σε αυτό. Εσύ συνυπολογίζεις το τι ήταν και ποιου ήταν όχι εγώ.
Αν κάτι έχω "χάσει" σε παρακαλώ ενημέρωσε με. Που έχει προκύψει ότι ο οδηγός έμεινε στο τόπο του δυστυχήματος, τη δήλωση στοιχείων και ότι προσήλθε και στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες τοξικολογικές... έχει σημασία ξέρεις και το πότε. Κοντρα τσανελ 15-3-2021 ψάξε το .
Όπως και να έχει ''Σε καμία δημόσια αναφορά δε προκύπτει ότι ο αστυνομικός (ο οδηγός) έμεινε στο τόπο του δυστυχήματος για να δώσει τα στοιχεία του και τη κατάθεση του. Εκτός αν προσπαθείς να επικαλεστείς τα συνήθη μαγειρέματα που θα ακολουθήσουν σε παρόμοια περιστατικά της χώρας μας. Δεν είναι ανάγκη να είσαι "κομμουνιστής" ή "κεντρώος" ή "δεξιός" για να αισθάνεσαι έτσι. Αισθάνεσαι έτσι γιατί η καθημερινότητα σου είναι αυτή.'' βάσει της παραπάνω λογικής τα πάντα δεν ισχύουν και τα παντά ισχύουν ανάλογα με το αν συμφωνείς ή όχι. Ο ορισμός της υποκειμενικότητας κατα την άποψη μου. Δεν μπορείς να λες για μαγειρέματα σε κάθε πράγμα που διαφωνείς και ταυτόχρονα να εμπιστεύεσαι του θεσμούς όταν αυτοί πράττουν με τρόπο που συμφωνείς.

DoctoR_k6
17/03/2021, 10:49
Πιθανό είναι να μην έχεις καταλάβει που έγινε το ατύχημα. Το ατύχημα δεν έγινε σε διασταύρωση αλλά μετά τα λουλουδάδικα στην άνοδο της βασ. σοφίας.
Ψάξε το λίγο παραπάνω.
Δεν το έιδα, στις μαρτυρίες στηρίζομαι.
Υπέρβαση ορίου προκύπτει από τις μαρτυρίες επίσης. Έφυγε 10 μέτρα και τινάχτηκε στον αέρα όπως ανέφερε ο αυτόπτης. + παραμόρφωση οχημάτων.

Εγω εχω καταλαβει που εχει γινει το δυστυχημα. Τον δρομο αυτον τον εχω περασει χιλιαδες φορες. Αν εισαι απο Αθηνα θα ξερεις...
Τα λουλουδαδικα ειναι αρκετα πιο πισω απο την εισοδο της βουλης.
Για να γινει το δυστυχημα το αμαξι ηθελε να μπει μεσα στη βουλη οπου αυτο το σημειο ειναι μετα το φαναρι που απο μια λωριδα γινονται 2+1.
Η μοτοσυκλετα κ το παιδι βρισκοντουσαν στην διαβαση μετα την εισοδο της βουλης...

BLiTzER
17/03/2021, 10:52
Εδώ φαίνεται καθαρά πού έγινε. Αυτό που δεν είναι καθαρό είναι τι ισχύει με τις λωρίδες εκεί, αφού δεν υπάρχουν λωρίδες. Πριν είναι μία, μετά γίνονται δύο. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία στο συγκεκριμένο συμβάν, αν το μηχανάκι ήταν στη δεξιά λωρίδα εξ αρχής, όπως μάλλον φαίνεται.

426377

Σε κάθε περίπτωση, και πέρα από όλες τις άλλες μαλακίες που έγιναν, δε γίνεται να επιτρέπεται να μπαίνουν τα αυτοκίνητα στη βουλή από το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ρεύμα, κόβοντας κάθετα την κυκλοφορία. Να κάνουν τον γαμημένο κύκλο οι αργόσχολοι και να μπαίνουν από τη σωστή λωρίδα.

CorpseAlive
17/03/2021, 10:56
Εγω εχω καταλαβει που εχει γινει το δυστυχημα. Τον δρομο αυτον τον εχω περασει χιλιαδες φορες. Αν εισαι απο Αθηνα θα ξερεις...
Τα λουλουδαδικα ειναι αρκετα πιο πισω απο την εισοδο της βουλης.
Για να γινει το δυστυχημα το αμαξι ηθελε να μπει μεσα στη βουλη οπου αυτο το σημειο ειναι μετα το φαναρι που απο μια λωριδα γινονται 2+1.
Η μοτοσυκλετα κ το παιδι βρισκοντουσαν στην διαβαση μετα την εισοδο της βουλης...

Το παιδί ανέβαινε προς Χίλτον και το αμάξι κατέβαινε προς σύνταγμα . Αφού το αμάξι έστριψε αριστερά για να μπει στην βουλή η μηχανή πως συγκρούστηκε μέτα την είσοδο στην βουλή?

CorpseAlive
17/03/2021, 10:58
Εδώ φαίνεται καθαρά πού έγινε. Αυτό που δεν είναι καθαρό είναι τι ισχύει με τις λωρίδες εκεί, αφού δεν υπάρχουν λωρίδες. Πριν είναι μία, μετά γίνονται δύο. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία στο συγκεκριμένο συμβάν, αν το μηχανάκι ήταν στη δεξιά λωρίδα εξ αρχής, όπως μάλλον φαίνεται.

426377

Σε κάθε περίπτωση, και πέρα από όλες τις άλλες μαλακίες που έγιναν, δε γίνεται να επιτρέπεται να μπαίνουν τα αυτοκίνητα στη βουλή από το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ρεύμα, κόβοντας κάθετα την κυκλοφορία. Να κάνουν τον γαμημένο κύκλο οι αργόσχολοι και να μπαίνουν από τη σωστή λωρίδα.

Στο σημείο δεν υπάρχει διπλή γιατί είναι η είσοδος. Πρέπει να μπει φανάρι ΧΘΕΣ. Τρελό ότι δεν υπήρχε μέχρι τώρα.

DoctoR_k6
17/03/2021, 10:59
Μαλλον δεν εχεις ιδεα απο τον δρομο...κατσε κ ξαναδες/διαβασε μπας κ καταλαβεις.
Δες φωτο απο πανω προς κατανοηση ολης της καταστασης γιατι καπου εχεις μπερδευτει.

CorpseAlive
17/03/2021, 11:00
Μαλλον δεν εχεις ιδεα απο τον δρομο...κατσε κ ξαναδες/διαβασε μπας κ καταλαβεις.
Δες φωτο απο πανω προς κατανοηση ολης της καταστασης γιατι καπου εχεις μπερδευτει.

Προφανώς εγώ είμαι ο μπερδεμένος στην κουβέντα αυτή. Καλημέρα.

DoctoR_k6
17/03/2021, 11:02
Προφανώς εγώ είμαι ο μπερδεμένος στην κουβέντα αυτή. Καλημέρα.

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Το οτι μπορει να εισαι ασφαλιστης δεν σε κανει να νομιζεις πως γνωριζεις την κατασταση.
Εδω εσυ το θεωρεις ακομα ατυχημα...καληνυχτα.

BLiTzER
17/03/2021, 11:03
Πρέπει να μπει φανάρι ΧΘΕΣ. Τρελό ότι δεν υπήρχε μέχρι τώρα.

Ναι, επειδή θα περιμένουν στο φανάρι οι πριγκίπισσες.

DoctoR_k6
17/03/2021, 11:03

426377

Που να κανουνε τα παιδια ολοκληρη διαδρομη ρε...Οπου να ναι κ οπως να ναι.
Αφου ειπαμε εφταιγε κ ο μοτοσυκλετιστης.

CorpseAlive
17/03/2021, 11:04
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Το οτι μπορει να εισαι ασφαλιστης δεν σε κανει να νομιζεις πως γνωριζεις την κατασταση.

Δεν ειμαι ασφαλιστής. Αλλά φαντάζομαι ότι ήταν εκ προ μελέτης φόνος γιατί το λέει ο Δοκτορ Κ6 στο Moto.gr .
Μια ερώτηση , τα εμβόλια έχουν τσιπάκια και ο μπιλ ο γκειτς με ελέγχει ?

DoctoR_k6
17/03/2021, 11:06
Δεν ειμαι ασφαλιστής. Αλλά φαντάζομαι ότι ήταν εκ προ μελέτης φόνος γιατί το λέει ο Δοκτορ Κ6 στο Moto.gr .
Μια ερώτηση , τα εμβόλια έχουν τσιπάκια και ο μπιλ ο γκειτς με ελέγχει ?

Εγω παντως ενα τσιπακι μπορει να στο εβαζα για να μην σε χασουμε...;)
Ανθρωποκτονια απο αμελεια θες να το πεις? Πες το. Εγω ξερω οτι το παιδι δεν ζει κ εσυ καθεσαι κ μας λες ενα καρο ''αρλουμπες''.
Εισαι κ γνωστης...:bawl:

PaNick67
17/03/2021, 11:06

426377

Η διάβαση πεζων που διακρίνεται ορίζει και το τέλος της διπλής διαχωριστικης η οποία ξεκινά ξανά στο τέλος της Ακαδημίας. Είναι διασταυρωση και εκεί δεν υπάρχουν διαγραμμισεις.
Η είσοδος του Κοινοβουλίου είναι απέναντι από τις δύο αριστερές λωρίδες της οδού Ακαδημίας.
Παλιότερα υπήρχε πινακίδα που απαγόρευε την αριστερή στροφή στο φαναρι της Β. Σοφίας για είσοδο στην Βουλή.
Εκτός από πρωθυπουργό, υπουργους, κλπ όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα έκαναν τον γυρο και έμπαιναν από Ακαδημίας.

