PDA

View Full Version : Μόνο για ΑΕΚτζήδες....

Σελίδες : [1] 2 3 4 5

Gandalf dr685sm
06/06/2007, 07:38
Μερικά απο τα νέα που έχω... άλλα μπαγιάτικα... άλλα πιθανά να συμβούν εντός πολύ λίγου χρονικού διαστήματος.

1) Προπονητικό... ακούστηκε και στο ραδιόφωνο σήμερα. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου , αγορά ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ έκτασης για προπονητικό.

2) Μεταγραφές... ετοιμαστείτε για παίκτη φορ (φουνταριστό) περιοχής. Οχι δεν νομίζω να είναι ο Μανού , παρόλη την φασαρία. Το ποσό που άκουσα θα είναι κοντά στα 2 μύρια, αν αληθεύει.

3) Διαρκείας... ακόμα εδώ είστε; ήδη τα φθηνά κάνουν φτερά φτάνοντας χθες κοντά στα 1100+ μέσα σε 48 ώρες! Και που δηλαδή να περάσει τα προκριματικά για CH.L. η ΑΕΚ.

4) Φερέρ... Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ... το έλεγα απο πέρισυ. Έχει πάρει το μαγικό ραβδάκι και μεταμορφώνει το ασχημόπαπο σε κύκνο. Προπονητικό κέντρο, μεταγραφές, κινήσεις σε πρότυπα οργανώσεων άλλων ομάδων που φέρουν έντονα την αύρα της Primera Division , κάνουν την έλευση του και την συνέχεια του στην ΑΕΚ, μια απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην Ιστορία μας.
Λίρα 100 είχε χτυπήσει ο Ντέμης όταν τον πίεζε επί 1,5 μήνα παρακαλώ (!!!!) να έρθει στην ΑΕΚ με σύσσωμο το διοικητικό σχήμα παρών εκεί. Αν έστω το 70% των κινήσεων ευοδώσουν , θα μιλάμε για μια ΑΕΚ σαν παλιά στο αγωνιστικό τμήμα και με την σφραγίδα Ντέμη για τα διοικητικά σήμερα.
Το όνομα του αποτελεί διαφήμιση για την ΑΕΚ έξω και τραβάει παίκτες σαν μαγνήτης ανεξάρτητα αν η ΑΕΚ παίζει στο Ελληνικό πρωτάθλημα ή οχι.
Το καλύτερο;... σε 2-3 μήνες να δείτε τι θα γίνει στις ακαδημίες μόλις τελειώσει ο ντόρος των μεταγραφών.

5) Ηλικία... για αυτούς που λένε για ηλικίες... ναι είναι ενας κορμός κέντρου με μ.ο στα 30+. Είναι αλήθεια. Αλλά απο πίσω έχει παίκτες πιτσιρικάδες (βλ. Χρόνης, Παπασταθόπουλος κτλ.) όπως και το βασικό γεγονός οτι πίσω απο τους μεγάλους σε ηλικία (και αλλοδαπούς) η ομάδα που έρχεται είναι αμιγώς ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!! Όλοι οι πιτσιρικάδες είναι Έλληνες! Τουλάχιστον ενθαρρυντικό.
Αν σκεφτείς τώρα οτι Σαβέφσκι και Φερέρ θα τους μάθουν τα βασικά της μπάλας, μόνο αισιόδοξο έιναι αυτό.

6) Γήπεδο... α ... εδώ είμαστε... Λοιπόν... μπορεί κάποιοι να λένε οτι θέλουν.. εγώ εκείνο που ακούω και καταλαβαίνω είναι οτι πάμε σφαίρα για την έκταση στα Λιόσσια. Το επενδυτικό ετοιμάζεται όπως και η έρευνα για τεχνική εταιρία ικανή να κάνει το γήπεδο , με ποιότητα και γρήγορα είναι σε εξέλιξη. Την Ν.Φιλαδέλφεια , δυστυχώς , λόγω σημείου και τοπολογίας ξεχάστε την. Όσο για ΚΑΕ και Ερασιτεχνική... χωρίς κονδύλια , γήπεδο δεν φτιάχνεις.. οπότε το πιθανότερο είναι να ακολουθήσουν την ΠΑΕ, παρά την γκρίνια... εκτός και αν συμβεί κάτι απρόοπτο.

7)Φανέλες Ρίμπο... αν και προσωπικά θα πάρω μία μόνο σαν συλλεκτικό κομμάτι , καθόλου φθηνές δεν θα είναι όπως λένε... 60-65? είναι αρκετά νομίζω για μια φανέλα ακόμα και αν φέρει το όνομα Rivaldo πάνω της. Τουλάχιστον έτσι άκουσα στο ράδιο.

8) Πρωτάθλημα... θα δούμε... είναι πολύ νωρίς ακόμα και απορώ με τις κορώνες κάποιων. Ας δούμε πως θα δέσει η ομάδα πρώτα και βλέπουμε για την κούπα την εσωτερική. Για μένα... το έχω πεί... ας μην την πάρουμε ποτέ, αλλά στην Ευρώπη να είμαστε συνεχώς μέσα σε 8αδα CH.L ή 8αδα UEFA ... μπορεί να γίνει αυτό;.. αν ναι, τότε θα είμαι ευτυχισμένος.

9) 14/8 κύριοι ο πρώτος προκριματικός. Σημειώστε το... με διαρκείας ή χωρίς , θα είμαι εκεί.

Gandalf

idi
06/06/2007, 10:03
οι φανελες και περσυ (adidas) εκαναν 60 ευρω...

για το ονομα στη επιθεση το εχω πει απο καιρο... η ανακοινωση χρονικα θα γινει τελος Ιουνη και θα κανει παταγο!

για τα αλλα ενα εχω να πω: απο τη πρωτη στιγμη πιστεψα στο ονειρο του Ντεμη Νικολαιδη του προεδραρα μας... ο ανθρωπος ειναι 100 χρονια μπροστα απο τη σαπιλα του ελληνικου ποδοσφαιρου... εκανε μερικα λαθακια(λογικο!) αλλα συνολικα το εργο του ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο θα ειναι στις καρδιες μας βαθια ριζομενος ως ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ... Μπαρλος, Γκουμας.... ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ!!!

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

91657

yannis27
06/06/2007, 10:48
Μακαρι βρε παιδια. Απο το στομα σας στου θεου το αυτι.
Ολοι διαρκειας....

91659

blackbusa
06/06/2007, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μερικά απο τα νέα που έχω... άλλα μπαγιάτικα... άλλα πιθανά να συμβούν εντός πολύ λίγου χρονικού διαστήματος.

3) Διαρκείας... ακόμα εδώ είστε; ήδη τα φθηνά κάνουν φτερά φτάνοντας χθες κοντά στα 1100+ μέσα σε 48 ώρες! Και που δηλαδή να περάσει τα προκριματικά για CH.L. η ΑΕΚ.

Gandalf

:D :D :D :D :D :D :D

blackbusa
06/06/2007, 12:25

9) 14/8 κύριοι ο πρώτος προκριματικός. Σημειώστε το... με διαρκείας ή χωρίς , θα είμαι εκεί.

Gandalf

:D :D :D

91666

idi
06/06/2007, 12:28
ΤΑ ΤΗΛ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 801-100-2121, 210-8056740 ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!

(ΣΣ ΤΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ... ΠΧ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ 20 ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ 15 ΕΥΡΩ...)

ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 3 ΣΤΗ ΘΥΡΑ 12:D :D :D :D

Gandalf dr685sm
06/06/2007, 12:59
παίζουν και εκπτώσεις για εκείνους που είχαν συνεχώς διαρκείας για 3 έτη.
Επίσης τα Ευρωπαϊκά σε θύρες που οδηγούν σε κέντρο-πλάι θα είναι απο 30 euro (league όσα είπε ο idi όπως και αυτά στα πέταλα σε όλους τους αγώνες).

Γενικά τα διαρκείας μέχρι και εκείνα των 300? θα γίνουν εξαφανιζόλ....εντός του Ιουνίου ίσως και νωρίτερα.

Απο εκεί και πέρα θα δούμε για τα υπόλοιπα μιας και 500 και άνω , δεν είναι καθόλου φθηνά και δεν είναι εύκολο να κινηθούν. Εκεί θα φανεί μετά τις 14/8. Αν γίνει αυτό που αισιοδοξούμε.... χα..... καήκαμε... αίντε να βρούμε μετά μεμονωμένο εισητήριο για εμάς ή φίλους.

Αρκεί μόνο να έρθουν τα πράγματα όπως πρέπει.

Gandalf

blackbusa
06/06/2007, 13:45
παίζουν και εκπτώσεις για εκείνους που είχαν συνεχώς διαρκείας για 3 έτη.
Επίσης τα Ευρωπαϊκά σε θύρες που οδηγούν σε κέντρο-πλάι θα είναι απο 30 euro (league όσα είπε ο idi όπως και αυτά στα πέταλα σε όλους τους αγώνες).

Γενικά τα διαρκείας μέχρι και εκείνα των 300? θα γίνουν εξαφανιζόλ....εντός του Ιουνίου ίσως και νωρίτερα.

Απο εκεί και πέρα θα δούμε για τα υπόλοιπα μιας και 500 και άνω , δεν είναι καθόλου φθηνά και δεν είναι εύκολο να κινηθούν. Εκεί θα φανεί μετά τις 14/8. Αν γίνει αυτό που αισιοδοξούμε.... χα..... καήκαμε... αίντε να βρούμε μετά μεμονωμένο εισητήριο για εμάς ή φίλους.

Αρκεί μόνο να έρθουν τα πράγματα όπως πρέπει.

Gandalf

Tα 300αρια στη 12 και στην 6 ειναι σχεδον ολα καπαρωμενα.Το ιδιο και οι καλες θεσεις της 4 & 14 (προς το κεντρο).Τα 500 θα γινουν αναρπαστα γιατι περισυ με σχεδον τα ιδια λεφτα επαιρνες σε χειροτερη θυρα.Και αυτα βλεπω να φευγουν ζουμπιτα γιατι ολοι θα ανανεωσουν σιγουρα και θα μπουνε και καινουργιοι.Την δευτερα που πηγα γινοταν πανικος.Προτινω οποιος μπορει να πεταχτει μεχρι το Ο.Α.Κ.Α. να παρει και την θεση που γουσταρει και βρει βεβαια...Δεν ξερω αν τα ΑΕΚSHOP εχουν online συνδεση για να δεις την θεση σου.....

Θα τους τρελλανουμε ολους φετος.Και ξεκιναμε με ρεκορ διαρκειας....:D :D :D

ΚΑΠΛΑΝΙ
06/06/2007, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
οι φανελες και περσυ (adidas) εκαναν 60 ευρω...

για το ονομα στη επιθεση το εχω πει απο καιρο... η ανακοινωση χρονικα θα γινει τελος Ιουνη και θα κανει παταγο!

για τα αλλα ενα εχω να πω: απο τη πρωτη στιγμη πιστεψα στο ονειρο του Ντεμη Νικολαιδη του προεδραρα μας... ο ανθρωπος ειναι 100 χρονια μπροστα απο τη σαπιλα του ελληνικου ποδοσφαιρου... εκανε μερικα λαθακια(λογικο!) αλλα συνολικα το εργο του ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο καιρο θα ειναι στις καρδιες μας βαθια ριζομενος ως ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ... Μπαρλος, Γκουμας.... ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ!!!

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
Συμφωνο απολυτα για τον ΝΤΕΜΗ.
Το γηπεδο να γινει εκει που συμφερει την ΟΜΑΔΑ και ο ΝΤΕΜΗΣ το ξερει αυτο καλυτερα
απο τον καθενα.
Ρε παιδια μονος μου θα ειμαι στην 16;

STOYBI
06/06/2007, 15:56
:a014: :a01:

idi
06/06/2007, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

εσυ δε θα παρεις? :D

STOYBI
06/06/2007, 16:02
εσυ δε θα παρεις? :D

Αφου σου ειπα ..... Παρεα για να βλεπουμε γαυρο !!! :D

:beer: :beer:

:wave2:

iosif
06/06/2007, 18:26
εγω παιρνω επαρχίας!

ΚΑΠΛΑΝΙ
06/06/2007, 19:58

STOYBI θα ερθεις μαζι μου.Κερναω διαρκειας:beer:

idi
06/06/2007, 20:40
πηρα σημερα στη 14 /β 2 καθησματα μπροστα απο τον bad boy... ολα τα αλλα στη 14 ηταν πουλημενα idi ή κρατημενα για τους κατοχους που θελουν να ανανεωσουν :D :D :D :D

παιδια περιμενα 40 λεπτα στη σειρα.... μπροστα στα ματια μου πουληθηκα 20-25 κοματια.... ΧΑΜΟΣ!

φετος δε θα πεφτει καρφιτσα στο ΟΑΚΑ :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:

idi
06/06/2007, 20:43
τρεξτε!!!!

www.aektickets.gr

ashton
06/06/2007, 21:14
το σωστό είναι το
http://www.aekfctickets.gr

STOYBI
06/06/2007, 23:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
STOYBI θα ερθεις μαζι μου.Κερναω διαρκειας:beer:

Δεν βγαινω με αγνωστους...... :eek:

Για ποιον με περασες ???? :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
07/06/2007, 07:44
Πωλήσεις διαρκείας χθες σύμφωνα με τις ανακοινώσεις... έφτασαν στις 3.140!!!!!

Φανέλες Ρίμπο ή κάρτα διαρκείας στο basket της ΑΕΚ;... 60? Νομίζω και τα δύο... μια καλή εναλλακτική επιλογή για όλους τους ΑΕΚτζήδες.

Α.... και ΝΤΕΜΗ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ.... πάλι θαύματα έκανε χθες πάλι. 15 λεπτά έπαιξε και το κάρφωσε πάλι ο Λύκαρος. Μην τον παραχωρείς με τίποτα!

Πάντως με πρόχειρους υπολογισμούς και "απαισιόδοξες προβλέψεις" (!!!!) τα περιμένουν κοντά στα 25.000 διαρκείας!!! Και υπόψη οτι έχουν εκδοθεί μόνο 30.000.

ΣΠΕΥΣΑΤΕ.

Gandalf

Gandalf dr685sm
07/06/2007, 07:53
a... και ενα τελευταίο... ρε παληκάρια την Εθνική νέων την είδατε;

Είδατε πως έπαιξαν και με τι ευκολία έριξαν 2 τεμμάχια σε Ιταλία και 4 σε Σουηδία;

Βλέπεις κανείς απο τους Πάρεδρους της Λίγκας τους μικρούς; Απο τα σπλάχνα ακαδημιών έρχονται τα παιδιά...

Και πιο φθηνές μεταγραφές και με τεράστιο μέλλον.

Gandalf

Harry_V
07/06/2007, 10:37
Gandalf σωστός, κι αν δεν το πάρουμε είναι βέβαιο ότι στην Ευρώπη θα είμαστε καλύτεροι από τους άλλους.

Αν και επιβεβαιωμένες πληροφορίες σε άλλο forum αναφέρουν ότι θα έρθουν σίγουρα ZE και BECAM. :rotflmao: :rotflmao:

Όσο για τους πράσινους...(ποιούς;;;).

vangelis 64
07/06/2007, 11:16
a... και ενα τελευταίο... ρε παληκάρια την Εθνική νέων την είδατε;

Είδατε πως έπαιξαν και με τι ευκολία έριξαν 2 τεμμάχια σε Ιταλία και 4 σε Σουηδία;

Βλέπεις κανείς απο τους Πάρεδρους της Λίγκας τους μικρούς; Απο τα σπλάχνα ακαδημιών έρχονται τα παιδιά...

Και πιο φθηνές μεταγραφές και με τεράστιο μέλλον.

Gandalf

Πέστα ντε!!Όλες οι μεγάλες ομάδες με τούς μικρούς δουλεύουνε.

Και παρεμπιτόντως....πολύ ωραία μπάλα και πολύ καλή δουλειά ο Νιόπλιας.Μπράβο στα παιδιά!!:beer: :beer: :beer:

blueblack
07/06/2007, 13:07
KANA AEKAKI ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ.............

Αύτή ή Έθνική νέων....?????????

Ή έμειναν όλοι στήν Καρδίτσα...????????
Αύτός ό ψηλός πάντως ό Μυταράς ....έτσι τόν έλεγαν..????
άμα δέν πάθει τίποτε θά βγεί μεγάλο παικτρόνι....!!!!!!!!

ΚΑΠΛΑΝΙ
07/06/2007, 14:22
Δεν βγαινω με αγνωστους...... :eek:

Για ποιον με περασες ???? :mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ε τοτε να μας κανει ο...idi το προξενιο ρε φιλε:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

Gandalf dr685sm
08/06/2007, 08:49
Περί Λύμπε...

Όπου υπάρχει καπνός σίγουρα έχει και κάποια φλόγα ή έστω σπίθα.

Στο θέμα του Λυμπερόπουλου φαίνεται οτι υπάρχει (δυστυχώς για εμάς) ζουμί για τους Γερμανούς. Οι συσχετισμοί είναι λογικό να γίνουν , φέρνοντας στο μυαλό τον Αργεντίνο Γκαγιάρντο που παίζει σχεδόν στην ίδια θέση, έχει ίδια ηλικία , παίζει σχεδόν στα "ίδια" χρήματα και φυσικά έχει και την λάμψη που φέρει παίκτης απο Ευρώπη και δυνατά πρωταθλήματα.

Αν αυτή η μεταγραφή γίνει , δική μου θεωρία είναι πως, τα λεφτά θα έρθουν απο την μεταγραφή του Λύμπε.

Αν πρέπει να φύγει ο Λύμπε για να έρθει ο Γκαγιάρντο;... Κατά την γνώμη μου η ΑΕΚ είναι πιο κερδισμένη αν κρατήσει και τους δύο , μιας και ο Λύμπε αποδεδειγμένα δεν τραβάει στο 100% όλη την σαιζόν. (Το είδαμε πέρισυ που σχεδόν κάηκε!)
Αλλά απο την άλλη , έχει αυτό που λέμε Ελληνικό εγωισμό και πάθος που κανείς μισθοφόρος δεν έχει , όταν έρχεται σε Ελληνική ομάδα. Εκτός αυτού έχει ειδικό βάρος στις προπονήσεις και τα αποδυτήρια που δεν αναπληρώνεται , όσο και διάσημος να είναι ο νεοφερμένος παίκτης.

Αν χωράνε και οι δύο στην 11αδα;... σίγουρα οχι... στην 18αδα όμως σίγουρα και δη αν ο Φερέρ συνεχίσει το καταπληκτικό περισυνό rotation, ειδικά αν περάσουμε και CH.L.

Οπότε...

ΝΤΕΜΗ .......ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ!

Συνέχισε όπως πας και θα δείς τι έχει να γίνει με τα διαρκείας αλλά και με προσέλευση απο τους υπόλοιπους. Ήδη έφτασαν τα 4000 χθες!!! Σκεφτείτε... μιλάμε για σκάρτες 36 ώρες διαθεσιμότητας σε καταστήματα (72 ημερολογιακές).

Χθες πήγα απο το ΑΕΚshop στην Γράμμου για διαρκείας σε "σκάσιμο" απο την δουλειά και είχε 25 άτομα ουρά για διαρκείας!!!! Φυσικά δεν μπορούσα να περιμένω και έφυγα.. για δε τηλέφωνα... άστο καλύτερα... μάλλον για Online με βλέπω αλλά δεν μπορώ να δω τι θέσεις έχει.

Όλα αυτά είναι καλά μηνύματα πάντως!

Gandalf

idi
08/06/2007, 10:48
3000+++ σε 3 μερες... keep walking!!!!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

idi
08/06/2007, 11:07
σημερα ακουσα θα φτασουμε τις 5000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF!!!!!!!!!!!!!!!

η ζητηση ειναι τοσο μεγαλη που θα δωθουν ακομα 2 θυρες ....

ΚΟΛΑΣΗ!!!!

BTW οσοι παρουν καρτουλα μεχρι τις 15/6 θα μπουν στη κληρωση για ενα YAMAHA TDM900!!!!

(1 Στις ...πχ 10.000... not bad..... ετοιμαζω αγγελια idi :D :D :D :D :D )

tansap
13/06/2007, 21:15
σιγουρα ο Λυμπε τραβαει στα............ δυσκολα

παντως ρε παιδια θα ηθελα μπροστα εναν παιχτη που να κανει τη διαφορα

ΜΙΑ ΖΩΗ Α.Ε.Κ.

Akefalos
14/06/2007, 23:08
Έλα και φτάσαμε ήδη τα 9000 σε 9 μερούλες μόνο!!!

Δε θα βρίσκουν εισιτήριο απο του χρόνου όσοι δεν έχουν διαρκείας!

Τι έχει να γίνει άμα κλέισει και μεγάλο όνομα επιθετικό?

ΠΑΝΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ:Ο τεράστιος λαγοστρατός έχει ήδη παραγγείλει 1300 διαρκείας για τη λεωφόρο...
Έχω αρχίσει και τρομάζω.Φέτος μπορεί και να μαζεύονται πάνω απο 2-3 χιλιάδες στο γήπεδο...:lol: :lol:

Gandalf dr685sm
15/06/2007, 08:01
τελευταία ανακοίνωση σήμερα το πρωί... Διαρκείας έφτασαν και ξεπέρασαν τα 10.000 .

Υπόψη οτι αρκετοί ακόμα δεν έχουν ανανεώσει.

Τα 25.000 φαντάζουν αρκετά εφικτός στόχος νομιζω.

Gandalf

Akefalos
16/06/2007, 14:10
τελευταία ανακοίνωση σήμερα το πρωί... Διαρκείας έφτασαν και ξεπέρασαν τα 10.000 .

Υπόψη οτι αρκετοί ακόμα δεν έχουν ανανεώσει.

Τα 25.000 φαντάζουν αρκετά εφικτός στόχος νομιζω.

Gandalf

Αυτές τις ανακοινώσεις που τις βρίσκεις?Γιατί στο επίσημο της ΑΕΚ δεν έχει τίποτα!

Gandalf dr685sm
18/06/2007, 07:52
AEK-shop...και με αρκετά νέα απο ραδιόφωνο.

και απο το sport24.gr ..... παραθέτω...

Πάει για ρεκόρ με διαρκείας
Όσον αφορά την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, αυτή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, με τους φίλους της ΑΕΚ να εκφράζουν ουσιαστικά την ικανοποίησή τους για τις μέχρι τώρα μετεγγραφικές κινήσεις της διοίκησης για την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων διαρκείας, μετά από 13 μέρες που βγήκαν στην κυκλοφορία, έχουν πουληθεί 11.200 κομμάτια, με τη την ΠΑΕ να ευελπιστεί ότι μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος των 25.000 με το οποίο θα σπάσει το περσινό ιστορικό ρεκόρ των 20.043.

Σημειώστε εδώ οτι σύμφωνα με προβλέψεις και με δεδομένο οτι αρκετοί παλιότεροι δεν έχουν ανανεώσει ακόμα , εξαντλώντας τις προθεσμίες, αναμένετε το 25.000 διαρκείας να έρθει αρκετά γρήγορα.

Gandalf

Gandalf dr685sm
18/06/2007, 11:55
Kαι τα ονόματα συνεχίζονται...

Χοακίν Καλντερόν, Σηφάκης, Μαρσέλο Μπαροβέρο

τα νέα ονόματα , όπου δεν έχουν τρομερές απαιτήσεις σε κασέ και μάλλον κάνουν και σε Φερέρ...

Σύμφωνα πάντα με το sport24.gr σε νέα ανακοίνωση ο λόγος για τα διαρκεία , φτάνει το υπεραισιόδοξο για μένα νούμερο των 30.000!!!!

Στο μεταξύ, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αφού μέχρι χθες είχαν εξαντληθεί 11.000 διαρκείας και η ζήτηση συνεχίζεται. Πέρσι η ΑΕΚ είχε πουλήσει 20.000 εισιτήρια διαρκείας και φέτος οι προβλέψεις των ιθυνόντων της ομάδας κάνουν λόγο για 30.000 διαρκείας.

Αν γίνει και αυτό , και φτάσουμε τις 30.000 ... .τι να πω;... να κάνει ο Φερέρ το θαύμα του μόνο και να δέσει την ομάδα σωστά , μιας και σαν άνθρωποι οι Έλληνες έχουμε την τάση να ενθουσιαζόμαστε αλλά και να απογοητευόμαστε εύκολα.

Ειδικά όταν μιλάμε για τις ομάδες μας.

14/8 είναι τα κρίσιμα , πάντως και φαίνεται οτι όλοι θα είναι εδώ για την προετοιμασία.

Για να γελάσουμε τώρα...

Έβαλα την ΑΕΚ στο Fifa2007 σε manager mode και με αυτές τις αλλαγές την έφτασε μέχρι και τους 8 του UEFA CH.L.!!! Αλλά εκεί είπαμε οτι είναι video-game...xaxaxaxa

Gandalf

ΚΑΠΛΑΝΙ
18/06/2007, 12:49
[QUOTE][i]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Για να γελάσουμε τώρα...

Έβαλα την ΑΕΚ στο Fifa2007 σε manager mode και με αυτές τις αλλαγές την έφτασε μέχρι και τους 8 του UEFA CH.L.!!! Αλλά εκεί είπαμε οτι είναι video-game...xaxaxaxa

Gandalf γελα εσυ,ας περασουμε τον Αυγουστο που ειναι τα δυσκολα και θα δεις μετα το
ΑΕΚ game που μπορει να φτασει:wave2: :wave2:

Gandalf dr685sm
18/06/2007, 12:55
Δεν αμφιβάλω ... το πρώτο πράγμα άλλωστε που είπα , είναι πως αν η ΑΕΚ περάσει στις 14/8 με καλό σκορ για τον επαναληπτικό στο τέλος Αυγούστου , τότε θα δείς τι sold out θα έχει ... είτε στον επαναληπτικό , είτε γενικά.

