View Full Version : ΜΗΧΑΝΗ Vs ΠΑΠΙ
Σελίδες :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
rantanplan
13/10/2008, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Βρε φιλάρα μιας που είσαι απο τα μέρη μας (Αθήνα Ν.Ιωνία παίζη εδώ) πες τους ονοφάκιδες τι θα πει street και supersport μπας και καταλάβουν τι θα πει δίναμη! Ξέρω να στρίβω τη μηχανή δε πλακόνομε στα φρενα!
η δηναμη ειναι ενα μιδενικο στοις βολτες που πανε τα παιδια δεν την χρειαζονται εχουν αλλα στανταρ.......δεν ειπε κανει οτι δεν ειναι δινατο αθηνα -λαρισα το εκανα 1¨50 λεπτα και λαρισα κισαβο 3. 16 χιλ.χομα ηταν αρκετα για να περασουν μπροστα τα vstrom...
Silver_Rider
13/10/2008, 18:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Γι'αυτο κανε μια χαρη στον εαυτο σου,και αφου βραζει το αιμα σου βουτα σε καμια μπανιερα με παγακια σα το Universal Soldier να'ουμ και αρχισε να σκεφτεσαι με το πανω κεφαλι γιατι περα απο το χαβαλε κανεις δε θα ηθελε να σε δει ξαπλα :beer:
Ούτε εγώ. θέλω να δω εσένα ξάπλα! Όλη να είμαστε καλά!
Αυτο ειχε πολυ γελιο...επρεπε να το παρακολουθησω απ΄την αρχη...
τo´χασα γ@μωτη μου...:confused:
rantanplan
13/10/2008, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Αυτο ειχε πολυ γελιο...επρεπε να το παρακολουθησω απ΄την αρχη...
τo´χασα γ@μωτη μου...:confused:
κατσε εχει και αλλο...:rotflmao: :beer:
Silver_Rider
13/10/2008, 19:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikolasfazer
η δηναμη ειναι ενα μιδενικο στοις βολτες που πανε τα παιδια δεν την χρειαζονται εχουν αλλα στανταρ.......δεν ειπε κανει οτι δεν ειναι δινατο αθηνα -λαρισα το εκανα 1¨50 λεπτα και λαρισα κισαβο 3. 16 χιλ.χομα ηταν αρκετα για να περασουν μπροστα τα vstrom...
Πάντος εγώ δεν θα άφηνα τα vestorm να με περάσουν. Και μη μου λες για το χόμα, γιατί ο ποιο πολής δρόμος είναι άσφαλτος όχι χόμα
Ειπα να αποσυρθω του thread αλλα με ξαναβαζετε στην πριζα γμτ :rotflmao: :rotflmao:
Νίκο τι σου έλεγα;:D
Απο εδώ ξεκινάει η ιστορία!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=54581&perpage=15&pagenumber=9
rantanplan
13/10/2008, 19:04
Πάντος εγώ δεν θα άφηνα τα vestorm να με περάσουν. Και μη μου λες για το χόμα, γιατί ο ποιο πολής δρόμος είναι άσφαλτος όχι χόμα
απλα δεν εισαι μηχανοβιος......εισαι οπαδος της μοτο αυτη ειναι η διαφορα σου απο τους αλλους....
Ειπα να αποσυρθω του thread αλλα με ξαναβαζετε στην πριζα γμτ :rotflmao: :rotflmao:
Ερχονται κι οι μπυρες οπου να΄ναι...:beer:
Silver_Rider
13/10/2008, 19:05
Ποια είναι η ιστορία σου ρε φιλαράκι ελλέ;
Δε θα λεγα πως ειναι η δικη του ιστορια :wave2: :lol: :lol:
Τι λετε ρε παιδια...εχει ¨ψωμι¨ εδω!!!!
Ενδιαφερον...
...ελλέ...
Αχ Silver 1000 σόρυ, ή Elle γράψ'το ή Έλ!
'Ελ προφέρεται!
Silver_Rider
13/10/2008, 19:08
απλα δεν εισαι μηχανοβιος......εισαι οπαδος της μοτο αυτη ειναι η διαφορα σου απο τους αλλους....
Όχι φιλάρα! Έχω μηχανή απο 15 χρονών
Παπάκι απο 10 χρονών
Μη μου λες για μηχανές δε με πιάνεται!
rantanplan
13/10/2008, 19:08
:a014: :a014: :a014: :a53: :a53: :a53:
Silver_Rider
13/10/2008, 19:09
Δε θα λεγα πως ειναι η δικη του ιστορια :wave2: :lol: :lol:
Ποιανού τότε είναι; Δική μου;
Παπάκι απο 10 χρονών
:uplate: :uplate: και εγω ειχα κανα 2 τοτε αλλα μου τα φαγαν τα γατια γμτ :rotflmao: :rotflmao:
rantanplan
13/10/2008, 19:09
Όχι φιλάρα! Έχω μηχανή απο 15 χρονών
Παπάκι απο 10 χρονών
Μη μου λες για μηχανές δε με πιάνεται!
και? τι?
:a18:
Ποιανού τότε είναι; Δική μου;
Ναι...:(
Body building...super sport...γυναικες...On off...Ιστορια...Κρανη...κοντρες...παπακια...
Γουσταρω!
Ουτε το Καλημερα Ζωη να εβλεπα...
Θελω κι αλλο...:a014:
rantanplan
13/10/2008, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
σοστος ξερεις το τελος ε????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Body building...super sport...γυναικες...On off...Ιστορια...Κρανη...κοντρες...παπακια...
Γουσταρω!
προσεχως :rotflmao: :rotflmao:
Silver_Rider
13/10/2008, 19:12
Έχω ιστορία! 10 χρόνια μηχανές οδηγάω! Δεν μπορήτε να πιειτε οτι δεν έχω ιστορία!
Γουσταρω!
...και χυναίκες! Το ξέχασες;
Και ιππολογιστες!:lol: :rotflmao:
Έχω ιστορία! 10 χρόνια μηχανές οδηγάω! Δεν μπορήτε να πιειτε οτι δεν έχω ιστορία!
και για πες μας ρε αλανε..πως ακριβως καβαλουσες το παπι στα 10?
Φίλε και γείτονα Silver Rider που έχουμε και ίδια εργαλεία,
Μας έχεις πρήξει με την καραμέλα οτι σε "δουλεύουμε"....
Αρχικά πρέπει να δεις ποιός "δουλεύει" ποιόν...
Όταν μπαίνεις και κράζεις όλον τον κόσμο του φόρουμ χωρίς να σου εχει κανει κατι ή να τον έχεις γνωρίσει απο κοντά για αυτό που οδηγεί ο καθενας, να περιμένεις τις καταλληλες απαντήσεις...
Όσον αφορά την άλλη καραμέλα που λες, για το οτι λες την άποψή σου, δε σε ρώτησε κανείς... Εδώ το θέμα λέει ΜΗΧΑΝΗ Ή ΠΑΠΙ... Δέ λέει "ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο SILVER RIDER ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙΔΕΣ"... οπότε άν θες να μας εκθέσεις τις απόψεις σου σε αυτό το κομμάτι, άνοιξε ενα νεο τοπικ να μαλλιοτραβηχτύμε ανθρώπινα και να μη σπαμάρουμε το τοπικ του παιδιου...
Απο κει και πέρα θα σου θυμίσω 2 πράγματα...
1) Είχε πει ο Γερο Σοφός κάποτε: "Διαφωνώ μαζί σου, αλλα θα υποστηρίξω με τη ζωή μου το δικαίωμά σου να μιλάς, αλλα και το δικαίωμά μου να μη σε ακούω..."
2) Είχε πεί ο άλλος ο Σοφός: "Η άποψή είναι σαν την κωλοτρυπίδα... Καλό είναι να μην την "μοιράζεσαι", εκτός βεβαια αν σου αρέσουν οι συνέπειες..."
Επίσης το πώς βλέπει ο καθένας το μηχανάκι που οδηγεί δεν σε αφορά...
Εγω με το gsr εχω γυρίσει τη μισή Ευρώπη, έχω μπει πίστα, έχω ταξιδέψει...
Εσυ έχεις πάρει το ιδιο μηχανάκι για να ρίχνεις καμιά Χυναίκα...
Οι εντουράδες έχουν γυρίσει την Ελλάδα και έχουν πάει σε μέρη και έχουν δει εικόνες που δεν πρόκειται ποτέ σου να φανταστείς...
Οι Vstromάδες, φορτώνουν το ΣΠΙΤΙ τους επανω στη μηχανή και πανε διακοπές και δεν τους νοιάζουν ούτε τελικές ούτε τίποτα (αν και ενα vstrom ταξιδεύει πολύ πιο άντετα απο ένα GSR εδω που τα λεμε...)
Φιλικά πάντως... με τα μυαλά που κουβαλάς (πρωτο μηχανάκι με άλογα για να δειξουμε οτι έχουμε @ρχίδι@) και με τα ιδεώδη σου (ποιό κράνος, αν ειναι να σου κασει θα σου κάτσει), δε νομίζω να "ξερεις" να οδηγείς... Άλλο να οδηγείς και άλλο να κουματάρεις τη μοτοσυκλέτα... Εσυ ξέρεις απλά το 2ο...
Και για του λόγου το αληθές, και εγω GSR εχω... Αν θες, ελα καποια Τετάρτη μεγαρα να δουμε αν επαληθευτούν όλα αυτά... Ιδια μηχανάκια έχουμε και εγω προέρχομαι απο σκούτερ... Οπότε μάλλον δεν ξερω να οδηγω και έχεις ήδη ενα προταίρημα...
(Πρόσεχε μόνο στην πίστα μη σε περάσει κανα gs ή κανας πήγασος - κανα στρώμα απο εξωτερική και ξενερωσεις γιατι έχει κάτι παληκάρια που το λέει η καρδούλα τους...)
:wave2: :wave2:
Κι αλλο,κι αλλο μη σταματας,χωστα τους...τα κουλαδια...
Ριξε κι αλλη Ιστορια...
vestromas
13/10/2008, 19:14
Silver rider, εφερες αλλον αερα στο φορουμ. Μπραβο αγορι μου. Να εισαι καλα και να παρεις κ ενα καρατουμπανο κρανος της επιλογης σου και αυτα που λεμε να ειναι μονο για τον χαβαλε.
Η ασφαλεια ειναι πανω απ ολα, για να μαζεψεις ενα καρο εμπειριες και ομορφες στιγμες με τις μηχανες και να τα μοιραζεσε μαζι μας αλλα και με τα αγαπημενα σου προσωπα.
Ακου και κανεναν μεγαλυτερο και δεν θα χασεις.
Υπηρξαμε κ εμεις καγκουροτσογλανοι, και τωρα που τα βλεπουμε με περισοτερη ψυχραιμια τα πραγματα, δοξαζουμε τον Θεο που ειμαστε αρτιμελοις και χαιρομαστε την ζωη με τους συγγενοις και φιλους καθως και με τους χαβαλεδες συμφορουμιτες.
Αλλοι χαθηκανε νωρις.:a024: :beer: :wave2:
rantanplan
13/10/2008, 19:16
μπουζια λαστιχα σελες λαμπες κοντρες σπασμενες πινακιδες κλπ. και τι? που ειναι το θεμα :confused: :look: :uplate: :sick: :wacko: :hypnotize :eyepop:
Μην...ΙΠΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ τιποτα...
easy rider man...
american dream...
american ninja...
(το νου σου στο παππου ομως που πεταγεται απ΄το STOP...)
μετα απο πολυ ψαξιμο...πολλες κουπες καφε :a55: 10ετης αναδρομες στο παρελθον....και αμετρητες ωρες στο P.C εχω την τιμη να σασ παρουσιασω...
Το πρωτο παπακι του σοφοτατου Silver Rider,με το οποιο εξυνε αγκωνες στα 10 του
Ευγε!
145222
Silver_Rider
13/10/2008, 19:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
Φίλε και γείτονα Silver Rider που έχουμε και ίδια εργαλεία,
Μας έχεις πρήξει με την καραμέλα οτι σε "δουλεύουμε"....
Αρχικά πρέπει να δεις ποιός "δουλεύει" ποιόν...
Όταν μπαίνεις και κράζεις όλον τον κόσμο του φόρουμ χωρίς να σου εχει κανει κατι ή να τον έχεις γνωρίσει απο κοντά για αυτό που οδηγεί ο καθενας, να περιμένεις τις καταλληλες απαντήσεις...
Όσον αφορά την άλλη καραμέλα που λες, για το οτι λες την άποψή σου, δε σε ρώτησε κανείς... Εδώ το θέμα λέει ΜΗΧΑΝΗ Ή ΠΑΠΙ... Δέ λέει "ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο SILVER RIDER ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙΔΕΣ"... οπότε άν θες να μας εκθέσεις τις απόψεις σου σε αυτό το κομμάτι, άνοιξε ενα νεο τοπικ να μαλλιοτραβηχτύμε ανθρώπινα και να μη σπαμάρουμε το τοπικ του παιδιου...
Απο κει και πέρα θα σου θυμίσω 2 πράγματα...
1) Είχε πει ο Γερο Σοφός κάποτε: "Διαφωνώ μαζί σου, αλλα θα υποστηρίξω με τη ζωή μου το δικαίωμά σου να μιλάς, αλλα και το δικαίωμά μου να μη σε ακούω..."
2) Είχε πεί ο άλλος ο Σοφός: "Η άποψή είναι σαν την κωλοτρυπίδα... Καλό είναι να μην την "μοιράζεσαι", εκτός βεβαια αν σου αρέσουν οι συνέπειες..."
Επίσης το πώς βλέπει ο καθένας το μηχανάκι που οδηγεί δεν σε αφορά...
Εγω με το gsr εχω γυρίσει τη μισή Ευρώπη, έχω μπει πίστα, έχω ταξιδέψει...
Εσυ έχεις πάρει το ιδιο μηχανάκι για να ρίχνεις καμιά Χυναίκα...
Οι εντουράδες έχουν γυρίσει την Ελλάδα και έχουν πάει σε μέρη και έχουν δει εικόνες που δεν πρόκειται ποτέ σου να φανταστείς...
Οι Vstromάδες, φορτώνουν το ΣΠΙΤΙ τους επανω στη μηχανή και πανε διακοπές και δεν τους νοιάζουν ούτε τελικές ούτε τίποτα (αν και ενα vstrom ταξιδεύει πολύ πιο άντετα απο ένα GSR εδω που τα λεμε...)
Φιλικά πάντως... με τα μυαλά που κουβαλάς (πρωτο μηχανάκι με άλογα για να δειξουμε οτι έχουμε @ρχίδι@) και με τα ιδεώδη σου (ποιό κράνος, αν ειναι να σου κασει θα σου κάτσει), δε νομίζω να "ξερεις" να οδηγείς... Άλλο να οδηγείς και άλλο να κουματάρεις τη μοτοσυκλέτα... Εσυ ξέρεις απλά το 2ο...
Και για του λόγου το αληθές, και εγω GSR εχω... Αν θες, ελα καποια Τετάρτη μεγαρα να δουμε αν επαληθευτούν όλα αυτά... Ιδια μηχανάκια έχουμε και εγω προέρχομαι απο σκούτερ... Οπότε μάλλον δεν ξερω να οδηγω και έχεις ήδη ενα προταίρημα...
(Πρόσεχε μόνο στην πίστα μη σε περάσει κανα gs ή κανας πήγασος - κανα στρώμα απο εξωτερική και ξενερωσεις γιατι έχει κάτι παληκάρια που το λέει η καρδούλα τους...)
:wave2: :wave2:
Όχι εγώ δεν πάω πίστα, θέλη φόρμα για να πας και δεν έχω πάρει ακόμη φόρμα. Μπορεί κάπια στιγμή να πάρω. Σόρυ παιδιά πάντως για την αναστάτοση που σας έφερα κι ας με κοριδέυατε δε θα πω τιποτα αποτι κατάλαβα ησαστε οι προβλεπομενη εδώ μέσα! Εγώ την άποψη μου έιπα εδώ μέσα μη με κοροιδέβατε απλά πειτε οτι δε συμφονείται μαζί μου και τέλιωσε το πράγμα!
rantanplan
13/10/2008, 19:20
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
rantanplan
13/10/2008, 19:22
Όχι εγώ δεν πάω πίστα, θέλη φόρμα για να πας και δεν έχω πάρει ακόμη φόρμα. Μπορεί κάπια στιγμή να πάρω. Σόρυ παιδιά πάντως για την αναστάτοση που σας έφερα κι ας με κοριδέυατε δε θα πω τιποτα αποτι κατάλαβα ησαστε οι προβλεπομενη εδώ μέσα! Εγώ την άποψη μου έιπα εδώ μέσα μη με κοροιδέβατε απλά πειτε οτι δε συμφονείται μαζί μου και τέλιωσε το πράγμα!
νοικιαζουνε.......:evil:
Silver_Rider
13/10/2008, 19:24
μετα απο πολυ ψαξιμο...πολλες κουπες καφε :a55: 10ετης αναδρομες στο παρελθον....και αμετρητες ωρες στο P.C εχω την τιμη να σασ παρουσιασω...
Ευγε!
Αντε βρε τόρα μη σου πω τίποτα!
Δεν πειράζη ρε φίλε κοροίδευε εσύ!:mad: :mad: :mad: :mad:
Σβήστο!!!!!
νοικιαζουνε.......:evil:
Εχω μια καλη της Adidas...
και για κεικ εχω...
διαλεξτεεεεε
Ευγε!
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
Silver_Rider
13/10/2008, 19:25
Ευγε!
Ζβήστο!!!
Δεν προλαβαίνω τα F5 λεμε!
Silver_Rider
13/10/2008, 19:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Silver rider, εφερες αλλον αερα στο φορουμ. Μπραβο αγορι μου. Να εισαι καλα και να παρεις κ ενα καρατουμπανο κρανος της επιλογης σου και αυτα που λεμε να ειναι μονο για τον χαβαλε.
Η ασφαλεια ειναι πανω απ ολα, για να μαζεψεις ενα καρο εμπειριες και ομορφες στιγμες με τις μηχανες και να τα μοιραζεσε μαζι μας αλλα και με τα αγαπημενα σου προσωπα.
Ακου και κανεναν μεγαλυτερο και δεν θα χασεις.
Υπηρξαμε κ εμεις καγκουροτσογλανοι, και τωρα που τα βλεπουμε με περισοτερη ψυχραιμια τα πραγματα, δοξαζουμε τον Θεο που ειμαστε αρτιμελοις και χαιρομαστε την ζωη με τους συγγενοις και φιλους καθως και με τους χαβαλεδες συμφορουμιτες.
Αλλοι χαθηκανε νωρις.:a024: :beer: :wave2:
Ευχαριστώ ρε φιλαρζρακι έτσι τι να κάνω εμενα μου αρέσουν τα street kai ta SS εσάς δε σας αρέσουν αυτό είναι το προβλιμα
Silver_Rider
13/10/2008, 19:30
Ευγε!
ΖΒΗΣΤΟ!!!!!!
Εγω δε σε ειπα τίποτα για σενα και δεν είναι έτσι όπος το παρουσίασες. Απλά κάπιοι είναι μικρόι για να καταλάβουν κάπιους άλλους μικρότερους!
vestromas
13/10/2008, 19:30
Eγω τον καταλαβαινω τον Silver rider. Τον χειμωνα ειναι στον ογκο και το καλοκαιρι στην γραμωση και ειναι δυσκολο να εχει δυο φορμες δερματινες.
Ειναι και ακριβες.
Ασε που δεν θα φαινοντε τα τουμπανιασμενα δικεφαλα τρικεφαλα οι δελτοειδεις οι τραπεζιοι οι γαμπες κλπ.
Silver Rider αγορι μου, σε λαθος εποχη γεννηθηκες και σε λαθος μερος.
Τωρα και στην Καλιφορνια να πας, ο Σβαρτζενεγκερ ο συναδελφος σου δεν εχει φραγκο να πληρωσει ουτε τους οδοκαθαριστες.:lol: :beer: :wave2:
Kι αυτο ειναι ωραιο παπακι...
145225
ΖΒΗΣΤΟ!!!!!!
Εγω δε σε ειπα τίποτα για σενα και δεν είναι έτσι όπος το παρουσίασες. Απλά κάπιοι είναι μικρόι για να καταλάβουν κάπιους άλλους μικρότερους!
Πωω πωωωω...πολυ νοημα ρε παιδι μου...
με λενε Αρτέμη...
Eγω τον καταλαβαινω τον Silver rider. Τον χειμωνα ειναι στον ογκο και το καλοκαιρι στην γραμωση και ειναι δυσκολο να εχει δυο φορμες δερματινες.
Ειναι και ακριβες.
Ασε που δεν θα φαινοντε τα τουμπανιασμενα δικεφαλα τρικεφαλα οι δελτοειδεις οι τραπεζιοι οι γαμπες κλπ.
Silver Rider αγορι μου, σε λαθος εποχη γεννηθηκες και σε λαθος μερος.
Τωρα και στην Καλιφορνια να πας, ο Σβαρτζενεγκερ ο συναδελφος σου δεν εχει φραγκο να πληρωσει ουτε τους οδοκαθαριστες.:lol: :beer: :wave2:
Κι εγω ειμαι στον ογκο...τουμπανο...!
Ακουστε ιδεα...
Μαζευομαστε Μεγαρα...
πλακωνουμε τις μπυρες...
στηνουμε τα μοτορια στη πιστα...
κανουμε καμια 10αρια γυρους...
ριχνουμε τσαι ο ενας στον αλλο...
και στο τελος πλακωνομαστε στο ξυλο,χωρις ορους να δουμε ποιος ειναι ο Γ@μ@ω...
τι λετε;
vestromas
13/10/2008, 19:40
Παιρνω αμεσως τηλεφωνο, τον Γιαννη Δαλιανιδη να κανονισει το συνεργειο και τους κομπαρσους.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Καλό ακούγεται!
Αλλα ρε γμτ... Μετά τη μπύρα... ΤΣΑΙ????:sick:
Τρελλό τσιρλιό!
Θα με αφησετε να φυγω απ΄τη δουλεια;;;
επρεπε να ειχα φυγει ηδη...
Παιρνω αμεσως τηλεφωνο, τον Γιαννη Δαλιανιδη να κανονισει το συνεργειο και τους κομπαρσους.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Tον Spielberg χρειαζομαστε φιλε...ειναι ειδικη περιπτωση!
Ιππολογισε να εχουμε και Χυναικες...
vestromas
13/10/2008, 19:46
Nαι θα εχουμε. Την Αλιμπερτη την Φινου την Σπαθη την και στο τραγουδι ο Πασχαλης και η Γιωτα Λυδια.:lol:
Δε μου αρεσει πολύ να σπαμάρω αλλά παρακολουθω αυτο το θεμα μερες τωρα και με κανενα ανεκδοτο δεν εχω γελάσει τοσο!
Προτείνω να γίνει sticky στα ανέκδοτα...:p
Nαι θα εχουμε. Την Αλιμπερτη την Φινου την Σπαθη την και στο τραγουδι ο Πασχαλης και η Γιωτα Λυδια.:lol:
Ριξε και Γκιωνακη μεσα,και Γαρδελη,Χαρυ Κλυνν,
Βαλε και Τσακι Τσαν...η βια φερνει τηλεθεαση...
...και τον Γκουσγκούνη Μητσάρα μην το ξεχάσεις!!:lol: :lol:
vestromas
13/10/2008, 19:51
Αν θες βια και κτηνωδια, δες fokion Bogris:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Γαρδελη (http://www.youtube.com/watch?v=aA8n_bWVZGI) δε θα εχει? :bawl: :bawl:
Αν θες βια και κτηνωδια, δες fokion Bogris:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2: :lol: :rotflmao: :lol: :beer: :beer:
Ρε θα με αφησετε να φυγω;;;
Ρε θα με αφησετε να φυγω;;;
Έφυγες;:D
Το θέμα παιδιά πιστεύω κατέληξε ΒΕST OF!!!!
Προτίνω να γίνει Sticky στα ανέκδοτα!!!!
Ψηφίστε πόσοι θέλετε!!!:D
sakisvolos
13/10/2008, 21:41
Δεν ξέρεις να οδηγάς. Και δεν υπάρχει περρίπτωση να μάθης με vstorm!
Ενώ εσύ έμαθες να οδηγάς ε? :confused: Ταχυβραστήρα ίσως να έμαθες να οδηγάς!:winka:
Ηλικρινά! Άκουσε και μένα λίγο! Ούτε με το παπακι μαθένεις ούτε με το σκούτερ
Ούτε με SS μαθαίνεις να οδηγάς άμα σου λείπει το :a24: :a24: :a24: :winka: :winka:
sakisvolos
13/10/2008, 21:42
+ 1000:wave2:
sakisvolos
13/10/2008, 21:44
Πάντος εγώ δεν θα άφηνα τα vestorm να με περάσουν.
Ούτε μύγα στο σπαθί σου που λένε ε?:D
sakisvolos
13/10/2008, 21:45
Και άκρως επικίνδυνος (συμπληρώνω)!:eyepop:
sakisvolos
13/10/2008, 21:47
Ο δροοοοοομος είχε τη δική του ιστοριιιιιιιιιιιιιιιιιιιαα κααααποιος την εγραψε στον τοιχο με μπογιαααααααααα......!
:lol:
sakisvolos
13/10/2008, 21:50
:uplate: :uplate: και εγω ειχα κανα 2 τοτε αλλα μου τα φαγαν τα γατια γμτ :rotflmao: :rotflmao:
Τα γατιά μήπως ήταν του φίλου μας του Silver_Rider?? Λέω τώρα μήπως?:confused: :confused: :confused:
:D :D :D :D :D :D
sakisvolos
13/10/2008, 21:55
...και χυναίκες! Το ξέχασες;
Και ιππολογιστες!:lol: :rotflmao:
Το χυναίκες ε κατανοητόν..........αλλά το ιππολογιστες τι είναι?
Μήπως είναι ίππο--λογιστές? δηλαδή ίππος=άλογο και λογιστές=λογιστής
Δηλαδή κατ' επέκτασιν αλογολογιστές ή λογιστές πάνω σε άσπρο άλογο ??????
Τι είναι αυτό τέλος πάντων??? :confused:
sakisvolos
13/10/2008, 21:56
και για πες μας ρε αλανε..πως ακριβως καβαλουσες το παπι στα 10?
Έλα μωρέ μα τι ρωτάς τώρα κι εσύ το φούσκωνε κι ανέβαινε πάνω ή έμπαινε μέσα (σωσίβιο)!:rotflmao: :rotflmao:
sakisvolos
13/10/2008, 22:06
Γαρδελη (http://www.youtube.com/watch?v=aA8n_bWVZGI) δε θα εχει? :bawl: :bawl:
Γαρδέλη δε ξέρω αν θα έχει πάντως Ασημί αναβάτη θα έχει!:winka:
Ας μου πει καποιος, πώς μπορώ να αποθηκεύσω ΟΛΟ το topic στον υπολογιστή μου?
sakisvolos
13/10/2008, 22:25
Ας μου πει καποιος, πώς μπορώ να αποθηκεύσω ΟΛΟ το topic στον υπολογιστή μου?
Τι browser χρησιμοποιείς? :confused: :confused:
Ρε μην σπαμάρετε και κάνω αμάν να βρω τα μυνήματα του εκλεκτού! :o :lol:
sakisvolos
13/10/2008, 22:57
Μοζιλα σε λινουξ
Mozila σε vista εχω εγώ χμμ!
απάνω εκεί που λέει file (αν είναι έτσι) σε αυτή την καρτέλα κάπου λέει save page as..
και το σώζει μια-μαι όμως τις σελίδες :winka:
sakisvolos
13/10/2008, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Ρε μην σπαμάρετε και κάνω αμάν να βρω τα μυνήματα του εκλεκτού! :o :lol:
Εκλεκτού όταν λες? :confused: :confused:
ΑΑΑΑ! Μάλιστα σωστός κατάλαβα!:rotflmao: :rotflmao:
TOLISTOLAROS
13/10/2008, 23:20
Τι Body builder είσαι ρε φίλε δε μου το είπες! Πάω και γω B.B.
Πόσα κιλά είσαι;
AX ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ new version!! (http://www.youtube.com/watch?v=X-cV00c1BSY&feature=related)
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
AX ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ new version!! (http://www.youtube.com/watch?v=X-cV00c1BSY&feature=related)
:bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
Silver_Rider
14/10/2008, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Εκλεκτού όταν λες? :confused: :confused:
ΑΑΑΑ! Μάλιστα σωστός κατάλαβα!:rotflmao: :rotflmao:
Εσύ sakisvolos Doctor of Motors πιος είσαι φιλαράκι ο πιο έξιπνος απόλους εδώ μέσα; Σευχαριστεί που να το κάνης αυτό; Κοροιδεβεις τους παντες γιατί νομιζεις οτι είσαι πιο έξιπνος αλλά δεν είσαι καθόλου! Δε με ξέρης πιος ειμαι γιαυτο και θα σταματισης γιατι είσαι για γέλια. Αντε τώρα σταμάτα τισ χαζομάρες σου γιατί σαν πολλή πήγε το πράμα. Επείσης το FΜX σου το Honda για να καταλάβης οτι ξέρω πιο είναι το FMX είναι χάρβαλο για παίταμα! Δε μου λες φιλάρα; Τόσο φτωχαδάκι είσαι που πήρες τέτιο μηχανή; Δεν είναι μηχανή αυτό το κατασκέβασμα φιλαράκι που έχης, δεν αξίζη ούτε για πέταμα στον γγρεμό! Άστο δύπλα από το γκάδο που πετάς τα σκουπίδια τον γκάδο να το πάρη ο Δημος. Σε πιοα περιοχή μένης; Πέραμα; Να σου κανονήσω το γίφτο που να έρθη να το πάρη!
Και για να κλήνουμε το θέμα για να δίτε οτι δεν ξεφέβγω εγώ απο το θέμα εμένα μου αρέσουν οι μηχανές όχι τα μηχανάκια και τα σκουτερ, και απτης μηχανες μου αρέσουν οι street και οι superspor. Γούστα ειναι αυτά!
Εσύ sakisvolos Doctor of Motors πιος είσαι φιλαράκι ο πιο έξιπνος απόλους εδώ μέσα; Σευχαριστεί που να το κάνης αυτό; Κοροιδεβεις τους παντες γιατί νομιζεις οτι είσαι πιο έξιπνος αλλά δεν είσαι καθόλου! Δε με ξέρης πιος ειμαι γιαυτο και θα σταματισης γιατι είσαι για γέλια. Αντε τώρα σταμάτα τισ χαζομάρες σου γιατί σαν πολλή πήγε το πράμα. Επείσης το FΜX σου το Honda για να καταλάβης οτι ξέρω πιο είναι το FMX είναι χάρβαλο για παίταμα! Δε μου λες φιλάρα; Τόσο φτωχαδάκι είσαι που πήρες τέτιο μηχανή; Δεν είναι μηχανή αυτό το κατασκέβασμα φιλαράκι που έχης, δεν αξίζη ούτε για πέταμα στον γγρεμό! Άστο δύπλα από το γκάδο που πετάς τα σκουπίδια τον γκάδο να το πάρη ο Δημος. Σε πιοα περιοχή μένης; Πέραμα; Να σου κανονήσω το γίφτο που να έρθη να το πάρη!
Και για να κλήνουμε το θέμα για να δίτε οτι δεν ξεφέβγω εγώ απο το θέμα εμένα μου αρέσουν οι μηχανές όχι τα μηχανάκια και τα σκουτερ, και απτης μηχανες μου αρέσουν οι street και οι superspor. Γούστα ειναι αυτά!
Να περάσο να τω πάρο εγό?? Αφυλωκερδός.. α επείσυσ ένα πράγμα έχω να πό στον Σάκισ Βώλωσ..
Καθρεπτάκι ρε ρεμάλι που κοροϊδεύεις το πιντί.. Στα μούτρα σου ρε αλητήριε..
:bigcry:
vestromas
14/10/2008, 16:20
Ναι ρε silver. Πεστα στις ψωμολυσες. Σακη το Περαμα στον Βολο ειναι ρε παμπτωχε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εχασα 2 σελιδες απο χθες,αλλα τις ειδα σε ¨μαγνητοσκοπηση¨...αξιζε!
Ποιος πεταει μηχανακια στα σκουπιδια;
Να μην εργαζομαι στο Δημο τωρα,ρε γαμωτο...θα το βουταγα...
Εχασα 2 σελιδες απο χθες,αλλα τις ειδα σε ¨μαγνητοσκοπηση¨...αξιζε!
Να μην εργαζομαι στο Δημο τωρα,ρε γαμωτο...θα το βουταγα...
Ψιτ.. στην σειρά κύριος..
vestromas
14/10/2008, 16:34
Αντε ρε φτωχαδακια με τα παπακια και τα μονοκυλινδρα που κουνιεστε σ εμας τους αρσενικους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
rantanplan
14/10/2008, 16:41
ξέρης πιος ειμαι γιαυτο και θα σταματισης γιατι είσαι για γέλια.
1.προστακτικη,2 γιατι να σταματιση αφου ειναι για γελια :confused:
σταμάτα τισ χαζομάρες σου γιατί σαν πολλή πήγε το πράμα.
3. σιβουλες ενος εμπιρουω :look:
Επείσης το FΜX σου το Honda για να καταλάβης οτι ξέρω πιο είναι το FMX είναι χάρβαλο για παίταμα! Δε μου λες φιλάρα; Τόσο φτωχαδάκι είσαι που πήρες τέτιο μηχανή; Δεν είναι μηχανή αυτό το κατασκέβασμα φιλαράκι που έχης, δεν αξίζη ούτε για πέταμα στον γγρεμό! Άστο δύπλα από το γκάδο που πετάς τα σκουπίδια τον γκάδο να το πάρη ο Δημος.!
4.το σιμπερασμα του εμπιρου και κατασταλαγμενου στριτα :rotflmao:
Και για να κλήνουμε εμένα μου αρέσουν οι μηχανές όχι τα μηχανάκια και τα σκουτερ, και απτης μηχανες μου αρέσουν οι street και οι superspor.
5. να τρεχω με ενα superspor ΓΥΜΝΟΣ......:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αντε ρε φτωχαδακια με τα παπακια και τα μονοκυλινδρα που κουνιεστε σ εμας τους αρσενικους:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
...τους δικυλινδρους,τους βαρβατους,τους τεραστιους,τους υψιστους,τους πιο γρηγορους,τους πιο δυνατους,τους πιο ομορφους...κλπ.κλπ...
Ναι, γι`αυτό αγοράζετε σούπερ-ντούπερ γάντια με ενισχύσεις κάθε χειμώνα, για να μην κρυώνουν τα χεράκια σας όταν σπρώχνετε τα παρτάλια σας. :a029:
Μι χαίσο! :rotflmao: :bigcry: :a05:
Silver_Rider
14/10/2008, 16:49
Η ηρωνεία σας έφτασε η ώρα να κοπή τώρα, δεν έχω πρόβλημα να σαζ αντιμετοπισω ένανέναν
αποσους κοροιδέβεται. Θα αρχήσω και εγώ τώρα να κοροιδέβω
Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Ναι, γι`αυτό αγοράζετε σούπερ-ντούπερ γάντια με ενισχύσεις κάθε χειμώνα, για να μην κρυώνουν τα χεράκια σας όταν σπρώχνετε τα παρτάλια σας. :a029:
Μι χαίσο! :rotflmao: :bigcry: :a05:
Πλακα κανει,μην αρπαζεσαι,ολοι ξερουμε πως το παπι ειναι το καλυτερο μεσο,ειδικα μεσ΄τη πολη
Και γραφεται:μη χεσω...
Silver_Rider
14/10/2008, 16:54
Εγώ θα πετάξω τα δικά σαστα σκουπίδια όπος το πάτε! Και κάτι άλλο! Εσύς ήστε για γέλια όχι εγώ εσύς ξεκηνήσατε τις χαζομάρες με τα βίντεο! Να ζβήσεται τις φοτογραφίες τώρα και τις ζωγραφιές!Εlle ζβήσε τη ζωγραφιά τώρα!
rantanplan
14/10/2008, 16:55
Η ηρωνεία σας έφτασε η ώρα να κοπή τώρα, δεν έχω πρόβλημα να σαζ αντιμετοπισω ένανέναν
:a30: :a30: :a30: :a029: :a53:
Πλακα κανει,μην αρπαζεσαι,ολοι ξερουμε πως το παπι ειναι το καλυτερο μεσο,ειδικα μεσ΄τη πολη
Και γραφεται:μη χεσω...
Το ξέρω βρε, κι εγώ πλάκα κάνω. :D
Όσο για την ορθογραφία, μιμούμαι τους προγενέστερους. ;)
Κάνε λίγο κράτει και εσύ.. γυρίζω κατά τις 8 από την σχολή.. πάλι σε επανάληψη θα το δω? :rotflmao:
Εlle ζβήσε τη ζωγραφιά τώρα!
Ποιός τολμά να αμφισβητεί την ποιότητα των έργων μου!!????
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!:lol: :lol:
rantanplan
14/10/2008, 16:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από slacker
Το ξέρω βρε, κι εγώ πλάκα κάνω. :D
Όσο για την ορθογραφία, μιμούμαι τους προγενέστερους. ;)
Ε :confused:
ΤΙ :confused:
ΠΟΙΟΥΣ :look: :look: :look:
:wave2:
vestromas
14/10/2008, 17:05
Elle, σβησε αμεσως τις φωτογραφιες γιατι θα ερθει στο Περαμα και θα σας λιανισει ο τετρακυλινδρος.
Περαμα Μαγνησιας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Silver_Rider
14/10/2008, 17:06
Ποιός τολμά να αμφισβητεί την ποιότητα των έργων μου!!????
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!:lol: :lol:
Κείτα να ασχοληθείς με τίποτα άλλο που μου ηρωνεύεσες κι απο πάνω.Αν ήξερες τι πασνα κοροιδέψεις δε θα έκανες τίποτα! Αλλα να μη πω τώρα!επεσα σε κοτάδες βάλτε το καλά στο κεφάλι σας αυτό κοτες που δε γουστάρετε ακαι τα παθένω τώρα και σας ανέχομαι, αλλά να το ζβήσηςσε παρακαλώ φίλε ελλέ γιατί βλέπουν κάπιοι εδώ μέσα και λένε διάφορά.
P-strom = Pou-strom 650 DL! =το μηχανάκι σου το αξιολήπητο έχη κιο παπππούς μου τέτιο!
Κάτσε να παίξω το παιχνίδι σου...
Κλασσικά θα μου πεις οτι αυτή είναι η άποψή σου...
Και αυτή είναι η άποψή μου...
Χεστήκαμε τι σου αρεσει εσενα...
Α, και γράφεται supersporT...
:beer: