PDA

View Full Version : Αλήτικη περιπλάνηση στα παζάρια της Μ. Ανατολής...και τσάι στο Ισπαχάν

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

liberec
25/04/2008, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Σας ευχομαι ολοψυχα"καλό δρόμο"!

Ευχομαι να γυρισετε πολυ πλουσιοτεροι σε εμπειριες και με τις ψυχες σας γεματες!

Κοιταχτε να κρατησετε καλα μεσα σας τις μυρωδιές, μιας κι σε αντιθεση με τους ηχους και τις εικονες, αυτες ΔΕΝ παγιδευονται!

Ξανα καλο δρομο φιλοι!

:smokin: :beer: :wave2:

καλά τα λές
ευχαριστούμε

liberec
25/04/2008, 16:38
Μάκης και εγώ φροντίσαμε την ιατροφαρμακευτική σας κάλυψη
εσείς οι υπόλοιποι να φροντίζετε το συνταξιωδοτικό σε περίπτωση που μας αρέσει εκέι πολύ
και αλλάζουμε βίζα από τουριστική σε άδεια παραμονής

128637

liberec
25/04/2008, 16:41
Η μηχανή είναι πλημμένη, βαλίτσες καθαρές [ακόμα άδειες] - περιμένουνε

Βασίλη, το αυτοκολητάκι "Ο Ξέρξης γαμιέται" βγάλε το αμέσως, θα έχουμε προβλήματα

Sapadak
25/04/2008, 16:42
Με το καλο η επιστροφη με πλουσιες εικονες και γεματες μπαταριες (σιγουρα και τα 2)

:beer:

Tropeas
25/04/2008, 17:04
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΤΑΞΙΙΙΙΔΙΙΙΙ !!!
καλό ταξίδι στα χρυσα σας μονοπάτια...
δίχως το θάρος θα ταν μαύρη η αλήθεια....
καλό!!!!
ΤΑΞΙΔΙ!!!:beer: :wave2:

MikeG
25/04/2008, 17:12
Καλό ταξίδεμα στην ανατολή... Ας είναι η αρχή για ακόμα μακρύτερα ταξίδια!
Μαζέψτε εικόνες, μυρωδιές, εμπειρίες...

:beer: :beer: :beer: :wave2:

DimChios
25/04/2008, 18:33
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Με 2 λέξεις...ο,τι βαζει ο νους σας!

Πραγματικα δε μπορω να πω κατι αλλο... δεν ειναι δυνατον να θυμηθω και να τα γραψω ολα, κατι θα ξεχασω σιγουρα!

Πολλες φωτο και ενα τελειο ταξιδιωτικο μετα, αυτα ζηταμε εμεις!

Τα υπολοιπα, ζηστε τα μεχρι τελευταιας σταγονας εσεις!

Ευχομαι επισης κανεις να μη του "χαλασει" τιποτα και δεν εννοω τα GPS ή τα μηχανακια!
Αυτα φτιαχνουν!

ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!

:beer: :beer: :beer: :beer:

vangelis 64
25/04/2008, 18:50
Καλό ταξίδι παιδιά.Έτσι όπως φεύγετε χαρούμενοι και υγιείς,έτσι να γυρίσετε.Μακάρι ο αέρας τής Ανατολής να φέει όμορφες περιπέτειεςστίς ρόδες σας.
Καλή αντάμωση.:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

Uriah Heep
25/04/2008, 19:41
Η "Βασίλισσα" έλκει τα πέπλα της...
Τροπισμός του σώματος, πτυχώσεις στα βλέμματα που την κοιτούν...
Η περιπέτεια δημιούργησε την Africa ή η Africa την περιπέτεια?
Και οι δυό τους, Africa και περιπέτεια, είναι διακόνισσες αλληλοϋπηρετικές της απαράλλαχτης νοσταλγίας προς το απόλυτο ταξίδι!
Γύρω-γύρω όλοι μας αναβάτες, μηχανικοί, ονειροπωλητές και ονειροκρίτες αδημονούμε, τρέμουμε, αγαλλιούμε, ριγούμε για τη στιγμή όπου η απόλυτη Θεά θα κατέβει από την "πασαρέλλα" της PRObike...
...περιμένοντας, όταν κάνει ένα test με το νέο της adventure look, να καταδεχτεί να μας απευθύνει συγκαταβατικό μειδίαμα που θα μας επιτρέψει να υπάρχουμε προσδοκώντας την μέρα της αναχώρησης...

Μία βδομάδα πέρασε στα Beauty Clinics της PRObike.
Gentle body lift, anti-aging care, oil therapy, grasse-spa, wheels care and plurality of optional services and beautification...

Ευχαριστώ από καρδιάς τον φίλο Μάκη Θαλασσούδη για την εξαιρετική φροντίδα που έδειξε στην προετοιμασία της "Βασίλισσας". Όσο για το πείσμα και την εφευρετικότητα στις ιδιοκατασκευές, τις ενισχύσεις, τις νέες αλουμινένιες βάσεις, σιδεριές κλπ , για να υλοποιηθούν απαίτησαν χρόνο και μεράκι, που μόνο ένας άνθρωπος που αγαπάει τους ταξιδευτές θα διέθετε.
Εργασίες που δεν κοστολογούνται με ευρώ...
...και δεν κοστολογήθηκαν...

Όλα καλά μέχρι εδώ...
Η "βασίλισσα" έτοιμη, αναζωογονημένη, με τα αλουμινένια τροφαντά καπούλια της, τελευταία στιγμή πριν φύγουμε, μου την έκανε τη ματσαράγκα!
-"Θέλω συνολάκι"
-"Τι είναι αυτά που λές? Πάμε να φύγουμε."
-"Δεν πάω πουθενά. Τον τελευταίο καιρό, όλο για τουρμπογκόμενες με ψηλές αναρτήσεις μιλάς. Και στο κάτω-κάτω οι περισσότερες που μπαινόβγαιναν εδώ μέσα, συνολάκια White Power φορούσαν"
-"Κορίτσι μου γλυκό, αυτές τις 950 και 990, έτσι τις έπλασε ο Θεός...Εσύ έχεις άλλες χάρες...είσαι κλασσική, πως να το πω ...αρχοντογυναίκα.Πάμε να φύγουμε!"
-"Ασε τα σάπια, γιατί εγώ άκουσα ότι γίνεται και ...προσθετική. Και άσε τα τσουρούτικα, πάρε το συνολάκι μπρος-πίσω...
...και πούσε, την πίσω τη θέλω ρυθμιζόμενη, με μπουκαλάκι ...parfume vaporisateur."
Το ένστικτό μου με προειδοποιούσε ότι ήξερε τι ήθελε και ήταν κι αποφασισμένη.
Έτσι όπως την κυαλάριζα στα "φραπέ" της, δεν μούρθε να της πω όχι...

Το επόμενο απόγευμα μου το ανταπέδωσε, κάνοντάς μου άγριο και πρωτόγονο σεξ στις στροφές του περιφερειακού...
.
.
.
...δεν ήταν πλέον η βασίλισσα που ήξερα. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ξαναερωτευόμουν την τέταρτή μου Africa!

128656

Uriah Heep
25/04/2008, 19:47
Έτοιμη η "βασίλισσα" στο παλάτι της...

...με ανοιχτή την πόρτα, δεν βλέπει την ώρα να κατακτήσει και τις ερήμους του Ιράν!

Την Κυριακή το πρωί αναχωρώ κι εγώ, να συναντήσω τις υπόλοιπες καμήλες.

:beer: :beer: :beer:

128657

crs-k
25/04/2008, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
........................
το ανταπέδωσε, κάνοντάς μου άγριο και πρωτόγονο σεξ στις στροφές του περιφερειακού...
...δεν ήταν πλέον η βασίλισσα που ήξερα.
.......................

:winka:

Μεγεια τα WP και παλι καλο δρομο να 'χεις συντροφε!

matmat
25/04/2008, 20:00
...Στα παζάρια πουλάνε σημαδεμένα όνειρα
Στην έρημο ψήνονται οι αναμνήσεις
Κι αυτή ! στέκει ορθή ,
με το δόρυ της επάνω στο δρεπανηφόρο
Βασίλισσα της ερήμου
ανέμη τυλίγει τις ορδές των βαρβάρων
στα σκήπτρα της ο αυτοκράτορας υποκλίνεται
και στην μορφή της χρήζει δεσμώτης ...

Καλό δρόμο Σε εσενα και την Βασίλισσά σου φιλε Βασίλη !!!:beer: :beer: :beer:

Καλό σας δρομο μια ομορφη περιπετεια ξεκινά

:)

:beer: :wave2: :beer:

Uriah Heep
25/04/2008, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Βασίλισσα της ερήμου
ανέμη τυλίγει τις ορδές των βαρβάρων

Ελήφθη το μήνυμα!:winka:

...ανέμη τυλίγει τις ρόδες των βαυαρών!

road spirit
25/04/2008, 21:52
καλό δρόμο να έχετε

Dodok edessa
26/04/2008, 07:41
καλο ταξίδι ......:wave2: :wave2:
Bασιλη να μου προσεχεις τον μικρο γαλατη,ειναι τρυφερουλης ακομα !!! :D καλη επιστροφη και θα περιμενω να μου τα πειτε απο κοντα !:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

καλη τυχη !:wave2:

128666

apav
26/04/2008, 11:26
Καλό δρόμο! :wave2:

apav
26/04/2008, 13:55
Πήραμε λοιπόν τον αυτοκινητόδρομο για Qom και με 120-130 χλμ./ώρα φτάσαμε νωρίς το απόγευμα στο Εσφαχάν. Δεν το είχαμε σκοπό αλλά αφού βγάλαμε καλή μέση ωριαία γιατί όχι. Κάναμε μία βόλτα μόνο στην πόλη, που μας φάνηκε καταπράσινη και πραγματικά πανέμορφη πάνω στο ποτάμι με τις διάσημες γέφυρες του 16ου αιώνα. Βρήκαμε ένα πάρκο για να κατασκηνώσουμε και προς έκπληξίν μας βρήκαμε εδώ δύο Land Rover Defended με δύο οικογένειες Σουηδών μέσα. Ναι οικογένειες, με δύο κατάξανθα παιδιά δύο-τριών χρονών η καθεμία. Ταξιδεύουν και οι οχτώ μέχρι την Αυστραλία και από εκεί θα δουν τι θα κάνουν. Να άλλη μια απίστευτη ιστορία με overlanders. Α! Μαζί τους έχουν εδώ και μερικές μέρες έναν Έλληνα, τον Κώστα μαζί με τη Γιαπωνέζα κοπέλα του. Δεκαοχτώ χρόνια ταξιδεύει, όπως μας είπε, ο Κώστας και ακόμη αντέχει! Να που έχουμε μέλλον. Αύριο, πάντως, πάμε για περπάτημα στο Εσφαχάν, την πιο όμορφη όπως λένε πόλη του Ιράν, με τα παλάτια της, τα τζαμιά και το παζάρι της. Να τα εκατοστήσουμε, κι εμείς κι εσείς!

http://www.theworldoffroad.com/theworldoffroad/detail.php?topic_id=619 :wave2:

Uriah Heep
26/04/2008, 21:45
Ολίγες σκόρπιες σκέψεις πριν το ταξίδι...

Πριν ένα χρόνο, κάνοντας το μοναχικό ταξίδι στην Αφρική, πίστευα ότι θα ήταν ευκολότερο να κλέψω το παγκάρι του Αγίου Φανουρίου...
...από το να συνταξιδέψω σ΄ένα τέτοιο ταξίδι με 3 σινιέ μπεμβεδάκηδες κι έναν ...κανονικό.
Θα φάνταζε σαν έγκλημα καθοσιώσεως! Όσο αυτοί είναι μηχανόβιοι, έλεγα, τόσο και η Κοντολίζα Ράις είναι ψηλή, ξανθιά και Σουηδέζα!
Η ζωή όμως είναι τρελλή. Εκεί που οι συμπαθείς κύκλοι των adv-γαλαζοελικοφρόνων, ζούν ταξιδιωτικά, μέσα στο μπρεχτικό πνεύμα της βερολινέζικης παρακμής της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, συμβαίνει το απροσδόκητο! Ο Κώστας (liberec), αποφασιστικά, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για το ταξίδι!!!
"το πληκτρολόγιο μού 'πεσε απ' το χέρι,
είπα δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν..."
...σκέφτηκα για πολλοστή φορά, παραφράζοντας Μάκη Χριστοδουλόπουλο...
Με τις ανατροπές που είχαν προηγηθεί ήμουνα βέβαιος ότι θα ταξίδευα μόνο με τον Θωμά, κάτι που με εύρισκε απόλυτα ικανοποιημένο.
Kαι μιάς και είμαι μηδενιστής, αυτοκαταστροφικός και είρων -όσον αφορά την καλή μου πλευρά- σκέφτηκα να του απαντήσω θετικά!
Η ιστορία με τις προετοιμασίες για ταξίδια στο παρελθόν, με wannabies adventurers που όταν περνούσα στο παρασύνθημα, στρίβανε με τη δικαιολογία του θείου που ερχότανε από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ...
...φαντάζει βαρετή σαν συζυγικό σέξ!
Άλλωστε η συζήτηση για την προετοιμασία ενός ταξιδιού...
...είναι δωρεάν και χωρίς κυμαινόμενο επιτόκιο!

Συνεχίζεται μετά τα μεσάνυχτα...

Tpap
27/04/2008, 00:22
Καλό ταξίδι κ καλή επιστροφή...! :beer: :wave2:

Uriah Heep
27/04/2008, 00:40
Βασικός κανόνας: άμα φεύγεις ταξίδι στο Ιράν σε λιγότερες από 10-12 ώρες και σε φωνάζει στη κουζίνα η γυναίκα σου...
...δεν φέρνεις καμία αντίρρηση.

Καλά που έγινε η διακοπή, γιατί άμα συνέχιζα να ξετυλίγω τα νήματα των αρρωστημένων σκέψεών μου για την έκβαση της τελικής σύνθεσης, από το πολύ μπλέξιμο θα προέκυπτε κανταϊφι...

.................................................................................................... ...............................................

Κι όμως, από τη Σύνοδο του Καραβόμυλου, παραμένουμε πέντε!
Κοινό μας σημείο, η αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τις μεγάλες οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις...
...κάτι που στην περίπτωσή μας, με τα δεδομένα του σύγχρονου πλαδαρού μοτοσυκλετιστικού σκεμπέ, θα θεωρούνταν ακατόρθωτο!
Την επικρατούσα άποψη, ότι περιπέτεια είναι το να μπορείς να σουλατσάρεις επί χρόνια ανά τον πλανήτη, αλλιώς κάθεσαι καφετέρια και σχολιάζεις τα νέα μοντέλα, εν είδει παρουσιαστή μαγειρικής που έξηγεί τα μυστικά για πετυχημένες πατάτες γιαχνί...
...την αφήσαμε στην δικαιοδοσία του μοτοσυκλετιστικού φολκλόρ και της λαογραφίας!

Από τις 22 Δεκεμβρίου, άρχισε για μένα και τον Θωμά το ταξίδι και από τον Φεβρουάριο για τους υπόλοιπους.
Περάσαμε όμορφα όλες αυτές τις μέρες με τα καθημερινά SMS του Κώστα, τα ατέλειωτα e-mails και τα πειράγματα εδώ σ΄αυτή τη συζήτηση στο φόρουμ...
Να επισημάνω και πάλι, τι σημαίνει υγιής χρήση του φόρουμ.
Το διάβασμα ενός ταξιδιωτικού, έγινε η αιτία να βρισκόμαστε να ονειρευόμαστε μιά καινούργια περιπέτεια...
...ξεπερνώντας την ιδεολογική πάκτωση της δίτροχης διανόησης περί ταξιδίων...
...και ξεφεύγοντας από τα απόνερα της ταξιδιωτικής παραφιλολογίας που παρασέρνουν τον εντόπιο μηχανόβιο σε μπανιστιρτζή των ταξιδιωτικών μεγαλείων των άλλων!
Ήρθε επί τέλους η ώρα να το ξεκινήσουμε!
Τον Μάκη από τη Σίφνο, ακόμα δεν τον έχω γνωρίσει! Μικρή λεπτομέρεια...Το σημαντικό είναι, το τι έκανε, τι οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις άφησε πίσω του πασχαλιάτικα, μέ γνώμονα την ανάγνωση ενός περσινού ταξιδιωτικού, για να βρεθούμε αύριο όλοι μαζί, να πραγματοποιήσουμε ... το ταξίδι στο Ισπαχάν!
Με τον Κώστα είχαμε μια άψογη προετοιμασία και συνεργασία, που μΕ έκανε να διαπιστώσω για άλλη μία φορά, ότι δεν είναι όλοι οι εγχώριοι adv παραδομένοι στο όνομα ενός τετραπληγικού δίτροχου προοδευτισμού, με ανύπαρκτα χιλιόμετρα στο κοντέρ και την ασφάλεια που παρέχουν τα DVD περιπέτειας και οι πιτσαρίες της γειτονιάς.
Τον Νώντα και τον Θωμά τους γνώριζα κι από πριν.
Ρε σεις! Σα να μου φαίνεται ότι αυτοί οι BMWδάκηδες είναι ..."κανονικοί" άνθρωποι!

Σ΄αυτή την πορεία της προετοιμασίας, υπήρχαν φίλοι αλλά και παιδιά του φόρουμ που δεν έτυχε να γνωριστούμε, που ήθελαν πολύ αλλά δεν τα κατάφεραν ν΄ακολουθήσουν. Ξέρω πολύ καλά αυτό το συναίσθημα και πόσο σκληρό είναι να μένεις πίσω. Πάντα θα είναι στη σκέψη μας στο ταξίδι και θάρθει η στιγμή που θα μοιραστούμε τις εμπειρίες αυτής της περιπέτειας μαζί τους και είμαι σίγουρος ότι η θετική τους ενέργεια θα μας δίνει δύναμη σ΄αυτές τις χιλιάδες των χιλιομέτρων...

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!
Σας εύχομαι να κάνετε όμορφα χιλιόμετρα που να "γράφουν" στις ψυχές σας!
Θα τα πούμε κάποια στιγμή κι από κανένα ιντερνέτ καφέ από κάποιο ανατολίτικο παζάρι...

Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω αύριο ...να συναντήσω και τις υπόλοιπες καμήλες!

Salam!

Akatanomastos
27/04/2008, 00:45
καλο ταξιδι παιδια:beer:

T-REX
27/04/2008, 08:02
καλους δρόμους παιδια :beer:

cityfly
27/04/2008, 20:31
καλό ταξίδι

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Druuna
27/04/2008, 20:51
Ομορφοταξιδοι........

:beer: :beer: :beer: :sun: :wave2:

argpap
27/04/2008, 23:18
Όμορφες εικόνες και συναρπαστικοί δρόμοι :wave2:

tifoefs
27/04/2008, 23:23
Έτοιμη η "βασίλισσα" στο παλάτι της...

...με ανοιχτή την πόρτα, δεν βλέπει την ώρα να κατακτήσει και τις ερήμους του Ιράν!

Την Κυριακή το πρωί αναχωρώ κι εγώ, να συναντήσω τις υπόλοιπες καμήλες.

Eγω καταλαβα γιατι πατε σακειθε !!!

τὴν δὲ Ἑλληνικὴν δύναμιν ἥθροιζεν ὡς μάλιστα ἐδύνατο ἐπικρυπτόμενος, ὅπως ὅτι ἀπαρασκευότατον λάβοι βασιλέα. ὧδε οὖν ἐποιεῖτο τὴν συλλογήν. ὁπόσας εἶχε φυλακὰς ἐν ταῖς πόλεσι παρήγγειλε τοῖς φρουράρχοις ἑκάστοις λαμβάνειν ἄνδρας Πελοποννησίους ὅτι πλείστους καὶ βελτίστους, ὡς ἐπιβουλεύοντος Τισσαφέρνους ταῖς πόλεσι. καὶ γὰρ ἦσαν αἱ Ἰωνικαὶ πόλεις Τισσαφέρνους τὸ ἀρχαῖον ἐκ βασιλέως δεδομέναι, τότε δὲ ἀφειστήκεσαν πρὸς Κῦρον πᾶσαι πλὴν Μιλήτου·

tifoefs
27/04/2008, 23:26
...............

στρουθὸν δὲ οὐδεὶς ἔλαβεν: οἱ δὲ διώξαντες τῶν ἱππέων ταχὺ ἐπαύοντο: πολὺ γὰρ ἀπέσπα φεύγουσα, τοῖς μὲν ποσὶ δρόμῳ, ταῖς δὲ πτέρυξιν αἴρουσα, ὥσπερ ἱστίῳ χρωμένη. τὰς δὲ ὠτίδας ἄν τις ταχὺ ἀνιστῇ ἔστι λαμβάνειν: πέτονται γὰρ βραχὺ ὥσπερ πέρδικες καὶ ταχὺ ἀπαγορεύουσι.............................

:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:

128703

PanVas
28/04/2008, 07:48
Τις καλύτερες ευχές στους ταξιδιώτες μας!

Καλό δρόμο και περιμένουμε feedback!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

H.A.Balafoutre
28/04/2008, 10:06
Καλή δύναμη και καλό ταξίδι.:wave2:

Dodok edessa
28/04/2008, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Eγω καταλαβα γιατι πατε σακειθε !!!

τὴν δὲ Ἑλληνικὴν δύναμιν ἥθροιζεν ὡς μάλιστα ἐδύνατο ἐπικρυπτόμενος, ὅπως ὅτι ἀπαρασκευότατον λάβοι βασιλέα. ὧδε οὖν ἐποιεῖτο τὴν συλλογήν. ὁπόσας εἶχε φυλακὰς ἐν ταῖς πόλεσι παρήγγειλε τοῖς φρουράρχοις ἑκάστοις λαμβάνειν ἄνδρας Πελοποννησίους ὅτι πλείστους καὶ βελτίστους, ὡς ἐπιβουλεύοντος Τισσαφέρνους ταῖς πόλεσι. καὶ γὰρ ἦσαν αἱ Ἰωνικαὶ πόλεις Τισσαφέρνους τὸ ἀρχαῖον ἐκ βασιλέως δεδομέναι, τότε δὲ ἀφειστήκεσαν πρὸς Κῦρον πᾶσαι πλὴν Μιλήτου·

:eyepop: και εγω που νομιζα οτι ηξερα τον λογο που πανε εκει .....:hypnotize τελικα δεν ηξερα τιποτα:uplate:

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

dosko
28/04/2008, 12:01
Καλό ταξίδι παιδιά!
Καλό δρόμο !

tifoefs
28/04/2008, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
:eyepop: και εγω που νομιζα οτι ηξερα τον λογο που πανε εκει .....:hypnotize τελικα δεν ηξερα τιποτα:uplate:

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

ἐντεῦθεν ἐξελαύνουν σταθμοὺς δύο παρασάγγας δέκα εἰς Τυριάειον, πόλιν οἰκουμένην. ἐνταῦθα ἔμειναν ἡμέρας τρεῖς......

Μα τι λαλατε εσεις οι σκουληκες ;; Σημερα εκει ειναι !!!

:look: :look::beer: :beer: :lol: :lol:

tamar
29/04/2008, 01:13
Καλό δρόμο ρε παιδιά....

Cpt. Haddock
29/04/2008, 09:05
Οτι και να πει κανείς είναι λίγο...

Καλα να περάσετε ρε μάγκες

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Anty12
29/04/2008, 14:57
Στο καλό....καλό δρόμο....:beer:

Uriah Heep
29/04/2008, 22:50
2η μέρα στα υψήπεδα της Ανατολίας...

...περιπέτεια "on the rocks" μετά από ένα άγριο χαλάζι!

Κeep walking...

ή μάλλον keep ridin'

128864

MikeG
29/04/2008, 23:30
ΖΗΣΤΕ ΤΟ!

thou-vou
30/04/2008, 08:39
:a19:

OldMan
30/04/2008, 12:57
"On board" αναμετάδοση από κινητό :
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΤΟΛΙΑ - STOP. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΖΙΚΑΝ - STOP. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΓΙΑ 700 ΧΛΜ - STOP. ΟΛΟΙ ΣΙΔΗΡΟΚΩΛΟΙ -STOP !!!
:wave2: :beer:

Cpt. Haddock
30/04/2008, 13:06
:a23:

OldMan
30/04/2008, 13:42
2η μέρα στα υψήπεδα της Ανατολίας...
...περιπέτεια "on the rocks" μετά από ένα άγριο χαλάζι!
Κeep walking...
ή μάλλον keep ridin'
Ο Θωμάς γελάει ή έχει παγώσει το στόμα του ??? :look:

Vstrommer71
30/04/2008, 14:55
Παντως με το κιτρινο ΔΕΗαδιαβροχο ειναι σκετη...ομορφια λεω:lol:

sapila racing
30/04/2008, 15:09
Mπράβο σας!

Ευχομαι να βγει ο :sun: σύντομα.

:a23: :a23:

DimChios
30/04/2008, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Παντως με το κιτρινο ΔΕΗαδιαβροχο ειναι σκετη...ομορφια λεω:lol:

αφου δε φοραγε εκεινο το σεξυ πολο πουκαμισακι παλι καλα!!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!

peyton
30/04/2008, 16:56
ποναν ορε τα παληκαρια???
Καλο δρομο να εχεται παιδια...........:beer: :beer: :beer:

OldMan
30/04/2008, 20:29
"On board" αναμετάδοση από κινητό : (της στιγμής...) !!

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ - STOP. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ - STOP.
(το υπόλοιπο μήνυμα κάπου "χάθηκε..." ) :wave2:

kalesin
30/04/2008, 20:42
αν κ αργησα λιγο...

καλους δρομους κ καλο γυρισμο παιδακια

Ταξιδευτής
30/04/2008, 20:48
Kαλο Ταξιδι αδερφια! Να εχετε ανοιχτους Οριζοντες παντα! Σας περιμενουμε! :wave2: :beer:

tai
01/05/2008, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
"On board" αναμετάδοση από κινητό : (της στιγμής...) !!

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ - STOP. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ - STOP.
(το υπόλοιπο μήνυμα κάπου "χάθηκε..." ) :wave2:
αυτοί οπως το πάνε σε μια βδομάδα θα μπαρκάρουν απο κορέα για ιαπωνία:eyepop:

tifoefs
01/05/2008, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αυτοί οπως το πάνε σε μια βδομάδα θα μπαρκάρουν απο κορέα για ιαπωνία:eyepop:

ασε τα πρισμενα ματια εσυ και ετοιμασου για καραβι ολλανδια - αργεντινη !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
03/05/2008, 21:00
Τελευταια (άρτι αφιχθείσα με SMS) ανταπόκριση... :wacko:

"ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΙΣΠΑΧΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΣΑΙ ΣΕ ΝΑΡΓΙΛΕΡΙ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΞΕΩΝ"

Καλη συνεχεια παιδακια!

Uriah Heep
04/05/2008, 13:55
Τελευταια (άρτι αφιχθείσα με SMS) ανταπόκριση... :wacko:

"ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΙΣΠΑΧΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΣΑΙ ΣΕ ΝΑΡΓΙΛΕΡΙ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΛΕΞΕΩΝ"

Καλη συνεχεια παιδακια!

Sto Iran mexri tora den eixame kataferei na steiloume mynima, giati me to paramikro "kovontai" apo tin electroniki logokrisia orismenes selides. Borousame na diavasoume mono orismena themata kai den katafername na steiloume mynima. Simera gia proti fora boroume na grapsoume kiolas.
Xristo, prospathisa na sou metafero to klima apo tsayerie-nargilerie tou Bazaar-e Bozorg alla itan adynati i epoikinonia me to telefono...

...gia tetia katagogia milame!

To Esfahan einai fovero, pername tin defteri mera kai tha figoume methavrio.

Epi 5 meres eixame pano apo ta kefalia mas to "fysiko GPS"...

...to synefo me ti vroxi tou Pasxa mas akolouthise sxedon mexri to ypsos tis Texeranis.

Ta xanaleme me tin proti efkairia.

Druuna
04/05/2008, 14:14
kali sinexia palikaria!!!!!

:beer: :beer: :wave2::sun:

Tropeas
04/05/2008, 14:28
καλή συνέχεια, κοιτάχτε μήπως συναντηθείτε με τον Ηλία...

MikeG
04/05/2008, 14:31
& ξαναλέω... ΖΗΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!

Καλά να περνάτε!! Πάρτε όσο περισσότερες μυρωδιές μπορείτε!

:beer: :beer: :wave2:

crs-k
04/05/2008, 15:02
...................
Xristo, prospathisa na sou metafero to klima apo tsayerie-nargilerie tou Bazaar-e Bozorg alla itan adynati i epoikinonia me to telefono...
..................

Εχουν προβληματα με το δικτυο τους μαλλον, μιας και ουτε κι εγω μπορω να επικοινωνησω μαζι σας! :sick:

Σημασια εχει ομως να ζειτε ΕΣΕΙΣ την ομορφια του ταξιδιου! :smilea:

Καλη συνεχεια!

tifoefs
04/05/2008, 15:05
Φερτε ρε κανα φερετζε !! Τον εταξα σε μια εδω περα !!

akamarinos
04/05/2008, 17:57
καλη συνεχεια στο ταξιδι σας :wave2:

fantacid
04/05/2008, 18:24
αρε αθανατη cosmote!
:lol: :lol: :lol: :lol:

χθες πετυχα εναν πολωνο που πηγαινε κ αυτος (που αλλου....) ΙΡΑΝ!!!

καλο δρομο να χετε......

:wave2: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

tai
04/05/2008, 21:02

καλή συνέχεια με πολές νεες εμπ(υ)ριες
:wave2: :beer: :beer: :beer: :beer:

Dodok edessa
04/05/2008, 21:04
σημερα γιορταζει και το πατριωτακι μου ο θωμας .....αρε κουφαλιτσα που εφτασες για να γλυτωσεις το κερασμα ...:lol:
Το αδιαβροχο το κιτρινο του εδωσα εγω εκαι απο πισω γραφει ARIS FC:lol: :rotflmao:

Χρονια πολλα θωμακο ετσι και αλλιως :beer: :beer:

MikeG
04/05/2008, 21:08
Χρόνια πολλά μικρέ Γαλάτη!!! :D

:beer: :beer:

DimChios
05/05/2008, 06:13
ομορφα πραγματα!!!!

ΘΩΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

TOMASKTM
05/05/2008, 12:02
eyxaristo sas :beer: :beer: :beer:

Uriah Heep
05/05/2008, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
καλή συνέχεια με πολές νεες εμπ(υ)ριες
:wave2: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ta oinopnevmatodi pota apagorevontai dia ropalou sto Iran!

Tis teleftaies bires tis eipiame thn Triti to vrady stin Tourkia. Edo exei mono anapsyktika, bires xoris alcool me aroma lemoni san anapsyktiko, kai ariani...

Alla de variese! Emeis edo eirthame gia Tsai!!!

To proi to perasame se atmosferiko katagogio Tea-room, me nargiledes, aromatika tsagia kai tzouralikia (syropiasta styl diples klp). Ama dite fotografies tha sas fygi o takos. dystyxos den mporo na valo apo to internet kafe pou grafo afti ti stigmi. pithanon, na anevasei o Kostas apo to xenodoxio, me ellinika keimena ...

...mias kai i omada diathetei kai laptop gia tis anages tis!

Simera to vrady eimaste kalesmenoi se iraniko spiti gia deipno!

Oi Iranoi einai ekpliktikoi anthropoi, me oli ti simasia tis lexis! Filikoi, enthousiodeis, exipiretikoi se apistefto vathmo...
...eilikrina me exoun syginisei giati einai afthenikoi!

to mono tous elatoma einai oti odigane san trelloi! To gnorizoun kai oi idioi. Stis diastavriseis aftokinita, pezoi, mixanakia mexri 200cc.... ginondai mia kardia. Xamos!

Avrio to proi fevgoume gia noto, sto Shiraz kai tin Persepoli. apo ekei, meta 2 meres tha pame anatolika gia tin poli Yazd. Ekei tha dianikterefsoume kai tin epomeni tha perasoume katheta tin erimo Dasht-el Kavir. Meta tha anevoume stin Kaspia sta psaroxoria gia kanena xaviari (xoris tsipouro dystyxos) kai tha termatisoume, opos pleon ypologizoume ta pragmata sto Baku, tin synoriaki poli tou Iran opou kai dianykterefsame, tin Kyriaki to vrady. Apo Deftera xanabenoume Tourkia kai katefthinomaste pleon sto Noto gia Kappadokia. Se peripou 2 evdomades tha eimaste piso.

Oi polis pou dianykterefsame tin proigoumeni evdomada itan Geltsin, Erbaa, Maku, Tabriz, Qazvin kai 3 dradia sto Esfahan...

To synefo tis Kyriakis tou Pasxa mas synodeve epi 5 meres pano apo ta kefalia mas, fortomeno me ti vroxi tis arkoudas...

...san fysiko GPS. Sxedon mexri to ypsos tis Teheranis, fagame dynato xalazi gia defteri fora. ta 2500 xlm ta kaname me vroxi. Itan, ondos, apistefto!
to kalo einai oti den eixame kanena provlima, einai oli anexeretos stin omada parapano apo sidirokoloi kai pigame kala....

Exo xasei to tilefono tou Katemati sta pm mou. Sigoura tha ton petyxoume sto Iran giati tha kanoume megali gyra! An to gnorizei kanenas, na mou to dosei se pm,giati kai to diko mou pou tou estila tou einai axristo sto Iran giati edo xrisimopoioume Cosmote....

Ti na kanoume, exoume kai tis xorigies mas! Pragmatika mas exipiretise para poly.

Tha ta xanapoume syndoma!

Den vazo emotikon me bires, giati einai sovarotato paraptoma i xrisi alcool...

Ta narkotika exoun mono fylaki...

...i katanalosi alcool exei kai ksilo kai fylaki!!!

Filakia!

Uriah Heep
05/05/2008, 12:18
Einai syglonistiko!

Apo tous 5 tis omadas oi 3 afti ti stigmi, sto Esfahan, einai on line, apo xehorista computer sto ...moto.gr!!!

Ego kai o Thomas apo inernet cafe kai o liberec apo to laptop sto xenodoxio!!!

Den xanagine!

KaTaNaS
05/05/2008, 12:23
καντε βαθειες εισπνοές του αρωματος της Ανατολής! κεμπαπια απο κατσικισιο κρεας φαγατε; :beer: :wave2:

TOMASKTM
05/05/2008, 12:25
meta apo 7 synehomena kebap,leme shmera na alaxoyme kai na fame.....
.......kebap:lol: :lol: :lol:

Uriah Heep
05/05/2008, 12:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
καντε βαθειες εισπνοές του αρωματος της Ανατολής! κεμπαπια απο κατσικισιο κρεας φαγατε; :beer: :wave2:

Parolo pou den troo kreas, edo dokimasa mexri stigmis ola ta kebab!

Me katsikisio kreas efaga to proto vrady sto Esfahan kai itan parapano apo telio!!!:wave2:

no beers!:sad:

filipp0s
05/05/2008, 12:34
Kαλή συνέχεια! :beer: :beer:

(σόρυ για τις μπύρες -απο συνήθεια):wave2:

KaTaNaS
05/05/2008, 12:54

no beers!:sad:

θελω να πιστευω πως στο σπιτι που εισαστε καλεσμενοι θα εχει οινοπνευμα!

και στο kuwait εξω δε βρισκεις τιποτα, στην μαυρη βρισκουν ολοι , τα καταναλωνουν στα σπιτια τους οπου μαζευονται για να διασκεδασουν και τα πονηροτερα γλεντια γινονται σε σπιτια οπου οι σκεπασμενες γυναικες με τα φανταχτερα ματια εκτονωνουν τα απωθημενα!

η αμμος που κολαει αυτη τη στιγμη στα λαδωμενα (απο την αλυσιδα ή την φουσκα του αξονα στις βαβαρες χεχεχε) ψαλιδια σας απο τους δρομους και τις ερημους θα σας φανταζει θησαυρος ανεκτιμητος οταν θα πλενεται τα μοτορια σας στις αυλες σας...

βγειτε εξω μαζεψτε ηλιο!

:sun: :sun: :sun:

ΦΙΛΙΑ σε ολους!

:wave2:

Dodok edessa
05/05/2008, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
θελω να πιστευω πως στο σπιτι που εισαστε καλεσμενοι θα εχει οινοπνευμα!

και στο kuwait εξω δε βρισκεις τιποτα, στην μαυρη βρισκουν ολοι , τα καταναλωνουν στα σπιτια τους οπου μαζευονται για να διασκεδασουν και τα πονηροτερα γλεντια γινονται σε σπιτια οπου οι σκεπασμενες γυναικες με τα φανταχτερα ματια εκτονωνουν τα απωθημενα!

η αμμος που κολαει αυτη τη στιγμη στα λαδωμενα (απο την αλυσιδα ή την φουσκα του αξονα στις βαβαρες χεχεχε) ψαλιδια σας απο τους δρομους και τις ερημους θα σας φανταζει θησαυρος ανεκτιμητος οταν θα πλενεται τα μοτορια σας στις αυλες σας...

βγειτε εξω μαζεψτε ηλιο!

ΦΙΛΙΑ σε ολους!

εσυ πολλα ξερεις :eek: για πες καμια λεπτομερεια ...μαρεσει ..:D

δηλαδη αυτοι εκει πανω θα :a021: ????

MikeG
05/05/2008, 13:47
Καλό υπόλοιπο!!!
Απολαύστε το!!

:beer: :beer: :wave2:

KaTaNaS
05/05/2008, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
δηλαδη αυτοι εκει πανω θα :a021: ????

που πανω ρε καρνταση; σιβηρια πηγανε; :lol: :rotflmao: :rotflmao:

tati
05/05/2008, 14:10
διασκεδάστε το παίδες:) :beer: :beer: :beer:

ασύγκριτες στιγμές πρέπει να είναι...:)

liberec
05/05/2008, 15:29
Πιστεύω, ότι για όλους μας φαντάζει και σημερινή ημέρα ίσως και περιττή για το Εσφαχάν.
Συνήθεια μας έγιναν τα πολλά χιλιόμετρα κάθε ημέρα και τώρα, άλλη μία μέρα "απραξίας" - δεν περνάει...
Οι μηχανές μας στο γκαράς θα είναι μόνες τους τρίτη νύχτα στην σειρά!! Παραξεκουράστηκαν και απαιτούν δράση!!! Υπομονή μπεμπέκες, από αύριο ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο με την έρημο στο πρόγραμμα. Ναι, σαφώς δεν ήρθαμε εδώ για hard enduro, αντίθετα, θα προσπαθήσουμε να βρούμε ασφάλτινο πέρασμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει εκεί. Ακόμα και αυτό, ότι οι πληροφορίες είναι ..... συκγεχυμένες..... αποδεικνύει, ότι ο πολύς κόσμος προτιμάει να πάει γύρο-γύρο από αυτοκινητόδρομο, κάτι λέει. Εγώ προσωπικά θα έχω την πρώτη επαφή μου με την έρημο και ήμουνα αποφασισμένος, σε περίπτωση που η υπόλοιπη η ομάδα ίσως να μην ήθελε ή να προτιμούσε άλλο πρόγραμμα, μέχρι και να "αποσχιστώ" για μία-δύο ημέρες. Δεν ήθελα να το χάσω με τίποτε. Αλλά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, όλοι θέλουνε να πάνε. Είναι βλέπεις και η απραξία του τριημέρου που μας κάνει και πιο ορεξάτους για την επόμενη περιπέτεια.....

Σήμερα λίγο αρρώστησε ο Μάκης, ξεκίνησε αντιπυρετικά, αντιβίωση, γαργάλες και σιρόπια. Είναι όμως σκληρό καρύδι και δεν μασάει!! Ακμαίος ηθικά θα ξεκινήσει αύριο.
Έγινε και μία σχετική αναδιοργάνωση αποσκευών, προστέθηκαν τα απαιραίτητα δώρα, επιστρατεύτηκαν και άλλοι, κρυμμένοι σάκκοι. Κάτι πρέπει να φέρουμε όλοι μας στις γυναίκες μας! Και έτσι σήμερα το πρωί "λεηλατήσαμε" το παζάρι, αδειάσαμε τα ράφια των καταστημάτων. Τι χαλιά, τι τραπεζομάνδηλα, τι κελεμπίες, τι ριχτάρια! Αν μας πιάσουνε στα σύνορα, θα νομίζουνε, ότι τα ΒΜW είναι ο νέος, πονηρός τρόπος λαθρεμπορίου..... αλλά όχι που η Africa πάει πίσω και η κυρία Γιουραϊαχίπισσα θα μείνει παραπονεμένη....
Αυτά για σήμερα, ίσως το βράδυ θα μπει κάποια "ατμοσφαιρική" φωτό, αλλά γενικά η επόμενη ενημέρωση πιθανόν να αργήσει.... μάθαμε δυστυχώς, ότι στην έρημο τελικά δεν έχει wireless, ή τουλάχιστον όχι παντού

Υ.Γ.
μερικές μαυροφόρες υπάρξεις με εφαρμοστό ρούχο με στένεμα στην μέση, μανδύλα να είναι "επαναστατικά" μέχρι και 10εκ. πιο πίσω από το μέτωπο[!!!!] και έντονο μακιγιάζ, που υπογραμίζει τα ήδη μεγάλα εκφραστικά μάτια......
......
......

είναι μυστηριωδώς προκλητικές!!!
[ή είμαστε πολλές μέρες στο δρόμο??!!??]

Υ.Γ.2
υπάρχει και νεολαία με μαύρη μανδήλα, από πάνω ένα jockey, στενό "παλτό" πολύ κοντό [πάνω από το γόνατο!!] και από κάτω τζινάκι, στρατιωτικό και παπούτσια από αθλητικά μέχρι αρβύλλες
εδώ μιλάμε για πολύ ξεψάρωμα και ίσως και μοντέρνο περσικό "ξέκωλο"

tai
05/05/2008, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
κώστα σαν να μην πήγες για τσάι στο ισπαχάν νομίζω:blush:
:lol: :lol: :lol:

Σιδερόκωλοι, μην το σκέυτεστε!!
Να εισαστε δίπλα στην ερημο και να μην την διασχήσετε δεν λέει:nono:

καλή πορεία να έχετε:wave2:

και μια και δεν εχετε εκεί, πάρτε απο εδώ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Stergios69
06/05/2008, 12:51
Παίδες το νου σας... :evil:
"Θέλω να ξέρουν οι Ιρανοί ότι αν γίνω πρόεδρος, θα επιτεθούμε στο Ιράν."
Δήλωσε η Χίλαρυ (του Μπιλ) Κλίντον...
Κανονιστε να έχετε γυρίσει πριν βγει πρόεδρος... :D

Nontas
06/05/2008, 17:35
Thelo na diamartyritho entonos. Ayto den einai alaniariki periplanisi gia tsai sto espahan. Periplanisi sta internet cafe einai....
Loipon afou gia tin ora oi ypoloipoi kanoyn to mpinte tous, sas enimerono oti ftasame sto simerino proorismo mas, kai etoimazomaste gia fagito (pali kebap tha fame.....). To taxidi exelisete oraia mexri stigmis, an kai kati mou leei oti ayrio ego kai o Thomas tha liosoume apo tin zesti (oi ypoloipoi einai adynatoi). Ektos kai an arxisouse tin Thivetiani diatrofi tou Gourou URIAH HEEP.

Y.G. Oi Iranoi einai kai gamo tous laous. Exoume pathi oloi tin plaka mas gia tin filikotita kai thn eygenia tous, ase mas kornaroun sinexos kai nomizoume oti kati trexei. Frontiste na erthete an mporeite sto Iran. Einai empreia zois!

Ayta gia tora. Paov na fao KEBAP

crs-k
06/05/2008, 17:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
.........................
Ayta gia tora. Paov na fao KEBAP

Καλη ορεξη και καλη συνεχεια!

Operater
06/05/2008, 17:47
Πάντως είναι φοβερό... Μπορεί να χρειαστούν μία βοήθεια εκεί στην Ανατολή και μέσω internet να τους παραχθεί αμέσως βοήθεια!! (ω! μη γένοιτο!)...

Καλή συνέχεια! Η σκέψη μας...μαζί σας!

liberec
06/05/2008, 17:53
Simera to programa eiche Persepolis kai Shiraz.
I Persepolis axechasti, tora perimeno tous allous na katevoune stin reception [opos panta - i schedon panta, eimai protos etoimos] kai pame gia vradyni tsarka stin poli. kalo xenodocheio vrikame kath'odon sto kentro, stin kentriki artiria. Timi? Diklino 35 Evro, monoklino 22 Evro [me proino, parking ypogeio ktl.]
pame gia [allo ena] kebab kai koritsia [chacha]
Sallam

Merci [opos kai sta gallika einai to eycharisto, eykola einai ta farsi...]

crs-k
06/05/2008, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
.....................
pame gia [allo ena] kebab kai koritsia [chacha]
...................

Αυτο τωρα το 'πες για να πληγωσεις κοσμο ε? :( :sick:

:lol: :rotflmao: :lol:

crs-k
06/05/2008, 18:15
Alithia re mages...

Mporite na diabasete Ellinika or na sas apantame se Greeglish? :look:

Operater
06/05/2008, 18:18
Alithia re mages...

:look: Η sofia pou kryvei mesa tou aftos o anthropos....

DimChios
06/05/2008, 18:19
Alithia re mages...

:a53: :a53: :a53:

DimChios
06/05/2008, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
:look: Η sofia pou kryvei mesa tou aftos o anthropos....

γερος ανθρωπος, τι περιμενεις?

Αμα δεν ειναι σοφος αυτος ποιος θα ναι? Ο ροφός?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ελπιζω να καταλαβες οτι εκανες μλκια διαπιστωση ετσι!

:lol: :lol: :lol:

Operater
06/05/2008, 18:28
Αμεσως να μου την πεις.... :bigcry: :bigcry:

μπορει να μην το ειχες κρυφο, αλλά έμαθα που πούλησες το ΚΤΜ... :beer:

DimChios
06/05/2008, 18:31
Αμεσως να μου την πεις.... :bigcry: :bigcry:

μπορει να μην το ειχες κρυφο, αλλά έμαθα που πούλησες το ΚΤΜ... :beer:

ΣΠΑΜΜΕΡ!!!! :mad:

Θα ανακοινωθει σε ειδικης μνειας θρεντ μολις ολοκληρωθει η συναλλαγη!

:smokin:

crs-k
06/05/2008, 18:37
...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...

Δεν παιρνετε τα κουβαδακια σας να παιξετε σ' αλλη παραλια... :wacko:

Για να μην σας τα "κουβαλαω" εγω :a024: ανθρωπΑς ... :(

:lol: :rotflmao: :lol:

Nontas
06/05/2008, 20:29
Na diavasoume mporoume. Na grapsoume den mporoume
بیلالتلانتنمتال تنتانتنس ق فخهعخعی 3546456 42هخعخضنتمنتسیب

crs-k
06/05/2008, 20:41
Na diavasoume mporoume. Na grapsoume den mporoume
بیلالتلانتنمتال تنتانتنس ق فخهعخعی 3546456 42هخعخضنتمنتسیب

Τέλεια! :cool:

Uriah Heep
06/05/2008, 21:34
Re Ktmmatis!

Se vlepo afti ti stigmi sto forum. Eisai sto Iran? Emeis afti ti stigmi eimaste sto Shiraz kai avrio pame gia Yazd.

Pou vriskese mpas kai synantythoume?

Steile me pm to kinito sou giati to exasa. To diko mou tis vodafon den pianei.

Perimeno sto internet!

liberec
07/05/2008, 06:59
O Vasilis mas chathyke [pali] apo to proi sta pazaria. Emeis xypnisame, fagame, kafe, aytos kapou exo perpataei [opos panta alloste]

Oi ypoloipoi san sostoi flouflides tha pareoyme taxi na mas paei sta axiotheata, chacha.

[aplos exypna kratame dynameis, giati meta echoume metakinisi sto Yazd kai methaurio pleon archizei to dyskolo programa]

crs-k
07/05/2008, 07:00
Καλη συνεχεια!

DimChios
07/05/2008, 09:20

بیلالتلانتنمتال تنتانتنس ق فخهعخعی هخعخضنتمنتسیب

αμα ξαναπεις τπτ για τη μανουλα μου θα χεστουμε στο λεω!

:mad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

matmat
07/05/2008, 20:07
Παιδιά μεγάλη προσοχή στην Τουρκία εχει παλιόκαιρο...
χιονίζει !!!

καλό δρόμο και να γυρίσετε με τα πιο υπέροχα αρώματα της Ανατολής

:wave2: :) :sun:

PanVas
08/05/2008, 13:23
Ρε πανικός γίνεται εδώ...

Μπράβο παλικάρια!!

Καλή συνέχεια!

παρτε και τις παράνομες...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

OldMan
08/05/2008, 14:29
Frontiste na erthete an mporeite sto Iran.
Giati re Nonta ???

Tha se vroume ekei otan ERTHOUME ??? :look:

Nontas
14/05/2008, 02:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Giati re Nonta ???

Tha se vroume ekei otan ERTHOUME ??? :look:

Μπορώ να σε περιμένω αν ειναι να έρθεις.:rotflmao: