PDA

View Full Version : gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6

Sferopetadhn
10/04/2007, 12:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αρα μηπως αντι να προβαινουμε σε ηλιθιες τακτικες του στυλ να ιδρυσω ιδιωτικα πανεπιστημια, θα ητανε καλυτερο απλα να προσπαθησω να θεσω σε εφαρμογη τους νομους που ΘΑ επρεπε να ισχυουν για τα δημοσια (οσο δημοσια μπορει να θεωρηθουν)?
μηπως τελικα με μια απλη εφαρμογη των νομων θα καναμε καλυτερη τη ζωη μας???οχι επειδη ειναι νομοι.αλλα επειδη εφαρμοζοντας τους οντως κατι θα βελτιωθει.

:wave2:

Θεωρητικά είμαι μαζί σου. Πρακτικά, βλέποντας πώς ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα καθημερινά, δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό που λες.

Δόξα τω Θεώ τα χρήματα για την παιδεία μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά δεν είναι και λίγα. Τουλάχιστον όχι τόσο λίγα που να δικαιολογείται αυτό το χάλι.

Και αυτό το χάλι, δυστυχώς, επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα από τα κτίρια και τον εξοπλισμό, στους μαθητές-φοιτητές (που είναι οι λγότερο υπαίτιοι) μέχρι τους καθηγητές οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να διεκδικούν 15 επιδόματα πετώντας μέσα κι ένα "αναβάθμιση της παιδείας" για να δώσουν και μία κοινωνική έκφανση στο "λειτούργημα" που "επιτελούν".

Πόσοι είναι οι καθηγητές που πραγματικά ασχολούνται με τα παιδιά ως προσωπικότητες και όχι απλά με τον αν έμαθαν να παπαγαλίζουν το "σημερινό μάθημα";

Καλώς ή κακώς είχα την εμπειρία τόσο του ελληνικού δημόσιου πανεπιστημίου, όσο και του ξένου ημι-ιδιωτικού. Η διαφορά στην ποιότητα των μαθημάτων (της πλειοψηφίας τουλάχιστον) και στην παρεχόμενη γνώση ήταν χαοτική. Σε 1 χρόνο έκανα 9 (αν θυμάμαι) εργασίες, όταν εδώ σε 5 χρόνια έκανα 5-6... Να μη θίξω το θέμα πραγματικής έρευνας σε βιβλιογραφία και άλλες πηγές που εδώ δεν υπάρχει ούτε σαν ανέκδοτο. Απλά παίρνουμε το βιβλίο που έχει γράψει ο ίδιος ο καθηγητής, σημειώνουμε την ύλη (!), ξεχωρίζουμε τα ΣΟΣ (!!), κάνουμε τα σκονάκια και πάμε για εξετάσεις. Όποιος γράψει ότι λέω ψέματα ή δεν έχει περάσει έξω από ελληνικό πανεπιστήμιο ή εθελοτυφλεί.

Δυστυχώς οι εξαιρέσεις σοβαρών σχολών και καθηγητών-ερευνητών είναι ελάχιστες και ουσιαστικά ο θετικός τους ρόλος είναι εκμηδενισμένος.

ΥΓ Πραγματικά θέλω κάποιος να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για αλλαγές στα πανεπιστήμια, πέραν όμως των κλασσικών και τελείως γενικών (λεφτά, αναβάθμιση, δωρεάν στέγαση-συγγράματα-καφές-τάβλι κλπ). Συγκεκριμένα μέτρα πχ αξιολόγηση των καθηγητών απ΄οτους μαθητές και δημοσίευση των αποτελεσμάτων με κοινοποίηση στο υπουργείο, άρση μονιμότητας κλπ

iosif
10/04/2007, 12:40
το βυζάντιο υιοθέτησε την ελληνική γλώσσα διότι ήταν η κοσμοπολίτικη γλώσσα της εποχής. για αυτό το λόγο γράφτηκαν και τα ευαγγέλια στα ελληνικά.
η βυζ. αυτοκρ. σαν αυτοκρατορία ήταν ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ.
ελληνικό κράτος υπάρχει από το 1834 ουσιαστικά και τότε ήταν πολυεθνικό, πολύγλωσσο και πολυθρησκευτικό. εκτός εάν θεωρείτε ότι οι έλληνες μουσουλμάνοι (οδυσσέας ανδρούτσος) οι αρβανίτες (κολοκοτρώνης)οι τούρκοι χριστιανοί και οι εβραίοι δεν ήταν έλληνες.

η ελληνικότητα είναι πολιτισμός. ούτε αίμα ούτε γεωγραφική ταύτιση.
τώρα υπάρχουν διάφοροι που θεωρούν την σημερινή ελλάδα συνέχεια της αρχαίας ή/και της βυζ. αυτοκρ.
έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.
Εντάξει και γω είμαι απόγονος του Πλάτωνα και θα ζητήσω κληρονομιά την ακαδημία πλάτωνος, όλη την συνοικία.
μία πολύ καλή ιστορία του νεοελληνικού κράτους έχει γράψει ο Βασίλης Ραφαηλίδης, εκδόσεις 21ος.

TROOPER
10/04/2007, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ωρες ωρες δε μπορώ να σε καταλαβω καθολου!

ξερεις τι γλωσσα μιλάγανε στο Βυζαντιο? (ειπαμε αν σας χαλαει το Βυζαντιο το ονομαζω Ελληνικη Αυτοκρατορια ή Ρωμανια δε με χαλαει καθολου!!!!!)

κλπ κλπ κλπ

δε μου απαντησες....σε ρωτησα κατι ευθεως.

TROOPER
10/04/2007, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Θεωρητικά είμαι μαζί σου. Πρακτικά, βλέποντας πώς ξοδεύεται το δημόσιο χρήμα καθημερινά, δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό που λες.

Δόξα τω Θεώ τα χρήματα για την παιδεία μπορεί να μην είναι πολλά, αλλά δεν είναι και λίγα. Τουλάχιστον όχι τόσο λίγα που να δικαιολογείται αυτό το χάλι.

Και αυτό το χάλι, δυστυχώς, επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα από τα κτίρια και τον εξοπλισμό, στους μαθητές-φοιτητές (που είναι οι λγότερο υπαίτιοι) μέχρι τους καθηγητές οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να διεκδικούν 15 επιδόματα πετώντας μέσα κι ένα "αναβάθμιση της παιδείας" για να δώσουν και μία κοινωνική έκφανση στο "λειτούργημα" που "επιτελούν".

Πόσοι είναι οι καθηγητές που πραγματικά ασχολούνται με τα παιδιά ως προσωπικότητες και όχι απλά με τον αν έμαθαν να παπαγαλίζουν το "σημερινό μάθημα";

Καλώς ή κακώς είχα την εμπειρία τόσο του ελληνικού δημόσιου πανεπιστημίου, όσο και του ξένου ημι-ιδιωτικού. Η διαφορά στην ποιότητα των μαθημάτων (της πλειοψηφίας τουλάχιστον) και στην παρεχόμενη γνώση ήταν χαοτική. Σε 1 χρόνο έκανα 9 (αν θυμάμαι) εργασίες, όταν εδώ σε 5 χρόνια έκανα 5-6... Να μη θίξω το θέμα πραγματικής έρευνας σε βιβλιογραφία και άλλες πηγές που εδώ δεν υπάρχει ούτε σαν ανέκδοτο. Απλά παίρνουμε το βιβλίο που έχει γράψει ο ίδιος ο καθηγητής, σημειώνουμε την ύλη (!), ξεχωρίζουμε τα ΣΟΣ (!!), κάνουμε τα σκονάκια και πάμε για εξετάσεις. Όποιος γράψει ότι λέω ψέματα ή δεν έχει περάσει έξω από ελληνικό πανεπιστήμιο ή εθελοτυφλεί.

Δυστυχώς οι εξαιρέσεις σοβαρών σχολών και καθηγητών-ερευνητών είναι ελάχιστες και ουσιαστικά ο θετικός τους ρόλος είναι εκμηδενισμένος.

ΥΓ Πραγματικά θέλω κάποιος να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για αλλαγές στα πανεπιστήμια, πέραν όμως των κλασσικών και τελείως γενικών (λεφτά, αναβάθμιση, δωρεάν στέγαση-συγγράματα-καφές-τάβλι κλπ). Συγκεκριμένα μέτρα πχ αξιολόγηση των καθηγητών απ΄οτους μαθητές και δημοσίευση των αποτελεσμάτων με κοινοποίηση στο υπουργείο, άρση μονιμότητας κλπ

βρε συμφωνω...αλλα

εμενα το προβλημα μου ειναι αλλο.
εχουμε πανεπιστημιο δημοσιο?
εχουμε.
δουλευει οπως θα επρεπε?
οχι
να φτιαξουμε ιδιωτικο?
να φτιαξουμε
θα δουλευει οπως πρεπει?????????????????????????????????????????????
ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι?
γιατι το βολεμα του ο ελληνας δεν το αποτασει !!!!!!!!!αν μπορουσε να το αποταξει θα λειτουργουσαν αυτα που εχουμε και δε θα χρειαζομασταν τιποτα αλλο.

αλλαγη νοοτροπιας χρειαζεται.οχι αλλαγη συστηματος.

EVI
10/04/2007, 13:13
δε μου απαντησες....σε ρωτησα κατι ευθεως.

«Στο σύνολο των διάφορων λαών που αποτελούν το Βυζάντιο (σ.σ: διάβαζε Ρωμανία ) πρέπει να ξεχωρίσουμε εκείνους που το διαποτίζουν πολιτιστικά από εκείνους που γεωγραφικά μονάχα ανήκουν σ’ αυτό. Να βάζουμε σε ίση μοίρα τους Έλληνες και τους άξεστους χωριάτες της Ισαυρίας ή τους φελάχους της ερήμου ή ακόμη τους Σύρους και τους Αρμένιους και να λέμε πως Βυζάντιο (σ.σ: διάβαζε Ρωμανία ) είναι η συνισταμένη των λαών αυτών, είναι ισχυρισμός πλανεμένος και αστήριχτος» [Ιστορία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, εκδ. Πανεπιστημίου Καίμπριτζ, ελλ. εκδ. Μέλισσας. (1,2) ]

«Τονίζουν μερικοί συχνά ότι οι Αρμένιοι ή οι εκπρόσωποι άλλων εθνικοτήτων έφτασαν στα υψηλότερα κρατικά αξιώματα ή ότι ανέβηκαν ακόμα και στον αυτοκρατορικό θρόνο. Και θέλουν μ’ αυτόν τον τρόπο να διατρανώσουν τη συμβολή της μιας ή της άλλης εθνικότητας στη ζωή και τη διαμόρφωση του βυζαντινού (σ.σ.: διάβαζε ρωμαίικου) κράτους. Ασφαλώς δεν πρέπει να παραβλέπουμε ή να υποτιμούμε το ρόλο που έπαιξαν άλλες εθνότητες στη ζωή του κράτους. Δεν πρέπει, όμως, και να παραβλέψουμε το γεγονός ότι πρέπει να ιεραρχηθεί η προσφορά τους. Και στην ιεράρχηση αυτήν προβάλλει επιβλητικά η προσφορά του Ελληνισμού και της ελληνικής παιδείας. Εκτός, όμως, απ’ αυτό πρέπει να αναγνωριστεί ένα γεγονός που κανείς δε μπορεί να αρνηθεί: όσο οι διάφοροι λαοί αποκτούσαν συνείδηση του εαυτού τους, τόσο αποχωρίζονταν λίγο-λίγο από το κράτος. Η ενίσχυση της εθνικής συνείδησης, λέει ο H. Bengtson (Geschichte) μιλώντας για τις Ν.Α. και τις αιγυπτιακές περιοχές του πρωτοβυζαντινού (σ.σ: διάβαζε Ρωμαίικου) κράτους, συνοδευόταν από οπισθοδρόμηση του ελληνισμού και κυριότερα της ελληνικής παιδείας στις περιοχές αυτές.» [Ιωάννης Καραγιαννόπουλος , καθηγητής ιστορίας ΑΠΘ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, Τέταρτη έκδοση – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ]

Απόσπασμα του Όρκου του Μ. Αλεξάνδρου στο Συμπόσιο όλων των Εθνών της Κοινοπολιτείας του στην πόλη Ώπιδα το 324 π.Χ :

«Δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους, όπως κάνουν οι στενοκέφαλοι, σε Έλληνες και βάρβαρους. Δεν με ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών, ούτε η ράτσα που γεννήθηκαν. Τους καταμερίζω με ένα μόνο κριτήριο, την αρετή. Για μένα κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρο»

εχουν ξεχασει η δεν εχουν καταλαβει την οικουμενικοτιτα και τι αντιπρωσοπευε τοτε ο Ελληνισμος

οχι σαν κρατος

αλλα

σαν ιδεα

αυτο το εχουν ξευτιλησει γιατι δεν εχουν το κουραγιο να αντεξουν τετοιο βαρος

TROOPER
10/04/2007, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
«Στο σύνολο των διάφορων λαών που αποτελούν το Βυζάντιο (σ.σ: διάβαζε Ρωμανία ) πρέπει να ξεχωρίσουμε εκείνους που το διαποτίζουν πολιτιστικά από εκείνους που γεωγραφικά μονάχα ανήκουν σ’ αυτό. Να βάζουμε σε ίση μοίρα τους Έλληνες και τους άξεστους χωριάτες της Ισαυρίας ή τους φελάχους της ερήμου ή ακόμη τους Σύρους και τους Αρμένιους και να λέμε πως Βυζάντιο (σ.σ: διάβαζε Ρωμανία ) είναι η συνισταμένη των λαών αυτών, είναι ισχυρισμός πλανεμένος και αστήριχτος» [Ιστορία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, εκδ. Πανεπιστημίου Καίμπριτζ, ελλ. εκδ. Μέλισσας. (1,2) ]

«Τονίζουν μερικοί συχνά ότι οι Αρμένιοι ή οι εκπρόσωποι άλλων εθνικοτήτων έφτασαν στα υψηλότερα κρατικά αξιώματα ή ότι ανέβηκαν ακόμα και στον αυτοκρατορικό θρόνο. Και θέλουν μ’ αυτόν τον τρόπο να διατρανώσουν τη συμβολή της μιας ή της άλλης εθνικότητας στη ζωή και τη διαμόρφωση του βυζαντινού (σ.σ.: διάβαζε ρωμαίικου) κράτους. Ασφαλώς δεν πρέπει να παραβλέπουμε ή να υποτιμούμε το ρόλο που έπαιξαν άλλες εθνότητες στη ζωή του κράτους. Δεν πρέπει, όμως, και να παραβλέψουμε το γεγονός ότι πρέπει να ιεραρχηθεί η προσφορά τους. Και στην ιεράρχηση αυτήν προβάλλει επιβλητικά η προσφορά του Ελληνισμού και της ελληνικής παιδείας. Εκτός, όμως, απ’ αυτό πρέπει να αναγνωριστεί ένα γεγονός που κανείς δε μπορεί να αρνηθεί: όσο οι διάφοροι λαοί αποκτούσαν συνείδηση του εαυτού τους, τόσο αποχωρίζονταν λίγο-λίγο από το κράτος. Η ενίσχυση της εθνικής συνείδησης, λέει ο H. Bengtson (Geschichte) μιλώντας για τις Ν.Α. και τις αιγυπτιακές περιοχές του πρωτοβυζαντινού (σ.σ: διάβαζε Ρωμαίικου) κράτους, συνοδευόταν από οπισθοδρόμηση του ελληνισμού και κυριότερα της ελληνικής παιδείας στις περιοχές αυτές.» [Ιωάννης Καραγιαννόπουλος , καθηγητής ιστορίας ΑΠΘ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, Τέταρτη έκδοση – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ]

Απόσπασμα του Όρκου του Μ. Αλεξάνδρου στο Συμπόσιο όλων των Εθνών της Κοινοπολιτείας του στην πόλη Ώπιδα το 324 π.Χ :

«Δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους, όπως κάνουν οι στενοκέφαλοι, σε Έλληνες και βάρβαρους. Δεν με ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών, ούτε η ράτσα που γεννήθηκαν. Τους καταμερίζω με ένα μόνο κριτήριο, την αρετή. Για μένα κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρο»

εχουν ξεχασει η δεν εχουν καταλαβει την οικουμενικοτιτα και τι αντιπρωσοπευε τοτε ο Ελληνισμος

οχι σαν κρατος

αλλα

σαν ιδεα

αυτο το εχουν ξευτιλησει γιατι δεν εχουν το κουραγιο να αντεξουν τετοιο βαρος

πρωτα λοιπον να ξεκαθαρισουμε ποιος ειναι ελληνας και ποιος οχι:D

σε ακουω.

EVI
10/04/2007, 13:20
πρωτα λοιπον να ξεκαθαρισουμε ποιος ειναι ελληνας και ποιος οχι:D

σε ακουω.

οσο σλαβος ειναι ο μεγας αλεξανδρος που ΕΣΥ ελεγες σαν δικιγορος του διαβολου σε αλλο ποστ οτι πρεπει να κοιταμε και την αλλη πλευρα τη λεει

αλλο τοσο υπηρχαν και ελληνες

επισεις θελω να σου πω οτι αν Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΤΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΕΝΙΟΣ

σταματα να σκευτεσε σαν ραγιας η τουρκοκρατια περασε

(θα σου εβρισκα πηγες αλλα θα πρεπει να περιμενεις μεχρι το βραδυ φευγω τωρα)

(και ανοιξε το κινιτο σου ρε )

idi
10/04/2007, 13:21
trooper η απαντηση υπαρχει εκει μεσα απλα δε θες να τη δεις και για αυτο δε τη βλεπεις....

μιλαμε για αυτοκρατορια... ο λαος δεν αποφασιζε για το ποιος θα ειναι ο αυτοκτατορας!!!

ο λαος ηταν Ελληνικης παιδείας γλωσσας και πολιτισμου και Χριστιανός Ορθόδοξος στη πιστη...

τι αλλο θες για να τον ονομασεις Ελληνα?

αντε παλι τα ιδια αναμασαμε... οπως ειπα εκει ειναι ολα εσυ δε θες να τα δεις...

TROOPER
10/04/2007, 13:31
η απαντηση υπαρχει εκει μεσα απλα δε θες να τη δεις και για αυτο δε τη βλεπεις....

μιλαμε για αυτοκταρορια... ο λαος δεν αποφασιζε για το ποιος θα ειναι ο αυτοκταρορας!!!

ο λαος ηταν Ελληνικης παιδιας γλωσας και πολιτισμου και Χρηστιανος Ορθοδοξος στη πιστη...

τι αλλο θες για να τον ονομασεις Ελληνα?

αντε παλι τα ιδια αναμασαμε... οπως ειπα εκει ειναι ολα εσυ δε θες να τα δεις...

ρε idi...

κατσε να δουμε λιγο το πραμα ποιο ψυχραιμα.

μετα τη παρακμη και της αυτοκρατοριας του μεγαλου αλεξανδρου, ηρθανε οι ρωμαιοι (ειδωλολατρες λεει,οπως και εμεις).στειλανε το παραρτημα στο βυζαντιο.αρα το βυζαντιο ειναι μαγαζι των ειδωλολατρων ρωμαιων.καποια στιγμη και με τη παροδο του χρονου και τις ζημωσεις των πολιτισμων και της κουλτουρας τους η πιστη αλλαξε.οι ρωμαιοι και οι ελληνες ειδωλολατρες κυνηγηθηκαν.τα αμιγως ελληνικα ηθη και εθιμα αλλωθηκαν κατω απο το φοβο και το μενος των χριστιανων.το οτι στο περασμα του χρονου το ελληνικο στοιχειο υπερισχυσε στον τομεα της γλωσσας (και μονο!!!) δεν αποδυκνυει την ελληνικοτητα του βυζαντιου !!!!!!αρα ηδη καταριπτεται το ελληνικη παιδεια, το ελληνικου πολιτισμου και της χριστιανικης πιστης.μενει η γλωσσα που συμφωνησα οτι επικρατησε αλλα δεν ειναι ικανη να αποδοσει στο βυζαντιο ελληνικοτητα.

idi
10/04/2007, 13:34
οτι πεις....

δε μας ειπες την αιτια του σχισματος....

TROOPER
10/04/2007, 13:35
οσο σλαβος ειναι ο μεγας αλεξανδρος που ΕΣΥ ελεγες σαν δικιγορος του διαβολου σε αλλο ποστ οτι πρεπει να κοιταμε και την αλλη πλευρα τη λεει

αλλο τοσο υπηρχαν και ελληνες

επισεις θελω να σου πω οτι αν Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΛΛΑ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΤΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΕΝΙΟΣ

σταματα να σκευτεσε σαν ραγιας η τουρκοκρατια περασε

(θα σου εβρισκα πηγες αλλα θα πρεπει να περιμενεις μεχρι το βραδυ φευγω τωρα)

(και ανοιξε το κινιτο σου ρε )

ακου μαλακα...πρωτα απο ολα να γραφεις σαν idi γιατι μπερδευομαι !!!!!!:lol: :lol: :lol:

παμε παρακατω.....

αυτο με τον μπαμπα και τη μαμα εχει να κανει απλα και μονο επειδη ζουμε σε πατριαρχικη κοινωνια.δεν καταλαβα δλδ ποιος νομος λεει οτι επειδη ο μπαμπας ειναι ελληνας και η μαμα απο την αυστραλια, το παιδι ειναι ελληνας.αιντε παπαρα.

TROOPER
10/04/2007, 13:36
οτι πεις....

αλλα λογια να αγαπιομαστε...:winka:

idi
10/04/2007, 13:41
γιατι εσυ τι λες?

τεσπα σας βαρεθηκα εσας και τις αποψεις σας... πειτε οτι θελετε αλλα δε ξαναδιαβαζω τιποτα...

(δεν εχετε κατι καινουριο να πειτε αλλωστε...)

αντε τα λεμε!

TROOPER
10/04/2007, 13:45
γιατι εσυ τι λες?

τεσπα σας βαρεθηκα εσας και τις αποψεις σας... πειτε οτι θελετε αλλα δε ξαναδιαβαζω τιποτα...

(δεν εχετε κατι καινουριο να πειτε αλλωστε...)

αντε τα λεμε!

και εμεις σε βαρεθηκαμε.μην ξαναδιαβασεις!!!!στα απαυταρια μας και μας!!!!!!

(ενω εσυ παναθεμα σε μεσα στη πρωτοπωρια εισαι...)

τα λεμε soon :wave2:

Cpt. Haddock
10/04/2007, 14:16

filioque

:rolleyes: :sick:

Alchimistis
10/04/2007, 19:31

siraxanz
10/04/2007, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis

Καλό ρε Αλχημιστή :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α ...και για να ξαναφουντώσει η συζήτηση, το 1821 η Αλβανική γλώσσα επικρατούσε
στους λαούς της Ελληνικής επικράτειας (με την σημερινή γεωγραφική έννοια) σε ποσοστό πάνω του 50%.
Όλόκληρη η Ύδρα π.χ. ήταν Αλβανικής καταγωγής οι κάτοικοι και όποιος δεν ήξερε Άλβανικά δεν
μπορούσε να συνενοηθεί γιατί ο τοπικός πληθυσμός μιλούσε μόνο την Αλβανική.

EVI
10/04/2007, 21:51
http://www.youtube.com/watch?v=-URmwvXn9XE

Alchimistis
10/04/2007, 23:38
http://www.youtube.com/watch?v=vOAMm2Ao8O8&mode=related&search=

EVI
11/04/2007, 00:22
http://www.youtube.com/watch?v=fbGkxcY7YFU

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ti? δεν ειμαστε στα ανεκδοτα?

α σορυ ειδα τον αλχιμιστι και μπερδευτηκα (οχι εσενα στελλιο)

:lol:

:beer: :wave2:

Alchimistis
11/04/2007, 00:35
Βλέπω όλα τα πουτανιάρικα τα ξέρεις Εβάκι εεε??

EVI
11/04/2007, 00:47
Βλέπω όλα τα πουτανιάρικα τα ξέρεις Εβάκι εεε??

εβαλα ενα βιντεο με γκει και εσυ βλεπεις πουτανες?

θες να μας πεις κατι?

μηπως εισαι γκει?

ευακη?

τσ τσ
:nono: :nono:

πολλες οικειότητες βλεπω απεκτησες μικρο/η

Alchimistis
11/04/2007, 00:51
Ελα τώρα που κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις:winka:

EVI
11/04/2007, 00:52
Ελα τώρα που κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις:winka:

η αληθεια ειναι οτι δε καταλαβαινω τιποτα

εισαι γκει η οχι?

Alchimistis
11/04/2007, 00:55
Ελεος ρε ΕΒακι...περιμένεις να παρεξηγηθώ με τα αστεία που κάναμε στο Δημοτικο....
Ελα τώρα που βγήκαμε και γείτονες...

EVI
11/04/2007, 00:58
:beer: ετσι ειπα και εγω δε μπορει να παιρνεις στα σοβαρα τετοιες σαχλαμαρες

αλλα ακομα δε μου απαντησες βρε γιατι το αποφευγεις? :rotflmao:

(κοψε το ευακη το γραφεις και λαθος ελεος)

Alchimistis
11/04/2007, 01:09
EBAKI.....οι πιο μεγάλοι ερωτες εχουν αρχίσει απο τα πιο μεγάλα μιση...
Ας αφήσουμε τα μίση να πιάσουμε το....τραγούδι:a49:

EVI
11/04/2007, 01:16
EBAKI.....οι πιο μεγάλοι ερωτες εχουν αρχίσει απο τα πιο μεγάλα μιση...
Ας αφήσουμε τα μίση να πιάσουμε το....τραγούδι:a49:

ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ

Γιατι με αποφευγεις?

:sad: :sad:

(ρε αγραμματο ποσες φορες θα σου πω να μην λες ευακη? και ειδικα λαθος?)

EVI
11/04/2007, 01:18
σε βαρεθηκα :o εισαι σκετος υπνος :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: και δεν μου απαντας σε μια τοσο ευκολη ερωτηση με ενα ναι η με ενα οχι

Alchimistis
11/04/2007, 01:20
πάντως αν είμασταν μαζί τώρα θα εκανα οτι περνουσε απο το χέρι μου να για να σε κρατήσω ξύπνια:smokin:

EVI
11/04/2007, 01:25
πάντως αν είμασταν μαζί τώρα θα εκανα οτι περνουσε απο το χέρι μου να για να σε κρατήσω ξύπνια:smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: καλο το αλλο με το τοτο το ξερεις?

Alchimistis
11/04/2007, 01:30
Ελα τώρα που δεν θές...:evil:

EVI
11/04/2007, 01:31
κοιτα αν ζητησεις συγγνωμη για ολα αυτα που λες τοτε το θεμα θα ληξει εδω για παντα

περιμενω

Alchimistis
11/04/2007, 01:33
Δεν το ξεκίνησα εγώ καρδία μου...:sun:
Ξεκίνησε ενα post για παιδιά που φυλακίστηκαν άδικα,μετα το γυρίσατε στον πατριωτισμό,περάσατε λίγο απο αρχαία Ελλάδα,1821, καταλήξατε Βυζάντιο και το αποκορύφωμα μου την λές και ΕΧΕΙΣ και την απαιτηση να σου πώ συγγνωμη μετά απο όσα μου ελεγες και εβλεπες οτι δεν μίλαγα για να ξεχαστεί το θέμα για πάντα (δηλαδή αλλιώς θα έχεις σαν σκοπό της ζωή σου να με εκδικηθείς)...ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

EVI
11/04/2007, 01:44
Δεν το ξεκίνησα εγώ καρδία μου...:sun:
Ξεκίνησε ενα post για παιδιά που φυλακίστηκαν άδικα,μετα το γυρίσατε στον πατριωτισμό,περάσατε λίγο απο αρχαία Ελλάδα,1821, καταλήξατε Βυζάντιο και το αποκορύφωμα μου την λές και ΕΧΕΙΣ και την απαιτηση να σου πώ συγγνωμη μετά απο όσα μου ελεγες και εβλεπες οτι δεν μίλαγα για να ξεχαστεί το θέμα για πάντα (δηλαδή αλλιώς θα έχεις σαν σκοπό της ζωή σου να με εκδικηθείς)...ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

σορυ κιολας αλλα τι ακριβως ξεκινησα εγω?

που ακριβως στην ειπα? πριν αρχισεις περι πουτανιας κλπ κλπ και αλλα ωραια?

κουνα το κεφαλι σου να δουμε κανει θορυβο?

EVI
11/04/2007, 01:48
να μαθεις στη ζωη σου οτι καποιος καποια στιγμη θα σου κανει οτι κανεις εσυ

θα σε ειρωνευτει θα σε κοροιδεψει κλπ κλπ

δεν εχεις εσυ το δικαιωμα να το κανεις μονο

οταν το μαθεις αυτο

θα εχουμε ελπιδες για σενα

αδικα?

αχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑ 90% ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΩ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 5 ΕΥΡΩ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΕ

ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΝΓΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΜΟ

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΡΕ

ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΨΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ?

ΕΙΠΕΣ ΡΕ?

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?

ΤΙ ΕΙΠΕΣ? ΣΤΑ@@@ ΣΟΥ?

ΑΙ ΠΑΓΕΝΕ ΚΑΙ

ΞΕΚΟΛΑ

Alchimistis
11/04/2007, 01:48

Ξεστραβώσου

EVI
11/04/2007, 01:49
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ κατι που δεν κανεις εσυ :winka: :smokin:

Alchimistis
11/04/2007, 01:51
ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΑ 90% ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΩ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 5 ΕΥΡΩ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΜΕΓΑΛΕ

ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΝΓΧΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΜΟ

ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΡΕ

ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΨΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ?

ΕΙΠΕΣ ΡΕ?

ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?

ΤΙ ΕΙΠΕΣ? ΣΤΑ@@@ ΣΟΥ?

ΑΙ ΠΑΓΕΝΕ ΚΑΙ

ΞΕΚΟΛΑ
Σταμάτα βρωμοκόριτσο με κάνεις και κοκκινίζω....
Δεν υπάρχει περιπτωση να σε πάρω στα σοβαρα...σε εχω πάρει πρέφα!

EVI
11/04/2007, 01:52
καθεσε να πουμε και μου βαζεις τραγουδακια του σαββοπουλου

ΝΑΙ ΡΕ Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΟΧΩ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Ο ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ

ΟΥΣΤ ΡΕ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

EVI
11/04/2007, 01:55
Αλλα που θα παει

θα περασετε αυτα που περναμε εμεις

απο 18 χρονων δουλευω ηλιθιε

και ειμαι μολις 25

ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ -και καλα κανουν τουλαχιστον δεν λενε τετοιες πιπες που ακουω εδω μεσα και ειναι μεσα στις σχολες δε μιλανε απεξω απο τον χορο-

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ

ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ?

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ

ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΕΤΕ?

Ε ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ

ΕΣΠΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΣΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

Ε?

Η ΚΑΘΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΟΥ?ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ?

Alchimistis
11/04/2007, 01:55
Ρε ΒΛΑΜEVI εσυ λές να κατεβαίνει τόσος κοσμος στο κέντρο για χαβαλέ?
Να τρώει ξύλο για χαβαλέ?
Ενω θα μπορούσε να ειναι στην καναπεδούρα του και να έβλεπε τα επεισοδεια απο την τηλεόραση?
Η μήπως για να πάει για καφέ μετά!

Και στη τελική ο μπάτσος ΕΠΕΛΕΞΕ να γίνει ΜΑΤΑΣ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΚΟΣΜΟ
ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!
Αλλα οταν μεθαυρι κανενας μπάτσος σκωτώσει το παιδί σου τότε έλα να μου πείς

EVI
11/04/2007, 01:57
Πες οτι θες τωρα και εγω σε εχω παρει πρεφα αλλος ενας τ εισαι και εσυ που σε λιγα χρονια θα δουλευεις απο το πρωι μεχρι το βραδυ να συντηρεις αυτοκίνητο και οικογενεια και θα αλλαξεις ιδεες

απλα δε θα ειμαι εκει να βαλω τα γελια

Alchimistis
11/04/2007, 01:57
Ωχ αγριεψε....χαχα
Ειδες αφου με γουστάρεις καταβάθος γιατι δεν εκδηλωνεσαι....:winka:

EVI
11/04/2007, 01:59
Ρε ΒΛΑΜEVI εσυ λές να κατεβαίνει τόσος κοσμος στο κέντρο για χαβαλέ?
Να τρώει ξύλο για χαβαλέ?
Ενω θα μπορούσε να ειναι στην καναπεδούρα του και να έβλεπε τα επεισοδεια απο την τηλεόραση?
Η μήπως για να πάει για καφέ μετά!

Και στη τελική ο μπάτσος ΕΠΕΛΕΞΕ να γίνει ΜΑΤΑΣ ΝΑ ΔΕΡΝΕΙ ΚΟΣΜΟ
ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!
Αλλα οταν μεθαυρι κανενας μπάτσος σκωτώσει το παιδί σου τότε έλα να μου πείς

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ

ΔΕ ΘΑ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΠΗΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΕΙΠΑΜΕ

ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ

θα το δεις

αλχιλιθιε

Alchimistis
11/04/2007, 01:59
Ωραία ρε εγω καθομαι οπως λες και τον παίζω όλη μέρα και ειμαι το ένα και το άλλο...εσυ τι κάνεις...
Το έχει σκεφτει...
Και μη μου λες παπαριές με δουλειές και τετοια ασε τα ψοφια....

EVI
11/04/2007, 02:00
ακομα ομως ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ε?

ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΕΣΥ?

ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΝΕΣ?

Ε?

Alchimistis
11/04/2007, 02:01
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...Join me???

Απαντα και ασε τις τσιριμονιες

EVI
11/04/2007, 02:01
Ωραία ρε εγω καθομαι οπως λες και τον παίζω όλη μέρα και ειμαι το ένα και το άλλο...εσυ τι κάνεις...
Το έχει σκεφτει...
Και μη μου λες παπαριές με δουλειές και τετοια ασε τα ψοφια....

ΝΑΙ ΡΕ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9-9 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΠΕΣ

ΟΤΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΠΙΣΤΟΤΙΚΗ ΚΙΝΙΤΟ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗ ΕΥΔΑΠ ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ

αλλα αυτα ειναι εξωτικα για σενα

EVI
11/04/2007, 02:03
ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ...Join me???

Απαντα και ασε τις τσιριμονιες

εχεις πολυ πλακα

ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΡΕ ΕΣΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ (ΚΑΙ ΒΟΗΘΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ)

ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

ΕΔΩ ΝΑΔΕΙΣ ΠΩς ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Alchimistis
11/04/2007, 02:04
Αν ειχες χρόνο τι θα έκανες....και τι ακριβως ειναι αυτο που σε ενοχλει που κατέβαινουν οι φοιτητές στους δρόμους....
Και για να ξέρεις οι μεγαλυτερες επανταστασεις-εξεγέρσεις αλλαγές ειχαν ξεκινήσει απο φοιτητές-νεο κόσμο...

EVI
11/04/2007, 02:04
:cry:

Alchimistis
11/04/2007, 02:05
Ρε ΕΒΙ που νομιζεις οτι ζώ γαμώτο στην Ελβετία τι ειναι αυτα που μου λες λές να μην τα ξέρω...
Ασε τους λαικισμους και απάντα στην ουσιά μιας που γιναμε κωλος
Εσυ δεν θές δεν μπορείς δεν γουστάρεις αλλα τι ειναι αυτο που σε χαλάει που κατεβαίνουν στο δρόμο για να ζητήσουν το αυτονόητο!

EVI
11/04/2007, 02:08
Αν ειχες χρόνο τι θα έκανες....και τι ακριβως ειναι αυτο που σε ενοχλει που κατέβαινουν οι φοιτητές στους δρόμους....
Και για να ξέρεις οι μεγαλυτερες επανταστασεις-εξεγέρσεις αλλαγές ειχαν ξεκινήσει απο φοιτητές-νεο κόσμο...

σε ποιο θεμα περι πολυτεχνειου κλπ κλπ παιδειας?

θα φυλαγα τον ιερο χωρο του πανεπιστιμιου και του πολυτεχνειου εγω η ιδια με ομαδες αλλων φοιτητων να μην μπαιονουν παρεισακτοι και ουδεις μη εχωντας εργασια στο χωρο επουδενη

θα πρωσπαθουμε μεσω ενημερωσης των πολιτων με φυλλαδια εγγραφα η με καποιο τηλεοπτικο σταθμο να εκφερω τις γνωσεις μου και την γνωμη μου χωρις να χειραγωγω

θα εκανα εκδηλωσεις θα εφτιαχνα επιστολες προς απαντες

οι κυβερνησεις ερχωντε και φευγουν

σε 1 χρονο μπορει να πεσει η κυβερνηση και η επομενη να ακυρωσει το νομο και να βαλει καποιον αλλον

ολα αυτα γινοντε καθοδηγουμενα απο την αντιπολιτευση για να φανει ντορος

ειναι τυχαιο που ο παπανδρεου ζητα εκλογες τωρα?

γιατι δε ζηταγε πριν 8 μηνες?

τοσο κοιμασε?

Alchimistis
11/04/2007, 02:09
Καποια κανει την παπια

EVI
11/04/2007, 02:10
Καποια κανει την παπια

εισαι στραβος?

EVI
11/04/2007, 02:13
εν ολιγεις δεν θα εκανα κακο στους συμπολιτες μου μην αφηνοντας τους να κανουν την δουλεια τους καταστρεφοντας δημοσια περιουσια που την εχουμε πληρωσει εμεις ολοι

παντα χρειαζετε να ακουγετε αντιλογος για να κρατα ισσοροπειες αλλα ο αντιλογος πρεπει να εχει τα ορια του

και τα ορια του σταματανε εκει που αρχιζουν του αλλουνου

δεν παραβιαζοντε τα ορια

ποτε

Alchimistis
11/04/2007, 02:14
Εσυ λές να μην έγιναν όλα αυτα!
Να μην βγήκαν στα κανάλια να μην μοίρασαν φυλάδια...

Οταν δέχεσαι όμως λάσπη απο τα ΜΜΕ και ειδικότερα απο την τηλεόραση
εσυ όπως και άλλος κόσμος μην έχοντας μια πραγματική επαφή με τα γεγονότα
Δημιουργεί αμέσως άποψη!
Με την λογική σου απο τα τόσα παιδια που κατεβαίνουν στο δρόμο ειναι όλοι αραχτοι με λέφτα να ξεχυλίζουν απο τα μπατζάκια,πασόκοι και δεν ξέρω και εγω τι αλλο...
Τι ολοκληρωτισμός ειναι αυτός....

EVI
11/04/2007, 02:18
Εσυ λές να μην έγιναν όλα αυτα!
Να μην βγήκαν στα κανάλια να μην μοίρασαν φυλάδια...

Οταν δέχεσαι όμως λάσπη απο τα ΜΜΕ και ειδικότερα απο την τηλεόραση
εσυ όπως και άλλος κόσμος μην έχοντας μια πραγματική επαφή με τα γεγονότα
Δημιουργεί αμέσως άποψη!
Με την λογική σου απο τα τόσα παιδια που κατεβαίνουν στο δρόμο ειναι όλοι αραχτοι με λέφτα να ξεχυλίζουν απο τα μπατζάκια,πασόκοι και δεν ξέρω και εγω τι αλλο...
Τι ολοκληρωτισμός ειναι αυτός....

την τελευται φορα που σταματησα σε κνιτη ηταν οταν σπουδαζα και μου φωναζε σαν τρελη για την τρομοκρατια κλπκλπ

μιλωντας μαζι της καποια στιγμη την ρωτησα

σπουδαζεις?

ναι μου λεει

που?

στο ντιρι

Α ΚΑΛΑ

κοιτα να δεις οταν σε δω θα σου ριξω μια μπουνια μονο και μονο γιατι συνεχιζεις να γραφεις το ονομα μου με β

περαν τουτου

τα μμμε ΘΑΒΟΥΝ την κυβερνηση στη αρχη

τωρα ετσι πως τα καταφερατε δε σας θαβουν τα μμε αλλα οι αγανακτισμενοι πολιτες

φιλος μου στο τει αθηνων μου ειπε

παμε το πρωι στη σχολη και εχουν παει απο το βραδυ τα κουμουνια και την εχουν κλεισει

ετσι και εμεις φευγουμε

και ρε γαμωτο ειμαι στο πτυχιο θελω να τελειωνω με περιμενει δουλεια και στρατος

ΤΙ ΛΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΡΕ?

για πες μου

ολα θελουν κοπο χρονο και υπομονη

ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

EVI
11/04/2007, 02:20
ολα ειναι σαπια ...... ιδανικα δεν υπαρχουν ....εθνικη συνηδηση δεν υπαρχει......τιποτα δεν υπαρχει μονο μια ατελειωτη μιζερια και ατελειωτη αντιδραση σε ολα

αυτο μας εμεινε

:sad:

βαρεθηκα παω να φυγω. δεν ξανα απαντω.

Alchimistis
11/04/2007, 02:28
Τσαμπα σου μιλαγα τόση ώρα!

EVI
11/04/2007, 02:34
γιατι αλαζεις τα ποστ σου?

EVI
11/04/2007, 02:35
τσαμπα σου μιλαγα και εγω αντε καληνυχτα μας ευτυχώς που δεν παλκωνομαστε ετσι και με τα μηχανακια :beer: :beer: :beer:

FestoNero
11/04/2007, 15:39
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :wave2: :eyepop:

83819

LsKostas
12/04/2007, 10:44
Alximisth +1

στο ντιρι

οποιος ειναι εξω απ το χορο πολλα τραγουδια λεει...

Sferopetadhn
12/04/2007, 12:35
Ναι καλά!

Αγωνιστές, αναρχικοί, αντιεξουσιαστές...

Εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου είναι και αντικοινωνικοί κομπλεξικοί τύποι που κρύβονται πίσω από μάσκες ιδεολογίας.

Αποδείχτηκε όταν τους έπιασαν οι κάμερες στα επεισόδια της ΑΕΚ στο Περιστέρι, όταν έκλεψαν πολλάκις τα μαγαζιά με τους υπολογιστές στην Στουρνάρη, όταν έκλεψαν τα ρολόγια και τα κοσμήματα στη Πανεπιστημίου, όταν έκαναν τη ληστεία στην Τράπεζα (τότε που πυροβόλησαν τον έναν και οι άλλοι πήγαν και για συμπαράσταση -μαλακία που δεν τους μπουζουριάσανε όλους μαζί να ησυχάσουμε).

Αυτοί είναι ρε οι ψευτο-ιδεολόγοι που κοροϊδεύουν δήθεν επαναστατημένα παιδάκια που δεν έχουν ιδέα περί Αναρχίας και της ιδεολογίας που πρεσβεύει.

Τί είναι ρε αναρχία; Να καις τα πανεπιστήμια; Να καις τα αμάξια, τις μηχανές και τα σπίτια του άλλου; Να καις τις τράπεζες (που στα @@ γιατί τα έχουν όλα ασφαλισμένα);

Τί σχέση έχουν αυτοί με τα προβλήματα του κόσμου; Θεωρίες, θεωρίες, θεωρίες και όταν έρθει η ώρα για λύσεις όλοι κοκό...

Να σας πω κι εγώ μια θεωρία; Θέλω να κάθομαι και να τρώω, να έχω το αμαξάκι μου, το σπιτάκι μου, την οικογένειά μου, τις διακοπές μου, την DSL μου και το moto.gr, να έχω μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις, χωρίς νόμους, στρατούς, σύνορα, θρησκείες, γλώσσες κλπ

Καλά κρασία! Ομαδική τρικυμία εν κρανίω...

TROOPER
12/04/2007, 12:42
Ναι καλά!

Αγωνιστές, αναρχικοί, αντιεξουσιαστές...

Εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου είναι και αντικοινωνικοί κομπλεξικοί τύποι που κρύβονται πίσω από μάσκες ιδεολογίας.

η προβοκατορες της ελληνικης αστυνομιας...:winka:

sober
12/04/2007, 13:21
η προβοκατορες της ελληνικης αστυνομιας...:winka:

+100000000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα αμα λες οτι εισαι αναρχικος και πας και κανεις οτι περιγραφει ο sferopetadhn(καλα το εγραψα???)εεε...τοτε απλα...ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!!!:wave2:

Sferopetadhn
12/04/2007, 14:50
Αυτά που έγραψα έγιναν, γίνονται και θα γίνονται και ναι δεν είναι αναρχικοί αυτοί που τα κάνουν.

Επίσης δέχομαι ότι υπάρχουν και πουστιές της αστυνομίας.

Δε δέχομαι όμως ότι όλα είναι πουστιές της και όλοι αυτοί είναι και καλά προβοκάτορες. Μου φαίνεται πολύ εύκολο σαν δικαιολογία.

Με αυτή τη λογική απλοποιούμε τα πάντα και λέμε προβοκάτορες:

αυτούς που πετάνε τις μολότωφ
αυτούς που σκότωσαν τον τύπο στην Παιανία
αυτούς που πετάνε αντικείμενα στα γήπεδα και τιμωρούνται οι ομάδες
αυτούς που έκαναν τις σφαγές (εκατέρωθεν) στη Γιουγκοσλαβία, τη Ρουάντα, το Ιράκ κλπ
αυτούς που...
...
...

Δυστυχώς είναι πολύ εύκολο για να είναι (μόνο αυτό) αληθινό.

sober
12/04/2007, 19:12
Nai de diafwnw...malakes uparxoun padou...

Sferopetadhn
12/04/2007, 19:52
Κι επειδή τα πήρα με το όλο θέμα...

http://www.youtube.com/watch?v=qIJV3sJ7Phg&mode=related&search=

TROOPER
13/04/2007, 02:31
Αυτά που έγραψα έγιναν, γίνονται και θα γίνονται και ναι δεν είναι αναρχικοί αυτοί που τα κάνουν.

Επίσης δέχομαι ότι υπάρχουν και πουστιές της αστυνομίας.

Δε δέχομαι όμως ότι όλα είναι πουστιές της και όλοι αυτοί είναι και καλά προβοκάτορες. Μου φαίνεται πολύ εύκολο σαν δικαιολογία.

Με αυτή τη λογική απλοποιούμε τα πάντα και λέμε προβοκάτορες:

αυτούς που πετάνε τις μολότωφ
αυτούς που σκότωσαν τον τύπο στην Παιανία
αυτούς που πετάνε αντικείμενα στα γήπεδα και τιμωρούνται οι ομάδες
αυτούς που έκαναν τις σφαγές (εκατέρωθεν) στη Γιουγκοσλαβία, τη Ρουάντα, το Ιράκ κλπ
αυτούς που...
...
...

Δυστυχώς είναι πολύ εύκολο για να είναι (μόνο αυτό) αληθινό.

εγω να ρωτησω κατι πολυ απλο...

αν θελουνε οι υπευθηνοι (μη χεσω) δε μπορουνε να πιασουνε τους 150-200 μαλακες που τα κανουνε ολα πουταναριο και τα 500 @@ που πηγανε να σφαχτουνε???

εν ολιγης δεν διαφωνω με αυτα που λες.απλα θετω και κατι ακομα για προβληματισμο.

Sferopetadhn
13/04/2007, 08:30
Εγώ απλώς αναφέρομαι στους τύπους που νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση χωρίς να ξέρουν τί τους γίνεται.

Όσο γι' αυτό που λες μάλλον ισχύει το ότι "η ύπαρξη του εχθρού είναι απαραίτητη για την ύπαρξη των ίδιων" και αυτό ισχύει και για τις δυο πλευρές...

TROOPER
13/04/2007, 10:55
Εγώ απλώς αναφέρομαι στους τύπους που νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση χωρίς να ξέρουν τί τους γίνεται.

Όσο γι' αυτό που λες μάλλον ισχύει το ότι "η ύπαρξη του εχθρού είναι απαραίτητη για την ύπαρξη των ίδιων" και αυτό ισχύει και για τις δυο πλευρές...

+1000000000

:beer:

sober
13/04/2007, 11:38
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B]εγω να ρωτησω κατι πολυ απλο...

αν θελουνε οι υπευθηνοι (μη χεσω) δε μπορουνε να πιασουνε τους 150-200 μαλακες που τα κανουνε ολα πουταναριο και τα 500 @@ που πηγανε να σφαχτουνε???

εν ολιγης δεν διαφωνω με αυτα που λες.απλα θετω και κατι ακομα για προβληματισμο.
[/B/QUOTE]

Απο αποριες αλλο τιποτα...Τη Δευτερα εχουμε συνέλευση και ειμαι πολυ περιεργη να δω ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ τα λαμογια που κανανε ''κρα'' για καταληψη και μετα την κανανε με ελαφρα....Και τους λεω λαμογια, οχι επειδη ξεκινησανε τις οποιες κινητοποιησεις, αλλα επειδη κατα 90% το μονο που 8α κανουν ειναι να πλακωθουν μεταξυ τους για τα κομματα,δε 8α καταληξουν πουθενα και το ολο 8εμα 8α κλεισει εκει....τους επεσε βαρυ το αρνακι βλεπεις και δεν εχουν ορεξη για πολλα-πολλα...

TROOPER
13/04/2007, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B]εγω να ρωτησω κατι πολυ απλο...

[/B/QUOTE]

Απο αποριες αλλο τιποτα...Τη Δευτερα εχουμε συνέλευση και ειμαι πολυ περιεργη να δω ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ τα λαμογια που κανανε ''κρα'' για καταληψη και μετα την κανανε με ελαφρα....Και τους λεω λαμογια, οχι επειδη ξεκινησανε τις οποιες κινητοποιησεις, αλλα επειδη κατα 90% το μονο που 8α κανουν ειναι να πλακωθουν μεταξυ τους για τα κομματα,δε 8α καταληξουν πουθενα και το ολο 8εμα 8α κλεισει εκει....τους επεσε βαρυ το αρνακι βλεπεις και δεν εχουν ορεξη για πολλα-πολλα...

ελα ρε συ...το πραμα ειναι ηλιου φαεινοτερο.
δε θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις ορισμενα πραγματα...

idi
13/04/2007, 12:27
Trooper εγω ειμαι ρε πισω απο τις κουκουλες

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

και για ολα φταινε:

1. η Ελλαδα
2. η ιστορια
3. ο Leonidas (λ-ε-ο-ν-ά-ι-ν-τ-α-ς)
4. οι μπατσοι
5. o Χρηστοδουλας
6. ο Χρηστοδουλοπουλος

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΟΟΟΟΛΛΟΟΟΙΙΙΙΙ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΜΕΤΡΙΟΙ" ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

TROOPER
13/04/2007, 13:02
Trooper εγω ειμαι ρε πισω απο τις κουκουλες

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

και για ολα φταινε:

1. η Ελλαδα
2. η ιστορια
3. ο Leonidas (λ-ε-ο-ν-ά-ι-ν-τ-α-ς)
4. οι μπατσοι
5. o Χρηστοδουλας
6. ο Χρηστοδουλοπουλος

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΟΟΟΟΛΛΟΟΟΙΙΙΙΙ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΜΕΤΡΙΟΙ" ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

idi

αν θες να μας πεισεις για το αντιθετο...

1.δειξε το μεγαλειο σου σαν ελληνας και οχι σαν σπαταναιος.
2.δες την ιστορια σαν παραμυθι καποιου αφου δεν εχεις αποδειξεις οτι τα πραματα γιναν οπως τα εμαθες μια και δεν ησουνα εκει.
3.τουτουνου το σκεπτικο πρεπΕι να χεις και αλλα πραματα εκτος απο ακραπες στο κεφαλι σου για να το πιασεις.
4.γεια σου γιωργη νομοταγη !!!!!!!!!!
5.αυτος δε φταιει σε τπτ...διαβαζε!!!!!!!!!
6.ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ (ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΣΑΣ)

ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΓΚΑΙΦΕ !!!!!!!

ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

idi
13/04/2007, 13:05
idi

αν θες να μας πεισεις για το αντιθετο...

1.δειξε το μεγαλειο σου σαν ελληνας και οχι σαν σπαταναιος.
2.δες την ιστορια σαν παραμυθι καποιου αφου δεν εχεις αποδειξεις οτι τα πραματα γιναν οπως τα εμαθες μια και δεν ησουνα εκει.
3.τουτουνου το σκεπτικο πρεπΕι να χεις και αλλα πραματα εκτος απο ακραπες στο κεφαλι σου για να το πιασεις.
4.γεια σου γιωργη νομοταγη !!!!!!!!!!
5.αυτος δε φταιει σε τπτ...διαβαζε!!!!!!!!!
6.ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ (ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΣΑΣ)

ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΓΚΑΙΦΕ !!!!!!!

ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κρατα τις υποδειξεις για τα παιδιά σου... εγω και άποψη εχω και εχω ερευνήσει περισσότερο απο οτι νομίζεις και εχω ερθει σε κάποια συμπεράσματα, ενα εκ των οποιων ειναι να μη πιστεύω σε ΟΥΤΟΠΙΕΣ κατι που εσυ ακομα πιστεύεις .... και μετα λες για τους Χρηστιανούς οτι ειναι προβατα....

EVI
13/04/2007, 13:08
loipon δε γαμιεστε λεω εγω? τρουπερ παω μικρολιμανο τσακισου

:wave2: :wave2: :wave2:

TROOPER
13/04/2007, 13:09
Κρατα τις υποδειξεις για τα παιδιά σου... εγω και άποψη εχω και εχω ερευνήσει περισσότερο απο οτι νομίζεις και εχω ερθει σε κάποια συμπεράσματα, ενα εκ των οποιων ειναι να μη πιστεύω σε ΟΥΤΟΠΙΕΣ κατι που εσυ ακομα πιστεύεις .... και μετα λες για τους Χρηστιανούς οτι ειναι προβατα....

ανοιχτομυαλο μου πλασμααααα εσυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

με τι εχεις ερθει μωρη μπαγλαμωβα σε συμπερασματα????????με καβασακι???????:lol: :lol: :lol: :lol:

και δεν λεω μονο τους χριστιανους προβατα!!!!!!!!!!!

ολους τους θρησκευομενους λεω !!!!!!!!!!!!!!!!!

bartlal
13/04/2007, 13:11
loipon δε γαμιεστε λεω εγω?

το παλευουν, αλλα μαλωνουν για το ποιος θα κανει τον παθητικο και ποιος τον ενεργητικο! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
13/04/2007, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
το παλευουν, αλλα μαλωνουν για το ποιος θα κανει τον παθητικο και ποιος τον ενεργητικο! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ζηλευεις γλυκια μου???????

:lol: :lol: :lol:

idi
13/04/2007, 13:14
προβατο εισαι εσυ που δεν εχεις βρει τον εαυτο σου. (100%)

μερικοι τον βρηκαν μεσα σε μια Πιστη και ειναι τυχεροι! αλλοι τον βρηκαν εκτος και παλι τυχεροι ειναι αλλα δε το φωναζουν οτι δε ξερουν τον εαυτο τους σαν εσενα!

TROOPER
13/04/2007, 13:14
loipon δε γαμιεστε λεω εγω? τρουπερ παω μικρολιμανο τσακισου

μπανιο και ερχομαι...:D

TROOPER
13/04/2007, 13:15
προβατο εισαι εσυ που δεν εχεις βρει τον εαυτο σου. (100%)

μερικοι τον βρηκαν μεσα σε μια Πιστη και ειναι τυχεροι! αλλοι τον βρηκαν εκτος και παλι τυχεροι ειναι αλλα δε το φωναζουν οτι δε ξερουν τον εαυτο τους σαν εσενα!

μα ποιος εισαι τελος παντων????????

ο αι γιωργης ο σφεντονας?????????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bartlal
13/04/2007, 13:20
ζηλευεις γλυκια μου???????

:lol: :lol: :lol:

απλα ελεγα να σας πεταξω και κανενα dimjapan αναμεσα σας να γινετε πολλες! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TROOPER
13/04/2007, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
απλα ελεγα να σας πεταξω και κανενα dimjapan αναμεσα σας να γινετε πολλες! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ηδη πολλες ειμαστε...1 εγω και 3 αυτος 4το συνολο.να μας στειλεις και τον ντιμπαραμαριμπο δε θα εχουμε που να τον βαλουμε ρε...:lol: :lol: :lol:

noble
18/04/2007, 11:18
απο in.gr...

Αθήνα

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο οι 49 νεαροί που κατηγορούνταν για επεισόδια κατά το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της 8ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας.

Το δικαστήριο έκρινε αβάσιμη την κατηγορία της σύστασης και συμμορίας, που είχε απαγγελθεί στους νεαρούς, καθώς επίσης και ότι δεν προέκυψαν στοιχεία για ενοχή τους για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Για την τελευταία κατηγορία, ένας εκ των νεαρών αθωώθηκε, λόγω αμφιβολιών του δικαστηρίου.

Το δικαστήριο ζήτησε να διαβιβαστούν τα πρακτικά της δίκης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να ερευνηθούν μαρτυρικές καταθέσεις για το ενδεχόμενο χρήσης υπέρμετρης βίας εκ μέρους των αστυνομικών στη διάρκεια των επεισοδίων.:a13:

πανε και τα δικαστηρια μας...αισχος!

Cpt. Haddock
18/04/2007, 13:40
Καλά ρε σεις... η συγκεκριμένη απόφαση μόνο καρπός ανεξάρτητης δικαιοσύνης δεν είναι.

Είναι καθαρά νομικίστικο το ζήτημα και όχι επι της ουσίας...

Απλα με το συγκεκριμένο οπλοστάσιο του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν μπορεί κανένας να στοιχειοθετήσει αδικήματα σύστασης και συμμορίας κλπ κλπ

Ειδικά όταν υπάρχει ΤΟΣΗ πολιτική πίεση απ' έξω

Η συγκεκριμένη απόφαση ήταν προδιαγεγραμμένη εξ' αρχής, όπως και τόσες άλλες στο παρελθόν

:smokin:

EVI
18/04/2007, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλά ρε σεις... η συγκεκριμένη απόφαση μόνο καρπός ανεξάρτητης δικαιοσύνης δεν είναι.

Απλα με το συγκεκριμένο οπλοστάσιο του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας δεν μπορεί κανένας να στοιχειοθετήσει αδικήματα σύστασης και συμμορίας κλπ κλπ

Η συγκεκριμένη απόφαση ήταν προδιαγεγραμμένη εξ' αρχής, όπως και τόσες άλλες στο παρελθόν

αυτο ακριβως σκευτηκα μολις το διαβασα

+750

sniper
18/04/2007, 14:40
Εάν δεν σέβεστε αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14807) σεβαστείτε τους υπόλοιπους που διαβάζουν....

loukasfilm
18/04/2007, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εάν δεν σέβεστε αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=14807) σεβαστείτε τους υπόλοιπους που διαβάζουν....

Sniper, γιατί έσβησες τις απαντήσεις μου στην Νόμπλ και στον Κάπταιν? Δηλαδή αυτό θα γίνεται από δω και πέρα?

sniper
18/04/2007, 14:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Sniper, γιατί έσβησες τις απαντήσεις μου στην Νόμπλ και στον Κάπταιν? Δηλαδή αυτό θα γίνεται από δω και πέρα?

Σου είπα και σε ΠΜ....

Και χαλάρωσε τον τονο της "φωνής" σου.... γιατί σήμερα έχω εύθραυστα νεύρα

loukasfilm
18/04/2007, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σου είπα και σε ΠΜ....

Και χαλάρωσε τον τονο της "φωνής" σου.... γιατί σήμερα έχω εύθραυστα νεύρα

Η "φωνή" μου είναι χαλαρή όπως μπορείς να δεις και σε άλλα ποστ. Δέχομαι το πμ μπορεί να συμβεί σε όλους.

loukasfilm
18/04/2007, 15:10

Κανονικά δεν θα έπρεπε να συλληφθούν εξ΄αρχής οι συγκεκριμένοι.

:wave2: :wave2:

Cpt. Haddock
18/04/2007, 15:13
Κανονικά δεν θα έπρεπε να συλληφθούν εξ΄αρχής οι συγκεκριμένοι.

:wave2: :wave2:

Όχι.

Λάθος λογική. ΔΕΝ το ξέρουμε, ΔΕΝ ήμαστε εκεί, ΔΕΝ γνωρίζουμε (αντικειμενικά) τις συνθήκες.

Και επαναλαμβάνω, η απαλλαγή (και όχι αθώωση) των συλληφθέντων έγινε όχι επι της ουσίας αλλα λόγω νομικίστικων θεμάτων και (κυρίως) πολιτικής πίεσης

Όταν συλλαμβάνεις ένα μπούγιο δε γίνεται να είναι όλοι ένοχοι ή όλοι αθώοι. Αν συμβαίνει το πρώτο έχεις πολύ καλή λειτουργία αστυνομίας (ανέκδοτο στην Ελλάδα), αν συμβάινει το δεύτερο έχεις νομικό πρόβλημα

loukasfilm
18/04/2007, 15:17
Όχι.

Λάθος λογική. ΔΕΝ το ξέρουμε, ΔΕΝ ήμαστε εκεί, ΔΕΝ γνωρίζουμε (αντικειμενικά) τις συνθήκες.

Και επαναλαμβάνω, η απαλλαγή (και όχι αθώωση) των συλληφθέντων έγινε όχι επι της ουσίας αλλα λόγω νομικίστικων θεμάτων και (κυρίως) πολιτικής πίεσης

Όταν συλλαμβάνεις ένα μπούγιο δε γίνεται να είναι όλοι ένοχοι ή όλοι αθώοι. Αν συμβαίνει το πρώτο έχεις πολύ καλή λειτουργία αστυνομίας (ανέκδοτο στην Ελλάδα), αν συμβάινει το δεύτερο έχεις νομικό πρόβλημα

Το ανέκδοτο που αναφέρεις, δικαιολογεί την μη σύλληψή τους εξ΄αρχής.

:wave2: :beer:

Cpt. Haddock
18/04/2007, 15:26
Το ανέκδοτο που αναφέρεις, δικαιολογεί την μη σύλληψή τους εξ΄αρχής.

:wave2: :beer:

Όχι δε καμία περίπτωση, το βλέπεις μονόπλευρα.

Για κάποιον άλλο το ανέκδοτο δικαιολογεί τη μή σύλληψη περισσοτέρων.

Δεν είναι εκεί το ζήτημα, αλλα πως θα έχεις τεκμήρια για αυτό που κάνεις και λές.

loukasfilm
18/04/2007, 15:31
Όχι δε καμία περίπτωση, το βλέπεις μονόπλευρα.

Για κάποιον άλλο το ανέκδοτο δικαιολογεί τη μή σύλληψη περισσοτέρων.

Δεν είναι εκεί το ζήτημα, αλλα πως θα έχεις τεκμήρια για αυτό που κάνεις και λές.

Δεν το βλέπω μονόπλευρα βρε Κάπταιν. Οι συλλήψεις αυτές έγιναν από το κανονικό μπλόκ των διαδηλωτών, και όχι από τους "γνωστούς - άγνωστους". Και εκεί την πάτησαν, εκτός από τα νομικίστικα.

:beer: