View Full Version : Gsr600...!
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Προτείνω να βρεθούμε στην Βουλιαγμένης, προς παραλιακή δεξιά στον Υδατόπυργο του αεροδρομίου...
Έχει αρκετό χώρο για να περιμένουμε και να συγκεντρωθούμε..
Ωρα....10,30
Τι λέτε?
mats8282
05/01/2007, 13:54
Μεσα εγω...Αν και μαλλον θα ερθω κατα τις 10:40 να ειστε ηδη εκει γιατι δεν ξερω το μερος :wave2:
Mέσα. Έκλεισε.
Ο υδατόπυργος είναι η κοκκινόασπρη γαβρίδικη δεξαμενή?
Ακριβώς...!!! :)
Είναι ορατή από αρκετά μακριά οπότε δε θα δυσκολευτεί κανείς...
Αν θέλετε μπορούμε να ανταλλάξουμε και κουνητά με κανα pm για συνεννόηση της
τελευταίας στιγμής... στην περίπτωση που κάποιος καθυστερήσει...
Μέσα, τα λέμε αύριο παιδιά!
re mi kanonizete voltes kai den exo thn mhxani mou ....
exei kanei mikti asfalia???
Αρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
8a anexto kai ta arnitika sxolia...
Δεν είναι ολόιδιο με το fazer600 το γυμνό;:wave2: (ψιλοαργά το πρόσεξα βέβαια...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostiZ
re mi kanonizete voltes kai den exo thn mhxani mou ....
exei kanei mikti asfalia???
Νομίζω ότι μικτή για μηχανή δεν υπάρχει. Εγώ έχω κάνει για κλοπή
αλλα αν βρούμε καμιά εταιρία που να κάνει μικτή θα με ενδιέφερε.
Gamw tin trella mou pou eiste oloi re kai kathomaμ kai perimenw?
Παιδιά πήγε κανείς στο... ραντεβού? gerodim... στο δρόμο περίμενες ή στο pc σου?
Εγώ δυστυχώς ταβλιάστηκα άρρωστη όλη τη μέρα...!
Νοιώθω πολύ άσχημα αν έστησα κάποιον αλλά... δεν είχα κανένα τηλ να ειδοποιήσω..!
Κι επειδή την προηγούμενη μέρα είχα πάει με άλλους από το φόρουμ μέχρι τη χαλκίδα... έχω και ερωτήσεις να σας κάνω για τα μοτόρια μας....!
Πρέπει να κανονίσουμε κάτι αλλά.... πιο οργανωμένα... Να μη στηθεί κανείς...
Αρχικά δημιουργήθηκε από yfantra
Παιδιά πήγε κανείς στο... ραντεβού? gerodim... στο δρόμο περίμενες ή στο pc σου?
Στο δρόμο είμουνα... Απο το κινητό έγινε το post.
mats8282
08/01/2007, 09:55
Ουτε εγω τα καταφερα...Υπηρξε ενα μικροοο προβλημα :(
Να κανονισουμε αλλη φορα πιο οργανωμενα :beer:
Λοιπόν...
Ερώτησις κρίσεως....
Βάζουμε ζελατίνα στη μηχανή? και αν ναι.... μικρή, μεσαία ή μεγάλη? (μου είπαν ότι βγαίνει σε 3 μεγέθη για την GSR...)
Πάνω από τα 120 Km/hr νόμιζα ότι ο αέρας θα με πετάξει από τη μηχανή.. έκανα προσπάθεια για να κρατηθώ πάνω της... και είχα την αίσθηση ότι έτσι και χρειαζόταν να κάνω κάποια μικροαλλαγή πορείας δεν θα τα κατάφερνα..
Κάποιοι μου είπαν ότι θα.... συνηθίσω αυτή την αίσθηση και δεν θα έχω εν καιρώ πρόβλημα.
Τι λέτε?
Συνηθίζεται? ή καλή είναι μια ζελατίνα για να νοιώθω πιο καλά και πιο ασφαλής...?
Δεν έχω σκοπό να.... τελικιάσω τη μηχανή... αλλά τα 140 που πήγα.. μου φάνηκαν λίγα...
(για τις ευθείες της Εθνικής... για να μην παρεξηγούμαστε..!!)
mats8282
08/01/2007, 11:47
Με λιγο σκυψιμο διορθωνει αρκετα η κατασταση...Εγω εχω ενα προβληματακι με το ARAI στην εθνικη...Το ^&%@#( σου πιεζει το κεφαλι κατω λες και υπαρχει ζελατινα να κρυφτεις...Ειδικα μετα τα 190 πηγε να μου βγαλει το σβερκο....Παντως μεχρι εκεινα τα χιλιομετρα βρισκω μια ισορροπια με τον αερα και δεν χρειαζετε πολλη δυναμη... Αμα ειναι να βαλεις ζελατινα βαλε την μεγαλη(τροπος του λεγειν) οι αλλες καλυπτουν τα οργανα μονο...
Giorgos19
08/01/2007, 12:00
Δεν ξερω ρε παιδια...Εμενα ΔΕΝ με ενοχλει ο αερας.
Ειναι της ηλικιας?(νο offence mats:p )
Ειναι της αδρεναλινης της στιγμης????
Δεν ξερω...
Μεχρι 220 το εχω παει στην Αττικη οδο.
Βεβαια το σαγονι μου ακουμπουσε στο ντεποζιτο.....
Το Shoei καθοταν μια χαρα στο κεφαλι μου ρε μπας και αυτα τα Αrai ειναι για τα μπαζα??
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βεβαια σε εκεινη τη φαση χρειαστηκε να σηκωθω και να φρεναρω για να μπω αεροδρομιο
(ναι ρε απογειωθηκα!!!!!!!) και το κεφαλι μου πηγαινε περα δωθε λες και ηταν σεικερ!
:rotflmao: :rotflmao:
mats8282
08/01/2007, 12:11
Το κρανος που εχω ειναι για SS μηχανακια και σχεδιασμενο για να μην υπαρχουν στροβιλισμοι...Εδω το Shoei που εχω (Raid I) ηταν πιο ησυχο και δεν με πιεζε πολυ στα πολλα αλλα σε σχεση με το αλλο υστερει σε εφαρμογη και σταθεροτητα.Το κακο ειναι οτι φοραω γυαλια και δεν μπορω να σκυψω τερμα για πολλη ωρα καθως δεν βλεπω πολυ καλα και ψιλοφοβαμαι...Με το που σηκωσω λιγο το κεφαλι με το Arai αρχιζει η γυμναστικη :rotflmao:
Ασε που το υψος και τα κιλα μου ειναι λιγο προβλημα :rotflmao: :rotflmao:
Ο αέρας συνηθίζεται σιγά σιγά. Και εγώ στην αρχή με 120km/h δεν το πάλευα για πολύ ώρα. Πλέον μέχρι και τα 150-160km/h είμαι ψηλό άνετα, αλλά από εκεί και πάνω χρειάζεται να σκύψεις και να γίνεις ένα με το ντεπόζιτο. Σίγουρα για μεγάλα ταξίδια είναι απαραίτητο μια ζελατίνα, και σίγουρα όσο πιο μεγάλη γίνεται. Το κακό όμως με την ζελατίνα είναι ότι ασχημαίνει την μηχανή, για αυτό όταν αποφασίσω να βάλω ζελατίνα θα κοιτάξω να πάρω κάποια που να μπαινοβγαίνει εύκολα, για χρήση μόνο σε ταξίδια.
mats8282
08/01/2007, 13:21
Η καλυτερη ταχυτητα για ταξιδι με το GSR ειναι τα 145χλμ.Το εχω ξαναπει μεν αλλα το επαναλαμβανω.Ουτε πιεση απο τον αερα,ουτε μεγαλη καταναλωση αφου η 6η ειναι στις 8000 στροφες.Παντως το μηχανακι ειναι πολυ κοντο ρε παιδια....226 ειδα στην ευθεια στις 13000 στροφες και δεν μπορουσε να δωσει αλλο αφου τα αλογα τα ειχε δωσει.Ανοιξα να φτασω ενα hornet δικαβαλο και πηγαιναμε τα ιδια Εθνικη αφου το δικο μ δεν εδινε αλλο για κανενα λογο.Μηπως να το μακραινα λιγο?Απο την αλλη ποιος χρειαζεται παραπανω χλμ χωρις ζελατινα και τετοια καταναλωση.....
Παιδιά το κράνος μου είναι shoei Χ-κάτι 1000....
μια κατηγορία όπως μου είπαν κάτω από την καλύτερη...
Εμπαζε αρκετό αέρα από το σαγόνι.... κάποιος όμως μου είπε ότι παίρνει κάτι πρόσθετο στο σαγόνι για να μη βάζει αέρα.. Θα το ψάξω... Μήπως ξέρετε τίποτα για αυτό?
Το να κολήσω στο τεπόζιτο... δεν πολυπαίζει... Το δοκίμασα αλλά δεν είχα μεγάλη ελευθερία στην κίνηση και η Εθνική είχε πολύ κίνηση για να μην είσαι ευέλικτος...
Ισως πρέπει να δοκιμάσω μερικές φορές ακόμα να το πάω γυμνό... να δω αν συνηθίζεται.. και μετά να δω για ζελατίνα.. Ούτως ή άλλωστε... δεν νομίζω να σκαντζάρω ποτέ τα 160... (αν και.. μη λέω μεγάλες κουβέντες.... ποτέ δεν ξέρεις..!!)
mats8282
08/01/2007, 13:30
Μηπως καθεσαι κλαρινο στην σελα?τραβηξε το σωμα σου οσο πιο πισω μπορεις στην σελα και θα σκυψεις θες δεν θες.Το τελειως ξαπλα ειναι πανω απο τα 190 για εμενα τουλαχιστον...Ρε yfantra μπας και εισαι 2 μετρα? :eyepop:
Χαχαχαχαχα....
Όχι..... δεν είμαι δίμετρος τσολιάς.... Ούτε κλαρίνο κάθομαι ρε συ....:)
170 φεύγα είμαι.... νορμάλ νούμερο για τούτο το μοτόρι..
Φυσικά και σκύβω... αλλά ο αήρ... αήρ...!! ίσως να φταίνε τα ανύπαρκτα... μούσκουλα στα μπράτσα μου που τον καταλαβαίνω περισσότερο... ή τα καλοκαίρια που περισσεύουν στην ηλικία μου...
Μήπως να αρχίσω βάρη....? Με περνάνε που με περνάνε για σερνικό πανω στη μηχανή...!!!
:mad:
mats8282
08/01/2007, 14:18
Δεν πρεπει να σφιγγεις το τιμονι...Βρες μια θεση ισσοροπιας πανω στην μηχανη που να μην σε ενοχλει ο αερας πολυ και να ειναι οσο το δυνατον μικροτερη η πιεση στο κρανος..Αμα μπορεσα εγω να την βρω στο υψος και την μετωπικη επιφανεια μου(1.85+, 95 κιλα) μπορεις και εσυ :lol: :wave2:
ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
ΒΛΕΠΩ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ :wave2: :wave2:
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΣΚ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!! ΓΑΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ!!!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ GERODIM!!!!!
ΠΕΡΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΒΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΡΩΜΕΝΟΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΟΤΟΡΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΚΟ!!
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΟΛΤΑ???:a25: :a25: :a30: :a30: :a30: ??????? ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ???
Ειναι κανεις εδω???
Τι εγινε ρε gayδες σημερα που ηρθα εγω εσεις την πουλεψατε??:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Δεν ξερω ρε παιδια...Εμενα ΔΕΝ με ενοχλει ο αερας.
+1
Ειναι της ηλικιας?(νο offence mats:p )
+2
Ειναι της αδρεναλινης της στιγμης????
+3
Μεχρι 220 το εχω παει στην Αττικη οδο.
έχεις ακόμα....
Βεβαια το σαγονι μου ακουμπουσε στο ντεποζιτο.....
άλλαξε σαγόνι.
Το Shoei καθοταν μια χαρα στο κεφαλι μου ρε μπας και αυτα τα Αrai ειναι για τα μπαζα??
Λίγα λόγια για τα arai φίλε έτσι;;; :lol:
Βεβαια σε εκεινη τη φαση χρειαστηκε να σηκωθω και να φρεναρω για να μπω αεροδρομιο
(ναι ρε απογειωθηκα!!!!!!!) και το κεφαλι μου πηγαινε περα δωθε λες και ηταν σεικερ!
Αν είστε με πολλά χιλιόμετρα δεν είναι ότι καλύτερο για τον αυχένα να σηκώνεστε απότομα...
Είναι γ@μώ τα γυμνά αλλά μην πάθουμε και κάνα αυχενικό ε;
Βάζουμε ζελατίνα στη μηχανή? και αν ναι.... μικρή, μεσαία ή μεγάλη? (μου είπαν ότι βγαίνει σε 3 μεγέθη για την GSR...)
βγαίνει σε 3 μήκη. εγώ έχω τη μεγάλη και δε την φοράω...
Πάνω από τα 120 Km/hr νόμιζα ότι ο αέρας θα με πετάξει από τη μηχανή.. έκανα προσπάθεια για να κρατηθώ πάνω της... και είχα την αίσθηση ότι έτσι και χρειαζόταν να κάνω κάποια μικροαλλαγή πορείας δεν θα τα κατάφερνα..
Για την περίπτωσή σου υπάρχει λύση. Θα πάρεις τη μηχανή ένα βράδυ που να μην έχει κίνηση.
Θα πάς για 30 δευτερόλεπτα με 180.
Μετά για 15" με 200+
Μετά θα κόψεις λίγο και θα πάς για ένα λεπτό με 160
Αφού ολοκληρώσεις (για πιό θεαματικά αποτελέσματα επαναλάβατε)
πέφτεις στα 120 και βλέπεις τι ξεκούραστα που σου φαίνονται.
Επίσης σοβαρά μιλώντας τώρα σκέψου κανένα C.S.S. στον ορίζοντα.
Κάποιοι μου είπαν ότι θα.... συνηθίσω αυτή την αίσθηση και δεν θα έχω εν καιρώ πρόβλημα.
Τι λέτε?
Θα δείς...
Δεν έχω σκοπό να.... τελικιάσω τη μηχανή... αλλά τα 140 που πήγα.. μου φάνηκαν λίγα...
(για τις ευθείες της Εθνικής... για να μην παρεξηγούμαστε..!!)
[/QUOTE]
Λίγα ήτανε να σαι σίγουρη...
:p
Αρχικά δημιουργήθηκε από ARKAN
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ GERODIM!!!!!
Ρε αει στο.... :rotflmao:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΟΤΟΡΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΚΟ!!
Καλά πως και δεν το χω πετύχει πουθενά; που το είδες ορε;
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΒΟΛΤΑ???:a25: :a25: :a30: :a30: :a30: ??????? ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ???
Μέσα, αυτή τη φορά όμως θα δώσω το τηλέφωνό μου και θα είμαι stand by για να με πάρετε να έρθω....
Giorgos19
09/01/2007, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
άλλαξε σαγόνι.
Πηγα στην αντιπροσωπεια αλλα μου ειπαν οτι πλεον δεν βγαινει κατι καινουργιο που να ταιριαζει με το κρανιο μου.Ρε μπας και να το ψαξω για μεταχειρο????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παιδες,για Τεταρτη μεσα.
Προτεινω να παμε μια Βαρκιζα να αραξουμε και να πιουμε και ενα καφεδακι.
Συναντηση κατα τις 17:30 στην πλατεια Παναγουλειων και την κανουμε.
Αν καποιον παλι δεν τον βολευει εκει μπορουμε να συναντηθουμε καποιοι στο παραπανω μερος και οι υπολοιποι βρισκομαστε στο γνωστο περιπτερο με την κουταλα. (aka λιγο μετα την συμβολη Ποσειδωνος με Βουλιαγμενης στα δεξια)
Κινητο με πμ.
Ελπιζω να τα πουμε απο κοντα..
:wave2:
mats8282
09/01/2007, 11:39
5:30 8α εχει αρχισει να νυχτωνει ρε παιδια...Μηπως να το καναμε λιιγο νωριτερα?Κατα τις 4:30 ας πουμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
5:30 8α εχει αρχισει να νυχτωνει ρε παιδια...Μηπως να το καναμε λιιγο νωριτερα?Κατα τις 4:30 ας πουμε...
Υπάρχει και κόσμος που δουλεύει τεμπελχανείαααααααααααααα :rotflmao:
Den exoun ta buzuki fota????
Ταξιδευτής
09/01/2007, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Η καλυτερη ταχυτητα για ταξιδι με το GSR ειναι τα 145χλμ.Το εχω ξαναπει μεν αλλα το επαναλαμβανω.Ουτε πιεση απο τον αερα,ουτε μεγαλη καταναλωση αφου η 6η ειναι στις 8000 στροφες.Παντως το μηχανακι ειναι πολυ κοντο ρε παιδια....226 ειδα στην ευθεια στις 13000 στροφες και δεν μπορουσε να δωσει αλλο αφου τα αλογα τα ειχε δωσει.Ανοιξα να φτασω ενα hornet δικαβαλο και πηγαιναμε τα ιδια Εθνικη αφου το δικο μ δεν εδινε αλλο για κανενα λογο.Μηπως να το μακραινα λιγο?Απο την αλλη ποιος χρειαζεται παραπανω χλμ χωρις ζελατινα και τετοια καταναλωση.....
Παιδια, ως εταιρος συναδελφος γυμνου σας καταλαβαινω σχετικα με το θεμα αερα.
Ηθελα ομως να πω 2-3 σκεψεις:
- Εχω πολλες φορες παρατηρησει οτι αλλες φορες παω με 170 πχ κ σχετικα ορθιος κ δεν εχω ΚΑΜΙΑ ενοχληση, ενω αλλες φορες με 130 και παλευω με το τερας!
Αυτο τελικα οπως καταλαβα ειναι γιατι παιζει πολυ μεγαλο ρολο ο αερας και απο που φυσαει. Αν φυσαει απο πισω σας πχ τοτε θα δειτε ποσο ωραια θα πηγαινετε με πολλα χλμ στο κοντερ. Αντιθετως σε ανεμο καταμετωπο η πλαγιομετωπικο χαλια....
Εκει ειναι σαν να πηγαινετε με πολυ παραπανω απο τα χλμ του κοντερ γιατι ειναι τα χλμ σας ΣΥΝ αυτα του ανεμου...
- Οι ζελατινες κανουν ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια και ειδικα στο δικο σας (no offence!) που εχει περιεργο σχημα οργανων κλπ, ο ανεμος προκαλει πολυ ασχημους στροβιλισμους.
Εγω απο τοτε που το πηρα εχω το μινι fairing της Kawasaki και εκτος του οτι ειναι πολυ ομορφο οπτικα, κανει και τρομερη δουλεια στην εθνικη.
(Βεβαια το fairing της μηχανης εχει απο την μανα του 2 εισαγωγες αερα που ειναι ετσι σχεδιασμενες ωστε να ομαλοποιουν τη ροη του αερα που τρωει ο αναβατης... Δεν το περιμενα αλλα κανουν αρκετη διαφορα...)
Γνωμη μου; Ψαξτε και βρειτε ενα ΕΠΩΝΥΜΟ μινι-fairing και δοκιμαστε το. Αν μπορειτε ψαξτε να βρειτε καποιο που να εχει "αεροτομες" επανω του. Αυτες κανουν την ιδια δουλεια που περιεγραψα πριν, να ομαλοποιουν τον αερα...
[spam mode on] :D
ΥΓ. Mats, τις προαλλες εγω ειδα 248 με 6 στις 11000 και ανεβαζε αλλες 2,000 στροφες για κοφτη! :a08: (Εκοψα ομως γιατι ειμαι κοτουλα.... :blush: :lol: )
[/spam mode off]
mats8282
09/01/2007, 13:22
Υπάρχει και κόσμος που δουλεύει τεμπελχανείαααααααααααααα :rotflmao:
Καλααααααααα ντεεεεεεεεεεεεεε μη βαρας :a26: :a4:
μια προταση εκανα :D
Εγω τελειωνω στις 4 και ελεγα να μην παω γραφειο το απογευμα εκτος αν προκυψει κατι...
mats8282
09/01/2007, 13:41
[spam mode on] :D
ΥΓ. Mats, τις προαλλες εγω ειδα 248 με 6 στις 11000 και ανεβαζε αλλες 2,000 στροφες για κοφτη! :a08: (Εκοψα ομως γιατι ειμαι κοτουλα.... :blush: :lol: )
[/spam mode off] [/B][/QUOTE]
Εγω εχω δει 236 σε ψιλοκατηφορα σχεδον κοκκινα...Ο κοφτης δεν εχει να λεει αφου μετα την κορυφωση του οργασ.....εεεεεεεεεε........της ιπποδυναμης η καμπυλη περνει την κατιουσα :(
Πχ το Μπουζουκακι μας βγαζει 98@12000στρ(ετσι μας ειπαν :p ) και εχει κοκκινα στις 14000....μετα τις 13 δεν εχει να δωσει πολλα....
Μην ξεχνας πως βγαζεις μερικους ιππους παραπανω και εχεις πιο μακρια κλιμακωση.Επισης ρολο παιζει και η αεροδυναμικη αντισταση του αναβατη.Αλλο εγω αλλο ο φιλος μου ο Μακης του 1.70 κ 60 κατι κιλα :rotflmao: :rotflmao:
Αρε κουφαλες εεε sorry τυχεροι κανονιζετε και βολτουλες ε?
Αντε να το παρω και 'γω γιατι εχω παθει ζημια. Στον υπνο μου το βλεπω τωρα και μετα ξυπναω και οδηγω παλι το εταιρικο SAXO και θα παρω καμια μερα τα βουνα.
Προχτες εδωσα (μετα απο 10 χρονια) εξετασεις για να παρω αδεια για κατηγορια Α. Και ρωταω..
Ειναι η δεν ειναι γελοιες οι εξετασεις τελικα. 10 ερωτησεις λαλακιες και εισαι ετοιμος να καβαλησεις?
βγαίνει σε 3 μήκη. εγώ έχω τη μεγάλη και δε την φοράω...
[/i]
Auto einai to trito mikos fantazomai... :-)
74091
Giorgos19
09/01/2007, 18:48
Ρε σειςςςςςςςςςςςςς τι θα γινει τελικα?
Ειστε μεσα?5:30?
Κοριτσια τελικα εκλεισε για 5:30??
Που θα κανονισουμε???
Οχι παντως στην πλατεια Παναγουλη που λεει ο φιλος μου ο Γιωργος γιατι δεν την ξερουν ολοι!!
Και φυσικα θα εχει και mail με κουνητο για να αποφυγουμε φαινομενα GERODIM:rotflmao: !!!
Παιδιά λυπάμαι, δεν θα μπορέσω να έρθω... Από Παρασκευή και Σ/Κ...
Να περάσετε όμορφα....
mats8282
10/01/2007, 09:25
Ουτε εγω εχω δουλεια στο γραφειο :(
Giorgos19
10/01/2007, 10:53
Παιδες,εγω ουτως η αλλως θα βγω μια βολτα.
17:30 θα περιμενω στις 'περουκες' (απεναντι απο το σημα της Ολυμπιακης στη Βουλιαγμενης,ρευμα προς Γλυφαδα).
Θα αραξω κανενα τεταρτο να κανω και ενα τσιγαρο.
Οσοι πιστοι προσελθετε,θα σας περιμενω εκει. :)
Gamw tin trella mou pou eiste oloi re kai kathomaμ kai perimenw?
Μέχρι και εχθές με 39 πυρετό γ...ώ την τρέλλα μου.
Sorry.
εγω μολις σχολασα!κατα πασαπιθανοτητα θα ειμαι εκει κατα τις 5:30:wave2:
mats8282
11/01/2007, 09:27
Καλημερα παιδες :sun:
Πως πηγε η βολτα?
Giorgos19
11/01/2007, 11:19
Kαι την βολτα μας πηγαμε και καφεδακι ηπιαμε και αλλα μηχανακια πατησαμε....:D
Μόλις μέτρησα την πρώτη μου πτώση με το gsr....
mats8282
11/01/2007, 15:56
Μόλις μέτρησα την πρώτη μου πτώση με το gsr....
Επιδημια ειναι παιδια...Μας κανανε Voodoo οι Ζετακηδες.....Τι εγινε ρε φιλαρακι?
Λίγο λάδι/νερό/γλίτσα/λοιπές-μπούρδες στο δρόμο,
λίγο η 2α με το γκάζι αρκετά ανοιχτό....
και πριγκηπικά έφυγε όλος ο κώλος της μηχανής....
Εγώ πήγα μια βόλτα μέχρι το τζάνειο προοληπτικά όπου μου φορέσανε ένα
κολλάρο λόγο στραμπουλήγματος στον αυχένα. κατα τα αλλά μετράμε απώλειες:
1 ζευγάρι επιγονατίδες.
1 (υπο συζήτηση) κράνος Arai Corsair
1 ζελατίνα του κράνους
μπουφάν παπούτσια και γάντια γλίτωσαν ελαφρά
Όσον αφορά τη μηχανή:
Δεξί φλας (μπροστινό - ελπίζω να αλλάζει μόνο το φλας και όχι όλο το μέταλλο)
Τιμόνι
Δεξί προστατευτικό ψυγείου (ξέρετε αυτά τα έξτρα τα πανάκριβα :eek: )
Θέλει λίγο ισιωματάκι ο λεβιές του ποδόφρενου.
Ένα καπάκι στον κινητήρα πάνω που γέμισε γδαρσίματα
Σα να μην έφταναν αυτά φτάνοντας στο γραφέιο ακόμα σε κατάσταση μέτρια....
Δε βάζω στάντ και πέφτει και απο αριστερά. :bawl:
Αριστερή μανέτα (ευτυχώς είναι η φτηνή αυτή)
Λεβιες ταχυτήτων...
Αρκετά για μία μέρα... Τη δευτέρα έχω ραντεβού στο Ν.Κόσμο για τις επισκευές άντε να δούμε τι άλλο θα ανακαλύψουμε...
και πριγκηπικά έφυγε όλος ο κώλος της μηχανής.... περαστικα σου αδερφε :sad:
Με το παραπανω εννοεις εσπασε το υποπλαισιο?
gerodim.... λυπάμαι για την πτώση....
Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω αλλά... το ποδόφρενο δεν ισιώνει...
Το δικό μου από στατική πτώση της μηχανής... (μου έγειρε σε στάση και... τα στιβαρά μου μπράτσα αδυνατούν να την συγκρατήσουν... κι έτσι την άφησα να πέσει)... μπήκε πιο μέσα..
Το πήγα συνεργείο και μου είπαν ότι επειδή είναι αλουμίνιο.... δεν ισιώνει... θα σπάσει στην προσπάθεια... Αντικατάσταση...!!
Ακόμα με στραβωμένο κυκλοφορώ... απλά συνήθισε το ποδι να πηγαίνει πιο μέσα.. :)
Περαστικά στον.... αυχένα...!!
:eek: Perastika gerodim elpizo na vgei ftina to koustoumi kai panta orthios apo edo kai pera. Ta manitaria kanoun doulia telika re paidia? Ego ebala ekeina ta xontra tis suzuki apo tin antiprosopia.
Giorgos19
11/01/2007, 23:20
Oχι ρε γμτ!!!!!!!!Και αλλος ρε παιδια?
Τελικα μας ματιαξανε...
ΠΕραστικα GErodim.ΤΑ σιδερα φτιαχνονται.Κουραγιο!
Giorgos19
11/01/2007, 23:24
Πριν απο κανενα διωρο εκανα μια βολτιτσα μεχτι τον Λαιμο στην Βουλιαγμενη.ακολουθουν μερικες φωτο.
Αυτη εδω δεν ειναι σημερινη,ειναι πμ (προ μποτας...):lol: :lol: :lol:
74314
Giorgos19
11/01/2007, 23:26
Παμε στις σημερινες.
01.Να το μωρο!
74315
Giorgos19
11/01/2007, 23:27
02.
Weapons checked cleared for take off!:lol:
74316
Giorgos19
11/01/2007, 23:29
03 να το και το ταψακι μας....Σαν αεροφρενο ειναι...:a018: :a018: :a018:
74318
Giorgos19
11/01/2007, 23:29
04 πολυ την γουσταρω αυτη την φωτο :D
Giorgos19
11/01/2007, 23:30
sorry
74319
Giorgos19
11/01/2007, 23:31
05 ειμαι πολυ κεφαλας τελικα.Τεραστιο φαινεται το κρανος!:smilea:
74320
Giorgos19
11/01/2007, 23:33
Αυτια! Για να δουμε φωτο και απο το δικο σας GSR!:D
τωρα θα ερθει ενας αθλιος να σπαμαρει αλλα μην του δωσετε σημασια! :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από a$wto$
περαστικα σου αδερφε :sad:
Με το παραπανω εννοεις εσπασε το υποπλαισιο?
όχι. λογικά ότι γλύστρησε εννοεί.
περαστικά gerodim. εσύ όλα καλα;;;
:confused: :confused: :confused:
έλα αιδίεες!!!!
:a13: :a13: :a13:
κάαααααλο είναι μωρέ. το μαύρο όμως έχει +10 άλογα!:winka:
Giorgos19
11/01/2007, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
αιδίεες
:confused: :confused: :confused:
αιδιες....Που το εχεις το μυαλο σου???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασπρα,κοκκινα κιτρινα,μπλε...που λεει και ενα τραγουδι...
Το δικο μου ειναι γκρι και καραγουσταρω!:p
Aggelos_SV
11/01/2007, 23:45
Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω αλλά... το ποδόφρενο δεν ισιώνει...
Το πήγα συνεργείο και μου είπαν ότι επειδή είναι αλουμίνιο.... δεν ισιώνει... θα σπάσει στην προσπάθεια... Αντικατάσταση...!!
Μαλακιες λενε...να τα κονομισουν θελουν.Ισιωνει και παραισιωνει.Αρκει να εχεις μέγγενη και βαρια.Ακομα και οι σπασμενοι λεβιεδες μπορουν να φτιαχτουν.Οποιος εχει απορια ας με ρωτησει:wave2:
Α....και με γεια τα GSRια σας..τωρα το ειδα το Thread:blush: .
Kαλα ειναι τα GSRια ,πολυ καλα μηχανακια απλα με ψιλοχαλαει το design:wave2:
Όταν λέω ότι έφυγε ο κώλος εννοω ότι γλίστρησα.
Θα πάω από δευτέρα να δώ το κουστούμι που θα μου βγεί. Κατα
τα άλλα εγώ είμαι αρκετά καλά. Χτές είχα λίγους πονοκεφάλους και ζαλάδα
και το βραδάκι έκανα λίγο πυρετό αλλά σήμερα είμαι πολύ καλύτερα...
Zbandit750
12/01/2007, 12:21
Περαστικα φιλε!
Πολλά περαστικά, εσύ να σαι καλά και πάντα όρθιος.
Ελα ρε φιλε περαστικα και υπομονη!!!
Τα μεταλλα παντα φτιαχνουν με λιγο η αρκετο κοστος!!! Στα φριδια σου μη μασας!!!
Ολα καλα και απο εδω και περα προσοχηκαι παντα ορθιος!!!! :wave2:
Καλα ρε Γιωργο μονος σου πας βολτες????
Βγαλε κανενα ποστακι μπας και πιουμε και κανενα αλλο καφε!!!! :beer: ή καμια μπυρωινη??
mats8282
15/01/2007, 09:55
Πως περασαμε αυτο το ΣΚ παιδες?Δεν μπορεσα χθες να κρατηθω και εκανα μια βολτα Μαρουσι-Βουλιαγμενη-Βαρη-Πεντελη-Μαρουσι....Ειχε φοβερη μερα :sun:
Αντε καλημερα και καλη βδομαδα :beer:
καλή εβδομάδα.
Και εγώ μόνος την ίδια βόλτα έκανα Κυριακή πρωί.
Τι εγινε ρε παιδια τοσο πολυ δουλεια επεσε??:confused:
Να κανω μια ερωτηξη?? Ειναι φυσιολογικο που δεν μου αναβει ο προβολεας?? Τι να πω καηκε τοσο νωρις το μ@μημενο, μολις 7 μηνες μηχανακι??
Μηπως εχει κανεις αλλος κατι τετοιο ή παλι σε μενα εκατσε το λαχειο??:wave2: :wave2:
Giorgos19
16/01/2007, 19:38
Ελα ρε φιλε περαστικα και υπομονη!!!
Τα μεταλλα παντα φτιαχνουν με λιγο η αρκετο κοστος!!! Στα φριδια σου μη μασας!!!
Ολα καλα και απο εδω και περα προσοχηκαι παντα ορθιος!!!! :wave2:
Καλα ρε Γιωργο μονος σου πας βολτες????
Βγαλε κανενα ποστακι μπας και πιουμε και κανενα αλλο καφε!!!! :beer: ή καμια μπυρωινη??
Γυρνουσα απο δουλεια και την εκανα απευθειας!
Οσο για για την προηγουμενη Κυριακη,επηζα στη δουλεια!
Για τον προβολεα...δεν εχω αντιμετωπισει κατι τετοιο...
Μπορει να ηταν ελαττωματικη η λαμπα σου.:sad:
mats8282
16/01/2007, 19:46
Ναι ειναι απολυτα φυσιολογικο
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Καλημέρα.
Ρε παίδες με την αλυσίδα τι κάνετε?
Την πλένετε με κυροζίνη όπως λέει το manual πριν τις βάλετε λιπαντικό?
Και τι λιπαντικό?
Τι εγινε ρε παιδια τοσο πολυ δουλεια επεσε??
Να κανω μια ερωτηξη?? Ειναι φυσιολογικο που δεν μου αναβει ο προβολεας?? Τι να πω καηκε τοσο νωρις το μ@μημενο, μολις 7 μηνες μηχανακι??
Μηπως εχει κανεις αλλος κατι τετοιο ή παλι σε μενα εκατσε το λαχειο??
ARKAN epatha akribos to idio kai ta epaixa! Then kaike h lampa alla bgike to prizaki apo ton probolea meta apo statiki strofi tou timoniou terma dexia. Tentothike kai bgike. To xanaebala kai pali bgike. Telika topothetisa kalitera to kalodio apo ton laimo sto probolaki gia na exei ligo laska parapano kai mexri tora ola ok!!!
Exo manitaria tis suzuki epano stin koykla mou. Kserei kanenas an telika kanoun douleia, se sozoun apo tzampa exoda se kanena pesimo h mipos tzampa mou xalane tin mostra?
Αρχικά δημιουργήθηκε από GSRsifu
Τι εγινε ρε παιδια τοσο πολυ δουλεια επεσε??
Μηπως εχει κανεις αλλος κατι τετοιο ή παλι σε μενα εκατσε το λαχειο??
ARKAN epatha akribos to idio kai ta epaixa! Then kaike h lampa alla bgike to prizaki apo ton probolea meta apo statiki strofi tou timoniou terma dexia. Tentothike kai bgike. To xanaebala kai pali bgike. Telika topothetisa kalitera to kalodio apo ton laimo sto probolaki gia na exei ligo laska parapano kai mexri tora ola ok!!!
Exo manitaria tis suzuki epano stin koykla mou. Kserei kanenas an telika kanoun douleia, se sozoun apo tzampa exoda se kanena pesimo h mipos tzampa mou xalane tin mostra?
File exw akribws ta idia manitaria kai ebgalan ta lefta tous thn 1h bdomada se statiko pesimo.
mats8282
17/01/2007, 18:02
Θα τα βαλω για αντικατασταση αυτων που ειχα(τα οποια γλυτωσανε μεγαλυτερη ζημια)....Ελπιζω να μην χρειαστει να σου πω αμα κανουνε δουλεια της Suzuki,μου φτανει η δουλεια που κανανε τα αλλα......
:lol: :rotflmao: :lol:
74807
i zelatina pos sas fenete kali?
Εσύ θα μας πεις :) κάνει δουλεία? (μάρκα, τιμή κλπ)
Πόσο εύκολα μπαίνει / βγαίνει ?
Ολες ειναι κουκλες !!!!!!!!!!!!
Giorgos19
18/01/2007, 08:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΥΓΚΡΗ
:a013:
Οι arrow ειναι αυτες ε?Για πες μας εντυπωσεις!
Εχεις δει μεγαλη διαφορα-βελτιωση?Ποσο πηγε το μαλλι?
Τι φιλτρο αερα εχεις βαλει?
Πολλες ερωτησεις ε?Σε πειραζει?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βtw ειναι η πρωτη φορα που γραφεις εδω?(ουπς κι αλλη ερωτηση!:lol: :lol: )
Αν ναι καλως ηρθες!!!:beer: :beer: .
re pedia mallon den vlepoume kala kai peftoume....
lete na valoume tpt xenon???
gia voithiste ligo gia o kathenas mou leei ta dika tou pou rotao...
kala.... vgainei h motora apo sinergio tin alli paraskeui kai tha einai
ΤΟΥΜΠΑΝΟ
Giorgos19
19/01/2007, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostiZ
re pedia mallon den vlepoume kala kai peftoume....
lete na valoume tpt xenon???
gia voithiste ligo gia o kathenas mou leei ta dika tou pou rotao...
kala.... vgainei h motora apo sinergio tin alli paraskeui kai tha einai
ΤΟΥΜΠΑΝΟ
Toυ φορεσες το pc που ειχες πει?
Για τα xenon,αν θυμαμαι καλα παιζει μια τιμη γυρω στα 250 ευρα.
Τα εχω δει απο κοντα σε GSR και μαμανε.
Βαλε καμια φωτο μολις παραλαβεις το μωρο,γραψε και καμια εντυπωση απο την μετατροπη!
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tomd
Εσύ θα μας πεις :) κάνει δουλεία? (μάρκα, τιμή κλπ)
Πόσο εύκολα μπαίνει / βγαίνει ? doylia den kani parapoli ala kati kani timi 105 EURO mpenobgeni se 10 lepta ala den to sinisto giati einai poli omorfi
Αν ναι καλως ηρθες!!!:beer: :beer: . kalos sas brika pedes parakoloytho poli kairo to foroym ala tora ksekino tora na grafo oso gia tis arrow poli kalos ixos i moto apeleftherothike kai den exo bali akoma filtro apo deytera filtro kai programa timi ola mazi 1250 EUPO APO KATALITI KAI PISO FILTRO TO SIZITAME AKOMA
Αν ναι καλως ηρθες!!!:beer: :beer: .
75016
Παιδια καλησπερα ολα καλα???
Αναφορικα με τη ζελατινα του Γιαννη ειναι αρκετα ομορφη αλλα λιγο κοντη!!
Πριν καμια βδομαδα ειδα στο λουτρακι ενα GSR με ζελατινα της σουζουκη λιγο πιο μακρια και αρκετα καλη ως προς την εμφανιση!!
Αν ειναι σχετικα καλη η τιμη λεω να την βαλω!!
Giorgos19
23/01/2007, 20:08
Kαλησπερα παιδες!
Το λοιπον,την Παρασκευη ειναι η κοπη της πιτας του φορουμ μας.
Εχουμε πει με καποια παιδια να συναντηθουμε κατα τις 20:30 στο Moto Market στην Συγγρου.
ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ GSR!!!!! :D
Θα παρω τηλ οσους εχω το τηλεφωνο τους (απο εμας)
Ελπιζω να βρεθουμε επιτελους ολοι μαζι!
ΥΓ:Ωραιες οι arrow αλλα για εμενα οι εξατμες προς στιγμην θα περιμενουν προς χαρην ενος Clover RC100:D
Giorgos19
23/01/2007, 20:10
Για περισοτερες πληροφοριες οσων αφορα την πιτα δειτε εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=34283)
ystefanidis
28/01/2007, 12:22
καλημέρα σε όλους ....
ήταν τέλη Μαϊου όταν πήγα με έναν καλό μου φίλο και πείραμε καβαλα το μικρό και πανέμορφο θηρίο που λέγετε GSR600 φυσικά μαύρο ματ...
και όταν μιλάμε για την πρώτη σοβαρή μηχανή που ήταν στη κατοχή μου τότε μιλάμε για συγκίνηση....
απο έκείνη την μέρα κ μετά όλα άλλαξαν και πάντα προς το καλό, τα χλμ περνούσαν ευχάριστα κ συνήθως πάντα με την παρέα φίλων...
το λοιπόν έπειτα απο 8μήνες πιστής σχέσης και αλληλοσεβασμού πείρα την απόφαση ότι ήρ8ε η ώρα να πάω κάπου αλλού διαφορετικά...
αφού για πολλά βράδια βασάνιζα το νούμου μεταξή του GSX-R 1000K6 kai HONDA 1000RR κατέληξα στο ολόμαυρο και αιχμιρό HONDA 1000RR, λόγοι πολύ που ελπίζω να τα πούμε απο κοντά γιατί 8α με βαρε8ήτε αν συνεχίσω να γράφω....
Απο χ8έσ λοιπόν είμαι κάτοχος ενός 1000RR μα θα παραμείνω οπαδός της SUZUKI κ πάνω απο όλα σεβασμός στο GSR το θηρίο των πόλεων....
σύντομα 8α βάλω photos...
να είστε κ να είμαστε όλοι καλά να βολτάρουμε κ να αγαπάμε...
Giorgos19
29/01/2007, 14:44
Kαλοταξιδο!
:beer: :beer: :beer:
Καλοταξιδο φιλε και να προσεχεις με τον πυραυλο!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Οποτε θες φερε το εργαλειο να τα στησουμε:confused: :confused: :confused: :a8: :a09:
Λες να σε πατησω???
Ωπ! τι βλέπουν τα ματάκια μου;;;; Αυτά είναι ένας λογικεύτηκε κ πήρε Honda!! άντε παίδες έχει για όλους. πάρτε σειρά!!:lol:
Καλοτάξιδο κ αγραντζούνιστο!!:beer:
Giorgos19
05/02/2007, 02:14
:sad:
Παμε για την δευτερη σελιδα παληκαρια???:sad: :sad:
mats8282
07/02/2007, 19:22
:a13: :a13:
/savethethread mode Off
:rotflmao:
nassosxlvbros
07/02/2007, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
καλημέρα σε όλους ....
ήταν τέλη Μαϊου όταν πήγα με έναν καλό μου φίλο και πείραμε καβαλα το μικρό και πανέμορφο θηρίο που λέγετε GSR600 φυσικά μαύρο ματ...
και όταν μιλάμε για την πρώτη σοβαρή μηχανή που ήταν στη κατοχή μου τότε μιλάμε για συγκίνηση....
απο έκείνη την μέρα κ μετά όλα άλλαξαν και πάντα προς το καλό, τα χλμ περνούσαν ευχάριστα κ συνήθως πάντα με την παρέα φίλων...
το λοιπόν έπειτα απο 8μήνες πιστής σχέσης και αλληλοσεβασμού πείρα την απόφαση ότι ήρ8ε η ώρα να πάω κάπου αλλού διαφορετικά...
αφού για πολλά βράδια βασάνιζα το νούμου μεταξή του GSX-R 1000K6 kai HONDA 1000RR κατέληξα στο ολόμαυρο και αιχμιρό HONDA 1000RR, λόγοι πολύ που ελπίζω να τα πούμε απο κοντά γιατί 8α με βαρε8ήτε αν συνεχίσω να γράφω....
Απο χ8έσ λοιπόν είμαι κάτοχος ενός 1000RR μα θα παραμείνω οπαδός της SUZUKI κ πάνω απο όλα σεβασμός στο GSR το θηρίο των πόλεων....
σύντομα 8α βάλω photos...
να είστε κ να είμαστε όλοι καλά να βολτάρουμε κ να αγαπάμε...
καλοταξιδος και παντα ορθιος...
ερωτηση:
ποσα χρονια καβαλας; (νομιμα και παρανομα ε; )
και σε ρωτω γιατι απορω:
πως μεσα σε 8 μηνες "βαρεθηκες" τα 100 παρακατι αλογα του GSR και ανεβηκες σε SS 1000?
ξερω γω;...δε σου φανηκε καπως;
θελω εντυπωσεις!!!
:beer:
mats8282
07/02/2007, 23:13
Ελα ρε 100 αλογα της Suzuki ειναι 150 της Honda..........
Οποτε πρακτικα ανεβηκε 25 αλογατα το παιδι :smokin:
Giorgos19
08/02/2007, 08:19
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: