PDA

View Full Version : ΜΗΧΑΝΗ Vs ΠΑΠΙ

Σελίδες : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

kokosKRITI
28/02/2008, 18:44
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ:ΠΑΠΙ ΠΡΩΤΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ CBR 125 Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ?

Souza_me_240kmh
28/02/2008, 18:53
ninja 250 :wave2:

p@nos
28/02/2008, 19:17
αναμεσα σε cbr125 και παπι,προτιμησε το παπι...

gixxerpap
28/02/2008, 19:22
εγω πάλι θα σου έλεγα να προτιμήσεις οτιδήποτε εκτός απο παπί...εννοειται βεβαια κατι οχι δυνατοτερο απο το cbr125...

Souza_me_240kmh
28/02/2008, 19:25
παρε το κ7 1000 που πουλαει ο gixxerpap ειναι αρκετα φιλικο μηχανακι και εχει και 3 modes για τη δυναμη

:lol: :rotflmao: :lol:

bentouza
28/02/2008, 21:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από kokosKRITI
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ:ΠΑΠΙ ΠΡΩΤΑ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ CBR 125 Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ?

το cbrακι θα το βαρεθεις γρηγορα.καλο χρυσο κατι θα χαζομαθεις αλλα..
εκτος κ αν θες κατι οικονομικο οποτε κ ειναι καλη λυση γιατι εχει βρομησει ο τοπος κ τα δινουν φθηνα
εννοειται οχι παπι.τουλαχιστον εμενε δεν με βολευει καθολου.χαλια θεση, χαλια φρενα.
καλυτερα ninja 250 η το καινουριο το wr το 250(αν και ακριβουτσικο, αναλογως βεβαια)

δεν λες τι το θες.να μαθεις κ να το αλλαξεις γρηγορα;;να το κρατησεις για "παντα"; να το κρατησεις μεχρι το αλλο διπλωμα;;

gcrook
28/02/2008, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εννοειται βεβαια κατι οχι δυνατοτερο απο το cbr125...

Αυτο ειναι καπως δυσκολο αλλα υπαρχει τροπος.
Φιλε παρε οποιοδηποτε διτροχο μεχρι 125 κυβικα και στουμπωσε του την εξατμιση με ενα λεμονι.
Κανε μια τρυπα μονο για να υπαρχει εστω και μια υποτυπωδης αποβολη των καυσαεριων, και φροντισε να βγαλεις τα κουκουτσια μην την πληρωσει καμια γιαγια.
:wave2:

kalant
28/02/2008, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αυτο ειναι καπως δυσκολο αλλα υπαρχει τροπος.
Φιλε παρε οποιοδηποτε διτροχο μεχρι 125 κυβικα και στουμπωσε του την εξατμιση με ενα λεμονι.
Κανε μια τρυπα μονο για να υπαρχει εστω και μια υποτυπωδης αποβολη των καυσαεριων, και φροντισε να βγαλεις τα κουκουτσια μην την πληρωσει καμια γιαγια.

:rotflmao:

Ζεύκας
29/02/2008, 02:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εγω πάλι θα σου έλεγα να προτιμήσεις οτιδήποτε εκτός απο παπί...εννοειται βεβαια κατι οχι δυνατοτερο απο το cbr125...

ενω το σκουτερακι ξερω γω ειναι καλύτερο από το παπί ε?

EVI
29/02/2008, 09:53
εχω μια απορια

το cbr125 ειναι μηχανη????????????καλα ειμαι παντελος ασχετη τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν παπι με κλιπον :look:

trigger
29/02/2008, 11:06
Στη θέση σου θα έπαιρνα παπί. Είναι πιο οικονομικό, είναι αυτό ακριβώς που σου παρουσιάζει και όχι κάτι δήθεν όπως το cbr και πιστεύω πως θα σου είναι πιο ευκολο το ημιαυτόματο αν δεν έχεις ξαναοδηγήσει μηχανάκι

AVATOS
29/02/2008, 12:54
με το cbr θα μαθεις να οδηγας μηχανη με συμπλεκτη,ελεγχο του γκαζιου (οχι κ πολυ :smilea: ) κλπ μιας μηχανης εστω κ μικρης.
αν σε ενδιαφερει να συνεχισεις ως μοτοσυκλετιστης ειναι σαφως η επιλογη σου για να μαθεις.
μειονεκτημα οπως προειπαν,οτι συντομα θα θελεις περισσοτερο γκαζι.κατι μεγαλητερο μαλλον θα σε καλυψει περισσοτερο χρονο.
αν σε ενδιαφερει μονο η φθηνη μετακινηση σου μεσα στην πολη,το παπι ειναι οτι πρεπει.

AVATOS
29/02/2008, 12:56
...α...ξεχασα!
με ολα σκοτωνεσαι!
βασικος ο εξοπλισμος.

mats8282
29/02/2008, 13:27
Κατι σε ΤΤR250 δεν θα σου αρεσε???

Και φτηνα τα βρισκεις και αξιοπιστα ειναι και το γκαζακι τους το εχουνε σε σχεση με παπια και λοιπα 125 στυλ CBR...

Για SM μιλαω εκτος αν εισαι χωματινος....

fantacid
29/02/2008, 13:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282

Για SM μιλαω εκτος αν εισαι χωματινος....

κ αν δεν εισαι να γινεις.....!

:winka:

mats8282
29/02/2008, 13:45
Ειμαι της αποψης οτι ενα χωματινο 250 θα του μαθει πιο πολλα στον χειρισμο μιας μοτοσυκλετας απο οτι ενα cbr125 ή ενα παπι....

Απλα ειπα για SM γιατι μιλησε για το cbr...

SeNNinhA
29/02/2008, 14:05
Με ενα on-off ή και χωμάτινο 250 μεταχειρισμένο (τετράχρονο ή δίχρονο δεν έχει και πολύ σημασία) θα είσαι άρχοντας. Θα έχεις ενα μηχανάκι που θα πάει πολύ πιο μακριά από παπί, με καλύτερες αναρτήσεις και φρένα, δεν θα πληρώνεις τίποτε εαν πέσεις και θα σου δώσει και πολύ περισσότερη εμπειρία σαν οδηγός.

fantacid
29/02/2008, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Με ενα on-off ή και χωμάτινο 250 μεταχειρισμένο (τετράχρονο ή δίχρονο δεν έχει και πολύ σημασία) θα είσαι άρχοντας. Θα έχεις ενα μηχανάκι που θα πάει πολύ πιο μακριά από παπί, με καλύτερες αναρτήσεις και φρένα, δεν θα πληρώνεις τίποτε εαν πέσεις και θα σου δώσει και πολύ περισσότερη εμπειρία σαν οδηγός.

