PDA

View Full Version : R1 2007 h k7??

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

grigorisr1
09/02/2007, 10:32
Eimai anamesa se auta ta 2 mporeitai na mou peite gnomes pio einai kalitero

osous rotisa mou lene k7 ala to r1 einai panemorfo einai ontos kalitero to k7 apo r1?

tassosrr
09/02/2007, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1

osous rotisa mou lene k7 ala to r1 einai panemorfo einai ontos kalitero to k7 apo r1?

kabala ta kai ta 2 kai opoio sou kanei i kardia parto!!!
kales boltes!

DUKASII
09/02/2007, 10:40
ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣ Κ7 Η Ρ1???

Η πείρα σου σε μοτοσυκλετες ποια είναι ρε παλικάρι??????

εμαθες και εσυ για 180 αλογα ροδα και λες οκ τους γαμησα ολους και θα περναω ολους ..και θα με κοιτανε και ολα τα πιπινια...κτλ????????????

ειχες κανα 600αρι και το βαρεθηκες για δε πανε μια??

οι φιλοι σου εχουνε στιψει και τα 2 αυτα μοντελα και εφτασαν στο συμπερασμα οτι το κ7 εχει καλύτερη τελικα γεωμετρία κτλ????

:yuck:

tombell
09/02/2007, 10:58
Πολύ σωστός ο DUKASII

+1000000000000000

tassosrr
09/02/2007, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣ Κ7 Η Ρ1???

Η πείρα σου σε μοτοσυκλετες ποια είναι ρε παλικάρι??????

εμαθες και εσυ για 180 αλογα ροδα και λες οκ τους γαμησα ολους και θα περναω ολους ..και θα με κοιτανε και ολα τα πιπινια...κτλ????????????

ειχες κανα 600αρι και το βαρεθηκες για δε πανε μια??

οι φιλοι σου εχουνε στιψει και τα 2 αυτα μοντελα και εφτασαν στο συμπερασμα οτι το κ7 εχει καλύτερη τελικα γεωμετρία κτλ????

sostos den eida to profil!!!!

+1000000000000000

sniper
09/02/2007, 11:03

Και τα δύο είνα ακατάλληλα για εσένα....

εκτός αν έχεις το ταλέντο του Rossi (και τα @@ του στα 20 του)

ή βαρέθηκες αυτόν τον μάταιο κόσμο

ή δεν ξέρεις τι λες....

Έχει δίκιο πιο πάνω ο DUKASII...

Ξεκίνα απο χαμηλά και χτίσε πάνω στις εμπειρίες σου.

Εκτός βεβαια κι αν ρωτάς ακαδημαϊκά....

vassilis88
09/02/2007, 11:23
χαχα ......ενα zzr1400 ειναι οτι πρεπει!:lol: :rotflmao:

πως θα τα κουμανταρεις αυτα τα μοτορια ρε παλικαρι?

εκτος αν το θες για να τρεξεις σε τπτ νεους ,ε το κ7 θα αλλαζει χαρτογραφηση εν κινησει για βρεγμενα στεγνα κλπ ....κ το ρ1 που ειδα σε ενα βιντεο εχει τρελη ευστροφια.....ε σιγα τις διαφορες τωρα τα ιδια θα ειναι....το θεμα ειναι να μπορεις να τα πας εσυ..

GIXXERAKIAS
09/02/2007, 11:45
Ναι δεν λεω εχετε δικιο παιδια ολοι που του τα λετε αυτα!Αν ομως οδηγαει οντως το Ρ1 που εχει στο προφιλ,μπορει και να ειναι πιλοτακι απο πιτσιρικας το παληκαρι.Δεν λεω οτι εχει τα @ρχιδια και την τεχνικη του Ροσσι αλλα και εγω οδηγαγα 1100 Τζικσερ του ξαδερφου μου και το πηγαινα και εθνικη ταπα στα 18 μου.Αλλα συμφωνω με τα λεγομενα των ολων αν δεν εχεις οδηγησει τετοιου ειδους μηχανες!Αν εχεις την Ρ1 οντως τοιυ προφιλ σου,κοιταξε να βγαλεις το διπλωμα(20 δεν εισαι?)και μετα κανε μια βουρ στα μαγαζια και κοιτα ποιο σου παει καλυτερα στον σωματοτυπο σου.Ολα τα 1000αρια ειναι καυλογκαζα,οτι και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις:beer: :wave2:

Α! Και που σαι?Παντα κρανος(δεν εννοω του στρατου :D ) και σωστο εξοπλισμο μηχανης ολες τις ωρες που την καβαλας:wave2:

sniper
09/02/2007, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Ναι δεν λεω εχετε δικιο παιδια ολοι που του τα λετε αυτα!Αν ομως οδηγαει οντως το Ρ1 που εχει στο προφιλ,μπορει και να ειναι πιλοτακι απο πιτσιρικας το παληκαρι.Δεν λεω οτι εχει τα @ρχιδια και την τεχνικη του Ροσσι αλλα και εγω οδηγαγα 1100 Τζικσερ του ξαδερφου μου και το πηγαινα και εθνικη ταπα στα 18 μου.Αλλα συμφωνω με τα λεγομενα των ολων αν δεν εχεις οδηγησει τετοιου ειδους μηχανες!Αν εχεις την Ρ1 οντως τοιυ προφιλ σου,κοιταξε να βγαλεις το διπλωμα(20 δεν εισαι?)και μετα κανε μια βουρ στα μαγαζια και κοιτα ποιο σου παει καλυτερα στον σωματοτυπο σου.Ολα τα 1000αρια ειναι καυλογκαζα,οτι και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις:beer: :wave2:

Ρε παλικάρι έχεις ξεφύγει λέμε....

Τι σχέση εχει το 1100 του 1821 με τα 180 άλογα ΤΡΟΧΟ του Κ7;

με 200 ανοιγεις το γκάζι και το μηχανάκι κάνει παντηλίκια....

ξεχνάμε ότι αν δεν κλείσεις τα 21 δεν μπορείς να έχεις διπλωμα R1

αλλά αν είναι τέτοιος πιλότος... τότε μάλλον σε πιστες έμαθε..... οποτε θα ήξερε ότι αυτά τα μοτοσακά δεν κάνουν για τους κωλοδρόμους μας....

GIXXERAKIAS
09/02/2007, 12:06
Μπορει να μην ηταν το 1100 180 αλογα ΤΡΟΧΟ αλλα ηταν καρμπυρατερατο και φοραγε πολλα καλα επανω του που η ιπποδυναμη δεν ηταν και τοοοοσο λιγη οση φανταζεσαι,μιλαμε τωρα για μια μηχανη που αρχισε να ανοιγει τον δρομο για τα σημερινα χιλιαρια ετσι?Και τοτε(το 1998) ηταν που αρχισε η επανασταση με τα γιαμαχα η πιο νωρις:confused: με το πρωτο ΡΕΝΑ!

sniper
09/02/2007, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Μπορει να μην ηταν το 1100 180 αλογα ΤΡΟΧΟ αλλα ηταν καρμπυρατερατο και φοραγε πολλα καλα επανω του που η ιπποδυναμη δεν ηταν και τοοοοσο λιγη οση φανταζεσαι,μιλαμε τωρα για μια μηχανη που αρχισε να ανοιγει τον δρομο για τα σημερινα χιλιαρια ετσι?Και τοτε(το 1998) ηταν που αρχισε η επανασταση με τα γιαμαχα η πιο νωρις:confused: με το πρωτο ΡΕΝΑ!

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Πριν το ανοιξουμε να ρωτάμε κιόλας.... το 98 τα R1 ανοιξαν το δρόμο στα 1000;

Τοτε τα CBR900 πριν το 98 τι έκαναν;

Κι ασε τι φαντάζομαι και τι ξέρω..... και το GSX1100R ήταν περισσότερο ST παρά SS

tassosrr
09/02/2007, 12:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Κι ασε τι φαντάζομαι και τι ξέρω..... και το GSX1100R ήταν περισσότερο ST παρά SS

+1000

DUKASII
09/02/2007, 12:20
cbr 900 to 92 κοριτσα...
μη τσακωνεστε αλλο το θεμα του ποστ...

το δαχτυλο παλι κοιτατε...τον ουρανο σας δείχνουν..

sniper
09/02/2007, 12:21
cbr 900 to 92 κοριτσα...
μη τσακωνεστε αλλο το θεμα του ποστ...

το ξέραμε ρε φιόγκο! τι πετάγεσαι μέσα απο τον βουρκο που σε παρέσυραν οι άλλοι βρωμιάρηδες; :lol:

tombell

Ωραίος ο DUCASII πάλι

Cpt. Haddock
πάντως το παιδί μόλις έκλεισε τα 21 οπότε λογικό είναι να ρωτάει...

:rolleyes: :D

DUKASII
09/02/2007, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πάντως το παιδί μόλις έκλεισε τα 21 οπότε λογικό είναι να ρωτάει...

:rolleyes: :D και εγω εκλεισα ενα δανειο 2000 ε μολις..αλλα δε κοιτάω να παρω στεγαστικο των 200.000!!!!!

Cpt. Haddock
09/02/2007, 12:25
και εγω εκλεισα ενα δανειο 2000 ε μολις..αλλα δε κοιτάω να παρω στεγαστικο των 200.000!!!!!

μην τα μπερδεύουμε...

αν φτάνει το εισόδημά σου πάρτο... το αν το χρειάζεσαι είναι αλλο θέμα.

Το παιδί ΤΥΠΙΚΑ και ΝΟΜΙΚΑ δικαιούται μεγάλη μηχανή... δεν είναι παράνομος

(άλλο αν - ορθα - του λέτε να μην πάει κατ΄ευθείαν στα τούμπανα...)

:wave2: :beer: :wave2:

TROOPER
09/02/2007, 12:26
DUKASII σε αυτο ειδικα το θρεντ εισαι :a012:

:wave2:

maron
09/02/2007, 14:21
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ta CBR 900 (pou itan 950 peripou dhladh 1000)
prospathousane na piasoun ta SRAD 750 toy '96
kai eidika se pistes ws streetas tha eprepe na to ksereis
osoi gnostoi amfevalan alla emathan grigora

maron
09/02/2007, 14:25
theoritika
kala ta lene........
alla ta idia mou elegan kai emena xwris na kseroun oti kavalaw apo dimotiko....
esy ksereis kalitera an sou xreiazete ena 1000
apo ekei kai pera kai ta 2 einai:hypnotize
kai symfono me GIXXERAKIAS:wave2:

SeNNinhA
09/02/2007, 14:34
ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ γιατί δεν έχουν τα χρήματα να τα αγοράσουν αυτοί... :evil: :evil: :evil: :evil:

......ΕΙΔΙΚΑ Ο DUKASII που είναι και μεγάλη κότα και στην αρχή φοβόταν να βγεί από την πόλη μήπως και του χαλάσει το μηχανάκι και γυρίσει με τα πόδια πίσω....... :p :p :p :p
:blush: :blush: :blush: ;) ;) ;) ;)

Μπορείς να ξεκινήσεις με ότι θέλεις μιας και τα νέα μηχανήματα είναι πολύ φιλικά και εαν δεν τα ζορήσεις και δεν ξεπεράσεις τα δικά σου όρια (τα δικά τους δεν.... με τίποτα) δεν θα σε αιφνιδιάσουν. Αρκεί να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να μάθεις σιγά σιγά και κρατώντας πάντα απόθεμα ασφάλειας (ούτως ή άλλως στον δρόμο όλοι μας πρέπει να κρατάμε κάτι σε περίπτωση στραβής) δεν θα πάθεις τίποτε. Αν αρχίσεις τα ινδιανιλίκια τότε θα φας το κεφάλι σου σε χρόνο dt και μάλιστα χοντρά με τις επιλογές αυτές.

Ανάμεσα στα δυο και έχοντας διαβάσει τα τεστ για το νέο R1 εγώ θα προτιμούσα το GSXR αλλά είναι πολύ υποκειμενικό αυτό και πιο πολύ θέμα γούστου. Δεν νομίζω ότι κανένας μας από εδώ μέσα εκτός ίσως από ελάχιστους μετρημένους στα δάχτυλα μπορούν να που ότι θα διαλέξουν το ένα από τα δύο λόγω ότι στο όριο που το έφτασαν βρήκαν κάτι που δεν τους κάνει ή το κάνει καλύτερα ενα από τα δύο. Γιατί για να βρείς τις διαφορές τους πρέπει να μπορείς να τα φτάσεις στο όριο. Όποιος νομίζει από εδώ ότι μπορεί να σηκώσει το χέρι.....

Έτσι δες ποιο σου αρέσει εσένα οπτικά. Μην το υποτιμάς αυτό. Είναι πολύ βασικό να ερωτευτείς την μηχανή σου.

sniper
09/02/2007, 14:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
ta CBR 900 (pou itan 950 peripou dhladh 1000)
prospathousane na piasoun ta SRAD 750 toy '96
kai eidika se pistes ws streetas tha eprepe na to ksereis
osoi gnostoi amfevalan alla emathan grigora

Τα CBR που δεν ήταν 950 αλλά 919 βγήκαν το 1992....

Αν τώρα 4 χρόνια μετά τα πιάνανε τα srad 750 του 96 λίγο ενδιαφέρει....

Ήταν όμως το πρώτο απο τα συγχρονα μεγάλα SS κι ακόμα και σήμερα κυκλοφορεί.... αντίθετα με άλλα....

77337

maron
09/02/2007, 14:53
toy 92?????
sorry nomiza oti egrapses tou 98
lathos mou.

sniper
09/02/2007, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
......
Μπορείς να ξεκινήσεις με ότι θέλεις μιας και τα νέα μηχανήματα είναι πολύ φιλικά και εαν δεν τα ζορήσεις και δεν ξεπεράσεις τα δικά σου όρια (τα δικά τους δεν.... με τίποτα) δεν θα σε αιφνιδιάσουν. ......

Γιαννάκη; μέσα στην φιλικότητα είναι...... ειδικά το Κ7.... με τα 180 στον τροχό.... που το οδηγήσαμε κιόλας και λέμε ότι είναι και φιλικό... Ε; :wave2:

sniper
09/02/2007, 15:02
.....

Γάμ@γαν.... :D

dessert
09/02/2007, 15:09
Κατα τη γνώμη μου και βάση της ηλικίας σου, καλό θα ήταν να αποκτήσεις λίγη πείρα ακόμη. Εκτός και άν κάνεις 8 τεπόζιτα την βδομάδα στις Σέρρες και ψάχνείς τούμπανο για να τα κάνεις 12. Αν είναι να δώσεις χρήματα για να πάρεις 180 (?) άλογα και να πηγαίνεις για καφέ, μην το κάνεις.Αν πάλι βαρέθηκες τα 600αρια, που το δικό μου 60 βγάζει και δεν το βαρέθηκα 5 χρόνια τώρα, πάρε το 750 και μετά δες τι κάνεις, έχει μεταπώληση. Μη μου γίνεις απο αυτούς που γυαλίζουν τα 180 (?) αλογατά τους κάθε 2 μέρες και τους περνάνε τα 60 μου στην επόμενη στροφη.... :nono: Οι μοτοσυκλέτες αυτές θέλουν χέρια και πείρα, αν δεν τα έχεις θα σου βγεί κανένας που τα έχει και θα πάς να τον ακολουθήσεις. Δεν θα προλάβεις να καταλάβεις οτι είσαι λίγος, θα σε προλάβει η φύση και δεν λέει να σε χάσουμε μιας και είσαι μονο 21...

gcrook
09/02/2007, 15:20
:sad:
Εν παση περιπτωσει...
Σημασια εχει οτι το παιδι που ξεκινησε το θρεντ δεν ξαναεγραψε.
Που σημαινει οτι ειτε πηρε τις απαντησεις που ηθελε και θα αγορασει το τουμπανο ,....ειτε πηρε τις απαντησεις που δεν περιμενε οτι θα παρει και θα αγορασει το τουμπανο ετσι κι αλλιως.
Αλλος ενας ανθρωπος στους δρομους με λαθος μηχανακι,με μη ορθους λογους για την αποκτηση του.
Δεν εγινε και τιποτα....

grigorisr1
09/02/2007, 15:32
paides oraia ola ayta alla kaneis den moy dinei mia apopsi...
1on. ego apo ta 18 mou odigao r1 98 modelo to opoio einai karmpilateri kai exei poli mpam gia osous gnorizoun... exo diploma gia aperriorista kibika gia kapoioys poy amfisbitoun mias kai meta apo 2 xronia to diploma anabathmizete aytomata ... kai den xreiazomai ta 21... kai ontos eimai apo ta atoma pou eimai oloi mera ston dromo kai goustaro na to liono oli mera...
to na ipotimate kapoion xoris na ton kserete den einai sosto...
ego to barethika to r1 moy kai mou fainete oti den paei
kai afou einai na paro kati as paro to kalitero gia ayto kai zitisa mia gnomi
den me endiaferei pios ksekinise ta 1000 me endiaferei na matho kapoia pramata gia ayta ta 2 modela etsi oste na krino monos moy poio einai to katalilotero kai to pio idaniko...
parakalo an einai na apantisete na to kanete sxetika me to thema mou kai oxi me asxeta peri cbr900 toy 98 ktl...

sniper
09/02/2007, 15:37
Ε τωρα μάλιστα......

καταλάβαμε...

εντάξει.... τότε πάρε το R1....

ή καλυτερα το K7....

Aν δεν έχεις 180 άλογα στο δρόμο δεν λέει.... το R1 του 98 με το "μπαμ" είναι όντως λίγο....

Αλλά που να ξέρουμε εμείς.... τωρα ήρθαμε σ' αυτόν τον πλανήτη... στον δικό μας δεν ειχαμε μηχανάκια....

Α και που 'σαι... Ευρώ το μέτρο?

idi
09/02/2007, 15:38
ωραιαααααα

και εγω επανερχομαι στο θεμα μας?

τι να διαλεξεις απο το ενα ή το αλλο?

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ? θα σκασεις 15,000ε και θα ακουσεις 10 ατομα που θα σου απαντησουν εδω σε ενα ποστ στο ανωνυμο Internet για να διαλεξεις???? :smokin:

σσ
ο κ.Καλυτερος ηταν φιλος του κ.Τζαμπα και πεθανε προχθες.... εχθες πεθανε και ο Ποιοτητας αν δε το ακουσες

sniper
09/02/2007, 15:39
..... exo diploma gia aperriorista kibika gia kapoioys poy amfisbitoun mias kai meta apo 2 xronia to diploma anabathmizete aytomata ... kai den xreiazomai ta 21...

.....

Ξαναδιάβασε και λιγο τον νόμο...

Αναβαθμίζεται σε απεριορίστων ΕΦΟΣΟΝ έχεις κλεισει τα 21.... και άρα δεν εχεις δίπλωμα και ΑΡΑ δεν εχεις ασφάλεια....

Και ανασφάλιστα 180 άλογα τροχό και 15.000Ε είναι λιγάκι μαλακία να τα βγάζεις στο δρόμο....

maron
09/02/2007, 15:41
pantos
--------------------------------------------------------------------------------

Γάμ@γαν....
esy tha peis oti gamoun akoma
opws kai ta shmerina.:D

sorry gia to spam.
fyle mallon tha prepei na ta odigiseis kai na krineis esy
alloiws tha prepei na perimeneis kanena xrono gia na matheis apo
kapoiwn pio einai pragmatika kalitero.

grigorisr1
09/02/2007, 15:42
Ε τωρα μάλιστα......

καταλάβαμε...

εντάξει.... τότε πάρε το R1....

ή καλυτερα το K7....

Aν δεν έχεις 180 άλογα στο δρόμο δεν λέει.... το R1 του 98 με το "μπαμ" είναι όντως λίγο....

Αλλά που να ξέρουμε εμείς.... τωρα ήρθαμε σ' αυτόν τον πλανήτη... στον δικό μας δεν ειχαμε μηχανάκια....

Α και που 'σαι... Ευρώ το μέτρο?
ti thes na peis E/metro ? gia tis benzines ?
ego ayta poy eipa den ta eipa gia na thikso esas aplos
gia na toniso oti den einai sosto na ipotimate kapoion efoson den ton gnorizete kai
emena ontos den moy ftanoun ta 150 aloga gia ayto kai thelo parapano....

Nostra
09/02/2007, 15:42

Αναβαθμίζεται σε απεριορίστων ΕΦΟΣΟΝ έχεις κλεισει τα 21.... και άρα δεν εχεις δίπλωμα και ΑΡΑ δεν εχεις ασφάλεια....

Νίκο ... κοίτα προφίλ... :wave2: :wave2:

Θάνος
09/02/2007, 15:44
paides oraia ola ayta alla kaneis den moy dinei mia apopsi...
1on. ego apo ta 18 mou odigao r1 98 modelo to opoio einai karmpilateri kai exei poli mpam gia osous gnorizoun... exo diploma gia aperriorista kibika gia kapoioys poy amfisbitoun mias kai meta apo 2 xronia to diploma anabathmizete aytomata ... kai den xreiazomai ta 21... kai ontos eimai apo ta atoma pou eimai oloi mera ston dromo kai goustaro na to liono oli mera...
to na ipotimate kapoion xoris na ton kserete den einai sosto...
ego to barethika to r1 moy kai mou fainete oti den paei
kai afou einai na paro kati as paro to kalitero gia ayto kai zitisa mia gnomi
den me endiaferei pios ksekinise ta 1000 me endiaferei na matho kapoia pramata gia ayta ta 2 modela etsi oste na krino monos moy poio einai to katalilotero kai to pio idaniko...
parakalo an einai na apantisete na to kanete sxetika me to thema mou kai oxi me asxeta peri cbr900 toy 98 ktl...

Σε δύο χρόνια τέλειωσες το R1 ε;

Τι να πει κανείς... δεν νομίζω να σε υποτιμάει κανείς, αλλά θαύματα στην εποχή μας δεν γίνονται. Τουλάχιστον στην Ελλάδα και στους δρόμους. Σε διεθνείς πίστες με υποδομή και σχολεία, μπορεί να φτάσεις στα 20 να τελειώνεις το R1. Αλλιώς, όσο ταλέντο και να'χεις, τα υπόλοιπα είναι ψευδαίσθηση.

Whatever...

grigorisr1
09/02/2007, 15:46
sniper asto .. sou eipa exo diploma kalo tha itan anti na prospathis na mou tin peis oti kai
kala eimai pitsirikas ktl kalo tha itan na mou eleges kamia gnomi alla mallon tha simfoniso me ton idi kai tha paro oti goustaro kai oti maresei....giati den mou feneste antikeimenikoi mono kai mono poy krinete kapoion apo tin ilikia einai mega lathos...

sniper
09/02/2007, 15:48
sniper asto .. sou eipa exo diploma kalo tha itan anti na prospathis na mou tin peis oti kai
kala eimai pitsirikas ktl kalo tha itan na mou eleges kamia gnomi alla mallon tha simfoniso me ton idi kai tha paro oti goustaro kai oti maresei....giati den mou feneste antikeimenikoi mono kai mono poy krinete kapoion apo tin ilikia einai mega lathos...

Ρε φιλαράκο.....

Ρωτάς για 2 μοντέλα ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ;

Δεν πας να πάρεις κι αεροπλάνο.... Λες και έχουμε προσωπικά μαζί σου....

Ώχου σήμερα.....

grigorisr1
09/02/2007, 15:49
re file an den exeis mia apantisi me tin erotisi moy min apantas asxeta...
oute ego oute kanenas (pisteyo) exei oreksi an diabazei asxeta replies ...
ego idi exo dei 3 R1 07...stin thess ...
gia na min po gia athina poy den ksero kai ti ginete alla pisteyo na exoun piksei ..

Θάνος
09/02/2007, 15:50
Εντέλει πάρε το R1 γιατί το Κ7 ΓΑΜΑΕΙ και θα το πάρω εγώ και δεν θέλω να το έχει όλος ο πλανήτης.

grigorisr1
09/02/2007, 15:51
sostos...
kai na prostheso pos einai poli antikeimeniki i apantisi sou...
eyxaristo

Nostra
09/02/2007, 15:53

φίλε .... τώρα έχεις δίπλωμα.... και καλά κάνεις...

από τα 18 όμως που καβαλάς το R1 δεν είχες δίπλωμα με αποτέλεσμα όσο καλός οδηγός και να ήσουν αν τσακιζόσουν επάνω μου θα έμπλεκες τόσο πολύ ασφαλιστικά όσο και αυτός στου οποίου το όνομα ήταν η ασφάλεια...

όσο γΛήγοροι και να είναι η παρέα σου και οι φίλοι σου... τέτοια μηχανάκια (πλέον) ΔΕΝ μαθαίνονται στους δρόμους...

γιατί λοιπόν αντί να ακούς κάποιους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αντιδράς έτσι?

εκτός κι αν είσαι κάνα ανιψάκι του Μπούστα και σε μεγάλωσε μέσα στις πίστες...

για όλα τα άλλα κανείς δε πρόκειται να σε εμποδίσει να αγοράσεις ό,τι γουστάρεις ... αλλά η ευθύνη των 300 χλμ/ώρα είναι τέτοια που πρέπει να αρχίσεις να σέβεσαι καταρχήν τη ζωή σου και αμέσως μετά τη ζωή των άλλων και ακολούθως τις απόψεις τους...

Σε κάνα σχολείο 0-300, CSS έχεις πάει?

Φιλικά

maron
09/02/2007, 15:55
to paidi eipe na parei mhxanaki
den eipe oti einai o rossi
an nomizete oti gia na pareis k7
xreiazete dyploma asfaleia kai xeria tou rossi
(akatalilo tha to evriska giati kserw polous edw mesa pou nomizoun oti ta exoun)
kanete lathos.
thelei 15000 (kai polla lew)
kai thelisi gia na to pareis.
egw mazi sou megale parto
twra poio?

Dixasmenos
09/02/2007, 15:55
Παιδιά θα ήθελα κι εγώ να πω μερικά πράγματα για την παραπάνω συζήτηση. Εχω λίγα ποστ καθώς είμαι νέο μέλος όχι όμως και τυπάκι με παπάκι 16χρονο. Εστειλε ένας νέος άνθρωπος και ήθελε να ρωτήσει δυο πραγματάκια εσάς που κάποιοι απο εσάς έχετε αναμφισβήτητα τεράστια εμπειρία κλπ κλπ. Και η αντιμετώπιση ποια ήταν? Αρχίσατε όλοι να τον κράζετε και να τον "μαλώνετε" επειδή είναι το 86 και να αμφισβητείτε χωρίς καν να ξέρετε αν έχει μηχανη΄και συγκεκριμένα αν έχει αυτή που λέει. Αναλωθήκατε σε τεράστια σενάρια, προσβάλλοντας τον πιστεύω, αντί ήρεμα να τον συμβουλεψετε μερικά πράγματα. Συγνώμη ρε παιδι'ά δεν έχετε δει ή δεν έχετε ακούσει για 18χρονους τρομερά τιμόνια κλπ κλπ. Εγώ πάντως έχω δει πολλούς με τα ίδια μου τα μάτια. Πίστευα ότι αυτό το τρομερό site kai forum καλωσόριζε τα νέα μέλη και ήθελε πραγματικά να αυξάνονται και τα μέλη του και όχι να "μετράει" μόνο όποιος έχει πολλά ποστ. Οσο για αυτό που ακούστηκε για το δίπλωμα, η αλήθεια είναι ότι πλέον αν βγάλεις το μικρό στα 18 σε δύο ακριβώς χρόνια το μετατρέπεις σε απεριορίστων ακόμα και αν δεν έχεις κλείσει τα 21. Δεν θέλω να φανώ επιθετικός απλά πραγματικά ένιωσα άσχημα για αυτή τη συμπεριφορά και ειδικά απο ανθρώπους πολύ έμπειρους στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Φιλικά Σπύρος (ttr 600 πρώην κάτοχος bros 400) 22 χρονών.

Θάνος
09/02/2007, 15:56
Τα πλαίσια στα σουζούκια τα φτιάξανε;

sniper
09/02/2007, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Τα πλαίσια στα σουζούκια τα φτιάξανε;

Γιατί είχαμε θέμα με αυτά;

Cpt. Haddock
09/02/2007, 15:58
τι ασχολείστε ρε σεις...

δε φτάνουν τα 150 άλογα, τέρμα...

κάποιος απο την παρέα πήρε 1000άρι και οι υπόλοιποι έχουν θεμα...

χιλιοπαιγμένο το έργο

μικρέ, κάνε οτι γουστάρεις, ότι σου είπαν εδώ δεν ήταν για να σε υποτιμήσουν αλλά για να σε προφυλάξουν...

πρόσεχε τουλάχιστον και να ξέρεις: το οτι (θα) έχεις 180 άλογα ΔΕΝ σημαίνει οτι πρέπει να τα χρησιμοποιείς κιόλας...

grigorisr1
09/02/2007, 15:59
isos tha eprepe na skefteis oti to oti to odigao apo ta 18 mou kai den exo pesei xtipisei oute mia fora paei na pei oti isos eimai ligo pio orimos apo oti ta atoma stin ilikia moy kai isos se ayta ta 2 xronia na exo plisiasei arketes fores ta 300 xlm.. kai omos eimai edo kai zitao kati parapano ti sou leei ayto ? efoson den epesa se kanenan den prokeitai na epefta kai pano sou.kai min nomizeis oti mono to diploma metraei an efteges esy esy tha tin plirones kai oxi ego.
den exo paei se sxoleio CSS oxi ...
den leo oti eimai o kaliteros kai oti den masao mia ego aplos thelo na bgalo tis gayles kai to mixanaki poy exo tora den me boithaei pleon..

tombell
09/02/2007, 16:01
aplos thelo na bgalo tis gayles kai to mixanaki poy exo tora den me boithaei pleon

Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό?

Τι ακριβώς δε σου φτάνει?

Θάνος
09/02/2007, 16:02
Γιατί είχαμε θέμα με αυτά;

Έλα τώρα που κάνεις τον Αλέκο... ξέρεις για τι μιλάμε.

Cpt. Haddock
09/02/2007, 16:03
isos tha eprepe na skefteis oti to oti to odigao apo ta 18 mou kai den exo pesei xtipisei oute mia fora .....

αυτό δε λέει κάτι πάντως...

μια φορά (μακριά απ' όλους μας) γίνεται η μαλακία

:sad:

sniper
09/02/2007, 16:03
Έλα τώρα που κάνεις τον Αλέκο... ξέρεις για τι μιλάμε.

Ε θα τα φτιάξανε.... δεν κόψανε ΟΛΑ τα Κ5-Κ6 τα πλαίσιά τους.... τυχαία περιστατικά θα ήταν...

Nostra
09/02/2007, 16:04
an nomizete oti gia na pareis k7
xreiazete dyploma asfaleia kai xeria tou rossi

δε χρειάζεται να έχεις δίπλωμα για να κυκλοφορείς στους δρόμους?

ούτε πινακίδα, ε?

ούτε ασφάλεια, ε?

μήπως ούτε κράνος ή ούτε μυαλό ?

επειδή είμαι στο όριο της ήπιας έκφρασής μου απλά θα δω μέχρι πού φτάνει η ανευθυνότητα μικρών και μεγάλων, παιδιών και γονέων, αναβατών και μη....

οδική παιδεία... κυκλοφοριακή αγωγή.... σεβασμός στον συνάνθρωπο... ευθύνη των πράξεων μας (θεμιτών και αθέμιτων)... Ντάξει.... τί ψάχνω κι εγώ....
:a35: :a35: :a35:

grigorisr1
09/02/2007, 16:05
loipon epeidi apo oti katalaba kapoioi nomizoun oti ayto ginete gia thema tis pareas.
oti kai kala kapoios pire 1000 kai thelo kai ego
gia na mathete kapia pramata stin parea moy kaneis den exei oute kan 600
ta filarakia den goustaroun toso mixanes ante na exoun kana mikro gia metafora
ego pira 1000 giati goustaro trela mixanes.den tithetai thema oti thelo na paro gia na poulao mouri i na pigaino gia kafe kai dixno lezanta.kai gia na kserete exoume aniksei 4 selides kai akoma kanenas sas den mou exei dosei mia apopsi ...
isos na ksanakano tin erotisi ..
re paidia mono opoios gnorizei kati sxetiko
ti pisteyete oti einai kalitero R1 07 i K7 ?? kai giati ...

Θάνος
Πάντως μια και σήμερα με έπιασε το ομιλητικό μου να πω ότι εντάξει ρε παιδιά, το πήρε το μήνυμα που θέλαμε να περάσουμε. Αν θα το κρατήσει άλλο θέμα.

Για τα μηχανάκια θα μιλήσουμε; Αυτό το Κ7 το ζαχαρώνω κι εγώ...

tools

oute ego oute kanenas (pisteyo) exei oreksi an diabazei asxeta replies ...

:a028: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: λαθος φορουμ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :a028:

mouse

Και ανασφάλιστα 180 άλογα τροχό και 15.000Ε είναι λιγάκι μαλακία να τα βγάζεις στο δρόμο....

Δεν χρειαζεται να έχεις κλείσει τα 21. Το δίπλωμα αναβαθμίζεται αυτόματα σε απεριόριστα μετά τα δύο χρόνια.

Το παιδί μπορεί να είναι καλύτερος οδηγός από πάρα πολλούς εδώ μέσα. Το κόλημα με την ηλικία δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω!!! Γρηγόρη πάρε οποιο γουστάρεις. Για να έχεις μια σωστή γνώμη για το μηχάνημα πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος από την κυκλοφορία του.

ps: τα περί ηλικίας τα είχα περάσει και εγώ ...και ακόμα καποιες φορές.:cool:

sniper
09/02/2007, 16:08
... Αυτό το Κ7 το ζαχαρώνω κι εγώ...

Κι εγώ.... :D

grigorisr1
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
δε χρειάζεται να έχεις δίπλωμα για να κυκλοφορείς στους δρόμους?

ούτε πινακίδα, ε?

ούτε ασφάλεια, ε?

μήπως ούτε κράνος ή ούτε μυαλό ?

επειδή είμαι στο όριο της ήπιας έκφρασής μου απλά θα δω μέχρι πού φτάνει η ανευθυνότητα μικρών και μεγάλων, παιδιών και γονέων, αναβατών και μη....

οδική παιδεία... κυκλοφοριακή αγωγή.... σεβασμός στον συνάνθρωπο... ευθύνη των πράξεων μας (θεμιτών και αθέμιτων)... Ντάξει.... τί ψάχνω κι εγώ....
:a35: :a35: :a35:
nostra ego den ginome epithetikos esy ginese
kai pinakida exo kai asfaleia kai teli kai ta panta alla sto ksanaleo an xtipousame kai efteges esy sto dikastirio emena tha me dikazane gia to diploma kai ESENA gia to troxaio ...

Lupo
Αγόρασε όποιο είσαι ερωτευμένος μαζί του.

Αλλά πρώτα... ΣΕΒΑΣΟΥ τα "κοπάδια" αλόγων που έχουν μέσα τους.

Οταν τα γνωρίσεις, τα μάθεις και τα σεβαστείς, θα σου κάνουν όλα τα χατήρια.

Αν σου την "είπαν", πιστεύω ότι το έκαναν για να σε προστατεύσουν.Ηρέμησε.

Το ...

isos tha eprepe na skefteis oti to oti to odigao apo ta 18 mou kai den exo pesei xtipisei oute mia fora paei na pei oti isos eimai ligo pio orimos apo oti ta atoma stin ilikia moy kai isos se ayta ta 2 xronia na exo plisiasei arketes fores ta 300 xlm..
το ακούω βερεσέ.
Πολλές φορές πάει η στάμνα στο ποτάμι.Μία πέφτει, και σπάει.
Μακρυά από μας! :)

Πάντα όρθιος.
Ερωτεύσου το μηχανάκι σου και σεβάσου το!

grigorisr1
09/02/2007, 16:11
ego pantos an eimoun asxetos kai diabaza ayto to forum tha nomiza oti gia na parei kapoios mixani prepei na einai 30 + age ... ayto dixnete mexri tora

grigorisr1
09/02/2007, 16:12
an einai kanenas sas apo thessaloniki kai amfisviti toso tis ikanotites moy logo ilikias an thelei na vrethoume kai na dei an ontos kano i oxi gia ena moteri me 180 alogakia

sniper
09/02/2007, 16:13
ego pantos an eimoun asxetos kai diabaza ayto to forum tha nomiza oti gia na parei kapoios mixani prepei na einai 30 + age ... ayto dixnete mexri tora

Μηχανή όχι φίλε μου....

Αλλά 180 άλογα στον τροχό θέλει πολλά @@ για να τα πας.... (εσυ μέχρι τώρα καβάλαγες 120 τροχό αν ήταν μαμα το μηχανάκι σου)

Γι αυτό στην "λέμε".....

tombell
Εδώ είμαστε

Φωνάξτε τον FZR600R

έχει και κάμερα

sniper
an einai kanenas sas apo thessaloniki kai amfisviti toso tis ikanotites moy logo ilikias an thelei na vrethoume kai na dei an ontos kano i oxi gia ena moteri me 180 alogakia

Ξανά η ερώτηση!!!!

1Ε το μέτρο;

NIKOS_21
09/02/2007, 16:17
dixazmenos:::::

+100000000000000000000000000!!!!!!!!!

Nostra
nostra ego den ginome epithetikos esy ginese
kai pinakida exo kai asfaleia kai teli kai ta panta alla sto ksanaleo an xtipousame kai efteges esy sto dikastirio emena tha me dikazane gia to diploma kai ESENA gia to troxaio ...

1. το προηγούμενο ποστ μου αναφερόταν στον maron

2. δεν είμαι επιθετικός, απογοητευμένος είμαι

3. δεν είπα ποτέ ότι σε υποτιθέμενο τράκο θα έφταιγα εγώ... αν έφταιγες εσύ θα σου έκανα κι εγώ μήνυση και η τροχαία και η ασφαλιστική στον ασφαλιζόμενο του οχήματος (στο συγκεκριμένο thread δε θα ξαναασχοληθώ με τα ασφαλιστικά)

4. το kangouromania moto club στο προφίλ σου υποδηλώνει πολύ περισσότερα από αυτά που λες

5. καλές γΚαύλες με τη μηχανή... αλλά να ξέρεις... και με τις κοπέλες ξεκαυλώνει κανείς

6. μεταξύ των δύο πάρε yamaha (καλύτερη αντιπροσωπεία, πιο αξιόπιστα μηχανάκια)

:wave2: :wave2: :wave2:

sniper
Αν και δεν είμαι καλά...

Φιλαράκο, κανένας δεν στην λέει....

Αλλά η παρέα σου δεν έχει μεγάλες μηχανές....

Άρα ΠΩΣ την βγάζεις την καυλα σου;

Σε βόλτες; Με τι παρέα;
στην πιστα; Με τι παρέα;

στη Κατερίνη 300ρίζοντας και πισω;

δεν σε καταλαβαίνω γιατί το θες....

Frezas
09/02/2007, 16:18
Φιλαρακι να παρεις οποιο σε βολευει καλυτερα οταν καθεσαι πανω του
και το γουσταρεις λιγο περισσοτερο εμφανισιακα.

Προσωπικα θα επαιρνα το R1 γιατι εχω το R6 και ειμαι ευχαριστημενος ,
καθως και το γουσταρω πολυ σαν εμφανιση!

Μακαρι να εχεις και τα χερια αλλα κυριως το μυαλο για να οδηγεις ενα τετοιο
μηχανημα γιατι δεν ειναι παιχνιδι και αφου εχεις ηδη R1 θα πρεπει να το ξερεις!

Καλη επιλογη και καλες βολτες ....και πηγαινε και καμια πιστα μιας και εισαι απο
τους τυχερους βορειους.......

Οσον αφορα για τις απαντησεις σας φιλοι μου συμφορουμιτες ,αναλογιστειτε
(αν θελετε βεβαια), τι εικονα βγαζουν σε καποιους που δε σας ξερουν προσωπικα.

Το δεχομαι οτι γνωριζεστε (οπως γνωριζω και εγω αρκετους απο εδω),αλλα
καλο ειναι οταν μιλατε σε καποιον αγνωστο και πολυ καινουργιο εδω να τον
κανετε να νοιωθει οικεια , οχι να το προσβαλετε.
Αν παλι αποδειχθει οτι ειχατε δικιο για κατι απλα μην ασχολειστε.

Ξανα λεω οτι δε κανω κυρηγμα , και εγω νεος ειμαι και στα φορουμ και
στις μοτο αλλα το φαινομενο αυτο παρατηρειται συνεχως στο φορουμ και
δεν ειναι ευχαριστο.....

Φιλικα Ανδρεας

Θάνος
09/02/2007, 16:22
Έλα ξεκολλάτε!

άκου R1... τι να λέει τώρα.

77349

sniper
09/02/2007, 16:22
Έλα ξεκολλάτε!

άκου R1... τι να λέει τώρα.

Αστους ρε.... Κ7 Εγώ εσυ κι ο Βαλάντης είπαμε....

Χρωματα να διαλέξουμε μόνο...

R1 πάρε Γρηγόρη

Θάνος
09/02/2007, 16:24
Και δύο μπούκες στο πλάι, ΑΝΤΡΙΚΕΣ! Όπως πρέπει να είναι μία μοτοσυκλέτα!

77350

grigorisr1
09/02/2007, 16:24
alli gayla i ginekes alli gayla i parea kai alli gayla i mixanes..
den sas exei tixei diladi pote na thelete na to liosete terma kai i mixani na koftiazei kai na theleis kiallo ?ego niotho oti thelo kiallo alla to mixanaki den exei allo na mou dosei ..

Θάνος
09/02/2007, 16:26
Αστους ρε.... Κ7 Εγώ εσυ κι ο Βαλάντης είπαμε....

Χρωματα να διαλέξουμε μόνο...

R1 πάρε Γρηγόρη

Έλα όλοι οι μνηστήρες... σας άνοιξα τα μάτια και θα βγαίνουμε σαν τα δίδυμα..

Εσείς πήρατε τα φιλικά χόντα σας που δεν χαλάνε, αφήστε τα σουζούκια για μας!

sniper
09/02/2007, 16:26
Έλα όλοι οι μνηστήρες... σας άνοιξα τα μάτια και θα βγαίνουμε σαν τα δίδυμα..

Εσείς πήρατε τα φιλικά χόντα σας που δεν χαλάνε, αφήστε τα σουζούκια για μας!

Μες την φιλικότητα τα γ@μημένα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

cityfly
09/02/2007, 16:28
alli gayla i ginekes alli gayla i parea kai alli gayla i mixanes..
den sas exei tixei diladi pote na thelete na to liosete terma kai i mixani na koftiazei kai na theleis kiallo ?ego niotho oti thelo kiallo alla to mixanaki den exei allo na mou dosei ..

για dragster τη θες τη μηχανή;

εγώ πάντως πιο πολύ ευχαριστιέμαι όταν μπαίνω ωραία σε μια στροφή - οπότε βγαίνω αντίστοιχα άψογα παρά όταν πάω με όσα έχει η μηχανή

και μιλάμε για 650 ον-οφ, παρόλο που τα χιλιόμετρα σε απόλυτα νούμερα δεν έχουν καμία σχέση με το ρ1 νομίζω ότι η διαφορά του ενός από το άλλο είναι κοινή σε όλες τις μηχανές. Και αν είνα τόσο καλύτερο αυτό το συναίσθημα με το 650 ον-οφ φαντάζομαι πόσο πιο ωραίο θα ναι με ένα ss που δε συγκρίνεται το πόσο καλύτερα στρίβει

NIKOS_21
09/02/2007, 16:29
file Sniper esy epeidei piran ta filarakia sou mixanh pires kai esy?
apo zhleia dld?
den to katalabainw ayto. kanenas filos mou den exei mhxanh kai egw exw allaksei 3.
ayto simainei agapaw thn mhxanh....

filika Nikos
:)

sniper
09/02/2007, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από NIKOS_21
file Sniper esy epeidei piran ta filarakia sou mixanh pires kai esy?
apo zhleia dld?
den to katalabainw ayto. kanenas filos mou den exei mhxanh kai egw exw allaksei 3.
ayto simainei agapaw thn mhxanh....

filika Nikos
:)

Οχι φίλε μου.... οταν πηρα μηχανή δεν υπήρχε αυτό το φορουμ κι όλοι μου οι φίλοι μου έλεγαν να μην πάρω...

Αλλά δεν πήρα K7....

grigorisr1
09/02/2007, 16:33
otan pires esy mixani den ypirxe oute K0...
xilies fores na odigao ta 1000aria me ta perisotera aloga frena kai kratimata para na odigao antikes ton 80's

Cpt. Haddock
09/02/2007, 16:34
xilies fores na odigao ta 1000aria me ta perisotera aloga frena kai kratimata para na odigao antikes ton 80's

cool boy....

:smokin:

sniper
09/02/2007, 16:34
otan pires esy mixani den ypirxe oute K0...

Τωρα κρίνεις εσύ χωρίς να ξέρεις :winka:

Δεν είμαι τόσο παλιός στον χώρο..... :D

77352

DrIoannis
09/02/2007, 16:38
Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τις επιδόσεις τους γιατί πολύ απλά δεν έχουν έρθει στην Ελλάδα,το Κ7 τουλάχιστον(φίλος το παραλαμβάνει την εβδομάδα που έρχεται).Προσωπικά πιστεύω ότι τα σύγχρονα 1000αρια είναι ακατάλληλα για τους Ελληνικούς δημόσιους δρόμους.Αφού όμως θέλεις να πας προς τα εκεί διάλεξε όποιο σου αρέσει πιο πολύ.Απ ότι έχω καταλάβει το R1 σου αρέσει.Πάρε το λοιπόν γιατί οι διαφορές σε τέτοιο επίπεδο είναι δυσδιάκριτες.

gcrook
09/02/2007, 16:39
Τεσπα....
Η ερωτηση ειναι:
"Κ7 αλλιως τι αλλο;υπαρχει αλλο της προκοπης εκει εξω;":D
Παρε Κ7 και εγω αυτο θα επαιρνα αν το χρειαζομουν πραγματικα.
Αλλα υπαρχουν και ατομα να ξερεις που εχουν μηχανακια με τα μισα αλογα απο σενα...και σε πολλες περιπτωσεις ΔΕΝ μπορουν να ανοιξουν τερμα το γκαζι.
Κοινως τζαμπα αλογα κυνηγας.
Μαλλον εμεις το βλεπουμε αλλιως το θεμα μηχανη.
Ισως θα επρεπε και εσυ να το ψαξεις λιγο.
Μην νομιζεις οτι εισαι ο μονος που ανακαλυψε την μοτοσυκλετα.

grigorisr1
09/02/2007, 16:46
Oti kai mixanaki na paris oso kai dinato na einai ama to mathis kai to sinithisis terma tha ti pigenis

ΜΟΖΑΡΤ
09/02/2007, 16:49
εγω παλι θα ηθελα να ρωτησω αν το κ7 με τις αλλαγες στις χαρτογραφηση εχει κανενα προβλημα με turbo κιτ.δηλαδη αν βαλει το κιτ και εχει την χαρτογραφηση στα λιγα αλογα για την βροχη τι γινεται με το turbo και αν ο harris εχει βγαλει καποιο κιτ ετοιμο για καμια 50 αλογα

gcrook
09/02/2007, 16:57
Oti kai mixanaki na paris oso kai dinato na einai ama to mathis kai to sinithisis terma tha ti pigenis

Αμα σου λενε οι αποπανω οτι δεν εχεις ιδεα γκρινιαζεις μετα.
Τερμα που; .....για πες μας να καταλαβουμε και εμεις που χρονια ζοριζομαστε καθ'ότι αταλαντοι κιολας.

grigorisr1
09/02/2007, 17:00
den xriazete na spasis tin 6 gia na to pas terma....

gcrook
09/02/2007, 17:01
den xriazete na spasis tin 6 gia na to pas terma....

:rotflmao: :rotflmao:

Α, μαστα....
Τωρα καταλαβα ποιους εχει στο μυαλο του ο κατασκευαστης οταν λανσαρει τα νεα υπεροπλα για την πιστα.
Τεσπα...καλες αγορες:wave2:

Chemical
09/02/2007, 17:03
Ετσι χωστε όλοι στο παιδί.

Δεν μπορώ να σας καταλάβω!!!Το παιδί γουστάρει να πάρει 1000 εσείς τι τον κράζεται;;;Δεν σας ρώτησε να αγοράσει ή όχι, αλλά τι να αγοράσει. Σας αγαπώ παρόλα αυτά :cool:

Πάρε οτι θες.Αφου σου αρέσει το R1 πάρε αυτό.Μεταξύ μας εγώ το R1 8α έπαιρνα. :D
Πότε δλδ έγιναν και τα Suzuki μηχανές, αμάν :p Οπως και να έχει τα YAMAHA έχουν πιο αναπτυγμένη τεχνολογία πάνω τους.

Όσον αφορά τα άλογα 5 πάνω, 5 κάτω σε αυτά τα κυβικά είναι απειροελάχιστα

Oπότε ψηφίζω όπως κατάλαβες το YAMAHA.

εγώ ρε γμτ θέλω πολύ το R6 αλλά πολλά λεφτά ... :(

grigorisr1
09/02/2007, 17:06
De mporo na bro puthena xaraktiristika gia to k7 kseri kanenas ??
To kainurio r1 pantos exi 186 aloga

Nostra
09/02/2007, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
Δεν μπορώ να σας καταλάβω!!!Το παιδί γουστάρει να πάρει 1000 εσείς τι τον κράζεται;;;

αυτό είναι το κακό... ότι το μυαλό μας σταματάει στη λέξη κράξιμο και δε πάει παραπέρα... :sad: :sad:

Τεσπα... ας πάρει το yamaha να τελειώνουμε και καλές τάπες... :wave2:

Nostra
09/02/2007, 17:09

είναι φαντάζομαι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό σε μία μηχανή για να την επιλέξεις έτσι?

Θάνος
09/02/2007, 17:11
Εγώ πάλι νομίζω ότι κατά βάθος ήθελες να μας μιλήσεις για σένα... γιατί για μηχανάκια ούτε κουβέντα δεν γίνεται.

Επίσης νομίζω ότι είσαι ευθειάκιας, γιατί στις στροφές, στις ελληνικές ανύπαρκτες πίστες, αλλά κυρίως στους ελληνικούς δρόμους και τα 600ρια λίγοι τα τερματίζουν. Και ξαναεπίσης, όσο ταλέντο και να'χεις και ό,τι και να οδηγάς για τα δύο ολόκληρα χρόνια που τα λες και με καμάρι είναι απολύτως βέβαιο ότι ακόμα είσαι στην πρώτη σελίδα της οδήγησης.

Άμα καθίσεις και διαβάσεις και κάνεις και κανένα μάθημα και γράψεις μερικές εκατοντάδες γύρους στις πίστες και μερικές χιλιάδες χλμ στους δρόμους και ψαχτείς μαζί με το ταλέντο σου, με προπόνηση και τριβή, ίσως σε μερικά χρόνια να μπορείς να λες ότι οδηγάς ss και ξέρεις και τι κάνεις.

Τώρα γιατί τόση φιλολογία... Είπαμε ν'αλλάξουμε θέμα αλλά εκεί γύρω το πας. Δεν φταίμε εμείς μετά.

gcrook
09/02/2007, 17:13
Ετσι χωστε όλοι στο παιδί.

Δεν μπορώ να σας καταλάβω!!!Το παιδί γουστάρει να πάρει 1000 εσείς τι τον κράζεται;;;Δεν σας ρώτησε να αγοράσει ή όχι, αλλά τι να αγοράσει. Σας αγαπώ παρόλα αυτά :cool:

Πάρε οτι θες.Αφου σου αρέσει το R1 πάρε αυτό.Μεταξύ μας εγώ το R1 8α έπαιρνα. :D
Πότε δλδ έγιναν και τα Suzuki μηχανές, αμάν :p Οπως και να έχει τα YAMAHA έχουν πιο αναπτυγμένη τεχνολογία πάνω τους.

Όσον αφορά τα άλογα 5 πάνω, 5 κάτω σε αυτά τα κυβικά είναι απειροελάχιστα

Oπότε ψηφίζω όπως κατάλαβες το YAMAHA.

εγώ ρε γμτ θέλω πολύ το R6 αλλά πολλά λεφτά ... :(

Δηλαδη αν εσενα ρε φιλε ερθει καποιος απο την παρεα σου,... που ας πουμε δεν τον ξερεις καλα, (τον οποιον τον εχεις κοψει και ψιλοασχετο) , "και σου πει τι να παρω" , θα του πεις ξερα "παρε το ταδε" ε;:rolleyes:

Εδω ειναι φορουμ και θελετε δεν θελετε θα υπαρξουν πολλες αντιδρασεις.
Και δεν παιρνουμε παντα αυτο που θελουμε.
Μονο αποψεις και ισως λεω ισως, αν κατσουμε πολυ καιρο εδω και διαβασουμε και κρινουμε και αξιολογησουμε, θα συνηδειτοποιησουμε οτι ουτε αδιαφοροι ειναι οι περισσοτεροι ουτε μπαινουν εδω μεσα να γραψουν οτι τους κατεβει.
Και καποιοι εχουν και χρεος να τσιγκλανε οποιον γουσταρουνε, γιατι αν αυριο δεις στον δρομο κανεναν πιτσιρικα με τα μυαλα χυμενα κατα μηκος της Λ.Καβουριου (οπως εχω δει εγω ΠΟΛΛΕΣ φορες) , η ενα κομμενο δαχτυλο ποδιου στον δρομο (και αυτο το εχω δει και αν θες μπορω να σου πω και αλλα που εχω δει) ,μπορει αυτος ο πιτσιρικας να μπηκε σε κανα φορουμ και να εγραψε "τι μηχανη να παρω;" .
Και να του απαντησαν σε αυτο ακριβως που ηθελε να ακουσει.
Με καταλαβες φιλε μου;:wave2:

Θάνος
09/02/2007, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δηλαδη αν εσενα ρε φιλε ερθει καποιος απο την παρεα σου,... που ας πουμε δεν τον ξερεις καλα, (τον οποιον τον εχεις κοψει και ψιλοασχετο) , "και σου πει τι να παρω" , θα του πεις ξερα "παρε το ταδε" ε;:rolleyes:

Εδω ειναι φορουμ και θελετε δεν θελετε θα υπαρξουν πολλες αντιδρασεις.
Και δεν παιρνουμε παντα αυτο που θελουμε.
Μονο αποψεις και ισως λεω ισως, αν κατσουμε πολυ καιρο εδω και διαβασουμε και κρινουμε και αξιολογησουμε, θα συνηδειτοποιησουμε οτι ουτε αδιαφοροι ειναι οι περισσοτεροι ουτε μπαινουν εδω μεσα να γραψουν οτι τους κατεβει.
Και καποιοι εχουν και χρεος να τσιγκλανε οποιον γουσταρουνε, γιατι αν αυριο δεις στον δρομο κανεναν πιτσιρικα με τα μυαλα χυμενα κατα μηκος της Λ.Καβουριου (οπως εχω δει εγω ΠΟΛΛΕΣ φορες) , η ενα κομμενο δαχτυλο ποδιου στον δρομο (και αυτο το εχω δει και αν θες μπορω να σου πω και αλλα που εχω δει) ,μπορει αυτος ο πιτσιρικας να μπηκε σε κανα φορουμ και να εγραψε "τι μηχανη να παρω;" .
Και να του απαντησαν σε αυτο ακριβως που ηθελε να ακουσει.
Με καταλαβες φιλε μου;:wave2:

Ρε gcrook τι ωραία που τα λες...

Μεστά.. σύντομα.. περιεκτικά!

Θα σου βάλω ένα τγία.

gcrook
09/02/2007, 17:19
Ρε gcrook τι ωραία που τα λες...

Μεστά.. σύντομα.. περιεκτικά!

Θα σου βάλω ένα τγία.

Ωωωωω μερσι!
:a08: :a08: :a08: :a08:

Chemical
09/02/2007, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
αυτό είναι το κακό... ότι το μυαλό μας σταματάει στη λέξη κράξιμο και δε πάει παραπέρα... :sad: :sad:

Τεσπα... ας πάρει το yamaha να τελειώνουμε και καλές τάπες... :wave2:

Αν εννοείς το δικό μου μυαλό πάει αρκετά παραπέρα, αν και όχι μεγάλος σε ηλικία, αλλά δεν το βλέπω απο αυτή τη σκοπιά.

Με τη δικιά σας λογική, θα σας πω ότι το WR είναι πιο επικίνδυνο με την ροπή που έχει και για το λόγο που χρεισιμοποιείται,καταλαβαίνεις τι λέω.

Οποια μηχανή και να πάρεις αν δεν προσέχεις είναι επικίνδυνη.

Και κάτι ακραίο: Ποιά η διαφορά όταν κάποιος με ένα παπάκι με 120-130χ.α.ω το έχει στην μια ρόδα, που με ένα αεράκι εχει φύγει, με εναν άλλον που οδηγάει με 250 μια μήχανη αυτών των προδιαγραφών;;;
Μήπως κινδυνεύει κάποιος λιγότερο από τον άλλον;;;(ισως λιγότερο αυτος που πάει με 250)

H.A.Balafoutre
09/02/2007, 17:22
De mporo na bro puthena xaraktiristika gia to k7 kseri kanenas ??

Το R1 2007 έχει 162 τροχό, μανίσιο εννοείται. Δεν έχω όμως το δυναμόγραμμα να το ανεβάσω μια φωτό. Η δυναμομέτρηση έγινε σε Fuchs δυναμόμετρο.

Για το Gixxer δεν ξέρω.

Αγαπητέ, ότι και να πάρεις καλοτάξιδο.

sniper
09/02/2007, 17:23
Εγώ πάλι νομίζω ότι κατά βάθος ήθελες να μας μιλήσεις για σένα... γιατί για μηχανάκια ούτε κουβέντα δεν γίνεται.

Επίσης νομίζω ότι είσαι ευθειάκιας, γιατί στις στροφές, στις ελληνικές ανύπαρκτες πίστες, αλλά κυρίως στους ελληνικούς δρόμους και τα 600ρια λίγοι τα τερματίζουν. Και ξαναεπίσης, όσο ταλέντο και να'χεις και ό,τι και να οδηγάς για τα δύο ολόκληρα χρόνια που τα λες και με καμάρι είναι απολύτως βέβαιο ότι ακόμα είσαι στην πρώτη σελίδα της οδήγησης.

Άμα καθίσεις και διαβάσεις και κάνεις και κανένα μάθημα και γράψεις μερικές εκατοντάδες γύρους στις πίστες και μερικές χιλιάδες χλμ στους δρόμους και ψαχτείς μαζί με το ταλέντο σου, με προπόνηση και τριβή, ίσως σε μερικά χρόνια να μπορείς να λες ότι οδηγάς ss και ξέρεις και τι κάνεις.

Τώρα γιατί τόση φιλολογία... Είπαμε ν'αλλάξουμε θέμα αλλά εκεί γύρω το πας. Δεν φταίμε εμείς μετά.

Nαι αλλά ακόμα δεν μας έχει πει πόσα Ευρά το μέτρο...... Απ' ότι ακουω πάει 1Ε το 1 μέτρο....

1000μ 1000Ε απο στάση.....

Τώρα τα "το πάω στα κόκκινα και δεν μου φτάνει αλλά δεν χριεάζεται να σπας την 6η" μόνο γέλια φέρνουν.... Αν δεν σου φτάνει η σπασμένη 2α γιατί δεν βάζεις μια 3η;

Ρωτάω... επειδή εγώ καβαλάω μια φιλική μαλακία του 2003 που δεν πάει ρουπι αλλά που κάποιες φορές με τρομάζει κιόλας.

gcrook
09/02/2007, 17:23

Και κάτι ακραίο: Ποιά η διαφορά όταν κάποιος με ένα παπάκι με 120-130χ.α.ω το έχει στην μια ρόδα, που με ένα αεράκι εχει φύγει, με εναν άλλον που οδηγάει με 250 μια μήχανη αυτών των προδιαγραφών;;;
Μήπως κινδυνεύει κάποιος λιγότερο από τον άλλον;;;(ισως λιγότερο αυτος που πάει με 250)

Αρα τι προτεινεις;
Εγω λεω Κ7:hypnotize