PDA

View Full Version : Πάμε σιγά σιγά για την αλλαγή.

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12

νεοσσός
07/11/2022, 19:07
Τώρα αν κάποιος είναι διατεθειμένος να πληρώνει το επιπλέον κόστος σε καύσιμο στην κίνηση της Αθήνας κάθε μέρα και να βράζει το καλοκαίρι αυτός και το μηχανάκι προκειμένου να έχει 170 άλογα είναι άλλη συζήτηση.

Ρε μανουρα που γίνεται για ένα μηχανάκι που θα το κλέψουν οι γύφτοι...
Με αυτά που γράφετε, βλέπω να έρχεται plot twist. Θα πουλήσει το Transalp και θα πάρει KLE πεντακώσσα.

Johny the Fox
07/11/2022, 19:12
Δεν έχω Tracer ούτε V4 οπότε μόνο τιμές κατασκευαστή μπορώ να συγκρίνω που στην τελική είναι και τυποποιημένες και κάτω από τις ίδιες συνθήκες.
Για το Tracer 9 η Yamaha δίνει 5,0 l/100km.

Οπότε το V4 καίει 7/4,2=66% παραπάνω από το F900XR και 7/5=40% παραπάνω από το Tracer.

Τώρα αν κάποιος είναι διατεθειμένος να πληρώνει το επιπλέον κόστος σε καύσιμο στην κίνηση της Αθήνας κάθε μέρα και να βράζει το καλοκαίρι αυτός και το μηχανάκι προκειμένου να έχει 170 άλογα είναι άλλη συζήτηση.

Συγνώμη ,αλλά κανείς δεν αγοράζει το v4 για οικονομία καυσίμου.Αντιθετα η γκρινια ήταν η σχετικά μικρή αυτονομία του για τουριστικη μηχανή. Για τον λόγο αυτό το 2023 το βγάζει με 30ρι τεποζιτο .Επίσης ο κινητήρας βγάζει λιγότερη ζεστή από το δικυλινδρο μοντέλο.

aris19
07/11/2022, 19:25
καλα το xr ειναι 2κυλινδρο που με το ζορι παιρνει τις ροδες του
Δεν είναι αυτό το θέμα του ποστ και αν θέλεις να το συζητήσουμε μόνο σε pm, αλλά: Υπερβολή.

Taz
07/11/2022, 19:33
Δεν διαφωνώ.
Αλλά το αρχικό post μιλάει για κυρίως αστική χρήση, βόλτες των 100km τα ΣΚ και μια φορά το μήνα τριβαλιτσο, δικαβαλο και μεγάλη βόλτα.
Επίσης έχει budget 15k για καινούριο μηχανάκι.
Προσωπικά δεν νομίζω πως το V4 πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αγοράζει οπότε η άποψη μου αξίζει όσο στοίχισε.

Volpad
07/11/2022, 19:46
Το v2 κοιτάει ο άνθρωπος... γιατί γίνονται ξαφνικά συγκρίσεις άλλων μοτοσυκλετών με το v4?

Εντωμεταξύ το v4 με το 900xr και το tracer, ουδεμία σχέση δεν έχουν σε κανένα τομέα...

RaGe_Raptor
07/11/2022, 20:16
Με ευχαριστείς αργότερα

439224

CorpseAlive
07/11/2022, 20:47
Με αυτά που γράφετε, βλέπω να έρχεται plot twist. Θα πουλήσει το Transalp και θα πάρει KLE πεντακώσσα.

Αυρίο βγαίνει και το νέο τρανσαλπ....
ERXOMACTE

CorpseAlive
07/11/2022, 20:51
Πέρα από την πλάκα πάντως. Σας ευχαριστώ όλους πολύ για τις προτάσεις.
Η αλήθεια είναι πως θέλω να δοκιμάσω πλέον 4 μηχανάκια .
Το V2S Multi
Το Bmw XR 900 που έχω κάνει ήδη αίτηματα.
Τα επόμενα 2 που θα δω είναι το Bmw 850 GS κυρίως λόγω εργονομίας και το Yamaha Tracer 900 GT κυρίως λόγω Value for money.
Επίσης κατέληξα στο ότι δεν θέλω να πάω πάνω από 3 κυλίνδρους και πάνω από 1000 κυβικά.

Nitse3
07/11/2022, 21:05
Με ευχαριστείς αργότερα

439224
Δεν γίνεται καθημερινό μηχανάκι με χαρτοφύλακα, αδιάβροχο κανά φάκελο χωρίς top case. Αμαρτία να βάλεις στο tuono.

lospsi
07/11/2022, 21:12
Κάποτε ήταν έτσι.τώρα μοσχοπουλιούνται.

Ε, καλά τώρα κι εσύ. Κόψε κάτι :)

KotsosDR
07/11/2022, 21:19
Αυρίο βγαίνει και το νέο τρανσαλπ....
ERXOMACTE

Δεν πας να δεις και το X- ADV , ξέρω μπορεί να ακούγομαι ξενερωτος αλλά κάτι μου λέει ότι θα σε βολεψει περισσότερο στα θέλω σου

Nitse3
07/11/2022, 21:25
Ρε μην του λέτε τέτοια έχει ερωτευθεί με την ιταλογερμανιδα ο άνθρωπος!!

CorpseAlive
07/11/2022, 22:02
Ρε μην του λέτε τέτοια έχει ερωτευθεί με την ιταλογερμανιδα ο άνθρωπος!!

Όσοι έχουν Ducati είναι σε φάση πάρε μία και άλλη μία και γενικά βάλε 10 Ducati στο γκαράζ σου είναι απίστευτες .
Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε φάση , κόψε τις μ@λκιες θα το σπάσεις το μηχανάκι μέσα στην Αθήνα .
Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω .
Αρχίζουν να μπαίνουν λογικές σκέψεις στο κεφάλι μου αν και πιστευώ αν την οδηγήσω και μου κάνει θα εξαφανιστούν.
Πόση ώρα διαρκεί το Test Drive και σε τι διαδρομές το παίρνω?

CorpseAlive
07/11/2022, 22:04
Δεν πας να δεις και το X- ADV , ξέρω μπορεί να ακούγομαι ξενερωτος αλλά κάτι μου λέει ότι θα σε βολεψει περισσότερο στα θέλω σου

Όχι σκουτεροειδή.
Σίγουρα όχι.
Θα δοκιμάσω το Tracer και στην χειρότερη το νέο Transalp (αναλόγως πότε θα έρθει Ελλάδα) από ''πιο συμβατικά'' ο θεός να τα κάνει.

νεοσσός
07/11/2022, 22:19
Όσοι έχουν Ducati είναι σε φάση πάρε μία και άλλη μία και γενικά βάλε 10 Ducati στο γκαράζ σου είναι απίστευτες .
Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε φάση , κόψε τις μ@λκιες θα το σπάσεις το μηχανάκι μέσα στην Αθήνα .
Κι αυτοί που έχουν Ducati ανέφεραν ότι έχουν άλλη για τις καθημερινές μετακινήσεις, ώστε να μην την φορτώνουν με άδικα χιλιόμετρα.

peterTHErider
07/11/2022, 22:34
Εξαρτάται ποιό ντουκάτι έχουν.το 950-ν2 όλοι όσοι που ξέρω που το πήραν το έχουν και για καθημερινό και το λιώνουν!απλά γενικά τα παλιότερα ντουκάτι ήταν πιό ειδικά μηχανάκια για συγκεκριμένη χρήση.δεν είχε καθημερινά μοντέλα.τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αυτή την αλλαγή για να κάνει πωλήσεις.

