View Full Version : R1 2007 h k7??
Σελίδες :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
Alchimistis
14/02/2007, 16:28
Θα μου πείς και εμενα τι δουλεια κάνεις για να βγάζω και εγω στα 20 μου 12,000 ευρώ μετρητά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Θα μου πείς και εμενα τι δουλεια κάνεις για να βγάζω και εγω στα 20 μου 12,000 ευρώ μετρητά!
με 1Ε το μέτρο.... δεν ειναι δύσκολο να το καταλάβεις :D
grigorisr1
14/02/2007, 16:51
www.extracd.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
www.extracd.gr
αν ειναι δικά σου..... τότε μπράβο σου....
Αν ειναι του μπαμπά... τότε μπράβο του...
Αν απλά δουλευεις εκεί.... τότε.... 1Ε/μ :D
aaaa ksexesa
kalos irthes sto poio epikritiko SITE stin ellada
thes na mas peis kati allo gia sena?
peis den peis to thapsimo tha pesei
kai einai apo standard atoma:wave2: :wave2:
grigorisr1
14/02/2007, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
aaaa ksexesa
kalos irthes sto poio epikritiko SITE stin ellada
thes na mas peis kati allo gia sena?
peis den peis to thapsimo tha pesei
kai einai apo standard atoma:wave2: :wave2:
Επειδη βαρεθηκα μερικους εξυπνους εδω περα δε ξαναασχολουμε μην αρχισω να βριζω..
Alchimistis
14/02/2007, 17:59
Μα γιατι τώρα που αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον?
Και αυτός που θές να βρίσεις σε υποστηρίζει αν δεν το κατάλαβες :a014: :a014:
panjimnakos
14/02/2007, 18:00
Telika o kathenas sas petaei kai apo mia malakia edo mesa oxi re de mu ftani to r1 tu 99 kai thelo pio grigoro ego den rotisa na me simboulepsete ti tha kano ego rotisa ama KSERETE diafores.. mporo na to doso terma se opoiondipote periferiako kai me strofes kai me ola kai opoios de pisteuei kai einai apo thess as erthi na me dei
Προσεχε τη γλωσσα σου!!!:a56:
grigorisr1
14/02/2007, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
Προσεχε τη γλωσσα σου!!!:a56:
Re den GAM..... kai esi leo ego ante min arxiso na ta perno telos.
Alchimistis
14/02/2007, 18:10
Μπράβο....ωραίος τρόπος :nono:
Την άποψη μας ζήτησες...στην τελική :smokin:
Ενω το 07' 15.000 .. με τι διαφορα των λεφτων μολισ το στροσο βαζο ολοσομες εκσατμισεις. [/B]
ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ , ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΙΟΣ)
:beer:
Άμα είναι να τσακωθούμε..... στις Διαμάχες να γουστάρουμε όσο θέλουμε...
panjimnakos
14/02/2007, 18:21
λαθος απαντηση...:mad:
Giorgos19
14/02/2007, 18:43
Διαμαχες δεν ειμαστε???:smilea:
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕΕ!
:smilea:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
grigorisr1
15/02/2007, 09:01
Μπράβο....ωραίος τρόπος :nono:
Την άποψη μας ζήτησες...στην τελική :smokin:
Εγω ζητησα την αποψη σας αλλα εσεις το μονο που λεγατε θα σκοτωθεις και μη παρεις ενας δε με ειπε την αποψη του ολοι μαλακιες γραφετε εγω ρωτησα απλα να με λεγατε αμα ξερετε καμια διαφορα μεταξυ τι σε νοιαζει εσενα εγω τι θα κανο με το μηχανακι.
Εγω ζητησα την αποψη σας αλλα εσεις το μονο που λεγατε θα σκοτωθεις και μη παρεις ενας δε με ειπε την αποψη του ολοι μαλακιες γραφετε εγω ρωτησα απλα να με λεγατε αμα ξερετε καμια διαφορα μεταξυ τι σε νοιαζει εσενα εγω τι θα κανο με το μηχανακι.
Μπορούσαμ εξαρχής να σου πουμε να πας να γαμηθείς μαστορα.. μιας και οι διαφορες που μπορουμε εμεις και σύ να βρουμε σε αυτα τα μηχανακια ειναι οτι το ένα ειναι γιαμαχα με πολυ γκαζι..και το αλλο σουζουκι με πολυ γκαζι.
εσυ με το μηχανακι δε μπορεις να κανεις και πολλα πραμματα γιαυτο μη μας τα ζαλιζεις αλλο οκ?
αίντε προχωρα τωρα.:D
grigorisr1
15/02/2007, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Μπορούσαμ εξαρχής να σου πουμε να πας να γαμηθείς μαστορα.. μιας και οι διαφορες που μπορουμε εμεις και σύ να βρουμε σε αυτα τα μηχανακια ειναι οτι το ένα ειναι γιαμαχα με πολυ γκαζι..και το αλλο σουζουκι με πολυ γκαζι.
εσυ με το μηχανακι δε μπορεις να κανεις και πολλα πραμματα γιαυτο μη μας τα ζαλιζεις αλλο οκ?
αίντε προχωρα τωρα.:D
To ti mporo ego na kano me auto to mixanaki to ksero ego.Xoris na exeis dei kapion mi milas ENTAKSI SKATOFLORE KOTA? Ante FU tora
To ti mporo ego na kano me auto to mixanaki to ksero ego.Xoris na exeis dei kapion mi milas ENTAKSI SKATOFLORE KOTA? Ante FU tora
μα σε εχω δει ρε για αυτο στο λεώ.
εσυ δεν είσαι με ενα ρ1 παλιο που πας σα κοτα στις περιφερειακες??
ε μα σε χω δει σόυ λεω.:D
grigorisr1
15/02/2007, 09:31
Esi dld ama thes na dosis 250++ sti poli mesa to dinis ?
Kai afu les oti me kseris apo pia perioxi eimai dld ?
Esi dld ama thes na dosis 250++ sti poli mesa to dinis ?
Kai afu les oti me kseris apo pia perioxi eimai dld ? 250??καλα σε είπα κουλαδι δηλαδη..
εγω με 250 παω για τσιγαρα φιλε..
grigorisr1
15/02/2007, 09:36
Ox ti kathomai kai sou milao olo malakies petas...
mipos kanis kai me ena xeri me 250 ? kai meta edo 3xiliometra
Ox ti kathomai kai sou milao olo malakies petas...
ελα ντε..
:rotflmao: :lol: :rotflmao:
Alchimistis
15/02/2007, 10:32
Ωπ ωπ εχουμε θέμα???
Μπάς και εισαι το γνωστό κουλάδι με το R1 απο Θεσσ??
Mα ρε μάστορα αφού δεν το έχεις το άθλημα δεν πέρνεις κανενα 125cc θα νομίζεις οτι πάς το ίδιο γρήγορα:D
Και θα σου περισσέψουν και λεφτά να πάρεις και σουβλακια..
grigorisr1
15/02/2007, 10:36
Ωπ ωπ εχουμε θέμα???
Μπάς και εισαι το γνωστό κουλάδι με το R1 απο Θεσσ??
Mα ρε μάστορα αφού δεν το έχεις το άθλημα δεν πέρνεις κανενα 125cc θα νομίζεις οτι πάς το ίδιο γρήγορα:D
Και θα σου περισσέψουν και λεφτά να πάρεις και σουβλακια..
Dikio exeis aurio tha pao na to pouliso to r1 na paro kana MEGA SCOOTER
Ti proteinete paidia kanena tis honda 125cc i gilera 200 ala exo akousi ta gilera einai poli grigora 150 aloga sti poda bgazoun lete na skototho ama to paro ?
H.A.Balafoutre
15/02/2007, 14:10
Dikio exeis aurio tha pao na to pouliso to r1 na paro kana MEGA SCOOTER
Ti proteinete paidia kanena tis honda 125cc i gilera 200 ala exo akousi ta gilera einai poli grigora 150 aloga sti poda bgazoun lete na skototho ama to paro ?
Προσωπικά πιστεύω πως καλύτερα να μην πάρεις σκούτερ.
dirtbird
15/02/2007, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Προσωπικά πιστεύω πως καλύτερα να μην πάρεις σκούτερ.
Dηλαδή τι να πάρει?
Ποδήλατο? (αφού τα μηχανάκια του τα κόψαμε λόγω ηλικίας) :D :D
grigorisr1
15/02/2007, 15:03
Lete na paro podilato auta ta kainuria me diskofrena ta bgazun kiolas kai stampilzater na mi tremi me pola xiliometra.
Lete na paro podilato auta ta kainuria me diskofrena ta bgazun kiolas kai stampilzater na mi tremi me pola xiliometra. και αυτα εχουν μεγαλο ρισκο..
