PDA

View Full Version : Μόνο για ΑΕΚτζήδες....

Σελίδες : 1 2 [3] 4 5

Gandalf dr685sm
01/08/2007, 09:01
φίλε μου... για αυτό λέγεται δεύτερη ενδεκάδα και είναι αναπληρωματικοί.

Ομάδες που έχουν ισάξιες αλλαγές με βασικούς , είναι μόνο οι Ρεάλ, Μπάρτσα, αίντε και η Τσέλσι.

όλες οι υπόλοιπες οι αναπληρωματικοί τους δεν είναι ισάξιοι με τους βασικούς. Αλλά η διαφορά είναι στο οτι οι δικοί τους αναπληρωματικοί σε εμάς θα ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι. Βλέπε ας πούμε Ραούλ Μπράβο της Ρεάλ... χωρίς ίχνος μομφής... τεράστιος παίκτης αλλά αναπληρωματικός εκεί... εδώ θα είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Η διαφορά λοιπόν είναι στην βαθμίδα ποιότητας και οχι στην ισορροπία ικανότητας παικτών μεταξύ βασικής και δεύτερης ενδεκάδας.

Gandalf

Gia
01/08/2007, 09:06
Προφανως και δεν εχεις αλλους 11 ετοιμους και ισαξιους. Αλλα πρέπει να έχεις τουλαχιστον 4 γερες αλλαγες για να μπορεις να ανταπεξελθεις σε τραυματισμους που αφηνουν εξω βασικους για 3-4 εβδομαδες ασ πουμε... Ποσοσ μαλλον αν εχεις βασισει το σχεδιασμο σου σε ριμπο, δελλα,λυμπε, ζηκο που ειναι 30 ++++

la_villa
01/08/2007, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Βλέπε ας πούμε Ραούλ Μπράβο της Ρεάλ... χωρίς ίχνος μομφής... τεράστιος παίκτης αλλά αναπληρωματικός εκεί... εδώ θα είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Gandalf

λάθος ο Ραούλ ήταν βασικότατος στην Ρεαλ.

ήταν ότι και ο Ανατολάκης σε εμάς.Βασικότατος και αναντικατάστατος

μόνο εμείς πλέον έχουμε σημαντικό πάγκο.
ευχαριστούμε

άντε του χρονου πάλι:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

Gia
01/08/2007, 11:47
Ομαδες οπως Ρεαλ δεν έχουν αναντικαταστατους...
Ο Ολυμπιακος ειχε ως αναντικαταστατο τον Ανατολακη..Βγαλε συμπερασμα..

la_villa
01/08/2007, 12:34
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ο Ολυμπιακός δεν είναι ρεάλ.

οκ
:lol: :lol: :wave2:

Gia
01/08/2007, 12:50
Εγραψες!!!:beer:

blueblack
01/08/2007, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Οκ εγώ γουστάρω να φτιάχνονται οι ομάδες αλλά απορώ τι έχει η ΑΕΚ στον πάγκο.
Εννοώ απο ετοιμοπόλεμους που σε μια κακη περίοδο πιθανως κατα το Φλεβάρη θα αρχίσουν να θέλουν ανάσες τα ατου της...
π.χ αντι για Ζηκο τι;
αντι για Ριμπο; λυμπε; υπάρχει ισάξιος να παιξει τη θεση τους;
για τερματοφύλακα;

ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ..............ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΕΚ....Η....ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ..????

Μέ ποιούς έπαιζε πέρσυ ή ΑΕΚ..........CH.L........ΘΥΜΑΣΑΙ...??????

Τόν Παπασταθόπουλο στό Μιλάνο τόν θυμάσαι...????
Ποιός μάς πέρασε στούς όμίλους ....ΘΥΜΑΣΑΙ...???????

Τί όμάδα είσαι....??????????????....θυμάσαι...????????

:wave2:

Gia
01/08/2007, 15:48
Γιατι τι τρομερο εκανε η ΑΕΚ περυσι ? μπηκε στους ομιλους παιζοντας με τη χαρτς? ΟΚ..
η μηπως το οτι νικησε τη Μιλαν? Τετοιες νικες πυροτεχνηματα συμβαινουν μεσα στη χρονια. Η σουμα στο τελος ? εδειξε τιποτα η βγηκε τεταρτη απο τους τεσσερις?

blackbusa
01/08/2007, 15:57
Γιατι τι τρομερο εκανε η ΑΕΚ περυσι ? μπηκε στους ομιλους παιζοντας με τη χαρτς? ΟΚ..
η μηπως το οτι νικησε τη Μιλαν? Τετοιες νικες πυροτεχνηματα συμβαινουν μεσα στη χρονια. Η σουμα στο τελος ? εδειξε τιποτα η βγηκε τεταρτη απο τους τεσσερις?

Μηπως βγηκε τριτη στους τεσσερεις......???και μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο κυνηγησε την δευτερη θεση ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ στο Βελγιο......???και αν η Μιλαν δεν ανοιγε τα ποδια στην ΛΙΛ θα περναγαμε.....???Ρε Gia,αντε γεια καλυτερα παλλικαρι μου.....αν δεν ξερεις απο μπαλλα (εδω μεσα ειδικα) δεν ειναι ντροπη.....το να μιλας χωρις να γνωριζεις ειναι βλακεια.....

yannis27
01/08/2007, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Μηπως βγηκε τριτη στους τεσσερεις......???και μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο κυνηγησε την δευτερη θεση ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ στο Βελγιο......???και αν η Μιλαν δεν ανοιγε τα ποδια στην ΛΙΛ θα περναγαμε.....???Ρε Gia,αντε γεια καλυτερα παλλικαρι μου.....αν δεν ξερεις απο μπαλλα (εδω μεσα ειδικα) δεν ειναι ντροπη.....το να μιλας χωρις να γνωριζεις ειναι βλακεια.....

:beer: :beer: :beer: :beer:

vangelis 64
01/08/2007, 16:00
η μηπως το οτι νικησε τη Μιλαν? Τετοιες νικες πυροτεχνηματα συμβαινουν μεσα στη χρονια. Η σουμα στο τελος ? εδειξε τιποτα η βγηκε τεταρτη απο τους τεσσερις? Καλά τα λες ρε φιλαράκο,χάλια μαύρα είναι η ΑΕΚ.Ευτυχώς που υπάρχει και ο θρύλος και βγάζουμε καλό όνομα στην Ευρώπη.:lol: :lol:

yannis27
01/08/2007, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Καλά τα λες ρε φιλαράκο,χάλια μαύρα είναι η ΑΕΚ.Ευτυχώς που υπάρχει και ο θρύλος και βγάζουμε καλό όνομα στην Ευρώπη.:lol: :lol:

Και γελιο μεγαλε μη το ξεχναμε:nono: :nono: :nono:
Μια ευγενικη προσφορα της ΘΡΥ(Ν)ΟΣ ΑΕ για την ευρωπαικη νεολαια:beer: :beer: :beer:

blueblack
01/08/2007, 16:17

ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ 4η ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ.........ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΛΛΑ

Άν δέν στηνόταν ή Μίλαν νά κάνει ήττα στό Μιλάνο μετά άπό 13 χρόνια ....
ΘΑ ΗΤΑΝ 2η στούς τέσσερεις....!!!!!!!!!!!

Κατά δεύτερον όταν συζητάμε πρέπει νά είμαστε τουλάχιστον σαφείς νά μή τό
πώ άλλιώς....!!!!!!!!!

Τρίτον ή άναφορά μου ήταν στό ότι ή ΑΕΚ μέ αύτούς πού έσύ χαρακτηρίζεις πολύ λίγους....
πορεύτηκε πέρσυ ......ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΙΣΑΞΙΑ......μέ τούς ύπόλοιπους
πολλές φορές......!!!!!!!!!
Άν έβλεπες ΑΕΚ καί ΦΕΡΡΕΡ ίσως τό καταλάβαινες..........
πόσο μάλλον φέτος μέ μία χρονιά μέ έμπειρίες στά πόδια τους....

