View Full Version : Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
beautiful thoughts... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
93298
Οποιος προσπαθει να αποδειξη μεσω των απανταχου χριστιανων, οτι η αγαπη που μας διδαξαν καποιοι μεγαλοι 'ανθρωποι' (σε οποιαδηποτε χωρα,εποχη ή καθεστως) δεν υπαρχει ,ειναι πολυ γελασμενος.
@ Crs & Nostra
Aν νομιζετε οτι πορευεστε με αγαπη στην ζωη σας ,σταματηστε να εναντιωνεστε σε οποιονδηπωτε εχει διαφορετικη αποψη απο σας.
Και ειδικα να φερνετε παραδειγμα απο τον καθε ξευτιλισμενο χριστιανο που καταρακωνει την ανθρωπινη ελευθερια και καταπατα τα ανθρωπινα δικαιωματα.
Το ειπα και σε καποιες σελιδες προηγουμενος, ολοι οι δασκαλοι που ηρθαν σ'αυτο τον κοσμο σε οποιοδηποτε θρησκεια, διδαξαν ΑΓΑΠΗ ,τωρα οτι ο καθενας εκανε μετα οτι ηθελε για την πρωσοπικη του ευχαριστηση ειναι αλλο καπελο και δεν αλλαζει σε οποιοδηποτε θεμα ειτε οικονομικο,πολιτικο κτλ.
Δεν θελω να κοντραριστω μαζι σας ,εξαλου σας εκτιμω και τους 2 ιδιαιτερα αλλα ελεος με τα παραδειγματα στυλ λεωφορειου.
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Aν νομιζετε οτι πορευεστε με αγαπη στην ζωη σας ,σταματηστε να εναντιωνεστε σε οποιονδηπωτε εχει διαφορετικη αποψη απο σας.
:smilea:
δεν εναντιώθηκα σε κάποιον ρε συ Πάνο... από πού το εξέλαβες αυτό? :confused:
απλά έχει χαθεί η μπάλα και τα καραγκιοζιλίκια πολλών (αν όχι όλων των) θρησκειών αγγίζουν, χειραγωγούν, καταρρακώνουν, κατευθύνουν, δημαγωγούν, εθελοτυφλούν, προβατοποιούν κλπ. κλπ. πάρα πολύ κόσμο....
Φυσικά υπάρχουν και κάποιοι που εχουν διαχωρίσει το πιστεύειν... από το νηστεύειν...
δικαίωμά τους και των μεν και των δε...
αλλά όχι και εναντίωση... την άποψή μου λέω... :winka:
:wave2: :wave2: :wave2:
Σε ποιον εναντιωθηκες?:look:
Εχεις ανοιξει ενα θεμα(και καλα εκανες) που ειπες της αποψης σου πανω στην μη θρησκεια και στον αθεισμο.
Περασε σχεδον ολο το φορουμ απο δω μεσα να πει την αποψη του και αισιως φτασαμε στης 12000 αναγνωσεις και 700 τοσες απαντησεις.
Ξερεις ποσοι θιχτηκαν ή ακομα στραβωσαν?
Η μη πιστη δεν υπαρχει,δεν αναφερομαι στην πιστη της θρησκειας ή του θεου αλλα στην πιστη που εχουμε ο καθενας μας σε εμπειρειες-καταστασεις που μας κανουν πιο δυνατους.
Πιστη εχουμε ολοι μας (οπου και αν ειναι αυτη),εκει καπου εγω χαλαστηκα ή μπερδευτηκα.
Τασο εγω πιστευω οτι εχεις πολυ πιστη μεσα σου, για να κανεις αυτα που κανεις.:a013:
Τωρα το που πιστευεις το ξερεις εσυ καλυτερα.
Και για να καταλαβω καλυτερα τι πιστευει αυτος που δεν πιστευει ,θα ανοιξω ενα θρεντακιων στην αναζητησεις για να εχω μια καλυτερη αποψη,γιατι το να λεει ο καθενας λογους για τους οποιους δεν πρεπει να πιστευει ειναι ευκολο,αλλα τι πραγματικα πιστευει ειναι λιγο (ή πολυ) δυσκολο να μας πει.
Ειδωμεν.
:wave2:
πανο δεν δηλωσε απιστος...αθρησκος και αθεος δηλωσε...μη μπερδευομαστε.:winka:
Εγω ειμαι επιλεκτικα θρησκευομενος.
Αποδεχομαι την εντολη "ου φονευσεις" αλλα αυτο το "μην επιθυμησεις τη γυναικα του πλησιον σου" δεν το θεωρω και πολυ σοβαρο.:D
Τιμω το Πασχα . Με κοκορετσι και γενικως ως οριζουν οι παραδοσεις μας.
Επισης συμφωνω απολυτα με τους παπαδες που δεν δεχονται να κηδεψουν ατομα που παντρευτηκαν με πολιτικο γαμο. Ε δεν γινεται ρε αδερφε και το σκυλο ολοκληρο και την πιτα χορτατη. Ουπς γλωσσεψα τη μπερδα μου.Βλεπω τον Μπουταρη , δηλωμενο αθεο , να κλαιγεται που δεν διαβασε ο παπας τη γυναικα του νομιζω και λυπαμαι.
Το Δωρο Πασχα και Χριστουγεννων το παιρνω εις το ακεραιο.
Παντρευτηκα με θρησκευτικο γαμο για να γλιτωσω απο τη μουρμουρα της μανας μου.:lol:
Αν υπαρχει θεος εχω εξασφαλισμενη τη θεση μου στον παραδεισο. Ειμαι καλο παιδι , δεν εχω πειραξει κανενα τουλαχιστον οχι εκουσια και δεν βλεπω το λογο να φαω πορτα.:eyepop: (ειμαι και μετριοφρων.)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
ΣΩΣΤΌΟΟΟΟς:beer: :beer:
stavrogin
15/06/2007, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Εγω ειμαι επιλεκτικα θρησκευομενος.
Αποδεχομαι την εντολη "ου φονευσεις" αλλα αυτο το "μην επιθυμησεις τη γυναικα του πλησιον σου" δεν το θεωρω και πολυ σοβαρο.:D
Τιμω το Πασχα . Με κοκορετσι και γενικως ως οριζουν οι παραδοσεις μας.
Επισης συμφωνω απολυτα με τους παπαδες που δεν δεχονται να κηδεψουν ατομα που παντρευτηκαν με πολιτικο γαμο. Ε δεν γινεται ρε αδερφε και το σκυλο ολοκληρο και την πιτα χορτατη. Ουπς γλωσσεψα τη μπερδα μου.Βλεπω τον Μπουταρη , δηλωμενο αθεο , να κλαιγεται που δεν διαβασε ο παπας τη γυναικα του νομιζω και λυπαμαι.
Το Δωρο Πασχα και Χριστουγεννων το παιρνω εις το ακεραιο.
Παντρευτηκα με θρησκευτικο γαμο για να γλιτωσω απο τη μουρμουρα της μανας μου.:lol:
Αν υπαρχει θεος εχω εξασφαλισμενη τη θεση μου στον παραδεισο. Ειμαι καλο παιδι , δεν εχω πειραξει κανενα τουλαχιστον οχι εκουσια και δεν βλεπω το λογο να φαω πορτα.:eyepop: (ειμαι και μετριοφρων.)
φιλε μη πας παραδεισο,εγγυημενα θα βαρεθεις,σκεψου τι βαρετοι θα ειναι ολοι αυτοι οι αναμαρτητοι,εσυ το ειπες κατι για τη γυναικα του πλησιων...εισαι για κατω μη το συζητας.
Ασε που στο παραδεισο πανε κι ολα τα βισματα,κατι προσευχαρηδες κατι φαλτσοι ψαλτες κατι θεοσεβουμενες που δε χαρησαν καλημερα ποτε τους.
Και νταξει θα μου πεις ...,δεν ειναι ετσι ,στον παραδεισο πανε οι πραγματικα καλοι...θα σου πω κι εγω ...δηλαδη κανεις ...κι αμα πας θα πεσει ολη η αγγαρια πανω σου....παλιοκατασταση.
Τελος παντων κανε οτι θες ,δε μου πεφτει λογος,...στην τελικη στο χερι μας ειναι, να σφαξουμε να κλεψουμε να γ.....με οτι να ναι κι εγκαιρως να τραβηξουμε μια ειληκρινη μετανοια ξεγηρισμενη....
...αυτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ρε αγορίνα, κάπου χάσαμε την μπάλα.
Εγώ στηλιτεύω την έκφραση ‘δεν πιστεύω’ λέγοντας ότι κάπου πιστεύει ο καθένας ελπίζοντας για έναν καλύτερο κόσμο, άρα λάθος η έκφραση.
Και
‘είμαι άθεος’ γιατι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που το δηλώνουν, δεν ξέρουν τι είναι αυτό, που βάζοντας μπροστά απο κάθε τι το στερητικό «Α» δημιουργούν μια άρνηση. Το τελευταίο το θεωρώ μέγα λάθος, γιατί αν δεν γνωρίσουμε πρώτα και κατόπιν κρίσεως δεν αποφανθούμε, τότε καταλήγουμε σε Α-νόητα όντα που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον -ναζί-κομμουνιστή-εθνικιστή- χριστιανό ‘πρόβατο’, που θα κάψει είτε βιβλία είτε μάγισσες, είτε συνανθρώπους του για να σώσει τον κόσμο, επειδή έτσι του είπανε οι σοφοί του, ταγοί. ΜΆΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΨΕ αυτό υποστηρίζω. Οχι άρνηση για την άρνηση.:rolleyes:
:wave2: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Τελος παντων κανε οτι θες ,δε μου πεφτει λογος,...στην τελικη στο χερι μας ειναι, να σφαξουμε να κλεψουμε να γ.....με οτι να ναι κι εγκαιρως να τραβηξουμε μια ειληκρινη μετανοια ξεγηρισμενη....
...αυτα εισαι μεγαλη κουφάλα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ρε αγορίνα, κάπου χάσαμε την μπάλα.
Εγώ στηλιτεύω την έκφραση ‘δεν πιστεύω’ λέγοντας ότι κάπου πιστεύει ο καθένας ελπίζοντας για έναν καλύτερο κόσμο, άρα λάθος η έκφραση.
Και
‘είμαι άθεος’ γιατι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που το δηλώνουν, δεν ξέρουν τι είναι αυτό, που βάζοντας μπροστά απο κάθε τι το στερητικό «Α» δημιουργούν μια άρνηση. Το τελευταίο το θεωρώ μέγα λάθος, γιατί αν δεν γνωρίσουμε πρώτα και κατόπιν κρίσεως δεν αποφανθούμε, τότε καταλήγουμε σε Α-νόητα όντα που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον -ναζί-κομμουνιστή-εθνικιστή- χριστιανό ‘πρόβατο’, που θα κάψει είτε βιβλία είτε μάγισσες, είτε συνανθρώπους του για να σώσει τον κόσμο, επειδή έτσι του είπανε οι σοφοί του, ταγοί. ΜΆΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΨΕ αυτό υποστηρίζω. Οχι άρνηση για την άρνηση.:rolleyes:
και πως θα μαθεις για κατι που κανεις δεν ξερει ρε καστοριαδη??????
οσο ανοητο θεωρεις αυτον που αποριπτει οτι δεν ξερει, 2 φορες ανοητος δεν ειναι αυτος που δεχετε κατι που δεν ξερει?????
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τι το κουραζεις ρε Χρηστε...
Πες το με λιγα λογια να το καταλαβουμε αμεσως...
Ο Χριστανος (Ορθοδοξος) Θεος ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΣ !!!
Γεια σου φιλαρακι!
:beer: :wave2:
Εσύ αγόρι μου έχεις μια φαγούρα που δεν γίνεται να κρατηθείς. :a02:
Αφού δεν το έμαθες καλά το μάθημα, ΚΑΙ ΖΟΡΊΖΕΣΑΙ τι μπαίνεις σε δύσκολες συζητήσεις? :a9:
Αυτά είναι για μεγαλύτερες τάξεις.:a36:
Και σύ ρε Τούλα, βάλτου μια πιο χαλαρωτική μουσική! Κάν’του και από αυτά τα ινδικά να μην προσέχει και αρπάζεται!:evil:
Και αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις, ρίχτου ένα χάρτη μπροστά να ξεκολλήσει.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου φιλαρακι!:wave2:
:a33:
Gandalf dr685sm
15/06/2007, 16:31
πωπωπω... υπάρχει ακόμα αυτό το thread;
Δεν πείσαμε ο ένας τον άλλον για τα δικά μας πιστεύω οτι είναι τα καλυτερότερα; (sic...Χρηστάρα σου έφαγα τον όρο!)
Γμτ.. πείνασα .. και δεν έχει και κανένα emoticon που να τρώει σουβλάκι με γύρο να το βάλω... όλο popcorn.. μπούκωσα.
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και πως θα μαθεις για κατι που κανεις δεν ξερει ρε καστοριαδη??????
οσο ανοητο θεωρεις αυτον που αποριπτει οτι δεν ξερει, 2 φορες ανοητος δεν ειναι αυτος που δεχετε κατι που δεν ξερει?????
και πως έβγαλες το συμπέρασμα οτι κάποιος δεν ξέρει? τον ρώτησες μήπως να μάθεις ρε kamy:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
πωπωπω... υπάρχει ακόμα αυτό το thread;
Δεν πείσαμε ο ένας τον άλλον για τα δικά μας πιστεύω οτι είναι τα καλυτερότερα; (sic...Χρηστάρα σου έφαγα τον όρο!)
Γμτ.. πείνασα .. και δεν έχει και κανένα emoticon που να τρώει σουβλάκι με γύρο να το βάλω... όλο popcorn.. μπούκωσα.
Gandalf
Ρε μαγε δεν ειχα ενα μηνα σύνδεση και ειχα φρικάρει. ασε να καλύψω τα χαμένα πόστ:rotflmao: :rotflmao:
και πως έβγαλες το συμπέρασμα οτι κάποιος δεν ξέρει? τον ρώτησες μήπως να μάθεις ρε kamy:lol:
GAMI-DE GAMI..............DEN KSEREI KANEI ΜΠΖΥΛΕ !!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
GAMI-DE GAMI..............DEN KSEREI KANEI ΜΠΖΥΛΕ !!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: alber kamy ρε αμόρφωτε γαύρε:lol: :lol:
alber kamy ρε αμόρφωτε γαύρε:lol: :lol:
:a46:
:a18: ρε μορφωμενε !!!!!!!
κανεις δεν το καταλαβε !!!!
:a46:
:a18: ρε μορφωμενε !!!!!!!
κανεις δεν το καταλαβε !!!! ολοι οι άλλοι ναι! εσύ απο πότε ρε χαμένε αναλφάβητε:lol: :lol:
Ρε μαγε δεν ειχα ενα μηνα σύνδεση και ειχα φρικάρει. ασε να καλύψω τα χαμένα πόστ:rotflmao: :rotflmao:
Κι εμεις τι φταιμε ρε φιλε? :mad:
:lol: :rotflmao: :lol:
ολοι οι άλλοι ναι! εσύ απο πότε ρε χαμένε αναλφάβητε:lol: :lol:
APO TOTE POY SE GAMI RE PAPARA !!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κι εμεις τι φταιμε ρε φιλε? :mad:
εσύ να κοιτάς κανένα χάρτη για να βρεις καμιά περιοχή, που θα κάνεις να πάς κανένα δεκαπενθήμερο, και να μας την ποστάρεις για να πεταχτούμε κάποιο απόγευμα για καφέ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
APO TOTE POY SE GAMI RE PAPARA !!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: περίμενα μεχρι της 3,30 αλλα πάγωσε ο κ@λος μου και έφυγα. λογά ε λογα:lol: :lol: :lol:
περίμενα μεχρι της 3,30 αλλα πάγωσε ο κ@λος μου και έφυγα. λογά ε λογα:lol: :lol: :lol:
δεν ειπα SE GAMO, SE GAMI ΕΙΠΑ.........
stavrogin
15/06/2007, 16:49
... ΜΆΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟΡΗΨΕ αυτό υποστηρίζω. Οχι άρνηση για την άρνηση.:rolleyes:
δηλ. λες οτι ειναι απλα και μονο θεμα ακριβολογιας...και μονο;
Δηλ. ολο το ζητημα της θρησκειας καταληγει στο πως το λεμε;
Και ερωτηση; Αν καποιος μαθει και αποριψει;Εσυ το δεχεσαι αυτο ή το ονομαζεις "άρνηση για την άρνηση" και καθαριζεις.
Τοσοι απαντησαν εδω μεσα και δεν ειδα να αναγνωριζεις την παραμικρη αμφισβητιση περαν του χιουμορ.
Το ξαναλεω. ΔΕΝ ειναι θεμα αποδειξεων,ο θεος ο ιδιος να κατεβει....
και τι περίμενα τόση ώρα ρε ψεύτη.:lol: :lol:
εσύ να κοιτάς κανένα χάρτη για να βρεις καμιά περιοχή, που θα κάνεις να πάς κανένα δεκαπενθήμερο, και να μας την ποστάρεις για να πεταχτούμε κάποιο απόγευμα για καφέ. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΔΕΝ φταιει κανεις! :(
ΜΟΝΟ ΕΓΩ φταιω... :sick:
Που ΔΕΝ σ' αφησα να πας απ' την Λ.Πλαστηρα στο Καρπενησι μεσω Μορφοραχης με το ΧΧ ... :hypnotize :lol:
2 βδομαδες ειπες? :look:
2 ΜΗΝΕΣ θα περιμεναμε, να λιωσουν τα χιονια για να σε βρουμε... :p
ΔΕΝ φταιει κανεις! :(
ΜΟΝΟ ΕΓΩ φταιω... :sick:
Που ΔΕΝ σ' αφησα να πας απ' την Λ.Πλαστηρα στο Καρπενησι μεσω Μορφοραχης με το ΧΧ ... :hypnotize :lol:
2 βδομαδες ειπες? :look:
2 ΜΗΝΕΣ θα περιμεναμε, να λιωσουν τα χιονια για να σε βρουμε... :p
ρε ....το εντούρο που κάνεις εσύ, μόνο με το ΧΧ θα είχε ενδιαφέρον:a22: :a22:
και τι περίμενα τόση ώρα ρε ψεύτη.:lol: :lol:
ξερω γω ρε καμενε ???:lol: :lol: :lol:
h_m_akis
16/06/2007, 12:13
eipa ki ego.....poli kero den elipse o martis ap'ti sarakosti???
Gandalf
σε κανει? :winka:
93499
Gandalf
ή μηπως θες αυτο? :rolleyes:
93500
μια και δεν διάβασα όλα τα ποστς μπορεί να επαναλάβω κάτι
η θρησκεία είναι οργανωμένη πίστη σε κάτι μεταφυσικό . οκ.
πάντα έπαιζε και παίζει κυρίαρχο (εξουσιαστικό) ρόλο στην ζωή των ανθρώπων. φυσικά επιβάλλεται πάντα εκ των άνωθεν μέσω της ιεραρχίας της επίσησης εκκλησίας (όποιας είναι αυτή). η κεφαλή της εκκλησίας καθοτρίζει κανόνες, διεκδικεί αλάθητο και την εξουσιοδότηση της θείας αποκλειστικής αντιπροσωπείας. όσον αφορά εισικά τις μονοθειστικές θρησκέιες, μην ξεχνάμε την ταύτιση του δυτικού και ανατολικού μεσαίωνα (μία εξουσία στον ουρανό , μία στη γη)
η αναζήτηση του μεταφυσικού κατα την γνώμη μου ήταν και θα είναι πάντα προσωπική υπόθεση και πάντα θα υπάρχει σαν ανάγκη. το πρόβλημα ξεκινάει όταν η αναζήτηση μετουσιώνεται σε θρησκεία, σε εκκλησία και σε μηχανισμό επιβολής
ας πιστεύουν σε όποιο θεό θέλουν όσοι το θέλουν
δεν έχουν όμως κανένα λόγο να με ξυπνάνε με καμπάνες (ή ψαλμούς από τζαμί) , να μου επιβάλλουν πίστη, να θεωρούν ανήθικο ότι δεν κολλάει με τα πιστεύω τους, να μου επιβάλλουν τρόπο ζωής, να ΚΛΕΒΟΥΝ τη γη και τα λεφτά ΜΑΣ, να ζουν από τους φόρους μας.
Η πίστη δεν παλεύεται, δεν αποδέχεται αποδείξεις, είναι σε ευθεία αντιπΑΡΆΘΕΣΗ με την λογική (δηλαδή την σχέση αιτίου -αιτιατού, που παρεπιπτόντως εγεννήθη στην προσωκρατική ελλάδα και αναπτύχθηκε από τους αρχαίους έλληνες φιλοσόφους), με τον ορθολογισμό...
αν πιστεύεις και σου πει ο "γιάννης" "είδα όραμα την παναγία" θα πιστέψεις άνευ αποδείξεων.
αν σου πει ο "γιάννης" είδα έναν τύπο να πέφτει από την μηχανή, θα ζητήσεις αποδείξεις, χυμένα λάδια κλπ.
άλλωστε και γω πιστεύω ότι υπάρχει θεός, τον είδα με τα μάτια μου και 35.000 φώναζαν το όνομά του το 1981 στον ιερό ναό ν. φιλαδέλεφειας...
ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ
Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ! (χατ τρικ στο 4-1 με τον παο)
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
...............φυσικά επιβάλλεται πάντα εκ των άνωθεν μέσω της ιεραρχίας της επίσησης εκκλησίας (όποιας είναι αυτή). η κεφαλή της εκκλησίας καθοτρίζει κανόνες, διεκδικεί αλάθητο και την εξουσιοδότηση της θείας αποκλειστικής αντιπροσωπείας. όσον αφορά εισικά τις μονοθειστικές θρησκέιες,μην ξεχνάμε την ταύτιση ? του δυτικού καιανατολικού μεσαίωνα (μία εξουσία στον ουρανό , μία στη γη) (και στην ανατολική?)
η αναζήτηση του μεταφυσικού κατα την γνώμη μου ήταν και θα είναι πάντα προσωπική υπόθεση και πάντα θα υπάρχει σαν ανάγκη. το πρόβλημα ξεκινάει όταν η αναζήτηση μετουσιώνεται σε θρησκεία, σε εκκλησία και σε μηχανισμό επιβολής
δεν έχουν όμως κανένα λόγο να με ξυπνάνε με καμπάνες (ή ψαλμούς από τζαμί) , να μου επιβάλλουν πίστη, να θεωρούν ανήθικο ότι δεν κολλάει με τα πιστεύω τους,
έτσι ζοριλίδικα θα πρέπει να ρωτάνε εσένα το τι ακριβώς θα πρέπει να θεωρούν (κατά την άποψη την δικιά σου και όχι την δικιά τους) ανήθικο ??? να μου επιβάλλουν τρόπο ζωής, να ΚΛΕΒΟΥΝ τη γη και τα λεφτά ΜΑΣ,να ζουν από τους φόρους μας.
Αλλο ένα άψαχτο και ανιστόρητο λιβελλογράφημα :rotflmao: :rotflmao: ,
μια και δεν διάβασες όλα τα ποστς, μπορείς να ελέγξεις (σε αυτό το φόρουμ), για της ιστορικές αλήθειες και της αναιρέσεις, που εχω γράψει κατα καιρούς, τα σημεία που σου έχω επισημάνει με τα κόκκινα :wave2:
:beer: :beer: :beer:
Αντε παλι με τις "ιστορικες αληθεις"... :sick: :a35: :a018:
δεν έχουμε δουλίτσα και έχουμε ορεξούλα χρΙστάκο??:a021:
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
η θρησκεία είναι οργανωμένη πίστη σε κάτι μεταφυσικό . οκ.
πάντα έπαιζε και παίζει κυρίαρχο (εξουσιαστικό) ρόλο στην ζωή των ανθρώπων. φυσικά επιβάλλεται πάντα εκ των άνωθεν μέσω της ιεραρχίας της επίσησης εκκλησίας (όποιας είναι αυτή). η κεφαλή της εκκλησίας καθοτρίζει κανόνες, διεκδικεί αλάθητο και την εξουσιοδότηση της θείας αποκλειστικής αντιπροσωπείας. όσον αφορά εισικά τις μονοθειστικές θρησκέιες, μην ξεχνάμε την ταύτιση του δυτικού και ανατολικού μεσαίωνα (μία εξουσία στον ουρανό , μία στη γη)
δεν έχουν όμως κανένα λόγο να με ξυπνάνε με καμπάνες (ή ψαλμούς από τζαμί) , να μου επιβάλλουν πίστη, να θεωρούν ανήθικο ότι δεν κολλάει με τα πιστεύω τους, να μου επιβάλλουν τρόπο ζωής, να ΚΛΕΒΟΥΝ τη γη και τα λεφτά ΜΑΣ, να ζουν από τους φόρους μας.
Η πίστη δεν παλεύεται, δεν αποδέχεται αποδείξεις, είναι σε ευθεία αντιπΑΡΆΘΕΣΗ με την λογική (δηλαδή την σχέση αιτίου -αιτιατού, που παρεπιπτόντως εγεννήθη στην προσωκρατική ελλάδα και αναπτύχθηκε από τους αρχαίους έλληνες φιλοσόφους), με τον ορθολογισμό...
αν πιστεύεις και σου πει ο "γιάννης" "είδα όραμα την παναγία" θα πιστέψεις άνευ αποδείξεων.
αν σου πει ο "γιάννης" είδα έναν τύπο να πέφτει από την μηχανή, θα ζητήσεις αποδείξεις, χυμένα λάδια κλπ.
άλλωστε και γω πιστεύω ότι υπάρχει θεός, τον είδα με τα μάτια μου και 35.000 φώναζαν το όνομά του το 1981 στον ιερό ναό ν. φιλαδέλεφειας...
ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ
Ο ΜΑΥΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ! (χατ τρικ στο 4-1 με τον παο)
iosif φιλε μου συμφωνω και προσυπογραφω για την εμφανιση του ΘΕΟΥ το 1981.
τον ειδα και εγω :beer: :beer: :beer:
afrotwin
20/06/2007, 20:22
re tous malakes akoma edo grafoune....
vrite kamia gkomena na ksedosete re pigmeni 8a ksexi8oun ta spermata apo ta aftia sas leme...
vangelis 64
21/06/2007, 01:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
re tous malakes akoma edo grafoune....
vrite kamia gkomena na ksedosete re pigmeni 8a ksexi8oun ta spermata apo ta aftia sas leme...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Spam...:Το Sixblade knife,δεν υπάρχει περίπτωση να μην παιχτεί.
Κι ας μην βγάλουμε γκόμενες!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: