View Full Version : ΜΗΧΑΝΗ Vs ΠΑΠΙ
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
Yamaha maniac
15/10/2008, 20:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
'Αστα να πάνε φιλαράκη και μας το παίζη γκαζοφονιάς!:lol:
Δεν παίζω κάποιον ρόλο που δεν κατέχω και δεν είμαι γκαζοφονιάς!!! Η μηχανή είναι η αίσθηση της ελευθερίας που σου δίνει,το συναίσθημα το οποίο σε καταβάλει όταν είσαι στον δρόμο με μια δίτροχη πανδαισία και στο τέλος η χαρά να το βλέπεις στην μέση του γκαράζ να ξεκουράζεται μετά από μία μέρα στον δρόμο!!!! Για να καταλάβεις ότι εσύ την μηχανή την αγόρασες για να κάνεις μόστρα στις γκόμενες!!!Άθλιεεεεεεε!!!!!
Yamaha maniac
15/10/2008, 20:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Φιλτατε yamahamaniac σε κοβω για Bullet team.
Δεν κανεις για εξωγηινους :alien: :alien:
Μα ποιος είπε ότι είμαι με κάποια ομάδα???:confused: :confused: :confused:
vestromas
15/10/2008, 20:40
Γιατι μπαινει τοσο λιγο ο ατιμος και μας αφηνει ετσι;:lol:
Ετσι θα κανει και με τις γκομενες. Τους πεταη μια ατακα και μετα τον κυνηγανε.:rotflmao:
Εχει γοητευτει ολο το φορουμ με την παρτι σου silver rider. Eλα σ αγαπαμε.:a07: :a07: :a07: :a23: :a23: :a23: :a022: :a022: :a018: :a35:
Yamaha maniac
15/10/2008, 20:40
ΑΑααα ετσι πες το...γιατι οπως το ειπες "κατεληξα σε R1" εγινε κατανοητο οτι ο ιδιος το εχεις :sun:
Ναι ρε αφού το ποιο φυσικό είναι να έχει ένας 17χρονος μια R1!!!
Yamaha maniac
15/10/2008, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ετσι θα κανει και με τις γκομενες. Τους πεταη μια ατακα και μετα τον κυνηγανε.:rotflmao:
Εχει γοητευτει ολο το φορουμ με την παρτι σου silver rider. Eλα σ αγαπαμε.:a07: :a07: :a07: :a23: :a23: :a23: :a022: :a022: :a018: :a35: χαχαχαχαχα
Εχει γοητευτει ολο το φορουμ με την παρτι σου silver rider. Eλα σ αγαπαμε.:a07: :a07: :a07: :a23: :a23: :a23: :a022: :a022: :a018: :a35:
:rotflmao: :bawl: :rotflmao:
--------------------------------------------------------------------------------
Γιατι μπαινει τοσο λιγο ο ατιμος και μας αφηνει ετσι;
Ετσι θα κανει και με τις γκομενες. Τους πεταη μια ατακα και μετα τον κυνηγανε.
Εχει γοητευτει ολο το φορουμ με την παρτι σου silver rider. Eλα σ αγαπαμε
VESTROMA δωστα ολα ηδη πονανε οι προκοιλιακοι μου:beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ποπο μάγκες το spam πήγε τελείως σφαίρα (ασημένια κιόλας) λέμε ε;
:beer: :D
Ποπο μάγκες το spam πήγε τελείως σφαίρα (ασημένια κιόλας) λέμε ε;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
6 ψήφοι μέχρι στιγμής για Sticky
epp1640
Vestromas
Gi_4ce
Elle
sakisvolos
NikosKK
Silver Bullet the Super Hero που παίρνει φυσικά συμπληρώματα!
145463
και πανω που σκεφτομουνα οτι κατι μου θυμιζει ο μικρος.μου θυμιζει το Λακη το γλυκουλη:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Silver Bullet the Super Hero που παίρνει φυσικά συμπληρώματα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
**φοισηκα σιμπλειροματα :bigcry:
**φοισηκα σιμπλειροματα :bigcry:
Ωχ :sick: Ναι! Με συγχωρείτε!
φοισηκα σιμπλειροματα
vestromas
15/10/2008, 22:20
Ρε τι θα γινει; Μονο λιγο το απογευμα θα μπαινεις και μετα θα σπαμαρουμε μονοι μας;
Καποια θα σ εχει καψουρεψει silver, και μαρσαρεις κατω απο κανενα μπαλκονι στο Περαμα.:lol:
Ρε τι θα γινει; Μονο λιγο το απογευμα θα μπαινεις και μετα θα σπαμαρουμε μονοι μας;
Καποια θα σ εχει καψουρεψει silver, και μαρσαρεις κατω απο κανενα μπαλκονι στο Περαμα.:lol:
:a49: :a49: :a49: :a49: :a49:
sakisvolos
15/10/2008, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Λιγο πριν το σεξ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
15/10/2008, 22:27
Εχει γοητευτει ολο το φορουμ με την παρτι σου silver rider. Eλα σ αγαπαμε.:a07: :a07: :a07: :a23: :a23: :a022: :a022: :a018: :a35:
Άντε να μπει να αρχίσουν πάλι τα..:a022: :a022: :a022:
Αλλά μάλλον τώρα θα κάνει...:a49: :a49: :a49: σε καμιά γκόμενα!
Σκατά.. :sad:
Μου τον θυμώσατε βλάκες τον εκλεκτό.. και τώρα πως θα κάνω εγώ six pack.. :bigcry:
vestromas
15/10/2008, 22:42
Ρε silver rider κανεναν φιλο με τις ιδιες αποψεις και αυτο το Αμερικαν ντριμ ταμπεραμεντο δεν εχεις; Να τον αφηνεις στο ποδι σου να μην πλητουμε κ εμεις που δεν εχουμε φραγκο να βγουμε εξω;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
MIXALHS 400SF R
16/10/2008, 03:59
Είστε ένα μάτσο Παρτάλια... μοναχοφάηδες... ΚαρεκλοΚένταυροι από το Πέραμα Μαγνησίας.... Τσογλάνια... αμ βέβαια τι να περιμένει κανείς από σας??? ε??? ε???? Κάνετε χαβαλέ μόνοι σας και μένα δεν με φωνάζετε!!! Ούτε ένα πμ για το πανηγύρι!!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Τέλος πάντων.... Πάρτε και ένα από εμένα!!! Υπ όψιν Virago Strom=> V- Strom
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=f752c18b75c2ec5c2adc3cc63ba4551c
(Μήπως είναι κανείς από τους κύριους Mod και μας κάνει πλάκα??? Μεταξύ μας...)
:sad: Η ώρα 2 και εκλεκτός πουθενά.. μήπως να αρχίσουμε να ανησυχούμε? Να πάρουμε τον παιδικό , ένα δημοτικό, να ρωτήσουμε τον σχολικό τροχονόμο ρε παιδί μου..
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
Είστε ένα μάτσο Παρτάλια... μοναχοφάηδες... ΚαρεκλοΚένταυροι από το Πέραμα Μαγνησίας.... Τσογλάνια... αμ βέβαια τι να περιμένει κανείς από σας??? ε??? ε???? Κάνετε χαβαλέ μόνοι σας και μένα δεν με φωνάζετε!!! Ούτε ένα πμ για το πανηγύρι!!!! :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Τέλος πάντων.... Πάρτε και ένα από εμένα!!! Υπ όψιν Virago Strom=> V- Strom
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=f752c18b75c2ec5c2adc3cc63ba4551c
(Μήπως είναι κανείς από τους κύριους Mod και μας κάνει πλάκα??? Μεταξύ μας...)
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
MIXALHS 400SF R
16/10/2008, 12:54
Μπα θα κάνει μούρη μπροστά σε κανένα Γυμνάσιο ή Λύκειο... Ασ τον μωρέ θα 'ρθει... Ελπίζω... Κρίμα γιατί το Virago μου διψάει για μια κοντρίτσα κι ας μην είναι FMX...:beer: :rotflmao:
Σ άρεσαι το videaki ε??? ΠΟυ είναι όμως να το δει???
MIXALHS 400SF R
16/10/2008, 13:20
Είχα έμπνευση και για τραγούδι την ώρα που μπαίνει στο FOrum... Δεν γίνεται να μπαίνει χωρίς υπόκρουση... Λοίπον Voila!!
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=4951a9819ba08f202c81651fb633f9c7
:D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
:a28: ξέρει ποιός....
:confused: :look:
MIXALHS 400SF R
16/10/2008, 13:33
ΔΙΑΜΑΡΤΎΡΟΜΑΙ κύριε moderator... Η απόφασή σας είναι άδικη... (Έχεις π.μ.) Αθωώστε με... Απαιτώ την ακύρωση της απόφασής σας... ΘΑ το τραβήξω μέχρι τη Χάγη(BUSA)...
Το να γίνεται κάποιος χαβαλές σε κάποιον μπερδεμένο πιτσιρικά είναι επιτρεπτό μέχρι το σημείο που το καταλαβαίνει και συμμετέχει. Το να κρεμάμε κουδούνια και να φωνάζουμε και το υπόλοιπο φόρουμ να κράξει έχει διαφορά.
Μη λησμονούμε τα δικά μας μαργαριτάρια.... Μήπως θέλετε να τα ποστάρω για να τα θυμηθούν ή να τα δουν όσοι τα έχασαν; :D
MIXALHS 400SF R
16/10/2008, 13:42
Κοίτα εγώ είμαι σχετικά καινούριος οπότε πόσα να έχω πει???... αλλά για πόσταρε να δούμε... ¨οχι για πόσταρε (αν έχεις χρόνο και αν σου βαστάει...) Μιλάω σοβαρά...:beer: :beer:
Ρε μέχρι τη Χάγη λέμε...
Silver_Rider
16/10/2008, 15:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIXALHS 400SF R
Κοίτα εγώ είμαι σχετικά καινούριος οπότε πόσα να έχω πει???... αλλά για πόσταρε να δούμε... ¨οχι για πόσταρε (αν έχεις χρόνο και αν σου βαστάει...) Μιλάω σοβαρά...:beer: :beer:
Ρε μέχρι τη Χάγη λέμε...
Σε πιον μιλάς αδερφέ;
Silver_Rider
16/10/2008, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
Τωρα λες να ανταποκριθει?
Αχ τι κανω για μία του κουβέντα...!
Τόσα ξέρης φιλαράκη και τόσα μας λες! Αντε να κοροιδέυεις εμένα θα σε κοροιδέψω κιεγώ. Δε μπορης να γελιοπιεις το hayabusa πρόσεξε τα λόγια σου σαν πολά ανέχτηκα απο τις βλακλιες που λέτε για τις μηχανεσ πουναι λάθος γιατι ήστε κουλάδια δε ξέρετε, τι λες τώρα αν έχης καβαλήσει τέτιο εργαλίο σαν το hayabuza έλα να μου πεις αντε τώρα όλη οι ασχετη εδώ μαζέυτηκαν.
Silver_Rider
16/10/2008, 15:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Πω πω! Από πάνω θα σε περάσει λέμε αμιλοικτωσ θα ιναι!:cry:
γιατή εσύ το αφισβιτείς; Άσε μας βρε BMXάκια όλο κοροιδέβεις εσύ δεν κάνης τίποτα αλλο!
Εδώ λέει μηχανή και παπι εγώ είπα τη γνόμη μου και εσυ το παρακάνη σ!
Silver_Rider
16/10/2008, 15:41
Το να γίνεται κάποιος χαβαλές σε κάποιον μπερδεμένο πιτσιρικά είναι επιτρεπτό μέχρι το σημείο που το καταλαβαίνει και συμμετέχει. Το να κρεμάμε κουδούνια και να φωνάζουμε και το υπόλοιπο φόρουμ να κράξει έχει διαφορά.
Μη λησμονούμε τα δικά μας μαργαριτάρια.... Μήπως θέλετε να τα ποστάρω για να τα θυμηθούν ή να τα δουν όσοι τα έχασαν; :D
Ευχαριστω βρε φιλαράκη αποτι κατάλαβα εσυ τα λες καλά εδω μεσα μπορη να είμαι νεος όχι όμος πιτσιρικάς κάνης λάθος είμαι 18,5 και ξερω τι μου γείνετε! Είμαι νέος και το αίμα βράζη μέσα μου μου αρέσουν τα street και τα Superspor και κείτα τι μου λένε! Εσύ τι μηχανάκι έχης;
Να'σαι καλά φιλαρά και πάντα όρθιος
Silver_Rider
16/10/2008, 15:46
Κι εγώ θα τα κλείνω τα μάτια μου το υπόσχομαι! Ετσι κι αλλιώς δε μπορώ να τα ανοίξω από τα γέλια!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οραία δικεολογία θα βρεις αν κυττάξεις τον καθρέφτη δε θα τα ανίξης τα μάτια σου απο τα γέλια για 3 μέρες. Εσύ είσε για γέλια και με τα δικά σου χάλα γελάς Bmxάκια!
Και κάτι άλλο. Συγνόμη για τα ορθογραφικά λάθη σας παρακαλώ μην το ξαναγράψεται αυτό!
Εσύ τι μηχανάκι έχης;
Αστα φιλαράκι.....
Ντιγκιντάνγκας είμαι και εγώ. Ενα scooter aprilia sportcity 200cc έχω....:a35:
Κουλάρησε λίγο. Χαβαλέ κάνουν τα παιδιά. Δεν χρειάζεται να τα παίρνεις όλα μετρητοίς. Αν συνεχίσεις το χώσιμο βέβαια δεν σε βλέπω να περνάς καλά.....:bawl: :lol: :rotflmao:
el_hymador
16/10/2008, 15:48
Και κάτι άλλο. Συγνόμη για τα ορθογραφικά λάθη σας παρακαλώ μην το ξαναγράψεται αυτό!
Απο αιμαινΑ αιχυς των Lωγω μu
Συγνόμη για τα ορθογραφικά λάθη σας παρακαλώ μην το ξαναγράψεται αυτό!
Μωρέ να μην το ξαναγράψουμε, αλλα δεν ρίχνεις και σύ μια ματιά αιδό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=65406)
Ντιρλαντάς
16/10/2008, 15:53
Αλλο μηχανη αλλο παπι με τη μηχανη γουσταρεις και με το παπι κανεις τη δουλεια σου.Μια χαρα ειναι τα παπια ακουραστοι εργατες
Silver_Rider
16/10/2008, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Yamaha maniac
Απορία που έχω και εγώ!!! Το πατίνι σου έχει τελικιάσει ποτέ ή πάντα το πας με 20 γιατί δεν σου επιτρέπουν οι γραμώσεις σου να σκύψεις καλά πάνω στο ντεπόζιτο και ότι οι πλάτες σου χαλάνε τον αεροδυναμισμό από ένα πολύ καλά αεροδυναμικό μοντέλο????
Πατίνι είναι το δικό σου το παλιοyamapa που βρομάη σκουπιδίλα κιόλας γιατί όση το πέρναν το πετάξαν απο του γκάδους και εσύ αποκει το μάζεψες! Που θα πεις το gsr πατίνι! Το δικό σου είναι καροτσάκι! Και μη μου πεις δεν είναι! ευχομε να κάτσεις στο καροτσάκι να δης τι καλά είναι. Κανοις δε γίρισε να πει το gsr πατίνι!!!!!
Silver_Rider
16/10/2008, 15:56
Μωρέ να μην το ξαναγράψουμε, αλλα δεν ρίχνεις και σύ μια ματιά αιδό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=65406)
που αιδο;
el_hymador
16/10/2008, 16:00
που αιδο;
145525
manhunter
16/10/2008, 16:06
Πατίνι είναι το δικό σου το παλιοyamapa που βρομάη σκουπιδίλα κιόλας γιατί όση το πέρναν το πετάξαν απο του γκάδους και εσύ αποκει το μάζεψες! Που θα πεις το gsr πατίνι! Το δικό σου είναι καροτσάκι! Και μη μου πεις δεν είναι!... Κανοις δε γίρισε να πει το gsr πατίνι!!!!!
[I][U]ευχομε να κάτσεις στο καροτσάκι να δης τι καλά είναι.
Εγω ευχομαι πραγματικά, να μην εννοείς αυτό που φαντάζομαι, και απλά να έκανα μια παράφραση
Ελπιζω να μην το εννοείς για κάποιον από εδω μέσα
Πραγματικά ελπίζω....
:confused:
Silver_Rider
16/10/2008, 16:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
[I][U]ευχομε να κάτσεις στο καροτσάκι να δης τι καλά είναι.
Εγω ευχομαι πραγματικά, να μην εννοείς αυτό που φαντάζομαι, και απλά να έκανα μια παράφραση
Ελπιζω να μην το εννοείς για κάποιον από εδω μέσα
Πραγματικά ελπίζω....
:confused:
Δεν είπα μνα μήνει ανάπιρος ο άνθροπος αν αυτό το λάθος κατάλαβες είπα να κάτσει σστο καροτσάκι του το r1 να δη τι καλα είναι. Ακου κει το gsr πατινι
sakisvolos
16/10/2008, 16:38
:confused: :confused: :confused:
Δε βαριέσαι.....:a11: :a018: :a016: :a02:
Silver_Rider
16/10/2008, 16:42
Τι έγεινε φιλαράκη κατάπιαμε τη γλώσα μας bmxάκια!χαχαχα Για να μαθης:lol:
sakisvolos
16/10/2008, 16:44
Εδώ λέει μηχανή και παπι εγώ είπα τη γνόμη μου και εσυ το παρακάνη σ!
Εντάξει για ΒΜΧ που έχω δεν μπορώ να γράφω στο μηχανή vs παπί...
έχω όμως κι ένα Honda παπί C50E γι' αυτό μπορώ να μιλάω? Μου επιτρέπεις?:confused:
Silver_Rider
16/10/2008, 16:45
Βρε φιλαράκη byr0n Nephilim mod κάντου καμια ζωγραφιά του BMXάκια να δει τι οραία που είναι!!
Silver_Rider
16/10/2008, 16:46
Εντάξει για ΒΜΧ που έχω δεν μπορώ να γράφω στο μηχανή vs παπί...
έχω όμως κι ένα Honda παπί C50E γι' αυτό μπορώ να μιλάω? Μου επιτρέπεις?:confused:
Για πες μας για το παπί σου τι να μας πεις εγώ σου είπα όπιος φοβάτε πευτει και κιμάται!
Ειλικρινα δε γινεται να υπαρχει :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :bawl:
Silver_Rider
16/10/2008, 16:47
Τρεμετε...
Αυτός είναι ο μστερμπίν
Ακινητοι...
:a4: :a4:
Αυτός είναι ο μστερμπίν
Κι αυτος;;;;;:rotflmao: :rotflmao:
145533
Κι εγω αυτο λεω φιλε,μας δουλευει αυτος...
sakisvolos
16/10/2008, 16:56
ευχομε να κάτσεις στο καροτσάκι να δης τι καλά είναι.
Ωραία ευχή του έδωσες ρε μεγάλε! :uplate:
Ποιος και γιατί κάθεται σε καροτσάκι τι εννοείς όταν λες καροτσάκι?:confused:
sakisvolos
16/10/2008, 16:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
+1000!
Σωστός!
sakisvolos
16/10/2008, 17:01
Τι έγεινε φιλαράκη κατάπιαμε τη γλώσα μας bmxάκια!χαχαχα Για να μαθης:lol:
Εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα ρε ''μάγκα'' μα με τίποτα λέμε!
Φιλικά ΒΜΧάκιας προς ένα πατινάκια (GSRάκια)!
:lol: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol: :lol:
Silver_Rider
16/10/2008, 17:03
Ωραία ευχή του έδωσες ρε μεγάλε! :uplate:
Ποιος και γιατί κάθεται σε καροτσάκι τι εννοείς όταν λες καροτσάκι?:confused:
Καροτσάκι είναι το r1 του, to ε΄παιμε αυτό! Ακου κη το GSR πατίνι
sakisvolos
16/10/2008, 17:03
Εμ να που γίνεται και υπάρχει! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτός είναι ο μστερμπίν
Όχι μωρέ ο bean landen είναι! :winka: :winka:
sakisvolos
16/10/2008, 17:05
Για πες μας για το παπί σου τι να μας πεις εγώ σου είπα όπιος φοβάτε πευτει και κιμάται!
Πες μας εσύ για το παπί σου μωρέ έτσι κι αλλιώς το GSR σου παπί είναι κι αυτό, ένα μεγάλο παπί!:bawl:
sakisvolos
16/10/2008, 17:07
Ακου κη το GSR πατίνι
Σωστά και τα πατίνια πιο γρήγορα είναι από το GSR σου!:a5: :a5: :a19: :a19: :a20: :a20: :a20: :a18:
Silver_Rider
16/10/2008, 17:22
Σωστά και τα πατίνια πιο γρήγορα είναι από το GSR σου!:a5: :a5: :a19: :a19: :a20: :a20: :a20: :a18:
Μάθε πρότα να οδιγας μηχανή και μετά έλα σε μένα! FMX? Τι το πείρες βρε καημένε το σάπιο είναι για τον γκάδο πέτα το φιλαράκη χάλια είναι. Και απο υποδήναμη!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!
Silver_Rider
16/10/2008, 17:26
περήμενε να δης τι μηχανάκη κικλοφορώ. Το σάβατο το μηχανάκι που θα οδιγήσω εγω απλά τα σπάη! Μη μου μιλάς για το fmx σου γιατί γελάη ο κόσμοσ μαζή σου!
sakisvolos
16/10/2008, 17:27
Μάθε πρότα να οδιγας μηχανή και μετά έλα σε μένα! FMX? Τι το πείρες βρε καημένε το σάπιο είναι για τον γκάδο πέτα το φιλαράκη χάλια είναι. Και απο υποδήναμη!!! ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!
Ντάξ μωρέ εγώ να το πετάξω δε λέω....αλλά πές μου εσύ σε ποιον γΚάδο να πάω να το πετάξω? :confused: :confused:
Μη σε δω όμως να πας να το πάρεις.........................:winka:
sakisvolos
16/10/2008, 17:29
περήμενε να δης τι μηχανάκη κικλοφορώ. Το σάβατο το μηχανάκι που θα οδιγήσω εγω απλά τα σπάη!
Τι ακριβώς θα σπάει μπιέλες πιστόνια εκκεντροφόρους τι ακριβώς? :confused: :confused:
Silver_Rider
16/10/2008, 17:30
δεν πλισιάζω εγώ τους γκάδους με τα σπουπιδια φιλαράκη κάπιο λάθος θα κάνης τα σκουπίδια πάνε με τα σκουπίδια
sakisvolos
16/10/2008, 17:33
δεν πλισιάζω εγώ τους γκάδους με τα σπουπιδια φιλαράκη κάπιο λάθος θα κάνης τα σκουπίδια πάνε με τα σκουπίδια
Αφού τα σκουπίδια πάνε με τα σκουπίδια εσύ τι κάνεις πάνω σε ένα GSR? :confused:
Ρίχτο σε μια χωματερή μωρέ να σωθείς από δαύτο!;)
Silver_Rider
16/10/2008, 17:37
Αφού τα σκουπίδια πάνε με τα σκουπίδια εσύ τι κάνεις πάνω σε ένα GSR? :confused:
Ρίχτο σε μια χωματερή μωρέ να σωθείς από δαύτο!;)
Τι λες βρε για το gsr? έλα να πάμε μια κόντρα και μετα μήλα!
Πάμε μαζί μια κόντρα Silver και μετά πορτοκάλια!
Τι να κάνω ο δόλιος, πορτοκάλια έχω, τα μήλα τελειώσανε!
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
sakisvolos
16/10/2008, 17:40
Τι? Θα πάμε κόντρα και μετά θα φάμε μήλα? Καινούργιο κόλπο είναι αυτό? Για πες μας! :eyepop: :eyepop:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε Silver Rider σοβαρα τωρα...απαντησε μου σε παρακαλω....
ΥΠΑΡΧΕΙΣ???
:D :D :D :D
αχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν παιζεσαι με τιποτα ρε :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:
Silver_Rider
16/10/2008, 17:54
Ζβήστο φίλαράκη πιάνεσε απο τις λεπτομέριες εσύ δε ξερης να διαβάσεις ενοω μήλα να μηλήσεις! ΣΒΗΣΤΟ!!!!
TI EXAΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΠΜ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Silver_Rider
16/10/2008, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
TI EXAΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΡΠΜ
Τι έχασες βρε φιλάρα πες μας και συ
Τι έχασες βρε φιλάρα πες μας και συ
Το θρεντ αυτο. :smokin:
ΓΜΤ τη δουλεια μου μεσα
Συνεχιστε πλιζ
...ενοω μήλα να μηλήσεις! ΣΒΗΣΤΟ!!!!
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
Αυτό εννοώ κι εγώ μήλα!
sakisvolos
16/10/2008, 17:59
Ζβήστο φίλαράκη πιάνεσε απο τις λεπτομέριες εσύ δε ξερης να διαβάσεις ενοω μήλα να μηλήσεις! ΣΒΗΣΤΟ!!!!
Παραπάνω έγραψες ότι το μηχανάκι που θα έχεις το Σάββατο θα τα σπάει....Σε ρώτησα τι θα σπάει?
Δεν απάντησες μωρέ, τι θα σπάει μπιέλες? πιστόνια? εκκεντροφόρους? Τι από όλα αυτά?:confused:
Το θρεντ αυτο. :smokin:
ΓΜΤ τη δουλεια μου μεσα
Συνεχιστε πλιζ
Κάνουμε ο,τι μπορούμε!
Καταβάλουμε οποιαδήποτε υπεράνθρωπη προσπάθεια αλλά ΠΟΥ????
Πιο εύκολο είναι να λυθεί το Κυπριακό παρά το Silveriderικό!
:D :D :D
Παραπάνω έγραψες ότι το μηχανάκι που θα έχεις το Σάββατο θα τα σπάει....Σε ρώτησα τι θα σπάει?
Δεν απάντησες μωρέ, τι θα σπάει μπιέλες? πιστόνια? εκκεντροφόρους? Τι από όλα αυτά?:confused:
Τα @ρχ1D1@ μας θα σπάει!
Τι εχασες ρε φιλε δηλαδη;;;
145536
θα
??
Αντεχεις?
ΕΕΕΕΕ...
Σας ΜΗΛΑΩ ΡΕΕΕΕΕ
Μηλαω-μηλω-μηλησα-μηλο
Λα-Λο-Λολα
Πι-πι το Παπι(για να ειμαι και μεσ το θεμα)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
liakaros
16/10/2008, 18:11
Ρε γαμωτο τοση ωρα εγω προσπαθω να καταλαβω πιο μηχανακι ειναι το gsr...
Κυκλοφορουν πολλα τετοια??
Εχουν βγει καλα??
ΕΕΕΕΕ...
Σας ΜΗΛΑΩ ΡΕΕΕΕΕ
Μηλαω-μηλω-μηλησα-μηλο
Λα-Λο-Λολα
Πι-πι το Παπι(για να ειμαι και μεσ το θεμα)
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ρε γαμωτο τοση ωρα εγω προσπαθω να καταλαβω πιο μηχανακι ειναι το gsr...
Κυκλοφορουν πολλα τετοια??
Εχουν βγει καλα??
Τζάμι ειναι ρε συ
145539
??
Αντεχεις?
Αντέχω ναι! Είπα θα γιατί απάντησα εδώ
Δεν απάντησες μωρέ, τι θα σπάει? πιστόνια? εκκεντροφόρους? Τι από όλα αυτά?:confused:
Αλλά κρατάμε ακόμα αντέχουμε!
:lol: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:
liakaros
16/10/2008, 18:13
ΩΩΩΩ...τι ζωγραφισε...
προσβολαααα....
Τζάμι ειναι ρε συ
Ω! Πόσα άλογα στον τροχό;
sakisvolos
16/10/2008, 18:15