PDA

View Full Version : gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6

latris mixanis
23/03/2007, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αντί να μαλακιζόμαστε και να τρέχουμε στις πορείες για το αν θα πρέπει ή όχι να είναι δωρεάν η ανωτατη/ανώτερη παιδεία.....

Μήπως θα έπρεπε να σκύψουμε το κεφάλι και να αναλογιστούμε γιατί οι παραπάνω απο τους μισούς υποψηφίους παίρνουν κάτω απο την βάση στις εξετάσεις;

Και γιατί θα πρέπει ΟΛΟΙ να πάνε στο πανεπιστήμιο;

Κι αν ΠΡΕΠΕΙ όλοι να πάνε σε πανεπιστήμιο;

Κι αν ΣΥΜΦΕΡΕΙ αυτόν τον τόπο να πάνε όλοι σε πανεπιστήμιο;

Εγώ ας πούμε δεν γουστάρω να μου τυλίγει το σουβλάκι φυσικός με μεταπτυχιακά στην κβαντομηχανική... ξυνίσει το τζατζίκι που βάζει.....

Αλλά μια ζωή ΠΡΟΒΑΤΑ είμαστε... μας πετάνε το σανό και σκύβουμε να φάμε.... και μια που σκύψαμε, μας τον καρφώνουν κι απο πίσω.....

Ποιός θέτει την βάση για κάθε σχολή??

Γιατί η ελληνική οικογένεια μεγαλώνει τα παιδιά της με το ΠΡΕΠΕΙ

Όταν θα μάθουμε να σκεφτόμαστε, να λειτουργούμε και να έχουμε παιδεία θα μπορούμε να απαντήσουμε...

rsp
23/03/2007, 12:46
Καπταιν να μπω τωρα?:smokin:

Cpt. Haddock
23/03/2007, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
ΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΙΝ 2500χρονια!!!!

(μη γράφεις με κεφαλαία γιατί ειναι σα να φωνάζεις)

Επι της ουσίας, αυτοί για τους οποιους είσαι περήφανος δεν έχουν καμία σχέση με εσένα, εμένα και τα υπόλοιπα 10 εκατομμύρια των νεοελλήνων, που ούτε ξέρουμε απο που κρατάει η σκούφια μας....

Ατυχώς για τους αρχαίους, μένουμε στον ίδιο γεωγραφικό χώρο...

:sick: :sad:

Nostra
23/03/2007, 12:48
ΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΙΝ 2500χρονια!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΣΤΟ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΖΕΡΙΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ!! ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ.

καταρχήν μη γράφεις κεφαλαία, καλύτερα πεζά έστω και χωρίς τόνους...

κατά δεύτερον αυτοί που κυβερνάνε τους ψηφίζουνε η θεια σου η "παρά πέντε", η κουνιάδα μου η "Πολύ την κυριακή", ο κουμπάρος του που τον διόρισαν οι μπλε ( ή οι πράσινοι, δεν εχει σημασία) κ.ο.κ.

εσύ.. τί κάνεις? εγώ τί κάνω?

άσε τους άλλους... κάνε κάτι εσύ και πείσε και τους γύρω σου...

ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΊΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ?

όλο οι άλλοι μας φταίνε, αυτοί οι κάποιοι...οι άλλοι... :alien: :alien: :alien:

latris mixanis
23/03/2007, 12:49
Ρε παιδιά και τώρα υπάρχουν μεγάλα μυαλά που έχουν ανακαλύψει πράγματα, αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτά...

Δεν είναι μηχανή, δεν είναι ανταλλακτικό της μηχανής, δεν είναι τεχνολογία διασκέδασης, δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει!!!

bartlal
23/03/2007, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Πέστο στον έλληνα γονιό που το μόνο όνειρο είναι να δει το βλαστάρι του "επιστήμονα" :a31:

Απλά πράγματα, δεν είναι όλα για όλους..

που έλεγε και μια ψυχή κάποτε... :evil: :D :smokin:

πολυ σωστα τα λες!

:blush:

:evil: :D :smokin:

sniper
23/03/2007, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ρε παιδιά και τώρα υπάρχουν μεγάλα μυαλά που έχουν ανακαλύψει πράγματα, αλλά δεν ασχολούμαστε με αυτά...

Δεν είναι μηχανή, δεν είναι ανταλλακτικό της μηχανής, δεν είναι τεχνολογία διασκέδασης, δεν είναι αυτό που μας ενδιαφέρει!!!

Σ' ευχαριστώ μικρή..... αλλά μην τα λες.... κοκκινίζω :blush:

Cpt. Haddock
23/03/2007, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp

ΝΤΟΥ !!!

:evil:

:a014:

Nostra
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp

μπες ...

γιατί έχουμε γεμίσει εδώ μέσα από αρχαιολαγνική τεστοστερόνη γαλανόλευκου χρώματος και αλτρουισμό ευθυνών και φιλετάκια στρουθοκάμηλου...

alximistis
Το αρχικό θέμα ήταν οι 300 του Λεωνίδα; Ο Κολοκοτρώνης; Οι ήρωες της επανάστασης; Ο ακράνωτος με τη Varadero που έγραψε κάποιος; Πως τα μπερδεύετε όλα έτσι ρε γαμώτο...

Υπήρχε ένα γράμμα το οποίο έγραφε ένας συλληφθέντας. ΑΥΤΟ είναι το θέμα μας, γύρω από αυτό. Πως τα μπλέξατε όλα πάλι;
Το ζήτημα είναι αν πιστεύουμε όλα ή μέρος όσων λέει. Και επίσης αν φέρονται με αυτόν τον τρόπο οι αστυνομικοί και οι δικαστές, αν δηλαδή το πιστεύουμε κι αυτό και τέλος εφόσον το πιστεύουν εάν έχουν το δικαίωμα να το κάνουν και κατά πόσο βοηθούν την Πολιτεία και την κοινωνία τέτοιες αντιδράσεις.
Τόσο απλά! να το ξαναπιάσουμε λοιπόν από την αρχή;

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
23/03/2007, 12:52
(μη γράφεις με κεφαλαία γιατί ειναι σα να φωνάζεις)

Επι της ουσίας, αυτοί για τους οποιους είσαι περήφανος δεν έχουν καμία σχέση με εσένα, εμένα και τα υπόλοιπα 10 εκατομμύρια των νεοελλήνων, που ούτε ξέρουμε απο που κρατάει η σκούφια μας....

Ατυχώς για τους αρχαίους, μένουμε στον ίδιο γεωγραφικό χώρο...

:sick: :sad:

ΓΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙΣΟΛΑ?
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?

latris mixanis
23/03/2007, 12:52

Δυστυχώς για μας, εσένα σε ανακαλύψανε... :lol: :rotflmao: :lol:

Nostra
23/03/2007, 12:53

σταμάτα να βάζεις ρουζ μωρή κυρία....

θα σε δει καμιά Αριστοτελική προτομή και θα σου κλείσει το μάτι και μετά θα τρέχεις στον ευαγγελάτο για το θαύμα της προτομής της ματοκλείουσας και θα κλείσει πάλι ο Αγ.Παντελεήμονας Αχαρνών για τριήμερο δημόσιο προσκύνημα...

Nostra
23/03/2007, 12:56
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?

γιατί μωρέ, ξέρεις?

κάλλιστα ο πρόγονός σου, του 1650, θα μπορούσε να είναι (με τα τωρινά γεωγραφικά σύνορα) Ιταλός, Τούρκος, Ρουμάνος, Γερμανός, Εβραίος, Αραβας άντε και βυρσοδέψης από τα Γιάννενα...

και μη μου πεις ότι είναι σίγουρα ο τελευταίος... γιατί θα του είχε γίνει η φούτσα μελιτζάνα για να σπείρει όλους τους σημερινούς 10 εκατομ. Ελληνάρες...

Chemical
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
...αλλα απο την αλλη πλευρα, δεν σε ειδα να απαντας για τη σταση (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=36125) προς τους ενστολους... :winka:

συκα συκα, σκαφη σκαφη! :rolleyes:

Κοιτα να πώ την αλήθεια που παρακολουθώ Γενικές,Διαμάχες και Αστεία :blush:

Αλλά η στάση των φοιτητών και των κάθε φοιτητών απέναντι στους ενστολους είναι εν μέρη φυσιολογική. Οταν βλέπεις αυτούς να βαράνε συνταξιούχους και όποιων διαδηλώνει ε τότε και μόνο που θα τον δώ μπροστά μου θα τον βρίσω.ΔΛΔ επειδή τον βρίζεις αυτός θα αρχισει με τα χημικά και τα γλοπ;;;

$py
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

όσο για το σημείο που γέλασες πιστεύεις πραγματικά ότι η πραγματική μας ιστορία ως έθνος υπερβαίνει τα 150 χρόνια?

Βλέπω από τα 100 το πήγες στα 150 (με λίγι πίεση θα το ανεβάσουμε και άλλο σιγα σιγά
:lol: )

Δεν νιώθεις περήφανος για τον Σωκράτη, και για πολλούς άλλους που έχουν μείνει στην Ιστορία πέραν τα 150 χρόνια που αναφέρεις?

Ευτυχώς είμαστε λαός με μεγάλη ιστορία και θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι μαθαίνουν από αυτή. Την πραγματική ιστορία δεν μπορείς να την απομονώσεις στα Χ χρόνια που θέλεις να διαλέξεις, γιατί έτσι την σβήνεις όλη.
Γιαυτό η πρότασή σου μου φάνηκε αστεία. Μπορεί να εννοείς κάτι διαφορετικό που δεν το έπιασα.

Σεβαστές όλες οι απόψεις. Πάντως εγώ είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και δεν θέλω-χρειάζεται να το αιτιολογήσω αυτό. (τουλάχιστον όχι εδώ μέσα)

Cpt. Haddock
23/03/2007, 12:58

(είπαμε όχι κεφαλαία, το βιολί σου εσύ...)

τεσπά...

Μπορεί ΕΝΑΣ κάτοικος αυτής της ρημάδας χώρας να μου αποδείξει οτι είναι απογονος των αρχαίων ελλήνων;

Αυτό εννοώ περι σκούφιας. Απο τον ευρύτερο ελλαδικό χώρο περασαν (και έμειναν) Πέρσες, Σκύθες, Ιλλυριοί, Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Άραβες, Εβραίοι, Φράγκοι, Βενετοί, Γενουάτες, Ισπανοί, Τούρκοι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Αρβανίτες

και ίσως κι άλλες εθνικότητες...

Δεν άφησαν το γενετικό τους σημάδι όλοι αυτοί οι λαοί;

Απλά πράγματα... Όσοι πιστεύετε οτι το bloodline σας κρατάει κατ' ευθείαν απο τον οίκο των Αλκμενιδών του Περικλη... δικαίωμά σας

:wave2: :wave2:

Nostra
23/03/2007, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Πάντως εγώ είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και δεν θέλω-χρειάζεται να το αιτιολογήσω αυτό.
(τουλάχιστον όχι εδώ μέσα)

Βρε συ...

δε λέω να μην είσαι περήφανος για τα επιτεύγματα των κατά γεωγραφικής κληρονομιάς προγόνων μας... αλλά

αισθάνεσαι περήφανος για την ελλάδα σήμερα?

bartlal
23/03/2007, 13:01

τεσπά...

Μπορεί ΕΝΑΣ κάτοικος αυτής της ρημάδας χώρας να μου αποδείξει οτι είναι απογονος των αρχαίων ελλήνων;

Αυτό εννοώ περι σκούφιας. Απο τον ευρύτερο ελλαδικό χώρο περασαν (και έμειναν) Πέρσες, Σκύθες, Ιλλυριοί, Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Άραβες, Εβραίοι, Φράγκοι, Βενετοί, Γενουάτες, Ισπανοί, Τούρκοι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Αρβανίτες

τους Αυστραλους (κανγκουρες) ξεχασες ρε ρεμαλι! :mad:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
23/03/2007, 13:03
μπες ...

