View Full Version : R1 2007 h k7??
Σελίδες :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
Και κάτι ακραίο: Ποιά η διαφορά όταν κάποιος με ένα παπάκι με 120-130χ.α.ω το έχει στην μια ρόδα, που με ένα αεράκι εχει φύγει, με εναν άλλον που οδηγάει με 250 μια μήχανη αυτών των προδιαγραφών;;;
Μήπως κινδυνεύει κάποιος λιγότερο από τον άλλον;;;(ισως λιγότερο αυτος που πάει με 250)
ας πούμε λοιπόν το ακραίο ...
αν καρφωθεί ένα παπάκι στην πόρτα ενός οδηγού αυτοκινήτου με 120 θα σκοτωθεί ο αναβάτης.
αν καρφωθεί ένα k7 στην πόρτα ενός οδηγού αυτοκινήτου με 250 θα το διαπεράσει και θα σκοτωθούν όλοι.
μυαλά όμως... ? στα κάγκελα?
τέσπα... ας έχουμε την υγειά μας κι ας πεθάνουμε... δε γαμιέται?
...... Ποιά η διαφορά όταν κάποιος με ένα παπάκι με 120-130χ.α.ω το έχει στην μια ρόδα, που με ένα αεράκι εχει φύγει, με εναν άλλον που οδηγάει με 250 μια μήχανη αυτών των προδιαγραφών;;;
Μήπως κινδυνεύει κάποιος λιγότερο από τον άλλον;;;(ισως λιγότερο αυτος που πάει με 250)
Τρελλή διαφορά....
γιατί αυτός με το παπάκι δεν θα διανοηθεί ποτέ να μπει με 120 σε στροφή των 80 ενώ με το SS θα μπείς με πολύ παραπάνω.....
Αν μιλάμε για ευθείες έχεις δίκιο.... Για ευθείες μιλάμε;
Chemical
09/02/2007, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δηλαδη αν εσενα ρε φιλε ερθει καποιος απο την παρεα σου,... που ας πουμε δεν τον ξερεις καλα, (τον οποιον τον εχεις κοψει και ψιλοασχετο) , "και σου πει τι να παρω" , θα του πεις ξερα "παρε το ταδε" ε;:rolleyes:
Εδω ειναι φορουμ και θελετε δεν θελετε θα υπαρξουν πολλες αντιδρασεις.
Και δεν παιρνουμε παντα αυτο που θελουμε.
Μονο αποψεις και ισως λεω ισως, αν κατσουμε πολυ καιρο εδω και διαβασουμε και κρινουμε και αξιολογησουμε, θα συνηδειτοποιησουμε οτι ουτε αδιαφοροι ειναι οι περισσοτεροι ουτε μπαινουν εδω μεσα να γραψουν οτι τους κατεβει.
Και καποιοι εχουν και χρεος να τσιγκλανε οποιον γουσταρουνε, γιατι αν αυριο δεις στον δρομο κανεναν πιτσιρικα με τα μυαλα χυμενα κατα μηκος της Λ.Καβουριου (οπως εχω δει εγω ΠΟΛΛΕΣ φορες) , η ενα κομμενο δαχτυλο ποδιου στον δρομο (και αυτο το εχω δει και αν θες μπορω να σου πω και αλλα που εχω δει) ,μπορει αυτος ο πιτσιρικας να μπηκε σε κανα φορουμ και να εγραψε "τι μηχανη να παρω;" .
Και να του απαντησαν σε αυτο ακριβως που ηθελε να ακουσει.
Με καταλαβες φιλε μου;:wave2:
+ 10000 Φυσικά και σε καταλαβαίνω
Αλλά να μην κολλάμε στο ότι θέλει το παιδί να πάρει ένα 1000 αλλά στο ότι πρέπει να έχει τα μυαλά στο κεφάλι,όπως ο καθένας μας εδώ μέσα.
Όπως είπα και ποιό πάνω όλα είναι επικίνδυνα αν δεν προσέχεις
grigorisr1
09/02/2007, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Εγώ πάλι νομίζω ότι κατά βάθος ήθελες να μας μιλήσεις για σένα... γιατί για μηχανάκια ούτε κουβέντα δεν γίνεται.
Επίσης νομίζω ότι είσαι ευθειάκιας, γιατί στις στροφές, στις ελληνικές ανύπαρκτες πίστες, αλλά κυρίως στους ελληνικούς δρόμους και τα 600ρια λίγοι τα τερματίζουν. Και ξαναεπίσης, όσο ταλέντο και να'χεις και ό,τι και να οδηγάς για τα δύο ολόκληρα χρόνια που τα λες και με καμάρι είναι απολύτως βέβαιο ότι ακόμα είσαι στην πρώτη σελίδα της οδήγησης.
Άμα καθίσεις και διαβάσεις και κάνεις και κανένα μάθημα και γράψεις μερικές εκατοντάδες γύρους στις πίστες και μερικές χιλιάδες χλμ στους δρόμους και ψαχτείς μαζί με το ταλέντο σου, με προπόνηση και τριβή, ίσως σε μερικά χρόνια να μπορείς να λες ότι οδηγάς ss και ξέρεις και τι κάνεις.
Τώρα γιατί τόση φιλολογία... Είπαμε ν'αλλάξουμε θέμα αλλά εκεί γύρω το πας. Δεν φταίμε εμείς μετά.
ta gousta den einai se mia euthia kai ena paidaki mpori na to pari kai na to dosi terma se mia euthia to thema na mporis na antimetopisis oti dipote brethi mprosta me sosta antalaktistika kai sosto xeirismo den goustaro na kaio lastixa kai benzina askopa se mia eytheia pano kato. goustaro na kikloforo na brisko atoma san emena na ta dinoume pou kai pou kai opoudipote stin kinisi stis strofes pantou.. afto einai pou se kanei kalo odigo na kses pou pote kai poso mporeis na to doseis etsi oste na mporeseis na stamatiseis kai fisika an ginete kai mporeis na eisai esy aytos poy tha stamatisei protos kai tha perimenei ton allon.
Chemical
09/02/2007, 17:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τρελλή διαφορά....
γιατί αυτός με το παπάκι δεν θα διανοηθεί ποτέ να μπει με 120 σε στροφή των 80 ενώ με το SS θα μπείς με πολύ παραπάνω.....
Αν μιλάμε για ευθείες έχεις δίκιο.... Για ευθείες μιλάμε;
Δεν με ενδιαφέρει αυτό γιατί άλλο θέλω να τονίσω.Για άλλη μια φορά
ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!! αυτό προσπαθώ να πω
Γιατι κολλάτε στο ακραίο και δεν σχολιαζεται τον αναβάτη του WR
grigorisr1
09/02/2007, 17:35
Nαι αλλά ακόμα δεν μας έχει πει πόσα Ευρά το μέτρο...... Απ' ότι ακουω πάει 1Ε το 1 μέτρο....
1000μ 1000Ε απο στάση.....
Τώρα τα "το πάω στα κόκκινα και δεν μου φτάνει αλλά δεν χριεάζεται να σπας την 6η" μόνο γέλια φέρνουν.... Αν δεν σου φτάνει η σπασμένη 2α γιατί δεν βάζεις μια 3η;
Ρωτάω... επειδή εγώ καβαλάω μια φιλική μαλακία του 2003 που δεν πάει ρουπι αλλά που κάποιες φορές με τρομάζει κιόλας.
file sniper osa E/Metro thes ...eutheies strofes ta panta aplos pes to
Δεν με ενδιαφέρει αυτό γιατί άλλο θέλω να τονίσω.Για άλλη μια φορά
ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ!!!
Γιατι κολλάτε στο ακραίο και δεν σχολιαζεται τον αναβάτη του WR
Στο βουνό ή στον δρόμο;
Και το ξέρουμε ότι όλα είναι επικίνδυνα....... Ακόμα και η μαλακία αν δεν προσέξεις... μπορείς να τραυματιστείς ανεπανόρθωτα :lol: αλλά εδώ μιλάμε για Κ7 και R1.....
Tώρα που το σκέφτομαι Γρηγόρη.... Πολύ μου αρέσει που δεν έχεις σκεφτεί και το ΖΧ10.... καλά για το 1000RR7 ούτε σκέψη... τελιωμένα μοτοσακά....
grigorisr1
09/02/2007, 17:36
Στο βουνό ή στον δρόμο;
Και το ξέρουμε ότι όλα είναι επικίνδυνα....... Ακόμα και η μαλακία αν δεν προσέξεις... μπορείς να τραυματιστείς ανεπανόρθωτα :lol: αλλά εδώ μιλάμε για Κ7 και R1.....
Tώρα που το σκέφτομαι Γρηγόρη.... Πολύ μου αρέσει που δεν έχεις σκεφτεί και το ΖΧ10.... καλά για το 1000RR7 ούτε σκέψη... τελιωμένα μοτοσακά....
to skeftika kai to zx10 alla to kseperasa me to k7 kai tora moy fenete tha kseperaso to k7 me to R1 apo oti fenete ayti einai i teleytaia epilogi mou....
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
file sniper osa E/Metro thes ...eutheies strofes ta panta aplos pes to
Μου αρέσει που το πρωί έκανες τον κινέζο.... Τελικά δεν μιλάμε για κατανάλωση ε; :rotflmao:
Φιλαράκο..... εγώ κουλός είμαι... και με μηχανάκι χρέπι..... αλλά πρόσεχε...
Πάντα υπάρχουν και καλύτεροι από εσένα....
Τεσπα.... Πάρε R1 μπλε..... μόλις σε τσαγιώσει κανένα 600αράκι σε στροφιλίκι να πας στο πλησιέστερο λιμάνι για τα περαιτέρω...
H.A.Balafoutre
09/02/2007, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ας πούμε λοιπόν το ακραίο ...
αν καρφωθεί ένα παπάκι στην πόρτα ενός οδηγού αυτοκινήτου με 120 θα σκοτωθεί ο αναβάτης.
αν καρφωθεί ένα k7 στην πόρτα ενός οδηγού αυτοκινήτου με 250 θα το διαπεράσει και θα σκοτωθούν όλοι.
μυαλά όμως... ? στα κάγκελα?
τέσπα... ας έχουμε την υγειά μας κι ας πεθάνουμε... δε γαμιέται?
Τώρα μεγάλη κουβέντα είπες και δεν ξέρω κατά πόσο έχει σημασία να γράφουμε για ατυχήματα που είδαμε...απλώ να σου πω πως ξέρω το μετά όταν Ζ1000 μανίσιο φτάσει 2α στον κόφτη και 3η + κάτι ψιλά και πρέπει να σταματήσει αμέσως αλλά δεν το καταφέρνει. Πρίν μια εβδομάδα αυτό. Τέσπα...έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμη.
grigoris είσαι ωραίος ρε. και μάγκας και μετρημένος. αν άλλοι τους έλεγες μπράβο, θα παίρναν τα μυαλά τους αέρα εσένα δε φαίνεται να συμβεί κάτι τέτοιο.
παρ'τους τα σώβρακα.
grigorisr1
09/02/2007, 17:40
Μου αρέσει που το πρωί έκανες τον κινέζο.... Τελικά δεν μιλάμε για κατανάλωση ε; :rotflmao:
Φιλαράκο..... εγώ κουλός είμαι... και με μηχανάκι χρέπι..... αλλά πρόσεχε...
Τεσπα.... Πάρε R1 μπλε..... μόλις σε τσαγιώσει κανένα 600αράκι σε στροφιλίκι να πας στο πλησιέστερο λιμάνι για τα περαιτέρω...
krima ego mallon aspro tha paro kai tha fenete stin thalassa atixises file sniper ... kai oso gia ta strofilikia kai ta 600 den ta fobamai...kai aytos poy einai pilotakos na kses den prokeitai na parei 600...
isos tha eprepe na skefteis oti to oti to odigao apo ta 18 mou kai den exo pesei xtipisei oute mia fora paei na pei oti isos eimai ligo pio orimos apo oti ta atoma stin ilikia moy kai isos se ayta ta 2 xronia na exo plisiasei arketes fores ta 300 xlm.. kai omos eimai edo kai zitao kati parapano ti sou leei ayto ? efoson den epesa se kanenan den prokeitai na epefta kai pano sou. kai min nomizeis oti mono to diploma metraei an efteges esy esy tha tin plirones kai oxi ego.
den exo paei se sxoleio CSS oxi ...
den leo oti eimai o kaliteros kai oti den masao mia ego aplos thelo na bgalo tis gayles kai to mixanaki poy exo tora den me boithaei pleon..
ΔΕΝ επιτιθομαι, απλα θελω να σου επισημανω οτι βλεπεις μονοπλευρα τα πραγματα. τι εννοω? παμε:
1) γνωριζεις ποιος ειναι ο χρονος αντιδρασης σου οταν πηγαινεις με 300 km/h ??? (δηλαδη απο τη στιγμη που θα αντιληφθεις κατι, μεχρι να χρειαστει να φρεναρεις?) (...βλεπεις οτι δεν θιγω ΚΑΝ αν ειναι παρανομη η συγκεκριμενη ταχυτητα στους δημοσιους δρομους)
2) σε συνδυασμο με την παραπανω γραμμη, πες οτι ειμαι με μηχανη ή αυτοκινητο (ή πεζος) και εσυ 300ριζεις, πιστευεις οτι ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΩ αν βρεθω μπροστα σου?
3) οκ, καλα το πας οτι αν εφτεγα εγω θα σε πληρωνα. οσο ομως εσυ οδηγεις 1000ρι, που (οσο εχεις το μικρο διπλωμα) απαγορευεται και η ασφαλιση που σου εχει γινει, ξερεις οτι θα παρω τα σωβρακα μεχρι και του προπαππου σου και οτι θα σε γδυσω?
αυτα για αρχη. αν και αυτα τα θεωρεις επιθεσεις, τοτε φιλε μου λυπαμαι αλλα εισαι απο τους τυπους που θελουν να τους λενε "ναι" και να μην αντιτιθενται στις αποψεις τους. και αυτο ακριβως ΔΕΝ φανερωνει ωριμοτητα (και ας νομιζεις εσυ οτι επειδη εισαι ανω των 18 την εχεις... ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ να σου συμβει κατι και να δεις την ζωη απο αλλη οπτικη γωνια...
:wave2:
αυτή τη μαλακία την έχω ακούσει τόσες φορές πιά...:ZZZ:
πάλι καλά που υπάρχει πάντα και κάποιος καλύτερος, για να έχουμε καινούρια πράματα να μαθαίνουμε...
8 σελίδες πρόλογος...
:a014:
grigorisr1
09/02/2007, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΔΕΝ επιτιθομαι, απλα θελω να σου επισημανω οτι βλεπεις μονοπλευρα τα πραγματα. τι εννοω? παμε:
1) γνωριζεις ποιος ειναι ο χρονος αντιδρασης σου οταν πηγαινεις με 300 km/h ??? (δηλαδη απο τη στιγμη που θα αντιληφθεις κατι, μεχρι να χρειαστει να φρεναρεις?) (...βλεπεις οτι δεν θιγω ΚΑΝ αν ειναι παρανομη η συγκεκριμενη ταχυτητα στους δημοσιους δρομους)
2) σε συνδυασμο με την παραπανω γραμμη, πες οτι ειμαι με μηχανη ή αυτοκινητο (ή πεζος) και εσυ 300ριζεις, πιστευεις οτι ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΩ αν βρεθω μπροστα σου?
3) οκ, καλα το πας οτι αν εφτεγα εγω θα σε πληρωνα. οσο ομως εσυ οδηγεις 1000ρι, που (οσο εχεις το μικρο διπλωμα) απαγορευεται και η ασφαλιση που σου εχει γινει, ξερεις οτι θα παρω τα σωβρακα μεχρι και του προπαππου σου και οτι θα σε γδυσω?
αυτα για αρχη. αν και αυτα τα θεωρεις επιθεσεις, τοτε φιλε μου λυπαμαι αλλα εισαι απο τους τυπους που θελουν να τους λενε "ναι" και να μην αντιτιθενται στις αποψεις τους. και αυτο ακριβως ΔΕΝ φανερωνει ωριμοτητα (και ας νομιζεις εσυ οτι επειδη εισαι ανω των 18 την εχεις... ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ να σου συμβει κατι και να δεις την ζωη απο αλλη οπτικη γωνια...
katalabaino ti theleis na peis allo sto reply thigo 2 themata pote den eipa oti tha trakaro se kapoion me 300 kai pote den eipa oti den tha eftega kai ego ... aplos tonisa oti se ena troxaio den xreiazetai na einai me 100 mporei kai me 60 xoris thimata alles epiptoseis tha eixe o kathenas mas ...trexeis ekei poy mporeis..ekei pou den mporeis aplos badizeis grigora...
Chemical
09/02/2007, 17:45
Στο βουνό ή στον δρόμο;
Ξέρω γιατί μιλάμε.... Ουτε το Κ7 ούτε το R1 είναι επικίνδυνα αν δεν κάνεις μλκιες.
Από την αρχή είπα ότι αν θέλετε να τον κράξεται,κράξτε τον αλλά για να προσέχει και όχι για την επιλογή του να πάρει 1000
Αυτά...
Αντε καλοτάξιδο και τα μυαλά στο κεφάλι
......
που τό έχεις 300ρίσει ρε φίλε το R1 toy 98;
Για πες μας που έμαθες να οδηγείς γρήγορα;
Για δώσε μας καμμιά διαδρομή....
latris mixanis
09/02/2007, 17:46
'Οταν μαθαίνεις πάρα πολύ καλά το μηχανάκι δεν είναι πάντα καλό....
Διότι με τη βεβαιότητα, ότι το έχω, το ξέρω, αρχίζουμε τις μαλακίες και μετά μπορεί να μας φάει η υπερσιγουριά :sad:
Το ό,τι δεν έχεις πέσει ούτε μια φορά δεν λέει κάτι και δεν σημαίνει απαραίτητα καλός οδηγός.!
Όσοι σου έχουν απαντήσει επιθετικά όπως λες, δεν το κάνουν γιατί να σου την "πουν", απλά όπως και να χει δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάρει ένα τόσο δυνατό μηχανάκι και να το κουμαντάρει:winka: και γω οδηγώ 7χρόνια και το έχω το μηχανάκι μου, αλλά δεν πάω να πάρω 1000+ γιατί ξέρω ότι δεν θα μπορέσω να το κουμαντάρω(μάλλον αυτό έχει να κάνει με το πως σκέφτεται ο καθένας).
Για κοίτα εδώ για τοΚ7 (http://www.suzukicycles.com/Products/GSXR1000K7/Features/Default.aspx) , εγώ αυτό θα έπαιρνα για να περνάω πάνω απ τον Sniper και λοιπούς που θέλουν να προστατεύσουν τους νεότερους:D :D
grigorisr1
09/02/2007, 17:50
που τό έχεις 300ρίσει ρε φίλε το R1 toy 98;
Για πες μας που έμαθες να οδηγείς γρήγορα;
Για δώσε μας καμμιά διαδρομή....
file sniper 1on pote den eipa oti to 300arisa eipa oti ta plisiasa koita ligo pio prosektika ti grafo... to toso min kaneis tooooooooooooso... 290 exei grapsei to konter den pisteyo na pigenei parapano...
file sniper 1on pote den eipa oti to 300arisa eipa oti ta plisiasa koita ligo pio prosektika ti grafo... to toso min kaneis tooooooooooooso... 290 exei grapsei to konter den pisteyo na pigenei parapano...
Ωραίος...
Πες μας όμως και καμμιά διαδρομή που ένοισες ότι δεν σου φτάνει αυτό που έχεις.... Χωρίς καμμία ειρωνία ρωτάω....
latris mixanis
09/02/2007, 17:59
Ωραίος...
Πες μας όμως και καμμιά διαδρομή που ένοισες ότι δεν σου φτάνει αυτό που έχεις.... Χωρίς καμμία ειρωνία ρωτάω....
Τράβα στην Εγνατία καμάρι μου να ξακαυλώσεις γιατί δεν σε βλέπω καλά:D
:rotflmao:
Φιλικά
grigorisr1
09/02/2007, 18:02
Ego de leo tpt gia ton euato mu oti gamao kai etsi kai eimai o kaliteros apo olus ego apla exo ena r1 to exo 2 xronia kai to exo barethi to gkazi tu thelo kati parapano..
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Τράβα στην Εγνατία καμάρι μου να ξακαυλώσεις γιατί δεν σε βλέπω καλά:D
:rotflmao:
Φιλικά
I beg your pardon?
Ego de leo tpt gia ton euato mu oti gamao kai etsi kai eimai o kaliteros apo olus ego apla exo ena r1 to exo 2 xronia kai to exo barethi to gkazi tu thelo kati parapano..
Φιλαράκο.... το μηχανάκι βαρέθηκες.... όχι το γκάζι του... όλοι μας το περάσαμε....
σκέψου ομως ότι θα πας απο την "μαουνα" του 98 στο "παιχνίδι" με 50+ παραπάνω άλογα στον τροχό... Το σοκ θα είναι μεγάλο..... ξέρεις πόσοι "χεράδες" έδωσαν πισω Κ5-Κ6 γιατί δεν μπορούσαν;
grigorisr1
09/02/2007, 18:10
mpa re file exo ego megali kaula de to dino piso me tpt apla de tha to paro kai ainte kateuthian na to dino... ego ama de to matho de matho to neuro tu ta frena tu ta kratimata tu.. de to dino
latris mixanis
09/02/2007, 18:11
Όταν βαρεθείς κι αυτό το γκάζι τι θα κάνεις ή μάλλον τι θα πάρεις??:rolleyes:
grigorisr1
09/02/2007, 18:13
ama to baretho to gkazi katarxas tha pari poli kairo mexri na to barethis kai ama barethis... ala kseris oti den iparxi pio grigoro... ara... de kanis tpt apla de odigas sinxa meta kai odigas 1-2 fores ti bdomada gia na exis oreksi na odigisis
Ενταξει νισαφι πια.
Οποιος καταλαβε καταλαβε.
Στην τελικη το παλικαρι ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελευταιος που σκεφτεται κατ'αυτον τον τροπο.
Μαλλον θα ελεγα οτι αυτο κατα βαση ειναι το αγοραστικο κοινο τετοιων μοτοσυκλετων.
Ας παρει οτι θελει και ας παει στην ευχη το Θεου, και η Παναγια μαζι του.
Και επειδη εμεις μονο προλογους ξερουμε, και κυριο θεμα μαλλον δεν εχει αυτο το θρεντ ας βαλει και ο Θανος τον επιλογο που τα λει πιο μεστα και περιεκτικα για να μην πω και σταρατα, να τελειωνουμε.:rolleyes:
katalabaino ti theleis na peis allo sto reply thigo 2 themata pote den eipa oti tha trakaro se kapoion me 300 kai pote den eipa oti den tha eftega kai ego ... aplos tonisa oti se ena troxaio den xreiazetai na einai me 100 mporei kai me 60 xoris thimata alles epiptoseis tha eixe o kathenas mas ...trexeis ekei poy mporeis..ekei pou den mporeis aplos badizeis grigora...
τωρα με μιλας πιο σωστα!
:winka:
παρ'ολα αυτα, επετρεψε μου να σου πω οτι δεν πρεπει να τρεχουμε. στους δημοσιους δρομους οι πιθανοτητες να γινει 1 στραβη οταν 300ριζουμε ειναι υπερπολλαπλασιες απο το να μπουμε σε πιστα.
latris mixanis
09/02/2007, 18:15
ama to baretho to gkazi katarxas tha pari poli kairo mexri na to barethis kai ama barethis... ala kseris oti den iparxi pio grigoro... ara... de kanis tpt apla de odigas sinxa meta kai odigas 1-2 fores ti bdomada gia na exis oreksi na odigisis
Ευχαριστώ για την απάντηση
grigorisr1
09/02/2007, 18:22
Tora mages epidh mu anikse i oreksi pao gia kamia boltitsa exi kai kalo kairo.
Tora mages epidh mu anikse i oreksi pao gia kamia boltitsa exi kai kalo kairo.
Με το ταπεινο R1;:sad:
Και επειδη εμεις μονο προλογους ξερουμε, και κυριο θεμα μαλλον δεν εχει αυτο το θρεντ ας βαλει και ο Θανος τον επιλογο που τα λει πιο μεστα και περιεκτικα για να μην πω και σταρατα, να τελειωνουμε.:rolleyes:
Το βράδυ...
βλέπω βέρα στο δεξί.
Κοίτα παλουκάρι,
επιδή σε έκοψα χερά και σε καταλαβαίνω, o GhostRider έχει ενα busa τουρμπάτο καμιά 500 αλογατά. Επιδεί εκείνος έκλεισε τα 12 και δεν του φτάνει το γκάζι (αν και το busa είναι καρμπυρατεράτο και έχει μπαμ), το δίνει σε καλή τιμη. Άντε κοίτα να το χτυπήσεις τώρα που είναι σε τιμή ευκαιρίας και μη μας ρωτάς για r1 και k7 γιατί εμείς τώρα πήραμε τα παπάκια και δεν μπορούμε να σου πουμε την γνώμη μας...:smokin:
dirtbird
09/02/2007, 18:51
Προς όποιον ενδιαφέρεται:
επειδή μου τη δίνει να διαβάζω π@π@ριές για 180 άλογα ρόδα (ΟΥΤΕ το ΖΖR 1400 δεν ε΄χει τόσα),
παραθέτω την δυναμομέτρηση από το έγκυρο Sport Rider Μαρτίου...
:smokin: :smokin:
77355
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Προς όποιον ενδιαφέρεται:
επειδή μου τη δίνει να διαβάζω π@π@ριές για 180 άλογα ρόδα (ΟΥΤΕ το ΖΖR 1400 δεν ε΄χει τόσα),
παραθέτω την δυναμομέτρηση από το έγκυρο Sport Rider Μαρτίου...
:smokin: :smokin:
:beer: :beer: :beer: :beer:
:smokin:
dirtbird
09/02/2007, 18:53
Και επειδή δεν μπορώ να διαβάζω τα διάφορα ηθικοπλαστικά και την ιερά εξέταση, παραθέτω τα συν και πλην κατά το περιοδικό (το οποίο είναι από τα εγκυρότερα μαζί με το Performance Bikes)...:smokin: :smokin:
77356
dirtbird
09/02/2007, 19:10
Για περισσότερα, βρείτε-διαβάστε, βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Για το φίλο Γρηγόρη.
Το νεαρό της ηλικίας σου, προβληματίζει πολλούς για το αν πρέπει να σου προτείνουν ποιό 1000 πρέπει να πάρεις και όχι τόσο γιατί το παίζουν politically correct, αλλά γιατί δεν θα νοιώθουν καλά με την συνείδηση τους (π.χ. sniper - αυτή την εικόνα έχω σχηματίσει κι ας μην τον γνωρίζω προσωπικά).
Από κει και πέρα ας μιλήσουμε πρώτα με αριθμούς.
Το R1 που έχεις βγάζει μεταξύ 125 και 135 hp.
Το φετινό έχει κάτι παραπάνω από 155, δηλαδή χοντρικά μια διαφορά 25 hp.
Το δικό σου εκτιμώ ότι έχει καλύτερη απόδοση μέχρι τις 4-5000 σαλ.
ΣΙΓΟΥΡΑ στην αρχή θα νομίζεις ότι πάει χειρότερα.
Βάρος , πάνω - κάτω είναι τα ίδια.
ΕΚΕΙ που θα δεις μεγάλη διαφορά είναι σε αναρτήσεις, πλαίσιο, φρένα και γενικότερα ευκολία χειρισμων και συμπεριφοράς της μοτό (άσε που αν σου έδιναν ένα R1 του 98 από την κούτα, πάλι καλύτερο από το δικό σου θα σου φαινόταν).
Και όσον αφορά τις ικανότητες που νομίζει ότι έχει ο καθένας μας.
Νομίζω ότι πρέπει να ξανασκεφτείς εσύ προσωπικά (και μην μας πεις- εσένα αφορά) πως το εννοείς το 'τα τελειώνω τα άλογα'.
Ως γνωστόν στην ευθεία, όλοι (σχεδόν) μπορούν να τα τελειώσουν (με 1ες, 2ες 3ες και 4ες όπως σωστά διευκρινίζεις). Το θέμα είναι τι γίνεται στις στροφές, που για να τα λέμε όπως είναι -στους Ελληνικούς τουλάχιστον δρόμους- δεν τελειώνουν παρά μόνο υπό ειδικές συνθήκες.
Αλήθεια, τις διάφορες ρυθμίσεις που έχουν οι αναρτήσεις στο δικό σου (και τις περισσότερες που έχει το καινούργιο), ξέρεις τι κάνουν?
Όλα τα παραπάνω τα γράφω πιστεύοντας ότι είσαι τουλάχιστον άνω του μετρίου οδηγός και εκτιμώντας ότι έχεις αντίληψη (από αυτά που έγραψες) να τα καταλάβεις.
Ελπίζω να σε βοήθησα..
grigorisr1
09/02/2007, 19:58
Mia apli erotisi ekana na me pi kanis ama exi diafora to k7 me r1 gia to r1 ksero xaraktiristika gia to k7 de ksero gia auto kai rotisa... kai esis to kanate thema.Nai eimai 21 kai tha paro to kainurio r1 giati o alos pu einai 25 ti parapano apo emena exei apo ta 14 mou odigao mixanaki.. ego pisteuo oti den exei sxesi to posa xronia odigas ala einai ston anthropo. kai iparxun atoma odigane pola xronia kai akoma den exune mathi na odigane... de ksero apo athina kai oute ksero ti dromus exei ekei edo pantos thess iparxun para poli dromoi kai arketoi einai kaloi dromoi pu mporis aneta na treksis me mixanaki...
dirtbird
09/02/2007, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
βαρέθηκα :(
......+1
τζάμπα....:rolleyes: :rolleyes:
Mia apli erotisi ekana na me pi kanis ama exi diafora to k7 me r1 gia to r1 ksero xaraktiristika gia to k7 de ksero gia auto kai rotisa... kai esis to kanate thema.Nai eimai 21 kai tha paro to kainurio r1 giati o alos pu einai 25 ti parapano apo emena exei apo ta 14 mou odigao mixanaki.. ego pisteuo oti den exei sxesi to posa xronia odigas ala einai ston anthropo. kai iparxun atoma odigane pola xronia kai akoma den exune mathi na odigane... de ksero apo athina kai oute ksero ti dromus exei ekei edo pantos thess iparxun para poli dromoi kai arketoi einai kaloi dromoi pu mporis aneta na treksis me mixanaki...
+1000
ρε κατεβαστε και τον pedrosa απο την honda 21 ειναι:mad:
το μονο φιλε μου που εχω να σου πω γιατι ολοι περασαμε απο την ηλικια σου ειναι συναιση αλλα νομιζω οτι την εχεις.Αχ ελλαδα.οι ρουμανοι τρεχουν απο τα 18 με πηραγμενα 1000 στις σερρες και εμεις προσπαθουμε να αποτρεψουμε τους νεους.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
+1000
ρε κατεβαστε και τον pedrosa απο την honda 21 ειναι:mad:
το μονο φιλε μου που εχω να σου πω γιατι ολοι περασαμε απο την ηλικια σου ειναι συναιση αλλα νομιζω οτι την εχεις.Αχ ελλαδα.οι ρουμανοι τρεχουν απο τα 18 με πηραγμενα 1000 στις σερρες και εμεις προσπαθουμε να αποτρεψουμε τους νεους.
Ποιος τον απέτρεψε; Αντιθέτως! Λέμε να μάθουν και να γίνουν καλύτεροι απο τον Pedrosa....
Αυτό πάντως να το κατεβάσουν απο τα Honda... καλό... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ λέω να πάμε κα βάλουμε φωτιά και στο εργοστάριο της καβασάκι.... Ό,τι να ναι εδώ μέσα λέμε...
paides oraia ola ayta alla kaneis den moy dinei mia apopsi...
1on. ego apo ta 18 mou odigao r1 98 modelo to opoio einai karmpilateri kai exei poli mpam gia osous gnorizoun... exo diploma gia aperriorista kibika gia kapoioys poy amfisbitoun mias kai meta apo 2 xronia to diploma anabathmizete aytomata ... kai den xreiazomai ta 21... kai ontos eimai apo ta atoma pou eimai oloi mera ston dromo kai goustaro na to liono oli mera...
to na ipotimate kapoion xoris na ton kserete den einai sosto...
ego to barethika to r1 moy kai mou fainete oti den paei
kai afou einai na paro kati as paro to kalitero gia ayto kai zitisa mia gnomi
den me endiaferei pios ksekinise ta 1000 me endiaferei na matho kapoia pramata gia ayta ta 2 modela etsi oste na krino monos moy poio einai to katalilotero kai to pio idaniko...
parakalo an einai na apantisete na to kanete sxetika me to thema mou kai oxi me asxeta peri cbr900 toy 98 ktl...
ein o street racer BIKE BOY GSXR2000 K28 sth geitonia sou!
brokenboy999
09/02/2007, 20:50
μεγάλε κοψε τις μλκίες.Είσαι υπερβολικά μικρός και φυσικά άπειρος για τέτοια εργαλεία.Τι πείρα έχεις¨¨
Και εγώ 20 είμαι αλλά οδηγώ απο τα 14.Στα 16 πήρα cr250.Εκανα εντουράδες με την παρέα.
Λίγο η κακή μου η τύχη λίγο η απειρία μου λίγο λίγο η απειρία μου...Αποτέλεσμα:2 σπασμέ χέρια και σπλήνα στα σκυλιά.ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Τι έχεις να πείς για αυτό??????Τώρα έχω crf450 και φούλ βουνό.Το πουλάω τώρα για να πάρω z750.To θέμα είναι ότι βιάζεσαι να πάς στα ψιλά.Εγώ την έφαγα την πατάτα και ξέρω τι σου λέω.Το γκάζι είναι πολύ γλυκό.Αλλά ξέρεις την συνέχεια...
Φυσικά είναι και οι γονείς..Τους δικούς μου τους διέλυσα στην κυριολεξία φίλε μου.Μν κάνεις και εσύ το ίδιο.Πάρε κάτι ποιο χαλαρό.Θα έρθει και η ώρα για αυτά.
Αλλά για να πάρεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις πολλά παράσημα την πλάτη σου.....
Καλές βόλτες.....
Παρε το κ-7 για να κανεις καμια βολτα και να μας πεις πως παει γιατι θελει να παρει ενας φιλος το καλοκαιρι
Ρε παιδια θα με μαθει κανεις να οδηγαω γιατι εγω ακομα δεν το παταω καλα το 400?:D
και ενα σχολιο ουτε καν υπο την μορφη συμβουλης γιατι οδηγας μηχανη πιο πολυ καιρο απο εμενα,
τα ατυχηματα μετρανε με το ποσα χλμετρα κανεις ,γιατι εγω που οδηγαω κουτι πολλα χρονια και ειμαι καλος οδηγος σχετικα το μονο εξαμηνο που δεν τρακαρα με το αμαξι μου ειναι το προηγουμενο που εκανα μονο 1000 χλμετρα λογο της μηχανης
Εγω πιστευω (who gives a fuck,anyway),oτι το παιδι φαινεται απο ολα αυτα που εχει γραψει,οτι δεν αντιμετωπιζει το θεμα ΄΄μηχανη΄΄ οπως πολλοι αλλοι συνομηλικοι του που αγοραζουν πυραυλους εδαφους εδαφους με βαση μονο ''ταπεινα'' κριτηρια.Τον κοβω για καποιον που εχει μερακι.Αυτος το λεει ''γκαυλα''.Το ιδιο ειναι...
Τον αποπηραν καποιοι για το οτι αμφιβαλλουν αν εχει στιψει το παλιο του μηχανακι.
Ακομα και να ΜΗΝ το εχει στιψει. ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΕ,ωχου πως να το κανουμε, το βαρεθηκε..
Δεν του προκαλει πια τα ιδια συναισθηματα,δεν του βγαζει πλεον αυτο το μερακι, τη βλεπει οπως βλεπει ενας παντρεμενος τη γυναικα του μετα απο 10 χρονια.
Μπορει να την αγαπαει αλλα η το δικο του μπουτι πιανει,η το δικο της το ιδιο ειναι..
Τον εχει χτυπησει κι αυτον ο καταναλωτισμος οπως ολους μας,τελως παντων οποιος απο αυτους τους λογους ειναι,ειναι αρκετος για μενα.
Αλλωστε εδω μεσα εγω διαβαζω για ατομα που αλλαζουν καθε 6 μηνες μηχανη,και δεν τους ρωταει κανεις αν τη προηγουμενη την ''εστυψαν''...
Εγω ειμαι της σχολης ''τη κραταω'' και τη μαθαινω κι οσο πιο πολυ τη μαθαινω τοσο πιο πολυ τη γουσταρω.
ΟΛΑ τα ατομα που κανω παρεα,αλλαζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ μηχανακια.Ακομα και σημερα το μεσημερι που ειχαμε βγει βολτα, ο ενας εστρωνε.
ΤΙ ΑΦΡΑΤΟ ΚΑΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ!!!
Βλεπω και τηλ. ταυτοχρονα...
Λοιπον φιλε,απο επιδοσεις και στησιμο και τα 2 το ξερεις ηδη ειναι τα κορυφαια.
Στα χερια ενος εμπειρου οδηγου σε μια πιστα οι διαφορες θα ειναι απειροελαχιστες.
Οποτε αφου παρεις σαν βαση οτι και με τα 2 εχεις τα ΑΠΟΛΥΤΑ γκαζια,θα πρεπει να αγορασεις με βαση αλλα κριτηρια.
Οπως πχ εμφανιση,εργονομια,αντιπροσωπεια,ανταλλακτικα''κλικ'' κ.α.
Αν δεν εχεις κατα νου να τη πηγαινεις πολυ στη πιστα, και να κανεις καθημερινες μετακινησεις με κατι αλλο,π.χ ενα παπι,ΑΣΤΗ ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ.
Θα ειναι ενα λιγοτερος πυραυλος που θα σερνεται καθημερινα στους δρομους της βυρηττου.
Καλοριζικο οτι και να παρεις τελικα,και σταματα να γραφεις με αλαμπουρνεζικα γραμματα.
Στραβωθηκαμε.
grigorisr1
10/02/2007, 08:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999
μεγάλε κοψε τις μλκίες.Είσαι υπερβολικά μικρός και φυσικά άπειρος για τέτοια εργαλεία.Τι πείρα έχεις¨¨
Και εγώ 20 είμαι αλλά οδηγώ απο τα 14.Στα 16 πήρα cr250.Εκανα εντουράδες με την παρέα.
Λίγο η κακή μου η τύχη λίγο η απειρία μου λίγο λίγο η απειρία μου...Αποτέλεσμα:2 σπασμέ χέρια και σπλήνα στα σκυλιά.ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Τι έχεις να πείς για αυτό??????Τώρα έχω crf450 και φούλ βουνό.Το πουλάω τώρα για να πάρω z750.To θέμα είναι ότι βιάζεσαι να πάς στα ψιλά.Εγώ την έφαγα την πατάτα και ξέρω τι σου λέω.Το γκάζι είναι πολύ γλυκό.Αλλά ξέρεις την συνέχεια...
Φυσικά είναι και οι γονείς..Τους δικούς μου τους διέλυσα στην κυριολεξία φίλε μου.Μν κάνεις και εσύ το ίδιο.Πάρε κάτι ποιο χαλαρό.Θα έρθει και η ώρα για αυτά.
Αλλά για να πάρεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις πολλά παράσημα την πλάτη σου.....
Καλές βόλτες.....
Ti pio mikro na paro re file 1000 exo tha paro pio mikro na kseneroso ?Kai oso gia to crf kai cr pou les exo pari poles bolta tetia mixanakia me auta tros ta mutra thes de thes oti kai taxitita na balis mpantosuzes kanoun... ase pu einai 110 kila mixanakia eleos les kai papaki einai
kai asxeto to crf de su bgazi problimata giati ego ksero oti gamiountai poli eukola..
DrIoannis
10/02/2007, 08:32
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις Ελληνικά γιατί βγάζουμε τα μάτια μας να τα διαβάσουμε.Το Κ7 έχει δυναμομετρηθεί 171 άλογα και 11.1 ροπή τροχό.Φίλος το παραλαμβάνει την άλλη εβδομάδα και σε 10 ημέρες θα έχω εντυπώσεις.Είναι πολλά τα άλογα φίλε μου.Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα σε Κ6 750.Μην σε χαλάει ο αριθμός 750 σε σχέση με το 1000.Στρίβει,φρενάρει,έχει πιο πολύ γκάζι από το δικό σου R1 και δεν είναι κανίβαλος.
grigorisr1
10/02/2007, 08:43
ΑΜΑ ΠΑΡΩ 750 ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ... ΕΣΙ ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ 1000 ΤΗΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ ΜΕΤΑ 750 ?? ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Κ7 ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΑ ΑΛΟΓΑ ΑΠΟ Ρ1 07' ?
απο τηστιγμη που θα εισαι νομιμος παρε οτι γουσταρεις.προσωπικα YAMAHA RULEZ!!!!!!!
εγω απλα θα σε συμβουλευα να εξοπλιστεις.κρανος,μπουφαν,παντελονι,μποτες,γαντια για το δικο σου καλο.
η αληθεια ειναι οτι το καγκουρομανια μοτο κλαμπ με ενοχλει,οπως με ενοχλει και το λιγο ημαλλον καθολου μυαλο του γερου σου που σου επετρεπε να καβαλας απο τα 14 σου.
η μαλακια αγορι μου δεν ειναι δικια σου αλλα του πατερα σου,γιαυτο δε κατακρινω εσενα αλλα αυτον.
να προσεχεις εκει εξω....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!!!!!!!!!
vassilis88
10/02/2007, 14:44
το διαβασα στα γρηγορα το ποστ ,εφοσον το παιδι εχει βαρεθει το μηχανακι καλα κανει κ το αλλαζει.
παρε το ρ1 αφου σ αρεσει.στην αρχη σου απαντησα βασει της ηλικιας κ γω.υποψην εγω ειμαι 18 με 125 της φουτσας κ θελω 125 στριφτεροτερο.
αλλα μηπως νομιζεις οτι το εχεις το ρ1?
στις σερρες εχεις παει?ποσο γυρνας?
SvsGreek
10/02/2007, 17:20
2 σελιδες διαβασα και τρελαθηκα!!!!
Καλα ρε πατε καλα? Μια αποψη ζητησε το παλικαρι κ εσεις του λετε λαλακιες!!!!???
Και ποιοι ειστε εσεις ρε που θα κρινετε το οποιονδηποτε? Ρε αντε παντε να δειτε τα χαλια σας κ μετα κρινετε αλλους!!
Και πουλατε κ ειρωνεια.....
Δεν με ενδιαφερει καθολου τι θα απαντησετε(και αν) γιατι απλα διαφωνω καθετα με την αποψη σας...αν κ την σεβομαι, οπως καθε αποψη(σαν τους κωλους που εχουμε ολοι...)
Παικτη και τα 2 ειναι πολυ καλα εργαλεια...αυτο που σου αρεσει παρε κ τερμα.
Το θεμα ειναι να την βλεπεις κ να σε φτιαχνει....
Παντως ελπιζω να φορας παντα μπουφαν-κρανος κλπ.... και απο εκει κ περα δεν ειμαι εγω καλυτερος σου για να σου πω τι να κανεις στον δρομο κ τι οχι.
kost rider
10/02/2007, 18:57
Eimai anamesa se auta ta 2 mporeitai na mou peite gnomes pio einai kalitero
osous rotisa mou lene k7 ala to r1 einai panemorfo einai ontos kalitero to k7 apo r1?
Μεγαλε και τα δυο μηχανακια ειναι απιστευτα με μικρες διαφορες που φαινονται μονο μεσα στην πιστα και απο πολυ εμπειρους!Το μονο που μενει ειναι να δεις πιο ταιριαζει περισσοτερο στο στυλ σου,πιο σου αρεσει εμφανισιακα και το σημαντικοτερο πιο εχει αποδειχθει πιο αξιοπιστο τα τελευταια χρονια.Και αν εισαι πιλοτακι τους εχεις ολους χαλαρα για μερικα χρονια ακομα(μεχρι να εξελιχθουν πολυ περισσοτερο).Και οσον αφορα την ηλικια σου,οτι και να οδηγησεις θα εχεις καταλαβει πως...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ(στο δεξι!)!
brokenboy999
11/02/2007, 02:17
Απλά λέω την ταπεινή μου άποψη.Κανένας δεν στην λέει.Απλά υζητάμε και λέμε απόψεις.το750 κ6 πιστεύω ότι είναι καλύτερο για τώρα.Τέλος πάντων και εγω θεσνίκη μένω.όποτε θες βγαίνουμε και για κανά κόφι και την βρίσκουμε την άκρη!!!!!
Alchimistis
11/02/2007, 12:34
ta gousta den einai se mia euthia kai ena paidaki mpori na to pari kai na to dosi terma se mia euthia to thema na mporis na antimetopisis oti dipote brethi mprosta me sosta antalaktistika kai sosto xeirismo den goustaro na kaio lastixa kai benzina askopa se mia eytheia pano kato. goustaro na kikloforo na brisko atoma san emena na ta dinoume pou kai pou kai opoudipote stin kinisi stis strofes pantou.. afto einai pou se kanei kalo odigo na kses pou pote kai poso mporeis na to doseis etsi oste na mporeseis na stamatiseis kai fisika an ginete kai mporeis na eisai esy aytos poy tha stamatisei protos kai tha perimenei ton allon.
Πώ πω Γουστα!!!Αυτα ειναι να πηγαίνεις με 200 ανάμεσα στα αμάξια ρε...αλλα στην στροφούλα εεεε εντάξη δεν πειράζει που μας περνούν και τα παπάκια
Φίλε ή μας κοροιδευεις για να σπάσεις πλάκα με τις αντιδράσεις μας ή εισαι μεγάλος κωλοτουμπας!
Αν έχεις ήδη Ρ1 αρα εχεις και τα φράγκα και δεν έχεις πάει στις Σέρρες ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!Οπότε μην μας λές για ωριμότητα και μαλακιες...
Πριν πάρεις οτιδήποτε βάλτο στην πίστα και θα δείς...
Αν και ανφιβάλω αν ολη αυτη η ιστορία ειναι αληθινη, τσαντίζομαι με όλους αυτούς που μπαίνουν και λένε "τι του λέτε του παιδιου ρε,το παίζεται ετσι κι αλλιώς , αφηστε το να πάρει οτι θέλει"
Και όταν μπεί κανενα Πόστ "κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο με μηχανή" θα αρχίζεται να βάζεται τα θλιμενα προσωπάκια!!
:yuck:
Αφηστε το να παει στα κομματια το ποστ πιστευω οτι ο φιλος εχει κατασταλαξει σε μηχανη.
Ζητω συγνωμη απο τον φιλο αν τον προσεβαλα.
Απλα εγω το βλεπω το πραγμα αλλιως και αυτο ηθελα να τονισω.
project.breeze
11/02/2007, 12:50
Μην ξεχνάμε ότι πολλοί από μας εδώ μέσα δεν έχουνε την δυνατότητα να πάνε πίστα(και εγώ μέσα σε αυτούς) είτε λόγω απόστασης,είτε λόγω έλλειψης χρόνου,είτε λόγω οικονομικών προβλημάτων,είτε ακόμα λόγω έλλειψης κατάλληλου "εργαλείου".Αυτό όμως δεν μάς κάνει λιγότερο μοτοσυκλετιστές ούτε κάνει αυτούς που μπαίνουν πίστα περισσότερο μοτοσυκλετιστές.Επίσης σεβαστείτε τον άλλον που μπορεί να θέλει να αγοράσει supersport μηχανάκι μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισης και όχι λόγω των δυνατοτήτων του.Είναι δικαίωμα του και εφόσον δεν προκαλεί και μιλάει όμορφα δεν υπάρχει λόγος να του κάνουμε επίθεση.Μπορεί επίσης να θέλει το supersport μόνο για τις ευθείες,με γειά του με χαρά του δεν μας πέφτει λόγος.Αν το πάμε έτσι πρέπει να κατακρίνουμε όλους όσους έχουνε χιλιάρια γενικά γιατί σύμφωνα με την λογική αυτά τα μηχανάκια δεν κάνουνε για Ελλάδα.Δεν είναι έτσι όμως...
GIXXERAKIAS
11/02/2007, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Μην ξεχνάμε ότι πολλοί από μας εδώ μέσα δεν έχουνε την δυνατότητα να πάνε πίστα(και εγώ μέσα σε αυτούς) είτε λόγω απόστασης,είτε λόγω έλλειψης χρόνου,είτε λόγω οικονομικών προβλημάτων,είτε ακόμα λόγω έλλειψης κατάλληλου "εργαλείου".Αυτό όμως δεν μάς κάνει λιγότερο μοτοσυκλετιστές ούτε κάνει αυτούς που μπαίνουν πίστα περισσότερο μοτοσυκλετιστές.Επίσης σεβαστείτε τον άλλον που μπορεί να θέλει να αγοράσει supersport μηχανάκι μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισης και όχι λόγω των δυνατοτήτων του.Είναι δικαίωμα του και εφόσον δεν προκαλεί και μιλάει όμορφα δεν υπάρχει λόγος να του κάνουμε επίθεση.Μπορεί επίσης να θέλει το supersport μόνο για τις ευθείες,με γειά του με χαρά του δεν μας πέφτει λόγος.Αν το πάμε έτσι πρέπει να κατακρίνουμε όλους όσους έχουνε χιλιάρια γενικά γιατί σύμφωνα με την λογική αυτά τα μηχανάκια δεν κάνουνε για Ελλάδα.Δεν είναι έτσι όμως... +1000000:beer: :wave2:
Μην ξεχνάμε ότι πολλοί από μας εδώ μέσα δεν έχουνε την δυνατότητα να πάνε πίστα(και εγώ μέσα σε αυτούς) είτε λόγω απόστασης,είτε λόγω έλλειψης χρόνου,είτε λόγω οικονομικών προβλημάτων,είτε ακόμα λόγω έλλειψης κατάλληλου "εργαλείου".Αυτό όμως δεν μάς κάνει λιγότερο μοτοσυκλετιστές ούτε κάνει αυτούς που μπαίνουν πίστα περισσότερο μοτοσυκλετιστές.Επίσης σεβαστείτε τον άλλον που μπορεί να θέλει να αγοράσει supersport μηχανάκι μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισης και όχι λόγω των δυνατοτήτων του.Είναι δικαίωμα του και εφόσον δεν προκαλεί και μιλάει όμορφα δεν υπάρχει λόγος να του κάνουμε επίθεση.Μπορεί επίσης να θέλει το supersport μόνο για τις ευθείες,με γειά του με χαρά του δεν μας πέφτει λόγος.Αν το πάμε έτσι πρέπει να κατακρίνουμε όλους όσους έχουνε χιλιάρια γενικά γιατί σύμφωνα με την λογική αυτά τα μηχανάκια δεν κάνουνε για Ελλάδα.Δεν είναι έτσι όμως...
1)Εγω επαναλαμβανω οτι ο σεβασμος ειναι αμοιβαιος.
2)Αμα ο φιλος παραπανω αποφασιζει να τρακοσαρισει το φτωχο μηχανακι του με τα 120 ψωραλογα στο αμαξι της μητερας σου πηγαινε και πες του μετα "Παρε αυτο που γουσταρεις αν αυτο που καβαλας σου φαινεται αδυναμο"
project.breeze
11/02/2007, 13:39
2)Αμα ο φιλος παραπανω αποφασιζει να τρακοσαρισει το φτωχο μηχανακι του με τα 120 ψωραλογα στο αμαξι της μητερας σου πηγαινε και πες του μετα "Παρε αυτο που γουσταρεις αν αυτο που καβαλας σου φαινεται αδυναμο"
Το παλλικάρι είπε ξεκάθαρα ότι έχει κάνει 50.000km πάνω στην R1 του 98 που έχει και που από όσο ξέρω είναι από τα πιο δύστροπα μηχανάκια.Όσο για το αν θα πέσει πάνω στην μάνα μου με 300 διαφωνώ.Είμαι σίγουρος ότι η μάνα μου κινδυνεύει πιο πολύ από 80άρηδες με κακοσυντηρημένα Lada που κάνουν την εμφάνισή τους τα Σαβ/κα παρά από 20άρηδες με R1 που πάνε με 300...
dirtbird
11/02/2007, 13:55
Το παλλικάρι είπε ξεκάθαρα ότι έχει κάνει 50.000km πάνω στην R1 του 98 που έχει και που από όσο ξέρω είναι από τα πιο δύστροπα μηχανάκια.Όσο για το αν θα πέσει πάνω στην μάνα μου με 300 διαφωνώ.Είμαι σίγουρος ότι η μάνα μου κινδυνεύει πιο πολύ από 80άρηδες με κακοσυντηρημένα Lada που κάνουν την εμφάνισή τους τα Σαβ/κα παρά από 20άρηδες με R1 που πάνε με 300...
Το ίδιο κινδυνεύει και από 50άρηδες με απαστράπτουσες μερτσεντέ....:smokin: :smokin:
project.breeze
11/02/2007, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Το ίδιο κινδυνεύει και από 50άρηδες με απαστράπτουσες μερτσεντέ....:smokin: :smokin:
Μία ακόμα από τις κατηγορίες υψηλού κινδύνου...
Γρηγόρη...
αν πραγματικά ήξερες τόσο καλά το ταπεινό γιαμαχάκι σου...
θα είχες καταλάβει αυτό που οι περισσότεροι ξέρουμε,
ότι με λόγια και με αριθμούς δε μπορείς να διαλέξεις μεταξυ δύο μότο...
βρες απο μία και κάνε τεστ ραίντ...
μάλλον ήδη έχεις αποφασήσει και πολύ απλά χρειάζεσαι μια επιβεβαίωση για να επικυρώσεις την επιλογή σου...
Τα παιδιά που "σου την λένε" προσπαθούν να σου μεταφέρουν την πραγματικότητα...
εχουν καλή κι ευγενική πρόθεση,
ξεκόλλα το λοιπόν απο το αντιδραστικό σου ύφος, γιατί δεν ταιριάζει σε έναν εικοσάχρονο πόσο μάλλον κάποιον που δαμάζει R1 με ασφάλεια...
και εσείς οι λοιποί που δίνεται δίκιο και θάρρος στον μικρό το σκεφτήκατε καλα;
Γκρέγκορυ θα σε πώ την γνώμη μου...
για να διασκεδάζεις στην πόλη (όσο σε παίρνει εννοείται) χρειάζεσαι ενα Super Motard
για να διασκεδάζεις στρίβωντας χρειάζεσαι ένα 600 , και 50 ευρώ στην τσέπη για τις Σέρρες...
για να διασκεδάζεις ταξιδέυωντας χρειάζεσαι ένα άνετο Sport Touring
για ξανασκέψου την χρήση που θέλεις να κάνεις ... μήπως ζητάς λάθος μηχανάκι;
ορθιοι πάντα!
project.breeze
11/02/2007, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Γρηγόρη...
αν πραγματικά ήξερες τόσο καλά το ταπεινό γιαμαχάκι σου...
θα είχες καταλάβει αυτό που οι περισσότεροι ξέρουμε,
ότι με λόγια και με αριθμούς δε μπορείς να διαλέξεις μεταξυ δύο μότο...
βρες απο μία και κάνε τεστ ραίντ...
μάλλον ήδη έχεις αποφασήσει και πολύ απλά χρειάζεσαι μια επιβεβαίωση για να επικυρώσεις την επιλογή σου...
Τα παιδιά που "σου την λένε" προσπαθούν να σου μεταφέρουν την πραγματικότητα...
εχουν καλή κι ευγενική πρόθεση,
ξεκόλλα το λοιπόν απο το αντιδραστικό σου ύφος, γιατί δεν ταιριάζει σε έναν εικοσάχρονο πόσο μάλλον κάποιον που δαμάζει R1 με ασφάλεια...
και εσείς οι λοιποί που δίνεται δίκιο και θάρρος στον μικρό το σκεφτήκατε καλα;
Γκρέγκορυ θα σε πώ την γνώμη μου...
για να διασκεδάζεις στην πόλη (όσο σε παίρνει εννοείται) χρειάζεσαι ενα Super Motard
για να διασκεδάζεις στρίβωντας χρειάζεσαι ένα 600 , και 50 ευρώ στην τσέπη για τις Σέρρες...
για να διασκεδάζεις ταξιδέυωντας χρειάζεσαι ένα άνετο Sport Touring
για ξανασκέψου την χρήση που θέλεις να κάνεις ... μήπως ζητάς λάθος μηχανάκι;
ορθιοι πάντα!
+1
Και μία διευκρίνηση.Εγώ δεν τον προτρέπω να τρέχει απλά υπερασπίζομαι το δικαίωμά του να μπορεί να αγοράσει ότι γουστάρει.Τώρα αν είναι σωστό να καβαλάει R1 ή όχι ούτε εγώ μπορώ να το κρίνω αλλά ούτε και εσείς,είναι καθαρά δικό του θέμα.Ας ελπίσουμε είτε πάρει R1 είτε GSXR να είναι τόσο ικανός ώστε να μπορεί να οδηγάει με ασφάλεια και να διαψεύσει όλους όσους (καλοπροαίρετα ελπίζω) κριτικάρισαν αυτή του την επιλογή...
:beer:
...Ας ελπίσουμε είτε πάρει R1 είτε GSXR να είναι τόσο ικανός ...
και ο ρόσσι αν δεν είχε τον πατέρα του απο πίσω ... και ήταν γιός ενος αρχιτέκτονα φερειπείν πολύ πιθανών να ήταν άγνωστος... και το ταλέντο του να κοιμόταν
θέλω να πώ, κανείς δε γεννήθηκε πιλότος...
άλλοι έχουν φυσική ταχύτητα άλλοι δεν έχουν
όλοι τους όμως για να βελτιωθούν χρειάζονται εξάσκηση, και σωστές θεωρητικές βάσεις...
αφου στα 20 του κάποιος μπορεί να διαθέσει 15 χιλιάρικα για τα σαββατοκύριακα, ας δώσει άλλο ένα χιλιάρικο για εξοπλισμό
και άλλο ένα για να κάνει μαθήματα...
ΑΑΑΑΑΑ προυποθέτει ώριμη σκέψη έτσι ;
Giorgos19
11/02/2007, 18:24
Γουσταρεις να λιωνεις στις ευθειες?
Πηγαινε παρε ενα haya μεταχειρο,και την διαφορα στα ευρα δωσε την σε aftermarket (εξατμες,pc,φιλτρα,αντικοφτες κλπ).Να εισαι σιγουρος οτι θα παενει το σκοτωμου..κυριολεκτικα.
Απο εκει και περα ελπιζω να εισαι πραγματικα οσο καλος λες οτι εισαι.Αν και αμφιβαλλω.
Γιατι?Γιατι αν ησουν τοσο καλος θα ειχες καταλαβει οτι η μαγεια μιας στριταδικης μηχανης δεν κρυβεται σε ευθειες αλλα σε στροφες.Και την χαρα του στριβειν μπορει να στην προσφερει ακομα και το ταπεινο GSRaraκι μου με τα 89 ψοραλογα του.
Και που σαι,αφου εχεις τα λ7 για να αγορασεις κατι τετοιο,χωσε και κανα χιλιαρικο σε εξοπλισμο οπως λενε και οι αποπανω.
Ελπιζω μονο,οταν θα φυγεις απο αυτον τον κοσμο να μην παρεις και κανεναν αλλο μαζι σου.
Ενας συνομηλικος σου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
το διαβασα στα γρηγορα το ποστ ,εφοσον το παιδι εχει βαρεθει το μηχανακι καλα κανει κ το αλλαζει.
παρε το ρ1 αφου σ αρεσει.στην αρχη σου απαντησα βασει της ηλικιας κ γω.υποψην εγω ειμαι 18 με 125 της φουτσας κ θελω 125 στριφτεροτερο.
αλλα μηπως νομιζεις οτι το εχεις το ρ1?
στις σερρες εχεις παει?ποσο γυρνας?
χχαχαχαχαχαχχααχαχαχα
τι βλακας εισαι
σε λιγο θα πεις να συγκρινεις το χρονο σου με το 125 της φουτσας οπως λες,με τον χρονο του τυπου που λεει οτι εχει R1
σας ευχαριστω που με κανετε και γελαω
Alchimistis
11/02/2007, 20:11
Εγω θα γελάω οταν ο φιλος με το 125 θα κάνει καλύτερο χρονο απο τον R1 τον γλύγορο!
panjimnakos
11/02/2007, 21:12
Ολοι μας ειμαστε για τον @ουτσο καβαλα!
Ρε παιδια ασχολουμαστε με ενα παλικαρι που εχει τα φραγκα να παρει Κ7 κτλ και τιποτα αλλο!
Ειναι δυνατον να μην του φτανει το R1 του 2003 απο τη στιγμη που δεν εχει παει ποτε Π Ι Σ Τ Α!
Μαγκια του που του αρεσουν οι μηχανες, μαγκια του που του αρεσουν τα super sport, αλλα πιστευω οτι ειναι πολυ μικρος για να ξερει τι μπορει να κανει ενα R1 του 2003.
Φιλαρακο τελειως φιλικα τα Κ7 και R1 ειναι μονο και μονο για πιστες!!!
Εμεις οι μαμακες οι Ελληνες τα εχουμε κανει μοδα......
Πιστεψε με σε δημοσιους δρομους ουτε ο ROSSI δε μπορει να βαρεθει τα γκαζια του R1 που ειχες!
:wave2: :wave2: :wave2:
grigorisr1
11/02/2007, 22:29
Telika o kathenas sas petaei kai apo mia malakia edo mesa oxi re de mu ftani to r1 tu 99 kai thelo pio grigoro ego den rotisa na me simboulepsete ti tha kano ego rotisa ama KSERETE diafores.. mporo na to doso terma se opoiondipote periferiako kai me strofes kai me ola kai opoios de pisteuei kai einai apo thess as erthi na me dei
grigorisr1
11/02/2007, 22:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από brokenboy999
Απλά λέω την ταπεινή μου άποψη.Κανένας δεν στην λέει.Απλά υζητάμε και λέμε απόψεις.το750 κ6 πιστεύω ότι είναι καλύτερο για τώρα.Τέλος πάντων και εγω θεσνίκη μένω.όποτε θες βγαίνουμε και για κανά κόφι και την βρίσκουμε την άκρη!!!!!
Opote thelis filarako pame gia kafedaki np.
Telika o kathenas sas petaei kai apo mia malakia edo mesa
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
:sad:
Μη στεναχωριεσαι ρε Σταυρο.
θα ανεβουμε πανω Θεσσαλονικη και θα σπινιαρουμε στην καραφλα του alexioannidh για αντιποινα:rotflmao:
Μη στεναχωριεσαι ρε Σταυρο.
θα ανεβουμε πανω Θεσσαλονικη και θα σπινιαρουμε στην καραφλα του alexioannidh για αντιποινα:rotflmao:
ok! :D :lol: :rotflmao:
grigorisr1 afou απετείς απάντηση στο ερώτημα σου...
πάρε όποιο νά'ναι την ίδια μαλακια θα κάνεις!
DrIoannis
11/02/2007, 23:23
Λυπάμαι που η συζήτηση έχει φτάσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο ώστε να βρίζει ο ένας τον άλλο.Ο καθένας έχει την δική του γνώμη και πρέπει να γίνετε σεβαστή.Εδώ τα παιδιά,τα περισσότερα τουλάχιστον,προσπαθούν να σε βοηθήσουν και να σου πουν την γνώμη τους και εσύ τους βρίζεις.Γνώμη μου είναι να μαζέψεις τις απαντήσεις,να ζυγίσεις τα πράγματα και να πάρεις μία σωστή,για εσένα,απόφαση.Σου ξαναείπα,μην κολλάς σε αριθμούς 1000αρια 750αρια 600αρια κλπ.Διάλεξε κάτι που θα το εκμεταλλευθείς σωστά.Δεν κρίνω τις οδηγικές σου ικανότητες γιατί δεν σε ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι το 1000αρι απλά είναι overkill για τους Ελληνικούς δρόμους και τα Ελληνικά δεδομένα.Ακόμη και σε πίστα με το 600αρι πιο γρήγορα θα πας.Η απόφαση είναι δική σου με ότι ευθύνη συνεπάγεται αυτό.Θες 1000αρι...πάρε αυτό που σου αρέσει και είμαι σίγουρος ότι όποια και να διαλέξεις δεν θα απογοητευτείς..
Telika o kathenas sas petaei kai apo mia malakia edo mesa oxi re de mu ftani to r1 tu 99 kai thelo pio grigoro ego den rotisa na me simboulepsete ti tha kano ego rotisa ama KSERETE diafores.. mporo na to doso terma se opoiondipote periferiako kai me strofes kai me ola kai opoios de pisteuei kai einai apo thess as erthi na me dei
εισαι φιλος του fzr600r;
grigorisr1
12/02/2007, 08:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
εισαι φιλος του fzr600r;
Oxi de ton ksero...
grigorisr1
12/02/2007, 08:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Λυπάμαι που η συζήτηση έχει φτάσει σε τόσο χαμηλό επίπεδο ώστε να βρίζει ο ένας τον άλλο.Ο καθένας έχει την δική του γνώμη και πρέπει να γίνετε σεβαστή.Εδώ τα παιδιά,τα περισσότερα τουλάχιστον,προσπαθούν να σε βοηθήσουν και να σου πουν την γνώμη τους και εσύ τους βρίζεις.Γνώμη μου είναι να μαζέψεις τις απαντήσεις,να ζυγίσεις τα πράγματα και να πάρεις μία σωστή,για εσένα,απόφαση.Σου ξαναείπα,μην κολλάς σε αριθμούς 1000αρια 750αρια 600αρια κλπ.Διάλεξε κάτι που θα το εκμεταλλευθείς σωστά.Δεν κρίνω τις οδηγικές σου ικανότητες γιατί δεν σε ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι το 1000αρι απλά είναι overkill για τους Ελληνικούς δρόμους και τα Ελληνικά δεδομένα.Ακόμη και σε πίστα με το 600αρι πιο γρήγορα θα πας.Η απόφαση είναι δική σου με ότι ευθύνη συνεπάγεται αυτό.Θες 1000αρι...πάρε αυτό που σου αρέσει και είμαι σίγουρος ότι όποια και να διαλέξεις δεν θα απογοητευτείς..
Δεν αρχισα εγω να βριζω αλλοι αρχισανε... και αυτοι που κοροιδευουν μαλλον ζιλευουν γιατι εχουνε κανα σαραβαλο
εχουνε κανα σαραβαλο
κατι ξέρει αυτός! :rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao:
vassilis88
12/02/2007, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Davelis
χχαχαχαχαχαχχααχαχαχα
τι βλακας εισαι
σε λιγο θα πεις να συγκρινεις το χρονο σου με το 125 της φουτσας οπως λες,με τον χρονο του τυπου που λεει οτι εχει R1
σας ευχαριστω που με κανετε και γελαω
που ειναι το αστειο σ αυτο που ειπα?:confused:
δν τη βρισκετε εδω περα μερικοι ε?το βγαλες αμεσως το συμπερασμα..:a31:
brokenboy999
13/02/2007, 03:23
grigori επειδή δεν έχω ακόμα ιντερνετ σπίτι τ τηλ μ είναι 6997190633.όποτε θες στείλε για καφέ
Εαν δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις μπορείς απλά να κόψεις. Μπορείς άνετα να εγγραφεις σε όλα τα site του ιντερνετ που είναι σχετικα με μοτό και όταν αρχίσουν να σου λένε "πω πω ρε φίλε τι οδηγάρα είσαι" εκεί να κάτσεις να συζητήσεις. Το να κάθεσε και να μας λες @@π@ριές του στιλ στρίβω και τρέχω, δεν πείθουν γιατί αν τελικά ήσουν οδηγός δεν θα προσπαθούσες να το αποδείξεις σε μας εδώ.:rolleyes:
Και ναι τα καινουρια 1000αρια μαμανε, αλλά είναι επικινδυνα για όσους λένε ότι είναι οδηγάρες. Το γκάζι τους πρέπει να το σέβεσαι αλλιώς μπαίνεις φέτα στην στροφή και βγαίνεις ψίχουλα. :mad:
H.A.Balafoutre
13/02/2007, 14:37
Ρε παιδιά αυτό το "Γκάζι" έχει κάποιο αξίωμα για να του δείχνουμε τόσο μα τόσο σεβασμό?
Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στο γκάζι και τέλος. Άντε γιατί από τον πολύ σεβασμό.....θα κόψω το κάπνισμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε παιδιά αυτό το "Γκάζι" έχει κάποιο αξίωμα για να του δείχνουμε τόσο μα τόσο σεβασμό?
Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στο γκάζι και τέλος. Άντε γιατί από τον πολύ σεβασμό.....θα κόψω το κάπνισμα.
Αξιωμα έχει η ζωή σου και η ζωη των άλλων που περπατάνε διπλα σου την ώρα που εσύ οδηγείς.
Και κόψε και το κάπνισμα, κάνει κακό στην υγεία!!!
:smokin: :nono: :D
και προκαλεί και ανικανότητα!!!!
:rotflmao: :rotflmao:
grigorisr1
13/02/2007, 16:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από mouse
Εαν δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις μπορείς απλά να κόψεις. Μπορείς άνετα να εγγραφεις σε όλα τα site του ιντερνετ που είναι σχετικα με μοτό και όταν αρχίσουν να σου λένε "πω πω ρε φίλε τι οδηγάρα είσαι" εκεί να κάτσεις να συζητήσεις. Το να κάθεσε και να μας λες @@π@ριές του στιλ στρίβω και τρέχω, δεν πείθουν γιατί αν τελικά ήσουν οδηγός δεν θα προσπαθούσες να το αποδείξεις σε μας εδώ.:rolleyes:
Και ναι τα καινουρια 1000αρια μαμανε, αλλά είναι επικινδυνα για όσους λένε ότι είναι οδηγάρες. Το γκάζι τους πρέπει να το σέβεσαι αλλιώς μπαίνεις φέτα στην στροφή και βγαίνεις ψίχουλα. :mad:
Εγω δεν ειπα τπτ απο την αρχη οτι μαμαο εσεις λεγατε μαλακιες οτι δε ξερω να οδιγαω και εγω ειπα οποιοσ ειναι απο θεςς ας ερθει να δει ποιος ειμαι τεσπα
Εγω ετσι και αλλιως κατελικσα στο Ρ1 σημερα κιολας το παραγγειλα και το παιρνο την αλλη τριτη.
καλοριζικο , καλοταξιδο και καλα μυαλα :beer:
Alchimistis
13/02/2007, 17:28
Kαλορίζικο:D :rotflmao:
DrIoannis
13/02/2007, 18:15
Εγω ετσι και αλλιως κατελικσα στο Ρ1 σημερα κιολας το παραγγειλα και το παιρνο την αλλη τριτη.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το R1.
H.A.Balafoutre
13/02/2007, 18:32
Καλοτάξιδο το εργαλείο.
Καλά μιλάμε είναι απίστευτο μοτόρι.:wave2:
Ήταν στο ρελαντί και ζεστενόταν, πρίν 10 μέρες περίπου.
Πάω κοντά και το κοιτάω, το ακούω.
Πραγματικά εντυπωσιακό.
Αν κι εμένα μου αρέσει και το 2006.
brokenboy999
14/02/2007, 00:38
Τ ΠΗΡΕς ρε δεν άντεξες έτσι;πάρε με ένα τηλ ρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!
grigorisr1
14/02/2007, 08:34
Το 2006 παραγγειλα τελαιφταιο κομματι καινουριο ενοειεται μου το εδωσε 12.200
Ενω το 07' 15.000 .. με τι διαφορα των λεφτων μολισ το στροσο βαζο ολοσομες εκσατμισεις.
Το 2006 παραγγειλα τελαιφταιο κομματι καινουριο ενοειεται μου το εδωσε 12.200
Ενω το 07' 15.000 .. με τι διαφορα των λεφτων μολισ το στροσο βαζο ολοσομες εκσατμισεις. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΑς...ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΕΤΩΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ.
εφόσον μας απαντούσες οκ παιδια ξερω να οδηγάω και εχω και 1000 δε θα επερνε τετοιες διαστάσεις το θέμα.
καλα και ορθια χιλιομετρα και παντα γεια.:wave2:
Ορθιος πάντα και καλόστριφτο :beer: :beer: :beer:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B]απο τηστιγμη που θα εισαι νομιμος παρε οτι γουσταρεις.
με ενοχλει και το λιγο ημαλλον καθολου μυαλο του γερου σου που σου επετρεπε να καβαλας απο τα 14 σου.
η μαλακια αγορι μου δεν ειναι δικια σου αλλα του πατερα σου,γιαυτο δε κατακρινω εσενα αλλα αυτον.
φανταζομαι πως οταν κανεις παιδι δεν θα του παρεις μηχανη
Και θα περιμένεις να γίνει 18 όπου κάποιος δάσκαλος θα του μάθει να οδηγεί
(νόμιμα πάντα) και έτσι θα έχεις κάνει σωστά το καθηκων σου σαν πατέρας και σαν άνθρωπος.
Συγχαρητήρια
Σκέψου το όταν θα του δώσει κάποιος φίλος να οδηγήσει μηχανή πριν τα 18.
Όπως και την συνέχεια……
grigorisr1
14/02/2007, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B]απο τηστιγμη που θα εισαι νομιμος παρε οτι γουσταρεις.
με ενοχλει και το λιγο ημαλλον καθολου μυαλο του γερου σου που σου επετρεπε να καβαλας απο τα 14 σου.
φανταζομαι πως οταν κανεις παιδι δεν θα του παρεις μηχανη
Και θα περιμένεις να γίνει 18 όπου κάποιος δάσκαλος θα του μάθει να οδηγεί
(νόμιμα πάντα) και έτσι θα έχεις κάνει σωστά το καθηκων σου σαν πατέρας και σαν άνθρωπος.
Συγχαρητήρια
Σκέψου το όταν θα του δώσει κάποιος φίλος να οδηγήσει μηχανή πριν τα 18.
Όπως και την συνέχεια……
Δε με επετρεπε ο πατερας μου να οδηγαω και ουτε μου πηρε μηχανακι μονος μου το πιρα με δικα μου λεφτα θα μου πεις γιατι? γιατι αμα περιμενα απο το πατερα δε θα με επερνε τπτ στη ζωη μου δεν ειναι ολοι πατεραδες καλοι αλλοι ειναι πλουσιοι και καλοι και αλλοι ειναι φτωχη και .... Οταν νιωθεις οτι αυτο που γινεται δεν ειναι δικαιο κανεις πραγματα απο μονος σου (δε μιλαο για σιγκεκριμενη περιπτωση για τα μηχανακια για αλλο πραγμα μιλαο...)Δε λεο μπορει να εκανα μαλακια που πηρα πρωτο μηχανακι ζεδ 125 στα 15.. αλλα τι να κανεις ειναι καυλα...
εγω καταλαβαινω,
(αν και ανοικω στην κατηγορια του μπαμπα μηχανοβιου που πηρε gsxr 50 στον γιοκα του μολις τελειωσε το δημοτικο)
μην περιμενεις να σε καταλαβει ατομο που πηρε πρωτη μοτο στα 25 +
ουτε ατομο που καβαλαγε στα 15 αλλα μολις εβγαλε δυπλωμα για τουτου
του περασε το (μικροβιο)
gsxr vs r1= pare oti sou aresei ta provlimatakia pou tha exoun tha matheytoun meta to eksamino
afrotwin
14/02/2007, 13:42
re duca giati den afinis ton kosmo na skoto8i?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος. Και με τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό πάντα!!!