View Full Version : gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia 8/3
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Σε αυτό (και μόνο σε αυτό απαντάω) επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Anyway δε συνηθίζω να εμπλέκομαι σε τέτοιες συζητήσεις (ειδικά σε fora που έχουν -υποτίθεται- άλλο αντικείμενο), αλλά όταν με το καλό ξαναϊδωθούμε θύμισέ μου να σου πω μια ωραία ιστοριούλα (πραγματική ε) :)
:wave2: :wave2:
Δεν παμε για κανα καφε Υμηττο να μου την πεις εμενα πρωτα;
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=37299
:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Σε αυτό (και μόνο σε αυτό απαντάω) επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.
Anyway δε συνηθίζω να εμπλέκομαι σε τέτοιες συζητήσεις (ειδικά σε fora που έχουν -υποτίθεται- άλλο αντικείμενο), αλλά όταν με το καλό ξαναϊδωθούμε θύμισέ μου να σου πω μια ωραία ιστοριούλα (πραγματική ε) :)
:wave2: :wave2:
ναις να μου πεις ρε αυτα μου αρεσουν εμενα :beer:
Οχι τετοιες συζητησεις ρε παιδια εδω!
Οταν εγινε το χτυπημα στην αμερικανικη πρεσβεια η επισκεψιμοτητα και η εγγραφη αρθρων στο Indymedia επεσε καθετα απο φοβο μηπως η διευθυνση ηλεκτρονικου εγκηλατος βρει καποια αρθρα που υποστηριζαν τετοιες ενεργειες και μεσω της ip εντοπισει διευθυνση, χρηστη κλπ..
δεν ειμαστε για να καταληγουμε στο κελη 33 στον κορυδαλλο...:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Λεωνίδας
24/03/2007, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δεν παμε για κανα καφε Υμηττο να μου την πεις εμενα πρωτα;
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=37299
:D τώρα το είδα :rolleyes:
το τηλ μου μόνο για όταν σου τα σηκώνω (τα video εννοώ ε) το 'χεις; :mad:
Cpt. Haddock
24/03/2007, 18:29
αναθεμα κι αν βγάλουμε άκρη εδώ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Chemical
25/03/2007, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ενω εσυ που μας ζαλιζεις τον ερωτα τοσες μερες με 100 ποστ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ ΛΕΜΕ αχαχαχαχαχαχαχ
καλα
μια κουβεντα ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ
δεν παιρνουμε αποφασεις και πρατουμε για το μελλον της χωρας
Γράφω μόνο εκεί που πρέπει και οχι συνεχόμενο spam.
Μπορώ πολύ ευκολα να αρχίσω τα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: στα ανέκδοτα και να πάς κανα 1000 post.Λες;;;;
α!μην συνχίζεσαι με αυτό που έγραψα...είναι μια φράση που την έλεγε ένας μεγάλος ραδιοφωνικός παραγωγός,Παρασίδης!!Οι βόρειοι τον θυμούνται σίγουρα!!!!!!
:beer:
loukasfilm
25/03/2007, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
τι απο ολα αυτα που γραφω σε χαλαει?
να σου πω εγω τι πραγματικα σε χαλαει αγορι μου... και γιατι βρίζεις τον idi …
σε χαλαει οτι ζεις σε μια χωρα που ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ συμμερίζονται τις πολιτικες σου θεσεις...
βρίσκεις στο ιντρενετ ευκαιρια και κρυμενος πισω απο την ανωνυμία μπορεις να γραφεις οτι παπαρια θες...
σε χαλαει που ο Idi εκφραζει ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ που ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ γιατι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ΕΣΥ εισαι πιο εξυπνος απο ΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ αλλα καιρος ειναι καποιος να σου πει οτι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!
Καιρος να από δεχτείς την αποφαση ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ και αν δε σου αρεσει μπορει να παρεις ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ και να πας σε άλλη χωρα ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΔΩ αλλα δεν επιμένω να σε πείσω γιατι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ να ξεσκαρτισουμε σα χωρα ΑΠΟ ανθρωπους που ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΔΕ τους γουσταρω τους θεωρώ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ) ΦΑΣΙΣΤΕΣ
Καταλαβες ποιος είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ?
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ
Η νομιμα εκλεγμένη κυβέρνηση στην Ελλαδα εκανε μια μεταρρυθμιση στη παιδεια ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ και εφόσον το τελος της τετραετιας και η νεα εκλογικη διαδικασία πλιασιαζει.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Όπως ισως εχεις καταλαβει Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ (λογικά) ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ αρα Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
Από τα παραπανω ποιο σου φανικε παραλογο αγορι μου?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ?
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ αρα ΜΗ ΚΑΤΙΑΝΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (φροντιστήρια, σπουδες στο εξωτερικό κτλ)
Ο "ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΑΣ" ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ (αν θελει η Βουλη...) ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ δεν ειναι αστεια τα πραγματα.... ΔΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ... ΦΑΣΙΣΤΑ!!!
Ρε Idi-ot, κάνεις προπόνηση για να ταλες αυτά? Σηκώνεσαι πρωί πρωί από το κρεβάτι σου, και κοιτάζοντας την φάτσα σου στον καθρέφτη, αγορεύεις λέγοντας ότι σου κατέβει στο μυαλό?
Ξεκίνησε ένα θέμα για τα φοιτητικά, και μπερδεύεις μέσα αρχαία ιστορία και της παναγιάς τα μάτια, για να κάνεις τιί? να πεις τί? να υποστηρίξεις τί?
Με αυτά που λές είσαι η απόδειξη, του αποτελέσματος των γάμων μεταξύ συγγενών.:rotflmao:
Ποιος μπορεί να σε πάρει σοβαρά?
Ποια ανωνυμία? Ψάξε άλλα ποστ και θα δεις και που δουλεύω κιόλας?
Έχεις ανάγει την άγνοια που σε διακατέχει (δύσκολη λέξη?), σε κανόνα για όλους.
Έχεις μια πιπίλα περί πλειοψηφίας, και την κοπανάς σε οποιοδήποτε θέμα, διαφωνεί κάποιος μαζί σου. Η μαλακία Idi-ot, είναι και γνώρισμα των πολλών ξέρεις. Οι αριθμοί δεν έχουν να κάνουν, με το πόσο μαλάκας είσαι, γκέγκε?που έλεγε και ο άλλος στην ταινία.
Τώρα το ποιος θα πάρει τον "μπούλο" μπούλη, μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα από "μπούλους", γιατί αναφέρεσαι συχνά σε αυτούς.
Όταν θα μάθεις να σκέφτεσαι και να εκφράζεσαι, μπορεί να κουβεντιάσεις με κανέναν, που ενδιαφέρεται να καταγράψει, την απίστευτη ηλιθιότητα του νεοέλληνα. Αυτουνού βρέ ξέρεις για ποιον μιλάω, ο καθρέφτης που λέγαμε?
Επίζω να σε κάλυψα με την τοποθετησή μου, και να σε κάνω να σκεφτείς μερικά πράγματα. (Δύσκολο το ξέρω. Η σκέψη προυποθέτει κριτική ικανότητα, και το κουτόχορτο αφήνει κατάλοιπα)
Δεν πειράζει βγήκανε οι 300 και το εθνικό μας αίσθημα αναπτερώθηκε. Αλήθεια Idi-ot, μήπως χειροκρότησες στο τέλος της ταινίας?
Φασίστας μμμμ ξέρεις kai άλλh λέξh εκτός από τον "μπούλο" βλέπω. Εύγε νέε μου άντε να μάθουμε και μια τρίτη λέξη τώρα. Δεν είναι δύσκολο θα σου πάρει γύρω στα τρία με πέντε χρόνια. Άντε καλό διάβασμα.
:wave2: :wave2: :wave2:
loukasfilm
25/03/2007, 13:30
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Έχεις και τον idi-ot, που βρήκε επιτέλους το αβατάρ που τον εκφράζει.
α μαλιστα εσυ και O hector πως τον λενε δεν τον θυμαμε τον πουθενα εχετε εναν ερωτα με τον Idi μου θυμιζετε κατι νερντακια(οπως τα λεν στις πολιτισμενες χωρες του βορα του νοτου και δε ξερω που αλλου) που δε τα παιζει κανενας και οταν μεγαλώσουν εχουν αυτο το <<θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε
Εύη δεν κατάλαβες καλά. Έρωτα δεν έχω με τον Idi-ot, ούτε με κανένα άλλο. Τις παπαριές δεν μπορώ. Εσύ μπορεί να τον αγαπάς και να ταιριάζεις μαζί του, εγώ όχι. Τόσο απλό είναι.
Αλήθεια οι διαπιστώσεις που κάνεις, περί νερντάκια, με ποια λογικη συνέχεια βγαίνουνε? Τελικά εσύ μπορείς να τον αγαπάς τον Idi-ot, δεκτό και σεβαστό, τώρα αν έχεις δεύτερες σκέψεις ψάχτο, γιατί μου θυμίζεις την περίπτωση που τα λέει η νύφη για να τα ακούει η πεθερά.
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να του δείξεις ότι τον αγαπάς και τον υπερασπίζεσαι. Εγώ στην θέση σου θα προτιμούσα να το κάνω κατ' ιδίαν, είναι πιο ουσιαστικό κατά την γνώμη μου.
Τελικά ισχύει η σοφή ρήση του λαού μας, αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αναθεμα κι αν βγάλουμε άκρη εδώ
Την έχω κόψει εγώ :p
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Όπως σε όλη την κοινωνία είναι δύσκολο να βρεις ανθρώπους που θα αντισταθούν στην κατάχρηση της εξουσίας, της όποιας εξουσίας, έτσι είναι δύσκολο να βρείς αστυνομικούς που θα κάνουν καθήκον την εξουσία που τους παρέχουμε σαν πολιτεία.
Κατάχρηση εξουσίας δεν κάνουν μόνο οι αστυνομικοί, αλλά όπως προείπα όλοι. ΚΑΙ οι επιτροπές των φοιτητών, που είναι βαμμένες μέχρι το κόκαλο, ελπίζοντας να έχουν την τύχη του (τυχαία) του Μειμαράκη.
Και μην μου πείτε ότι δεν παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του απλού διαμαρτυρομένου φοιτητή!
Δεν θα πάρω θέση για το άρθρο, αλλά θα σας θυμίσω ότι ότι και να κάνουν κάποιοι άνθρωποι, πάντα θα βρεθεί τρόπος, το ΚΑΘΕ κόμμα να το εκμεταλλευτεί δεόντως.
Το γράμμα του φοιτητή είναι (μάλλον) αληθινό γιατί (από μέσα πληροφορία) τα περισσότερα τα λέγανε μεταξύ τους αηδιασμένοι κάποιοι που δεν είναι ‘μπάστοι’ αλλά αστυνόμοι (είναι οι λίγοι που πιάνουν και κανένα κλέφτη)
Α! Και στα δικαστήρια έχει πέσει πολύ γέλιο με τα καραγκιοζιλίκια τους. Γελάνε ακόμα και εισαγγελείς
με λίγα λόγια γάματα με μεγάλα γράμματα.:mad: :(
o_gavros
25/03/2007, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
Οχι τετοιες συζητησεις ρε παιδια εδω!
Οταν εγινε το χτυπημα στην αμερικανικη πρεσβεια η επισκεψιμοτητα και η εγγραφη αρθρων στο Indymedia επεσε καθετα απο φοβο μηπως η διευθυνση ηλεκτρονικου εγκηλατος βρει καποια αρθρα που υποστηριζαν τετοιες ενεργειες και μεσω της ip εντοπισει διευθυνση, χρηστη κλπ..
δεν ειμαστε για να καταληγουμε στο κελη 33 στον κορυδαλλο...:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Δυστυχώς εκεί μας (ξανά)φτάσανε φίλε Οzzy και ας το ρίχνεις εσύ στην πλάκα.
Ο φοβος φυλάει τα έρμα αν δεν απατώμαι και οι κ.κ. διοικούντες (ά χα καλό ε?) αυτή τη χώρα πριν πεινάσουν μαγειρεύουν,πέρνωντας παράδειγμα απο τους "φίλους" μας τους Αμερικάνους (βρε να δεις πως το λέγανε παλιά οι δότες....Α,ναι θυμήθηκα....οι γερμανοί είναι φίιιλοι μας)
κάποιος το είχε γράψει παλιότερα και είχε "γράψει":
Κι είμαι στο θάλαμο 9...για το καλό μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
quote:Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Έχεις και τον idi-ot, που βρήκε επιτέλους το αβατάρ που τον εκφράζει.
α μαλιστα εσυ και O hector πως τον λενε δεν τον θυμαμε τον πουθενα εχετε εναν ερωτα με τον Idi μου θυμιζετε κατι νερντακια(οπως τα λεν στις πολιτισμενες χωρες του βορα του νοτου και δε ξερω που αλλου) που δε τα παιζει κανενας και οταν μεγαλώσουν εχουν αυτο το <<θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα παθετε
Εύη δεν κατάλαβες καλά. Έρωτα δεν έχω με τον Idi-ot, ούτε με κανένα άλλο. Τις παπαριές δεν μπορώ. Εσύ μπορεί να τον αγαπάς και να ταιριάζεις μαζί του, εγώ όχι. Τόσο απλό είναι.
Αλήθεια οι διαπιστώσεις που κάνεις, περί νερντάκια, με ποια λογικη συνέχεια βγαίνουνε? Τελικά εσύ μπορείς να τον αγαπάς τον Idi-ot, δεκτό και σεβαστό, τώρα αν έχεις δεύτερες σκέψεις ψάχτο, γιατί μου θυμίζεις την περίπτωση που τα λέει η νύφη για να τα ακούει η πεθερά.
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να του δείξεις ότι τον αγαπάς και τον υπερασπίζεσαι. Εγώ στην θέση σου θα προτιμούσα να το κάνω κατ' ιδίαν, είναι πιο ουσιαστικό κατά την γνώμη μου.
Τελικά ισχύει η σοφή ρήση του λαού μας, αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε.
οτι πεις λουκα-νοπιτακι-φιλμ
Alchimistis
26/03/2007, 17:15
Διαβασα μεχρι την 9 σελίδα μετα βαρέθηκα
Ενα εχω να πω
Ομολόγ Λαβέ και Ζήτω η 25η Αμαρτίου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από loukasfilm
Ρε Idi-ot, κάνεις προπόνηση για να ταλες αυτά? Σηκώνεσαι πρωί πρωί από το κρεβάτι σου, και κοιτάζοντας την φάτσα σου στον καθρέφτη, αγορεύεις λέγοντας ότι σου κατέβει στο μυαλό?
Ξεκίνησε ένα θέμα για τα φοιτητικά, και μπερδεύεις μέσα αρχαία ιστορία και της παναγιάς τα μάτια, για να κάνεις τιί? να πεις τί? να υποστηρίξεις τί?
Με αυτά που λές είσαι η απόδειξη, του αποτελέσματος των γάμων μεταξύ συγγενών.:rotflmao:
Ποιος μπορεί να σε πάρει σοβαρά?
Ποια ανωνυμία? Ψάξε άλλα ποστ και θα δεις και που δουλεύω κιόλας?
Έχεις ανάγει την άγνοια που σε διακατέχει (δύσκολη λέξη?), σε κανόνα για όλους.
Έχεις μια πιπίλα περί πλειοψηφίας, και την κοπανάς σε οποιοδήποτε θέμα, διαφωνεί κάποιος μαζί σου. Η μαλακία Idi-ot, είναι και γνώρισμα των πολλών ξέρεις. Οι αριθμοί δεν έχουν να κάνουν, με το πόσο μαλάκας είσαι, γκέγκε?που έλεγε και ο άλλος στην ταινία.
Τώρα το ποιος θα πάρει τον "μπούλο" μπούλη, μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα από "μπούλους", γιατί αναφέρεσαι συχνά σε αυτούς.
Όταν θα μάθεις να σκέφτεσαι και να εκφράζεσαι, μπορεί να κουβεντιάσεις με κανέναν, που ενδιαφέρεται να καταγράψει, την απίστευτη ηλιθιότητα του νεοέλληνα. Αυτουνού βρέ ξέρεις για ποιον μιλάω, ο καθρέφτης που λέγαμε?
Επίζω να σε κάλυψα με την τοποθετησή μου, και να σε κάνω να σκεφτείς μερικά πράγματα. (Δύσκολο το ξέρω. Η σκέψη προυποθέτει κριτική ικανότητα, και το κουτόχορτο αφήνει κατάλοιπα)
Δεν πειράζει βγήκανε οι 300 και το εθνικό μας αίσθημα αναπτερώθηκε. Αλήθεια Idi-ot, μήπως χειροκρότησες στο τέλος της ταινίας?
Φασίστας μμμμ ξέρεις kai άλλh λέξh εκτός από τον "μπούλο" βλέπω. Εύγε νέε μου άντε να μάθουμε και μια τρίτη λέξη τώρα. Δεν είναι δύσκολο θα σου πάρει γύρω στα τρία με πέντε χρόνια. Άντε καλό διάβασμα.
loukas-πορν-film....
εισαι μπουλης.... και στο ιντερνετι ολοι ειναι μαγκες και εχουμε αποψη (παντα εκ του ασφαλους... και χωρις να αναλαμβάνουμε τις ευθυνες μας)
η αποψη η δικη μου εκφράζεται στις εκλογες και εκει οι αποψεις σου παιρνουν το μπουλο (σε τσαντιζει να το ακους ε?)
το εθνικο μας αισθημα ηταν ακμαιο παντα δε περιμεναμε μια ταινία να το ανεβάσουμε... ασχολήσου καλυτερα με καμια τσοντα.... μπουλη ("να τον παιξω να τον παιξω και υστερα να εβγω εξω...") και ασε εμας να γουστάρουμε που ειμαστε Ελληνες με λαμπρη παράδοση και Ιστορια....
οπως ειπα πιο πριν η ιστορια μπηκε στη κουβεντα γιατι καποιοι αλλοι ανεφεραν οτι η υπαρξη στρατων ειναι μη αναγκαία... αλλα δε διαβαζεις τι γραφουμε γιατι δεν εχεις τα @@@ να απαντήσεις στην πραγματικότητα που εκφραζουν τα λογια μου...
...ευχολογεις και παπαρολογεις με ηλιθια επιχειρήματα που δε με πείθουν.... και ΝΑΙ η πλειοψηφία εχει αντίθετη απο εσενα αποψη ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ και παντα για να δικαιολογήσεις αυτο το ΓΕΓΟΝΟΣ υποβιβάζεις τουσ συνανθρώπους σου και τους κατατασεις σε κατωτερου επιπεδου απο εσενα...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ??? φασιστα μπουλη!!!
για το αν σε πειραζουν αυτα που λεω... φαινεται απο τον τροπο που απαντας :rotflmao: :rotflmao:
και ΝΑΙ η πλειοψηφία εχει αντίθετη απο εσενα αποψη ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ....
ρε τζώρζη... το λες και το ξαναλες αυτό με την πλειοψηφία...
δεν είναι έτσι ρε φίλε... στην Ελλάδα την τελευταία φορά που υπήρξε πλειοψηφία ήταν η μοναρχική απόφαση του Μεταξά στο Οχι...
κατά τα άλλα 10 μύρια κwλότρυπες, 10 μύρια απόψεις είμαστε...
ποια πλειοψηφία...
να μου έλεγες ότι οι αποφάσεις παίρνονται από την "πλοιοκτησία" να το δεχτώ...
και γνωρίζεις ότι και στις εκλογές πλυνω-ψηφία γίνεται, όχι κατά τη διάρκεια (συνήθως) αλλά πριν ...
μην επιμένεις σε αυτό το θέμα με την πλειοψηφία...
αν δεν υπήρχε το χαζοκούτι ακόμα πάνω στα βουνά θα είμασταν σε εμφύλιο πόλεμο...
και εσύ θα μας εξυμνούσες τον Αρη...
Εντάξει? Ψηφίσαμε? Αντε νάνι τώρα για τέσσερα χρονάκια και η τύχη μας δουλεύει... Κι αν σε τσιμπήσει καμιά μέλισσα και τολμήσεις να βγεις στο δρόμο, ένα 24ωράκι στη ΓΑΔΑ και κάτι μήνες στα δικαστήρια θα σε συνεφέρει. Sleep tight... :wave2:
Cpt. Haddock
28/03/2007, 10:59
βαρέθηκα....
:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Εντάξει? Ψηφίσαμε? Αντε νάνι τώρα για τέσσερα χρονάκια και η τύχη μας δουλεύει... Κι αν σε τσιμπήσει καμιά μέλισσα και τολμήσεις να βγεις στο δρόμο, ένα 24ωράκι στη ΓΑΔΑ και κάτι μήνες στα δικαστήρια θα σε συνεφέρει. Sleep tight... :wave2: +1
loukasfilm
28/03/2007, 11:31
loukas-πορν-film....
εισαι μπουλης.... και στο ιντερνετι ολοι ειναι μαγκες και εχουμε αποψη (παντα εκ του ασφαλους... και χωρις να αναλαμβάνουμε τις ευθυνες μας)
η αποψη η δικη μου εκφράζεται στις εκλογες και εκει οι αποψεις σου παιρνουν το μπουλο (σε τσαντιζει να το ακους ε?)
το εθνικο μας αισθημα ηταν ακμαιο παντα δε περιμεναμε μια ταινία να το ανεβάσουμε... ασχολήσου καλυτερα με καμια τσοντα.... μπουλη ("να τον παιξω να τον παιξω και υστερα να εβγω εξω...") και ασε εμας να γουστάρουμε που ειμαστε Ελληνες με λαμπρη παράδοση και Ιστρορια....
οπως ειπα πιο πριν η ιστορια μπηκε στη κουβεντα γιατι καποιοι αλλοι ανεφεραν οτι η υπαρξη στρατων ειναι μη αναγκαία... αλλα δε διαβαζεις τι γραφουμε γιατι δεν εχεις τα @@@ να απαντήσεις στην πραγματικότητα που εκφραζουν τα λογια μου...
...ευχολογεις και παπαρολογεις με ηλιθια επιχειρήματα που δε με πείθουν.... και ΝΑΙ η πλειοψηφίας εχει αντίθετη απο εσενα αποψη ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ και παντα για να δικαιολογήσεις αυτο το ΓΕΓΟΝΟΣ υποβιβάζεις τουσ συνανθρώπους σου και τους κατατασεις σε κατωτερου επιπεδου απο εσενα...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ??? φασιστα μπουλη!!!
για το αν σε πειραζουν αυτα που λεω... φενεται απο τον τροπο που απαντας :rotflmao: :rotflmao:
Τελικά αποδυκνείεις με κάθε σου ποστ ότι είσαι αυτό ακριβώς που πιστεύω. ένας μέτριος που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από μια πλαστή πλειοψηφία.
Ας το αναλύσουμε λιγάκι αν αντέχεις:lol:
Θα προσπαθήσω να σου μιλήσω με παραβολή (ελπίζω να καταλαβαίνεις την λέξη).
Ένας νέος γεννιέται και μεγαλώνει σε ξένη χώρα. Δεν εξετάζουμε πως και κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί. Η δυστυχία του είναι ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει για κάτι που κάνει, (μέτριος ων), έτσι προσπαθεί να βρεί στήριγμα - δεκανίκι, σε τί? στην καταγωγή του. Σεβαστό και θεμιτό μέχρι εδώ.
Η ρημάδα η τύχη όμως τα φέρνει έτσι, που τελικά έχει την "ευκαιρία", να επιστρέψει στην χώρα καταγωγής του. Κάνει όνειρα ότι επιτέλους θα πατήσει τα άγια χώματα, και όλα θα είναι υπέροχα.
Μόλις όμως φτάνει συνειδητοποιεί, ότι η μαμά πατρίδα απέχει πολύ από τον παράδεισο που είχε φανταστεί. Τα προβλήματα είναι πολλά και διάφορα.... αποδοχής, οικονομικά και άλλα. Ο νέος μας τι κάνει? Κάτι φυσιολογικό, φοβάται. Επειδή όμως είναι μέτριος, τι κάνει? αποφασίζει ότι δεν θέλει να είναι πάλι μειονότητα. Οπότε γίνεται βασιλικότερος του βασιλέως.
Υπερασπίζεται μετά μανίας την υπάρχουσα κατάσταση, και επιτίθεται σε οποιαδήποτε άλλη άποψη, νομίζει ότι αποτελεί κίνδυνο για την νέα του κατάσταση.
Αρχίζει επίσης και βρίζει με μεγάλο ζήλο, την χώρα που γεννήθηκε, (άλλο ένα χαρακτηριστικό των μετρίων), ελπίζοντας να τον ακούσουν τα αυτιά που μετράνε, και να τον βολέψουν.
Γαντζώνεται στην ιστορία της χώρας καταγωγής του, και στο ένδοξο παρελθόν της, (άλλο ένα χαρακτηριστικό των μετρίων), γιατί σήμερα η κατάσταση που υποστηρίζει δεν έχει να δείξει κάτι αξιόλογο, παρά μόνο ρεμούλες σκάνδαλα και αρπαχτές.
Επίσης το κάνει αυτό γιατί ο ίδιος προσωπικά, δεν μπορεί να ξεχωρίσει, όντας μέτριος, και προσπαθεί να πείσει εαυτόν και άλλους ότι είναι κατευθείαν απόγονος ένδοξων προγόνων, και στο τέλος τέλος δικαιούται λίγη από την δόξα τους. Κάτι που ποτέ δεν το έκαναν, οι πραγμάτικα άξιοι άνθρωποι, αυτής της χώρας
Δεν συνειδητοποιεί όμως, ότι δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένα μέτριο πρόβατο, που όπως όλα τα πρόβατα, το άγουνε και το φέρουνε μέχρι να το σφάξουνε. Δυστυχώς, σε τέτοιες περιπτώσεις, η στιγμή της συνειδητοποίησης, είναι και η ώρα της σφαγής, τότε όμως είναι αργά.
(Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις, είναι τυχαία?)
ΥΓ. Δεν έχουν βγει και οι 300 σε dvd, να μας ξανασηκωθεί το εθνικό μας φρόνημα μετά την ήττα από την τουρκία.:bawl: :bawl: :bawl:
Και φυσικα και ειμαι ενας μέτριος-μέτριος.... Ω ΜΕΓΑΛΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΆΡΕΙΕ we do not worthy :wave2: :wave2: :wave2:
loukasfilm
28/03/2007, 12:07
Και φυσικα και ειμαι ενας μέτριος-μέτριο.... Ω ΜΕΓΑΛΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΆΡΕΙΕ we do not worthy :wave2: :wave2: :wave2:
Συ είπας. :wave2: :wave2: :wave2:
@idi-EVI
αντε να ξεκολαμε σιγα-σιγα.
οποιος βγαινει στους δρομους και διεκδικει τα νομιμα δικαιωματα του ΔΕΝ ειναι φασιστας.το θεωρω τουλαχιστον ηλιθιο να μου λετε οτι οι ανθρωποι που διαδηλωνουν ειναι ατομα που δεν δεχοντε τις αποφασεις του συνολου (ας δεχτω αυτη τη μαλακια μια και το κομμα που βγαινει να κυβερνησει εχει κατω απο το 50% του ελληνικου λαου στις εκλογες υπερ του αρα μαλλον η πλειοψηφια ειναι ενεντιον του).εχω παρει μερος και εγω σε πολλες πορειες παλιοτερα (το εκοψα μια και δεν γινεται τπτ μονο με πορειες και πλεον τις βλεπω ανουσιες.θελει πιο δραστικα μετρα).ετσι λοιπον δεχτηκα και εγω την στοργικη αντιμετωπιση των φιλων μας των κ.κ. αστυνομικων:yuck: και μαλιστα χωρις να κανω κατι μεμπτο!
επισης θα ηθελα πολυ να μου εξηγησει καποιος που στο διαλο ηταν ολοι αυτοι οι ταραξιες τη μερα που ηρθε ο πουτιν.ειχανε υπηρεσια μαλλον και δεν προλαβανε να καψουνε και το αλλο φυλακιο στο συνταγμα...ε?
οσο για ιστορια, πατριδα, εθνος κλπ.
ιστορια ειχαμε.το ποσο λαμπρη ητανε εξαρταται απο τα ποσα γνωριζουμε και ποσα μας αποκρυπτονται.
πατριδα ειναι ενας τοπος που εμεις υπηρετησαμε και συνεχιζουμε να υπηρετουμε ενω αυτοι που δινουνε εντολη να μας συλαβουνε ολους εμας που δεν εχουμε μπαρμπα στη κορωνη μαλλον δεν ξερουνε καν τι ειναι η καλλιοπη και τελικα εχουνε καταντησει την πατριδα ενα ατελειωτο κωλοχανιο.
ΕΘΝΟΣ: μπορει καποιος να μου πει ποτε πρωτοχρησιμοποιηθηκε αυτη η λεξη????????δειτε το σαν κουιζ.ψαχτε το.βρειτε το.δειτε ολες τις πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικες συνθηκες και τι επακολουθησε και μετα ξανασυζηταμε.να θυμαστε μονο οτι η λοβοτομη και η προσκοληση στο παρελθον μας δεν ειναι και οτι καλυτερο για το μελλον μας...:sick:
:wave2:
υ.γ. τα υπολοιπα απο κοντα με μπυρες.ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
catmaster
28/03/2007, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
......ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Όχι ρε μπούστη μου.... :a35:
.......ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Πότε έφυγε αυτό το παιδί; :rolleyes:
Cpt. Haddock
28/03/2007, 16:48
.ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
φτου... δεν βγήκε η πράσινη κάρτα ρε πούστη μου
:sick: :sad: :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
οντως... :a35:
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους... :look:
Ο αγωνας των φοιτητων ειναι δικαιος.Θελουν δωρεαν και δημοσια παιδεια.
Δεν θελουν ιδιωτικα πανεπιστημια και καλα κανουν.Τελειωσα ιδιωτικο και το ξερω
απο πρωτο χερι.Το ιδιωτικο σου δειχνει απλα τον "δρομο"
και απλα ειχα πεισμα και θεληση να το τελειωσω.Το μονο που εχει το ιδιωτικο
που δεν εχει το δημοσιο ειναι η Α-Ξ-Ι-Ο-Λ-Ο-Γ-Η-Σ-Η καθηγητων.Εκει πασχει και νοσει η παιδεια,
η ελλειψη αξιολογησης εχει φερει τα κομματα να κινουν τα νηματα και να κανουν την παιδεια
ενα απεραντο μπου...ειναι τοσο ευκολο να φτιαξει η κατασταση!ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ....??(παρακατω...παρακατω)
Κανεις ομως ενα μεγαλο λαθος εσυ που τα διαβαζεις ολα αυτα...νομιζεις οτι δεν
σ αφορουν.:mad: :mad: :mad:
Φιλαρακι...,τα παιδια σου αυριο θα αντιμετωπισουν αυτην ακριβως την κατασταση!
Μια ανυπαρκτη δωρεαν "παιδεια",καθηγητες επιλεγμενους απο ιδιωτικα κεντρα με σαφο
προσανατολισμο το "κερδος"-500Ε μαθημα.Γνωση φυσικα θα παρεχεται...οχι φυσικα για ολους και φυσικα
οχι για το παιδι σου.:nono:
Ισως για τον "μαμακια" με το suv,ή τον ακρανωτο με το varadero
που βριζεις καθε πρωι στο φαναρι στην μεσογειων
να ειναι ευκολο να "διαλεξει".Eσενα ομως τα χερακια σου θα εχουν χειροπεδες(οικονομικής φυσης)
Εγω αυτα βλεπω σε καθε διαδηλωση,βλεπω ατομα της ηλικιας μου να μαχονται ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
που δυστυχως λογω δουλειας δεν μπορω να την αφησω και να κατεβω μαζι τους
(αυτο ως απαντηση σε καποιον που ειπε "τι δουλεια ειχε αυτος αφου εκει δεν ηταν φοιτητης":nono:)
Αλλοι βλεπουν μολοτοφ και καταστηματα να καιγονται απο κουκουλοφορους...:ZZZ:
Εγω βλεπω ομως τον πραγματικο λογο
Για να βαλουμε παλι τα πραγματα στην θεση τους...(και να σφιξουν λιγο τα πραγματα για μερικους μερικους)
"περισσοτερο απο τους γνωστους αγνωστους με τρομαζουν οι γνωστοι-γνωστοι"
αυτο το ειπε ο καθηγητης Βελτσος καποτε και πραγματικα αν ξερατε
ποιοι ειναι οι μεν και ποιοι οι δε.
Δεν ξερετε???Σοβαρα???Μα ελατε τωρα...Καλα δεν ξερεις...τσ τσ τσ
εσυ που υπερασπισες στον ενδοξο ελληνικο στρατο την σημαια δεν ξερεις...:look:
Εντελως υποθετικα...Μα εντελως υποθετικα μιλωντας θα πω ενα περιστατικο.
Φυσικα θα πρεπει να στηριχτεις στις καλες μου προθεσεις,μπορει να λεω και ψεματα,
(οπως ειπαν πολλοι για το γραμμα του φοιτητη παραπανω),η τελος παντων να μην ισχυουν...
να ειναι καπως διαφορετικα..."δικηγορος του διαβολου" και τουφες ναι..ναι...(παρακατω...παρακατω...)
Εξω απο το υπουργειο υπαρχει συνωστισμος...εχουν κλεισει Ματ την εισοδο...τα γυρω στενα
δακρυγονα...οι φωτιες ειχαν σβησει εδω και λιγη ωρα...κλασικα.Δυο γουρ...εχμμμ αστυνομικοι συζητουν
"-Ηταν ενας ρε...τα σπαγε ολα,μιλαμε κλοτσαγε ακομα και το κλειστο περιπτερο,να αυτο στην γωνια...
τσαντα πισω τα κλασικα,παλαιστινιακο...
-Ηταν απο αυτους που πιασαμε?ρωταει ο συναδελφος του
-"Λοιπον τον αρπαζω απ τα μαλλια..."κανει παυση ο Ματατζης...και κοιταζει τοτε με απορημενο
βλεμα τον συναδελφο του..."οχι" συνεχιζει "μου εδειξε ταυτοτητα και τον αφησα"
-Τι ειναι αυτα ρε που λες..."ο αλλος ηταν νεαρουλης και αβγαλτος...
-"Ε ναι...γινονται τετοια...Συνεχεια..."
-...δηλαδη?
-Δεν εχει δηλαδη!του το ξεκοβει ο παλιος ...:rolleyes: :rolleyes:
Κοιτα να δεις!Ο καθενας διαλεγει στην ζωη του.Εγω αν δω οτι στην δουλεια μου
μ εκμεταλευονται θα την κανω την αλλη μερα γιατι ξερω τι αξιζω,εχω μαθει να πολεμω(οχι δεν
το μαθα στο στρατο αυτο )...Φαντασου ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ Η ΖΩΟ πρεπει να ειναι καποιος για να
βλεπει οτι καθε μερα τον βαζουν να βαραει παιδια,γερους,συνταξιουχους και να μην ΑΝΤΙΔΡΑ...
στην τελικη τα 800Ε μπορει να του φθανουν και να του περισσεουν για την δουλεια που κανει
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ...
απο την στιγμη που διαλεξε να γινει "οπλο" στα χερια των συμφεροντων που
ξεπουλουν την χωρα,δεν θα κατσω να σκασω "αν στις 5 το πρωι του την επεσαν και τον στειλαν στο
νοσοκομειο"
Και αν λαβεις υποψιν την συμπεριφορα τους στις πορειες(τα διαβασες στο γραμμα παραπανω
..)μαλλον γουσταρουν κιολας!!!(χωρια οτι πολλοι απο αυτους δεν εχουν παει στρατο
αν μιλας και για ασφαλητες.αυτο ειναι σιγουρο)
..παντα υπηρχαν "Εφιαλτες" στην ελληνικη ιστορια οπως λεει ενας παραπανω.
Ελπιζω να εννοει αυτον που περνει τις μιζες για Φ-16, :evil:
αυτην που παραχαραζει το βιβλιο της ιστοριας λεγοντας την μικρασιατικη καταστροφη "στριμωγμα"
και οχι γενοκτονια :evil:
αυτον που βαζει ασφαλητες σε πορειες για να ελεγχει την κατασταση και να αποθαρυνει λαο να κατεβει :evil:
(δασκαλους,αδιοριστους γιατρους
απολυμενους)
και οχι τον "αλητη" που διαδηλωνει... :)
ENDOOOOOO....KAI HTAN KAI ΘEAMATIKO! :a08:
Eeeeetsi.....eeeetsi!!!!!
FestoNero
28/03/2007, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
οντως... :a35:
φτου... δεν βγήκε η πράσινη κάρτα ρε πούστη μου
:sick: :sad: :(
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πότε έφυγε αυτό το παιδί; :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Τον συμπαθουν ολοι τον Τρουπερ ε;;
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:
exw grapsei polla ara anoigo kenourgio... filo :look: :wacko: :o
[http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=37504]
p.s. ga@@ ta koubia mou ga@@
den doulevei jana to http://:mad: :sad:
@idi-EVI
αντε να ξεκολαμε σιγα-σιγα.
οποιος βγαινει στους δρομους και διεκδικει τα νομιμα δικαιωματα του ΔΕΝ ειναι φασιστας.το θεωρω τουλαχιστον ηλιθιο να μου λετε οτι οι ανθρωποι που διαδηλωνουν ειναι ατομα που δεν δεχοντε τις αποφασεις του συνολου (ας δεχτω αυτη τη μαλακια μια και το κομμα που βγαινει να κυβερνησει εχει κατω απο το 50% του ελληνικου λαου στις εκλογες υπερ του αρα μαλλον η πλειοψηφια ειναι ενεντιον του).εχω παρει μερος και εγω σε πολλες πορειες παλιοτερα (το εκοψα μια και δεν γινεται τπτ μονο με πορειες και πλεον τις βλεπω ανουσιες.θελει πιο δραστικα μετρα).ετσι λοιπον δεχτηκα και εγω την στοργικη αντιμετωπιση των φιλων μας των κ.κ. αστυνομικων:yuck: και μαλιστα χωρις να κανω κατι μεμπτο!
επισης θα ηθελα πολυ να μου εξηγησει καποιος που στο διαλο ηταν ολοι αυτοι οι ταραξιες τη μερα που ηρθε ο πουτιν.ειχανε υπηρεσια μαλλον και δεν προλαβανε να καψουνε και το αλλο φυλακιο στο συνταγμα...ε?
οσο για ιστορια, πατριδα, εθνος κλπ.
ιστορια ειχαμε.το ποσο λαμπρη ητανε εξαρταται απο τα ποσα γνωριζουμε και ποσα μας αποκρυπτονται.
πατριδα ειναι ενας τοπος που εμεις υπηρετησαμε και συνεχιζουμε να υπηρετουμε ενω αυτοι που δινουνε εντολη να μας συλαβουνε ολους εμας που δεν εχουμε μπαρμπα στη κορωνη μαλλον δεν ξερουνε καν τι ειναι η καλλιοπη και τελικα εχουνε καταντησει την πατριδα ενα ατελειωτο κωλοχανιο.
ΕΘΝΟΣ: μπορει καποιος να μου πει ποτε πρωτοχρησιμοποιηθηκε αυτη η λεξη????????δειτε το σαν κουιζ.ψαχτε το.βρειτε το.δειτε ολες τις πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικες συνθηκες και τι επακολουθησε και μετα ξανασυζηταμε.να θυμαστε μονο οτι η λοβοτομη και η προσκοληση στο παρελθον μας δεν ειναι και οτι καλυτερο για το μελλον μας...:sick:
υ.γ. τα υπολοιπα απο κοντα με μπυρες.ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Αυτο και αν ειναι διαστρέβλωση...
Ειπα εγω να μη βγεις στους δρομους να διαμαρτυρηθείς με ολα τα μεσα που σου επιτρέπει το Συνταγμα να το κανεις?
Το να διαμαρτύρεσαι ομως, να δραστηριοποιείσαι, να ενημερώνεις με καθε τροπο τους συνάνθρωπους σου για το πρόβλημα σου ωστε να βρεις στα αιτήματα σου συμπαρασταση κτλ ειναι 100% ΣΥΜΦΩΝΟΣ
ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΑΠΕΧΕΙ 1000000 ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ «Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ»
Πως να το κανουμε δηλ λιανό? Η κυβέρνηση ψηφίζει και εχει ως σιωπηρό συμπαραστάτη την αντιπολίτευση στο θεμα αυτο...
Αλλο η διαμαρτυρία ... και αλλο η φασιστική ανατροπή αποφάσεων της πολιτείας ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΔΙΑΓΑΓΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ (έμμεσα αλλα καθαρα και ξάστερα... )
Εδω έρχεται απο μονο του αυτο που λεω οτι οι αριστεροι εχουν ΠΑΝΤΑ άκρεες αποψεις και θεωρουν ΟΛΕΣ τις αλλες αποψεις φασιστικές.....
loukasfilm
29/03/2007, 11:04
Ειπα εγω να μη βγεις στους δρομους να διαμαρτυρηθείς με ολα τα μεσα που σου επιτρέπει το Συνταγμα να το κανεις?
Το να διαμαρτύρεσαι ομως, να δραστηριοποιείσαι, να ενημερώνεις με καθε τροπο τους συνάνθρωπους σου για το πρόβλημα σου ωστε να βρεις στα αιτήματα σου συμπαρασταση κτλ ειναι 100% ΣΥΜΦΩΝΟΣ
ΑΥΤΟ ΟΜΩς ΑΠΕΧΕΙ 1000000 ΜΙΛΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ «Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ»
Πως να το κανουμε δηλ λιανό? Η κυβέρνηση ψηφίζει και εχει ως σιωπηρό συμπαραστάτη την αντιπολίτευση στο θεμα αυτο...
Αλλο η διαμαρτυρία ... και αλλο η φασιστική ανατροπή αποφάσεων της πολιτείας ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΔΙΑΓΑΓΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ (έμμεσα αλλα καθαρα και ξάστερα... )
Εδω έρχεται απο μονο του αυτο που λεω οτι οι αριστεροι εχουν ΠΑΝΤΑ άκρεες αποψεις και θεωρουν ΟΛΕΣ τις αλλες αποψεις φασιστικές.....
Αυτό και αν είναι διαστρέβλωση όντως.
Εσύ δεν είπες να μην βγει ο κόσμος στους δρόμους να διαμαρτυρηθεί, αλλά το λέει η κυβέρνηση με τις πράξεις της. Ή μήπως οι συνταξιούχοι που φάγανε ξύλο, απειλούσαν την εθνική ασφάλεια?
Που είδες ότι «Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΔΕ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ»? και από ποιόν?
Μπερδεύεις την τεράστια πλειοψηφία των διαδηλωτών με 500 βαλτούς της αστυνομίας.
Το ότι τα γκάλλοπ συμφωνούν ότι "χρειάζονται αλλαγές στην παιδεία", γενικά και αόριστα δεν σημαίνει ότι οι αλλαγές που προτείνει η Μαριέττα είναι σωστές, ή ότι ο κόσμος συμφωνεί. Αυτό δεν είναι διαστρέβλωση?
Το ότι η συγκεκριμένη "αντιπολίτευση" συμφωνεί ποιον εκπλήσει?
"Εδω έρχεται απο μονο του αυτο που λεω οτι οι αριστεροι εχουν ΠΑΝΤΑ άκρεες αποψεις και θεωρουν ΟΛΕΣ τις αλλες αποψεις φασιστικές..... "
" Καιρος να από δεχτείς την αποφαση ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ και αν δε σου αρεσει μπορει να παρεις ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ και να πας σε άλλη χωρα ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΔΩ αλλα δεν επιμένω να σε πείσω γιατι ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ να ξεσκαρτισουμε σα χωρα ΑΠΟ ανθρωπους που ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΔΕ τους γουσταρω τους θεωρώ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ) ΦΑΣΙΣΤΕΣ"
Δεν ήξερα ότι είσαι αριστερός. Είσαι οργανωμένος χρόνια?
:bawl: :bawl: :bawl:
ρε δε μας χεζεις ρε πορνοφιλμ ασε κανεναν αλλο λογικο ανθωπο να απαντησει ... καταντησες γραφικος
ειπαμε εισαι ο πρωτος ο ομορφος ο εξυπνοτερος και ο καλυτεροτερος αρειος ασε εμας τους μετριους να βγαλουμε μια ακρη...
loukasfilm
29/03/2007, 11:08
ρε δε μας χεζεις ρε πορνοφιλμ ασε κανεναν αλλο λογικο ανθωπο να απαντησει ... καταντησες γραφικος
ειπαμε εισαι ο πρωτος ο ομορφος ο εξυπνοτερος και ο καλυτεροτερος αρειος ασε εμας τους μετριους να βγαλουμε μια ακρη...
Να σου στείλω μερικά φιλάκια, για να έχουμε και αίσθημα?:yuck: :yuck: :yuck:
εισαι και γκέουλας? :confused: :confused: :confused:
γι'αυτο τοση επαρση..... :lol: :lol: :lol: :lol:
loukasfilm
29/03/2007, 11:12
εισαι και γκέουλας? :confused: :confused: :confused:
γι'αυτο τοση επαρση..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Όταν βλέπω τέτοια αβατάρ δεν μπορώ φτιάχνομαι. Όλοι η μύες σου είναι τόσο τονισμένοι?
:D :D :D
η αληθεια ειναι οτι μονο ενα μερος του σωματος μου ειναι γυμνασμενο... γιαυτο το φυλαω κατω απο υποστεγο... θες να μαθεις περισσοτερα ε? δε μπορω να σου πω γιατι η γυναικα μου ζηλευει... :wave2: :wave2:
Cpt. Haddock
29/03/2007, 11:15
:rolleyes: :a31: :rolleyes: :a31: :rolleyes: :a31:
loukasfilm
29/03/2007, 11:18
:rolleyes: :a31: :rolleyes: :a31: :rolleyes: :a31:
Τώρα εσύ γιατί μου ρίχνεις το επίπεδο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
29/03/2007, 11:24
ναι, εμένα περιμένατε.. :sick:
loukasfilm
29/03/2007, 11:26
ναι, εμένα περιμένατε.. :sick:
Γιατί δεν αφήνεις να ξέδώσω λιγάκι? Που θα βρώ καλύτερα και τσάμπα? Γήπεδο έχω χρόνια να πάω.:lol: :lol: :lol:
Και πότε θα κατέβεις? Να κανονίσω το Grand Tour?
τωρα δεν θες να καταλαβεις η οντως δεν καταλαβαινεις????
@catmaster, sniper, bartlal, Cpt Haddock
:a36:
I M BACK !!!!!!!!!!!!!!!
Alchimistis
30/03/2007, 00:31
Λοιπόν επειδή κάποιοι μίλησαν για πρόβατα...
ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ!
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=791089&lngDtrID=244
Αντε κι οταν απο το δάκτυλο μπεί όλο μέσα βαθιά, μην αρχισετε να κλαίτε σαν μιξο- παρθένες
Καλά διαβάζοντας μεχρι την 17 σελίδα ανακάλυψα πόσα ανθρωπάκια υπάρχουν γύρω μας...δεν χρειάστηκε να διαβάσω παραπάνω...
:yuck:
TROOPER οντώς δε καταλαβαίνει!Ρε Ιδι εντελώς φιλικά μα την παναγία δηλαδη...χτυπίεσαι σε τόσα πόστ οτι εισαι πατριώτης και τα λοιπά πατρις θρησκεια και ετσι...
Δέχτηκες να βάλεις σαν Αβαντάρ μια ταινία που το Μολόν Λαβέ το έκανε "come and get it" και τις Θερμοπύλες "Hot Gates"?Mercy!!!!Οπώς θα έλεγαν και αρχαιοι ημών πρόγονοι :eek: :eek:
FestoNero
30/03/2007, 00:38
I M BACK !!!!!!!!!!!!!!! :a07:
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Cpt. Haddock
30/03/2007, 08:50
.............. Cpt Haddock
I M BACK !!!!!!!!!!!!!!!
Πως θα απαντούσε ο sniper άραγε;
:D :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
TROOPER οντώς δε καταλαβαίνει!Ρε Ιδι εντελώς φιλικά μα την παναγία δηλαδη...χτυπίεσαι σε τόσα πόστ οτι εισαι πατριώτης και τα λοιπά πατρις θρησκεια και ετσι...
Δέχτηκες να βάλεις σαν Αβαντάρ μια ταινία που το Μολόν Λαβέ το έκανε "come and get it" και τις Θερμοπύλες "Hot Gates"?Mercy!!!!Οπώς θα έλεγαν και αρχαιοι ημών πρόγονοι :eek: :eek:
ρε alchimisti μπορεις να βρεις ενα ποστ απο τα 13000 που εχω κανει εδω μεσα που λεει κατι για "πατρις θρησκεια και ετσι"?????
εχω πει χιλιες φορες οτι οποιος λεει οτι ειναι ελληνας τον κατατασετε στους φασιστες και στους δεξιους και αυτο ειναι που σας χαρακτηριζει σα ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ και δε μπορειτε να διαβασετε ουτε αυτα που γραφει ο καθενας εδω μεσα....
φασισμος σε ολο το μεγαλειο του... αριστεροι φασιστες!
το αβαταρ μου που ακριβως σε χαλαει ρε φιλε? δε καταλαβα για πες μου τι το κακο υπαρχει χωρις ηλιθιες ειρωνιες χωρις νοημα και θα σου απαντησω μετα καταληλως...
περιμενω...
I M BACK !!!!!!!!!!!!!!!
καλώς τ' @@ μας τα δυό...
μόνο μη μας το παίζεις αμερικανάκι τώρα...
Καλά διαβάζοντας μεχρι την 17 σελίδα ανακάλυψα πόσα ανθρωπάκια υπάρχουν γύρω μας...δεν χρειάστηκε να διαβάσω παραπάνω...
ελπιζω να διευκρινίσεις οτι δεν αναφέρεσαι σε εμενα οταν λες "ανθρωπακια" γιατι αλλιώς θα αλλάξω τροπαριο....
εχω πει χιλιες φορες οτι οποιος λεει οτι ειναι ελληνας τον κατατασετε στους φασιστες και στους δεξιους pame alli mia apo tin arxi...
pisteueeis oti iparxoun poloi mesa sto forum me tous opoious milas gia tetoia themata pou den einai Ellines?
gia poion logo to dilwneis stous ipoloipous dld?
ise perissotero Ellinas apo tous allous?
gia na enwiseis oti kapoioi alloi (pou den simfwnoun mazi sou isos?) den einai kai toso Ellines?
pisteueis oti presveveis ta kalitera xaraktiristika twn Ellinwn? ise kaliteros apo emas (tous "allous")?
iparxoun kaloi/katharoi Ellines kai kakoi/bastardoi/xalasmenoi Ellines?
giati kathe fora pou kapoios sou paei kodra twn xaraktirizeis
- pseutomaga ek tou asfalous
- ilithio, xameno, malaka, psefto-dianooumeno
- aristero/anarxiko/koukouloforo
- anthellina/tourkofilo (pou kalitera na allajei xwra)
- pousti, gay, prodoti...
(kai ta exw valei kata ierarxia... analoga me to poso se kodrarei kateveneis epipedo)
o "kalos" ellinas kata tin gnomi sou den borei na einai aristeros?
ilithios/ejipnos?
gay?
dld epidei kapoioi arnoude na zisoun sto psema sou (or stin alithia sou) kai pisteuoun oti i xwra tha prepei na akolouthisei allous dromous kai na exei alla idanika
ginode amesos prodotes kai "kakoi" ellines?
p.s. i simaia tis ellados den mas prosvalei...
ESI mas prosvaleis pou tin xrisimopoieis opws tin leji "Ellinas"...
:beer: :beer: :beer:
Alchimistis
30/03/2007, 23:24
ελπιζω να διευκρινίσεις οτι δεν αναφέρεσαι σε εμενα οταν λες "ανθρωπακια" γιατι αλλιώς θα αλλάξω τροπαριο....
Οποιος έχει την μύγα...
Σονικ +1
και αυτο στις διαμαχες??????????
ε αι στο διαλο απολιτιστοι!!!!!!!
δεν ξανασχολουμε μαζι σας!!!!!!!!
:a04:
sonic+alchimistis...
τελείωσατε την παραπολογια σας?
Όταν σας τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχιζετε παλι τις θεωριες?
Όλα αυτά που γραφετε είναι δικες σας υποθέσεις και … δε θα κατσω να απολογούμαι γιατι δεν υπαρχει λογος να απολογηθώ ΚΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΣΕ ΕΣΑΣ
Πρωτα ειπαμε θα πατε να δουλέψετε μερικα χρονακια να δειτε πως είναι η ζωη μετα τα χαρτζιλίκια του μπαμπα και μετα ξαναμιλάμε ..
Αντε μαμμόθρεφτα!
Αντε μαμμόθρεφτα! level #1
Alchimistis
31/03/2007, 13:48
Kαλα ρε συ πότε μπήκε το θέμα στις διαμάχες...
Πρωτα ειπαμε θα πατε να δουλέψετε μερικα χρονακια να δειτε πως είναι η ζωη μετα τα χαρτζιλίκια του μπαμπα και μετα ξαναμιλάμε ..
Αντε μαμμόθρεφτα!
Ελεος :rotflmao:
Θα το πώ στην μαμα μου!:cry:
Το θέμα όμως με τις παπαριές γαμήθηκε...
Το γράμμα περιέγραφε τις συνθήκες κράτησεις 50 ανθρώπων που όπως όλοι είδαν ΑΚΟΜΑ και την τηλεοραση :uplate: :hypnotize τους μάζεψαν απο το σωρό!
Δηλαδή οτι να'ναι...
Η χούντα μάλλον δεν τελείωσε...σχεδόν κάθε μέρα πεθαίνει και ένας κρατούμενος στις φυλακές,
Στην Γαδά υπάρχει ακόμα μια είσοδος που εκ πρώτης όψεως φαίνεται σαν κουβούκλιο ανσανσερ όμως ειναι κενό! Στο τέρμα αυτου του κενου υπάρχουν στρώματα...και έτσι γίνεται προσομοίωση θανατού ετσι ώστε να αποσπαστουν κατηγοριές...Εχει γίνει καταγγελεία γι'αυτο
ps οποιος Ιδι έχει όρεξη για χουλιγκανισμούς και όχι για κουβέντα ας μην απαντησει καθόλου αν ειναι καλυτερα να κλανουμε
:sun:
sonic+alchimistis...
τελείωσατε την παραπολογια σας?
Όταν σας τελειώνουν τα επιχειρήματα αρχιζετε παλι τις θεωριες?
Όλα αυτά που γραφετε είναι δικες σας υποθέσεις και … δε θα κατσω να απολογούμαι γιατι δεν υπαρχει λογος να απολογηθώ ΚΑΙ ΕΙΔΗΚΑ ΣΕ ΕΣΑΣ
Αντε μαμμόθρεφτα!
αυτος ο τροπος σου ρε γιωργο να συνδιαλεγεσαι με αφηνει αναυδο!!!!
:look: τι μλκς εισαι :look:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Alchimistis
01/04/2007, 14:44
άνω από 55 νεκροί στα κολαστήρια-κρατητήρια της αστυνομίας την τελευταία δεκαετία!!!!
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 1/4/2007
Σε θάνατο δι' ασήμαντον αφορμήν
Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΓΑΝΗ
Θα μπορούσαν να είναι εικόνες ενός θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, είναι όμως η γκρίζα πραγματικότητα των κρατητηρίων όπως τη σκιαγραφούν στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που παρουσιάζονται πρώτη φορά.
Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν περάσει τουλάχιστον μία νύχτα σε κρατητήριο αστυνομικού τμήματος!
*Οι θάνατοι των κρατουμένων στα κρατητήρια της αστυνομίας αυξάνονται διαρκώς, φτάνοντας τους 57 την τελευταία δεκαετία. Επίσης, από το 2002 και μετά, περισσότεροι από 1 εκατομμύριο (!) άνθρωποι, πέρασαν μία ή και περισσότερες νύχτες στα αστυνομικά τμήματα.
*Από το 1997, οπότε και υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, αυτοκτόνησαν 28 κρατούμενοι. Αλλα έντεκα άτομα πέθαναν από παθολογικά αίτια. Τρία χτυπήθηκαν από ανακοπή, ενώ δύο έπαθαν «θανατηφόρα ατυχήματα σε απόπειρες αποδράσεων».
*Ανησυχία προκαλούν και οι έξι θάνατοι τοξικομανών κρατουμένων από πνευμονικό οίδημα (πέντε από το 2005!).
*Τα τελευταία δύο χρόνια, οι θάνατοι διπλασιάστηκαν σε σχέση με τη διετία 2003-2004 και έφτασαν τους 18.
Απίστευτες ιστορίες
Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ οι επιθεωρήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα είναι αλλεπάλληλες. Εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες πολιτών, μη κυβερνητικών οργανώσεων, του Συνηγόρου του Πολίτη, της Διεθνούς Αμνηστίας, βουλευτών, ακόμη και αστυνομικών. Πλήθος ήταν οι υπουργικές εξαγγελίες για δραστικές αλλαγές στο ποινικό σύστημα που τελικώς οδήγησαν εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών στα κρατητήρια.
1. Απίστευτη δείχνει η ιστορία του 36χρονου Βασ. Καραλευθέρη: Τον Ιούνιο του 2005 τον συνέλαβαν για λίγα γραμμάρια χασίς και τον οδήγησαν στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας όπου, σύμφωνα με την αστυνομία, «αυτοπυρπολήθηκε» αν και ήταν πισθάγκωνα δεμένος με χειροπέδες.
Η υπόθεση μπήκε στο αρχείο! Ομως, η οικογένεια Καραλευθέρη κατάφερε να την φτάσει στα δικαστήρια. Σε επιστολή της στον τύπο της Κοζάνης αναφέρει ότι «τραγικά γεγονότα, παραλείψεις και πλημμελείς χειρισμοί από την πλευρά των "υπευθύνων" έβαλαν φωτιά στο κορμί του αδερφού μας που, δεμένος (!!!), βρέθηκε νεκρός 35 μόλις λεπτά μετά τη σύλληψή του».
2. Με τον 47χρονο Ρουμάνο Κον. Κατούρ δεν ασχολήθηκε κανείς. Τον Φεβρουάριο του 2001 συλλαμβάνεται χτυπημένος και μεθυσμένος. Αντί να τον πάνε αμέσως στο νοσοκομείο, τον μετέφεραν στο κρατητήριο του Τμήματος Πετραλώνων.
Αντιμετώπιζε απέλαση επειδή δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Λίγο μετά, είχε ακατάπαυστους εμετούς και αιμοπτύσεις. Πέθανε λίγες ώρες αργότερα στον «Ευαγγελισμό».
Και οι τραγωδίες στα κρατητήρια δεν τελειώνουν: Με 26 απαγχονισμούς και δύο που πέθαναν πηδώντας στο κενό από το παράθυρο.
Κοινωνική διαπόμπευση
«Πολλοί ήταν τοξικομανείς που παρουσίασαν σύνδρομο στέρησης, δεν τους πήγαν σε γιατρό όπως έπρεπε και τρελάθηκαν. Αρκετοί μετανάστες έγιναν αυτόχειρες από το φόβο της απέλασης. Κάποιοι δεν άντεξαν την κοινωνική διαπόμπευση, επειδή τους κράτησαν για μία ακάλυπτη επιταγή. Δηλαδή για ποινικά αδικήματα για τα οποία σε καμία άλλη χώρα δεν θα είχαν αυτή τη μεταχείριση», υπογραμμίζει η δικηγόρος Κατερίνα Ιατροπούλου.
3. Χαρακτηριστική είναι η αυτοκτονία κρατούμενου τον Ιούλιο του 2005 στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Γιαννιτσών. Ο 24χρονος χρησιμοποίησε ως βρόχο θανάτου ένα κομμάτι από την ίδια του την κουβέρτα. Εις βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για μικροκλοπές και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
4. Για σύγκρουση με δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα οδηγήθηκε στο κρατητήριο ένας 51χρονος τον Μάρτιο του 2000. Δεν πρόλαβαν να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο. Κρεμάστηκε χρησιμοποιώντας τα κορδόνια του. Κανείς αστυνομικός δεν κατάλαβε ούτε ενδιαφέρθηκε να καταλάβει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζε.
5. Τον Φεβρουάριο του 2003 στη Θεσσαλονίκη ένας 36χρονος Σέρβος συνελήφθη επειδή έμπλεξε σ' έναν καβγά. Βρέθηκε κρεμασμένος λίγες ώρες μετά στο κρατητήριο.
Ο δικηγόρος Κ. Παπαδάκης εξηγεί ότι «η αστυνομία παραγνωρίζει συστηματικά το γεγονός ότι η σύλληψη μπορεί να είναι μια κορυφαία στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου. Συνήθως αντιμετωπίζουν απαξιωτικά τους συλληφθέντες. Ειδικά αν είναι μετανάστες».
Κατά καιρούς, στα κρατητήρια μένουν χιλιάδες αβοήθητα άτομα που περιμένουν επί μήνες για να απελαθούν. «Στην ουσία έχουν μετατραπεί σε απάνθρωπες μικρές φυλακές γι' αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι υποσιτίζονται και δεν προαυλίζονται», λέει ο δικηγόρος Βασ. Παπαστεργίου.
Εύκολες οι προφυλακίσεις
Πρόκειται για εικόνες που φαντάζουν ξένες για τους μέσους πολίτες, αφού δεν υποθέτουν ότι μπορεί να περάσουν πάνω από ένα βράδυ στο τμήμα. Ωστόσο, ο «πόλεμος κατά του εγκλήματος» τους αφορά περισσότερο από ποτέ. Οι κρατούμενοι αυξήθηκαν από 172.051 το 2004 σε 234.098 το 2006 (μια αύξηση περίπου 25%).
Ο Χαρ. Κωνσταντάκης, δικηγόρος, πιστεύει ότι «ειδικά στις συνθήκες που δημιουργήθηκε με το παραδικαστικό κύκλωμα, είχαμε αθρόες (και συχνά παράνομες) συλλήψεις αλλά και προφυλακίσεις. Αστυνομικοί ενοχοποιούν και δικαστές φυλακίζουν χωρίς επαρκή στοιχεία για να μην τους πουν διεφθαρμένους.
»Δεκάδες αδικήματα που χαρακτηρίζονται με χαρακτηριστική ευκολία σε βαθμό κακουργήματος. Μόνο στην Αττική δικάζονται εκατοντάδες κακουργηματικές υποθέσεις την εβδομάδα!»
giobazolias
01/04/2007, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
Ena gramma enos apo tous 49 silifthentes sthn poreia gia thn paideia stis 8/3/07. parousiaz.....................................................
......................μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.................................
...............................μπλα μπλα μπλα ...................
Οι δικηγόροι άρχισαν να λένε ότι τέτοια φαινόμενα έχουν να δουν από τη χούντα.
Σας καλώ να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα από τα παραπάνω, και ελπίζω να μην ήμουν κουραστικός.
Αναστασιου Δημήτρης
Α. Δ., Μηχ. Η/Υ κ' Πληρ.
Πολυτεχνείο Πατρών.
, ευγενική χορηγία ενός "άνδρα των ΜΑΤ".
Αυτό το στέλνω με αφορμή οτι αύριο (22/3/2007) είναι η δίκη τους...
Έμπρακτη αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους φοιτητές...
σας ευχομαι να συνεχισετε τους αγωνες σας...........
να τελειωσετε της σπουδες σας.............
να πετυχετε επαγγελματικα πανω στον τομεα σας..............
και να συνεχισετε να να ειστε ιδεολογοι αριστεροι.............. με δεξιες τσεπες!
οπως κανουν πολλοι απ τους ηγετες σας .......................πχ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜ@ΝΑΚΗ!!!!!!!!!
:a46:
Alchimistis
01/04/2007, 19:29
Φίλε τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα...απο όλο το γράμμα εσυ θυμιθηκες την Δαμανάκη:confused:
giobazolias
01/04/2007, 20:37
Φίλε τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα...απο όλο το γράμμα εσυ θυμιθηκες την Δαμανάκη:confused:
η δαμανακη ειναι κατι ασχετο αλλα ειναι και η απαντηση στο ασχετο γραμμα του αιχμαλωτου διαδηλωτη που δηλωνει αθωα περιστερα!
αυτοι οι αγωνιστες ..............προσπαθουν να απαξιωσουν οτιδηποτε εχει σχεση με την ελλαδα χωρις να κοιτανε τα χαλια της παραταξης που τους υποκινει, και οταν ερθει η ωρα να αναλλαβουν τις ευθυνες τους..........κινεζοι!
:nono:
Και στο κατω κατω..........
οι μπατσοι δεν ειναι μαλακες.........βλεπουν τα χερια του καθε διαδηλωτη αν ειναι γρατζουνισμενα απο πετρες............και απο αλλες ενδειξεις καταλαβαινουν τι ρολο βαραει ο καθενας!
οι μπατσοι τις συλληψεις δεν τις καναν αμεσως!!!!!!!!!!!!
ο ειρηνικος διαδηλωτης μολις αρχιζουν τα επεισοδεια την κανει!
δεν καθεται............. γιατι υποτηθεται οτι τα επεισοδεια δεν αντιπροσωπευουν τον αγωνα του!
καθετε μονο αν θελει να συμμετασχει!!!!!!!!!
αρα καλο τους εκανε και λιγο ΣΩΒΕ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Και στο κατω κατω.......... an prokite gia prwtapriliatiko kali skepsi...
se auti tin periptwsi exw na pw kai egw oti o idi exei pada dikio se oti leei...
se periptwsi pou to les sovara tha sou euxithw
na min sou tixei na vretheis pote tin lathos stigmi sto lethos meros enos gipaidou (or enos dromou psrosfata) opou kapioi jekinisan ena kavga pou den adiprosopevei ton "agwna" pou piges na deis
kai ta MAT epenevisan kai adedrasan me tin sofia kai tin aristi krisi pou tous diakrinei (dakrigona mesa se kleisto stadio p.x.)
kai esi apo edw kai pera tha vlepeis tous agwnes apo tin TV pou iparxei "asfaleia" kai elegxos...
:wave2: :beer: :beer: :wave2:
giobazolias
01/04/2007, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
an prokite gia prwtapriliatiko kali skepsi...
se auti tin periptwsi exw na pw kai egw oti o idi exei pada dikio se oti leei...
se periptwsi pou to les sovara tha sou euxithw
na min sou tixei na vretheis pote tin lathos stigmi sto lethos meros enos gipaidou (or enos dromou psrosfata) opou kapioi jekinisan ena kavga pou den adiprosopevei ton "agwna" pou piges na deis
kai ta MAT epenevisan kai adedrasan me tin sofia kai tin aristi krisi pou tous diakrinei (dakrigona mesa se kleisto stadio p.x.)
kai esi apo edw kai pera tha vlepeis tous agwnes apo tin TV pou iparxei "asfaleia" kai elegxos...
:wave2: :beer: :beer: :wave2:
ο idi τιμαει το σπιτι του μην πεσει και τον πλακωσει!
κανε και συ το ιδιο εστω για 1 πρωταπριλια τον χρονο!
:rotflmao:
Τα λεω πολυ σοβαρα!
να πιστεψω οτι ο φοιτητης και οι αλλοι βρεθηκαν εκει τυχαια?????
αντε 2/3 να ειναι οι τυχαιοι, και αυτοι περα απ το καψονι στα κρατητιρια δεν θα παθουν τιποτε αλλο!!!!
τα ματ και οι μπατσοι δεν σφαζουν τυχαιους..................οπως εγινε με τους παικτες του μαρκο στο παραδειγμα που εφερες.............(οι υπολοιποι σφαγμενοι δεν ηταν τυχαιοι)
δακρυγονα στο κλειστο.......... λαθος!
αν φυσικα αρχισουμε να αριθμουμε και τα λαθη των διαδηλωτων και χουλιγκανων...........................:beer:
αγωνες φυσικα απ την τβ........γηπεδο σπανια εδω και χρονια!
Alchimistis
01/04/2007, 22:25
Παντως αυτοι που κατεβαίνουν στους δρομους αγαπάνε πολυ περισσότερο τον τόπο τους απο κάποιους πατριώτες αν το θές και ετσι...
Δεν ξέρω φίλε μου αν τα ανθρώπινα δικαιώματα τα λές εσυ καψόνια, πάντως σου εύχομαι αν είσαι η γίνεις ποτε γονιός να μην σε δείρουν οι ματάδες επειδη θές να δείς το παιδί σου!
Αν έχεις όρεξη κατέβασε αυτο το βιντεο ειναι το χρονικό της Πέμπτης να δείς και την "άλλη" πλευρα...
http://www.black-tracker.gr/download.php?id=85&file=Meres_Ellinikhs_Dhmokratias_Athens8-3-07.avi.torrent
ps: Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ χουλιγκάνων και διαδιλωτών-φοιτητών...:nono:
Αντίθετα υπάρχει μεγάλη συγκριση μεταξύ χουλιγκάνων και Ματαδων αλλα όπως σοφά είχε πεί παλιότερα και ο σονικ απο πάνω δυστηχώς τετοιες κουβέντες καλό ειναι να λέγονται απο κοντα
ρε οι γονεις σου... ή τες πα... οι γυρω σου εγκρίνουν αυτα που λες?
γραμμα, δαμανακη, χουλιγκανς, κουκουλοφοροι, idi
της πουτανας γινεται !!!!!!!!!!!
ρε giobazolias τα θες και τα λες η σου ξεφευγουνε???ακου λεει κανανε συλληψεις επειδη γρατσουνισαν τα χερια τους και πριν τους πανε μεσα ειχανε και στοιχεια!!!!που ζεις ρε??????
να σε ενημερωσω λοιπον οτι οι συλληυθεντες ητανε απο μπλοκ φοιτητων και μονο το οποιο στριμωχτηκε σε μια γωνια, εφαγε ξυλο και πιασανε καποιους!
ξυπνα και μη συγκρινεις τα αρχιδια των γηπεδων, οχι με τα αρχιδια της πολιτης αλλα με τα ατομα που απλα διαδηλωνουν.
ρε οι γονεις σου... ή τες πα... οι γυρω σου εγκρίνουν αυτα που λες?
γιατι ρε μλκ εσυ πηρες αδεια απο τον μπαμπα σου για να λες αυτα που λες??????
ρε θα τρελαθουμε τελειως.
Cpt. Haddock
02/04/2007, 13:34
ρε ακόμα ζει αυτό το θρεντ; :sick:
γιατι ρε μλκ εσυ πηρες αδεια απο τον μπαμπα σου για να λες αυτα που λες??????
ρε θα τρελαθουμε τελειως.
ελα πες στο "μπαμπα" μου οτι αμφισβητείς οτι οι ποντιοι ειναι ελληνες και οτι η γενοκτονια ειναι δημιούργημα των ακροδεξιών... να δεις ποσο θα σε αγαπήσει... (βασικα δε ξερω αν θα ΖΗΣΕΙΣ μετα...)
ελα πες στο "μπαμπα" μου οτι αμφισβητείς οτι οι ποντιοι ειναι ελληνες και οτι η γενοκτονια ειναι δημιούργημα των ακροδεξιών... να δεις ποσο θα σε αγαπήσει... (βασικα δε ξερω αν θα ΖΗΣΕΙΣ μετα...)
θα βαλεις το μπαμπα σου να με δειρει ρε μλκ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ε και εγω θα φωναξω τον θειο μου που εχει ελικοπτερο και σε μπομπαρδιζει κιολας!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι μλκς
οχι απλα θα δεις ποσο μεγαλη αγαπη θα σου δειξει καποιος που γεννηθηκε σε μια ξενη χωρα και τον λεγαν ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ και εχασε καμποσους ανθρωπους απο το γενεαλογικο του δεντρο απο "διαφορες πλευρες..." (να μη πω παλι να μη θεωριθω ..."ΦΑΣΙΣΤΑΣ" για να ερθει στην πατριδα του και να ακουει αλλους να τον λενε .... ξενο....
μεγαλη αγαπη σου λεω.... κατσε να δεις εκει αντιδρασεις απο ανθρωπους που ΕΖΗΣΑΝ την ιστορια και δεν τη ΔΙΑΒΑΣΑΝ στα "κωλοβοβλια"...
blackbusa
02/04/2007, 13:43
γραμμα, δαμανακη, χουλιγκανς, κουκουλοφοροι, idi
της πουτανας γινεται !!!!!!!!!!!
ρε giobazolias τα θες και τα λες η σου ξεφευγουνε???ακου λεει κανανε συλληψεις επειδη γρατσουνισαν τα χερια τους και πριν τους πανε μεσα ειχανε και στοιχεια!!!!που ζεις ρε??????
να σε ενημερωσω λοιπον οτι οι συλληυθεντες ητανε απο μπλοκ φοιτητων και μονο το οποιο στριμωχτηκε σε μια γωνια, εφαγε ξυλο και πιασανε καποιους!
ξυπνα και μη συγκρινεις τα αρχιδια των γηπεδων, οχι με τα αρχιδια της πολιτης αλλα με τα ατομα που απλα διαδηλωνουν.
Γιωργακη ειπαμε.....
ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :a015: :a016: :a52:
οχι απλα θα δεις ποσο μεγαλη αγαπη θα σου δειξει καποιος που γεννηθηκε σε μια ξενη χωρα και τον λεγαν ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ και εχασε καμποσους ανθρωπους απο το γενεαλογικο του δεντρο απο "διαφορες πλευρες...) για να ερθει στην πατριδα του και να ακουει αλλους να τον λενε .... ξενο....
μεγαλη αγαπη σου λεω.... κατσε να δεις εκει αντιδρασεις απο ανθρωπους που ΕΖΗΣΑΝ την ιστορια και δεν τη ΔΙΑΒΑΣΑΝ στα "κωλοβοβλια...)
κατσε να δεις πως το λετε εσεις οι απο κει οποτε κρινουμε αρνητικα τα κακως κειμενα...αααα ναι!!!
ΑΜΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ!!!!!!!
και να σου πω και κατι αλλο...μπας και με προοριζεις για κουμπαρο ρε μλκ και θα γνωρισω τον πατερα σου θελεις να κανω καλη εντυπωση????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
η απαντηση μου ειναι μια .... αντε κουρεψου ...:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Γιωργακη ειπαμε.....
ΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :a015: :a016: :a52:
πανο αυτος ειναι και φιλος. τον προσεχω λιγο παραπανω !!!!!!!!
η απαντηση μου ειναι μια .... αντε κουρεψου ...:wave2: :wave2:
και η δικια μου ασε μαλια!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
Cpt. Haddock
02/04/2007, 13:47
Δλδ δεν μπορεί να υπάρξει άλλη άποψη απ' οτι κατάλαβα (όσο λάθος κι αν είναι αυτή)
Μάλιστα...
Δλδ δεν μπορεί να υπάρξει άλλη άποψη απ' οτι κατάλαβα (όσο λάθος κι αν είναι αυτή)
Μάλιστα...
δημοκρατικα πραματα και οχι φασιστικα !!!!!!!!!!
τουρκο θα τον κανω :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VanDiemen
02/04/2007, 18:37
Επειδή δεν άντεξα να διαβάζω 19 σελίδες ΜΠΟΥΡΔΕΣ, σταμάτησα εκεί που είδα ότι δεν υπήρξε λέει Βυζάντιο!!! Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήταν!!! Η εκκλησία ήταν με λέει με τους Τούρκους!!! Και άλλα τέτοια ΠΟΛΛΑ ανεκδιήγητα, τα οποία αν τολμήσει κάποιος να τα αμφισβητήσει, πέφτουν απάνω του με σχόλια για τα σχολικά βιβλία και αυτά που του έμαθαν κ.τ.λ.
Είμαι πολύ περίεργος να μάθω, από που τα μαθαίνετε αυτά.. Γιατί δε βάζετε τις πηγές σας; Μήπως είναι από ιστοσελίδες, όπως αυτή που είχε βάλει πρόσφατα ένας και έλεγε ότι οι Έλληνες κατέσφαξαν τους αθώους μουσουλμάνους και στο τέλος δεν παρέλειπε να δοξάσει τον Αλλάχ; Σε κάθε σοβαρή συζήτηση, κάποιος όταν επικαλείται κάτι (στην προκειμένη περίπτωση κάτι πρωτάκουστο), δηλώνει τις πηγές από τις οποίες πληροφορήθηκε τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Ορίστε λοιπόν, σας ακούμε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Επειδή δεν άντεξα να διαβάζω 19 σελίδες ΜΠΟΥΡΔΕΣ, σταμάτησα εκεί που είδα ότι δεν υπήρξε λέει Βυζάντιο!!! Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήταν!!! Η εκκλησία ήταν με λέει με τους Τούρκους!!! Και άλλα τέτοια ΠΟΛΛΑ ανεκδιήγητα, τα οποία αν τολμήσει κάποιος να τα αμφισβητήσει, πέφτουν απάνω του με σχόλια για τα σχολικά βιβλία και αυτά που του έμαθαν κ.τ.λ.
Είμαι πολύ περίεργος να μάθω, από που τα μαθαίνετε αυτά.. Γιατί δε βάζετε τις πηγές σας; Μήπως είναι από ιστοσελίδες, όπως αυτή που είχε βάλει πρόσφατα ένας και έλεγε ότι οι Έλληνες κατέσφαξαν τους αθώους μουσουλμάνους και στο τέλος δεν παρέλειπε να δοξάσει τον Αλλάχ; Σε κάθε σοβαρή συζήτηση, κάποιος όταν επικαλείται κάτι (στην προκειμένη περίπτωση κάτι πρωτάκουστο), δηλώνει τις πηγές από τις οποίες πληροφορήθηκε τις συγκεκριμένες πληροφορίες. Ορίστε λοιπόν, σας ακούμε!
αστο ρε δε σε λενε idi δεν πιανοντε αυτα που λες παλιο φασιστα που θα μας πεις εσυ οτι υπαρχει βυζαντιο και οτι φταινε τα κακομοιρα εκει στην τουρκια
πολυ οργισμενο σε βλεπω αραξε λιγο
(μην ψαρωνεις ειρωνικα τα λεω αυτα οχι προς εσενα αλλα προς αλλους οπωτε θεωρησε την απαντηση μου αστεια προς εσενα ...σοβαρη προς αλλους οκ?)(ελπιζω να με καταλαβες οτι συμφωνω 100%μαζι σου)
VanDiemen
04/04/2007, 12:10
Αν κρατήσεις την αναπνοή σου EVI και αφουγκραστείς, θα ακούσεις κι εσύ τα τριζόνια..
Cpt. Haddock
04/04/2007, 12:13
Επειδή δεν άντεξα να διαβάζω 19 σελίδες ΜΠΟΥΡΔΕΣ, σταμάτησα εκεί που είδα ότι δεν υπήρξε λέει Βυζάντιο!!! Ανατολική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ήταν!!!
Ρε αδερφε...
Έχεις ιδέα πότε βγήκε ο όρος "βυζαντινή αυτοκρατορία";
Είτε σ' αρέσει είτε όχι, οι σύγχρονοι ΔΕΝ το έλεγαν βυζάντιο, είναι μεταγενέστερη επινόηση ο όρος.
end of (this) story
:smokin:
Sferopetadhn
04/04/2007, 13:11
Μάλιστα...
Όταν η άποψη αυτή βασίζεται σε μη πραγματικά στοιχεία τότε δεν είναι άποψη αλλά απλή συκοφαντία.
Δεν αναφέρομαι σε αυτά περί ύπαρξης του όρου Βυζάντιο, αλλά γενικά στις απόψεις ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους, ότι οι Τούρκοι και οι Σλάβοι είναι απόγονοί τους (ναι! το λένε και αυτό) και πολλά άλλα.
Σίγουρα σε έναν πόλεμο όλοι έσφαξαν και βίασαν και σκότωσαν αθώους, αλλά ο πόλεμος με τη στυγνή γενοκτονία απέχει παρασάγγας.
Δηλαδή αν εγώ πω ότι το Ολοκαύτωμα είναι μια μπούρδα γιατί με λένε αμέσως φασίστα; Ε λοιπόν, το Άουσβιτς ήταν ένα ωραία μονταρισμένο βιντέακι, όπως και η αποστολή των Αμερικάνων στο φεγγάρι, όπως και πολλά άλλα που βλέπουμε κατά καιρούς (σφαγή Κούρδων από Σαντάμ, μουσουλμάνων από Σέρβους και τούμπαλιν...)
Συμφωνώ με το να ψάχνουμε την ιστορία και να ψάχνουμε πέραν των σχολικών βιβλίων, αλλά το να αρνούμαστε αποδεδειγμένα πράγματα ονομάζοντας, στο όνομα της φιλίας των λαών, τη γενοκτονία στριμωξίδι πάει πολύ! Επίσης με ενοχλεί ότι δεν έχουν περάσει ούτε 3 γενιές και πάμε να τα ξεχάσουμε όλα, όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τα έζησαν αυτά. Πώς θα τους πείτε ότι όσα έζησαν ήταν ψέμα;
Τέλος θέλω να πώ ότι ήμουν από αυτούς που χειροκρότησαν την Τουρκία στο γήπεδο. Το πρόβλημά μου δεν είναι με τους ανθρώπους σε ατομικό επίπεδο, αλλά με την Τουρκία ως χώρα και με αυτά που αντιπροσωπεύει. Κάτι ανάλογο νομίζω συμβαίνει και με τους Αμερικάνους κλπ
Γενικά νομίζω πάντως ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση όσων λένε και οι δύο πλευρές...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Όταν η άποψη αυτή βασίζεται σε μη πραγματικά στοιχεία τότε δεν είναι άποψη αλλά απλή συκοφαντία.
Δεν αναφέρομαι σε αυτά περί ύπαρξης του όρου Βυζάντιο, αλλά γενικά στις απόψεις ότι οι σύγχρονοι Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους, ότι οι Τούρκοι και οι Σλάβοι είναι απόγονοί τους (ναι! το λένε και αυτό) και πολλά άλλα.
Σίγουρα σε έναν πόλεμο όλοι έσφαξαν και βίασαν και σκότωσαν αθώους, αλλά ο πόλεμος με τη στυγνή γενοκτονία απέχει παρασάγγας.
Δηλαδή αν εγώ πω ότι το Ολοκαύτωμα είναι μια μπούρδα γιατί με λένε αμέσως φασίστα; Ε λοιπόν, το Άουσβιτς ήταν ένα ωραία μονταρισμένο βιντέακι, όπως και η αποστολή των Αμερικάνων στο φεγγάρι, όπως και πολλά άλλα που βλέπουμε κατά καιρούς (σφαγή Κούρδων από Σαντάμ, μουσουλμάνων από Σέρβους και τούμπαλιν...)
Συμφωνώ με το να ψάχνουμε την ιστορία και να ψάχνουμε πέραν των σχολικών βιβλίων, αλλά το να αρνούμαστε αποδεδειγμένα πράγματα ονομάζοντας, στο όνομα της φιλίας των λαών, τη γενοκτονία στριμωξίδι πάει πολύ! Επίσης με ενοχλεί ότι δεν έχουν περάσει ούτε 3 γενιές και πάμε να τα ξεχάσουμε όλα, όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τα έζησαν αυτά. Πώς θα τους πείτε ότι όσα έζησαν ήταν ψέμα;
Τέλος θέλω να πώ ότι ήμουν από αυτούς που χειροκρότησαν την Τουρκία στο γήπεδο. Το πρόβλημά μου δεν είναι με τους ανθρώπους σε ατομικό επίπεδο, αλλά με την Τουρκία ως χώρα και με αυτά που αντιπροσωπεύει. Κάτι ανάλογο νομίζω συμβαίνει και με τους Αμερικάνους κλπ
Γενικά νομίζω πάντως ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση όσων λένε και οι δύο πλευρές...
να και καποιος στο Moto.gr Που σκέφτεται σαν εμενα και το λεει... ουτε στο μυαλο μου να εισαι!
βασικα οι περισσότεροι τα πιστευουν αυτα αλλα βαριούνται να απαντάνε σε καυλωμένα 20χρονα που εχουν στο μυλαο τους 2 λεξεις μονο...
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ + ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ
Alchimistis
04/04/2007, 14:28
Ρε Ιδι οτάν μεγαλώσεις και αρχίζεις να σκέφτεσαι χώρις την βοήθεια του "μπαμπά" τα ξανα λέμε...Εως τότε σε παρακαλώ να νιώθεις ευτυχισμένος και περιφανος...
Kωλοέλληνες
Σαββόπουλος Διονύσης
Μουσική/Στίχοι: Σαββόπουλος Διονύσης
Μελαψές φυλές
κοντοπόδαρες
σειληνοί του κράτους
που ξερνάει και να τους
τσιφτετέλληνες
Με γονείς ληστές
των συντρόφων τους θήτες
για μνηστήρα οι αλήτες
τώρα διοικητές
κράτος ασυστόλων
και πεσμένων κώλων
κωλοέλληνες
Η χάρτα αυτού του κράτους κρύβει απάτη
που φτάνει στο γνωστό αγριορωμιό
στο Datsun μιας φυλής που ζει φευγάτη, ναι
απ ότι ελληνικό στον κόσμο αυτό, ναι
Κωλοέλληνες κωλοέλληνες
Κωλοέλληνες μασκαρλίκια ιδές
στο άλφα της αξίας, της αρχής της βίας, λουτροκαμπινές
τιμωρός καιρός, πέντε αιώνες δύσης εθνικής θα ζήσεις από δώ και μπρος
με αγγλικές αλφαβήτες, μαλλιαροί μου Ελλαδίτες, θλιβερές μου πορδές
Πνεύμα αλήτικο, ελλαδίτικο
σε Μικρά Ασία, Κύπρο Λευκωσία, Βόρειο Ήπειρο
δεν ακούει κανείς
στο χειρότερο του ελληνισμού κομμάτι
στην Ελλάδα ζει
Μια φάουσα καταπίνει τον αέρα
την θάλασσα, την πόλη, το ιερό
πλημμύρισε σκουλήκια η μητέρα, ναι
το ρόδο καταγής βγάζει καπνό
Δεν υπάρχει Ελπίς
στην Ελλάδα ζεις
Σκαλιστές σκιές, μακρυχέρηδες
με το φώς σπασμένο, κρατικοποιημένο
αγριέλληνες
αλλά εκεί στην ξένη
στην οθόνη σκυμμένοι
θεϊκά δεμένοι με την οικουμένη
στους απέναντι τόπους
φωτοκολλημένοι απ τον εδώ ουρανό τους
Εδώ, εδώ θα ζούμε καταρρεύσεις
ο έξω Ελληνισμός θα προχωρεί
και φως και μουσική μιας άλλης σκέψης, ναι
στη μείζονα Ελλάδα θα εκραγεί
στους πανέλληνες στους πανέλληνες
Υπάρχουν λάθη στους στίχους αλλα βαριόμουν να τους γράψω και τους έκανα copy-paste απο το Net
Ρε Ιδι οτάν μεγαλώσεις και αρχίζεις να σκέφτεσαι χώρις την βοήθεια του "μπαμπά" τα ξανα λέμε...Εως τότε σε παρακαλώ να νιώθεις ευτυχισμένος και περιφανος...
ναι μετα θα ερχομαι να ζητησω τη δικη σου βοηθεια :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
νερντακι! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Sferopetadhn
04/04/2007, 14:57
Τί θέλει να πει ο ποιητής;;;
Αν είναι να θέλω πτυχίο φιλοσοφικής και μάστερ στην κοσμολογία για να αναλύσω το τραγούδι... Μπορεί ρε παιδί μου να είμαι πολύ πεζός, δεν ξέρω.
Γιατί δε μας λέτε ρε παιδιά πώς αντιλαμβάνεστε εσείς τα πράγματα και όχι μέσω τραγουδιών; Δεν μπορείτε να το εκφράσετε και το εκφράζει καλύτερα ο Σαββόπουλος;
Εγώ ξέρω ότι είτε άκρα δεξιά, είτε άκρα αριστερά, είτε άθεος, είτε μεγαλοσταυρίτης όλα είναι ΑΚΡΑΙΑ! Ακόμα και το να καπνίζεις πολύ ή λίγο κάνει διαφορά...
"Παν μέτρον άριστον" όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών (ή υμών) πρόγονοι. Οι αφορισμοί ένθεν και ένθεν μάλλον δημιουργούν παρά λύνουν προβλήματα, αν και για πολλούς η ύπαρξη του εχθρού είναι λόγος ύπαρξης για τους ίδιους...
LsKostas
04/04/2007, 14:59
Απο το γραμμα ενος παιδιου στην Γ.Α.Δ.Α στο Βυζαντιο...
Μια ζωη η ιδια παγιδα!Ολα σε ενα τσουβαλι...
Ποσοι απο εσας ενδιαφερεστε για το μελλον της παιδειας?
Ολοι θα πειτε...
Ποσοι απο εσας αφησατε κατα μερος τα πιστευω σας συγκεκριμμενη συζητηση?
Ελαχιστοι.Απαντατε προσωπικα λετε και σας θιξαν την υποληψη...
Ισως το νομοσχεδιο να περαστει...ετσι ειναι...
λιγο τα ομολογα,λιγο τα επεισοδια,ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΟΛΑ!
ΠΑΙΔEΙΑ-παιδεια-paideia-PAIDEIA!!!
Προσπαθηστε να μαθετε τι κανουν αυτα τα παιδια,φοιτητες
και θα εκπλαγειτε...
Οποιος λεει την μικρασιατικη καταστροφη και τις αλλες γενοκτονιες στριμωγμα
Διαπρατει εγκλημα κατα της ιστοριας και της αντιληψης μας...ΑΥΤΟΝ...τον βαζω τον στην "Θεση" του!
Αυτος ομως που βαζει εμποδια στην νεα γενια(προς οφελος της τσεπης του)
ειναι ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ.Ενιοτε-ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ- εν μεσω της "καταστολης" γινετε και "δολοφονος"...
Αυτον...ΑΠΛΑ ΤΟΝ #$^#$&#%&#%&*#&*%
Sferopetadhn
04/04/2007, 15:07
να και καποιος στο Moto.gr Που σκέφτεται σαν εμενα και το λεει... ουτε στο μυαλο μου να εισαι!
βασικα οι περισσότεροι τα πιστευουν αυτα αλλα βαριούνται να απαντάνε σε καυλωμένα 20χρονα που εχουν στο μυλαο τους 2 λεξεις μονο...
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ + ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ
Ποιά αντίδραση ρε idi που οι 9 στους 10 δεν ξέρουν τί κάνουν και γιατί;
Είναι δυνατόν να νομίζουν ότι μάχονται για την παιδεία ενώ στην ουσία παίζουν το παιχνίδι των καθηγητών, που βολεμένοι όντας στις θεσούλες τους απορρίπτουν κάθε αλλαγή στα πανεπιστήμια; Είναι χαζοί να χάσουν τη μονιμότητα; Είναι χαζοί να χάσουν τα κονδύλια, την παντελή έλλειψη ελέγχου (αξιολόγηση; φτου φτου), τα λεφτά από τα βιβλία;
Και οι φοιτητές που πρέπει να είναι το πλέον προοδευτικό κομμάτι μίας κοινωνίας τί κάνουν; Απλώς απορρίπτουν τα πάντα, δεν συζητούν τίποτα και συντάσσονται με τους καθηγητές. Μας είπε ποτέ κανένας από αυτούς τί προτείνει;
"Δημόσια και δωρεάν παιδεία"; Είναι δωρεάν τώρα; Καλύτερα να δίνω λεφτά απ' ευθείας στο Πανεπιστήμιο που θα μου εξασφαλίζει γνώση, εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και διαμονή (και τον καθηγητή υπη΄ρετη του φοιτητή και όχι δυνάστη του) και όχι στον κάθε μαλάκ που έτυχε να έχει σπίτι κοντά και κοπανάει στο κεφάλι!
Αλλά μήπως οι "εκπρόσωποι" των φοιτητών έχουν βγει δημοκρατικά; Όταν δε μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στα αποτελέσματα των εκλογών τους, θα συμφωνήσουν σε πιο σοβαρά πράγματα; Του είδα και όταν ήμουν εγώ φοιτητής πόσο πολύ ζορίζονταν για να περάσουν τα μαθήματα, ιδίως όταν πλησίαζαν οι εκλογές των καθηγητών...
Καλές οι θεωρίες μάγκες (όπως ο σοσιαλισμός, όλοι είμαστε ίσοι κλπ) αλλά η πράξη άλλα λέει. Καλώς ή κακώς ο κόσμος μας είναι πλασμένος με ανισότητες. Από την τσέπη έως το μήκος της φούτσας :rotflmao: γι' αυτό και η ουτοπία απέχει πολύ απ' τη γη...
Ρε αδερφε...
Είτε σ' αρέσει είτε όχι, οι σύγχρονοι ΔΕΝ το έλεγαν βυζάντιο, είναι μεταγενέστερη επινόηση ο όρος.
end of (this) story
+1
VanDiemen
08/04/2007, 10:37
Ρε αδερφε...
end of (this) story
Με έπεισες! Αφού είπες το ψαρωτικό "είτε σ' αρέσει, είτε όχι", εγώ τώρα τι να πω; Χαζός είμαι να κουνηθώ, να φάω και ξύλο από πάνω; Το μήνυμά μου δε στρέφονταν εναντίον σου, αλλά εναντίον της πρακτικής του να ισχυρίζεται κάποιος πρωτάκουστα (ίσως όχι για όλους, αλλά για να αναφέρει κάποιος, κάτι, εδώ, υποθέτει ότι η πλειοψηφεία δεν το γνωρίζει) πράγματα και να επικαλείται επιχειρήματα του τύπου "είτε το θέλεις, είτε όχι", μη παραθέτοντας τις πηγές του.
Cpt. Haddock
08/04/2007, 15:43
μη παραθέτοντας τις πηγές του.
Οστρογκόρσκυ, Ιστορία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Τρίτομο έργο. Στο πρόλογο αναφέρει ακριβώς τα περι του όρου "βυζάντιο"
blueblack
08/04/2007, 20:20
Ποιά αντίδραση ρε idi που οι 9 στους 10 δεν ξέρουν τί κάνουν και γιατί;
Είναι δυνατόν να νομίζουν ότι μάχονται για την παιδεία ενώ στην ουσία παίζουν το παιχνίδι των καθηγητών, που βολεμένοι όντας στις θεσούλες τους απορρίπτουν κάθε αλλαγή στα πανεπιστήμια; Είναι χαζοί να χάσουν τη μονιμότητα; Είναι χαζοί να χάσουν τα κονδύλια, την παντελή έλλειψη ελέγχου (αξιολόγηση; φτου φτου), τα λεφτά από τα βιβλία;
Και οι φοιτητές που πρέπει να είναι το πλέον προοδευτικό κομμάτι μίας κοινωνίας τί κάνουν; Απλώς απορρίπτουν τα πάντα, δεν συζητούν τίποτα και συντάσσονται με τους καθηγητές. Μας είπε ποτέ κανένας από αυτούς τί προτείνει;
"Δημόσια και δωρεάν παιδεία"; Είναι δωρεάν τώρα; Καλύτερα να δίνω λεφτά απ' ευθείας στο Πανεπιστήμιο που θα μου εξασφαλίζει γνώση, εγκαταστάσεις, εξοπλισμό και διαμονή (και τον καθηγητή υπη΄ρετη του φοιτητή και όχι δυνάστη του) και όχι στον κάθε μαλάκ που έτυχε να έχει σπίτι κοντά και κοπανάει στο κεφάλι!
Αλλά μήπως οι "εκπρόσωποι" των φοιτητών έχουν βγει δημοκρατικά; Όταν δε μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στα αποτελέσματα των εκλογών τους, θα συμφωνήσουν σε πιο σοβαρά πράγματα; Του είδα και όταν ήμουν εγώ φοιτητής πόσο πολύ ζορίζονταν για να περάσουν τα μαθήματα, ιδίως όταν πλησίαζαν οι εκλογές των καθηγητών...
Καλές οι θεωρίες μάγκες (όπως ο σοσιαλισμός, όλοι είμαστε ίσοι κλπ) αλλά η πράξη άλλα λέει. Καλώς ή κακώς ο κόσμος μας είναι πλασμένος με ανισότητες. Από την τσέπη έως το μήκος της φούτσας :rotflmao: γι' αυτό και η ουτοπία απέχει πολύ απ' τη γη...
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ...............
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΥ................ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ........!!!!!!!!!!!!
Πάμε λοιπόν σέ μιά άδιάφθορη παιδεία μέ ...ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ....ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
όπου όλα θά λειτουργούν τέλεια μέ γνώμονα τό..........
ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ.....????????
Καί φυσικά τότε τά βιβλία θά γράφουν όντως..........
ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.............:rotflmao: :lol: ΜΟΥ........ΧΑ......ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
kai to sxetiko link apo winki (klasika)
bizantine (http://en.wikipedia.org/wiki/Byzantine_Empire)
σας χαλαει το "Βυζάντιο"....???
η ονομασια "Αυτοκρατορία των Ελλήνων" ή "Ρωμανία" σας χαλάει?
(πηγες: H ΛΟΓΙΚΗ! ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ !!!!)
σας χαλαει το "Βυζάντιο"....???
η ονομασια "Αυτοκρατορία των Ελλήνων" ή "Ρωμανία" σας χαλάει?
(πηγες: H ΛΟΓΙΚΗ! ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ !!!!)
γιωργη θα μου πεις (για να μην πιασω ελληνικο πλυθησμο στο βυζαντιο) εστω ποσους ελληνες αυτοκρατορες ειχε ???
α και κατι ακομα ε....στειλαμε ελληνα κοσμοναυτη στο διαστημα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εσκασα στα γελια με τους μαλακες !!!!!!!
Sferopetadhn
10/04/2007, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ...............
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΜΟΥ................ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ........!!!!!!!!!!!!
Πάμε λοιπόν σέ μιά άδιάφθορη παιδεία μέ ...ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ....ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
όπου όλα θά λειτουργούν τέλεια μέ γνώμονα τό..........
ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ.....????????
Καί φυσικά τότε τά βιβλία θά γράφουν όντως..........
ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.............:rotflmao: :lol: ΜΟΥ........ΧΑ......ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Γιατί είναι τώρα αξιοκρατικά επιλεγμένοι;
Τουλάχιστον στον ιδιωτικό τομέα αν κάποιος δεν κάνει τη δουλειά του παίρνει πόδι! Στο δημόσιο τί κάνει; Παίρνει κανονικότατα το μισθό του και χίλια δυο επιδόματα...
Εξάλλου εννοείται ότι τα όποια ιδιωτικά πανεπιστήμια ιδρυθούν (αν γίνει ποτέ αυτό) θα πρέπει να περνάνε από κόσκινο σε τακτική βάση. Αλλά κι εκεί ξέρεις τί θα γίνει; Θα τα ακουμπάνε στους περίφημους δημόσιους λειτουργούς και θα αδειοδοτούνται, όπως γίνεται σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση έχει να κάνει με δημόσιο.
Ζήτω λοιπόν η δημόσια και δωρεάν (1000 ευρώ το μήνα το κεφάλι) παιδεία που έχουμε... Να μη μιλήσω για την ποιότητα των γνώσεων που δίνουν (κι εγώ πήρα) τα πανεπιστήμια και γελάσουμε ομαδικώς...
Γιατί είναι τώρα αξιοκρατικά επιλεγμένοι;
Τουλάχιστον στον ιδιωτικό τομέα αν κάποιος δεν κάνει τη δουλειά του παίρνει πόδι! Στο δημόσιο τί κάνει; Παίρνει κανονικότατα το μισθό του και χίλια δυο επιδόματα...
Εξάλλου εννοείται ότι τα όποια ιδιωτικά πανεπιστήμια ιδρυθούν (αν γίνει ποτέ αυτό) θα πρέπει να περνάνε από κόσκινο σε τακτική βάση. Αλλά κι εκεί ξέρεις τί θα γίνει; Θα τα ακουμπάνε στους περίφημους δημόσιους λειτουργούς και θα αδειοδοτούνται, όπως γίνεται σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση έχει να κάνει με δημόσιο.
Ζήτω λοιπόν η δημόσια και δωρεάν (1000 ευρώ το μήνα το κεφάλι) παιδεία που έχουμε... Να μη μιλήσω για την ποιότητα των γνώσεων που δίνουν (κι εγώ πήρα) τα πανεπιστήμια και γελάσουμε ομαδικώς...
αρα μηπως αντι να προβαινουμε σε ηλιθιες τακτικες του στυλ να ιδρυσω ιδιωτικα πανεπιστημια, θα ητανε καλυτερο απλα να προσπαθησω να θεσω σε εφαρμογη τους νομους που ΘΑ επρεπε να ισχυουν για τα δημοσια (οσο δημοσια μπορει να θεωρηθουν)?
μηπως τελικα με μια απλη εφαρμογη των νομων θα καναμε καλυτερη τη ζωη μας???οχι επειδη ειναι νομοι.αλλα επειδη εφαρμοζοντας τους οντως κατι θα βελτιωθει.
γιωργη θα μου πεις (για να μην πιασω ελληνικο πλυθησμο στο βυζαντιο) εστω ποσους ελληνες αυτοκρατορες ειχε ???
ωρες ωρες δε μπορώ να σε καταλαβω καθολου!
ξερεις τι γλωσσα μιλάγανε στο Βυζαντιο? (ειπαμε αν σας χαλαει το Βυζαντιο το ονομαζω Ελληνικη Αυτοκρατορια ή Ρωμανια δε με χαλαει καθολου!!!!!)
πως μπορεις να αμφισβητείς ρε παιδακι μου αυτα που εγραψε η Ιστορία???
Ας διαβάσουμε και την γνώμη ξένων Ιστορικών για το Βυζάντιο/Ρωμανία. Κατά τον ιστορικό Aug. Heisenberg «Βυζαντινό είναι το εκχριστιανισθέν ρωμαϊκό κράτος του ελληνικού έθνους» [Staat und Gesselschaft des byz. Reiches, Die Kultur der Gegenwart, s. 364]
Ο ιστορικός D. Talbot Rice γράφει ότι «Το Βυζάντιο πρέπει πραγματικά να μελετηθεί σαν ένα κεφάλαιο της μακρόχρονης ιστορίας του ελληνικού πολιτισμού και του ελληνικού στοχασμού».
Ο πιο μεγάλος βυζαντινολόγος του 20ού αιώνα, ο Sir Steven Ranciman, απαντώντας στην άποψη ότι οι Βυζαντινοί δεν ήταν Έλληνες, είπε: «Δε νομίζω ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι περισσότερο έλληνες από τους βυζαντινούς.»
[ http://www.myriobiblos.gr/texts/greek/runciman_interview.html , Πηγή: www.flash.gr , "Σερ Στήβεν Ράνσιμαν: Χρειαζόμαστε την πνευματική μετριοφροσύνη", 6/11/2000, Επιμέλεια: Λαμπρινή Χ. Θωμά ]
Ο ιστορικός J.B. Bury γράφει: «Ο πολιτισμός του Βυζαντινού κράτους έχοντας βαθειές ρίζες στο παρελθόν, ήταν η τελευταία φάση του ελληνικού πολιτισμού».[«History of the later roman empire from the death of Theodosius I to the death of Justinian»]
[b]Πολλοί, φέρνουν ως επιχείρημα, το γεγονός πως οι ηγεμόνες της Ρωμανίας, δεν ήταν όλοι Έλληνες. Πράγματι, υπήρχαν ακόμα και Ισπανοί αυτοκράτορες. Όμως , τότε, πως θα πούμε ότι το κρατίδιο που σχηματίστηκε τον 19ο αιώνα στη νότια άκρη της Βαλκανικής χερσονήσου ήταν "Ελληνικό"; Μα, ο πρώτος Βασιλιάς του ήταν Βαυαρός! Ο δεύτερος (και όλοι οι Βασιλείς μέχρι το 1974, με μικρά διαλλείματα Δημοκρατίας) ήταν Δανός, η επίσημη θρησκεία του κράτους ήταν η Χριστιανική, τα ήθη και τα έθιμα έμοιαζαν πολύ με αυτά των Τούρκων και οι υπήκοοί του, το μόνο που έκαναν ήταν να πολεμούν μεταξύ τους. Θεωρούμε ελληνικό Κράτος , το Βασίλειο της Ελλάδας; Βεβαίως , θα απαντήσουν. Γιατί δεν είναι και η Ρωμανία Ελληνική; Γιατι τους έχουν πείσει γι’ αυτό οι Φράγκοι και η προπαγάνδα τους. Και εμείς, σαν καλοί και υπάκουοι ραγιάδες, φροντίσαμε να το δεχτούμε.
Πρώτος ο Μ. Αλέξανδρος έλαβε έμπρακτα θέση κατά των φυλετικών διακρίσεων με τον γάμο του με την Αφγανή Ρωξάνη την κόρη του Δαρείου, αλλά και διότι ανέθεσε κρατικά καθήκοντα σε Αξιωματούχους των λαών που κατέκτησε. Ο Αλέξανδρος δεν ακολούθησε την συμβουλή του Αριστοτέλη να συμπεριφέρεται διαφορετικά στους Έλληνες και τους μη Έλληνες. Με τον σεβασμό των ηθών και εθίμων των υποτελών, την βαθμιαία εξάλειψη της διακρίσεως σε κατακτητές και κατακτηθέντες, εξύψωσε τους λαούς που κατέκτησε, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, γι’ αυτό και αγαπάται και σήμερα από τους λαούς των χωρών αυτών και σε δεκάδες χώρες Ανατολής και Δύσης, η λαϊκή μούσα τον θεωρεί δικό της. Ο Montesquieu έγραψε: «μόλις έλειψε ο Αλέξανδρος ορφάνεψαν τα έθνη».
[ http://www.antibaro.gr/national/marths_alexandros.htm ]
Απόσπασμα του Όρκου του Μ. Αλεξάνδρου στο Συμπόσιο όλων των Εθνών της Κοινοπολιτείας του στην πόλη Ώπιδα το 324 π.Χ :
«Δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους, όπως κάνουν οι στενοκέφαλοι, σε Έλληνες και βάρβαρους. Δεν με ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών, ούτε η ράτσα που γεννήθηκαν. Τους καταμερίζω με ένα μόνο κριτήριο, την αρετή. Για μένα κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρο»
[ Πηγές: α) φιλόσοφος Ερατοσθένης (περ. 282 -194 π.Χ) τρίτος διευθυντής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρείας β) "Καλλισθένης", (κακώς αποδιδόμενο σε αυτόν) βιβλίο Γ']
[Πηγή: Ιστορικά θέματα, τεύχος 15, Φεβρ. 2003, άρθρο Η μάχη του Μαντζικέρτ, το λυκόφως της βυζαντινής Μικράς Ασίας,της Σοφίας Σάκκαρη αρχαιολόγου, σελίδα 24]
Ο ελληνιστικός οικουμενισμός του Μ. Αλεξάνδρου , ήταν η πρώτη φάση. Το ανολοκλήρωτο έργο του (λόγω της ανικανότητας των διαδόχων του..) ολοκλήρωσε η Ρώμη. Η Οικουμενική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, αποτέλεσε συνέχεια του Οικουμενικού κράτους του Μ. Αλεξάνδρου. Σε πολλές παραστάσεις της Ρωμανίας ο Μ. Αλέξανδρος εικονίζεται ως Ρωμαίος αυτοκράτορας. Στα σχολεία της Ρωμανίας διδασκόταν οι Ραψωδίες του Ομήρου και η Αγία Γραφή. Ο Ρωμαϊκός και Μακεδονικός Οικουμενισμός, ήταν το εργαλείο για την εξάπλωση του Ελληνικού πολιτισμού. Παρομοίως, σημερα, ο αμερικάνικος ιμπεριαλιστικός οικουμενισμός (δηλ η «Παγκοσμιοποίηση»), είναι το εργαλείο για την εξάπλωση του αγγλοσαξονικού. Αποκόβοντας μας από αυτές τις δύο πηγές, και συνδέοντας μας με εθνικιστικές/φυλετικές ιδεολογίες, μας καταδίκασαν να απολέσουμε την πολιτικη-πολιτισμική ηγεμονία στους χώρους της Βαλκανικής, της Μεσογείου και της Ευρώπης γενικότερα. Χαϊδεύοντας τον εγωισμό μας, κατάφεραν να μας αχρηστεύσουν. Η διαφορά (και η ανωτερότητα!) του Ελληνιστικού οικουμενισμού, από την παγκοσμιοποίηση, είναι ότι σεβόταν και προσελάμβανε τους τοπικούς πολιτισμούς, «εξελληνίζοντας» τους μεν, αλλά χωρίς να τους αλλοτριώσει, σεβόμενος την διαφορετικότητα. Μεταποιούσε την παλαιά ταυτότητα και δεν την ξερίζωνε. Αντίθετα, η «παγκοσμιοποίηση», είναι ένα οικονομικοκοινωνικό χωνευτήρι, που ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, οτιδήποτε διαφορετικό, και ΕΠΙΒΑΛΕΙ πολιτισμική υποταγή, στο όνομα του κέρδους και των όπλων.
Ας δούμε και την γνώμη του καθηγητή ιστορίας κ. Καραγιαννόπουλου , για το θέμα:
«Τονίζουν μερικοί συχνά ότι οι Αρμένιοι ή οι εκπρόσωποι άλλων εθνικοτήτων έφτασαν στα υψηλότερα κρατικά αξιώματα ή ότι ανέβηκαν ακόμα και στον αυτοκρατορικό θρόνο. Και θέλουν μ’ αυτόν τον τρόπο να διατρανώσουν τη συμβολή της μιας ή της άλλης εθνικότητας στη ζωή και τη διαμόρφωση του βυζαντινού (σ.σ.: διάβαζε ρωμαίικου) κράτους. Ασφαλώς δεν πρέπει να παραβλέπουμε ή να υποτιμούμε το ρόλο που έπαιξαν άλλες εθνότητες στη ζωή του κράτους. Δεν πρέπει, όμως, και να παραβλέψουμε το γεγονός ότι πρέπει να ιεραρχηθεί η προσφορά τους. Και στην ιεράρχηση αυτήν προβάλλει επιβλητικά η προσφορά του Ελληνισμού και της ελληνικής παιδείας. Εκτός, όμως, απ’ αυτό πρέπει να αναγνωριστεί ένα γεγονός που κανείς δε μπορεί να αρνηθεί: όσο οι διάφοροι λαοί αποκτούσαν συνείδηση του εαυτού τους, τόσο αποχωρίζονταν λίγο-λίγο από το κράτος. Η ενίσχυση της εθνικής συνείδησης, λέει ο H. Bengtson (Geschichte) μιλώντας για τις Ν.Α. και τις αιγυπτιακές περιοχές του πρωτοβυζαντινού (σ.σ: διάβαζε Ρωμαίικου) κράτους, συνοδευόταν από οπισθοδρόμηση του ελληνισμού και κυριότερα της ελληνικής παιδείας στις περιοχές αυτές.» [Ιωάννης Καραγιαννόπουλος , καθηγητής ιστορίας ΑΠΘ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, Τέταρτη έκδοση – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΑΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ]
Διαβάζουμε:
«Στο σύνολο των διάφορων λαών που αποτελούν το Βυζάντιο (σ.σ: διάβαζε Ρωμανία ) πρέπει να ξεχωρίσουμε εκείνους που το διαποτίζουν πολιτιστικά από εκείνους που γεωγραφικά μονάχα ανήκουν σ’ αυτό. Να βάζουμε σε ίση μοίρα τους Έλληνες και τους άξεστους χωριάτες της Ισαυρίας ή τους φελάχους της ερήμου ή ακόμη τους Σύρους και τους Αρμένιους και να λέμε πως Βυζάντιο (σ.σ: διάβαζε Ρωμανία ) είναι η συνισταμένη των λαών αυτών, είναι ισχυρισμός πλανεμένος και αστήριχτος» [Ιστορία της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, εκδ. Πανεπιστημίου Καίμπριτζ, ελλ. εκδ. Μέλισσας. (1,2) ]
Τις απόψεις περί σύνδεσης ελληνιστικού και ρωμαϊκου οικουμενισμού, δεν τις διατυπώνουν μόνο διαπρεπείς επιστήμονες. Τις έχει αναπτύξει νωρίτερα το ίνδαλμα των «αρχαιόπληκτων», ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Ιουλιανός: «Ο Απόλλων εκπολίτισε με τις ελληνικές αποικίες το μεγαλύτερο μέρος της οικουμένης και μ’ αυτόν τον τρόπο διευκόλυνε τον κόσμο να κυβερνηθεί από τους Ρωμαίους» [Ιουλιανός, «εις τον βασιλέαν Ήλιον προς Σαλλούστιον»]. Θέλημα του Απόλλωνα, η βασιλεία των Ρωμαίων , λοιπόν, κατά τους Εθνικούς. Μετά από αυτό, είναι να αναρωτιέται κανείς, πως ορισμένες οργανώσεις, περιοδικά και «συμβούλια» εθνικών-νεοπαγανιστών-αρχαιοπλήκτων, θεωρούν πως οι Ρωμαίοι ήταν κατακτητές μας.
Δεν είναι τυχαίο πως ο διάσημος ιστορικός Arnold Toynbee συμπεριλαμβάνει στον ελληνικό πολιτισμό την ρωμαϊκή δημοκρατία και την ρωμαϊκή αυτοκρατορία και αποκαλεί το ρωμαϊκό κράτος «Οικουμενικό ελληνικό κράτος» [A Study of History, London, 1962 ]