Τί λές ό Παπασταθόπουλος ,ό Καπετάνος,ό Πλιάτσικας,ό Τόζερ,ό Χετεμάι,ό Κονέ.......
όταν παίζουν καί όπου παίζουν φέτος .....
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ...........Η..........ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ.....??????????

Θά μάς πείς τί όμάδα είσαι....??????
Μήπως άσχολείσαι μέ τό τέννις...?????

blueblack
01/08/2007, 16:35
ΕΙΠΑΜΕ................ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ..............

Όχι όμως τής έπιτραπέζιας .....ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ........!!!!!!!!!!!!!

vangelis 64
01/08/2007, 16:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ 4η ΣΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ.........ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΛΛΑ

Όχι βρε.Βλέπει μπάλα και πολλή μάλιστα.Γι' αυτό ακριβώς λέει ότι βγήκαμε τέταρτοι.

Η δύναμη τής συνήθειας βλέπεις......:rotflmao: :rotflmao:

idi
01/08/2007, 16:46
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

http://www.youtube.com/watch?v=HjkqDauxa5A

http://www.youtube.com/watch?v=saUVuAvm6ws&mode=related&search=

EVI
01/08/2007, 17:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

το μπλανκο στο αβαταρ εχει κανα βαθυτερο νοημα? :rotflmao:

x-rider
02/08/2007, 08:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το μπλανκο στο αβαταρ εχει κανα βαθυτερο νοημα? :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι ειναι αρρωστος ενταξει . ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ?:lol:

:sun: :beer: :beer: :sun:

Gia
02/08/2007, 08:17
Καλα ρε παιδια μη βαρατε... κουβεντα κανουμε.
Φιλε που ρωτας τι ομαδα ειμαι οπως και εσυ που εβγαλες συμπερασμα οτι ειμαι γαυρος επειδη ειπα την αποψη μου, δεν ειμαι τιποτα απο τις "μεγαλες" αλλα μπαλλα βλεπω. Και περυσι ειδα την ΑΕΚ να μην παιρνει ντερμπι (σε ενα μαλιστα εφαγε και 4) και να κανει μια αξιοπρεπη προσπαθεια στην Ευρωπη αλλα τιποτα παραπανω. Τωρα αν οι Λαγοι οι Καπετανοι και οι Κονεδες βγουνε φετος εχει καλως. Γιατι περυσι κραζατε εσεις οι ιδιοι...
Τελος παντων παιδια κουβεντα κανω και τιποτα παραπανω..
Καλημερες...

blackbusa
02/08/2007, 09:18
Καλα ρε παιδια μη βαρατε... κουβεντα κανουμε.
Φιλε που ρωτας τι ομαδα ειμαι οπως και εσυ που εβγαλες συμπερασμα οτι ειμαι γαυρος επειδη ειπα την αποψη μου, δεν ειμαι τιποτα απο τις "μεγαλες" αλλα μπαλλα βλεπω. Και περυσι ειδα την ΑΕΚ να μην παιρνει ντερμπι (σε ενα μαλιστα εφαγε και 4) και να κανει μια αξιοπρεπη προσπαθεια στην Ευρωπη αλλα τιποτα παραπανω. Τωρα αν οι Λαγοι οι Καπετανοι και οι Κονεδες βγουνε φετος εχει καλως. Γιατι περυσι κραζατε εσεις οι ιδιοι...
Τελος παντων παιδια κουβεντα κανω και τιποτα παραπανω..
Καλημερες...

Δεν θελουμε να βαρεσουμε........αλλα και εσυ μην γραφεις τοσο προκλητικα απο την στιγμη που λες οτι δεν εισαι με καμμια ''μεγαλη'' ομαδα.....μαλλον οχι προκλητικα, αλλα χωρις να ξερεις εκει που το πας καλα πετας και την ''κοτσανουλα''.......οι 3 παικτες που αναφερεις σχεδον την μιση σαιζον ηταν τραυματιες......ξεχασες ομως και τους Παπασταθοπουλους και Πλιατσικες που ειναι και δευτεραθλητες ευρωπης και τον πρωτο τον γλυκοκοιταζουν καποιες μεγαλες ευρωπαικες ομαδες.....
Φικικα......

Υ.γ.Πες μας πληροφοριακα ποια ομαδα υποστηριζεις......
Υ.γ.2 Αλλο ενα φαουλακι......απο την ομαδα που εφαγε 4,στον πρωτο γυρο εριξε 2 και κερδισε......αρα ενα ντερμπι το πηρε....

:sun: :sun: :sun:

idi
02/08/2007, 09:26
Γιατι περυσι κραζατε εσεις οι ιδιοι...

εγω οσους εκραζα περσυ... φετος φυγαν!!! απιστευτο αλλα ο Φερρερ με ακουει απο τη κερκιδα μαλλον :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μονο ο Cesar εμεινε απο οσους τα εχουν ακουσει απο μενα αρα θα τα ακουει για ολους φετος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gia
02/08/2007, 09:32
Σωστος ο black για το ντερμπι. Και φιλε μου οι δευτεραθλητες που λες ειναι επενδυση εφοσον ο Φερερ εχει δειξει οτι θα τους παιξει και φετος. Και πραγματικα δεν τους ξεχναω αλλα μπορεις να στηριξεις μια χρονια πανω τους?
Οι 3 παικτες που αναφερω ειναι 3 παραδειγματα παικτων που ηρθαν με προοπτικη αλλα περυσι για τον οποιοδηποτε λογο δεν απεδωσαν. Και δεν ηταν μονο λογω τραυματισμου...
Τελος παντων φιλε πραγματικα δεν κραταω τα στατιστικα της ΑΕΚ και προφανως κανω λαθη αλλα λεω τη γενικη εικονα που εχω.
και παλι καλημερες...

blackbusa
02/08/2007, 09:39
Σωστος ο black για το ντερμπι. Και φιλε μου οι δευτεραθλητες που λες ειναι επενδυση εφοσον ο Φερερ εχει δειξει οτι θα τους παιξει και φετος. Και πραγματικα δεν τους ξεχναω αλλα μπορεις να στηριξεις μια χρονια πανω τους?
Οι 3 παικτες που αναφερω ειναι 3 παραδειγματα παικτων που ηρθαν με προοπτικη αλλα περυσι για τον οποιοδηποτε λογο δεν απεδωσαν. Και δεν ηταν μονο λογω τραυματισμου...
Τελος παντων φιλε πραγματικα δεν κραταω τα στατιστικα της ΑΕΚ και προφανως κανω λαθη αλλα λεω τη γενικη εικονα που εχω.
και παλι καλημερες...

Τοτε απλα λεγε την γενικη αποψη σου,που και για αυτη μπορει να γινει ''πεσιμο'',και ασε τα πιο συγκεκριμενα παραδειγματα που σε βγαζουν στην ''σεντρα''.Η ομαδα αποτελειτε απο 21-22 παικτες και σιγουρα οι κολονες τις ομαδας δεν ειναι αυτοι....απλα ειναι και αυτοι 3 γραναζια απο μια καλοκουρδιζμενη μηχανη που πιστευω οτι θα εχουμε φετος......Και το πεσιμο προερχεται γιατι εσυ μπορει να μην εισαι τιποτα αλλα εγω (εμεις) ειμαστε.....
ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

Gandalf dr685sm
02/08/2007, 09:43
φίλε μου, χωρίς ίχνος μομφής... μάλλον δεν παρακολουθείς την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πέρισυ είχε μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα , εκπληκτική φόρμα και σταθερότητα , φτάνοντας σε καλό σημείο κρούσης για το πρωτάθλημα. Αμέσως μετά ήρθε το ντεφορμάρισμα και οι τραυματισμοί 13 παικτών (!!!!!) κυρίως βασικών που δεν την άφησαν να αποδώσει. ΤΟ ντεφορμάρισμα (κοιλιά) ήταν λογικό μιας και η ομάδα είχε στηθεί για το CH.L. και τα λεφτά που απέδιδε... το γνωρίζαμε όλοι .

Η ΑΕΚ πέρισυ πήρε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ νίκη στο CH.L. με αυτούς τους παίκτες κόντρα σε Λιλ και Μίλαν με μια ισοπαλία που της κόστισε στο Βέλγιο.

Η ΑΕΚ πέρισυ βγήκε καλύτερη ομάδα αγωνιστικής στο CH.L (σύγκριση απόδοσης παικτών).

Τρείς παίκτες της (Σορεντίνο, Λύμπε, Τσιρίλο) καλύτεροι παίκτες διαφορετικών αγωνιστικών στο CH.L.

Κατάφερε και είχε την δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με τους παίκτες που απαξιώνεις σήμερα.

Κόντρα στην Μίλαν που δεν ήταν καθόλου τυχαίο θέμα (αν έβλεπες και τον ξένο τύπο) κατάφερε και πήρε νίκη... έστω και με ελλείψεις δικές τους. Μιλάμε για την ομάδα που πήρε μετά το κατσαρολικό στο CH.L. έτσι;... Αυτό μπορεί να μην λέει τίποτα , μπορεί να λέει και πολλά όμως.

Μιλάς για μια ΑΕΚ που είχε πρώτη χρονιά αλλαγή φιλοσοφίας και νοοτροπίας με Φερέρ και με budget που δεν έφτανε ούτε το 1/2 των άλλων (ΠΑΟ-ΟΣΦΠ).

Μιλάς για μια ομάδα με 20.000 διαρκείας πέρισυ. 24.000+ φέτος και αν περάσει και ομίλους τα 25.000+ θεώρησε τα σίγουρα.

Μιλάς για μια ομάδα που πρώτη έπαιξε το rotation (όλοι παίζουν και έχουν ευκαιρίες) ενώ με τον Φερέρ έφερε και στο Ελληνικό πρωτάθλημα τον "ρόμβο"σαν σύστημα, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Αν αυτό λοιπόν το θεωρείς υποδεέστερο για μια ομάδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα..... μάλλον δεν παρακολουθείς μπάλα και ειδικά την ΑΕΚ. Ακόμα και εγώ που δεν είμαι και τόσο σχετικός παικτικά, με το ασπρόμαυρο τόπι (προτιμώ την σπυριάρα του basket) κάποια πράγματα είναι ορατά στο δικό μου μάτι.

Gandalf

la_villa
02/08/2007, 10:58
ε αστον ρομβο κάτω είναι δικός μας έτσι.
λεμονης speaking

ναι παιδιά το αεκακι πσσσσσσσσ φοβερή ομάδα......φέτος θα σκίσει.....
μουχαχαχαχαχαχαχαχα
:lol: :lol:

yannis27
02/08/2007, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ε αστον ρομβο κάτω είναι δικός μας έτσι.
λεμονης speaking

ναι παιδιά το αεκακι πσσσσσσσσ φοβερή ομάδα......φέτος θα σκίσει.....
μουχαχαχαχαχαχαχαχα
:lol: :lol:

sir Takis φιλε μου μην του αφαιρεις τα κεκτημενα.....:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Οσο για το αεκακι....ειστε ολοι καλεσμενοι στα σεμιναρια ποδοσφαιρου φετος .....
ετσι μηπως αποκομησετε τιποτα.....αν και.....:dizzy: :dizzy: :dizzy:

Gandalf dr685sm
02/08/2007, 11:30
La_villa...

δεν μας είπες ρε φίλε... μιας και μπαίνεις στο thread δηλαδή...

Αντικειμενικά και βλέποντας τον ΟΣΦΠ... Πως βλέπεις να παίζετε κόντρα σε εμάς φέτος;... Ειδικά απο την δεξιά δική σας πλευρά (δική μας αριστερή);
Επίσης .. αν και έχετε πάρει ομολογουμένως καλούς (2-3) παίκτες... έχεις την αίσθηση οτι ο "sir takis" θα κάνει διαφορά φέτος; Θα επιβληθεί των Λατίνων (όλοι ανεξαιρέτως ομάδος είναι απείθαρχοι) και θα επιβάλει σύστημα;

'Η θα τρέχει στην "7" κάθε φορά που θα βάζετε goal πετώντας το jacket του;

Θα έχετε τον Κόκκαλη να λέει πως πάτε πάλι για Ευρωπαϊκές κούπες;

Θα μουρμουράτε πάλι και φέτος αν δεν παίξετε σωστή μπάλα; (μέχρι τώρα με κάτι πιτσαρίες και μπυραρίες έχετε παίξει... όπως όλοι μας βέβαια αν εξαιρέσεις την μισή Μπρίζ και τον Άρη που έπαιξε με όλες τις Γαλλικές ομάδες).

Επίσης... για δεύτερη ενδεκάδα ποιούς έχετε;... γιατί αν θυμάμαι καλά ΄πλέον είσαστε στους 18 παίκτες και μερικούς απο την ακαδημία.

Για πες... για πες....

Gandalf

la_villa
02/08/2007, 14:27
La_villa...

Επίσης .. αν και έχετε πάρει ομολογουμένως καλούς (2-3) παίκτες... έχεις την αίσθηση οτι ο "sir takis" θα κάνει διαφορά φέτος; Θα επιβληθεί των Λατίνων (όλοι ανεξαιρέτως ομάδος είναι απείθαρχοι) και θα επιβάλει σύστημα;

'Η θα τρέχει στην "7" κάθε φορά που θα βάζετε goal πετώντας το jacket του;

Για πες... για πες....

Gandalf

για τον σερ τα είπα στο δίπλα ποστ,
η μεγάλη πληγή μας φέτος .
αλλιώς θα μίλαγα πολύ αλλα τώρα επιφυλάσσομαι (2 σ ή 2 λ το κερατό μου?):lol:

κατα τ'αλλα και αναπληρωματικούς έχουμε για τις βασικές θέσεις.εδώ δεν ξέρουμε καλά καλά τους βασικούς

blueblack
02/08/2007, 19:02
MPRIAKOS.................OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

BASARAS.......................OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

ZOGRAFOS..................OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

KAZNAFERIS.................OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

GERMANAKOS...............OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Kαί ότι άλλο προκύψει..................OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

:wave2: :wave2: :beer: :beer:

STOYBI
02/08/2007, 19:09
Η Κακομοιρια και η μιζερια παλι εν οψη............. :a020:

blackbusa
02/08/2007, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Η Κακομοιρια και η μιζερια παλι εν οψη............. :a020:

Φερτε μου τον Δουρο.....φερτε μου τον Δουρο......που μου στερησε το σερι.....:bawl: :bawl: :bawl:

alex-vstrom
02/08/2007, 19:30
AEK

ΚΑΠΛΑΝΙ
03/08/2007, 01:26
AΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ

HEATSEEKER750
03/08/2007, 11:21
Ρε παιδιά σημερα ειναι η κληρωση για τα προκρηματικα?:confused:

blackbusa
03/08/2007, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
Ρε παιδιά σημερα ειναι η κληρωση για τα προκρηματικα?:confused:

13:00

HEATSEEKER750
03/08/2007, 11:31
13:00

Αν μαθεις τιποτα ποσταρε γιατι ειμαι στην δουλεια και δεν εχω tv ουτε ραδιο... :(

blackbusa
03/08/2007, 12:13
SEVILLA-AEK.......................

TON ΗΠΕΙΑΜΕ Η Ο SERRA ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ???