+1050

mats8282
29/02/2008, 19:31
250 διχρονο ισως ειναι πολυ....

Souza_me_240kmh
29/02/2008, 19:49
250 διχρονο ισως ειναι πολυ....

ενα 4χρονο οντως καλυτερο ειναι.. γιατι και η μανιβελα θελει τεχνη :lol:

mats8282
29/02/2008, 21:03
Ειναι δυσκολη η μανιβελα σε διχρονο :confused:

mikros boudas
29/02/2008, 22:35
κοιτα για ενα τετραχρονο εντουρακι 250(οχι λιγοτερο)...η καποιο μετραποπη μοταρντ(να ξερεις πως ειναι πιο επιθετικα βεβαια αλλα πιο αμεσα)...οπως ειπωθηκε,οταν πεσεις πληρωνεις ελαχιστα...εχεις γκαζι,φρενο,αναρτηση,μαθαινεις συμπλεκτη....εισαι ψηλα και διαβαζεις ευκολα το δρομο και παιρνεις εμπειρια...χωμα να μπεις θα το ευχαριστηθεις...πιστα το ιδιο...και βρισκεις φθηνα μεταχειρισμενα που δε θελουνε και μαζεμα...cbr και λοιπα μην τα κοιτας...πολυ δηθεν...αναμεσα σε αυτο και το παπι,παρε παπι(που αν δεν εισαι ντελιβερυ η δε το θες αποκλειστικα για μετακινηση και οχι για να μαθεις να οδηγεις τοτε ουτε να το κοιτας)...!!!

GsM
01/03/2008, 12:11
παρε οτι θες αλλα να ειναι ή enduro ή sm,
θα γουσταρεις,και θα πας οπου θες, αλλα προπαντων θα μαθεις να οδηγας καλα και να στριβεις..

το cbr125 ειναι πολυ κοντο και θα σε κουραση μπορει να δειχνει ss σε εμφανισει αλλα στην οδηγηση εχει θεση παπιου
:nono:

GsM
01/03/2008, 12:16
τα παπακια και τα scooter ειναι μεταφορικα μεσα κατα της κινησης αλλο αυτο αλλο μοτοσικλετα.

bentouza
01/03/2008, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από GsM
το cbr125 ειναι πολυ κοντο και θα σε κουραση μπορει να δειχνει ss σε εμφανισει αλλα στην οδηγηση εχει θεση παπιου
:nono:

ειναι κοντο ναι αλλα δεν ειναι σκυφτο οποτε δεν πολυ κουραζει
τι εννοεις εχει "θεση" παπιου:confused:

GsM
01/03/2008, 13:06
αυτο λεω και εγω, δεν ειναι σκυφτο
με αποτελεσμα να οδηγεις ορθειος σαν να οδηγης παπακι

και τι να το κανεις ενα cbr125 με προδιαγραγες ss αφου δν προκειτε να πιασει τετοιες ταχυτητες ωστε να σκυψεις και να χρησιμοποιησεις το φερινγ...
μονο για να σου κανει τη ζωη πιο δυσκολη...

675
01/03/2008, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
παρε το κ7 1000 που πουλαει ο gixxerpap ειναι αρκετα φιλικο μηχανακι και εχει και 3 modes για τη δυναμη

:lol: :rotflmao: :lol:

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bawl: :rotflmao:

devil's animal
01/03/2008, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA

+απειρο.
και αν εχεις προβλημα με το διπλωμα κοιτα σε ΧΤ125,XR125,DT125 κ.λ.π.

orangefactor
01/03/2008, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

γιατι ρε το καταδικαζετε ετσι το cbrακι?μια χαρα μηχανακι ειναι.
κ εγω για πρωτο μηχανακι το ειχα παρει.καλο χρυσο,θα σε μαθει να οδηγας με συμπλεκτη ειναι κ πολυ πιο ωραιο απο παπι.αλλα πιστευω οτι θα το βαρεθεις γρηγορα,ακριβως επειδη δεν ειναι παπι θα θες πιο γρηγορα το κατι παραπανω.χωρις να εννοω οτι ειναι πυραυλος ετσι:lol:

orangefactor
01/03/2008, 22:30
α κ στην οδηγηση δεν εχει την θεση παπιου,το αριστερο χερι το θες για το συμπλεκτη οχι για να το βαζεις στην τσεπη του μπουφαν:rotflmao:

apav
02/03/2008, 17:21
Αφού σε καλύπτει το δίπλωμα, πάρε κάτι σε 250cc. :wave2:

ΥΓ Το δίπλωμα καλύπτει και το ΧΤ500. :evil:

AFTER
03/03/2008, 05:32
Παρε φινααααα
Παααρεεε φιιινααααααα!!!!

nvov
03/03/2008, 13:03
Πάρε ένα Sm να έχεις και γκάζια και εμφάνιση μην πάρεις cbr θα σε περνάνε και θα σε φαπονουνε οι πιτσιρικάδες με τα πάπια μην ακούς τους καραγκιόζηδες με τα cbr για πες τους να σου πουν τη φάπα και κακό έχουν φάει

Da.Vintage
03/03/2008, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

Γιατί και τα 2 παπιά δεν είναι?
επειδή το ένα έχει κλιπ όν?

mats8282
03/03/2008, 13:41
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=53321&perpage=15&pagenumber=1

Δες τις φωτο απο αγγελια εδω για ΤΤ250....Μια χαρα μηχανακι και ομορφο...

mats8282
04/03/2008, 10:06
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54386

Κατι τετοιο ισως?

nikos force
04/03/2008, 10:29
πεσαμε βλεπω να τα φαμε τα παπια ... λοιπον παροτι ενα καινοθργιο παπι κοστιζει σχεδον οσο κοστιζουν τα περισσοτερα απο τα μοτοσυκλετακια που προτεινονται σε αυτο το ποστ...εγς τηα σου ελεγα να παρεισ παπι... αυτα τα ''θα μαθεισ να οδηγεισ με συμπλεκτη'' και λοιπα σχολια αστα για μετα... ειδικα αν εισαι εντελωσ νεοπας οσα λιγοτερα σε απασχολουν τοσο καλυτερα ειναι... και απορω με τη κριτιρια καταληξαμε στο οτι οι μοτοσυκλετεσ αυτεσ που προτεινοντα οπωσ το ΤΤ250 εχουν απαραιτητως καλυτερα φρενα και αναρτησεισ απο ενα παπι...το καλυτερο δεν κρινεται απο τη διαμετρο του δισκου και των αριθμο των εμβολων αλλα απο το αποτελεσμα... και πιστευω οτι το αποτελεσμα που προσφερουν τα παπια (τα περισσοτερα απο τα καινουργια εστω) ειναι ακρωσ ικανοποιητικο... και επειδη ασχετα με τα ''θελω'' η μοτοσυκλτεα αποτελει κατα πρωτον, μεταφορικο μεσο και μετα ολα τα αλλα , εχω να δηλωσωσ σαν κατοχοσ και ΣΜ ΚΑΙ ΝΑΚΕ και χωματινου αλλα και παπιου...ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΒΟΛΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ μεσο για μεσ την πολη

SeNNinhA
04/03/2008, 10:52
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54386

Κατι τετοιο ισως?

Μια χαρά είναι εαν σου αρέσει εσένα. 250-300 δίχρονο δεν είναι υπερβολικό όπως είπε κάποιος εδώ. Μιλάμε πάντα για τα παλαιότερα μοντέλα (αν και ακόμη και τα νέα μια χαρά είναι γιατί είναι πιο πολιτισμένα αν και έχουν μεγαλύτερη ιπποδύναμη).

Όσο για την μανιβέλα είναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο εύκολη σε δίχρονο παρά σε τετράχρονο γιατί δεν έχει να σπάσεις την συμπίεση.

mats8282
04/03/2008, 11:02
Εγω το ειπα και πιστευω οτι ειναι υπερβολικο το διχρονο 250 για νεο οδηγο....Για λογους που δεν ανεφερα...Οπως ξεσπασμα στις μεσαιες,δεν φρεναρει το μοτερ κλπ κλπ..

Οσο για την μανιβελα ειχα ΤΤR600,χωρις προηγουμενη εμπειρια μανιβελας,και τα τρυπημενα παπουτσια τα εχω ακομα για ενθυμιο :D

SeNNinhA
04/03/2008, 11:17
Έχω κι εγώ κάτι τρύπια παπούτσια αλλα από μανιβέλα σε ΧΤ250 '89

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mats8282
04/03/2008, 11:37
Καλα τωρα γελαμε....Τοτε με την μελανιασμενη πατουσα και το σκισμενο παπουτσιδεν γελαγα καθολου...Ειμασταν πανω απο 3 ωρες 4 ατομα να βαραμε μανιβελα..Πρωτη μερα που το ειχα..Τιποτα....Παφ πουφ και κυκλακια καπνου απο την Remus...Το αφηναμε για κανα 15λεπτο αντε παλι...τιποτα....Ασχετοι ολοι μας κιολας...

Περνω τηλεφωνο τον ξαδερφο που μου το πουλησε και του λεω δεν ξερω τι θα κανεις &%&(@$#%^(@$#^@(# τσακισου και ελα Χαλανδρι να το βαλεις μπροστα να παω σπιτι μου γιατι @%$%$#%$%...

Ερχεται Χαλανδρι απο Γουδη ανεβαινει πανω....Τραβαει 1.5 μανιβελια και περνει με την μια.... :mad:

4 χρονια πριν αυτα....Την πρωτη βδομαδα το αφησα στο γκαραζ μετα απο αυτο και πηγαινα με το λεωφορειο στην σχολη και στην δουλεια....

:lol:

bentouza
05/03/2008, 21:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Παρε φινααααα
Παααρεεε φιιινααααααα!!!!
τι ακυρη διαφιμιση ειναι αυτη

@nvov: αστα εχω φαει φαπα απο παπια που δεν συμαζευεται.ειναι αεροπλανα απο μονα τους βεβαια αλλα με τον καταληλο χειριστη πιτσιρικα(εννοω πιο πιτσιρικα απο μενα) με το μισο γκαζι κ σουζα εξαφανισονται οι ατιμοι.
ειδικα οταν κολανε στο εσωτερικο(νταξει μπορει να μην φταινε τα μηχανακια) της στροφης ειναι μουρλια να τα βλεπεις.
ασε αυτον τον υπεροχο σωληνα που σαν γρανιτενιος βραχος στηριζει τις υπεροχες αναρτησεις τους.

@GsM: μου τα μπερδευεις.η θεση του ειναι σαν τα μεγαλα μηχανακια που εχουν τα κλιπ-ον απο απανω αλλα επειδη ειναι κοντο ερχονται τα χερια σου πιο κοντα στα γονατα σου.
οσο για το σκυψιμο αν δεν λυγισεις τη μεσουλα σου για να λυγισουν τα χερακια εγω τουλαχιστον δεν νιωθω ανετα να στριψω.
κ το φερινγκ δεν χρειαζεται να πας με διακοσα για να ειναι χρησιμο.κ τον αερα του διωχνει κ τη βροχουλα του.

αρα καταληγουμε ή ninja250 ή μοταρντ 250 ή χωματινο 250.αναλογα με τι νομιζεις οτι θα σου αρεσει παιρνεις.
παντως οχι cbr125 εκτος κ αν θες αρκετα καινουριο(μεταχ) μηχανακι με λιγα λεφτα.
ξεχναω καμια επιλογη για το παλικαρι;;

ΙΠΠΕΑΣ
05/03/2008, 22:50
Πάρε ένα παπί ή ένα 125 μοτοσυκλετάκι για αρχή(μεταχειρισμένο), να μάθεις το άθλημα. :D
Αφού πειραματιστείς, αφού μάθεις να στρίβεις και να φρενάρεις σε οριακές καταστάσεις,
αφού οδηγήσεις αρκετές φορές σε άσφαλτο γυαλισμένη-λιωμένη από τα λάστιχα των αυτοκινήτων, αφού μάθεις να κρατάς τον έλεγχο του υπό βροχή, τότε αγόρασε ότι θέλεις.