γιατί έχουμε γεμίσει εδώ μέσα από αρχαιολαγνική τεστοστερόνη γαλανόλευκου χρώματος και αλτρουισμό ευθυνών και φιλετάκια στρουθοκάμηλου...

ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΠΩΣ).

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ
ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΟ.
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ Η ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ Η ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΔΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

Cpt. Haddock
23/03/2007, 13:06
ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΠΩΣ).

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ Η ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ Η ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.
ΠΡΟΤΙΜΑΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΕΔΩ ΝΑ ΦΑΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΙΟ ΛΙΓΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.

πω ρε φιλε...

γραφικός είσαι...

αυτό το "αν δε σας αρέσει εδώ να φύγετε" πολύ ωραίο ρε συ.. Θα ήταν περήφανος ο Περικλης για τη δημοκρατικότητα των νεοελλήνων :sick:

(και ξαναλέω για τα κεφαλαία.... :a022: )

$py
23/03/2007, 13:06
Βρε συ...

δε λέω να μην είσαι περήφανος για τα επιτεύγματα των κατά γεωγραφικής κληρονομιάς προγόνων μας... αλλά

αισθάνεσαι περήφανος για την ελλάδα σήμερα?

Σήμερα Παρασκευή όχι, δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο :D

Ρε συ Κάπταιν εσύ μικρός πρέπει να ήσουνα πολύ αντιδραστικό παιδάκι :p

Nostra
23/03/2007, 13:07

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ

(εκ νέου σου προτείνω να μη γράφεις κεφαλαία... )

και απαντώ...

ποιος έδωσε τον λόγο σε αυτούς που τον έχουν?

και στη τελική... τι σκατά κάνεις δηλαδή? κάνεις κάτι ?

Cpt. Haddock
23/03/2007, 13:08
Ρε συ Κάπταιν εσύ μικρός πρέπει να ήσουνα πολύ αντιδραστικό παιδάκι :p

Και παραμένω...

:evil: :evil: :evil:

:a39: :a39: :a39:

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
23/03/2007, 13:08
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

alximistis
23/03/2007, 13:10

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΙ

Δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική σου ρε φίλε. Καθόλου! Τι θα πει πήγαινε στην Αγγλία Ολλανδία κλπ;
Δηλαδή όποιος τολμά και κάνει κριτική να φεύγει; Τι λε ρε;
και δεν κατάλαβα τι θα πει σκατά τα έχουνε κάνει αυτοί που έχουν το λόγο; Γιατί ποιος τους τον έδωσε; Εσύ εγώ και γενικά εμείς. Επομένως μην το παίζεις σε διπλό ταμπλό. Όταν κάποιος κάνει κριτική άντε να φύγει και να μην μιλάει και όταν μιλάμε για τα λάθη μας να το γυρνάμε στο φταίνε οι άλλοι.
Έλα μπράβο τώρα!

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
23/03/2007, 13:10
ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΨΙΘΥΡΙΖΕΤΕ!! (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ):lol: :lol:

Nostra
23/03/2007, 13:11
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΟΥΜΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ.

ΝΑΙ...ΩΡΑΙΑ... ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?

(και μη μου απαντήσεις με την ίδια ερώτηση... :rolleyes: )

Chemical
(εκ νέου σου προτείνω να μη γράφεις κεφαλαία... )

Για τους τόνους το κάνει το παιδί !!!!:rolleyes: :rolleyes:

$py
Και παραμένω...

:evil: :evil: :evil:

:a39: :a39: :a39:

Ήθελα να'ξερα από που το πήρες.... (Πέρσες, Σκύθες, Ιλλυριοί, Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Άραβες, Εβραίοι, Φράγκοι, Βενετοί, Γενουάτες, Ισπανοί, Τούρκοι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Αρβανίτες)

:lol:

hector
23/03/2007, 13:12

τεσπά...

και ίσως κι άλλες εθνικότητες...

Δεν άφησαν το γενετικό τους σημάδι όλοι αυτοί οι λαοί;

Απλά πράγματα... Όσοι πιστεύετε οτι το bloodline σας κρατάει κατ' ευθείαν απο τον οίκο των Αλκμενιδών του Περικλη... δικαίωμά σας

ΝΑΙ και βεβαια μπορει καποιος: ο idi-ot...εχει την φωτογραφια του φατσα καρτα μα καλα δεν βλεπεις;...ιδιος ο Λεονιδας ο μπαγασας....πρεπει να ειναι ανιψιος του...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nostra
23/03/2007, 13:13
Ήθελα να'ξερα από το πήρες.... (Πέρσες, Σκύθες, Ιλλυριοί, Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Άραβες, Εβραίοι, Φράγκοι, Βενετοί, Γενουάτες, Ισπανοί, Τούρκοι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Αρβανίτες)

από κανέναν από αυτούς...

από τον Μπαρμπαστρουμφ κρατάει αυτός ...

LIBYKOS
23/03/2007, 13:14
Γιατί οι φοιτητές …..

Δεν προστατεύουν οι ίδιοι τις συνελεύσεις τους;

Δεν προστατεύουν το άσυλο από παρουσίες ύποπτες;

Δεν περιφρουρούν οι ίδιοι τις πορείες τους;

Αφήνουν να υπάρχουν κομματικές διαφορές στις συνελεύσεις τους;

Στην περίοδο των φοιτητικών εκλογών την κάνουν να είναι σαν προεκλογική περίοδος βουλευτικών εκλογών;

Αφήνουν να υπάρχει κομματική χροιά και χρώμα και εκμετάλλευση στις πορείες τους;

Αφήνονται να κάνουν μάθημα σε παραπήγματα, σε αίθουσες χωρίς θέρμανση, που στάζουν;

Πληρώνουν για συγγράμματα της κακιάς ώρας που έχουν γραφτεί πριν από 10 και 20 χρόνια;

Πληρώνουν οι οικογένειές τους τόσα στα φροντιστήρια για να μπουν σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ και μετά να είναι άνεργοι με πτυχίο;

Πληρώνουν τόσα για «εξοσχολικά» βοηθήματα και συγγράμματα;

Γίνονται ( μη θελημένα θέλω να πιστεύω ) μαριονέτες;

Παίζουν το παιχνίδι τους;

Γίνονται θύματα;

Τσακώνονται με τα άλλα θύματα τους αστυνομικούς; ( τουλάχιστον οι αστυνομικοί εκπαιδεύονται να είναι θύματα, οι φοιτητές όμως; )

Και κάτι άλλο :

Αρκετά πια με το παρελθόν μας, που το χρησιμοποιούμε μόνο εκεί που μας συμφέρει.
Περί του βάρους της ιστορικής μας κληρονομιάς που πρέπει να κουβαλήσουμε;
Με το να γίνουμε καλύτεροι από αυτούς που είμαστε περήφανοι;
Με το να αφήσουμε κάτι καλό και χρήσιμο στους επόμενους;

packo
23/03/2007, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sotirios
Δικαίωμά σου φίλε μου και πολύ καλά έκανες αφού δεν ανέχεσαι να σε λένε Έλληνα.
Κοίτα όμως να μην το παίζεις διπλό ταμπλό και όταν λένε για κατορθώματα Ελλήνων φρόντισε να μην αισθάνεσαι τίποτα γιατί όπως αναφέρεις τα πράγματα δεν είσαι πλέον Έλληνας. Αν παρόλα αυτά αισθάνεσαι ωραία όταν ακούς καλά λόγια για Έλληνες συλλογίσου λίγο αυτό που λες "na tin xaireste tin xora SAS... " και κοίτα μήπως χρειάζεται να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου.

Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί το μήνυμά μου το λέω φιλικά και διερευνητικά γιατι με το νετ εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις χωρίς λογο και χαλάει το κλίμα και η συζήτηση.

Kamia pareksigisi apo tin plevra mou, eksallou pote den ithela na me lene Ellina, Skopiano i oti allo....Ithela panta na me lene me to onoma mou kai na me anagnorizoun gia auta pou kano ego SIMERA kai oxi gia auta pou ekanan alloi prin apo emena XTES...

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
23/03/2007, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική σου ρε φίλε. Καθόλου! Τι θα πει πήγαινε στην Αγγλία Ολλανδία κλπ;
Δηλαδή όποιος τολμά και κάνει κριτική να φεύγει; Τι λε ρε;
και δεν κατάλαβα τι θα πει σκατά τα έχουνε κάνει αυτοί που έχουν το λόγο; Γιατί ποιος τους τον έδωσε; Εσύ εγώ και γενικά εμείς. Επομένως μην το παίζεις σε διπλό ταμπλό. Όταν κάποιος κάνει κριτική άντε να φύγει και να μην μιλάει και όταν μιλάμε για τα λάθη μας να το γυρνάμε στο φταίνε οι άλλοι.
Έλα μπράβο τώρα!
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ?ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΓΙΝΕ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΟΧΙ!!!ΠΟΙΟ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ? ΚΑΛΑ ΟΚ ΛΥΠΑΜΕ

:a56:

afrotwin
23/03/2007, 13:19
ke ego san pedi....

Cpt. Haddock
23/03/2007, 13:22
Ήθελα να'ξερα από που το πήρες.... (Πέρσες, Σκύθες, Ιλλυριοί, Αιγύπτιοι, Ρωμαίοι, Άραβες, Εβραίοι, Φράγκοι, Βενετοί, Γενουάτες, Ισπανοί, Τούρκοι, Σλάβοι, Βούλγαροι, Αρβανίτες)

καλή ερώτηση :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:

alximistis
23/03/2007, 13:27
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΜΑΣ?ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΓΙΝΕ?ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΟΧΙ!!!ΠΟΙΟ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ? ΚΑΛΑ ΟΚ ΛΥΠΑΜΕ

Λυπάσαι δεν λυπάσαι εξακολουθείς να μην απαντάς. Κάτσε λοιπόν να... βοηθήσω.
Όταν κάποιος εκφράζει την άποψη ότι δεν ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια μας, ναι σ αρέσει δε σ αρέσει είναι μία θέση. έτσι πιστεύει. Θες να του πεις πως δεν είναι έτσι; Πως έχει λάθος; Απόδειξέ του το! Εμφάνισε επιχειρήματα που να λένε το αντίθετο. Γιατί αυτός που το λέει κάπου το στηρίζει. Έχεις επιχειρήματα; Πέστα! Εγώ προσωπικά δεν τα είδα σε κανένα από τα ποστάκια σου.
Πάμε παρακάτω.
Δεν ειπώθηκε έτσι απλά ότι δεν έχουμε ιστορία. Αυτός που το είπε και το έγραψε έκανε ολόκληρη σκέψη.
Όσο για το ποιος τους επέλεξε... φιλαράκι εμμένεις να μην μπαίνεις στην ουσία αυτών που σου λέει ο άλλος. Δεν τους επέλεξες εσύ ούτε εγώ ούτε ο δίπλα κι ο παραδίπλα... ε από που σκατά βγήκαν αυτοί;
Το ίδιο ισχύει και για το διπλό ταμπλό. Νομίζω ότι κατάλαβες πάρα πολύ καλά. Μα πάρα πολύ καλά...

LsKostas
23/03/2007, 13:39
Αυτό πάει στο αν ΠΡΕΠΕΙ όλοι να σπουδάσουμε ΟΛΟΙ
Eχω το δικαιωμα να διαλεξω να σπουδασω...και αν ειμαι καλος σ αυτο που επελεξα θα βρω δουλεια
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ,
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...

LIBYKE...τι να "περιφρουρησουν" οι φοιτητες?Τις κλουβες των ΜΑΤ?:rolleyes:
Και οι φοιτητες που περιγραφεις μηπως λεγονται "κομματοσκυλλα"?:rolleyes:
Το 'πα και νωριτερα.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ θα τα λυσει ολα!

Αλλα καποιους δεν συμφερει αυτο...

Και κατι ακομα...αν σε διαδηλωση δω καποιον ασφαλητη να φυγαδευει καναν
υπουργο σπρωχνοντας κανα κοριτσακι,κανα φοιτητη,καναν μεροκαματιαρη...

ενω παραπερα βαζουν φωτια σε κανα φυλακιο...

Ξερω τον εχθρο!και αυτον θα κυνηγησω...

Ας μεινει ομως το topic στην παιδεια ;)

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
23/03/2007, 13:41
Λυπάσαι δεν λυπάσαι εξακολουθείς να μην απαντάς. Κάτσε λοιπόν να... βοηθήσω.
Όταν κάποιος εκφράζει την άποψη ότι δεν ξέρουμε από που κρατάει η σκούφια μας, ναι σ αρέσει δε σ αρέσει είναι μία θέση. έτσι πιστεύει. Θες να του πεις πως δεν είναι έτσι; Πως έχει λάθος; Απόδειξέ του το! Εμφάνισε επιχειρήματα που να λένε το αντίθετο. Γιατί αυτός που το λέει κάπου το στηρίζει. Έχεις επιχειρήματα; Πέστα! Εγώ προσωπικά δεν τα είδα σε κανένα από τα ποστάκια σου.
Πάμε παρακάτω.
Δεν ειπώθηκε έτσι απλά ότι δεν έχουμε ιστορία. Αυτός που το είπε και το έγραψε έκανε ολόκληρη σκέψη.
Όσο για το ποιος τους επέλεξε... φιλαράκι εμμένεις να μην μπαίνεις στην ουσία αυτών που σου λέει ο άλλος. Δεν τους επέλεξες εσύ ούτε εγώ ούτε ο δίπλα κι ο παραδίπλα... ε από που σκατά βγήκαν αυτοί;
Το ίδιο ισχύει και για το διπλό ταμπλό. Νομίζω ότι κατάλαβες πάρα πολύ καλά. Μα πάρα πολύ καλά...
ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΚΑΤΑ.ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΤΕΛΟΣ :beer:

Nostra
23/03/2007, 13:46
ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΚΑΤΑ.ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΣ.ΤΕΛΟΣ :beer:

α, δε σου αρέσουν τα πολλά περιθώρια, ε?

άρα τί την θες την ελευθερία σου?

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
23/03/2007, 13:49
α, δε σου αρέσουν τα πολλά περιθώρια, ε?

άρα τί την θες την ελευθερία σου?
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ?
ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ? ΧΑΒΑΛΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?

idi
23/03/2007, 13:49
Το θεμα παρεκτράπηκε οταν κάποιοι ανακάτεψαν στρατούς και πατρίδες σε συζήτηση που αφορουσε την αστυνομική βια (ανεπιβεβαίωτη)

Μη τα βάζετε με ολους γιατι ειναι ευαίσθητοι σε εθνικα θεματα!!

alximistis
23/03/2007, 13:50

Με... αποστόμωσες!!!!!!!!!!!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...
μ αρέσεις! Όσα δεν φτάνει η αλεπού λέει ο λαός μας... ξέρεις τι τα κάνει...

Gandalf dr685sm
23/03/2007, 13:51
Είδα φώς και μπήκα...

Μια ερώτηση να κάνω παιδιά;....

έστω οτι δεν είμαστε απογόνοι (απευθείας) απο την γραμμή αίματος του Λεωνίδα, Περικλή κτλ.
έστω οτι και πάλι είμαστε η χειρότερη γεννιά εώς τώρα που πέρασε απο το εθνικό δέντρο της Ελλάδος με τις όποιες προσμίξεις.

Αυτό σε τι ακριβώς στέκεται ώς εμπόδιο , να νιώθει κάποιος Έλληνας, να τηρεί τα ήθη και έθιμα μια κοινωνιας και χώρας που ζεί;
Τι είναι εκείνο ακριβώς που τον αποκόβει απο το να νιώθει υπερήφανος για προγόνους (έστω και εξ αγχιστείας) που κατά κάποιο τρόπο διέδωσαν το Ελληνικό (ουχί εθνικό) στοιχέιο;

Δεν σας καταλαβαίνω...

Για τους φοιτητές...επειδή το γράμμα το διάβασα και σε άλλα forums... δύο ερωτήσεις πολύ καίριες..

Αναφέρουν πως έκαναν χρήση τηλεφώνων στην ζούλα.

1) Γιατί δεν κάλεσαν άμεσα τους γονείς τους και απο εκείνοι τους δικηγόρους , για να είναι έξω σε ελάχιστες ώρες;
2) Γιατί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ηχογράφησε το τι γινόταν όταν το 80-90% αυτών των συσκευών έχουν αυτή την δυνατότητα;

Με τα παραπάνω θέλω να πώ, οτι καλό είναι να κρατάμε κάποιες αποστάσεις απο κάθε πλευρά. Το δίκιο και το άδικο δεν είναι ποτέ μονόπλευρα.

Συνεχίστε τώρα να πάρω pop-corn μόνο.

Gandalf

alximistis
23/03/2007, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Το θεμα παρεκτράπηκε οταν κάποιοι ανακάτεψαν στρατούς και πατρίδες σε συζήτηση που αφορουσε την αστυνομική βια (ανεπιβεβαίωτη)

Εμ γι αυτό είπα ο άνθρωπος ότι άλλο ήταν το θέμα!
Τώρα αυτό το... "ευαίσθητοι" σε εθνικά θέματα... άστο φιλαράκι καλύτερα γιατί ο καθένας κοτσάρει και μια ευαισθησία σε κάποια θέματα και διεκδικεί το αλάθητο. Δηλαδή ο Α είναι πιο Έλληνας από το Β; Ας πούμε κάπως έτσι;
Σοβαρότης φίλε idi σοβαρότης!!!

idi
23/03/2007, 13:54
Εμ γι αυτό είπα ο άνθρωπος ότι άλλο ήταν το θέμα!
Τώρα αυτό το... "ευαίσθητοι" σε εθνικά θέματα... άστο φιλαράκι καλύτερα γιατί ο καθένας κοτσάρει και μια ευαισθησία σε κάποια θέματα και διεκδικεί το αλάθητο. Δηλαδή ο Α είναι πιο Έλληνας από το Β; Ας πούμε κάπως έτσι;
Σοβαρότης φίλε idi σοβαρότης!!!

εσυ εισαι σοβαρος? :confused: :confused: :confused: :confused:

και για το αν ειμαι η οχι ευαισθητος στα εθνικα θεματα δε θα το κρινεις εσυ!!

blackbusa
23/03/2007, 13:55

Εγω ειμαι ενας απο αυτους και ζηταω συγγνωμη....:blush: :blush: :blush:
Δεν εγινε εσκεμμενα και θα κρατισω σταση :a014: + :a33:

Daemon
23/03/2007, 13:58

Επιβεβαιωμενη.. και ακομα χειροτερα.. :wave2:

alximistis
23/03/2007, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Είδα φώς και μπήκα...

Μια ερώτηση να κάνω παιδιά;....

έστω οτι δεν είμαστε απογόνοι (απευθείας) απο την γραμμή αίματος του Λεωνίδα, Περικλή κτλ.
έστω οτι και πάλι είμαστε η χειρότερη γεννιά εώς τώρα που πέρασε απο το εθνικό δέντρο της Ελλάδος με τις όποιες προσμίξεις.

Αυτό σε τι ακριβώς στέκεται ώς εμπόδιο , να νιώθει κάποιος Έλληνας, να τηρεί τα ήθη και έθιμα μια κοινωνιας και χώρας που ζεί;
Τι είναι εκείνο ακριβώς που τον αποκόβει απο το να νιώθει υπερήφανος για προγόνους (έστω και εξ αγχιστείας) που κατά κάποιο τρόπο διέδωσαν το Ελληνικό (ουχί εθνικό) στοιχέιο;

Δεν σας καταλαβαίνω...

Για τους φοιτητές...επειδή το γράμμα το διάβασα και σε άλλα forums... δύο ερωτήσεις πολύ καίριες..

Αναφέρουν πως έκαναν χρήση τηλεφώνων στην ζούλα.

1) Γιατί δεν κάλεσαν άμεσα τους γονείς τους και απο εκείνοι τους δικηγόρους , για να είναι έξω σε ελάχιστες ώρες;
2) Γιατί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ηχογράφησε το τι γινόταν όταν το 80-90% αυτών των συσκευών έχουν αυτή την δυνατότητα;

Με τα παραπάνω θέλω να πώ, οτι καλό είναι να κρατάμε κάποιες αποστάσεις απο κάθε πλευρά. Το δίκιο και το άδικο δεν είναι ποτέ μονόπλευρα.

Συνεχίστε τώρα να πάρω pop-corn μόνο.

Gandalf

Όσον αφορά στο πρώτο μέρος μάγε μου, συμφωνώ μαζί σου. Σαφέστατα και μπορεί ο καθένας μας να νιώθει Έλληνας και να τηρεί τα ήθη και έθιμα του. Και νομίζω καλά κάνει κιόλας.
Το πρόβλημα μάλλον είναι άλλο. Πως κάποιοι "ντύνονται" με την Ελλάδα και τον ελληνισμό και θεωρούν τους εαυτούς τους τους μοναδικούς Έλληνες. Δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς μάλλον δεν έχουν διαβάσει καθόλου καλά την ιστορία μας.
Αλλά ας το αφήσουμε αυτό γιατί δεν είναι το θέμα.
Στο δεύτερο τώρα, έχεις κάποιο λαθάκι κι επίτρεψε μου να στο πω.
Αμέσως μετά τις συλλήψεις οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ. Εκεί ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ και γονείς και δικηγόροι! Κλήθηκαν δικηγόροι και μάλιστα αρκετοί, κάποιοι και γνωστοί. Όμως ΔΕΝ μπόρεσαν να τους δουν γιατί ΔΕΝ τους επέτράπη. Ανεβοκατέβαιναν οι συνήγοροι στα γραφείς και δεν είδαν κανέναν.
Τώρα γιατί δεν ηχογραφήθηκε... σωστή ερώτηση. Τι να σου πω;

Cpt. Haddock
23/03/2007, 14:00

προφανώς ρε ιντη...

Αλλα κατάλαβε οτι οταν κάποιος ασκει κριτική στα εθνικά θέματα, δε σημαίνει οτι είναι λιγότερο ευαίσθητος.

Μη σου πω οτι ειναι και περισσότερο απο αυτόν που τα αποδέχεται ως έχουν

:wave2: :beer: :wave2:

alximistis
23/03/2007, 14:02
εσυ εισαι σοβαρος? :confused: :confused: :confused: :confused:

Έλα... αμέσως τσαμπουκάδες!
Δεν είπα ότι δεν είσαι ευαίσθητος. Διάβασε προσεκτικά τι είπα.
Ξαναρωτάω: Δηλαδή με βάση κάποιες απόψεις θεωρούμε ότι κάποιος είναι περισσότερο Έλληνας από τον άλλον; Κι όποιος ασκεί κριτική έστω και σκληρή δεν είναι ευαίσθητος; Εκεί πήγαινε και το σοβαρότης!

idi
23/03/2007, 14:03
και εγω ειπα οτι ειμαι ευαισθητος δεν ειπα οτι ειμαι "πιο ελληνας" απο καποιον αλλο

να προσεχεις τι γραφω και τι απαντας τοτε! :beer:

idi
23/03/2007, 14:05
προφανώς ρε ιντη...

Αλλα κατάλαβε οτι οταν κάποιος ασκει κριτική στα εθνικά θέματα, δε σημαίνει οτι είναι λιγότερο ευαίσθητος.

Μη σου πω οτι ειναι και περισσότερο απο αυτόν που τα αποδέχεται ως έχουν

:wave2: :beer: :wave2:

προσωπικά δεν αποδέχομαι τα παντα αλλα και δεν ισοπεδώνω τα τα παντα σαν μερικουσ μερικουσ...

alximistis
23/03/2007, 14:06
και εγω ειπα οτι ειμαι ευαισθητος δεν ειπα οτι ειμαι "πιο ελληνας" απο καποιον αλλο

να προσεχεις τι γραφω και τι απαντας τοτε! :beer:

Ντάξει ντάξει καλά. Δεν σε θίξαμε. :) :)
Τα λέμε...

afrotwin
23/03/2007, 14:06

samali pote 8a valoume?:look:

alximistis
23/03/2007, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

samali pote 8a valoume?:look:

ΑΧ! Δεν μ αρέσει! Κάτι σε κοκ και εκλέρ; Λεμονέιτ πορτοκαλέιντ;;;

Nostra
23/03/2007, 14:08
τελοσσπάντων... μιας και σιγά -σιγά τελειώνει η εργασιμη ημέρα και για να μην αφήσουμε εκκρεμότητες για τη Δευτέρα... :evil: :evil: ... εγώ μάλλον προσβάλω την αυθεντικότητα και αντικειμενικότητα του γράμματος στην αρχή του νήματος...

οι επαναστάσεις δε γίνονται στους δρόμους και μεγάλο μέρος των φοιτητών ξέροντας εκ των προτέρων ότι η αυτή τους ιδιότητα εκλείπεται μετά από 4 έως 8 χρόνια ασχολούνται για να ασχολούνται ακολουθώντας προβατόμορφα όσα τους λένε ή όσα τους πείθουν από αυτά που τους λένε...

η μεγαλύτερη μερίδα των φοιτητών ΔΕΝ ασχολείται με αυτές τις (πλέον) μαλακίες και ίσως είναι και από αυτούς που δε θα φάνε κατά λάθος καμιά πέτρα από τους πίσω ή καμιά κλομπιά από τους μπροστά...

και όσοι τις τρώνε (δικαίως ή αδίκως) ας έχουν υπόψη τους ότι τουλάχιστον το μισό του σόι ψήφισε και ακολουθεί την κυβέρνηση και το άλλο μισό ψήφισε και υποστηρίζει την αξιωματική αντιπολίτευση...

αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να πιστεύουν σε ουτοπίες (κόκκινες, φιλελεύθερες ή σοσιαλιστικόκαπιταλιστικές) για να καταλήξουν με κάνα σάντουιτς από τα everest, κάνα jokey hat από τα REPLAY, κάνε trendy σκισιματάκι στο DIESEL τους, ή να λιμπίζονται το εκστασιασμένο φωνακλάδικο και πιθανώς τσιμπουκολάτρικό γκομενάκι του από πίσω πανό ή της ομάδας περιφρούρησης με το φουλάρι του Τσε στον εβένινο λαιμό της...

μετά όλοι θα ψάχνουν για δουλειά βάση υπερεκτιμημένου πτυχίου με όσο το δυνατόν λιγότερες ώρες και περισσότερα χρήματα εκτός κι αν ο μπάρμπας από την Κορώνη τους χώσει στο δημόσιο...

κι αν όχι , με τα 800 ? του ιδωτικού τομέα θα στριμώξουν μια δόση YARIS, 206 ή MICRA και πάλι τα καταλήξουν στο διάλειμμά τους στα Everest της Ακαδημίας να χαζεύουν αναρωτώμενοι τί σκατά φωνάζουν οι φοιτητές που διαδηλώνουν στην Πανεπιστημίου και γιατί έκλεισαν τους δρόμους και δε θα περάσει το γαμημένο κρατικό λεωφορείο της ΕΘΕΛ/ΟΑΣΑ και θα χάσουν την αρχή του "παρά-πέντε" ...

πρόβατα...ε, πρόβατα.... :wave2:

Akefalos
23/03/2007, 14:10
Καλά αυτή η συμπεριφορά-συνήθεια μερικών να ειρωνεύονται και να κατηγορούν όσους νιώθουν Έλληνες και είναι περήφανοι γι'αυτό,ενώ όταν κάποιος ειρωνεύεται αυτούς επειδή δεν νιωθουν Έλληνες όπως λένε να τον κατηγορούν για έλλειψη ελευθερίας και αντιδημοκρατισμό, είναι απίστευτη.

Δηλαδή όποιος νιώθει Έλληνας και περήφανος για τον πολιτισμό του είναι εθνικιστής και όποιος δε θέλει καν να λέγεται Ελληνας είναι φυσιολογικός?

Λέτε οτι δεν έχουμε κάτι να είμαστε περήφανοι τώρα,παρα κάτι που κάναν οι Αρχαίοι Έλληνες πολλά χρόνια πριν.

Πρώτον και οι αρχαίοι Έλληνες που θαυμάζετε όλοι αλλά πιστεύετε οτι δεν έχετε καμια πλεόν σχέση μαζί τους λόγω προσμίξεων κλπ δε θαυμαζαν τον τότε σύγχρονο πολιτισμό τους αλλά κυρίως τουε προγόνουςς τους και αυτους τιμούσαν.όπως και μεις.

Αν νομίζετε οτι τα ρουσφέτια,οι δολοπλοκίες,τα λαδώματα,η βια της κυβέρνησης και λοιπά χαρακτηριστικά της τωρινής ελληνικής κοινωνίας δεν υπήρχαν τότε,απλά διαβάστε κανα αρχαιοελληνικό κείμενο ή πιο απλά καμιά τραγωδία του Αριστοφάνη.Πολιτικές δολοφονίες,εξεγέρσεις,ρουφιανέματα και πάει λέγοντας.Για να μη μιλήσω για παλαίστρες,ομοφυλόφιλους,ή τους Σπαρτιάτες που σκότωναν τα νεογέννητα και είχαν όλη τη Λακωνία για δούλους(είλωτες,μέτοικοι και λοιπά όλοι με περιορισμένα ή καθόλου δικαιώματα,αλλά στους πολέμους πήγαιναν κανονικά και μάλιστα πρώτη γραμμή).Όσο λαμπρός λοιπόν και να ήταν ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός παρουσιάζει αρκετά κοινά στοιχεία με το δικό μας για να νομίζουμε οτι δεν έχουμε καμία σχέση.

tifoefs
23/03/2007, 14:11
Ανοιξε παλι το μαντρι ;;

:confused: :confused: :confused:

sniper
23/03/2007, 14:13
Πολύ γουστάρω να βλέπω ΠΡΩΗΝ δημοκρατικούς και αντιεξουσιαστές φοιτητές να είναι σημερα managers σε επιχειρήσεις και να ΓΑΜΑΝΕ κυριολεκτικά τους υφισταμένους τους!!!

ΑΙΝΤΕ λαμόγια!

alximistis
23/03/2007, 14:15
Πολύ γουστάρω να βλέπω ΠΡΩΗΝ δημοκρατικούς και αντιεξουσιαστές φοιτητές να είναι σημερα managers σε επιχειρήσεις και να ΓΑΜΑΝΕ κυριολεκτικά τους υφισταμένους τους!!!

ΑΙΝΤΕ λαμόγια!

+1000!!!

sober
23/03/2007, 14:24
Wraia!!!!!!vriste tous foithtes (omologoumenws oxi entelws adika giati odws uparxoun autoi pou perigrafete),katakrinete tis opoies morfes antidrashs,KA8ISTE STA AUGA SAS KAI PERIMENETE NA SAS PHGAINOUN P..P..-KWL... ka8hmerina gia thn upoloiph zwh sas!!!!
parapona gia ta xilia osa ginontai alla....mexri ekei e???? :mad:

hector
23/03/2007, 14:26

.....καλα εσυ φιλε δεν παιζεσαι....ΑΝΕΠΙΒΕΒΕΙΩΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ;....ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ...ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΕΔΩ ΔΕΙΡΑΝΕ ΚΑΙ "ΨΕΚΑΣΑΝΕ' ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!!!!!

....τι ειναι τουτο παλι;....:uplate:

idi
23/03/2007, 14:29
τελοσσπάντων... μιας και σιγά -σιγά τελειώνει η εργασιμη ημέρα και για να μην αφήσουμε εκκρεμότητες για τη Δευτέρα... :evil: :evil: ... εγώ μάλλον προσβάλω την αυθεντικότητα και αντικειμενικότητα του γράμματος στην αρχή του νήματος...

οι επαναστάσεις δε γίνονται στους δρόμους και μεγάλο μέρος των φοιτητών ξέροντας εκ των προτέρων ότι η αυτή τους ιδιότητα εκλείπεται μετά από 4 έως 8 χρόνια ασχολούνται για να ασχολούνται ακολουθώντας προβατόμορφα όσα τους λένε ή όσα τους πείθουν από αυτά που τους λένε...

η μεγαλύτερη μερίδα των φοιτητών ΔΕΝ ασχολείται με αυτές τις (πλέον) μαλακίες και ίσως είναι και από αυτούς που δε θα φάνε κατά λάθος καμιά πέτρα από τους πίσω ή καμιά κλομπιά από τους μπροστά...

και όσοι τις τρώνε (δικαίως ή αδίκως) ας έχουν υπόψη τους ότι τουλάχιστον το μισό του σόι ψήφισε και ακολουθεί την κυβέρνηση και το άλλο μισό ψήφισε και υποστηρίζει την αξιωματική αντιπολίτευση...

αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να πιστεύουν σε ουτοπίες (κόκκινες, φιλελεύθερες ή σοσιαλιστικόκαπιταλιστικές) για να καταλήξουν με κάνα σάντουιτς από τα everest, κάνα jokey hat από τα REPLAY, κάνε trendy σκισιματάκι στο DIESEL τους, ή να λιμπίζονται το εκστασιασμένο φωνακλάδικο και πιθανώς τσιμπουκολάτρικό γκομενάκι του από πίσω πανό ή της ομάδας περιφρούρησης με το φουλάρι του Τσε στον εβένινο λαιμό της...

μετά όλοι θα ψάχνουν για δουλειά βάση υπερεκτιμημένου πτυχίου με όσο το δυνατόν λιγότερες ώρες και περισσότερα χρήματα εκτός κι αν ο μπάρμπας από την Κορώνη τους χώσει στο δημόσιο...

κι αν όχι , με τα 800 ? του ιδωτικού τομέα θα στριμώξουν μια δόση YARIS, 206 ή MICRA και πάλι τα καταλήξουν στο διάλειμμά τους στα Everest της Ακαδημίας να χαζεύουν αναρωτώμενοι τί σκατά φωνάζουν οι φοιτητές που διαδηλώνουν στην Πανεπιστημίου και γιατί έκλεισαν τους δρόμους και δε θα περάσει το γαμημένο κρατικό λεωφορείο της ΕΘΕΛ/ΟΑΣΑ και θα χάσουν την αρχή του "παρά-πέντε" ...

πρόβατα...ε, πρόβατα.... :wave2:

ω ρε φιλε τελικα μ'αρεσεις!! :a10: :a012: :a012: :a012:

(ναι το ξερω οτι δεν εισαι διαθεσιμος ομως,...)

Akefalos
23/03/2007, 14:29
Όσο για τις προσμείξεις με άλλα φύλα και το απο που κρατάει η σκούφια μας....

Η πρώτη ένωση και αναγνώριση ως ενιαίου ελληνικού φύλλου έγινε με τον Τρωικό πόλεμο όταν όλα τα διαφορετικά βασίλεια(πόλεις-κράτη) του Ελλαδικού χώρου,με κοινή γλώσσα ενώθηκαν για να πολεμήσουν στην Τροία.Ακόμα και τότε όμως αποκαλούνταν Αχαιοί και όχι Έλληνες.

Ή αναγνώριση σαν Ελλάδα έγινε πολύ αργότερα αλλά πάντα υπήρχε η έννοια του ελλαδικού χώρου αρα και αυτών που ζούσαν μέσα σε αυτόν ως Έλληνες.Απο τους Κρήτες και τους Κύπριους,εως τους Θράκες και τους Ίωνες.Δεν είναι τυχαίο εξάλου οτι ενώ πολεμούσαν με τους Πέρσες οι Έλληνες άφηναν μηνύματα χαραγμένα οταν υποχωρούσαν ,για τους Ιωνες που πολεμούσαν μαζί με τους Πέρσες λέγοντάς τους να επαναστατήσουν την κατάλληλη στιγμή και να ενωθούν μαζί τους την ώρα της μάχης εναντίον των βαρβάρων αφού είναι όλοι Έλληνες.

Αλλά αμα θέλετε να το δούμε και ιστορικά,αυτοί οι Έλληνες με τους οποίους δεν έχετε καμία σχέση,απέκρουσαν την εισβολή των Περσών,και στη συνέχεια ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε σχεδόν όλη την περιοχή που καταλάμβανε αργότερα η οθωμανική αυτοκρατορία και ακόμα παραπέρα.Άρα όλα τα μετέπειτα φύλα(Οθωμανοί,Τούρκοι κλπ) έχουν πλέον Ελληνικές ρίζες.Απο πολύ παλιά.Οπότε οποιαδήποτε μετέπειτα πρόσμιξη έχει Ελληνικό αίμα πάλι.Αυτό για να θυμόμαστε όλες τις κατακτήσεις και όχι μόνο αυτές που μας συμφέρουν(400 χρόνια Τούρκοι κατακτητες).

Και για όσους δε γνωρίζουν κάπου στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν υπάρχει μια μικρή φυλή,οι Καλάς στην οποία φοράνε αρχαίες Μακεδονικές στολές και μαθαίνουν ακόμα Ελληνικά στο σχολείο τους.Οι Καλάς ζούνε απομονομένοι στα βουνά και γι'αυτό έχουν διατηρήσει μέχρι τώρα την ελληνιστική κληρονομιά της κατάκτησης του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Nostra
23/03/2007, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
mexri ekei e???? :mad:

γιατί μέχρι εκεί?

εδώ ρε πρόβατα (και δε μιλάω σε εσένα προσωπικά sober) ακόμα και ως μοτοσυκλετιστές ο καθένας κοιτάει την πάρτη του...

άντε να σταματήσουμε σε κάνα ατύχημα το πολύ-πολύ για να πούμε ότι βοηθησαμε...

κατά τα άλλα μας φταίνε πάντα οι άλλοι οδηγοί, το κράτος για τα διόδια, οι δήμοι για τους σκατόδρομους κ.ο.κ.

αλλά εμείς άρχοντες... κύριοι...

ανεχόμαστε να πατάμε στις διαβάσεις για τους πεζούς...να μην έχουμε πινακίδα, να περνάμε ξυστά με +50 από Νέους οδηγούς, ανεχόμαστε τον διπλανό μας να μη φοράει κράνος, να τρέχουμε στη Βούτα, λιμανάκια ή στο Φάληρο να δούμε κάνα μαλάκα να χύνει σπινιάροντας ή να μετράει τις κολώνες, να οδηγάμε με πάνω από μια μπύρα στο ενεργητικό της προηγούμενης ώρας κλπ.κλπ.

αλλά άμα πέσουμε θα φταίει πάντα ο ταρίφας, ο ζητάς, ο κουτάκιας, ο δρόμος, ο φορτηγατζής και η κακιά μας η ώρα...

κατά τα άλλα όσοι στις μοτολέσχες είναι λαμόγια και καρεκλοκένταυροι, η Πανελλήνια είναι μόνο για καγγουριές και το κράνος κουβαδάκι ή το παιδί ανάμεσα σε οδηγό και συνεπιβάτη είναι cool γιατί θρέφει έναν νέο μηχανόβιο...

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ? καλά? πρόβατα...

sober
23/03/2007, 14:43
kai gia na exhgh8w kalutera...
VGEITE RE POUST...MOY TOUS DROMOUS!!!PSHFHSTE LEUKO na doume tote ti 8a ginei...Exw vare8ei pia na kanonozoun th zwh mou kapitales prwhn foithtes(estw!) malak... politikoi trampoukoi mpatsoi kai ladwmenoi dhmosiografoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a018: :a018: :a018:

el_hymador
23/03/2007, 14:46
ημαρτον!!

Η επιμειξια που εχουμε υποστει ειναι γεγονος ιστορικο και αποδυκνειεται και γεννετικα.
Αυτο δεν το βρισκω κατ΄αναγκη κακο...τις θεωριες περι μπασταρδης φυλης η ''αριων'' της γραφω στα παλια μου τα παπουτσια...

Το εχω ξαναγραψει και παλιοτερα αλλα πρεπει να καταλαβεται ολοι πως ο ΤΟΠΟΣ ειναι που οριζει τους ανθρωπους και οχι το γονιδιο.
Η ακμη της αρχαιας Ελλαδας οφειλεται αποκλειστικα και μονο στην γεωγραφικη θεσης της χωρας και οχι σε φαυλες υποθεσεις περι γεννετικης ανωτεροτητας.
Μπορει να μην εχω καμια σχεση με τους αρχαιους αλλα μιλαω κατα προσεγγιση την ιδια γλωσσα ,την πλεον καταλληλη για επαρκη και ολοκληρωμενη εκφραση.
Αν αυτο απο μονο του δεν αρκει, η διαπιστωση της ιστορικης συνεχειας πιστοποιειτε απο την διατηρηση εκατονταδων παροδοσεων προσαρμοσμενων στο σημερα... η σαρωτικη επικρατηση του Χριστιανισμου δεν μπορεσε να εξαλειψει εθιμα τα οποια σε πολλες περιοχες της Ελλαδος τελουνται εχωντας της ριζες τους σε Διονυσιακες τελετες...κουδουναδες ,καρναβαλια , σκωπτικα τραγουδια μερικα απο αυτα.
Οι χοροι εξακολουθουν να ειναι κυκλωτικοι , η μουσικη χρησιμοποιεί της ιδιες ασυγκεραστες κλίμακες και το κληροδοτημα της γλωσσας συνεχιζει να πυροδοτει την αναζητηση και την δημιουργια ....Ελυτης , Σεφερης , Καζαντζακης , Καβαφης μερικοι απο αυτους σε απαντηση οσων αναρωτιουντε αν ειμαι περηφανος για κατι τα τελευταια εκατο χρονια...

Συγχωρεστε μου την γλαφυρη περιγραφη , αλλα αν αφουγκραστεις τον ΤΟΠΟ θα διαπιστωσεις οτι δεν εχει παψει να αποτελλει μια τεραστια μητρα γεννησης ιδεων και σκεψης...παρ΄ολο τον βιασμο που εχει υποστει διατηρει αναλοιωτα τα χαρακτηριστικά που γεννησαν ρητορες , καλλιτεχνες , φιλοσοφους και επιστημονες.

Στον ανοιχτο οριζοντα της θαλασσας , στη εδαφικη ποικιλομορφια και στο φως του ΤΟΠΟΥ βρισκεται η γεννεσιουργος σπιθα ....μενει μονο ο καθενας προσωπικα να την ανακαλυψει.

sober
23/03/2007, 14:52
pou´sai file...an exeis lusei to ergasiako sou exontas 5 sklavous sto spiti xereis poses gennesiourges spi8es dhmiourgountai????

Nostra
23/03/2007, 14:55
pou´sai file...an exeis lusei to ergasiako sou exontas 5 sklavous sto spiti xereis poses gennesiourges spi8es dhmiourgountai????

+10000

μέχρι και ο Σπίθας από τον μικρό Ηρωα θα έρθει τότε...

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ: βιοποριστικό... όχι απαραίτητα εργασιακό... υπάρχουν και οι επαΐοντες

sober
23/03/2007, 15:05
:a20:
Pou ton 8umh8hkes auton re????Kaloooooo.....

Cpt. Haddock
23/03/2007, 15:11
υπάρχουν και οι επαΐοντες

με φωνάξατε; :smokin:

el_hymador
23/03/2007, 15:14

Αν εχεις παλι το μυαλο σου κλειδωμενο σε εναν στερεοτυπο τροπο σκεψης ... και μπουρλοτο να βαλεις προκοπη δεν βλεπεις... :rolleyes:

sober
23/03/2007, 15:27
Ela re Humador.....dhldh gi´auto aperrptan tous Sofistes (oi prwtoi pou milhsan gia isa dikaiwmata andrwn-gunaikwn kai apeleu8erwsh twn sklavwn),giati htan wraia ta vounalakia k oi vrouves gyrw tous...

zephyr1
23/03/2007, 15:31
γιατί μέχρι εκεί?

εδώ ρε πρόβατα (και δε μιλάω σε εσένα προσωπικά sober) ακόμα και ως μοτοσυκλετιστές ο καθένας κοιτάει την πάρτη του...

άντε να σταματήσουμε σε κάνα ατύχημα το πολύ-πολύ για να πούμε ότι βοηθησαμε...

κατά τα άλλα μας φταίνε πάντα οι άλλοι οδηγοί, το κράτος για τα διόδια, οι δήμοι για τους σκατόδρομους κ.ο.κ.

αλλά εμείς άρχοντες... κύριοι...

ανεχόμαστε να πατάμε στις διαβάσεις για τους πεζούς...να μην έχουμε πινακίδα, να περνάμε ξυστά με +50 από Νέους οδηγούς, ανεχόμαστε τον διπλανό μας να μη φοράει κράνος, να τρέχουμε στη Βούτα, λιμανάκια ή στο Φάληρο να δούμε κάνα μαλάκα να χύνει σπινιάροντας ή να μετράει τις κολώνες, να οδηγάμε με πάνω από μια μπύρα στο ενεργητικό της προηγούμενης ώρας κλπ.κλπ.

αλλά άμα πέσουμε θα φταίει πάντα ο ταρίφας, ο ζητάς, ο κουτάκιας, ο δρόμος, ο φορτηγατζής και η κακιά μας η ώρα...

κατά τα άλλα όσοι στις μοτολέσχες είναι λαμόγια και καρεκλοκένταυροι, η Πανελλήνια είναι μόνο για καγγουριές και το κράνος κουβαδάκι ή το παιδί ανάμεσα σε οδηγό και συνεπιβάτη είναι cool γιατί θρέφει έναν νέο μηχανόβιο...

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ? καλά? πρόβατα...

+1

Μπεεεεεε!

Akefalos
23/03/2007, 15:49
Και να σας πω και κάτι άλλο?Η Ελλάδα δεν πάει πίσω μόνο απο όλα αυτά που λέτε αλλά και απο τη γνώμη που έχετε εσείς για αυτήν.

Ακου εκεί Ελληνας να λέει τη χώρα του Ελλαδιστάν...

Τράβα να πεις σε κανα Γερμανό,Αμερικάνο,Γάλλο ή Αγγλο τίποτα για τη χώρα τους και δε θα βλέπεις απο που θα σου'ρχονται.

Εμείς τη βρίζουμε μόνοι μας....

Ξέρετε τι λένε...αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει...
Οπότε μη διαμαρτύρεστε για το πλάκωμα.....

TROOPER
23/03/2007, 16:13
αι στο διαλο μαλακες, βαρεθηκα να διαβαζω !!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

προς μπατσους: αφου μαλακες διαλεξατε να παρετε ενα μισθο και αποδεχθηκατε τις συνεπειες της αποφασης σας, μια ζωη θα σας βριζουνε (εφοσον δεν κανετε σωστα τη δουλεια σας), θα τρωτε κοτρωνες, μολοτοφ και αλλα τινα.ειναι φυσικο.

προς διαδηλωτες: αφου επιλεγετε την συγκρουση με οποιαδηποτε μορφη εξουσιας, να περιμενετε να σας συμπεριφερθει η εξουσια αναλογα.ξυλο, συλληψεις, δικαστηρια, καταδικες...κλπ κλπ.οι αλλαγες δεν μπορει να ειναι αναιμακτες.

προς ολους εμας: καλο το πληκτρολογιο, οι δουλειες μας, τα ταξιδια μας, αλλα αν δεν ξεκολλησουμε τις κωλαθρες μας απο τους καναπεδες μας, τπτ δε θα παει μπροστα.

sober
23/03/2007, 16:13
Kai to m...ni xtenizetai!!!!ELEOS!!!!Ama oi alloi einai vodia kai de lene tipota gia ta strava ths xwras tous ayto shmainei oti einai swstoi kai pane mprosta ws e8nos????:dizzy:
H mhpws na to voulwsoume oloi kai na ka8omaste na agiazoume ta genia mas ex aitias tou andoxou parel8ontos mas to opoio edw pou ta leme mono aimatoxysies kai sfages exei na epeidhxei????ka na mhn xexname pws olos aytos o ploutos kai h an8ish ths arxaias elladas egine ws epi to pleiston stis plates allwn...

el_hymador
23/03/2007, 16:22
Kai to m...ni xtenizetai!!!!ELEOS!!!!Ama oi alloi einai vodia kai de lene tipota gia ta strava ths xwras tous ayto shmainei oti einai swstoi kai pane mprosta ws e8nos????:dizzy:
H mhpws na to voulwsoume oloi kai na ka8omaste na agiazoume ta genia mas ex aitias tou andoxou parel8ontos mas to opoio edw pou ta leme mono aimatoxysies kai sfages exei na epeidhxei????ka na mhn xexname pws olos aytos o ploutos kai h an8ish ths arxaias elladas egine ws epi to pleiston stis plates allwn...

ρε sober ξερεις κανενα ''ενδοξο'' παρελθον που να μην εχει αιματοχυσιες και σφαγες?

εκτος και αν βολευει σαν ιστορικη μνημη να κρατησουμε την κατακτηση της πρωτης θεσης στην EUROVISION και στο EURO 04 ...

el_hymador
23/03/2007, 16:26
Ela re Humador.....dhldh gi´auto aperrptan tous Sofistes (oi prwtoi pou milhsan gia isa dikaiwmata andrwn-gunaikwn kai apeleu8erwsh twn sklavwn),giati htan wraia ta vounalakia k oi vrouves gyrw tous...

κρινεις και εσυ και αλλοι την ιστορια 2000χρονων με τα σημερινα μετρα και σταθμα...ναι ειχαν σκλαβους και ναι οι γυναικες δεν αντιμετωπιζοντουσαν ως ισοτιμες ...μετα απο τοσο καιρο τι εχει αλλαξει? εκατομμυρια εργατες στον τριτο κοσμο δουλευουν για ψιχουλα ωστε εμεις οι δυτικοι να απολαμβανουμε τα καλα μας αγαθα... θεωρεις δηλαδη οτι πρεπει ο σκλαβος να ειναι μεσα στο σπιτι σου για να θεωρηθει μεμπτο?

sober
23/03/2007, 16:36
Oxi re Humador mhn kollas stis lexeis to idio pragma leme:oti polloi euhmeroune eis varos allwn einai gnwsto....
8a diafwnhsw omws me to prwto meros ths apadhshs sou....Ti shmasia exei h xronikh periodos???H ekmetalleush twn pollwn apo tous ligous einai fainomeno diaxroniko kai pagosmio...dystyxws...:sad:

Cpt. Haddock
23/03/2007, 16:59
Όπως έλεγε κι ένα παλιο σύνθημα

"Καπιταλισμός είναι η εκμετάλλευση του ανθρώπου απο άνθρωπο. Σοσιαλισμός είναι ακριβώς το αντίθετο"

:wacko:

που την πήγαμε την κουβέντα... :sad:

project.breeze
23/03/2007, 17:33
γιατι βολευει τη προπαγάνδα των αντι-εξουσιαστών...

μη γελιόμαστε και μη κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλο μας ... σιγα μην ειναι η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση η αιτία ΤΕΤΟΙΑΣ αναστάτωσης.... τη στιγμή μάλιστα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις οι περισσότεροι ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ με τις μεταρρύθμισεις στη παιδεία...

μιλαμε για κατευθυνόμενο τραμπουκισμό με μονο σκοπο την αναστάτωση...

idi και εγώ το ίδιο λάθος έκανα,κοιτούσα τα γκάλοπ των εφημερίδων που έχοντας σαν ερώτηση:"Πιστεύετε ότι χρειάζονται μεταρρυθμίσεις στην παιδεία;" έβγαζαν ένα ποσοστό 95% ΝΑΙ και 5% όχι ας πούμε.Μετά όμως σκέφτηκα πως η ερώτηση αυτή είναι πολύ γενική.Και εμένα να ρωτήσεις αν χρειάζονται μεταρρυθμίσεις στην παιδεία θα σου πω ΝΑΙ αλλά δεν σε ρωτάει κανείς τί είδους μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν.Υπάρχει κάτι δημοκρατικότερο από το να γίνεται δημοψήφισμα για κάθε τέτοιο θέμα που ξεσηκώνει τέτοια θύελλα αντιδράσεων;Επειδή η ΝΔ (και οποιοδήποτε άλλο κόμμα) συγκέντρωσε την πλειοψηφία στις εκλογές δεν σημαίνει πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει...

loukasfilm
23/03/2007, 17:34
Όπως έλεγε κι ένα παλιο σύνθημα

"Καπιταλισμός είναι η εκμετάλλευση του ανθρώπου απο άνθρωπο. Σοσιαλισμός είναι ακριβώς το αντίθετο"

:wacko:

που την πήγαμε την κουβέντα... :sad:

Ρε Κάπταιν τι να γράψω εδώ? Έχει γίνει η κουβέντα για τα μπάζα. Ξεκίνησε από το γράμμα ενός φοιτητή, και εξελίχτηκε σε καθαροαιμία ή όχι των Ελλήνων. Είναι για πολύ κλάμα η υπόθεση.
Έχεις και τον idi-ot, που βρήκε επιτέλους το αβατάρ που τον εκφράζει.:rotflmao: :rotflmao:
Ε με τέτοιο αβατάρ, άντε να τον πείσεις ότι δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους Έλληνες. Φαίνεται ότι ο Αλέξανδρος δεν του έκανε, γιατί είχε πολλές φιλίες με τον Ηφαιστείωνα. Άντε να βγάλουν και καμμιά ταινία με τον Παπαφλέσσα τα αμερικανάκια, έτσι ώστε να δικαιωθεί πλήρως.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για την ουσία του θέματος με τον φοιτητή, ξέρεις την θέση μου. Καλά κάνουνε και αγωνίζονται, και θα συνεχίσουν.

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

:beer: :beer: :beer:

Όσο για το απόφθευγμα που γράφεις από πάνω επιφυλλάσσομαι.:smokin:

low__rider
23/03/2007, 18:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Καλά οχι οτι έχω σε καμιά μεγάλη υπόληψη μπάτσους ασφαλίτες ΄και λοιπούς,αλλά ποιός μου λέει οτι αυτά που γράφει είναι όλα αλήθεια?Επειδή το λέει αυτός?Πολύ ευκολόπιστοι είσαστε μερικοί....ή μάλλον θέλετε να είσαστε....

Και προτού πέσουν οι βρισιές απο διάφορους υπερασπιστές φοιτητικών κινημάτων,πορειών και λοιπούς να σας πω και γω μια μικρή ιστοριούλα.

Γίνεται ψηφοφορία πριν μια δυο βδομάδες για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η κατάληψη στην ΑΣΟΕΕ.Βγαίνει οριακά υπέρ της άρσης της κατάληψης.Οι φοιτητές πάνε σπίτια τους ξέροντας οτι η κατάληψη τελειωσε.Λίγη ώρα μετά εμφανίζεται μια κοπέλα,και λέει οτι ψήφισε στο τάδε αμφιθέατρο πριν λίγη ώρα,αλλά οτι ανήκει σε άλλη σχολή,απο άλλη πόλη.Επικρατεί αναταραχή,αλλά η κοπέλα ως εκ θαύματος εξαφανίζεται και δεν την ξαναβλέπει κανείς.Βγαίνει η πρωτοφανής απόφαση να ακυρωθούν όλες οι ψήφοι αυτού του αμφιθεάτρου.Κατα τύχη(;;;) βέβαια σ'αυτό το αμφιθέατρο οι περισσότερες ψήφοι ήταν κατά της κατάληψης.Μετά την ακύρωση των ψήφων το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της κατάληψης.Έτσι και η σχολή παρέμεινε κλειστή.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η γνώμη μου?Μην εμπιστεύεστε και μην πιστεύετε τόσο εύκολα οτιδήποτε.Παντού υπάρχει σαπίλα,βία και νοθεία.Φοιτητικά κινήματα υποκινούμενα απο συμφέροντα κομμάτων,μπράβοι και φουσκωτοι μέσα σε σχολές σε γενικές συνελεύσεις,μπάτσοι και ασφαλίτες που αντι να κυνηγάνε γνωστούς αγνώστους με κράνη συλλαμβάνουν φοιτητές,μπάτσοι που σε βλέπουν να περνάς απο Εξάρχεια το βράδυ και μόνο σωματικό έλεγχο δε σου κάνουν και πάει λέγοντας.
Γι'αυτό ας μην πιστεύουμε κάτι απλά επειδή το είδαμε κάπου γραμμένο.

Δεν μπορεσα να συνεχισω να διαβασω τα υπολοιπα post γιατι κολλησα σε αυτο!!!

Ρε φιλε τι μας λες???
...ησουν εκει???
...ξερεις τι εγινε???
...για ποια φοιτητικά κινήματα υποκινούμενα απο συμφέροντα κομμάτων μας μιλας???
...το παλικαρι δεν διαβασες τι γραφει???

Δεν λεω οτι πολλες σχολες δεν ειναι κλιστες με οχι και τοσο διαφανεις συνελευσεις και ψηφισματα! αλλα το παλικαρι στο γραμμα του δεν γραφει για αυτα!!!!

Μιλαει για τον ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ της κυβερνησης και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των ΜΑΤ!!!

...να ποιανουν τον καθε ασχετο γιατι αυτον μπορουν και ειναι και πιο ευκολο και να δειξουν οτι να! καναμε την δουλεια μας!! ...και αυτοι που πραγματικα φταινε δεν πιανονται ποτε!

...20 κοπελες επιασαν!! ρε παιδια απο ποτε οι κοπελες στην ελλαδα εχουν τετοια @ρχιδια και πετανε καδρονια και πετρες στους μπατσους!??????? και αν λες οτι αυτο ειναι ραδιο αρβιλα και λες να μην το πιστεψουμε! ...διαβασε παρακατω!!!

...ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!! ...ειμαι φοιτητης ,δεν ειμαι σε καμια παραταξη και καμια σχεση δεν ειχα με την πορεια. ...για καφε ημασταν στο κολωνακι και οταν φευγαμε ακουσαμε φασαρια και μ'ενα φιλο μου λεμε δεν παμε μια βολτα να δουμε τι γινεται!

Και βρεθηκαμε εκει στην γωνια της μεγαλης βρετανιας!

Ξαφνικα!! γινεται ενα ντου απο ματ απο την απεναντι μερια του ξενοδοχειου και βλεπουμε φοιτητες και κοσμο γενικοτερα να τρεχει προς την δικια μας την μερια και εκει που λεμε παμε να φυγουμε οσα ΜΑΤ υπαρχαν στην γωνια αρχιζουν να βαρανε οποιον βρουν με απιστευτη μανια!!! αρχιζουμε και τρεχουμε ολοι μεσα στον πανικο! Συριζα εγω δεν εφαγα γκλομπια!!! καθως ετρεχα προς τα κατω προς τα Μac ...o φιλος μου ετρεξε προς τα πανω και εφαγε 2 καλες στην πλατη αλλα δεν τον επιασαν...

Σταματαω λιγο πιο κατω να δω τι γινεται πισω!

Τι να δω? Η μανια και το μενος συνεχιζοταν και ναι ειχαν πιασει καμια 10αρια κοπελες και τις βαρουσαν! Μπραβο εκει βρηκαν να βγαλουν τον ανδρισμο τους και το νταηλικι τους!

....Δεν θελω να γινω κουραστικος και να γραψω για τις σκηνες και εικονες ντροπης που ακολουθησαν...ειναι κριμα αυτα να λαμβανουν χωρα εδω που γεννηθηκε η δημοκρατια

..........ΑΙΣΧΟΣ
...τιποτα αλλο!

alexioannides
23/03/2007, 18:23
egw exw na pw oti gia tis katastrofes pou exoun kanei ta anarxokolopaida kala na pa8oun kai exoun tetoia antimetopish asxhmh kai apan8rwph apo astynomikous. emena me rwtate an goustarw na kleinomai sto autokinhto mou logo kleisimo dromwn apo foithtes? rotate an biazomai na paw sto nosokomeio gia logous ugeias??? kai prepei na mhn mporw na kounh8w epeidh 100 kolopaida eixan kaules na xalasoun thn periousia ths xwras mas? na spasoun ta marmara pou egw exw plhrwsei me tous forous? e?? na kaine mnhmia kai na rezhleuoun thn xwra mas???

eee loipon kai liga tous ekanan giati einai apobrasmata ths koimwnias.:mad:

loukasfilm
23/03/2007, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
egw exw na pw oti gia tis katastrofes pou exoun kanei ta anarxokolopaida kala na pa8oun kai exoun tetoia antimetopish asxhmh kai apan8rwph apo astynomikous. emena me rwtate an goustarw na kleinomai sto autokinhto mou logo kleisimo dromwn apo foithtes? rotate an biazomai na paw sto nosokomeio gia logous ugeias??? kai prepei na mhn mporw na kounh8w epeidh 100 kolopaida eixan kaules na xalasoun thn periousia ths xwras mas? na spasoun ta marmara pou egw exw plhrwsei me tous forous? e?? na kaine mnhmia kai na rezhleuoun thn xwra mas???

Μηπως έχεις καμμιά σχέση με τον Ιωαννίδη της Εθνοσωτήριου επανάστασης?

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

noble
23/03/2007, 18:46

κι εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι πιανουν αυτους που καινε και καταστρεφουν ε?
να σου πω κατι?δεν θα ηταν τεεεεελειο να τους βαλουν σε μια πλατεια και να μας τους αφησουν?
πωπωωωω,να περναμε πετρες,να τους περικυκλωναμε και...............
η οχι,οχι κατσε να βαλω φαντασια.
να περναμε τα μαρμαρα της χωρας,δεν ξερω ποια μαρμαρα,παντως να μην εχουν μεγαλη αξια γιατι εχουμε δωσει και μια περιουσια!:dizzy: και να τους δεναμε σε στυλους και να τους κοπαναμε με τα μαρμαρα!!!
"παρτην ρε!θα τα ξανακανεις αυτα στα μαρμαρα μας???":lol:
τι τραβαμε κι εμεις οι ταλαιπωροι!!μας ρεζιλευουν τα γουρουνια κι εχουμε ενα προσωπο στην ευρωπαικη ενωση!ολα τ αλλα τα κανουμε τελεια,εχουμε περιθαλψη για σενα που βιαζεσαι κι ολας να πας στο νοσοκομειο!εχουμε παιδεια,εχουμε ασφαλεια,συνταξεις να φανε κι οι κοτες!και ερχονται αυτα τα αποβρασματα και αμαυρωνουν την εικονα μας!
εγω λεω φωτια να τους καψει!!οπως καινε τα συμβολα μας,την ελληνικη σημαια που μας κανει ελληνες!
που αντιπροσωπευει τη χωρα μας την Αιλαδα,οχι οχι ελαδα,μπαααα,Γ-ελλαδα,ουφ...τελος παντων ξερετε ποια
που τοσο πολυ αγαπαει τα παιδια της!!!και φροντιζει γι αυτα!:look:
τι αποβρασματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ολη μερα διαβαζω και δεν ειδα πιο σωστο ποστ απ αυτο!
:eyepop:

ρε παληκαρι,σαλτα κι αυτοκτονα να μας κανεις και χαρη...

blackbusa
23/03/2007, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αι στο διαλο μαλακες, βαρεθηκα να διαβαζω !!!!!!!!!:lol: :lol: :lol:

προς μπατσους: αφου μαλακες διαλεξατε να παρετε ενα μισθο και αποδεχθηκατε τις συνεπειες της αποφασης σας, μια ζωη θα σας βριζουνε (εφοσον δεν κανετε σωστα τη δουλεια σας), θα τρωτε κοτρωνες, μολοτοφ και αλλα τινα.ειναι φυσικο.

προς διαδηλωτες: αφου επιλεγετε την συγκρουση με οποιαδηποτε μορφη εξουσιας, να περιμενετε να σας συμπεριφερθει η εξουσια αναλογα.ξυλο, συλληψεις, δικαστηρια, καταδικες...κλπ κλπ.οι αλλαγες δεν μπορει να ειναι αναιμακτες.

προς ολους εμας: καλο το πληκτρολογιο, οι δουλειες μας, τα ταξιδια μας, αλλα αν δεν ξεκολλησουμε τις κωλαθρες μας απο τους καναπεδες μας, τπτ δε θα παει μπροστα.

:a18: :a20: :a56: :a3:

H.A.Balafoutre
23/03/2007, 19:23

Ίσως εδώ είναι το λάθος των όσων λες.

Ε μα δεν είναι τα αποβράσματα της κοινωνίας.

Είναι Έλληνες φοιτητές που πέρασαν τις πανελλήνιες και ποιος ξέρει πόσες μάνες περηφανεύονταν σαν γύφτικα σκεπάρνια για τα λουλούδια τους (και τις θυσίες που έκαναν) για να περάσουν στο πανεπιστήμιο και να τα σπουδάσουν.....δηλαδή να φέρουν εις πέρας του μέγιστου των ετών στην ελληνική παιδεία, με τις ακλόνητες αξίες που αποκομίζει κανείς τόσα χρόνια να είναι παράδειγμα προς μίμηση...έτσι δεν λένε οι μανάδες...τα σκεπάρνια ντε.....

Άρα κάτι δεν πάει καλά όταν η αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας (που φέρει τις περισσότερες ελπίδες για να κάνει καλύτερο το μέλλον αυτής της χώρας) γίνεται απόβρασμα....σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

Πολύ στρεβλή αυτή η αλήθεια, αλλά είναι αλήθεια.

Όπως μια άλλη αλήθεια είναι πώς οι αστυνομικοί, ματατζήδες, πολιτικοί ήταν κάποτε συμμαθητές μας, γείτονές μας......που στράβωσε η κεραία επικοινωνίας μας και θεωρητικά όλος τυχαίος υπηρετούμε άλλες αξίες από αυτές με τις οποίες μεγαλώσαμε?

Διότι ο sniper το είπε καλά το παραμύθι, άρα από τη στιγμή που η μαμαλίγκα είναι το παν (ξαφνικά τα μάτια ανοίγουν και ο στόχος ξεκαθαρίζει κι ο ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ)......τι ιδεώδη και παπαριές. Τι επιστήμες και οικογένεια...τι πανεπιστήμια και εφορίες.....το αμάξι και τη μόστρα και να βγαίνουμε στα παράθυρα να μαζεύουμε ψήφους και να λέμε όποτε μας συμφέρει πως φταίνε τα ματ και όποτε μας συμφέρει πως φταίνε οι γνωστοί άγνωστοι....

Άσε ρε τώρα....ή μήπως να μην πω ότι τα καλύτερα κουτσομπολιά για λαμογιές από που έρχονται....ρε άσε σου λέω....

Όλοι μπορούν να τρώνε και όλοι μπορούν έχουν δουλειά και σχολεία και κράτος και τα πάντα να είναι ΟΚ. Αρκεί οι να ανοίξει ο κόσμος τα μάτια του και να ρίξει τον εγωισμό του. Όλοι νομίζουν κάτι είναι.....Έλληνες....απόδειξέ το ρε! Τι σημαίνει Έλληνας? Όπως οι Έλληνες εφοπλιστές, οι χειρότεροι του κόσμου που δεν πληρώνουν το ΝΑΤ και αγοράζουν ξένους ναυτικούς...είναι που η Ελλάδα έχει τεράστια ναυτική παράδοση. Για να μην πω για τα άλλα.....

Η ντροπή χάθηκε και το φιλότιμο. Θέλουμε συνέχεια να βάζουμε τα χέρια μας και να βγάζουμε τα μάτια μας. Σε άπειρες περιπτώσεις...
:sad:

Χάνουμε την ταυτότητά μας και ζούμε σε αντιφατική πραγματικότητα εξού και το ότι οι κοινωνία βρίσκεται σε σύγχηση.

Chemical
23/03/2007, 20:20
emena me rwtate an goustarw na kleinomai sto autokinhto mou logo kleisimo dromwn apo foithtes?

Δίκιο έχεις ρε φιλαράκι !!!!

Αχχχχχ που είναι εκείνες οι καλές μέρες του 70,της Εθνοσωτήριου Επανάστασης..... ΚΑΝΕΙΣ να μην διαδηλώνει,ΚΑΝΕΙΣ να μην διεκδικεί,ΚΑΝΕΙΣ να μην αγωνίζεται για τα ιδανικά του...

ΕΜΠΡΟΣ Νεοέλληνα σκύψε λίγο ακόμα....

EVI
24/03/2007, 01:30
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm

Έχεις και τον idi-ot, που βρήκε επιτέλους το αβατάρ που τον εκφράζει.
[/B]

α μαλιστα εσυ και O hector πως τον λενε δεν τον θυμαμε τον πουθενα εχετε εναν ερωτα με τον Idi μου θυμιζετε κατι νερντακια(οπως τα λεν στις πολιτισμενες χωρες του βορα του νοτου και δε ξερω που αλλου) που δε τα παιζει κανενας και οταν μεγαλώσουν εχουν αυτο το <<θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε >

περι του θεματος

οταν αλλαξε το σύστημα των σχολειων και απο δεσμες εγινε με τις κατευθύνσεις εγω πηγαινα σχολειο και συγκεκριμένα β λυκειου γιατι ειχα μείνει μια χρονια που δε πηγα να δώσω εξετασεις για να περασω την ταξη για προσωπικούς λογους αρα αν και ηλικιακά δεν θα επρεπε με πετυχε το καινουργιο σύστημα

αυτοματος ΟΛΟΙ αντιδρασαμε και αρχισαμε να κλεινουμε τα σχολεια ΟΛΑ σχεδον τα σχολεια ηταν κλειστα στην αττικη και πολλλα στην επαρχια -το δικο μου το 1ο Λυκειο Καλλιπόλεως στο Χατζηκυριακειο στο Πειραια , ηταν κλειστο 4ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!-

αρχισαμε τις πορείες και λοιπα και λοιπα (θυμαστε τον περιβοητο ΓΑΒΡΙΛΟ?-Ποτε δε καταλαβα ποιος τον διορισε αφεντικο να μιλα για εμενα και τους αλλους μαθητες ΠΟΤΕ )

πηγα σε πορειες που λετε ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ και δεν ανοιξε ουτε η μυτη μου ουτε το ματακι μου απο τιποτα

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! και δε πηγα μια φορα και 2 αλλα σε ολες! τυχαιο? ΟΧΙ

κλεισαν τα σχολεια δεν εγινε μαθημα οι καθηγητες καναν απεργίες ολοι φωναζαν στις πορειες οι αριστεροι μοιραζαν φυλλαδια ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΓΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ (σημ ειμασταν ανηλικοι)

ενας χαμος
εισαγγελείς με συνοδεία αστυνομικων μπουκαραν στα υπο καταληψη σχολεια να μας βγαλουν εξω (και στο δικο μου -μπροστα στα ματια μου )

ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΔΕΙΡΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΒΡΙΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και δεν ειμασταν τιποτα καλοπαιδα

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ γιατι πιστευω οτι τπτ δεν ειναι τυχαιο

ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕ ΠΑΙΡΝΑΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΡΝΟΥΝ

ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ

ΞΕΚΟΛΑ

ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια ........

οταν πεταξαν μολοτοφ στον μπατσο και επιασε φωτια και τον εβλεπε η μανα του ο πατερας του το παιδι του να ειναι κατω και να καιγετε ζωντανος

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΟΤΟ? Ε?

αυτα

υσ (αν οι κοπελές δεν μπορουν να πεταξουν καρδονια? καλα ρε παιδια τι κοπελες ξερετε?του κατηχητικού και του σκυλαδικου μονο?γιατι εμενα μια καλη μου φιλεναδα κουμουνιστρια -που όποτε μιλαμε για τετοια θεματα σκοτωνομαστε αλλα μετα παμε για καφε - οχι μονο πεταει πετρες ,γραφει τοιχους ,βριζει κλπ δεν υστερεί σε τπτ απο τους αντρες που τα κανουν αυτα)

υσ2 παλι το γαμησα στα ορθογραφικά ολο κοκκινα ειναι η οθονη ποσοοοο βαριέμαι να τα διορθώσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

σορυ ε?

Chemical
24/03/2007, 02:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

α μαλιστα εσυ και O hector πως τον λενε δεν τον θυμαμε τον πουθενα εχετε εναν ερωτα με τον Idi μου θυμιζετε κατι νερντακια(οπως τα λεν στις πολιτισμενες χωρες του βορα του νοτου και δε ξερω που αλλου) που δε τα παιζει κανενας και οταν μεγαλώσουν εχουν αυτο το <<θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε >

περι του θεματος

οταν αλλαξε το σύστημα των σχολειων και απο δεσμες εγινε με τις κατευθύνσεις εγω πηγαινα σχολειο και συγκεκριμένα β λυκειου γιατι ειχα μείνει μια χρονια που δε πηγα να δώσω εξετασεις για να περασω την ταξη για προσωπικούς λογους αρα αν και ηλικιακά δεν θα επρεπε με πετυχε το καινουργιο σύστημα

αυτοματος ΟΛΟΙ αντιδρασαμε και αρχισαμε να κλεινουμε τα σχολεια ΟΛΑ σχεδον τα σχολεια ηταν κλειστα στην αττικη και πολλλα στην επαρχια -το δικο μου το 1ο Λυκειο Καλλιπόλεως στο Χατζηκυριακειο στο Πειραια , ηταν κλειστο 4ΜΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!-

αρχισαμε τις πορείες και λοιπα και λοιπα (θυμαστε τον περιβοητο ΓΑΒΡΙΛΟ?-Ποτε δε καταλαβα ποιος τον διορισε αφεντικο να μιλα για εμενα και τους αλλους μαθητες ΠΟΤΕ )

πηγα σε πορειες που λετε ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ και δεν ανοιξε ουτε η μυτη μου ουτε το ματακι μου απο τιποτα

κλεισαν τα σχολεια δεν εγινε μαθημα οι καθηγητες καναν απεργίες ολοι φωναζαν στις πορειες οι αριστεροι μοιραζαν φυλλαδια ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΓΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ (σημ ειμασταν ανηλικοι)

ενας χαμος
εισαγγελείς με συνοδεία αστυνομικων μπουκαραν στα υπο καταληψη σχολεια να μας βγαλουν εξω (και στο δικο μου -μπροστα στα ματια μου )

ΞΕΚΟΛΑ

ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

οταν πεταξαν μολοτοφ στον μπατσο και επιασε φωτια και τον εβλεπε η μανα του ο πατερας του το παιδι του να ειναι κατω και να καιγετε ζωντανος

αυτα

υσ (αν οι κοπελές δεν μπορουν να πεταξουν καρδονια? καλα ρε παιδια τι κοπελες ξερετε?του κατηχητικού και του σκυλαδικου μονο?γιατι εμενα μια καλη μου φιλεναδα κουμουνιστρια -που όποτε μιλαμε για τετοια θεματα σκοτωνομαστε αλλα μετα παμε για καφε - οχι μονο πεταει πετρες ,γραφει τοιχους ,βριζει κλπ δεν υστερεί σε τπτ απο τους αντρες που τα κανουν αυτα)

υσ2 παλι το γαμησα στα ορθογραφικά ολο κοκκινα ειναι η οθονη ποσοοοο βαριέμαι να τα διορθώσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

σορυ ε? [/B]

ΟΚ εσύ βγες και πες ότι οι μπάτσοι αυτό το διάστημα στις πορείες των φοιτητών συμπεριφέρθηκαν καλά και χωρίς ακρότητες....

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ!!!! :cool: :cool: :cool:

blackbusa
24/03/2007, 02:32
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm

Έχεις και τον idi-ot, που βρήκε επιτέλους το αβατάρ που τον εκφράζει.

περι του θεματος

ενας χαμος

ΞΕΚΟΛΑ

ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

αυτα

σορυ ε? [/B]

Σε αυτα που λες πολλα ειναι σωστα αλλα παιζει ρολο και η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Στα τελευταια εκτροπα που μας ειπε το παλλικαρι εγινε ΠΑΝΙΚΟΣ (για να μην πω τιποτα χειροτερο).Αρα για να μην φανουνε για μια ακομα φορα ΜΑΛΑΚΕΣ οι επικεφαλεις των μπατσων ,αρα και αυτοματως ολοι οι ανωτεροι,πρεπει να επεσε εντολη για ΝΤΟΥ και οποιον παρει ο χαρος.Δεν λεω οτι ολοι οσους πιασανε ειναι καλοπαιδα αλλα καποιοι (οι αρκετοι μπορει οντως ) να ηταν ασχετοι.Το πιο τρανο παραδειγμα με τον κυπριο που τον κανανε ΤΟΥΛΟΥΜΙ στο ξυλο αποτι φανηκε χωρις λογο στην Σαλλονικα.

Υ.Γ. Αν και γαυρος που ειναι συμφωνω μαζι του

quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αι στο διαλο μαλακες, βαρεθηκα να διαβαζω !!!!!!!!!

_[B]

kost rider
24/03/2007, 02:34
Aaa ρε Λιακοπουλε ,τι εχεις κανει στα παιδια???????:yuck:

alexioannides
24/03/2007, 10:07
egw exw na pw kai kati akoma prosekste ta avatar merikwn kai fantasteite to poiwn autwn twn an8rwpwn...
plaka mou kanoun??? agilotoi stauroi spa8ia xiasth me fwties kai polla alla...

MA AYTOI DEN FTAINE. ESEIS FTAITE POY ASXOLEISTE ME TETOIA ATOMA. KALA TI PERIMENATE? NA POUNE OTI AGWNIZONTE GIA THN PAIDIA?
TO KRATOS 8ELOYN NA YPONOMEYSOUN KAI NA BRISOYN THN ASTYNOMIA.
PETANE STO TELOS KAI ENA ..... ...... MHXANOLOGOS MHXANIKOS KAI OLA ORAIA KAI KALA...

SYMFWNW POLY ME THN EVI....

EPITELOUS KAPOIOS MILAEI
KAI STENAXWRIEMAI POLY POU ESAS MAGAKIA SAS PARESYRAN 2-3 ATOMA KAI APLA AKOLOU8HSATE....

KAI EPISHS LOIPAME POU H EVI EXEI PIO MEGALA ARXIDIA KAI APO ESAS.....

idi
24/03/2007, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Ρε Κάπταιν τι να γράψω εδώ? Έχει γίνει η κουβέντα για τα μπάζα. Ξεκίνησε από το γράμμα ενός φοιτητή, και εξελίχτηκε σε καθαροαιμία ή όχι των Ελλήνων. Είναι για πολύ κλάμα η υπόθεση.
Έχεις και τον idi-ot, που βρήκε επιτέλους το αβατάρ που τον εκφράζει.:rotflmao: :rotflmao:
Ε με τέτοιο αβατάρ, άντε να τον πείσεις ότι δεν έχουμε σχέση με τους αρχαίους Έλληνες. Φαίνεται ότι ο Αλέξανδρος δεν του έκανε, γιατί είχε πολλές φιλίες με τον Ηφαιστείωνα. Άντε να βγάλουν και καμμιά ταινία με τον Παπαφλέσσα τα αμερικανάκια, έτσι ώστε να δικαιωθεί πλήρως.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Για την ουσία του θέματος με τον φοιτητή, ξέρεις την θέση μου. Καλά κάνουνε και αγωνίζονται, και θα συνεχίσουν.
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Όσο για το απόφθευγμα που γράφεις από πάνω επιφυλλάσσομαι.:smokin:

τι απο ολα αυτα που γραφω σε χαλαει?

να σου πω εγω τι πραγματικα σε χαλαει αγορι μου... και γιατι βρίζεις τον idi …

σε χαλαει οτι ζεις σε μια χωρα που ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ συμμερίζονται τις πολιτικες σου θεσεις...

βρίσκεις στο ιντρενετ ευκαιρια και κρυμενος πισω απο την ανωνυμία μπορεις να γραφεις οτι παπαρια θες...

σε χαλαει που ο Idi εκφραζει ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ που ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ γιατι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ΕΣΥ εισαι πιο εξυπνος απο ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ αλλα καιρος ειναι καποιος να σου πει οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!

Καιρος να από δεχτείς την αποφαση ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ και αν δε σου αρεσει μπορει να παρεις ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ και να πας σε άλλη χωρα ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΔΩ αλλα δεν επιμένω να σε πείσω γιατι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ να ξεσκαρτισουμε σα χωρα ΑΠΟ ανθρωπους που ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΔΕ τους γουσταρω τους θεωρώ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ) ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Καταλαβες ποιος είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ?

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ

Η νομιμα εκλεγμένη κυβέρνηση στην Ελλαδα εκανε μια μεταρρυθμιση στη παιδεια ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ και εφόσον το τελος της τετραετιας και η νεα εκλογικη διαδικασία πλιασιαζει.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Όπως ισως εχεις καταλαβει Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ (λογικά) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αρα Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Από τα παραπανω ποιο σου φανικε παραλογο αγορι μου?

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ αρα ΜΗ ΚΑΤΙΑΝΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (φροντιστήρια, σπουδες στο εξωτερικό κτλ)

Ο "ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΑΣ" ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ (αν θελει η Βουλη...) ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ δεν ειναι αστεια τα πραγματα.... ΔΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ... ΦΑΣΙΣΤΑ!!!

EVI
24/03/2007, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chemical
ΟΚ εσύ βγες και πες ότι οι μπάτσοι αυτό το διάστημα στις πορείες των φοιτητών συμπεριφέρθηκαν καλά και χωρίς ακρότητες....

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ!!!! :cool: :cool: :cool:

ενω εσυ που μας ζαλιζεις τον ερωτα τοσες μερες με 100 ποστ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ ΛΕΜΕ αχαχαχαχαχαχαχ

καλα

μια κουβεντα ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ

δεν παιρνουμε αποφασεις και πρατουμε για το μελλον της χωρας

Λεωνίδας
24/03/2007, 11:19

ΞΕΚΟΛΑ

ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Σε αυτό (και μόνο σε αυτό απαντάω) επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Anyway δε συνηθίζω να εμπλέκομαι σε τέτοιες συζητήσεις (ειδικά σε fora που έχουν -υποτίθεται- άλλο αντικείμενο), αλλά όταν με το καλό ξαναϊδωθούμε θύμισέ μου να σου πω μια ωραία ιστοριούλα (πραγματική ε) :)