Εμένα το μόνο που με ανησυχεί είναι το πως θα καταφέρει ο Φερέρ να τους δέσει σαν ομάδα , μιας και ουσιαστικά ξαναχτίζει την ομάδα απο αρχή, αφού πάνω στον κεντρικό κορμό, Λυμπερόπουλο-Δέλλα-Ζήκο , προστίθενται παίκτες που έχουν πολύ ισχυρή προσωπικότητα (Αρουαμπαρένα-Ριβάλντο) και νεαροί που θα θέλουν όλοι να δείξουν κάτι.

Θα δούμε... αν πάντως τα πάνε καλά... πραγματικά καλά, προσωπικό μου πιστεύω , είναι πως με τέτοιες μονάδες και αν δέσουν κιόλας, θα δημιουργηθεί μια νέα Βασίλισσα.

Gandalf

blueblack
18/06/2007, 15:34
Δεν αμφιβάλω ... το πρώτο πράγμα άλλωστε που είπα , είναι πως αν η ΑΕΚ περάσει στις 14/8 με καλό σκορ για τον επαναληπτικό στο τέλος Αυγούστου , τότε θα δείς τι sold out θα έχει ... είτε στον επαναληπτικό , είτε γενικά.

Εμένα το μόνο που με ανησυχεί είναι το πως θα καταφέρει ο Φερέρ να τους δέσει σαν ομάδα , μιας και ουσιαστικά ξαναχτίζει την ομάδα απο αρχή, αφού πάνω στον κεντρικό κορμό, Λυμπερόπουλο-Δέλλα-Ζήκο , προστίθενται παίκτες που έχουν πολύ ισχυρή προσωπικότητα (Αρουαμπαρένα-Ριβάλντο) και νεαροί που θα θέλουν όλοι να δείξουν κάτι.

Θα δούμε... αν πάντως τα πάνε καλά... πραγματικά καλά, προσωπικό μου πιστεύω , είναι πως με τέτοιες μονάδες και αν δέσουν κιόλας, θα δημιουργηθεί μια νέα Βασίλισσα.

Gandalf

ΜΗΝ ΞΑΝΟΙΓΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................

Μπορεί νά έκτεθούμε........!!!!!!!!!

Gandalf dr685sm
18/06/2007, 16:44
είπαμε ρε αδερφέ... αν δέσουν σαν ομάδα... εκεί είναι το δύσκολο.

Μιας και ο καθένας σαν παίκτης είναι αξιόλογη μονάδα ατομικά.

Θα δούμε... αλλά δεν μπορείς να μην εκφράσεις και μια μικρή αισιοδοξία με όσα γίνονται. Ανθρώπινο είναι.

Gandalf

ΚΑΠΛΑΝΙ
18/06/2007, 21:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Βρε λεγε τωρα που ημαστε στην απο πανω να τρελαινονται και αμα κατσει εκατσε
τι ειχαμε τι χασαμε.Παντως χωρις πλακα ειναι λογικο να υπαρχη αισιοδιξια.
Κορμος εμπειρων και καλων παικτων και κυριως ενας ικανος προπονητης που μπορει να
τους αξιοποιοιση στο επαρκο,συν μια διοικηση που ξερει και δειχνει και οτι θελει να βοηθειση.
Δεν θυμαμαι ελληνικη ομαδα στο παρελθον με τοσο καλες προυποθεσης

Gandalf dr685sm
25/06/2007, 08:57
15.055 και συνεχίζουν...

Ακόμα και μέσα στο καυτό Σαββατοκύριακο οι φίλοι της ΑΕΚ, συνεχίζουν να δείχνουν με περίτρανο τρόπο την υποστήριξη στην ομάδα τους, φτάνοντας τα εισιτήρια διαρκείας στα 15.055. Η διάθεση των κιτρινόμαυρων δεν έχει προηγούμενο και φαίνεται πως το περσινό ρεκόρ των 20.043 θα αποτελέσει παρελθόν.

Είπαμε ... κοντά στις 25.000 θα είναι ο τελικός αριθμός. Φανταστείτε τώρα τι έχει να γίνει , αν και μετά τους προκριματικούς η ΑΕΚ δείξει καλό πρόσωπο και συνεχίσει CH.L. με αυτά που αισιοδοξούμε και αναμένουμε. Θα υπάρξει και δεύτερο κύμα αγοράς διαρκείας, να είστε σίγουροι.

Πάμε και για δεύτερο ρεκόρ πάντως , μέσα σε δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει απο μόνο του , οτι κάτι πάει καλά.

Υ.Γ. Αλήθεια... μια ερώτηση να κάνω; Ο Νούνιες που πήγε στον ΟΣΦΠ, ποιανού ανακάλυψη ήταν; Του Ίβιτς ή του Φερέρ;... έτσι απλά για να προβληματιζόμαστε.

Gandalf

ashton
26/06/2007, 19:26
Πήρα το δικό μου σήμερα το πρωί, και είχα νο 38540 (αφαιρείς κάτι παραπάνω από 22χιλιάδες) και βρίσκεις το πόσα έχουν πουληθεί . 15,5-16 χιλιάρικα.

Πάντως μια που το θέμα είναι για Αεκτζήδες, υπάρχουν κι άλλα τμήματα που τα διαρκείας ίσως να είναι και περισσότερο χρήσιμα..

alx255
30/06/2007, 12:15
μη πει η ΑΕΚ οτι θελει καποιον να σου ο θρυλος προσφατο παραδειγμα? γκαγιαρδο:hypnotize

idi
03/07/2007, 11:29
σημερα σπαμε το περσυνο ρεκορ των 20,043 διαρκειας...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

idi
04/07/2007, 14:07
:D :D

95389

alximistis
04/07/2007, 14:25

Γι αυτό κι εγώ δεν μιλάω! Έφαγα που έφαγα το στραπάτσο και μου στοίχισε πολύ πέρσι λέω άσε μην και φέτος τα ίδια. Έχω ένα φόβο είναι γεγονός.

Ο γαύρος πήρε τον παπούλη τον Κοβάσεβιτς. Καλός επιθετικός αλλά παπούλης.
Ελπίζω να μην μας... φίκι φίκι γεροντίστικα!!! :)

x-rider
04/07/2007, 14:27
re sy γιατι ειναι γυρισμενοι ετσι προς τον τειχο?

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ?:rotflmao:

idi
04/07/2007, 14:31
Αρη ειναι καυλα να κυκλοφορεις στο Πειραια και να βλεπεις γαυρους να φορανε ΜΟΝΟ φανελες με το 10 "RIVALDO"

μονο αυτο σου λεω και τελος :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

blackbusa
04/07/2007, 15:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
re sy γιατι ειναι γυρισμενοι ετσι προς τον τειχο?

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ?:rotflmao:

Οχι..........απλα την εχουν ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ και ειναι ακαταλληλο για παιδακια.Μονο για ψαροειδι και για βιομηχανικα επερξεγασμενο πετρελαιο θα γινουν καταλληλα......:D :D :D

yannis27
04/07/2007, 15:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Οχι..........απλα την εχουν ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ και ειναι ακαταλληλο για παιδακια.Μονο για ψαροειδι και για βιομηχανικα επερξεγασμενο πετρελαιο θα γινουν καταλληλα......:D :D :D

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

idi
04/07/2007, 15:53
ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20,050 ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

ΑΝΤΕ ΤΟ ΜΟΤΟ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ!!!! :beer: :beer: :beer:

idi
04/07/2007, 15:59
ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...). ΤΕΛΟΣ!

95415

x-rider
05/07/2007, 08:03
Αρη ειναι καυλα να κυκλοφορεις στο Πειραια και να βλεπεις γαυρους να φορανε ΜΟΝΟ φανελες με το 10 "RIVALDO"

μονο αυτο σου λεω και τελος :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

e, τι θες να φορανε . η πιο μεγαλη μεταγραφη ηταν να ερθει στην Ελλαδα και στον Ολυμπιακο οΡιμπο στα 32 του.-ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΣ- ( αεκ -= παο δεν παραδεχοντουσαν οτι επαιξε καλα,αλλα εσεις ειχατε αληθεια ,που ειναι αυτος Καμπανταη και οι αλλοι Νινη ,ε ρε τρελλα γελια κανω)

-παρολο που η Αεκ & Παο εκαναν οτι μπορουν να μειωσουν την μεταγραφη και τωρα στα 35-36τον αποθεωνεται λες και τον φερατε εσεις στην Ελλαδα και δεν εχει περασει πρωτα απο τον ΘΡΥΛΟ για 3 χρονια-

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΡΑ.........

Gandalf dr685sm
05/07/2007, 08:17
Και τώρα θα δούμε τι γίνεται...

Αν κατάλαβα καλά απο τα συμφραζόμενα το εργομετρικό που είναι και το 20-30% της εικόνας της ομάδος, έδειξε καλά πράγματα. Ωραίοι οιωνοί.

Αλήθεια τα έργα τελείωσαν στο προπονητικό των Θρακομακεδόνων; Γιατί δεν μπορούμε να περάσουμε τα περσινά πάλι με τραυματισμούς στο 70% των παικτών.

Τώρα πάντως θα δούμε τι μπορεί να κάνει η ΑΕΚ. Αν και τα φιλικά είναι ελάχιστα μιας και 14/8 είναι ο Α προκριματικός (φιλικά στον Alpha) θα έχουμε ενα καλό δείγμα γραφής για την χημεία (οχι για τις δυνατότητες) της ομάδος.

όσον αφορά το θέμα Ριβάλντο... είπα και παλαιότερα... θα παίζει απο 40-50 λεπτά... τόσο τον θέλει ο Φερέρ. Μην περιμένετε να σηκώνει όλη την ομάδα όπως έκανε με τους γαύρους. Δεν θέλει να τον κάψει και στην τελική λόγω ηλικίας δεν μπορεί να το κάνει πια.

Τον επιθετικό δεν έχουμε δεί ακόμα... Πολλά ακούγονται αλλά χωρίς υπογραφές μέχρι και τον Ετό της Μπαρτσελόνα παίρνουμε :rotflmao: :rotflmao:

Το ίδιο ισχύει βέβαια για όλες τις ομάδες που διατυμπανίζουν οι εφημερίδες για τούτον και για εκείνον.

Gandalf

idi
05/07/2007, 10:19
e, τι θες να φορανε . η πιο μεγαλη μεταγραφη ηταν να ερθει στην Ελλαδα και στον Ολυμπιακο οΡιμπο στα 32 του.-ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΛΑ ΣΕ ΜΑΣ- ( αεκ -= παο δεν παραδεχοντουσαν οτι επαιξε καλα,αλλα εσεις ειχατε αληθεια ,που ειναι αυτος Καμπανταη και οι αλλοι Νινη ,ε ρε τρελλα γελια κανω)

-παρολο που η Αεκ & Παο εκαναν οτι μπορουν να μειωσουν την μεταγραφη και τωρα στα 35-36τον αποθεωνεται λες και τον φερατε εσεις στην Ελλαδα και δεν εχει περασει πρωτα απο τον ΘΡΥΛΟ για 3 χρονια-

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΩΡΑ.........

εγω το ξαναγραψα... και μεχρι το τελευταιο παιχνιδι που επαιξε με εσας... ηταν ο παιχτης ΠΟΙΟΤΗΤΑ που σας ξελασπωνε....

αυτος που ανεβαζε ΟΛΟΥΣ τους αλλους ενα σκαλοπατι πανω...

το ποσο θα σας λειψει θα το δεις... το ποσο θα ανεβασει εμας ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΕΓΩ και ειμαι πολυ χαρουμενος

χεστηκα για το που επαιζε πριν! τον θαυμαζα και στο γαυρο. Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΙΔΩΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πραγμα αδιανοητο!!!! εξωπραγματικο!!!)

.... για σενα και ολους τους αλλους που λετε οτι "τον λεγαμε γερο" οσο επαιζε σε εσας.....

idi
05/07/2007, 15:27
ΓΙΑ ΤΟΝ DUKAII ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ..... ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ....

Nuno Gomes :beer:

blackbusa
05/07/2007, 15:42
ΓΙΑ ΤΟΝ DUKAII ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ..... ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ....

Nuno Gomes :beer:

Tι NUNO GOMES ρεεεεεεεεε???

idi
05/07/2007, 15:45
http://www.youtube.com/watch?v=RARDHhMPosw&mode=related&search=

ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΟΜΟΡΦΑ... ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ 21 ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ...

Nuno Gomes

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

blackbusa
05/07/2007, 15:47
http://www.youtube.com/watch?v=RARDHhMPosw&mode=related&search=

ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΟΜΟΡΦΑ... ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ 21 ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ...

Nuno Gomes

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Τι λε ρε μλκ???αν οντως εισαι σωστος μιλαμε για 30000 στανταρ....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

idi
05/07/2007, 15:48
ΒΑΛΕ ...... 35,000........ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ :beer: :beer: :beer: :evil:

DUKASII
05/07/2007, 15:49
Τι λε ρε μλκ???αν οντως εισαι σωστος μιλαμε για 30000 στανταρ....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: κρατα μικρό καλάθι....

KAWASAKI EXEI O TYPOS LEME..:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

blackbusa
05/07/2007, 15:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
κρατα μικρό καλάθι....

KAWASAKI EXEI O TYPOS LEME..:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Εγω δεν ειπα κατι.....απλως ειπαν αν.......αλλα βλεπω τον idi πολυ ΓΚΑΒΛ@ΜΕΝ@.....και για στην λεει ετσι κατι πρεπει να ξερει καλυτερα......:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

idi
05/07/2007, 15:52
ΑΜΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ?

ΝΟΥΝΟ ΓΚΟΜΕΖ - ΑΕΚ - ΦΑΝΕΛΑ 21 ....

ΚΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ?????? :wave2: :wave2: :wave2:

DUKASII
05/07/2007, 15:53
Εγω δεν ειπα κατι.....απλως ειπαν αν.......αλλα βλεπω τον idi πολυ ΓΚΑΒΛ@ΜΕΝ@.....και για στην λεει ετσι κατι πρεπει να ξερει καλυτερα......:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

καλα αυτος μου λεγε οτι φευγει ο Λυμπε....

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

DUKASII
05/07/2007, 15:54

ΚΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ?????? :wave2: :wave2: :wave2: δε με αρεσει ρε ο ΝΟΥΝΟ ΓΚΟΜΕΖ...
παλτο ειναι...

:rolleyes: :rolleyes:

blackbusa
05/07/2007, 15:55

ΚΕΡΝΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ?????? :wave2: :wave2: :wave2:

σνιφ σνιφ σνιφ......μου μυριζει στοιχημα......σνιφ σνιφ σνιφ

:a014: :a014: :a014:

idi
05/07/2007, 15:56
Nuno (Gomes) Miguel Soares Ribeiro... ΚΥΡΙΟΙ.....

H ΛΙΜΝΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ..... ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ .... :wave2: :wave2: :wave2:

http://www.youtube.com/watch?v=yTdazOhd74o&mode=related&search=

DUKASII
05/07/2007, 16:00
σνιφ σνιφ σνιφ......μου μυριζει στοιχημα......σνιφ σνιφ σνιφ

:a014: :a014: :a014: ΕΓΩ ΔΕ ΠΑΩ ΓΗΠΕΔΟ..ΔΕ ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟΙ..
ΔΕ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ...

gcrook
05/07/2007, 16:04
Εγω ξερω οτι θα πεθανετε (και θα σας θαψουνε και με μια αθλητικη εφημεριδα στον κωλο)....και θα περιμενετε ακομα να δειτε ποδοσφαιρο....

yannis27
05/07/2007, 16:04
Nuno (Gomes) Miguel Soares Ribeiro... ΚΥΡΙΟΙ.....

H ΛΙΜΝΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ..... ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ .... :wave2: :wave2: :wave2:

Μεγαλε δε κανουνε πλακα με κατι τετοια....Ειμαι σε κρισιμη ηλικια και θα το εχεις βαρος λεμε....

idi
05/07/2007, 16:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εγω ξερω οτι θα πεθανετε (και θα σας θαψουνε και με μια αθλητικη εφημεριδα στον κωλο)....και θα περιμενετε ακομα να δειτε ποδοσφαιρο....

φιλε μου κρουκη εσυ δε θα παρεις διαρκειας? αναμεσα σε εμενα και τον bad boy Θα σε βαλουμε.... ελα κααααααλλλαααααα θα περασουμε . τελος! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
05/07/2007, 16:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εγω ξερω οτι θα πεθανετε (και θα σας θαψουνε και με μια αθλητικη εφημεριδα στον κωλο)....και θα περιμενετε ακομα να δειτε ποδοσφαιρο.... αν ειναι και το ΦΩΣ που νε μεγαλη..

ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ...:rotflmao: :rotflmao:

gcrook
05/07/2007, 16:19
φιλε μου κρουκη εσυ δε θα παρεις διαρκειας? αναμεσα σε εμενα και τον bad boy Θα σε βαλουμε.... ελα κααααααλλλαααααα θα περασουμε . τελος! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σαν ανηθικη προταση μου ακουγεται, παρα ποδοσφαιρικη.....

θα το σκεφτω:blush:

STOYBI
05/07/2007, 16:28
Φετος ολα τα λεφτα η ΑΕΚ !!!! :(

:a35:

Θα μας :a021: ολους...... :sad:

DUKASII
05/07/2007, 16:32
Φετος ολα τα λεφτα η ΑΕΚ !!!! :(

Θα μας :a021: ολους...... :sad:

:a35: ΑΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥΤΣΟ ...κατι θα καναμε..
τωρα..μας τον βουτηξαν οι αλλοι...:sad: :sad:

vangelis 64
05/07/2007, 17:35
Ρε τρελλαθήκαμε τελείως;:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Ο Γκόμες στην ΑΕΚ;Ρε μπας και κάνουμε πλάκα;Idi....σοβαρολογούμε τώρα ή κλάνουμε;:hypnotize :hypnotize

x-rider
06/07/2007, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΑΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΥΤΣΟ ...κατι θα καναμε..
τωρα..μας τον βουτηξαν οι αλλοι...:sad: :sad:

τωρα με την ρητρα των 20,000,00€ που θα του βαλουν αντε να τον παρεις:rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
06/07/2007, 08:11
τωρα με την ρητρα των 20,000,00€ που θα του βαλουν αντε να τον παρεις:rotflmao: :rotflmao: AYTO EINAI TO KALYTERO LEME..
na se pexths ton 40000 e to xrono..kai na soy lene megale ypegrapse edo mia ritra 15 myria ...mhn erthei na se boytixei mesa apo ta xeria mas h MPARTSELONA...

kai se xasoyme...:lol: :rotflmao: :lol:

tha koitiete sto kathrepth kai tha les POIOS EIMAI O POYSTHS O RONALDINIO??

x-rider
06/07/2007, 08:16
εγω το ξαναγραψα... και μεχρι το τελευταιο παιχνιδι που επαιξε με εσας... ηταν ο παιχτης ΠΟΙΟΤΗΤΑ που σας ξελασπωνε....

αυτος που ανεβαζε ΟΛΟΥΣ τους αλλους ενα σκαλοπατι πανω...

το ποσο θα σας λειψει θα το δεις... το ποσο θα ανεβασει εμας ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΕΓΩ και ειμαι πολυ χαρουμενος

χεστηκα για το που επαιζε πριν! τον θαυμαζα και στο γαυρο. Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΙΔΩΝ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (πραγμα αδιανοητο!!!! εξωπραγματικο!!!)

.... για σενα και ολους τους αλλους που λετε οτι "τον λεγαμε γερο" οσο επαιζε σε εσας.....

ρε συ idi ,paliopaido με συγκινησες ρε:bawl: .τι λογια καρδιας ηταν αυτα?

περα απο την πλακα δεν ξερω αν θαλειψει απο εμας (ειλικρινα) αλλα σιγουρα εσας θα σας βοηθησει ποικιλοτροπως.

υ.γ.βαζω και ενα 10-20% να σας κανει ανω - κατω:lol: :evil: :beer:

Gandalf dr685sm
06/07/2007, 08:26
νέα απο τα διαρκείας....

sportime.gr:

Σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Το νέο ρεκόρ είναι γεγονός από την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 21.000! Πράγμα που σημαίνει ότι τα 25.000 που κυκλοφόρησε η ΠΑΕ, με βάση τη λογική, θα εξαντληθούν και ο επόμενος μεγάλος στόχος θα είναι τα 30.000 διαρκείας! Αριθμός ασύλληπτος για τα ελληνικά δεδομένα, όπως άλλωστε και τα 20.000 διαρκείας, που έπιασε τα δύο τελευταία χρόνια -ειδικά φέτος... δια περιπάτου- η ΑΕΚ.

Μάλιστα... δηλαδή σε κάθε Ευρωπαϊκό παιχνίδι αν η ΑΕΚ παίζει καλά... είναι πιθανό να έχουμε sold out;;;
Σε γήπεδο 55.000 θεατών;

Παρακαλώ;... είπατε πως θα βγούν τα λεφτά των μεταγραφών;... 15 μύρια αύξηση κεφαλαίου και 21-25000 διαρκείας , συν 6 μύρια απο PUMA. Ρε σεις... τι γίνεται;

Για παίκτη επιθετικό, δεν ξέρω... δεν γνωρίζω.. ούτε έχω ακούσει κάτι, πέρα απο το οτι θα γίνει σίγουρα. Όνομα;... την Πυθεία την ξέρετε;... ούτε αυτή δεν μπορεί να το ανακαλύψει ακόμα!

Gandalf

blueblack
06/07/2007, 09:10
NTEMH EΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..............ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.............

Κάνε τή σωστή κίνηση.............άπόσβεση ήδη ........ΕΚΑΝΕΣ........!!!!!!!!!

Ή Λίβερπουλ έχει 27000 διαρκείας......????

ΕΠΕΝΔΥΣΕ.............τά λεφτά σου...........

ΕΠΕΝΔΥΣΕ...............ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΜΑΣ...............

ΠΑΡΕ 2 ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ....................τών 2-2,5 μυρρίων..........όπως οί γαύροι
νά κάνουμε διαφορά....!!!!!!!!!!

Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ...................

Θά πεθάνω καί δέ θά δώ τήν ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..........σέ έναν τελικό.......!!!!!!!!!
Τί παραπάνω είχε ή Έσπανιόλ δηλαδή...???....τά φοβερά μπάτζετ..???Έναν Ταμούδο 15 χρόνια..!!!!!!!!!!
Δύο τελικοί σέ 20 χρόνια......................

Οί μνήμες μου άπό έκείνον τόν ήμιτελικό μέ τή Γιούβε κοντεύουν νά σβήσουν.............

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..................ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ..............

Gandalf dr685sm
06/07/2007, 09:52
Μην βιάζεσαι ρε φίλε...

Προπονητικό χαβούζα έχουμε... γήπεδο δεν υπάρχει. Τι νομίζεις οτι έχει προτεραιότητα; Τι να τον κάνω τον τελικό; Φωτοβολίδα για ενα χρόνο;

Προτιμώ καλές πορείες, γήπεδο και άριστο προπονητικό ... και προπαντώς.

ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΕΡΕΡ

ο άνθρωπος είναι χρόνια μπροστά. Φαίνεται απο το πως οργανώνει το αθλητικό τμήμα.

Προτιμώ να φτάσω στο επίπεδο μιας μέσης Ευρωπαϊκής ομάδας με καλές υποδομές, παρά μια φωτοβολίδα ενός έτους.

Το όραμα όπως σωστά είπες.

Gandalf

STOYBI
06/07/2007, 10:15

Τί παραπάνω είχε ή Έσπανιόλ δηλαδή...???....τά φοβερά μπάτζετ..???Έναν Ταμούδο 15 χρόνια..!!!!!!!!!!

Οί μνήμες μου άπό έκείνον τόν ήμιτελικό μέ τή Γιούβε κοντεύουν νά σβήσουν.............

Sorry ρε παιδια... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Συνεχιστε...:D

idi
06/07/2007, 10:35
stoubi τελικα ο Αντζας ηταν gay ναι ή οχι???? γιατι γυρισε τωρα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
06/07/2007, 12:18
λοιπον μαγκες τερμα τα ψεματα

Τα 2 ονόματα που παιζουν στο τηλ του Φερρερ ειναι

Γκονζάλο Βάργκας, Νούνο Γκόμεζ

100% επιβαιβαιωθηκε και απο το φορουμ των οπαδων που ειμαι μελος και απο ενα φιλο μου που εχει καποια σχεση με την ΑΕΚ ΠΑΕ (φερνει πιτσες χαχαχαχα οχι πλακα κανω κανει δουλεια μεσα και δεν εχει προσβαση σε πληροφοιρες αμεσα αλλα εμεσα απο συζητησεις που κανουν εκει ολοι στη παε)

ενας απο τους αυτους τους 2 θα ανακοινωθει...

μιας και ελπιζω για Γκομες το εγραψα αλλα λογικα θα ειναι ο Βαργκας... αυτα

in tmavro we trust :lol:

alximistis
06/07/2007, 12:34

Ρε τρελλοί!!! Μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα. Θυμυθείτε τα απανωτά χαστούκια που έχουμε φάει και μην... ονειρεύεστε πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γίνουν.
Μην συγκρίνετε ομάδες όπως η Λίβερπουλ ή έστω την Εσπανιόλ.
Φίλε είναι διαφορετικά τα πρωταθήματα.Όταν έχεις ένα πρωτάθλημα άκρως αναταγωνιστικό όπως της Ισπανίας όπου οι ομάδες πάνε σε κάθε αγώνα για να κερδίσουν και τίποτα δεν είναι σίγουρο τότε είναι και διαφορετικό το αγωνιστικό προφίλ των ομάδων. Επίσης όλες οι ομάδες έχουν το λιγότερο σοβαρά γήπεδα προπονητικά κέντρα και φυτώρια.
Μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας.
Από κει και πέρα ΄΄οπως τα βλέπω τα πράγματα η ομάδα πάει καλά στις μεταγραφές έχει σοβαρό προπονητή και ελπίζουμε για το καλύτερο.

iosif
06/07/2007, 12:38
στην επαρχία να δω πόσοι θαρχεστε

και στο μπάσκετ

alximistis
06/07/2007, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

και στο μπάσκετ

Φιλαράκι εγώ γενικά δεν πάω γήπεδο!!! Ούτε με την εθνική ούτε με κανέναν. Δεν γουστάρω να κινδυνεύω να τη φάω από τον κάθε ηλίθιο αλλά ακόμα και αν δεν κινδυνεύω δεν μ αρέσει η φάση της εκδρομής (και καλά) με έν ατσούρμο έτοιμους να αρπαχτούν και με τα μπατσάκια από πάνω μου σαν τον μπαμπούλα.
Μί αφορά πήγα Πάτρα και δεν το ματαξανακάνω.

Gandalf dr685sm
06/07/2007, 12:55
συμφωνώ με τον alximisti.

Προτιμώ τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια μιας και εκεί , είναι διαφορετική ατμόσφαιρα και πολύ δύσκολα θα γίνουν επεισόδια.

Για το basket της ΑΕΚ...Αν γίνουν σωστά, θα έχει κόσμο. Προς το παρόν έτσι δείχνει , αλλά καλό είναι να περιμένουμε , γιατί ειδικά εκεί , είναι περίεργα τα πράγματα. Τσακαλίδη ακούω, Κακιούζη ακούω, Σιγάλα κτλ... αλλά αν δεν ακούσω για μελάνι σε χαρτί. Όλα τα άλλα είναι απλός ντόρος που γίνεται κάθε φορά πριν κάθε σαιζόν.

Για το θέμα ΑΕΚ και Ευρώπη... 14/8 παιδιά... να δούμε και τι κλήρωση θα γίνει και απο εκεί και πέρα , να δούμε πως θα παίξουμε.

Οψόμεθα.

Gandalf

ΚΑΠΛΑΝΙ
06/07/2007, 13:04
Παιδια καλα μεχρι εδω και επιθετικος θα ερθει αλλα...
Αριστερα βλεπω να ξυπνανε μνημες απο εποχη Τονι και Κασαπη,αλλα δεξια
δεν βλεπω φως.Με αυτους που εχουμε δεν βγαινει.
Πιστευω χρειαζομαστε τουλαχιστον ενα δεξιο χαφ.Και αν ερχοτανε και ο Αραμπατζης
θα ειμασταν μια χαρα...

Gandalf dr685sm
06/07/2007, 13:41
δεξί χαφ;.... πόσους θες;...

Λαγός, Γεωργέας (κατά περίσταση), Ράμος, Καφές (κατά περίσταση),Ριβάλντο (κατά περίσταση), Χετεμάι (κατά περίσταση), Τόζερ (κατά περίσταση)

κατά περίσταση* = σύστημα

Μην λέμε και οτι θέλουμε τώρα... είμαστε κοντά στους 30 παίκτες και δεν έχει δεξί χαφ;... έλεος!

και για την ιστορία... δες παρακάτω.

1 Καφές Παντελής Μέσος 24/06/1978
2 Edson Ramos Da Silva Αμυντικός 31/05/1986
3 Arruabarrena Rodolfo Martin Αμυντικός 20/07/1975
4 Geraldo Washington Refufe Alves Αμυντικός 08/11/1980
5 Δέλλας Τραϊανός Αμυντικός 31/01/1976
6 Αλεξόπουλος Γιώργος Αμυντικός 07/02/1977
7 Παππάς Χάρης Μέσος 12/05/1983
8 Nsaliwa Tamadani Μέσος 28/01/1982
10 Vitor Borba Ferreira Rivaldo Μέσος 19/04/1972
11 Manduca Gustavo Επιθετικός 08/06/1980
14 Azcarate Federico Xavier Ochoa Αμυντικός 15/06/1984
15 Παπασταθόπουλος Σωκράτης Αμυντικός 09/06/1988
16 Ζήκος Άκης Μέσος 01/06/1974
17 Ivic Vladan Μέσος 07/05/1977
19 Λαγός Παναγιώτης Μέσος 18/07/1985
20 Πλιάτσικας Βασίλης Μέσος 14/04/1988
22 Κονέ Παναγιώτης Μέσος 26/07/1987
28 Sorrentino Stefano Τερματοφύλακας 28/03/1979
31 Γεωργέας Νίκος Αμυντικός 27/12/1976
33 Λυμπερόπουλος Νίκος Επιθετικός 04/08/1975
35 Καπετάνος Παντελής Επιθετικός 08/06/1983
56 Hetemaj Perparim Μέσος 12/12/1986
84 Αραμπατζής Γιάννης Τερματοφύλακας 28/05/1984
88 Tozser Daniel Μέσος 12/05/1985
99 Julio Cezar Da Silva e Souza Επιθετικός 26/02/1980

Πρόσθεσε και Μπαροβέρο μάλλον , συν ενα επιθετικό ακόμα... Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ...

Τι να πεί και ο ΟΣΦΠ δηλαδή που συμπληρώνει 16αδα με 4 απο την ακαδημία.!!!

Gandalf

idi
06/07/2007, 13:44
ενα τερμα και ενα απο Βαργκας-Γκομεζ.... και τελος.... να εχουν και ευκαιριες οι νεοι στα ευκολα παιχνιδια! :beer: :beer: :beer:

εχουμε ομαδα κανονι:smokin:

idi
06/07/2007, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

θα ειναι η original μουχαχααχαχαχα

original κολλημενοι!!! δε πηραν διαρκειας και εχεσε η φοραδα στο αλωνι... καναν πολυ ζημια στο Ντεμη (22,000 σημερα...) ... αντε μην αρχισω!!!!!

blueblack
06/07/2007, 14:27
Μην βιάζεσαι ρε φίλε...

Προπονητικό χαβούζα έχουμε... γήπεδο δεν υπάρχει. Τι νομίζεις οτι έχει προτεραιότητα; Τι να τον κάνω τον τελικό; Φωτοβολίδα για ενα χρόνο;

Προτιμώ καλές πορείες, γήπεδο και άριστο προπονητικό ... και προπαντώς.

ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΕΡΕΡ

ο άνθρωπος είναι χρόνια μπροστά. Φαίνεται απο το πως οργανώνει το αθλητικό τμήμα.

Προτιμώ να φτάσω στο επίπεδο μιας μέσης Ευρωπαϊκής ομάδας με καλές υποδομές, παρά μια φωτοβολίδα ενός έτους.

Το όραμα όπως σωστά είπες.

Gandalf

ΔΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.......................

Αύτό είναι τό πάν ...........ΤΟ ΟΡΑΜΑ...............
Όταν βλέπεις ότι ό άλλος σέ παίζει γιά πλάκα σέ τί νά έλπίζεις...???
Όταν όμως στέκεσαι μέ άξιοπρέπεια τότε.........ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ...........

Καί βέβαια τό όνειρο αύτό περνάει μέσα άπό ύποδομή ,κανείς δέν τό
άρνήθηκε................άλλά μπορείς νά χτίζεις καί ταυτόχρονα νά άνεβαίνεις.....
Παράδειγμα τρανταχτό ό Άγιαξ...........

Γιά τόν άλλο φίλο τό όνομα τής Λίβερπουλ πού άνέφερα δέν ήταν γιά νά συγκρίνουμε
ποδοσφαιρικά μεγέθη...............
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ...........

Όταν μέσα στήν Έλλαδίτσα καί χωρίς ίχνος άπό τά όνόματα τής Λίβερπουλ πού έχωσε 40 μύρρια γιά τόν Ίσπανό................

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.................

Ε............ΑΣ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κανένας πλούσιος δέ βάζει τά λεφτάκια του γιά καμμία ΑΕΚ.............
Άν τό δούν σωστά κι αύτοί θά κερδίσουν...........κι έμείς τά φτωχαδάκια.........
ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ...........

Είπαμε ...........ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.............
Αύτοί βάζουν γιά νά πάρουν.............κι έμείς δίνουμε γιατί.........
ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ.............

blueblack
06/07/2007, 14:54
Sorry ρε παιδια... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Συνεχιστε...:D

ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΕ............ΓΑΥΡΕ...........

Σέ έναν κόσμο πού ή ......ΛΟΒΟΤΟΜΗ............σταμάτησε στή Σουηδία τό 1940
έσείς παρουσιάζετε αύτό τό φαινόμενο άκόμα..............

ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ..........ότι μπορεί νά κάνουμε όμάδα....
καί κοίτα έσύ καί πάρε καλή δόση γιατί ή χρονιά πού έρχεται είναι δύσκολη....

Άφού πήρατε τό CH.L...........καί μετά τό Ούέφα.........καί δέκα τίτλους
ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ..........????

Στόν κόσμο λοιπόν αύτόν πού σούμαθαν ότι τό ................
ΔΙΚΑΙΟ.............είναι μέ τόν δυνατό σέ αύτόν νά πάς νά ζήσεις............

ΕΔΩ ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ................

Γελούσες άραγε όταν αύτά τά παιδάκια κέρδιζαν τή Μίλαν καί άκουγόταν
τό όνομα τής ΑΕΚ σέ όλη τήν Εύρώπη...???????

Όταν ταυτόχρονα .........ΕΚΑΝΕΣ ΚΛΑΡΙΝΑ...........στίς ξεπεσμένες άνατολικές
δημοκρατίες...????????

Όταν έπαιρνες τηλεφωνικά άπό Νέα Ύόρκη τόν sir Takis.....???????????
λίγο πρίν πάς νά παίξεις.........?????????

Όταν γιουχάιζε όλο τό γήπεδο μέ τό Αίγάλεω καί έκανες τήν έπική άνατροπή..???

Όταν σκοτώνονταν οί παίκτες τών Ίωαννίνων έπειδή...ΤΟΛΜΗΣΑΝ...????????

Όταν γέλαγε όλη ή Έλλάδα μέ τά πέναλτυ τού Μπριάκου,έκεί πού έπρεπε
νά κρατήσεις τή διαφορά....????

Όταν έκανε άλλαγή μήπως στό Χαριλάου ό Ζωγράφος τόν Γεωργάτο...????????

Θά στό ξαναπώ λοιπόν...........

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ..........................

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΟΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ......ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.....!!!!!!!!!!

Έσύ ρέ μάγκα λοιπόν μέ τήν όμαδάρα σου..............είστε οί μοναδικοί .....
πού......ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΑΤΕ.......αύτό τό πράμα..........!!!!!!!!!!!!

Έδώ καί δέκα χρόνια λοιπόν...........χάνετε ...ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

πάντα στό χωριό,γιατί μόλις πάτε στήν πόλη.............

ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.............

Έλα όμως πού ή δόση είναι βαριά καί δέν άναρωτηθήκατε ποτέ ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ..
νά μάς στέλνει τό Ούζμπεκιστάν καί οί Έβραίοι...?????

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..............

Έδώ είναι................

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ..............

:wave2: :beer:

Gandalf dr685sm
06/07/2007, 15:22
iriniaa....

Ντροπή ρε φίλε... άστους στον καημό τους.

Είναι η μοναδική ομάδα που κάνει μεταγραφές αξιώσεων (ο Γκαλέτι καλός , ο Κοβάσεβιτς καλός παλιά σίγουρα... να δούμε αν θα τους βγεί και τώρα, ο Νούνιες μικρό αίνιγμα.) με προπονητή κάποιον που σίγουρα δεν θα μπορέσει να τους διαχειριστεί εύκολα... ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.

Σκεφτείτε μια ομάδα σαν τον ΟΣΦΠ που ο Καστίγιο (και δικαίως του λόγου) θα έχει πάρει "αέρα βεντέτας", ο Τζόρτζεβιτς θα φεύγει και θα τους έχει γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι, 3 νέοι παίκτες σε μια ομάδα που αναδιοργανώνεται με διαφορετική νοοτροπία στην χώρα τους, για να προσαρμοστούν στην Ελλάδα, σε ομάδα που δεν φημίζεται στον πειθαρχικό της τομέα.

Ο κόσμος της απογοητευμένος γενικά (δεν τους αδικώ καθόλου!), με έντονη την πίεση φέτος για κάτι καλό στην Ευρώπη αλλιώς... γκρεμός.

Άστους λοιπόν ρε φίλε... θυμίσου λίγο τι τραβήξαμε και εμείς στις αρχές του 2004 , μόλις φτιαχνόταν η ομάδα και άστους. ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ.

Έτσι .. ΑΝ... ΑΝ... η ΑΕΚ παίξει όπως πρέπει να παίξει και έρθουν αυτά που περιμένουμε , να έχουν μεγαλύτερη αξία αν είναι στο 100% των δυνάμεων τους. Ελπίζω να με αντιλαμβάνεσαι.

Gandalf

idi
06/07/2007, 16:04
εγω παλι τους εχω χεσμενους.... απλα ρωταω αν ειναι gay ο Αντζας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dimzab
06/07/2007, 16:18
Κοιτα ρε γμτ που τελικα θα χρεωθούμε πάλι!!! :ninja: :sick:
Kάτσε να ανακοινωθεί κι ο επιθετικός και δε με βλέπω να την αποφέυγω την ΑΕΚ-Dinners, για να βγει το διαρκειάς σε 12 άτοκες.... :smokin: :smokin: :smokin:

:beer:

STOYBI
06/07/2007, 16:56

ΛΟΓΙΑ ΓΑΥΡΩΝ Αυτα που παντοτε ειρωνευοσουν και χλευαζες....... Φασκεις και αντιφασκεις.. φιλε.... :D

Και που εισαι... Οταν ημουνα η μοναδικη ομαδα που κερδισε εκεινη την χρονια την πρωταθλητρια τσου-λου Λιβερπουλ.......

Εσυ παλι για Μπριακους φωναζες......:evil:

STOYBI
06/07/2007, 17:18
εγω παλι τους εχω χεσμενους.... απλα ρωταω αν ειναι gay ο Αντζας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ητανε ???:confused:

Θα σου πω... Την 10η αγωνιστικη αν δεν κανω λαθος....:D

ΚΑΠΛΑΝΙ
06/07/2007, 18:10
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
[B]δεξί χαφ;.... πόσους θες;...

Λαγός, Γεωργέας (κατά περίσταση), Ράμος, Καφές (κατά περίσταση),Ριβάλντο (κατά περίσταση), Χετεμάι (κατά περίσταση), Τόζερ (κατά περίσταση)

κατά περίσταση* = σύστημα

Μην λέμε και οτι θέλουμε τώρα... είμαστε κοντά στους 30 παίκτες και δεν έχει δεξί χαφ;... έλεος!

και για την ιστορία... δες παρακάτω.

Το μονο καθαρο δεξι χαφακι απο αυτους ειναι ο Χετεμαι ο οποιος πρωσοπικα δεν τον πολιπιστευω.Ισως ειμαι λαθος αλλα..

Λαγος οσο προλαβε δεν εδειξε να μπορει δεξια
Τοζερ το ιδιο
Καφες πολυ αργος για να διεμβολιζει
Και για μπακ ο Γεωργεας ο οποιος ερχεται απο τραυματισμο και δεν ξερεις ποτε και αν και ο
Ραμος που ακομα δεν εχω καταλαβει εαν τον πηραμε για βασικο η για το μελλον
Την βλεπω παλι να βασιζομασται στο φιλοτιμο του Γεωργεα αλλα αυτο ειναι λιγο για την φετινη ΑΕΚ.
Οσο για τον Ριμπο αυτος παει παντου αλλα νομιζω ο Φερερ τον θελει πισω απο τους επιθετικους σε ενα πιο ελευθερο ρολο για να μπορει να τους παστελωνει ευκολοτερα.Και να ειναι και πιο ξεκουραστος..
Οπως ειπε και ο iriniaa πιστευω θελουμε τουλαχιστον 2 καλες μεταγραφες(επιθετικος συν 1)
και η ομαδα μετα κανει περιπατο στην Ελλαδα.

idi
06/07/2007, 18:30
1 Καφές Παντελής Μέσος 24/06/1978
2 Edson Ramos Da Silva Αμυντικός 31/05/1986
3 Arruabarrena Rodolfo Martin Αμυντικός 20/07/1975
4 Geraldo Washington Refufe Alves Αμυντικός 08/11/1980
5 Δέλλας Τραϊανός Αμυντικός 31/01/1976
6 Αλεξόπουλος Γιώργος Αμυντικός 07/02/1977
7 Παππάς Χάρης Μέσος 12/05/1983
8 Nsaliwa Tamadani Μέσος 28/01/1982
10 Vitor Borba Ferreira Rivaldo Μέσος 19/04/1972
11 Manduca Gustavo Επιθετικός 08/06/1980