CorpseAlive
08/11/2022, 09:01
Και τώρα ξεκινάει το Θρίλερ.
Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ετοιμοπαράδοτο.
Δεν υπάρχουν Μηχανάκια για Test Drive.
πήρα όλες τις αντιπροσωπείες BMW στην Αθήνα.

Και τώρα?
Που να ξέρω εγώ πως κάθομαι στο μηχανάκι?
Που να ξέρω αν χωράμε με την γυναίκα?
....

Επίσης ενημερώνω κάθε ενδιαφερόμενο ,
Βαγιανέλλης παίζει καλή προσφορά
700 Ε σε αξεσουαρ Δώρο διαλέγεις εσύ τι θες.
3 χρόνια Service και ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Δώρο (δλδ το σερβις των 1000, 10.000, 20.000, 30.000)

rainmike
08/11/2022, 09:35
Εξαρτάται ποιό ντουκάτι έχουν.το 950-ν2 όλοι όσοι που ξέρω που το πήραν το έχουν και για καθημερινό και το λιώνουν!απλά γενικά τα παλιότερα ντουκάτι ήταν πιό ειδικά μηχανάκια για συγκεκριμένη χρήση.δεν είχε καθημερινά μοντέλα.τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αυτή την αλλαγή για να κάνει πωλήσεις.

Εγώ πάντως έχω ενα μονστερακι του 2008 για κάθε μέρα και στα χρονια που το έχω δεν ειχα καποιο σοβαρό προβλημα.
Εκτος απο τη φυσική φθορά των αναλωσίμων.

patsavour
08/11/2022, 09:36
Κατάληξε σε ένα vstromaki 650,να τα κάνεις όλα,κι αργότερα το ξανασκέφτεται το πράγμα,θα σου μείνουν καί κάτι χιλιάρικα στην τσέπη.

CorpseAlive
08/11/2022, 09:48
Κατάληξε σε ένα vstromaki 650,να τα κάνεις όλα,κι αργότερα το ξανασκέφτεται το πράγμα,θα σου μείνουν καί κάτι χιλιάρικα στην τσέπη.

Αν είναι να πάω σε λιγότερα κυβικά και ανάλογη δύναμη γιατί να μην κρατήσω την μηχανή που έχω?
Απλά θέλω κάτι πιο δυνατό και να μου αρέσει και οπτικά.
Το Strom και ειδικά το 650 δεν έχει τίποτα από τα δύο.

patsavour
08/11/2022, 09:52
Σωστό κι αυτό,οπότε περιμένεις το παπορο απ' την Περσία, αφού όπως λες δεν υπάρχει τίποτα.ΙΔΩΜΕΝ.

CorpseAlive
08/11/2022, 10:19
ωχ?!
https://www.youtube.com/watch?v=MSGm8tizmXA

rainmike
08/11/2022, 10:23
ωχ?!

Καλά σε αυτά τα trailers μπορούν να κανουν και το μηχανάκι του Τσακωνα απο τη μεγάλη αποφραξη να φαινεται γαμάτο.

lospsi
08/11/2022, 10:24
Και τώρα ξεκινάει το Θρίλερ.
Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ ετοιμοπαράδοτο.
Δεν υπάρχουν Μηχανάκια για Test Drive.
πήρα όλες τις αντιπροσωπείες BMW στην Αθήνα.

Και τώρα?
Που να ξέρω εγώ πως κάθομαι στο μηχανάκι?
Που να ξέρω αν χωράμε με την γυναίκα?
....

Επίσης ενημερώνω κάθε ενδιαφερόμενο ,
Βαγιανέλλης παίζει καλή προσφορά
700 Ε σε αξεσουαρ Δώρο διαλέγεις εσύ τι θες.
3 χρόνια Service και ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Δώρο (δλδ το σερβις των 1000, 10.000, 20.000, 30.000)

Ενδεικτικά (όπου multi μπορείς να βάλεις tracer, f850gs,κτλ.)
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/326530626-ducati-multistrada-950

Θέλω να πω, αφού έχεις το κασέρι, πάρε ένα ελαφρά μεταχειρισμένο να έχεις άμεσα μηχανάκι και φθηνότερα! 1-2 χρόνια μοτοσυκλέτα καλύπτεται και από εγγύηση οπότε έγω προσωπικά το βλέπω σαν win-win.

Nostradamus
08/11/2022, 11:08
Με αφορμη το γεγονος οτι το σ/κ εκανα βολτα το 1290 adv ενος φιλου, με φουλ ηλεκτρονικα. Τα "συγχρονα" μοτοσακα θα τα πανε ολοι με σχετικη ευκολια οταν τα ηλεκτρονικα ειναι ενεργοποιημενα. Ειναι μεγαλη υποθεση να ανοιγεις το γκαζι παντου και παντα και να μην σε απασχολει τιποτα.

Αν τα κλεισεις βεβαια το πραγμα αλλαζει και πραγματικα γινεται εξαιρετικα επικινδυνο αν δεν ξερεις τι κανεις.

Με αυτο σαν βαση, θα ελεγα να μην σε προβληματιζει ιδιαιτερα το "γκαζι". Πηγαινε σε αυτο που μπορεις και γουσταρεις. Αν ασχοληθεις με σοβαροτητα, θα σε μεταμορφωσει αμεσα ως αναβατη και θα σε βοηθησει να βελτιωθεις ραγδαια.

peterTHErider
08/11/2022, 11:40
ωχ?!

Και αυτό μην περιμένεις να το δείς άμεσα στις βιτρίνες...

CorpseAlive
08/11/2022, 11:41
Δεν είναι το γκάζι που με τρομάζει.
Αυτό το μαθαίνεις και το χειρίζεσαι ανάλογως και πόσο έχει πήξει το κεφάλι σου.
Είναι το στήσιμο , ο όγκος και η θέση οδήγησης που θέλω να δω.
Και τα Test Drive τα είχα στο κεφάλι μου εως και τώρα ως το βασικότερο κριτήριο επιλογής.
Σήμερα έμαθα ότι το ''κλείσε μία δοκιμή'' στα Sites των αντιπροσωπειών είναι διακοσμητικό , γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ.
ΕΛΕΟΣ.

CorpseAlive
08/11/2022, 11:43

Καλά ναι προφανώς, εδώ δεν ξέρουμε τιμή ακόμα και πιο λεπτομερή χαρακτηριστικά.
Αν και εμφανησιακά το ξεπάτωσαν κατά την άποψη μου (δεν μαρέσει καθόλου το Transformers στυλάκι των Ιαπωνικών μετά το 12-14 που βγάζουν)

PaNick67
08/11/2022, 11:48
Ηθελα να στο πω αυτο με την διαθεσιμοτητα αλλα δεν μου αρεσει να φερνω κακα μαντατα. Υπαρχει τρομερη ελλειψη οχηματων και πολλες καθυσερησεις στην παραγωγη. Λειπουν ημιαγωγοι απο την μια, ο πολεμος απο την αλλη επηρεαζει τις πρωτες υλες ως προς την διαθεσιμοτητα και την μεταφορα τους.

Οσα μηχανακια / αυτοκινητα ερχονται ειναι με χρονους απο 5 μεχρι 18 μηνες απο την παραγγελια. Στα αυτοκινητα κατι υπαρχει να δεις, να οδηγησεις. Στις μηχανες ειναι δυσκολα, μικρη η αγορα μας για πολυτελειες ( που φτασαμε ε; )

Ακομα και να βρεις κατι θα το δεις στατικα μονο ομως δεν λεει τιποτα αυτο στο πλακακι της εκθεσης

CorpseAlive
08/11/2022, 11:50
Ηθελα να στο πω αυτο με την διαθεσιμοτητα αλλα δεν μου αρεσει να φερνω κακα μαντατα. Υπαρχει τρομερη ελλειψη οχηματων και πολλες καθυσερησεις στην παραγωγη. Λειπουν ημιαγωγοι απο την μια, ο πολεμος απο την αλλη επηρεαζει τις πρωτες υλες ως προς την διαθεσιμοτητα και την μεταφορα τους.

Οσα μηχανακια / αυτοκινητα ερχονται ειναι με χρονους απο 5 μεχρι 18 μηνες απο την παραγγελια. Στα αυτοκινητα κατι υπαρχει να δεις, να οδηγησεις. Στις μηχανες ειναι δυσκολα, μικρη η αγορα μας για πολυτελειες ( που φτασαμε ε; )

Ακομα και να βρεις κατι θα το δεις στατικα μονο ομως δεν λεει τιποτα αυτο στο πλακακι της εκθεσης

Μα και η BMW και η DUCATI δεν έχει καν να τα δω ΣΤΑΤΙΚΑ. Να κάτσω ένα δικάβαλο να δω πως είναι τα μπόσικα τίποτα.
Δεν παίζει να κάνω παραγγελία 15-19 χλρ χωρίς να είμαι σίγουρος...
Απίστευτο.

PaNick67
08/11/2022, 12:01
Στατικα ισως μπορεις να δεις αν υπαρχουν μεταχειρισμενα στις εκθεσεις ή ακομα και παραγγελια αλλου πελατη που παρελαβαν. Αλλα δοκιμη οδηγησης δεν νομιζω να βρεις , εκτος απο κατι μερες που κανουν κεντρικα εκδηλωσεις γνωριμιας

Αλλα αυτες συνηθως ειναι ανοιξη- καλοκαιρι

CorpseAlive
08/11/2022, 12:04
Στατικα ισως μπορεις να δεις αν υπαρχουν μεταχειρισμενα στις εκθεσεις ή ακομα και παραγγελια αλλου πελατη που παρελαβαν. Αλλα δοκιμη οδηγησης δεν νομιζω να βρεις , εκτος απο κατι μερες που κανουν κεντρικα εκδηλωσεις γνωριμιας

Αλλα αυτες συνηθως ειναι ανοιξη- καλοκαιρι

Πήρα τηλ το πρωί στις 4 αντιπροσωπείες της Bmw .
0. Ένα Xr είχαν και το έδιωξαν την προηγούμενη εβδομάδα.
Η Ducati έχει μόνο 1 σε έκθεση αλλά δεν σε αφήνουν να κάτσει και να το κουνήσεις. Για τεστ Drive ούτε λόγος. Τώρα τι να πω .Να πάω από εκεί μήπως μου έλεγαν μ@λκιες?

ΟΚΤΑΝΙΟ
08/11/2022, 12:29
(Disclaimer. Αφησα το θεμα στη 2η σελιδα κ εχει ηδη φτασει στις 16. Αν εχεις αποφασισει/αγορασει, δικαιολογησε με γιατι ειμαι 14 σελιδες εκτος θεματος)

Κάτι έπαθα από εχθές που μιλούσα με έναν φίλο που έχει το 1200 Multi και με έβαλε σε σκέψεις για Ιταλική Φινέτσα.

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ, ποτέ ομως λέμε, δε ρωταμε κατοχο ντουκατι για να μας πει τη γνωμη του. ΠΟΤΕ Κανονας

Αν θες γνωμη, ρωτας καποιον που ΕΙΧΕ ντουκατι....

(Ο νοων νοητω, και παραδειγματα τετοια , απειρα)

CorpseAlive
08/11/2022, 12:31
(Disclaimer. Αφησα το θεμα στη 2η σελιδα κ εχει ηδη φτασει στις 16. Αν εχεις αποφασισει/αγορασει, δικαιολογησε με γιατι ειμαι 14 σελιδες εκτος θεματος)

ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ, ποτέ ομως λέμε, δε ρωταμε κατοχο ντουκατι για να μας πει τη γνωμη του. ΠΟΤΕ Κανονας

Αν θες γνωμη, ρωτας καποιον που ΕΙΧΕ ντουκατι....

(Ο νοων νοητω, και παραδειγματα τετοια , απειρα)

χαχαχα.
Μέχρι να αγοράσω θα φτάσει κανένα 500ρι σελίδες το θέμα γιατί δεν υπάρχουν μηχανάκια.
Πιθανό να έχει βγει και το CHAOS.

ΟΚΤΑΝΙΟ
08/11/2022, 12:32
Σε περιπτωση που δε το καταλαβες καλα....

439259

Edit.
Εισαι γληγορος εσυ :D

Taz
08/11/2022, 12:33
Αν και ελάχιστα, μηχανάκια υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα. Μπες μέσα στο car και θα βρεις.
Εγώ περίμενα 1-2 μήνες χωρίς να έχω πάρει ημερομηνία παραγωγής από την BMW αλλά κοίταγα συνέχεια στο car.
Σε κάποια φάση έσκασε ένα ακριβώς όπως το ήθελα (μάλλον από ακύρωση) που ήταν στο δρόμο από το εργοστάσιο.
Ακύρωσα την δική μου παραγγελία και πήρα αυτό.
Αν θες απλά να δεις πως είναι το F750GS/F850GS στατικά, να ανέβεις πάνω κλπ στείλε pm και κανονίζεται.
Η Yamaha στην Μεσογείων έχει Tracer 9 και αν ζητήσεις να ανέβεις να δεις πως είναι θα σε αφήσουν.

CorpseAlive
08/11/2022, 12:42
Αν και ελάχιστα, μηχανάκια υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα. Μπες μέσα στο car και θα βρεις.
Εγώ περίμενα 1-2 μήνες χωρίς να έχω πάρει ημερομηνία παραγωγής από την BMW αλλά κοίταγα συνέχεια στο car.
Σε κάποια φάση έσκασε ένα ακριβώς όπως το ήθελα (μάλλον από ακύρωση) που ήταν στο δρόμο από το εργοστάσιο.
Ακύρωσα την δική μου παραγγελία και πήρα αυτό.
Αν θες απλά να δεις πως είναι το F750GS/F850GS στατικά, να ανέβεις πάνω κλπ στείλε pm και κανονίζεται.
Η Yamaha στην Μεσογείων έχει Tracer 9 και αν ζητήσεις να ανέβεις να δεις πως είναι θα σε αφήσουν.

Yamaha δεν έχω πάρει ακόμα.
Προσπαθώ να βγάλω άκρη με την Bmw γιατί μαρέσει η προσφορά.
Θα δείξει.
Άσχετο έχουμε κάποια προτίμηση σε αντιπροσωπείες BMW?
ή μάλλον να το θέσω πιο σωστά.
Έχουμε κάποιον προς αποφυγή?

Taz
08/11/2022, 12:46
Άσχετο έχουμε κάποια προτίμηση σε αντιπροσωπείες BMW?

Παναγιωτόπουλος. Ειδικά για service.
Τώρα για αγορά, όπου βρεις αυτό που θέλεις, πχ το δικό μου το πήρα από Πάτρα.

CorpseAlive
08/11/2022, 12:51
Παναγιωτόπουλος. Ειδικά για service.
Τώρα για αγορά, όπου βρεις αυτό που θέλεις, πχ το δικό μου το πήρα από Πάτρα.

Λες να πεταχτώ καμία βόλτα προς τα κει να γράψω και κανένα χιλιόμετρο που έχω καιρό , να πάω και ζεστός για Test-Drive(αν έχουν) .
Δεν είναι κακό.

husky21
08/11/2022, 15:20
Λεω εγω τωρα:smokin:

https://dirt-motos.car.gr/bikes/view/26482190/

peterTHErider
08/11/2022, 16:02
Η αλήθεια είναι πως το νεο v2s σε σχέση με το παλιό 950 έχει αρκετές διαφορές και αναβαθμίσεις αλλά σίγουρα θα πάρει καλή γεύση!

Nitse3
08/11/2022, 16:06

Αυτό το παραγγέλνεις πριν καν έρθει στην έκθεση σαν τα hybrid Toyota:-)

Nitse3
08/11/2022, 16:07
Ούτε αυτός ο fan moto δεν έχει μηχανάκια να σου δείξει;; Στο car φαίνεται να έχει 100000 μηχανάκια.

patsavour
08/11/2022, 16:26
Ούτε αυτός ο fan moto δεν έχει μηχανάκια να σου δείξει;; Στο car φαίνεται να έχει 100000 μηχανάκια.

fishing,ολοι το κανουν.συνηθης εμπορικη πρακτικη.

lykourgi
08/11/2022, 17:25
Σε ενοικιαζόμενα δεν υπάρχει κάποιο από αυτά που θέλεις;
Να το πάρεις για μία ημέρα, να κάνεις κάμποσα χλμ και να έχεις πιο πλήρη άποψη.
Κοστίζει μεν, αλλά δεδομένων των συνθηκών είναι μία λύση.

CorpseAlive
08/11/2022, 17:38
Σε ενοικιαζόμενα δεν υπάρχει κάποιο από αυτά που θέλεις;
Να το πάρεις για μία ημέρα, να κάνεις κάμποσα χλμ και να έχεις πιο πλήρη άποψη.
Κοστίζει μεν, αλλά δεδομένων των συνθηκών είναι μία λύση.

Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου να είμαι ειλικρινής.
Θα το ψάξω.

husky21
08/11/2022, 18:25
Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου να είμαι ειλικρινής.
Θα το ψάξω.

στο εστειλα στην προηγουμενη σελιδα

CorpseAlive
08/11/2022, 23:35
στο εστειλα στην προηγουμενη σελιδα

Με συγχωρείς δεν το είχα δει το μήνυμα.

CorpseAlive
09/11/2022, 11:59
Παίδες είναι καρμικό μάλλον.
Με πήραν από Ducati , την παρασκευή θα τεστάρω το V2 S σε γκρι χρώμα .
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ

patsavour
09/11/2022, 12:09
Παίδες είναι καρμικό μάλλον.
Με πήραν από Ducati , την παρασκευή θα τεστάρω το V2 S σε γκρι χρώμα .
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ

Καλορίζικο

lospsi
09/11/2022, 12:14
Καλορίζικο

:D
:beer:

Nitse3
09/11/2022, 12:18
Ξεκίνησε με 15000 μπατζετ θα τον κάνουμε να ακουμπήσει τα 20000. Success

CorpseAlive
09/11/2022, 12:29
Ξεκίνησε με 15000 μπατζετ θα τον κάνουμε να ακουμπήσει τα 20000. Success

Καλά κάτσε να πάνε όλα καλά στο Test Drive.
Να δω ότι μαρέσει και να δω τι προσφορά παίζει γενικά
και τότε θα παρθεί η απόφαση.
Πάντως και η γυναίκα έχει ακριβό γούστο. Είδαμε μία Multi στον δρόμο και μου λέει χωρίς να ξέρει να μια τέτοια να πάρεις. Ομορφη μηχανή.
Σας λέω είναι καρμικό.

PaNick67
09/11/2022, 12:36
Τραβατε με κι ας κλαιω, θα πω εγω. been ther, done that

Μια χαρα. Με το καλο το test ride

KotsosDR
09/11/2022, 12:37
Καλά κάτσε να πάνε όλα καλά στο Test Drive.
Να δω ότι μαρέσει και να δω τι προσφορά παίζει γενικά
και τότε θα παρθεί η απόφαση.
Πάντως και η γυναίκα έχει ακριβό γούστο. Είδαμε μία Multi στον δρόμο και μου λέει χωρίς να ξέρει να μια τέτοια να πάρεις. Ομορφη μηχανή.
Σας λέω είναι καρμικό.

ε τότε τραβα κατευθειαν για το V4 και πες "αυτο ήταν που είδαμε στο δρόμο καρδιά μου" :lol:

DoctoR_k6
09/11/2022, 12:42
Αν εχει κ κανα V4 καντο κ αυτο μια βολτα...λογικο ειναι πιο ανετο!! :bawl:

Τωρα που γυριζει κανε οτι ειναι να κανεις γιατι αργοτερα δεν θα προλαβαινεις ουτε να κλ@σεις!!

CorpseAlive
09/11/2022, 12:43
ε τότε τραβα κατευθειαν για το V4 και πες "αυτο ήταν που είδαμε στο δρόμο καρδιά μου" :lol:

Ναι, δεν πληρώνει αυτή επομένως δεν με ψήνει να υποθηκεύσω και το σπίτι μου για να πάρω μηχανή.
Το S είναι ήδη υπέρβαση του Budget μου και θα με καθυστερήσει να την πάρω μισό έτος αν τελικά καταλήξω ότι θα πάω για το S . Μπορεί να πάρω το απλό, θα μου τα εξηγήσει ωραία καλά το παιδί εκεί, θα πάρω την προσφορά μου και θα κάτσω να μετρήσω τα κουκιά και αν τελικά είμαι FIX να το τσιμπήσω χωρίς να με δυσκολέψει έντονα οικονομικά.
Επίσης αν θυμάμαι καλά μόνο η AIG κάνει για κλοπή ή και η ιντεραμερικαν?

Nostradamus
09/11/2022, 12:58
Αν εχει κ κανα V4 καντο κ αυτο μια βολτα...λογικο ειναι πιο ανετο!! :bawl:

Τωρα που γυριζει κανε οτι ειναι να κανεις γιατι αργοτερα δεν θα προλαβαινεις ουτε να κλ@σεις!!

Ελα ρε υπερβολες... Μια χαρα σου φευγουν μερικες οταν κλαις γοερα στο μπανιο μονος σου, για το ενδοξο παρελθον και την χαμενη ελευθερια σου.. :lol:

DoctoR_k6
09/11/2022, 14:38
Ελα ρε υπερβολες... Μια χαρα σου φευγουν μερικες οταν κλαις γοερα στο μπανιο μονος σου, για το ενδοξο παρελθον και την χαμενη ελευθερια σου.. :lol:

Δεν ηθελα να το βαρυνω...:lol:

billy84
09/11/2022, 14:40
Corpsealive πάρε το καινούργιο Τρανσαλπ. Με ευχαριστείς μετά...:lol:

CorpseAlive
09/11/2022, 14:44
Corpsealive πάρε το καινούργιο Τρανσαλπ. Με ευχαριστείς μετά...:lol:

Δεν μάρεσει καθόλου οπτικά.
Καθόλου όμως .
Αν πάω σε Honda πάλι θα κοίταγα το Africa to 1000ρι.
Θέλω να αποφύγω όμως το μεταχειρισμένο.
Αυτοί που με ξέρουν και προσωπικά και που έχουμε πάει βόλτες μαζί κλπ
μου προτεινουν το Africa 1000 DCT .
Από καινούρια μου λένε για το BMW 850 GS το απλό .
Όλοι μου λένε απέφυγε τα Ducati γιατί θα το λιώσω μέσα στην πόλη.
Είμαι πολύ μπερδεμένος ειναι η αλήθεια. Μιλάμε για διαμετρικά , αντίθετα μηχανάκια.

basilis_k6
09/11/2022, 14:56
Δεν μάρεσει καθόλου οπτικά.
Καθόλου όμως .
Αν πάω σε Honda πάλι θα κοίταγα το Africa to 1000ρι.
Θέλω να αποφύγω όμως το μεταχειρισμένο.
Αυτοί που με ξέρουν και προσωπικά και που έχουμε πάει βόλτες μαζί κλπ
μου προτεινουν το Africa 1000 DCT .
Από καινούρια μου λένε για το BMW 850 GS το απλό .
Όλοι μου λένε απέφυγε τα Ducati γιατί θα το λιώσω μέσα στην πόλη.
Είμαι πολύ μπερδεμένος ειναι η αλήθεια. Μιλάμε για διαμετρικά , αντίθετα μηχανάκια.

προφανως

ducati και Bmw παντα το φοβαμαι λογω κοστους service. Εχει πονεσει πολύς κοσμος...
Αν ειχα το κασερι θα πηγαινα σε αφρικα για ον οφφ. Ομως δεν ειναι καλη για δρομο με πολλα στο κοντερ. ειναι μηχανη για εξερευνηση και χαμηλες ταχυτητες.

CorpseAlive
09/11/2022, 14:59
προφανως

ducati και Bmw παντα το φοβαμαι λογω κοστους service. Εχει πονεσει πολύς κοσμος...
Αν ειχα το κασερι θα πηγαινα σε αφρικα για ον οφφ. Ομως δεν ειναι καλη για δρομο με πολλα στο κοντερ. ειναι μηχανη για εξερευνηση και χαμηλες ταχυτητες.

Ναι βέβαια εγώ κοιτάω για ασφάλτινα κυρίως ταξίδια, δεν το ευχαριστιέμαι το χώμα με τόσο βαριές μηχανές και όταν δοκίμασα να ανέβω σε κατσικάκι ήταν άλλη εμπειρία.
Επομένως, αυτό που λες για εθνική με πολλά είναι σοβαρό μείον για την Africa στο μυαλό μου. (ανάλογως τι λες πολλά , εγώ π.χ. θέλω σταθερή 140+ σε εθνική δικάβαλος χωρίς να πηγαίνω σαν τρακτερ)

DoctoR_k6
09/11/2022, 14:59
προφανως

Δεν αυτος ο τυπος ο Corpse...Βεβαια με πολλα στο κοντερ ο καθενας το σκεφτεται κ το εννοει αλλιως.
Εγω το ειχα πει απο την αρχη...Africa η V-Strom.

(Μη σου πω το 800 το καινουριο...:p )

@Corpse...140 ειναι παιχνιδακι ρε φιλε. Τα εχει για πλακα το Africa. Εδω λεμε κανα 170αρι γεματο... (Σε κλειστο δρομο, με επαγγελματια οδηγο...κ δεν τα συνιστουμε αυτα :bawl:)

The_Scientist
09/11/2022, 15:05
Πιθανότατα όλα τα μηχανάκια που έχουν αναφερθεί υπερκαλύπτουν by far τις ανάγκες σου.

Αρα συζήτηση με χρηστικά κριτήρια δεν νομίζω ότι έχει πολύ νόημα. Είναι απλά θέμα πόσο θα επιλέξεις να πληρώσεις (επιπλέον του χρηστικου) για την κ@υλα σου και τι σε καυλ@νει.

Αυτά μάλλον μόνο εσύ μπορείς να τα απαντήσεις!!!

CorpseAlive
09/11/2022, 15:20
Πιθανότατα όλα τα μηχανάκια που έχουν αναφερθεί υπερκαλύπτουν by far τις ανάγκες σου.

Αρα συζήτηση με χρηστικά κριτήρια δεν νομίζω ότι έχει πολύ νόημα. Είναι απλά θέμα πόσο θα επιλέξεις να πληρώσεις (επιπλέον του χρηστικου) για την κ@υλα σου και τι σε καυλ@νει.

Αυτά μάλλον μόνο εσύ μπορείς να τα απαντήσεις!!!

Κλασικό θέμα Moto.gr
Ανελκυστήρας συναισθημάτων.
Θα έχω απαντήσεις την Παρασκευή το βράδυ.

Nitse3
09/11/2022, 15:39
Το ιαπωνικό λόμπυ δεν θα παραδοθεί τόσο εύκολα.

Tracer να πάρεις :-)

νεοσσός
09/11/2022, 15:43
Κλασικό θέμα Moto.gr
Ανελκυστήρας συναισθημάτων.
Θα έχω απαντήσεις την Παρασκευή το βράδυ.
Ρώτα αν έχουν ετοιμοπαράδοτη τη V4S με γωνιακές βαλβίδες. Να την πάρεις και να φύγεις μετά τη δοκιμή της μικρής. Μην πηγαίνεις δύο φορές.

Ο άλλος (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=161560&p=3147298&viewfull=1#post3147298) σε μία εβδομάδα θα έχει στα χέρια του CB500X. Να τον προλάβεις.

KotsosDR
09/11/2022, 15:47
Ναι βέβαια εγώ κοιτάω για ασφάλτινα κυρίως ταξίδια, δεν το ευχαριστιέμαι το χώμα με τόσο βαριές μηχανές και όταν δοκίμασα να ανέβω σε κατσικάκι ήταν άλλη εμπειρία.
Επομένως, αυτό που λες για εθνική με πολλά είναι σοβαρό μείον για την Africa στο μυαλό μου. (ανάλογως τι λες πολλά , εγώ π.χ. θέλω σταθερή 140+ σε εθνική δικάβαλος χωρίς να πηγαίνω σαν τρακτερ)

είναι αστεία τα χιλιόμετρα που περιγράφεις στην εθνική για αφρικα

Nostradamus
09/11/2022, 15:58
δεν θυμαμαι γιατι δεν βαζεις στο παιχνιδι το 1050. και πλεον εγω θα περιμενα και το 800 οπως ειπε και ο doctor .

basilis_k6
09/11/2022, 16:44

140 πανε τα σκουτερ πλεον. στα παραπανω ειναι το "πρόβλημα". Κανενα προβλημα δηλαδη αλλα αμα θες να καταπινεις χλμ δεν παιρνεις 21αρι με τακουνακι και καρατιμόνα.

CorpseAlive
09/11/2022, 16:47
140 πανε τα σκουτερ πλεον. στα παραπανω ειναι το "πρόβλημα". Κανενα προβλημα δηλαδη αλλα αμα θες να καταπινεις χλμ δεν παιρνεις 21αρι με τακουνακι και καρατιμόνα.

Ρε παιδιά 140 + και το δικό μου πάει , απλά κάνει σαν τρακτέρ από του κραδασμούς .
Όταν λέω να πάει εννοώ να πηγαίνει ευχάριστα , να το χαίρεσαι στην κύλιση.

BTW Πέρασα από Σαρακάκη να δω την Africa και να μάθω για Test Drive.
Τρομερή εξυπηρέτηση μπορώ να πω.
Τέτοια αλφαδιά χρόνια είχα να δω.
Ο τυπάς που με ''εξυπηρέτησε'' ήταν σε φασούλα βαριέμαι να πάρω την επόμενη ανάσα.

CorpseAlive
09/11/2022, 16:48
Ρώτα αν έχουν ετοιμοπαράδοτη τη V4S με γωνιακές βαλβίδες. Να την πάρεις και να φύγεις μετά τη δοκιμή της μικρής. Μην πηγαίνεις δύο φορές.

Ο άλλος (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=161560&p=3147298&viewfull=1#post3147298) σε μία εβδομάδα θα έχει στα χέρια του CB500X. Να τον προλάβεις.

Εν τω μεταξύ , εγώ ποτέ δεν είπα ότι θα έπαιρνα V4. Δεν ξέρω γιατί με βάζεις σε τέτοιο κάδρο.

νεοσσός
09/11/2022, 17:35
Τέτοια αλφαδιά χρόνια είχα να δω.
:lol:
https://www.youtube.com/watch?v=oidz52zmp20
(https://www.youtube.com/watch?v=oidz52zmp20)

Εν τω μεταξύ , εγώ ποτέ δεν είπα ότι θα έπαιρνα V4. Δεν ξέρω γιατί με βάζεις σε τέτοιο κάδρο.
Γιατί κατά βάθος τέτοια σου χρειάζεται κι εκεί θα καταλήξεις. :p

karellen
09/11/2022, 18:10

GS θέλεις.
Ακλόνητο ακόμα και στα +180 συν βαλίτσες συν δικάβαλος.
Στα χρήματα που διαθέτεις βρίσκεις LC με ελάχιστα χλμ.

katsar
09/11/2022, 18:20
''Πετάξου'' στην Έδεσσα και φύγε με ένα https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/325957345-ktm-1290-super-adventure
Στοκ του 21 αν είναι όπως τα λέει.
Γενικά θα με ενδιέφερε ένα καλό deal και σε μτχ. 1290 3τίας το πολύ,με προίκα.
Τραίνο να ξέρεις :wave2:

CorpseAlive
09/11/2022, 20:33
''Πετάξου'' στην Έδεσσα και φύγε με ένα https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/325957345-ktm-1290-super-adventure

11/11 θα γίνει το δοκιμαστικό της Ducati
18/11 θα γίνει το δοκιμαστικό της Africa
Σήμερα με πήραν από Bmw για δοκιμαστικό αλλά δεν το πρόλαβα και είχε φύγει ο υπάλληλος που το κανονίζει. Δεν ξέρω τι βρήκαν και που. Είτε κάποιο 850GS είτε κάποιο 900 XR .
Θα γίνει όμως και αυτό
Ένα δοκιμαστικό την Tracer θέλω για να έχω φουλ άποψη
Και μετά θα έιμαι σίγουρος
Η Transalp μου είναι η καλύτερη.

Όχι αστειεύομαι, απλά θα έχω σφαιρική εικόνα για το τι θέλω και τι πρέπει να κοιτάω ή να αποκλείσω από την κουβέντα.

peterTHErider
09/11/2022, 22:37
Με την αφρικα νομιζω απλα θα χασεις την ωρα σου...πηγαινε και πες μου...

νεοσσός
09/11/2022, 22:54
Θα το σκεφτόμανε σοβαρά στη θέση του δικηγόρου. Ωραία πρόταση.

CorpseAlive
09/11/2022, 22:56
Θα το σκεφτόμανε σοβαρά στη θέση του δικηγόρου. Ωραία πρόταση.

Δεν ξέρω, μου φαίνεται πολύ Sport-Χωμάτινο και καθόλου πολιτικό .
Θα γούσταρα να το σπάσω σε επαρχία αλλά δεν ξέρω πόσο άνετα θα ένιωθα να κυκλοφορώ στα ''μέρη'' μου με αυτό.
Εντονο χρώμα το πορτοκαλί.
Το λέω όπως το σκέφτομαι.
Επίσης σκάρτα 1300 κυβικά ?
Αν κοίταζα θα πήγαινα στο 890
Γενικά δεν με ψήνει να δω κάτι πάνω από 1000΄.
Και το Africa δηλαδή αν καταλήξω θα πάω σε στο προηγούμενο το 1000ρι σε μεταχειρισμένο.
Αν και το είδα πάλι από κοντά και δεν μάρεσε ιδιαίτερα. Απλά ας το οδηγήσω γιατί θέλω να ξέρω τι απορρίπτω , και επι τη ευκαιρία να ταλαιπωρήσω και λίγο τον Μ@λ@κ@ που με κοίταζε σαν χάνος στον Σαρακάκη σήμερα λες και μπήκα σπίτι του , τον διέκοψα από φαγητό για να μου πει την γνώμη του για μηχανάκι.

Το λέγαμε για πλάκα αλλά νομίζω ξεκίνησε το κόκκινο της υπερβολής.

doctor_john
10/11/2022, 00:16
Πωπω ρε συ τι σου κάναμε.. σε λίγο θα ψάχνεις την μετάφραση του gelande - strasse .. βάζεις και εσύ κάτι θέματα :lol:

Aν όμως το δούμε φιλοσοφικά (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155664&page=294&p=3147344&viewfull=1#post3147344), διαστρεβλώνοντας την κβαντική θεωρία ως συνήθως, όσο δεν έχεις αποφασίσει, το "σύστημα" που σε περιέχει σαν
αυτόν που αποφασίζει εμπεριέχει ταυτόχρονα όλες τις επιλογές σου.. δεν το λες λίγο για κάποιον που δεν έχει πουλήσει ακόμα το transalp του.. :D

CorpseAlive
10/11/2022, 00:28
Πωπω ρε συ τι σου κάναμε.. σε λίγο θα ψάχνεις την μετάφραση του gelande - strasse .. βάζεις και εσύ κάτι θέματα :lol:

Aν όμως το δούμε φιλοσοφικά (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155664&page=294&p=3147344&viewfull=1#post3147344), διαστρεβλώνοντας την κβαντική θεωρία ως συνήθως, όσο δεν έχεις αποφασίσει, το "σύστημα" που σε περιέχει σαν
αυτόν που αποφασίζει εμπεριέχει ταυτόχρονα όλες τις επιλογές σου.. δεν το λες λίγο για κάποιον που δεν έχει πουλήσει ακόμα το transalp του.. :D

Δεν το έχω πουλήσει.
Υπάρχει και μια σκέψη να μην το πουλήσω καν.
Να το γδύσω από κάγκελα και λοιπά, κοντή ζελατίνα και να το έχω αυτό για εργάτη.
Επίσης ελπίζω να το πάρει φίλος για να μπει στον κόσμο της μοτοσυκλέτας γιατί πραγματικά το έχω προσέξει πολύ και θέλω να το χαρεί κάποιος δικός μου(και να το βλέπω συχνά πυκνά) .

Όπως και να έχει πρώτα θα γίνει η παραγγελία και στα κοντά της παραλαβής θα φύγει περίπου.

alexis72
10/11/2022, 08:59
εγω θα πήγαινα μαζι με την γυναίκα φυσικά ,να ανεβει κ αυτη επανω να δουμε αν μας βολεύει κ τους 2 ανετα η με κάποια δυσκολία η σέλα αν ειναι σκληρή η μαλακή η τοποθέτηση γονάτων για μακρινά ταξίδια αν κουράζουν κλπ ,και φυσικά να σε τραβήξει video οταν ανέβεις μονος σου οταν το οδηγήσεις εσυ μετα με την ησυχία σου θα το δείς πως θα φαίνεσαι οδηγώντας το ,αν δένεις επάνω του κλπ - κα@λα ειναι η ducati v2 αν σου αρέσει στο test ride πάρτην επι τόπου ,το μονο αρνητικό ειναι που θα μπαίνει ειδικά το βράδυ ...φίλος με ktm390 του 2021 ,το αγόρασε πριν 2-3 μηνες μετ/νο γυρω στα 5.500 ευρω κ εχει κυριολεκτικά χασει τον υπνο του απο την αγωνία του μην το κλέψουν ,μενει σε μονοκατοικία στον αλιμο κ κυριολεκτικά το εχει κανει φρούριο το σπιτι του ειδικά μετα την αγορά του ktm ,με κάμερες σκυλιά συναγερμούς ασφάλειες κλοπής κλπ

George_M.
10/11/2022, 09:02
GS θέλεις.
Ακλόνητο ακόμα και στα +180 συν βαλίτσες συν δικάβαλος.
Στα χρήματα που διαθέτεις βρίσκεις LC με ελάχιστα χλμ.

Ακριβώς αυτό.
Χάνεις χρόνο με ότι άλλο κοιτάς.
Βάστα κ το ΤΑ για εργάτη κ ότι άλλη dirty job

CorpseAlive
10/11/2022, 09:12
εγω θα πήγαινα μαζι με την γυναίκα φυσικά ,να ανεβει κ αυτη επανω να δουμε αν μας βολεύει κ τους 2 ανετα η με κάποια δυσκολία η σέλα αν ειναι σκληρή η μαλακή η τοποθέτηση γονάτων για μακρινά ταξίδια αν κουράζουν κλπ ,και φυσικά να σε τραβήξει video οταν ανέβεις μονος σου οταν το οδηγήσεις εσυ μετα με την ησυχία σου θα το δείς πως θα φαίνεσαι οδηγώντας το ,αν δένεις επάνω του κλπ - κα@λα ειναι η ducati v2 αν σου αρέσει στο test ride πάρτην επι τόπου ,το μονο αρνητικό ειναι που θα μπαίνει ειδικά το βράδυ ...φίλος με ktm390 του 2021 ,το αγόρασε πριν 2-3 μηνες μετ/νο γυρω στα 5.500 ευρω κ εχει κυριολεκτικά χασει τον υπνο του απο την αγωνία του μην το κλέψουν ,μενει σε μονοκατοικία στον αλιμο κ κυριολεκτικά το εχει κανει φρούριο το σπιτι του ειδικά μετα την αγορά του ktm ,με κάμερες σκυλιά συναγερμούς ασφάλειες κλοπής κλπ

Με την γυναίκα θα πάω εννοείται για να δούμε το δικάβαλο κιόλας.
Όσον αφορά την ασφάλεια.
Θα γίνει σίγουρα ασφάλεια κλοπής
Τα βράδια κλειδωμένη σε κλειστό Γκαράζ και την μέρα σε μέρη ''δύσκολα'' για κλοπή.
Οψόμεθα.

CorpseAlive
10/11/2022, 09:13
Ακριβώς αυτό.
Χάνεις χρόνο με ότι άλλο κοιτάς.
Βάστα κ το ΤΑ για εργάτη κ ότι άλλη dirty job

Ποιο GS το 1250/1200?
Έχει ένας στο γκαράζ μου το 1200 Adv.
Δεν μου αρέσει σαν μηχανή.
Πολύ πλατιά , πολύ αγελαδέ.

KotsosDR
10/11/2022, 09:37
Ποιο GS το 1250/1200?

ετσι για να φάω ξύλο απο τους ντουκαταίους ... :lol:

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6146053-honda-crosstourer-1200

George_M.
10/11/2022, 09:49
Ποιο GS το 1250/1200?

Καλά, παρτην κ τράβα για έναν καφέ έως τα Βιλια κ εδώ θα είμαστε να τα ξαναπουμε..
Δεν έχεις να χάσεις τπτ.:)

CorpseAlive
10/11/2022, 09:56
Καλά, παρτην κ τράβα για έναν καφέ έως τα Βιλια κ εδώ θα είμαστε να τα ξαναπουμε..
Δεν έχεις να χάσεις τπτ.:)

Δεν είπα πουθενά ότι δεν είναι τρομερή μηχανή
Είπα ότι δεν μου αρέσει σαν μηχανή.
Δεν νιώθω ότι συνάδει με το νεαρό της ηλικίας μου .
Μπορεί να είμαι εγώ παράξενος.

Απλά προς υπενθύμιση γιατί βλέπω και κάτι 1200ρια να προτείνονται
Θέλω ΜΕΧΡΙ 1000 κυβικά και μέχρι 3 κυλίδρους.
Ιδανικό Range θα ήταν 850-999 για ευνόητους λόγους συντήρησης,φόρου κλπ

motojojo
10/11/2022, 10:01
Βλέπω εδώ και μερικές σελίδες (δεν ξέρω πόσες, έχω χάσει την μπάλα) να ασκείται συστηματικά "πίεση" να πάρει 1000+ κυβικά ενώ δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει.
Ξεχάσαμε βέβαια ότι στην αρχή λέχτηκε αρκετές φορές (και δικαίως) ότι 1000 κυβικά σε αστικό περιβάλλον είναι κουραστικά.

Έκανε μια υπέρβαση στο κόστος αγοράς, απο εκεί και πέρα δε βλάπτει και λίγο σεβασμός στις επιθυμιες του υποψήφιου αγοραστή. Από την τσέπη του θα συντηρουνται και θα ταίζονται τα 1200 κυβικά, όχι από τη δική μας.

νεοσσός
10/11/2022, 10:25
Ποιο GS το 1250/1200?
Ακριβώς έτσι τη βλέπω. Μπορεί να έχει την απαραίτητη ανεμοπροστασία και μέγεθος ντεποζίτου για ταξίδια, αλλά έχει θυσιαστεί η εμφάνιση. Το απλό είναι πιο εμφανίσιμο, αλλά και πάλι βρίσκεται χαμηλά στη σειρά προτίμησής μου. Αντίστοιχα έγινε με το Tracer 9. Το φαρδύνανε πριν από μερικά χρόνια για να έχει καλύτερη ανεμοπροστασία και έχασε σε εμφάνιση.

peterTHErider
10/11/2022, 10:43
ετσι για να φάω ξύλο απο τους ντουκαταίους ... :lol:

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6146053-honda-crosstourer-1200

Συνολικά κακό μηχανάκι.τα θετικά του το dct που γαμεί και το γλυκό χωρίς κραδασμούς μοτέρ του.ΟΛΑ τα υπόλοιπα σκατά.στο λέω με εμπειρία.το είχαμε στην οικογένεια και έχω κάνει πολλές βόλτες μονός και διπλός.
Τώρα φίλε corpsealive για μένα έχεις 2 δρόμους στα θέλω σου.ή το ν2s ή το νέο tracer 900gt+ που είναι αξιόλογο μηχανάκι αλλά ελαχιστοποιείς ή βγάζεις το χωμα εντελώς εκτός.μην κουράζεσαι με άλλα.

KotsosDR
10/11/2022, 11:35
Βλέπω εδώ και μερικές σελίδες (δεν ξέρω πόσες, έχω χάσει την μπάλα) να ασκείται συστηματικά "πίεση" να πάρει 1000+ κυβικά ενώ δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει.
Ξεχάσαμε βέβαια ότι στην αρχή λέχτηκε αρκετές φορές (και δικαίως) ότι 1000 κυβικά σε αστικό περιβάλλον είναι κουραστικά.

Έκανε μια υπέρβαση στο κόστος αγοράς, απο εκεί και πέρα δε βλάπτει και λίγο σεβασμός στις επιθυμιες του υποψήφιου αγοραστή. Από την τσέπη του θα συντηρουνται και θα ταίζονται τα 1200 κυβικά, όχι από τη δική μας.

Μήπως το παρα χοντραινουμε ; Για εμάς θα πάρει ότι πάρει; Για εμάς έκανε την υπέρβαση; Οριμος είναι , ο ίδιος ξέρει τι θέλει. Ο κάθε ένας προτείνει ότι πιστεύει ο ίδιος ότι είναι ιδανικό και από εκεί και πέρα θα οδηγήσει , θα επιλέξει και θα αγοράσει αυτό που του κάνει , δηλαδή tracer 900 gt :lol:

Nitse3
10/11/2022, 11:36
Ή το σκέτο V2 ως κάτι ενδιάμεσο.

CorpseAlive
10/11/2022, 12:02
11/11 θα γίνει το δοκιμαστικό της Ducati
18/11 θα γίνει το δοκιμαστικό της Africa
Σήμερα με πήραν από Bmw για δοκιμαστικό αλλά δεν το πρόλαβα και είχε φύγει ο υπάλληλος που το κανονίζει. Δεν ξέρω τι βρήκαν και που. Είτε κάποιο 850GS είτε κάποιο 900 XR .
Θα γίνει όμως και αυτό
Ένα δοκιμαστικό την Tracer θέλω για να έχω φουλ άποψη
Και μετά θα έιμαι σίγουρος
Η Transalp μου είναι η καλύτερη.

Όχι αστειεύομαι, απλά θα έχω σφαιρική εικόνα για το τι θέλω και τι πρέπει να κοιτάω ή να αποκλείσω από την κουβέντα.

Με πήραν από BMW να μου πουν ότι δεν υπάρχει για TEST ούτε ρόδα στα μοντέλα που ζήτησα.
Μόνο το 1250 που δεν με ψήνει καθόλου.

DoctoR_k6
10/11/2022, 12:20
Με πήραν από BMW να μου πουν ότι δεν υπάρχει για TEST ούτε ρόδα στα μοντέλα που ζήτησα.
Μόνο το 1250 που δεν με ψήνει καθόλου.

Κάντο κ αυτό μια βόλτα. Δεν χάνεις κάτι. Καλό είναι να πάρεις μια γεύση απ' όλα.

νεοσσός
10/11/2022, 12:24
Κάντο κ αυτό μια βόλτα. Δεν χάνεις κάτι. Καλό είναι να πάρεις μια γεύση απ' όλα.
Ίσως του κάνει κακό, διότι ο 1250 boxer έχει πολύ ομαλή λειτουργία και ροπή στις χαμηλές στροφές, σημαντικό πλεονέκτημα για την πόλη. Μετά θα πάρει τον V2 της Ducati που θέλει μπόλικες στροφές για να λειτουργήσει όμορφα και μπορεί να ξενερώσει. Οπότε θα καταλήξει σε Tracer 9, που επίσης δουλεύει καλά χαμηλά. :p

Όταν είχα δοκιμάσει το MT-09 SP, είχα φάει τρελή ξενέρα για μέρες μετά που οδηγούσα το δικό μου, που δεν το λες και κακό στις χαμηλές στροφές.

Τώρα έχω πάθει το ίδιο με αμάξι. Μου έδωσε γνωστός να οδηγήσω ένα με μηχανικό υπερσυμπιεστή και αρκετά cc, που επιτάχυνε με τη σκέψη. Πήγα μετά να οδηγήσω το δικό μου και νόμιζα ότι έσερνα τροχόσπιτο σε ανηφόρα με κόντρα άνεμο και τραβηγμένο το χειρόφρενο. :lol:

Nitse3
10/11/2022, 12:52
Ίσως του κάνει κακό, διότι ο 1250 boxer έχει πολύ ομαλή λειτουργία και ροπή στις χαμηλές στροφές, σημαντικό πλεονέκτημα για την πόλη. Μετά θα πάρει τον V2 της Ducati που θέλει μπόλικες στροφές για να λειτουργήσει όμορφα και μπορεί να ξενερώσει. Οπότε θα καταλήξει σε Tracer 9, που επίσης δουλεύει καλά χαμηλά. :p

Ε άρα τελικά καλό θα του κάνει :D Δεν φθάνουν τα Tracer για όλους παιδιά!

CorpseAlive
10/11/2022, 12:56

Όταν είχα δοκιμάσει το MT-09 SP, είχα φάει τρελή ξενέρα για μέρες μετά που οδηγούσα το δικό μου, που δεν το λες και κακό στις χαμηλές στροφές.

Τώρα έχω πάθει το ίδιο με αμάξι. Μου έδωσε γνωστός να οδηγήσω ένα με μηχανικό υπερσυμπιεστή και αρκετά cc, που επιτάχυνε με τη σκέψη και πήγα μετά να οδηγήσω το δικό μου και νόμιζα ότι έσερνα τροχόσπιτο σε ανηφόρα με κόντρα άνεμο και τραβηγμένο το χειρόφρενο. :lol:

Από επίσημο της Yamaha ποιον προτιμάμε?

CorpseAlive
10/11/2022, 13:53
Από επίσημο της Yamaha ποιον προτιμάμε?

Γελάω μόνος μου.
Πήρα και Paddock και Καραμανώλη και μου είπαν ούτε καν παραγγελία δεν παίρνουν.
Σημειώνουν όνομα και ότι έρχεται το δίνουν με σειρά προτεραιότητας...
Για Test Drive γελάσανε.