Σύνδεση

View Full Version : Gsr600...!

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

jgm
08/02/2007, 10:04
:) :) :)

Γεια σας Παιδια ,

Ειμαι ενας σχετικα νεος κατοχος ενος GSR και παρακολουθω τιην συζητηση εδω και καιρο οποτε αποφασισα να γραφτω στο Forum μιας και εχουμε κοινα ενδιαφεροντα και προβληματα (ευτυχως λιγα)!!.

Ηθελα να σας ρωτησω εαν αντιμετωπιζεται το ιδιο προβλημα με εμενα οσον αφορα την ντιζα του συμπλεκτη.Διαβασα σε παλιοτερο post οτι υπηρχε προβλημα και με την επαφη που εκανε η ντιζα με το πιρουνι αλλα το δικο προβλημα ειναι η ρυθμιση του οταν το τιμονι βρισκεται τερμα αριστερα η τερμα δεξια.Υπαρχει μεγαλη διαφορα τσογου..

και κατι αλλο ,, τι λαδι βαζει η αντιπροσωπεια ?? Στο πρωτο service ο τυπος που το πηγα μου εβαλε κατι ισπανικα αλλα βλεπω αισθητη διαφορα στο σασμαν προς το χειροτερο απο αυτο που ειχε αρχικα.Τι προτεινετε ??

ystefanidis
08/02/2007, 12:13
gia se olous...
file "nassosxlvbros" an diabasis ta epomena 8a pidixis...to GSR itan i proti prosopiki mixani mou. empiria ektos apo scooter k papia sto likio den ixa...apla nomizo oti to exo mesa mou to mikrobio apo to poy8ena...
to giati allaxa to GSR? poli apla ine mixani polis...maresi na trabao boltes megales k na mporo na trexo eki pou me perni aneta xoris na me kopana o anemos k pistepseme efaga poli xilo me to GSR mesa stous 4 me 5 mines ixa ftasi stis 8.000km k oxi apo to spiti sto kafe.
i8ela kati allo mesa stous 8 mines pistepse me mesa k apo test ride k boltes me ss filon katalaba ti 8elo k pos....
an ixera ti 8elo prin apo to GSR 8a eperna ena SS 600 k epita to 1000 apla perasa apotoma se alli diastasi k pistepseme me ipodextike poli filika.
prepei na kliso kapou edo ime sti doulia me tin proti eukeria 8a epanel8o...
na iste oli kala na goustarete...

Giorgos19
08/02/2007, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από jgm
:) :) :)

Γεια σας Παιδια ,

Ειμαι ενας σχετικα νεος κατοχος ενος GSR και παρακολουθω τιην συζητηση εδω και καιρο οποτε αποφασισα να γραφτω στο Forum μιας και εχουμε κοινα ενδιαφεροντα και προβληματα (ευτυχως λιγα)!!.

Ηθελα να σας ρωτησω εαν αντιμετωπιζεται το ιδιο προβλημα με εμενα οσον αφορα την ντιζα του συμπλεκτη.Διαβασα σε παλιοτερο post οτι υπηρχε προβλημα και με την επαφη που εκανε η ντιζα με το πιρουνι αλλα το δικο προβλημα ειναι η ρυθμιση του οταν το τιμονι βρισκεται τερμα αριστερα η τερμα δεξια.Υπαρχει μεγαλη διαφορα τσογου..

και κατι αλλο ,, τι λαδι βαζει η αντιπροσωπεια ?? Στο πρωτο service ο τυπος που το πηγα μου εβαλε κατι ισπανικα αλλα βλεπω αισθητη διαφορα στο σασμαν προς το χειροτερο απο αυτο που ειχε αρχικα.Τι προτεινετε ??

Kαλως ηρθες φιΛαρακι!!!!Τσακο μια :beer: και αραξε!(μια ομως ε,γιατι οδηγαμε κιολας!:lol: )
Το ποστακι με το προβλημα στον συμπλεκτη ηταν δικο μου.Το δικο σου προβλημα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι ακριβως.Οταν το τιμονι ειναι τερμα δεξια εχει πολυ 'μποσικο' ενω οταν ειναι τερμα αριστερα τεντωνει?
Για τα λαδια,να σου πω την αληθεια μου δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη.Θα το τσεκαρω οταν γυρισω σπιτι και θα σΕ πω!
Πολλα καλα και ορθια χιλιομετρα!
:wave2:

nassosxlvbros
08/02/2007, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
gia se olous...
file "nassosxlvbros" an diabasis ta epomena 8a pidixis...to GSR itan i proti prosopiki mixani mou. empiria ektos apo scooter k papia sto likio den ixa...apla nomizo oti to exo mesa mou to mikrobio apo to poy8ena...
to giati allaxa to GSR? poli apla ine mixani polis...maresi na trabao boltes megales k na mporo na trexo eki pou me perni aneta xoris na me kopana o anemos k pistepseme efaga poli xilo me to GSR mesa stous 4 me 5 mines ixa ftasi stis 8.000km k oxi apo to spiti sto kafe.
i8ela kati allo mesa stous 8 mines pistepse me mesa k apo test ride k boltes me ss filon katalaba ti 8elo k pos....
an ixera ti 8elo prin apo to GSR 8a eperna ena SS 600 k epita to 1000 apla perasa apotoma se alli diastasi k pistepseme me ipodextike poli filika.
prepei na kliso kapou edo ime sti doulia me tin proti eukeria 8a epanel8o...
na iste oli kala na goustarete...

αυτο το "μικροβιο" απο το πουθενα προσεχε το:να το μαστιγωνεις και να μη το αφηνεις ελευθερο!εκμεταλευσου το, εκπαιδευσε το ,και ΜΗΝ το ακολουθεις ποτε!αυτο να ακολουθει εσενα!
προς θεου!μη το "θαψεις"!!!να το "πινεις"σιγα-σιγα και με τη ρεγουλα,για να μη σε "πιει" !:wave2:
οσο για το χαστουκι με τον αερα ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο....εγω το χρησιμοποιω για "φρενο"....(στο "μικροβιο") ;)

οκ να γουσταρεις και συ με υγεια πολλες και καλες βολτες!παντα προσοχη στον εαυτο σου στο μοτορι σου και στους αλλους!
παντα ορθιος αδερφε!
:beer:

jgm
09/02/2007, 08:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Kαλως ηρθες φιΛαρακι!!!!Τσακο μια :beer: και αραξε!(μια ομως ε,γιατι οδηγαμε κιολας!:lol: )
Το ποστακι με το προβλημα στον συμπλεκτη ηταν δικο μου.Το δικο σου προβλημα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι ακριβως.Οταν το τιμονι ειναι τερμα δεξια εχει πολυ 'μποσικο' ενω οταν ειναι τερμα αριστερα τεντωνει?
Για τα λαδια,να σου πω την αληθεια μου δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη.Θα το τσεκαρω οταν γυρισω σπιτι και θα σΕ πω!
Πολλα καλα και ορθια χιλιομετρα!

Να εισαι καλα φιλε , φαντασου οτι εαν ρυθμισεις τον συμπλεκτη οταν το τιμονι ειναι τερμα αριστερα και δεν αφησεις καθολου τσογο τοτε οταν στριψεις το τιμονι τερμα δεξια θα τεντωσει και θα τραβηχτει η ντιζα .

:bigcry: :bigcry: :bigcry: ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

Giorgos19
09/02/2007, 10:27
Καλημερες!
Καταρχας για τα λαδια.Απο την στιγμη που το πηγες στην αντιπροσωπια,δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου εβαλαν ισπανικα.:confused:
Αν κοιταξεις το manual της μηχανης θα δεις οτι προτεινει να χρησιμοποιουμε λαδια Suzuki Genuin 4cylinder motor oil SAE 15w-50.Ειχα ρωτησει στο εξουσιοδοτημενο που το παω για service και ειχαν πει οτι ειναι λαδια της Motul μονο που τα χρησιμοποιουν με την επωνημια της Suzuki.τα motul ομως ειναι γαλλικα...