BLiTzER
17/03/2021, 11:11
Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται εκεί, γι'αυτό έγραψα ότι δεν είναι ξεκάθαρο τι ισχύει με τις λωρίδες. Ναι, δεν υπάρχει διαγράμμιση στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά πριν από αυτό έχει μια λωρίδα και μετά από αυτό έχει δύο λωρίδες. Οπότε αν σε εκείνο το σημείο είσαι στον χώρο που σε νοητή ευθεία συνεχίζει στη 2η λωρίδα, αλλά πριν ανήκει στην αντίθετη κατεύθυνση, είσαι νόμιμος ή στο αντίθετο ρεύμα; :p

Όπως ανέφερα, δεν έχει σημασία στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα είχε αν ο μοτοσικλετιστής ήταν αριστερά. Κουβέντα να γίνεται.

panavour
ΕΚΕΙ οπως βλεπουμε την φωτο στην ανοδο προς χιλτον,εχει δυο λωριδες κυκλοφορειας.
Ο ταξιτζης ηταν στην δεξια λωριδα και ο μοτοσυκλετιστης τον περασε απο δεξια ΣΥΡΙΖΑ στο πεζοδρομιο,ή ο ταξιτζης ηταν στην αριστερη λωριδα της ανοδου,και ο μοτοσυκλεττιστης τον προσπερασε απο δεξια μεν ,αλλα ευρισκομενος στην δικια του λωριδα?
Επισης ο οδηγος του υπηρεσιακου οχηματος ,περασε βασιζομενος στην ενεργεια του οδηγου ταξι να του δωσει προτεραιοτητα,και δεν ειδε τον μοτοσυκλεττιστη που ανεβαινε στην λωριδα του, ή δεν τον ειδε γιατι τον καλυπτε το ταξι αφου πηγε να προσπερασει συριζα δεξια στο πεζοδρομιο?.
Καπου ελεχθη οτι ο οδηγος του υπηρεσιακου υπακουσε σε σημα τροχονομου της βουλης.

PaNick67
Στο σημείο δεν υπάρχει διπλή γιατί είναι η είσοδος. Πρέπει να μπει φανάρι ΧΘΕΣ. Τρελό ότι δεν υπήρχε μέχρι τώρα.
Χθες μιλούσε ο Πατουλης σε κάποιο κανάλι και είπε ότι δυο φορές απορρίφθηκε η δημιουργία φαναριου εκεί. Θα δημιουργούσε πολλά περισσοτερα προβλήματα το κλείσιμο ενός ρευματος.

CorpseAlive
17/03/2021, 11:12
Εγω παντως ενα τσιπακι μπορει να στο εβαζα για να μην σε χασουμε...;)
Ανθρωποκτονια απο αμελεια θες να το πεις? Πες το. Εγω ξερω οτι το παιδι δεν ζει κ εσυ καθεσαι κ μας λες ενα καρο ''αρλουμπες''.
Εισαι κ γνωστης...:bawl:

Το ότι γίνεται μια κουβέντα και έχω διαφορετική άποψη και η μηχανική σου αντίδραση είναι να κάνεις Ad hominem επίθεση να το κοιτάξεις λίγο.

spyro
17/03/2021, 11:14
...
Στο διαταύτα , σχετικά με το πως έγινε το τροχαίο υπάρχει συνυπαιτιότητα από την στιγμή που η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση σε δρόμο μίας λωρίδας , άνω του ανώτατου ορίου ταχύτητας . Η κίνηση του αστυνομικού είχε ολοκληρωθεί και για αυτό και η μοτοσυκλέτα έπεσε στο πίσω δεξιό φανάρι ,δεν προκύπτει από πουθενά ότι το αυτοκίνητο ''έκλεισε¨ την πορεία της μηχανής. Αναμένουμε το Video. ..

εφ όσον αναμένουμε το βίντεο η παραπάνω λεπτομερέστατη περιγραφή του συμβάντος απο που προκύπτει;

panavour
17/03/2021, 11:14

Δικηγορος ειναι ο ανθρωπος οχι ασφαλιστης.

DoctoR_k6
17/03/2021, 11:17
Το ότι γίνεται μια κουβέντα και έχω διαφορετική άποψη και η μηχανική σου αντίδραση είναι να κάνεις Ad hominem επίθεση να το κοιτάξεις λίγο.

Δες τι εχεις γραψει απο την αρχη κ θα καταλαβεις.
Ξερεις οτι θα μπορουσες να εισαι εσυ εκει κατω κ ολοι μας ε?
Οτι θα υπηρχε κ αντιλογος με ξεπερναει.

DoctoR_k6
17/03/2021, 11:17
Δικηγορος ειναι ο ανθρωπος οχι ασφαλιστης.

Συγνωμη...ακομα χειροτερα.

stefanos
17/03/2021, 11:19
Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε.
Υπάρχει θέμα για το ποιος φταίει στην περίπτωση?
Είπε κανείς ότι φταίει το μηχανάκι?

CorpseAlive
17/03/2021, 11:20
εφ όσον αναμένουμε το βίντεο η παραπάνω λεπτομερέστατη περιγραφή του συμβάντος απο που προκύπτει;

Διέρρευσε το ΔΟΤΑ. Google it .

CorpseAlive
17/03/2021, 11:20
Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε.
Υπάρχει θέμα για το ποιος φταίει στην περίπτωση?
Είπε κανείς ότι φταίει το μηχανάκι?

Εγώ είπα ότι βάσει των διαγραμμάτων φέρει ευθύνη ΚΑΙ το μηχανάκι. Ανέτρεξε παραπάνω το έχω αναλύσει εκτενώς.

panavour
17/03/2021, 11:22
Συγνωμη...ακομα χειροτερα.

εσυ τι επαγγελεσαι ,που κρινεις τους υπολοιπους προσβλητικα για το επαγγελμα τους??

motojojo
17/03/2021, 11:22
Εντάξει παιδιά, και λίγο σεβασμός στην ιδιότητα. Δεν τα βγάζει από το κεφάλι του ο άνθρωπος, μια εκτίμηση κάνει με βάση τα στοιχεία που διαθέτει.

Shinigami Ryuk
17/03/2021, 11:23
Corpse Alive να κανω μια ερωτηση επειδη εισαι νομικος.Αν ξερεις μου απαντας.Σε περιπτωση ατυχηματος τα εμπλεκομενα οχηματα πρεπει να μεινουν στο σημειο της συγκρουσης ή μπορουν να μετακινηθουν?

Ρωταω γιατι εαν δεν υπαρχουν καμερες και δεν θελησει καποιος μαρτυρας να καταθεσει τοτε ο καθενας μπορει να ισχυριστει οτι δεν ειναι δικο του λαθος μιας και αν μετακινηθουν τα οχηματα δεν θα υπαρχει σαφη εικονα για το τι συνεβει.

CorpseAlive
17/03/2021, 11:24
Corpse Alive να κανω μια ερωτηση επειδη εισαι νομικος.Αν ξερεις μου απαντας.Σε περιπτωση ατυχηματος τα εμπλεκομενα οχηματα πρεπει να μεινουν στο σημειο της συγκρουσης ή μπορουν να μετακινηθουν?

Ρωταω γιατι εαν δεν υπαρχουν καμερες και δεν θελησει καποιος μαρτυρας να καταθεσει τοτε ο καθενας μπορει να ισχυριστει οτι δεν ειναι δικο του λαθος μιας και αν μετακινηθουν τα οχηματα δεν θα υπαρχει σαφη εικονα για το τι συνεβει.

Αφού διενεργηθεί το ΔΟΤΑ μετακινούνται για να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία.

DoctoR_k6
17/03/2021, 11:25
εσυ τι επαγγελεσαι ,που κρινεις τους υπολοιπους προσβλητικα για το επαγγελμα τους??

Εσενα τι σε βαλαμε, δικηγορο του?
Ο καθενας εχει την αποψη του.

panavour
17/03/2021, 11:25
Εσενα τι σε βαλαμε, δικηγορο του?
Ο καθενας εχει την αποψη του.

δεν απαντησες

stefanos
17/03/2021, 11:26
Εγώ είπα ότι βάσει των διαγραμμάτων φέρει ευθύνη ΚΑΙ το μηχανάκι. Ανέτρεξε παραπάνω το έχω αναλύσει εκτενώς.

Το οποίο στο δικαστήριο μπορεί να οδηγήσει στην αθώωση του αυτοκινήτου και μη αποζημίωση της οικογένειας?

DoctoR_k6
δεν απαντησες

Δεν νομιζω πως χρειαζεται να απαντησω.

Shinigami Ryuk
Και αυτη την ΔΟΤΑ ποιος την διενεργει?

CorpseAlive
Εντάξει παιδιά, και λίγο σεβασμός στην ιδιότητα. Δεν τα βγάζει από το κεφάλι του ο άνθρωπος, μια εκτίμηση κάνει με βάση τα στοιχεία που διαθέτει.

Και κυρίως εξέφρασα την λύπηση μου για το γεγονός. Απλά κάνω μια κουβέντα που ίσως βοηθήσει κάποιους να αντιληφθούν το μέγεθος του ρίσκου της διήθησης και της παράνομης προσπέρασης.Προφανώς στέκονται στην διαφωνία τους και στο ότι είμαι δικηγόρος και άρα είμαι κακός άνθρωπος επείδη δεν τα βλέπω όλα συναισθηματικά και απόλυτα.

spyro
17/03/2021, 11:27
Διέρρευσε το ΔΟΤΑ. Google it .

δώσε λινκ. Τα διαγράμματα στα οποία αναφέρεσαι (είσαι ο μόνος που ακούω μέχρι σήμερα) ποια είναι και τα θεωρείς και τετελεσμένα κιόλας για να ενισχύσεις την άποψη οτι υπάρχει συνηπετιτοτητα;

ή αλλιώς:

τι λες χριστιανέ μου;

panavour
17/03/2021, 11:27
Το οποίο στο δικαστήριο μπορεί να οδηγήσει στην αθώωση του αυτοκινήτου και μη αποζημίωση της οικογένειας?

για συνυπευθυνοτητα μιλησε που σημαινει ΟΧΙ αθωωση.

CorpseAlive
17/03/2021, 11:29

Η αποζημίωση και η αθώωση είναι 2 διαφορετικά δικαστήρια.
Εκτιμώ πως θα λάβουν μεγάλη αποζημίωση από το δημόσιο και την περιφέρεια .
Ο οδηγός είναι πιθανό να αθωωθεί, ούτως ή αλλως δεν μιλάμε για σοβαρή ποινή αλλά για αναστολή ποινής καθώς είναι εξ αμελείας . Να δούμε πόσο βαριά αμέλεια έδειξε.

CorpseAlive
17/03/2021, 11:33
Και αυτη την ΔΟΤΑ ποιος την διενεργει?

Η τροχαία.

stefanos
17/03/2021, 11:37
Η αποζημίωση και η αθώωση είναι 2 διαφορετικά δικαστήρια.
Εκτιμώ πως θα λάβουν μεγάλη αποζημίωση από το δημόσιο και την περιφέρεια .
Ο οδηγός είναι πιθανό να αθωωθεί, ούτως ή αλλως δεν μιλάμε για σοβαρή ποινή αλλά για αναστολή ποινής καθώς είναι εξ αμελείας . Να δούμε πόσο βαριά αμέλεια έδειξε.

Οπότε λοιπόν τσάμπα συζητάμε.

CorpseAlive
17/03/2021, 11:37
για συνυπευθυνοτητα μιλησε που σημαινει ΟΧΙ αθωωση.

Εκτιμώ την υπεράσπιση αλλά δεν είναι αναγκαία. Ο καθένας ούτως ή άλλως καταλαβαίνει αυτό που θέλει να καταλάβει. Δεν απαντώ σε κάτι άλλο γιατί αρχίζει να παίρνει έκταση πογκρόμ εδώ.
Παραδόξως δεν γνώριζα ότι το να έχεις μια διαφορετική άποψη από το σύνολο είναι κάτι που δικαιολογεί τα Ad hominem εδώ μέσα.
Η διαχείριση του Forum Πιθανώς να το ενστερνίζεται ως πρακτική. Ενδιαφέρον.

Shinigami Ryuk
17/03/2021, 11:38
Η τροχαία.

Ωραια.Υπαρχει καποιος νομικο οφελος για τον οδηγο του αυτοκινητου ουτως ωστε να παραποιηθει η ΔΟΤΑ στην συγκεκριμενη περιπτωση? Χαζη ερωτηση μιας και υπαρχουν παντου καμερες στο συγκεκριμενο σημειο.

CorpseAlive
17/03/2021, 11:41
Ωραια.Υπαρχει καποιος νομικο οφελος για τον οδηγο του αυτοκινητου ουτως ωστε να παραποιηθει η ΔΟΤΑ στην συγκεκριμενη περιπτωση? Χαζη ερωτηση μιας και υπαρχουν παντου καμερες στο συγκεκριμενο σημειο.

Όπως λες και εσύ υπάρχουν κάμερες παντού.
Η παραποίηση δεν είναι εύκολη υπόθεση όταν υπάρχουν παραμορφώσεις στα οχήματα για το που ακριβώς συγκρούστηκαν και είναι ένα μη δόκιμο ρίσκο γιατί είναι πανεύκολο να γίνει η μελέτη του ατύχημα τος και χωρίς αυτή και να την αντικρούσει.
Δεν θεωρώ ότι θα βόλευε κανέναν . Ούτως ή αλλως έχουν ή θα μπουν πραγματογνώμονες από το δικαστήριο , την οικογένεια και τον οδηγό. Επομένως θα φανεί σίγουρα πως έγινε το ατύχημα + κάμερες καθιστώντας μια παραποιημένη ΔΟΤΑ ανευ ουσίας.

spyro
17/03/2021, 11:53
για ΔΟΤΑ ακούω και ΔΟΤΑ δε βλέπω. την έχει δει κανείς άλλος να βοηθήσει με ένα λινκ πέρα απο τον έγκριτο;

Shinigami Ryuk
17/03/2021, 11:55
Όπως λες και εσύ υπάρχουν κάμερες παντού.
Η παραποίηση δεν είναι εύκολη υπόθεση όταν υπάρχουν παραμορφώσεις στα οχήματα για το που ακριβώς συγκρούστηκαν και είναι ένα μη δόκιμο ρίσκο γιατί είναι πανεύκολο να γίνει η μελέτη του ατύχημα τος και χωρίς αυτή και να την αντικρούσει.
Δεν θεωρώ ότι θα βόλευε κανέναν . Ούτως ή αλλως έχουν ή θα μπουν πραγματογνώμονες από το δικαστήριο , την οικογένεια και τον οδηγό. Επομένως θα φανεί σίγουρα πως έγινε το ατύχημα + κάμερες καθιστώντας μια παραποιημένη ΔΟΤΑ ανευ ουσίας.

Σε ευχαριστω,μου ελυσες καποιες αποριες μου.

Δεν καταλαβαινω ειλικρινα γιατι σου την πεφτουν καποιοι.Ολοι μας ειμαστε συγκλονισμενοι λιγο εως πολυ με το περιστατικο αλλα απο οτι φαινεται ειναι ενα απλο δυστυχημα απο αυτα που συμβαινουν καθημερινα στους δρομους.

Ισως επειδη λογω των ημερων ειδικα αλλα και της διαχρονικης ατιμωρισιας αστυνομικων και ημετερων ειμαστε λιγο δυσπιστοι οσον αφορα την απονομη δικαιοσυνης.

Ανιγουεις ηρεμια παιδια,ο Corpse το βλεπει καθαρα απο την νομικη πλευρα.

DrBig
17/03/2021, 12:05
Σε ευχαριστω,μου ελυσες καποιες αποριες μου.

Δεν καταλαβαινω ειλικρινα γιατι σου την πεφτουν καποιοι.Ολοι μας ειμαστε συγκλονισμενοι λιγο εως πολυ με το περιστατικο αλλα απο οτι φαινεται ειναι ενα απλο δυστυχημα απο αυτα που συμβαινουν καθημερινα στους δρομους.

Ισως επειδη λογω των ημερων ειδικα αλλα και της διαχρονικης ατιμωρισιας αστυνομικων και ημετερων ειμαστε λιγο δυσπιστοι οσον αφορα την απονομη δικαιοσυνης.

Ανιγουεις ηρεμια παιδια,ο Corpse το βλεπει καθαρα απο την νομικη πλευρα.

Τσαμπα τα λογια σου πανε και τα δικα σου και του corpsealive. Ποτε μια χωρα δεν ειχε τοση αναγκη απο ψυχιατρους.

Shinigami Ryuk
17/03/2021, 12:08
Τσαμπα τα λογια σου πανε και τα δικα σου και του corpsealive. Ποτε μια χωρα δεν ειχε τοση αναγκη απο ψυχιατρους.

Ψυχολογους θα ελεγα.Ειναι χαρακτηριστικο του Ελληνα η συναισθηματικη εμπλοκη με μια κατασταση.Ειμαστε ιδιαιτερα συναισθηματικοι σαν ιδιοσυγκρασια,ετσι μεγαλωνουμε,και οταν ερθει η ωρα να δουμε μια κατασταση με την ψυχρη λογικη δυσκολευομαστε.

Ομαδικη ψυχαναλυση θελουμε σαν χωρα

DoctoR_k6
17/03/2021, 12:09
Ενταξει προσπαθησανε 2 μερες να το πνιξουν αλλα δυστυχως (γι αυτους) δεν τους βγηκε.
Αλλα οταν δυστυχως (κ παλι) σκοτωθηκαν 2 παιδια απο την ΔΙΑΣ στην Ποσειδωνος το ακουγαμε νυχθημερον απο τα καναλια.
Τι να πρωτοπεις για τον τροχονομο (του κ@λου) που φωναζε στον μαρτυρα? Το αμαξι που εξαφανιστηκε αλλα ο οδηγος εκατσε εκει ?
Το οτι τελικα (θα) φταιει κ ο μοτοσυκλετιστης που συνατησε ενα οχημα καθετα μπροστα του?
Για την μανα του που μεχρι την παρασκευη το μεσημερι ειχε ενα γιο κ τωρα δινει τα οργανα του?

CorpseAlive
17/03/2021, 12:12
Ψυχολογους θα ελεγα.Ειναι χαρακτηριστικο του Ελληνα η συναισθηματικη εμπλοκη με μια κατασταση.Ειμαστε ιδιαιτερα συναισθηματικοι σαν ιδιοσυγκρασια,ετσι μεγαλωνουμε,και οταν ερθει η ωρα να δουμε μια κατασταση με την ψυχρη λογικη δυσκολευομαστε.

Και κυρίως μακριά από δικηγόρους. Το δίκιο μας θα το βρίσκουμε με το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε και ενίοτε με ξύλο και με το ποιοι είναι περισσότεροι από τους άλλους.

DrBig
17/03/2021, 12:13

Εχεις δικιο με εξαιρεση τον ψυχολογο. Αγιαχουασκα στο πρωινο καφε για κανα μηνα και βλεπουμε.

spyro
17/03/2021, 12:16
παιδιά το είδα το ΔΟΤΑ. Λέει ξεκάθαρα οτι φταίει το υπηρεσιακό

DoctoR_k6
17/03/2021, 12:18
παιδιά το είδα το ΔΟΤΑ. Λέει ξεκάθαρα οτι φταίει το υπηρεσιακό

Μπορεις να μου το στειλεις κ εμενανε?

spyro
17/03/2021, 12:21
Μπορεις να μου το στειλεις κ εμενανε?

η σιωπή μου προς απαντηση σου ....

όσο περισσότερο σιωπώ τοσο μεγαλύτερη η ενίσχυση της θέση μου οπότε ...

να σιωπάει κανείς η να μη σιωπάει ...

σιωπάει η σιωπεί χμμμ ....

*ήθελα να γράψω και άλλα περί σιωπής σε ποιητική νότα αλλά βαρέθηκα σόρι :lol:

DoctoR_k6
17/03/2021, 12:26

Καταλαβα...ε θα περιμενω το βιντεο τοτε.
Αν κ εμπιστευομαι την Ελληνικη δικαιοσυνη...

Οποιος το εχει το ΔΟΤΑ ας το μοιρασει κ σε εμας κ ας μην ειμαστε δικηγοροι.

Shinigami Ryuk
17/03/2021, 12:33

"Δεν ξερω κατα ποσον ο σαρκασμος ενισχυει την δικια σου θεση την οποια την εχεις βγαλει και εσυ αυθαιρετα μιας και δεν εχεις προσκομισει καποιο στοιχειο για να την αποδειξεις εφοσον κατηγορεις καποιον οτι δεν σου δινει τα στοιχεια που στηριζουν τα δικα του επιχειρηματα"

θα ελεγε καποιος τριτος...

thunder ace
17/03/2021, 12:36
Όχι ρε παιδιά....... ΌΧΙ.
Δεν θέλουμε ψυχολόγους,ψυχιάτρους και λοιπούς γιατρούς.
Δουλειές θέλουμε, ανθρώπους (πολιτικούς δλδ) που να μην είναι αρχικλεφταραδες τού κερατά και μετά να δεις μια κοινωνία που θα έχουμε.
Καθόμαστε και γράφουμε και ξαναγράφουμε και ξαναματαγραφουμε και κάπου στο βάθος σα να βλέπω την Ντόρα να χτυπάει στον ώμο τον οδηγό/μπάτσο της και να του λέει:Έλα ρε μαλακα....θα σου κλασουν μια μάντρα, μη μου στεναχωριέσαι.

panavour
17/03/2021, 12:36
Καταλαβα...ε θα περιμενω το βιντεο τοτε.
Αν κ εμπιστευομαι την Ελληνικη δικαιοσυνη...

Οποιος το εχει το ΔΟΤΑ ας το μοιρασει κ σε εμας κ ας μην ειμαστε δικηγοροι.

Με τους δικηγορους μεσα η χωρις?

DoctoR_k6
17/03/2021, 12:41
Με τους δικηγορους μεσα η χωρις?

Εννοειται μεσα κ αυτοι (https://www.sdna.gr/podosfairo/820093_koygias-se-zahariadi-pontie-go-ton-patera-soy)...

CorpseAlive
17/03/2021, 12:45

Για να μιλάμε μέσω ιντερνετ πιθανολογώ ότι έχεις την δυνατότητα να το ψάξεις.
Δεν θα στο κάνω εύκολο λοιπον ψάξε το όπως το έψαξα. Δες τις εκπομπές που ασχολήθηκαν και δες και τις φωτογραφίες. Δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος να μην είσαι ράθυμος χρειάζεται.
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το επιχείρημα. Δεν εχει την ΔΟΤΑ άρα λέει χαζομάρες. Το αντίστοιχο δεν ισχύει για όλους μας εδώ? ή παρίσταμαι για κάποιον και θα πάρω πρωτόκολλο εγχείρησης εγγράφου?

spyro
17/03/2021, 12:46
"Δεν ξερω κατα ποσον ο σαρκασμος ενισχυει την δικια σου θεση την οποια την εχεις βγαλει και εσυ αυθαιρετα μιας και δεν εχεις προσκομισει καποιο στοιχειο για να την αποδειξεις εφοσον κατηγορεις καποιον οτι δεν σου δινει τα στοιχεια που στηριζουν τα δικα του επιχειρηματα"

θα ελεγε καποιος τριτος...

extrordinary claims require exraordinary evidence που λένε και στο χωριό μου
την ευθύνη τη φέρει αυτός που ξεκίνησε τον ισχυρισμό δυστυχώς

εγώ ζήτησα τα στοιχεία που επικαλείται ο έγκριτος για να υποστηρίξει οτι υπάρχει συνηπετιτοτητα. ο ίδιος επικαλείται δημόσιο έγγραφο!
πάνω σε αυτόν τον ισχυρισμό συζητάμε τώρα αυθαίρετα και χωρίς στοιχεία για 3 σελ.
Εγω μπορεί να κατέληξα στον σαρκασμό εφ όσον όμως εισέπραξα αδιαφορία στο βασικό κομμάτι της συζήτησης.
Εσυ κράτα αυτα που θέλεις να κρατήσεις απο όλο αυτό το παράλογο

CorpseAlive
17/03/2021, 12:50

εγώ ζήτησα τα στοιχεία που επικαλείται ο έγκριτος για να υποστηρίξει οτι υπάρχει συνηπετιτοτητα. ο ίδιος επικαλείται δημόσιο έγγραφο!
πάνω σε αυτόν τον ισχυρισμό συζητάμε τώρα αυθαίρετα και χωρίς στοιχεία για 3 σελ.
Εγω μπορεί να κατέληξα στον σαρκασμό εφ όσον όμως εισέπραξα αδιαφορία στο βασικό κομμάτι της συζήτησης.

Προσπέραση από δεξιά σε μονή λωρίδα- αυτόπτης μάρτυρας courier
Σημείο πρόσκρουσης. -φωτογραφίες μηχανής/αυτοκινήτου.
Σημείο που ήταν η μοτοσυκλέτα και σημείο που βρέθηκε το σώμα του μοτοσυκλετιστή. -αυτόπτης μάρτυρας πετάχτηκε στον αέρα και έπεσε 6-7 μέτρα πιο πέρα.

DoctoR_k6
17/03/2021, 12:51
Για να μιλάμε μέσω ιντερνετ πιθανολογώ ότι έχεις την δυνατότητα να το ψάξεις.
Δεν θα στο κάνω εύκολο λοιπον ψάξε το όπως το έψαξα. Δες τις εκπομπές που ασχολήθηκαν και δες και τις φωτογραφίες. Δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος να μην είσαι ράθυμος χρειάζεται.
Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το επιχείρημα. Δεν εχει την ΔΟΤΑ άρα λέει χαζομάρες. Το αντίστοιχο δεν ισχύει για όλους μας εδώ? ή παρίσταμαι για κάποιον και θα πάρω πρωτόκολλο εγχείρησης εγγράφου?

Το προβλημα σου ειναι να το ψαξει να το βρει ή να ανοιξεις τα ματια κ σε εμας?
Κ αντε πες πως ψαξαμε κ δεν το βρηκαμε για χ,ψ λογους.
Εσυ γιατι δεν θες να το δωσεις στην δημοσιοτητα? Δεν ειναι κατι κακο.

DrBig
17/03/2021, 12:52
Όχι ρε παιδιά....... ΌΧΙ.
Δεν θέλουμε ψυχολόγους,ψυχιάτρους και λοιπούς γιατρούς.

Ασε.....εχω πεθερο ψυχιατρο που μαλιστα ηταν εξαιρετικα καλος σε περιπτωσεις ανοιας. Οταν η ανοια χτυπησε την δικη του πορτα, ουτε που το καταλαβε.

Μοραλ οφ δε στορυ. Οσο περισσοτερο πιστευεις πως δε χρειαζεσαι ψυχιατρο, τοσο περισσοτερο τον χρειαζεσαι:bawl:

spyro
17/03/2021, 12:53
Σημείο που ήταν η μοτοσυκλέτα και σημείο που βρέθηκε το σώμα του μοτοσυκλετιστή. -αυτόπτης μάρτυρας πετάχτηκε στον αέρα και έπεσε 6-7 μέτρα πιο πέρα.

αυτό δυστυχώς έγκριτε δεν είναι η ΔΟΤΑ. Ως έγκριτος οφείλεις να το γνωρίζεις. Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά επικαλέστηκες δημόσιο έγγραφο που έχει "διαρρεύσει" στο ιντερνετ. Τώρα εσύ μου μεταφράζεις το πέναλτι της Κυριακής όπως το βλέπει ένας Παναθηναϊκός vs όπως το βλέπει ένας Ολυμπιακός

Shinigami Ryuk
17/03/2021, 12:54

Δεν νομιζω οτι λειτουργει ακριβως ετσι επειδη εξεφρασε διαφορετικη αποψη απο την δικη σου η οποια σχηματιστηκε κατα βαση απο τα σοσιαλ τα οποια,πολλες φορες,ελεγχονται για την αξιοπιστια των τεκμηριων που παρουσιαζουν.
Εκτος και αν εχεις καποια "εσωτερικη" πληροφορηση και ξες τα πραγματα καλυτερα.

Ακομα και στο δικαστηριο φανταζομαι οτι και οι δυο πλευρες θα παρουσιασουν τα επιχειρηματα τους για να αποδειξουν τα λεγομενα τους και οχι μονο η μια πλευρα

panavour
17/03/2021, 12:55

συνυπαιτιοτητα

Δεν θα στο διορθωνα (με εχουν επιπληξει καποιοι διαχειριστες γι αυτο)αλλα κατα τα αλλα ησουν αψογος στην ορθογραφια,γι αυτο το εκανα.

spyro
17/03/2021, 12:59
συνυπαιτιοτητα

κατα τα αλλα ησουν αψογος στην ορθογραφια,γι αυτο το εκανα.

τα μαυρα μου τα χάλια είμαι στην ορθογραφία. Άστα :lol:

thanks

DoctoR_k6
17/03/2021, 13:00

Για δειξε μας λιγο πανω στη φωτο που εγινε το δυστυχημα...
Σιγουρα το αμαξι ηταν μπροστα στην εισοδο.

426379

spyro
17/03/2021, 13:02
Δεν νομιζω οτι λειτουργει ακριβως ετσι επειδη εξεφρασε διαφορετικη αποψη απο την δικη σου η οποια σχηματιστηκε κατα βαση απο τα σοσιαλ τα οποια,πολλες φορες,ελεγχονται για την αξιοπιστια των τεκμηριων που παρουσιαζουν.
Εκτος και αν εχεις καποια "εσωτερικη" πληροφορηση και ξες τα πραγματα καλυτερα.

Ακομα και στο δικαστηριο φανταζομαι οτι και οι δυο πλευρες θα παρουσιασουν τα επιχειρηματα τους για να αποδειξουν τα λεγομενα τους και οχι μονο η μια πλευρα

φιλαράκι έχει λίγη ΔΟΤΑ να δω κάτι;
για ποια ερμηνεία μιλάς; εγω δεν θα έμπαινα καν σε συζήτηση. θα μίλαγα μόνο με ΔΟΤΑ και βίντεο. δεν επικαλέστηκα κανένα απο τα 2

Shinigami Ryuk
17/03/2021, 13:04
για ποια ερμηνεία μιλάς; εγω δεν θα έμπαινα καν σε συζήτηση. θα μίλαγα μόνο με ΔΟΤΑ και βίντεο. δεν επικαλέστηκα κανένα απο τα 2

Δηλαδη εσυ σαν να λεμε οτι υποστηριζεις αυτο που λεει ο Corpse απλα επειδη δεν σου δειχνει την ΔΟΤΑ εισαι σαρκαστικος,ετσι για το statement.Μαλιστα

Αν εχω καταλαβει λαθος οσον αφορα το τι υποστηριζεις ζητω συγνωμη

CorpseAlive
17/03/2021, 13:08

οχι δεν συμφωνεί , ταυτόχρονα κάνει το εύκολο , ρίχνει σκιά στα επιχειρήματα μου για το ότι (ενώ φαντάζομαι γνωρίζει) δεν μπορώ ακόμα και να θέλω να δημοσιεύσω το ΔΟΤΑ καθώς θα ήταν παράνομο.
Δικό μου λάθος να το αναφέρω το αναγνωρίζω Spyro, από την στιγμή που δεν θέλω να ρισκάρω το κεφάλι μου για μια διαδικτυακή κουβέντα. Έχεις κάτι να σχολιάσεις για τα επιχειρήματα ή θεωρείς ότι πάνε πακέτο με το ΔΟΤΑ?