Ελπιζω να μαζευτουνε και 10-20000 οπαδοι τις Betis να βοηθησουνε τον προπονητη ινδαλμα τους....

alximistis
03/08/2007, 12:33
SEVILLA-AEK.......................

TON ΗΠΕΙΑΜΕ Η Ο SERRA ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ???

Ελπιζω να μαζευτουνε και 10-20000 οπαδοι τις Betis να βοηθησουνε τον προπονητη ινδαλμα τους....

Μάλλον τον ήπιαμε αλλά... τα σχόλια στο ποστ που άνοιξα. Να κλέψω και λίγο κόσμο.... :D

Gandalf dr685sm
03/08/2007, 12:51
Κρατήστε την ανάσα σας....

Το όνομα είναι τεράστιο... θα είμαστε fully packed μέσα στο ΟΑΚΑ... sold out στο γήπεδο και όλοι μέσα για να κάνουμε οτι μπορούμε. Να εκμετταλευτούμε έστω και την 1 στο δις ευκαίρία να περάσουμε.

Σκεφτείτε οτι όλοι οι παίκτες και ο προπονητής θα θέλουν να κάνουν τα πάντα απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Ακόμα και αν δεν περάσουμε.

Το μόνο που χρειάζεται απο εμάς , είναι να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Αφήστε τους παίκτες να πεισμώσουν και να κάνουν οτι μπορούν... του Πούστη... εδώ πεισμώσα εγώ που είμαι απλός φίλαθλος.

Έχουμε ομάδα που μπορεί να κάνει έκπληξη αν της κάτσει η μέρα (βλ. Μίλαν). Ακόμα και αν δεν περάσουμε (μάλλον κατά 99%) πρέπει να παίξουμε ΜΠΑΛΑΡΑ.... αυτό είναι το ζητούμενο...

θα δούμε το ΟΑΚΑ ... SOLD OUT!!! για μια ακόμα φορά... ελα ρε ΑΕΚΑΡΑ....

Πίστη , δύναμη και μπάλα θέλει... και οτι βγεί... θυμίζω 14/8 ο πρώτος αγώνας.

Gandalf

la_villa
03/08/2007, 12:56
δεν πιστεύω να μην με περιμένατε
ε? καλοί μου συμφουρίτες μου
έτσι έτσι σας θέλω.........όλοι εκεί...μουχαχαχα
:lol: :lol: :lol:

αντε και καλά
:a25: :a25: :a25:

:a029: :a029:

yannis27
03/08/2007, 13:31
δεν πιστεύω να μην με περιμένατε
ε? καλοί μου συμφουρίτες μου
έτσι έτσι σας θέλω.........όλοι εκεί...μουχαχαχα

αντε και καλά
:a25: :a25: :a25:

:a029: :a029:

μιλανε ολοι....μιλανε και οι .......πως τους λενε..... α!!!!!....πρωκτοι:dizzy: :dizzy: :dizzy:

blackbusa
03/08/2007, 14:20
Κρατήστε την ανάσα σας....

Το όνομα είναι τεράστιο... θα είμαστε fully packed μέσα στο ΟΑΚΑ... sold out στο γήπεδο και όλοι μέσα για να κάνουμε οτι μπορούμε. Να εκμετταλευτούμε έστω και την 1 στο δις ευκαίρία να περάσουμε.

Σκεφτείτε οτι όλοι οι παίκτες και ο προπονητής θα θέλουν να κάνουν τα πάντα απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Ακόμα και αν δεν περάσουμε.

Το μόνο που χρειάζεται απο εμάς , είναι να είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Αφήστε τους παίκτες να πεισμώσουν και να κάνουν οτι μπορούν... του Πούστη... εδώ πεισμώσα εγώ που είμαι απλός φίλαθλος.

Έχουμε ομάδα που μπορεί να κάνει έκπληξη αν της κάτσει η μέρα (βλ. Μίλαν). Ακόμα και αν δεν περάσουμε (μάλλον κατά 99%) πρέπει να παίξουμε ΜΠΑΛΑΡΑ.... αυτό είναι το ζητούμενο...

θα δούμε το ΟΑΚΑ ... SOLD OUT!!! για μια ακόμα φορά... ελα ρε ΑΕΚΑΡΑ....

Πίστη , δύναμη και μπάλα θέλει... και οτι βγεί... θυμίζω 14/8 ο πρώτος αγώνας.

Gandalf

Ειπαμε............χειροτερη κληρωση δεν θα μπορουσαμε να εχουμε.........η μηπως τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν ειναι και τοσο ασχημη..........
Πριν πεσετε να με φατε και να με κραξετε εξηγουμε................
Απο τις μεταγραφικες κινησεις φετος της ομαδας,ο πρωτος και μοναδικος στοχος ειναι το πρωταθλημα.........αρα οσο και να θελαμε η ευρωπη θα εμπαινε σε δευτερη μοιρα αφου ως γνωστον καμμια ελληνικη ομαδα δεν μπορει να σταθει με δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη.100% παιζουμε ουεφα που με 2 νικες περνας στον επομενο γυρο και εκει αρχιζουν τα πανηγυρια....
Τωρα για την κληρωση πιο δυσκολη ομαδα δεν θα μπορουσε να μας τυχει.....αλλα.....λεω αλλα.....μιλαμε για την καλυτερη (βαση αποτελεσματων) ισπανικη ομαδα που θα πρεπει να αντιμετωπησει το αντιπαλο δεος.....ποιο ειναι αυτο.......LORENZO SERRA FERRER.....εκει στην Σεβιλλη ξερουν καλα τι εστι αυτος ο προπονητης.........οι πιθανοτητες ειναι μηδαμινες αλλα υπαρχουν.....Δεν ειμαστε το φαβορι.....δεν θα εχουμε το ανγχος.....δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να περασουμε....δεν....δεν....δεν....2 αγωνες ειναι.....ολα παιζονται.....και τελιωνω λεγοντας για να θυμηθουν οι παλιοτεροι και να μαθουν οι νεοτεροι και για να το ''βουλωσουν'' οι ανιδεοι βλακουληδες των αλλων ομαδων.....1994.......Rangers-AEK 0-1(SAVEVSKI α ρε παππου αθανατε)....AEK-Rangers 2-0 (Saravakos)

MΟΝΗ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ,
ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΟΡΑ,ΠΕΡΑΣΕ..............ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ,ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΑΕΚ

28-8-2007 (http://www.youtube.com/watch?v=ol8cXACUH_U)

:sun: :sun: :sun:

idi
03/08/2007, 14:24
καλα ερχεται η σειρα σας γαυρακια στον ομιλο... αντε και φετος θα παρετε 2 ποντους γιατι καθε χρονια πατε και χειρότερα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

idi
03/08/2007, 14:26
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
Gandalf

αυτο τι το εγραψες? υπαρχει περίπτωση να μην ειναι γεματο το ΟΑΚΑ?

βασικα εγω θα ειμαι ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ετσι και αλλιώς.... εχω διαρκείας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

la_villa
03/08/2007, 14:53
έτσι συμφωνώ με τον Χαλιαμπούζα!!!:lol: :lol: :wave2:

καλή ομάδα η σεβίλλη,καλύτερη απο την αεκ αλλά όχι κάτι τρομερό]

ειδικά αν σκεφτεις τι μπορεί να βρεις μετα στο C.L αν καταλάθος καταστραφει το συμπαν και περάσει το αεκακι (μην γελάτε ρε....υπάρχει ο spiderman,αλήθεια)

όπβως είπα καλά τσ@$#ια

φιλικά ε
:lol: :lol: :lol: :wave2:

γράφτε σε ένα ποστ ρε δεν σας προλαβαίνουμε

blackbusa
03/08/2007, 15:42
έτσι συμφωνώ με τον Χαλιαμπούζα!!!:lol: :lol: :wave2:

καλή ομάδα η σεβίλλη,καλύτερη απο την αεκ αλλά όχι κάτι τρομερό]

ειδικά αν σκεφτεις τι μπορεί να βρεις μετα στο C.L αν καταλάθος καταστραφει το συμπαν και περάσει το αεκακι (μην γελάτε ρε....υπάρχει ο spiderman,αλήθεια)

όπβως είπα καλά τσ@$#ια

φιλικά ε

γράφτε σε ένα ποστ ρε δεν σας προλαβαίνουμε

Ναι ναι τιποτα το τρομερο η Sevilla....μονο 2 φορες κυπελλουχος Uefa συνεχομενα,τα 2 τελευταια χρονια(κατι που δεν το εχει καταφερει καμμια ομαδα) και ολοι λενε η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη...Ευτηχως ειμασταν κολοφαρδοι και δεν υπηρχε στην κληρωση τιποτα καρδουλες HERENVEEN :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: να μην κατεβουμε καθολου στο γηπεδο......

la_villa
03/08/2007, 19:30
να μην κατεβουμε καθολου στο γηπεδο......

αααααααα μπραβο...

yannis27
03/08/2007, 20:42
αααααααα μπραβο...

Ασχολησου εσυ παλικαρι...... με το κουρεματακι του Πετρου, του υιου...ξερεις, κι ασεμας εμας...

Α εσυ που εισαι στα του θρυνου αληθευει οτι ο Πετρος με τον Α ντζα μενανε στο ιδιο δωματιο????:a48: :a48: :a07: :a25: :a25:

la_villa
04/08/2007, 00:46
ναι ρε αλήθεια είναι....και είχαν και ενα π#@ακι μαζί

ντέμη τον λέγαν.:smokin:

μουχαχαχα
ωραίος ο μπλάνκο
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τα λέμε απο τετάρτη 8/8 πάλι

blackbusa
04/08/2007, 06:19
ναι ρε αλήθεια είναι....και είχαν και ενα π#@ακι μαζί

ντέμη τον λέγαν.:smokin:

μουχαχαχα
ωραίος ο μπλάνκο
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τα λέμε απο τετάρτη 8/8 πάλι

Kαι δυστηχως για αυτους ηταν και ειναι κολομπ@ρ@ς........
Και τους ποναγε απο λιγο εως πολυ............:wave2: :wave2: :wave2:

idi
07/08/2007, 16:12
ο Blanco μπηκε στο αεροπλανο για Αθηνα αυριο πρωι υπογραφει για 4 χρονια!

idi
10/08/2007, 19:53
:a25: :a25: :a25: :a25:

Ανακοινώθηκε ο Μπλάνκο
Αίσιο τέλος είχε για την ΑΕΚ η υπόθεση της μεταγραφής του Ισμαέλ Μλάνκο. Το απόγευμα της Παρασκευής (10/8), η Ενωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού για τα επόμενα τέσσεραχρόνια.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ismael Blanco (19/1/1983). Ο Αργεντινός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4 χρόνων», αναφέρει η ανακοίνωση της Ενωσης.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ισμαέλ Μπλάνκο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ενωσης στην επίσημη ιστοσελίδα: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, αυτή η εξέλιξη ήταν πολύ σημαντική για μένα. Η ΑΕΚ μου ανοίγει την πόρτα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στους ανθρώπους της ομάδας που με επέλεξαν», είπε αρχικά ο Αργεντινός φορ.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Στην ομάδα υπάρχουν ήδη δύο ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή αλλά και τη Βραζιλία που έχουμε την ίδια νοοτροπία και φιλοσοφία και αυτό φυσικά θα με βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην άμεση προσαρμογή μου. Όσο ήμουν στην Αργεντινή είχα μεγάλη προσμονή για τη μεταγραφή μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε. Ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να τους δώσω χαρά».

Η καριέρα του Ισμαέλ Μπλάνκο

Ετος-Ομάδα-Συμμετοχές-Γκολ
2002-2003 Κολόν Σάντα Φε (Α’ κατηγορία) 8-5
2003-2004 Κολόν Σάντα Φε (Α’ κατηγορία) 11-3
2005 Λιμπερτάδ (Α’ κατηγορία) 15-7
2005-2006 Ολίμπο (Α’ κατηγορία) 10-5
2006-2007 Ολίμπο (Β’ κατηγορία) 38-30
2007-2008 γαμαει τον γαυρο

99132

idi
10/08/2007, 20:00
http://www.youtube.com/watch?v=YNizzvmp17Y

idi
10/08/2007, 20:04
:D

99133

la_villa
10/08/2007, 20:20
ωππππ τι έγινε χανουμάκια
μας φέρατε νέο που*&κι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα

:lol: :lol: :beer:

vangelis 64
10/08/2007, 22:23

:lol: :lol: :beer: Λούα -Λούλα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

yannis27
11/08/2007, 09:42

:lol: :lol: :beer:

Αν περιμενεις μεγιστε......να μαμησεις απο τη τηλεοραση.....:wave2: :wave2: :wave2:

Gandalf dr685sm
13/08/2007, 11:09
και σύμφωνα με τα τελευταία νέα....

απο sport24.gr
25.350...

Μέσα σε διάστημα δύο μηνών (4 Ιουνίου - 11 Αυγούστου) ο κόσμος της ΑΕΚ έφτασε τα 25.350 διαρκείας και απομένουν αρκετές κάρτες οι οποίες έχουν γίνει κράτηση από φίλους της ομάδας που βρίσκονται ακόμα σε διακοπές και δεν τις έχουν παραλάβει. Μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό το επίσημο νούμερο των διαρκείας που φανερώνει το μεγαλείο του λαού της 'Ένωσης.

Gandalf

EVI
13/08/2007, 11:12
Λούα -Λούλα.

ενω ο μπλανκο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ τοσο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ που στα 24 χρονια του αντι να παει σε κανα μεγαθηριο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΡΟΝΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ηρθε στην ΑΕΚ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ αφηστε ρε! ειπαμε να αυτοπωρονεστε αλλα το μαμισατε το θεμα

:smokin: :smokin: :smokin:

blueblack
13/08/2007, 19:54
ενω ο μπλανκο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ τοσο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ που στα 24 χρονια του αντι να παει σε κανα μεγαθηριο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΡΟΝΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ηρθε στην ΑΕΚ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ αφηστε ρε! ειπαμε να αυτοπωρονεστε αλλα το μαμισατε το θεμα

EΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΣΕ ΑΝΔΡΟΚΟΥΒΕΝΤΕΣ...........

Άνακατεύεσαι......??????????????

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
13/08/2007, 20:00

ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΤΑΚΟΣ?:lol: :lol: :lol:

vangelis 64
13/08/2007, 20:24

:smokin: :smokin: :smokin: Είπα κάτι για τον Μπλάνκο και δεν το θυμάμαι;:confused:
Ο la_villa από πάνω κάτι είπε για πουστάκια και με πιάσαν τα γέλια σκεφτόμενος την καινούργια μεταγραφή τού θρύλου.:lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :lol:

Άντε παιδιά...όλοι μέλη.Ο Σωκρατάκιας έχει έξοδα τελευταίως.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blueblack
14/08/2007, 06:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ

??????????????????

ΚΑΠΛΑΝΙ
14/08/2007, 07:24

Μα ο ΜΠΛΑΝΚΟ ηρθε σε μεγαθηριο...

yannis27
14/08/2007, 12:56

Αχ...βρε μικρη πριγκηπισσα...μαθε να κοιτας ψηλα, εκει που πετουν οι αετοι......
κι ασε τα λασπονερα που κολυμπουν οι γαυροι:sun: :sun: :sun:

EVI
14/08/2007, 13:14

:p :p :p :p :p :smokin: :beer:

EVI
14/08/2007, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ

:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:

EVI
14/08/2007, 13:16
Είπα κάτι για τον Μπλάνκο και δεν το θυμάμαι;:confused:
Ο la_villa από πάνω κάτι είπε για πουστάκια και με πιάσαν τα γέλια σκεφτόμενος την καινούργια μεταγραφή τού θρύλου.:lol:

Άντε παιδιά...όλοι μέλη.Ο Σωκρατάκιας έχει έξοδα τελευταίως.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:blush: λαθος κουοτ εκανα :blush:

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ για αυτο εχω δει μονο εναν αγωνα στο νεο καραισκακη και 2 φιεστες που ανοιξαν τις πορτες σε ολους ενω στο παλιο ημουν σχεδον παντα μεσα :sad: :sad: :sad:

EVI
14/08/2007, 13:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Μα ο ΜΠΛΑΝΚΟ ηρθε σε μεγαθηριο...

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

οχι στα ανεκδοτα :bigcry: :lol: :beer:

EVI
14/08/2007, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Αχ...βρε μικρη πριγκηπισσα...μαθε να κοιτας ψηλα, εκει που πετουν οι αετοι......
κι ασε τα λασπονερα που κολυμπουν οι γαυροι:sun: :sun: :sun:

εχεις δικιο

τιγκα στα λασπονερα (ουτε χωματινη να μουνα)

:a08: :a08: :a08: :a08:

(παντως δε μπορω να πω το λογοπαιγνιο καλο ηταν:) )

99421

yannis27
14/08/2007, 13:32
εχεις δικιο

τιγκα στα λασπονερα (ουτε χωματινη να μουνα)

:a08: :a08: :a08: :a08:

(παντως δε μπορω να πω το λογοπαιγνιο καλο ηταν:) )

there is always time for you to save!!!!!!!!

99422

STOYBI
14/08/2007, 14:04

Άντε παιδιά...όλοι μέλη.Ο Σωκρατάκιας έχει έξοδα τελευταίως.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B]

<< 25.350...

Μέσα σε διάστημα δύο μηνών (4 Ιουνίου - 11 Αυγούστου) ο κόσμος της ΑΕΚ έφτασε τα 25.350 διαρκείας και απομένουν αρκετές κάρτες οι οποίες έχουν γίνει κράτηση από φίλους της ομάδας που βρίσκονται ακόμα σε διακοπές και δεν τις έχουν παραλάβει. >> :rolleyes:

:D

Gandalf dr685sm
14/08/2007, 14:48
STOYBI... άστο ρε φίλε ... ουδεμία σύγκριση... εσείς πληρώνετε 60-80€ για να είστε μέλη και να έχετε "δικαίωμα" (!!!!!) για αγορά διαρκείας!

Το πελάτης είναι επίθετο, που αφορά μόνο γαύρους.

Πολύ θα θέλατε να φτάσετε τέτοιους αριθμούς στα διαρκείας... εδώ 19.000 έδωσε ο Κόκκαλης και ακόμα στα 15.000 παρά κάτι είσαστε... άστο ρε φίλε σου λέω.

Gandalf

EVI
14/08/2007, 14:54
STOYBI... άστο ρε φίλε ... ουδεμία σύγκριση... εσείς πληρώνετε 60-80€ για να είστε μέλη και να έχετε "δικαίωμα" (!!!!!) για αγορά διαρκείας!

Πολύ θα θέλατε να φτάσετε τέτοιους αριθμούς στα διαρκείας... εδώ 19.000 έδωσε ο Κόκκαλης και ακόμα στα 15.000 παρά κάτι είσαστε... άστο ρε φίλε σου λέω.

Gandalf

:nono: :nono:

δε μπορουμε να δωσουμε παραπανω γιατι το γηπεδο ΜΑΣ δε μας χωραει

και το παρασημο του κομπλεξικου το εχουν παρει τα αεκακι προ πολλου (μονο με εμας ασχοληστε με τιποτα αλλο )

και αν θες να μιλησουμε για τους γαυρους τους πωρομενους που δεν ειναι εδω μεσα θα σου πω κατι αλλα μην στεναχωρεθεις και συ και οι υπο΄λοιποι

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ αεκακι ΜΑ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ
(μονο μια χρονια που πηγαν οι ΄΄εξυπνοι ΄΄και ανοιξαν συνδεσμο της αεκ στον πειραια που καηκε το ιδιο βραδυ )

μονο με τον βαζελο

Gandalf dr685sm
14/08/2007, 15:04
evi...

1) το thread ονομάζεται "μόνο για ΑΕΚτζήδες" και έχουν μπεί σχεδόν όλοι οι κόκκινοι του forum και έχουν γράψει (όσοι δεν πήγαν διακοπές δηλαδή).

2) Δεν μιλώ για τα διαρκείας που έχει δώσει και σωστά λες οτι τόσα μπορεί για να έχει διαθέσιμες θέσεις... αλλά για αυτά που έχουν αγοραστεί παρόλο που το ημερομηνιακό όριο , νομίζω πλησιάζει στο τέλος του για την προμήθεια τους. Ξεκινήσατε περίπου 15-18 μέρες μετά απο εμάς, αν θυμάμαι καλά.

3) Το οτι ασχολούνται κάποιοι με τους κόκκινους δεν έχει να κάνει με τα εσωτερικά σας, αλλά με το ποιόν του γάυρου , στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την αλαζονεία που προέκυψε απο αυτό. Αδιαφορώντας βέβαια , αν η διαιτησία ήταν παραπάνω απο ευνοϊκη. (ειδικά τα πρώτα χρόνια που πήρατε πρωταθλήματα!!!)

Α... και μην μου κουνάς το δάχτυλο εμένα... :rotflmao: :rotflmao: :lol: ....ζαλίζομαι!!!!

Gandalf

STOYBI
14/08/2007, 15:10

Gandalf

Ειναι το ιδιο μονοπατι που ακολουθησε ο Ντεμης με την " ενωση 19τοσο" και δεν επιασε....:winka: ( Καλο η κακο ο καθενας οπως το κρινει... )

Κατα τα αλλα.... Μηπως θες να ανανεωσουμε το ραντεβου μας τελος της περιοδου για το ποιος θα εχει ( μεσο ορο ) τον περισσοτερο κοσμο στο γηπεδο συνολικα ολη την περιοδο ?? ( και ας εχουμε το μισο γηπεδο σε χωρητικοτητα απο εσας..)

Μηπως ξερεις καποια πηγη να βρουμε στατιστηκα προηγουμενων πρωταθληματων για να δουμε τι μαζευε η αεκ και τι ο οσφπ σε κοσμο καθε σαιζον μεσο ορο και να το ξανασυζητησουμε ??? :confused:

Παραμυθιαζεστε φιλε μου στο εχω ξαναπει... :(

STOYBI
14/08/2007, 15:17
evi...

1) το thread ονομάζεται "μόνο για ΑΕΚτζήδες" και έχουν μπεί σχεδόν όλοι οι κόκκινοι του forum και έχουν γράψει (όσοι δεν πήγαν διακοπές δηλαδή).

3) Το οτι ασχολούνται κάποιοι με τους κόκκινους δεν έχει να κάνει με τα εσωτερικά σας, αλλά με το ποιόν του γάυρου , στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την αλαζονεία που προέκυψε απο αυτό. Αδιαφορώντας βέβαια , αν η διαιτησία ήταν παραπάνω απο ευνοϊκη. (ειδικά τα πρώτα χρόνια που πήρατε πρωταθλήματα!!!)

Α... και μην μου κουνάς το δάχτυλο εμένα... :rotflmao: :rotflmao: :lol: ....ζαλίζομαι!!!!

Gandalf

1) Και εγω αεκτζης ειμαι !! :alien:

3) Καποτε ηταν ΟΛΑ τα χρονια....
Μετα ηταν τα ΜΙΣΑ χρονια......
Τωρα ειναι τα ΠΡΩΤΑ χρονια......

Ελεος............. :uplate: :uplate:

Gandalf dr685sm
14/08/2007, 15:22
STOYBI.... ποτέ δεν ανασκεύασα τα λεγόμενα μου. Πάντα έλεγα και λέω πως ο ΟΣΦΠ τα τελευταία χρόνια , δίκαια πήρε πρωτάθλημα. Για τα πρώτα 3-4 όμως... άστο καλύτερα, γιατί θυμάμαι κάτι κόκκινα πέναλτυ που ούτε στις αλάνες δεν τα δίνουν.

Για τον μ.ο. έχεις δίκιο και το παραδέχομαι (μπορείς να μπείς στο site της Superleague για επίσημα στοιχεία.). Αλλά για διαρκείας... δεν νομίζω. Πέρισυ και πρόπερσυ... πρωτεία σε εμάς.

Απο εκεί και πέρα.... θα δούμε και φέτος.

Gandalf

yannis27
14/08/2007, 15:25
1) Και εγω αεκτζης ειμαι !! :alien:

3) Καποτε ηταν ΟΛΑ τα χρονια....
Μετα ηταν τα ΜΙΣΑ χρονια......
Τωρα ειναι τα ΠΡΩΤΑ χρονια......

Ελεος............. :uplate: :uplate:

Τοτε ολοι εμεις οι ΑΕΚτζηδες οφειλουμε να ζητησουμε ενα μεγαλο συγγνωμη................
στον αναμορφωτη του Ελληνικου ποδοσφαιρου.....ολυμπιακο :hypnotize :ZZZ: :hypnotize :ZZZ:

99427

bartlal
14/08/2007, 15:38

η γαυροmaira δεν μπηκε ουτε 1 ποστ να γραψει! :winka:

ΥΓ: βαλε και τον τρουπερ!

:D :D :D

STOYBI
14/08/2007, 15:42
STOYBI.... ποτέ δεν ανασκεύασα τα λεγόμενα μου. Πάντα έλεγα και λέω πως ο ΟΣΦΠ τα τελευταία χρόνια , δίκαια πήρε πρωτάθλημα. Για τα πρώτα 3-4 όμως... άστο καλύτερα, γιατί θυμάμαι κάτι κόκκινα πέναλτυ που ούτε στις αλάνες δεν τα δίνουν.

Για τον μ.ο. έχεις δίκιο και το παραδέχομαι (μπορείς να μπείς στο site της Superleague για επίσημα στοιχεία.). Αλλά για διαρκείας... δεν νομίζω. Πέρισυ και πρόπερσυ... πρωτεία σε εμάς.

Απο εκεί και πέρα.... θα δούμε και φέτος.

Gandalf

Gandalf ... Γενικα μιλησα και ποτε δεν ισχυριστηκα οτι ανασκεύασες τα λεγόμενα σου ... Προς Θεου...

:nono:

Οσο για τα περσυνα ( για προπερσυ δεν ξερω ) τουλαχιστον διαρκειας και μονο αυτα για την ΑΕΚ εχεις δικιο !!!! :D Αλλα δεν ειναι τα διαρκειας το ζουμι.... Το ζουμι ειναι το τι λαο θα μαζεψει η καθε ομαδα στο γηπεδο....

Και αν θα προσεξεις απο λαο ( ασε τα ντερμπυ εξω ) ειδικα σε παιχνιδια χαμηλης σημασιας και απο θεαμα, και απο βαθμολογικη αποψη , οι διαφορες μεταξυ μας ειναι μεγαλες ... Αν κανω λαθος με διορθωνεις...

:beer: :beer: :beer:

STOYBI
14/08/2007, 15:44
Τοτε ολοι εμεις οι ΑΕΚτζηδες οφειλουμε να ζητησουμε ενα μεγαλο συγγνωμη................
στον αναμορφωτη του Ελληνικου ποδοσφαιρου.....ολυμπιακο :hypnotize :ZZZ: :hypnotize :ZZZ:

1-1 το σκορ ??? :confused:

EVI
14/08/2007, 15:44
evi...

Gandalf

ναι αλλα και αυτο για τον ΟΣΦΠ αν θυμαμαι καλα αεκακια το ανοιξανε το ποστ :rotflmao:

και ξαναλες οτι ειχατε πιο πολλα διαρκειας καλα αν ειχαμε και μεις εδρα το ΟΑΚΑ θα ειχαμε περισσοτερα απο εσας .....αφου το λες και ο ιδιος η χωρητικοτιτα του γηπεδου ΜΑΣ ειναι μικρη

υσ

:nono: :nono: :rotflmao: :nono: :nono: :rotflmao: :rotflmao:

:beer:

EVI
14/08/2007, 15:45

ποιον αιωνα? :rotflmao: :rotflmao:

bartlal
14/08/2007, 15:49

:nono: :nono: :rotflmao: :nono: :nono: :rotflmao: :rotflmao:

χτυπα τον και αλλο, χτυπα τον αλυπητα, δειξ΄του παλιοαεκτζη! :winka:

:nono::rotflmao: :nono::rotflmao: :nono::rotflmao: :nono:

EVI
14/08/2007, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
χτυπα τον και αλλο, χτυπα τον αλυπητα, δειξ΄του παλιοαεκτζη! :winka:

:nono::rotflmao: :nono::rotflmao: :nono:

οκ

:bigcry: :rotflmao:

ΚΑΠΛΑΝΙ
14/08/2007, 17:35

δε μπορουμε να δωσουμε παραπανω γιατι το γηπεδο ΜΑΣ δε μας χωραει

και το παρασημο του κομπλεξικου το εχουν παρει τα αεκακι προ πολλου (μονο με εμας ασχοληστε με τιποτα αλλο )

και αν θες να μιλησουμε για τους γαυρους τους πωρομενους που δεν ειναι εδω μεσα θα σου πω κατι αλλα μην στεναχωρεθεις και συ και οι υπο΄λοιποι

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΟ αεκακι ΜΑ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ
(μονο μια χρονια που πηγαν οι ΄΄εξυπνοι ΄΄και ανοιξαν συνδεσμο της αεκ στον πειραια που καηκε το ιδιο βραδυ )

μονο με τον βαζελο

1)Για αυτο θα μεινεται και παντα μικρη ομαδα οπως εισται και τωρα.

2)Σε μια συζητηση για την ΑΕΚ γραφεις εσυ ο γαυρος και ασχολουμασται εμεις μαζισας;

3)Και θες να στεναχωρηθουμαι επειδει οι πωρομενοι γαυροι(που το I.Q. τους πρεπει να ειναι πολυ
χαμηλο συμφωνα με το παραδειγμα σου)δεν ασχολουνται μαζι μας;
Μημπως δεν βλεπεις σωστα τα πραγματα;Μημπως αυτος ειναι ολογος που θα μεινεται για παντα
ομαδουλα,και θα βαυκαλιζεσται με το παρελον σας;

:wave2: :wave2:

yannis27
14/08/2007, 17:59

Οπως το βλεπει ο καθενας.............:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

EVI
14/08/2007, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
1)Για αυτο θα μεινεται και παντα μικρη ομαδα οπως εισται και τωρα.

2)Σε μια συζητηση για την ΑΕΚ γραφεις εσυ ο γαυρος και ασχολουμασται εμεις μαζισας;

3)Και θες να στεναχωρηθουμαι επειδει οι πωρομενοι γαυροι(που το I.Q. τους πρεπει να ειναι πολυ
χαμηλο συμφωνα με το παραδειγμα σου)δεν ασχολουνται μαζι μας;
Μημπως δεν βλεπεις σωστα τα πραγματα;Μημπως αυτος ειναι ολογος που θα μεινεται για παντα
ομαδουλα,και θα βαυκαλιζεσται με το παρελον σας;

1) αν εμεις ειμαστε μικρη ομαδα εσεις ειστε ανυπαρχτοι
2) οπως προειπα ακομα και για τα περι ολυμπιακου εσεις τα αεκακια τα ανοιγετε τα θεματα και οχι εμεις :rotflmao: μπορω να σου δοσω και λινκ αρα ακυρος!
3)το παρελθον μας? εννοεις το παρον? γιατι στο παρον ειμαι πρωταθλητρια ελλαδας που εσυ ΔΕΝ εισαι(αρχισε τωρα την κλασσικη κλαψα των αεκτζιδων περι διαιτισιας και τετοια δε κοιτατε τα χαλια σας που πριν ντεμη εισασταν για Β εθνικη ουστ)

μαλλον το ΙQ δε πρεπει να το αναφερετε ......σσσσσ..:beer: :beer:

EVI
14/08/2007, 18:12
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43367

ΜΟΝΟ!

και μην ψαχνω να βρω ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ εδω μεσα

αντε φευγω αφου ειναι μονο για αεκτζιδες! δεκτον! ετσι και αλλιως ουτε να με αλλαξετε ουτε να σας αλλαξω μυαλα μπορω ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ

ΔΕ ΘΑ ΧΕ ΠΛΑΚΑ :beer: :beer: :beer: :) :) :)

yannis27
14/08/2007, 18:27

μαλλον το ΙQ δε πρεπει να το αναφερετε ......σσσσσ..:beer: :beer: [/B]

Ευχαριστουμε ρε Ευακι που μας ελυσες το προβλημα......
Η οιδοποιος διαφορα μας λοιπον ενγκειτε στον δεικτη νοημοσυνης:bigcry: :bigcry: :bigcry:

enough said:wave2: :wave2: :wave2:

EVI
14/08/2007, 18:33
Ευχαριστουμε ρε Ευακι που μας ελυσες το προβλημα......
Η οιδοποιος διαφορα μας λοιπον ενγκειτε στον δεικτη νοημοσυνης:bigcry: :bigcry: :bigcry:

enough said:wave2: :wave2: :wave2:

σορυ αλλα εσεις οι κομπλεξικοι λετε παντα για το ποσο ηλιθιοι ειναι οι γαυροι οι παναθηναικοι οι ηρακλειωτες και παει λεγοντας εδω μεσα (κυριος για τους γαυρους ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ) και οχι εγω!!!!

μακαρι να σαν ελυνα το προβλημα αλλλα ειναι αλυτο!

κοιταχτε τα του οικου σας και αφηστε τα δικα μας να ασχοληθουμε εμεις

νομιζω?

EVI
14/08/2007, 18:42
κοιταχτε τι βρηκα ετσι προχειρα

ρε ρε κοιτα να δεις που ΔΕΝ ασχολουντε με μας και τους ενοχλουμε

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43942

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43367

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=41363

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=42141

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=40222

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=39740

yannis27
14/08/2007, 19:04
σορυ αλλα εσεις οι κομπλεξικοι λετε παντα για το ποσο ηλιθιοι ειναι οι γαυροι οι παναθηναικοι οι ηρακλειωτες και παει λεγοντας εδω μεσα (κυριος για τους γαυρους ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ) και οχι εγω!!!!

μακαρι να σαν ελυνα το προβλημα αλλλα ειναι αλυτο!

κοιταχτε τα του οικου σας και αφηστε τα δικα μας να ασχοληθουμε εμεις

νομιζω?

Τρικυμια εν κρανιω.......:wacko: :wacko: :wacko:

EVI
14/08/2007, 19:08
Τρικυμια εν κρανιω.......:wacko: :wacko: :wacko:

ρε φιλε ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ τι λενε οι αλλλοι? η μονο τα δικα μου? γιατι μαλλον δεν τα εχεις διαβασει ολα!

αλλα εισαι κλασικο αεκακι :beer: :beer:

ολοι ειναι βλακες εκτος απο εμας

ολοι ειναι αδικοι απεναντι μας

ολοι φταινε

ναι ναι :bawl: :bawl:

:rotflmao:

καλα παω βολτα :wave2: :wave2:

vangelis 64
14/08/2007, 22:38
Τι έγινε ρε Εύη,έφυγες;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

blueblack
14/08/2007, 23:36
Ειναι το ιδιο μονοπατι που ακολουθησε ο Ντεμης με την " ενωση 19τοσο" και δεν επιασε....:winka: ( Καλο η κακο ο καθενας οπως το κρινει... )

Κατα τα αλλα.... Μηπως θες να ανανεωσουμε το ραντεβου μας τελος της περιοδου για το ποιος θα εχει ( μεσο ορο ) τον περισσοτερο κοσμο στο γηπεδο συνολικα ολη την περιοδο ?? ( και ας εχουμε το μισο γηπεδο σε χωρητικοτητα απο εσας..)

Μηπως ξερεις καποια πηγη να βρουμε στατιστηκα προηγουμενων πρωταθληματων για να δουμε τι μαζευε η αεκ και τι ο οσφπ σε κοσμο καθε σαιζον μεσο ορο και να το ξανασυζητησουμε ??? :confused:

Παραμυθιαζεστε φιλε μου στο εχω ξαναπει... :(

ΒΡΕ ΑΔΙΟΡΘΩΤΕ..............ΓΑΥΡΟΓΑΥΡΕ.............

Γιά πές μας έσύ πού δέν παραμυθιάζεσαι............όταν είχατε πάνω άπό 10
χρόνια........
ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΤΛΟ............

ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΟΒΑΤΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΕΚ Η ΠΑΟ...??????????????
Είσασταν πάνω άπό 5000 στά παιχνίδια έκτός ντέρμπυ....???????
5000 μαζί μέ τούς τζαμπατζήδες στό Καραισκάκη........ποδηλασία,στίβο,πόλο κ.λ.π....

Καί πού καί νά ξέρατε ότι καί τήν άλλη χρονιά.............

ΠΑΛΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΙ........!!!!!!!!!!!!!

idi
20/08/2007, 09:44
σύγκριση περσινού με φετινό υλικό. Έχουμε λοιπόν τις εξής διαφορές:

Τζιωρτζόπουλος -> Αρουαμπαρένα +++++
Έμερσον -> Ενσαλίβα +++
Ίβιτς -> Ριβάλντο +++
Σορεντίνο -> Μορέτο ---
Τσιρίλο -> Άλβες =
Μόρας -> Ασκάρατε +
Λάκης -> Παππάς =
Καμπάνταης -> Μπλάνκο +++ (ειμαι σιγουρος και ας μη τον ειδα)
Χιώτης -> Κούτσιακ +++++ (το ιδιο)
Παουτάσο->Ράμος +++++
Κυριακίδης --> κανενας αλλα μικρο το κακο

Νομίζω εμφανώς βελτιωμένοι + 1 ακομα χρονο εμπειρια στους νεους....

παμε γερα το πρωταθλημα ειναι δικο μας :beer: :beer: :smokin:

idi
20/08/2007, 09:47
+Λαγος (η μεγαλη μου αδυναμια)σε λιγο ετοιμος να παιξει... ισως η καλυτερη "φετινη μεταγραφη"

ετοιμοι σε λιγο και Χατεμαι και Αλεξοπουλος

ο Γεωργεας μαλλον δε θα ξαναπαιξει μπαλα... :(

DUKASII
20/08/2007, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+Λαγος (η μεγαλη μου αδυναμια)σε λιγο ετοιμος να παιξει... ισως η καλυτερη "φετινη μεταγραφη"

ετοιμοι σε λιγο και Χατεμαι και Αλεξοπουλος

ο Γεωργεας μαλλον δε θα ξαναπαιξει μπαλα... :( bale kai ton NUNO GOMEZ MESA...

KAI GAMHSAME IDI MOY....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: