PDA

View Full Version : Μόνο για ΑΕΚτζήδες....

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5

blackbusa
06/07/2007, 18:47
Ρε idi ολα μας το λες και μας ΓΚΑΒΛ@ΝΕΙΣ..........θα μας πεις ποσο σιγουρο ειναι....???αντε και εχουμε παθει στερηση λεμε.....εχω το διαρκειας απο την πρωτη μερα που βγηκανε(μαλλον πρωτη ωρα) και δεν μπορω να περιμενω....

ΚΑΠΛΑΝΙ
06/07/2007, 20:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
1 Καφές Παντελής Μέσος 24/06/1978
2 Edson Ramos Da Silva Αμυντικός 31/05/1986
3 Arruabarrena Rodolfo Martin Αμυντικός 20/07/1975
4 Geraldo Washington Refufe Alves Αμυντικός 08/11/1980
5 Δέλλας Τραϊανός Αμυντικός 31/01/1976
6 Αλεξόπουλος Γιώργος Αμυντικός 07/02/1977
7 Παππάς Χάρης Μέσος 12/05/1983
8 Nsaliwa Tamadani Μέσος 28/01/1982
10 Vitor Borba Ferreira Rivaldo Μέσος 19/04/1972
11 Manduca Gustavo Επιθετικός 08/06/1980
14 Azcarate Federico Xavier Ochoa Αμυντικός 15/06/1984
15 Παπασταθόπουλος Σωκράτης Αμυντικός 09/06/1988
16 Ζήκος Άκης Μέσος 01/06/1974
17 Ivic Vladan Μέσος 07/05/1977
19 Λαγός Παναγιώτης Μέσος 18/07/1985
20 Πλιάτσικας Βασίλης Μέσος 14/04/1988
21 Nuno (Gomes) Miguel Soares Ribeiro
22 Κονέ Παναγιώτης Μέσος 26/07/1987
28 Sorrentino Stefano Τερματοφύλακας 28/03/1979
31 Γεωργέας Νίκος Αμυντικός 27/12/1976
33 Λυμπερόπουλος Νίκος Επιθετικός 04/08/1975
35 Καπετάνος Παντελής Επιθετικός 08/06/1983
56 Hetemaj Perparim Μέσος 12/12/1986
84 Αραμπατζής Γιάννης Τερματοφύλακας 28/05/1984
88 Tozser Daniel Μέσος 12/05/1985
99 Julio Cezar Da Silva e Souza Επιθετικός 26/02/1980

Μα καλα το 9 κανενας;;;;

ashton
06/07/2007, 21:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
στην επαρχία να δω πόσοι θαρχεστε

και στο μπάσκετ

στο μπασκετ σωθήκαμε χάρη σε αυτούς που δεν την άφησαν ποτέ μόνη της...
Μόνο που εξεβαρέθηκα τόσα χρόνια να μη βλέπω κανένα σε πολλά-πολλά ματς.

Επίσης έχει σημασία και πόσοι θα πάρουν διαρκείας και στα βόλλεϋ για παράδειγμα ...
γιατί πχ αν είναι ο μεγαλύτερος σύνδεσμος να παίρνει τα 10πλασια από μένα και τις κόρες μου όπως φέτος, να το βράσω...

Gandalf dr685sm
10/07/2007, 10:04
23.000 διαρκείας!!!!... 23.000...... 23.000

Τι να πούμε τώρα ρε παιδιά; Ρεκόρ Ελλάδος και αρχίζει και συναγωνίζεται Ευρωπαίκούς συλλόγους το πάνω νούμερο.

Υπολογίστε χονδρικά με μ.ο. 400? ανά διαρκείας (διαφέρουν βλέπεις οι τιμές) και πολλαπλασιάστε για να δείτε οτι βγάζει περίπου 8 μύρια ευρώ για τον σύλλογο...
+15 μύρια το μετοχικό.
+ 6 μύρια απο PUMA..

Ρε παίδες κανά "ψιλό" για εμάς θα έχει;... πολύ χρήμα ρε γμτ.

Gandalf

vangelis 64
10/07/2007, 10:23
Την ΑΕΚ,αν όλα πάνε καλά,θα τη δούμε σε 2-3 χρόνια.Εκεί είναι που θα πάθει πλάκα κόσμος.:smokin:

Gandalf dr685sm
10/07/2007, 10:42
Πάρτε και τις πιθανούς αντιπάλους μας... στο Q3... για να δούμε τι μπορεί να μας πέσει.

ESP3 Q3 Sevilla FC 87.374
ESP4 Q3 Valencia CF 99.374
ITA3 Q3 S.S. Lazio 51.808
ENG3 Q3 Liverpool FC 112.618
ENG4 Q3 Arsenal FC 104.618
FRA3 Q3 Toulouse FC 17.706
GER3 Q3 Werder Bremen 63.640
POR3 Q3 SL Benfica 67.107
NED2 Q3 AFC Ajax 65.995
RUS2 Q3 FC Spartak 27.920
ROU1 Q3 FC Dinamo 34.255
SCO1 Q3 Celtic FC 62.064
BEL1 Q3 RSC Anderlecht 41.638
UKR1 Q3 FC Dynamo Kyiv 38.726
CZE1 Q3 AC Sparta Praha 37.851
TUR1 Q3 Fenerbahçe SK 36.791
SUI1 Q3 FC Zürich 9.869

και φυσικά όσοι προκριθούν απο τους προηγούμενους προκριματικούς... Καθόλου εύκολο το έργο της ΑΕΚ... επιλέξτε ποιά ομάδα σας κάνει. 3/8 η κλήρωση.

αγώνες

Third qualifying round, 1st leg 14/15.08.2007
Third qualifying round, 2nd leg 28/29.08.2007

Gandalf

iosif
11/07/2007, 13:51
σπάρτα για να πάμε πράγα

και λίβερπουλ στον όμιλο!

ΚΑΠΛΑΝΙ
11/07/2007, 21:14
Εξω απο Ισπανια Αγγλια και Γερμανια και τα αλλα παλευονται

Gandalf dr685sm
12/07/2007, 08:37
Λοιπόν... να και το πρώτο φιλικό για να πιούμε καμιά μπυρίτσα και να δούμε τι απίδια πιάνει ο κάθε παίκτης , γιατί η χημεία της ομάδας σίγουρα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα...

Δευτέρα, 21.00 , Alpha channel , AEK με Στεάουα Βουκουρεστίου..

Αν και σίγουρα μόνο για τον προπονητή θα σημαίνει κάτι αυτό το φιλικό , εμείς μπορούμε να δούμε μια γεύση απο την ΑΕΚ του 2007-2008.

Καλημέρα μας... και τα διαρκείας ακόμα πουλάνε...

Gandalf

idi
12/07/2007, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Καλημέρα μας... και τα διαρκείας ακόμα πουλάνε...

Gandalf

ΟΧΙ δε πουλανε μεχρι το Σαββατο

τωρα κανουνε αλλαγες σε θεσεις οσοι εχουν παρει...

απο Σαββατο ξανανοιγει η πωληση :wave2:

Gandalf dr685sm
12/07/2007, 10:18
idi... και ανανεώσεις φίλε... και ανανεώσεις. Το ίδιο είναι με τις πωλήσεις. Είναι αγοραστές που συνεχίζεις να έχεις.

Gandalf

idi
12/07/2007, 13:56
παρε τηλ και ρωτα... εχει ληξει η προθεσμια ανανεωσεων απο τη Τεταρτη. τωρα μονο μεταφορες γινοντια. απο Σαββατο παλι πωλησεις διαρκειας....

Gandalf dr685sm
12/07/2007, 14:20
Πάει και ο Σορεντίνο για Ουέλβα... αναμενόμενο.

Καλός τερματοφύλακας που έδωσε πάρα πολλά στην Ένωση , ειδικά όταν έπαιξε με την Μίλαν. Παρόλα αυτά ο ορισμός "παντοφλάκιας" νομίζω του ταιριάζει απόλυτα.

Αναμονή τώρα για τον νέο τερματοφύλακα. Σηφάκης, Μπαροβέρο ή κάποιος άλλος;

Gandalf

DUKASII
12/07/2007, 14:23
Πάει και ο Σορεντίνο για Ουέλβα... αναμενόμενο.

Καλός τερματοφύλακας που έδωσε πάρα πολλά στην Ένωση , ειδικά όταν έπαιξε με την Μίλαν. Παρόλα αυτά ο ορισμός "παντοφλάκιας" νομίζω του ταιριάζει απόλυτα.

Αναμονή τώρα για τον νέο τερματοφύλακα. Σηφάκης, Μπαροβέρο ή κάποιος άλλος;

Gandalf oso phrame kai ton NUNO GOMEZ..KAI OSO POYLHSAME KAI TON LYMPE FANTAZOME..:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
12/07/2007, 14:30
βρε γιατί είσαι πνεύμα αντιλογίας;

sportime.gr

«Στην Ουέλβα ο Σόρε»

12/7/2007 13:24

Ένα σήριαλ που ταλαιπωρούσε την ΑΕΚ εδώ και ένα χρόνο τώρα, δείχνει πλέον να έχει λάβει οριστικά τέλος. Ο Στέφανο Σορεντίνο θα πρέπει να θεωρείται ουσιαστικά παρελθόν από την Ένωση, καθώς όπως γράφουν ισπανικά δημοσιεύματα, από το βράδυ της Τετάρτης φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση της ΑΕΚ με την Ουέλβα.

Με βάση μάλιστα σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "Marca", το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή, είναι η υπογραφή του παίκτη στο νέο του συμβόλαιο.

"Η Ρεκρεατίβο ικανοποίησε το πρώτο αίτημα του Βίκτορ Μουνιόθ. Ο 28χρονος τερματοφύλακας Στέφανο Σορεντίνο και η ομάδα του η ΑΕΚ, έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ουέλβα και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι οι υπογραφές...", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Marca".

Μετά από αυτή την εξέλιξη και αν ισχύουν τα όσα γράφουν οι Ισπανοί, είναι δεδομένο, πως η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα για την αντικατάσταση του Ιταλού γκολκίπερ.

Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα.

Gandalf

DUKASII
12/07/2007, 14:31
βρε γιατί είσαι πνεύμα αντιλογίας;

Gandalf Πως να μην ειμαι ρε..το γραψε μια ισπανικη φυλλαδα και παει να πει πως εγινε?

DUKASII
12/07/2007, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Πως να μην ειμαι ρε..το γραψε μια ισπανικη φυλλαδα και παει να πει πως εγινε?

εδωσε η ουελβα δηλαδη 1,κατι μυρια για τερμα??ναι οκ.

Gandalf dr685sm
12/07/2007, 14:38
ξέρεις ποιό είναι το κλειδί συνήθως σε τέτοιες δημοσιεύσεις κατά την γνώμη μου;

Οτι πάντα συμφωνεί ο παίκτης αλλά όχι η ομάδα ή τούμπαλιν. Σε αυτή την περίπτωση λέει πως έχουν συμφωνήσει και οι δύο... ίσως για αυτό να λέω πως είναι πιο πιθανό να ισχύει.

Αλλά ακόμα και αν δεν ισχύει, είναι δεδομένο πως ο Σορεντίνο , δύσκολα θα αποδόσει τα περσινά , ότι και να λέει και να ισχυρίζεται τώρα. Είναι θέμα ψυχολογίας... όταν απογοητεύεσαι απο κάτι τότε είναι αναμενόμενο πως δύσκολα θα είσαι 100% ο εαυτός σου. Μπορεί να είσαι επαγγελματίας και να τιμάς το συμβόλαιο σου, αλλά σίγουρα δεν θα είσαι 100% στο φούλ της απόδοσης σου.

Tώρα για το οικονομικό .... μπορεί και να υποχώρησε και λίγο η ΑΕΚ, μιας και απο όσο φαίνεται ο Φερέρ μάλλον έχει "κρανιωθεί" με την συμπεριφορά του Ιταλού.

Gandalf

DUKASII
12/07/2007, 14:45
ξέρεις ποιό είναι το κλειδί συνήθως σε τέτοιες δημοσιεύσεις κατά την γνώμη μου;

Οτι πάντα συμφωνεί ο παίκτης αλλά όχι η ομάδα ή τούμπαλιν. Σε αυτή την περίπτωση λέει πως έχουν συμφωνήσει και οι δύο... ίσως για αυτό να λέω πως είναι πιο πιθανό να ισχύει.

Αλλά ακόμα και αν δεν ισχύει, είναι δεδομένο πως ο Σορεντίνο , δύσκολα θα αποδόσει τα περσινά , ότι και να λέει και να ισχυρίζεται τώρα. Είναι θέμα ψυχολογίας... όταν απογοητεύεσαι απο κάτι τότε είναι αναμενόμενο πως δύσκολα θα είσαι 100% ο εαυτός σου. Μπορεί να είσαι επαγγελματίας και να τιμάς το συμβόλαιο σου, αλλά σίγουρα δεν θα είσαι 100% στο φούλ της απόδοσης σου.

Tώρα για το οικονομικό .... μπορεί και να υποχώρησε και λίγο η ΑΕΚ, μιας και απο όσο φαίνεται ο Φερέρ μάλλον έχει "κρανιωθεί" με την συμπεριφορά του Ιταλού.

Gandalf Να σου πω εγω τωρα πως το βλεπω εγω?θες να φυγεις σορεντινε??θες να πας ιταλια γιατι φωναζει η γυναικα σου??
ε μονο απο ιταλια δεχομαι προτασεις αλλιως δε πωλεισαι με τιποτα
ακου εκει παει ισπανια?μπα εκει σε αφηνει η γυναικα?καλα φερε 1.3 μονο απο ιταλια και αμα θελω και αλλιως κατσε εδω και κατσε και παγκο αμα λαχει να στρωσεις χαρακτηρα.
και απο που και ως που ο σορεντινος εγινε και μαγκας?
εγω η αεκ δε σε εκανα?ε κανε μου τη χαρη λοιπον και πανε και βρες προταση απο ιταλια.

Gandalf dr685sm
12/07/2007, 15:04
σε αυτό έχεις 100% δίκιο... είπαμε..."παντοφλάκιας".

Αλλά ρε φίλε σκέψου και το άλλο. Είναι σαν να έχεις κάποιον στην δούλεψη σου που το μυαλό του είναι να φύγει και οχι στο πως θα δώσει οτι μπορεί για να αποδώσει. Τον πληρώνεις δηλαδή για να υπάρχει απλά.

Επίσης σκέψου τι πρόβλημα πειθαρχίας φέρει αυτό στην ομάδα, αν αρχίσει και παίζει... Για αυτό και τον έστειλε να κάνει παρκέ στο σπίτι του , ο Φερέρ, μόλις άργησε στην προπόνηση. Δεν μπορεί να μην έκανε και "παράπονο" στην διοίκηση. Για αυτό ίσως και μόνο να τον αφήσουν να φύγει.

Και εδώ που τα λέμε είναι κρίμα να έχει τόσο άσχημο τέλος ενας παίκτης που έδωσε αρκετά στην ΑΕΚ και να ακολουθήσει τον Τσιρίλο. Εκτός και αν είναι κάποια πράγματα που δεν γνωρίζουμε και έχουν σαν γνώρισμα οι Ιταλοί... δεν ξέρω.. .εδώ οτι και να πώ μαλακία θα είναι.

Gandalf

DUKASII
12/07/2007, 15:09
σε αυτό έχεις 100% δίκιο... είπαμε..."παντοφλάκιας".

Αλλά ρε φίλε σκέψου και το άλλο. Είναι σαν να έχεις κάποιον στην δούλεψη σου που το μυαλό του είναι να φύγει και οχι στο πως θα δώσει οτι μπορεί για να αποδώσει. Τον πληρώνεις δηλαδή για να υπάρχει απλά.

Επίσης σκέψου τι πρόβλημα πειθαρχίας φέρει αυτό στην ομάδα, αν αρχίσει και παίζει... Για αυτό και τον έστειλε να κάνει παρκέ στο σπίτι του , ο Φερέρ, μόλις άργησε στην προπόνηση. Δεν μπορεί να μην έκανε και "παράπονο" στην διοίκηση. Για αυτό ίσως και μόνο να τον αφήσουν να φύγει.

Και εδώ που τα λέμε είναι κρίμα να έχει τόσο άσχημο τέλος ενας παίκτης που έδωσε αρκετά στην ΑΕΚ και να ακολουθήσει τον Τσιρίλο. Εκτός και αν είναι κάποια πράγματα που δεν γνωρίζουμε και έχουν σαν γνώρισμα οι Ιταλοί... δεν ξέρω.. .εδώ οτι και να πώ μαλακία θα είναι.

Gandalf μαγε αληθεια με κουραζουν αυτοι οι παικτες.
η εισαι επαγγελματιας μαστορα και κανεις οτι πρεπει η αντε παιξε στον κολυνδρο ευοιας της ιταλιας να μη γκρινιαζει η γυναικα σου.

η αεκ ειναι αεκ και δε πα να τραγουδα ο σορεντινο?
φερε αυτα που ζηταμε και να πας οπου θες.δε θες?θες να το παιξεις και μαγκας και αργω στη προπονηση και δεν αποδιδω?
διακοπη συμβολαιου.
αληθεια τους ποδοσφαριστες με τα χρηματα που κερδιζουν δεν τους εχω σε τιποτα αν δεν ειναι οκ σε αυτο που κανουν.
ασ γινοσουν ζαχαροπλαστης .

idi
12/07/2007, 15:10
duka θα παρουμε τον nuno ! και αυτο ειναι δεσμευση! :smokin:

DUKASII
12/07/2007, 15:12
duka θα παρουμε τον nuno ! και αυτο ειναι δεσμευση! :smokin: ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΕΙς ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΞΕΙς ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΕΣ..:wave2:

tilo_wolff
12/07/2007, 15:27
ΚΙΤΡΙΝΟ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
ΜΑΥΡΟ ΠΟΝΟΣ ΜΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΜΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΠΕΤΑ ΑΠΟΨΕ ΣΑΝ ΑΕΤΟΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ
ΜΑΚΡΙΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΚΥΜΑΤΑ.

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ
ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΘΕΑ ΑΛΛΗ ΚΑΜΜΙΑ
ΚΙ ΟΣΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ
ΑΕΚ ΓΙΑ 'ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ.

ΚΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ Η ΚΙΒΩΤΟΣ
ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΔΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
ΚΙ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ Θ' ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ Η ΙΑΧΗ

Α Ε Κ !!!

96206

DUKASII
12/07/2007, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από lacrimosa

Α Ε Κ !!! poia apo tis 2 eisai sth foto?:lol: :rotflmao:

kai asthn aek tora ntaxei...:lol: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
12/07/2007, 15:35
Ένα πράγμα δεν γούσταρα στον Ντέμη λοιπόν...

πως έτρεξε να "καλύψει" τις "επιταγές" της γυναίκας του και έβαλε την αδερφάρα τον Φοίβο να βγάλει αυτό το νεροζούμι για ύμνο της ομάδας μας...

Προτιμώ τον παλαιότερο όπως είχε... αυτά τα πουστο-φλώρικα να τα τραγουδάνε εκεί στα μπουζούκια και να πετάνε γαρδένιες μαζεμένες απο μνήματα στον άλλο πουστόφλωρο που το έγραψε...

Έλεος δηλαδή.

Gandalf

tilo_wolff
12/07/2007, 15:37
gia poia foto milas????dieykrinise gia na soy apantisw.kai tin aek den tin afinw ok???:beer:

DUKASII
12/07/2007, 15:38
gia poia foto milas????dieykrinise gia na soy apantisw.kai tin aek den tin afinw ok???:beer: ela tora th foto me tis 2 kopelies..

DUKASII
12/07/2007, 15:39
re gandalf kane mas ligo th xarh ntaxei me thn aek ta lysame..:lol: :rotflmao: :lol:

tilo_wolff
12/07/2007, 15:40
ti einai auta pou lete wreeeeeeeeeeeeeeeeee autos me tin leuki toufa pisw antras einai wreeeeeeeeeeeeeeeeeee

DUKASII
12/07/2007, 15:41
ti einai auta pou lete wreeeeeeeeeeeeeeeeee autos me tin leuki toufa pisw antras einai wreeeeeeeeeeeeeeeeeee :rolleyes: :eyepop:

ANTRAS??

poly?

kai ego perasa gia antra ton mprosta..

tilo_wolff
12/07/2007, 15:42
elaaaaaaaaaa den thelw aidies me tous lacrimosa!!!!:smokin:

blackbusa
12/07/2007, 15:54

Α Ε Κ !!!

Καλο αλλα το καλυτερο ειναι ενα....

Αναστεναζουν τα γκολποστ και τα δοκαρια σπααζουν,
της Ενωσης οι Αετοι τα διχτυα κομματιααζουν

ΕΜΠΡΟΣ...ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ
ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ
ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΣΚΙΣΤΕ
ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ
ΝΙΚΗΣΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ

Οι κυνηγοι σου κεραυνοι βραχος η αμυναα σου
και της Ρεαλ το ΦΟΒΗΤΡΟ εγινε το ονομα σου

ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ
ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΣΚΙΣΤΕ
ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ
ΝΙΚΗΣΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ

dimzab
12/07/2007, 16:42
Ένα πράγμα δεν γούσταρα στον Ντέμη λοιπόν...

Προτιμώ τον παλαιότερο όπως είχε... αυτά τα πουστο-φλώρικα να τα τραγουδάνε εκεί στα μπουζούκια και να πετάνε γαρδένιες μαζεμένες απο μνήματα στον άλλο πουστόφλωρο που το έγραψε...

εγω πάλι αυτή την άποψη την έχω για τον παλίο ύμνο. Τι ύμνο δηλαδή, μπουζουκοτράγουδο είναι (αλλά το λέω ύμνο σεβόμενος την ιστορία του.)

Το καινούριο μ@μ@ει!! Σε στοίχους ΚΑΙ σε μελωδία!

Και είναι τουλάχιστον σε στυλ ΥΜΝΟΥ και οχι ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΙΔΙΚΟ. Ωραια τα πανυγυρτζίδικα, δε λέω, αλλά ο ύμνος της ομάδας πρέπει να μιάζει με ύμνο!

Gandalf dr685sm
12/07/2007, 16:58
dimzab...

να ανάβουμε και αναπτήρες και να τους κουνάμε πέρα δώθε λες και είμαστε σε συναυλιακό χώρο;...πλάκα μας κάνεις;;

Το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό - ΑΝΔΡΙΚΟ άθλημα ... τι θες τώρα... ήδη οι γαύροι είχαν ρίξει το δούλεμα της αρκούδας όταν είχε πρωτακουστεί.

Σε λίγο δηλαδή , θα ακούμε και Σάκη Ρουβά όταν βάζουμε το goal και θα φωνάζουμε shake it...

:rotflmao: :rotflmao:

Άσε που ο ύμνος της ομάδας ρε φίλε δεν αλλάζει... φαντάζεσαι το you never walk alone της Liverpool να άλλαζε σε κανά φλώρικο των spice girls...;;;

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ .. ΕΛΕΟΣ... ο ύμνος της ομάδας δεν είναι για το TOP40 ... εκφράζει κάποια πράγματα όπως και την ένταση της στιγμής... όχι όταν μπαίνει goal να ανάβουμε αναπτηράκια.

Ύ.Γ. όποιος γαύρος πεί τίποτα... μαύρο φίδι που τον έφαγε...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

STOYBI
12/07/2007, 17:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
[B]Καλο αλλα το καλυτερο ειναι ενα....

Αναστεναζουν τα γκολποστ και τα δοκαρια σπααζουν,
της Ενωσης οι Αετοι τα διχτυα κομματιααζουν

ΕΜΠΡΟΣ...ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ
ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΣΚΙΣΤΕ
ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ
ΝΙΚΗΣΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ

Ποτε δεν το καταλαβα αυτους τους στιχους στον υμνο....:D

Πως θα κατακτησουν την δοξα σουταροντας με σκοπο να σπασουν τα δοκαρια ??:confused:

:look:

ΥΓ

Προτου με φαει το μαυροφιδι εγω απλα μια απορια εξεφρασα...:blush:

Gandalf dr685sm
12/07/2007, 17:10
αστοιχείωτε γαύρε...

τα δοκάρια σπάνε απο την δύναμη που τινάζονται τα δίχτυα ,όταν τρώνε/τρώτε οι αντίπαλοι τα goal.

... ψιτ..μην το πείς πουθενά , αλλά μια διαμάχη καλή θα ήταν να ανάψουν τα αίματα λίγο σήμερα... βαρέθηκα να συμφωνώ με τον κόσμο

Gandalf

stradas
12/07/2007, 17:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ποτε δεν το καταλαβα αυτους τους στιχους στον υμνο....:D

Πως θα κατακτησουν την δοξα σουταροντας με σκοπο να σπασουν τα δοκαρια ??:confused:

:..

:lol: :beer: :lol:

STOYBI
12/07/2007, 17:21
αστοιχείωτε γαύρε...

τα δοκάρια σπάνε απο την δύναμη που τινάζονται τα δίχτυα ,όταν τρώνε/τρώτε οι αντίπαλοι τα goal.

... ψιτ..μην το πείς πουθενά , αλλά μια διαμάχη καλή θα ήταν να ανάψουν τα αίματα λίγο σήμερα... βαρέθηκα να συμφωνώ με τον κόσμο

Gandalf

AA.. :D

Kαι εγω που νομιζα οτι περιμεναν καινουργιο υμνο που να τους λεει οτι πρεπει να σουταρουν την μπαλα στα διχτυα.... :blush: :D

Πλακα κανω ..Μην με πας στις διαμαχες... :look:

:beer: :beer:

:wave2:

yannis27
12/07/2007, 18:42
αστοιχείωτε γαύρε...

Gandalf

Μα πως να μπει κανεις σε διαμαχη,οταν συμφωνει μαζι σου!!!!!
Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????

96214

yannis27
12/07/2007, 19:16
duka θα παρουμε τον nuno ! και αυτο ειναι δεσμευση! :smokin:

Εκτος απο διαρκειας ....εχω κλεισει θεση και στο Ωνασειο...
ξερεις για παν ενδεχομενο.....

96222

idi
13/07/2007, 16:35
http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=52

τωρα ο κιλλερ εμεινε....να παρουμε.... ΝUNOOOOOOOOOOOOOOO

Akefalos
13/07/2007, 17:02
Και ένας δεύτερος τερματοφύλακας να μην ξεχνιόμαστε....(εκτός απο Σορε που φεύγει έχει φύγει και ο Χιώτης).
Με Μορέτο και Αραμπατζή θα βγει η χρονιά?Εκτός κι αν ανέβει πρώτη ομάδα ο Φυσέκης...

NUNO???

Για τον Γκόμεζ λες?Και γω που νόμιζα οτι ψάχναμε στην Ισπανία για επιθετικό!

Αντι για Νούνιο Γκόμεζ πλάκα πλάκα δεν παίρνουμε κανα Μίλαν Μπαρος?Ίδιο μαλλί έχουν!

iosif
17/07/2007, 09:06
μετά το χθεσινό φιλικό:

μορέτο: ούτε για β' τερματοφυλακας, χωρίς αυτοπεποίθηση και με λάθος μεταβιβάσεις
ζεράλδο: πολύ κατώτερος του τσιρίλο
ασκαράτε: 3 κλάσεις κάτω του μόρα ούτε για πάγκο
ράμος: πολλές πολλές δυνατότητες , ίσως η λύση δεξιά
αρουαμπαρένα: κλάση
κονέ: βελτιωμένος σε δύναμη και ορεξάτος
τόζερ: θέλει βελτίωση στο μαρκάρισμα
ρίμπο: ΚΛΑΣΗ (διαπίστωσα ένα υπερβολικό σεβασμό από τους συμπαίχτες του?)
δέλλας: ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ! αλλά χθες έκανε λάθη όπως και ο ζήκος

super_toto
17/07/2007, 09:12

τσε βάλε

blackbusa
17/07/2007, 09:36
μετά το χθεσινό φιλικό:

μορέτο: ούτε για β' τερματοφυλακας, χωρίς αυτοπεποίθηση και με λάθος μεταβιβάσεις

Α ρε αθανατοι Αεκτζηδες που αμεσως βγαζετε πορισματα και κραζετε και σχολιαζετε.Για μια πληρη περιγραφη θα ηθελα να αναφερω οτι το πρωι(χτες) η ομαδα εκανε σχεδον 2ωρη προπονηση και μετα εκανε οδικος περιπου 2 ωρες να φτασουν στο γηπεδο που εγινε ο αγωνας.Ο αγωνιστικος χωρος αν και φαινοτανε σε καλη κατασταση ειχε πολλες λακκουβες,και αυτο φαινοταν απο τα γκελ που εκανε η μπαλλα.Η ομαδα που αντιμετωπισαμε (Στεαουα) σε 10 μερες αρχιζει το πρωταθλημα και τελος του μηνα εχει προκριματικο CL.Δηλαδη ειναι πιο ετοιμη η μαλλον ειναι ετοιμη.Ολοι οι παιχτες μας επαιξαν κατω του αναμενομενου,αν εξερεσουμε τον Ραμος που και αυτος τα εκανε τα 2-3 λαθακια του.Μονο οταν μπηκαν οι πιτσιρικαδες παιξαμε λιγο πιο γρηγορα την μπαλλα για λιγο.Για το μονο που θα συμφωνησω (περιπου) ειναι για τον Moretto αλλα και αυτος εχει το αλλοθι την αλλαγη κλιματος και οι 2 μερες πολυ σκληρης προπονησης που εκανε.

ΙΔΩΜΕΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ.....ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 5-6/11 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.....

ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΑΕΚ

:sun: :sun: :sun:

HEATSEEKER750
17/07/2007, 09:53
δέλλας: ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ! αλλά χθες έκανε λάθη όπως και ο ζήκος [/B]

Του ειπιε το αιμα η Γωγω......:lol: :lol: :lol:

idi
17/07/2007, 09:57
O Ramos ειναι λυρα 100,
ο Αρου ειναι μεγαλος παιχτης,
ο Ενσαλιβα ειναι το πουλεν μου παιχτρονι και μαχητης
.... και ο Rivaldo ειναι RIVALDO...

απο κει και περα ειναι ενα φιλικο δε θα κρινω τους παιχτες που τα εχουν δωσει ολα τοσες μερες με πολυ κουραση....

ο Λυμπε και ο Ζηκος ηταν χαλια αλλα δε τους φοβαμαι αυτους.... οταν πρεπει θα δειξουν τη κλαση τους

για τον Ζεραλντο Αλβες διαφωνω με τους παραπανω ειναι πολυ καλος και τουλαχιστον ισαξιος με Τσιριλο!

το θεμα ειναι οτι ειναι αναγκη να παρουμε ενα επιθετικο μεγαλο... αυτο ειναι το μονο προβλημα για μενα...

δεν εχουμε δει τιποτα ακομα.... coolαρετε!

idi
17/07/2007, 10:06
φετος περιμενω πολλα πραγματα απο Μαντουκα και τον.... ακατανομαστο τον Σεζαρ! (τι μπινελικι εχει φαει απο μενα 2 χρονια τωρα να ηξερε...)

ειναι η χρονια τους!

STOYBI
17/07/2007, 10:21
Η Αεκ χτες εβγαζε ματια.....:eyepop:

Δυστηχως δεν μπορεσα να δω ολον τον αγωνα γιατι (το πλανο την ωρα που εδειχνε τον Ντεμη με εναν αλλον να χασμουριετε διπλα του)με πηρε και εμενα ο υπνος...:ZZZ:
Δυστηχως εχασα την φαση του γκολ της στεαουα, ( ανα και ειμαι σιγουρος οτι δεν ηταν το ιδιο εντυπωσιακο με του ριμπο που βρηκε την μπαλα στον αερα την ωρα που εψαχνε για χορτα....

Παντα τετοια .... :D

yannis27
17/07/2007, 10:23
Α ρε αθανατοι Αεκτζηδες που αμεσως βγαζετε πορισματα και κραζετε και σχολιαζετε.Για μια πληρη περιγραφη θα ηθελα να αναφερω οτι το πρωι(χτες) η ομαδα εκανε σχεδον 2ωρη προπονηση και μετα εκανε οδικος περιπου 2 ωρες να φτασουν στο γηπεδο που εγινε ο αγωνας.Ο αγωνιστικος χωρος αν και φαινοτανε σε καλη κατασταση ειχε πολλες λακκουβες,και αυτο φαινοταν απο τα γκελ που εκανε η μπαλλα.Η ομαδα που αντιμετωπισαμε (Στεαουα) σε 10 μερες αρχιζει το πρωταθλημα και τελος του μηνα εχει προκριματικο CL.Δηλαδη ειναι πιο ετοιμη η μαλλον ειναι ετοιμη.Ολοι οι παιχτες μας επαιξαν κατω του αναμενομενου,αν εξερεσουμε τον Ραμος που και αυτος τα εκανε τα 2-3 λαθακια του.Μονο οταν μπηκαν οι πιτσιρικαδες παιξαμε λιγο πιο γρηγορα την μπαλλα για λιγο.Για το μονο που θα συμφωνησω (περιπου) ειναι για τον Moretto αλλα και αυτος εχει το αλλοθι την αλλαγη κλιματος και οι 2 μερες πολυ σκληρης προπονησης που εκανε.

ΙΔΩΜΕΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ.....ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 5-6/11 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.....

ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΑΕΚ

:sun: :sun: :sun:

:a20: :a20: :a18:

idi
17/07/2007, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Η Αεκ χτες εβγαζε ματια.....:eyepop:

ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
17/07/2007, 11:57
ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KΑΙ ΘΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....:a021: :a021: :a021:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
17/07/2007, 12:35
KΑΙ ΘΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ....:a021: :a021: :a021:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οχι ρε γμτ..... :eek:

Παλι δεν θα σταματαει να μας κανει σεξ ο δικεφαλος...:a35:

:D

idi
17/07/2007, 13:15
ακομα και για οσους ξεχνανε ευκολα... παντα υπαρχει η πρωτη φορα και ποναει παντα περισσοτερο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
18/07/2007, 07:21
ότι είπε ο blackbusa....

Η ομάδα προέρχεται απο προπονήσεις που γινόντουσαν 2-3 φορές την ημέρα!!!
Σίγουρα έχουν κάνει βάρη, σίγουρα έχουν τρέξει πολύ.
Το οδικό δεν το παίρνω υπόψη μιας και αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Για μένα η ΑΕΚ έδειξε καλά και κακά στοιχεία. Δεν μιλώ για απόδοση.. μιλώ για το δέσιμο.

Η άμυνα όντως έχει πρόβλημα. Ο Δέλλας είναι γνωστό πως είναι αργός και ο Ζεράλδο το ίδιο μάλλον. Κάπου εκεί θέλει ανακατατάξη... δεν ξέρω σε τι φόρμα θα είναι ο Παπασταθόπουλος που είναι σαφώς πιο γρήγορος και απο τους δύο.

Ο Ράμος είναι έκπληξη... πολύ μεγάλη έκπληξη... Αν είχε και σωματική δύναμη (όγκο κοινώς) θα έκανε πολλά πράγματα. Η ηλικία του ιδανική. Πραγματικά κάτι καλό απο δεξιά.

Στο κέντρο... είναι περίεργα τα πράγματα... Ο Ζήκος δεν τράβηξε εμφανέστατα λόγω κούρασης και ανάσας. Ο Ριβάλντο ναι μεν με όρεξη αλλά απο το 60 και μετά όπως αναμένουμε , έπεσε κατακόρυφα.

Αζκάρατε.... ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ... το παληκάρι είναι 19 χρονών, είχε άριστες τοποθετήσεις για την θέση του και απίστευτο "γέμισμα" του χώρου. Δική μου γνώμη είναι πως θα πάει καλά.

Για τον Αρουαμπαρένα... απέδειξε γιατί έγινε τόσος ντόρος για το όνομα του.

Επίθεση... Απελπιστικά μόνος ο Λυμπερόπουλος.... ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ άμεσα.

Ο Μορέτο... ρε διάννοιες... τώρα ενσωματώθηκε στην ομάδα και δεν ξέρει καλά καλά τους παίκτες του. Έκανε δύο τρείς επεμβάσεις, αλλά μην ξεχνάτε πως ήταν στην ναφθαλίνη για ενα χρόνο. Είμαι σίγουρος οτι θα πάει αρκετά καλά.

Για το συνολικό δέσιμο... θέλει πολύ δουλειά ακόμη. Δεν μιλώ για τρέξιμο κτλ... αυτό φάνηκε οτι το έχει η ΑΕΚ, όταν έβαλε όλους τους μικρούς μετά το 70 και πίεζαν ψηλά και έτρεχαν πάνω κάτω (χωρίς καλή επαφή με την μπάλα όμως).
Η ομάδα θέλει δέσιμο στους αυτοματισμούς που απλά δεν έβγαιναν , αν εξαιρέσεις 1-2 φάσεις με Ριβάλντο - Ράμος και το τακουνάκι του Λύμπε στο τέλος.

Όσο για το στάδιο ετοιμότητας... σοβαρευτείτε... η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη κοντά στις 10/8... το παιχνίδι που θα δώσει σαν πρώτο είναι στις 14/8. Είναι αδιαννοήτο κάποιος να νομίζει πως η ΑΕΚ ήταν έτοιμη με 1,5 εβδομάδα προετοιμασίας. Θέλει δουλειά ακόμη και το γνωρίζουμε.
Η Στεάουα όπως ειπώθηκε σε 10 μέρες παίζει κρισιμότατο αγώνα. Ήταν σχεδόν έτοιμη ομάδα. Και πιέστηκα απίστευτα. Σκεφτείτε οτι το goal μπήκε στο 86' νομίζω όταν πλέον όλη η βασική ΑΕΚ ήταν εκτός και έπαιζαν οι αλλαγές.

Stoybi... το goal της Στεάουα ήταν πολύ ωραίο... κεφαλιά στο Γ εκεί που κανείς τερματοφύλακας δεν το πιάνει , ειδικά με τέτοια δύναμη. Λάθος της άμυνας βέβαια γιατί έμεινε αφύλακτος...

Α ... να μην το ξεχάσω... παρακολουθείστε τον Παπά με τι πείσμα παίζει μπροστά. Σαν να έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του.

Μια παράκληση... απολαύστε τα φιλικά και μην βιάζεστε... κανείς δεν είναι έτοιμος ακόμα... Δείτε και τους γαύρους σήμερα να πάρετε μια ιδέα.

Gandalf

la_villa
18/07/2007, 07:38
καλά αν βασίζομαστε στα φιλικά...κλα΄φτε τα

θυμάμαι πέρσυ τον ολυμπιακο που στα φιλικά ζωγραφιζε και βλαστήμαγα που θα έμπαινα στρατό μιας και δίναν πολλές υποσχέσεις για μια καλή χρονιά.Τα αποτελέσματα τα είδαμε...

δεν τον είδα τον αγώνα για να πω κάτι.αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα.
και σήμερα θα δω την ομάδα απλώς για να δω λίγη μπαλίτσα.δεν περιμένω και τπτ.δεν θα παίξει και ο γκαλέτι γαμώτο.αυτόν έχω περιεργεια να τον δω

idi
18/07/2007, 10:12
τα φιλικα στο σταδιο της προετοιμασιας ειναι απλα ..."2πλο προπονησης" με αλλο αντιπαλο απο τον ιδιο και τον ιδιο (δηλ οι παιχτες της ιδιας ομαδας αναμεταξυ τους....)

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
18/07/2007, 14:09
Ρε παιδια συγνωμη κιολας

αλλα δηλαδη τι θα αλλαξει σε ενα μηνα που αρχιζει το πρωταθλημα?

Θα μαθουν μπαλλα?

δεν καταλαβαινω τι θελετε να πειτε!

και σημερα με μας και προχτες με την αεκ τα συμπερασματα θα βγουν.

Δραμματικες βελτιωσεις δεν θα υπαρξουν αυτοι οι παιχτες θα υπαρχουν αυτοι θα παιξουν και μπαλλα.

Gandalf dr685sm
18/07/2007, 14:31
H διαφορά φίλε μου είναι στο οτι οι παίκτες δεν θα είναι πιασμένοι απο βάρη και τρέξιμο.

Σε κάθε προετοιμασία ο οργανισμος καταπονείται τόσο πολύ που δεν μπορείς ούτε το 60% να δώσεις απο αυτό που έχεις. Δεν είδες τον Ζήκο;... τον είδαμε πέρισυ και γνωρίζουμε τι μπάλα παίζει. Εκείνη την ημέρα ήταν σωματικά παρόν αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Οι παίκτες θα είναι καλύτερα φυσικά προετοιμασμένοι.

Εκείνο που φαίνεται , είναι το τι χημεία έχει η ομάδα κάτι όμως που πάντα υπάρχει καιρός να διορθώσεις σε μια ομάδα, μέσα απο την προπόνηση.

Όσον αφορά εσάς σήμερα... χωρίς Κοβάσεβιτς, χωρίς Γκαλέτι,χωρίς Νούνιες, χωρίς Καστίγιο και χωρίς Μπράβο... δεν νομίζω οτι προσφέρεται ούτε για τα ελάχιστα αυτά συμπεράσματα.

Gandalf

Gandalf dr685sm
19/07/2007, 10:02
Πραγματική απόλαυση η συνέντευξη του Φερέρ και δείχνει τι θησαυρό χτύπησε πέρσι η ΑΕΚ με τον ερχομό του εδώ...

Απολαύστε τον.

http://www.sport24.gr/html/ent/110/ent.188110.asp

Gandalf

DUKASII
20/07/2007, 13:51
IDI RE NA MAS PEIS KANA SIGOYRO...:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Πρόταση της Λάτσιο απέρριψε ο Νούνο Γκόμεζ, αφού αποφάσισε να παραμείνει στην Μπενφίκα. Η ομάδα της Ρώμης είχε βάλει στο «μάτι» τον 31χρονο επιθετικό, προκειμένου να δυναμώσει την ομάδα της ενόψει της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ίδιο να αφήνει υπαινιγμούς πως είναι διαθέσιμος να φύγει από την Πορτογαλία, με την Serie A ως πιθανό προορισμό.

Gandalf dr685sm
25/07/2007, 14:04
Ξέρει κανένα παληκάρι πότε είναι το επόμενο φιλικό με την Μπρίζ στο ΟΑΚΑ;

Απο όσο άκουσα είναι τώρα κοντά στα τέλη Ιουλίου-Αρχές Αυγούστου. Γνωρίζει κανείς ακριβή ημερομηνία;

Gandalf

blueblack
25/07/2007, 14:33
μετά το χθεσινό φιλικό:

MΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-------ΜΠΕΝΦΙΚΑ.........

Θυμάσαι ποιός έπαιζε τερματοφύλακας τής Μπενφίκα...?????????

iosif
27/07/2007, 11:19
να θυμίσω ότι στην μπενφίκα έπαιξε και ο ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ???????

idi
28/07/2007, 19:34
αυτον τον πρωτο σκορερ της Β αργεντινης θα παρουμε μαλλον αυτον που εβαλε περσυ 30 γκολακια

δε ξερω το ονομα του πρωτη φορα το ακουσα αλλα ειδα βιντεακια στο youtube που σκοραρε με καθε τροπο, σουτ-φαουλ-πεναλτυ-κεφαλιες-κοντρες με το φουτσο με τα χερια... με οτι θες λεμε...

τον λενε Ismael Blanco

vangelis 64
28/07/2007, 22:17

τον λενε Ismael Blanco Ελπίζω να "γράφει" κι όχι να σβήνει.:lol: :lol:

HEATSEEKER750
29/07/2007, 14:30
αυτον τον πρωτο σκορερ της Β αργεντινης θα παρουμε μαλλον αυτον που εβαλε περσυ 30 γκολακια

δε ξερω το ονομα του πρωτη φορα το ακουσα αλλα ειδα βιντεακια στο youtube που σκοραρε με καθε τροπο, σουτ-φαουλ-πεναλτυ-κεφαλιες-κοντρες με το φουτσο με τα χερια... με οτι θες λεμε...

τον λενε Ismael Blanco

και του πάνε τα κιτρινόμαυρα του άτιμου.....:lol:

Gandalf dr685sm
30/07/2007, 08:06
Αν αυτή είναι η ΑΕΚ που είδαμε χθες...

Είναι σίγουρο πως με ενα καλό επιθετικό μπροστά θα κάνει πολλά ....

Ο Φερέρ δούλεψε τους αυτοματισμούς, έχει δώσει μια Α χημεία στην ομάδα. Φαίνεται οτι κάτι πάει να γίνει.

Ο Ράμος... απλά turbo.... τρομερή κινητικότητα και καλό στήσιμο στο παιχνίδι.. λίγο δουλειά παραπάνω στον αμυντικό τομέα ίσως.

Αρουαμπαρένα...αυτό που λέμε "επαγγελματίας -elite"

Ριβάλντο...αν και τα χρόνια περνάνε, την μπάλα δεν την ξεχνάει. Απο το 40 και μετά όμως τα χρόνια επίσης τον φρέναραν.

Ζήκος... Αυτό που λέμε ψυχή και καρδιά άμυνας.

Ενσαλίβα. Καλός... αρκετά καλός. Του λείπουν εμπειρίες και είναι εμφανές αυτό.

Μορέτο. Ανανεώνεται παιχνίδι με παιχνίδι.

Λυμπερόπουλος. Η αιχμή του δόρατος. Άπο όποια θέση απλά μπορεί να το βάλει.

Μαντούκα. Σαν το κρασί ... κάθε χρόνο και καλύτερος.

Αλβαρέζ-Δέλλας... δείχνουν να δένουν. Ο Δέλλας θυμίζει εποχές προ-Ρόμα. Τείχος ... δεν περνάει τίποτα.

Σέζαρ... εκρηκτικός, αλλά την ασθένεια του "κρατάω πολύ την μπάλα" δεν την έχει αποτινάξει ακόμα.

Η δεύτερη ενδεκάδα ... καλή... ξεχώρισα τον Παππά απο το πάθος του να παίξει μπάλα. Έκανε όμως και πολλές ενέργειες που δεν χρειάζοταν.
Κονέ... πεισμωμένος. Θέλει να παίξει.

Πλιάτσικας - Παπασταθόπουλος - Τόφας. Η νέα γενιά της ΑΕΚ.

Γενικά η ΑΕΚ ήταν πιεστική απέναντι στην Κυπελούχο Βελγίου , Μπρίζ. Έβγαλε καλό παιχνίδι και γρήγορους συνδυασμούς μπροστά.

Εκείνο μόνο που είδα εγώ , ήταν πως είχε αργές επιστροφές στην άμυνα όταν ανέβαιναν ψηλά για πίεση. Οι Βέλγοι δεν ήταν γρήγοροι αλλά κάτι μαχαιριές στην πλάτη άμυνα, ήταν ανά πάσα στιγμή πιθανές. Ειδικά εκεί που ο Άλβεζ και ο Δέλλας , έχουν για μένα και το αδύνατο τους σημείο .... έλλειψη εκρηκτικότητας.

Γενικά πάντως δείχνει μια ΑΕΚ που θα κάνει πολλά φέτος. Ειδικά αν προστεθεί και ενα ακόμα φορ και δεν μείνει πάλι μόνος του ο Λυμπερόπουλος που τον κλείνουν καλά πάντα οι αντίπαλες άμυνες.

Θα δούμε... κάτι για Blanco έλεγε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο και 1.2 μύρια ? προσφορά.

Να δούμε και την Παρασκευή νομίζω, με ποιόν θα παίξουμε... ..α... και που είστε... 15.000 κόσμο στα τέλη Ιούλιου , Κυριακή βράδυ; Και όταν λέμε τέλη... να εννοούμε τελευταίο Σ/Κ προ Αυγούστου και διακοπών; Ε ρε τι έχει να γίνει.

Gandalf

blackbusa
30/07/2007, 11:10
Aντε και καλη αγωνιστικη περιοδος......Ο Μαγος καλα τα ειπε,αλλα απο την θυρα 12 που εβλεπα ολες τις κινησεις των παικτων,εχω να πω.......

Moretto....ουτε κρυο ουτε ζεστη,αλλα πρεπει το παλικαρι να μαθει να κανει βολε...

Aruabarena....Τι να πω για αυτον...μεγαλη παιχτουρα....ολη η αριστερη πλευρα την εκανε συνεχεια πανω κατω....αμα και ο Cesar ξυπναγε και λιγο θα ηταν συνεχεια πηγη κινδυνων...

Alves....Σιγουρα δεν ειναι Bruno(κανενας απο τους δυο) και θελει ακομα δουλεια....με την μπαλλα κατω να κυνηγαει μου φανηκε ψιλοαργος και νευρικος...

Δελλας....Ο γνωστος Δελλας....καλος στα ψηλα....δεν μπορω να στριψω στα χαμηλα η οταν κυνηγαω την μπαλλα κατω...αλλα μου φανηκε λιγο καλυτερος και πιο γρηγορος απο περισυ...

Ramos....Ο πιτσιρικος θα αφησει εποχη στην ΑΕΚ....πολλα πνευμονια,τρελη ταχυτητα,αριστη τεχνικη...και αυτος πανω κατω αλλα πρεπει λιγακι να μαθει να μην ξεχνιεται μπροστα...

Ζηκος....Κλασσικα αθορυβος,δουλευταρας,και κολονα στο κεντρο...

Εnsaliva....Δεν ξερω τι ειδε ο Μαγος,αλλα εγω εχτες επαθα την πλακα μου...ο πιτσιρικας για εμενα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ....ηταν παντου,ετρεχε συνεχεια,εκοβε,τριπλαρε,εκλινε,καλυπτε,πασαρε (η μπαλια τρυπα στον Cesar ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ) και πηγε να βαλει και το γκολακι του...σε ολες τις φασεις μεσα...

Μanduca...Συνεχιζει τις περσινες εμφανισεις,και ανεβαζει ρυθμους απιστευτα....επιτελους αναλογα με την θεση που παιζει εχει τα στηριγματα που 3 χρονια δεν ειχαμε....δεξια τον Ramos....αριστερα τον Aru...λιτος απεριτος την μπαλλα με την μια...οπως πρεπει δηλαδη....

Cesar....Tον παρεσυρε και αυτον η καλη εικονα τις ομαδας....βεβαια ολοι ξερουμε το ποσο καλος ειναι ο Julio αλλα και χτες παλι ητανε λιγο ατομιστακος....μαλλον εχει παρει χαμπαρι οτι θα παιζει η αυτος η ο Μanduca και ηθελε να διξει το κατι παραπανω....

Ribo....Τι να πει κανεις....τελικα ο Ferrer ειναι πολυ τσακαλι...τον αφησε ελευθερο στο γηπεδο και αυτος αποφασισε να το οργωσει....ητανε παντου οπου επρεπε με καποιες απο τις κλασσικες μαγικες ενεργειες και πασες του...δεν τον ειχα δει ποτε live με τον γαυρο,αλλα χτες σε μια διεκδικιση τις μπαλλας ο 35 ειχε δρασκελισμο και ταχυτητα 18...

Λυμπε....Ο πιο αδικιμενος παιχτης, και για μενα λιγο εξω απο τα νερα του....επαιζε επιθετικος φουλ (κατι που δεν ειναι η θεση του) και καποιες φορες ηταν σαν να μην επαιζε....αλλα οταν αρχισαν τα κολπακια με Ribo και τους υπολειπους ειδαμε τον γνωστο Λυμπε που εσπαγε την μπαλλα δεξια και αριστερα....

Για τους υπολειπους 11 μπορω να πω οτι μου εδειξαν καλα στοιχεια με πολυ τρεξιμο πιεση ταχυτητα και προσπαθεια δημιουργιας και οχι καταστροφης......

Συνολικο συμπερασμα....
Αν και ειναι πολυ νωρις να βγαζουμε συμπερασματα απο ενα φιλικο θα πω.....
Η ομαδα ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με περισυ....Στην αμυνα νομιζω οτι ακομα δεν ειμαστε ετοιμοι και θα εχουμε προβληματα,αλλα για να φτασει εκει οι αντιπαλοι πρεπει να φτυσουν ΑΙΜΑ....μιλαμε για ενα κεντρο ΜΕΓΓΕΝΗ....τετοια πιεση και τετοια καλυψη δεν εχω ξαναδει στην ΑΕΚ τα τελευταια χρονια...αναλογα σε ποια πλευρα βρισκοτανε η μπαλλα ολη η πλευρα μα ΟΛΗ πιεζε(μιλαμε για κοριους πιανανε οι αντιπαλοι)......στην επιθεση φετος προβλεπω party.....τοσες πολλες εναλλακτικες επιθεσεις δεν εχω ξαναδει...για πρωτη φορα τα μπακ μας δεν σταματαγανε στο κεντρο αλλα παταγανε σχεδον αντιπαλη περιοχη,και εκει το πλεονεκτημα με παιχτες που μπορεις να τροφοδοτησεις ειναι απειρες....και μολις παρουμε και επιθετικο(μολις τωρα ακουσα οτι ο Blanco ekleise) θα γινει της Π@ΥΤ@Ν@Σ....
Ιδανικη 11αδα για εμενα...

Τερματοφυλακας(οχι ο Moretto)

Παπασταθοπουλος Δελλας

Ramos Aurabarena

Ζηκος
Ensaliva

Ribo(βασικα τον βσζω εδω αλλα
φανταστητετον παντου)
Μanduca η Cesar

Λυμπε

Βlanco(επιθετικος)

Και για τελειωμα αυτη η γκ@βλ@ φωτο ειναι απο το Σταδιο κατα τις 8 ωρα λιγο πριν την παρουσιαση των παικτων.....

97832

Gandalf dr685sm
30/07/2007, 11:34
Εκείνο που είδα φίλε στον Ενσαλίβα , είναι πως σε κάποιες στιγμές μπερδευόταν μόνος του και βιαζόταν να πετάξει την πάσα... αυτό είναι απο έλλειψη εμπειριών βέβαια και οχι απο ικανότητες που πραγματικά είναι πολύ καλός.

Ο Blanco δεν έκλεισε ακόμα , μιας και το μόνο που έχει ακουστεί είναι πως θέλει να έρθει και είναι καλή η πρόταση της ΑΕΚ.
Του Τζέφερσον μάλλον χαλάει οπότε με Μορέτο και Αραμπατζή θα είμαστε του χρόνου εκτός συνταρακτικού απροόπτου.

Για μένα ο Μορέτο , είναι πολύ καλός τερματοφύλακας... το έδειξε σε εκείνη την βουτιά και την "κλεψιά" της μπαλιάς μπροστά απο το τετ-α-τετ με τον επιθετικό. Το κατέχει το τόπι... θέλει όμως χρόνο , μιας και πέρισυ έκανε παρέα στις ναφθαλίνες.

α και μια σημείωση προσωπική... αν συνεχίσει έτσι ο Άλβεζ, πιο πιθανό βλέπω να είναι Παπασταθόπουλος μέσα, που έχει και την έκρηξη , παρά ο συμπαθής Πορτογάλος.

Gandalf

blackbusa
30/07/2007, 11:37

Για μένα ο Μορέτο , είναι πολύ καλός τερματοφύλακας... το έδειξε σε εκείνη την βουτιά και την "κλεψιά" της μπαλιάς μπροστά απο το τετ-α-τετ με τον επιθετικό. Το κατέχει το τόπι... θέλει όμως χρόνο , μιας και πέρισυ έκανε παρέα στις ναφθαλίνες.

Gandalf

Βολέ τον είδες να κάνει χτές???Ενα διώξιμο έκανε με τα πόδια και πήγε η μπάλλα να φτάσει στην 12...

Gandalf dr685sm
30/07/2007, 11:42
δυστυχώς αυτό το κουσούρι το έχει... το είχε και το έχει... απο την Μπενφίκα. Αλλά αυτό φίλε διορθώνεται.
Αν γυμνάσεις τα χέρια, και ακριβώς μπορείς να το στείλεις αλλά και με πολλή δύναμη. Τουλάχιστον μέχρι την σέντρα. Νομίζω οτι είναι πολύ μικρό πρόβλημα αυτό.

Gandalf

la_villa
30/07/2007, 12:12
καλά καλά

εμένα μου φαίνεται το αεκάκι είναι για πολλά μπαλάκια εφέτο..
για πολλά γλέντια λέμε:lol: :lol: :lol:

vangelis 64
30/07/2007, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
καλά καλά

για πολλά γλέντια λέμε:lol: :lol: :lol: Έτσι λέμε κι εμείς.Πού'σαι....βάστα τα γέλια σου για το τσου λου.:rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
30/07/2007, 15:08
δυστυχώς αυτό το κουσούρι το έχει... το είχε και το έχει... απο την Μπενφίκα. Αλλά αυτό φίλε διορθώνεται.
Αν γυμνάσεις τα χέρια, και ακριβώς μπορείς να το στείλεις αλλά και με πολλή δύναμη. Τουλάχιστον μέχρι την σέντρα. Νομίζω οτι είναι πολύ μικρό πρόβλημα αυτό.

Gandalf

Kαι στις επιστροφες της μπαλλας απο πιεση η απο αουτ θα κανουμε τον σταυρο μας και μετα θα πεφτουν τα μπινελικια η αναποδα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
30/07/2007, 15:09
καλά καλά

για πολλά γλέντια λέμε:lol: :lol: :lol:

Αλλος ενας κρυφοΑεκτζης.....αφου το ποστ ειναι μονο για Αεκτζηδες....Ευγε.....:beer: :beer: :beer:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

yannis27
30/07/2007, 15:15
Αλλος ενας κρυφοΑεκτζης.....αφου το ποστ ειναι μονο για Αεκτζηδες....Ευγε.....:beer: :beer: :beer:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δε καταλαβες φιλε μου....θα θελε να ειναι ΑΕΚτσης αλλα δε του κατσε.....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

97860

la_villa
30/07/2007, 18:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Δε καταλαβες φιλε μου....θα θελε να ειναι ΑΕΚτσης αλλα δε του κατσε.....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

και είναι ο μόνος λόγος που λέω
"ρε πούστη μου τελικά υπάρχει Θεός" :rotflmao: :rotflmao:

ρε είστε για γέλια και για κλάματα.
για μπολλά μπαλάκια φέτος....

ε ρε πάρτυ που θα κάνουμε φέτο....

να στε καλά να γελάμε ρε.............μουχαχαχαχαχαχα
:wave2: :wave2:

yannis27
30/07/2007, 19:00
και είναι ο μόνος λόγος που λέω
"ρε πούστη μου τελικά υπάρχει Θεός" :rotflmao: :rotflmao:

ρε είστε για γέλια και για κλάματα.
για μπολλά μπαλάκια φέτος....

ε ρε πάρτυ που θα κάνουμε φέτο....

να στε καλά να γελάμε ρε.............μουχαχαχαχαχαχα
:wave2: :wave2:

Τρυκιμια εν κρανιω:dizzy: :dizzy: :dizzy: αλλα αυτο δικαιολογηται ειναι θεμα IQ:wave2: :wave2: :wave2:

la_villa
30/07/2007, 19:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Τρυκιμια εν κρανιω:dizzy: :dizzy: :dizzy: αλλα αυτο δικαιολογηται ειναι θεμα IQ:wave2: :wave2: :wave2:

ε ναι....και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ για να σας το αναβάσουμε ρε γμτ

δεν πειράζει...σας δεχόμαστε κι έτσι...πότε παιζουμε είπαμε???:lol: :lol: :wave2:

yannis27
30/07/2007, 20:12
ε ναι....και δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ για να σας το αναβάσουμε ρε γμτ

δεν πειράζει...σας δεχόμαστε κι έτσι...πότε παιζουμε είπαμε???:lol: :lol: :wave2:

Ευτυχως που εχετε ανεβασει το ελληνικο ποδοσφαιρο:bigcry: :bigcry: :bigcry: ασε μας εμας:nono: :nono:

Α ποτε παιζουμε????? ε μολις ειναι ευκαιρος ο Βασσαρας, ο Μπριακος......:wave2: :wave2:

idi
31/07/2007, 00:04
η ωρα ειναι 1:00 απο μενα θα μαθετε οτι σημερα ο Blanco θα ειναι στην Αθηνα να υπογραψει. τελος!

αυτη πρεπει ειναι η ακριβοτερη μεταγραφη παιχτη στην ΑΕΚ απο τοτε που ανελαβε ο Ντεμης... (ο Pιμπο ηταν ελευθερος δε δωσαμε τιποτα για μεταγραφη σε ομαδα)

μαγε εμενα δε μου αρεσε καθολου ο Ζηκος σε αντιθεση με τον Νsaliwa που ηταν ΣΟΥΠΕΡ. με επιθετικο μπροστα μαλλον δε θα παιζουν αυτοι οι δυο μαζι (εκτός αν παιζουμε με 12...) και μαλλον ο ενας που ΔΕ θα παιζει... θα ειναι ο Ζηκος....

γαυροι γελαστε οσο μπορειετε γιατι οταν το τοπι θα πατησει χορτο θα ...ψαχνετε για τους φταιχτες...

ποιος θα φυγει πρωτος? ο Ιβιτς ή ο Λεμονης ? :wave2: :wave2: :wave2:

blackbusa
31/07/2007, 00:14
η ωρα ειναι 1:00 απο μενα θα μαθετε οτι σημερα ο Blanco θα ειναι στην Αθηνα να υπογραψει. τελος!

αυτη πρεπει ειναι η ακριβοτερη μεταγραφη παιχτη στην ΑΕΚ απο τοτε που ανελαβε ο Ντεμης... (ο Pιμπο ηταν ελευθερος δε δωσαμε τιποτα για μεταγραφη σε ομαδα)

μαγε εμενα δε μου αρεσε καθολου ο Ζηκος σε αντιθεση με τον Νsaliwa που ηταν ΣΟΥΠΕΡ. με επιθετικο μπροστα μαλλον δε θα παιζουν αυτοι οι δυο μαζι (εκτός αν παιζουμε με 12...) και μαλλον ο ενας που ΔΕ θα παιζει... θα ειναι ο Ζηκος....

γαυροι γελαστε οσο μπορειετε γιατι οταν το τοπι θα πατησει χορτο θα ...ψαχνετε για τους φταιχτες...

ποιος θα φυγει πρωτος? ο Ιβιτς ή ο Λεμονης ? :wave2: :wave2: :wave2:

Φιλαρακι δεν μπορεις να παιξεις μονο με ενα αμυντικο χαφ.....για εμενα ο παικτης που θα βγει ειναι ενας εκ τον Manduca η Cesar....

Gandalf dr685sm
31/07/2007, 08:04
o Ζήκος είναι ανασταλτικός χάφ.... δεν είναι παίκτης κέντρου (να κάνει παιχνίδι) για αυτό και δεν φαίνεται στην δημιουργία του παιχνιδιού. Αντίθετα στην άμυνα , αν είδες "στρωτή μπαλιά" δεν πέρναγε απο το κέντρο.
Πέρναγαν μπαλιές σέντρες μόνο με αποτέλεσμα να τις πιάνουν οι Δέλλας και Άλβεζ. Για αυτό σου λέω οτι είναι αναντικατάστατος.

Είναι το στήριγμα του Ενσαλίβα και οχι ο παίκτης στην ίδια γραμμή. Γνώμη μου.

Για τον Blanco απο όσο λέει στον Sport FM έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στην αποπληρωμή.

Gandalf

idi
31/07/2007, 15:12
Φιλαρακι δεν μπορεις να παιξεις μονο με ενα αμυντικο χαφ.....για εμενα ο παικτης που θα βγει ειναι ενας εκ τον Manduca η Cesar....

...............................MORETTO.....................................

......RAMOS.........ΔΕΛΛΑΣ......ALVEZ.......ARUABARENA..

..................................NSALIWA...................................

..MADUCA.......................................................SEZAR...

..................................RIVALDO....................................

.....................ΒLANCO...................... ΛΥΜΠΕ................

Gia
31/07/2007, 15:29
Super 11αδα

Δυο Ελληνες και ο ενας σακατης....

EVI
31/07/2007, 15:32

μπηκε ο iriniia μεσα του :uplate:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
31/07/2007, 15:38

Και ποιος θα μαρκαρει στο κεντρο ειπαμε???

Gandalf dr685sm
31/07/2007, 15:43
εγώ θα αναφέρω αυτό που πέρασε στα "ψιλα" και το παρατήρησα μόνο όταν το διάβασα στο sportime.gr.

Η δεύτερη ενδεκάδα που μπήκε στο παιχνίδι, πλήν του Τόζερ...

ήταν όλοι Έλληνες και μάλιστα κάτω των 23-24(εξαίρεση Καφές και Παππάς). Δηλαδή 8 παίκτες νεαροί και ικανοί να παίξουν απο τώρα για την ΑΕΚ δίνοντας και την κάλυψη για τους παίκτες που θα θέλει η UEFA στο ρόστερ σύμφωνα με τους κανονισμούς για την season 2008-2009.

Για σκεφτείτε... πότε η ΑΕΚ είχε τόσους νεαρούς μαζεμένους στην βασική ομάδα (26αδα) να μοιράζονται εμπειρίες;

Δείχνει σημάδια σωστού σχεδιασμού που θα αποδώσουν στο κοντινό μέλλον.

Όσο για το Ενσαλίβα-Ζήκος.... με το πρόβλημα στην άμυνα που δείχνει να έχουμε (θα δούμε και τον Παπασταθόπουλο αν τα καταφέρει) προτιμώ τον Ζήκο. Αν χωράνε και οι δύο... χίλιες φορές καλύτερα.

Gandalf

idi
31/07/2007, 16:37
Και ποιος θα μαρκαρει στο κεντρο ειπαμε???

τα ακρα! Aru+ βοηθεια απο Cesar απο αριστερα και Ramos+βοηθεια απο Maduca δεξια!

καμια σχεση με το πως παιζαμε περσυ!

ο Nsaliwa θα ειναι παντου

ΑΛΛΑ τι σε νοιαζει ποιος θα μαρκαρει?????????.... 4 γκολ θα βαζουμε σε καθε παιχνιδι.... αν βαλουν και οι αλλοι 2 να τελωνει 4-2 και να παιρνουμε τις νικες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
31/07/2007, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Super 11αδα

Δυο Ελληνες και ο ενας σακατης....

ο σακατης εχει back up τον Παπασταθοπουλο...... και ολοι οι ξενοι αλλους μικρο σε ηλικια ελληνες και μη....

οπως ειδες και περσυ σε κανενα παιχνιδι δεν κατεβηκε ιδια εντεκαδα σε 2 συνεχομενα παιχνιδια αρα εναλλαγη παιχτων θα υπαρχει (rotation)

blueblack
31/07/2007, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μπηκε ο iriniia μεσα του :uplate:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

IRINIAA.............

I R I N I A A

Γιά έξήγα το αύτό.........

Πρόσεχε 'ομως γιατί έβγαλε βρώμες ό Trooper........κάπου γνωριστήκαμε....

EVI
31/07/2007, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
IRINIAA.............

I R I N I A A

Γιά έξήγα το αύτό.........

Πρόσεχε 'ομως γιατί έβγαλε βρώμες ό Trooper........κάπου γνωριστήκαμε....

:look: που γνωριστήκαμε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: για τις τελιτσες το λεω καλε! τι αλλο θα μπορουσα να πω για σενα αφου δε σε ξερω και δε μου εχεις κανει τιποτα :beer: :beer: :beer:

la_villa
31/07/2007, 18:07
Δηλαδή 8 παίκτες νεαροί και ικανοί να παίξουν απο τώρα για την ΑΕΚ δίνοντας και την κάλυψη για τους παίκτες που θα θέλει η UEFA στο ρόστερ σύμφωνα με τους κανονισμούς για την season 2008-2009.

Για σκεφτείτε... πότε η ΑΕΚ είχε τόσους νεαρούς μαζεμένους στην βασική ομάδα (26αδα) να μοιράζονται εμπειρίες;

Δείχνει σημάδια σωστού σχεδιασμού που θα αποδώσουν στο κοντινό μέλλον.

Gandalf

ή ότι δεν παίζει Money και αναγκαστικά γεμίζεις το ροστερ με μικρούς και το πασάρεις σαν μελλοντικό σχεδιασμό.

καλή φάση

:lol: :lol: :wave2:

blueblack
31/07/2007, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:look: που γνωριστήκαμε?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: για τις τελιτσες το λεω καλε! τι αλλο θα μπορουσα να πω για σενα αφου δε σε ξερω και δε μου εχεις κανει τιποτα :beer: :beer: :beer:

ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ..............

Δέν γνωριστήκαμε μαζί ..................μέ τόν Trooper γνωρίστηκα.........!!!!!!!!!
Κατάλαβες τώρα...............

Φυσικά καί δέν σού έχω κάνει τίποτα ούτε καί φιλοδοξώ..........
Είμαι ένας δεσμευμένος ύπερήλικας...........:rotflmao:

Οί τελίτσες μού έμειναν κουσούρι άπό τό στρατό...............

:wave2: :beer:

idi
31/07/2007, 21:22
ή ότι δεν παίζει Money και αναγκαστικά γεμίζεις το ροστερ με μικρούς και το πασάρεις σαν μελλοντικό σχεδιασμό.

καλή φάση

:lol: :lol: :wave2:

αυτο ειναι ενα παραμυθι των ΑΡΔ κλασσικα....

οι μικροι της ΑΕΚ κοστησαν λεφτα... ασχετα οτι κανενας δε το λεει η ΑΕΚ τους ΑΓΟΡΑΣΕ (οχι συμβολαια τους, για την ομαδα τους πληρωσε)

ο Λαγος 900.000ε, ο Καπετανος ~400.000ε, ο Hetemai 400,000ε, ο Tozser ~350,000ε μερικα πρόχειρα νουμερα που θυμαμαι πχ....

Gia
01/08/2007, 08:29
Οκ εγώ γουστάρω να φτιάχνονται οι ομάδες αλλά απορώ τι έχει η ΑΕΚ στον πάγκο.
Εννοώ απο ετοιμοπόλεμους που σε μια κακη περίοδο πιθανως κατα το Φλεβάρη θα αρχίσουν να θέλουν ανάσες τα ατου της...
π.χ αντι για Ζηκο τι;
αντι για Ριμπο; λυμπε; υπάρχει ισάξιος να παιξει τη θεση τους;
για τερματοφύλακα;

Gandalf dr685sm
01/08/2007, 08:46
Τερματοφύλακας = Αραμπατζής ή Μορέτο αν έρθει κάποιος άλλος ακόμα.
Λύμπε = Παυλής (ελπιδοφόρος)
Ρίμπο = εξαρτάται απο την θέση που θα παίζει και πως θα αλλάξει το σύστημα. Βάλε απο Τόζερ , Χετεμάι, Καφέ, Λαγό, Τόφας, Παππά και βλέπουμε.
Ενσαλίβα = το ίδιο ώς άνω.
Ζήκος = μακάρι να είχαμε δέκα τέτοιους αλλά δεν το βλέπω... νομίζω οτι πίσω του μπορεί να είναι ο Πλιάτσικας - Κονέ- Μπούρμπος χωρίς όμως να μπορώ να το πω σίγουρα.
Ράμος = Γεωργέας (ειδικά μετά απο πέρισυ)
Αρουαμπαρένα = τεράστιο ερωτηματικό... δεν μπορώ να σου πω.
Δέλλας = Παπασταθόπουλος
Αλβεζ = Αζκάρατε.
Manduca και Ceasar = Λαγό και Παππά - Καφέ βλέπω εγώ , χωρίς όμως να είμαι και ο Φερέρ , έτσι;

Gandalf

Gia
01/08/2007, 08:52
Φίλε Gandalf πλην 2 εξαιρέσεων (Δελλα και Αλβεζ) οι αλλοι σε καμια περιπτωση δεν είναι ισαξιοι των βασικων.Και νομιζω οτι εκει χανει η ΑΕΚ και η οποιαδηποτε Ελληνικη ομαδα στην Ευρωπη. Οι παγκιτες πολυ σπανια να ειναι ισαξιοι των βασικων...