PDA

View Full Version : ΜΗΧΑΝΗ Vs ΠΑΠΙ

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Elle
18/06/2008, 01:07
ΝΑΙ!!! Το Aprilia Rs125 για την εμφάνιση του "σπορ σκυφτάδικου" που έχει, ναι είναι ψοφίμι. Το σωστό σκυφτάδικο αρχίζει από 600 όπως R6, CBR 600 και GSXR600. Δεν δικαιολογεί την εμφάνισή του, πως το λένε. Τι την έχει για τρελή αεροδυναμική όταν θα πιάνει τα τρελά χιλιόμετρα; Ναι εγώ τα κυβικά βάζω πρωτεύοντα λόγω και αμέσως μετά τη ροπή. Τέλος, ανέφερα τα παραπάνω μηχανάκια YZF125 και Aprilia 50&125 γιατί τα ξέρω πολύ καλά. Τα συγκεκριμένα Aprilia 50 & 125 τα έχω οδηγήσει και τα δύο και όντως πήγαιναν καλύτερα από τα κλασικά παπιά των κυβικών τους. Όμως ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ... Ένοιωσα καραγκιόζης πάνω τους, πως το λένε! Έτσι αισθάνθηκα! Πες μου κιόλας οτι θέλω γιατρό, γιατί αν εσύ ανέβηκες πάνω και έκλ@σ3ς μ3ντ3ς από τα γκάζια τότε μάλλον θα τον χρειαστείς εσύ! Δεν μου αρέσει! Το θεωρώ άκυρο, σεβάσου το κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι χωρίς σχόλιο! Γούστα είναι αυτά.

darkrider
18/06/2008, 01:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
ΝΑΙ!!! Το Aprilia Rs125 για την εμφάνιση του "σπορ σκυφτάδικου" που έχει, ναι είναι ψοφίμι. Το σωστό σκυφτάδικο αρχίζει από 600 όπως R6, CBR 600 και GSXR600. Δεν δικαιολογεί την εμφάνισή του, πως το λένε. Τι την έχει για τρελή αεροδυναμική όταν θα πιάνει τα τρελά χιλιόμετρα; Ναι εγώ τα κυβικά βάζω πρωτεύοντα λόγω και αμέσως μετά τη ροπή. Τέλος, ανέφερα τα παραπάνω μηχανάκια YZF125 και Aprilia 50&125 γιατί τα ξέρω πολύ καλά. Τα συγκεκριμένα Aprilia 50 & 125 τα έχω οδηγήσει και τα δύο και όντως πήγαιναν καλύτερα από τα κλασικά παπιά των κυβικών τους. Όμως ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ... Ένοιωσα καραγκιόζης πάνω τους, πως το λένε! Έτσι αισθάνθηκα! Πες μου κιόλας οτι θέλω γιατρό, γιατί αν εσύ ανέβηκες πάνω και έκλ@σ3ς μ3ντ3ς από τα γκάζια τότε μάλλον θα τον χρειαστείς εσύ! Δεν μου αρέσει! Το θεωρώ άκυρο, σεβάσου το κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι χωρίς σχόλιο! Γούστα είναι αυτά.

http://www.youtube.com/watch?v=3iT5ZKjbhus

den exei megali simasia ti odigas,an ksereis na to odigiseis....

epp1640
18/06/2008, 01:25

Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά σκέψου μόνο ότι αυτά τα μηχανάκια απευθύνονται κυρίως σε ηλικίες 16-21 (Αφού τα μηχανάκια αυτά προορίζονται και για αγορές όπου είναι εφικτή η οδήγηση 125 στα 16..) που ούτως ή άλλως δεν μπορούν να περάσουν τα 33 άλογα χονδρικά.. οπότε έχουν την μέγιστη επιτρεπόμενη ονομαστική ιπποδύναμη..ή σχεδόν αφού το απρίλια θα μπορούσε να έχει ακόμα 6-7 άλογα.. με τα καλύτερα περιφερειακά που μπορεί να απολάυσει κανείς που ανήκει στο παραπάνω target group.. το yzf r125 είναι φιμωμένο και βγάζει 15 ίππους (κανονικά αν θυμάμαι σωστά αυτά που διάβασα βγάζει γύρω στους 19) καθώς η νομοθεσία θέτει αντίστοιχο περιορισμό στα 15 άλογα για τις μοτοσυκλέτες αυτής της χωρητικότητας..

Akatanomastos
18/06/2008, 08:34
ΝΑΙ!!! Το Aprilia Rs125 για την εμφάνιση του "σπορ σκυφτάδικου" που έχει, ναι είναι ψοφίμι.

:rotflmao: :rotflmao:
τι λετε ρε παιδια..

για παρτε το Aprilia Rs125 πηγαιντε στα μεγαρα, μαθετε να το στριβετε και μετα πηγαιντε και στα 600..
εχουμε γινει ολοι βαλεντινοι ροσσι απο τα φασκια:lol:

φιλε δεν ειναι οπως τα λες τα πραγματα, το rs 125 πρεπει να πιανει τα 25-30 αλογατα,

και απο ταχυτητες πιανει στο μπαμ τα 100+
μια χαρα μηχανακι ειναι για να μαθεις να στριβεις, απλα στην ελλαδα οι δρομοι μας ΔΕΝ επιτρεπουν να χεις τετοια μηχανακια

EVI
18/06/2008, 16:38
λοιπον εγω εκλασα μεντες απο τα γκαζια του αρ ες φιλε ελλε και ας εχω ενα ταπεινο Ζ750 ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 100 ΙΠΠΟΥΣ κατι λιγοτερο απο το βεστρομ που εχεις εσυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι να κανουμε τωρα?ειμαι κουλαδι και κοτα :p

:beer:

οταν γραφεις δημοσια πρεπει να περιμενεις μια απαντηση φιλε ελλε αν κοιτας ΜΟΝΟ τα κυβικα εισαι λαθος επιτρεψε μου να σου ΞΑΝΑπω το παραδειγμα που μαλλον απεφυγες να διαβασεις

ξερω 1000ρια με 60ιππους χαλοουουοουου????

1000 ΚΥΒΙΚΑ

60 ιππους

καΙ ΞΕΡΩ 600 ΚΥΒΙΚΑ

130 ιππους

και πες μου εσυ τωρα

εχεις εσυ τα παραπανω 1000 ΚΥΒΙΚΑ και εγω τα 600

ποιος την εχει ποιο μεγαλη?:rotflmao: την ταχυτητα λεμε

για να μην κατσω να σου εξηγησω απο την αρχη περι ιπποδυναμης ροπης σε ποιες στροφες δουλευει το καθενα ποσους κυλιδρους εχει που τα δινει κλπ κλπ γιατι θα γυρισω πισω στο νηπιαγωγειο :rotflmao:

γνωμες οπως ειπες :wave2: :beer: αλλα ειμαστε στις ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ :evil:

trigger
18/06/2008, 21:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ποιος την εχει ποιο μεγαλη? :look: :eyepop:

EVI FOR PRESIDENT

:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

EVI
18/06/2008, 22:43
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

Elle
19/06/2008, 00:51
λοιπον εγω εκλασα μεντες απο τα γκαζια του αρ ες φιλε ελλε και ας εχω ενα ταπεινο Ζ750 ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 100 ΙΠΠΟΥΣ κατι λιγοτερο απο το βεστρομ που εχεις εσυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι να κανουμε τωρα?ειμαι κουλαδι και κοτα :p

οταν γραφεις δημοσια πρεπει να περιμενεις μια απαντηση φιλε ελλε αν κοιτας ΜΟΝΟ τα κυβικα εισαι λαθος επιτρεψε μου να σου ΞΑΝΑπω το παραδειγμα που μαλλον απεφυγες να διαβασεις

ξερω 1000ρια με 60ιππους χαλοουουοουου????

1000 ΚΥΒΙΚΑ

60 ιππους

καΙ ΞΕΡΩ 600 ΚΥΒΙΚΑ

130 ιππους

και πες μου εσυ τωρα

εχεις εσυ τα παραπανω 1000 ΚΥΒΙΚΑ και εγω τα 600

ποιος την εχει ποιο μεγαλη?:rotflmao: την ταχυτητα λεμε

για να μην κατσω να σου εξηγησω απο την αρχη περι ιπποδυναμης ροπης σε ποιες στροφες δουλευει το καθενα ποσους κυλιδρους εχει που τα δινει κλπ κλπ γιατι θα γυρισω πισω στο νηπιαγωγειο :rotflmao:

γνωμες οπως ειπες :wave2: :beer: αλλα ειμαστε στις ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ :evil:

Γι'αυτό μιλάω κι εγώ έτσι, γιατί είμαστε στις αντιπαραθέσεις. Για να μην ξεφύγουμε όμως από το θέμα, κατ' αρχήν τι σχέση έχουν τα μηχανάκια που έχουμε εγώ κι εσύ με το θέμα του Aprilia RS. Η γνώμη μου δεν αλλάζει ο, τι και να πείτε. Η Aprilia είναι σεβαστή και respectάτη. Τα Aprilia RS 50 και 125 (άσε το 50 καλύτερα για να μη μου λες οτι αδικώ την κουβέντα) είναι μηχανάκια σπορ σκυφτάδικα. Ok? Ε, εγώ για αυτή τη δύναμη δεν την βλέπω να είναι αρκετή για την κατηγορία του σκυφτάδικου. Για 125 ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ είναι γ@mηsΤ3ρό αλλά όχι για την Κ-Α-Τ-Η-Γ-Ο-Ρ-Ι-Α Τ-Ο-Υ Σ-Κ-Υ-Φ-Τ-Α-Δ-Ι-Κ-Ο-Υ!!!! Κι όσον αφορά αυτό που λες οτι ξέρεις μηχανάκι 1000άρι που δεν πάει συμφωνώ. Δεν ξέρω ποιά συγκεκριμένα έχεις κατα νου (Χαρχάρλεϋ κ.τ.λ.) αλλά εμείς μιλάμε για sport σκυφτάδικο κι όχι customιές κ.τ.λ. Ναι, και το RS 50 και το RS 125 τα έχω οδηγήσει και ειδικά το 125. Κι επιμένω ακόμη. Είναι γνώμη μου. Τώρα για κάποιον 18 χρονών που γουστάρει σκυφτάδικο να δώσει 4.000 ευρώ πόσο έχει δεν ξέρω κι ας το πάρει για να μάθει κιόλας, τι να σου πω. Ότι γουστάρει ο καθένας. Είμαι της άποψης οτι κάθε μηχανή είναι για κάθε γούστο, χουζούρια και τσέπες!

EVI
19/06/2008, 01:07
το κατηγορια του σκυφταδικου θελω να σου πω οτι θα μου κολλησει αν το ξαναγραψεις 2-3 φορες ακομα και θα με κοιτανε καλα καλα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τα κλιπονατα ειναι για τους φλωρους :rotflmao: (δε παει σε σενα αυτο,ξερει αυτος για τον οποιο το λεω)

Elle
19/06/2008, 01:12
το κατηγορια του σκυφταδικου θελω να σου πω οτι θα μου κολλησει αν το ξαναγραψεις 2-3 φορες ακομα και θα με κοιτανε καλα καλα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τα κλιπονατα ειναι για τους φλωρους :rotflmao: (δε παει σε σενα αυτο,ξερει αυτος για τον οποιο το λεω)

Το είπα 2-3 φορές για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα.

Akatanomastos
19/06/2008, 04:30

φιλαρακο, για να λες αυτα που λες, μαλλον ουτε το 50% των δυνατοτητων του rs 125 δεν φτανεις..

και τα "το εχω καβαλησει, κλπ κλπ" ειναι αστεια.. δεν καταλαβαινεις ενα μηχανακι με 2-3 βολτες..

εκτος αν εμαθες να στριβεις με το v-strom..:rolleyes:

EVI
19/06/2008, 10:53
Το είπα 2-3 φορές για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα.

οκ το καταλαβα

να σε ρωτησω κατι?

μπαινεις σε μια πιστα εσυ με ενα R1
και μπαινει ενας αγωνιζομενος gp με ενα 125 (οχι στημενο απο τα τζι πια ενα rs ας πουμε για να μην φευγουμε απο το θεμα)

ποιος πιστευεις οτι θα κανει χρονους?ποιος πιστευεις οτι θα παει ας το πουμε απλα για να μην μπλεκουμε και ορολογιες και τα κανουμε μ'#@#$λο ποιος θα παει καλυτερα για εσενα?

την γνωμη σου θελω.

fethry
19/06/2008, 13:30
Είμαι της άποψης οτι κάθε μηχανή είναι για κάθε γούστο, χουζούρια και τσέπες!

Αυτό που λες είναι το σωστό...
Αλλά αν κάτι δε συμβαδίζει με το γούστο, χουζούρι ή τσέπη μας δε σημαίνει οτι είναι σαπάκι... ;)

Είχα για αρκετό καιρό ένα ταπεινό rgv, όπως λες σκυφτάδικο, με μόνο 250cc το οποίο σε αναλογία κιλών ανα ίππο πλησίαζε αρκετά ss μεγαλύτερου κυβισμού και στα κατάλληλα χέρια τα κόντραρε σε περιπτώσεις διαδρομών που οι τελικές δεν ξεπερνούσαν τα 200 km/h... :a09:

idi
19/06/2008, 14:41
Φιλε Elle...

Ειναι φανερο οτι ΔΕΝ εχεις καβαλησει ποτε στη ζωη σου RS125 ή ΔΕΝ το "κατέχεις" το άθλημα του "στριφτινγκ" (σε αποκαλεσα εμμεσως ευθειακια αν δε το καταλαβες LOL)

Το RS125 ειναι μια πλήρης μοτοσυκλέτα που εχει ολο το πακέτο:

ΠΛΑΙΣΙΟ, ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΦΡΕΝΑΡΕΣ και ενα σχετικα δυνατο μοτερ (αν και εχει έλλειψη ροπης στο χαμηλο-μεσαίο φασμα των στροφων/λ) που ειναι ικανο, στα κατάλληλα χερια, να ... ντροπιάσει οποιοδήποτε μηχανη μεγαλου κυβισμου σε μια κλειστή στριφτερη διαδρομή

Λεω τα παραπανω με καθε επίγνωση γιατι το εχω καβαλησει πολλάκις σε δημοσιο δρομο και μια φορα στη πιστα στα Μεγαρα...

Elle
19/06/2008, 22:53
Όχι, το Aprilia RS 125 δεν το έβαλα σε στροφή. Απλά δεν με γεμίζει το μηχανάκι αυτό και τόσο, τι να κάνουμε; Ένας κολλητός μου είχε ένα Honda NSR 250. Ίδια φάση και αυτό με το RS, παλιά τεχνολογία μεν αλλά δίχρονο, με το που έπιανε 8.500 - 9.000 rpm τρελαινόταν το μοτέρ δεν ήξερες που βρίσκεσαι. Καλό κι αυτό, χρυσό, ωραίο αλλά... Δεν με γεμίζει. Έτσι και το Aprilia.

idi
20/06/2008, 12:58
Όχι, το Aprilia RS 125 δεν το έβαλα σε στροφή. Απλά δεν με γεμίζει το μηχανάκι αυτό και τόσο, τι να κάνουμε; Ένας κολλητός μου είχε ένα Honda NSR 250. Ίδια φάση και αυτό με το RS, παλιά τεχνολογία μεν αλλά δίχρονο, με το που έπιανε 8.500 - 9.000 rpm τρελαινόταν το μοτέρ δεν ήξερες που βρίσκεσαι. Καλό κι αυτό, χρυσό, ωραίο αλλά... Δεν με γεμίζει. Έτσι και το Aprilia.

το τελευταιο RS125 δεν εχει καμια μα καμια σχεση με ενα nsr ...

μιλαμε για μερα με τη νυχτα και σαφως ΑΝΩΤΕΡΟ σε ολα του (μονο αρκετα cc του λοιπουν)

και δεν ειναι θεμα τεχνολογικης προοδου αλλα περιφεριακων και πλαισιου/ψαλιδιου που ειναι 100 χρονια μπροστα και οχι 15-20χρονια που ειναι η διαφορα στην ηλικια τους...

LePa
26/06/2008, 08:51
δε καταλαβα φιλε σορρυ....ετσι που το γραφεις φαινετε να λες οτι ολοι οσοι δεν ξερουν τπτ λενε διαφορα ενω εσυ εισαι παλεουρας σορρυ αλλα αυτο καταλαβα και αν κανω λαθος συγγνωμη αν εχεις το χρονο εξηγησε μου τι εννοουσες στα 18 οδηγουσα μια drag star 400 τι σημαινει αυτο?(οχι στο δρομο δε με αφηναν οι γονεις μου να τους παρω την μηχανη τους τοτε εξω μονο σε αλανες)

:wave2:

EVI
27/06/2008, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από LePa
:wave2:

:look:

ok :wave2:

:lol:

orizontas
28/06/2008, 00:54
αν δεν κανω λαθος ... εσυ εισαι κοριτσι ....

με τι δικαιομα εχεισ αποψεισ ρε κοπελια σε θεματα αντρικα ... αντε απο δω ...

αντε γιατι καιρο εχω να σε τρακαρω ..... οχου .....

χικ

epp1640
28/06/2008, 01:07
Επικείμενος σεισμός.. :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Kaiser_vas
24/07/2008, 14:26
εχω μια απορια

το cbr125 ειναι μηχανη????????????καλα ειμαι παντελος ασχετη τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν παπι με κλιπον :look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Trelenomai otan to cbr125 to onomazoun mixani!!:lol: :lol: :lol:

Kaiser_vas
24/07/2008, 14:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από AVATOS
με το cbr θα μαθεις να οδηγας μηχανη με συμπλεκτη,ελεγχο του γκαζιου (οχι κ πολυ :smilea: ) κλπ μιας μηχανης εστω κ μικρης.
αν σε ενδιαφερει να συνεχισεις ως μοτοσυκλετιστης ειναι σαφως η επιλογη σου για να μαθεις.
μειονεκτημα οπως προειπαν,οτι συντομα θα θελεις περισσοτερο γκαζι.κατι μεγαλητερο μαλλον θα σε καλυψει περισσοτερο χρονο.
αν σε ενδιαφερει μονο η φθηνη μετακινηση σου μεσα στην πολη,το παπι ειναι οτι πρεπει.
An einai gia na mathei me sumplekti as parei to Suzuki FX125, ne men papaki alla me endurisio moter!! Xilies fores kalytero apo cbr125 kai poli pio ftino:beer: :beer:

Road67
24/07/2008, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kaiser_vas
An einai gia na mathei me sumplekti as parei to Suzuki FX125, ne men papaki alla me endurisio moter!! Xilies fores kalytero apo cbr125 kai poli pio ftino:beer: :beer: Το μοναδικο πουλερικο που παραδεχομαι κι εχει γκαζακι :)

Kaiser_vas
24/07/2008, 15:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Το μοναδικο πουλερικο που παραδεχομαι κι εχει γκαζακι :)

Kai sou kanei k polla gousta. Dinato moter, psigiaki ladiou, 2 ekkentroforous epikefalis, 4valvides....
O DOCH kinitiras tis suzuki milaei apo monos tou!!!!

Elle
31/08/2008, 00:10

Απλά το καλύτερο παπί που βγήκε ποτέ στην αγορά!!

SUZUKAKIAΣ
01/09/2008, 18:53
Παιδια οδηγησα προ λιγες μερες το νεο κρυπτον σε δρομο που το ξερω απεξω και εχω τρεξει εκει απειρες φορες με το προηγουμενο κρυπτον 115 που εχω οπως και με τη μηχανη μου...

Ενταξη με την μηχανη εμπαινα τρενο αλλα με το παπι μου μου φευγανε στην κυριολεξια τα ποδια απο τις πατητηρες απο ενα συγκεκριμενο σκαμπανεβασμα που ειναι σε μια στροφη 90 μοιρες που φρεναρεις σχεδον τελειως και ειναι και σαν εσακι.....οτι πρεπει δηλ για να δεις διαφορες απο παπι σε παπι....

Λοιπον εκει πριν ειχε μια ευθεια καπως και ανοιγα τερμα με το δικο μου και επεφτα στα φρενα απο τα 80 που ειχε πιασει

Με το νεο κρυπτον επεσα στα φρενα απο τα 110 περιπου ι κατι λιγοτερο και ετοιμοσ να φυγω απο το μηχανακι γτ ελεγα οτι θα ναι σκατα,μπηκε τοπαπι τρενο......

μετα καπακι εχει μια παρατεταμενη που με πεταει παντα αν πηγαινω τσιτα με το 115 γτ εχει τοσα σκαμπανεβασματα που σιντονιζουν οι αναρτησεις και κανει σαν αλογο....

Ενω το παπι το αλλο τρεεεεενο....

Παιδια μπραβω στην γιαμαπα......εκανε τελεια δουλεια......σαν μηχανη πραγματικα

bentouza
01/09/2008, 21:52
και ανετο μου φανηκε (πισω εκατσα)...

p@nos
02/09/2008, 00:46

δε θα το ελεγα οτι ειναι πιο δυνατο απο τα υπολοιπα...

επεισης νομιζω καλυτερος ο φυγοκεντρικος συμπλεκτης που εχουν ολα τα παπια.

και αμα θελεις να οδηγησεις πουλερικο και να αναθεωρησεις πληρως,οδηγησε το καινουριο γιαμαχακι,οταν το οδηγησα επαθα σοκ:lol:

πραγματικα απιστευτο παπι,καμια σχεση με οτιδηποτε αλλο...

cbr150r
05/09/2008, 02:43
deite kai ayto opios endiafete pwlite http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=64954

Silver_Rider
04/10/2008, 13:26
Τα παπάκια είναι για τους πιτσηρικάδες!
Οι μηχανές είναι για τους πραγματικούς άντρες!
Τα σκούτερ είναι για τους π0υστρ@κηδες και λουλούδες!
και τα ποδύλατα για τους παππούδες!

Τώρα για τις μηχανές που αφορούν τους πραγματικούς άντρες
έχουμε και λέμε!

Οι enduro είναι βρομιάρηδες λίγδιη που δεν έχουν πάει ποτέ με γυναίκα βρομούν δεν κάνουν μπάνιο ποτέ και δεν κουρεύονται δε λούζωνται!

Οι ΟΝΟΦ transalt vestrom triumph tdm kaι τέτιες αηδίες είναι για τους ΚΟΤΑΔΕΣ!
Μα για ποιές επειδώσεις μας μιλάτε εσείς με τα βεστρομ και τα TDM είναι ιποδυναμη
αυτή που έχετε;

Street: Όλα τα λεφτά

Supersport: Ακόμα πιο πολά λεφτα!!!! Αυτά είναι για πραγματικούς αντρες!

NikosKK
04/10/2008, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider

έχουμε και λέμε!

Οι enduro είναι βρομιάρηδες λίγδιη που δεν έχουν πάει ποτέ με γυναίκα βρομούν δεν κάνουν μπάνιο ποτέ και δεν κουρεύονται δε λούζωνται!

Μα για ποιές επειδώσεις μας μιλάτε εσείς με τα βεστρομ και τα TDM είναι ιποδυναμη
αυτή που έχετε;

:a016: :a016: :a016: :a5:

Tpap
04/10/2008, 20:25
...
...
δηλαδή παλιότερα ήμουν γέρος και τώρα πιτσιρίκι...

Τα σκούτερ είναι για τους π0υστρ@κηδες και λουλούδες!...........
.........

Πούλα το το σκούτερ να πάρεις σσ μπας και δείς ασπρη μέρα.

jfx
04/10/2008, 20:43

έχουμε και λέμε!

αυτή που έχετε;

αδικος κοπος μου φαινεται να προσπαθησει καποιος να σε πεισει για το αντιθετο.
οπως φαινεται και οι απο πανω δεν κανουν τον κοπο.

Απλα 2 πραγματα θα ηθελα να ξερω, καθαρα για στατιστικους σκοπους.
Τι μηχανακι εχεις και ποσο καιρο?
τι κρανος εχεις? το φορας παντα?
αν εχεις σσ, εχεις παει ποτε πιστα?

αυτα.

Silver_Rider
04/10/2008, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δηλαδή παλιότερα ήμουν γέρος και τώρα πιτσιρίκι...

Αν ξεκίνισες με ποδήλατο τοτε τι να σου πω. Εγώ οδηγούσα μηχανάκι απτα οχτω μου
και στα 10 πήρα το πρώτο μου μηχανάκι. Εσύ παίξε με τα ποδήλατα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Πούλα το το σκούτερ να πάρεις σσ μπας και δείς ασπρη μέρα.

ΛΑΘΟΣ!!
Πέτα το σκούτερ γιατί είναι π0yστηκο και πάρε superspor όταν καταλάβεις οτι έγινες επιτέλους άντρας!

p@nos
04/10/2008, 21:07
ΛΑΘΟΣ!!
Πέτα το σκούτερ γιατί είναι π0yστηκο και πάρε superspor όταν καταλάβεις οτι έγινες επιτέλους άντρας!

δηλαδη οι *γυναικες που καβαλανε ςς ειναι αντρες?

και αντρας γινεσαι μονο αν οδηγας ςς?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

*η λεξη γυναικα μαλλον σου ειναι αγνωστη,δεν πειραζει ομως...:bigcry:

Tpap
04/10/2008, 21:13
ΛΑΘΟΣ!!

:lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

NikosKK
04/10/2008, 21:15

ΛΑΘΟΣ!!

:bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

filipp0s
04/10/2008, 21:23
...
....

Πες μου οτι είσαι και σφιχτης να γουσταρουμε...:smokin:

144331

Silver_Rider
04/10/2008, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650

Πηγαίνω στογυμναστήριο απτα 15 μου!

Silver_Rider
04/10/2008, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
δηλαδη οι *γυναικες που καβαλανε ςς ειναι αντρες?

και αντρας γινεσαι μονο αν οδηγας ςς?

*η λεξη γυναικα μαλλον σου ειναι αγνωστη,δεν πειραζει ομως...:bigcry:

Οι γυναίκες που οδηγάνε superspor δεν είναι γυναίκες για μένα όχι, δεμ αρέσουν!
Γυναίκες είναι αυτές; Ή χαζογκομενάκια που δεν ξέρουνε τι θέλουν;
Και δε μου λες φιλαρα εσύ που το παιζεις έξηπνος, ξέρεις τι θα πει γυναίκα; Σε εχει κοιτάξει ποτέ γυναίκα μαφτά τα χάλεια που εχης; ή σε κοιτάνε άντρες εσένα;

Silver_Rider
04/10/2008, 22:15
Και αν κρίνω p@nos απτο μηχανάκι που έχης τότε καταλαβαίνω και αποπότε έχεις να δεις γυνάκα στη ζωή σου! Σαραβαλομήχανο σκουριασμένο σαν και το -_--_- σου που έχει μίνει αχρήαστο πολλά χρόνια χορίς χυναίκα!

p@nos
04/10/2008, 22:48
φιλε ασε με βλεπουν πως ειμαι και τρομαζουν(κοντος-χοντρος με σπιρακια και γυαλια...)

βλεπουν και το χρεπι μου μετα και το βαζουν στα ποδια...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

δωσε μας το μηχανακι σου ρε μπας και δουμε ασπρη μερα ποτε...

sakisvolos
04/10/2008, 23:08
Και αν κρίνω p@nos απτο μηχανάκι που έχης τότε καταλαβαίνω και αποπότε έχεις να δεις γυνάκα στη ζωή σου! Σαραβαλομήχανο σκουριασμένο σαν και το -_--_- σου που έχει μίνει αχρήαστο πολλά χρόνια χορίς χυναίκα!

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εσύ δηλαδή ρε μεγάλε πήρες μηχανή για να αποκτήσεις γυναίκα? Πριν τη μηχανή τίποτα?:confused: :confused:

Ρε τι πάθαμε βραδιάτικα!:eyepop:

sakisvolos
04/10/2008, 23:18

έχουμε και λέμε!

αυτή που έχετε;

Ρε φίλε πρέπει να χάνεις πολλά λάδια λέμε :eyepop: :eyepop: ΕΣΥ όχι η μηχανή σου! :eyepop: :eyepop:

sakisvolos
04/10/2008, 23:23

ΛΑΘΟΣ!!

Φχαριστώ ρε φίλε με έκανες και γέλασα και το είχα πραγματικά ανάγκη και εγώ και ΟΛΟΙ οι
ανέραστοι (κατά τη γνώμη σου)!

:D

αλλά..........:D

πες μας τι πίνεις και σε μας δε το δίνεις?:confused: :confused:

sakisvolos
04/10/2008, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650

Ωχ! λες να είναι?:eyepop: :eyepop: :eyepop:

byron
04/10/2008, 23:35
χυναίκα!

Το πηδάς αυτό ή το τρώς ?

sakisvolos
04/10/2008, 23:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το πηδάς αυτό ή το τρώς ?

Αυτό το ''χυναικα'' δεν το είχα δει!:nono: :nono:

:eyepop: :eyepop: Τι μέρος του λόγου είναι αυτό? :confused: :confused:

p@nos
04/10/2008, 23:49
Πηγαίνω στογυμναστήριο απτα 15 μου!

εισαι και ατριχος κιολας???

για πες παιζεις και πολο μηπως?
:blush:

sakisvolos
05/10/2008, 00:08

έχουμε και λέμε!

αυτή που έχετε;

Και δε με λες ρε ''άρχοντα'' εσύ μιας και μας χαρακτίρισες όλους σε αυτό το φόρουμ ανάλογα
με το αν είμαστε σκουτεράδες,,,εντουραδες,,, ονοφακηδες......................έχω μια απορία..........
τους τσοπεράδες πως θα τους ''βαφτίσεις'' εσύ? :confused: :confused:

:a029: :a029: :a029: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

NikosKK
05/10/2008, 01:55
Δε την παλευει μια αυτος ο τυπος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αφηστε τον να συνεχισει εχει γελιο :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Elle
05/10/2008, 02:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Και δε με λες ρε ''άρχοντα'' εσύ μιας και μας χαρακτίρισες όλους σε αυτό το φόρουμ ανάλογα
με το αν είμαστε σκουτεράδες,,,εντουραδες,,, ονοφακηδες......................έχω μια απορία..........

:a029: :a029: :a029: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Silver_bullet ο ΝίκοςΚΚ και sakisvolos έχουμε virago 250 είμαστε γελοίοι κι εμείς; Ρωτάω για να ξέρω να ο κόσμος μας παίρνει στα σοβαρά.
Εσύ τι μηχανάκι έχεις για πες μας για να κρίνουμε κι εσένα το κουσούρι σου!:evil:

sakisvolos
05/10/2008, 09:58

Α! Τους στρητάδες τους ξέχασα ρε μόρτη! Αυτούς πως θα τους βαφτίσεις?:confused: :confused:

Υ.Γ. Τους γουρουνάδες αυτούς που οδηγάνε ATV μωρέ....αυτούς τι όνομα θα τους δώσεις?:confused:

EVI
05/10/2008, 10:21
:rotflmao: :lol: :lol: :bigcry: :rotflmao: :lol:

NikosKK
05/10/2008, 13:29
Δεν παρακολουθεις φιλε Σακη...ο master ειπε ηδη οτι οι streetades ειναι οι πραγματικοι αντρες...!! :lol:
Τωρα για ΑΤV δεν ξερω τι εχει σκαρφιστει ο παν-σοφοτατος :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
05/10/2008, 13:33
Παιδια κανα σκουτερακι 50cc δινει κανεις?

ενδιαφερομαι αμεσα!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

NikosKK
05/10/2008, 13:46
τωρα προσπαθεις εμεσα να μας πεις οτι πουστεψες Πανο?? :rotflmao: :rotflmao:

TOLISTOLAROS
05/10/2008, 14:58
Υ.Γ. Τους γουρουνάδες αυτούς που οδηγάνε ATV μωρέ....αυτούς τι όνομα θα τους δώσεις?:confused:
Έλμερ Φαντ μήπως;:lol: :rotflmao: :lol:

Aitherobamwn
05/10/2008, 16:23

έχουμε και λέμε!

αυτή που έχετε;

Α δηλαδή οι αθλητές του γύρου της Γαλλίας που καβαλάνε ποδήλατα και κάνουνε 2500 χιλιόμετρα σε 23 μερες είναι παπούδες?Ξέρεις εσύ πολλούς τέτοιους παπούδες? Τα ποδήλατα κούρσες που πιάνουνε 90+ km/h τα καβαλάνε παπούδες και πιάνουνε τόσα? κοπάνα λίγο το κεφάλι σου στον τοίχο μπας και κουνηθεί τίποτα μέσα στο κρανίο σου

Gi_4ce
05/10/2008, 16:34
Καπου τον εχω ξαναδει αυτον...
Φιλε, gsr ασημι οδηγεις? με εξαπιστονα?

EDIT:

Τώρα ειδα το προφίλ σου...

gsxr...:eek:

Ρε τι άτομα έχουν τα εργαλεία...

Τεσπα...

Εγώ απο μικρός και μέχρι τώρα είναι παππούς... (Ποδηλάτης)
Ενω κάνω και πουστιές... Μεγάλες κιόλας... (Gilera Nexus 500)
Τώρα εχω αρχίσει και μπαίνω στον σωστό δρόμο με ενα GSR600, αλλα επειδή δεν είναι supersport και έχει και τιμόνι που θυμίζει εντουράδικο, θα με χαρακτήριζα σαν Ψιλοβρωμιάρη αγ@μητο που αδερφίζω...

Άρα είμαι Ψιλοβρωμιάρης @γάμητος παππούς Bisexual προς gay...

Αν στο πρόσωπό μου βρήκατε τον άνθρωπο που ψάχνατε πάντα για να ολοκληρωθείτε σαν άτομα, στείλτε μου ΠΜ...

Μόνο σοβαρές προτάσεις.

TOLISTOLAROS
05/10/2008, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Αποκλείεται,το gsr δεν είναι supersport=δεν

είναι για πραγματικούς αντρες!

Τα παλικάρι οδηγά από Mirage 2000 και πάνω...

sakisvolos
05/10/2008, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Δεν παρακολουθεις φιλε Σακη...ο master ειπε ηδη οτι οι streetades ειναι οι πραγματικοι αντρες...!! :lol:
Τωρα για ΑΤV δεν ξερω τι εχει σκαρφιστει ο παν-σοφοτατος :rotflmao: :rotflmao:

Σωστός! +1000:wave2:

sakisvolos
05/10/2008, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Έλμερ Φαντ μήπως;:lol: :rotflmao: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sakisvolos
05/10/2008, 18:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
........κοπάνα λίγο το κεφάλι σου στον τοίχο μπας και κουνηθεί τίποτα μέσα στο κρανίο σου

Όχι το αποτέλεσμα μιας τέτοιας κίνησης μπορεί να είναι ολέθριο! :eyepop: :eyepop:

:wave2: :wave2: :wave2:

Κανένας
05/10/2008, 19:24

Μόνο σοβαρές προτάσεις.
:beer: Μην το ψάχνεται
Ο Βασιλάκης είναι (όχι ο καΐλας )
Του έφτιαξε το παπάκι ο σκηνοθέτης (cut master)
Ξεψάρωσε και έβγαλε γλώσσα

:smokin:

NikosKK
05/10/2008, 19:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Μην το ψάχνεται
Ο Βασιλάκης είναι (όχι ο καΐλας )
Του έφτιαξε το παπάκι ο σκηνοθέτης (cut master)
Ξεψάρωσε και έβγαλε γλώσσα

:smokin:

:rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao:

Silver_Rider
06/10/2008, 16:38
Για να ληθέι η παρεξίγηση εμένα δε μου αρέσουν αυτά τα Custom και τέτιες αηδίες και τα ονόφ και σας το εξήγισα γιατί, γιατί όλη την ώρα κοροιδεύετε και δε με καταλαβένετε καθόλου εμένα μου αρέσουν τα supersport και τα street όχι τα άλλα και σας εξήγησα γιατί. Κόψτε τα κοροιδέματα.

sakisvolos
06/10/2008, 17:05
Για να ληθέι η παρεξίγηση εμένα δε μου αρέσουν αυτά τα Custom και τέτιες αηδίες και τα ονόφ και σας το εξήγισα γιατί, γιατί όλη την ώρα κοροιδεύετε και δε με καταλαβένετε καθόλου εμένα μου αρέσουν τα supersport και τα street όχι τα άλλα και σας εξήγησα γιατί. Κόψτε τα κοροιδέματα.

Ποια κοροϊδέματα να κόψουμε ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις?:confused:
Χαρακτήρισες με τα χειρότερα τους μισούς χρήστες αυτού του φόρουμ με τα χειρότερα λόγια
(γνώμη μου)!

Υ.Γ.1 Δεν νομίζω να παρεξηγήθηκε κανείς απλά μπήκες έγραψες τι έγραψες και σου απαντήσαμε αναλόγως!

Υ.Γ.2 Γιατί να σε καταλάβουμε?:confused: Εμάς ποιος μας καταλαβαίνει? :confused:

Silver_Rider
06/10/2008, 20:41
Ποια κοροϊδέματα να κόψουμε ρε μεγάλε πλάκα μας κάνεις?:confused:
Χαρακτήρισες με τα χειρότερα τους μισούς χρήστες αυτού του φόρουμ με τα χειρότερα λόγια
(γνώμη μου)!

Υ.Γ.1 Δεν νομίζω να παρεξηγήθηκε κανείς απλά μπήκες έγραψες τι έγραψες και σου απαντήσαμε αναλόγως!

Υ.Γ.2 Γιατί να σε καταλάβουμε?:confused: Εμάς ποιος μας καταλαβαίνει? :confused:

Έτσι το πας φίλε; Φίλε δεν το πας καλά! Εγώ μια χαρά μήλησα σε όλους αλλά εσύς μου χοθήκατε όλοι μαζί! Εγώ τι πρέπει να κανω; Πρέπει να κάθομε με σταβρωμένα τα χέρια και να ακούω τα άσκιμα λόγια σας;

NikosKK
06/10/2008, 20:42

έχουμε και λέμε!

αυτή που έχετε;

Αν αυτο εσυ το λες "μια χαρα μιλησα σε ολους" τοτε παω πασο :rotflmao: :rotflmao:

Silver_Rider
06/10/2008, 20:48
Αν αυτο εσυ το λες "μια χαρα μιλησα σε ολους" τοτε παω πασο :rotflmao: :rotflmao:

Αυτή η άποψή μου είναι για μένα! Αν θέλετε να το λάβετε και σαν αστίο, και αν πάλι δεν το λάβετε σαν αστίο τότε ζητώ συγνόμη απο όσες φίλους με παρεξήγησαν!

Silver_Rider
06/10/2008, 20:52
Silver_bullet ο ΝίκοςΚΚ και sakisvolos έχουμε virago 250 είμαστε γελοίοι κι εμείς; Ρωτάω για να ξέρω να ο κόσμος μας παίρνει στα σοβαρά.
Εσύ τι μηχανάκι έχεις για πες μας για να κρίνουμε κι εσένα το κουσούρι σου!:evil:

Εγώ έχω GSR600 και όχι ρε φίλε δεσ'ήπα γελοίο, όποιος έχει όμως τη μύγα μυγιάζετε!
Εσύς καλά κάνετε και έχετε βιράγκου όταν μάθετε να οδηγατε θα πάρετε κάτι καλήτερο! Δε πειράζει!

jfx
06/10/2008, 21:05
Εγώ έχω GSR600 και όχι ρε φίλε δεσ'ήπα γελοίο, όποιος έχει όμως τη μύγα μυγιάζετε!
Εσύς καλά κάνετε και έχετε βιράγκου όταν μάθετε να οδηγατε θα πάρετε κάτι καλήτερο! Δε πειράζει!

ΗΜΑΡΤΟΝ, γραφεις αυτα που γραφεις τουλαχιστον γραφε τα ετσι ωστε να διαβαζονται.
Διαβαζω,κι εκει που παω να γελάσω μου το κοβεις με αυτα τα: μυγιάζετε, Εσύς, καλήτερο , δεσ'ήπα

Αυτα απο ενα ποστ μονο.Ε δεν αντεξα...

Κι εκανες και (πανεξυπνα) λογοπαιγνια με το ψευδώνυμο του lamoun... :rolleyes:

Παντως σ'ευχαριστω που δε χρησιμοποιεις greeklish.

Silver_Rider
06/10/2008, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
ΗΜΑΡΤΟΝ, γραφεις αυτα που γραφεις τουλαχιστον γραφε τα ετσι ωστε να διαβαζονται.
Διαβαζω,κι εκει που παω να γελάσω μου το κοβεις με αυτα τα: μυγιάζετε, Εσύς, καλήτερο , δεσ'ήπα

Αυτα απο ενα ποστ μονο.Ε δεν αντεξα...

Κι εκανες και (πανεξυπνα) λογοπαιγνια με το ψευδώνυμο του lamoun... :rolleyes:

Παντως σ'ευχαριστω που δε χρησιμοποιεις greeklish.

Ουτε μια πλάκα δε σηκόνετε εσείς με το λαμούν! Είναι αυτό που λέω όποιος έχη τη μύγα μυγιάζετε. Και εντάξει για αυτά που μου λες πως αυτά που στέλνω δε διαβάζοντε! Δεν ήμαστε όλοι μορφωμλενοι σαν κι εσένα!

NikosKK
06/10/2008, 21:16
Τεσπα σα να παρα τραβηξε λιγο η κουβεντα..εγω την κανω με ελαφρα γιατι δε βγαινει κ κανενα νοημα ουτως ή αλλως :D

Silver_Rider
06/10/2008, 21:25

EDIT:

Τώρα ειδα το προφίλ σου...

gsxr...:eek:

Ρε τι άτομα έχουν τα εργαλεία...

Τεσπα...

Εγώ απο μικρός και μέχρι τώρα είναι παππούς... (Ποδηλάτης)
Ενω κάνω και πουστιές... Μεγάλες κιόλας... (Gilera Nexus 500)
Τώρα εχω αρχίσει και μπαίνω στον σωστό δρόμο με ενα GSR600, αλλα επειδή δεν είναι supersport και έχει και τιμόνι που θυμίζει εντουράδικο, θα με χαρακτήριζα σαν Ψιλοβρωμιάρη αγ@μητο που αδερφίζω...

Άρα είμαι Ψιλοβρωμιάρης @γάμητος παππούς Bisexual προς gay...

Αν στο πρόσωπό μου βρήκατε τον άνθρωπο που ψάχνατε πάντα για να ολοκληρωθείτε σαν άτομα, στείλτε μου ΠΜ...

Μόνο σοβαρές προτάσεις.

Gsxr είναι η μηχανή που θα πάρω σε λίγους μήνες!!! Τώρα εσύ μπορές να πιστέχεις ότι θέλεις εσύ είναι δικάιομά σου!

sakisvolos
06/10/2008, 21:30

Ετσι έτσι +1000:wave2:

Αυτή η άποψή μου είναι για μένα! Αν θέλετε να το λάβετε και σαν αστίο, και αν πάλι δεν το λάβετε σαν αστίο τότε ζητώ συγνόμη απο όσες φίλους με παρεξήγησαν!

Α μπράβο! Έτσι πες ότι είναι η άποψη σου, σεβαστή αν και μερικές φορές την άποψή μας δεν τη λέμε
με τέτοιο τρόπο ώστε να χαρακτηρίζουμε πολύ κόσμο αναίτια!

Κάτι τέτοια πόστ να ξέρεις δεν λαμβάνωνται ως αστείο!
Και συγνώμη μη ζητάς δεν έγινε καμιά παρεξήγηση (από μέρους μου τουλάχιστον)! :winka:

Ε! που θα πάει όταν μεγαλώσουμε θα μάθουμε να οδηγούμε δεν θα μάθουμε? Τι στο καλό? :confused: :confused:

Silver_Rider
06/10/2008, 21:37
Ε! που θα πάει όταν μεγαλώσουμε θα μάθουμε να οδηγούμε δεν θα μάθουμε? Τι στο καλό? :confused: :confused:

Α μπράβο!!:) Μη μου συγκρίνεις τώρα τη virago με το gsr!

NikosKK
06/10/2008, 21:40

:eek: :eek: :bigcry: :bigcry: :eek: :eek:

sakisvolos
06/10/2008, 21:41

Έχω μάθει να μη κάνω ΠΟΤΕ σύγκριση σε ανόμοια πράγματα!

Και που 'σαι ντεν έχω βιράγκο FMX έχω! :winka:

NikosKK
06/10/2008, 21:42
Εγω Virago εχω φαινεται και στο avatar :rotflmao: :rotflmao:

Silver_Rider
06/10/2008, 21:43
Έχω μάθει να μη κάνω ΠΟΤΕ σύγκριση σε ανόμοια πράγματα!

Και που 'σαι ντεν έχω βιράγκο FMX έχω! :winka:

Και τι το ιδιέτερο έχει το virago fmx? Είναι ένα πιο γρήγορο virago αυτό;

sakisvolos
06/10/2008, 21:45
Και τι το ιδιέτερο έχει το virago fmx? Είναι ένα πιο γρήγορο virago αυτό;

Σου μίλησε κανείς για αργά και γρήγορα μηχανάκια?:confused: :confused:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Silver_Rider
06/10/2008, 21:46
Εγω Virago εχω φαινεται και στο avatar :rotflmao: :rotflmao:

Μα καλά τι τις κάνετε όλη εσύς τις virago? Δεν είναι μηχανές αυτές βρε φιλάρα!
Και δε μου λές; Το gsxr τι το έχεις σε φωτογραφία; Εγώ γράφω Gsxr γιατί θέλω να πάρω gsxr εσύ απο virago σε gsxr θα σκοτωθείς

Silver_Rider
06/10/2008, 21:46
Σου μίλησε κανείς για αργά και γρήγορα μηχανάκια?:confused: :confused:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Τι είναι το virago fmx;

sakisvolos
06/10/2008, 21:47
Και δε μου λές; Το gsxr τι το έχεις σε φωτογραφία; Εγώ γράφω Gsxr γιατί θέλω να πάρω gsxr εσύ απο virago σε gsxr θα σκοτωθείς

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

NikosKK
06/10/2008, 21:47
ρε μαγκα εσυ τωρα η μας δουλευεις η απλα δε νιωθεις μια...χωρις παρεξηγηση :D

sakisvolos
06/10/2008, 21:49
Τι είναι το virago fmx;

Ρε φίλε ξέρεις τι είναι virago? έχεις δει virago? :confused: :confused:

FMX έχεις δει? Ξέρεις τι είναι το FMX? :confused: :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

byron
06/10/2008, 21:55

A ρε πουτάνα suzuki, τα καλύτερα παιδιά μας ξετρέλανες....:lol:

Silver_Rider
06/10/2008, 22:15
Ρε φίλε ξέρεις τι είναι virago? έχεις δει virago? :confused: :confused:

FMX έχεις δει? Ξέρεις τι είναι το FMX? :confused: :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Honda Fmx
Με συγχορείς φίλε λάθος δεν το ήξερα!
Ζητάω συγνώμη!

Αλλά κάπιος με είπε απο εδώ μέσα οτι έχει virago κι αυτός και ένας άλλος και εσύ κιόλας, ψάξε βρες στην προηγούμενη σελίδα ναδείς οτι δε λέω ψάματα! Κοίτα!

Αλλά εγώ έχω την εντύποση πως εσύς με δουλεύεται εδώ μέσα

sakisvolos
06/10/2008, 22:18
Honda Fmx
Με συγχορείς φίλε λάθος δεν το ήξερα!
Ζητάω συγνώμη!

Αλλά κάπιος με είπε απο εδώ μέσα οτι έχει virago κι αυτός και ένας άλλος και εσύ κιόλας, ψάξε βρες στην προηγούμενη σελίδα ναδείς οτι δε λέω ψάματα! Κοίτα!

Αλλά εγώ έχω την εντύποση πως εσύς με δουλεύεται εδώ μέσα

Προσπαθούμε να μη σε δουλεύουμε ρε φίλε αλλά δε μας δίνεις μια ευκαιρία!:winka:

Τέσπα! :beer: :beer:

id12586
06/10/2008, 22:43
Siler_Rider, εγώ έχω σκούτερ και είμαι λούλης. Άλλωστε και το GSR ένα μεγαλουτσικο σκουτερ ειναι καταβάθος. (και απο τα αργά μάλιστα.. :D )
Και επειδή φαίνεσαι γλυκό αγόρι και με μεγάλα γκάζια, σου στέλνω το κινητό μου για να γνωριστούμε...

69.4.69.69.4.69 :D :cry: :bawl:

ΚΑΠΛΑΝΙ
06/10/2008, 22:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
A ρε πουτάνα suzuki, τα καλύτερα παιδιά μας ξετρέλανες....:lol:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TOLISTOLAROS
07/10/2008, 00:14
Πωλείται καβασάκι τζιεσεκσαρ τζένεσις1000 φάιρμπλέιντ χρώματος φούξια.
Μόνο σοβαρές προτάσεις από βαρβάτους άντρες (http://uk.youtube.com/watch?v=Ulb3tZU8vsk) . :rolleyes:

Silver_Rider
07/10/2008, 19:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Siler_Rider, εγώ έχω σκούτερ και είμαι λούλης. Άλλωστε και το GSR ένα μεγαλουτσικο σκουτερ ειναι καταβάθος. (και απο τα αργά μάλιστα.. :D )
Και επειδή φαίνεσαι γλυκό αγόρι και με μεγάλα γκάζια, σου στέλνω το κινητό μου για να γνωριστούμε...

69.4.69.69.4.69 :D :cry: :bawl:

Τώρα εσύ τι πετάγεσε; Ακου κει το gsr μεγαλούτσικο σκουτερ! Παλάβοσες;

Gi_4ce
07/10/2008, 19:52
Ρε silver rider, o Νίκος Απο το Ηράκλειο δεν είσαι?

Gsr 600 με εξαπιστονα?

Silver_Rider
07/10/2008, 19:56
Ρε silver rider, o Νίκος Απο το Ηράκλειο δεν είσαι?

Gsr 600 με εξαπιστονα?

Αντώνης Ν.Ιωνία!

id12586
07/10/2008, 20:37
Τώρα εσύ τι πετάγεσε; Ακου κει το gsr μεγαλούτσικο σκουτερ! Παλάβοσες;
Καλά εντάξει.
Μικρομεσαίο αργό σκούτερ με μέτρια ποιότητα κατασκευής.
Happy? :D

Τι πετάγομαι? Εσύ που έχεις κάνει ρδέλομπου τόσα θέματα ρώτησες κανέναν? :wave2: :)

sakisvolos
07/10/2008, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Πωλείται καβασάκι τζιεσεκσαρ τζένεσις1000 φάιρμπλέιντ χρώματος φούξια.
Μόνο σοβαρές προτάσεις από βαρβάτους άντρες (http://uk.youtube.com/watch?v=Ulb3tZU8vsk) . :rolleyes:

Όλα καλά μωρέ τόλη να το πάρω αυτό το καβασάκι τζιεσεκσαρ τζένεσις1000 φάιρμπλέιντ .......
αλλά με χαλάει το φούξια ρε γμτ! :lol: :lol:

NikosKK
07/10/2008, 22:46
Όλα καλά μωρέ τόλη να το πάρω αυτό το καβασάκι τζιεσεκσαρ τζένεσις1000 φάιρμπλέιντ .......
αλλά με χαλάει το φούξια ρε γμτ! :lol: :lol:

μην αγχωνεσαι μπορεις ευκολα να το βαψεις σε ενα χρωματακι απο R1νιντζαγκολντγουιννκ,εσ-εμ-αρ
:rotflmao: :rotflmao: