PDA

View Full Version : gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6

LsKostas
19/04/2007, 15:18
Βγαινει η αποφαση και ειναι αθωωτικη για τους 49(βεβαια)
οχι νομικιστικο κολπο οπως ειπαν καποιοι αλλα αναποφευκτο γεγονος...

Οταν συλλαμβανεις ενα μπουγιο για το "Θεαθηναι" τι περιμενετε?καταδικες
για να ευχαριστηθει το κοινο αισθημα(και μερικοι μερικοι...)

Αστο,δεν μιλαω για αυτους που καναν τις συλληψεις...
Μεχρι το Δελεαρ εφθασαν τα δακρυγονα στους γονεις των φοιτητων...
Ας μην το ξεχναμε!:nono:

sober
19/04/2007, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Βγαινει η αποφαση και ειναι αθωωτικη για τους 49(βεβαια)
οχι νομικιστικο κολπο οπως ειπαν καποιοι αλλα αναποφευκτο γεγονος...

Οταν συλλαμβανεις ενα μπουγιο για το "Θεαθηναι" τι περιμενετε?καταδικες
για να ευχαριστηθει το κοινο αισθημα(και μερικοι μερικοι...)

Αστο,δεν μιλαω για αυτους που καναν τις συλληψεις...
Μεχρι το Δελεαρ εφθασαν τα δακρυγονα στους γονεις των φοιτητων...
Ας μην το ξεχναμε!:nono:

:a10: :a10: :a18:

Συμφωνω ΑΑΑΑπολυτα....

iosif
20/04/2007, 08:30
υπάρχει ένα λάθος .
δεν αθωώθηκαν ΟΛΟΙ.
Ένας ο βασίλης Στεργίου είναι ακόμα μέσα.
το κατηγορητήριο εναντίον του ήταν ίδιο με τους αθωωθέντες αλλά είχε δύο "σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία".
1. είναι οικοδόμος και όχι φοιτητής
2. συμμετέχει σε αντιεξουσιαστικές ομάδες.

για να καταλάβουμε ότι πλέον είναι ποινικοποιημένη και η αλληλεγγύη και η πολιτική τοποθέτηση. και ότι οι δίκες γίνονται όχι για συγκεκριμένες ποινικές ευθύνες αλλά για συγκεκριμένες στάσεις ζωής.

σχετικό-άσχετο αλλά φτάσαμε τους 19 νεκρούς ("αυτοκτονήσαντες"-ατυχήματα) μέσα σε κρατητήρια στους τελευταίους 12 μήνες!

-πρόφατα τέλειωσε η δίκη αστυνομικού-του ενός από τους εννέα που είχαν υπηρεσία-που κατηγορήθηκε για αμέλεια για τον αυτοπυρπολισμό με αναπτήρα νεαρού σε κρατητήριο της πτολεμαίδας.λεπτομέρεια: ήταν με χειροπέδες δεμένος πισθάγκωνα μέσα στο κρατητήριο. λεπτομέρεια 2. συνελλήφθη διότι στο αμάξι που ήταν ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ (είχε κάνει ότο στοπ) βρέθηκε ποσότητα χασίς. ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ(τυγχάνει να έχει κατηγορηθεί για ναρκωτικά 4 φορές!).

http://e-ptolemeos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5006&Itemid=44

sober
20/04/2007, 18:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
υπάρχει ένα λάθος .
δεν αθωώθηκαν ΟΛΟΙ.
Ένας ο βασίλης Στεργίου είναι ακόμα μέσα.
το κατηγορητήριο εναντίον του ήταν ίδιο με τους αθωωθέντες αλλά είχε δύο "σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία".
1. είναι οικοδόμος και όχι φοιτητής
2. συμμετέχει σε αντιεξουσιαστικές ομάδες.

για να καταλάβουμε ότι πλέον είναι ποινικοποιημένη και η αλληλεγγύη και η πολιτική τοποθέτηση. και ότι οι δίκες γίνονται όχι για συγκεκριμένες ποινικές ευθύνες αλλά για συγκεκριμένες στάσεις ζωής.

σχετικό-άσχετο αλλά φτάσαμε τους 19 νεκρούς ("αυτοκτονήσαντες"-ατυχήματα) μέσα σε κρατητήρια στους τελευταίους 12 μήνες!

-πρόφατα τέλειωσε η δίκη αστυνομικού-του ενός από τους εννέα που είχαν υπηρεσία-που κατηγορήθηκε για αμέλεια για τον αυτοπυρπολισμό με αναπτήρα νεαρού σε κρατητήριο της πτολεμαίδας.λεπτομέρεια: ήταν με χειροπέδες δεμένος πισθάγκωνα μέσα στο κρατητήριο. λεπτομέρεια 2. συνελλήφθη διότι στο αμάξι που ήταν ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ (είχε κάνει ότο στοπ) βρέθηκε ποσότητα χασίς. ο ΟΔΗΓΟΣ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ(τυγχάνει να έχει κατηγορηθεί για ναρκωτικά 4 φορές!).

http://e-ptolemeos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5006&Itemid=44

Και μετα μου λετε εμενα οι μπατσοι ειναι εργαζομενοι και αυτοι και κανουν τη δουλεια τους και να μην τους προκαλουμε...Τι να πω....σαπιοι αν8ρωποι...σαπιο συστημα...:yuck: :yuck:

EVI
06/05/2007, 19:25
Kαταρχην θα ηθελα να ξεχαθαρισω οτι δεν θελω αντιπαραθεση με κανεναν (χορτασαμε απο καυγαδες) θα ηθελα να δωσετε μεγαλη βαρυτητα σε αυτο που ειπα πιο πανω διοτι δε θελω να παρεξηγηθουν τα λεγομενα μου.

εις βαρος μου και καποιων αλλων που δεν ειμαι σε θεση να τους ονομασω καθοτι δε με εχουν αναγκη να τους υπερασπιστω.

ειπειδη μας χαρακτηρισαν ηλιθιους και φασιστες τωρα ερχετε μια προσωπική δικαιωση μου τουλαχιστον μιας και μονο τονιζω μονο για εμενα μπορω να μιλησω.

στα πεισοδια στην θεσσαλονικη (με βανδαλισμο ιδιοκτησίας απλων πολιτων που τα φερνουν δυσκολα οπως εγω και σεις φυσικα δε χρειαζετε να επεκταθω ολοι γνωριζουμε ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα) συνελήφθησαν 5 ατομα (που καταστρεψαν οτι βρηκαν μπροστα τους) ενας εκ των 5 ειναι φοιτητής χημικος - μηχανικος ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ 49 ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΘΩΩΣΗΣ.

Οταν εγω μιλαγα και ελεγα οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια με ονομαζατε και με κατακρινατε σαν ηλιθια η φασιστρια

τωρα μπορω να μιλησω και να πω σε ολους εσας οτι φυσικα και δεν τσουβαλιαζουμε ολο τον κοσμο σε ενα τσουβαλι αλλα παντα πρεπει να κραταμε επιφυλαξεις οταν κατηγορουμε την αποψη του διπλανου μας .

αυτα με ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ οτι ΔΕΝ το κανω για να πικαρω η να ονοματισω η να πυροδοτησω καυγαδες απλως για να υπερασπισω την γνωμη μου που με σφοδροτιτα κατακριθηκε απο μερικους ''ειδικους''

ευχαριστω για την αναγνωση του κειμενου μου.

παντα να ειμαστε καλα μακρυά απο φασαριες να επιλυνουμε τα προσωπικά η λοιπα προβληματα μας με σοβαροτητα και ειρηνη

παντα ορθιοι (να φυγει και το κακο πνευμα στο φορουμ γιατι βλεπω φιλους και αγνωστους που ειναι συναθρωποι μου να πεφτουν σαν τις μυγες και στεναχωριεμε δεοντος διοτι οταν μιλαμε για ανθρωπινες ζωες τα πολιτικα η ποδοσφαιρικα η δε ξερω τι πιστευω μας παραμεριζοντε μη πω οτι διαγραφοντε και εντελως.)

ευη.

:beer: :wave2: :smokin:

(το νεο ειναι σε ολα τα δελτια ειδησεων αυτη τη στιγμη.)

SPORAKIAS
06/05/2007, 19:54
πες τα χρυσοστομη.....:wave2:

αν και παλι ειπανε οτι και παλι δεν θα σταθει η κατηγορια λογω ελλειψεις στοιχειων....:rolleyes:

το καημενο...παλι βρεθηκε σε λαθος τοπο , σε λαθος χρονο.... :a31:

sergiosm
06/05/2007, 20:45
καλησπέρα,

για να πω την αλήθεια έχω διαβάσει ένα πολύ μικρό μέρος απο το θέμα, και ίσως αυτό που πω να έχει ήδη ειπωθεί.

Το βασικότερο κατά την άποψή μου πρόβλημα στο ζήτημα των συλλήψεων των ... 46 ή των 5 ή των όσων είναι, είναι ότι τις περισσότερες (αν όχι όλες) τις φορές οι συλλήψεις :
α. γίνονται κατόπιν εορτής και όχι τη στιγμή που κάποιος ή κάποιοι προκαλούν τα επεισοδια και
β. γίνονται μαζικά.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί πολύ σημαντικό πρόβλημα στη στοιχειοθέτηση της κατηγορίας, δηλαδή στην απόδειξη ότι ο συγκεκριμένος ένας κατηγορούμενος έκανε τη συγκεκριμένηη πράξη, ο άλλος συγκεκριμένος κατηγοροόυμενος έκανε τη συγκεκριμένη άλλη πράξη κλπ.

Δεδομένου ότι βασική αρχή του ποινικού δικαίου (ευτυχώς) είναι ότι σε περίπτωση αμφιβολίας ο όποιος κατηγορούμενος αθωώνεται είναι προφανές για ποιο λόγο αθωώθηκαν οι 46.
Είναι πιθανό οι δικαστές να ήταν σίγουροι ότι κάποοι απο τους 46 είχαν κάνει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνταν, απο τη στιγμή όμως που δεν μπορούσαν να είνα σίγουροι για το ποιος έκανε τί, η αθώωση όλων ήρθε πολύ λογικά.

Και όλα αυτά τα λέω, γιατί είδα χθες στην τηλεόραση έναν τύπο (φυσικά με κουκούλα) να σπάει το παρπρίζ ενός αυτοκινήτου για τουλάχιστον 30 δεύτερα και κανείς να μην ασχολείται μαζί του !!!

Μα αν δεν τον συλλάβεις εκείνη τη στιγμή πώς μετά θα αποδείξεις ότι αυτός το έκανε ;;

Φυσικά και όταν τον συλλάβουν μαζί με άλλους 40 -50 κλπ θα πεί ότι δεν ήμουν εγώ ;;
τί θα πεί ;;; θα ομολογήσει ;;

TROOPER
07/05/2007, 00:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
.............................................

ευη,

μαλλον δεν εγιναν κατανοητα οσα ειπωθηκαν εν βρασμο και απο τις 2 πλευρες !!!!!

ξερεις ποιος ειμαι και γενικοτερα ξερεις τις ιδεες μου και τις αντιληψεις μου σε βαθμο αν μη τι αλλο αρκετα καλο...

ποτε λοιπον δεν ειπε κανενας οτι καλα κανουνε και σπανε, καινε, ρημαζουνε τα καλα παιδια.
ισα-ισα θεωρω αδιανοητο εν ετη 2007 να κλαιει ο καθε ενας την περιουσια του που με κοπο εχει κανει.
αυτο που μαλλον ομως δεν εγινε κατανοητο ειναι οτι δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα με τις διαφορες αρχες αν αυτες κανανε σωστα τη δουλεια τους.το γεγονος οτι δεν κανουνε σωστα τη δουλεια τους ειναι και ο λογος που μετα χανουνε τη ψυχραιμια τους και αυτο εχει ως αποτελεσμα πολλες φορες αδικες συλληψεις.
το οτι συνεληφθει ατομο το οποιο ητανε κατηγορουμενος μεσα στους 50 φυσικα και δε δειχνει οτι και οι υπολοιποι ειναι και αυτοι ενοχοι (νομιζω?)

και καπου εδω ερχομαι και κανω και παλι την ερωτηση η οποια μενει μονιμως μεταιωρη...
ξεκινανε τα μπαχαλα και οι τσογλανοι μπαινουνε μεσα στο οποιοδηποτε ιδρυμα τους παρεχει ασυλο.οι διμοιριες καθονται απο εξω και περιμενουνε.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ???????
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΙ <<ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ>> ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝΕ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ 1 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ????????

ολο αυτο λοιπον οπως και να το κανουμε βγαζει μια βρωμα και απο τις διωκτικες αρχες....δε νομιζεις ρε ευη???

μηπως τελικα ειμαστε θεατες σε ενα καλα σκηνοθετημενο εργακι?λεω εγω τωρα....:wave2:

EVI
07/05/2007, 01:06
δε παιρνω θεση για το αν κανουν καλα την δουλεια τους οι μεν και οι δε και τι σκηνικα παιζουν κλπκ λπ γιατι η κουβεντα αυτη ειναι τεραστια και με πολλες παραπλευρους

αυτο που εγραψα ηταν η πρωσοπικη μου δικαιωση σε ενα και μονο θεμα

οτι κανενας δε περνα τυχαια απο πουθενα ΤΕΛΟΣ.

καλα ολα αυτα που λες και φυσικα συμφωνω αλλα ειναι ενα αλλο θεμα που δεν με ενδοιαφερει να το αναλυσω στο μοτο.γρ

οπωτε τσακισου ελα σπιτι να τα πουμε (που @@ θα πουμε παλι για εξατμισεις θα μιλαμε :smokin: )

τελος θα ηθελα να ξανα πω οτι δεν ερχωμε σε αντιπαραθεση με κανεναν που να βαρατε το ποπο σας (σικ) κατω

α τρουπερ.

σε εχω :rotflmao:

TROOPER
07/05/2007, 01:11
δε παιρνω θεση για το αν κανουν καλα την δουλεια τους οι μεν και οι δε και τι σκηνικα παιζουν κλπκ λπ γιατι η κουβεντα αυτη ειναι τεραστια και με πολλες παραπλευρους

αυτο που εγραψα ηταν η πρωσοπικη μου δικαιωση σε ενα και μονο θεμα

οτι κανενας δε περνα τυχαια απο πουθενα ΤΕΛΟΣ.

καλα ολα αυτα που λες και φυσικα συμφωνω αλλα ειναι ενα αλλο θεμα που δεν με ενδοιαφερει να το αναλυσω στο μοτο.γρ

οπωτε τσακισου ελα σπιτι να τα πουμε (που @@ θα πουμε παλι για εξατμισεις θα μιλαμε :smokin: )

τελος θα ηθελα να ξανα πω οτι δεν ερχωμε σε αντιπαραθεση με κανεναν που να βαρατε το ποπο σας (σικ) κατω

α τρουπερ.

σε εχω :rotflmao:

απλα διαφωνουμε...δεν θεωρω οτι δικαιωθηκες καπου.αυτη ειναι η αποψη μου οσον αφορα το συγκεκριμενο...
κατα τα αλλα εννοειτε οτι δεν ειμαστε σε αντιπαραθεση και σαφως οταν ειναι να περασω απο το σπιτι θα το ξερεις.

α EVI..............με τι με εχεις????με την τοστιερα???????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EVI
07/05/2007, 01:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
απλα διαφωνουμε...δεν θεωρω οτι δικαιωθηκες καπου.αυτη ειναι η αποψη μου οσον αφορα το συγκεκριμενο...
κατα τα αλλα εννοειτε οτι δεν ειμαστε σε αντιπαραθεση και σαφως οταν ειναι να περασω απο το σπιτι θα το ξερεις.

α EVI..............με τι με εχεις????με την τοστιερα???????:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε φιλε τα αλογατα μου ειναι τα ιδια (περισσοτερα απο τα δικα σου) η ροπακλα μου ειναι η ιδια (περισσοτερη απο την δικια σου) εγω δεν εχω τρουπα μετα τις 6000 βρε αδελφε και τωρα πια εχω και μπαρμπιζ με φουλ αεροδυναμικη και αλαρμ (ψαρωσες?):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δικαιωθηκα φιλε μου

που να κοπανατε το ποπουλη σας κατω

τα βλασταρια σας μπορει να σου καιγαν την μηχανη σου

τοτε τι θα ελεγες? ασε μην το κουβεντιαζουμε οσοι απο δω μεσα χλεβαζαν και λεγαν οτι θελαν μονο και μονο για να βγαλουν καπου αυτα που δεν μπορουν πουθενα αλλου να πουν το καναν

και τωρα βγηκαν μαλακες

και πουσαι

αυτη δεν ειναι η γνωμη μου (οπως λεγαν ετσι αοριστα και υποστιριζαν με παθος....την γνωμη τους) ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Κουλαδι

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
07/05/2007, 01:23
ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΟ ΦΡΙΚΑΣΕ

ΛΕΩ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΣΧΙΖΑΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ Ο ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ ΚΑ ΙΕΚΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ

ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΟ ΚΛΠΚΛΠ

ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΑΤΙΜΗ Η ΚΕΝΩΝΙΑ

ΜΕΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ 49

ΜΟΝΟ ΟΙ 9 ΔΕΝ ΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ

ΑΥΤΟ ΛΕΩ .

Μ Ο Ν Ο.

οπωτε απαντησεις περι συστηματας μαι ας ειναι περιττες προς εμενα μεταξυ σας φυσικα και μπορειτε να το ΞΑΝΑ αναλυσετε

:wave2:

TROOPER
07/05/2007, 01:25
ρε φιλε τα αλογατα μου ειναι τα ιδια (περισσοτερα απο τα δικα σου) η ροπακλα μου ειναι η ιδια (περισσοτερη απο την δικια σου) εγω δεν εχω τρουπα μετα τις 6000 βρε αδελφε και τωρα πια εχω και μπαρμπιζ με φουλ αεροδυναμικη και αλαρμ (ψαρωσες?):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δικαιωθηκα φιλε μου

που να κοπανατε το ποπουλη σας κατω

τα βλασταρια σας μπορει να σου καιγαν την μηχανη σου

τοτε τι θα ελεγες? ασε μην το κουβεντιαζουμε οσοι απο δω μεσα χλεβαζαν και λεγαν οτι θελαν μονο και μονο για να βγαλουν καπου αυτα που δεν μπορουν πουθενα αλλου να πουν το καναν

και τωρα βγηκαν μαλακες

και πουσαι

αυτη δεν ειναι η γνωμη μου (οπως λεγαν ετσι αοριστα και υποστιριζαν με παθος....την γνωμη τους) ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Κουλαδι

:rotflmao: :rotflmao:

1.σου ξαναλεω δεν δικαιωθηκες επειδη ο 1 απο τους 49 πιαστηκε σε επεισοδια. δεν σημαινει οτι και οι υπολοιποι 48 ηταν και αυτοι ενοχοι !
2.ποτε δεν ειπα καλα κανουνε και σπανε καινε ρημαζουν (σου το ξαναγραψα)
3.οι ερωτησεις μου και οι προβληματισμοι μου ειναι παραπανω και ειναι σαφεις!
4.η τρυπα ειναι απο 5-7500 στροφες στο μηχανακι μου !
5.οπως θα περασεις θα σου ριξω κλωτσα και θα πεσεις αρα παλι πρωτος θα τερματισω :lol: :lol: :lol:
6.βαλε υαλοκαθαριστηρα στο παρμπριζ
7.πεσε για υπνο !!!εχεις δουλεια αυριο !!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Sferopetadhn
07/05/2007, 09:51
Φίλε trooper αυτό που είπες περί μαντρώματος έχει γίνει κάπου στο '90, επί Σημίτη.

Τότε είχε αρθεί το άσυλο και η αστυνομία είχε μαντρώσει 500 άτομα και τους έβγαλε όλους μέχρι τις κλούβες. Εκεί να δεις τους αγωνιστές πώς πήγαιναν σαν τις κοτούλες... και αναφέρομαι σε άτομα που, από τις ζωντανές μεταδόσεις των καναλιών το προηγούμενο βράδυ, μπορούσες να θυμηθείς τις φάτσες (χαραλτηριστικός ένας τύπος με μία μοϊκάνα μισό μέτρο ύψος)...

Ούτε εκδρομή νηπιαγωγείου δεν κάνει τόση ησυχία...

Αλλά και πάλι δε νομίζω να έπαθε κανείς τίποτα... όπως συμβαίνει και με τους τύπους στα γήπεδα, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, όσο δεν υπάρχει πραγματική πολιτική βούληση να πιαστούν θα γίνονται τα ίδια.

Είπαμε... η ύπαρξη εχθρών δικαιολογεί την ύπαρξη κάποιων. Όπως οι ΗΠΑ μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ βρήκε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ έτσι κι εδώ.

iosif
07/05/2007, 17:20
α μάλιστα
εκτός από τους τηλεδικαστές διαθέτουμε και ιντερνετικούς....

1 η σύλληψη δεν αποτελεί καταδίκη
2 κανένας δεν συνελήφθη στον τόπο των επεισοδίων
3 βλέπω μια τυφλή εμπστοσύνη στην αστυνομία. προφανώς η αστυνομία είναι αδιάφθορη και δεν κυνηγά στα τυφλά....
4 θεωρείτε ότι οι δικαστές γουστάρουννα αθωώνουν τους συλληφθέντες για βανδαλισμούς ή για "βανδαλισμούς"? απλά δεν υπάρχουν στοιχεία
5 πολύ εύκολα ξεπερνάτε το τεκμήριο της αθωώτητας
6 δηλαδή η αστυνομία αναζήτησε σε όλη την θεσ/κη ποιος φοράει πράσινα αθλητικά και τον συνέλαβε?
7 ...και ακόμα δεν μπορεί να βρει ποιοι μαχαίρωσαν τον οπαδό του παο και ποιος έδειρε τον δ. συρίγο?
8 να θυμίσω ότι πάμπολοι άνθρωποι έχουν πάει πάμπολες φορές κατηγορούμενοι για τα ίδια και τα ίδια και όχι μόνο αθωώνονται αλλά ουσιαστικά τους ζητάνε και συγνώμη (βλέπε γ. σερίφης το τελευταίο περιστατικό)
9 για την αθήνα οπ νεαρός αθωώθηκε

προφανώς είναι ευκολονόητο πως δεν θεωρώ ότι το κάψιμο ενός ιχ αποτελεί πολιτική πράξη...

TROOPER
07/05/2007, 17:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Φίλε trooper αυτό που είπες περί μαντρώματος έχει γίνει κάπου στο '90, επί Σημίτη.

Τότε είχε αρθεί το άσυλο και η αστυνομία είχε μαντρώσει 500 άτομα και τους έβγαλε όλους μέχρι τις κλούβες. Εκεί να δεις τους αγωνιστές πώς πήγαιναν σαν τις κοτούλες... και αναφέρομαι σε άτομα που, από τις ζωντανές μεταδόσεις των καναλιών το προηγούμενο βράδυ, μπορούσες να θυμηθείς τις φάτσες (χαραλτηριστικός ένας τύπος με μία μοϊκάνα μισό μέτρο ύψος)...

Ούτε εκδρομή νηπιαγωγείου δεν κάνει τόση ησυχία...

Αλλά και πάλι δε νομίζω να έπαθε κανείς τίποτα... όπως συμβαίνει και με τους τύπους στα γήπεδα, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, όσο δεν υπάρχει πραγματική πολιτική βούληση να πιαστούν θα γίνονται τα ίδια.

Είπαμε... η ύπαρξη εχθρών δικαιολογεί την ύπαρξη κάποιων. Όπως οι ΗΠΑ μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ βρήκε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ έτσι κι εδώ.

εγινε επι σημιτη????????

:nono:

θυμησου καλυτερα...

iosif
07/05/2007, 18:16
1995-υπουργός βαλυράκης

κάποιοι από τους συλληφθέντες τότε ξαναπιάστηκαν και ένας παραδέχτηκε την συμμετοχή του σε αναίμακτες βομβιστικές επειθέσεις (υπόθεση ορυχείων χρυσού χαλκιδικής). μάλιστα ήταν ο πρώτος που το δικαστήριο του αναγνώρισε "μη ταπεινή και ανιδιοτελή κίνητρα".

αρκετοί άλλοι είναι "συνήθεις ύποπτοι " και τους συλλαμβάνουν κάθε τρεις και λίγο για οτιδήποτε.

όσο για κάποιους τηλεδικαστές και παντογνώστες ας εξηγήσουν πρώτα πως βρήκαν λεφτά για την φρη εφημερίδα που εκδίδουν, σε πόσα έντυπα του ομίλου εργάζονται (αλήθεις εκείνος ο νόμος περί μη κατοχής ραδιοφώνου/τιβι/ εφημερίδας τι γίνεται????
:p )
και όταν καταδικάζουν χουλιγκανισμούς ας θυμούνται ποιοι πέταγαν μπουκάλια σε διαιτητές από τα επίσημα!

είναι πάντως εξωφρενικό ότι αποσυνδέουμε τα γεγονότα από τις αιτίες που τα δημιουργούν!:nono:

sober
07/05/2007, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS
πες τα χρυσοστομη.....:wave2:

αν και παλι ειπανε οτι και παλι δεν θα σταθει η κατηγορια λογω ελλειψεις στοιχειων....:rolleyes:

το καημενο...παλι βρεθηκε σε λαθος τοπο , σε λαθος χρονο.... :a31:

Ρε φιλε...παρα λιγο να με σπασουνε στο ξυλο τη στιγμη που δεν ειχα κανει ΤΙΠΟΤΑ!!!!( για τοτε στη Βουλη λεω )...Δηλ. τι 8α πρεπει να γινει???Να μην αντιδρα ο κοσμος επειδη βαρανε στο ασχετο, η επειδη μερικα κα8υστερημενα πανε και τα σπανε επισης στο ασχετο???
Τα εχουμε πει και δει 100000000 φορες...Αμα 8ελουνε μια χαρα μπορουνε να οργανω8ουνε και να πιασουνε επι τοπου οσους κανουν τα μπαχαλα.. :mad:
Αντε...εχω βαρε8ει πια...:sad:

LsKostas
07/05/2007, 22:06
KOUIZ:

-Oi κουκουλοφοροι δουλευουν για...

1. ...Καποιο τμημα της Γ.α.δ.α

2. ...να καταργηθει το ασυλο

3...Για να βαλει επιτελους η γνωστη εταιρια παρακολουθησης καμερες ΚΑΙ στα πανεπιστημια

4 ...Ολα τα παραπανω

-Οταν επικεντρωνουν την καμερα στο κουβουκλιο που κακως καηκε...

1. ..."Κουκουλωνουν" το θεμα της παιδειας?(Παντα Δωρεαν)

2...Της ανεργιας?

3.Της υγειας?

4.Των ομολογων?

5.Ολα τα παραπανω?

--

Και οποιος δυσκολευτει να απαντησει να με βρεi μεσω ip του ξηγησω τον Ηροδοτο απο κοντα!!!

Εχθρικα σε καποιους

Πολυ πολυ φιλικα ... σε αλλους...:wave2:

TROOPER
08/05/2007, 07:39
Εχθρικα σε καποιους

καλα τα ειπες, εδω τα χαλασες...:sick:

να θυμασαι οτι ολοι οσοι γραφουμε εδω μεσα εχουμε μηχανες.
αν δεις καποιον κατω στο δρομο δεν θα κατσεις να ρωτησεις αν ειναι απο το μοτο και αν ειχες διαφωνησει μαζι του εδω μεσα.
αρα μαλλον ακυρο το <<εχθρικα σε καποιους>>

δεν εχεις εχθρους εδω...

αποψη μου...............

sergiosm
08/05/2007, 08:35
καλα τα ειπες, εδω τα χαλασες...:sick:

να θυμασαι οτι ολοι οσοι γραφουμε εδω μεσα εχουμε μηχανες.
αν δεις καποιον κατω στο δρομο δεν θα κατσεις να ρωτησεις αν ειναι απο το μοτο και αν ειχες διαφωνησει μαζι του εδω μεσα.
αρα μαλλον ακυρο το <<εχθρικα σε καποιους>>

δεν εχεις εχθρους εδω...

αποψη μου...............

+ 10000

Υποτίθεται, ότι εδώ μέσα μιλάμε και φερόμαστε ελεύθερα και δημοκρατικά.
Υποτίθεται ότι λέμε τις απόψεις μας και μπορεί να πείσουμε τον άλλο, μπορεί όμως και να μην τον πείσουμε. Αυτό όμως ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ εχθρό μας.

iosif
08/05/2007, 12:18
....................Θυμίζω ότι ο φοιτητής κατηγορείται για την καταστροφή μιας συγκεκριμένης mercedes (με συγκεκριμένο αριθμό κυκλοφορίας κλπ) ενώ υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται αυτός που καστρέφει το αμάξι και ΔΕΝ μοιάζει με τον φοιτητή. Ο εισαγγελέας φαίνεται να έχει πειστεί για την αθωώτητα

επειδή κάποιοι τηλεδικαστές και ιντερνετικοί δικαστές ήδη τον έχουν καταδικάσει.

να συμπληρώσω στο κουίζ:

7....αντιδρούν αυθόρμητα, μπρουτάλ, βίαια ακόμα και αψυχολόγητα στο θέμα της υγείας , της παιδείας , των ομολόγων? αλλά αντιδρούν! έστω και λάθος?

Sferopetadhn
08/05/2007, 12:24
...Και οποιος δυσκολευτει να απαντησει να με βρεi μεσω ip του ξηγησω τον Ηροδοτο απο κοντα!!!...

Αυτό είναι ό τρόπος σκέψης σου για υπάρξει μία κοινωνία πιο δίκαιη για όλους, με πραγματική δημοκρατία και διάλογο;

Όποιος δε συμφωνεί μαζί σου του "ξηγάς τον Ηρόδοτο";

Πρόσεχε γιατί πάντοτε υπάρχει κάποιος που μπορεί να τον ξέρει πολύ καλύτερα από σένα και να την πατήσεις...

"Διαφωνώ μαζί σου, αλλά θα υπερασπιστώ με τη ζωή μου το δικαίωμά σου να λες τη γνώμη σου ελεύθερα"

Ούτε πετώντας δακρυγόνα και δέρνοντας αδιακρίτως, αλλά ούτε και καίγοντας το αμάξι του άλλου (κι ας είναι Μερσεντές -δεν τα βγάζει από τα δέντρα τα λεφτά)...

LsKostas
08/05/2007, 13:43
Πραγματικα ειναι πολυ αδικο,ακομα και σ αυτην εδω την συζητηση,να παιζουμε
το παιχνιδι ορισμενων που ΔΕΝ θελουν να προκοψει η γενια μας...

Εγραψα την αποψη μου καλα και ωραια,σε πολυ π-ρ-ο-γ-ε-ν-ε-σ-τ-ε-ρ-ο post,
και ειπα την μαγικη λεξη ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ στις σχολες και στα πανεπιστημια!

Το λεω εγω που κινδυνευει ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟ,που πιστεψε το
μετραει πολυ στην αγορα.Στ @@ μου ομως.

"Τσουβαλιαστε τα τσογλανια"...ΟΛΟΥΣ...που τολμανε να διαδηλωνουν ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!

Αντι να κανετε ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ που υπαρχουν ακομα τετοια ατομα...
Την ωρα που εσεις δουλευετε,και καλα κανετε,καποιοι βγαινουν ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ (απο κοπροσκυλα)για τα παιδια σας(μας)
που αυριο..εκτος απο τα διδακτρα (500ε το μαθημα ε?),θα πληρωσουν και τα βιβλια απο πανω.

Σ' αυτους πηγαινε το κουιζ...

Οταν λοιπον καθομαι και "θαβω" επιτηδες το μελλον μου...
καποιοι αλλοι...
"πατανε" σε ενα κουβουκλιο(που κακως καηκε),
σε μια σημαια(που κακως καηκε),
σε μια Mercedes(που κακως καηκε)...
και ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ Σ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ...σ αυτους πηγαινει και ο Ηροδοτος,και τεχνικες εντο αν θελουν...(τους εχω!!!)

:beer:

sergiosm
08/05/2007, 14:31
Πραγματικα ειναι πολυ αδικο,ακομα και σ αυτην εδω την συζητηση,να παιζουμε
το παιχνιδι ορισμενων που ΔΕΝ θελουν να προκοψει η γενια μας...

Συγγνώμη ρε φίλε

δηλαδή όταν κάποιος λέει κάτι αντίθετο απο εσένε "παίζει το παιχνίδι κάποιου"
ή μήπως επειδή συμφωνεί με κάποιον σε ένα ή και περισσότερα ζητήματα, σημαίνει ότι συμφωνεί σε όλα ;;;

και εν τέλει:
πόσα και ποια είναι τα παιχνίδια που παίζονται ;;;

ή μήπως διαφωνείς με αυτό που είπαν οι περισσότεροι εδώ μέσα, ότι δηλαδή δεν είναι δυνατό κάθε διαδήλωση να γίνεται μπάχαλο απο μερικούς "γνωστούς - αγνώστους".

Μήπως τελικά τα επεισόδια βολεύουν το παιχνίδι αυτών που λες, αφού έτσι "αυτοί" βρίσκουν ευκαιρία να τους βάλλουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Μήπως όμως βολεύουν και τους "άλλους" αφού βρίσκουν αφορμή να διαμαρτυρηθούν και τελικά να προβληθούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε φορά μετά από κάθε πορεία όλοι μιλούν για τα επεισόδια και κανείς για τα θέματα της πορείας.
Αν όμως γινόταν αυτό που, από ό, τι κατάλαβα, λέμε οι περισσότεροι εδώ μέσα, δηλαδή να συλλαμβάνονται επί τόπου αυτοί (οι λίγοι) που πραγματικά έκαναν τα επεισόδια:
α. και θα υπήρχαν αποδείξεις ώστε να καταδικαστούν μόνο όσοι ευθύνονται και όχι να αθωώνονται μαζί με τους πράγματι αθώους στα πλαίσια της παροιμίας "μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα"
β. και θα απομονώνονταν απο τη συντριπτική πλειωψηφία της πορείας
γ. και τα αιτήματα της πορείας θα ακούγονταν και θα συζητιούνταν από όλους.

Και τελικά ήθελα να ρωτήσω:
έχει καταλάβει κανείς ποια είναι τα αιτήματα αυτών των τύπων (των γνωστών - αγνώστων), γιατί εγώ τουλάχιστον δεν έχω ...

LsKostas
08/05/2007, 15:08
Aν διαβασεις αυτα που εγραψα θα δεις οτι οι
"γνωστοι αγνωστοι" δεν εχουν καμια σχεση με φοιτητες...ΜΑ ΚΑΜΙΑ!!!

Αλλα αν τους "πιασουν" τοτε πως θα συγκρατησουν 5-πλασιο σε ογκο κοσμο
να μην μπουκαρει στου "Μαξιμου"???

Πως θα συγκρατησουν αδιοριστους γιατρους,καθηγητες,νοσηλευτες,παιδαγωγους,ανεργους???

Ειδες ποσο απλη ειναι η συνταγη?

Μπορει να ξερω και πιο πολλα απο σενα για που δουλευουν καποια απ τα "καμαρια"...

Μαντευεις???

Sferopetadhn
08/05/2007, 15:12
Εγώ oμολογώ ότι ούτε και τα αιτήματα των φοιτητών έχω καταλάβει ή έχω ακούσει (αφού προβάλλονται μονάχα τα επεισόδια).

Το πρόβλημά μου είναι ότι και οι ίδιοι οι φοιτητές -άθελά τους οι περισσότεροι- παίζουν το παιχνίδι κάποιων άλλων όπως...

α. Των καθηγητών που όντας βολεμένοι στις θεσούλες του παίρνουν δουλειές, στήνουν εταιρείες, εκμεταλλεύονται τις εργασίες φοιτητών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών για να κάνουν μπίζνες, των καθηγητών που είναι ακούνητοι και 9 στους 10 έχουν μπει με κομματικά κριτήρια, των καθηγητών που "διδάσκουν" γράφοντας ένα βιβλίο, παίρνοτας τα λεφτά και βάζοντας τους φοιτητές να μαθαίνουν την ύλη και τα ΣΟΣ... Αυτό μόνο επίπεδο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν είναι...

β. Των κομματικών παρατάξεων και των κοπρόσκυλων μέσα σε αυτές. Τους είδα κι απ' την καλή κι απ' την ανάποδη όταν ήμουν φοιτητής και σιχάθηκα το πώς περνούσαν μαθήματα (ιδίως σε περιόδους εκλογών για καθηγητές, επίκουρους κλπ). Τους είδα και γενικά πώς βολεύονται, όπως η πρώην αρχηγός της ΠΑΣΠ που είναι τώρα βουλευτής ούτε ξέρω τί σκατά (αυτή είναι ένα παράδειγμα που θυμάμαι χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχουν άλλοι τέτοιοι).

Αντί οι φοιτητές να είναι το πιο ζωντανό και αντιδραστικό (με την έννοια της καλώς εννοούμενης αμφισβήτησης) κομμάτι της κοινωνίας, έχουν καταντήσει να είναι αντίθετοι στην οποιαδήποτε αλλαγή ενός συστήματος που αποδεδειγμένα έχει αποτύχει. Οι περισσότεροι πλέον δεν ασχολούνται πραγματικά και εν τέλει ακούγονται ελάχιστοι που είναι είτε τα φερέφωνα των κομμάτων, είτε ασχολούνται από μόδα. Έτσι προβάλλονται μονάχα το ξύλο και οι καταστροφές χωρίς καν να αγγίζονται τα πραγματικά προβλήματα της παιδείας.

Αλλά τί περιμένετε, όταν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα στη χώρα έχουν για αρχηγούς δύο άτομα ουσιαστικά με κληρονομικό δικαίωμα, που και οι δυο τους δεν έχουν ούτε ένα ένσημο. Πώς λοιπόν θα μπορέσουν αυτοί οι δύο κουλοί να διοικήσουν μία ολόκληρη χώρα;

Όχι ότι υπάρχουν κι εναλλακτικές... Η Παπαρήγα που είναι μες στη θεωρία στέλνει το γιόκα της στο Αμερικάνικο Κολλέγιο. Μήπως για να μάθει τον "εχθρό" ΄καλά και να τον διαβρώσει από μέσα; Ο Αλαβάνος; Έχετε δει το πόθεν έσχες του; Το σπίτι του στου Παπάγου; Τί να μου πει εμένα αυτός ο υποκριτής περί δημόσια παιδείας, περίθαλψης και δικαίου των αδυνάτων και των φτωχών; Ο Καρατζαφέρης; ΧΑ!

Οι φοιτητές είναι που πρέπει να περιφρουρήσουν τις πορείες του και να μην πηγαίνουν κρατώντας δήθεν σημαίες με κάτι καδρόνια μισό μέτρο. Οι φοιτητές πρέπει να παλέψουν για να αποδείξουν σε "εμάς" του μεγάλους και βολεμένους ότι ο αγώνας τους αξίζει την προσοχή και τη συμπαράστασή μας. Αυτοί θα πρέπει να αγωνιστούν και να αποδείξουν σε όλους ότι και σήμερα η παιδεία απέχει παρασάγγας από το να λέγεται "δημόσια και δωρεάν". Τί είναι δημόσιο; Τα φροντιστήρια; Τα ΙΙΕΚ; Τα σπίτια που νοικιάζουν οι χιλιάδες των φοιτητών;

Αλλά κι έτσι να είναι, δυστυχώς τα πτυχία έχουν καταντήσει σχεδόν κουρελόχαρτα. Εγώ προσωπικά ότι έμαθα το έμαθα μες στη δουλειά, καθώς -προς έκπληξή μου- διαπίστωσα ότι όσα έμαθα ήταν μόνο για ακαδημαϊκή κατανάλωση και με μηδαμινή πρακτική (της αγοράς) εφαρμογή. Ευτυχώς ήμουν τυχερός και έτυχα σε ανθρώπους που είχαν τη διάθεση να μου μάθουν... Δεν είναι όλοι έτσι όμως...

Ούτε ξύλο, ούτε φωνές διορθώνουν την κατάσταση. Λογική, συνεννόηση και πραγματική θέληση για πρόοδο... Τώρα θα μου πείτε ποιός τα έχασε αυτά για να τα βρούμε εμείς...

Λυπάμαι τα νέα παιδιά για το τί θα βρουν όταν βγουν να ψάξουν για δουλειά. Και δεν είμαι και τόσο μεγάλος. 30 και 3 μηνών...

sergiosm
08/05/2007, 15:40
Αλλα αν τους "πιασουν" τοτε πως θα συγκρατησουν 5-πλασιο σε ογκο κοσμο
να μην μπουκαρει στου "Μαξιμου"???

Πως θα συγκρατησουν αδιοριστους γιατρους,καθηγητες,νοσηλευτες,παιδαγωγους,ανεργους???

:nono:

Μια χαρά τους συγκρατουν τους αδιοριστους γιατρους,καθηγητες,νοσηλευτες,παιδαγωγους,ανεργους,
Όταν θέλουν όμως ....

Μήπως τελικά δεν θέλουν ;;
Εδώ είναι το ερώτημα.

EVI
08/05/2007, 15:49

εισαι πολυ ωραιος δε μιλας με φιλοσοφιες και πιστευω αλλα οπως ειναι τα πραγματα ακριβως.......γιατι για τα χαλια στην παιδεια δε φταινε οι καθηγητες αλλα το κρατος για τα βουλομενα φρεατια δε φταινε οι πολιτες που ριχνουν σκουπιδια και λαδια αλλα το κρατος για την εγκληματικοτιτα δε φταινε οι διαταραγμενες πρωσοπικοτητες αλλα το κρατος για ολα φταινε οι αλλοι αλλα οχι εμεις.

και μην πεταχτει κανεις να πει αλλα το κρατος τι κανει κλπ κλπ γιατι δε λεω αυτο

αυτο ειναι μια αλλη μεγαλη κουβεντα που ουτε εμενα με βρισκει συμφωνη

δε φταινε οι αστυνομικη που βρισοντε στο ΄΄πεδιο της μαχης'' αλλα τα κομματοσκυλα που καθοντε στις πολυθροναρες τους και δινουν διαταγες

δε φταινε οι αστυνομικοι για αυτους που μπαινοβγαινουν στα κρατητηρια

αλλα τα κομματα (ολα) που τους βαζουν για να κανουν κακο στην εκαθοστε κυβερνηση και μετα να ζητανε εκλογες

και οταν τους μπουζουριαζουν ερχωντε οι ΄΄αλλοι΄΄να τους βγαλουν εξω για να συνεχισουν την δουλεια τους

οπως τα μπαρακια εχουν τον τυπο που πήρωνετε να παει κρατητηριο μια νυχτα αν τυχων καποιος κανει καταγγελια........................

και αυτοι ειναι φοιτιτες ασχετοι οτι να ναι ..........................ολα αποσκοπουν σε ενα σκοπο.

ποιος θα παρει την εξουσια να φαει οσα μπορει να παρει τον μπουλο για λιγο να ριξει λασπη στον αλλον να ξαναπαρει την εξουσια

ολοι για αυτην κοπτωντε.

LsKostas
08/05/2007, 16:08
Μια χαρά τους συγκρατουν τους αδιοριστους γιατρους,καθηγητες,νοσηλευτες,παιδαγωγους,ανεργους
:hypnotize :hypnotize

Ε...αφου τους συγκρατουν τοτε λυθηκε το προβλημα...

(3 λαλουν και 2 χορευουν...:look: )

ΥΓ.Θα μου πεις τελικα τι "δουλεια" κανουν μερικοι "κουκουλοφοροι"?
Καλα αστο...

sergiosm
08/05/2007, 16:14
:hypnotize :hypnotize

Ε...αφου τους συγκρατουν τοτε λυθηκε το προβλημα...

(3 λαλουν και 2 χορευουν...:look: )

ΥΓ.Θα μου πεις τελικα τι "δουλεια" κανουν μερικοι "κουκουλοφοροι"?
Καλα αστο...

Ρε φίλε, ειρωνικά το είπα
Νομίζω ήταν σαφές.
Όσο για το τί δουλειά κάνουν, τί να συζητάμε ;; τα αυτονόητα ;;

sober
08/05/2007, 17:39
Sferopetadhn εχεις απολυτο δικιο σχεδον σε ολα απο οσα γραφεις...Το μονο που με πειραξε ηταν οταν ανεφερες πως οι φοιτητες 8α πρεπει να ''αποδειξουν΄'' πως ο αγωνας τους ειναι δικαιος στους ''μεγαλους''...Μα το 8εμα της παιδιας δεν αφορα ΜΟΝΟ τους φοιτητες αλλα ολη την κοινωνια...Φανταζεσαι τι 8α γινοταν αμα ξαφνικα σταματαγανε ΟΛΟΙ και κατεβαινανε στους δρομους???Φοιτητες ,δημ. υπαλληλοι, ιδιωτικοι...ΟΛΟΙ???και οχι μονο για το 8εμα της παιδειας αλλα για ολα τα στραβα κι αναποδα...Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι γενικα παρ'ολο που παραπονιομαστε για το τι συμβαινει γυρω μας δεν κανουμε τιποτα παρα μονο σχολιαζουμε και συζηταμε τα εκαστοτε μπαχαλα...8α μου πειτε οτι απο το τιποτα κατι ειναι κι αυτο...Δεν ξερω...ισως τελικα μια κοινωνια για να αλλαξει 8α πρεπει να καταντησει να ψοφαει ο διπλανος μας η και εμεις οι ιδιοι στο δρομο μπας και ευαισ8ητοποιη8ουμε...

:sick:

TROOPER
08/05/2007, 19:58
................................:wave2:

δεν διαφωνω πουθενα !!!!!!!!

Sferopetadhn
09/05/2007, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Sferopetadhn εχεις απολυτο δικιο σχεδον σε ολα απο οσα γραφεις...Το μονο που με πειραξε ηταν οταν ανεφερες πως οι φοιτητες 8α πρεπει να ''αποδειξουν΄'' πως ο αγωνας τους ειναι δικαιος στους ''μεγαλους''...Μα το 8εμα της παιδιας δεν αφορα ΜΟΝΟ τους φοιτητες αλλα ολη την κοινωνια...Φανταζεσαι τι 8α γινοταν αμα ξαφνικα σταματαγανε ΟΛΟΙ και κατεβαινανε στους δρομους???Φοιτητες ,δημ. υπαλληλοι, ιδιωτικοι...ΟΛΟΙ???και οχι μονο για το 8εμα της παιδειας αλλα για ολα τα στραβα κι αναποδα...Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι γενικα παρ'ολο που παραπονιομαστε για το τι συμβαινει γυρω μας δεν κανουμε τιποτα παρα μονο σχολιαζουμε και συζηταμε τα εκαστοτε μπαχαλα...8α μου πειτε οτι απο το τιποτα κατι ειναι κι αυτο...Δεν ξερω...ισως τελικα μια κοινωνια για να αλλαξει 8α πρεπει να καταντησει να ψοφαει ο διπλανος μας η και εμεις οι ιδιοι στο δρομο μπας και ευαισ8ητοποιη8ουμε...

:sick:

Εννοώ ότι οι ίδιοι οι φοιτητές με τη στάση τους πρέπει να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για την παιδεία. Εγώ το μόνο που έβλεπα από το 95 που μπήκα μέχρι σήμερα είναι κομματόσκυλα να δέρνονται μεταξύ τους και με την αστυνομία, έχοντας στο πλευρό τους τον κάθε αντικοινωνικό μαλάκα που γουστάρει να δέρνεται (και το ονομάζει αναρχία παρότι δεν έχει ιδέα τί λέει η ιδεολογία που ονομάζεται έτσι).

Εγώ γουστάρω να δω φοιτητές να συμφωνούν για τα αποτελέσματα των εκλογών (μεταξύ μας είναι μεγάλη ξεφτίλα αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο), να διώξουν κάθε τι κομματικό και να έχουν παρατάξεις που να ασχολούνται μόνο με τα προβλήματα των σχολών και των ιδρυμάτων συνολικά. Αυτοί το μόνο που κοιτάζουν είναι τα πάρτυ, οι εκδρομές και οτιδήποτε μαλακία τους έρθει.

Δείξε ρε πούστη μου ότι ξέρεις να παλεύεις. Να κάνεις την εκάστοτε κυβέρνηση να απολογείται και όχι να απολογείσαι εσύ για τα καμμένα (που πιθανότατα δε φταις κιόλας). Κάνε μία ειρηνική επανάσταση. Άνοιξε τα πανεπιστήμια, άνοιξε τους δρόμους και κλείσε πλατείες και πεζοδρόμια έξω απ' τα υπουργεία και τα Μέγαρα χωρίς ναεμποδίζεις όμως κανέναν να κάνει τη δουλειά του... Στήσε σκηνές στην πανεπιστημιούπολη, κάνε συναυλίες, βγάλε έντυπα... Μαύρα! Ούτε μπλε, ούτε κόκκινα, ούτε πράσινα! ΜΑΥΡΑ! Δείξε ότι έτσι βλέπεις το μέλλον σου.

Οι "μεγάλοι" δεν είναι εξωγήινοι. Οι γονείς σου είναι και του διπλανού σου. Κι αυτοί ήταν κάποτε νέοι. Αρκεί να τους το θυμήσεις...

Μια, δυο, τρεις μέρες/βδομάδες/μήνες και θα σε προσέξουν. Αυτό είναι αγώνας! "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"...

Το πραγματικό φοιτητικό κίνημα χρειάζεται ανεξαρτησία, αληθινή συντροφικότητα και πρωτοποριακές ιδέες. Δε χρειάζεται να ξανα-ανακαλύψουμε τον τροχό! Ας δούμε τί κάνουν έξω (όσο κι αν δε μας αρέσει τα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ είναι κορυφαία) κι ας πάρουμε τα καλύτερα στοιχεία , προσαρμόζοντάς τα στην Ελληνική πραγματικότητα.

Αλλά δυστυχώς για να γίνει αυτό πρέπει να "ξεβολευτεί" πολύς κόσμος και δεν το βλέπω να γίνεται...

ΥΓ Δυστυχώς αυτά τα λέω τώρα που είναι πολύ αργά για μένα. Ίσως δεν είχα το μυαλό να τα σκεφτώ έτσι τότε που έπρεπε... Ίσως να φταίει το ότι δε μου τα είπε ποτέ κανείς. Οι καημένοι οι γονείς μου υπάλληλοι ήταν και μου έδωσαν ότι μπορούσαν. Εσείς που τα ακούτε και είστε τώρα εκεί κάντε κάτι. Όχι για μένα, για το νεογέννητο παιδί μου (τριών εβδομάδων μόλις) και το μέλλον που έχει μπροστά του.

TROOPER
09/05/2007, 09:34
Εννοώ ότι οι ίδιοι οι φοιτητές με τη στάση τους πρέπει να αποδείξουν ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για την παιδεία. Εγώ το μόνο που έβλεπα από το 95 που μπήκα μέχρι σήμερα είναι κομματόσκυλα να δέρνονται μεταξύ τους και με την αστυνομία, έχοντας στο πλευρό τους τον κάθε αντικοινωνικό μαλάκα που γουστάρει να δέρνεται (και το ονομάζει αναρχία παρότι δεν έχει ιδέα τί λέει η ιδεολογία που ονομάζεται έτσι).

Εγώ γουστάρω να δω φοιτητές να συμφωνούν για τα αποτελέσματα των εκλογών (μεταξύ μας είναι μεγάλη ξεφτίλα αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο), να διώξουν κάθε τι κομματικό και να έχουν παρατάξεις που να ασχολούνται μόνο με τα προβλήματα των σχολών και των ιδρυμάτων συνολικά. Αυτοί το μόνο που κοιτάζουν είναι τα πάρτυ, οι εκδρομές και οτιδήποτε μαλακία τους έρθει.

Δείξε ρε πούστη μου ότι ξέρεις να παλεύεις. Να κάνεις την εκάστοτε κυβέρνηση να απολογείται και όχι να απολογείσαι εσύ για τα καμμένα (που πιθανότατα δε φταις κιόλας). Κάνε μία ειρηνική επανάσταση. Άνοιξε τα πανεπιστήμια, άνοιξε τους δρόμους και κλείσε πλατείες και πεζοδρόμια έξω απ' τα υπουργεία και τα Μέγαρα χωρίς ναεμποδίζεις όμως κανέναν να κάνει τη δουλειά του... Στήσε σκηνές στην πανεπιστημιούπολη, κάνε συναυλίες, βγάλε έντυπα... Μαύρα! Ούτε μπλε, ούτε κόκκινα, ούτε πράσινα! ΜΑΥΡΑ! Δείξε ότι έτσι βλέπεις το μέλλον σου.

Οι "μεγάλοι" δεν είναι εξωγήινοι. Οι γονείς σου είναι και του διπλανού σου. Κι αυτοί ήταν κάποτε νέοι. Αρκεί να τους το θυμήσεις...

Μια, δυο, τρεις μέρες/βδομάδες/μήνες και θα σε προσέξουν. Αυτό είναι αγώνας! "Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία"...

Το πραγματικό φοιτητικό κίνημα χρειάζεται ανεξαρτησία, αληθινή συντροφικότητα και πρωτοποριακές ιδέες. Δε χρειάζεται να ξανα-ανακαλύψουμε τον τροχό! Ας δούμε τί κάνουν έξω (όσο κι αν δε μας αρέσει τα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ είναι κορυφαία) κι ας πάρουμε τα καλύτερα στοιχεία , προσαρμόζοντάς τα στην Ελληνική πραγματικότητα.

Αλλά δυστυχώς για να γίνει αυτό πρέπει να "ξεβολευτεί" πολύς κόσμος και δεν το βλέπω να γίνεται...

ΥΓ Δυστυχώς αυτά τα λέω τώρα που είναι πολύ αργά για μένα. Ίσως δεν είχα το μυαλό να τα σκεφτώ έτσι τότε που έπρεπε... Ίσως να φταίει το ότι δε μου τα είπε ποτέ κανείς. Οι καημένοι οι γονείς μου υπάλληλοι ήταν και μου έδωσαν ότι μπορούσαν. Εσείς που τα ακούτε και είστε τώρα εκεί κάντε κάτι. Όχι για μένα, για το νεογέννητο παιδί μου (τριών εβδομάδων μόλις) και το μέλλον που έχει μπροστά του.

1. να σου ζησει !!!!!!!!!

2. θυμησε μου ρε σφερο...διαφωνουσα εγω μαζι σου η εσυ μαζι μου ?????γιατι οτι εχεις γραψει απο το ποστακι της ευης και μετα με βρισκει απολυτως συμφωνο !!!!!!!!!

sober
09/05/2007, 10:42
Κι απο μενα να σου ζησει!!!

Τα λες πολυ καλα φιλε...:wave2: :wave2:

Sferopetadhn
09/05/2007, 10:54
Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά.

@ Trooper

Δε νομίζω να διαφωνούσαμε (μόνο για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό τα έχουμε τσουγκρίσει -λογικό). Ίσως να φαινόταν ότι ήμουν με το μέρος της αστυνομίας, πιθανότατα γιατί βαριόμουν να γράψω και ήθελα σε μια πρόταση να χωρέσω όλες μου τις σκέψεις.

Με κανενός τη μεριά δεν είμαι.

Ούτε οι φοιτητές είναι εξ ορισμού αλήτες, αλλά ούτε και οι αστυνομικοί εξ ορισμού γουρούνια.

Κάλλιστα θα μπορούσα κι εγώ να είμαι. Μία απόφαση σε κάποια φάση της ζωής μου ήταν μόνο. Δε με κάνει αυτόματα γουρόυνι και άξιο καψίματος αυτό, όπως και το ότι ήμουν φοιτητής δε με έκανε αυτόματα χασισάκια...

Όπως και τώρα που φοράω κοστούμι κάθε μέρα για τη δουλειά δε σημαίνει ούτε ότι είμαι το κεφάλαιο, ούτε χαρτογιακάς, ούτε ένας βαρετός και ξενέρωτος μαλάκας.

Ένας απλός πολίτης είμαι που δεν ξοδεύω όλη μου τη μέρα βρίζοντας την κοινωνία, αλλά προσπαθώντας να την κάνω καλύτερη. Πώς; Εφαρμόζοντας δύο κανόνες:

α. Δεν κάνω στους άλλους αυτά που δε μου αρέσει να μου κάνουν και
β. Θεωρώ πολύ σημαντική την ατομική ευθύνη καθώς η κοινωνία αποτελείται από άτομα, εσάς κι εμένα, και δεν είναι κάτι το απρόσωπο. Όταν λοιπόν όλοι μας ατομικά αναλάβουμε τις ευθύνες μας (γιατί δεν υπάρχουν μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις) όλα θα πάνε καλύτερα.

Από τις απλές στιγμές της ζωής μας (όπως τα σκουπίδια εδώ κι εκεί, η νοθεία στα καύσιμα, οι κλέφτες ταρίφες κλπ) μέχρι τα πιο σοβαρά (όπως οι νεκροί στους δρόμους από μαλακία άλλων ή οι ξεφτιλισμένοι πολιτικοί και πολιτική)

LsKostas
09/05/2007, 11:19
Ευχες και απο μενα.:wave2:

Μακαρι να εβλεπες απο μεσα την Ε.Α. για να καταλαβαινες οτι
"δεν ηταν απλα μια αποφαση σε μια φαση της ζωης τους"

"Δωσε εξουσια στον ανθρωπο,να δεις τι ανθρωπος ειναι"...συνηθιζω να λεω

sober
09/05/2007, 11:38
Ελα ντε...γενικα προσπα8ω να μην ειμαι απολυτη αλλα οσον αφορα τους μπατσους....:yuck:

TROOPER
09/05/2007, 14:10
Ευχαριστώ για τις ευχές παιδιά.

@ Trooper

Δε νομίζω να διαφωνούσαμε (μόνο για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό τα έχουμε τσουγκρίσει -λογικό). Ίσως να φαινόταν ότι ήμουν με το μέρος της αστυνομίας, πιθανότατα γιατί βαριόμουν να γράψω και ήθελα σε μια πρόταση να χωρέσω όλες μου τις σκέψεις.

Με κανενός τη μεριά δεν είμαι.

Ούτε οι φοιτητές είναι εξ ορισμού αλήτες, αλλά ούτε και οι αστυνομικοί εξ ορισμού γουρούνια.

Κάλλιστα θα μπορούσα κι εγώ να είμαι. Μία απόφαση σε κάποια φάση της ζωής μου ήταν μόνο. Δε με κάνει αυτόματα γουρόυνι και άξιο καψίματος αυτό, όπως και το ότι ήμουν φοιτητής δε με έκανε αυτόματα χασισάκια...

Όπως και τώρα που φοράω κοστούμι κάθε μέρα για τη δουλειά δε σημαίνει ούτε ότι είμαι το κεφάλαιο, ούτε χαρτογιακάς, ούτε ένας βαρετός και ξενέρωτος μαλάκας.

Ένας απλός πολίτης είμαι που δεν ξοδεύω όλη μου τη μέρα βρίζοντας την κοινωνία, αλλά προσπαθώντας να την κάνω καλύτερη. Πώς; Εφαρμόζοντας δύο κανόνες:

α. Δεν κάνω στους άλλους αυτά που δε μου αρέσει να μου κάνουν και
β. Θεωρώ πολύ σημαντική την ατομική ευθύνη καθώς η κοινωνία αποτελείται από άτομα, εσάς κι εμένα, και δεν είναι κάτι το απρόσωπο. Όταν λοιπόν όλοι μας ατομικά αναλάβουμε τις ευθύνες μας (γιατί δεν υπάρχουν μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις) όλα θα πάνε καλύτερα.

Από τις απλές στιγμές της ζωής μας (όπως τα σκουπίδια εδώ κι εκεί, η νοθεία στα καύσιμα, οι κλέφτες ταρίφες κλπ) μέχρι τα πιο σοβαρά (όπως οι νεκροί στους δρόμους από μαλακία άλλων ή οι ξεφτιλισμένοι πολιτικοί και πολιτική)

μια ελαφρα διαφωνια εκει που λες για την αποφαση σου να μη γινεις αστυνομικος...

παρε και δες την ταινια ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.ειναι φοβερο το πως αλλαζει τον ανθρωπο η εξουσια.(η ταινια βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα).

Sferopetadhn
09/05/2007, 14:45
Δε διαφωνώ. Προφανώς δε μπορώ να γνωρίζω πώς θα σκεφτόμουν αν απ'τα 18 μου είχα στολή, εξουσία και μου πιπιλούσαν όλοι το αυτί για το πόσο γαμάτο όργανο είμαι. Πιθανότατα να ήμουν καθίκης, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.

Δε μπορώ όμως και να δεχθώ a priori ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι κακοί. Όπως λοιπόν δε γουστάρουμε γενικεύσεις για τους μετανάστες, τους φοιτητές, τους μηχανάκηδες κλπ έτσι δεν πρέπει και να κρίνουμε την προσωπικότητα κάποιου από το επάγγελμά του ή το αμάξι που οδηγά.

Πραγματικά όμως ξεφεύγουμε από την ουσία της κουβέντας που δεν είναι το κατά πόσο κακοί ή καλοί είναι οι αστυνομικοί και οι φοιτητές, αλλά το πώς θα διορθωθεί η παιδεία. Με πρακτικά μέσα και όχι θεωρίες.

Τη θεωρία την ξέρω κι εγώ... "Δωρεάν για όλους, να τρώνε, να πίνουν, να μορφώνονται πραγματικά και να γίνονται καλοί επιστήμονες και άνθρωποι προάγοντας τη γνώση, την έρευνα και την αειφόρο ανάπτυξη που όλοι οραματιζόμαστε...."

Bollocks μάντολες λέω εγώ... Έργα θέλουμε! 1+1=2, ούτε 1,5 ούτε 2,001.

TROOPER
09/05/2007, 15:01
Δε διαφωνώ. Προφανώς δε μπορώ να γνωρίζω πώς θα σκεφτόμουν αν απ'τα 18 μου είχα στολή, εξουσία και μου πιπιλούσαν όλοι το αυτί για το πόσο γαμάτο όργανο είμαι. Πιθανότατα να ήμουν καθίκης, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.

Δε μπορώ όμως και να δεχθώ a priori ότι όλοι οι αστυνομικοί είναι κακοί. Όπως λοιπόν δε γουστάρουμε γενικεύσεις για τους μετανάστες, τους φοιτητές, τους μηχανάκηδες κλπ έτσι δεν πρέπει και να κρίνουμε την προσωπικότητα κάποιου από το επάγγελμά του ή το αμάξι που οδηγά.

Πραγματικά όμως ξεφεύγουμε από την ουσία της κουβέντας που δεν είναι το κατά πόσο κακοί ή καλοί είναι οι αστυνομικοί και οι φοιτητές, αλλά το πώς θα διορθωθεί η παιδεία. Με πρακτικά μέσα και όχι θεωρίες.

Τη θεωρία την ξέρω κι εγώ... "Δωρεάν για όλους, να τρώνε, να πίνουν, να μορφώνονται πραγματικά και να γίνονται καλοί επιστήμονες και άνθρωποι προάγοντας τη γνώση, την έρευνα και την αειφόρο ανάπτυξη που όλοι οραματιζόμαστε...."

Bollocks μάντολες λέω εγώ... Έργα θέλουμε! 1+1=2, ούτε 1,5 ούτε 2,001.

δεν ξαναγραφω εδω !!!!!!!!!!

με εκφραζεις απολυτα !!!!!!!!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

blueblack
09/05/2007, 15:07
μια ελαφρα διαφωνια εκει που λες για την αποφαση σου να μη γινεις αστυνομικος...

παρε και δες την ταινια ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ.ειναι φοβερο το πως αλλαζει τον ανθρωπο η εξουσια.(η ταινια βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα).

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ..............

Τόχει στό γονίδιο του καί δέν τό ξέρει............ΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΧΕΙ.....ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΧΕΙ..........
τότε γίνεται βασιλικότερος τού βασιλιά.......!!!!!!!!!!!!

Αύτά άπό τήν άρχή ξεκαθαρίζουν............καί άν κατά λάθος κάποιος ..
ΞΕΠΕΣΕΙ..........σέ ένα χώρο χωρίς νά τό συνειδητοποιήσει τότε είτε....
ΥΠΟΦΕΡΕΙ............ή σηκώνεται καί φεύγει όσο άνάγκη καί νάχει τά λεφτά γιά
βιωποριστικούς λόγους...................

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ..........
ΑΛΛΑ.............
ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ...........................γιά ένα κομμάτι ψωμί....!!!

Ήμουνα σαφής .................έεεεεεεε.........παίδες.....!!!!!!!!!!

TROOPER
09/05/2007, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΞΟΥΣΙΑ..............

Τόχει στό γονίδιο του καί δέν τό ξέρει............ΜΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΧΕΙ.....ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΧΕΙ..........
τότε γίνεται βασιλικότερος τού βασιλιά.......!!!!!!!!!!!!

Αύτά άπό τήν άρχή ξεκαθαρίζουν............καί άν κατά λάθος κάποιος ..
ΞΕΠΕΣΕΙ..........σέ ένα χώρο χωρίς νά τό συνειδητοποιήσει τότε είτε....
ΥΠΟΦΕΡΕΙ............ή σηκώνεται καί φεύγει όσο άνάγκη καί νάχει τά λεφτά γιά
βιωποριστικούς λόγους...................

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ..........
ΑΛΛΑ.............
ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ...........................γιά ένα κομμάτι ψωμί....!!!

Ήμουνα σαφής .................έεεεεεεε.........παίδες.....!!!!!!!!!!

σαφεστατος

αλλα δε με βρισκεις συμφωνο...(ουτε εδω :lol: )

:beer: :beer: :beer:

sober
09/05/2007, 16:28
Τι να πω...εγω δεν αντεχω με τιποτα τη βια...Το χειροτερο που 8α μπορουσα να κανω (που κ παλι ΔΕΝ το κανω) ευρισκομενη σε διαδηλωση ειναι να πεταξω κανα αυγο(κλουβιο κατα προτιμηση:lol: )..Για το λογο αυτο δεν μπορω να 8εωρησω ''αν8ρωπους'' καποια ζωα που ''κανοντας τη δουλεια τους'' βαρανε κοσμο αβερτα η γενικοτερα καβαλανε το καλαμι και δε λενε να ''κατεβουν''...Επειτα δεν τους δικαιολογω με τιποτα γιατι στην τελικη δεν τους εβαλε κανεις το πιστολι στον κροταφο...ΞΕΡΟΥΝ που προκειται να μπλεξουν...Ακομα κι αν καποιος εκανε λα8ος επιλογη κ εγινε μπατσος η τελος παντων πηγε με ''το σταυρο στο χερι''για να πιασει τους κακους αυτου του κοσμου με το που βλεπει τι γινεται 8α επρεπε να σηκω8ει να φυγει...
Κι εγω στο Δημοσιο δουλευω και βλεπω κα8ημερινα το ρουσφετι να πηγαινει συννεφο..δεν υπαρχει περιπτωση να συμμετασχω ποτε σ'αυτο δεν πα να μου το ζητησει ο 8εος ο ιδιος...παω εξυπηρετω τον κοσμο και την κανω...Μπορει να μου εξηγησει καποιος ενας Ματατζης ΠΟΥ ΣΚ@τα χρησιμευει???:mad:

EVI
09/05/2007, 17:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
[B
Κι εγω στο Δημοσιο δουλευω και βλεπω κα8ημερινα το ρουσφετι να πηγαινει συννεφο..δεν υπαρχει περιπτωση να συμμετασχω ποτε σ'αυτο δεν πα να μου το ζητησει ο 8εος ο ιδιος...παω εξυπηρετω τον κοσμο και την κανω...Μπορει να μου εξηγησει καποιος ενας Ματατζης ΠΟΥ ΣΚ@τα χρησιμευει???:mad: [/B]

οταν θα κλεψουν το σπιτι σου χτυπησουν την μανα σου το παιδι σου κλπ κλπ τοτε θα δεις που χρησιμευουν .....................

οταν ημουν (πιο) μικρη μετα τις 8-9 μοναστηρακι δε πηγαινα............τωρα παω......γιατι οι ''κακοι'' οι μπατσοι το καθαρισαν απο αυτους που χωναν σουγιαδες για 100δραχμες ενα τσιγαρο η να σου παρουν το μπουφαν (τα εχω ζησει αυτα )

οταν μια μερα λιποθυμισα στο συνταγμα πριν χρονια αστυνομικο ηταν αυτος που με πηρε μου αγορασε νερο με εβαλε να κατσω και με πηγε σπιτι μου.

οταν πρεζονι στον πειραια με χτυπησε για λεφτα εχωντας τον αδελφο μου τοτε 8 χρονων σκαρτα μαζι μου

οι ΄΄κακοι΄΄ οι μπατσοι τους πιασαν και τους γ@μησαν και με φροντισαν μεχρι να ερθουν οι γονεις μου

μπατσοι κακοι θα πιασουν αυτον τον ψυχασθενη μαλακα που εριξε στην κοπελα οξυ και την εκανε να χασει τα παντα και θα του γαμησουν τα αγαμητα............

χτες που τρακαρε ο αδελφος μου οι ΄΄κακοι΄΄΄οι μπατσοι εκατσαν μεχρι τις 4 το πρωι να δουν τι εγινε μεχρι στο νοσοκομειο ηρθαν (ο αδελφος μου ειναι καλα δοξα το Θεο αλλα ο παιδικος του φιλος - με αλλη μηχανη- ισα που τον προλαβαμε ηδη εχει χασει ενα νεφρο και παλευουν για το δευτερο ηδη τα εχει σπασει ολα με εσωτερικες αιμοραγιες παντου)

και μου λεγαν....γιατι? γιατι δε φορανε κρανος ? μας αρεσουν εμας αυτα? καθε μερα? χυμενα μυαλα εξω? δεν υπαρχει παιδια απο τα σχολια

μας λενε οι δρομοι εινια μπουρδελο
και τους λεμε

ναι ρε ειναι ο μαλακας που τους εφτιαξε τα εκανε σκατα
εσυ το ξερεις γιατι? γιατι δε προσεχεις?

(λογια αστυνομικου χτες τα ξημεροματα σε μενα)

και εγω - μου λεει- δυκικλιστης ειμαι.....προσεχω γαμωτο.

αφηστε τα παιδια και σαποιοι υπαρχουν παντου και παντα θα υπαρχουν αλλα οχι επειδη καποιος την πληρωσε ολοι ειναι τα ιδια

TROOPER
09/05/2007, 17:18
οταν θα κλεψουν το σπιτι σου χτυπησουν την μανα σου το παιδι σου κλπ κλπ τοτε θα δεις που χρησιμευουν .....................

μιλαει για ματ συγκεκριμενα.

Nostra
09/05/2007, 17:23
χτες που τρακαρε ο αδελφος μου .....

πάλι? :confused: :hypnotize :hypnotize :hypnotize

ρε συ Εύη ... μη του ξαναδώσετε μηχανάκι αυτουνού ρεεεεεε...

θα φάει τα μούτρα του έτσι όπως το πάει... :sad: :sad: :sad: :( :( :(

sober
09/05/2007, 17:31
μιλαει για ματ συγκεκριμενα.

Οντως...

Παντως εισαι τυχερη γιατι επεσες σε καλο κοσμο....Οταν μου ειχαν κλεψει το σπιτι ..ηρ8αν μετα απο μια ωρα σκυλοβαριοντουσαν και μου μιλαγανε με ενα υφακι ''και τι 8ε να γινει τωρα...''

τεσπα...:wave2:

iosif
10/05/2007, 09:13
από ένα κείμενο που έπεσε στα χέρια μου σε μία πορεία και μου άρεσε:

...........Δύο ειδήσεις με διαφορά τριών ημερών
Με τιμές ήρωα, κηδεύτηκε στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά στα Χανιά, ο σμηναγός Κώστας Ηλιάκης, που χάθηκε με το αεροσκάφος του κατά τη διάρκεια εμπλοκής με τουρκικό μαχητικό πάνω από τη θαλάσσια περιοχή της Καρπάθου.

Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες ο μέχρι στιγμής απολογισμός του τραγικού εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ, στην Ελευσίνα.

Η πρώτη είδηση έγινε πρωτοσέλιδο, προκάλεσε «στρογγυλά τραπέζια», ασχολήθηκαν μαζί της τα διεθνή μμε.
Για την δολοφονία των δύο εργατών-που ούτε τα ονόματά τους δεν αναφέρονται- σπαταλήθηκαν κάποια μονόστηλα και οι εργάτες δεν κηδεύτηκαν δημοσία δαπάνη ούτε με τιμές ήρωα. Αντίθετα οι χήρες τους θα περιμένουν κανά χρόνο για την σύνταξη λόγω θανάτου…

Οι άνθρωποι που εργάζονται για την αστυνομία ή τον στρατό ανήκουν κατά βάση σε δύο κατηγορίες: Είτε πρόκειται για νέους ανθρώπους απογοητευμένους από το φάσμα της ανεργίας που επιλέγουν να «καταταγούν» (υπηρετώντας έτσι τα συμφέροντα αυτών που δημιουργούν την ανεργία) είτε πρόκειται για άτομα δηλητηριασμένα από το μικρόβιο της εξουσιολαγνείας. Και στις δύο περιπτώσεις καταλήγουν να εργάζονται σαν ένστολοι λακέδες της εξουσίας και κατά συνέπεια σαν εχθροί της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας, σαν εχθροί της ίδιας τους της φύσης.

Οι εργαζόμενοι άνθρωποι βιώνουν ένα εκβιαστικό δίλημμα: Ή εργάζεσαι σύμφωνα με τις συνθήκες που η εξουσία διαμορφώνει ή καταλήγεις στο περιθώριο της κοινωνίας με σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.
Και οι διαμορφωμένες εργασιακές συνθήκες είναι απάνθρωπες. Τα 33.820 ατυχήματα, τα 851 θανατηφόρα, την πενταετία 2000-2005, δηλαδή 170 δολοφονημένοι εργάτες κάθε χρόνο. 170 άνθρωποι κάθε χρόνο που έφυγαν από το σπίτι τους για το μεροκάματο και δεν επέστρεψαν…και χωρίς κανένας να λογαριάζει τους δολοφονημένους μετανάστες «χωρίς χαρτιά», τους ανθρώπους που αποτελούν τους σημερινούς σκλάβους στα ιδιωτικά ή κρατικά εργασιακά κάτεργα.................

ξέρετε οι αστυνομικοί σε ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ από την "υποδειγματική δημοκρατία" της σουηδίας μέχρι τις μπανανίες και τις διάφορες χούντες, την "δουλειά τους κάνουνε"....
και εδώ όταν κοπανάνε διαδηλωτές (και ποτέ δεν τους ξεχωρίζω σε επαγγελματικές ιδιότητες, δεν ήξερα ότι σε πορείες πχ για την παιδεία πρέπει να συμμετέχουν ΜΟΝΟ φοιτητές....) πάλι την "δουλειά τους κάνουνε".

μόνο που η δουλειά τους, κατά βάση είναι η προστασία της ΕΝΝΟΜΗΣ ΤΑΞΗΣ (που για όποιον έχει στοιχειώδη γνώση πολιτειακών / κοινωνιολογίας, η έννομη τάξη είναι απλά η κοινωνική συνθήκη που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ η κυρίαρχη τάξη). που ουσιαστικά είναι η προστασία και η αναπαραγωγή του υπάρχοντος συστήματος που ρε εύη , δημιουργεί τα πρεζόνια , τους απατεώνες εργολάβους (που όταν διαδηλώσεις εναντίον τους τα ματ θα σε πλακώσουν και οι άλλοι έντιμου πολίτες θα λένε "μα να το κυνηγήσεις πολιτισμένα, δικαστικά το δίκιο σου"), τους επαγγελματίες πολιτικούς (γιατί το ξεχνάμε? οι επαγγελματίες πολιτικοί νοιάζονται για την καριέρα τους, για την κοινωνία νοιάζοντα οι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ). Ξέρεις αυτό το σύστημα προμηθεύει με αστυνομικούς που πληρώνονται από την τσέπη μας για να φυλάνε τον Λαναρά (με τις 7 πτωχευμένες αλλά επιχορηγημένες επιχειρήσεις) τον καταδικασθένα αμετάκλητα σε 4 χρόνιαφυλακή-αλλά κυρίαρχο της χώρας και ελεύθερο- Μίνωα Κυριακού κλπκλπ. και θα μου πεις ? οι αστυνομικοί φταίνε? μα το ίδιο σύστημα διαιωνίζουν με την "εργασία" τους!
και όταν κάποιοι αμφισβητούν το κυρίαρχο σύστημα, ακόμα και με πράξεις που δεν συμφωνώ μαζί τους, εμείς κρίνουμε τις πράξεις και ΟΧΙ το τι θέλουν να πουν με τις πράξεις τους.

ΜΙΑ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: λόγω επαγγελματικής διαστροφής (τότε ασχολιόμουν με ασφαλιστικές αποζημιώσεις), είχα ψάξει το θέμα "Πολυτεχνείο 95"
Λοιπόν ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ έλεγε ότι για την πυρκαγιά στην σκεπή ευθύνονταοι 100% τα δακρυγόνα της αστυνομίας! Το ίδιο ακριβώς έλεγε και για την πυρκαγιά στο Κ. Μαρουσης που είχε αποτέλεσμα 4 νεκρούς. Κανένας αστυνομικός, επικεφαλής ή όχι δεν τιμωρείθηκε.

sober
10/05/2007, 13:16
Ποοοοολυ καλα τα λες...:o

:beer: :beer: :beer: :beer:

iosif
10/05/2007, 13:32
αντιγράφω κείμενο της Σώτης Τριανταφύλλου (με την οποία δεν συμφωνώ πάντα και σε όλα αλλά με το σημερινό ταυτίζομαι) από σημερινή άθενς βόις:

Δυσκολεύομαι να πιστέψω σε θεωρίες συνωμοσιών, «προβοκάτσιας» και άλλων έμμονων ιδεών της αριστεράς. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, βλέποντας ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού κατά το οποίο το αντικείμενο του δημοσιογράφου -ένας ανυποψίαστος αστυνομικός φύλακας- άφηνε με αθωότητα το αλεξίσφαιρο γιλέκο και το περίστροφό του στην πλάτη της καρέκλας του, δεν μπόρεσα να μην ταυτιστώ με τον ανθρωπάκο: οκτώ ώρες «περιφρουρεί» ένα κτίριο που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υποστεί ποτέ επίθεση. H δουλειά του είναι σκέτη κρεμάλα: στέκεται δήθεν εκεί πέρα και υπερασπίζεται το Σώμα. Bαθιά χασμουρητά. Άρα, ευλόγως, παρατάει από δω κι από κει την εξάρτυσή του. Tο τηλεοπτικό κανάλι είχε διαφορετική γνώμη: η αστυνομία δεν συμπεριφέρεται ως αστυνομία! Eίμαστε παιδική χαρά! Γι' αυτό συμβαίνουν έκτροπα! Xρειαζόμαστε βούρδουλα!

H χρόνια υπόθεση των κουκουλοφόρων προκαλεί λοιπόν διαμαρτυρίες από την πλευρά των καναλιών, με αποτέλεσμα να δημιουργεί αγανακτισμένους και ανήσυχους πολίτες. Tι κάνει η αστυνομία μπροστά σ' ένα μάτσο κωλόπαιδα; Tίποτα! Eδώ συμφωνούμε όλοι. Aπό μιαν άποψη ευτυχώς: μερικοί από μας προτιμάμε δέκα εμπρησμούς κατά συρροήν παρά ένα αστυνομικό κράτος. Oπωσδήποτε, η κοινή λογική υπαγορεύει το να αποκαλυφθούν οι ένοχοι των βανδαλισμών -οι οποίοι βανδαλισμοί συμβαίνουν ακριβώς κάτω από το μικροαστικό μου μπαλκονάκι, αν αυτό ενδιαφέρει κάποιον αναγνώστη- και να απομακρυνθούν οριστικά από την ενεργό δράση. Ώστε να ηρεμήσουμε κι εμείς με το μικροαστικό μπαλκονάκι πάνω από την πλατεία Eξαρχείων. Ωστόσο, η λύση, συμπολίτες, δεν έγκειται στο να ενισχύσουμε τις ένοπλες δυνάμεις της αστυνομίας, στο να αγοράσουμε καινούργια ρόπαλα, δακρυγόνα υλικά, ασπίδες και πανοπλίες, ούτε στο να αστυνομεύουμε τις ευαίσθητες συνοικίες, όπως τα Eξάρχεια. Oύτε στο να βαλθούμε να φρουρούμε πάνοπλοι τα κτίρια της ΓΣEE, το πανεπιστήμιο, τα φορολογικά γραφεία, τα υπουργεία κ.λπ. Aυτό, στην πραγματικότητα, είναι το πρόβλημα: ο πειρασμός της αστυνομοκρατίας.

Δεν έχω απάντηση στο ποιοι είναι οι καταστροφείς (χαφιέδες, φασίστες, αναρχο-τσογλάνια; Προβοκάτορες που θέλουν να αμαυρώσουν τα κοινωνικά κινήματα; Hip-hoppers που ήρθαν στην Eλλάδα από το ζοφερό μέλλον;). Oύτε στο γιατί η αστυνομία δεν τους εντοπίζει έχω απάντηση: όταν συλλαμβάνει μερικούς, το όλο πράγμα μοιάζει με επιχείρηση «γάμος του Kαραγκιόζη», εφόσον οι κατηγορούμενοι αποδεικνύονται αθώοι, ή σχεδόν. Eκτός αν βρισκόμαστε μπροστά σε μια τερατώδη συμπαιγνία κουκουλοφόρων, μπάτσων και δικαστών, η οποία, απ' όσο ξέρω, είναι μοναδική στον κόσμο.
Kουκουλοφόροι υπάρχουν παντού: βάνδαλοι, αναρχικοί με μυαλό κουβάρι, εξοργισμένοι, αναλφάβητοι νεαροί, χούλιγκανς - όπως υπάρχουν δημαγωγοί πολιτικοί, ηλίθιοι αστυνομικοί (φανταστείτε τον επιθεωρητή Kλουζό να κυνηγάει κουκουλοφόρους με λοστούς, φουρνέλα, στουπέτσια) και δημοσιογράφοι που ωθούν όλες τις καταστάσεις σε παροξυσμό, διολισθαίνοντας όλο και δεξιότερα. Tι σημαίνει στην περίπτωση αυτή η διολίσθηση προς τα δεξιά: το να φερθούμε σ' αυτές τις πρωτόγονες ορδές -τους κουκουλοφόρους- ως άλλες πρωτόγονες ορδές: το να κηρύξουμε πόλεμο ανάμεσα σε MAT και γνωστούς-αγνώστους.

Tο ζήτημα είναι να φωτιστούν οι αιτίες για τις οποίες η αστυνομία φαίνεται ανίσχυρη ή αδρανής ως προς την ταυτοποίηση και σύλληψη των παραβατών. Kάτι φαίνεται σάπιο - ωστόσο, η σαπίλα δεν αποτελεί καινούργια κατάσταση πραγμάτων. Aπλώς έχουμε πάψει να αντέχουμε τη δυσοσμία. Aυτό απέχει πολύ από το να εξυμνούμε το Kράτος-χωροφύλακα και να νοσταλγούμε την παλιά Eλλάδα όπου ο χωροφύλακας ήταν ο επικυρίαρχος του Σύμπαντος. Όπου «σύμπαν» το χωριό μας, η γειτονίτσα μας, η αυλίτσα μας και τα τοιαύτα. M' όλα τούτα θέλω να πω, συμπολίτες: μη βάζετε ποτέ το λύκο να φυλάει τα πρόβατα· ακόμα και η Kοκκινοσκουφίτσα μπορεί να αποβεί επικίνδυνη, διπρόσωπη - κι όσο για τα ίδια τα πρόβατα ίσως να είναι μαύρα. Eίμαστε εμείς οι ίδιοι που δεν πετάμε σε κανέναν μολότοφ, ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως να χρειάζεται. Aς μην αφήνουμε τις μολότοφ στα χέρια των πλιατσικολόγων και των πυρομανών: οι μολότοφ είναι ένα σύμβολο διαμαρτυρίας που δεν προτίθεται να δημιουργήσει ανθρώπινα θύματα, αλλά «απλώς» (πράγμα όχι και τόσο απλό) να ταρακουνήσει το μακάριο ύπνο του φιλήσυχου πολίτη. O φιλήσυχος πολίτης είναι επικίνδυνος για τους άλλους και τον εαυτό του, όπως επικίνδυνος είναι ο άνθρωπος που οδηγεί με τριάντα χιλιόμετρα την ώρα σε λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Όσο για την αστυνομία, που, κατά τα φαινόμενα δεν ξέρει τι της γίνεται, καλό θα ήταν να εκπαιδευτεί στο να κυνηγάει εγκληματίες: για πολλές δεκαετίες είχε ειδικευτεί στο να παρακολουθεί αντιφρονούντες, να τους παίρνει στο κατόπι, να τους φακελώνει, να τους εκφοβίζει, να τους κακοποιεί και να τους διαμελίζει - το «έργο» της ήταν πολιτικό έγκλημα: άρα, για να είμαστε ειλικρινείς, από ιστορική άποψη, άλλο ελληνικά σώματα ασφαλείας κι άλλο Σκότλαντ Γιαρντ. Aντί λοιπόν να ξοδευτεί χρήμα για τον εξοπλισμό της ελληνικής αστυνομίας, ίσως πρέπει να ξοδευτεί μυαλό για το σωφρονισμό της, για να μάθει τι επιτρέπεται να κάνει -και πώς- και τι όχι. Kαι κυρίως ποια είναι η αποστολή της σ' αυτή τη φάση της ιστορίας (ελπίζοντας, χλιαρά, ότι κάποτε θα καταργηθεί: dream on, καημένη Σώτη... dream on...), η οποία, θα επιμείνω, δεν έγκειται στην όξυνση των άγριων ενστίκτων και στο ξύπνημα του κτήνους που κρύβει μέσα του ο όχλος. Tέλος, σκέφτομαι: τι χάσμα υπάρχει αλήθεια ανάμεσα στη λυσσαλέα δημαγωγική δημοσιογραφία -«ο αστυνομικός φύλακας παραήταν "χαλαρός"»- και στις λιγοστές θετικές σκέψεις που κάνω για την Eλλάδα: το ότι δηλαδή πρόκειται για μια χώρα όπου ο αστυνομικός φύλακας πίνει φραπέδες και μιλάει με την γκόμενα στο κινητό, «Mωρό μου, σχολάω στις δέκα... ναι, μωρό μου... θα σε πάρω σε λίγο... έχει έρθει ένας μαλάκας εδώ και κάτι ρωτάει για τα διαβατήρια... φιλάκια!». Nα, ορίστε, έχουμε κάτι απέραντα συμπαθητικό. Aν το χάσουμε, δεν θα μας

EVI
10/05/2007, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
πάλι? :confused: :hypnotize :hypnotize :hypnotize

ρε συ Εύη ... μη του ξαναδώσετε μηχανάκι αυτουνού ρεεεεεε...

θα φάει τα μούτρα του έτσι όπως το πάει... :sad: :sad: :sad: :( :( :(

Ase giati peftoyn trygiro moy san tis myges afoy proxtes elega tha ta parathso :sad:

Resistman
14/05/2007, 12:10
Τελικα οι ανθρωποι δεν αλλάζουν και πολύ...Ευτυχώς και δυστυχώς..

(η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, αφού η μαλακία αποδεικνύεται αθάνατη )

χαιρετίσματα στις μειοψηφίες - αυτές θα κάνουν πάντα τη διαφορά

Καλησπέρα

iosif
16/05/2007, 11:32
φυσικά και δεν πεθαίνει η ελλάδα
αν θεωρηθεί ότι ελληνικότητα είναι ο πολιτισμός

κάτι ήδη νεκρό δεν μπορεί να πεθάνει

Resistman
17/05/2007, 11:28
φυσικά και δεν πεθαίνει η ελλάδα
αν θεωρηθεί ότι ελληνικότητα είναι ο πολιτισμός

κάτι ήδη νεκρό δεν μπορεί να πεθάνει

Ελληνικοτητα ειναι ο πολιτισμος. Μαλιστα.Δηλαδη;

iosif
17/05/2007, 12:49
ελληνικότητα είναι ο ελληνικός πολιτισμός
γερμανικότητα ο γερμανικός πολιτισμός

κλπκλπ

μη ρωτήσεις σε τι συνίσταται ο πολιτισμός

βαριέμαι τις μεγάλες κουβέντες

sober
18/05/2007, 03:30
ελληνικότητα είναι ο ελληνικός πολιτισμός
γερμανικότητα ο γερμανικός πολιτισμός

κλπκλπ

μη ρωτήσεις σε τι συνίσταται ο πολιτισμός

βαριέμαι τις μεγάλες κουβέντες

Ασε ρε iosif..μαλλον το παιδι παραπανω μπερδευει τον πολιτισμο με την ''ταξη '' και την ''ασφαλεια''...:winka: :wave2:

Resistman
19/05/2007, 09:08
Καλημερα

Μαλλον συμφωνουμε iosif, αλλα διαβασα γρηγορα την απαντηση σου και παρεξηγησα

"η ταξη και η ασφαλεια" μακρυα απο μενα (κυριολεκτικα και μεταφορικα..):smokin:

Alchimistis
19/05/2007, 10:26
αφέθηκε ελεύθερος ο κατηγορουμενος για τη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναικού, την ίδια στιγμή που προφυλακίζεται ο φοιτητής του ΑΠΘ

Έλεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο υπάλληλος του Κόκκαλη και βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του Φιλόπουλου στα επεισόδια της Παιανίας.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας ομόφωνα επέβαλαν στον κατηγορούμενο τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Την ίδια στιγμή όμως παραμένει προφυλακισμένος ο φοιτητής της πολυτεχνικής σχολής του ΑΠΘ. Με ανακοίνωσή του ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσνικης αναφέρει:

«Είναι πραγματικά πρωτοφανές και σαφέστατα εκτός του γράμματος και του πνεύματος του Νόμου να προφυλακίζεται ένας αριστούχος φοιτητής, με λευκό ποινικό μητρώο, με γνωστή διαμονή στη χώρα και χωρίς την παραμικρή υπόνοια ότι είναι ύποπτος φυγής» τονίζει στο ψήφισμά του ο ΔΣΘ, ο οποίος συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού του συμβουλίου.

Η συγκεκριμένη περίπτωση, υπογραμμίζεται, «επαναφέρει στο προσκήνιο με τον πλέον έντονο και εμφατικό τρόπο το ζήτημα της αυστηροποίησης στο χώρο της Ποινικής Δικαιοσύνης και της μακροχρόνιας εμμένουσας καταχρηστικής επιβολής της προσωρινής κράτησης».

Ο ΔΣΘ τονίζει την ανάγκη «να διερευνηθούν με ιδιαίτερη προσοχή οι καταγγελίες του κρατούμενου φοιτητή, σχετικά με την επιτηδευμένη στοχοποίηση και ενοχοποίησή του από συγκεκριμένα αστυνομικά όργανα, μετά την αθώωσή του για τα γεγονότα της 8ης Μαρτίου».

«Κι' αυτό διότι» όπως συνεχίζει «εάν πράγματι οι καταγγελίες αυτές έχουν και ψήγματα, ακόμη, αλήθειας, τότε τίθεται ζήτημα του ρόλου της παραπληροφόρησης και της παραπλάνησης της Δικαιοσύνης από ορισμένους επίορκους αστυνομικούς, είτε για επικοινωνιακούς λόγους, είτε στο όνομα αμφιβόλου αξίας 'επιχειρησιακών επιτυχιών'».

Ομως ολοι παραπονιέσται και γκρινιάζεται ομως "εσείς" μια ζωή τους ψηφίζεται και θα τους ψηφίζεται...Ειμαστε άξιοι της μοιρας μας...

Resistman
19/05/2007, 11:29
Οι κουμπαροι εξω, ο φοιτητης μεσα

Οι εμποροι ναρκωτικων γνωστοι και ελευθροι, οι παρακολουθησεις ομως σε αρθρογραφους αντιεξουσιαστικων εφημεριδων, μελη αριστερων οργανωσεων και αλλους τρομοκρατες

Το οικονομικο χασμα τεραστιο και αυξανομενο, λεφτα για ταξιδακια υπουργων υπαρχουν

Οι παραλιες περιφραγμενες απο μαγαζατορες της νυχτας, ο εισαγγελεας το ξερει αλλα δεν επεμβαινει αυτεπαγγελτα..

Καθημερινες οψεις της αστικης δημοκρατιας

Alchimistis
19/05/2007, 11:36
Καθημερινες οψεις της αστικης δημοκρατιας
Της ποιας???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μονο δημοκρατικά δεν λειτουργει αυτο το πολίτευμα-καθεστώς...

Resistman
19/05/2007, 11:41
Επιστημονικα κατι αριστεροι ετσι την λενε:cry:

Η προσωπικη μου κριση ειναι εντελως διαφορετικη ρε μαστορα:D

Και δυστυχως δεν εξαντλειται σε μια λεξη.

Α! Και δεν φταει μονο το κακο καθεστως, ανθρωποι το λειτουργουν οργανικα, ηθικα και ψυχολογικα..Ετσι για να μην ξεχνιομαστε

sober
19/05/2007, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Resistman
Καλημερα

Μαλλον συμφωνουμε iosif, αλλα διαβασα γρηγορα την απαντηση σου και παρεξηγησα

"η ταξη και η ασφαλεια" μακρυα απο μενα (κυριολεκτικα και μεταφορικα..):smokin:

Μαλλον εγω παρεξηγησα...τεσπα ..καλα τα λες...!!!

:beer: :beer:

loukasfilm
30/05/2007, 13:05
Kαταρχην θα ηθελα να ξεχαθαρισω οτι δεν θελω αντιπαραθεση με κανεναν (χορτασαμε απο καυγαδες) θα ηθελα να δωσετε μεγαλη βαρυτητα σε αυτο που ειπα πιο πανω διοτι δε θελω να παρεξηγηθουν τα λεγομενα μου.

εις βαρος μου και καποιων αλλων που δεν ειμαι σε θεση να τους ονομασω καθοτι δε με εχουν αναγκη να τους υπερασπιστω.

ειπειδη μας χαρακτηρισαν ηλιθιους και φασιστες τωρα ερχετε μια προσωπική δικαιωση μου τουλαχιστον μιας και μονο τονιζω μονο για εμενα μπορω να μιλησω.

στα πεισοδια στην θεσσαλονικη (με βανδαλισμο ιδιοκτησίας απλων πολιτων που τα φερνουν δυσκολα οπως εγω και σεις φυσικα δε χρειαζετε να επεκταθω ολοι γνωριζουμε ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα) συνελήφθησαν 5 ατομα (που καταστρεψαν οτι βρηκαν μπροστα τους) ενας εκ των 5 ειναι φοιτητής χημικος - μηχανικος ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ 49 ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΘΩΩΣΗΣ.

Οταν εγω μιλαγα και ελεγα οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια με ονομαζατε και με κατακρινατε σαν ηλιθια η φασιστρια

τωρα μπορω να μιλησω και να πω σε ολους εσας οτι φυσικα και δεν τσουβαλιαζουμε ολο τον κοσμο σε ενα τσουβαλι αλλα παντα πρεπει να κραταμε επιφυλαξεις οταν κατηγορουμε την αποψη του διπλανου μας .

αυτα με ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ οτι ΔΕΝ το κανω για να πικαρω η να ονοματισω η να πυροδοτησω καυγαδες απλως για να υπερασπισω την γνωμη μου που με σφοδροτιτα κατακριθηκε απο μερικους ''ειδικους''

ευχαριστω για την αναγνωση του κειμενου μου.

παντα να ειμαστε καλα μακρυά απο φασαριες να επιλυνουμε τα προσωπικά η λοιπα προβληματα μας με σοβαροτητα και ειρηνη

παντα ορθιοι (να φυγει και το κακο πνευμα στο φορουμ γιατι βλεπω φιλους και αγνωστους που ειναι συναθρωποι μου να πεφτουν σαν τις μυγες και στεναχωριεμε δεοντος διοτι οταν μιλαμε για ανθρωπινες ζωες τα πολιτικα η ποδοσφαιρικα η δε ξερω τι πιστευω μας παραμεριζοντε μη πω οτι διαγραφοντε και εντελως.)

ευη.

:beer: :wave2: :smokin:

(το νεο ειναι σε ολα τα δελτια ειδησεων αυτη τη στιγμη.)

Μπαίνω ξανά στην κουβέντα και ανασύρω το θέμα γιατί υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα πού καταρίπτουν τα περί "δικαίωσης" δήθεν "αντικειμενικών απόψεων", φασιστοειδών αρσενικού και θηλυκού γένους.
Ο συγκεκριμένος φοιτητής συνελήφθει δύο (2) ώρες μετά τις "συγκρούσεις" μεταξύ "γνωστών - αγνώστων" και αστυνομίας.
Η σύλληψή του βασίστηκε σε βίντεο από τις κάμερες παρακολούθησης που δείχνανε έναν "ψηλό και αδύνατο" να καταστρέφει ένα αυτοκίνητο φορώντας πράσινα αθλητικά παπούτσια.
Σύμφωνα με την αστυνομία το στοιχείο που οδήγησε στην σύλληψή του ήταν ακριβώς αυτά τα πράσινα αθλητικά παπούτσια παραβλέποντας το γεγονός, πως ο συγκεκριμένος φοιτητής είναι μετρίου αναστήματος και εύσωμος.
Δυστυχώς για την αστυνομία όμως υπάρχει σωρεία στοιχείων που αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο συγκεκριμένος φοιτητής, την ώρα των επεισοδίων, βρισκόταν σε πάρτυ της σχολής του.
Υπάρχει βίντεο τραβηγμένο στο πάρτυ που τον εμφανίζει ανάμεσα στους συμμετέχοντες καθώς και φωτογραφικό υλικό.
Επίσης δεκάδες μάρτυρες επιβεβαιώνουν ενόρκως ότι βρισκόταν μαζί τους στο πάρτυ την εν λόγω ώρα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι αρκετοί καθηγητές πανεπιστημίου, καθώς και ο Πρύτανης. Επαναλαμβάνω ότι αυτά τα καταθέτουν ενόρκως.
Αποδεικνύεται λοιπόν για μια ακόμη φορά, ότι οι "πραίτωρες" του Βύρωνα λειτουργούν εκδικητικά απέναντι σε όσους τολμούν να αντιδράσουν στην σημερινή κατάσταση. Έχουν έτοιμους "υπόπτους", καθώς και "ενόχους".
Σημειώστε επίσης ότι ο συγκεκριμένος φοιτητής κρατείται χάνοντας το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις, χωρίς να υπάρχει κανένας λογος, πέραν τις αστυνομικής - κρατικής αυθαιρεσίας.
Η εκτίμηση είναι ότι εξυπηρετούνται δύο σκοποί από αυτήν την ιστορία.
Ο πρώτος είναι ο εκφοβισμός των διαδηλωτών, με την λογική ότι η αστυνομία μπορεί να σε τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί και να σε ταλαιπωρήσει ασχέτως της αθωώτητάς σου, οποτε κάτσε στα αυγά σου.
Και ο δεύτερος είναι, η απαξίωση της αξιοπιστίας της πανεπιστημιακής κοινότητας, μέσω της απαξίωσης της ένορκης μαρτυρίας του Πρύτανη του πανεπιστημίου, ειδικά όπου αυτή αντιτίθεται και αγωνίζεται ενάντια στις επιλογές αυτής ή οποιασδήποτε άλλης κυβέρνησης.

Αυτά περί "δικαίωσης", συγκεκριμένων απόψεων.
Και μια συμβουλή, μην διαβάζουμε μόνο τα πρωτοσέλιδα "δικών μας" εφημερίδων και καναλιών, και όταν αναφερόμαστε σε κάποιο γεγονός, καλό είναι να το παρακολουθούμε μέχρι τέλους, όταν αυτό έρθει...

Με τις υγείες σας - μας.

Και για να το φέρουμε και πιο κοντά στα "δικά μας", σκεφτειτε ότι σε λίγο μπορεί να συλλαμβάνουν "ενόχους" σύμφωνα με το χρώμα των κρανών των "γνωστών - αγνώστων". Την κάτσαμε............

Αλήθεια Εύη θα ήθελα να ακούσω τι έχεις να πεις σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και αν επιμένεις στην "δικαίωσή" σου.

:wave2: :wave2: :wave2:

Sferopetadhn
30/05/2007, 14:39
Όχι ότι χρειάζεται υπεράσπιση, αλλά όταν παραθέτεις το ποστ της Εύης και γράφεις για "φασιστοειδή" είναι τουλάχιστον προσβλητικό!

Το να χαρακτηρίζεις κάποιον που δεν ξέρεις είναι απαράδεκτο και προφανέστατα αντίθετο στην ελευθερία που βαυκαλίζονται όλοι οι γνωστοί-άγνωστοι αναρχικοί (που μόνο αναρχικοί δεν είναι) και πιθανώς κι εσύ. Φυσικά τα άτομα αυτά είναι κατ' εμέ ιδιαιτέρως φασιστοειδή γιατί είναι ικανοί να σε σκοτώσουν έτσι και τολμήσεις να πεις αντίθετη άποψη από αυτούς και το έχουμε δει πολλές φορές σε συνελεύσεις σχολών, αμφιθέατρα, πάρτυ παρατάξεων κλπ.

Επίσης, θέλω να πω ότι με αυτή τη λογική νομιμοποιείς τις γενικεύσεις του στυλ μηχανόβιος=τσαντάκιας, αριστερός=κουμμούνι, δεξιός=φασίστας, σκουλαρικάς=αλήτης και τόσα άλλα που ακούμε καθημερινά.

Φασιστοειδή υπάρχουν και τα συναντάμε καθημερινά, δεν αντιλέγω, αλλά τις περισσότερες φορές κρύβονται εκεί που δεν τους περιμένουμε (και δεν αναφέρομαι μόνο στις πολιτικές πεποιθήσεις αλλά στη συνολική συμπεριφορά ενός ατόμου)...

LsKostas
30/05/2007, 14:51
Tης που... θα γινει παλι...

κατακαημενη ΠΑΙΔΕΙΑ...σε βαλανε στην μεση,σε βαρανε,σε χτυπανε...
για να ικανοποιησει ο καθενας τις φιλοδοξιες του...
καποιοι θα σε υπερασπιζονται ομως...και θα πεσουν μαζι σου...

:a35:

συνεχιστε παιδια...

loukasfilm
30/05/2007, 15:05
Όχι ότι χρειάζεται υπεράσπιση, αλλά όταν παραθέτεις το ποστ της Εύης και γράφεις για "φασιστοειδή" είναι τουλάχιστον προσβλητικό!

Το να χαρακτηρίζεις κάποιον που δεν ξέρεις είναι απαράδεκτο και προφανέστατα αντίθετο στην ελευθερία που βαυκαλίζονται όλοι οι γνωστοί-άγνωστοι αναρχικοί (που μόνο αναρχικοί δεν είναι) και πιθανώς κι εσύ. Φυσικά τα άτομα αυτά είναι κατ' εμέ ιδιαιτέρως φασιστοειδή γιατί είναι ικανοί να σε σκοτώσουν έτσι και τολμήσεις να πεις αντίθετη άποψη από αυτούς και το έχουμε δει πολλές φορές σε συνελεύσεις σχολών, αμφιθέατρα, πάρτυ παρατάξεων κλπ.

Επίσης, θέλω να πω ότι με αυτή τη λογική νομιμοποιείς τις γενικεύσεις του στυλ μηχανόβιος=τσαντάκιας, αριστερός=κουμμούνι, δεξιός=φασίστας, σκουλαρικάς=αλήτης και τόσα άλλα που ακούμε καθημερινά.

Φασιστοειδή υπάρχουν και τα συναντάμε καθημερινά, δεν αντιλέγω, αλλά τις περισσότερες φορές κρύβονται εκεί που δεν τους περιμένουμε (και δεν αναφέρομαι μόνο στις πολιτικές πεποιθήσεις αλλά στη συνολική συμπεριφορά ενός ατόμου)...

Το φασιστοειδή είναι πολύ συγκεκριμένο. Και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γράφτηκε.
Ο χαρακτηρισμός ενός φοιτητή που ταλαιπωρείται χωρίς στοιχεία και λόγο από την αστυνομία "μας", με την λογική ότι "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά" δεν έιναι απλά φασιστική άποψη, αλλά και άκρως επικίνδυνη. Αυτός λοιπόν ή αυτή που εκφράζει αυτή την άποψη βασιζόμενη στην πρόκληση εντυπώσεων, χωρίς να παρακολουθεί το θέμα στην συνέχειά του, πως αλλιώς να χαρακτηριστεί?
Δεν χρειάζεται να ξέρεις τον άλλο προσωπικά για να εκφράσεις άποψη για τα γραφόμενά του, ευτυχώς μπορούμε ολοι μας να διαβάσουμε τι γράφει ο καθένας.
Δεν νομμοποιώ εγώ αυτές τις γενικεύσεις, αλλά ακριβώς η λογική του καπνού με την φωτιά τις νομιμοποιεί.
Στην άδικη ταλαιπωρία ενός ανθρώπου, (κατά κοινή ομολογία), από τις δυνάμεις ασφαλείας, η συγκεκριμένη βρήκε "δικαίωση", αν αυτό δεν είναι φασισμός τότε τι είναι?
Κάποια στιγμή καλό είναι να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, χωρίς "politically correct" ευγένειες.

Συμφωνούμε απόλυτα ότι φασισμός δεν είναι μόνο πολιτική ιδέα, αλλά και στάση ζωής, ασχέτως πολλές φορές πολιτικών πεποιθήσεων. Και επαναλαμβάνω όλα κρίνονται από τα γραφόμενά μας, όπως και εγώ και εσύ.

idi
30/05/2007, 15:55
Ρε αντε σπάσε κανα αμαξι και καψε κανα αστυνομικό με μολότοφ και ασε τους χαρακτηρισμούς σε ανθρωπους με λογικη σκεψη και οχι κολλημένους στα φαντάσματα του παρελθόντος

ΦΑΣΙΣΤΑ ε ΦΑΣΙΣΤΑ!!!

loukasfilm
30/05/2007, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ρε αντε σπάσε κανα αμαξι και καψε κανα αστυνομικό με μολότοφ και ασε τους χαρακτηρισμούς σε ανθρωπους με λογικη σκεψη και οχι κολλημένους στα φαντάσματα του παρελθόντος

ΦΑΣΙΣΤΑ ε ΦΑΣΙΣΤΑ!!!

Και εγώ σε αγαπάω τρελλό αγόρι...........:D :D :D

Sferopetadhn
30/05/2007, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Το φασιστοειδή είναι πολύ συγκεκριμένο. Και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που γράφτηκε.
Ο χαρακτηρισμός ενός φοιτητή που ταλαιπωρείται χωρίς στοιχεία και λόγο από την αστυνομία "μας", με την λογική ότι "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά" δεν έιναι απλά φασιστική άποψη, αλλά και άκρως επικίνδυνη. Αυτός λοιπόν ή αυτή που εκφράζει αυτή την άποψη βασιζόμενη στην πρόκληση εντυπώσεων, χωρίς να παρακολουθεί το θέμα στην συνέχειά του, πως αλλιώς να χαρακτηριστεί?
Δεν χρειάζεται να ξέρεις τον άλλο προσωπικά για να εκφράσεις άποψη για τα γραφόμενά του, ευτυχώς μπορούμε ολοι μας να διαβάσουμε τι γράφει ο καθένας.
Δεν νομμοποιώ εγώ αυτές τις γενικεύσεις, αλλά ακριβώς η λογική του καπνού με την φωτιά τις νομιμοποιεί.
Στην άδικη ταλαιπωρία ενός ανθρώπου, (κατά κοινή ομολογία), από τις δυνάμεις ασφαλείας, η συγκεκριμένη βρήκε "δικαίωση", αν αυτό δεν είναι φασισμός τότε τι είναι?
Κάποια στιγμή καλό είναι να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, χωρίς "politically correct" ευγένειες.

Συμφωνούμε απόλυτα ότι φασισμός δεν είναι μόνο πολιτική ιδέα, αλλά και στάση ζωής, ασχέτως πολλές φορές πολιτικών πεποιθήσεων. Και επαναλαμβάνω όλα κρίνονται από τα γραφόμενά μας, όπως και εγώ και εσύ.

Εγώ γενικά θέλω να πω ότι είμαι κάθετα κατά των χαρακτηρισμών και των γενικεύσεων. Όπως δε χαρακτηρίζω τους αριστερίζοντες σαπούνια και διάφορες άλλες μαλακίες, έτσι δε χαρακτηρίζω τους δεξιούς φασίστες. Τους πασόκους λίγο δουλεύω ως πρασινοφρουρούς, αλλά αυτό για χαβαλέ στους φίλους.

Γι' αυτό και αντέδρασα στον χαρακτηρισμό. Και να σου πω και κάτι; Γυρνώντας και χαρακτηρίζοντας τον οποιονδήποτε χάνεται και το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις με επιχειρήματα για να δείξεις το αν και κατά πόσο είναι λάθος αυτό που πιστεύει. Με χαρακτηρισμούς, βρισιές, μπινελίκια και ξύλο έφτασε εδώ που έφτασε η παιδεία, γιατί καμία πλευρά δεν έκατσε να συζητήσει σοβαρα (δε θεωρώ σοβαρή προσπάθεια για διάλογο τις καταλήψεις, τις πορείες και τις συνελεύσεις μετά ξύλου και μουσικής γιατί τα έχω δει από πρώτο χέρι και ξέρω τί πραγματικά γίνεται στα πανεπιστήμια).

Αν δε σου κάνει κόπο διάβασε μερικά παλιότερα ποστ που είχα κάνει για το θέμα και το πόσο με θλίβει η σημερινή μορφή αντίδρασης των φοιτητών οι οποίοι, θεωρώ, ότι είναι 100% υποκινούμενοι από κόμματα και βολεψάκηδες καθηγητές.

Μετά συζητούμε επάνω στο θέμα -και μόνο- γιατί δεν ξέρει ο ένας τον άλλο άσχετα που θα μπορούσαμε πιθανώς να κάνουμε τρελό χαβαλέ! Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά μάθετε ρε παιδιά να ακούτε και κάποιον λίγο μεγαλύτερο! Όλο και κάτι μπορεί να μάθετε και ας είναι το 99% αυτών που λέει ανούσια. Αυτό το 1% μπορεί να κάνει τη διαφορά!

loukasfilm
30/05/2007, 16:24
Εγώ γενικά θέλω να πω ότι είμαι κάθετα κατά των χαρακτηρισμών και των γενικεύσεων. Όπως δε χαρακτηρίζω τους αριστερίζοντες σαπούνια και διάφορες άλλες μαλακίες, έτσι δε χαρακτηρίζω τους δεξιούς φασίστες. Τους πασόκους λίγο δουλεύω ως πρασινοφρουρούς, αλλά αυτό για χαβαλέ στους φίλους.

Γι' αυτό και αντέδρασα στον χαρακτηρισμό. Και να σου πω και κάτι; Γυρνώντας και χαρακτηρίζοντας τον οποιονδήποτε χάνεται και το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις με επιχειρήματα για να δείξεις το αν και κατά πόσο είναι λάθος αυτό που πιστεύει. Με χαρακτηρισμούς, βρισιές, μπινελίκια και ξύλο έφτασε εδώ που έφτασε η παιδεία, γιατί καμία πλευρά δεν έκατσε να συζητήσει σοβαρα (δε θεωρώ σοβαρή προσπάθεια για διάλογο τις καταλήψεις, τις πορείες και τις συνελεύσεις μετά ξύλου και μουσικής γιατί τα έχω δει από πρώτο χέρι και ξέρω τί πραγματικά γίνεται στα πανεπιστήμια).

Αν δε σου κάνει κόπο διάβασε μερικά παλιότερα ποστ που είχα κάνει για το θέμα και το πόσο με θλίβει η σημερινή μορφή αντίδρασης των φοιτητών οι οποίοι, θεωρώ, ότι είναι 100% υποκινούμενοι από κόμματα και βολεψάκηδες καθηγητές.

Μετά συζητούμε επάνω στο θέμα -και μόνο- γιατί δεν ξέρει ο ένας τον άλλο άσχετα που θα μπορούσαμε πιθανώς να κάνουμε τρελό χαβαλέ! Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά μάθετε ρε παιδιά να ακούτε και κάποιον λίγο μεγαλύτερο! Όλο και κάτι μπορεί να μάθετε και ας είναι το 99% αυτών που λέει ανούσια. Αυτό το 1% μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Το γιατί έφτασε εδώ η παιδεία θα χαρώ να το συζητήσουμε όποτε θέλεις. Εδώ όμως το θέμα είναι η περίπτωση τοπυ φοιτητή και μιλάμε συγκεκριμένα.
Το ξαναλέω άν κάποιος "δικαιώνεται" πάνω σε μια κα΄ταφωρη αδικία τότε του αξίζει και ο οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός.
Δεν ψάχνω να βρώ το δίκιο μου εδώ, αλλά δεν μπορώ και να ανέχομαι τέτοιες δηλώσεις.

iosif
30/05/2007, 16:56
μα τι ψάχνεται
όπως σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις, θα μείνει προφυλακισμένος 18 μήνες και κατόπιν θα αθωωθεί
σε αυτές τις περιπτώσεις εξαντλείτε το όριο της προφυλάκισης

σχετικό-άσχετο:
ο σάββας ξηρός (τις οποίες πράξεις του δεν επικροτώ-και δεν το γράφω σαν δήλωση πολιτικών φρονιμάτων αλλά για να μην παρεξηγούμε ) είναι μέσα παρότι τυφλός κουλός και κουφός-τον θεωρούν επικίνδυνο τέλεσης παρόμοιων αδικημάτων-αποφάνθη ο εισαγγελέας.

ενώ ο μιχαλόπουλος πχ καταδικασμένος οριστικα και αμετάκλητα για εκβιασμό βγήκε για λόγους υγείας (καρδιακό πρόβλημα)

παιδεία:
ο μισθός του αγροφύλακα θα είναι ίσος με τον μισθό καθηγητή. θα προσληφθούν αγροφύλακες αλλά υπάρχουν 2500 κενές θέσεις ιατρών και πάνω από 5000 καθηγητών.

επίσης για να διδάξει ένας απόφοιτος ασοεε οικονομικά σε σχολεία απαιτείτε σελετε (άσχετα εάν έχει διδαχθεί παιδαγωγικές και διδακτικές)
διδάσκει όμως θεολόγος τα οικονομικά ή/και πληροφορική διότι έχει κάνει σεμινάρια κάποιων ωρών....

Sferopetadhn
31/05/2007, 09:49
Το γιατί έφτασε εδώ η παιδεία θα χαρώ να το συζητήσουμε όποτε θέλεις. Εδώ όμως το θέμα είναι η περίπτωση τοπυ φοιτητή και μιλάμε συγκεκριμένα.
Το ξαναλέω άν κάποιος "δικαιώνεται" πάνω σε μια κα΄ταφωρη αδικία τότε του αξίζει και ο οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός.
Δεν ψάχνω να βρώ το δίκιο μου εδώ, αλλά δεν μπορώ και να ανέχομαι τέτοιες δηλώσεις.

Σου ξαναλέω ότι είναι προτιμότερο να λες στον άλλον γιατί θεωρείς ότι έχει άδικο παρά να του πετάς μια ετικέτα. Πού ξέρεις μπορεί και να τον πείσεις! Άσε που θεωρώ ότι ο διάλογος και η ανταλλαγή ιδεών είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και ότι μέσα από αυτόν γεννιούνται ωραίες ιδέες. Το γνωστό brainstorming όπου πολλοί άνθρωποι πετάν ότι τους έρθει στο κεφάλι και στο τέλος καταλήγουν σε κάτι χρήσιμο... :lol:

EVI
31/05/2007, 11:53
λουκας

καποτε ειπες οτι αν ξανα ασχοληθεις μαζι μου θα εισαι ηλιθιος

γεια σου ηλιθιε

αμα θες να παιξουμε το παιχνιδακι σε βριζω με βριζεις στην λεω μου την λες ελα να το παιξουμε μεχρι να σε ΞΑΝΑ βαρεθω

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οι μεγαλυτεροι φασιστες που ξερω ειναι οι κνιτες οι κκε- δες

αυτοι ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ και να τους πεις θα αντιδρασουν θα σε βρισουν θα σε χαρακτηρισουν δε θα κατσουν να σε ακουσουν τιποτα

φασιστες μεχρι το κοκκαλο

δειτε τα κουμουνιστικα κρατη ανα το κοσμο

εκτος οτι ειναι στην πεινα οι πολιτες τους ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ

ΕΛΕΝΧΓΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΝΑΙ ΡΕ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΕ

ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΤΕ ΣΠΑΤΕ ΚΑΙΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΘΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΗΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗς ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

ΒΡΙΖΕΤΕ ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΆΤΕ

ΠΙΟΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ

ελα λουκας ΞΑΝΑ μιλα μου

noble
31/05/2007, 12:29
EVI εχετε μπει σε μια αντιπαραθεση,χωρις νοημα και χωρις ουσια.
διαφωνειτε και απ ολο αυτο δεν βγαινει τπτ.δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζετε.
μιλας γενικα για καταστασεις και πραγματα.συγκεκριμενα?
γιατι δεν πιστευω οτι δικαιωνεσαι οταν τιμωρειτε ενας αθωος και ειναι αθωος.
ουτε πιστευω οτι,ενας νεος ανθρωπος,δεν καταλαβαινει συμφεροντα και αποπροσανατολισμους.
το ποιοι καινε και γιατι καινε ας πουμε μαγαζια του κοσμακη που δυνοπαθει...

δεν τουλουμιαζουν αυτον που καιει,αυτο ειναι το προβλημα!!
εσυ τι λες,ειναι τοοοσο δυσκολο να προβλεφθουν και να κατασταλλουν καποια πραγματα?
ειναι τοοοοσοι πολλοι πια αυτοι που καινε που στο περασμα του χρονου,πολλαπλασιαζονται?

ειναι κριμα νεοι ανθρωποι να δικαιολογουμε τ αδικαιολογητα!:sad:

μην το παμε σε παραταξεις και αριστερες αποψεις και ταμπελες κτλ.
εχεις δικιο

πρωτο οπλο ομως ειναι η δυναμη της σκεψης :winka:

υ.γ.ηρεμηστε λιγο με τον loukasfilm εχουμε ολοι περισσοτερα κοινα απ οσα μας χωριζουν

iosif
31/05/2007, 12:33
πάντως εύη η ετυμηγορία σου για τον 19χρονο αλλά και η λογική"τον έπιασαν στην αθήνα και άσχετα αν αθωώθηκε αφού τον ξανάπιασαν -άρα υπάρχει φωτιά αφού υπάρχει καπνός"έίναι τουλάχιστον ατυχής

και πάνω σε αυτή την λογική οικοδομείτε το στήσιμο "συνήθως υπόπτων" και των "υπεράνω νόμου"

μεγάλη κουβέντα για να γίνει από δω

1. κανένας φασίστας-πλην αυτών που αυτοπροσδιορίζονται έτσι-δεν αντιλαμβάνεται ότι δρα φασιστικά. και δεν το λέω για την εύη να εξηγούμαστε

2. όποιος σπέρνει φτώχεια και δυστυχία θερίζει οργή. δυστυχώς τυφλή οργή ενίοτε.

idi
31/05/2007, 12:36
Εγω απο οτι καταλαβα η απόφαση κρατησης ειναι του εισαγγελέα....(διορθώστε με αν ειναι...)

Αρα φυγαμε απο την αμφισβήτηση της αστυνομίας και παμε στην αμφισβήτηση της Δικαιοσύνης με αφορμη εναν τυπο που εσπαγε και έκαιγε....

Επόμενος στοχος ειναι η αμφισβήτηση του Προεδρου Της Δημοκρατιας και μετα του.... Αρχιεπίσκοπου ..... Κτλ

Και ολα αυτα γιατι ΕΙΜAΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ...

Γαμω τους δημοκράτες είσαστε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

EVI
31/05/2007, 12:38
noble kai iosif συμφωνω εν μερη μαζι σας :wave2: :beer: :beer: :beer:

noble
31/05/2007, 12:49
Εγω απο οτι καταλαβα η απόφαση κρατησης ειναι του εισαγγελέα....(διορθώστε με αν ειναι...)

Αρα φυγαμε απο την αμφισβήτηση της αστυνομίας και παμε στην αμφισβήτηση της Δικαιοσύνης με αφορμη εναν τυπο που εσπαγε και έκαιγε....

Επόμενος στοχος ειναι η αμφισβήτηση του Προεδρου Της Δημοκρατιας και μετα του.... Αρχιεπίσκοπου ..... Κτλ

Και ολα αυτα γιατι ΕΙΜAΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ...

Γαμω τους δημοκράτες είσαστε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καμια φορα νιωθω οτι ζεις σε αλλο κοσμο...πραγματικα:sad:
δεν ειναι υπο αμφισβητηση αξιες οπως η δικαιοσυνη?ολα γινονται συμφωνα με το νομο,δικαια και αξιοκρατικα?
καμια παρανομη κρατηση?καμια κακοποιηση αθωου?καμια ενοχοποιηση αθωου και το αντιστροφο?
παμε τοτε στ ανεκδοτα...
και μιας και σ αρεσει το ασμα ξερεις απο που αρεσει το ντου στον αρχιεπισκοπο ε??:lol: :lol:

idi
31/05/2007, 13:10
ειναι ωραια στο κοσμο μου... δε σπαω τη περιουσια αλλων και δε παω φυλακη! :evil:

iosif
31/05/2007, 13:13
ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ αμφισβητω ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩ και τον εισαγγελέα και τον πρόεδρο της δημοκρατίας (?) και όλους

δεν κατάλαβα απαγορεύεται?

ή μήπως δεν είναι αυτοί όλοι από σάρκα και οστά?

αλήθεια ο κ. κεδίκογλου δεν έστειλε υπόμνημα να μην δικαιώνονται εργαζόμενοι σε ασφαλιστικά μέτρα κατά εργοδοτών ? ο ίδος που πρωτοστάτησε στην αύξηση των αποδοχών των δικαστών κατά 70% μέσα σε 3 χρόνια? Ο ίδιος που έχει γιο τζιμάνι που μυρίζεται τις ευκαιρείες και κονόμησε κάτι εκατομμύρια ενώήταν απλά φοιτητής?

και αυτός επικαλείται προσωπικά δεδομένα για το περαιτέρω ψάξιμο της υπόθεσης......

αλλά κάποιοι κακαουνάκηδες ονομάτιζαν από τιβί ανθρώπους σαν αρχηγούς της 17ν....

ή μήπως νομίζετε ότι η αντιπροσωπευτική δημοκρατία η σημερινή είναι το ίδιο με την αρχαία αθηναική αμεσοδημοκρατία?

noble
31/05/2007, 13:25
ειναι ωραια στο κοσμο μου... δε σπαω τη περιουσια αλλων και δε παω φυλακη! :evil:

ερωτηση...στον κοσμο σου αν τη σπασεις θα πας φυλακη?σιγουρα???
ακομα μια,αν δεν τη σπασεις,υπαρχει καμια περιπτωση να μην πας φυλακη???:look:
να ξερω βρε αδερφε μην ειμαι σε λαθος κοσμο τοσα χρονια :lol:
αν καποια στιγμη βαρεθεις εκει,ελα να σου πω απο δω τι γινεται.
σιγουρα παντως εισαι πιο ευτυχισμενος.
:sad:

loukasfilm
31/05/2007, 13:50
Σου ξαναλέω ότι είναι προτιμότερο να λες στον άλλον γιατί θεωρείς ότι έχει άδικο παρά να του πετάς μια ετικέτα. Πού ξέρεις μπορεί και να τον πείσεις! Άσε που θεωρώ ότι ο διάλογος και η ανταλλαγή ιδεών είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και ότι μέσα από αυτόν γεννιούνται ωραίες ιδέες. Το γνωστό brainstorming όπου πολλοί άνθρωποι πετάν ότι τους έρθει στο κεφάλι και στο τέλος καταλήγουν σε κάτι χρήσιμο... :lol:

Το να προσπαθείς να πείσεις την συγκεκριμένη είναι σαν να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, οπότε δεν έχει ουσία. Η συγκεκριμένη άποψη που εξέφρασε είναι ενδεικτική της τρικυμίας που υπάρχει στο κρανίο της.
Το brainstorming θεωρείται πλέον αποτυχημένο ως τρόπος παραγωγής ιδεών. Εξάλλου δεν χρησιμοποιήθηκε για δημοκρατικούς σκοπούς :rotflmao: , αλλά για περισσότερα κέρδη από τις εταιρίες, και είναι απείρως πιο εύκολο να βρεις τρόπο να εκμεταλευτείς καλύτερα τον άλλον, παρά να δώσεις λύση σε σοβαρά καθημερινά προβλήματα.
:lol:

LsKostas
31/05/2007, 13:53
Μια που το θεμα το γαμ*&^*% συγκεκριμενοι... και ξεφυγανε πολυ...ας ξεφυγω κι εγω... :D

Ειχα εναν φιλο μου στον στρατο χρυσαυγιτη...πολυ καλο παιδι κατα τ αλλα,
πραγματικα.Εκανε σκοπιες την μια πισω απ την αλλη,ποτε δεν εχωσε
αλλον κ γι αυτο τον λογο τον πηγαινα,το θεωρουσε τιμη του μαλιστα να υπηρετει την πατριδα...

Τα εχωνε στους πολιτικους,σαν αριστεριστης ισως και χειροτερα...
"Μαλακες πολιτικοι"..."ξεπουλησατε την Κυπρο,προδωσατε τις αξιες και τα ιδανικα της Ελλαδα...
ανεργια,φτωχια,φερατε τους ξενους και δεν εχουμε δουλειες..."

Πιαναμε συζητηση που και που,κυριως απεφευγα να μιλαμε πολιτικα
γιατι πολυ ευκολα θα μπορουσα να τον στριμωξω και να τον κανω να αισθανθει ασχημα.
Ειπαμε ηταν καλο παιδι... :D

Ενα απογευματακι ειμασταν αραχτοι εξω απο τον λοχο,καφεδακι,κουβεντουλα και καπως το
φερνει η συζητηση...

-Ρε boy,μηπως πολεμας το ιδιο πραγμα μ αυτους που βριζεις τους αναρχικους?"

-Τι εννοεις?μου λεει... :confused: :confused:

-Πολλοι μπατσοι ξερεις,η δουλεια τους τους "αναγκαζει"(χμ...)
να προβακαρουν επεισοδια,να μπουν μες τις πορειες,-και οπως γινεται και στο γηπεδο-
να τους πιασουν αργοτερα.Πολλες φορες στοιχειωθετουν ψευτικες κατηγοριες μονο
και μονο για να δικαιολογησουν τον μισθο τους,επειδη πιεζουν και οι "απο πανω" ...

-Αυτα τα κανουν στα γηπεδα μονο...

-Αυτα τα κανουν παντου Γρηγορη...,του λεω και συνεχιζω.Ειναι οι ιδιοι οι "απο πανω"
που οπως σε τυλιξαν κι εσενα σε επεισοδια επειδη περναγες απο Κυμης με πρασινο
κασκολ σε "εδεσαν" κι επειδη ηθελαν Κ-Α-Π-Ο-Ι-Ο-Ν να παρουσιασουν στις ειδησεις ως ενοχο.
Λες τα ιδια κ χειροτερα να μην κανουν σε πορειες για την παιδεια,υγεια,ανεργια???

-Σιγουρα υπαρχουν προβοκατορες παντου...μου λεει.Ομως οι αναρχικοι
καινε τις περιουσιες πολιτων,το πολυτεχνειο...

-Αν αποδειχθει καποτε οτι απο την ιδια την αστυνομια μπαινουν οι ηγετες τους
και παρασυρουν νεαρους της ηλικιας μας,φοιτητες, μεσω της λογικης του οχλου τι θα πεις?

-Θα πω οτι υπαρχουν διεφθαρμενοι αστυνομικοι...

-και τι θα επρεπε να κανουν αν τους δωθει απο ανωθεν εντολη να προβοκαρουν?

-εεε...Να παραιτηθουν αμεσως.

-Ξερεις...ειναι δυσκολο για καποιον με προβλημα ανεργιας να παραιτηθει.
Ειδικα αν βολευτει με την κατασταση κιολας.και μην
ξεχνας οι "απο πανω" τον χρειαζονται,φυλανε και τα σπιτια τους ενιοτε για να παρουν
και βραδυνα.Και δεν υπαρχουν μονο αυτοι.Υπαρχουν και διεφθαρμενοι δικαστικοι
Αυτοι ειναι ακομα χειροτεροι...αυτοι παρανομουν και δεν τους ελεγχει κανενας.
Ξερεις για ποιους δουλευουν ολοι αυτοι?

-...ε...για τους "απο πανω"???

-Γι αυτους που κουκουλωσαν τα γεγονοτα στα Ιμια!!!!!!!!!!!

-......

Μετα... μιλαγαμε μονο για την kawasaki μιας που ηθελε να παρει μηχανη
(σιγα μην επαιρνε honda χο!!!),δεν
ξερω τωρα τι κανει,ελπιζω παντως να σκεφτεται τα λογια μου καθε φορα που
βλεπει ειδησεις,το τι συμβαινει εδω κατω στην Αθηνα...

Μπορει να ηταν ΦΑΣΙΣΤΑΣ αλλα ειχε ενα χαρακτηριστικο που τον διαφοροποιησε στα ματια μου...

Ανοικτομυαλος...:wave2:

αυτα τα ολιγα...:winka:

loukasfilm
31/05/2007, 13:56
λουκας

καποτε ειπες οτι αν ξανα ασχοληθεις μαζι μου θα εισαι ηλιθιος

γεια σου ηλιθιε

αμα θες να παιξουμε το παιχνιδακι σε βριζω με βριζεις στην λεω μου την λες ελα να το παιξουμε μεχρι να σε ΞΑΝΑ βαρεθω

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οι μεγαλυτεροι φασιστες που ξερω ειναι οι κνιτες οι κκε- δες

αυτοι ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ και να τους πεις θα αντιδρασουν θα σε βρισουν θα σε χαρακτηρισουν δε θα κατσουν να σε ακουσουν τιποτα

φασιστες μεχρι το κοκκαλο

δειτε τα κουμουνιστικα κρατη ανα το κοσμο

εκτος οτι ειναι στην πεινα οι πολιτες τους ΠΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ

ΕΛΕΝΧΓΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΝΑΙ ΡΕ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ

ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΕ

ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΤΕ ΣΠΑΤΕ ΚΑΙΤΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΘΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ

ΒΡΙΖΕΤΕ ΒΑΝΔΑΛΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΆΤΕ

ΠΙΟΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ

ελα λουκας ΞΑΝΑ μιλα μου

Σου ξαναμιλάω μόνο και μόνο για να παραδεχθώ ότι πραγματικά είμαι ηλίθιος, που ξέπεσα σε αντιπαράθεση μαζί σου.
Δεν μπορώ να πω τίποτα μαζί σου. Εδώ αποδεδειγμένα ο συγκεκριμένος είναι αθώος και εσύ το χαβά σου.
Ευχαριστώ που μου θύμισες για πιο λόγο είναι ανούσιο να σου αντιπαρατεθώ.

idi
31/05/2007, 14:15
ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ αμφισβητω ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩ και τον εισαγγελέα και τον πρόεδρο της δημοκρατίας (?) και όλους

δεν κατάλαβα απαγορεύεται?

ή μήπως δεν είναι αυτοί όλοι από σάρκα και οστά?

αλήθεια ο κ. κεδίκογλου δεν έστειλε υπόμνημα να μην δικαιώνονται εργαζόμενοι σε ασφαλιστικά μέτρα κατά εργοδοτών ? ο ίδος που πρωτοστάτησε στην αύξηση των αποδοχών των δικαστών κατά 70% μέσα σε 3 χρόνια? Ο ίδιος που έχει γιο τζιμάνι που μυρίζεται τις ευκαιρείες και κονόμησε κάτι εκατομμύρια ενώήταν απλά φοιτητής?

και αυτός επικαλείται προσωπικά δεδομένα για το περαιτέρω ψάξιμο της υπόθεσης......

αλλά κάποιοι κακαουνάκηδες ονομάτιζαν από τιβί ανθρώπους σαν αρχηγούς της 17ν....

ή μήπως νομίζετε ότι η αντιπροσωπευτική δημοκρατία η σημερινή είναι το ίδιο με την αρχαία αθηναική αμεσοδημοκρατία?

με ποια στοιχεια τους ελεγχεις ρε φιλ? ησουν εκει και ειδες με τα ματια σου τι εκανε ο τυπακος που μπουζουριασανε??

idi
31/05/2007, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
ερωτηση...στον κοσμο σου αν τη σπασεις θα πας φυλακη?σιγουρα???
ακομα μια,αν δεν τη σπασεις,υπαρχει καμια περιπτωση να μην πας φυλακη???:look:
να ξερω βρε αδερφε μην ειμαι σε λαθος κοσμο τοσα χρονια :lol:
αν καποια στιγμη βαρεθεις εκει,ελα να σου πω απο δω τι γινεται.
σιγουρα παντως εισαι πιο ευτυχισμενος.
:sad:

ναι ειναι πολυ καλυτερα στη ζωη μου τα πραγματα αν αφήνω αυτους που ηταν εκει σε διατεταγμένη υπηρεσία να συλλάβουν καποιον που εσπαγε/εκαιγε ... και να μη αμφισβητώ την αποφαση ενος εισαγγελέα που διαβασε καταθεσεις και ειδε τα αποδεικτικά στοιχεια....

δε μπορω ν καταλάβω γιατι να πιστεύω ενα τσογλάνι και οχι πολλους αστυνομικους!

Η χουντα και η αστυνομικοκρατεια περασε πολλα χρονια τωρα και δε πρόκειται να ξαναρθει... καιρος να ξυπνήσουν μερικοι... και να βγαλουν τα κομματισμενα-φανατισμενα γυαλια τους να δουν εμπρος τους

noble
31/05/2007, 14:41
ναι ειναι πολυ καλυτερα στη ζωη μου τα πραγματα αν αφήνω αυτους που ηταν εκει σε διατεταγμένη υπηρεσία να συλλάβουν καποιον που εσπαγε/εκαιγε ... και να μη αμφισβητώ την αποφαση ενος εισαγγελέα που διαβασε καταθεσεις και ειδε τα αποδεικτικά στοιχεια....

Η χουντα και η αστυνομικοκρατεια περασε πολλα χρονια τωρα και δε πρόκειται να ξαναρθει... καιρος να ξυπνήσουν μερικοι... και να βγαλουν τα κομματισμενα-φανατισμενα γυαλια τους να δουν εμπρος τους

Γιωργο εσυ τον εχεις καταδικασει ηδη...
διαφωνω και για τη χουντα και την αστυνομοκρατεια,αλλα δεν θα σου χαλουσα ποτε το ονειρο.
σου μιλαω απεχοντας πολυ απ οτιδηποτε κομματικο και φανατισμενο.
αν διαλεγεις να βαζεις τετοιου ειδους ταμπελες,προσεχε τι πληρουν αυτοι που τις αποδιδεις.
απο μενα το αφηνω εδω...

iosif
31/05/2007, 17:00
α έμαθα κάτι σήμερα

ότι η χούντα έφυγε....

iosif
31/05/2007, 17:02
επειδή η χούντα έφυγε

Σε καίρια θέση τοποθετήθηκε πρόσφατα ο επικεφαλής αξιωματικός!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

30 Μαΐου 2007

Επίμονη παραπληροφόρηση Ρουσσόπουλου για δήθεν ποινές σε αστυνομικούς «ζαρντινιέρας». Σε καίρια θέση τοποθετήθηκε πρόσφατα ο επικεφαλής αξιωματικός!

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=710252

EVI
31/05/2007, 17:05
Σου ξαναμιλάω μόνο και μόνο για να παραδεχθώ ότι πραγματικά είμαι ηλίθιος, που ξέπεσα σε αντιπαράθεση μαζί σου.
Δεν μπορώ να πω τίποτα μαζί σου. Εδώ αποδεδειγμένα ο συγκεκριμένος είναι αθώος και εσύ το χαβά σου.
Ευχαριστώ που μου θύμισες για πιο λόγο είναι ανούσιο να σου αντιπαρατεθώ.

χαιρομε για την αυτογνωσια σου

τα λεμε ηλιθιε

gerodim
31/05/2007, 17:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Καλά οχι οτι έχω σε καμιά μεγάλη υπόληψη μπάτσους ασφαλίτες ΄και λοιπούς,αλλά ποιός μου λέει οτι αυτά που γράφει είναι όλα αλήθεια?Επειδή το λέει αυτός?Πολύ ευκολόπιστοι είσαστε μερικοί....ή μάλλον θέλετε να είσαστε....

Και προτού πέσουν οι βρισιές απο διάφορους υπερασπιστές φοιτητικών κινημάτων,πορειών και λοιπούς να σας πω και γω μια μικρή ιστοριούλα.

Γίνεται ψηφοφορία πριν μια δυο βδομάδες για το αν θα συνεχιστεί ή όχι η κατάληψη στην ΑΣΟΕΕ.Βγαίνει οριακά υπέρ της άρσης της κατάληψης.Οι φοιτητές πάνε σπίτια τους ξέροντας οτι η κατάληψη τελειωσε.Λίγη ώρα μετά εμφανίζεται μια κοπέλα,και λέει οτι ψήφισε στο τάδε αμφιθέατρο πριν λίγη ώρα,αλλά οτι ανήκει σε άλλη σχολή,απο άλλη πόλη.Επικρατεί αναταραχή,αλλά η κοπέλα ως εκ θαύματος εξαφανίζεται και δεν την ξαναβλέπει κανείς.Βγαίνει η πρωτοφανής απόφαση να ακυρωθούν όλες οι ψήφοι αυτού του αμφιθεάτρου.Κατα τύχη(;;;) βέβαια σ'αυτό το αμφιθέατρο οι περισσότερες ψήφοι ήταν κατά της κατάληψης.Μετά την ακύρωση των ψήφων το αποτέλεσμα ήταν υπέρ της κατάληψης.Έτσι και η σχολή παρέμεινε κλειστή.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Η γνώμη μου?Μην εμπιστεύεστε και μην πιστεύετε τόσο εύκολα οτιδήποτε.Παντού υπάρχει σαπίλα,βία και νοθεία.Φοιτητικά κινήματα υποκινούμενα απο συμφέροντα κομμάτων,μπράβοι και φουσκωτοι μέσα σε σχολές σε γενικές συνελεύσεις,μπάτσοι και ασφαλίτες που αντι να κυνηγάνε γνωστούς αγνώστους με κράνη συλλαμβάνουν φοιτητές,μπάτσοι που σε βλέπουν να περνάς απο Εξάρχεια το βράδυ και μόνο σωματικό έλεγχο δε σου κάνουν και πάει λέγοντας.
Γι'αυτό ας μην πιστεύουμε κάτι απλά επειδή το είδαμε κάπου γραμμένο.

Είναι πολύ διαφορετικό το αν μία ψηφοφορία και είναι έγκυρη και σωστή και το τι πρακτικές εφαρμόζονται ώστε να επηρρεαστεί και πολύ διαφορετικό αυτό που συμβαίνει μέσα στο άντρο της ΓΑΔΑ. Σου έυχομαι να μην το ζήσεις ποτέ από τη μία από την άλλη πολύ θα ήθελα να το περάσεις μία φορά για να καταλάβεις για ποιό λόγο φωνάζουμε τόσο πολύ για αυτά που γίνονται. Αυτό που θα εκτιμούσα στα πλαίσια του σκεπτικισμού σου είναι να αναλογιστείς τη βαρύτητα του να ισχύει κάτι τέτοιο και του να μην ισχύει. Είσαι διατεθιμένος να το ρισκάρεις;

gerodim
31/05/2007, 17:38

.... :a06:

TROOPER
31/05/2007, 22:16
@idi-EVI

σας παραπεμπω εδω----->http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40668. διαβαστε το και κρινετε μετα τον τροπο σκεψης σας. ψαξτε βαθια μεσα σας και ξεριζωστε οτι ειναι δικο σας αλλα σας κανει να αντιδρατε με τον τροπο που αντιδρατε.

ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ !!!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ.

Alchimistis
31/05/2007, 22:25
Ιδι θέλω να μου απαντήσεις σε δύο πράγματα...οκ?
Τι ηλικία έχεις (Αν δεν εχεις πρόβλημα βεβαια)
Και εκτός απο Πάνια, εφημερίδες διαβάζεις?

19ΧΡΟΝΟΣ φοιτητής: κατεπειγόντως θα εξεταστεί η προσφυγή κατά της προφυλάκισης

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Των Ν. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ - Β. ΠΑΠΑΝΑΣΤΟΥΛΗ

Διαδικασία εξπρές δρομολογείται για την απελευθέρωση του 19χρονου φοιτητή με τα «πράσινα παπούτσια», που προφυλακίστηκε για συμμετοχή στα επεισόδια της 5ης Μαΐου, έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Ο 19χρονος φοιτητής σε πάρτι την ώρα των επεισοδίων

Μετά τη γενική κατακραυγή, η προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης θα εξεταστεί κατεπειγόντως από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δικαστικοί κύκλοι αναφέρουν ότι η υπόθεση θα εξεταστεί «εντός των προσεχών ημερών». Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν θα εξαντληθεί το σύνηθες χρονικό διάστημα, περίπου ενός μηνός, που απαιτείται για ν' αποφανθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Υπενθυμίζεται ότι η προσφυγή των συνηγόρων υπεράσπισης Αντώνη Αρκούδη και Χάρη Λαδή, για την αποφυλάκιση του 19χρονου, κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Ο αριστούχος δευτεροετής φοιτητής του τμήματος Χημικών Μηχανικών βρίσκεται για 7η μέρα προφυλακισμένος στις φυλακές Αυλώνα. Σύμφωνα με το ένταλμα προσωρινής κράτησης, τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Μαΐου «κρατώντας καδρόνι έσπασε το πίσω παρμπρίζ αυτοκινήτου Μερσεντές» και στη συνέχεια «έριξε βόμβα μολότοφ μέσα στο όχημα, με αποτέλεσμα να αναφλεγεί και να καταστραφεί ολοσχερώς».

«Αναιτιολόγητο» χαρακτηρίζει η υπεράσπιση το ένταλμα της Α' τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, προβάλλοντας μια σειρά από επιχειρήματα:

**Ο Παναγιώτης είχε την ατυχία να φοράει ένα ζευγάρι πράσινα παπούτσια, όπως κι ένας από την ομάδα των 15-20 κουκουλοφόρων που βιαιοπραγούσαν εκείνη τη νύχτα.

**Ο πραγματικός δράστης, που έσπασε κι έκαψε τη Μερσεντές, φορούσε μαύρα παπούτσια και διαφορετικά ρούχα.

**Οπως απεικονίζεται καθαρά σε βίντεο και φωτογραφίες των ΜΜΕ, είναι ψηλός κι αδύνατος, σε αντίθεση με τον Παναγιώτη που είναι μετρίου αναστήματος και σχετικά ευτραφής.

**Υπάρχουν δεκάδες μαρτυρίες ότι την ώρα των επεισοδίων βρισκόταν σε διαφορετικό χώρο, που απέχει τουλάχιστον ένα χιλιόμετρο από τα επεισόδια και συγκεκριμένα σε «ψυχαγωγικές εκδηλώσεις» της ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής.

Τονίζεται, μάλιστα, στην προσφυγή κατά του εντάλματος προφυλάκισης, ότι οι τρεις αστυνομικοί-μάρτυρες κατηγορίας περιγράφουν το 19χρονο φοιτητή αφού τον έχουν συλλάβει και τον κρατούν στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ενώ το βίντεο, οι φωτογραφίες και οι μαρτυρίες των συμφοιτητών του τούς διαψεύδουν πανηγυρικά.

«Ως κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στην ακαδημαϊκή κοινότητα, διδασκόντων και φοιτητών, η σύλληψη, κατηγορία και προφυλάκιση του 19χρονου Παναγιώτη, αναφέρει ψήφισμα του τμήματος Χημικών Μηχανικών του ΑΠΘ.

«Θα θέλαμε με έμφαση να επισημάνουμε ότι πρόκειται για ένα φοιτητή με ακέραιο ήθος, συνεργάσιμο, συνεπή κι επιμελή, με συγκροτημένο χαρακτήρα και ενεργό συμμετοχή σε θεσμοθετημένες συλλογικές διαδικασίες, βεβαιώνεται από τις μαρτυρίες όλων των διδασκόντων και των συμφοιτητών του», επισημαίνει και κάνει λόγο για «κακόβουλη προσπάθεια διασυρμού του φοιτητή του, αλλά και ολόκληρου του τμήματος».

Είναι άλλωστε η πρώτη φορά που οι πρυτανικές αρχές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου παίρνουν θέση με επίσημη ανακοίνωση, στην οποία μεταξύ άλλων τονίζεται:

«Αφήνει ενεή την πανεπιστημιακή κοινότητα η απόφαση προφυλάκισης του φοιτητή».

Και πιο κάτω:

«Φοβούμαστε ότι η προφυλάκισή του θα προκαλέσει μη αναστρέψιμες βλάβες στην προσωπικότητα και στη μετέπειτα πορεία του. Με την ιδιότητά μας ως ακαδημαϊκών δασκάλων και πνευματικών γονέων των φοιτητών μας, δεδομένων και των παιδαγωγικών μας αντιλήψεων, απευθύνουμε έκκληση στους αρμόδιους για άρση της προφυλάκισης μέχρι τη δίκη».

Γ.ΛΥΒ.

www.enet.gr/

EVI kai IDI
Aπο τον παιδικο τρόπο που απαντατε και επιχειρηματολογείτε μπορεί κάποιος να καταλάβει πολλά, όποιος δεν συμφωνει με εσάς ειναι αυτόμάτος Χουλιγκάνος Κνιτης Φασιστας και δεν ξέρω εγω τι άλλο...Ούτε που νίωθεται την διαφορα μεταξυ τους απλά τα λέτε...Τι Κουμουνιστής,τι Αναρχικός, τι ο Κώλος του Χριστόδουλου εναν αχταρμα τα εχετε κάνει...
Α και παρεπιπτοντως το χέζω παπαδαριό σας αυτο μάλλον που εσεις εννοειτε παπαδαριο -ααα IDI KAI EVI απο εμπρος και στο εξής μαζί με τα αλλα στολίδια να με λετε και ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ :evil:

EVI
01/06/2007, 00:33
:beer: :beer:

idi
01/06/2007, 11:12
31 ειμαι και παλι καλα που εχω το μοτο.τζι αρ με τα επαναστατημενα νιατα (φυστιτιξ)... να με ξυπνανε και να με βγαλουν απο το βαθυ σκοταδι που ζω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Alchimistis
02/06/2007, 10:43
http://www.youtube.com/watch?v=VrFRMakeL1w&NR=1

EVI
02/06/2007, 10:53
http://www.youtube.com/watch?v=9oQAdhqzJag