Θα σε συμβούλευα όμως να οδηγείς καθημερινά για 6 μήνες το "μικρό" (όλα είναι σχετικά) και αφού περάσει αυτό το διάστημα, πήγαινε πάρε μεγαλύτερο τηρώντας και πάλι τις προηγούμενες συμβουλές.

extremist
07/03/2008, 00:32
sta @@ tou o K()K()$

darkrider
07/03/2008, 12:45
ολοι εσεις που θαβετε το cbr το εχετε οδηγησει?

ειναι παπι με κλιπον???
οι επιδοσεις του για 125 ειναι πολυ καλες,δηλαδη τι περιμενατε απο ενα 125 4Τ?(μην αρχισετε τωρα να μου λετε για aprilia rs...)
επιπλεον κανενα παπι δεν εχει το στησιμο που εχει το cbr,και μιλαω για φρενα αναρτησεις πλαισιο κτλ,αλλιως στριβει το cbr αλλιως ενα παπι....και η θεση οδηγησης του απεχει απιστευτα απο παπι!

για αρχη ειναι αρκετα καλο,θα σε μαθει αυτα που χρειαζεσαι για να προχωρησεις αργοτερα σε κατι μεγαλυτερο

panjimnakos
07/03/2008, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εχω μια απορια

το cbr125 ειναι μηχανη????????????καλα ειμαι παντελος ασχετη τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν παπι με κλιπον :look:

Πολυ καλα νομιζες...!!!!!!!!
Ενα παπι με κλιπον ειναι!:rolleyes:

Μαλλον καλυτερα... Μια μ@λ@κια με κλιπον!!!!!!!!1:yuck: :yuck: :yuck:

bentouza
07/03/2008, 19:28
Μαλλον καλυτερα... Μια μ@λ@κια με κλιπον
αυτο εχει λογικη βαση

παπι με κλιπον δεν ειναι

mantras
01/04/2008, 17:41
λοιπον κοιταξτε ορισμενοι πως εχει...αν δεν εχετε παρει ενα μηχανακι βολτα καλυτερα να μην λετε οτι σας κατεβει..παρτε πρωτα βολτα να μην πω παρτε ενα μηχανακι για εσας και υστερα να λετε για το δικο σας και οχι για αλλων..πχ ενας φιλος μ πηρε ενα μηχανακι 2τ και μετα απο 24 μερες του κολησε και μου λεει "μαλακια εκανα και τους ακουσα και το πηρα" .αν θελει καποιος να παρει μηχανακι ας παρει αυτο που θελει αλλα μην τον λεμε οχι μην πας ειναι βλακεια..εχει και ενας κολλητος μου το cbr και ξερω πως παει και αυτο...παντως για παπι δεν παει...τωρα αν το συγκρινετε με ενα παπι πχ με ενα Ζ 300κκ και πειραγμενο εεε...ναι καλυτερα παει το Ζ..για 10 μετρα..απ οσο το βλεπω το μηχανακι ειναι φοβερο..δεν λεω πυραβλος.καλα παει αλλα αν θες να ξεπατωνει παρε ενα 600 οχι 125.το καθε μηχανακι εχει και τα καλα του εσεις το cbr το εχετε γα@#&$σει απο παντου να πουμε.. ελεος δλδ...αλλα να σας πω τι με νοιαζει λες και τωρα που σας το λεω εγινε τπτ...που να το ειχα κιολας.αυτα τα λεω χωρις να θελω να θιξω κανεναν...
παντα φιλικα για μηχανακια μιλαμε :smokin: εγω παντως αν επερνα αναμεσα σε παπι και cbr θα διαλεγα σιγουρα το 2ο.γιατι απλα δεν ειναι παπι.τωρα παπι για μερικους(οχι ολους) ειναι γιατι εχει ενας που ειναι ας πουμε πιο μαγκακος και καλα...η εχθρος του τεσπα και λενε μλκιες για το δικο του κτλ....

nvov
02/04/2008, 06:05
.............

TROOPER
02/04/2008, 06:18
μηχανη.

fethry
02/04/2008, 09:36
Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται προσβλητικός ο όρος "παπί με κλιπ-ον"...
Προσωπικά το παπί μ'έχει βγάλει ασπροπρόσωπο 12 χρόνια τωρα σαν πρώτο, δεύτερο, ακόμα και τρίτο μέσο μεταφοράς... Κι ακόμα τσουλάει αξιοπρεπώς...
Όταν κυκλοφορώ στο κέντρο προτιμώ να είμαι με την πάπια παρά με οποιδήποτε άλλο όχημα για διάφορους λόγους...

υγ. Πιστεύω ότι το fx-125 ήταν πιο πολύ μηχανή απο το cbr-125, αν κι έχει τη μορφή "παπιού"

mantras
02/04/2008, 12:20
paidia sevasti i gnwmi sas apla den mou aresei na vrizoun to opoiodipote mixanaki..genika ola mou aresoun apla twra na ta sigrineis pezei rolo kai i gnwmi tou kathenos...oso gia esena nvov ti na pw re file...i eisai kanena paidaki pou grafei twra i kanenas poly mlkas pou tin eides empeiros mixanovios..egw odigaw girw sta 9 xronia.gia sena ston p@$tso poso odigas...tin eides kai poly super re megale iremise :lol: de pa na les oti thes.osoi me kseroun katalavenoun...gia ta alla paidia thx pou apantisan...sas paradexome gt dn eiste san merikous re paida mpravo.

nvov
02/04/2008, 13:22
.........

Edited by Julius

jfx
02/04/2008, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από nvov

ρε φίλε εισαι σοβαρός με αυτα που γραφεις? και δικιο να ειχες, το χανεις με τον τρόπο σου.
Το φορουμ ειναι χώρος που ο καθενας λεει τη γνώμη του. Δε σημαινει οτι επειδη ο mantras λεει τι δική του γνώμη, προσβαλλει κι εσενα που στηρίζεις το αντίθετο πχ.
Βλέπεις κανεναν αλλο απο αυτους τους τρομερα εμπειρους που τολμησε να αμφισβητισει, να καθεται και να τον προσβάλλει ή σου ζητησε καποιος απο αυτους να τον υπερασπιστεις βρίζοντας τη μανα του?

Julius
02/04/2008, 13:53

ante geia leme, kali synexeia sto cosmopolitan.gr

fethry
02/04/2008, 13:54

Χαλάρωσε βρε άνθρωπα...:eyepop: :confused:

mantras
02/04/2008, 14:29
gt m evrise tin mana???

mantras
02/04/2008, 14:30
parakalw ton diaxeiristi i kapoion na m steilei to mnm pou mou esteile me pm

mantras
02/04/2008, 15:27
fethry file protimiseis einai ola..egw to cbr px to thewrw pio mixani kai sto stil alla to fx den mporw na pw oti einai vlakeia gia petama kai to cbr piravlos to kalitero.....ktl.....afta ta lene aftoi pou theloun na nomizoun pws spane ta nevra kapoiwn sta forum....prwsopika mou aresei to fx poly kai malista o filos mou afto tha eperne stin arxi alla kai aftounou tou arese to cbr....oti einai einai to gousto tou kathenos...filika panta ....

oso gia ton allo ton kakomoiri pou eimai paaaaraaa poly mlkas pou kathome kai to sizitaw akoma dn xreiazete na pw polla..mpravo file eisai poly magas..eisai o mprus lie tou pliktrologiou..kai epeidi den mou aresei na lew polla apo to plikrtrologio kai na kanw ton ntay ena tha sou pw kai valto kala sto mialo sou.afta pou eipes kai den fenontai twra ela na mou ta peis apo konta...min fereis kai ton mpampa(aderfi) sou omws....if you know what i mean..

XILIA SIGNWWWWWWMIII apo tous admin gia tin simperifora mou apla den xonevw ta "na min pw kalitera" sta forum...

yg...efxaristw gia tin energeia pou kanate...

mantras
02/04/2008, 19:06
aste paidia min to steilei kanenas to minima oute pou me niazei na to dw....

xampos
02/04/2008, 21:25
κατα την ταπεινη μου αποψη εγω πιστευω οτι χρειαζεται και μια μηχανη αλλα οποσδηποτε και ενα παπι !!!!!!

και τα δυο ειναι χρησημα και παιζουν το ρολο τους!!!

το ειδανικοτερο για μενα ειναι να εχω μια μηχανη και ενα παπι

τη μηχανη για τα γουστα μου τα σαββατοκυριακα (ταξιδια βολτες κτλ ) και κανενα βραδακι για καμια βολτα

και το παπισαν εργαλειο μετακινησης , μεσα στην πολη , κινησε γρηγορα και πααααααααααρα πολυ οικομικα

φανταζεστε να κυκλοφορεις καθε μερα με τη μηχανη σου 600 ++ κυβικων που εχει πολλα εξοδα συντηρησης και να τη φορτωνεις τσαμπα χιλιομετρα να πληρωνεις σερβις λαστιχα βενζινες

για πιο λογο να μην αναλαβει χρεει βρομοδουλειων το παπι :confused: ποου αλωστε αυτη ειναι η δουλεια του

εγω παντως το παπι δεν το αλλαζω με τιποτα

:beer: :beer:

mantras
02/04/2008, 23:09
swstoooooss :winka:

fethry
03/04/2008, 09:11
Προφανώς το κάθε μοτοσακό έχει τη χρήση του...
Δε θα κάνεις το γύρο της νότιας αμερικής με town-mate, ούτε ομόνοια-σύνταγμα με goldwing... Όχι οτι δε μπορείς, αλλά δε συνίσταται σε περίπτωση που θες να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία... :dizzy:

Για χρήση εντός πόλης πάντως θα προτιμούσα ένα παπί απο ένα cbr... Το θεωρώ πιο άνετο...
Το cbr έχει μόνο το πλεονέκτημα οτι σε μαθαίνει την οδήγηση με συμπλέκτη σε περίπτωση που είσαι αρχάριος...

mantras
03/04/2008, 10:04
exei k alla pleonektimata :winka: alliws gt na kanei 3000?an itan mono gia ton simplekti epernes kai to fx pou episis exei...einai to olo pragma...alli thesi odigisis,frena,kratimata,gazi parapanw apo polla papia..ektos an einai peiragmena...gia piragmena oso to piraksis toso kala tha paei alla episis meta tha exei kai imerominia liksis....

vasilis_ts
05/04/2008, 18:38
παπι κατα τη γνωμη μου.

mantras
05/04/2008, 19:16
e nai an kapoios dn diathetei 3000 einai pio kalo ena papi pou pali einai 125...tespa gousta einai afta

odt
06/04/2008, 00:55
Αν έχεις θέμα με τα κυβικά...λόγω ηλικίας...R -125....

126608

mantras
06/04/2008, 19:47
vasika dn me poliendiaferei alla varethika na vlepw toses antiparatheseis gia afto to mixanaki re c...wraio kai to r125 :p

mantras
06/04/2008, 19:48
logo ilikias??dn pistevw na eipes kati gia tin ilikia mou??:rotflmao:
plaka etsi...:winka:

fethry
07/04/2008, 12:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από mantras
vasika dn me poliendiaferei alla varethika na vlepw toses antiparatheseis gia afto to mixanaki re c...wraio kai to r125 :p

Άρα σε ενδιαφέρει... ;)
Θεωρείς ότι είναι απαραίτητο να κάτσεις να υποστηρίξεις το μοτοσακό σου επειδή κάποιος το έθιξε...
Έχει καταντήσει κουραστικό ο καθένας να εκθειάζει τη μηχανή του, θεωρώντας ότι δεν έχει αρνητικά σημεία και ταυτόχρονα να ρίχνει όλες τις άλλες, είτε είναι άμεσα συγκρίσιμα με τη δικιά του, είτε όχι...
Ναί ρε φίλε, είχα z αλλά ωραίο και το fazer, είχα er6 αλλά οργώνει και το sv... Το γιατί διάλεξα αυτό που διάλεξα είναι θέμα πολλών παραγόντων, όχι μόνο των προφανών...
Και δεν είμαι kawasaki-κος ώστε να κάτσω να βρίσω τη honda για τον α ή β λόγο... Άν μια οποιαδήποτε εταιρία βγάλει μοτοσακό που μ'αρέσει, με βολεύει και με συμφέρει θα το πάρω...

Γι'αυτό το λόγο κι εσύ πήρες το cbr125 κι άσε τους άλλους να λένε...
Να το χαίρεσαι και να μη σε βάζει κανείς σε σκέψεις οτι δεν έκανες καλή επιλογή γιατί είναι δική σου επιλογή και μόνο εσύ ξέρεις τι 8ες... :wave2:

crackez
07/04/2008, 20:52
Graftika mono kai mono sto forum giati exoun plaka merikoi. Eimai katoxos enos Supra to eixa mama gia ~6misi xronia peripou, meta to ekana me kilindropistono takegawaga ilektroniki takegawa, tespa kai kapia extra sta 53.5mm(3.5mm diladi parapano) kai petouse gia papi, gia plaka me ena palikari(mastorakos alla den to exei gia epaggelma, gia filous kai gnostous kanei patentes) eipame na pame se dinato project, psaksame kati dinato giati to supra den itan se thesi na parei mia 4v kefali pou eixame sto mati. Re apo edo apo ekei(thelo kai polistrofia) epese psaksimo.. ti fanike ston orizonta? hmmm cbr 125, eidika me kati kit sta 197cc pou kikloforoun kati 4v DOHC apto didimo cbr 150 adelfaki tou, katalabame oti poiotika to moter pernei arketa. Oxi oti tha baloume kefali apto cbr 150, apo alou tha mpei alla den einai ekei to thema. An antexei kit sta 197cc xoris problimata auto kserete se ti aksiopistia metafrazete otan to exete mama? ..kala apo oikonomia exo akousei apo polous oti den kaiei sxedon tipota.

Den leo fisika oti apo epidoseis kseskizei, alla balte ena kit malossi an toso thelete kati pio isxiro&aksiopisto sigxronos. Apo emfanisi entaksi den mporei na stathi se kati tou stil YZF-R125 tis yamaha alla oxi kai papi re sis, to stisimo einai klasis anotero ta frena tis nissin einai iperbolika isxira gia tin isxi tou(diorthoste me an kano lathos gia tin marka ton frenon alla nomizo tis nissin einai), entaksi den einai to idio isxira me ta brembo ta aktinika tou RS125 alla to RS125 kostizei kai ta dipla pano kato, eksalou min sigkrinete 2t me 4t. Parte ena cbr 125 kai lioste to, parte ena aprilia rs125(me to rotax kinitira nai nai giauton leo) kai lioste to, meta peste mou gia aksiopistia. Kalo to rs den leo poli dinato ola kala alla den kanei gia trela liosimata - Eidika merikoi mlkes pou to pernoun to xontropirazoun kai to lionoun ospou na arxisoun ta problimata..

SUZUKAKIAΣ
08/04/2008, 12:58
παπι vs μηχανη

ειναι σαν να λεμε μαυρο vs ασπρο και τα συγκρινουμε απλα επειδη ειναι και τα 2 χρωματα

και γω καθομαι και κανω ακυρες συγκρισεις δεν λεω

αλλα τελικα δεν βγαζουν πουθενα...........:wave2:

fethry
10/04/2008, 09:05
Το παπί είναι καλύτερο γιατί μπορείς να σκαλίζεις τη μύτη σου την ώρα που αλλάζεις ταχύτητες... :a13:

ps. Το μαύρο είναι πιο όμορφο...

crackez
10/04/2008, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Το παπί είναι καλύτερο γιατί μπορείς να σκαλίζεις τη μύτη σου την ώρα που αλλάζεις ταχύτητες... :a13:

ps. Το μαύρο είναι πιο όμορφο...

ahhahh, me mia mixani den tha eisai oli tin ora pano stis taxitites re si... toso poromenos tha se? bale mia taxitita an eisai se isiada.. kai skalise tin hahahaahahha :rotflmao:

Y.G. Oraia ipografi ;)

fethry
11/04/2008, 09:50
Ούτε καν... :nono: :nono:
Εδώ σκέφτομαι να πάρω αυτόματο και να οδηγώ με δίχαλο 1-4 για ν'αερίζονται τα δάχτυλα...
Πάνω απ'όλα η άνεση... :lol: :lol:

crackez
11/04/2008, 10:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
Ούτε καν... :nono: :nono:
Εδώ σκέφτομαι να πάρω αυτόματο και να οδηγώ με δίχαλο 1-4 για ν'αερίζονται τα δάχτυλα...
Πάνω απ'όλα η άνεση... :lol: :lol:

Ego pali an den exei taxitites.. to niotho poli psofio. Perneis ena me 6 taxitites.. kai simplektaki, kai otan alazeis se apotomi epitaxinsi(oxi karfotes, alla kales alages) ftiaxnese. Patas patas kai ftiaxnese

675
14/04/2008, 01:05
καλα ειμαι παντελος ασχετη τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν παπι με κλιπον :look:

τελικα εισαι οντως παντελως ασχετη!

το σι-μπι-αρ 125 ή ποδι-αρ 125 δεν ειναι απλα ενα παπι με κλιπον:nono:

αλλα εχει τεραστια διαφορα προσθετοντας ενα 6-αρι σασμαν κ μια μανετα απο τ αριστερα να ταιριαζει πιο ωραια με την αντιστοιχη δεξια:rotflmao: :rotflmao:

darkrider
14/04/2008, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675

το σι-μπι-αρ 125 ή ποδι-αρ 125 δεν ειναι απλα ενα παπι με κλιπον:nono:

αλλα εχει τεραστια διαφορα προσθετοντας ενα 6-αρι σασμαν κ μια μανετα απο τ αριστερα να ταιριαζει πιο ωραια με την αντιστοιχη δεξια:rotflmao: :rotflmao:

kala edaksi...
:alien:

patra_cbf
14/04/2008, 23:40
απλα με βαση την εμπειρία μου με το συγκεκριμενο μηχανακι (cbr 125) το οποιο και οδηγουσα για αρκετους μηνες θα ηθελα να πω οτι σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δε μπορει να θεωρηθει παπι. Μπορει να μην εχει επιδοσεις αλλα τα φρενα και τα κρατηματα του, το στησιμο του γενικοτερα απεχει αιωνες απο το καλυτερο παπι του κοσμου. Ας μην το ισοπεδωνουμε ετσι το μηχανακι...

crackez
15/04/2008, 01:06
den exo odigisi cbr125 alla pisteuo se stisimo kai asfalia einai klasis anotero apo ena papi, eidika an skeftoume oti sto cbr125 mporoume na baloume kai poli pio paxia & kala lastixa tote den xriazete na to sizitame

LePa
28/05/2008, 10:48
εχω μια απορια

kati tetia mou elegan kai emena kati atoma pou den ixan oute patini otan sta 18 mou ixa fxr150 :smokin:

crackez
28/05/2008, 11:50
Se liges meroules epistrefo Ellada.. kai arxizo na psaxnome gia cbr125 metaxirismeno :)

(den leo kala perasa me to supra mou tosa xronia(7 sto sinolo) alla exo skefti kales metatropes gia to cbr :P)-to thema einai na bro ena fthino-kalo(oti theloun oloi diladi lol) apo athina(giati ekei einai ena filaraki pu tha riksi tis patentes :D)

Y.G. Enoeiete otan auksanoume tin isxi, panta prepei na ipologizoume kai ta frena/elastika ;) (kales oi epidoseis, alla an thes na tis xaris thelei prosoxi)

Ζεύκας
28/05/2008, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από crackez
Se liges meroules epistrefo Ellada.. kai arxizo na psaxnome gia cbr125 metaxirismeno :)

(den leo kala perasa me to supra mou tosa xronia(7 sto sinolo) alla exo skefti kales metatropes gia to cbr :P)-to thema einai na bro ena fthino-kalo(oti theloun oloi diladi lol) apo athina(giati ekei einai ena filaraki pu tha riksi tis patentes :D)

Y.G. Enoeiete otan auksanoume tin isxi, panta prepei na ipologizoume kai ta frena/elastika ;) (kales oi epidoseis, alla an thes na tis xaris thelei prosoxi)

πόσα φράγκα σκοπεύεις να δώσεις για το μηχανάκι
και πόσα θα ρίξεις για βελτιώσεις ρε φίλε?

crackez
28/05/2008, 17:46

apo 1200 kai kato(oso pio kato toso kalitera :P). Oi beltioseis bgenoun sinolika hmm kana 1000riko, to karmp p.x. idi to exo sta xeria mou(enoeite to palio tha paro oxi modelo 07-08)

Y.G. Simera egrapsa teleuteo mathima, aurio parousiazo tin diatribi(ta xo peksi o anthropos)..ante na ertho Ellada na arxiso me to cbr ta pragmata.. na xalaroso :D

TROOPER
28/05/2008, 20:10
μηχανη

EVI
28/05/2008, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από LePa
kati tetia mou elegan kai emena kati atoma pou den ixan oute patini otan sta 18 mou ixa fxr150 :smokin:

δε καταλαβα φιλε σορρυ....ετσι που το γραφεις φαινετε να λες οτι ολοι οσοι δεν ξερουν τπτ λενε διαφορα ενω εσυ εισαι παλεουρας σορρυ αλλα αυτο καταλαβα και αν κανω λαθος συγγνωμη αν εχεις το χρονο εξηγησε μου τι εννοουσες στα 18 οδηγουσα μια drag star 400 τι σημαινει αυτο?(οχι στο δρομο δε με αφηναν οι γονεις μου να τους παρω την μηχανη τους τοτε εξω μονο σε αλανες)

KONIORDO$
28/05/2008, 23:28
εμενα η γνωμη μου ειναι μακρια απο cbr 125 !
για εμενα παντα ,δεν σου προσφερει τιποτα , τσαμπα τα λεφτα
οποιος θελει καλυτερα να παρει ενα διχρονο 'ψιλο' πχ dt
που ειναι μηχανη

crackez
29/05/2008, 03:01
δε καταλαβα φιλε σορρυ....ετσι που το γραφεις φαινετε να λες οτι ολοι οσοι δεν ξερουν τπτ λενε διαφορα ενω εσυ εισαι παλεουρας σορρυ αλλα αυτο καταλαβα και αν κανω λαθος συγγνωμη αν εχεις το χρονο εξηγησε μου τι εννοουσες στα 18 οδηγουσα μια drag star 400 τι σημαινει αυτο?(οχι στο δρομο δε με αφηναν οι γονεις μου να τους παρω την μηχανη τους τοτε εξω μονο σε αλανες)

Emena ta dixrona mou tin dinoun, den leo dinata kala.. alla ekeinos o spastikos o thoribos kai ekeino to ladi apo piso tststs

apav
29/05/2008, 09:45
1200 kai kana 1000riko

Γιατί δεν παίρνεις κάτι μεγαλύτερο με αυτά τα χρήματα; :wacko:

xampos
29/05/2008, 10:07
Emena ta dixrona mou tin dinoun, den leo dinata kala.. alla ekeinos o spastikos o thoribos kai ekeino to ladi apo piso tststs

ma ayto einai to gousto bre aderfe :(

Souza_me_240kmh
29/05/2008, 10:12

:wacko:

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

πραγματικα με εκανες και γελασα τωρα :rotflmao: :lol:

τραβα οδηγα κανα καλο 2χρονο και τα λεμε μετα

2χρονιλα rulez
ρεεεεεεεεεεε :rotflmao:

crackez
29/05/2008, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Γιατί δεν παίρνεις κάτι μεγαλύτερο με αυτά τα χρήματα; :wacko:

oute ilikiaka exo problima oute tpt kai 1000 ama mu erxotane tha mporousa na tin paro, alla as poume oti tha kanoume kapia monadika pragmata pou exoume sto mialo mas ;)

Y.G. Eksalou m'aresi poli i taxitita & ksero oti eimai ligo xazos kai an paro p.x kana 600ari se kamia strofi tha figo lol :p

KONIORDO$
29/05/2008, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
ma ayto einai to gousto bre aderfe :(
ε αυτη ειναι ολη η κ@υλα !!! θορυβαρα , δυναμη και μαγικο αρωμα !!!!
αχχχ αλλη φαση οι διχρονυλες !!!

crackez
29/05/2008, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από KONIORDO$
ε αυτη ειναι ολη η κ@υλα !!! θορυβαρα , δυναμη και μαγικο αρωμα !!!!
αχχχ αλλη φαση οι διχρονυλες !!!

mpa den goustaro, oti einai dinata einai(an ta sigkrinoume me ta 4t-tha elega kamia sxesi) alla poli thoribo(spastiko gia mena), poli kapnos apo piso.. kala kai apo benzini.. lol(ego eimai kai oli tin mera pano, me ena 2t tha prepei na kano sxesi me kamia kori benzinopoli :P)

ex_hustler
09/06/2008, 09:19
-

Elle
15/06/2008, 00:25
Να σας πω κι εγώ τη δική μου γνώμη. ΔΕΝ θεωρώ (εδώ στο 2008 που ζούμε) μηχανή ο,τι κι αν υπάρχει τουλάχιστον κάτω από 130cc. To ιδανικό δίκυκλο κάτω των 130cc είναι το παπί. ΤΕΛΟΣ! Κάτι YZR και κάτι Aprilia RS 50 & 125 για να μην μιλήσω και για τις υπόλοιπες τραγωδίες των εκάστοτε κατασκευαστών δεν είναι για τίποτε άλλο απ'το να τα βλέπεις μόνο σε σελίδες περιοδικού για να σε θυμίζουν οτι που και που πρέπει να τους γυρνάς και καμμιά σελίδα για να μην τα κοιτάς όλα. Ψοφίμια όλα αυτά και δεν δικαιολογούν ούτε την εμφάνισή τους ούτε τα λεφτά τους ούτε καν τη βενζίνη που θα τους βάζεις. Στην τελευταία περίπτωση η βενζίνη θα δικαιολογηθεί αν την βάλεις αντί για μέσα έξω απο το ντεπόζιτο και γύρω γύρω, αλλά λυπάμαι μέχρι και το Zippo των 30 ευρώ που θα του πετάξω στο τέλος για να πάρει φωτιά. Τι να τα κάνετε ρε τα σαρδελοτσιμπλομήχανα σας για να λέτε οτι έχετε μηχανή; Μηχανή θεωρείσαι ότι έχεις όταν "ξέρεις" για τι χρήση το ζητάς.

EVI
15/06/2008, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Να σας πω κι εγώ τη δική μου γνώμη. ΔΕΝ θεωρώ (εδώ στο 2008 που ζούμε) μηχανή ο,τι κι αν υπάρχει τουλάχιστον κάτω από 130cc. To ιδανικό δίκυκλο κάτω των 130cc είναι το παπί. ΤΕΛΟΣ! Κάτι YZR και κάτι Aprilia RS 50 & 125 για να μην μιλήσω και για τις υπόλοιπες τραγωδίες των εκάστοτε κατασκευαστών δεν είναι για τίποτε άλλο απ'το να τα βλέπεις μόνο σε σελίδες περιοδικού για να σε θυμίζουν οτι που και που πρέπει να τους γυρνάς και καμμιά σελίδα για να μην τα κοιτάς όλα. Ψοφίμια όλα αυτά και δεν δικαιολογούν ούτε την εμφάνισή τους ούτε τα λεφτά τους ούτε καν τη βενζίνη που θα τους βάζεις. Στην τελευταία περίπτωση η βενζίνη θα δικαιολογηθεί αν την βάλεις αντί για μέσα έξω απο το ντεπόζιτο και γύρω γύρω, αλλά λυπάμαι μέχρι και το Zippo των 30 ευρώ που θα του πετάξω στο τέλος για να πάρει φωτιά. Τι να τα κάνετε ρε τα σαρδελοτσιμπλομήχανα σας για να λέτε οτι έχετε μηχανή; Μηχανή θεωρείσαι ότι έχεις όταν "ξέρεις" για τι χρήση το ζητάς.

πρεπει να το κοιταξεις αυτο :eyepop:

ειλικρηνα δε ξερω τι να σου γραψω το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι πρεπει να οδηγησεις και να μαθεις κατι παραπανω απο οτι σου λενε αλλοι ασχετοι η τα περιοδικα που περιφρονεις.

σκεψου το λιγο

υσ-ψοφιμη το αρ ες 125?

:look:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειναι η τριτη επεξεργασια που παταω

λοιπον

ακου

κατα την τεπεινη μου αποψη υπαρχουν εκει εξω μηχαΝΕΣ ανω των 130σεσε(που το βρηκες αυτο παλι) που το αρ ες ΔΕ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΩΛΟΚΟΠΑΝΙΟΥΝΤΕ σαν τα χταποδια

μην κοιτας τα ΚΥΒΙΚΑ κοιτα ΟΛΑ τα αλλα υπαρχουν 1000ρια με με60-70 ιππους (βλεπε μπουλντογκ) και με 300(που λεει ο λογος) κιλα και δε πανε βημα ουτε εχουν τις ΦΡΕΝΑΡΕΣ του αρ ες ουτε την γεωμετρια του ουτε τις αναρτησεις του κλπ

:beer:

epp1640
16/06/2008, 01:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από ex_hustler
Ποιος είπε ότι τα παπιά δε πάνε γρήγορα και δε στρίβουν?

Το βίντεο είναι από αγώνες με "παπιά" στη Μαλαισία!
Enyoy! :beer:

http://www.youtube.com/watch?v=heGP7g5y9gc

εντυπωσιακό δεν λέω..αλλά αν είναι να ξοδέψεις μια περιουσία για να το κάνεις να στρίβει γιατί δεν παίρνεις ένα rs125 ή ένα derbi gpr125??

xampos
16/06/2008, 01:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
..αλλά αν είναι να ξοδέψεις μια περιουσία για να το κάνεις να στρίβει

ποιος το πε αυτο?:smokin:

ΟΛΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝΕ :beer:

fethry
17/06/2008, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
... ΔΕΝ θεωρώ (εδώ στο 2008 που ζούμε) μηχανή ο,τι κι αν υπάρχει τουλάχιστον κάτω από 130cc. To ιδανικό δίκυκλο κάτω των 130cc είναι το παπί. ΤΕΛΟΣ! Κάτι YZR και κάτι Aprilia RS 50 & 125 για να μην μιλήσω και για τις υπόλοιπες τραγωδίες των εκάστοτε κατασκευαστών δεν είναι για τίποτε άλλο απ'το να τα βλέπεις μόνο σε σελίδες περιοδικού για να σε θυμίζουν οτι που και που πρέπει να τους γυρνάς και καμμιά σελίδα για να μην τα κοιτάς όλα. Ψοφίμια... Τι να τα κάνετε ρε τα σαρδελοτσιμπλομήχανα σας για να λέτε οτι έχετε μηχανή; Μηχανή θεωρείσαι ότι έχεις όταν "ξέρεις" για τι χρήση το ζητάς.

1) Έχεις οδηγήσει rs125?
2) Άν θες χωμάτινη χρήση για κλειστές διαδρομές, δεν είναι καλύτερο ένα ktm 125cc από οτιδήποτε άλλο?