Στο προβλημα σου...Πηγενε το σε καποιο εξουσιοδοτημενο και πες τους τι εχεις.
Οπως το φανταζομαι εγω,η ντιζα σου ειναι πολυ κοντη και απλα θα πρεπει να σου περασουν μια πιο μακρια.Και λογικα αυτο θα γινει εντος εγγυησης!

let me know!

jgm
11/02/2007, 16:04
Καλημερες!
Καταρχας για τα λαδια.Απο την στιγμη που το πηγες στην αντιπροσωπια,δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου εβαλαν ισπανικα.:confused:
Αν κοιταξεις το manual της μηχανης θα δεις οτι προτεινει να χρησιμοποιουμε λαδια Suzuki Genuin 4cylinder motor oil SAE 15w-50.Ειχα ρωτησει στο εξουσιοδοτημενο που το παω για service και ειχαν πει οτι ειναι λαδια της Motul μονο που τα χρησιμοποιουν με την επωνημια της Suzuki.τα motul ομως ειναι γαλλικα...

Στο προβλημα σου...Πηγενε το σε καποιο εξουσιοδοτημενο και πες τους τι εχεις.
Οπως το φανταζομαι εγω,η ντιζα σου ειναι πολυ κοντη και απλα θα πρεπει να σου περασουν μια πιο μακρια.Και λογικα αυτο θα γινει εντος εγγυησης!

let me know!

Για τα λαδια απλα ο μηχανικος μου ειπε οτι δεν εχει αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης την συγκεκριμενη στιγμη που το ειχα παει
αλλα εχει αυτα που τελικα εβαλα με τις ιδιες προδιαγραφες..

Δεν μπορω να καταλαβω υπαρχει περιπτωση το καθε μηχανακι ιδιου κατασκευαστη να εχει διαφορετικη ντιζα..Λιγο κουλο δεν ειναι??
Το προβλημα με την ντιζα δεν το ειχα καταλαβει εγω μεχρι την στιγμη που το ρυθμισε ο μηχανικος και μου ειπε οτι ειναι κατασκευαστικο λαθος..Δεν θα μου προτεινε αλλαγη απο μονος του ???Εδω μου αλλαξε καθρεφτη εντος εγγυησης επειδη δεν εσφιγκε σωστα..

Παντος θα σε ακουσω και θα περασω απο καποιο αντιπροσωπο να δω τι θα πει ..
Thanks

Giorgos19
11/02/2007, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από jgm
Για τα λαδια απλα ο μηχανικος μου ειπε οτι δεν εχει αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης την συγκεκριμενη στιγμη που το ειχα παει
αλλα εχει αυτα που τελικα εβαλα με τις ιδιες προδιαγραφες..

Δεν μπορω να καταλαβω υπαρχει περιπτωση το καθε μηχανακι ιδιου κατασκευαστη να εχει διαφορετικη ντιζα..Λιγο κουλο δεν ειναι??
Το προβλημα με την ντιζα δεν το ειχα καταλαβει εγω μεχρι την στιγμη που το ρυθμισε ο μηχανικος και μου ειπε οτι ειναι κατασκευαστικο λαθος..Δεν θα μου προτεινε αλλαγη απο μονος του ???Εδω μου αλλαξε καθρεφτη εντος εγγυησης επειδη δεν εσφιγκε σωστα..

Παντος θα σε ακουσω και θα περασω απο καποιο αντιπροσωπο να δω τι θα πει ..
Thanks

Απο την στιγμη που ειναι κατασκευαστικο λαθος δεν θα επρεπε να σου την αλλαξει???
Απλα μπορει να ετυχε μια παρτιδα να εχει μικροτερη ντιζα απο οτι θα επρεπε.

Giorgos19
16/02/2007, 15:45
Παληκαριααααααααααα

Εκλεισα για το Rinding School στις 27/10/2007

Ξερω ξερω ειναι λιιιιιιιιιγο μακρια μεχρι τοτε αλλα ειναι η μοναδικη ημερομηνια που με βολευε!

Κανεις αλλος????????:beer: :beer:

Anz
20/02/2007, 10:13
Παλικάρια μου καλημέρα,

Ξέρω έχω καιρό να εμφανιστώ αλλα είχα δουλειά ... ταξίδια και τέτοια....

Λοιπόν παλικάρια έχω συμπληρώσει 20,000Χλμ και να σας πώ την αλήθεια μου σκέφτομαι να το δώσω... δεν είναι οτι δεν είμαι ευχαριστημένος με τη μηχανή απλά σκέφτομαι οτι θα πέσει πολυ η αξία της...

Εσείς τί λετε?

ΥΓ ελπίζω να τα πούμε στο Δέλεαρ την Δευτέρα.

Φιλιά σε όλους.

Anz
20/02/2007, 10:21
Παληκαριααααααααααα

Εκλεισα για το Rinding School στις 27/10/2007

Ξερω ξερω ειναι λιιιιιιιιιγο μακρια μεχρι τοτε αλλα ειναι η μοναδικη ημερομηνια που με βολευε!

Κανεις αλλος????????:beer: :beer:

Αγορίνα καλημέρα,

Εάν εχω τον καιρό σίγουρα θα έρθω.

Εχω πάει μόνο στο 0-300 αλλά γουστάρω για riding school κάργα.

Πόσα πλήρωσες?

Anz
20/02/2007, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostiZ
re pedia mallon den vlepoume kala kai peftoume....
lete na valoume tpt xenon???

gia voithiste ligo gia o kathenas mou leei ta dika tou pou rotao...

kala.... vgainei h motora apo sinergio tin alli paraskeui kai tha einai

ΤΟΥΜΠΑΝΟ

Λοιπόν εγώ εαν έχεις διαβάσει έχω βάλει xenon...

Πιστεύω οτι είναι η ποιό σοβαρή επένδυση που μπορεί κανείς να κάνει για το μηχανάκι του... και διαφορά στην όραση και σε προσέχουν ποιο πολύ οι άλλοι (ποιο σημαντικό για μένα) ...

Εάν τα έχεις τα λεφτά .... βάλτα!!!

Θα φάς λίγο πίκρα στο που να βάλεις το inverter γιατι είναι και λίγο γυμνό το μηχανάκι μας αλλα θα την βρείς την άκρη!!! (εγώ το έβαλα στο κουτάκι που ήταν τα εργαλεία)... :lol:

Καλές βόλτες!

Anz
20/02/2007, 11:04
Αυτια! Για να δουμε φωτο και απο το δικο σας GSR!:D

τωρα θα ερθει ενας αθλιος να σπαμαρει αλλα μην του δωσετε σημασια! :lol:

Γιώργο το έχεις δεί και από κοντά !!!

Αλλά σε πίστα όχι!!! Αυτό από 0-300!! χιχι!

78721

Giorgos19
20/02/2007, 16:43
Που χαθηκες ρε Αγγελεεεεεεεεεεεεε!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Για το 0300 εκλεισα και γω ρε οχι για το CSS!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Oσο για το αν θα πουλησεις το μηχανακι ελα την Δευτερα δελεαρ να τα πουμε απο κοντα.:winka:

20.000km ρε μπαγασα?Ποτε προλαβες?
Παιζει να εισαι και αυτος που εχει κανει τα πιο πολλα.Για πες μας ολα καλα?
Το σερβις ποσο σου πηγε?

Anz
21/02/2007, 13:44
Που χαθηκες ρε Αγγελεεεεεεεεεεεεε!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Για το 0300 εκλεισα και γω ρε οχι για το CSS!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Oσο για το αν θα πουλησεις το μηχανακι ελα την Δευτερα δελεαρ να τα πουμε απο κοντα.:winka:

20.000km ρε μπαγασα?Ποτε προλαβες?
Παιζει να εισαι και αυτος που εχει κανει τα πιο πολλα.Για πες μας ολα καλα?
Το σερβις ποσο σου πηγε?

Αγορίνα,

Δεν έχω κάνει το σέρβις το τελευταίο γιατί δεν παίζουν θέσεις στο Suzuki service....

Αλλά θέλω να σας μιλήσω λίγο για αυτό το θέμα....

Είναι ιδέα μου ή οι τύποι στο σερβις της Suzuki είναι μα...κες... ρε σύ σε όλα τα άλλα σερβις που έχω πάει είναι σνόμπ δεν ακούν αυτά που τους λέω σχετικά με μικρολεπτομέρειες με την μηχανή και δεν την ελέγχουν σωστά....

Τα έχω πάρει στο κρανίο με την πάρτη τους... πώς την έχουν δεί έτσι....

Τώρα ειδικά που μου έχει βγάλει κατι μικροσυμπεριφορές η μηχανή (θα σας πώ στο δέλεαρ, είναι πολλά για να τα γράψω στο forum) θέλω να την προσέξουν τη μηχανή.... και μάλλον θα την πάω σε ένα άλλο τυπάκι που λένε οτι είναι πολύ ψείρας... θα σας δώσω update εάν τυχόν είναι καλός (και που ξέρεις ίσως και φτηνός!!!!).

Anyway δεν σας πρήζω άλλο...

Φιλαράκια καλές βόλτες και προσοχή γιατί έχω ήδη μαζέψει 3 από τους δρόμους... (δυστυχώς ο ένας δεν την έβγαλε καθαρή... :sad: )

Να γουστάρετε!!!

ΥΓ... Ααααα παραλίγο να το ξεχάσω... σήμερα πήγα βόλτα το FZ1 (το γυμνό!!!) !!!!

Παναγία μου γκάζι... Θα σας πώ από κοντα!

Φιλιά σε όλους

Giorgos19
21/02/2007, 16:27
Αγγελε περνα αν μπορεις Δευτερα απο λελε να τα πουμε απο κοντα.

Giorgos19
25/02/2007, 01:14
Eπειτα απο μια ερευνα στο διαδυκτιο,ειδα οτι η yoshimura εβγαλε καινουργιες εξατμισεις για το GSR.
Δεν εχω καταφερει να βρω κατι ιδιαιτερο.
Μονο ενα καποια βιντεακια εδω (http://www.youtube.com/watch?v=FRne4jf97nU&mode=user&search=)
(καντε κλικ στο more from this user για να δειτε και τα υπολοιπα)
Και μια φωτο που επισυναπτω παρακατω.
Επισης εκανα εγγραφη στο gsr.neτ.Εχω την εντυπωση οτι κατι καλο θα βρω εκει μεσα αλλα ειναι στα γαλλικα και ειναι καπως αργα για να ξεσκουριασω τα γαλλικα μου.:ZZZ:
Νεοτερα επομενως απο εβδομαδα.

Για να ακουσω γνωμες.

79109

gerodim
25/02/2007, 03:03
Eπειτα απο μια ερευνα στο διαδυκτιο,ειδα οτι η yoshimura εβγαλε καινουργιες εξατμισεις για το GSR.
Μονο ενα καποια βιντεακια εδω (http://www.youtube.com/watch?v=FRne4jf97nU&mode=user&search=)
Επισης εκανα εγγραφη στο gsr.neτ.Εχω την εντυπωση οτι κατι καλο θα βρω εκει μεσα αλλα ειναι στα γαλλικα και ειναι καπως αργα για να ξεσκουριασω τα γαλλικα μου.:ZZZ:

Για να ακουσω γνωμες.

ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ! :eyepop:

Alx 84
26/02/2007, 16:31

Για να ακουσω γνωμες.

Γκαλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!:beer: :beer:

Anz
26/02/2007, 17:57

Για να ακουσω γνωμες.

Oxi re pousti mou...

Tora ebgale ta gamata telika... tora pou pira ta Yoshi ta palia.... OXI TOOOORAAAAA....

Snif... :bigcry:

ystefanidis
28/02/2007, 11:49
pleon stin idioktisia mou de briskete to mikro 8irio tis suzuki ma apo oti 8imame ta telika auta tis yoshi ixan kikloforisi me tin proti parousiasi tou GSR600 protou bgoun i tryoval...

Anz
01/03/2007, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
pleon stin idioktisia mou de briskete to mikro 8irio tis suzuki ma apo oti 8imame ta telika auta tis yoshi ixan kikloforisi me tin proti parousiasi tou GSR600 protou bgoun i tryoval...

Afou eixa rotisei stin suzuki, giati kai autoi sto diafimistiko tous ean prosexeis exoun ta strogyla yoshi kai oxi ta trioval. To thema einai oti auta tote mou eipan... mi xeso... oti auta den ypirxan stin ellada....

Na xairesai to thyriaki sou! kales boltes!

Zanzibar
01/03/2007, 22:05
Άλλος ένας ευτυχής κάτοχος GSR εδώ!

Καταπληκτικό μηχανάκι, απίστευτη οδηγική απόλαυση στα πρώτα 30 χλμ που έκανα :a2:

79691

Giorgos19
02/03/2007, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
Άλλος ένας ευτυχής κάτοχος GSR εδώ!

Καταπληκτικό μηχανάκι, απίστευτη οδηγική απόλαυση στα πρώτα 30 χλμ που έκανα :a2:

:beer: :beer: :beer: :beer:

Nα το χαιρεσαι!Πολλα καλα και ασφαλη χιλιομετρα να εχετε!

ystefanidis
02/03/2007, 10:47
euxaristo filos...
de simeni oti epidi allaxa bike oti sas grafo pada diabazo oti trexi giro apo esas k ta 8iria sas...
FORZA GSR....
boltarete na goustarete...

Anz
02/03/2007, 11:40
Giorgo,

Mallon tha ertho kai ego 0-300 me ena filo me ena GSXR...!!!

Opote tha xaroume ta ergaleia apo konta!

Alitheia giati den mazeuomaste oloi mazi na pame kamia bolta kamia fora???

Giorgos19
02/03/2007, 11:48
Kατσε ρε συυυυ δεν το εχεις κανει ηδη το 0-300?
:confused: :confused:

Anz
02/03/2007, 11:50
Kατσε ρε συυυυ δεν το εχεις κανει ηδη το 0-300?
:confused: :confused:

Nai.... kai....????!?!?!?!??!

Yparxei kai group gia autous pou to exoun kanei ksana...

Alloste panta psaxno gia mia dikaiologia na mpo pista!

Giorgos19
02/03/2007, 12:01
Δικαιολογιες εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????

Για δες εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=35850)

:smilea:

Anz
02/03/2007, 12:06
Δικαιολογιες εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????????????????

Για δες εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=35850)

Oxi re Giorgooooooo....

Giati mou to kaneis auto!!!!

Aaaaaxxxx prepei na bro forma!!!! exei kaneis na mou dosei 700 euro?!?!?!?!

Giorgos19
02/03/2007, 12:27
Εγω θα παω και ας μην εχω φορμα....

χιχιχιχιχιχιχιχιχι:evil:

Anz
02/03/2007, 12:29
Εγω θα παω και ας μην εχω φορμα....

χιχιχιχιχιχιχιχιχι:evil:

tha pas gia na deis mono ennoeis?

allios den mpaineis mesa...

Giorgos19
02/03/2007, 12:34
Μπορει να βγαλω το παντελονι απο ενα γλυκο αγορι και να μπω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Giorgos19
09/03/2007, 22:34
Πηγα τελικα την Κυριακη,γαματα ηταν (για εμενα που δεν μπηκα γιατι εντος πιστας γινοταν χαμος)
Ηταν και ενα παλικαρι με ενα GSR...........
Ρε παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ταααααααααααααπα πηγαινε!!!
Θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωω!

ΜΟΥΓΚΡΗ
11/03/2007, 15:36
:bigcry: simera kathos plename ta gsr mas meton filomoy ton mixali anakalipsame oti eixai nera sto karter kai trelathikame den kseroymai pos eginai apto plisimo mpori na einai dinaton na perasoy sto karter ei kapio problima ston kinitira eiparxei mipos eiparxei kanenas pathon poli stenaxorithika kai exi mono 1.600 xliometra

gerodim
12/03/2007, 07:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΥΓΚΡΗ
:bigcry: simera kathos plename ta gsr mas meton filomoy ton mixali anakalipsame oti eixai nera sto karter kai trelathikame den kseroymai pos eginai apto plisimo mpori na einai dinaton na perasoy sto karter ei kapio problima ston kinitira eiparxei mipos eiparxei kanenas pathon poli stenaxorithika kai exi mono 1.600 xliometra

Ποτέ, ούτε υποψία. και την έχω πλύνει και πολλές φορές....

packo
12/03/2007, 09:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Ποτέ, ούτε υποψία. και την έχω πλύνει και πολλές φορές....

Apateona......

Zanzibar
14/03/2007, 12:38
Μας κάηκε η λάμπα του προβολέα την 12η μέρα, δεν την καλύπτει η εγγύηση αλλά νταξ δεν την πληρώνουμε τελικά.

CPANTELO
14/03/2007, 14:48
KALISPERA PAIDIA

GIA TO GSR EXO NA PO TA EKSIS:

KALOSTIMENO MIXANAKI AN KAI POLOI EXOUN PROBLIMATA ME TO MALAKO MPROSTINO.SINISTO ANEPIFILAKTA ALLAGI LADIOY STIS ANARTISIS MPROSTA APO No8 SE No10 KAI AYKSISI THS PROFORTISIS TOYLAXISTON 2 KLIK.THA DEITE DIAFORA KAI THA TO EMPISTEYTE PERISOTERO.OSO GIA TA TINAGMATA XAMILA H LYSH EINAI PERISOTERES STROFES OSO GINETE!!!PROSOPIKA TIN EXO KATABREI ME THN EMFANISH TOY KAI EIDIKA ME TO PANEMORFO PISO PSALIDI!! TA ANTISTIXA MHXANAKIA TOY ANTAGONISMOY DEN TO EXOYN (BLEPE FASER)!!! PISTEYO OTI EINAI TO PIO OMORFO TIS KATIGORIAS ALLA PERI OREKSEOS....

Giorgos19
22/03/2007, 11:08

Εμενα το μπροστινο μια χαρα μου φαινεται.Στα ιδια κυβικα με το hornet μην πω και λιγο πιο σκληρο!
Τωρα,νομιζω οτι ξεχναμε κατι βασικο!Με 7000? αυτο αγοραζεις!Αν καποιον ηθελε κατι ποιο σκληρο,δεν νομιζω να επαιζε στην κατηγορια των naked600.θα εχωνε πιο πολλα λ7 και θα χτυποαγε καποιο naked 1000αρι η κανενα ss.
Το λεπον εκανα καποιες αλλαγουλες στο GSR.Σωληνακια υψηλης και μανιταρια.
Τολμω να πω οτι η βελτιωση στα φρεναρισματα ηταν οφθαλμοφανης!
Πλεον,εχεις περισσοτερη δυναμη (σε σχεση με την δυναμη που ασκεις στην μανετα του φρενου) και η διαφορα αυτη φαινεται και στις μεγαλες ταχυτητες αλλα και στις χαμηλες.
Πιστευω οτι ειναι απο τις ουσιαστικοτερες αλλαγες που μπορει να κανει καποιος (ουσιαστικοτερη=που δεν εχει σχεση με την αυξηση ταχυτητας κλπ)
Επομενος στοχος ειναι αλλαγη των μπροστα ελατηριων με Hyperpro η Ohlins.
ΑΑΑΑΑ!Αλλαξα και λαστιχα,ξαναεβαλα τα Battlax.Θα δοκιμασω κατι διαφορετικο σε επομενη αλλαγη .
Σiγα σιγα η κουκλα ετοιμαζεται για το επομενο φθινοπορο οπου αναμενεται να αλλονισει σε αρκετα track days!
Επισης,τα μανιταρια που εβαλα ειναι της R and G (πως στο καλο βαζουμε το καλλιγραφικο "και"?):lol:
Φαινονται στην παρακατω φωτο.

Giorgos19
22/03/2007, 11:11
Κατι ξεχασα :D

81589

gerodim
22/03/2007, 11:17
Παίδες μεθαύριο Μέγαρα... Άντε να πάνε όλα καλά να σας στείλω φωτογραφίες...

Άσχετο - την προηγούμενη Κυριακή είχαμε πάει μεγάλη παρέα Ναύπλιο...
Ακόμα κλαίνε κάτι fazerakia 04 και 06 :cool:

Giorgos19
22/03/2007, 11:23
Ετσι ετσι!!!:beer: :beer: :beer: :beer:

Εγω οπως ειπα και παρα πανω μετα το καλοκαιρι td...
γιατι λ7 γιοκ και πρεπει να παρω δερματινο παντελονι.:bawl:
Gerodim για πε λεπτομεριες απο την βολτουλα.
Να δουμε τι διαφορες παιζονται με τα fazerakia!

gerodim
22/03/2007, 11:32
Ετσι ετσι!!!:beer: :beer: :beer: :beer:

Εγω οπως ειπα και παρα πανω μετα το καλοκαιρι td...
γιατι λ7 γιοκ και πρεπει να παρω δερματινο παντελονι.:bawl:
Gerodim για πε λεπτομεριες απο την βολτουλα.
Να δουμε τι διαφορες παιζονται με τα fazerakia!

Λοιπόν στην ουσία ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση...
Ενώ τα fazer ήτανε όλα ντυμένα περίμενα λόγω καλύτερης αεροδυναμικής στα πολλά
χλμ να είναι σαφέστατα πιό γρήγορρα. Μου έκανε εντύπωση που με 230-235 στο κοντέρ του gsr
πέρασα το fazer του 04 αισθητά άνετα (με περίπου +10 km/h). Απο εκεί και πέρα επιταχύνσεις δεν είδαμε. Σε ρεπρίζ με το 06 εκεί και εκεί τα είδα χωρίς να τα δοκιμάσουμε όμως... Ταπεινώθηκα και από ένα 1000ρι Κ4 της παρέας που με πέρασε απο πάνω.... και να φανταστείτε ότι πίστευα ότι έτρεχα κιόλας. Τις στροφές μετά δεν τις ήξερα καλά και δεν την πίεσα πολύ βέβαια (βλέπε αρκετά c.s.s.) δεν ήτανε τίμιος και πάλι ο αγώνας με τα υπόλοιπα γυμνά να παλεύουν...

Άσχετο, εγώ μετά τα μέγαρα και εν'όψει Σερρών τον Απρίλη θα αλλάξω λάστιχα. Έχω καταλήξει στα BT002. :wave2:

Giorgos19
22/03/2007, 11:53

Ε δεν ειναι λογικο να ταπεινωθεις απο το 1000αρι Κ4??
Για λαστοιχα δεν το εχω ψαξει πολυ.Προς το παρων οφειλω να πω οτι απο τα Bridgestone ειναι απολυτα ευχαριστημενος.Μια χαρα κρατανε (ακομα και αν δεν εχουν φτασει στη σωστη θερμοκρασια λειτουργιας τους).Σε πιστα δεν ξερω τι θα λενε.Αν και εχω βρει ενα παλιο τευχος του 0300 με το SWA τεστ οπου τα 1000 και 600 ss που δοκιμαζανε φορουσαν αυτα τα λασοιχα,και ειχαν γραψει πολυ καλα λογια.
Απο εκει και περα εχω ακουσει για Corsa,Βτ002 κλπ.
Παντως οταν τα φορεσεις κανε τον κοπο να γραψεις εντυπωσεις εδω για να μαθουμε και μεις οι νεοτεροι!
Ελπιζω να τα πουμε απο κοντα σε κανενα track day η σε καμια βολτα επιτελους!

618RR
22/03/2007, 12:33
Άλλος ένας με GSR 600 από Θεσσαλονίκη με 4200 άψογα χλμ! :wave2:

Φίλε Giorgos19 μπορείς να γράψεις κάτι περισσότερο για τα σωληνάκια υψηλής πίεσης (μάρκα, κόστος, κόστος τοποθέτησης);

Το σκέφτομαι σοβαρά μια και θα ήθελα περισσότερο δάγκωμα από τα φρένα...

Μπορείς ακόμα να μας πεις αν σε δυσκόλεψαν στην κίνηση μέσα στην πόλη;

Σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Giorgos19
22/03/2007, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από 618RR
Άλλος ένας με GSR 600 από Θεσσαλονίκη με 4200 άψογα χλμ! :wave2:

Φίλε Giorgos19 μπορείς να γράψεις κάτι περισσότερο για τα σωληνάκια υψηλής πίεσης (μάρκα, κόστος, κόστος τοποθέτησης);

Το σκέφτομαι σοβαρά μια και θα ήθελα περισσότερο δάγκωμα από τα φρένα...

Μπορείς ακόμα να μας πεις αν σε δυσκόλεψαν στην κίνηση μέσα στην πόλη;

Σ΄ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

:beer: :beer: :beer:
Φιλαρακι καλως ηρθες!!!
Μαρκα δεν θυμαμαι να σου πω την αληθεια!Δεν ειναι Goodrich παντως.
Εβαλα εμπρος-πισω.Το κοστος ηταν 110 ευρα για αγορα των σωληνακιων (sic :lol: ) και 40 ευρα για την τοποθετηση.150 συνολο.
Στην κινηση δεν με εχουν δυσκολεψει καθολου (και να φανταστεις οτι την μανετα την εχω στην θεση 1 δλδ φρεναρει μολις αγγιξεις την μανετα!)
Η αληθεια παντως ειναι οτι χρειαζεται προσοχη τουλαχιστον στην αρχη ωστε να καταφερει να προσαρμοστει ο εγκεφαλος σου στα καινουργια δεδομενα!

packo
22/03/2007, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Λοιπόν στην ουσία ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση...
Ενώ τα fazer ήτανε όλα ντυμένα περίμενα λόγω καλύτερης αεροδυναμικής στα πολλά
χλμ να είναι σαφέστατα πιό γρήγορρα. Μου έκανε εντύπωση που με 230-235 στο κοντέρ του gsr
πέρασα το fazer του 04 αισθητά άνετα (με περίπου +10 km/h). Απο εκεί και πέρα επιταχύνσεις δεν είδαμε. Σε ρεπρίζ με το 06 εκεί και εκεί τα είδα χωρίς να τα δοκιμάσουμε όμως... Ταπεινώθηκα και από ένα 1000ρι Κ4 της παρέας που με πέρασε απο πάνω.... και να φανταστείτε ότι πίστευα ότι έτρεχα κιόλας. Τις στροφές μετά δεν τις ήξερα καλά και δεν την πίεσα πολύ βέβαια (βλέπε αρκετά c.s.s.) δεν ήτανε τίμιος και πάλι ο αγώνας με τα υπόλοιπα γυμνά να παλεύουν...

Άσχετο, εγώ μετά τα μέγαρα και εν'όψει Σερρών τον Απρίλη θα αλλάξω λάστιχα. Έχω καταλήξει στα BT002. :wave2:

Kai ego pou nomiza oti tha eleges pos en' opsi track days, Serron klp tha valeis voithitikes sto gsr... :smokin:

Zanzibar
23/03/2007, 20:42
Tα σωληνάκια υψηλής, όσο περίεργο κι αν σας φανεί, δεν παίζουν κανένα (μα απολυτως κανένα) ρόλο στην αίσθηση. Αν πραγματικά θέλεις να δεις διαφορά στην αίσθηση τα σκας χοντρά και αγοράζεις τρόμπα φρένου π.χ της Brembo και όχι αυτή που φοράνε τα Ducati & Aprilia σαν πρώτη εφαρμογή, αυτή είναι του πέους και απλά διακιολογεί τη γνωστή μαλακία των ιταλικών "Έχω φρένα από μαμά" (παπάρια έχεις) Η χρήση τους (σωληνάκια υψηλής) είναι για πιεσμένη γρήγορη οδήγηση όπου αναπτύσσονται ψηλές θερμοκρασίες να μπορούν να απάγουν γρηγορότερα την ζέστη και το λεγόμενο "βράσιμο" των υγρών. Σε πίστα όμως θα σου χρειαστούν Γιώργο.

Όποιος δεν θέλει να πλερώσει 150 έΟυρΟς για σωληνάκια υψηλής μπορεί να τοποθετήσει τακάκια της PREMIER της πάστα ΡΗ, και θα δει αρκετά μεγάλη διαφορά στην αίσθηση μές την πόλη χωρίς να τον τρομάζει κάτι.

Από λάστιχα ασχοληθείτε μόνο με Pirelli Diablo III ή Michelin 2CT, δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε χρήματα για πειράματα στα λάστιχα, είναι λίγο τσιμπημένα στις τιμές αλλά τα έχουμε δοκιμάσει αρκετοί και σε πόλη και σε πίστα. Όποιος χρειαστεί ειδικά Pirelli μπορώ να τον στείλω σε λαστιχά κορυφαίο που κάνει τιμές σε... γρήγορους GSRάδες :D

Μανιτάρια κι εγώ τελικά βάζω R & G (το πάνω του 7 είναι Γιώργο το & :p ). Για το μπροστινό αν υπάρχει θέμα, γιατί ο καθένας οδηγεί διαφορετικά, δοκιμάστε να τοποθετήσετε στο καλάμι ένα τάιρατ και να ζορίσετε πολύ το μπροστινό με φρένο έως και έντο. Αν τελειώνει πραγματικά ακολουθήστε τις συμβουλές του συνέδελφου CPANTELO με λάδι 10αράκι και μετά με ελατήρια.

Το μηχανάκι πάντως παρά τα μόνο 600 κυβικά του είναι απολαυστικό και πολύ προβλέψιμο καθώς και τρελά ευέλικτο για μες την πόλη.
Ελπίζω τον Απρίλη στο track day του Bikenet.gr να βρεθούμε αρκετοί GSRάδες στις Σέρρες μιας και θα έχω "Επισήμως Καβατζωμένο" εκπαιδευτή από το CSS για τους νεοεισερχόμενους, να ανακαλύψουν χωρίς κόπο και με γνώση τις αρετές ενός τέτοιου μηχανακίου (sic:a2: )

Y.Γ Θα τους πιπώσουμε τους Fazerάδες χαχαχαχα:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol::D

81715

gcrook
24/03/2007, 09:40
Kαλα ρε συ Ζαν μου ηρθε μια λιγοθυμια μολις τωρα.
Εδωσες το τουμπανο ρε τελικα, και πηρες gsr600?
Ρε και να μου το ελεγαν δεν θα το πιστευα:rotflmao:
Και θα ανεβεις με αυτο Σερρες ;
Γμτ μου κοιτα ρε που τελικα δεν μπορω να ερθω:sad:

Giorgos19
25/03/2007, 11:38
Γεια σου ρε Γιαννη με τα ωραια σου!!:beer: :beer: :beer: :beer:

Καλοταξιδο το εργαλειο,να εχετε μαζι πολλα ορθια και απροβληματιστα χιλιομετρα!!!

Στα ελεγα δεν στα ελεγα για την κινηση μεσα στην πολη??:winka:

Τα σωληνακια τα εβαλα για αυτο ακριβως τον λογο.Για την πιστα.
Βεβαια δεν θα μπορεσω να μπω (:( ) πριν απο τον Οκτωβρη αλλα εχω αρχισει να το προετοιμαζω (ξερεις...λιγα ευρα απο δω λιγα απο εκει...κοψε και κατι φοιτητικους καφεδες μεσοβδομαδα :lol: )

Μακαρι να μπορουσα να ερθω εις τας Σερρας αλλα δεν μπορω....

Αντε να πιουμε & (πανω απο το 7 ειπαμε αν θυμαμαι ε?:lol: ) αυτο το καφεδακι που λεγαμε!

Πισω και σας φαγαμε Fazerakides,Hornetakides και λοιποι γυμνοι εξακοσαριδες! (και 750αριδες..:smokin: )

cbf600sa
25/03/2007, 15:55
geia xara kai apo menam,kapioi isos na me thimounatai,exw loipon kai ena gsr600 mple parakalo,apo ta elaxista pou kikloforisan salonika.
proteinw oloi oi katoxoi gsr na mazeytoyme kamia mera salonika gia kafe kai antallagi apopseon.
sorry gia ta greeklish

Giorgos19
25/03/2007, 19:04
Γιωργη καλησπερα!
Και εδω Αθηνα ελαχιστοι ειμαστε μην νομιζεις!!!
Μακαρι να μαζευτειτε να ποσταρετε και καμια φωτο.
Θα τα πουμε καποια στιγμη και απο κοντα γιατι αρχες Οκτωβριου εχω σκοπο να ανεβω πανω!
Οσο για την απαντηση στο ερωτημα της υπογραφης σου.........

Στη μια....και ειδικοτερα στην μπροστινη....:smokin:

γιατι στην πισω δεν μπορω ακομα..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :yuck:

gerodim
28/03/2007, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από packo
Kai ego pou nomiza oti tha eleges pos en' opsi track days, Serron klp tha valeis voithitikes sto gsr... :smokin:

Καλομελέτα κι έρχεται....

gerodim
28/03/2007, 09:44
Λοιπόν το Σάββατο μπήκα Μέγαρα... πρώτη φορά για το gsr μου.... Ακολουθούν φωτό

82336

gerodim
28/03/2007, 09:44
3

82337

gerodim
28/03/2007, 09:45
3

82334

gerodim
28/03/2007, 09:46
4

82338

gerodim
28/03/2007, 09:51
5

82341

Giorgos19
28/03/2007, 12:33
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Nα κανω μια ερωτηΞη ομως??
Δεν επρεπε να βγαζεις πιο πολυ σωμα??

gerodim
28/03/2007, 12:38
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Nα κανω μια ερωτηΞη ομως??
Δεν επρεπε να βγαζεις πιο πολυ σωμα??

Ένα κωλομέρι είναι μια χαρά. απο εκεί και πέρα αν έβγαζα τον κορμό πιο έξω είχα ανασφάλεια στο εξωτερικό grip του τιμονιού και είπα να μην το πιέσω. Γενικά πρέπει να βρεις την τομή του πόσο βγαίνεις με το πόσο ασταθής είσαι. Εγω δεν μπορώ με τίποτα να κρεμαστώ σαν τη μαιμού έξω και να μην κάθομαι καθόλου στη σέλα...

gerodim
31/03/2007, 16:26
Άσε που είμαι και λίγο κεφτές και δε βοηθάει στην ευκαμψία-ευλυγισία του σώματος... :cry:

Giorgos19
31/03/2007, 16:37
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οντως πταν αρχιζεις να βγαινεις πιο πολυ απο την μηχανη σου φαινεται περιεργο αλλα σιγα σιγα το συνηθιζεις!
Εγω πχ,στις αρχες,αυτο που εκανα ηταν να ριχνω τον κορμο στο εσωτερικο της στροφης και στην ουσια ειχα φτασει να κρεμιεμαι απο το τινομι.
Επειτα καποιος συμφορουμητης που ειχε κανει το 0300 μου εδειξε πως πρεπει να γινεται,και οταν το δοκιμασα ενιωθα τρομερα ανασφαλης!Το παλεψα ομως (μην φανταστεις τιποτα ιδιαιτερο...η μηχανη να ειναι ορθια και γω να κρεμιεμαι :lol: ) και τα καταφερα!
Πλεον δεν μπορω να στριψω αλλιως.
Βεβαια το ποσο θα βγαλεις το σωμα σου εξαρταται και απο την καμπη που εχεις μπροστα σου.

cbf600sa
31/03/2007, 23:39
asxeto,alla kserei kaneis gia basi pinakidas after market ti paizete gia gsr,mia basi anadiploumeni tis valter moto kserete an tairiazei?

Giorgos19
01/04/2007, 00:29
Εχω εχω βρει μια της rizoma.(βλεπε παρακατω)
Εδω (http://www.rizoma.com/english/en_suzuki_gsr_600.html) θα βρειτε και αλλα καλουδια απο την παραπανω εταιρια αλλα ειναι πανακριβα ρε γμτ.:sad:

82628

srt
04/04/2007, 14:21
Καλημέρα .
Άσχετο βέβαια: Που να ψαχτώ για να πουλήσω το αγαπημένο μου GSR.
Φυσικά το έχω βάλει στiς αγγελίες εδώ στο forum, αλλά και χρυσή ευκαιρία.
Αγρατζούνιστο είναι και 6 μηνών με 3300χλμ.
Και πόσο μπορεί να πουληθεί χωρίς να το σκοτώσω?

Ευχαριστώ

mats8282
04/04/2007, 17:19
Spam mode ON

Εχω την τιμη να κανω το νουμερο 666 ποστ σε αυτο το θεμα ... Αγιες μερες....

Spam mode OFF

Θα το σκοτωσεις οσο και να το δωσεις φιλαρακι...πανω απο 5.5-6 δυσκολα πιστευω

nickald
04/04/2007, 21:36
megia mou megia mou megia mou

Simera pira epitelous tin koukla sta xeria mou

Efaga mia vroxi sto dromo alla to aksize.

Giorgos19
05/04/2007, 07:40
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Καλοταξιδοι να εισται παρεα,με πολλα καλα και ασφαλη χιλιομετρα!
Θα δεις οτι η κουκλα ριχνει πολυυυυυυυυυ ξυλο!:lol:

nickald
05/04/2007, 13:04
efxaristo filaraki !!!!

An yparxei kapoios apo 8essaloniki as mou pei pou mporo na paro kalo mpoufan kranos loipa aksesouar giati tin agora edo den tin ksero kai einai krima na mou paroun to scalp

618RR
05/04/2007, 13:30
Καλοτάξιδος κι από μένα!::beer: :sun:

Για εξοπλισμό & αξεσουάρ κτλ δες Motomarket Κ. Καραμανλή 89:D

Ακριβό, αλλά με πολύ αξιόπιστα προϊόντα και πωλητές-γνώστες που δεν προσπαθούν να "πουλήσουν" αλλά να εξυπηρετήσουν... :beer: :wave2:

nickald
05/04/2007, 13:37
Ακριβο ε?

Τελικα τιποτα δεν ειναι φθηνο.

Θα το τσεκαρω το μαγαζι φιλαρακι ευχαριστω για την αμμεση απαντηση

Giorgos19
05/04/2007, 16:29
Καλο Πασχα και καλη ανασταση σε ολους!
Το λοιπον.Δευτερα ΨΗΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ μεχρι Σουνιο?

Aggelos_SV
05/04/2007, 19:52
Αν ειμαι στην Αθηνα μεσα...,αλλα μαλλον δε θα ειμαι.Για Τριτη ψηνεσαι????

Υ.Γ. 1 Γιατι δεν το 'βαλες στις συναντησεις/βολτες?
Υ.Γ. 2 Ελπιζω να δεχεστε SV :lol:

Giorgos19
06/04/2007, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Αν ειμαι στην Αθηνα μεσα...,αλλα μαλλον δε θα ειμαι.Για Τριτη ψηνεσαι????

Υ.Γ. 1 Γιατι δεν το 'βαλες στις συναντησεις/βολτες?
Υ.Γ. 2 Ελπιζω να δεχεστε SV :lol:

Aγγελε δεν το εβαλα στις συναντησεις βολτες γιατι ηθελα να δω πρωτα ποσοι απο τους GSRistes θα μαζευομασταν.Απο την αεχη αυτου του thread λεγαμε να παμε καμια βολτα ολοι μαζι αλλα δεν εχουμε αξιωθει!
Ειπα για Δευτερα γιατι οι πιο πολλοι νομιζω θα δουλευουν την Τριτη.
Και βεβαια δεχομεθα Sv.

gerodim
08/04/2007, 09:44
Αρκεί να μην είναι sv1000 και πάρουμε και κυάλια μαζί..

Aggelos_SV
08/04/2007, 13:32
Λοιπον,εγω ξεμεινα στην Αθηνα οποτε ειμαι μεσα για αυριο.
Ελπιζω να μη γινεται της Ποπης αυριο στους δρομους απο τουτου.Σημερα μια βολτα που πηγα στην Πεντελη ειχε πολλα αυτοκινητα γμτ.
Κανονιζουμε σημειο συναντησης και ωρα και φυγαμε.
Μηπως να μπει ενα ποστακι στις συναντησεις/βολτες μπας και ερθει και κανας αλλος ανθρωπας??

6,5 ειναι, ασε τα κυαλια σπιτι :lol: .Εξαλλου την κοβω τη δουλεια να ειναι πηχτρα στ'αμαξι ο δρομος.

Giorgos19
08/04/2007, 20:02
11 στο περιπτερο με την κουταλα.
(λιγο πιο κατω απο την συμβολη Ποσειδωνος και Βουλιαγμενης)

edit:και το ποστακι στις συναντησεις βολτες εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=37923)

Anz
11/04/2007, 12:09
Παλικαράκια Χρόνια Πολλά,

Λοιπόν έκανα και το πρώτο μεγάλο ταξίδάκι στο εργαλείο. Πήγα Καβάλα 1600 χλμ συνολικά. Λοιπόν το εργαλείο αψεγάδιαστο στο ταξίδι, ίσως λίγο κουραστικό μετά από λίγο (αλλά τι περιμένεις ρε φίλε γυμνό είναι!!!).

Στη Καβάλα είδα και 2 ομόσταβλα και μιλήσαμε και με έναν. Ωραία πράγματα!!

Παιδιά το σκέφτομαι για power commander αλλά δεν είμαι σίγουρος για πείτε καμιά γνώμη...

Giorgos19
11/04/2007, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anz
Παλικαράκια Χρόνια Πολλά,

Λοιπόν έκανα και το πρώτο μεγάλο ταξίδάκι στο εργαλείο. Πήγα Καβάλα 1600 χλμ συνολικά. Λοιπόν το εργαλείο αψεγάδιαστο στο ταξίδι, ίσως λίγο κουραστικό μετά από λίγο (αλλά τι περιμένεις ρε φίλε γυμνό είναι!!!).

Στη Καβάλα είδα και 2 ομόσταβλα και μιλήσαμε και με έναν. Ωραία πράγματα!!

Παιδιά το σκέφτομαι για power commander αλλά δεν είμαι σίγουρος για πείτε καμιά γνώμη...

Xρονια πολλα Αγγελε.
Το λοιπον,τι να σου πω γαι το pc?Εχω ακουσει πολλα και διαφορα,μεχρι και οτι δεν χρειαζεται να το φορεσεις καθολου επειδη δεν θα προσφερει κατι παραπανω!
Απο την αλλη μερια,αν το βαλεις,σιγουρα θα σου αυξηθει η καταναλωση που ειναι ηδη σχετικα μεγαλη.
Αυτο που ξερω οτι εχει σημασια ειναι να πας σε ενα μαστορα που θα σου το ρυθμισει σωστα.
Οπως και να εχει παντως χτυπα μια δυναμομετρηση πριν το pc και μια μετα για να μπορεσεις να δεις τι κερδισες και που το κερδισες!(αν αποφασισεις να το βαλεις βεβαια)
Εδω ειμαστε και μεις μετα για εντυπωσεις ε?:winka:
:beer: :beer:

Anz
11/04/2007, 13:42
Γειά σου ρε Γιώργο,

Ρε φίλε και εμένα ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημά μου... έχω πάρει 3 γνώμες και οι 3 είναι διαφορετικές... εν τέλη αξίζει η δεν αξίζει το εργαλείο...

Σίγουρα θα δώσει αλλά πόσο και πού είναι αυτό που με ενδιαφέρει όχι ακριβώς αλλα στο περίπου τουλάχιστο για να δούμε τελικά αν αυτό το εργαλείο αξίζει τα λεφτά του...

Θα δώσει +10? +5? +15?!?!?! (μπαααααα) και σε ποιές στροφές, εάν είναι να στρώσουν τα χαμηλά του (εκεί που πονάει δηλαδή) κάτι γίνεται εάν είναι να παραμείνει "παπί" μέχρι τις 7,000-8,000 τι να το κάνω???

Άντε να δούμε...

Giorgos19
11/04/2007, 13:58
Γειά σου ρε Γιώργο,

Ρε φίλε και εμένα ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημά μου... έχω πάρει 3 γνώμες και οι 3 είναι διαφορετικές... εν τέλη αξίζει η δεν αξίζει το εργαλείο...

Σίγουρα θα δώσει αλλά πόσο και πού είναι αυτό που με ενδιαφέρει όχι ακριβώς αλλα στο περίπου τουλάχιστο για να δούμε τελικά αν αυτό το εργαλείο αξίζει τα λεφτά του...

Θα δώσει +10? +5? +15?!?!?! (μπαααααα) και σε ποιές στροφές, εάν είναι να στρώσουν τα χαμηλά του (εκεί που πονάει δηλαδή) κάτι γίνεται εάν είναι να παραμείνει "παπί" μέχρι τις 7,000-8,000 τι να το κάνω???

Άντε να δούμε...

Τωρα αν σου πω οτι ακομα και οι +10 μου φαινονται πολλοι τι θα πεις?
Επισης νομιζω οτι μπορεις να την ομαλοποιησεις οπου εσυ θες την καμπυλη με καταλληλο ρυθμισμα και τις αναλογες δυναμομετρησεις (με ο,τι αυτο συνεπαγεται για τα λαστοιχα).
δες πμ

Anz
11/04/2007, 14:01
αααα και όπως υποσχέθηκα οι φωτό από 0-300!

83810

Anz
11/04/2007, 14:03
και αυτή

83811

Giorgos19
11/04/2007, 14:08
Ωραιος! Μια ερωτηΞη.Τι λαστοιχα φορας?

Anz
11/04/2007, 14:10
The power of ... Pirelli Diablo !!!

Giorgos19
11/04/2007, 14:14
The power of ... Pirelli Diablo !!!
ΔΕΣ ΠΜ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Anz
11/04/2007, 14:34
kala nte min fonazeis!

Zanzibar
11/04/2007, 21:54
Xαίρετε και χρόνια πολλά, να πεταχτώ στην παραπάνω κουβέντα και να πω ότι είδα μεγάλη διαφορά και ομαλότητα βάζοντας ένα φίλτρο αέρα DNA και ρυθμίζοντας το μίγμα στο όργανο Yoshimura μεσα στον Σφακ. (κεντρικά εννοώ επειδή τυχαίνει ο υπεύθυνος συνεργείου να είναι κολλητός αιώνων).

Αυτό το μπροστινό αρχίζει να μου την παίζει λίγο στα νεύρα, πλαγιάζω και το νιώθω να μεγαλώνει ίσαμε κανά χιλιόμετρο η διαδρομή του πηρουνιού, λες να φταίει το προηγούμενο 2ΟΝΟ που ήταν κούτσουρο με διαδρομή 0,0000005 του χιλιοστού...? Η παραπάνω φάση με γεμίζει ανασφάλεια μέσα στην στροφή.

Τα Ohlins με 10ράκια λάδια δεν βλέπω να τα γλιτώνω.

Τεσπα τέλος του μήνα που θα ανέβω Σέρρες για 4 μέρες θα έχω σίγουρες απόψεις και όχι εντυπώσεις από τα γύρω γύρω ταξιδάκια/εκδρομές.

Φίλε Anz να σου πω ότι δεν νομίζω να αξίζει να ρίξεις λεφτά σε ένα low budget μηχανάκι που φοράει ένα αδαμάντινο μοτέρ που ξυρίζει και σφυρίζει από ποιότητα. Θα πουληθεί κανά 5.000 και that's it! Δέστο σαν ένα βήμα πριν αγοράσεις ένα καλό SS ή πριν πάρεις κανά μεγαλύτερων κυβικών 750 ή 1000 ας πούμε.
Και προ ιπποδύναμης προηγείται η πίσω ανάρτηση που την βλέπω να είναι για το πέος μετά από 10.000 χλμ, μιας και δεν επισκευάζεται ούτε έχει ρυθμίσεις. Άρα εύκολα φτάνεις το GSR +2.500 έουρΟς και κάτι ψιλά για λάστιχα και λοιπές βελτιώσεις ή αξεσουάρ (αυτή η Rizoma θα μου κλείσει το σπίτι άμα σαλτάρω καμιά ώρα).

Tip πολύ ωραίο Tank bag αγόρασα γύρω στα 90 ευρώ της CARGO με 10ετή εγγύηση, μαγνητικό που κουμπώνει ΤΖΕΤ στο GSR πας ταξιδάκι άνετο, είναι 2όροφο και χωράει τα βυζιά του μέσα, από το Moto Market το προμηθεύεστε ή το Global χρησιμοποιώντας το όνομα μου με μια σχετική έκπτωση if you want! :wave2:

Giorgos19
11/04/2007, 22:03
Xρονια πολλα Γιαννη :beer: :beer: :beer:

Αυτα ειναι...να δω εγω ποτε θα κανω καμια βελτιωση της προκοπης :sad:

Οσο για αυτο που λες για το μπροστινο,μαλλον το Tuono φταιει :p

Alx 84
11/04/2007, 22:07

Αυτα ειναι...να δω εγω ποτε θα κανω καμια βελτιωση της προκοπης :sad:

όταν μάθεις να στρίβεις πρώτα!!!:a22: :a22: :a22: :a029: :a029: :a48: :a48:

Χρόνια πολλά και από εμένα GSRάδες!!:wave2:

Giorgos19
11/04/2007, 22:09
Προσπαθω ρε γμτ αλλα δεν μπορω....:sad: :sad: :sad: :sad:

Λες να βαλω κανα τιμονι,ξερεις που???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

618RR
12/04/2007, 10:57
Χρόνια πολλά κι από μένα! :beer: :beer: :beer:

Δύσκολη η επιστροφή στη δουλειά μετά την (σύντομη :sad: ) :ZZZ: ανάπαυλα :sad:

Μια και η συζήτηση μεταφέρθηκε (και) στις αναρτήσεις, γνωρίζει κανένας φίλος το κόστος αλλαγής ελατηρίων μπρος - πίσω; (για αλλαγή όλης της πίσω ανάρτησης δεν υπάρχει το "ρευστό" :bigcry: )

Zanzibar
12/04/2007, 21:11
Φίλε από πάνω, για μπροστά θέλεις πάνω κάτω 100 ευρΟ για Ohlins ελατήρια και λαδάκια, από τον Ντουλαβέρη στη Συγγρού, όσο για το πίσω επειδή μάλλον δεν διάβασες αυτά που έγραψα πριν να στο πω απλά, δεν αλλάζεις τίποτα ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΟΛΟ, δεν επισκευάζεται λέμε δεν ρυθμίζεται. Το ζυγίζεις οικονομικά και αποφασίζεις.

Άλεξ, χρόνια πολλά, τι γυρεύεις εδώ ρε σούπερ τσόφλι χοντάκια...? :evil: :lol:

Alx 84
12/04/2007, 23:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zanzibar
Άλεξ, χρόνια πολλά, τι γυρεύεις εδώ ρε σούπερ τσόφλι χοντάκια...? :evil: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χρόνια πολλά Γιάννη! είδα φως κ μπήκα:p ε, εντάξει, πήρατε παρτάλια, αλλά σας κάνουμε παρέα!!:rotflmao: :rotflmao:

Καλοτάξιδο ευχήθηκα;;; μάλλον όχι. οπότε καλοτάξιδο και καλόστριφτο να είναι το εργαλείο σου.

Υ.Γ. τι απίστευτος ήχος είναι αυτός που έχει... :a07: :a07:

Giorgos19
13/04/2007, 09:29
Ρε παιδια εγω γιατι νομιζω οτι το πισω ρυθμιζεται??
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

cbf600sa
13/04/2007, 09:51
to piso rithimizete os pron tin profortisi kai tin aposbesi epanaforas,exei odigies sto manual odigies.

evvou
13/04/2007, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Υ.Γ. τι απίστευτος ήχος είναι αυτός που έχει... :a07: :a07:

κρυφο-σου(τ)ζουκακια :a01: :a22: :a22: :a22: :a22: :a22: :a22:

Alx 84
16/04/2007, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
κρυφο-σου(τ)ζουκακια :a01: :a22: :a22: :a22: :a22: :a22: :a22:

Για τον ήχο είπα μόνο!!!:mad: :mad:

το υπόλοιπο... το ξέρουμε.... παρτάλι είναι!!:p :p :p :rotflmao: :rotflmao:

evvou
16/04/2007, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Για τον ήχο είπα μόνο!!!:mad: :mad:

το υπόλοιπο... το ξέρουμε.... παρτάλι είναι!!:p :p :p :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol: ναι ναι...αυτο το λες επειδη δεν μπορεις να εκφερεις αποψη...ακους μονο τον ηχο την ωρα που περναει απο διπλα σου και εξαφανιζεται...:eyepop: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: