View Full Version : Gsr600...!
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Ρε σεις, κόλλησα απο την έκθεση... Το καβάλησα και ήταν σαν να το ράψανε οι Ιάπωνες στα μέτρα μου... Σα να με πήρανε για πρότυπο αναβάτη και να είπανε : Ας φτιάξουμε κάτι για αυτό τον άνθρωπο... Του έκανα και ένα test drive στη suzuki και εκεί αποτρελάθηκα τελείως. Το οδηγούσα καλύτερα και πιό άνετα από το δικό μου... Σα να το είχα χρόνια!!!
:beer:
με το καλό!!!!
Ti egine??Oloi osoi exoun CBF250 se ligo kairo tha exoun GSR???? Mipos iparxei kapoio pattern edo???
Tha to pareis gerodim...kai tha arxisei na kanei kai auto joing-boing-ding klp kai meta tha mou les "Re malaka, giati den epairna ekeino to S2R pou mou eleges"....
:) :wave2: :a9: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
Ti egine??Oloi osoi exoun CBF250 se ligo kairo tha exoun GSR???? Mipos iparxei kapoio pattern edo???
Tha to pareis gerodim...kai tha arxisei na kanei kai auto joing-boing-ding klp kai meta tha mou les "Re malaka, giati den epairna ekeino to S2R pou mou eleges"....
:) :wave2: :a9: :beer:
Άσε ρε...
mats8282
09/08/2006, 09:46
Παρτο να γουσταρεις απο την στιγμη που σου αρεσουν τα γυμνα :cool:
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΕΥΤΗΧΗΣ ΚΑΤΟΧΟΣ GSR 600
ΤΟ ΕΧΩ 3 ΜΗΝΕΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 4000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Α) ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΣΟ ΕΜΕΝΑ??? ΧΑΛΑΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 40 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ
Β)ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΛΟΠΗ???
Γ) ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ MANUAL ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ???
Δ)ΓΙΑ SERVICE ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ??? ΕΓΩ ΠΑΩ SUZUKI ΜΟΤΟ CENTER
ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Ε)ΘΑ ΑΠΟΧΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ FORUM ??
Δ) ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ????
:confused: :confused: :confused:
Giorgos19
14/08/2006, 11:17
Αν του πινεις το αιμα ναι καει πολυ.
Σε εκδρομες που εχω παει ομως με παιδια απο το φορουμ εχω παρατηρησει οτι καει οσο και τα υπολοιπα streetfighter 600.
Ρε παιδια σημερα θα ειμαι δελεαρ το απογευματακι μεχρι τις 11 εγω.
Δεν ερχεται κανενας να τα πουμε???
Καταρχάς να δηλώσω ότι αισθητικά το GSR με αρέσει πάρα πολύ (όντας naked) το μόνο που με χαλάει στον πισινό αισθητικά είναι ο ασημένιος περιμετρικός δακτήλιος που περικλεία τα πίσω LED φανάρια και το κάπως λεπτό σχήμα των εξατμίσεων...
Αν αρχίσουν να βγαίνουν περιφερειακά,
βγάλει η Yoshimura τρι-οβάλ εξατμισούλες που να ταιριάζουν όπου και οι μαμά και φτιάξει ο κώλος απο 2 συμμετρικά τρι οβάλ σχήματα, και αλλάξει και ο δακτήλιος μέ έναν μαύρο να δείτε πως θα γίνει...:eek: :D
Κατα τα άλλα απο επιδόσεις δεν γνωρίζω,
αλλά θα διασταυρώσω και θα πω με αποδείξεις... ;) :wave2: :beer:
ΕΧΕ ΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΑΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ. ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΑΝ ΨΗΝΕΣΕ
ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ GSR 600
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostiZ
Α) ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΣΟ ΒΕΝΖΙΝΗ ΟΣΟ ΕΜΕΝΑ??? ΧΑΛΑΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ 40 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΡΙΚΑΡΕΙ
Ανάλογα τα χλμ που κάνεις ρε συ...
Β)ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΛΟΠΗ???
Interamerican
Γ) ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ MANUAL ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ???
copy&paste αυτό
suzuki gsr 600 filetype:pdf
στο google... κάτι θα υπάρχει
Ε)ΘΑ ΑΠΟΧΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ FORUM ??
:confused: :confused: :confused:
:p
mats8282
16/08/2006, 11:24
Ναι καει <<λιγο>> αλλα τα αξιζει...Πηγα και το 1ο μου ταξιδι το ΣΚ που μας περασε και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις.Σταθερο ακομα και στα 220(ωωωχ ο σβερκος μου..) χωρις καμμια προστασια,ανετα με 160-170 πορεια και λιγο σκυψιμο.Οσο για τις στροφες πανω απο την Λαμια προς Δομοκο :ninja: με εκανε να αισθανθω πολυ καλυτερος οδηγος απο οτι ειμαι :)
ΥΓ Παντως 300 :mad: ευρω για την ζελατινα της Suzuki δεν τα σκαω παρολο που θα ηταν πολυ καλη για ταξιδια.
Giorgos19
16/08/2006, 11:34
Στην αττικη οδο προς αεροδρομιο απο βαρης κορωπιου πηγα με 220 πανω σε μια αριστερη παρατεταμενη.Χαραξα μια πορεια και αυτο ηταν.
Εμεινε ακλονητο.....
ΤΟ GSR ειναι καταπληκτικο μηχανακι για να σε μθεισει στα μυστικα των στροφων και της γρηγορης οδηγησης.
:beer: :beer:
mats8282
16/08/2006, 12:27
Φιλαρακι εφτασα στο χωριο κοιταω το πισω λαστιχο και ηταν ζητημα να ηταν απατητα 3-4 χιλιοστα πελματος...Δεν εχω εμπειρια σε στριψιμο για street μηχανακια αλλα αμα φοραγα φορμα με ξυστρες κτλ θα τα παταγα και τα υπολοιπα χλστ πελματος.Μιλαμε οτι χορευα πανω στην σελα και δεν το πιστευα :D
Giorgos19
16/08/2006, 12:31
Eimai ακριβως στην ιδια φαση και εχω παθει πλακα!!!!!!!!!
Εμπνεει πολυ εμπιστοσυνη και σε βοηθαει τρομερα!
:beer: :beer: :beer:
Οι καινούριες μοτοσυκλέτες εμπνέουν όντως πολύ εμπιστοσύνη. Το διαπίστωσα με την πρώτη βόλτα που καβάλησα το δικό μου (με εμπειρία μερικών χλμ ενός bandit 400 κακοδιατηριμένου )
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά να το προσέχετε παιδιά. σιγά σιγά κ όλα θα έρθουν. μη το κυνηγάτε γιατί η τούμπα παραμονεύει. το βασικό είναι ο αναβάτης κ όχι η μοτοσυκλέτα!:winka: :winka:
mats8282
16/08/2006, 12:48
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ROSSI ????????
:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ROSSI ????????
:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
ενας ιταλός νομίζω... τώρα, τον ξέρει δεν τον ξέρει η μάνα του, θα σε γελάσω!!:smilea: :lol: :lol: :lol:
Giorgos19
16/08/2006, 12:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Οι καινούριες μοτοσυκλέτες εμπνέουν όντως πολύ εμπιστοσύνη. Το διαπίστωσα με την πρώτη βόλτα που καβάλησα το δικό μου (με εμπειρία μερικών χλμ ενός bandit 400 κακοδιατηριμένου )
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά να το προσέχετε παιδιά. σιγά σιγά κ όλα θα έρθουν. μη το κυνηγάτε γιατί η τούμπα παραμονεύει. το βασικό είναι ο αναβάτης κ όχι η μοτοσυκλέτα!:winka: :winka:
+1000000000000000000000000
εχεις απολυτο δικιο.
Θα το διατυπωσω πιο σωστα.Η μηχανη σε βοηθαει τα μαλλα να πας καπως πιο γρηγορα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
+1000000000000000000000000
εχεις απολυτο δικιο.
Θα το διατυπωσω πιο σωστα.Η μηχανη σε βοηθαει τα μαλλα να πας καπως πιο γρηγορα!
μπράβο παιδί μου!!!! έυγε!!!:beer: :beer: :beer:
άντε θα μΕ το δώκεις να το πάω καμιά βόλτα;;;:winka: :winka: :winka:
Giorgos19
16/08/2006, 13:06
Αν με δωκεις και εσυ το hornet!:D
Αν με δωκεις και εσυ το hornet!:D
πρέπει ε;:rolleyes: :sick: :sick: :sick:
θα το σκεφτώ!!!:look: :look: :look:
κάτσε να το στρώσω πρώτα!!!!:look: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
H IΝΤΕRAMERICAN ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ
Η ΑΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΚΙΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ....
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΤΡΙΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΑΜΕ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ....
ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ 205 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ...
ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ????
ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΙΑ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ????
ΟΔΗΓΑΡΕΣ ....... SOS ΑΝΑΖΗΤΩ MANUAL GSR600 ΣΤΟ ΝΕΤ ΔΕ
ΒΡΙΣΚΩ ΤΠΤ
ΟΔΗΓΑΡΕΣ ....... SOS ΑΝΑΖΗΤΩ MANUAL GSR600 ΣΤΟ ΝΕΤ ΔΕ
ΒΡΙΣΚΩ ΤΠΤ
Αν δουλεύεις e-mule αυτά μου φαίνεται πως είναι σωστά:
ed2k://|file|Suzuki%20GSR%20600.pdf|458965|BF94A7A50C9196F58368095554B275DC|/
ed2k://|file|Suzuki%202006%20600%20GSR.pdf|9891238|2C7AB0899272A0F7D5405AA3AEAD257D|/
VSTROMGS
18/08/2006, 10:00
Έχετε ακούσει τίποτα για abs σε αυτό το μηχανάκι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από VSTROMGS
Έχετε ακούσει τίποτα για abs σε αυτό το μηχανάκι?
για την ώρα όχι, αλλά προς το παρόν το abs βγαίνει σε on-off και touring, sport-touring μοτοσυκλέτες.
για τις πιο σπόρ (ss-naked κλπ) δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το θέμα...
VSTROMGS
18/08/2006, 12:31
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VSTROMGS
[B]Έχετε ακούσει τίποτα για abs σε αυτό το μηχανάκι? [/B
Όμως το fazer βγαίνει έκδοση με abs. Γι'αυτό ρώτησα και εγώ.
Πάντως το μηχανάκι είναι super. Πολύ όμορφο εξωτερικά και
νομίζω από όσα έχω διαβάσει είναι και πολύ δυνατό μηχανικά.
Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο συγκριτικο test ανάμεσα σε
αυτά τα δύο τα μηχανάκια ή κάποιο site?
Zbandit750
18/08/2006, 12:36
Οι street μηχανες αυτης της κατηγοριας εχουν πολυ καλα φρενα και δεν νομιζω οτι το abs θα εκανε διαφορα , μεχρι που πιστευω οτι θα ηταν και χειροτερα. Βεβαια δεν εχω οδηγησει μηχανη με ABS αλλα η εμπειρια μου απο τα αυτοκινητα λεει οχι ABS εκτος ελαχιστων περιπτωσεων.
mats8282
18/08/2006, 12:46
Προσωπικα επαψα να πιστευω στα περιοδικα και τα συγκριτικα τους...Πηγαινε για test ride....αλλος στην ουρα? :p
Zbandit750
18/08/2006, 12:49
Δεν το λεω απο συγκριτικα περιοδικων. Ειχα Ζ750 που μου το κλεψανε και μια χαρα φρενα ειχε , δεν νομιζω οτι ηθελε ABS.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
Δεν το λεω απο συγκριτικα περιοδικων. Ειχα Ζ750 που μου το κλεψανε και μια χαρα φρενα ειχε , δεν νομιζω οτι ηθελε ABS.
Ε... η απάντηση δεν΄ήταν για εσένα ...:winka: :winka:
mats8282 πολύ σωστόοος! τα περιοδικά τα βγάζουν όλα καλά κ ωραία. το θέμα είναι τι σου κάθεται εσένα.
VSTROMGS δυστυχώς δε ξέρω. άν θέλεις στείλε μου ένα πμ να σου πώ που να πάς να το κάνεις test ride (αν σε βολευει.)
mats8282
18/08/2006, 13:37
Δεν πηγαινε για εσενα το σχολιο για τα περιοδικα(οπως ειπε και ο alx)αλλα μου εδωσες πατημα για αλλο σχολιο....
Φυσικα και δεν σε προβληματισαν τα φρενα του Ζ......
Διπιστονα με γλυστρα ειπαμε?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Zbandit750
18/08/2006, 13:43
To ότι είναι διπιστονα με γλίστρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχουν σωστή και αποτελεσματική λειτουργία. πχ το Bandit 400 που με αναγκάζει να οδηγώ το μ@@ν@π@νο που μου έκλεψε το Ζ έχει δυο 4-πίστονες μπροστά και μι 2-πιστονη αντικριστού εμβόλου πίσω , αλλά δεν φρενάρει καλύτερα από το Ζ
mats8282
18/08/2006, 13:51
Δεν ξερω να σου πω για το Bandit αλλα δεν ειναι το ιδιο φρενα απο Ληστη που δεν ξερω καν τι ειναι με τα τετραπιστονα του GSR...Τελος παντων...
Οσο για τις κλοπες,πολυ στεναχωρο μονο που το ακουω και μακαρι να το βρεις.....
235 το εξαμηνο πληρωνω ασφαλεια :uplate:
Δεν ξερω να σου πω για το Bandit αλλα δεν ειναι το ιδιο φρενα απο Ληστη που δεν ξερω καν τι ειναι με τα τετραπιστονα του GSR...Τελος παντων...
ένα Bandit 400 που οδηγούσα είχε ψιλοκαλά φρένα!
όταν έμαθα τι φρενάρες έχει το GSR έπαθα πλάκα!!!
Τελικά πρέπει να να σκοτώνει το εργαλείο!!
Πωλείται Hornet 600 μάυρο ή ανταλλάσεται με GSR!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γιώωωωωωωωργοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ακουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυς!!!!!
εκείνη τη βόλτα που λέγαμε πότε θα την κάνω;;;:winka: :winka: :winka: :beer: :lol:
Giorgos19
18/08/2006, 15:01
Eλα ρεεεεεεεεεεεεε.
Ειπαμε οποτε μου δωσεις εσυ το hornet να δω τι λεει θα σε δωκω και γω το GSR!;)
Eλα ρεεεεεεεεεεεεε.
Ειπαμε οποτε μου δωσεις εσυ το hornet να δω τι λεει θα σε δωκω και γω το GSR!;)
δε ξέρω ρε...:sad: :sad: :sad: αν σου δώκω το hornet δε θα θέλεις να μου το δώσεις πίσω μετα!!!!:winka: :winka: :winka: :lol: :beer:
Giorgos19
18/08/2006, 15:10
Παιδια τι να λεμε τωρα....
Τα μπροστινα φρενα του GSR ειναι απο το GSX-R 750....
Ειναι καταπληκτικα.
Δεν τρομαζουν
Εχουν πολυ δυναμη..
Παιδια τι να λεμε τωρα....
Τα μπροστινα φρενα του GSR ειναι απο το GSX-R 750....
Ειναι καταπληκτικα.
Δεν τρομαζουν
Εχουν πολυ δυναμη..
θέλω να τα δοκιμάσω!!! σε εμένα μπαίνουν; αν βγεις μια μέρα και δε βρεις δαγκάνες , πέρνα μια από το σπίτι μου!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Giorgos19
18/08/2006, 15:26
Δεν νομιζω να μπαινουν.
Σε καμια αλλη βολτα απο Αττικη οδο τηα στο δωσω να δεις αλλα με συνεση μην μπλοκαρει!;)
Δεν νομιζω να μπαινουν.
Σε καμια αλλη βολτα απο Αττικη οδο τηα στο δωσω να δεις αλλα με συνεση μην μπλοκαρει!;)
εε... νομίζω πως είμαι σε μια ηλικία που τα καταλαβαίνω αυτά!!:winka: :winka: :winka: :winka: :beer:
Giorgos19
18/08/2006, 15:35
:o :o :o :o :o :o :o
Καποια στιγμη θα το δεις.
Εν αναγκη παενε και κανε ενα test ride βρε αδερφε!
:o :o :o :o :o :o :o
Καποια στιγμη θα το δεις.
Εν αναγκη παενε και κανε ενα test ride βρε αδερφε!
θα το κανονίσουμε!!!:winka: :winka: :wave2:
ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩ GSRRRRRRRRRRRRRR KAI EXOYN NA ME ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Το βλέπω μόλις τα πάρω μαζεμένα....... να έρχεται...)
:bawl: :bawl: :bawl:
ρε παιδια σκεφτομαι να βαλω συναγερμο στο gsr μου..εχει κανεις καμια ιδεα; :confused:
Είναι εύκολο να μας πουν οι κάτοχοι του, τι απόσταση βγάζουν με 1 λίτρο καύσιμο.
PS: Ε ρε τι θα λένε πάλι πίσω από τη πλάτη μου για την ερώτηση αυτή ... :lol:
mats8282
21/08/2006, 11:18
Κατω απο 7 λιτρα/100χλμ δεν εχω πεσει με εναν μεσο ορο 8/100χλμ...δηλαδη στο λιτρο 12,5 - 13 χλμ :D
Zbandit750
21/08/2006, 12:53
Δεν θελω να σας στεναχωρησω αλλα εχετε λιγοτερα αλλογα και ροπη απο το Ζ και τα ταιζετε ιδιο και περισσοτερο
mats8282
21/08/2006, 13:02
Θα κλαιω μερα νυχτα που καιει παραπανω απο το Ζ :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl:
:wave2: :wave2:
Edit--->Θα το θεσω αλλιως.....Καιει το ιδιο με το TTR που ειχα με 60 αλογα παραπανω και οχι Super που εκαιγε το αλλο :beer:
cbf600sa
21/08/2006, 14:08
kakos nomizete oti kaiei perisotero apo to z.san proin katoxos z kai nin katoxos gsr sas leo oti den kai perisotero.me to z ebgaza mexri na anapsei rezerba 200 peripou km kai me to gsr episis mono pou to gsr exei 16 litra tepozito kai i rezerba mpainei sta 12 i sta 13 litra den thimamai akribos.ara ipoios kserei apla mathimatika katalabainei.sorry gia ta greelish
cbf600sa
21/08/2006, 14:09
kai episis diabazo tosa edo apo ta opoia meriak einai lathos,ego ena pragma exo na po oti kabalas auto pou goustareis kai to kalitero kai pio grigoro einai ayto pou mporeis esu na to aps grigora oxi to apolia grigoro mono sta test
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!! ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ :cool: :D :D :D :D
ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ GSR. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ!!!!!!!!!
ΥΓ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΤΕ????
Giorgos19
22/08/2006, 22:33
Φιλε ARKAN καλως ηρθες!!!
Τσακο μια :beer: και αραξε!
Τελικα εκεινη την βολτα οχι δεν την πηγαμε.
Προσωπικα αυτο τον καιρο δεν θα μπορω να βγαινω και πολυ λογω εξεταστικης.
Τις Δευτερες ομως υπαρχει 90 τοις εκατο πιθανοτητα να με βρεις δελεαρ.
ας ερθει και κανενας αλλος ρε παιδια μαζι.....το GSR μου νιωθει μονο του... :D
:wave2:
Giorgos19
22/08/2006, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARKAN
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!! ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ :cool: :D :D :D :D
ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ GSR. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ!!!!!!!!!
ΥΓ! ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΒΑΡΚΙΖΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΤΕ????
Πες μου οτι δουλευεις σε νετ καφε τα βραδια.....!Αν ναι ο Γιωργος ειμαι ρε συ με το γκρι GSR!
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΤ CAFE ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ??? ΔΕΥΤΕΡΕΣ - ΤΡΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Giorgos19
22/08/2006, 22:48
ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΤ CAFE ΣΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ??? ΔΕΥΤΕΡΕΣ - ΤΡΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :bee
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ελαααααααααα!!!!!!Πριν κανα μισαωρο περασα απο εκει ειχα παει βολτα να ξεσκασω γιατι δεν την παλευω αλλο με τοοοσο διαβασμα!
Για πες εντυπωσεις....
Το ανοιξες???? και κυριως.......
ΤΟ ΕΣΤΡΙΨΕΣ?????????????????? :D
Kαλωςηρθες!:wave2: Αντε, ζητω το Μπραχαμι...
Αυτο το net cafe που νε και δεν το ξερω?:eek:
Γεια χαρα σε ολους! Διαβασα αρκετα πραγματα στο φορουμ και ορισμενα ειναι πραγματι πολυ χρησιμα!
Τ'όνομά μου ειναι Σωτηρης και ζω στην Θεσσαλονικη.Ειμαι ακομη ενας ευτυχης κατοχος SuzukiGSR και χαιρομαι που βλεπω στην πολη μου ολοενα και περισσοτερες μοτοσυκλετες τα τελευταια χρονια να οργωνουν τους δρομους (εχει ΠΟΛΥ αυτοκινητο εκει εξω...:yuck: )
Για τη συγκεκριμενη μηχανη δεν εχω παρα μονον καλα λογια να γραψω.Μεγαλη εντυπωση μου εκανε απο το test ride ακομα η συμπεριφορα της.Εμπνεει σιγουρια και συγχωρει τυχον μαλακιες του οδηγου :rolleyes:
Δινει την αισθηση οτι την εχεις ηδη οδηγησει πολυ καιρο κι ας ειναι η πρωτη φορα που καθεσαι στην σελα της.
Στον εθνικο πολυ σταθερη παρ'οτι "γυμνό",στην πολη αρκετα ευελικτη παρ'ολο τον ογκο της.
Υψηλης αισθητικης το ολο συνολο αν και αυτα ειναι καθαρα υποκειμενικες αντιληψεις.
Με δυο λογια λοιπον 'την γουσταρω'! :lol:
Ευχομαι να'μαστε ολοι καλα και να χαιρομαστε οτι οδηγουμε :wave2:
Giorgos19
24/08/2006, 21:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
Γεια χαρα σε ολους! Διαβασα αρκετα πραγματα στο φορουμ και ορισμενα ειναι πραγματι πολυ χρησιμα!
Τ'όνομά μου ειναι Σωτηρης και ζω στην Θεσσαλονικη.Ειμαι ακομη ενας ευτυχης κατοχος SuzukiGSR και χαιρομαι που βλεπω στην πολη μου ολοενα και περισσοτερες μοτοσυκλετες τα τελευταια χρονια να οργωνουν τους δρομους (εχει ΠΟΛΥ αυτοκινητο εκει εξω...:yuck: )
Για τη συγκεκριμενη μηχανη δεν εχω παρα μονον καλα λογια να γραψω.Μεγαλη εντυπωση μου εκανε απο το test ride ακομα η συμπεριφορα της.Εμπνεει σιγουρια και συγχωρει τυχον μαλακιες του οδηγου :rolleyes:
Δινει την αισθηση οτι την εχεις ηδη οδηγησει πολυ καιρο κι ας ειναι η πρωτη φορα που καθεσαι στην σελα της.
Στον εθνικο πολυ σταθερη παρ'οτι "γυμνό",στην πολη αρκετα ευελικτη παρ'ολο τον ογκο της.
Υψηλης αισθητικης το ολο συνολο αν και αυτα ειναι καθαρα υποκειμενικες αντιληψεις.
Με δυο λογια λοιπον 'την γουσταρω'! :lol:
Ευχομαι να'μαστε ολοι καλα και να χαιρομαστε οτι οδηγουμε :wave2:
EEEEEEEEEEτσι να γινομαστε πολλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλως ηρθες Σωτηρη!Τσακο μια :beer: και αραξε.
Το φορουμ ειναι τζαμαουα!:wacko: :dizzy:
θελω διακοπες γ@μω την εξεταστικη μου... :sad:
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 3900 ΚΜ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ!!!!!!
ΟΛΑ ΤΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€:a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :ΜΕΧΡΙ 225 ΚΜ/Η.
ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ?????
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ. ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ........
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 200 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑΤΑ ΠΑΣ!!!
ΦΙΛΕ ΟULAS ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΤΟ ΝΕΤ ΚΑΦΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 33 (ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ 111) ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ
ΟΛΑ ΤΑ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€:a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :ΜΕΧΡΙ 225 ΚΜ/Η.
Καλα με 4η εχει 205χλμ και με 5η και 6η εχει αλλα 20χλμ?:confused:
OMOLOGO OTI PARAKSENEYTIKA KAI EGW!!!
PANTES PARAPANW EGW DEN PHGA.
YPARXEI KANEIS POY NA EXEI PAEI PARAPANW??
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ. ΑΠΛΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ........
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 200 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΡΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑΤΑ ΠΑΣ!!!
ΦΙΛΕ ΟULAS ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ!!! ΤΟ ΝΕΤ ΚΑΦΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 33 (ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ 111) ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ
Ναι καταλαβα που ειναι, μενω πολυ κοντα, σε μια καθετη της Μακρυγιαννη:)
Καλες βολτες:wave2:
Εχετς γινει αρκετα GSR. Δεν θα ζυτησετε να φτιαχτει κατηγορια?
Giorgos19
26/08/2006, 21:35
Μεχρι 220 το εχω παει στην Αττικη οδο.(πανω στην αριστερη παρατεταμενη πριν βγεις στην μεγαλη ευθεια για το αεροδρομιο και δεν κουνησε μια παρακαλω...)
Παει παραπανω.Τελικη κοντερισια πρεπει να εχει 240 με 245.:D
Φιλε oulas απ' ο,τι εχω καταλαβει,για να ανοιξει καινουργια κατηγορια,πρεπει να αναλαβουν καποιοι απο εμας να μπουν ως mods.Κανω λαθος??
Προσωπικα,αυτη την περιοδο δεν εχω τον χρονο να ασχοληθω τοσο με το forum.Μετα την εξεταστικη,θα προσπαθησω να μαθω τι ευθηνες εχει αυτη η θεση και αν μπορω να ανταποκριθω στις απαιτησεις δεν εχω προβλημα να μπω εγω ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ως moderator.
Ειδομεν....
ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΥΛΗΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΕΠΙΑΣΑ 220.... ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΜΗΤΟΡΙ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 6000 ΧΙΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΕ 4 ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕ 210 ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ
.... ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ FORUM ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.
kdi28@hotmail.com ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΝΕΤΑΙ ΤΟ MSN ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ
Φιλε oulas απ' ο,τι εχω καταλαβει,για να ανοιξει καινουργια κατηγορια,πρεπει να αναλαβουν καποιοι απο εμας να μπουν ως mods.Κανω λαθος??
Απο οσο ξερω, και η λογικη λεει οτι ετσι ειναι. Θα πρεπει να υπαχει καποιος να ασχολειτε λιγο.
ΜΕΧΡΙ 225 ΚΜ/Η.
Εμενα εδειξε 228 στον δρομο Ν.Μουδανιων.Ειχε και αλλο γκαζι αλλα να πω την αμαρτια μου ενιωθα πολυ αβολα με τοσο αερα κι εκοψα :hypnotize
Σε συγκριτικο ενος ιταλικου περιοδικου αναφερει οτι το κοντερ δειχνει 248Km/h
http://img70.imageshack.us/img70/1107/comparativaro2.jpg
Ανεβασα για του λογου το αληθες το πληρες αρχειο (pdf format) για οποιον το θελει:
klik _EDW_ (http://rapidshare.de/files/30979354/Motociclismo_2006-04-18_Comparativa_-_Suzuki_GSR_600__Kawasaki_ER-6N__Yamaha_MT-03.pdf)
mats8282
28/08/2006, 10:05
Εμενα με 3000 χλμ στο κοντερ μου εδειξε μεχρι 223.Το κακο ειναι οτι δεν εχω δερματινο ακομα και το μπουφανακι(cordura) γινοτανε αλεξιπτωτο.Λογικα με δερματινο και κανα 7000χλμ ακομα να ανοιξει λιγο παρανω το μοτερ τα 230-240 πρεπει να τα εχει(στο κοντερ παντα).
Giorgos19
28/08/2006, 13:05
ΠΑΙΔΕΣ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΥΛΗΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΕΠΙΑΣΑ 220.... ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΟ ΜΗΤΟΡΙ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΤΟΥ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 6000 ΧΙΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΚΑΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΕ 4 ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕ 210 ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ
.... ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΞΟΥΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ FORUM ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.
kdi28@hotmail.com ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΝΕΤΑΙ ΤΟ MSN ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ
Oxi 210.Με τιποτα δεν τα εχει τα 210 με 4η.Εγω στον καφτη με αυτη τη σχεση στο κιβωτιο εχω δει 204.
Αλλα ρε παιδια....Δεν ειναι το θεμα τι τελικη εχει.Και 180 να ειχε τελικη καθολου δεν θα με ενδιεφερε!
Το θεμα ειναι οτι...
ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑΡΕΙ!
ΠΑΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΜ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΑ!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ GSR ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ζ 750 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ HORNET ΚΛΠ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 180 ΚΜ ΤΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΑΠΑΝΗΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΧΝΑ ΤΟ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 245 ΚΜ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
Giorgos19
28/08/2006, 22:17
ΠΑΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ!!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΜ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΡΙΚΑ!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ GSR ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ζ 750 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ HORNET ΚΛΠ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 180 ΚΜ ΤΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΑΠΑΝΗΡΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΧΝΑ ΤΟ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 245 ΚΜ. ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ???
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ
Μπαμπη,ειναι δυσκολο να δημιουργηθει κατηγορια στα μοντελα
1ον Ειμαστε ακομα ολιγοι.Αν γινει κατηγορια θα μπαινει ενα ποστ τον μηνα.
2ον Καποιος πρεπει να μπει ως mod και αυτο απαιτει καθημερινη
Ενασχοληση.Και απ ο,τι βλεπω,κανεις με GSR δεν μπαινει καθημερινα στο φορουμ.Πραγμα λογικο.
Εγω μπορω να διαθεσω χρονο αλλα οχι τωρα.
Ειδομεν....:winka:
mats8282
29/08/2006, 09:58
Παντως απο το forum για tdm θα εχουμε πιο πολυ activity :p
Το θεμα ειναι οτι...
ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑΡΕΙ!
:a20: :a20: :a20: :a20: :a20: :a013: :a013: :a012: :a33:
Παιδες,βρηκα καπου στο ιντερνετ το εγχειριδιο του μηχανικου (οχι αυτο που πηραμε με την μηχανη μας).Δειχνει αναλυτικα μεχρι και πως ρυθμιζουν τις βαλβιδες.
Δυστυχως ειναι στα ιταλικα αλλα εχει πολλες φωτογραφιες ;)
Αυτο κανονικα ΔΕΝ πρεπει να βρισκεται στα χερια μας γι'αυτο προσοχη... :wacko:
Οποιος το θελει κλικ _Ε_Δ_Ω_ (http://rapidshare.de/files/31395741/Suzuki_GSR600_Manuale_ITA.rar)
Ειναι καπου 50MB συμπιεσμενο pdf αρχειο.
ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ RAPPID SHARE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ??
ΠΗΓΑ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ YOSHIMOURA ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 900 + ΕΥΡΩ
ΨΗΝΟΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ....
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΡΚΕΣ ...ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ???
ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ RAPPID SHARE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ??
Πρωτα πατας το γκρι κουμπι κατω δεξια που γραφει μεσα του " Free ".
Επειτα στην επομενη σελιδα περιμενεις να τελειωσουν τα δευτερολεπτα που μετραει σε αντιστροφη μετρηση.
Μολις τα δευτερολεπτα τελειωσουν αντιγραφεις μεσα στο λευκο κουτακι τα τρια ψηφια που σου εβγαλε (πχ C7B) και πατας το γκρι κουμπι που βρισκεται ακριβως διπλα σε αυτο που εγραψες και λεει επανω του " Download from " :winka:
mats8282
04/09/2006, 08:52
Υστερα απο ενα ωραιο 3ημερο 900 χλμ Αθηνα-Βολο-Πλαταμωνα μπορω να πω 3 πραγματα....
1ο) οπου στροφη(+καμπη) και χαρα τουλαχιστον μεχρι τα 215 που ειδα στην Υλικη(αλλα το ατιμο το Audi S6 δεν το εφτασα :p )
2ο)Ποσο ειπαμε κανει η ζελατινα της Suzuki?ΠΟΣΟΟΟΟΟΟ?????
3ο)235 ειναι αρκετα για γυμνο :D
VSTROMGS
04/09/2006, 10:58
Ρε παιδιά πήγα σήμερα σε ένα αντιπρόσωπο suzuki στη βίλκα στη
Θεσ/νίκη καινούργιο μαγαζί που είχε σε test ride το gsr πριν κανα
2 μήνες που πήγα τελευταία φορά και μου είπε ότι το test ride
κρατάει για πέντε μήνες περίπου.Μήπως καποιος απο θεσ/νίκη
ξέρει που μπορώ να κάνω,απο κάποιο αντιπρόσωπο;Γιατί μου
αρέσει πολύ το μηχανάκι και ήθελα να το δοκιμάσω.:beer:
Υστερα απο ενα ωραιο 3ημερο 900 χλμ Αθηνα-Βολο-Πλαταμωνα μπορω να πω 3 πραγματα....
2ο)Ποσο ειπαμε κανει η ζελατινα της Suzuki?ΠΟΣΟΟΟΟΟΟ?????
Αφου εφτασες Πλαταμωνα επρεπε να περασεις μια βολτα απο Σαλονικα.... :rolleyes: τεσπα
Ζελατινα βρηκα της Kappa συνολο 75E στα _MotoMarket_ (http://www.motomarket.gr/shops.html) (δεν την αγορασα)
60283
Αρχικά δημιουργήθηκε από VSTROMGS
Μήπως καποιος απο θεσ/νίκη
ξέρει που μπορώ να κάνω,απο κάποιο αντιπρόσωπο;Γιατί μου
αρέσει πολύ το μηχανάκι και ήθελα να το δοκιμάσω.:beer:
Φιλε μου 3 ειναι ολοι κι ολοι οι επισημοι της Suzuki στην πολη 1)Πρεβεδουρακης (εκει που πηγες στη Βιλκα)2) Μακίνα (Ν.Εγνατια 10) και ο παπαρας ο Τερζης. Ολοι τους ειχαν test ride αρχες καλοκαιριου που εψαχνα.Σημερα τι γινειται θα σε γελασω και δεν το θελω :nono: :)
nassosxlvbros
04/09/2006, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καλα με 4η εχει 205χλμ και με 5η και 6η εχει αλλα 20χλμ?:confused:
Τι τελικες (τελικα) εχετε δει;
Ανοιξα χτες μετα απο καιρο την τεταρτη μεχρι τις 12,500(Hornet 600) το κοντερι εγραψε 212...τωρα ποσα ειναι αληθινα δε ξερω...τελικη εχω δει (με υπεμονη) 238 (παντα κοντερ,ετσι;) οντως η Σουζουκι εβγαλε πολυ ωραιο γυμνο...αργησε λιγο αλλα ειναι πιο "ετσι" απο τα γυμνα...για προτζεκτ θα προτιμουσα κωλο GSR με μουτρο Z η Hornet....:wave2:
Giorgos19
04/09/2006, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Τι τελικες (τελικα) εχετε δει;
Ανοιξα χτες μετα απο καιρο την τεταρτη μεχρι τις 12,500(Hornet 600) το κοντερι εγραψε 212...τωρα ποσα ειναι αληθινα δε ξερω...τελικη εχω δει (με υπεμονη) 238 (παντα κοντερ,ετσι;) οντως η Σουζουκι εβγαλε πολυ ωραιο γυμνο...αργησε λιγο αλλα ειναι πιο "ετσι" απο τα γυμνα...για προτζεκτ θα προτιμουσα κωλο GSR με μουτρο Z η Hornet....:wave2:
Δεν εχω δει τελικη.
Με 4 η στον κοφτη 204.
Πρεπει να εχει μικροτερο γραναζι απο το hornret.
nassosxlvbros
04/09/2006, 16:57
Δεν εχω δει τελικη.
Με 4 η στον κοφτη 204.
Πρεπει να εχει μικροτερο γραναζι απο το hornret.
λογικα πρεπει ναναι πιο κοντο απο το Hornet,που εχει κοφτη στις 12,700κατι...οσο απο καταναλωση μια απο τα ιδια αν δε το σκιζεις,παει και 4,8-5 lit/100km..(χτες Πυργος -Αθηνα)αν δε κλεισεις πουθενα (ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ!! ) απο Αθηνα -Mc Donalds (ειναι σκαρτα 100 κμ)...και...αναβοσβηναν οι μπαρες..... :bigcry:
mats8282
04/09/2006, 17:48
Σε σχεση με το Fazer ειναι 1000 κατι στροφες πιο πανω στα ιδια χλμ με 6η.Εχει αρκετα κοντο γραναζωμα αφου πχ η 6η στις 8000 στροφες βγαζει 145 χλμ ακριβως....Με τερμα σκυψιμο σε κατηφορικο δρομο μου εβγαλε 235 κοντερ πανω απο τις 13000....
Edit-->Παιδια ζελατινα εχει βαλει κανενας?Καμμια προταση?
Giorgos19
08/09/2006, 11:13
Τι εγινε ρε παιδια που εχετε χαθει???????? :confused: :confused:
mats8282
08/09/2006, 13:32
Βολταρουμε δεν μιλαμε για βολτες(πολυ) :D
Giorgos19
08/09/2006, 20:58
Βολταρουμε δεν μιλαμε για βολτες(πολυ) :D
:sad: :sad: :sad: :sad:
Λοιπον θελω να μου φερετε τον Alx84.....
ΠΕΛΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:sad: :sad: :sad: :sad:
Λοιπον θελω να μου φερετε τον Alx84.....
ΠΕΛΑΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παρών!!!!!
καλά , πας φυρί φυρί να σου το κάψω. κατίνα, έ κατινα!!! :mad: :mad:
ρε παίδες... πείτε μου κάτι. έχω το περιοδικό του μοτό με όλα τα μοντέλα της αγοράς. σε μετρήσεις που έχουν κάνει λένε ότι το
GSR έχει 87.7 hp τροχό, ροπή 6.2 kg.m και το 400άρι σε 12.27. τελική λέει 206 στα 1000m. μάλλον δεν είχαν χώρο να το ανοίξουν άλλο.
Το fazer σε 92Hp τροχό, 6Kg.m ροπή και το 400άρι σε 12.4 ενώ έχει τελική 219.
και το Το Hornet έχει 80,9Hp τροχό, ροπή 5.6 kg.m το 400άρι σε 11.96 και τελική 223.
Τι παίζει εδώ;;;;:confused: :confused:
και εδώ σας έχουμε;;;:beer: :beer:
Παρών!!!!!
ρε παίδες... πείτε μου κάτι. έχω το περιοδικό του μοτό με όλα τα μοντέλα της αγοράς. σε μετρήσεις που έχουν κάνει λένε ότι το
GSR έχει 87.7 hp τροχό, ροπή 6.2 kg.m και το 400άρι σε 12.27. τελική λέει 206 στα 1000m. μάλλον δεν είχαν χώρο να το ανοίξουν άλλο.
και το Το Hornet έχει 80,9Hp τροχό, ροπή 5.6 kg.m το 400άρι σε 11.96 και τελική 223.
Σε παλιότερο ΜΟΤΟ το hornet σε 400αρι έβαζε κάτω (λένε) fz6 monster s2R και ήταν 2ο πίσω απο το Ζ που είχε 11.85.
Κοντό γρανάζωμα (λένε)
Νούμερα είναι δεν έχει σημασία.Αλλά δείχνει ότι μια naked μηχανή δέν κηνηγάει τόσο την τελική ταχύτητα όσο την ροπή και την επιτάχυνση.Κατά τα άλλα...
ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΑ!!!!
:lol:
Giorgos19
09/09/2006, 11:00
Παρών!!!!!
Ποιον εχεις ρε???Αντε μην σε δωσω στεγνα στο φορουμ....
Γλυστρισα και καλα στην διαβαση και δεν εκανα καλη εκκινηση...
:D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kanoniste re pedes kamia sinantisi .........
Giorgos19
10/09/2006, 22:03
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΛΕΑΡ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 19 30??????
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΛΕΑΡ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 19 30??????
Πρωτότυπη συνάντηση...:a029: :a029: :a029: :a029: :a029:
Giorgos19
10/09/2006, 22:14
Πρωτότυπη συνάντηση...:a029: :a029: :a029: :a029: :a029:
Λοιπον....εξακολουθεις να εχεις μουτρα να γραφεις εδω????:D
Αντε μην πω σε ολο το φορουμ τι κανεισ τωρα.....Μετα θα δουμε ποιος θα ειναι ρομπα....:smilea:
Λοιπον....εξακολουθεις να εχεις μουτρα να γραφεις εδω????:D
Αντε μην πω σε ολο το φορουμ τι κανεισ τωρα.....Μετα θα δουμε ποιος θα ειναι ρομπα....:smilea:
κάνω; τι κάνω;; καίγομαι μαζί σου στο φόρουμ.:p :p :p :p
Giorgos19
10/09/2006, 22:19
κάνω; τι κάνω;; καίγομαι μαζί σου στο φόρουμ.:p :p :p :p
Νταξ νταξ........
YOUR SECRET IS SAFE WITH ME
λοιπον παιδια που λετε ο Alx84......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
TSako kai mia :beer:
τοοοοσες ηπιες εχθες!
Νταξ νταξ........
YOUR SECRET IS SAFE WITH ME
λοιπον παιδια που λετε ο Alx84......
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
TSako kai mia :beer:
τοοοοσες ηπιες εχθες!
είναι safe?? και αν σε βασανίσουν και το πείς:confused: πρέπει να πεθάνεις τώρα... δε πρέπει να μάθει κανείς τίποτα.
όχι άλλη μπύρααα. έλεοοοος!!
δε μου λες... μήπως. λέω εγώ τώρα. μήπως spammάρουμε;; μήπως;;;:confused: :rotflmao: :rotflmao:
Giorgos19
10/09/2006, 22:43
είναι safe?? και αν σε βασανίσουν και το πείς:confused: πρέπει να πεθάνεις τώρα... δε πρέπει να μάθει κανείς τίποτα.
όχι άλλη μπύρααα. έλεοοοος!!
δε μου λες... μήπως. λέω εγώ τώρα. μήπως spammάρουμε;; μήπως;;;:confused: :rotflmao: :rotflmao:
N σου πω θες να αναλυσουμε σοβαρα τα προχθεσινα?Θα ενδιεφερε και τα υπολοιπα παιδια που εχουν GSR,hornet.
Αντε γιατι στο msn δεν το κοβω.....
:a52: :a52: :a52: :a52:
N σου πω θες να αναλυσουμε σοβαρα τα προχθεσινα?Θα ενδιεφερε και τα υπολοιπα παιδια που εχουν GSR,hornet.
Αντε γιατι στο msn δεν το κοβω.....
:a52: :a52: :a52: :a52:
τι να πούμε ρε Γιώργη; ότι σε πέρασα;;; τι να σου πω. αν θες πές το!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ήμουνα χτές στο C.s.s. και γνώρισα ένα παλικάρι με gsr που μου είπε ότι έχει δει στο κοντέρ να γράφει 246, σε εθνική με ζελατίνα και τέζα οριζοντιομένος στη μηχανή....