δε πας να παρεις ενα ζευγαρι σπορτεξ να πας για κανα τρεξιμο σε καμια απλα??:p
grigorisr1
15/02/2007, 15:08
e kai to treksimo epikindino einai ama tin ora pu trexo sti paralia strabopatiso kai peso stin thalasa
e kai to treksimo epikindino einai ama tin ora pu trexo sti paralia strabopatiso kai peso stin thalasa παρε και ενα ζευγαρι μπρατσακια μαζι...μην είσαι κοτα..
e kai to treksimo epikindino einai ama tin ora pu trexo sti paralia strabopatiso kai peso stin thalasa
Γιατί; θες να δεις και τα άλλα R1 που έχουν πετάξει εκεί μέσα; :rotflmao:
Alchimistis
15/02/2007, 15:23
Κοίτα η μηχανή...ειναι για "αντρες" δεν ειναι για παιδάκια...τραβα πάρε κανενα αμάξι καλύτερα:smokin: βάλτου και καμια λάμπα απο κάτω, καμια μπούκα ελα τώρα ξέρεις εγω θα στα λέω :sun:
Ταξιδευτής
15/02/2007, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Απο εκει και περα ελπιζω να εισαι πραγματικα οσο καλος λες οτι εισαι.Αν και αμφιβαλλω.
Γιατι?Γιατι αν ησουν τοσο καλος θα ειχες καταλαβει οτι η μαγεια μιας στριταδικης μηχανης δεν κρυβεται σε ευθειες αλλα σε στροφες.Και την χαρα του στριβειν μπορει να στην προσφερει ακομα και το ταπεινο GSRaraκι μου με τα 89 ψοραλογα του.
Και που σαι,αφου εχεις τα λ7 για να αγορασεις κατι τετοιο,χωσε και κανα χιλιαρικο σε εξοπλισμο οπως λενε και οι αποπανω.
Ελπιζω μονο,οταν θα φυγεις απο αυτον τον κοσμο να μην παρεις και κανεναν αλλο μαζι σου.
Ενας συνομηλικος σου.
+απειρο...
Γρηγορη, αληθινα δεν ξερω αν θα επρεπε να σου πω κατι μετα απο οσα διαβασα. Στην τελικη θα ελεγες οτι λεω κ εγω μπουρδες και ολα καλα.
Θα ηθελα ομως να καταλαβαινα μερικα πραγματα.
Ενα SS σε δημοσιο δρομο απλα ΔΕΝ "τελειωνει".
Με το να τελικιαζεις το Ρ στον περιφερειακο της Θεσσαλονικης με τις 3 λωριδες ανα κατευθυνση και τις καμπες χιλιομετρων, νομιζεις οτι εχεις τελειωσει το μηχανακι;
Η μεγαλη ταυλα στην οδηγηση μιας μηχανης ειναι οι στροφες -και μιλαω για στροφιλικι. ΕΚΕΙ ξεχωριζουν οι αντρες απο τα αγορακια. Για αυτο το λογο και τοσοι τρεχουν στις πιστες καθε τρεις και λιγο: για να βγαλουν την ταυλα τους με ασφαλεια, αλλα πιο πολυ απο ολα γιατι ΜΠΟΡΟΥΝ να πανε την μηχανη τους στα 9/10 χωρις να φοβουνται οτι στην στροφη θα δουν αμαξι/χαλικι/αγελαδα.
Πολλα παιδια που σου απαντησαν εδω ειναι απιστευτοι οδηγοι και εχουν λιωσει πολλες ξυστρες σε πιστες αγωνων. Εσυ ομως βαζεις το κεφαλι κατω και λες "ειστε ολοι ασχετοι! ΕΓΩ ξερω!"
Αν εγω σου ελεγα οτι το επωνυμο μου ειναι Μπουστας θα με σεβοσουν περισσοτερο και θα με ΑΚΟΥΓΕΣ;
Κανε στον εαυτο σου μια χαρη βρε φιλε...
Ασε την ταυλα στην ακρη λιγο καιρο και προσπαθησε να γινεις ΚΑΛΟΣ οδηγος... Γιατι τωρα ΔΕΝ εισαι.
Οι καλοι οδηγοι στην τελικη δεν ξημεροβραδιαζονται σε φορουμ προσπαθοντας να πεισουν αγνωστους ΤΙ ειναι, αλλα ειναι εξω ΜΟΝΟΙ σε Αχλαδοκαμπους, Σερρες, Ριτσωνες και Αγιους προσπαθοντας να γινουν καλυτεροι..
Πηγαινε στο 0-300 Riding School η/και στα CSS.
Παρε και ΜΕΛΕΤΗΣΕ μερικες Βιβλους οπως:
- Sport Riding Techniques του Ιenatch
- Soft science of Road racing του Code
- Performance riding techiques του Ibbott
- Total control του Parks
και τοτε στο ΥΠΟΓΡΑΦΩ θα σου συμβει κατι συγκλονιστικο: θα νιωσεις ΝΤΡΟΠΗ!
Οπως ενοιωσα και εγω και πολλοι αλλοι μας που ΝΟΜΙΖΑΜΕ οτι κατι καναμε και οτι το ειχαμε!
Ξεκολλα απο το kagouromania club και θα δεις πολλα μπροστα σου...
ΑΛΛΑ επειδη εχω γερασει πολυ για τετοιες ανοητες αντιληψεις οπως η δικη σου, πολυ φοβαμαι ομως οτι ολα αυτα τσαμπα στα λεω μιας και εισαι στην ηλικια που δεν καταλαβαινεις τιποτα, μιας που η λαλακια βαραει κοκκινα. Απλα ευχομαι να ΕΠΙΖΗΣΕΙΣ για να φτασεις με το καλο τα πρωτα -αντα σου και να πεις το κλασσικο "ποσο λαλακας ημουνα".
Αντε και η Παναγια μαζι σου. :sad:
Edit: Tωρα ειδα οτι τελικα αγορασες νεα μηχανη... Ευχομαι να μιλας λιγοτερο και να μαθαινεις περισσοτερο. Αν θες να κανεις το μεγαλυτερο δωρο στον εαυτο σου και την μηχανη σου φιλε, παρε τα παραπανω βιβλια και Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ Ε.
grigorisr1
15/02/2007, 17:55
Koita na dis file
1.Douleuo apo 9proi mexri 9 bradi kathe mera den exo oute xrono na pao se 0-300 pu les oute na diabaso biblio ala kai na eixa xrono de tha to ekana.
Kai oute goustaro na pao seres oute exo paei oute tha pao ti nomizun dld osoi pane einai oi pilotoi kai paei kai teliose ?Ego goustaro ta ss giati katarxas einai ta pio omorfa ta kalitera mixanakia frena kratimata ta panta einai best se sxesi me ola ta ala mixanakia.
DHLADH DE MPOREI KAPIOS NA AGORASEI SS KAI NA KIKLOFORI de katalava prepi oposdipote na pigeni stis pistes i na diabazi ta biblia pu les thes na pis dld oti ama de ta kanis ola auta de tha ginis pote enas kalos odigos?(o ghostrider les na diabaze ta biblia pu les ?)
Kai sas to eipa poles fores DEN ME ENDIAFEREI TI LETE ego alo pragma rotisa.Ego apofasizo ti tha paro kai ti oxi.
Kai opois theli na einai stis pistes as paei na agorasi agonistiko ss me 50.000.
panjimnakos
15/02/2007, 18:01
πολυ ΣΩΣΤΑ οτι λετε παιδια αλλα νομιζω οτι ο πιτσιρικας μονο μαγκια κλανια ειναι και δε θελει να μαθει π ρ α γ μ α τ ι κ α να οδηγει!
νομιζω οτι τις συμβουλες μας καλυτερα να τις δινουμε σε καποιον οριμο και καποιον που θα προσπαθησει να καταλαβει, παρα σε πιτσιρικια με σκατα στο κεφαλι!
γνωμη μου ειναι να τον αφησουμε στη μοιρα του...:sad: :sad: :sad:
Εκανε 1 ερωτησει και τον πιασατε απο τα μουτρα,ειναι πανω στην @υλα οπως ολοι αλλωστε.Εσεις οταν πηρατε μηχανη τα σκεφτηκατε αυτα?:wave2:
78248
grigorisr1
15/02/2007, 18:05
Tha thelate poli oloi na kanene auta pu kano ego stin ilikia mou de milao gia to mixanaki alla pragmata.
Ala kala les min asxoliste alo mazi mu ftani mi milate alo siga mi paro apofasi to ti tha kano meso tu internet eleos dld...
mats8282
15/02/2007, 18:10
Αδερφε εσυ ξερεις τον εαυτο σου καλυτερα απο τον καθενα μας.Στην τελικη ρε παιδια προυπηρεσια εχει απο οτι λεει και νομιμος ειναι και τα λεφτα δικα του ειναι(Με βαση το οτι λεει το θεωρουμε δεδομενο)....Το μυαλο μεσα στο κρανος και καλες βολτες με το καινουργιο εργαλειο παληκαρι :beer:
DrIoannis
15/02/2007, 18:22
Τη μηχανή καλώς/κακός την πήρες ΟΚ δική σου υπόθεση.Τα άλλα πράγματα που σου λένε άνθρωποι όπως ο Ταξιδευτής γιατί δεν προσπαθείς να τα καταλάβεις?Ο άνθρωπος σου λέει να διαβάσεις και να μάθεις να οδηγείς την μηχανή-όπλο που πήρες καλύτερα και εσύ του λες λίγο πολύ "να πάει να κουρευτεί"!Το συμπέρασμα που έβγαλα για εσένα δυστυχώς και λυπάμαι που το λέω είναι ότι είσαι εντελώς ξεροκέφαλος και απλά δεν ακούς Τ Ι Π Ο Τ Α πλέον.Να προσέχεις και να προσπαθήσεις να σκεφτείς αυτά που λες και να φοράς τον απαραίτητο εξοπλισμό.Να βρεις χρόνο να μελετήσεις λίγο για το δικό σου καλό.
dirtbird
15/02/2007, 19:10
Tha thelate poli oloi na kanene auta pu kano ego stin ilikia mou de milao gia to mixanaki alla pragmata.
Ala kala les min asxoliste alo mazi mu ftani mi milate alo siga mi paro apofasi to ti tha kano meso tu internet eleos dld...
e... kai emeis stin ilikia sou...
oxi na to paineytoume alloste.......
tora einai ta diskola gia ayto pairnoyme ta voyna kai tis pistes......
:nono: :nono: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Alchimistis
15/02/2007, 22:21
Όταν σου λέω γρηγορη οτι εισαι μεγάλος κωλοτούμπας...Δεν ακούς κανενα ρε φίλε
Μανώλης συνομήλικος σου
εγω απορώ αφου το πήρες το μηχανάκι... τί μπαίνεις ακόμα εδώ μέσα;
ειδικότερα στο θρέντ, και γενικότερα στο φόρουμ ... αφού χρόνο δεν έχεις ... απο λόγια (ή γραπτά) δεν παίρνεις...
για να δίχνεσαι;
το κλασσικό "ξέρεις ποιος έιμαι εγώ και τι φτιάχνω;"
κρίμα , γιατί στην αρχή σε πήρα ρε φιλαράκι στα σοβαρά, και τώρα όσο γράφεις τόσο ανωριμότερος δείχνεις... :sad:
ελπίζω να μην είσαι και στην οδήγηση έτσι...
Υ.Γ άσε που μου θυμίζεις έναν BMXά απο το Νυδρί! :rolleyes:
Koita na dis file
1.Douleuo apo 9proi mexri 9 bradi kathe mera den exo oute xrono na pao se 0-300 pu les oute na diabaso biblio ala kai na eixa xrono de tha to ekana.
Kai oute goustaro na pao seres oute exo paei oute tha pao ti nomizun dld osoi pane einai oi pilotoi kai paei kai teliose ?Ego goustaro ta ss giati katarxas einai ta pio omorfa ta kalitera mixanakia frena kratimata ta panta einai best se sxesi me ola ta ala mixanakia.
DHLADH DE MPOREI KAPIOS NA AGORASEI SS KAI NA KIKLOFORI de katalava prepi oposdipote na pigeni stis pistes i na diabazi ta biblia pu les thes na pis dld oti ama de ta kanis ola auta de tha ginis pote enas kalos odigos?(o ghostrider les na diabaze ta biblia pu les ?)
Kai sas to eipa poles fores DEN ME ENDIAFEREI TI LETE ego alo pragma rotisa.Ego apofasizo ti tha paro kai ti oxi.
Kai opois theli na einai stis pistes as paei na agorasi agonistiko ss me 50.000.
Ειχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ άλλο με την πάρτη σου αλλά διάβασα τα παραπάνω και μου ήρθαν δύο εγκεφαλικά...
Το ότι δουλευεις 12 ωρες την μέρα δεν σε απαλάσει απο την άγνοια... εμείς δλδ καθόμαστε και περιμένουμε το έμβασμα απο τον εφοπλιστή μπαμπά μας;
Τα SS θα συμφωνήσω ότι ειναι τα ποιο όμορφα μοηχανάκια... για αυτους που τα γουστάρουν.
Στα υπόλοιπα ρε φ΄λε δείχνεις πόσο άσχετος είσαι.... Εντελώς φιλικά στο λέω.... ΟΧΙ! κανένας δεν μπορεί να γοράσει ένα μηχανάκι SS και να μάθει να το οδηγεί στο δρόμο.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό κάνε το εξής απλό.... πάρε το μηχανάκι σου και μπες μια μέρα σερρες.... αλλά σε μια μέρα που θα είναι κι άλλοι μέσα... να κατάλάβεις πόσο κουλός είσαι... και το πρόβλημα είναι ότι αμα το καταλάβεις θα προσπαθήσεις να τους φτάσεις και θα προσγειωθείς στην Βουλγαρία.... γιατί δεν ξέρεις να το οδηγάς το ρημάδι σου.... και δεν ξέρεις γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος του δεν έμαθε.... αν δεν διαβάσεις ή σου δείξουν... τότε εχεις ημερομηνία λήξης.... A και o ghostrider.... δηλαδή συγκρίνεις τον ευατό σου με αυτόν; :rotflmao: Και σε πήρε τηλέφωνο και σου είπε τι έχει διαβάσει και τι έχει διδαχθεί; Εισαι αστείος... κι επικίνδυνος για τον εαυτό σου...
Από κει και πέρα μεγάλο παιδί είσαι κάνε οτι γουστάρεις.... Θες να μάθεις, μάθε... Δεν θες, μην σώσεις.
Είτε υπάρχεις στον πλάνητη είτε όχι, μόνο την μάνα σου νοιάζει....
Μου είναι παγερά αδιάφορο αν υπάρχεις.... μην τα πρήζεις όμως παραπάνω με την πάρτη σου.
grigorisr1
16/02/2007, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό κάνε το εξής απλό.... πάρε το μηχανάκι σου και μπες μια μέρα σερρες.... αλλά σε μια μέρα που θα είναι κι άλλοι μέσα... να κατάλάβεις πόσο κουλός είσαι... και το πρόβλημα είναι ότι αμα το καταλάβεις θα προσπαθήσεις να τους φτάσεις και θα προσγειωθείς στην Βουλγαρία.... γιατί δεν ξέρεις να το οδηγάς το ρημάδι σου.... και δεν ξέρεις γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος του δεν έμαθε.... αν δεν διαβάσεις ή σου δείξουν... τότε εχεις ημερομηνία λήξης.... A και o ghostrider.... δηλαδή συγκρίνεις τον ευατό σου με αυτόν; :rotflmao: Και σε πήρε τηλέφωνο και σου είπε τι έχει διαβάσει και τι έχει διδαχθεί; Εισαι αστείος... κι επικίνδυνος για τον εαυτό σου...
[/B]
Katarxas epidh sti dulia mu exo internet kai otan den exi dulia mpeno ligo na pernaei i ora alios de prokite na asxoliomouna
Tha sou po kai ena alo pragma file ama DE PESIS DE THA MATHIS POTE osa biblia kai na diabasis oso na se diskoun ama de to katalabis apo monos sou de prokite na mathis.
Ti nomizis dld autoi pou pane stis seres autoi pu diabasan kai tus ediksan de skotothikan
Kai autoi pu den diabasan peftun kai skotonontai ??
Dhladh tora einai sa na me les sorry gia to logia...
Tha do mia tsonta pos gamaei o alos
Kai meta tha to kano kai ego etsi ?
Einai san ti Souza AMA de fas kapaki de mathainis
grigorisr1
16/02/2007, 08:56
Ego den eipa pote oti eimai kaliteros apo autous pou pane sti seres kai oti tous mamao olous
Ego mamao to mixanaki mu me ton diko mu tropo kai se dromus pu ksero to ftano sta oria tou to euxaristiemai kai telos kai petageste oloi kai lete de mporis na odigisis kai eisai koulos kai kai kai.. pou kseris ton alon kai milas.De ksero merikoi apo esas mpori na odigate kalitera apo mena ala ego pote de eipa eistai kouloi kai de kserete na odigate.Edo thessaloniki blepis 10 ss kai apo tous 10 oi 2 kserun na ta dinun oi alloi pane sa tis kotes opos lete kai merikoi tous pernas me 125cc.
ρε αγόρι μου τα διαβάζεις αυτά που γράφεις ή έτσι πετάς ό,τι σου κατέβει;
ποιος σου είπε ότι όποιος πάει σέρρες καθάρισε και δεν κινδυνεύει;
σου λένε ότι καλό είναι να διαβάσεις και να πάρεις μαθήματα και συ ούτε λίγο ούτε πολύ λες ότι δε χρειάζεται...
να σου πω λοιπόν κάτι άλλο
θες να γίνεις υδραυλικός π.χ. και παίρνεις εργαλεία σωλήνες κλπ
και κάνεις μια κόλληση, χωρίς να σου χει δείξει κανείς, και έστω ότι σου κόβει, το αποτέλεσμα πιθανός να είναι να το κολλήσεις σωστά, ή περίπου σωστά, μπορεί να έχεις μια διαρροή και να το κοιτάξεις από δω να το κοιτάξεις από κει και να καταλάβεις τι φταίει, γιατί είπαμε σου κόβει και να το διορθώσεις.
αν όμως σου είχε δείξει κάποιος θα το είχες κάνει σωστά με τη μία και σε πολύ λιγότερο χρόνο
πιο είναι το δια ταύτα;
ότι δε χρειάζεται να πειραματιστείς μόνος σου για να μάθεις τα βασικά πράγματα που ήδη έχουν ανακαλυφθεί. Αυτό ισχύει στα πάντα και αυτό θα πει μάθηση (εν μέρει)
από κει κι ύστερα θα έχεις τις σωστές βάσεις και τις ικανότητες να πας ακόμα παραπέρα και να ανακαλύψεις ενδεχομένως καινούργια πράγματα.
αυτό σου λένε και για τα μαθήματα,
υπάρχουν κάποια πράγματα που ισχύουν, είτε σου αρέσει είτε όχι υπάρχουν σταθερές στο θέμα της οδήγησης. Αν πας στα μαθήματα αυτά θα έχεις άμεσο όφελος γιατί θα τις διδαχθείς γρήγορα.
Αν δεν πας θα μάθεις στο δρόμο. Μπορεί εν τέλει να μάθει εξίσου καλά, μπορεί και όχι
Το το θα κάνεις είναι δικό σου θέμα δε σε υποχρεώνει κανείς να πας
αλλά το να λες (γιατί αυτό λες ή αυτό δείχνεις με τα λεγόμενά σου) ότι τα μαθήματα αυτά και γενικότερα η μελέτη πάνω στο θέμα είναι άχρηστη, είναι τουλάχιστον αστείο
Ταξιδευτής
16/02/2007, 09:37
Μικρε Γρηγορη, εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ τετοια Thread, γιατι πραγματικα θελω να καταλαβω τι εχουν μεσα στο κεφαλι τους τα νεα παιδια σημερα.
Με μεγαλη λυπη ομως αντιλαμβανομαι οτι μια μεγαλη πλειοψηφια δεν εχει απολυτως τιποτα -το απολυτο κενο.
Αν οποιοσδηποτε διαβαζε το πως σου μιλανε εδω και πως απαντας εσυ, θα εβλεπε οτι δεν ξερεις να ΑΚΟΥΣ και να ΣΕΒΕΣΑΙ τους μεγαλυτερους σου.
Ξερεις, μερικοι εδω θα μπορουσαν να σε εχουν γεννησει μικρε. Οταν εσυ δεν ησουν καν ιδεα στο μυαλο των δικων σου, καποιοι βαζανε πλωρη για Βορειο Ακρωτηρι η για να ξυσουν τα αυτια τους στο "Νησι" (που πολυ αμφιβαλλω αν ξερεις τι ειναι αυτο).
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να "το χεις", η οτι δεν μπορει να εχεις ταλεντο. Να ξερεις ομως κατι: οι καλυτεροι των καλυτερων φτασανε σε αυτο το επιπεδο γιατι:
1. ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ
2. ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ
3. ΞΑΝΑΜΕΛΕΤΗΣΑΝ
4. ΞΑΝΑΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ
κλπ κλπ κλπ
Πραγματικα διασκεδαζω με τα οσα γραφεις, γιατι εχεις αυτο το παιδικο πεισμα του μωρου που χτυπαει τα χερια κατω και φωναζει "ΕΓΩ ΘΕΛΩ". :rolleyes:
Σου λεω λοιπον μικρε φιλε οτι την πρωτη φορα που θα τυχει να δεις καποιον (κουφια η ωρα) να γινεται ενα με τις μπαριερες και θα τον ξεκολλας σε τευχη θα αναθεωρησεις ΠΟΛΛΑ και θα ΝΤΡΑΠΕΙΣ για τα οσα λες σημερα.
Πολλοι φιλοι εδω να ξερεις οτι εχουν δει πολλα στα ματια τους χρονια τωρα και αν παρατηρησεις θα δεις οτι μιλανε προσεκτικα και με σεβασμο για αυτο που λεγεται μοτοσυκλετα...
Επισης σε πληροφωρω οτι δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο οδηγηση πολυ απλα γιατι νομιζεις οτι το εχεις χωρις να ακους κανεναν και τιποτα.
Οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος και συνονοματος Sniper, ΟΤΑΝ μπεις σε πιστα και δεις τους παντες να σε περνανε απο πανω εκει που εσυ νοιωθεις οτι πας τεζα τοτε θα καταλαβεις.
Αληθεια, σου εχω μια ερωτηση:
ΞΕΡΕΙΣ πως στριβεις με τη μηχανη;
Α. Στριβω το τιμονι δεξια η αριστερα αναλογως της στροφης και η μηχανη στριβει εκει που θελω.
Β. Στριβω το τιμονι αναποδα απο εκει που θελω να παω και η μηχανη στριβει εκει που θελω.
Για πες μου ποια ειναι η σωστη απαντηση;
Περιμενω.
:wave2:
grigorisr1
16/02/2007, 10:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ρε αγόρι μου τα διαβάζεις αυτά που γράφεις ή έτσι πετάς ό,τι σου κατέβει;
ποιος σου είπε ότι όποιος πάει σέρρες καθάρισε και δεν κινδυνεύει;
σου λένε ότι καλό είναι να διαβάσεις και να πάρεις μαθήματα και συ ούτε λίγο ούτε πολύ λες ότι δε χρειάζεται...
να σου πω λοιπόν κάτι άλλο
θες να γίνεις υδραυλικός π.χ. και παίρνεις εργαλεία σωλήνες κλπ
και κάνεις μια κόλληση, χωρίς να σου χει δείξει κανείς, και έστω ότι σου κόβει, το αποτέλεσμα πιθανός να είναι να το κολλήσεις σωστά, ή περίπου σωστά, μπορεί να έχεις μια διαρροή και να το κοιτάξεις από δω να το κοιτάξεις από κει και να καταλάβεις τι φταίει, γιατί είπαμε σου κόβει και να το διορθώσεις.
αν όμως σου είχε δείξει κάποιος θα το είχες κάνει σωστά με τη μία και σε πολύ λιγότερο χρόνο
πιο είναι το δια ταύτα;
ότι δε χρειάζεται να πειραματιστείς μόνος σου για να μάθεις τα βασικά πράγματα που ήδη έχουν ανακαλυφθεί. Αυτό ισχύει στα πάντα και αυτό θα πει μάθηση (εν μέρει)
από κει κι ύστερα θα έχεις τις σωστές βάσεις και τις ικανότητες να πας ακόμα παραπέρα και να ανακαλύψεις ενδεχομένως καινούργια πράγματα.
αυτό σου λένε και για τα μαθήματα,
υπάρχουν κάποια πράγματα που ισχύουν, είτε σου αρέσει είτε όχι υπάρχουν σταθερές στο θέμα της οδήγησης. Αν πας στα μαθήματα αυτά θα έχεις άμεσο όφελος γιατί θα τις διδαχθείς γρήγορα.
Αν δεν πας θα μάθεις στο δρόμο. Μπορεί εν τέλει να μάθει εξίσου καλά, μπορεί και όχι
Το το θα κάνεις είναι δικό σου θέμα δε σε υποχρεώνει κανείς να πας
αλλά το να λες (γιατί αυτό λες ή αυτό δείχνεις με τα λεγόμενά σου) ότι τα μαθήματα αυτά και γενικότερα η μελέτη πάνω στο θέμα είναι άχρηστη, είναι τουλάχιστον αστείο
Telios asxeto paradigma eferes file dld thes na pis ama kapios mou diksi pos na kano souza i edo tha to kano me ti mia auto les ?
grigorisr1
16/02/2007, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Μικρε Γρηγορη, εμενα προσωπικα μου αρεσουν πολυ τετοια Thread, γιατι πραγματικα θελω να καταλαβω τι εχουν μεσα στο κεφαλι τους τα νεα παιδια σημερα.
Με μεγαλη λυπη ομως αντιλαμβανομαι οτι μια μεγαλη πλειοψηφια δεν εχει απολυτως τιποτα -το απολυτο κενο.
Αν οποιοσδηποτε διαβαζε το πως σου μιλανε εδω και πως απαντας εσυ, θα εβλεπε οτι δεν ξερεις να ΑΚΟΥΣ και να ΣΕΒΕΣΑΙ τους μεγαλυτερους σου.
Ξερεις, μερικοι εδω θα μπορουσαν να σε εχουν γεννησει μικρε. Οταν εσυ δεν ησουν καν ιδεα στο μυαλο των δικων σου, καποιοι βαζανε πλωρη για Βορειο Ακρωτηρι η για να ξυσουν τα αυτια τους στο "Νησι" (που πολυ αμφιβαλλω αν ξερεις τι ειναι αυτο).
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να "το χεις", η οτι δεν μπορει να εχεις ταλεντο. Να ξερεις ομως κατι: οι καλυτεροι των καλυτερων φτασανε σε αυτο το επιπεδο γιατι:
1. ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ
2. ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ
3. ΞΑΝΑΜΕΛΕΤΗΣΑΝ
4. ΞΑΝΑΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ
κλπ κλπ κλπ
Πραγματικα διασκεδαζω με τα οσα γραφεις, γιατι εχεις αυτο το παιδικο πεισμα του μωρου που χτυπαει τα χερια κατω και φωναζει "ΕΓΩ ΘΕΛΩ". :rolleyes:
Σου λεω λοιπον μικρε φιλε οτι την πρωτη φορα που θα τυχει να δεις καποιον (κουφια η ωρα) να γινεται ενα με τις μπαριερες και θα τον ξεκολλας σε τευχη θα αναθεωρησεις ΠΟΛΛΑ και θα ΝΤΡΑΠΕΙΣ για τα οσα λες σημερα.
Πολλοι φιλοι εδω να ξερεις οτι εχουν δει πολλα στα ματια τους χρονια τωρα και αν παρατηρησεις θα δεις οτι μιλανε προσεκτικα και με σεβασμο για αυτο που λεγεται μοτοσυκλετα...
Επισης σε πληροφωρω οτι δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο οδηγηση πολυ απλα γιατι νομιζεις οτι το εχεις χωρις να ακους κανεναν και τιποτα.
Οπως πολυ σωστα ειπε ο φιλος και συνονοματος Sniper, ΟΤΑΝ μπεις σε πιστα και δεις τους παντες να σε περνανε απο πανω εκει που εσυ νοιωθεις οτι πας τεζα τοτε θα καταλαβεις.
Αληθεια, σου εχω μια ερωτηση:
Α. Στριβω το τιμονι δεξια η αριστερα αναλογως της στροφης και η μηχανη στριβει εκει που θελω.
Β. Στριβω το τιμονι αναποδα απο εκει που θελω να παω και η μηχανη στριβει εκει που θελω.
Περιμενω.
Me kanenan apo tous 2 tropous
ρε παιδιά μη του δίνεται σημασία...
αμπλαούμπλας είναι...
γρηγόρη.... στείλε ΠΜ στον FZR600R ...
να συναντηθείτε να τα στρίβετε μαζί.... :wave2:
grigorisr1
16/02/2007, 10:32
Pes oti exete dikio se auta pou lete ego ti mixanaki prepi na paro stin ilikia mou gia peite mou exo periergia.
grigorisr1
16/02/2007, 10:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γρηγόρη.... στείλε ΠΜ στον FZR600R ...
να συναντηθείτε να τα στρίβετε μαζί.... :wave2:
Pios einai o fzr600 de ton ksero
Pes oti exete dikio se auta pou lete ego ti mixanaki prepi na paro stin ilikia mou gia peite mou exo periergia.
600 SS
+ φουλ εξοπλισμό
+ σχολεία 0-300 ή CSS
+ βόλτες με εμπειρότερους και λιγότερο κάγκουρες από αυτόυς που ξέρεις
αν κ ειχα πει να μην γραψω τιποτα, τελικα δεν τα καταφερα...
κοιτα να δεις.. κανεις δεν θα σου πει τι να παρεις. κανεις δεν θα σου πει τι ΠΡΕΠΕΙ να παρεις.
Ολοι, μα ολοι ομως εδω μεσα, προσπαθουν να καταλαβουν γιατι πιστευεις οτι πρεπει να παρεις αυτο που πηρες κ αν εχεις οντως καταλαβει τι αγορασες.
Απο τη στιγμη που εσυ εχεις το πορτοφολι κ την καυλα, εσυ αποφασιζεις.
Αυτο ομως που πιστευω δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι το να εχεις μηχανη δεν εξαντλειται στο να λεει ο ενας στον αλλο "εγω πηρα αυτο κ πιανει τοσα, εγω πηρα το αλλο κ σε παταω"
Πολλοι απο αυτους που σου εχουν απαντησει, ειναι μοτοσυκλετιστες με τεραστια εμπειρια σε καθε φυσεως οδοστρωμα, με καθε φυσεως μηχανες, κ το βασικοτερο... ειχαν καποτε τις ιδιες σκεψεις που εχεις εσυ τωρα, αλλα εζησαν να πουν την ιστορια τους. Δυστυχως πολλοι φιλοι μας δεν τα καταφεραν. Για να μην κινδυνευσεις να εισαι κ εσυ απο απο αυτους που θυμομαστε κ χυνουμε λιγο κρασακι στο χωμα οταν μας πιανει το παραπονο, γι αυτο το λογο σου λενε κ σου λεω κ εγω να προσπαθησεις να δεις λιγακι κ την αλλη πλευρα..
Αν θελεις να ακουσεις μια συμβουλη/ προτροπη [οπως θελεις πεστο] κ απο μενα..
Παρε το μηχανακι σου [κατα προτιμηση το παλιο, αν δεν το πουλησες κ που το ξερεις καλυτερα απο το καινουργιο] κ πηγαινε μια στην πιστα σε καποιο trackday, σε καποιο CSS [προσωπικα θα προτεινα το δευτερο]
Στην τελικη ρε αδερφε, μονο κ μονο για να μπεις μετα κ να την πεις σε ολους οτι λεγαμε μαλακιες..
Κ κατι αλλο. Θεωρω οτι εισαι καλος οδηγος, οτι εχεις ταλεντο. Δεν θα ηθελες να το προχωρησεις λιγακι παραπερα; Φανταζομαι δεν πιστευεις οτι εισαι ο καλυτερος, ειμαι σιγουρος οτι ξερεις πως υπαρχουν κ καποιοι καλυτεροι απο σενα. Δεν εισαι περιεργος να δεις κ να ακουσεις τι θα μπορουσαν να σου πουν;
Σορυ αλλα ειναι σαν να μου λεει καποιος οτι μπορει να μου μαθει ο Χ αγωνιζομενος [βαλε στο Χ οποιο ονομα θελεις] καποια παραπανω πραγματα για το μηχανακι μου, κ εγω θα πω "σιγα μωρε τ' αυγα, τι ξερει αυτος που δεν μπορω να μαθω μονος μου.." Το καταλαβαινεις κ εσυ οτι ειναι λιγο ξεροκεφαλο αυτο.
Αααα κ κατι αλλο. Μην κολλας στο γεγονος οτι μερικοι στην ειπανε.. εδω μεσα ειμαστε ολοι μια παρεα κ μιλαμε αναλογα. Μην μου πεις οτι με τους φιλους σου μιλατε στον πληθυντικο;
mats8282
16/02/2007, 10:51
:a014:
grigorisr1
16/02/2007, 10:59
600 SS
+ φουλ εξοπλισμό
+ σχολεία 0-300 ή CSS
+ βόλτες με εμπειρότερους και λιγότερο κάγκουρες από αυτόυς που ξέρεις
Esi ama eixes r1 tou 99' 1.5k xrono tha agorazes meta 600 ss?
Kai oso les gia to sxoleio 0-300 iparxi stin thess tetio sxoleio ego nomizo den iparxi
Kai oso les gia to sxoleio 0-300 iparxi stin thess tetio sxoleio ego nomizo den iparxi
Φυσικά και υπάρχει ρε φίλε....
ψάξτο λίγο το θέμα...
grigorisr1
16/02/2007, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
αν κ ειχα πει να μην γραψω τιποτα, τελικα δεν τα καταφερα...
κοιτα να δεις.. κανεις δεν θα σου πει τι να παρεις. κανεις δεν θα σου πει τι ΠΡΕΠΕΙ να παρεις.
Ολοι, μα ολοι ομως εδω μεσα, προσπαθουν να καταλαβουν γιατι πιστευεις οτι πρεπει να παρεις αυτο που πηρες κ αν εχεις οντως καταλαβει τι αγορασες.
Απο τη στιγμη που εσυ εχεις το πορτοφολι κ την καυλα, εσυ αποφασιζεις.
Αυτο ομως που πιστευω δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι το να εχεις μηχανη δεν εξαντλειται στο να λεει ο ενας στον αλλο "εγω πηρα αυτο κ πιανει τοσα, εγω πηρα το αλλο κ σε παταω"
Πολλοι απο αυτους που σου εχουν απαντησει, ειναι μοτοσυκλετιστες με τεραστια εμπειρια σε καθε φυσεως οδοστρωμα, με καθε φυσεως μηχανες, κ το βασικοτερο... ειχαν καποτε τις ιδιες σκεψεις που εχεις εσυ τωρα, αλλα εζησαν να πουν την ιστορια τους. Δυστυχως πολλοι φιλοι μας δεν τα καταφεραν. Για να μην κινδυνευσεις να εισαι κ εσυ απο απο αυτους που θυμομαστε κ χυνουμε λιγο κρασακι στο χωμα οταν μας πιανει το παραπονο, γι αυτο το λογο σου λενε κ σου λεω κ εγω να προσπαθησεις να δεις λιγακι κ την αλλη πλευρα..
Αν θελεις να ακουσεις μια συμβουλη/ προτροπη [οπως θελεις πεστο] κ απο μενα..
Παρε το μηχανακι σου [κατα προτιμηση το παλιο, αν δεν το πουλησες κ που το ξερεις καλυτερα απο το καινουργιο] κ πηγαινε μια στην πιστα σε καποιο trackday, σε καποιο CSS [προσωπικα θα προτεινα το δευτερο]
Στην τελικη ρε αδερφε, μονο κ μονο για να μπεις μετα κ να την πεις σε ολους οτι λεγαμε μαλακιες..
Κ κατι αλλο. Θεωρω οτι εισαι καλος οδηγος, οτι εχεις ταλεντο. Δεν θα ηθελες να το προχωρησεις λιγακι παραπερα; Φανταζομαι δεν πιστευεις οτι εισαι ο καλυτερος, ειμαι σιγουρος οτι ξερεις πως υπαρχουν κ καποιοι καλυτεροι απο σενα. Δεν εισαι περιεργος να δεις κ να ακουσεις τι θα μπορουσαν να σου πουν;
Σορυ αλλα ειναι σαν να μου λεει καποιος οτι μπορει να μου μαθει ο Χ αγωνιζομενος [βαλε στο Χ οποιο ονομα θελεις] καποια παραπανω πραγματα για το μηχανακι μου, κ εγω θα πω "σιγα μωρε τ' αυγα, τι ξερει αυτος που δεν μπορω να μαθω μονος μου.." Το καταλαβαινεις κ εσυ οτι ειναι λιγο ξεροκεφαλο αυτο.
Αααα κ κατι αλλο. Μην κολλας στο γεγονος οτι μερικοι στην ειπανε.. εδω μεσα ειμαστε ολοι μια παρεα κ μιλαμε αναλογα. Μην μου πεις οτι με τους φιλους σου μιλατε στον πληθυντικο;
To palio to mixanaki to poulisa kiolas tin triti perno to kainourio molis to stroso tha pao sti pista na dokimaso na mu figi kai emena i periergia
Kai se euxaristo pou milises pio kala apo olous edo mesa
http://www.superbikeschool.gr/show.php?cat_id=68
:rolleyes:
Γεια σου φιλε, καλο θα ηταν να λες οτι τελειωσες τα ορια σου και οχι τα ορια του R1.
Εχω R1 00 και πιστευω οτι το οδηγαω στο 50% των ικανοτητων του.Καβαλαω 17 χρονια μηχανη ,κανω 100 χλμ την ημερα και αυτο δεν μπορω να το πω.
Περνιεμαι και για ταπας και οταν πηγα Σερρες γυριζα στο 1.45 ,μετα περνιομουνα για μαπας.
28-29 απριλιου εχει το bikenet 2ημερο στης Σερρες ,κανονισε να εισαι να δουμε ποσο ορια το πας.
Φιλικα.:wave2:
To palio to mixanaki to poulisa kiolas tin triti perno to kainourio molis to stroso tha pao sti pista na dokimaso na mu figi kai emena i periergia
αντε με το καλο, να το παρεις κ να το χαρεις κ να σε χαρει κ αυτο..
φανταζομαι εχεις κανει τα κουμαντα σου με κρανη, δερματα κτλ...
ήρεμα στην πίστα... στην αρχή τουλάχιστον
στις σερρες μαζεύεις πολλά χιλιόμετρα δίχως να το καταλάβεις...
κατεβασε πιέσεις απο τα λαστιχα πρίν μπείς...
με 29-29 εισαι καλά για αρχή...
μόλις νοιώσεις οτι κουράστηκες ή κομμάρες στα χέρια βγές έξω να χαλαρώσεις...
μη σφιγκεσαι...
κοίτα συνεχώς την έξοδο της στροφής
Ταξιδευτής
16/02/2007, 11:22
Σταυρο, ασε το παιδι να μας εξηγησει πρωτα με ΠΟΙΟΝ τροπο στριβει μια μηχανη! Γιατι εγω αλλα ηξερα μεχρι σημερα.... :confused: :confused:
Γρηγορη, μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος επι του θεματος;
grigorisr1
16/02/2007, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
http://www.superbikeschool.gr/show.php?cat_id=68
:rolleyes:
Γεια σου φιλε, καλο θα ηταν να λες οτι τελειωσες τα ορια σου και οχι τα ορια του R1.
Εχω R1 00 και πιστευω οτι το οδηγαω στο 50% των ικανοτητων του.Καβαλαω 17 χρονια μηχανη ,κανω 100 χλμ την ημερα και αυτο δεν μπορω να το πω.
Περνιεμαι και για ταπας και οταν πηγα Σερρες γυριζα στο 1.45 ,μετα περνιομουνα για μαπας.
28-29 απριλιου εχει το bikenet 2ημερο στης Σερρες ,κανονισε να εισαι να δουμε ποσο ορια το πας.
Φιλικα.:wave2:
Ekei tha eimai
Ρε παίδες.... ο άνθρωπος έχει παντελή άγνοια απο οδήγηση στην πιστα και τον στέλνεται να μπει μέσα μονος του με το R1/07 και να είναι και σε μέρα που θαείναι παιδιά απο το Bikenet;
Έχετε σαλέψει; ή θα τον περνάνε από παντού ή θα γίνει κανένα σκηνικό...
Φιλαράκο.... Πρώτα κάνε μαθήματα.... και κάνε μου μια χάρη....... όταν τα κάνεις έλα μετά εδώ και πες μας τι νοιώθεις.... τίποτα άλλο....
Ekei tha eimai
Ειδικά εκεί να μην είσαι.... Εσυ, από αυτά που είπες δεν έχεις ιδέα πως στρίβει η μηχανή.... και θα έχεις άλλους 30 εκεί μέσα που θα σου ρίχνουν έναν γύρο κάθε 2.... και θα πιεστείς και θα φας κανένα highside και θα δεις το R1 κομμάτια (θεωρουμε οτι εσυ δεν θα πάθεις κάτι)....
Λάθος μέρα σου είπανε να πας....
Ολόσωμη δερμάτινη, μπότες, κράνος, γάντια, κορκόδειλους κλπ έχεις έτσι;
grigorisr1
16/02/2007, 11:28
Ρε παίδες.... ο άνθρωπος έχει παντελή άγνοια απο οδήγηση στην πιστα και τον στέλνεται να μπει μέσα μονος του με το R1/07 και να είναι και σε μέρα που θαείναι παιδιά απο το Bikenet;
Φιλαράκο.... Πρώτα κάνε μαθήματα.... και κάνε μου μια χάρη....... όταν τα κάνεις έλα μετά εδώ και πες μας τι νοιώθεις.... τίποτα άλλο....
De tha kano mathimata tha pao na dokimaso etsi opos exo mathi kai ama de kano ena tulaxiston metrio xrono tha ertho meta kai paradexto oti eimai koulos opos lete
grigorisr1
16/02/2007, 11:30
Ειδικά εκεί να μην είσαι.... Εσυ, από αυτά που είπες δεν έχεις ιδέα πως στρίβει η μηχανή.... και θα έχεις άλλους 30 εκεί μέσα που θα σου ρίχνουν έναν γύρο κάθε 2.... και θα πιεστείς και θα φας κανένα highside και θα δεις το R1 κομμάτια (θεωρουμε οτι εσυ δεν θα πάθεις κάτι)....
Λάθος μέρα σου είπανε να πας....
Ολόσωμη δερμάτινη, μπότες, κράνος, γάντια, κορκόδειλους κλπ έχεις έτσι;
Kranos kai mpoufan exo re filos afu de pao stis pistes ti na ta kano auta pou les na kikloforo sti poli mesa me olosomi stoli?
De tha kano mathimata tha pao na dokimaso etsi opos exo mathi kai ama de kano ena tulaxiston metrio xrono tha ertho meta kai paradexto oti eimai koulos opos lete
Φιλε μου.... ξεκινάς πάλι λάθος....
ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ σου είπε οτι στην πιστα πάμε για να γράψουμε χρόνο; Πάμε για να μάθουμε. Ο χρόνος έρχεται μετά.... ΠΟΛΥ μετά.....
Και στα @@ μας αν εισαι ο Ροσσι ή ο κανένας.... εσύ τι θες; Να μάθεις να οδηγάς αυτό που έχεις ή να λες οτι το έχεις και να στηρίζεσαι στην κωλοφαρδία σου στο αν ζεις ή αν έχεις 2 χέρια και 2 πόδια;
Kranos kai mpoufan exo re filos afu de pao stis pistes ti na ta kano auta pou les na kikloforo sti poli mesa me olosomi stoli?
Τελικιάζεις R1 με τζηνάκι και αθλητικά;
Εισαι ανόητος....
grigorisr1
16/02/2007, 11:33
Φιλε μου.... ξεκινάς πάλι λάθος....
ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ σου είπε οτι στην πιστα πάμε για να γράψουμε χρόνο; Πάμε για να μάθουμε. Ο χρόνος έρχεται μετά.... ΠΟΛΥ μετά.....
Και στα @@ μας αν εισαι ο Ροσσι ή ο κανένας.... εσύ τι θες; Να μάθεις να οδηγάς αυτό που έχεις ή να λες οτι το έχεις και να στηρίζεσαι στην κωλοφαρδία σου στο αν ζεις ή αν έχεις 2 χέρια και 2 πόδια;
Re file emena de me endiaferoun oi pistes ego apla tha apodikso oti tha ta pao kalitera apo merikous ekei pera kai as min exo pira stis pistes.
Νικ χαλαρωσε.
Τι νομιζεις οτι ειναι το bikenet?:confused:
Υπαρχουν 3 γκρουπ αν εισαι στο αργο τα πραγματα ειναι πολυ χαλαρα και οι οδηγοι πολυ normal.
Και η οργανωση ειναι τοσο αψογη που η μαυρη σημαια βγαινει για πλακα,καγκουρες και λοιποι αρκουδιαρηδες εχουν πεταχτει απ'εξω χωρις καλα καλα να το καταλαβουν.
Ο γρηγορης δεν θα εχει κανεναν προβλημα ισα ισα καλο θα του κανει γιατι θα δει σε τι επιπεδο βρισκεται,δεν λεω οτι ειναι κακος αλλα εκει βλεπεις ακριβως που βρισκεσαι.Και καλυτερα να πλακωθει εκει μεσα παρα εξω.
Γρηγορη μην ερθεις χωρις φουλ εξοπλισμο γιατι δεν θα μπεις.
Οι πιλοτοι(γρηγοροι) του bikenet ειναι stuff, δεν καθονται να ασχολουντε με κουλαδια σαν του λογου μας.
Ελα φετος ρεεεεεε.:wave2:
Re file emena de me endiaferoun oi pistes ego apla tha apodikso oti tha ta pao kalitera apo merikous ekei pera kai as min exo pira stis pistes.
Φιλαράκο......
1. δεν θα σε αφήσουν να μπεις πιστα χωρίς ολόσωμη
2. Γαμα το το όλο θέμα.... μην πας! Είσαι ο καλυτερος οδηγός απο πολλούς άλλους που πάνε Σερρες!
Mε γειά το R1
sniper out.
Υ.Γ. Αμα δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου λένε είσαι αξιος της μοιρας σου.
κοιτα να δείς ρε γαμωτο...
πάνω που το στρώνεις το θέμα... του ρίχνεις άλλη μιά και το στέλνεις στον αγύριστο.... :sad:
τελικά δεν εχεις πέσει (πάλι καλά) και ούτε καπάκια έχεις φάει όπως έγραφες...
γιατι αν είχες πάθει κάτι απο αυτά θα ήξερες πόσο πονάει και τσούζει... και θα ντυνόσουν κατάλληλα!
Νικ χαλαρωσε.
....
.....
Ελα φετος ρεεεεεε.:wave2:
1. Χαλαρός είμαι
2. Θα έρθω φέτος, έχει κλείσει
3. Διάβασε τι γράφει ο φίλος μας και τι θέλει να κάνει στα Σέρρας..... σε ποση ώρα θα την αρπάξει την Μαυρη;
ωωωωπ εδω θα τα χαλασουμε..
δεν σου ειπε κανενας να αποδειξεις κατι... θα πας για να δεις εσυ τι μπορεις να κανεις, οχι για να δουνε οι αλλοι...
πιστεψε με κανενας δεν θα νοιαστει για το αν εσυεισαι καλος εκει μεσα. Οι πιο πολλοι εχουν μαζεψει λεφτα για αρκετο καιρο για να ανεβουν στις σερρες, εχουν φαει μια αλφα ταλαιπωρια μεχρι να φτασουνε.. εσυ στη θεση τους θα κοιταγες τι κανει ο διπλανος σου, ή θα κοιταγες την παρτη σου;
ιδεα... ρε παιδια, μεχρι το TD του Bikenet, παιζει καποια αλλη εκδηλωση στην πιστα; μηπως θα ηταν καλο ο γρηγορης να παει μια βολτα απο εκει απλα για να δει τι παιζει; χωρις να μπει μεσα, απλα να κατσει να χαζεψει πινοντας το καφεδακι του...
grigorisr1
16/02/2007, 11:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
κοιτα να δείς ρε γαμωτο...
πάνω που το στρώνεις το θέμα... του ρίχνεις άλλη μιά και το στέλνεις στον αγύριστο.... :sad:
τελικά δεν εχεις πέσει (πάλι καλά) και ούτε καπάκια έχεις φάει όπως έγραφες...
γιατι αν είχες πάθει κάτι απο αυτά θα ήξερες πόσο πονάει και τσούζει... και θα ντυνόσουν κατάλληλα!
Exo faei kapakia me pola ala mixanakia me to r1 diskola na fas edo mono to gkazi afinis kai pefti mono tou fantasu na pezis kai to freno...
1. Χαλαρός είμαι
2. Θα έρθω φέτος, έχει κλείσει
3. Διάβασε τι γράφει ο φίλος μας και τι θέλει να κάνει στα Σέρρας..... σε ποση ώρα θα την αρπάξει την Μαυρη;
Δεν θα φαει την μαυρη γιατι δεν θα εχει το θρασος να κανει κατι για να φαει την μαυρη.
Ενας διοργανωτης ειχε πει κατι πολυ σωστο: οι οδηγοι <ταπα> που υπαρχουν γενικοτερα στους δρομους(καταλαβαινεις ποιους εννοω) γυρνανε στο 1.45 1.50.
Η πιστα ειναι χεσιμο δεν μπορεις να κανει κακγουριες ευκολα.
Και αν κανει θα γινει μια παρατηρηση και μετα γεια σας.
Κανεις δεν θελει να χασει την φαση ετσι.
ΟΥΤΕ παρατηρητικος εισαι, ΟΥΤΕ ψαχνεις τι νοαει ο ποιητης με μια τετοια ερωτηση, ΟΥΤΕ ρωτας για να μαθεις, ουτε καν αντερωτάς, ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ....
κριμα.
οκ, μπηκες εδω μεσα, με μια συγκεκριμενη ερωτηση (και τη δικη σου ιδοσυγκρασια/νοοτροπια/τροπο σκεψης/(those are: εφηβεια), απαντηθηκε ή οχι ειναι αλλο θεμα (αν πεις οτι δεν απαντηθηκε, υπηρχαν αρκετοι λογοι που δεν ΕΠΡΕΠΕ να απαντηθει το ερωτημα σου, αλλα ΟΥΤΕ που καταλαβες το γιατι, παρα μονο νομιζεις οτι θελουμε ολοι ενα R1 λιγοτερο στην Ελλαδα, τεσπα), και παρ οτι δεν απαντηθηκε εκανες την κινηση της παραγγελιας, και συνεχιζεις να γραφεις. ΟΧΙ, δεν σου απαγορευω να γραφεις, ισα ισα, εχουν υπαρξει και αλλα μελη τα οποια κανανε εντυπωσιακη εισοδο στο moto.gr και στη συνεχεια, "λουφαξαν" και αρχισαν να φιλτραρουν τα γραφομενα και πιστευω οτι ΕΜΜΕΣΑ καταλαβαν οτι δεν ειναι ολος ο κοσμος καγκουρες
που θελω να καταληξω? οποιο ευχομαι και για σενα, να παραμεινεις εδω μεσα, να αρχισεις να μελετας τι εχει γραφει, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να το εφαρμοσεις (γιατι αλλο ο γραπτος λογος και αλλο να σου δειχνουν καποιοι ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ οι καγκουρες με μολις 3000 ή εστω και 15000 χλμ στην πλατη τους) και να ΑΡΧΙΣΕΙΣ να βλεπεις την μηχανη ΠΕΡΑ απο τη χρηση που της κανεις ως τωρα)
ΥΓ: αν παντως συνεχισεις να εισαι μονοπλευρος και να αγνοεις αυτα που σου λεμε και χαλαμε χρονο για καποιον που δεν ξερουμε, αλλα ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ οτι εχει περιθωρια μοτοσυκλετιστικης ωριμοτητας, εχεις προβλημα με τις παρωπιδες: ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ...
grigorisr1
16/02/2007, 11:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΟΥΤΕ παρατηρητικος εισαι, ΟΥΤΕ ψαχνεις τι νοαει ο ποιητης με μια τετοια ερωτηση, ΟΥΤΕ ρωτας για να μαθεις, ουτε καν αντερωτάς, ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ....
κριμα.
οκ, μπηκες εδω μεσα, με μια συγκεκριμενη ερωτηση (και τη δικη σου ιδοσυγκρασια/νοοτροπια/τροπο σκεψης/(those are: εφηβεια), απαντηθηκε ή οχι ειναι αλλο θεμα (αν πεις οτι δεν απαντηθηκε, υπηρχαν αρκετοι λογοι που δεν ΕΠΡΕΠΕ να απαντηθει το ερωτημα σου, αλλα ΟΥΤΕ που καταλαβες το γιατι, παρα μονο νομιζεις οτι θελουμε ολοι ενα R1 λιγοτερο στην Ελλαδα, τεσπα), και παρ οτι δεν απαντηθηκε εκανες την κινηση της παραγγελιας, και συνεχιζεις να γραφεις. ΟΧΙ, δεν σου απαγορευω να γραφεις, ισα ισα, εχουν υπαρξει και αλλα μελη τα οποια κανανε εντυπωσιακη εισοδο στο moto.gr και στη συνεχεια, "λουφαξαν" και αρχισαν να φιλτραρουν τα γραφομενα και πιστευω οτι ΕΜΜΕΣΑ καταλαβαν οτι δεν ειναι ολος ο κοσμος καγκουρες
που θελω να καταληξω? οποιο ευχομαι και για σενα, να παραμεινεις εδω μεσα, να αρχισεις να μελετας τι εχει γραφει, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ να το εφαρμοσεις (γιατι αλλο ο γραπτος λογος και αλλο να σου δειχνουν καποιοι ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ οι καγκουρες με μολις 3000 ή εστω και 15000 χλμ στην πλατη τους) και να ΑΡΧΙΣΕΙΣ να βλεπεις την μηχανη ΠΕΡΑ απο τη χρηση που της κανεις ως τωρα)
ΥΓ: αν παντως συνεχισεις να εισαι μονοπλευρος και να αγνοεις αυτα που σου λεμε και χαλαμε χρονο για καποιον που δεν ξερουμε, αλλα ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ οτι εχει περιθωρια μοτοσυκλετιστικης ωριμοτητας, εχεις προβλημα με τις παρωπιδες: ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ...
Pios apo esas tora pou milate exei paei sti pista me ti mixanaki kai ti xrono exei kani ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
κριμα.
+10000 :winka:
Pios apo esas tora pou milate exei paei sti pista me ti mixanaki kai ti xrono exei kani ?
σημασία δεν έχει ο χρόνος....
σημασία έχει να είσαι εκεί και του χρόνου ...
:wave2: :wave2: :wave2:
grigorisr1
16/02/2007, 12:00
σημασία δεν έχει ο χρόνος....
σημασία έχει να είσαι εκεί και του χρόνου ...
:wave2: :wave2: :wave2:
esi exeis paei sti pista?
grigorisr1
16/02/2007, 12:04
1.45 re file o alos ekane me amaksi rx-8 ......
Και τι σημαινει αυτο ?:rolleyes:
grigorisr1
16/02/2007, 12:08
Και τι σημαινει αυτο ?:rolleyes:
Exeis akousi amaksi na pernaei mixani gia manisia pragmata
Kai siga to amaksi re file 200 aloga exei... na htane kanena me 500 na po nai
Μπα; μάθαμε κι απο χρόνους;
grigorisr1
16/02/2007, 12:09
Μπα; μάθαμε κι απο χρόνους;
Ena filaraki mou pige me to rx-8 kai mou eipe poso ekane
Exeis akousi amaksi na pernaei mixani gia manisia pragmata
Kai siga to amaksi re file 200 aloga exei... na htane kanena me 500 na po nai
Στην θέση σου θα σταμάταγα να μιλάω..... όσο συνεχίζεις δείχνεις ποση άγνοια έχεις....
1.45 re file o alos ekane me amaksi rx-8 ...... ε σκεψου οτι εσυ αν κάνεις 1.45 ..
θα σε και χαρούμενος.
λοιπον μαστορα για να τελειωνουμε..
γρηγορος ΔΕΝ εισαι.
γρηγορο ειναι το μηχανακι που θες να πάρεις και το κάνεις γιατι νομίζεις οτι ετσι θα παρεις λιγη απο τη γληγολαδα του.
στην ουσια θα πηγαίνεις πιο αργα απο τι πριν για ειναι δυσκολότερο το πολύ γκάζι.
κανε εκει την αγορά σου και στα φιλαράκια σου θα σε γαμαουα και στα πιπινια που θα σε βλεπουνε με το μηχανάκι και θα λενε πω πω πω..
μη μας τα ζαλίζεις αλλο σε βαρεθήκαμε.
σου γραφουν ολοι με το σις και με το σας σου δινουν συμβουλες που θα σε κρατήσουν στη ζωη..και εσύ το χαβά σου.
να σε ταπεινος στη ζωή σου..
ΕΚΤΟς ΑΝ ΠΑΡΕΙς ΚΑΝΑ ΚΤΜ.!!
:lol: :rotflmao: :lol:
Μιλησα, εγραφτηκα, τα παραταω.:mad:
:a56:
grigorisr1
16/02/2007, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ε σκεψου οτι εσυ αν κάνεις 1.45 ..
θα σε και χαρούμενος.
λοιπον μαστορα για να τελειωνουμε..
γρηγορος ΔΕΝ εισαι.
γρηγορο ειναι το μηχανακι που θες να πάρεις και το κάνεις γιατι νομίζεις οτι ετσι θα παρεις λιγη απο τη γληγολαδα του.
στην ουσια θα πηγαίνεις πιο αργα απο τι πριν για ειναι δυσκολότερο το πολύ γκάζι.
κανε εκει την αγορά σου και στα φιλαράκια σου θα σε γαμαουα και στα πιπινια που θα σε βλεπουνε με το μηχανάκι και θα λενε πω πω πω..
μη μας τα ζαλίζεις αλλο σε βαρεθήκαμε.
σου γραφουν ολοι με το σις και με το σας σου δινουν συμβουλες που θα σε κρατήσουν στη ζωη..και εσύ το χαβά σου.
να σε ταπεινος στη ζωή σου..
ΕΚΤΟς ΑΝ ΠΑΡΕΙς ΚΑΝΑ ΚΤΜ.!!
:lol: :rotflmao: :lol:
Ti mixanaki exeis esi ?
ένα φιλαράκι δικό μου.... Πριν κάνει μαθήματα....
78433
Ti mixanaki exeis esi ?
του κυμά..... :rolleyes:
Μετά τα μαθήματα....
78434
Stergios69
16/02/2007, 12:16
Ego pantos me FZR600R tou 98, kati r1 07aria ta exo aneta...
grigorisr1
16/02/2007, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Ego pantos me FZR600R tou 98, kati r1 07aria ta exo aneta...
Kai meta epeses apo to krebati kai ksipnises
dirtbird
16/02/2007, 12:18
Μετά τα μαθήματα....
υποστροφικό το CBR, έ? :winka: