View Full Version : R1 2007 h k7??
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
likos600
10/03/2007, 15:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Marinos-GSXR
Αν γουσταρεις και εχεις και.... της "ροδες" (με 110?τροχο που πας ρε καραμητρο!!!) να κατεβεις στο νησι να παμε μια 'ψλη' Χανια-Ρεθυμνο (60km) α!!!και θα παρω το 600 μου για να μη πεις μετα οτι ειχα 50ps παραπανω με το 1000μου!!!!!αντε πρωτευουσιανε σε περιμενω στην ΑΝΩ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!! Υ.Γ Α!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ..... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ..... ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ!!!!!!!!εσυ μυαλο δεν βαζεις!!!!να σαι καλα και παντα ορθιος φιλε λυκε!!!!!!!τη τσικουδια θα τη βαλω εγω!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Φιλαράκι εσεί έχεις να συναντήσεις το πολύ 20 μηχ.
εδώ? πραγματικός :a016: :a015: με πολλές απόλυες:sad:
Πάλι καλά που εδώ και 4 χρόνια ανοίγουν τα Μέγαρα και ξεκαυλώνει ο κόσμος:a013:
Γιαυτό αμα θα έρθω κάτω , θα έρθω για να πιώ:beer: :a14:
mob rules
10/03/2007, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Α,οκ...αφου ειμαι μικρος τοτε αστο να μεγαλωσω λιγο και τα ξαναλεμε...
Οχι,Σερρες δεν θελω,ειναι πολυ ασφαλες το περιβαλλον εκει για μενα και δεν μπορω να αποδωσω σωστα...
:a019:
na pate se narkopedio ekei 8a apodoseis kalhtera:lol:
fhlika panta,alla me ayta pou akouw....(blepw)
likos600
10/03/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
apo katw eisai?ama katebeis steile pm na pame na pioume kamia mpura:beer:
οκ σε 10 μέρες θα έχω το καιν. R6 και θα κατέβω :beer: :beer:
na pate se narkopedio ekei 8a apodoseis kalhtera:lol:
fhlika panta,alla me ayta pou akouw....(blepw)
Μην αγχωνεσαι και δεν παρεξηγω κανεναν...
likos600
10/03/2007, 16:06
Α,οκ...αφου ειμαι μικρος τοτε αστο να μεγαλωσω λιγο και τα ξαναλεμε...
Οχι,Σερρες δεν θελω,ειναι πολυ ασφαλες το περιβαλλον εκει για μενα και δεν μπορω να αποδωσω σωστα...
:a019:
τι έγινε φοβάσε να τσαλακώσεις το GSXR
το μόνο άσχημο που έχει η πίστα είναι ότι όταν ΄πέφτεις μετά βλέπεις το μηχανάκι σου:bawl:
ενώ στον δρόμο δεν θα ζεις για να το δεις:cool:
mob rules
10/03/2007, 16:19
wpa paidia me mperdepsate twra:dizzy: :dizzy:
giati mhlate gia odygikes ykanothtes h gia thn dunamh tou mhxanhma tos sas?
an mhlate gia odughkes ikanothtes ta kubhka kai oi ypoi den exoun kamia sxesh tote!
trano paradigma:koitousa sto ''you tube''enan agwna pou ena vfr400 psilo3eftilise ena cbr900!:eek:
8a brw thn dief8ynsh kai 8a to balw ama einai.
likos600
10/03/2007, 16:28
an mhlate gia odughkes ikanothtes ta kubhka kai oi ypoi den exoun kamia sxesh tote!
trano paradigma:koitousa sto ''you tube''enan agwna pou ena vfr400 psilo3eftilise ena cbr900!:eek:
Τώρα κατάλαβες ποιοι παίρνουν και για ποιό λόγο (οι περισσότεροι) 1000 ..δές τι είπα στην αρχή!!!
Marinos-GSXR
10/03/2007, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
Φιλαράκι εσεί έχεις να συναντήσεις το πολύ 20 μηχ.
εδώ? πραγματικός :a016: :a015: με πολλές απόλυες:sad:
Πάλι καλά που εδώ και 4 χρόνια ανοίγουν τα Μέγαρα και ξεκαυλώνει ο κόσμος:a013:
Γιαυτό αμα θα έρθω κάτω , θα έρθω για να πιώ:beer: :a14:
φιλε λυκε εισαι ευπροσδεκτος στην Κρητη μας(οπως ολοι οι φιλοι BIKER'S)να ερθετε να γινουμε ταβλα της μεθιας!!!να ξυσουμε!!να στριψουμε!!!και να γουσταρουμε!!!αλλα αυτη η macho συμπερηφορα σου δεν εχει πλακα!!ο καθενας παει οπως μπορει και με οτι καβαλαει.τωρα αν θες εσυ να αποδειξεις κατι σε καποιον (δεν ξερω ποιον?)με το να κολλας σε οποιον βρεις εν κινηση.τοτε εχεις χασει ολη τη μαγεια που λεγετε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!!!!!Υ.Γ Η επαρχεια εχει μηχανες που ουτε της φανταζεσαι !!!!!!!φιλικα παντα..............
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
mob rules
10/03/2007, 16:31
Τώρα κατάλαβες ποιοι παίρνουν και για ποιό λόγο (οι περισσότεροι) 1000 ..δές τι είπα στην αρχή!!!
enta3h den einai apolyto ayto...
gia tou logou to alh8es h diefthnsh einai auth
http://www.youtube.com/watch?v=aY7f5Fhh2kU
Κοιτα,το θεμα εχει ως εξης:
Για την δυναμη των μηχανων δεν νομιζω να υπαρχει καμια απορια....Για τα 1000αρια ειπαμε,Gsxr rulzzzz...
Tωρα οσοι με R1 νομιζουν οτι δεν εχουμε διαφορες be my guest,name place and time...
Μετα ομως πεταγετε ο likos600 και λεει οτι εμας με τα 1000αρια δεν μας φτανουν τα αλογα κτλ...
Και οτι μας εχει ολους εμας...Και καπου εκει η κουβεντα πηγε στον οδηγο...
mob rules
10/03/2007, 16:46
φιλε λυκε εισαι ευπροσδεκτος στην Κρητη μας(οπως ολοι οι φιλοι BIKER'S)να ερθετε να γινουμε ταβλα της μεθιας!!!να ξυσουμε!!να στριψουμε!!!και να γουσταρουμε!!!αλλα αυτη η macho συμπερηφορα σου δεν εχει πλακα!!ο καθενας παει οπως μπορει και με οτι καβαλαει.τωρα αν θες εσυ να αποδειξεις κατι σε καποιον (δεν ξερω ποιον?)με το να κολλας σε οποιον βρεις εν κινηση.τοτε εχεις χασει ολη τη μαγεια που λεγετε ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!!!!!Υ.Γ Η επαρχεια εχει μηχανες που ουτε της φανταζεσαι !!!!!!!φιλικα παντα..............
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
re'sy mhn ta perneis toso sobara
h mageia pou legete motosykleta yparxei kai stis 3 periptwseis,1on. oi ''ta3hdiarhdes'',poy isws anoikeis kai esy ekei,2on. kai oi ''gkazofoniades'' pou oti khneite tou kolane,pou mallwn anoikei ekei o likos.3on autoi pou thn pernoun apoklhsthka gia thn kaula tous!kai stis 3 periptoseis uparxei h mageia ths moto,aplos ekfrazete diaforetika!:beer:
mob rules
10/03/2007, 17:02
Κοιτα,το θεμα εχει ως εξης:
Για την δυναμη των μηχανων δεν νομιζω να υπαρχει καμια απορια....Για τα 1000αρια ειπαμε,Gsxr rulzzzz...
Tωρα οσοι με R1 νομιζουν οτι δεν εχουμε διαφορες be my guest,name place and time...
Μετα ομως πεταγετε ο likos600 και λεει οτι εμας με τα 1000αρια δεν μας φτανουν τα αλογα κτλ...
Και οτι μας εχει ολους εμας...Και καπου εκει η κουβεντα πηγε στον οδηγο...
κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα...αν 25χρ. εχεις βαρεθει το GSXR1000 που ειναι το πιο γρηγορο μηχανημα παραγωγης(οντως αυτο ειναι,εδω το 600 γ@μ@ει)στα 30 θα θελεις πυ-πυ-πυραυλο!με αυτο το σκεπτικο ειπε αυτα που ειπε ο likos.
:rolleyes: :rolleyes: αφου εχετε τα πιο γρηγορα 1000αρια(μεχρι τωρα)τι θελετε πενεμα?:rolleyes: :rolleyes:
Marinos-GSXR
10/03/2007, 17:05
re'sy mhn ta perneis toso sobara
h mageia pou legete motosykleta yparxei kai stis 3 periptwseis,1on. oi ''ta3hdiarhdes'',poy isws anoikeis kai esy ekei,2on. kai oi ''gkazofoniades'' pou oti khneite tou kolane,pou mallwn anoikei ekei o likos.3on autoi pou thn pernoun apoklhsthka gia thn kaula tous!kai stis 3 periptoseis uparxei h mageia ths moto,aplos ekfrazete diaforetika!:beer:
κοιτα φιλε mob rules αν ειναι να παω ταπα θα παω ,αν ειναι να παω ταξιδι θα παω .αν ειναι να την παρω για την κ@υλα την πηρα .δεν υπαρχουν 'περιπτωσεις' στης μηχανες εκτος και παρεις σκουτερ να μην μπλεκεις στην κινηση!απο το ' 89 που εκατσε ο κωλος μου σε δυο τροχους τελος!ολα πηραν αλλη τροπη!!οποτε κανετε τους ¨'μπαινω φετα και βγαινω ανθοτυρος' χωρις να ενοχληται τους γυρω σας!!και ολα cool!!!!!Υ.Γδεν παιρνω τιποτα στα σοβαρα........i am from creta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a016: :a016: :a022: :a56:
mob rules
10/03/2007, 17:16
κοιτα φιλε mob rules αν ειναι να παω ταπα θα παω ,αν ειναι να παω ταξιδι θα παω .αν ειναι να την παρω για την κ@υλα την πηρα .δεν υπαρχουν 'περιπτωσεις' στης μηχανες εκτος και παρεις σκουτερ να μην μπλεκεις στην κινηση!απο το ' 89 που εκατσε ο κωλος μου σε δυο τροχους τελος!ολα πηραν αλλη τροπη!!οποτε κανετε τους ¨'μπαινω φετα και βγαινω ανθοτυρος' χωρις να ενοχληται τους γυρω σας!!και ολα cool!!!!!Υ.Γδεν παιρνω τιποτα στα σοβαρα........i am from creta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a016: :a016: :a022: :a56:
αρα εσυ ανοικεις στην 3η κατηγορια(οπως και εγω)που πηρες αυτο που πηρες για την καυλα σου!:)
likos600
10/03/2007, 17:19
κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα...αν 25χρ. εχεις βαρεθει το GSXR1000 που ειναι το πιο γρηγορο μηχανημα παραγωγης(οντως αυτο ειναι,εδω το 600 γ@μ@ει)στα 30 θα θελεις πυ-πυ-πυραυλο!με αυτο το σκεπτικο ειπε αυτα που ειπε ο likos.
:rolleyes: :rolleyes: αφου εχετε τα πιο γρηγορα 1000αρια(μεχρι τωρα)τι θελετε πενεμα?:rolleyes: :rolleyes:
:a013: :a013: Φίλε αυτό το βλέπεις και στον δρόμο !!
οι περισσότεροι με 1000άρια πετάνε στα συννεφα ή αγγαλιάζουν τις μπαριέρες!
και όλοι είναι18-25:sad: :sad: :sad:
θα τα πούμε αύριο :wave2: :wave2:
Marinos-GSXR
10/03/2007, 17:25
αρα εσυ ανοικεις στην 3η κατηγορια(οπως και εγω)που πηρες αυτο που πηρες για την καυλα σου!:)
....αν βαζεις μεσα και τα παραπανω που ειπα (ταπα+ταξιδι)τοτε (ολα)τα μηχανακια που εχω παρει .....ναι....... ειναι γιατι κ@υλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer: :rotflmao:
Υ.Γ το vfr τη μοντελο ειναι?
Κοιτα,εγω ποτε δεν ειπα οτι δεν μου φτανει το γκαζι...και οποιος το λεει μαγκια του ή μαλακια του...
Εγω πηρα αυτο που πηρα,γιατι αυτο μ'αρεσε..και τοτε υπηρχε και το ΖΧ10R '06 που ειναι πιο δυνατο...δεν με ενδιαφερει...
Ουτε πενεμα θελω απο κανενα οπως νομιζεις...Βολτες παω με 2-3 φιλους μονο,δεν βγαινω στο δρομο να κυνηγαω τον καθε ενα για να αποδειξω στον εαυτο μου οτι ειμαι πιο γρηγορος απο τον καθενα με 1000...
Ποιος πηρε την μηχανη και για ποιο λογο φαινεται αλλωστε (στον likos600 αναφερομαι)...
Και φιλε likos600 ξερω και εγω ατομα με 600αρια που βγηκαν απο το δρομο,και και και...
Απο τη μια μας το παιζεις γκαζοφονιας και απο την αλλη συνειδητοποιημενος και καλα,εγω πηρα 600 γιατι το 1000 ειναι αρκουδα κτλ....
mob rules
10/03/2007, 18:49
....αν βαζεις μεσα και τα παραπανω που ειπα (ταπα+ταξιδι)τοτε (ολα)τα μηχανακια που εχω παρει .....ναι....... ειναι γιατι κ@υλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer: :rotflmao:
Υ.Γ το vfr τη μοντελο ειναι?
nai ola ta parapanw anoikoyn sthn 3h kathgoria
einai arketa palia to 1o tou 88' kai to 2o tou 89'
mob rules
10/03/2007, 19:00
Κοιτα,εγω ποτε δεν ειπα οτι δεν μου φτανει το γκαζι...και οποιος το λεει μαγκια του ή μαλακια του...
Εγω πηρα αυτο που πηρα,γιατι αυτο μ'αρεσε..και τοτε υπηρχε και το ΖΧ10R '06 που ειναι πιο δυνατο...δεν με ενδιαφερει...
Ουτε πενεμα θελω απο κανενα οπως νομιζεις...Βολτες παω με 2-3 φιλους μονο,δεν βγαινω στο δρομο να κυνηγαω τον καθε ενα για να αποδειξω στον εαυτο μου οτι ειμαι πιο γρηγορος απο τον καθενα με 1000...
Ποιος πηρε την μηχανη και για ποιο λογο φαινεται αλλωστε (στον likos600 αναφερομαι)...
Και φιλε likos600 ξερω και εγω ατομα με 600αρια που βγηκαν απο το δρομο,και και και...
Απο τη μια μας το παιζεις γκαζοφονιας και απο την αλλη συνειδητοποιημενος και καλα,εγω πηρα 600 γιατι το 1000 ειναι αρκουδα κτλ....
kapoios to eipe kai ayto an diabaseis se prohgoumenes selides 8a to diapistoseis kai monos sou.
o likos einai yper ths apopshs tou stadiakou anebasmatos twn kubhkwn.dhl. to proto mhx. na einai 250,meta na pareis 600 meta 900 k meta 1000.giath osoi exoyn parei 1000 enw to prohgoumeno dykhklo htan podilato,exoun tripsei ta moutra tous(makrua apo mas)sthn suntriptikh pleiopsifia toys,tonizwntas oti den exoyn thn ''epignwsh''twn upwn (170+)
ayta pistebw oti ennoei.:) :) :)
likos600
10/03/2007, 21:23
Αυτά τα λένε ολοι !!!!!!
αλλά σε αυτά που λέω δεν απαντάς:eyepop:
Αυτά τα λένε ολοι !!!!!!
αλλά σε αυτά που λέω δεν απαντάς:eyepop:
Οταν σου λεω κατι και μου λες εισαι μικρος...
Μετα περιμενεις να σου απαντησω κι'ολας?
Ενω εσενα σου φαινεται οτι αυτα που λες εγω τα ακουω πρωτη φορα?
Καλα μη φας..Εχω γνωρισει κομπλεξικα ατομακια σαν και εσενα παρα πολλα...
Και γρηγορους ακομα περισσοτερους...:wave2:
likos600
11/03/2007, 16:08
Το καλυτερο ΓΕΝΙΚΩΣ ειναι σχετικο...καλυτερο που?? στο χωμα??
Απλα λεω οτι τα Suzukia απο τοτε που βγηκαν τα πρωτα Κ ειναι τα πιο γρηγορα (οχι καλυτερα)....
Και απο πιο παλια μη σου πω.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
likos600
11/03/2007, 16:09
Και στατιστικα εχουνε διαφορες στην ιπποδυναμη...
Σιγουρα απο σταση παιζει μεγαλο (το μεγαλυτερο δλδ) ρολο ο οδηγος,αλλα εν κινησει αλλαζει το πραγμα...
Στο οτι βλεπεις οτι θες εχεις δικιο,εμεις στα μερη μου ομως,επειδη ειμαστε σχεδον ολοι μια παρεα 30-40 μηχανες,ειναι φορες που προσπαθουμε να περιορισουμε τον παραγοντα οδηγος -οσο γινεται-,οταν τα στηνουμε
Π.Χ αλλαζουμε οδηγους,τα παμε τσουλητα με δευτερες απο τα 100-120 κτλ...
Ετσι βγαζουμε "ασφαλη συμπερασματα" κατα το δυνατον...
Τωρα σε σφιχτο στροφιλικι μην την ψαχνεις,600-750-1000 πανε σχεδον ιδια...(εκει και αν παιζει ρολο ο οδηγος)....
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :yuck: :yuck:
Το εγινε ρε μαγκες πειτε μας και μας να γελασουμε:lol: :rolleyes: :lol:
Κοίτα ρε 'συ, με τι κάθονται και ασχολούνται.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μ$%νί χτενίζεται ....
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Τι θες εσυ μωρη κοτς ε;
Μηπως φοβασαι οτι ο κοσμικ mustard θα ερθει και θα σου σπινιαρει στην καραφλα;:rotflmao:
Ξεκίνησα και εγώ τώρα τα αναβολικά ώστε να χαζέψω τόσο,
όσο και ο ....... αυτός τελως πάντων...
Ξεκίνησα και εγώ τώρα τα αναβολικά ώστε να χαζέψω τόσο,
όσο και ο ....... αυτός τελως πάντων...
ΥΒΡΙΣ!!!:eek:
O cosmic mustard δεν παιρνει αναβολικα.
Απλα πινει ολο τα γαλα του, βουρτσιζει συχνα τα δοντια του και πεφτει νωρις για υπνο.
:bigcry:
likos600
11/03/2007, 16:44
Οταν σου λεω κατι και μου λες εισαι μικρος...
Μετα περιμενεις να σου απαντησω κι'ολας?
Ενω εσενα σου φαινεται οτι αυτα που λες εγω τα ακουω πρωτη φορα?
Καλα μη φας..Εχω γνωρισει κομπλεξικα ατομακια σαν και εσενα παρα πολλα...
Και γρηγορους ακομα περισσοτερους...:wave2:
Aπό ότι κατάλαβες!!!!! εσύ είσαι ο κομπλεξικός:lol:
έΧω ένα Ζ125 να σε πάω μία κόντρα -300 μέτρα :lol: :rotflmao:
Δλδ η κάυλα σου είναι να περνάς τις κατώτερες μηχ. στις ευθείες:a05: :a05:
Και η δικιά μου κάυλα είναι να περνάω κατι γρήγορους σαν εσένα!!!!! ακόμα και στα φανάρια!!!
γιατί θέλει ΧΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:a024: :a024:
ΝΑ βρεθούμε κάποια στιγμή .. να ανταλλάξουμε λάστιχα μιας κι εγώ τα τρώω στις άκρες ενώ εσύ στο κέντρο:a013:
Aπό ότι κατάλαβες!!!!! εσύ είσαι ο κομπλεξικός:lol:
έΧω ένα Ζ125 να σε πάω μία κόντρα -300 μέτρα :lol: :rotflmao:
Δλδ η κάυλα σου είναι να περνάς τις κατώτερες μηχ. στις ευθείες:a05: :a05:
Και η δικιά μου κάυλα είναι να περνάω κατι γρήγορους σαν εσένα!!!!! ακόμα και στα φανάρια!!!
γιατί θέλει ΧΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:a024: :a024:
ΝΑ βρεθούμε κάποια στιγμή .. να ανταλλάξουμε λάστιχα μιας κι εγώ τα τρώω στις άκρες ενώ εσύ στο κέντρο:a013:
Καλα δεν μπορουμε να συννενοηθουμε μου φαινεται...
Για το Ζ δεν σχολιαζω καν...παιξε με τα γιαμαχακια σου
Για το αν εισαι τοσο γρηγορος οσο δηλωνεις θα το διαπιστωσουμε καποια μερα μολις πατησω στερια...
Και Σερρες και οπου γουσταρεις...
Εσενα αγορινα το ζορι σου δεν το καταλαβα....Για παιξτην λιγο μπας και χαλαρωσεις...
mob rules
11/03/2007, 22:18
Εσενα αγορινα το ζορι σου δεν το καταλαβα....Για παιξτην λιγο μπας και χαλαρωσεις...
xaxa:rotflmao: :rotflmao: wraios o T.R.E!!
nai se pista 8a htan to kalhtero,kai 8a exete kai thn eukairia na gnwristite kiolas.
likos600
11/03/2007, 23:09
Καλα δεν μπορουμε να συννενοηθουμε μου φαινεται...
Για το Ζ δεν σχολιαζω καν...παιξε με τα γιαμαχακια σου
Για το αν εισαι τοσο γρηγορος οσο δηλωνεις θα το διαπιστωσουμε καποια μερα μολις πατησω στερια...
Και Σερρες και οπου γουσταρεις...
οκ θα περιμένω:a55: :a55: :a55:
80668
Ρε Καρδίτσα, βάλε λίγο χιούμορ στην ζωή σου και πέτα
τα κόμπλεξ..... Πλάκα κάνουμε αλλά εσύ ....:lol:
Ρε Καρδίτσα, βάλε λίγο χιούμορ στην ζωή σου και πέτα
τα κόμπλεξ..... Πλάκα κάνουμε αλλά εσύ ....:lol:
Συγνωμη που δεν αντιληφθηκα το χιουμορ....
Απλα να ξερεις οτι οσοι "ασχολουμαστε" με τις κοντρες δεν ειμαστε ολοι,ξερεις ποιος...
:a21: :a31:
Και μια χαρα γελαω με τους Γιαμαχακηδες....:lol: :lol:
:a15:
Da.Vintage
12/03/2007, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Na to anikso me k5 mazi de prolaba molis to estrosa ti kuriaki tha sou po.Pantos exo parei bolta k5 kai de funete na exei diafores.Ego thelo apla na po oti kai to k5 kai r1 kai to zx-10 ola einai gamata mixanakia kai grigora apo kei kai pera pernis auto pou sou aresei gousta einai auta re c de mporeis esi na les oti to k5 gamaei kai to r1 einai malakia kai oso gia to pio grigoro pou les kai pio argo de mporis na to apodiksis me kanenan tropo
Gia paradigma
Trekse k5 vs k5 manisia kai ta 2 KAPIO apo 2 de tha perasi?De mpori na bgun isopalia
Σωστός ο μικρός!
Κ5 κίτρινο VS K5 κόκκινο....!!!!
Ποιό είναι το καλύτερο?
Μόνο η πίστα θα μας απαντήσει!
likos600
12/03/2007, 12:05
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
[B]Συγνωμη που δεν αντιληφθηκα το χιουμορ....
Απλα να ξερεις οτι οσοι "ασχολουμαστε" με τις κοντρες δεν ειμαστε ολοι,ξερεις ποιος...
Πολλά νεύρα έχουμε φιλαράκι:a018: :a018: :a02:
κοίταξε εγώ:a31: :a31: γιατί δεν μου φτάνουν να @#$& κάτι γρήγορους σαν κι εσένα:rotflmao: :rotflmao: :a36:
grigorisr1
12/03/2007, 12:09
De mporo na katalabo ti kolimata einai auta o enas brizi ton alon epidh o alos exei yamaha o alos suzuki o alos kawasaki anti na einai oloi mia parea.O enas brizi to alon
grigorisr1
12/03/2007, 12:14
Kai T.R.E file mou ta dokimasa me ena k5 stamatimena kai ta 2 kai ton efiga 1.5 mixanaki sta 500m dld ti prepi na po ego tora oti to r1 einai to kalitero kai to k5 axristo?
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
[B]Συγνωμη που δεν αντιληφθηκα το χιουμορ....
Πολλά νεύρα έχουμε φιλαράκι:a018: :a018: :a02:
κοίταξε εγώ:a31: :a31: γιατί δεν μου φτάνουν να @#$& κάτι γρήγορους σαν κι εσένα:rotflmao: :rotflmao: :a36:
A,λαθος καταλαβες,δεν το εγραψα για σενα αυτο...:nono:
Για εταιρο γιαμαχακια με 600 ο οποιος ειναι κοσμικος αρχοντας...:lol: :lol:
Εκεινος εχει ξεφυγει εντελως....
De mporo na katalabo ti kolimata einai auta o enas brizi ton alon epidh o alos exei yamaha o alos suzuki o alos kawasaki anti na einai oloi mia parea.O enas brizi to alon
Μια χαρα παρεα κανω και με αυτους που εχουν Υamaha και Honda και απ'ολα...
Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι πιο γρηγοροι ομως....:nono: :nono: :nono:
grigorisr1
12/03/2007, 12:53
To ksero oti auto de to egrapses gia mena ego sou apanto gia pio prin pou eleges oti tzampa benzina tha kapso ama ta dokimaso me ena k5.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Σωστός ο μικρός!
Κ5 κίτρινο VS K5 κόκκινο....!!!!
Ποιό είναι το καλύτερο?
Μόνο η πίστα θα μας απαντήσει!
Ειπαμε,το ΜΑΥΡΟ!!!!!:a5: :wave2:
To ksero oti auto de to egrapses gia mena ego sou apanto gia pio prin pou eleges oti tzampa benzina tha kapso ama ta dokimaso me ena k5.....
Ρε Γρηγορη,κοιτα ποιον εχω κανει παραθεση σ'αυτο που γραφω...
Στον likos600 αναφερομουνα οταν ελεγα οτι δεν το'γραψα για σενα...
Οσο γι'αυτο που λες,θα σου πω ενα πραγμα...Κοιτα λιγο απο Dragster μερια στην Ελλαδα και πες μου τι μηχανακια βλεπεις???
Αν δεις πουθενα R1 να βγαινει πρωτο πες το μου και εμενα...
grigorisr1
12/03/2007, 13:00
Ρε Γρηγορη,κοιτα ποιον εχω κανει παραθεση σ'αυτο που γραφω...
Στον likos600 αναφερομουνα οταν ελεγα οτι δεν το'γραψα για σενα...
Οσο γι'αυτο που λες,θα σου πω ενα πραγμα...Κοιτα λιγο απο Dragster μερια στην Ελλαδα και πες μου τι μηχανακια βλεπεις???
Αν δεις πουθενα R1 να βγαινει πρωτο πες το μου και εμενα...
Kai ti paei na pei auto ?Ta dragster den einai manisia mixanakia ti sigkrinis tora
Kai ama to pas etsi KOITA MOTO GP KAI PES MOU AMA BLEPIS KANA SUZUKI
Ante ksekola tora me ti suzuki kai ta k... ola kala mixanakia einai kai r1 kai k5 kai zx-10
Da.Vintage
12/03/2007, 13:01
Αστο ρε junior εδώ είναι η πλάκα! Βλάκα πήγες και πήρες ΥΑΜΑΗΑ που δεν πάει μία!!!
:nono:
Kai T.R.E file mou ta dokimasa me ena k5 stamatimena kai ta 2 kai ton efiga 1.5 mixanaki sta 500m dld ti prepi na po ego tora oti to r1 einai to kalitero kai to k5 axristo?
Έλα να το πουμε μαζί :a2: R1 RULEZZZZZZZZZZZZZZZz :a2:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Λοιπόν εγώ όλα αυτά τα είπα για να ανάψουν τα αιματα και να γελάσουμε και πράγματι έχω λοιώσει στο γέλιο!
κ5 vs R1
-------------
Το συμπέρασμα τα Κ5 είναι πιο γρήγορα στις ευθείες αλλά μόλις φτασουν στη στροφή το R1 μαζεύει τη διαφορά και το περνάει το Κ5 αλλά μολις τελειώσει η ευθεια το κ5 περνάει μπροστα...
(Σας θυμιζει λίγο σαββατιανό MOTOGP αυτό?)
@ TRE: τη μιά λές πως το κ5 είναι το πιο γρήγορο 1000αρι και μετά λες αν ηθελα πιο πολύ δυναμη θα έπαιρνα ΖΧ10 που ειναι και πιο δυνατό! Αποφάσισε!
Συμπέρασμα Νο2 : Αν θέλετε μηχανάκι για dragster παρτε Κ5 ή ΖΧ10, δε ξέρω μπερδεύτηκα, αν θέλετε μηχανάκι να το περνάνε τα dragster αλλά να τα περνάτε στη στροφή πάρτε R1 (η CBR γιατί όλο στην απ'έξω σας έχουμε!)
Ο ΟΔΗΓΟΣ
---------------
Θα μιλήσω με προσωπικές εμπειρίες και αληθινά γεγονότα όπως κάναν πολλοί εδώ μέσα.
Το σάββατο είχα πάει QATAR να δώ απο κοντά MOTOGP μιάς και σηκώθηκα νωρίς!
Η διαδρομή κουραστική και με πολύ άμμο, η δερμάτινη αγωνιστική φόρμα είχε κολλήσει απο τον ιδρώτα καταλαβαίνετε τώρα!
Τεσπα κάποια στιγμή φτάνω στη πίστα. Βρίσκω μία καλλίγραμμη κοπέλα με ομπρέλα και της λέω "πού πάω για το πάρκινγκ? " και μου δείχνει προς τα εκεί με ένα βλέμα αβεβαιότητος!
Και μπαίνω και εγώ σε ένα στενό και βγαίνω σε μία μεγάλη ευθεία με παρκαρισμένα μηχανάκια πίσω απο μικρές άσπρες γραμμές! και λέω θα το παρκάρω εδώ δίπλα στο τελευταίο!
Και έτσι κάνω! Κοιτάω όλα τα μηχανάκια και τα έχουνε κάνει όλα ρέπλικες motogp!!! Γυρνάω δίπλα και κάνω σε ένα τύπο και του λέω "ωραία μηχανάκια έχετε εδώ! πολλά λεφτά το πετρέλαιο! Λές να μας γράψουν εδώ που τα βάλαμε? " και πρίν να μου απαντήσει πλακώνονται όλοι στα γκάζια και φευγουν! Ωπ! λέω " Θα μας την πέσανε απο τη δημοτική αστυνομία και πλακώνομαι να φύγω και εγώ μη με γράψουν! Μετά απο λιγα δευτερα είχα φτασει τον τελευταίο κόβω λιγο και τον ρωτάω πάνω στη στροφή! "τώρα που θα τα βάλουμε?" εκείνος με αγνοεί. Λέω δε πειράζει και πάω στον επόμενο! και εκείνος το ίδιο περναω καμια δεκαριά ακόμη και όλοι με κοιτούσαν σαν χάνο δεν απαντούσε κανείς! Και όλη την ώρα έλεγα "πρέπει να έχω ξαναπεράσει απο εδώ! Λες να κάνουμε γύρους?"
Φτάνω σε κάποιον με το νούμερο 46 αμάν πιά όλοι κόλλημα με αυτό το νούμερο το έχουν κολλήσει σε όλα τα μηχανάκια αλλά αυτουνού όμως δεν ηταν κίτρινο ούτε καν ΥΑΜΑΗΑ... ΦΙΑΤ έγραφε! Τεσπα... Φτάνω δίπλα του που λέτε και τον ρωτάω "ρε φίλε έχει καμία καντίνα εδώ γιατί πείνασα...?" και αυτός με γράφει αλλά είδα στα μάτια του οτι με συμπάθησε και εγώ το ίδιο νοιώθω οτι κάπου τον έχω ξαναδέι! Τον περνάω και αυτόν! Μετά μόνο ένας ήταν αυτος που δεν εφτανα με ένα κόκκινο μηχανάκιμε το νουμερο 27, Κ5 θα ήταν! (TRE μηπως ήσουν εσύ ρε?)
Τεσπα, μετά απο λιγο βγαινει ένας τυπος με καρό σημαία και την κουναει περα-δωθε,( Ποιάς χώρας έιναι αυτη? οπαδός του ΠΑΟΚ θα ήταν) Και μετά απο όλα αυτά έχασα και τον αγώνα! Και νηστικός έμεινα... Πάω και λέω σε αυτόν με το 46 και του λέω πάμε να φαμε ρε φίλε κανα βρώμικο γιατί πεινασα? Και μου λέει "DON'T UNDERSTAND SPEAK ENGLISH OR ITALIAN" μάλλον γι'αυτο δε μου μιλούσαν και οι άλλοι με τα και καλά αγωνιστικά MOTOGP μηχανάκια...ψώνια!
ΜΕτά είδα αυτόν με τη ρέπλικα φόρμα του 46 που πέρασα πρίν ίδιος ο VALENTINO ROSSI ή ένας φαρμακοποιός στο γαλάτσι, πάντα τους μπερδέυω αυτούς τους 2!
---------------------------------------------------------
Αμα θέλει κανείς τον πάω μία κόντρα ΑΘΗΝΑ - ΜΟΣΧΑ αλλά να ντυθεί καλά γιατί κάνει κρύο είπε ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ το πρωί... Και για να μην σας ρίχνω πολλά άλογα θα έρθω με το ποδήλατο!
H.A.Balafoutre
12/03/2007, 13:58
Ρε παιδιά οι μηχανές των 600c.c. αλλά και των 1000c.c. (κυρίως για τη δύναμη που εκπέμπουν ακόμη και σταματημένα) είναι καταπληκτικά κατασκευάσματα.
ΑΛΛΑ.....υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά στοιχεία που δεν πρέπει να παραβλέπουμε και κυρίως να επιχειρηματολογούμε στο κενό.
1ον Η Yamaha δυστυχώς δεν έχει πάρει ακόμη WorldSBK πρωτάθλημα....αυτό είναι κακό αλλά δεν μειώνει το ότι τα αγωνιστικά δρόμου R6-R1 της είναι καταπληκτικά.
2ον Η Suzuki στα WSBK πρόπερσι πήρε πρωτάθλημα κι αυτή, το 1ο της κι ας έχει υπέρχοχες μηχανές για δρόμο.
3ον Στην Ελλάδα στην κατηγορία των 1000c.c. ατμοσφαιρικά τον ταχύτερο χρόνο στα 0-400μ τον έχει ένα CBR1000. Αλλά στον τελευταίο αγώνα είδα να το περνάει ένα Κ5 ή Κ6 δεν θυμάμαι διότι ο οδηγός μπορούσε να εκμεταλευτεί και ήξερε τον έλεγχο της μηχανής. Τα εν λόγω CBR βέβαια ρίχνει και σε κάτι ΖΧ12 ή Χάγιαμπούσες.
4ον Στα 600c.c. το R6 2006 έχει το ρεκόρ και ούτε 636 μπορεί να το πιάσει. Επίσης το 2005 R6 ήταν πιο γρήγορο από το 636 της ίδιας χρονιά στο 0-400μ εντελώς μαμά, βγαλμένα κατευθείαν από τη βιτρίνα της αντιπροσωπίας. Σε πίστα Dragster sto America από επαγγελματία Dragsterά.
5ον Η Honda έχει τις περισσότερες νίκες στους αγώνες MotoGp και 2 πρωταθλήματα στα WSBK, αλλά στα WSS 600c.c. σαρώνει χρόνια τώρα αλλά στον δρόμο έχει τις πιο αργές μηχανές σε απόλυτες επιδόσεις.
Σε αυτά δεν επιδέχεται καμία αντίρρηση διότι είναι γεγονότα.
Τώρα για κάθε μέρα και το δρόμο, ο καθένας αγοράζει ότι γουστάρει-μπορεί και κυρίως το χρησιμοποιεί όπως γουστάρει και μπορεί.
Αλλά μεταξύ μας η τεράστια πλειοψηφία τις αγοράζει γι'αυτό ακριβώς που είδαμε στο MotoGP την Κυρική. Το γκάζι στην ευθεία και να τον αφήνεις τον άλλον πίσω. Εδώ λοιπόν τα GSXR-ZXR είναι πολύ κοντά, το R1 είναι ελάχιστα πίσω και το CBR το τελευταίο.
Και να σας πω και κάτι, καλύτερα σε μια άδεια Εγνατία κόντρες με τελικές παρά στα στροφιλίκα. Διότι δεν είναι αντικειμενικό μέτρο σύγκρισης ρεαλιστικά μιλώντας. Άλλος ξέρει τις στροφές του Μπράλου καλύτερα, άλλος στην Βόρεια ΕύΒοια το ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Ή ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, να δούμε σε σχέση με τον Μπούστα πού είστε τάπερμεν έ τάπερμεν. Και λίγο σέβας στους αγωνιζόμενους ρε παιδιά. Αυτοί είναι οι στριφτεροί μην τρελαθούμε εντελώς. Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.
Το έχω ξαναγράψει αλλά έτσι και η γκάβλα περνάει αλλά και δεν κινδυνεύει τόσο πολύ κόσμος. Απλώς να μην προκαλούμε τους άλλους οδηγούς.
Και κάτι τελευταίο για να κλείσω, όπως θα έχετε δει από τα 600άρια του 2006 με το R6, αλλά και με τα ZX6 και CBR πλέον οι SuperSport αλλά και SuperBike μηχανές είναι ακόμη πιο race replicas οπότε και ακόμη πιο στοχευμένες για πίστα. Κατά την άποψή μου είναι κρίμα να ταλαιπορούντε στο δρόμο και θα έπρεπε να τις έχετε μόνον για track days. Αλλά στην Ελλάδα και τα χρήματα είναι λίγα, αλλά οι πίστες είναι ακόμη λιγότερες.
likos600
12/03/2007, 15:01
:eyepop: :eyepop:
συμπέρασμα :beer: :beer: :beer:
κ5 vs R1
-------------
Το συμπέρασμα τα Κ5 είναι πιο γρήγορα στις ευθείες αλλά μόλις φτασουν στη στροφή το R1 μαζεύει τη διαφορά και το περνάει το Κ5 αλλά μολις τελειώσει η ευθεια το κ5 περνάει μπροστα...
(Σας θυμιζει λίγο σαββατιανό MOTOGP αυτό?)
@ TRE: τη μιά λές πως το κ5 είναι το πιο γρήγορο 1000αρι και μετά λες αν ηθελα πιο πολύ δυναμη θα έπαιρνα ΖΧ10 που ειναι και πιο δυνατό! Αποφάσισε!
To οτι το R1 πιο γρηγορο στις στροφες,αστο...δεν παιζει...
Δεν ειναι τυχαιο που οποια γκομενα θελει να παρει SS παιρνει R1 η R6,αντε και κανα cbr 600f...ειναι τα πιο "γυναικεια" Supersport....
Οσο για το αλλο που λες,αυτο που ειπα ειναι οτι αν ψωνιζα μηχανακι με βαση ποιο ειναι πιο δυνατο στα χαρτια,δεν θα επαιρνα Κ6 αλλα ZX10R '06 που ειναι κατα 4-5 ιππους πιο δυνατο...
Τετοια δεν κυκλοφορουν πολλα και ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμη για το αν ειναι πιο γρηγορα η οχι...
grigorisr1
12/03/2007, 17:35
Δεν ειναι τυχαιο που οποια γκομενα θελει να παρει SS παιρνει R1 η R6,αντε και κανα cbr 600f...ειναι τα πιο "γυναικεια" Supersport....
Οσο για το αλλο που λες,αυτο που ειπα ειναι οτι αν ψωνιζα μηχανακι με βαση ποιο ειναι πιο δυνατο στα χαρτια,δεν θα επαιρνα Κ6 αλλα ZX10R '06 που ειναι κατα 4-5 ιππους πιο δυνατο...
Τετοια δεν κυκλοφορουν πολλα και ετσι δεν μπορω να εκφερω γνωμη για το αν ειναι πιο γρηγορα η οχι...
Dld ta r1 einai gia gkomenitses e? kai esi o andras kai o mamias pires k6 ?
Dld ta r1 einai gia gkomenitses e? kai esi o andras kai o mamias pires k6 ?
Mεσα στο μυαλο μου εισαι....
likos600
12/03/2007, 19:06
Οι γυναίκες πάντα τους άρεσε η ταχύτητα... και είχαν καλό γούστο!!!!
γι αυτό παίρνουν YAMAHA που είναι όμορφα μικρά και γρήγορα:wave2: :wave2:
Οι γυναίκες πάντα τους άρεσε η ταχύτητα... και είχαν καλό γούστο!!!!
γι αυτό παίρνουν YAMAHA που είναι όμορφα μικρά και γρήγορα:wave2: :wave2:
Mπορει σε οτι αφορα τα μηχανακια να μην εχεις γουστο,
μπορει (υποθετικη περιπτωση που δεν παιζει ουσιαστικα),να με περνας στον δρομο (ξαναλεμε τωρα)
αλλα μαλλον μας βλεπω για μπυρες στην Κρητη παρα για κοντρες...:beer: :beer: :lol: :lol:
GSXR rulzzzzzzzzz....Ta R1 τα'χω με 5η και ειστε ολοι κοτς....
Marinos-GSXR
12/03/2007, 19:20
αντεστε κοπελια γιατι αρχησαν να ζεστενονται τα μπυρονιααααααααααα....... και εχω βαλει και την τσικουδια στο ψυγειο μαγκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ερε γλεντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
αντεστε κοπελια γιατι αρχησαν να ζεστενονται τα μπυρονιααααααααααα....... και εχω βαλει και την τσικουδια στο ψυγειο μαγκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ερε γλεντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Ειδες,κατι ηξερα εγω και εβαλα GSXR rulzzzzz sto τελος.....:beer: :beer: :wave2: :wave2:
Marinos-GSXR
12/03/2007, 19:31
Ειδες,κατι ηξερα εγω και εβαλα GSXR rulzzzzz sto τελος.....:beer: :beer: :wave2: :wave2:
ετσι ετσι ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer:
Υ.Γ τα μπυρονιααααααααααα και η τσικουδια οποτε γουσταρετε..................παγωμενα ειναι και σας περιμενουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!rulzzzzzzzzzzzzzzzz for everrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a19: :a54: :a23:
likos600
12/03/2007, 22:57
ok ν'ανοίξει ο καιρός και ερχόμαστε:wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer: :a013: :a51: :a33: :a04:
ok ν'ανοίξει ο καιρός και ερχόμαστε:wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer: :a013: :a51: :a33: :a04:
Παρε και την ολοσωμη μαζι...
Μην μου αρχισεις τα μα μου εχω τζινακι αλλιως θα σου'λεγα εγω και τα τοιαυτα...:a13: :a13: :a13:
Marinos-GSXR
12/03/2007, 23:21
:beer: :beer: .......κοπελια το συμπερασμα ειναι οτι και να πουμε οτι εργαλειο εχει ο καθενας ειναι καυλα του!!!!!!!!!!!!!!!!!!παλι παρεα θα τα πιουμε:beer: :beer: :beer: :beer:
BIKER BOYZZZZZZZZZZZZZZ FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!BIKE'S RULZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υ.Σ παμε σε αλλο post να φαγωθουμε ιιιιιιιιιιχχχχχχχχχχχχαααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:a016: :a25: :a15: :a19:
Da.Vintage
13/03/2007, 12:14
Εμένα στη πίστα Κ5 δεν με έχει περάσει ακόμα αλλά και το άρθρο πρίν να διαβάσεις θα το καταλάβεις... Το R1 πιο γρήγορο στις στροφές το Κ5 στις ευθείες...
[i]Δεν ειναι τυχαιο που οποια γκομενα θελει να παρει SS παιρνει R1 η R6,αντε και κανα cbr 600f...ειναι τα πιο "γυναικεια" Supersport....
[/B]
Ε τότε να φωνάξουμε μιά γυναίκα με R1 να σου ρίξει μερικά δευτερόλεπτα στο κεφάλι να ησυχάσεις
( και συγκεκριμένα ξέρω μία με R1 που δε την πιάνουν πάνω απο το 70% των χεράδων αντρών...):p :p :p :p :p :eek:
Και στα χαρτιά και στην άσφαλτο θα έτρωγες καμια καρότσα... Αν θές ξέρω ένα με στικερς K5 Killer
Εμένα στη πίστα Κ5 δεν με έχει περάσει ακόμα αλλά και το άρθρο πρίν να διαβάσεις θα το καταλάβεις... Το R1 πιο γρήγορο στις στροφές το Κ5 στις ευθείες...
Και στα χαρτιά και στην άσφαλτο θα έτρωγες καμια καρότσα... Αν θές ξέρω ένα με στικερς K5 Killer
1) Αν αναφερεσαι στο αρθρο του περιοδικου μιλαει για R1 '07 και Κ7....
2)Αν μπορεις κανονισετο καπου μετα το Πασχα γιατι δεν εχω ανοιξει ποτε με τετοιο μηχανακι και εχω περιεργεια να δω ποσο πισω μ'αφηνει και αν τελικα αυτα τα 4-5 αλογα κανουν διαφορα...
Γιατι το Κ5 killer sticker δεν νομιζω να προσθετει ιπποδυναμη....
likos600
13/03/2007, 14:01
.
Ε τότε να φωνάξουμε μιά γυναίκα με R1 να σου ρίξει μερικά δευτερόλεπτα στο κεφάλι να ησυχάσεις
( και συγκεκριμένα ξέρω μία με R1 που δε την πιάνουν πάνω απο το 70% των χεράδων αντρών...):p :p :p :p :p :eek:
είσουν στην πίτα με τα kawasaki στα κ Πατήσια?
Da.Vintage
14/03/2007, 10:19
.
είσουν στην πίτα με τα kawasaki στα κ Πατήσια?
Δε θυμαμαι κατι τετοιο... Αλλά πάλι δε θυμάμαι και τι έφαγα εχτες
Da.Vintage
14/03/2007, 10:24
1) Αν αναφερεσαι στο αρθρο του περιοδικου μιλαει για R1 '07 και Κ7....
Το ίδιο είναι οσο βελτιώθηκε το ένα βελτιώθηκε και το άλλο
2)Αν μπορεις κανονισετο καπου μετα το Πασχα γιατι δεν εχω ανοιξει ποτε με τετοιο μηχανακι και εχω περιεργεια να δω ποσο πισω μ'αφηνει και αν τελικα αυτα τα 4-5 αλογα κανουν διαφορα...
Τσαμπα βενζίνη έχει ανοιξει με πολλά Κ5 και τα έχει αφήσει μέτρα πίσω είναι δυνατά τα γαμημένα...
Γιατι το Κ5 killer sticker δεν νομιζω να προσθετει ιπποδυναμη....
Προσθέτει γύω στα 5 άλογα έχω βάλει και εγώ ενα 46 στο δικό μου και νοιώθω οτι έχει πάρει τρελή δύναμη στα χαμηλά...
grigorisr1
14/03/2007, 10:29
Titan na sou po ti eksatmisis les na balo?
1)Το ίδιο είναι οσο βελτιώθηκε το ένα βελτιώθηκε και το άλλο
2)Τσαμπα βενζίνη έχει ανοιξει με πολλά Κ5 και τα έχει αφήσει μέτρα πίσω είναι δυνατά τα γαμημένα...
1) Καλα περιμενε λιγο και θα δεις αν βελτιωθηκανε το ιδιο...
2)Εισαι τοσο σιγουρος που θα εβαζες και τα λεφτακια σου σ'αυτο που λες?
grigorisr1
14/03/2007, 10:36
Re tre afou thelis na trexis mono stin euthia pane bale mia tourmpina na mi sti leei kanenas
Re tre afou thelis na trexis mono stin euthia pane bale mia tourmpina na mi sti leei kanenas
Μα ουτε τωρα μου τη λεει...:lol: :lol: :lol: :wave2:
grigorisr1
14/03/2007, 11:02
Μα ουτε τωρα μου τη λεει...:lol: :lol: :lol: :wave2:
poli grigoros tin exeis dei re filos epidh ta trexis me deuteres kai trites me kanenan alon kai ton pernas nomizis eisai o pio grigoros?
poli grigoros tin exeis dei re filos epidh ta trexis me deuteres kai trites me kanenan alon kai ton pernas nomizis eisai o pio grigoros?
H Σινδος δεν ειναι μακρια απο 'κει που μενω...αν θες καμια φορα πεταγομαι καμια βολτιτσα και τα
τα "βρισκουμε"...
Δεν τους περναω εγω,το μηχανακι μου τους περναει...
grigorisr1
14/03/2007, 11:22
H Σινδος δεν ειναι μακρια απο 'κει που μενω...αν θες καμια φορα πεταγομαι καμια βολτιτσα και τα
τα "βρισκουμε"...
Δεν τους περναω εγω,το μηχανακι μου τους περναει...
Ela ti kuriaki ego ekei eimai kathe kuriaki
Ela ti kuriaki ego ekei eimai kathe kuriaki
Αυτη την εποχη κωλυομαι μιας και δουλευω Σαντορινη...
Οταν παρω αδεια το κανονιζουμε αν θες ομως...Αλλα αφου ειστε εκει καθε Κυριακη θα μαζεψω τους δικους μου και θα ερθω....
Da.Vintage
14/03/2007, 12:28
Titan na sou po ti eksatmisis les na balo?
Termignoni . _
Da.Vintage
14/03/2007, 12:32
1) To ZX10 είναι μαμά και περναει Κ5 με εξατμίσεις
2) τα λεφτάκια μου τα βάζω μονο όταν οδηγώ εγώ!
Da.Vintage
14/03/2007, 12:33
http://www.youtube.com/watch?v=pUz3nPZ7jT8
:D :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=pUz3nPZ7jT8
:D :D :D
:confused: :confused: Τι θες να πεις?Τι αποδεικνυεται σε αυτο το video?:confused: :confused:
ΥΓ:Δεν ειναι κ5 αυτο στο video (Εκτοσ και αν ειναι το 600 Κ5 :D :D :D )
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
:confused: :confused: Τι θες να πεις?Τι αποδεικνυεται σε αυτο το video?:confused: :confused:
Θελει να πει ο φιλος οτι καλα τα λεμε στα φορουμ και γελαμε,αλλα οταν ερθει η ωρα να για το ρεαλ θινγκ τοτε βαζουμε τα λεφτα μας μονο οταν οδηγαμε εμεις κτλ...
Αλλα κατα αλλα το παιζουμε γρηγοροι με ξενους κωλους και δεν ειμαστε και σιγουροι κι'ολας...
Grigoris αν δεν θες να πανε χαμενα τα λεφτακια σου μην βαλεις Termignoni,το οτι η Yamaha φοραει στα GP σωληνα με ταμπελακι Termignoni δεν λεει τιποτα...:nono:
Απο ομορφια και ηχο γαμανε αλλα απο αποδοση δεν ξερω,εχουν και 1600 ?...:confused:
Κοιτα για Graves και τιποτα ακραπες....
Υστερογραφο:
Οτι και κανεις στο R1 παλι πισω θα εισαι,because GSXR rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....:wave2: :wave2:
grigorisr1
14/03/2007, 13:41
Θελει να πει ο φιλος οτι καλα τα λεμε στα φορουμ και γελαμε,αλλα οταν ερθει η ωρα να για το ρεαλ θινγκ τοτε βαζουμε τα λεφτα μας μονο οταν οδηγαμε εμεις κτλ...
Αλλα κατα αλλα το παιζουμε γρηγοροι με ξενους κωλους και δεν ειμαστε και σιγουροι κι'ολας...
Grigoris αν δεν θες να πανε χαμενα τα λεφτακια σου μην βαλεις Termignoni,το οτι η Yamaha φοραει στα GP σωληνα με ταμπελακι Termignoni δεν λεει τιποτα...:nono:
Απο ομορφια και ηχο γαμανε αλλα απο αποδοση δεν ξερω,εχουν και 1600 ?...:confused:
Κοιτα για Graves και τιποτα ακραπες....
Υστερογραφο:
Οτι και κανεις στο R1 παλι πισω θα εισαι,because GSXR rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....:wave2: :wave2:
De peirazei as eimaste piso emeis to k5 trelo gkazi exei pou na to odigiso ego aloste ti kseri kai i yamaha apo mixanes.
Da.Vintage
15/03/2007, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Τί να αποδείξει ένα βίντεο μωρέ?
Το έβαλα για να γελάσουμε και να δώ αντιδράσεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Da.Vintage
15/03/2007, 08:29
Εσυ ρε μάγκα βάζεις στοιχήματα σε άλλους? Αυτό είναι μεγάλη ρόμπα
Οι μαγκες βάζουν στοιχήματα μονο και μονο οταν προκειτε για τ παρτη τους...
Επειδη εχουμε γεμίσει γρηγορους στις ευθείες, αν είσαι τοσο γρήγορος έλα να κάνουμε 3 γύρους σε όποια πίστα θες και αυτός που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο θα ράψει στου ηττημένου τη φόρμα με κόκκινη δαντέλα ΚΟΤΑ με την οποία θα υποχρωθεί να κάνει ένα γύρο...
Και 2000€ στο νικητή μην είμαστε και ψιλικαντζίδες...
Εσυ ρε μάγκα βάζεις στοιχήματα σε άλλους? Αυτό είναι μεγάλη ρόμπα
Οι μαγκες βάζουν στοιχήματα μονο και μονο οταν προκειτε για τ παρτη τους...
Επειδη εχουμε γεμίσει γρηγορους στις ευθείες, αν είσαι τοσο γρήγορος έλα να κάνουμε 3 γύρους σε όποια πίστα θες και αυτός που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο θα ράψει στου ηττημένου τη φόρμα με κόκκινη δαντέλα ΚΟΤΑ με την οποία θα υποχρωθεί να κάνει ένα γύρο...
Και 2000€ στο νικητή μην είμαστε και ψιλικαντζίδες... εγω λεω να βάλετε τις αδειες απο τα μηχανακια σας.
:D
Ωωωωω, τρελή δήλωση !
Da.Vintage
15/03/2007, 08:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω λεω να βάλετε τις αδειες απο τα μηχανακια σας.
Το χόντρυνες ρε ΔΟΥΚΑ σου θύμισε κάτι απο ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ?
Δεν είναι καλό κάποιος να χάσει το μηχανάκι του για κανένα λόγο! Άσε που δεν υπάρχει και εμπιστοσύνη σήμερα...
Da.Vintage
15/03/2007, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Ωωωωω, τρελή δήλωση !
Ετσι νομίζω και εγώ...Παω να αλλάξω σόβρακο γιατί χέστηκα....
Ετσι νομίζω και εγώ...Παω να αλλάξω σόβρακο γιατί χέστηκα....
Μα αυτοί οι Σουζουκόβιοι, το έχουν μαμήσει το θέμα πια.
Αντί να αγοράσουν κανένα πλαίσιο να το έχουν για κάβα, όταν σκάσουν σε καμμία λακούβα και σπάσει...
Πάντως, πέραν της πλάκας. Συνήθως, ιδιοκτήτες των Κ[4-6] ρίχνουν χρήμα στο μηχανάκι για την βελτίωση καθαρά του κινητήρα. Από την άλλη, θα δεις ιδιοκτήτες R1 με τα καρμπονάκια τους, τα σωληνάκια τους, φρενάκια, αναρτήσεις κτλ κτλ.
Οι R1 owners δεν είναι τόσο προσηλωμένοι στο θέμα "κόντρα - ευθεία", είναι άλλη φάση. Γι'αυτό συνήθως βλέπεις και R1 τουμπανιασμένα από περιφερειακά.
Και δείτε το και αλλιώς ρε παλικάρια. Άν τα λεφτά που ρίχνουμε στα μηχανάκια μας, τα ρίχναμε μόνο σε κινητήρα, θα σας είχαμε πάρει τα σώβρακα. Βάλατε μια εξάτμιση και ένα commander και μαμήσατε όλο τον κόσμο. Κουλάρετε λιγάκι.
grigorisr1
15/03/2007, 09:21
Μα αυτοί οι Σουζουκόβιοι, το έχουν μαμήσει το θέμα πια.
Αντί να αγοράσουν κανένα πλαίσιο να το έχουν για κάβα, όταν σκάσουν σε καμμία λακούβα και σπάσει...
Πάντως, πέραν της πλάκας. Συνήθως, ιδιοκτήτες των Κ[4-6] ρίχνουν χρήμα στο μηχανάκι για την βελτίωση καθαρά του κινητήρα. Από την άλλη, θα δεις ιδιοκτήτες R1 με τα καρμπονάκια τους, τα σωληνάκια τους, φρενάκια, αναρτήσεις κτλ κτλ.
Οι R1 owners δεν είναι τόσο προσηλωμένοι στο θέμα "κόντρα - ευθεία", είναι άλλη φάση. Γι'αυτό συνήθως βλέπεις και R1 τουμπανιασμένα από περιφερειακά.
Και δείτε το και αλλιώς ρε παλικάρια. Άν τα λεφτά που ρίχνουμε στα μηχανάκια μας, τα ρίχναμε μόνο σε κινητήρα, θα σας είχαμε πάρει τα σώβρακα. Βάλατε μια εξάτμιση και ένα commander και μαμήσατε όλο τον κόσμο. Κουλάρετε λιγάκι.
Ma autoi to skeftontai alios sou lene giati na doso 1000keuro na balo anartisis ktp.. edo bazo olosomi me auta ta lefta
Μ'αρεσει που οι ιδιοκτητες R1 συμφωνουν μεταξυ τους...
Φυσικα οι R1 owners δεν ειναι προσηλωμενοι σε κανενα θεμα...Απλα θελουν το μηχανακι τους να φαινεται τουμπανο εξω απο την καφετερια....
Ειπαμε,καρμπονακια σωληνακια μπλε λαμπακια και 2 καρμπον τελικακια και ειμαστε ετοιμοι...
Το θεμα ειναι να φαινεται,οχι να ειναι....
grigorisr1
15/03/2007, 10:05
Μ'αρεσει που οι ιδιοκτητες R1 συμφωνουν μεταξυ τους...
Φυσικα οι R1 owners δεν ειναι προσηλωμενοι σε κανενα θεμα...Απλα θελουν το μηχανακι τους να φαινεται τουμπανο εξω απο την καφετερια....
Ειπαμε,καρμπονακια σωληνακια μπλε λαμπακια και 2 καρμπον τελικακια και ειμαστε ετοιμοι...
posa aloga diafora exei to r1 apo to k6 kseris?
posa aloga diafora exei to r1 apo to k6 kseris?
Τι περιοδικο διαβαζεις να σου πω...
Στην καλυτερη 3 Hp...
Όσα δεν φθάνει η αλεπού λέει...
:wave2:
Καλά εμείς το έχουμε για την καφετέρια, εσείς για που το έχετε? Για την Βούτα?
pio kobei pio grigora plaisio??
pio exei problhma me th kampana?
pio kaiei pio poly ladi???
pios de mporei na to anoixei paramono sthn eyheia??
pios apofeygei toys dromoys me strofes giati krima einai na se pernane kai ta 125 ...?
koyiz einai paidia gia na boithiso th koybenta.
grigorisr1
15/03/2007, 10:10
Τι περιοδικο διαβαζεις να σου πω...
Στην καλυτερη 3 Hp...
3 aloga esi dld pisteueis oti kanun diafora?
Όσα δεν φθάνει η αλεπού λέει...
:wave2:
Καλά εμείς το έχουμε για την καφετέρια, εσείς για που το έχετε? Για την Βούτα?
Για πες εσυ ρε Αλεξκ,τι ακριβως δεν φτανει η αλεπου?
Εσυ που μας εχεις ψυχολογησει τι ρολο βαραμε...
pios apofeygei toys dromoys me strofes giati krima einai na se pernane kai ta 125 ...?
Ποιος ειναι ο Κολλητος Του Μαστορα?
grigorisr1
15/03/2007, 10:15
Esi :))
3 aloga esi dld pisteueis oti kanun diafora?
Οχι,δεν κανουν την διαφορα...αρα το Yamaha για να μενει τοσο πισω δεν εχει μονο 3 αλογα λιγοτερα.
grigorisr1
15/03/2007, 10:16
Οχι,δεν κανουν την διαφορα...αρα το Yamaha για να μενει τοσο πισω δεν εχει μονο 3 αλογα λιγοτερα.
Exeis parei bolta r1? kali bolta
ase ta ktm xalane kathe mera den einai thema ayto..
kolitos me mastores kai ta loipa..
alla de me apanthse kaneis sas sto koyiz.
kai balte kamia adeia...mh kanete tis kotes.
1, 2 και 3 δεν σχολιάζω... 'Ασ΄το μεγάλε
4 Θα το δώσω βόλτα στον FZR600R στα twisties και θα δεις μετά...
5 Τα 125 μας περνάνε... Βρε τι μαθαίνουμε
1, 2 και 3 δεν σχολιάζω... 'Ασ΄το μεγάλε
4 Θα το δώσω βόλτα στον FZR600R στα twisties και θα δεις μετά...
5 Τα 125 μας περνάνε... Βρε τι μαθαίνουμε 1-2 -3 se parakalo sxoliase..
4. ...
5....fovoy ta 125 leme..:lol: :rotflmao:
katse tha matheis kai alla.
adeies tha balete;