PDA

View Full Version : Μόνο για ΑΕΚτζήδες....

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

HEATSEEKER750
11/09/2007, 09:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
και πάλι φυσικά δεν πρόκειται να ψάχνω αποσμάσματα για να βάλω

Γιατί βαριέσε ή μήπως κρατάς ένα επίπεδο σαν "πρώτο μαγαζί"??:confused:

Gandalf dr685sm
11/09/2007, 09:45
???????????
τωαρ στα επεισόδια απο την μια λες "δεν είδα τους οπαδούς" απο την άλλη βάζεις πρόταση του κόκκαλη.οπότε κάποιος μπορεί να νομίσει ότι τα είπε κάποιος φίλαθλος.????????????

πότε και που ακριβώς αναφέρεσαι; Που είπα εγώ δεν είδα τους οπαδούς; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Gandalf

la_villa
11/09/2007, 10:17
"Κάθε μορφής επεισόδια οι υγιείς φίλαθλοι τα καταδικάζουν όπως και οι ομάδες τους. Αλλά απο την μεριά του ΟΣΦΠ δεν έχω δεί μια...ΜΙΑ...MIA ... φορά να τα καταδικάσουν."

εγώ αυτό έτσι το κατάλαβα.μπορεί να το εννοείς αλλιώς οκ.
απλώς είπα πως μου φάνηκε

heat... πρώτα απ'όλα βαριέμαι αλλα και να μην βαριόμουν πάλι δεν θα καθόμουν να ψάχνω τέτοια.αμφιβάλλεις μήπως ότι υπάρχουν?

blackbusa
11/09/2007, 10:40
εγώ παππούλη δεν θα προσπαθήσω να δικαιολογήσω την ριζούπολη όπως αντιστοιχα έκανες εσύ.

δικαιολογησε μας λίγο και το "Ιεραπετρα" γιατι εκει ούτε αδικηθήκατε,ούτε μπαγεβιτς ούτε τιποτα

ήσασταν εσεις ΚΑΙ η ΙΔΕΑ ΣΑΣ.γαμω της ιδέες,συγχαρητήρια

"εν διαβαζω καμμια απο αυτες τις εφημεριδες που αναφερεις,γιατι δεν ημουν ποτε ΠΡΟΒΑΤΟ,ουτε ΜΕΛΟΣ....΄"
συγχώρα με αλλά αμφιβάλλω και για τα 2
γι'αυτο το λόγο
"γιατι δεν εχεις καταλαβει ακομα τι σημαινει να εισαι οπαδος μιας ΙΔΕΑΣ"
βγάλε τις παρωπίδες και ξαναέλα.

εγώ υποστηρίζω μια ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΙΔΕΕΣ στην ζωή μου έχω άλλες.
δεν έχω φτάσει (ευτυχώς) στο σημείο να θεωρώ μια ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ,ΙΔΕΑ.ω κατάντια

σου φαινόντουσαν λογικά τα της ν.φ?:yuck:

αυτάαααα

Τι να δικαιολογησεις την Ριζουπολη???τιποτα δεν εγινε.......
Το ''Ιεραπετρα'' ηταν κοντρα των οργανωμενων με τον Νικολαιδη,που δεν τους αβανταρει οπως ο προεδρος σας......Αν η αστυνομια εκανε την δουλεια της,με τις ευλογιες του Νικολαιδη που τους ζητησε να τους συλλαβουν,θα ξεκιναγε κατι πρωτογνωρο για τα ελληνικα δεδομενα....βεβαια αυτο αν γινοταν δεν θα ηταν καλο,γιατι θα αναγκαζοντουσαν ΟΛΟΙ να το κανουν,και μετα πανε οι οπαδοι-στρατιες που εχουν καποιοι.....
Ακομα η ΠΑΕ ΑΕΚ,δεν με εχει ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ για να παρω διαρκειας η για να δω την ομαδα μου να πληρωνω ενα ρεφενε,για να γινω ΜΕΛΟΣ.....
Μικρε και ανοητε αν ειχες καποιον παππου,που θα σου εξηγουσε τι σημαινει ξεριζωμα,ξενιτια,προδοσια,πονο,κλαμα,πεινα....και ομως παρολα αυτα απο το μηδεν στεκομαι παλι στα ποδια μου,με ΔΙΚΕΣ μου δυναμεις και δεν γλειφω ποτε κανεναν τοτε θα καταλαβαινες τι σημαινει ΙΔΕΑ.....οχι ψυχωσης που εχετε καποιοι απο εσας,και αχαριστιας....τελικα ο Δουρος το σηκωσε το τηλεφωνο???αμα το αισθανθεις ποτε αυτο (που δεν νομιζω) θα εισαι τυχερος....
Για να μαθαινεις.......τα γεγονοτα της Ν.Φ. εγιναν γιατι ενας παικτης-προπονητης-ανθρωπος ιδωλο για μας τους Αεκτζηδες προτιμησε τα λεφτα του Κοκκαλη.....αυτο δεν ειναι μεμπτο και κακο,επαγγελματιας ηταν......το θεμα εγινε γιατι απο τον Φεβρουαριο του ιδιου χρονου ειχει βγει ο ''κεφτεδακιας'' και ειχε πει οτι ειχε συμφωνησει με τον Ολυμπιακο.....απο εκεινη την ημερα μεχρι να φυγει μπορει να τον ρωτησανε και 12543654765765365354 φορες αν ειναι αληθεια.....βεβαια τα αρνηοταν ολα....και επειδη του τα ειχαν πρηξει κιολας ειχε δηλωση οτι αν επαιρνε το Κυπελλο θα μεινει.....ελα ομως που του εκατσε στραβη και στον τελικο πηγε ο Απολλων Αθηνων.....την μετα ιστορια την ξερεις φανταζομαι.....για αυτο τον λογο εγινε οτι εγινε στην Ν.Φ.....για την κοροιδια και για την προδοσια και για την μισθοφορια.....αν τοτε,η και σημερα,εβγαινε και ελεγε....''μαγκες δεν ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ (οπως διατυμπανιζε δεξια και αριστερα),αλλα μισθοφορος φραγκοφονιας και παω στον Κοκκαλη επειδη μου δεινει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑ'',σιγουρα θα υπηρχαν αντιδρασεις αλλα οχι σε τετοιο βαθμο,και οχι απο ολους τους Αεκτζηδες.....αιντε τυχερουλη εμαθε επιτελους και τι,πως,που και γιατι εγινε τοτε.....
Φανταζομαι αν σε ρωτησω γιατι διακοπηκε ο αγωνας στο ΟΑΚΑ,λογω του Αποστολακη,δεν θα ξερεις καν αυτο το γεγονος,αλλα δεν πειραζει.....
Και οσο σωστο η λαθος ηταν η Ν.Φ.,ποσο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ειστε που πηγατε και πλακωσατε τον Γραννιτσα,προεδρο της Αεκ τοτε,στα επισημα της Ριζουπολης......σε εναν παππουλη ρε ΡΕΖΙΛΙΑ.....μπροστα στα ματια του προεδρου σας......τοσο ΚΟΤΕΣ τελικα????

Αντε τωρα ρωτα μας παλι για καποιο αλλο περιστατικο που σου εχουν αφηγηθει,που εχεις ακουσει,να μαθαινεις και λιγο για να το παιζεις και εσυ ξερολας.....

la_villa
11/09/2007, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

Μικρε και ανοητε αν ειχες καποιον παππου,που θα σου εξηγουσε τι σημαινει ξεριζωμα,ξενιτια,προδοσια,πονο,κλαμα,πεινα....και ομως παρολα αυτα απο το μηδεν στεκομαι παλι στα ποδια μου,με ΔΙΚΕΣ μου δυναμεις και δεν γλειφω ποτε κανεναν τοτε θα καταλαβαινες τι σημαινει ΙΔΕΑ.....

σιγά θα μας πάρουν τα ζουμιά...

Για να μαθαινεις.......τα γεγονοτα της Ν.Φ. εγιναν γιατι ενας παικτης-προπονητης-ανθρωπος ιδωλο για μας τους Αεκτζηδες προτιμησε τα λεφτα του Κοκκαλη.....αυτο δεν ειναι μεμπτο και κακο,επαγγελματιας ηταν......το θεμα εγινε γιατι απο τον Φεβρουαριο του ιδιου χρονου ειχει βγει ο ''κεφτεδακιας'' και ειχε πει οτι ειχε συμφωνησει με τον Ολυμπιακο.....απο εκεινη την ημερα μεχρι να φυγει μπορει να τον ρωτησανε και 12543654765765365354 φορες αν ειναι αληθεια.....βεβαια τα αρνηοταν ολα....και επειδη του τα ειχαν πρηξει κιολας ειχε δηλωση οτι αν επαιρνε το Κυπελλο θα μεινει.....ε
.....αν τοτε,η και σημερα,εβγαινε και ελεγε....''μαγκες δεν ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ (οπως διατυμπανιζε δεξια και αριστερα),αλλα μισθοφορος φραγκοφονιας και παω στον Κοκκαλη επειδη μου δεινει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑ'',σιγουρα θα υπηρχαν αντιδρασεις αλλα οχι σε τετοιο βαθμο,και οχι απο ολους τους Αεκτζηδες.....αιντε τυχερουλη εμαθε επιτελους και τι,πως,που και γιατι εγινε τοτε.....

τόσο δεν σου κόβει που ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις και τον λόγο που δεν έλεγε τίποτα.κουκούτσι.
και σίγουρα δεν το έκανε για τον εαυτό του.αλλα που να το καταλάβεις
απο την μια λές ήταν επαγγελματίας δεν είναι κακό απο την άλλη τον λες μισθοφόρο φραγκοφονιά.αντιλαμβάνεσαι αυτά που γράφεις?σίγουρα όχι

Και οσο σωστο η λαθος ηταν η Ν.Φ.,ποσο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ειστε που πηγατε και πλακωσατε τον Γραννιτσα,προεδρο της Αεκ τοτε,στα επισημα της Ριζουπολης......σε εναν παππουλη ρε ΡΕΖΙΛΙΑ.....μπροστα στα ματια του προεδρου σας......τοσο ΚΟΤΕΣ τελικα????

τόσο ξευφτιλισμένοι όσο και εσείς όταν την πέσατε σε οικογενειάρχες στα goody's προς πάτρα πριν 2 χρόνια και μπήκε κάποιος εδώ μέσα (δεν θυμάμαι ποιος εσένα που σου αρέσει να ψάχνεις,ψάξτο θα το βρεις έχει και την απάντηση μου απο κάτω) και πανηγύριζε ότι κάναν ντου σε γαύρους και αυτοί καναν τις κότες
και αυτά μου τα είπε φίλος μου ΑΕΚΤΖΗΣ που σπουδάζαμε μαζί Πάτρα και ήταν μαζί στο λεωφορείο.φυσικά αυτός και κάποιοι ακόμα κρατήσαν τα καγκούρια να μην γίνει επεισόδια.
δικός σας αντρακλας όρμησε εκεί σε 12χρονο παιδί επειδή είχε φανέλα ολυμπιακού
και αυτο είναι γραμμένο εδώ μέσα

Gandalf dr685sm
11/09/2007, 11:26
προσωπικά θα αποστασιοποιηθώ απο το να μπώ στην διαδικασία χαρακτηρισμού μιας ΠΑΕ (Ανώνυμος εταιρία πλέον) ώς "ιδέα" παρόλο που οι ρίζες μου είναι απο την Μ.Ασία και έχω ακούσει και έχω δεί πολλά.

Όπως τον πατέρα μου και γνωστούς μου να φτιάχνουν τον χλοοτάπητα της Ν.Φιλαδέλφεια,τότε μόνοι τους. Χωρίς οικονομικές επενδύσεις και κρατικές επιχορηγήσεις όπως τώρα.

Όμως δεν μπορώ και απο την άλλη , να μην δώ τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια στο Ελληνικό πρωτάθλημα! Σε μια χώρα που ο ΠΑΟ (αποδεκτό απο όλους νομίζω) έβγαινε σε CH.L. και UEFA και μάζευε πόντους ώς δεύτερος (!!!) στην Ευρώπη και ο ΟΣΦΠ έπαιρνε απλά μαύρη σακκούλα σκουπιδιών να πετάει τα τεμμάχια μέσα!
Ομάδα που έβγαινε πρώτη στο πρωτάθλημα εδώ, τα πρώτα χρόνια , χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα που στις σημερινές εποχές και άλλες χώρες θα είχαμε νέο "Calciopoli".

Σαφώς και σήμερα έχουν βελτιωθεί τα πράγματα (εδώ και 2-3 χρόνια θα έλεγα) μιας και ακόμα και ο Κοκκαλης κατανόησε πως με "τρυκ" που του δίνουν εδώ κούπες, έξω μόνο κλύσματα προσφέρουν.

Ξέρω οτι πολλοί κόκκινοι θα αντιδράσουν εδώ και θα αρχίσουν τα "πάντα δεύτεροι-τρίτοι θα είστε" .... πάντα "κομπλεξικοί" κτλ... βλέπεις όταν έρχεσαι κατάματα με την αλήθεια , πάντα πονάει.

Και ναι... αν θέλετε, η νοοτροπία του χαμένου έχει περάσει στις δύο υπόλοιπες υποψήφιες για τίτλο. Με την βοήθεια πολλών παραγόντων που βοηθούσαν όποτε αυτό αμφισβητούνταν.
Και ναι... οι ομάδες του ΠΟΚ είναι εκείνες που έχουν κατακρεουργήσει στο παρελθόν μικρότερους συνολικά.
Αλλά μόνο μια είναι εκείνη που έχει πάρει σε μια σαιζόν τόσα πέναλτυ όσα goal συμπλήρωσαν οι δύο υπόλοιπες.
Μόνο μια συνέδεσε το όνομα της με ατασθαλίες περί διαιτησίας , που υποδύκνειαν όλα τα ΜΜΕ ακόμα και όταν ο Κόκκαλης μεσουρανούσε.
Μόνο μια συνέδεσε το όνομα της με τον κ.Μητρόπουλο που τύγχανε να γίνει και πρόεδρος της ΕΠΟ!!!

Μόνο μια ήταν εκείνη που βγαίνοντας επι 8 συναπτά έτη στο CH.L κατάφερε μια φορά να περάσει στους 8 και μετά απλά να αποκλείεται με συνοπτικές διαδικασίες απο Ευρώπη ,μέχρι και τον Δεκέμβρη για να φεύγει "μαζί με τα αποδημητικά πουλιά"! Εξαίρεση ίσως εκείνη η τρομερή ισοβαθμία με τους 10 βαθμούς στους προπέρσινους ομίλους (νομίζω)που όντως ήταν ατυχής συγκυρία.

Είναι όντως η ισχυρότερη ομάδα της Ελλάδος,.... αλλά οχι στο παιχνίδι εντός γηπέδου... στο εκτός κυρίως!

Εκεί που ακόμα και παιδιά απο εδώ μέσα σε παλαιότερη συζήτηση, (νομίζω ήταν ο Trooper ... αν κάνω λάθος συγνώμη.. δεν θυμάμαι καλά ποιός ακριβώς)..είχαν πεί οτι είχαν αποκτήσει την νοοτροπία του "τώρα που είμαι ισχυρός θα σας πηδήξω όπως εσείς εμάς"!!! ΄Δηλαδή δεν κοιτάμε να βελτιωθούμε αλλά να πατήσουμε εκείνους που μας πάτησαν με τον ίδιο τρόπο (βλ. ΠΑΟ-Καπετάνιος)!!! Οχι να γίνουμε καλύτεροι σε ποιότητα παιχνιδιού... αλλά να νικάμε ακόμα και με "άνομα μέσα"! Όταν λοιπόν τα ακούμε ή τα διαβάζουμε απο απλούς ανθρώπους εδώ , αλλού κτλ... τι περιμένει κάποιος να κατανοήσει παραπάνω;

Το μόνο για μένα που έχει αλλάξει ή τουλάχιστον δείχνει να αλλάζει είναι η "γιούχα" (επιτέλους!) που έπεσε απο τους ίδιους προς τον Κόκκαλη κυρίως, αφού απο το πολύ "πιπίλισμα" απο φιέστες και απο το πολύ "πήδημα" έξω , συνήρθαν κάπως και περιμένουν κάτι καλό φέτος. Θα το δούμε ελπίζω ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.. και οχι έξω απο αυτό.

Αν και για να είμαι ειλικρινής , βλέποντας το επίπεδο της Ελληνικής διαιτησίας φέτος ακόμα και σε τουρνουά, όπου απο το κέντρο του γηπέδου δίνουν offside στην αντίπαλη περιοχή... θα έχουμε πολλά παρατράγουδα ακόμα.!!!

Δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει πλέον στην Superleague (τρομάρα μας!!!) αλλά ίσως να είμαστε καλύτερα ... ελπίζω... δηλαδή!

Gandalf

giobazolias
11/09/2007, 11:27
Για να μαθαινεις.......τα γεγονοτα της Ν.Φ. εγιναν γιατι ενας παικτης-προπονητης-ανθρωπος ιδωλο για μας τους Αεκτζηδες προτιμησε τα λεφτα του Κοκκαλη.....αυτο δεν ειναι μεμπτο και κακο,επαγγελματιας ηταν......το θεμα εγινε γιατι απο τον Φεβρουαριο του ιδιου χρονου ειχει βγει ο ''κεφτεδακιας'' και ειχε πει οτι ειχε συμφωνησει με τον Ολυμπιακο.....απο εκεινη την ημερα μεχρι να φυγει μπορει να τον ρωτησανε και 12543654765765365354 φορες αν ειναι αληθεια.....βεβαια τα αρνηοταν ολα....και επειδη του τα ειχαν πρηξει κιολας ειχε δηλωση οτι αν επαιρνε το Κυπελλο θα μεινει.....ελα ομως που του εκατσε στραβη και στον τελικο πηγε ο Απολλων Αθηνων.....την μετα ιστορια την ξερεις φανταζομαι.....για αυτο τον λογο εγινε οτι εγινε στην Ν.Φ.....για την κοροιδια και για την προδοσια και για την μισθοφορια.

ετσι ακριβως εγινε.................

και να προσθεσω για το μπαγιεβιτς, φευγοντας απ την ΑΕΚ πηρε μαζι του και 3/4 παικτες απ τον κορμο της ομαδας για να φτιαξει τον οσφπ!

σημασια στν περιπτωση του καθε μπαγιεβιτς (οπως και στη ζωη) δεν εχει μονο το ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ αλλα και ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!

οκ επαγγελματισμος!!!!!!!!!!!!!
αλλα ως 1 σημειο.....................
γιατι αν ισωπεδωσουμε ολοκληρωτικα την ποδοσφαιρικη ιδεα, τοτε και μεις ως επαγγελματιες φιλαθλοι θα παψουμε να υποστηριζουμε την καθε ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και θα γινουμε ολοι ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ, ΡΕΑΛ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ!

idi
11/09/2007, 11:40
ρε γαυροβαζελοι απαταιωνιοι, το ποστ γραφει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ειπαμε....

αντε καντε μια βολτα στα αλλα ποστ εδω ειναι ΙΕΡΟ ΠΟΣΤ :smokin: :smokin: :smokin: :smokin: :smokin:

GyPsy
11/09/2007, 11:41
Απο όλους αυτούς που αναφέρεις ΜΟΝΟ η Μπάρτσα έχει μείνει σαν ιδέα.

Οι άλλοι είμαστε ΑΕ.

Δεν έχετε βαρεθεί με τις μαλακίες να τσακώνεστε?

30 Χρόνια τώρα τα παιχνίδια του παρασκηνίου είναι πιο

δυνατά απο αυτά του γηπέδου

dimzab
11/09/2007, 12:35
Άντε να ξαναθυμηθουμε λίγο τον τίτλο του thread!!!!

Σκίτσο του Ζωίδη στη σημερινή GoalDay (http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10960&subid=2&pubid=568924)

Δε νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα πίσω, αλλά το σκιτσάκι έχει πολύ γέλιο....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

103004

idi
11/09/2007, 12:38
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω φωναζα "δωσε στον BLANCOOOOOOOOO ρεεεεε " ομως :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
11/09/2007, 13:04
Μωρέ προβληματάρα έχουμε πίσω...

Με Παπασταθόπουλο και Δέλλα είμαστε (5 στις 10 αγωνιστικές τραυματίας ο δεύτερος συνήθως) οπότε έχει πολύ "βάση" το σκίτσο. Δεν ξέρουμε μόνο τι θα γίνει αν επιστρέψει Αλεξόπουλος και Γεωργέας (τον κόβω αμυντικό στην θέση του Ράμος που θα πάει πιο πάνω)

Πάντως όντως όπως τα λέει είναι...

Στην επίθεση θα μας τραβάνε φωτογραφίες με Ράμος , Μαντούκα και Μανού ενώ στην άμυνα θα έχουν τον χρόνο να κάνουν και γλυπτική αγαλμάτων (τόσο αργά που επιστρέφουμε, ειδικά στον άξονα!)

Gandalf

blackbusa
11/09/2007, 13:16
Μικρε και ανοητε αν ειχες καποιον παππου,που θα σου εξηγουσε τι σημαινει ξεριζωμα,ξενιτια,προδοσια,πονο,κλαμα,πεινα....και ομως παρολα αυτα απο το μηδεν στεκομαι παλι στα ποδια μου,με ΔΙΚΕΣ μου δυναμεις και δεν γλειφω ποτε κανεναν τοτε θα καταλαβαινες τι σημαινει ΙΔΕΑ.....

σιγά θα μας πάρουν τα ζουμιά...

Αν ποτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ (που δεν το ευχομαι ποτε και για κανεναν) να μεινει αστεγος,χωρις δουλεια,χωρις να εχεις να φας,σε ενα ξενο περιβαλλον.....ελα και ξαναπεστο μου αυτο....αλλα ας ειναι καλα ο μπαμπακας που ακομα του τα τρωμε.....και για να καταλαβεις ποσο ευκολο δυστηχως ειναι παρε τους πυροπαθεις και τους σεισμοπληκτους τα τελευταια χρονια.....

Για να μαθαινεις.......τα γεγονοτα της Ν.Φ. εγιναν γιατι ενας παικτης-προπονητης-ανθρωπος ιδωλο για μας τους Αεκτζηδες προτιμησε τα λεφτα του Κοκκαλη.....αυτο δεν ειναι μεμπτο και κακο,επαγγελματιας ηταν......το θεμα εγινε γιατι απο τον Φεβρουαριο του ιδιου χρονου ειχει βγει ο ''κεφτεδακιας'' και ειχε πει οτι ειχε συμφωνησει με τον Ολυμπιακο.....απο εκεινη την ημερα μεχρι να φυγει μπορει να τον ρωτησανε και 12543654765765365354 φορες αν ειναι αληθεια.....βεβαια τα αρνηοταν ολα....και επειδη του τα ειχαν πρηξει κιολας ειχε δηλωση οτι αν επαιρνε το Κυπελλο θα μεινει.....ε
.....αν τοτε,η και σημερα,εβγαινε και ελεγε....''μαγκες δεν ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ (οπως διατυμπανιζε δεξια και αριστερα),αλλα μισθοφορος φραγκοφονιας και παω στον Κοκκαλη επειδη μου δεινει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑ'',σιγουρα θα υπηρχαν αντιδρασεις αλλα οχι σε τετοιο βαθμο,και οχι απο ολους τους Αεκτζηδες.....αιντε τυχερουλη εμαθε επιτελους και τι,πως,που και γιατι εγινε τοτε.....

τόσο δεν σου κόβει που ΔΕΝ μπορείς να καταλάβεις και τον λόγο που δεν έλεγε τίποτα.κουκούτσι.
και σίγουρα δεν το έκανε για τον εαυτό του.αλλα που να το καταλάβεις
απο την μια λές ήταν επαγγελματίας δεν είναι κακό απο την άλλη τον λες μισθοφόρο φραγκοφονιά.αντιλαμβάνεσαι αυτά που γράφεις?σίγουρα όχι

Εμεις οι παππουληδες που λες στην εποχη μας,εκτος απο φιλια ειχαμε και ενα πραγμα που το λενε ΜΠΕΣΑ,ΜΑΓΚΙΑ,ΦΙΛΟΤΙΜΟ.....η δικια σας γενια δυστηχως την εχουν κανει αρπακολα,πως θα φαω τον αλλον,fame story.....Απο εναν ανθρωπο τοτε μιας χ ηλικειας περιμενα να εχει τα κοτσια να πει.....''μαγκες δεν ειμαι Αεκτζης.....ειμαι επαγγελματιας.......αρα παω στον Ολυμπιακο''.......και οχι....''Με τιποτα,θα δουμε,δεν ξερω.....αν παρουμε το κυπελο οχι''....και τις αλλες παπαριες....το θεμα δεν ειναι γιατι εφυγε......αλλο ΠΩΣ εφυγε......εγω αντιλαμβανομαι αυτα που γραφω......εσυ τα καταλαβαινεις ομως???

τόσο ξευφτιλισμένοι όσο και εσείς όταν την πέσατε σε οικογενειάρχες στα goody's προς πάτρα πριν 2 χρόνια και μπήκε κάποιος εδώ μέσα (δεν θυμάμαι ποιος εσένα που σου αρέσει να ψάχνεις,ψάξτο θα το βρεις έχει και την απάντηση μου απο κάτω) και πανηγύριζε ότι κάναν ντου σε γαύρους και αυτοί καναν τις κότες
και αυτά μου τα είπε φίλος μου ΑΕΚΤΖΗΣ που σπουδάζαμε μαζί Πάτρα και ήταν μαζί στο λεωφορείο.φυσικά αυτός και κάποιοι ακόμα κρατήσαν τα καγκούρια να μην γίνει επεισόδια.
δικός σας αντρακλας όρμησε εκεί σε 12χρονο παιδί επειδή είχε φανέλα ολυμπιακού
και αυτο είναι γραμμένο εδώ μέσα

Οποιος την επεσε σε μια οικογενεια με παιδια,η και 10 να την πεσουν σε 1 για μενα ειναι ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΤΕΣ και ΜΕΓΑΛΑ Μ@ΥΝ@ΠΑΝΑ......και θελουν οχι ξυλο αλλα φυλακη για να δουμε ποσο νταηδες θα ειναι εκει μεσα???και απο μονος σου ειπες ο φιλος σου ο ΑΕΚΤΖΗΣ που δεν ηταν ΚΑΦΡΟΣ,μαζι με αλλους μη καφρους (μπορει και αλλης ομαδας) πηγαν να βοηθησουν....οι μαλακες δυστηχως υπαρχουν,αλλα προσπαθουμε να τους διωξουμε......στα επισημα μιας σοβαρης ΠΑΕ ομως ειναι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ...αλλα και εδω την κανεις γαργαρα...

Αιντε τωρα ανοιξε παλι τον ''Πρωταθλητη'' να μας την πεις παλι.........

blackbusa
11/09/2007, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
προσωπικά θα αποστασιοποιηθώ απο το να μπώ στην διαδικασία χαρακτηρισμού μιας ΠΑΕ (Ανώνυμος εταιρία πλέον) ώς "ιδέα" παρόλο που οι ρίζες μου είναι απο την Μ.Ασία και έχω ακούσει και έχω δεί πολλά.

Όπως τον πατέρα μου και γνωστούς μου να φτιάχνουν τον χλοοτάπητα της Ν.Φιλαδέλφεια,τότε μόνοι τους. Χωρίς οικονομικές επενδύσεις και κρατικές επιχορηγήσεις όπως τώρα.

Gandalf

Εισαι απολυτα σωστος,αλλα εμενα μου εμαθαν αυτη την ομαδα με αυτες τις σκηνες.......Αν καταλαβω οτι με εχουν ΜΟΝΟ για πελατη και ο Ντεμης δεν γουσταρει την ομαδα και το κανει μονο για την κονομα...........ε..........τοτε κανω τοτε οπως με ENIC και BIG MAC.......ΑΠΟΧΗ.......Το ιδιο θα κανω βεβαια αν καταλαβω οτι με π@υστικο τροπο και χωρις να το αξιζω κερδιζω.......

la_villa
11/09/2007, 14:13
καλά ακόμα του μπαμπά τα λεφτά τρως???:confused: :confused: ωραίος
να μου πεις να σου δώσω δουλειά αν θες

τωρα για τους πρόσφυγες δεν τα είπα εγώ,εσύ τα είπες.αλλα δεν θα εκμεταλλευόμουν ποτε λόγω αξιοπρέπειας για να κλαίγομαι σε ένα forum.τουλάχισον εμένα έτσι μου φάνηκε.πολύ ξανθόπουλος στυλ

τώρα για τον μπάγεβιτς ότι κατάλαβες κατάλαβες.
μια ερώτηση (θεωρητικά πάντα αμα θες δίνεις απάντηση,ειλικρινή όμως): αν έβγαινε και έλεγε ότι συμφώνησα με τον ολυμπιακό πες μου τι επίπτωση θα είχε αυτό πρώτα στους παίχτες της ομάδας και μετα στην εξέδρα.για μενα προστάτευσε την αεκ.έτσι πιστευω.
εδω έπαιζε μπουνιές με τον μανωλά θα παρέμενε?

δεν είπα εγώ ότι είναι όλοι κάφροι.άλλοι εδω μέσα μιλάν ισοπεδωτικά.φοιτητης είχα αρκετους φίλους αεκτζηδες και αφού ήταν φίλοι μου δεν ήταν μ3@$πανα όπως σωστά λες.γι'αυτο λέω μην λέτε @@ περι εμείς ήμαστε άλλου είδους οπαδοί.
ίσως τα των ολυμπιακών/βαζελων πουλάνε περισσότερο λόγω που είναι μεγαλύτερες ομάδες

έχεις δει κανέναν βάζελο να κατηγορεί τους γιαννακοπουλέους.ντου κάνουν στα γήπεδα και όλοι τα κανουν γαργάρα
εσεις δεν είχατε την μαφία για χρόνια πρόεδρο.και πιστόλι τράβηξε.
απλώς ο δικός μας είναι επιχειρηματίας ενω οι δικοί σας λαμόγια.ο δικός μας βγάζει κέρδος (όπως τώρα ο ντέμης) οι δικοί σας τρώνε μόνο.εξαρτάται πόσο έξυπνος είναι ο καθένας.

καλα διαιτησία σας φταίει μόνο τα 2~3 πρώτα χρόνια.τα τελευταία 3 χρόνια σπρώχνετε η αεκ.μην τρελένεστε.
ευρώπη βλεπε κεφάλαιο προπονητης.με ματζουράκη,λεμονή δεν πας για πορείες.
και αυτο επαληθεύεται απο τις περιόδους μπάγεβιτς .οπότε και καλύτερος σε ποιότητα παιχνιδιού με χειρότερους προπονητες δεν γίνετε.
όπως και φέτος μια απο τα ίδια θα έχουμε.

blackbusa
11/09/2007, 14:55

έχεις δει κανέναν βάζελο να κατηγορεί τους γιαννακοπουλέους.ντου κάνουν στα γήπεδα και όλοι τα κανουν γαργάρα
εσεις δεν είχατε την μαφία για χρόνια πρόεδρο.και πιστόλι τράβηξε.
απλώς ο δικός μας είναι επιχειρηματίας ενω οι δικοί σας λαμόγια.ο δικός μας βγάζει κέρδος (όπως τώρα ο ντέμης) οι δικοί σας τρώνε μόνο.εξαρτάται πόσο έξυπνος είναι ο καθένας.

Tελικα εχεις πλακα γιατι οσο το παλευεις τοσο πιο πολυ εκτηθεσε......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να μαθαινεις λοιπον......παμε παλι......ο Γιαννακοπουλος για τους Παναθηναικους ειναι ο προεδρος του ΜΠΑΣΚΕΤ......οκ?δεν τους κατηγορουνε γιατι τους εχει κανει πρωτη ομαδα στην Ευρωπη με 3 η 4 euroleague......καλα για τα πρωταθληματα που εχουν παρει αστα.....Εννοεις την οικογενεια Βαρδηνογιαννη......πιο παλια ο Καπετανιος και σημερα ο Τζιγγερ....αυτος με το πιστολι δεν ηταν της Αεκ αλλα ο Γιωργος Βαρδηνογιαννης.....τα ντου στην Παιανια τα εχουνε δειξει επανελημενα ΟΛΑ τα καναλια,και τα εχουν γραψει ΟΛΕΣ οι εφημεριδες......Προεδρο Μαφιοζο δεν ειχαμε,λαμογιο ναι.....γιατι μαφιοζος σημαινει σχεση με το οργανωμενο εγκλημα.....ο Μακης μονο λαθρεμπορος ηταν...και δεν σε φανταζομαι τοσο αφελη να πιστευεις οτι ΟΛΟΙ οι πολλοι φραγκατοι,Κοκκαλης,Βαδηνογιαννης,Αγγελοπουλος κλπ κλπ βγαλαν τα φραγκα με τον σταυρο στο χερι.....το μαθημα για σημερα τελειωσε....κουραστηκα.....απο αυριο παλι τυχερουλι....

Υ.Γ. Τα υπολειπα περι Ξανθοπουλου κλπ,ιδιος με τους τοσο αστεγους πυροπληκτους ,μονο σχολιασμο δεν μπορει να σηκωσει.....

blueblack
11/09/2007, 15:01
Τι να δικαιολογησεις την Ριζουπολη???τιποτα δεν εγινε.......
Το ''Ιεραπετρα'' ηταν κοντρα των οργανωμενων με τον Νικολαιδη,που δεν τους αβανταρει οπως ο προεδρος σας......Αν η αστυνομια εκανε την δουλεια της,με τις ευλογιες του Νικολαιδη που τους ζητησε να τους συλλαβουν,θα ξεκιναγε κατι πρωτογνωρο για τα ελληνικα δεδομενα....βεβαια αυτο αν γινοταν δεν θα ηταν καλο,γιατι θα αναγκαζοντουσαν ΟΛΟΙ να το κανουν,και μετα πανε οι οπαδοι-στρατιες που εχουν καποιοι.....
Ακομα η ΠΑΕ ΑΕΚ,δεν με εχει ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ για να παρω διαρκειας η για να δω την ομαδα μου να πληρωνω ενα ρεφενε,για να γινω ΜΕΛΟΣ.....
Μικρε και ανοητε αν ειχες καποιον παππου,που θα σου εξηγουσε τι σημαινει ξεριζωμα,ξενιτια,προδοσια,πονο,κλαμα,πεινα....και ομως παρολα αυτα απο το μηδεν στεκομαι παλι στα ποδια μου,με ΔΙΚΕΣ μου δυναμεις και δεν γλειφω ποτε κανεναν τοτε θα καταλαβαινες τι σημαινει ΙΔΕΑ.....οχι ψυχωσης που εχετε καποιοι απο εσας,και αχαριστιας....τελικα ο Δουρος το σηκωσε το τηλεφωνο???αμα το αισθανθεις ποτε αυτο (που δεν νομιζω) θα εισαι τυχερος....
Για να μαθαινεις.......τα γεγονοτα της Ν.Φ. εγιναν γιατι ενας παικτης-προπονητης-ανθρωπος ιδωλο για μας τους Αεκτζηδες προτιμησε τα λεφτα του Κοκκαλη.....αυτο δεν ειναι μεμπτο και κακο,επαγγελματιας ηταν......το θεμα εγινε γιατι απο τον Φεβρουαριο του ιδιου χρονου ειχει βγει ο ''κεφτεδακιας'' και ειχε πει οτι ειχε συμφωνησει με τον Ολυμπιακο.....απο εκεινη την ημερα μεχρι να φυγει μπορει να τον ρωτησανε και 12543654765765365354 φορες αν ειναι αληθεια.....βεβαια τα αρνηοταν ολα....και επειδη του τα ειχαν πρηξει κιολας ειχε δηλωση οτι αν επαιρνε το Κυπελλο θα μεινει.....ελα ομως που του εκατσε στραβη και στον τελικο πηγε ο Απολλων Αθηνων.....την μετα ιστορια την ξερεις φανταζομαι.....για αυτο τον λογο εγινε οτι εγινε στην Ν.Φ.....για την κοροιδια και για την προδοσια και για την μισθοφορια.....αν τοτε,η και σημερα,εβγαινε και ελεγε....''μαγκες δεν ειμαι ΑΕΚΤΖΗΣ (οπως διατυμπανιζε δεξια και αριστερα),αλλα μισθοφορος φραγκοφονιας και παω στον Κοκκαλη επειδη μου δεινει ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΑ'',σιγουρα θα υπηρχαν αντιδρασεις αλλα οχι σε τετοιο βαθμο,και οχι απο ολους τους Αεκτζηδες.....αιντε τυχερουλη εμαθε επιτελους και τι,πως,που και γιατι εγινε τοτε.....
Φανταζομαι αν σε ρωτησω γιατι διακοπηκε ο αγωνας στο ΟΑΚΑ,λογω του Αποστολακη,δεν θα ξερεις καν αυτο το γεγονος,αλλα δεν πειραζει.....

Αντε τωρα ρωτα μας παλι για καποιο αλλο περιστατικο που σου εχουν αφηγηθει,που εχεις ακουσει,να μαθαινεις και λιγο για να το παιζεις και εσυ ξερολας.....

ΞΕΧΑΣΕΣ..........ΟΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΕΚ............ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Στόν Πειραιά γιά νά μήν έχει άντίπαλο....????????
Ξέχασες τά μυστικά ραντεβουδάκια ένώ έδινε όρκους πίστης...?????

ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ........?????
Όταν ήρθε .......ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ....????????

Βαριέμαι νά γράφω γιά αύτόν τόν άνθρωπο.........ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΞΙΑ ΠΟΥ..........

ΔΕΝ ΕΧΕΙ....................!!!!!!!!!!

:wave2:

blackbusa
11/09/2007, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Βαριέμαι νά γράφω γιά αύτόν τόν άνθρωπο.........ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΑΞΙΑ ΠΟΥ..........

Φιλε δεν τα ξεχασα.....απλα παρεθεσα τα καταγεγραμενα σαν γεγονοτα.....οπως και δεν ξεχασα το για καποιους παιχτες ''ασε προεδρε να ψηθουν ακομα ενα χρονο,και τους παιρνουμε'' απο Πελοπονησο πλευρα.....οι παιχτες θα μπορουσαν να φυγουν ετσι και αλλιως......δεν με ενοιαζαν αυτοι......ο Αλεξανδρης δεν ειχε φυγει ενα χρονο νωριτερα???τον ειχε κραξει κανεις???το αντιθετο μαλιστα......για οποιους θυμουνται....και επαναλαμβανω ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ εγραψα....

idi
11/09/2007, 15:12
και το πρωταθλημα της τελευταιας χρονιας του βατραχου στην ΑΕΚ... το πηρε ανεξηγητα ο παναθηναικος...ενω ειχαμε ΠΟΛΥ καλυτερη ομαδα.. .. μη το ξεχναμε....

idi
11/09/2007, 15:14
Φιλε δεν τα ξεχασα.....απλα παρεθεσα τα καταγεγραμενα σαν γεγονοτα.....οπως και δεν ξεχασα το για καποιους παιχτες ''ασε προεδρε να ψηθουν ακομα ενα χρονο,και τους παιρνουμε'' απο Πελοπονησο πλευρα.....οι παιχτες θα μπορουσαν να φυγουν ετσι και αλλιως......δεν με ενοιαζαν αυτοι......ο Αλεξανδρης δεν ειχε φυγει ενα χρονο νωριτερα???τον ειχε κραξει κανεις???το αντιθετο μαλιστα......για οποιους θυμουνται....και επαναλαμβανω ΤΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ εγραψα....

μιλας για Τζωρτζεβιτς και Γιαννακοπουλο???? μολις πηγε στο γαυρο τους "ειδε" ο βατραχος ε?

ο βατραχος Φτουσαν πηρε στο γαυρο και τον παιχταρα Σαμπανασοβιτς..... και το τεχνικο team.... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΗΝΗ ΔΗΜ ΣΧΕΣΕΩΝ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΛΕΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
11/09/2007, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μιλας για Τζωρτζεβιτς και Γιαννακοπουλο???? μολις πηγε στο γαυρο τους "ειδε" ο βατραχος ε?

ο βατραχος Φτουσαν πηρε στο γαυρο και τον παιχταρα Σαμπανασοβιτς..... και το τεχνικο team.... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΗΝΗ ΔΗΜ ΣΧΕΣΕΩΝ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΕΛΕΟΣ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και το καζανακι της τουαλετας σας πηραμε.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
11/09/2007, 15:58

Ξεχασατε οτι δεν μπορουσατε να κρατησετε κανεναν και θα τους επαιρναν αλλοι αν οχι ο Ολυμπιακος....

Ξεχασατε τι σας προσφερε σαν παιχτης, και το ευχαριστω σας ηταν να δινατε τα κρυφοπριμ στον Μαυρο....

la_villa
11/09/2007, 17:14
T
Εννοεις την οικογενεια Βαρδηνογιαννη......πιο παλια ο Καπετανιος και σημερα ο Τζιγγερ....αυτος με το πιστολι δεν ηταν της Αεκ αλλα ο Γιωργος Βαρδηνογιαννης.....

ημεριδες......Προεδρο Μαφιοζο δεν ειχαμε,λαμογιο ναι.....γιατι μαφιοζος σημαινει σχεση με το οργανωμενο εγκλημα.....ο Μακης μονο λαθρεμπορος ηταν...και δεν σε φανταζομαι τοσο αφελη να πιστευεις οτι ΟΛΟΙ οι πολλοι φραγκατοι,Κοκκαλης,Βαδηνογιαννης,Αγγελοπουλος κλπ κλπ βγαλαν τα φραγκα με τον σταυρο στο χερι.....το μαθημα για σημερα τελειωσε....κουραστηκα.....απο αυριο παλι τυχερουλι....

Υ.Γ. Τα υπολειπα περι Ξανθοπουλου κλπ,ιδιος με τους τοσο αστεγους πυροπληκτους ,μονο σχολιασμο δεν μπορει να σηκωσει.....

εννοώ αυτούς που έγραψα.πρέπει να στο εξηγώ πάντα.τους γιαννακοπουλέους

εννοώ τον Mac με την πιστόλα στα αποδυτήρια.πάλι να τα εξηγώ.τα ξέχασες κιόλας

περι πλούτου το έχω γράψει πολύ νωρίτερα όταν ειχες κολλήσει για τα εργα που πήρε ο κόκκαλης.με διαφορά 7~9 ποστ έρχεσαι στα λόγια μου δεν το καταλαβαίνεις και εκτίθεσε.σε 2~3 σελίδες θα καταλάβεις και αυτά.

υ.γ1 .τι σχέση έχουν οι πυρόπληκτοι με την Ν.Σ???????είναι το ίδιο?την παλεύεις?
και πολύ περισσότερο τι σχέση έχεις ΕΣΥ με αυτούς
2. για τζόρτζεβιτς και λοιπους παίχτες δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω.σε ότι νομίζετε ότι αφορα τον μπάγεβιτς κυνηγάτε φαντάσματα.

la_villa
11/09/2007, 17:16
...

blackbusa
11/09/2007, 17:31
εννοώ αυτούς που έγραψα.πρέπει να στο εξηγώ πάντα.τους γιαννακοπουλέους

εννοώ τον Mac με την πιστόλα στα αποδυτήρια.πάλι να τα εξηγώ.τα ξέχασες κιόλας

περι πλούτου το έχω γράψει πολύ νωρίτερα όταν ειχες κολλήσει για τα εργα που πήρε ο κόκκαλης.με διαφορά 7~9 ποστ έρχεσαι στα λόγια μου δεν το καταλαβαίνεις και εκτίθεσε.σε 2~3 σελίδες θα καταλάβεις και αυτά.

υ.γ1 .τι σχέση έχουν οι πυρόπληκτοι με την Ν.Σ???????είναι το ίδιο?την παλεύεις?
και πολύ περισσότερο τι σχέση έχεις ΕΣΥ με αυτούς
2. για τζόρτζεβιτς και λοιπους παίχτες δεν μπαίνω στον κόπο να απαντήσω.σε ότι νομίζετε ότι αφορα τον μπάγεβιτς κυνηγάτε φαντάσματα.

Στην αρχη νομιζα οτι το παιζεις χαζουλης.........μετα νομιζα οτι δεν γνωριζεις γιατι πρεπει να εισαι πιτσιρικας............τελικα καταλαβα οτι εισαι ΑΝΟΗΤΟΣ και δυστυχως απο οτι φαινεται οχι εσκεμμενα....

zzr2005
11/09/2007, 18:20

Εννοεις την οικογενεια Βαρδηνογιαννη......πιο παλια ο Καπετανιος και σημερα ο Τζιγγερ....αυτος με το πιστολι δεν ηταν της Αεκ αλλα ο Γιωργος Βαρδηνογιαννης.....τα ντου στην Παιανια τα εχουνε δειξει επανελημενα ΟΛΑ τα καναλια,και τα εχουν γραψει ΟΛΕΣ οι εφημεριδες......Προεδρο Μαφιοζο δεν ειχαμε,λαμογιο ναι.....γιατι μαφιοζος σημαινει σχεση με το οργανωμενο εγκλημα.....ο Μακης μονο λαθρεμπορος ηταν...και δεν σε φανταζομαι τοσο αφελη να πιστευεις οτι ΟΛΟΙ οι πολλοι φραγκατοι,Κοκκαλης,Βαδηνογιαννης,Αγγελοπουλος κλπ κλπ βγαλαν τα φραγκα με τον σταυρο στο χερι.....το μαθημα για σημερα τελειωσε....κουραστηκα.....απο αυριο παλι τυχερουλι....

δηλαδή ο Ψωμιάδης και ο Μελισσανίδης δεν ειναι ειχαν σχέση με το οργανωμένο έγκλημα???

:lol: :lol: :lol:

λαμόγιο ειναι ο Γκαγκάτσης φίλε μου....οι Μελισσανίδηδες και Ψωμιάδηδες ειναι κανονικοί μαφιόζοι....βγαλμένοι απο τα κυκλώματα της νύχτας, της προστασία νυχτερινώ μαγαζιών του λαθρεμπορίου πετρελαίου κτλ κτλ...

οτι θα μπαίναμε στη λογική να συγκρίνουμε το μαφιοζιλίκι των προέδρων μας δεν το φανταζόμουνα,...
ας μιλήσουμε για τις ομάδες καλύτερα ρε παιδιά....
γιατί οι περισσότεροι πρόεδροι ειναι μπουμπουκομπούμπουκα.....και στην περιοχή μου ένας από τους πρόεδρους μπουμπούκια τον είχαμε και Δήμαρχο και με τρομερά ποσοστά πλειοψηφίας....:yuck:

blackbusa
11/09/2007, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
δηλαδή ο Ψωμιάδης και ο Μελισσανίδης δεν ειναι ειχαν σχέση με το οργανωμένο έγκλημα???

λαμόγιο ειναι ο Γκαγκάτσης φίλε μου....οι Μελισσανίδηδες και Ψωμιάδηδες ειναι κανονικοί μαφιόζοι....βγαλμένοι απο τα κυκλώματα της νύχτας, της προστασία νυχτερινώ μαγαζιών του λαθρεμπορίου πετρελαίου κτλ κτλ...

οτι θα μπαίναμε στη λογική να συγκρίνουμε το μαφιοζιλίκι των προέδρων μας δεν το φανταζόμουνα,...
ας μιλήσουμε για τις ομάδες καλύτερα ρε παιδιά....
γιατί οι περισσότεροι πρόεδροι ειναι μπουμπουκομπούμπουκα.....και στην περιοχή μου ένας από τους πρόεδρους μπουμπούκια τον είχαμε και Δήμαρχο και με τρομερά ποσοστά πλειοψηφίας....:yuck:

Ο Ψωμιαδης δεν ηταν η ειναι προστατης νυχτερινων μαγαζιων......ειναι ιδιοκτητης νυχτερινων μαγαζιων.....δεν εχει ακουστει ποτε το ονομα του σε διακινηση ναρκωτικων,μαστροπειας.....μονο καταχρησεις εχει κανει,λαθρεμποριο,κλπ κλπ.
Ο Μελισσανιδης οσο ηταν στην Αεκ,ειχε σχολη οδηγων :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και με την πωληση της Αεκ καταφερε και ειχε το κεφαλαιο να ανοιχτει στα πετρελαια,και στο λαθρεμποριο....
Και αυτην την συζητηση αμα διαβασες καλα,δεν την ξεκινησα εγω ουτε την συνεχεισα λεγοντας για τι λαμογια εχουν κανει οι προεδροι.....και αν διαβασες παλι καλα ειπα,οτι ολοι οι φραγκατοι δεν τα εχουν βγαλει με τον σταυρο στο χερι.....Αν εννοεις οτι οποιος κανει λαμογιες ειναι και μαφιοζος τοτε ολοι ειναι μαφιοζοι....

zzr2005
11/09/2007, 19:35
Ο Ψωμιαδης δεν ηταν η ειναι προστατης νυχτερινων μαγαζιων......ειναι ιδιοκτητης νυχτερινων μαγαζιων.....δεν εχει ακουστει ποτε το ονομα του σε διακινηση ναρκωτικων,μαστροπειας.....μονο καταχρησεις εχει κανει,λαθρεμποριο,κλπ κλπ.
Ο Μελισσανιδης οσο ηταν στην Αεκ,ειχε σχολη οδηγων :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και με την πωληση της Αεκ καταφερε και ειχε το κεφαλαιο να ανοιχτει στα πετρελαια,και στο λαθρεμποριο....

εντάξει ....και ο Μπέος ξεκίνησε την αυτοκρατορία του απο τις αποταμιεύσεις του σαν γκαρσόνι.....εκεί επειδή κουβαλούσε την παραμάνα γεμάτη ποτήρια αναγκάστηκε να τρέχει στα γυμναστήρια κ να γίνει βουβάλι για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της ταπεινής του εργασίας.....
:lol: :lol:

Υ.Γ.. ΒΊΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟΥ
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13767&m=A41&aa=1

blackbusa
11/09/2007, 19:55
εντάξει ....και ο Μπέος ξεκίνησε την αυτοκρατορία του απο τις αποταμιεύσεις του σαν γκαρσόνι.....εκεί επειδή κουβαλούσε την παραμάνα γεμάτη ποτήρια αναγκάστηκε να τρέχει στα γυμναστήρια κ να γίνει βουβάλι για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της ταπεινής του εργασίας.....
:lol: :lol:

Υ.Γ.. ΒΊΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΟΥ
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13767&m=A41&aa=1

Για να μην παρεξηγουμαστε.......δεν ειπα οτι ο Ψωμιαδης ειναι καλο παιδι.....το αντιθετο μαλιστα......οταν ηταν στην ΑΕΚ δεν παταγα στο γηπεδο......απλα ειπα οτι ολοι οι μεγαλοφραγκατοι ειναι λαμογια.....

zzr2005
11/09/2007, 20:16
Για να μην παρεξηγουμαστε.......δεν ειπα οτι ο Ψωμιαδης ειναι καλο παιδι.....το αντιθετο μαλιστα......οταν ηταν στην ΑΕΚ δεν παταγα στο γηπεδο......απλα ειπα οτι ολοι οι μεγαλοφραγκατοι ειναι λαμογια.....

απλώς θελω να σου τονίσω οτι δεν ειναι απλά ένα λαμόγιο σαν πολλούς νεοέλληνες που προσπάθησε να πιάσει την "καλή" με μικροαπατεωνιές...
ειναι άνθρωπος του υποκόσμου ...
όχι απλά λαμόγιο αλλά κακοποιός....;)

και σίγουρα Βαρδινογιάννης και Κόκκαλης ειναι σε άλλο επίπεδο απατεωνιας....;)
σε τέτοιο επίπεδο που πλέον το σύστημα δεν μπορεί να τους αγγίξει....ούτε καν να τους χαρακτηρίσει απατεώνες.....;)

blackbusa
11/09/2007, 20:25
απλώς θελω να σου τονίσω οτι δεν ειναι απλά ένα λαμόγιο σαν πολλούς νεοέλληνες που προσπάθησε να πιάσει την "καλή" με μικροαπατεωνιές...

σε τέτοιο επίπεδο που πλέον το σύστημα δεν μπορεί να τους αγγίξει....ούτε καν να τους χαρακτηρίσει απατεώνες.....;)

:a013: :a013: :a013:

STOYBI
11/09/2007, 20:32

+ 10000 !!!

:a013:

la_villa
11/09/2007, 21:01
Στην αρχη νομιζα οτι το παιζεις χαζουλης.........μετα νομιζα οτι δεν γνωριζεις γιατι πρεπει να εισαι πιτσιρικας............τελικα καταλαβα οτι εισαι ΑΝΟΗΤΟΣ και δυστυχως απο οτι φαινεται οχι εσκεμμενα....

κοίτα και εσυ απο'οτι φάνηκε εισαι τεράστιων διαστάσεων ΒΛΑΚΑΣ αλλα δεν το κάνουμε θέμα

και μόνο ότι τα κάνεις τούμπες τωρα τα περι προέδρον δείχνει πόσο καραγκιόζης είσαι όταν δεν σε περνει άλλο να λες πίπες.
ΤΕΛΟΣ γιατι πιάνουμε και πάτο.η βλακεία είναι και ανίκητη οποτε τζάμπα καίει η λάμπα.

υ.γ σε σχέση με απατεωνιές τα έχω γράψει απο τα πρώτα ποστ.καταλήξαμε πάλι σε αυτό 5 σελίδες μετα.και αυτό γιατι δεν έλεγες να το καταλάβεις

blackbusa
11/09/2007, 21:20
κοίτα και εσυ απο'οτι φάνηκε εισαι τεράστιων διαστάσεων ΒΛΑΚΑΣ αλλα δεν το κάνουμε θέμα

και μόνο ότι τα κάνεις τούμπες τωρα τα περι προέδρον δείχνει πόσο καραγκιόζης είσαι όταν δεν σε περνει άλλο να λες πίπες.
ΤΕΛΟΣ γιατι πιάνουμε και πάτο.η βλακεία είναι και ανίκητη οποτε τζάμπα καίει η λάμπα.

υ.γ σε σχέση με απατεωνιές τα έχω γράψει απο τα πρώτα ποστ.καταλήξαμε πάλι σε αυτό 5 σελίδες μετα.και αυτό γιατι δεν έλεγες να το καταλάβεις

Aπο προηγουμενα ποστ που εχω γραψει.....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
........την ημερα που θα πανε να με κανουν κατι τετοιο θα κοψω το γηπεδο και την μπαλλα.......και για να καταλαβεις τι εννοω,την εποχη Enic και Ψωμιαδη τα ειχα κοψει ολα........
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

.........τοτε κανω οπως τοτε με ENIC και BIG MAC.......ΑΠΟΧΗ.......

Απο ΜΙΚΡΟ και ΑΝΟΗΤΟ ολα ειναι δεκτα........αλλα και ΚΟΤΟΥΛΑ μαζι τελικα,γιατι ΝΟΜΙΖΕΙ οτι κραζει (ουτε αυτο ξερει χωρις επιχειρηματα)......αλλα ακομα δεν διαβασα κατι υπερασπιστεικο ποστ υπερ των αδικων κατηγοριων εναντιον του Ολυμπιακου....

Υ.Γ. Στην Θεσπρωτια δεν ειναι η Παραμυθια???:confused: :confused: :confused:

blueblack
11/09/2007, 21:59
OTAN ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ.......ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΜΜΑ....?????

Τά βάζουμε όλα σέ ένα καζάνι ,τά ίσοπεδώνουμε όλα...........

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.........!!!!!!!!!

ΒΟΛΕΥΕΙ.........ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.............

ΔΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.......?????????

Ό καλύτερος τρόπος γιά νά κάνεις........ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...........λάστιχο........!!!!!!!

Όχι έσείς είχατε δυό λαμόγια,όχι ό δικός μας ήταν λιγότερο,όχι ό τρίτος
ήταν χειρότερος.....!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ............ΓΑΥΡΟΓΑΥΡΟΙ........!!!!!!!!!

ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ.......ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ..........ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ......
ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ............ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ......????????

Τί συγκρίνουμε τώρα...????????

Καί τί δέν έχει ό μπαξές.........άπό μάτς πού τελείωσαν στό 80, πέναλτυ έξω
άπό τήν περιοχή,παράγκες.........άποβολές,κοράκια,μαύρα κοράκια...........
κατάμαυρα κοράκια.........

Κουίζ.........

Ποιός είπε έμείς καί τό Αιγάλεω νάμαστε καλά καί όλοι οί ύπόλοιποι νά πάνε
.............ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ SEX............???????????

Μόλις τό βρείτε θά σάς βάλω καί δεύτερη έρώτηση ......ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ...!!

STOYBI
11/09/2007, 22:24

Κουίζ.........

Ποιός είπε έμείς καί τό Αιγάλεω νάμαστε καλά καί όλοι οί ύπόλοιποι νά πάνε
.............ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ SEX............???????????

Eλα μου ντε...... Ποιος το ειπε ??? :confused:

Ξερεις ???? :confused:

Εγω ημουν.... Εγω μιλαγα στην κασσετα !!! :rolleyes:

Αν και τωρα που σκεφτομαι..... :rolleyes:

Μπορει να ησουν και εσυ .... :rolleyes:

Ησουν εσυ ??? :confused:

ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ.......ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΡΙΞΕΙ..........ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ......

Εμεις το βλεπαμε.... Εσεις ειχατε πεσει κατω και δεν βλεπατε τιποτα......

Δεν ΜΙΛΑΩ και για οταν ριχνατε τον γενικο ρευματος !! :winka:

ΣΤΑΘΗΣ ......:yuck: :yuck:

la_villa
11/09/2007, 22:30
γεια σου ΠΡΟΒΑΤΟ...και αύριο ενωση ε μην γράψες τίποτα αντικειμενικό και σου ξεφύγει

δηλ irinia εσεις πιστεύεις ότι δεν ευνοηθήκατε ποτε!!!
η παρθένα μαρία και η αεκ!!!!!

συμφωνώ μαζί σου στο λάστιχο συνείδηση.
όπως ακριβως λες εσύ ότι κάνουμε εμείς τους προεδρους ετσι κάνετε εσείς την διαιτησία.αν και δεν νομίζω κανεις να υπερασπίστηκε τον κόκκαλη

υ.γ παντα σε σχέση με το μέγεθος της ομάδας.δεν μπορεί αεκ,πανιώνιος,λαρισα να ευνοηθούν το ίδιο με Ολυμπιακο/Παναθηναικό.το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.νόμος της φύσης.

STOYBI
11/09/2007, 22:39
[B]

δηλ irinia εσεις πιστεύεις ότι δεν ευνοηθήκατε ποτε!!!
η παρθένα μαρία και η αεκ!!!!!

Αλλο το ευνοηθηκαν και αλλο το ξευτιλησαν--.... :sick:

Εχεις ορεξη σαν τον καθε πορομενο ???

Ψαξε απλα το Βημα .... Δεκαδες περιπτωσεις ευνοιας της ΑΕΚ θα βρεις μεσα...

:winka:

blackbusa
11/09/2007, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Eλα μου ντε...... Ποιος το ειπε ??? :confused:

Ξερεις ???? :confused:

Περιεργος=Σπαθας συνδεσμου Πειραιως
Κοκκαλιαρης=Θωμας Μητροπουλος προεδρος Αιγαλεω τοτε
Θειος=Μαλλον ο Κοκκαλης(δεν πρεπει να υπαρχει η φωνη του,αλλα ο Μητροπουλος ξερει πιος ειναι)

Καποιες κασσετες ακουστηκαν αλλα μετα εξαφανιστικαν περιεργος........η μαλλον πηγαν στην δικαιοσυνη που κανει ΣΩΣΤΑ την δουλεια της????

http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,dt=23.03.2006,id=24344696

Δεν εχει γινει ακομα ταυτοποιηση.......αλλα ο Σπαθας που πηγαν να του τα ριξουν ολα ''παραιτηθηκε''....κατι ακουστηκε οτι μετα δουλεψε στην Ιντρακομ....το ποιος ειναι ποιος για τους 2 πρωτους τα ονοματα τα ειχε πει ο Τριανταφυλλοπουλος......και βεβαια ειχαν βγει και στην εκπομπη του τοτε να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα....

Ελα ρε ΑΕΚΑΡΑ με τη απιστευτη αβαντα που εχεις και το σπρωξιμο που σου εκαναν πηρες τα τελευταια 11 χρονια 10 πρωταθληματα.....α ναι και το ενδεκατο στο εκλεψε καποιος Δουρος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

edit....Ωπ σοορυ......αυτο με το σεχ το ειπε ο δευτερος στον πρωτο.......
edit 2....αμαν τωρα το προσεξα.......η πενταετεια περασε τον Μαρτιο μαλλον????......αλλα αφου δεν υπηρξε ποτε τι μαλακιες λεω τωρα???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

HEATSEEKER750
12/09/2007, 00:46
Αλλο το ευνοηθηκαν και αλλο το ξευτιλησαν--.... :sick:

Εχεις ορεξη σαν τον καθε πορομενο ???

Ψαξε απλα το Βημα .... Δεκαδες περιπτωσεις ευνοιας της ΑΕΚ θα βρεις μεσα...

:winka:

Άντε ρε μεγάλε ακόμα περιμένουμε.......

blueblack
12/09/2007, 05:47
ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.......ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ....

Καί σείς νά κάνετε τό κορόιδο καί νά μού θυμίζετε τά φώτα πού ή ΑΕΚ........
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.........
ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ............

ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΣΤΑΘΗ................
ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ...........
ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΖΕΥΑΜΕ.............
ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ.........!!!!!!!!!!

Βεβαίως καί εύνοήθηκε ή ΑΕΚ........
ΔΕ ΒΓΗΚΑΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑΤΟ ΔΙΑΛΑΛΗΣΟΥΜΕ............
ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑΥΤΟ................

Σάς τόγραψα ,σάς τό ξανάγραψε.......καί άλλος.........
ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ........!!!!!!!

Κι όταν τό πράγμα στριμώξει ή μόνιμη έπωδός σας είναι.........
τό μεγάλο ψάρι τρώει τό μικρό........!!!!

ΓΑΥΡΟΙ.............

Άφήστε τή φύση στή θέση της.........άφήστε τούς άτυχείς παραλληλισμούς...
Τό μεγάλο ψάρι τρώει τό μικρό γιά νά έπιβιώσει,καί μόλις χορτάσει δέν τό
ξαναπειράζει καί τό άφήνει δίπλα του νά ζήσει μέχρι νά ξαναπεινάσει....!!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΓΑΜΙΣΑΤΕ...........ΤΑ ΠΑΝΤΑ...........
ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ...........ΟΡΘΙΟ...!!!!!!!!
ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ..........
ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ.............
ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.............ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.........
ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ............
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.........200 ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ......
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..........ΠΑΤΩΣΑΜΕ........ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΡΕΣ.........
10 ΧΡΟΝΙΑ........ΤΩΡΑ.............

ΠΑΡΑΓΚΑ...........ΠΑΡΑΓΚΑ..........ΠΑΡΑΓΚΑ........ΠΑΡΑΓΚΑ............... ..!!!!!!!!!!

ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ.........
ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.........!!!!!!!!!!!!!!

Ναί ρέ καί μείς εύνοηθήκαμε καί σέ ένα καί σέ δύο καί σέ δέκα μάτς.........
Τί νά συγκρίνουμε τώρα.........
Άμφισβήτησε κανείς τήν ΑΕΚ όταν πήρε αύτούς τούς τρείς τίτλους...????
Κάθεστε καί σείς Άεκτσήδες καί άπαντάτε μέ τή λογική.......
ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ............
ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ.........
ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ..........
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΙΑ.................ΑΡΡΩΣΤΟΙ...........!!!!!!!!!!

Όταν μέ τόση εύκολία προσπερνάν τά πάντα.........
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΛΑΦΡΥΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.............ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ......
ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ............!!!!!!!!!

ΤΕΛΟΣ Η............ΚΟΥΒΕΝΤΑ.........
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.....................ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ........!!!!!!!!

Λοιπόν blackbusa μιά καί βρήκες τό πρώτο προσπάθησε καί γιά τό .......
δεύτερο σκέλος.......

Αύτό τό όνομα πού άνέφερες..........
ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ....??????
ΚΑΙ ΠΟΥ........ΣΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚΑ.........?????????????

Έτσι γιά νά δούμε πώς τά γραμμάτια.......ξωφλούνται.........

ΑΘΩΟΣ............Ο ΑΝΤΖΑΣ............ξυνόταν τό παιδί......!!!!!!
Δείτε πρωτοσέλιδο τό DERBY..........
Άντε καλή άρχή........!!!!!!!!

Gandalf dr685sm
12/09/2007, 07:58
Καλά αυτό με τον Άντζα , είναι απο τα ανεκδιήγητα... το δείχνει η εικόνα... το σχολιάζουν όλοι...

Μόνο η "τυφλή" δικαιοσύνη λέει πως το παιδί ξυνόταν με το ...κωλόδαχτυλο!
Επιπλέον φορτώνει και μια 25αρου χιλιάδες ευρώπουλα τον ΠΑΟ, γιατί το έβριζαν το παληκάρι και παρέβησαν κανονισμούς!!:eek: :cry:

και μετά μιλάμε για παρακράτος!

Τι να πούμε τώρα;... αλλά βλέπεις ο επόμενος αγώνας είναι με τον ΑΡΗ του Μπάγιεβιτς , που σίγουρα ...βάτραχος-βάτραχος.... αλλά μπορεί να βγάλει καμιά ψ..η και να την κουνάει στα μούτρα των κόκκινων. Ειδικά γνωρίζοντας οτι ο ΆΡΗΣ με αυτό το υλικό μπορεί να παίξει μπαλίτσα και να διασύρει υπολήψεις όλων μέσα στο ΠΟΚ.

Gandalf

la_villa
12/09/2007, 09:32
σύμφωνα με την λογική σας θα έπρεπε να συμφωνείτε με την απόφαση για τον Άντζα.

δεν θα μπω στην διαδικασία γιατι.
μάγε δανείζομαι δική σου φράση για να δικαιολογήσω όπως δικαιολόγηθηκατε πριν και το θεωρούσατε και φυσιολογικό.
έτσι και εγω και φαντάζομαι το ίδιο και η επιτροπή

"Μήπως θυμάσαι τις αιτίες;... ή μόνο τις αντιδράσεις;"

blackbusa
12/09/2007, 09:43
:rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

αυτοι που μπινελικονανε φαγανε 24.000 προστιμο......

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

ΟΤΙΝΑΝΙΣΤΗΣ...................:bigcry: :bawl: :bigcry: :rotflmao:

υ.γ. οτινανιστης=αυτος που ειναι οτι ναναι......

Gandalf dr685sm
12/09/2007, 10:11
La_Villa....

MAZI ΣΟΥ... να τιμωρηθούν και οι δύο όμως!... οχι τρώνε 25.000 οι υπαίτιοι αλλά οι αντιδρούντες είναι εκείνοι που διαφεύγουν της τιμωρίας , βάσει "ξυσίματος"!!!!

Αν είναι δυνατόν.

Αν του έδινε έστω ελαφρυντικό ΄για αντίδραση "εν θερμώ" να πάει στο καλό. Αλλά οχι και να μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας ρε φίλε και να λένε οτι ξυνόταν με το κωλοδάχτυλο.

Προκαλεί και μόνο στο άκουσμα αυτό! Θα είχε άδικο μετά ο όποιος ποδοσφαιρστής μετά , βγαίνοντας απο άλλο γήπεδο , προς την μεριά της κερκίδας να έξυνε τα @@, με την δικαιολογία οτι εκείνη την στιγμή τον έπιασε φαγούρα;

Οτι θέλουμε λέμε τώρα;

Gandalf

blackbusa
12/09/2007, 10:48
La_Villa....

MAZI ΣΟΥ... να τιμωρηθούν και οι δύο όμως!... οχι τρώνε 25.000 οι υπαίτιοι αλλά οι αντιδρούντες είναι εκείνοι που διαφεύγουν της τιμωρίας , βάσει "ξυσίματος"!!!!

Αν είναι δυνατόν.

Αν του έδινε έστω ελαφρυντικό ΄για αντίδραση "εν θερμώ" να πάει στο καλό. Αλλά οχι και να μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας ρε φίλε και να λένε οτι ξυνόταν με το κωλοδάχτυλο.

Προκαλεί και μόνο στο άκουσμα αυτό! Θα είχε άδικο μετά ο όποιος ποδοσφαιρστής μετά , βγαίνοντας απο άλλο γήπεδο , προς την μεριά της κερκίδας να έξυνε τα @@, με την δικαιολογία οτι εκείνη την στιγμή τον έπιασε φαγούρα;

Οτι θέλουμε λέμε τώρα;

Gandalf

Πριν απο καποια χρονια.......
Ε=Εισαγγελεας
Δ=Δικηγορος
Γ=Γραφιας πρακτικων

Ε:Bαση κατηγορητηριου,που συνταξαμε βαση του βιντεο του αγωνα,γιατι ο διαιτητης δεν ειδε και δεν εγραψε τιποτα (ουτε και οι παρατηρητες,αφου εκεινη την στιγμη ειχαν παει για πι πι τους),κυριε δικηγορε ο ποδοσφαιριστης σας πλακωσε δυο.....των εναν ιδιος του εκανε και ενα κεφαλοκλειδωμα που μεχρι και ο Σουγκλακος θα ζηλευε......τι εχετε να πειτε???

Δ:Μα οχι........μα οχι......κυριε εισαγγελεα και αγαπητο δικαστηριο....η εικονα τις τηλεορασης αυτο δειχνει,αλλα δεν ειναι ετσι τα πραγματα.....απλα ο παικτης μας εμαθε οτι τα δυο καρντασια θα ηταν απο του χρονου στην ομαδα μας,και χαρηκε τοσο πολυ που ειπε να τους καλοσορισει απο τωρα.....τον εναν τον χαιδευε,του αλλου του ελεγε στο αυτι ποσο ωραια ειναι στο λιμανι,και ποσα ψαρια θα πιανουν........απλα φαινοταν νευρικος γιατι ειχε πιει στο ημιχρονο μια οκα καφε γιατι αισθανοταν λιγο αδυναμος.....

Ε:Αααααααααααα.....ετσι γιναν τα πραγματα......τοτε τι γραφουν οι παλιοφυλλαδες οτι ειχαμε θεμα...και αναγκαστηκαμε αφου ο διαιτητης και οι εποπτες και οι παρατηρητες δεν ειδαν τιποτα να σας καλεσουμε με βαση του βιντεο της τηλεορασης......ουφφφφφφφφφ ευτηχως γιατι θα αναγκαζομασταν να πουμε οτι το βιντεο δεν ειναι αποδηκτικο στοιχειο......και οτι σας φωναξαμε μονο για το θεαθηναι.........ΑΘΩΟΣ.......

Δ:Ευχαριστου πολυ.....θα σας ξαναρθουμε και θα σας φερουμε και ελιας απο τας καλαματας.....

Ε:Ενταξει......ενταξει.......πηγαινεται......πηγαινεται.......τ σεβη μας στον θειο σας.....(ξαφνικα σηκωνει τους χαρτοφακελλους για να μιλισει ψιθυριστα με τους υπολειπους τις εδρας)....Ρε μαγκες,εκεινο το παλλικαρι,το δεξι μπακ της εθνικης τι κανει???εληξε η μικροποινουλα που του ειχαμε ριξει????ποσο ηταν????....α ναι 25 αγωνιστικες ......

Γ=Ξερω εγω.....ξερω εγω.......σταματησε την μπαλλα και εγινε Κασαπης........εεεεεεεε........Χασαπης.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΕΚΑΡΑ μου κανε χωρο στα γραφεια σου γιατι με την αβαντα που εχεις ερχονται και αλλα......μετα τα 10 στα 11,ερχονται ο τελικος του Cl και η κατακτηση του Uefa......εμπρος στο μονοπατι που ανοιξε ο θρυλος των γηπεδων.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
12/09/2007, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από HEATSEEKER750
Άντε ρε μεγάλε ακόμα περιμένουμε.......

Σου ειπα εγω οτι πρεπει να περιμενεις κατι ???:confused:

STOYBI
12/09/2007, 13:15

ΑΕΚΑΡΑ μου κανε χωρο στα γραφεια σου γιατι με την αβαντα που εχεις ερχονται και αλλα......μετα τα 10 στα 11,ερχονται ο τελικος του Cl και η κατακτηση του Uefa......εμπρος στο μονοπατι που ανοιξε ο θρυλος των γηπεδων.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καντε περισσοτερο χωρο.... Μπας και μπορεσετε και κανενα 3χ3 !!!! :D

la_villa
12/09/2007, 13:17
L

Οτι θέλουμε λέμε τώρα;
Gandalf

κοίτα απο ότι διάβασα λέει βγήκε "αθώος λόγω αμφιβολιών"

και δεν είναι άδικο αν το δεις ρεαλιστικά

ότι το έκανε με κωλοδάκτυλο το έκανε.ότι το έκανε για χειρονομία το έκανε
ΑΛΛΑ το έκανε έτσι ώστε δεν μπορείς 100% να πεις ότι ΣΙΓΟΥΡΑ εκανε χειρονομία.και στο δικαστήριο αυτο μετράει

όλοι ξέρουμε τι έκανε,και η επιτροπή ΞΕΡΕΙ τι έκανε αλλα δεν μπορεί να το αποδείξει.

δεν βγήκε ΑΘΩΟΣ βγήκε αθώος λόγω ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ.

αν το έκανε εντελώς φανερά δεν θα υπήρχαν δικαιολογίες.

blackbusa
12/09/2007, 13:31
Καντε περισσοτερο χωρο.... Μπας και μπορεσετε και κανενα 3χ3 !!!! :D

Bασικα παιζει και το 4χ4 αν παρουμε και uefa supercup......γαμωτω μου ανοιξε η ορεξη για παγωτο....παω στην δελτα της γειτονιας μου....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
12/09/2007, 13:38
ΑΛΛΑ το έκανε έτσι ώστε δεν μπορείς 100% να πεις ότι ΣΙΓΟΥΡΑ εκανε χειρονομία.και στο δικαστήριο αυτο μετράει

όλοι ξέρουμε τι έκανε,και η επιτροπή ΞΕΡΕΙ τι έκανε αλλα δεν μπορεί να το αποδείξει.

δεν βγήκε ΑΘΩΟΣ βγήκε αθώος λόγω ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ.

- NIAOY...NIAOY...NIAOY...

- ποιός είναι παρακαλώ;

- ΝΙΑΟΥ... είμαι ενα ιπποπόταμος με γούνα και ουρά πάνω στα κεραμίδια σας!!!

....

Κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεται είναι απλή λογική. Η χειρονομία δεν είναι αναγκαίο να γίνει με προτεταμένο το χέρι. Απλή λογική είναι και το "αθώος μετά αμφιβολιών" πως είναι κάλυψη για εκείνον που το αποφάσισε να μην τιμωρηθεί ο Άντζας.

Μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε τώρα;

Gandalf

blackbusa
12/09/2007, 13:49
νιαου......νιαου......νιαου......νιαου......νιαου......νιαου......νι αου......νιαου......νιαου......νιαου......νιαου......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

103265

la_villa
12/09/2007, 14:13
μάγε κοροιδευόμαστε μου φαίνεται
άλλο καταλαβαίνουμε τι έκανε άλλο τι μπορείς να αποδείξεις.
από την στιγμή που έχει δικαιολογία που δεν μπορείς να την καταρίψης την δέχεσαι.μπορείς να αποδείξεις ότι είχε σκοπό να κάνει κωλοδάχτυλο?όχι.
ε δεν μπορείς να τον κατηγορησεις ότι ξύθηκε με το μεσαίο.γιατι αυτή θα ήταν η κατηγορία.
"ένοχος γιατι ξύθηκε με το κωλοδάκτυλο" και όχι "γιατι προέβη σε άσεμνη χειρονομία"
και η φωτό αυτό δείχνει.να ξύνει το κεφάλι.οπότε τον κατηγορεις για το δάκτυλο που το έκανε ή όχι.
αν το πάρεις οπαδικά είναι ένοχος

φυσικά και πρεπει να είναι προτεταμένο το χέρι για να κρίνεις κάποιον ένοχο.

δεν έξυνε τα π@π@ρια του το κεφάλι έξυνε.οπότε βάση νόμου σωστά απαλλάχθηκε

σε ποιο δικαστηριο παρόμοιο περιστατικό θα καταδικαζόταν?σε κανένα

Gandalf dr685sm
12/09/2007, 14:24
Να αυτό λέμε για κόκκινα γυαλιά!!!

Ρε φίλε θα μας τρελάνεις εντελώς έτσι;

Βγαίνει ακριβώς εκείνη την στιγμή , και μόλις φτάνει μπροστά στην εξέδρα κάνει την κίνηση ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ (δες το video).

όπως είπε και ο Busa:

- Εισαγγελέας... Κατηγορείστε για άσεμνη και προκλητική χειρονομία προς τους φιλάθλους , κατά την έξοδο σας στα αποδυτήρια.

- Δικηγόρος ΟΣΦΠ... Κύριε Εισαγγελέα , απλά εκείνη την στιγμή του ήρθε φαγούρα και ήθελε να ξύσει το κεφάλι του. Δέν έχει κάνει καμιά άσεμνη χειρονομία.

- Εισαγγελέας.... Και ο κύριος κατηγορουμένος , ξύνει το κεφάλι του πάντα με τεντωμένο το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του; Όπως να υποθέσουμε οτι υπήρχε και κακός χρονισμός (κατά την έξοδο του; ) , ... μάλιστα κάτω απο τον σωρό των βωμολοχιών που δεχόταν εκέινη την στιγμή; (για αυτό τιμωρήθηκε και ο ΠΑΟ!)

Σε άλλη χώρα , φίλτατε La-Villa στην κίνηση που έκανε θα έτρωγε μια τεράστια "καμπάνα" χρηματική και αγωνιστική που την επόμενη φορά που θα ήθελε να τεντώσει δάχτυλο , θα σκεφτόταν άλλα μέρη να το βάλει για να του περάσει η "φαγούρα".

Η δικαιοσύνη "τυφλή" είναι ... οχι ΧΑΖΗ!

Gandalf

zzr2005
12/09/2007, 14:28
από την στιγμή που έχει δικαιολογία που δεν μπορείς να την καταρίψης την δέχεσαι.μπορείς να αποδείξεις ότι είχε σκοπό να κάνει κωλοδάχτυλο?όχι.
ε δεν μπορείς να τον κατηγορησεις ότι ξύθηκε με το μεσαίο.γιατι αυτή θα ήταν η κατηγορία.
"ένοχος γιατι ξύθηκε με το κωλοδάκτυλο" και όχι "γιατι προέβη σε άσεμνη χειρονομία"
και η φωτό αυτό δείχνει.να ξύνει το κεφάλι.οπότε τον κατηγορεις για το δάκτυλο που το έκανε ή όχι.

με αυτή τη λογική αν κάνει κωλοδάκτυλο με προτεταμένο το χέρι μπορεί να ισχυριστεί ότι έδειχνε κατι στον ουρανό με το μεσαίο δάκτυλο...
ποιος μπορεί να αποδείξει οτι δεν έδειχνε???:eek:

επίσης αν πιάσεις τον π@τσο σου μπροστά στη θύρα 13 μπορείς να ισχυριστείς οτι σε στενεύει το σώβρακο.....και αντε να αποδείξουν οτι δεν σε στενεύει....:eek:

με την ίδια λογική που η κουτουλιά γίνεται απόθηση με το κεφάλι ....και το σπρώξιμο διαιτητή αναπαράσταση της φάσης (βλ. Γκούμα)

επίσης αν γαυμοσταυρίσης το διαιτητή μπορείς να πεις οτι δεν μίλαγες εσύ αλλά έχει μπει ο αντίχριστος μέσα σου.....και να προβάλεις στο αθλητικό δικαστήριο τον "Εξορκισμό Νο1" για πιστήριο....:eyepop: :lol:

ΕΛΕΟΣΣΣΣ...:lol:

la_villa
12/09/2007, 14:28
"Η δικαιοσύνη "τυφλή" είναι ... οχι ΧΑΖΗ!"

α μπράβο.χαζή δεν είναι
ξέρει πολύ καλά τι έκανε αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει με βεβαιότητα.
υπάρχει μια στα χίλια να έτυχε.@@ αλλά αυτό ισχυριστηκε και δεν μπορείς να το αποκλείσεις

και καταλήξαμε στο λόγω αμφιβολιών.

δεν διαφωνώ ως προς το τι έκανε.
αλλά στην απόφαση δες το και νομικά.δεν μπορούσαν να του κάνουν τίποτα

zzr το να ξύνεις τον πούτσο σου είναι άσεμνη χειρονομία,δεν δείχνεις με το κωλοδάκτυλο συνήθως
σε βρίσκω λίγο άκυρο.άλλο ξύνω το κεφάλι άλλο ξύνω τα @@ μου

Gandalf dr685sm
12/09/2007, 14:35
la_villa ...

σου απάντησε ήδη ο zzr2005... σου επαναλαμβάνω οτι στα δικαστήρια αρκεί και η υπόνοια για να καταδικαστείς. Στο συγκεκριμένο μάλιστα επεισόδιο, η υπόννοια είχε γίνει ένδειξη και κόντευε να γίνει και απόδειξη.

Μην λέμε οτι θέλουμε τώρα.

Το αθώος λόγω αμφιβολιών είναι πέρα ώς πέρα αστείο. Με video, με τα παρελκόμενα της κίνησης την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, υπάρχει νομικό υπόβαθρο για να το περάσουν.

Απλά επέλεξαν να μην το κάνουν... επαναλαμβάνω ... σου απάντησε ο zzr2005 για τους ισχυρισμούς που μπορεί να είπαν , για την κίνηση του παίκτη.

Y.G. σε Αγγλικό , Γερμανικό , Ισπανικό πρωτάθλημα μπορεί να έβλεπε απο τις κερκίδες για 2-3 αγωνιστικές και οχι "αθώος λόγω αμφιβολιών"!!! Αλλά εκεί σέβονται και το άθλημα και τους φιλάθλους του , βλέπεις!

Gandalf

la_villa
12/09/2007, 14:36
κάνει χειρονομία???

103276

blackbusa
12/09/2007, 14:39
ΦΟΥ....ΦΟΥ....1-2....1-2.....

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ @@ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΣΟΥΝΕ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗ...ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΥΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΣΑΙΟ ΔΑΧΤΥΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΞΥΣΙΜΑΤΟΣ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.....

ΦΟΥ.....ΦΟΥ....

Ρε τι μαθαινουμε σημερα.......
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol: :rotflmao: :bigcry:

Gandalf dr685sm
12/09/2007, 14:42
oxi...

πολύ απλά γιατί , δεν αντιδρά σε βωμολοχίες και δεν κοιτάει το κοινό και μετά σκύβει το κεφάλι για να ξεκινήσει την κίνηση... χώρια που όπως σου είπα , υπάρχει το video που απο μια stand photo δίνει πολύ περισσότερα σαν στοιχεία (ήχος, κίνηση , εικόνα) για να αντιληφθεί κάποιος το τι γίνεται.

Όταν όμως αναγνωρίζεις πως την συγκεκριμένη στιγμή οι οπαδοί έχουν εκτροχιαστέι και τους ρίχνεις καμπάνα για τις αηδίες που έλεγαν (σωστά!) δεν μπορείς να κάνεις την πάπια και να μην προσέξεις τον παίκτη που αντιδρά (δις) με την κίνηση αυτή.

Πως εσύ αντιλήφθηκες δηλαδή οτι έκανε χειρονομία και δεν μπορεί ο δικαστής να το αντιληφθεί;

Gandalf

la_villa
12/09/2007, 14:57
και στην φωτό ο άντζας δεν κοιτάει το κοινό

φυσικά τώρα απόκτησαν όλοι την δυνατότητα να ξύνονται.:lol:

όπως είπα και πριν ΚΑΙ ο δικαστής ΞΕΡΕΙ τι έχει γίνει όπως όλοι.αλλά αυτό που είπε ο άντζας στέκει και είναι δεκτό.

blueblack
12/09/2007, 15:10

Ο ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ...........ΟΤΑΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΙΣ ΡΕΧΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΙΝΟ ΣΤΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ....

Έβρεχε....?????

Ναί έκεί βρέ πού ή ΑΕΚ τελείωσε μέ 9......!!!!!!
Θέλετε καί άποδείξεις.......εεεεεεεεε....???????
Τί νά κάνουμε κι ό Γκούμας άναπαράσταση έκανε..........ένώ έκείνος ό Κασάπης τό άριστερό
μπάκ τής Έθνικής γιά χρόνια............24 στό κεφάλι.........
κι ό Άνατολάκης ,ξέρετε παιδιά πόσες άναπαραστάσεις έκανε...????
Καί δυό πόδια στό γύψο...!!!!!!!!
στόν Ήρακλή στό είκοσάλεπτο ήταν έξω...!!!!!!!!
Στό θρύλο κάθε πέντε χρόνια μία κίτρινη.....!!!!!!!!
Γιά νά τόν δούμε τώρα...
Στήν Εύρώπη δέν τόν θυμάμαι μάτς χωρίς κίτρινη.........
ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ FAIR PLAY..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

OLOI TRELLOI EIMASTE TELIKA..........GIOYXOY........:rotflmao:

Άμ έκείνος ό Πάντος..........ποτέ τό παιδί....έξω οί κακοί όλο στόν πάγκο τόν στέλνανε....!!!!!!!!
Μή τούς πάω τώρα έναν -έναν..........άστο βαριέμαι πάλι.........!!!!!!

Gandalf dr685sm
12/09/2007, 15:11
φυσικά τώρα απόκτησαν όλοι την δυνατότητα να ξύνονται

Αεί γεία σου... τώρα μιλάς! ΄Για αυτό είπα οτι σε άλλα πρωταθλήματα που σέβονται εαυτούς, άθλημα και φιλάθλους θα του είχαν τιμωρήσει την πράξη ακόμα και ώς πρόθεση!
Για να αποφύγουν και τα προδεδικασμένα του μέλλοντος!

Αλλά εδώ, θα έχουμε τώρα μιμητές αρκετούς που θα λένε οτι είτε ξύνονται , είτε χαιδεύουν την κώμη τους.

Gandalf

blueblack
12/09/2007, 15:14
με αυτή τη λογική αν κάνει κωλοδάκτυλο με προτεταμένο το χέρι μπορεί να ισχυριστεί ότι έδειχνε κατι στον ουρανό με το μεσαίο δάκτυλο...
ποιος μπορεί να αποδείξει οτι δεν έδειχνε???:eek:

επίσης αν πιάσεις τον π@τσο σου μπροστά στη θύρα 13 μπορείς να ισχυριστείς οτι σε στενεύει το σώβρακο.....και αντε να αποδείξουν οτι δεν σε στενεύει....:eek:

με την ίδια λογική που η κουτουλιά γίνεται απόθηση με το κεφάλι ....και το σπρώξιμο διαιτητή αναπαράσταση της φάσης (βλ. Γκούμα)

επίσης αν γαυμοσταυρίσης το διαιτητή μπορείς να πεις οτι δεν μίλαγες εσύ αλλά έχει μπει ο αντίχριστος μέσα σου.....και να προβάλεις στο αθλητικό δικαστήριο τον "Εξορκισμό Νο1" για πιστήριο....:eyepop: :lol:

ΕΛΕΟΣΣΣΣ...:lol:

:a25: :a25: :a25:

STOYBI
12/09/2007, 15:18
Ρε αυτος της ΑΕΚ που εδειχνε το σκορ... Καταδικαστικε τελικα τοτε η οχι ???:confused:

blackbusa
12/09/2007, 15:27
Ρε αυτος της ΑΕΚ που εδειχνε το σκορ... Καταδικαστικε τελικα τοτε η οχι ???:confused:

Ναι...........και αν θυμαμαι καλα με 3 αγωνιστικες.....Φερναντο Ναβας.......τον επικαλεστικε ο Ολυμπιακος οτι δεν ειναι ιδια περιπτωση και δεν πρεπει να τιμωρηθει ο Αντζας.....

STOYBI
12/09/2007, 15:38
Ναι...........και αν θυμαμαι καλα με 3 αγωνιστικες.....Φερναντο Ναβας.......τον επικαλεστικε ο Ολυμπιακος οτι δεν ειναι ιδια περιπτωση και δεν πρεπει να τιμωρηθει ο Αντζας.....

Σωστα !!!!

Αφου φαινοταν καθαρα ο φουστης οτι εκανε κολ@δαχτυλα )

:mad:

blackbusa
12/09/2007, 15:43
Σωστα !!!!

καλα δεν πας καλα.....στην Λατινικη Αμερικη ετσι δειχνουν το σκορ 1-1......ασε μας ρε φιλε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
12/09/2007, 15:52
καλα δεν πας καλα.....στην Λατινικη Αμερικη ετσι δειχνουν το σκορ 1-1......ασε μας ρε φιλε....

:rotflmao: :rotflmao:

:lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol:

:beer: :beer:

la_villa
12/09/2007, 16:06
Σωστα !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλό:beer:

idi
12/09/2007, 16:13
:smokin:

103282