PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

el_hymador
29/10/2008, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ....

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΔΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ (ΤΕΝ ΣΚΑΤΕ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ....

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΤΕΡΟ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΤΕ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ....!!!!

Βρε βρεεεε

που ειχες χαθει εσυ ρε σαλιγκαρε;
τα πρωτοβροχια περιμενες;

αφου εισαι ικανοποιημενος παο την εκπληκτικη εμφανιση της ομαδας σου στην Ροδο, εγω παω πασο, εχεις δικιο σε ολα!

:lol:

el_hymador
29/10/2008, 20:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
οκ....i rest my case.....:)

εισαι και φαινεσαι rest my case!!!

δεν σε εβρισα εγω!!!

:mad:

oiko1979
29/10/2008, 20:44
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΚΟΥΜΑΣ ΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ....ΒΑΛΣΑΜΩΣΤΕ ΤΟΝ...ΤΑΡΙΧΕΥΣΤΕ ΤΟΝ...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΥΝΤΡΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ...

ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο FATHER?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΗ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ....

oiko1979
29/10/2008, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Βρε βρεεεε

που ειχες χαθει εσυ ρε σαλιγκαρε;
τα πρωτοβροχια περιμενες;

αφου εισαι ικανοποιημενος παο την εκπληκτικη εμφανιση της ομαδας σου στην Ροδο, εγω παω πασο, εχεις δικιο σε ολα!

ΣΟΥ ΛΕΙΨΑ???

5ος ή 6ος είσαι?

ΦΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ...

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΚΤΩΒΡΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΚΟΥΜΑΣ.....

el_hymador
29/10/2008, 20:49
ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΚΟΥΜΑΣ ΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ....ΒΑΛΣΑΜΩΣΤΕ ΤΟΝ...ΤΑΡΙΧΕΥΣΤΕ ΤΟΝ...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΥΝΤΡΑ ΣΤΗ ΠΑΝΑΘΑ...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ...

ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο FATHER?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΗ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ....

Αμαν! ενα μαμουθ!!!

πηγαινε να κυνηγησεις...κανε και μια βραχογραφια μετα...whatever....

146674

mats8282
29/10/2008, 20:49
Παντως ο ΠΑΟ εχει βαλει 12 γκολ και εχει δεχτει 8...12 εχει βαλει και ο ΟΣΦΠ αλλα εχει παθητικο 3 γκολ..

Η ΑΕΚ εχει βαλει 10 και εχει φαει 10...Για να μην κραζετε μονο την αμυνα σας,εμεις ειμαστε χειροτερα...

Ειμαστε κατω απο Εργοτελη,ΠΑΟΚ,Λαρισα,Ξανθη,Πανιωνιο και εσεις στα ιδια με Πανιωνιο και Λαρισα...Απο την αλλη η κορυφη ειναι 6 βαθμους απο εμας και 5 απο εσας,ομως με τετοιες εμφανισεις την εχουμε κατσει την βαρκα :rolleyes:

Lazio
29/10/2008, 20:53
ΣΟΥ ΛΕΙΨΑ???

5ος ή 6ος είσαι?

ΦΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ...

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΚΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΚΤΩΒΡΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΚΟΥΜΑΣ.....

File den exeis kai polu adiko

kalgeorge
29/10/2008, 20:57
εισαι και φαινεσαι rest my case!!!

δεν σε εβρισα εγω!!!

:mad:

χαχαχαα...ρε μαλακα που την βρισκεις την ορεξη για χιουμορ τετοιες ωρες.:lol:

el_hymador
29/10/2008, 21:08
χαχαχαα...ρε μαλακα που την βρισκεις την ορεξη για χιουμορ τετοιες ωρες.:lol:

σιγα μην με παρει και απο κατω ρε Γιωργο...
:wave2:

STOYBI
29/10/2008, 21:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΛΥ...........ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΕ

Τά τελευταία 15 χρόνια ποιός πήρε περισσότερους τίτλους ή ΑΕΚ ή ό ΠΑΟΚ....???

Καί ποιός άπό τούς 2 είχε καλύτερη παρουσία σέ Έλλάδα καί Ευρώπη...??

Σταμάτα νά λές 3 μεγάλοι.........

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΑ.........!!!!!!

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΑ ΔΥΟ.............ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.........!!!!!!!

Αχ... Τοτε μεγαλε Φερερ.... Ολοι σε κοροιδευαν.... :sad:

146675

STOYBI
29/10/2008, 21:33
Κατα τα αλλα............ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

146676

STOYBI
29/10/2008, 21:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Mia akomh xameni xronia.... simera de mas eftaige oyte o gagatsis oute o kalopoylos oute o kokalis.... Ena akomi eukolo protathlima gia to gauro kai fetos den tha iparxei dikaiologia.

Ναι.. Ναι...

Θυμαμαι κατι χρονιες που τερματιζατε με - 15 βαθμους διαφορα απο τον πρωτο και εισασταν πυχτρα στην δικαιολογια.....

:lol: :lol: :lol:

Sferopetadhn
29/10/2008, 21:48
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΠΟΛΥ...........ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΕ

Τά τελευταία 15 χρόνια ποιός πήρε περισσότερους τίτλους ή ΑΕΚ ή ό ΠΑΟΚ....???

Καί ποιός άπό τούς 2 είχε καλύτερη παρουσία σέ Έλλάδα καί Ευρώπη...??

Σταμάτα νά λές 3 μεγάλοι.........

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΑ.........!!!!!!

Τί θές νά θυμηθούμε μέ ποιόν άντίπαλο πήρε ή Λάρισσα τίτλο...???

ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΗΡΕ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΤΙΤΛΟ........???

Μέσα στήν Τούμπα ήμουνα όταν τόβαλε ό Γκουερίνο στό 85ο λεπτό...!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ..............ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ Η ΑΕΚ...........!!!!!!!

Άκόμα τελικούς κυπέλλου στό Καραισκάκη θά έπαιζες,άν δέν τά σπάγαμε έμείς.....

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΑ ΔΥΟ.............ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.........!!!!!!!

Δέκα χρόνια έχανε ή ΑΕΚ στήν Τούμπα........κι οί γαύροι πέρναγαν μέ Παπαπέτρους

Βγάλε τήν ΑΕΚ άπό τόν τρουβά φίλε..................

Καί μή μπερδεύεις έποχές Κούδα,Παρίδη Τερζανίδη γιατί καί έκεί άλλοι ήταν στό
κόλπο.......

ΟΧΙ...........ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ........!!!!!

Φίλε.........Παοκάρα.......

Καλά ρε τα θες και τα λες ή σε πείραξαν τα χνουδωτά; Μήπως τα γεμίζεις με τίποτα περίεργα χόρτα;

Δηλαδή σε λίγο θα μας βγάλεις και πιο ευνοημένους από την ΑΕΚ;

Πες μου πότε είχα εγώ Μελισσανίδη, Τροχανά και Μάκη; Πότε είχα εύνοια απέναντι σε ομάδες ίσες με εμένα; Πότε πήρα ματς με ΠΟΚ λόγω διαιτητή;

Κάτι φουκαράδες προέδρους είχα που το έπαιζαν και επιχειρηματίες, αλλά ποτέ δεν ήμουν στο κέντρο των αποφάσεων. Εσύ το πέτυχες έστω και για λίγο.

Προφανώς και δεν είσαι ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ αλλά όχι και αδικημένος ρε τερενς μη μας μουρλάνεις τελείως λέμε!

Το τί έγινε το 70 και το 80 με ενδιαφέρει μόνο ως προς το ότι μου έκλεψαν ΠΟΛΛΑ πρωταθλήματα και κύπελλα... ούτε πότε το έβαλε ο Γκουερίνο ή ο ένας κι ο άλλος.

Το ΠΟΚ είναι τρεις ομάδες ότι και να λες. Απλά η μία είναι λίγο κοντύτερη...

Lazio
29/10/2008, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Κατα τα αλλα............ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ok to diko mou kotero bouliazei..... alla gaure krata kai esu kammia pisini giati de se blepo kala.....me ta xilia zoria to diagora as einai kala o gero kampouris :wave2:

EVI
29/10/2008, 23:06
ρεφουστημουδεβρισκωπουθενατονπινακατηςβαθμολογιας
ολοτοφακινγιντερνετεχωψαξεικαιπουθενα

βαλτε το ρε παιδια :D

la_villa
29/10/2008, 23:24
[SIZE=8]ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΣΤΑΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[SIZE=8]

:lol: :lol: :lol: :lol:

ρε αρχικαρνάβαλε βάζελε απο πο@#$α της ευρώπης έχεις καταντήσει καραπ#$@α στο ελλαδιστάν....
ε ρε γλέντια...
και σας τα έλεγα το καλοκαίρι δεν σας τα έλεγα....ΜΟΝΟ τον Κλέυτον κάνατε μεταγραφή ...ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες ήταν for the pouts paramasxala....

υ.γ καλά για το πρωτάθλημα ΔΕΝ μπορεί να μιλήσει ακόμα κανείς...όλοι ήμαστε κλάφτα καλλιόπη....α και μην ξεχνάτε ο Εργοτέλης την κυριακή έρχεται Καραισκάκη....ας παίξουμε όπως συνήθως και το 2ο είναι κοντά...όποιος είχε δει το Εργοτέλης-Πανιώνιος τα 3 του εργοτέλη δεν θα του έκαναν τόσο εντύπωση....

mats8282
29/10/2008, 23:24
Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού άφησε μιλώντας στους παίκτες του μετά το ναυάγιο με τον Εργοτέλη ο Χενκ τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός ξέσπασε στα αποδυτήρια : «Δεν αντέχω άλλο, σκέφτομαι να παραιτηθώ».

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/218123.html

EVI
29/10/2008, 23:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού άφησε μιλώντας στους παίκτες του μετά το ναυάγιο με τον Εργοτέλη ο Χενκ τεν Κάτε. Ο Ολλανδός τεχνικός ξέσπασε στα αποδυτήρια : «Δεν αντέχω άλλο, σκέφτομαι να παραιτηθώ».

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/218123.html

και ο δωνης λεει επαθε καταθλιψη και βαραγε το κεφαλι του λεει στο τοιχο και δεν κανω πλακα

μονο κατι τυποι σαν τον αλεφαντο αντεχουν να ειναι προπονητες στην Ελλαδα :rotflmao: ολοι οι αλλοι
ειναι γλυκα αγορια :rotflmao: ε ρε γλεντια...

mats8282
29/10/2008, 23:47
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

irinia
30/10/2008, 06:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Καλά ρε τα θες και τα λες ή σε πείραξαν τα χνουδωτά; Μήπως τα γεμίζεις με τίποτα περίεργα χόρτα;

Δηλαδή σε λίγο θα μας βγάλεις και πιο ευνοημένους από την ΑΕΚ;

Πες μου πότε είχα εγώ Μελισσανίδη, Τροχανά και Μάκη; Πότε είχα εύνοια απέναντι σε ομάδες ίσες με εμένα; Πότε πήρα ματς με ΠΟΚ λόγω διαιτητή;

Κάτι φουκαράδες προέδρους είχα που το έπαιζαν και επιχειρηματίες, αλλά ποτέ δεν ήμουν στο κέντρο των αποφάσεων. Εσύ το πέτυχες έστω και για λίγο.

Προφανώς και δεν είσαι ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ αλλά όχι και αδικημένος ρε τερενς μη μας μουρλάνεις τελείως λέμε!

Το τί έγινε το 70 και το 80 με ενδιαφέρει μόνο ως προς το ότι μου έκλεψαν ΠΟΛΛΑ πρωταθλήματα και κύπελλα... ούτε πότε το έβαλε ο Γκουερίνο ή ο ένας κι ο άλλος.

Το ΠΟΚ είναι τρεις ομάδες ότι και να λες. Απλά η μία είναι λίγο κοντύτερη...

H ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ Η ΘΑ ΚΛΑΝΟΥΜΕ......

Ό Τροχανάς κι ό Μάκης ήταν στό κέντρο τών άποφάσεων......???

ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΡΑΝ.....???

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.....!!!

Τόν τελευταίο τίτλο της τόν πήρε ή ΑΕΚ τό 1993 μέ τήν.......

ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.............πού τήν παραδέχτηκε όλη ή Έλλάδα....!!!

2 τίτλους πήρε ό Μελισσανίδης τότε,αύτοί ήταν......μάς τάχετε πρήξει μέ τόν τίγρη

καί τόν τίγρη.....!!!!

ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΛΑΡΑ Η ΟΧΙ ΤΟΤΕ Η ΑΕΚ...??

ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ Η ΟΧΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ....???

ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ.............

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ...........

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΕ...........Η ΑΕΚ.......??????

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ.......??????

ΠΟΣΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ......????

Όταν μιλάς μαζί μου ...........μή λές ότι νάναι........

Σέ πήδηξε...........ό γαύρος καί ό βάζελος........ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ........όταν είχες όμάδα

καί δυστυχώς γιά σένα όμάδα είχες τό 70........!!!!!!!

Πήρες αύτά πού έπρεπε νά πάρεις τή δεκαετία τού 80........

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ........ΑΔΙΚΗΘΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.......

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚ.......!!!!!!!

Ένα μάτσο χάλια είστε.........

Φέτος είναι ή πρώτη φορά μετά άπό 20 χρόνια πού πάτε κάτι νά δείξετε

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ..............

ΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ.......!!!!!

Καί τή χρονιά πού προσπαθήσατε νά παίξετε σέ όμίλους ......ΚΑΜΜΙΑ ΑΕΚ.....δέ σάς

στέρησε τίποτε.......

Καί τήν τελευταία φορά πού βγήκατε Εύρώπη.........

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ...........σάς άπέκλεισαν έπειδή χρωστάγατε........!!!!!

ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ............Η ΑΕΚ ????

ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ...???

ΕΠΑΙΞΕ Η ΑΕΚ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ.....????

ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ........????

Άσε ρέ άδικημένε...........πέστα σέ κανέναν πού δέν ξέρει ίστορία.......!!!!

Όταν ό ΠΑΟΚ είχε όμάδα έγώ ήμουν πιό ΠΑΟΚ άπό σένα....!!!!

irinia
30/10/2008, 07:32
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ............

Ρωτάνε κάποιον Όλλανδό..........

πώς λέγεται στή γλώσσα σας τό ένα...??

Καί λέει αύτός ..... ΤΕΝ

Τό δύο........

Καί άπαντάει αύτός..........ΤΕΝ--ΤΕΝ

Τό τρία..........

ΤΕΝ--ΤΕΝ--ΤΕΝ............

Καλά καί τό 1000 πώς είναι............???

ΤΕΝ....ΤΕΝ.....ΤΕΝ......ΤΕΝ.....ΤΕΝ.....ΤΕΝ.....ΤΕΝ.........

ΤΕΝ...ΤΕΡΕ......ΤΕΝ.....ΤΕΝ.....ΤΕΝ......ΤΕΝ

ΤΕΝ......ΤΕΡΕ......ΤΕΝ.....ΤΕΝ............

Προπονητάρααααααααααααααα............

Ότι χόρτο μάς ταίζουν τό μασάμε στήν Έλλάδα.......!!!!!

Διώχτε τον καί πάρτε τό Φερρέρ ρέεεε......

Μόνο προσέχτε γιατί ό Ντέμης τόν πληρώνει άκόμα,

νά σπάσετε τή ρήτρα......!!!!!

Κάτω τά χέρια ...........άπό τό Ντούσκο ρέεεεεε......

Gandalf dr685sm
30/10/2008, 08:51
Είμαστε/είσαστε ... ΟΛΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ!!!!!!

Δεν βλέπουμε τα χάλια μας όταν πάμε έξω απο το "χωριό" που πέφτουν οι καρπαζές σύννεφο (Βλ. UEFA, CH.L.) χρειάζεται το Ελληνικό πρωτάθλημα για να το διαπιστώσουμε πόσο χάλια είναι και οι 3 ομάδες του κέντρου;

- Σε ποιά χρονιά θα έχαναν οι ομάδες απο τις Κυπριακές;

- Ξεχάσατε πέρισυ οι κόκκινοι που τερματίσατε στους 16 του θεσμού και φέτος τρώτε σβουρηχτές με το που περνάτε τα σύνορα;

- Οι Πράσινοι της Ευρώπης σε ποιό σημείο θα πάλευαν για ισοπαλίες και θα ήταν και ευχαριστημένοι απο ομάδες που είναι φαντάσματα των καλών εαυτών τους; (βλ. Βέρντερ).

Είναι και οι τρείς , τουλάχιστον μέχρι στιγμής οτι χειρότερο έχουμε δεί εδώ και χρόνια και εμείς τρωγόμαστε γιατί χάνουμε απο Εργοτέλη, φέρνουμε ισοπαλία με τον Θρασύβουλο , χάνουμε απο τον Άρη. Μα είναι σωστό και έτσι πρέπει να γίνει.

Δεν έχουν μεγαλώσει οι μικροί του πρωταθλήματος. Έχουν απλά μικρύνει οι μεγάλοι. Φταίνε και οι προπονητές που δεν έχουν ιδέα το τι τους γίνεται , φταίνε οι παίκτες που έχουν γίνει μισθοφόροι και οι ηγέτες ταξιδεύουν προς το εξωτερικό (βλ. Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος,) ή απλά δεν τους ενδιαφέρει και κάνουν οτι θέλουν (ΠΑΟ) ή απλά δεν έχουν συνοχή και χημεία μεταξύ τους (ΟΣΦΠ)....αλλά το κυριότερο...

ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!

Γιατί η μοναδική φορά που είχε ανέβει το ποδόσφαιρο ήταν όταν το basket είχε πάρει τα πάνω του και τραβούσε όλο τον κόσμο εκεί... και γιατί να μην το κάνει άλλωστε ακόμα και σήμερα;

Όταν βλέπω την χιλιοταλαιπωρημένη ΑΕΚ στο basket να μάχεται υπέρ πάντων στο κλουβί των Πατησσίων απέναντι στον Πανιώνιο , με όσο πάθος έχει και να πορώνομαι και να μουτζώνομαι που δεν ήμουν εκεί.

Όταν είναι ο ΠΑΟ απο τους μεγαλύτερους της Ευρώπης , με δύναμη και ισχύ που δείχνει ποιός ειναι το αφεντικό στο παρκε.

Όταν έχεις τον ΟΣΦΠ που ακόμα και αν είναι φήμες, ακούστηκε οτι θέλει τον Kobe με 60 μύρια $.. που δεν τα δίνει στο ποδόσφαιρο κανείς ... με παίκτες με πάθος όπως ο Παπαλουκάς και ο Σόφο...

Δεν τους τραβάμε μια μούτζα στο πράσινο χορτάρι μπας και συμμορφωθούν να πάμε να δούμε θέαμα σαν αυτό που είδα με την ΑΕΚ και τον ΠΓΣ .. ή σε ντέρμπυ αιωνίων.. πραγματικό ντέρμπυ, Ευρωπαϊκών μεγεθών. Όταν έχουμε μια εθνική που πάντα είναι υπολογίσιμη δύναμη.

Προσωπικά το πήρα απόφαση... αυτό το χάλι δεν πάω να το δώ στο γήπεδο.. θα πάω στο Sporting που το εισητήριο είναι λογικό, τα διαρκείας ακόμα φτηνότερα και αν μη τι άλλο θα δώ τους παίκτες της ΑΕΚ να παλεύουν με νύχια και με δόντια... και ας χάνουν. Τουλάχιστον εκεί και θα το διασκεδάσω πληρώνοντας το εισητήριο μου και θα παθιαστώ. Αντί να τρώω πασατέμπο και να νευριάζω με το τι γίνεται στο ΟΑΚΑ.

Gandalf

kalgeorge
30/10/2008, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Είμαστε/είσαστε ... ΟΛΟΙ ΑΣΤΕΙΟΙ!!!!!!
έχουμε μια εθνική που πάντα είναι υπολογίσιμη δύναμη.

Προσωπικά το πήρα απόφαση... αυτό το χάλι δεν πάω να το δώ στο γήπεδο.. θα πάω στο Sporting που το εισητήριο είναι λογικό, τα διαρκείας ακόμα φτηνότερα και αν μη τι άλλο θα δώ τους παίκτες της ΑΕΚ να παλεύουν με νύχια και με δόντια... και ας χάνουν. Τουλάχιστον εκεί και θα το διασκεδάσω πληρώνοντας το εισητήριο μου και θα παθιαστώ. Αντί να τρώω πασατέμπο και να νευριάζω με το τι γίνεται στο ΟΑΚΑ.

Gandalf

λιγο ασχετο μου φαινεται το ποστακι σου....
εδω το θεμα δεν ειναι ποια ειναι η λυση για το χαλι των ομαδων μας....αλλα ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ....
δηλαδη αν σερνονται θα το γυρισουμε στο μπασκετ;;;,
και αν γαμιθει και το μπασκετ;; στο βολλευ;;;
και αν και το βολλευ;;, στο πινγκ πονγκ;

εδω το θεμα ειναι το ποδοσφαιρο λοιπν και οχι τα γυναικεια αθληματα:lol: :lol: (μην παρεξηγεισαι μαγε σε πειραζω ) ....αν λοιπον υπαρχει μια λυση αυτη ειναι :
- για καποιους το ντου στην παιανια...και στην καθε παιανια
- για αλλους η ΑΠΟΧΗ.

αυτα: :wave2:

Gandalf dr685sm
30/10/2008, 09:11
Επιλέγοντας πάντα το δεύτερο (αποχή) σαν "πελάτης" που πληρώνει εισητήριο (απο 25-50? ) σε ενα "αθλητικό θέατρο" , όπου παίζουν απο κάτω αθλητές που εισπράτουν εκατομμύρια που δεν θα δώ ποτέ μου... λέω πως προτιμώ να πάω basket όπου τουλάχιστον τα χρήματα μου πιάνουν τόπο..

Όσο για το "γυναικείο" του αθλήματος... Έλα αγορίνα μου να σε βάλω να σπριντάρεις και να παίζεις σώμα με σώμα επί 40 λεπτά (και περισσότερο σε παρατάση) και θα μου πείς μετά. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Οχι τίποτα άλλο .. .φαντάσου τον εαυτό σου αθλητή του ΠΑΟ και να στέκεσαι για αμυντικό μπροστά στον Σχορτσιανίτη.

Πουνάνε ωρέ τα παλουκάρια;...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για το ποδόσφαιρο.. το είπα και πριν. Αποχή!! Εφόσον δεν σέβονται τα χρήματα και την παρουσία την δική μου/σου/όλων μας.. γιατί να συνεχίσουμε να τους τα "σκάμε" και να μας εκνευρίζουν κιόλας κάθε φορά που τους βλέπουμε; Έχω και το αφεντικό/γυναίκα/πεθερά/whatever για αυτό. Το γήπεδο είναι εκτόνωση.. οχι φόρτωμα.

Προτιμώ λοιπόν να πάω να δώ basket που έχει και θέαμα .. και αστέρες τύπου Childress, Παπαλουκά, Σόφο κτλ.. Όπου εδώ και 20+ χρόνια φίλε δεν έχει πάει στραβά. Ειδικά μετά το ξεσκαρτάρισμα απο τα λαμόγια της δεκαετίας του '90 που είδαν χρήμα και μπήκαν.

Gandalf

kalgeorge
30/10/2008, 09:18
Επιλέγοντας πάντα το δεύτερο (αποχή) σαν "πελάτης" που πληρώνει εισητήριο (απο 25-50? ) σε ενα "αθλητικό θέατρο" , όπου παίζουν απο κάτω αθλητές που εισπράτουν εκατομμύρια που δεν θα δώ ποτέ μου... λέω πως προτιμώ να πάω basket όπου τουλάχιστον τα χρήματα μου πιάνουν τόπο..

Όσο για το "γυναικείο" του αθλήματος... Έλα αγορίνα μου να σε βάλω να σπριντάρεις και να παίζεις σώμα με σώμα επί 40 λεπτά (και περισσότερο σε παρατάση) και θα μου πείς μετά. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Οχι τίποτα άλλο .. .φαντάσου τον εαυτό σου αθλητή του ΠΑΟ και να στέκεσαι για αμυντικό μπροστά στον Σχορτσιανίτη.
Gandalf

1) συμφωνω με την αποχη...γιατι περα απο τα αλλα ( οτι ο παο ειναι η ομαδα μας και στηριζουμε κλπ κλπ κλπ ) δινουμε και τα λεφτα μας στα πανακριβα εισητιρια μας κλπ κλπ κλπ.

2) οσο για το μπασκετ....ας ερθει ο σχορτσιανιτης ( που αν τον ακουμπησεις στο χερι λιγο, θα σφυριχτει φαουλ ) να φαει κλαδεμα που θα ειναι ολο δικο του και μετα τα λεμε παλι....:lol: :lol:

la_villa
30/10/2008, 09:56
κοίτε ρε βαζελια που καταντήσατε....

δεν εχουμε ούτε καν την όρεξη να σας κοροιδέψουμε......καταντήσαμε να σας λυπούμαστε...:lol: :lol: :lol:

τελικά τετάρτη χτες ε???ε είναι η μέρα που γελάς με τον βάζελο...αλλά έπρεπε στην ευρώπη λόγο μέρας....αλλά εσείς απο συνήθεια ρουφήξατε και απο τον εργοτέλη....απ'την άλλη έχετε κάνει ΚΑΙ την κυριακή ημέρα γέλιου εσέις...

ΣΚΑΦΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kalgeorge
30/10/2008, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

δεν εχουμε ούτε καν την όρεξη να σας κοροιδέψουμε......καταντήσαμε να σας λυπούμαστε...:lol: :lol: :lol:

τελικά τετάρτη χτες ε???ε είναι η μέρα που γελάς με τον βάζελο...αλλά έπρεπε στην ευρώπη λόγο μέρας....αλλά εσείς απο συνήθεια ρουφήξατε και απο τον εργοτέλη....απ'την άλλη έχετε κάνει ΚΑΙ την κυριακή ημέρα γέλιου εσέις...

ρε ξεφτιλα με τα χιλια ζορια τον 16ο της Β εθνικης ρε και μιλας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το θεμα ειναι οτι καποια στιγμη, θα ανακαμψει.
μαζι σας ομως μια ζωη θα γελαμε :rotflmao: :wave2:

CIRUS
30/10/2008, 10:21
κρίμα που χάθηκε από αυτοκτονία ένα παιδί 25 χρονών :( :( :(

κακώς συνεχιστηκε ένα παιχνίδι εφόσον μαθεύτηκε ενα τέτοιο γεγονός

τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.........

arxaios
30/10/2008, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
κρίμα που χάθηκε από αυτοκτονία ένα παιδί 25 χρονών :( :( :(

κακώς συνεχιστηκε ένα παιχνίδι εφόσον μαθεύτηκε ενα τέτοιο γεγονός

τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα.........

Τι έγινε ;;; Δεν γνωρίζω κάτι ........... :confused: :confused: :confused:

Lazio
30/10/2008, 10:38

Μη παιρνεις πολυ αερα αρουραιε γιατι χαλια εισαι και εσυ και θα φανει πολυ συντομα....

blackbusa
30/10/2008, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Τι έγινε ;;; Δεν γνωρίζω κάτι ........... :confused: :confused: :confused:

αυτο.... (http://www.sport-fm.gr/article/152132)

AntoD
30/10/2008, 11:06
Μπηκα να διαβασω λιγη ποιοτητα .....

Για "συζητηστε" λιγο.

giobazolias
30/10/2008, 12:02
και μια λεπτομερεια για τον ΠΑΟ και τους φιλους του ΠΑΟ που δεν ηταν ικανοποιημενοι απ τον Ζιλμπερτο Σιλβα!!!!!

στα 3 ημιχρονα που ελειπε ο Σιλβα γιναν οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ζημιες με Ηρακλη και Εργοτελη!
ο Σιλβα με την αορατη δουλεια του εκρυβε μερος των τεραστιων αμυντικων κενων του ΠΑΟ!!!

Φυσικα το προβλημα δεν ειναι μονο εκει!!!
ο ατομισμος του Ματζιου και η επιπολαιοτητα το Γκουμα στο δευτερο γκολ του Εργοτελη που πηγε να περασει 4 παικτες (που δεν μας ειχε συνηθησει)................ δειχνουν οτι πολλοι παικτες παιζουν/παιζαν για το τομαρι τους!!!!

ο Τεν Κατε εχει χασει τον ελενχο στα αποδυτηρια και ειναι δυσκολο να μαζεψει τα αμαζευτα!
ειναι καλος προπονητης αλλα υστερει πολυ στο κοουτσαρισμα και την επιλογη παικτων!!!

η χρονια ουτως η αλλως ειναι χαμενη!!!

η ομαδα εχει πολυ καλο υλικο, απλα χρειαζεται το τελικο ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΑΙΚΤΩΝ!!!!
οι αμυντικοι και οποιος επιπλεον ερθει...........πρεπει να ειναι παικτες ικανοι και με προσωπικοτητα!!!
και επιτελους, πρεπει να φυγουν ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.................. Βυντρα, Τζιολης, Ματζιος!!!
Τετοιους ειδους ψωνισμενα ταλεντακια χαλανε το κλιμα στην ομαδα ολα αυτα τα χρονια!!!!!!

ο μπινες ο Αντωνιου ας γυρισει στην Αθλητικη Κυριακη!!!

Gandalf dr685sm
30/10/2008, 12:08
Χάζευα τώρα στα αθλητικά sites και απο όσο φαίνονται , εργάζονται σιωπηλά για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟ, στον Πανιώνιο.

Με δεδομένο οτι ο ΠΓΣ δείχνει ποιότητα τελευταία με τους δύο Ουρουγουανούς πάντως δεν θα μου έκανε εντύπωση ακόμα και αν κέρδιζε τον Πράσινο.

Θα δούμε πάντως... όπως είπα.. γουστάρω ΠΑΟΚ, ΠΓΣ και Ξάνθη στην πρώτη τριάδα... λετε να γίνει;

Gandalf

kalgeorge
30/10/2008, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
και μια λεπτομερεια για τον ΠΑΟ και τους φιλους του ΠΑΟ που δεν ηταν ικανοποιημενοι απ τον Ζιλμπερτο Σιλβα!!!!!

στα 3 ημιχρονα που ελειπε ο Σιλβα γιναν οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ζημιες με Ηρακλη και Εργοτελη!
ο Σιλβα με την αορατη δουλεια του εκρυβε μερος των τεραστιων αμυντικων κενων του ΠΑΟ!!!

ο ατομισμος του Ματζιου και η επιπολαιοτητα το Γκουμα στο δευτερο γκολ του Εργοτελη που πηγε να περασει 4 παικτες (που δεν μας ειχε συνηθησει)................ δειχνουν οτι πολλοι παικτες παιζουν/παιζαν για το τομαρι τους!!!!

ο Τεν Κατε εχει χασει τον ελενχο στα αποδυτηρια και ειναι δυσκολο να μαζεψει τα αμαζευτα!
ειναι καλος προπονητης αλλα υστερει πολυ στο κοουτσαρισμα και την επιλογη παικτων!!!

οι αμυντικοι και οποιος επιπλεον ερθει...........πρεπει να ειναι παικτες ικανοι και με προσωπικοτητα!!!
και επιτελους, πρεπει να φυγουν ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.................. Βυντρα, Τζιολης, Ματζιος!!!
Τετοιους ειδους ψωνισμενα ταλεντακια χαλανε το κλιμα στην ομαδα ολα αυτα τα χρονια!!!!!!

γιομπαζο...καταρχην,,,,,αν χρειαζομασταν τον σιλβα για να νικησουμε εργοτελη και ηρακλη....τοτε γαμα τα....

δευτερον αυτα για παιχτακια και τεν κατε τα λεω απο αυγουστο...αλλα....

irinia
30/10/2008, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Μπηκα να διαβασω λιγη ποιοτητα .....

Για "συζητηστε" λιγο.

ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΜΠΗΚΕΣ..............

ΚΣΑΝΑΥΓΑΙΣ..........!!!!!!

giobazolias
30/10/2008, 13:24
ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΜΠΗΚΕΣ..............

ΚΣΑΝΑΥΓΑΙΣ..........!!!!!!

τα 55 εκ. του Μπερμπατοφ που τα χλεβαζες!

http://www.sport24.gr/html/ent/170/ent.259170.asp

la_villa
30/10/2008, 13:35
TI έκανε ρε το παληκάρι...:hypnotize ...αυτά είναι

αλλα αν πάει να το κάνει παίκτης του Ελλ. πρωταθλήματος χαλαρά τον βλέπω με ρήξη χιαστων,εξάρθρωση μηρού και διάστρεμα 18ου βαθμού

και μην ξεχνιόμαστε

ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΣΤΑΝ ΡΕ ΛΑΓΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ο πράσινος θίασος και σε τραγελαφικές παραστάσεις ΕΝΤΟΣ συνόρων....:lol: :lol: :lol: :lol:

AntoD
30/10/2008, 13:39
αυτη την πιό-τητα ελεγα....λαβιλα....

ταιραινσ

δαιν μπωραισα να δηαβασο τοι εγραψαις.

μαλων κατη πωλι φυλωσωφυκω!

zzr2005
30/10/2008, 13:46
ακουφω για ρεζιλικια
για χαμενες χρονιες ...
και ειμαστε στην 7η αγωνιστικη.....
ΕΛΕΟΣΣ ρε παιδια
χασαμε απο μια μικρή ομάδα που παιζει ωραίο ποδόσφαιρο.... ε και???
το ευκολο ειναι να διωξεις τον προπονητη κ να φερεις αλλον μεχρι τον Δεκεμβρη κτλ κτλ...
γιατι αν οι ποδοσφαιριστες δεν αλλαξουν νοοτροπια τοτε δεν αλλαζει τιποτα...

τα ιδια βλεπουμε και στον Ολυμπιακο οποτε ερχεται ενας προπονητης που εχει 5 γνωσεις παραπανω....
μην ξεχναμε οτι και ο Ολυμπιακος ηταν πολύ κοντα σε δυο γκελες εντος με χειρότερες ομαδες απο τον Εργοτέλη (Αστερα και Πανθρακικο) αλλα εσωσε τα παιχνιδια με τις γνωστες παρεμβασεις....:lol: :lol:
παραλληλα αποκλειζεται απο ομιλους, χανει για πλακα στον πρωτο αγωνα ΟΥΕΦΑ και περναει με το ζορι απο το ΔΙΑΓΟΡΑ...:lol:
και εκει επικρατή νηνεμια...απλα επειδη ειναι πρώτος...Ε ΚΑΙΙΙ??

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ....ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ......ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Θελουμε απλα πραγματακια ....και βουρδουλα πανω απο το κεφάλι μας....
ενα Μπαγεβιτς...να ανεβοκατεβαζουμε χερακια και να πεζουμε απλα και κατανοητα πραγματα ...

Μουνιοθ, Μαλεζανι, Τεν Κατε, Βαλβέρδε ασχετοι....και οι παιχτες στο απυρόβλητο...:mad:

kalgeorge
30/10/2008, 14:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ακουφω για ρεζιλικια
για χαμενες χρονιες ...
ΕΛΕΟΣΣ ρε παιδια
mad:

ρε ζουζουρα τι ειναι αυτα που λες;;;

εχεις καταλαβει οτι ΑΝ.....γινοντουσαν αυτα ΠΕΡΥΣΙ...θα ησουν στην παιανια τωρα να κοπανας κοσμο;;;;

Φετος δηλαδη...απλα δεν πειραζει¨;;; και λεμε....ε και;;;
:confused: :confused:

Lazio
30/10/2008, 14:18

Φιλε giobazolia αν δεν το εχεις αντιληφθει.....εκει που ημασταν ειμαστε και εδω που ειμαστε θα ειμαστε που σημαινει ο καρκινος η αρρωστη κατασταση αλλα και η κακομοιρια δεν εχουν γιατρεια σε αυτη την ομαδα.

Κριμα στον κοσμο που πιστεψε στην αλλαγη που εγινε με την πολυμετοχικοτητα.... δυστυχως στην πραξη τα βηματα που εγιναν ειναι προς τα πισω.... ουτε η νοοτροπια αλλαξε, τα ιδια προσωπα οι ιδιοι κυφηνες και οι ιδιες κλικες. Οι δε διοικηση και τεκνικος διευθηντης απλα αφαντοι.....

Για τα πουστακια Τζιολη βυντρα και μαντζιο ..... δε φταινε αυτοι φιλε μου που παρεμειναν στην ομαδα καποιος το αποφασισε. Ας μας εξηγησει επισης ο κυριος Αντωνιου γιατι ο Εντοι βρεθηκε στον οφη και εμεις καταληξαμε με τον πιο ατσουμπαλο ζωο παιχτη φορ που εχω δει ποτε.... το μεγαλο ροντριγκο σοουζα τον οποιο βεβαια χρησοπληρωσαμε κιολας :wave2:

Lazio
30/10/2008, 14:21
ακουφω για ρεζιλικια
για χαμενες χρονιες ...
ΕΛΕΟΣΣ ρε παιδια
το ευκολο ειναι να διωξεις τον προπονητη κ να φερεις αλλον μεχρι τον Δεκεμβρη κτλ κτλ...
γιατι αν οι ποδοσφαιριστες δεν αλλαξουν νοοτροπια τοτε δεν αλλαζει τιποτα...

τα ιδια βλεπουμε και στον Ολυμπιακο οποτε ερχεται ενας προπονητης που εχει 5 γνωσεις παραπανω....
μην ξεχναμε οτι και ο Ολυμπιακος ηταν πολύ κοντα σε δυο γκελες εντος με χειρότερες ομαδες απο τον Εργοτέλη (Αστερα και Πανθρακικο) αλλα εσωσε τα παιχνιδια με τις γνωστες παρεμβασεις....:lol: :lol:
παραλληλα αποκλειζεται απο ομιλους, χανει για πλακα στον πρωτο αγωνα ΟΥΕΦΑ και περναει με το ζορι απο το ΔΙΑΓΟΡΑ...:lol:
και εκει επικρατή νηνεμια...απλα επειδη ειναι πρώτος...Ε ΚΑΙΙΙ??

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ....ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ......ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
Θελουμε απλα πραγματακια ....και βουρδουλα πανω απο το κεφάλι μας....
ενα Μπαγεβιτς...να ανεβοκατεβαζουμε χερακια και να πεζουμε απλα και κατανοητα πραγματα ...

Μουνιοθ, Μαλεζανι, Τεν Κατε, Βαλβέρδε ασχετοι....και οι παιχτες στο απυρόβλητο...:mad:

Ποσο χαμηλα εχουμε πεσει τελικα να παρακαλαμε ενα σερβο να ερθει για να βαλει ταξη..... αυτο δηλαδη που θα επρεπε να πρατει μια σοβαρη διοικηση μεγαλης ομαδας

giobazolias
30/10/2008, 14:25

εχεις καταλαβει οτι ΑΝ.....γινοντουσαν αυτα ΠΕΡΥΣΙ...θα ησουν στην παιανια τωρα να κοπανας κοσμο;;;;

φετος υπαρχουν προοπτικες................που περσι δεν υπηρχαν!!!!

CIRUS
30/10/2008, 14:26

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ανεκτίμητο

Lazio
30/10/2008, 14:29

Φιλε giobazolia μαλλον ζεις το φανταστικο ονειρο σου..... θα ερθουν και πιο ασχημα αν δεν εχεις καταλαβει βαρεσαμε διαλυση το μαγαζι κλεινει..... μια ακομη χαμενη χρονια

Μας εχει αρρωστησει τοσο πολυ αυτη η ομαδα που σε λιγο θα φανταζομαστε πρωταθληματα
πορειες και θα παραμιλαμε

Τι προοπτικες υπαρχουν ?..... ενας ενας οι στοχοι χανονται :wave2:

giobazolias
30/10/2008, 14:29
Ποσο χαμηλα εχουμε πεσει τελικα να παρακαλαμε ενα σερβο να ερθει για να βαλει ταξη..... αυτο δηλαδη που θα επρεπε να πρατει μια σοβαρη διοικηση μεγαλης ομαδας

δεν τον παρακαλαμε..............και αυτος γουσταρει και παντα γουσταρε να ερθει στον ΠΑΟ!!!!!
απλα ο Μπαγεβιτς εχει 2 μεγαλα πλεονεκτηματα!!!!

1.ξερει την ελληνικη πραγματικοτητα

2. ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ!!!!!
αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του ΠΑΟ τα τελευταια χρονια και ο Μπαγεβιτς ειναι ο καταλληλος για να το εξαφανισει!!!!

blackbusa
30/10/2008, 14:34
και αυτος γουσταρει και παντα γουσταρε να ερθει στον ΠΑΟ!!!!!

αλλα ηταν σε αλλη ομαδα εεεεεεε???και δεν μπορουσε να ερθει για αυτον το λογο σε εσας εεεεεεε???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ανακοινωση....ανακοινωση......

πωλουνται βατραχακια χρωματος πρασινου,τυπου Κερμιτ,ελαφρως μεταχειρισμενα.....πληροφοριες εντος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Lazio
30/10/2008, 14:34
δεν τον παρακαλαμε..............και αυτος γουσταρει και παντα γουσταρε να ερθει στον ΠΑΟ!!!!!
απλα ο Μπαγεβιτς εχει 2 μεγαλα πλεονεκτηματα!!!!

1.ξερει την ελληνικη πραγματικοτητα

2. ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΑΠ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ!!!!!
αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του ΠΑΟ τα τελευταια χρονια και ο Μπαγεβιτς ειναι ο καταλληλος για να το εξαφανισει!!!!

Συμφωνω μαζι σου για τα 2 παραπανω αλλα μην ξεχνας οτι μας εχει γυρισει 2 φορες την πλατη ..... αρα σιγουρα δε μας γουσταρει με τιποτα

Επισης μην ξεχνας οτι αντε πες οτι ερχεται ο Μπαγεβιτσ .... θα προλαβει να μαζεψει τα ασυμμαζευτα?

zzr2005
30/10/2008, 14:35

πρώτον δεν ειμαι αρρωστακι να τρεχω σε Παιανιες κτλ...περυσι δεν μου εκανε τιποτα αυτο που έβλεπα και απλα δεν πηγα ουτε μια φορα γηπεδο....
η μονη μορφη αποδοκιμασιας ειναι η αποχή αντε και το γιουχαισμα στο γήπεδο (αφου απο τη στιγμή που πληρωνεις εχεις απαιτησεις ...αλλα ως εκει)...

επαναλαμβανω πέρυσι ασκουσα κριτικη στον Πεσέιρο γιατι δεν μου έλεγε απολυτως τιποτα αυτο που προσπαθουσε να παιξει....ηταν ενα αχαρο πραγμα χωρίς οραμα...

φετος βλεπω και κανα τριγωνακι καμια επέλαση των μπακ κτλ....που περυσι ηταν ανεκδοτο...
απο τους τρεις μεγάλους ο μονος που παει να δειξει κατι στο παιχνιδι του ειναι ο Παναθηναικος...
και αν προσεξες το παραδεχτηκαν ακομα και οι Ολυμπιακοι παραπανω....
Παίζει ενα ποδοσφαιρο πρωτοβουλίας, κλεινει τον αντιπαλο και χανει βαθμους κυριως απο επιπολαιότητες παιχτων....

εχετε τρελαθει ολοι γιατι χασαμε ενα παιχνιδι που καναμε και 5-6 κλασικες ευκαιριες που πέρυσι 6 κλασικες ευκαιριες καναμε στον πρώτο γύρο ολοκληρο....

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΔΕΣ....ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ.....
καθειστε και απολαυστε το....και στο τελος θα ξυρισουμε το γαμπρο...που ετσι και αλλιως ξερουμε ποιος θα ειναι...
Το εχουμε ξαναδει το έργο...

blackbusa
30/10/2008, 14:36
Συμφωνω μαζι σου για τα 2 παραπανω αλλα μην ξεχνας οτι μας εχει γυρισει 2 φορες την πλατη .....

Επισης μην ξεχνας οτι αντε πες οτι ερχεται ο Μπαγεβιτσ .... θα προλαβει να μαζεψει τα ασυμμαζευτα?

ρε δεν θα ερθει ποτε σε εσας...ειπαμε....ο ανθρωπος ειναι και δηλωνει ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Lazio
30/10/2008, 14:38
πρώτον δεν ειμαι αρρωστακι να τρεχω σε Παιανιες κτλ...περυσι δεν μου εκανε τιποτα αυτο που έβλεπα και απλα δεν πηγα ουτε μια φορα γηπεδο....
η μονη μορφη αποδοκιμασιας ειναι η αποχή αντε και το γιουχαισμα στο γήπεδο (αφου απο τη στιγμή που πληρωνεις εχεις απαιτησεις ...αλλα ως εκει)...

επαναλαμβανω πέρυσι ασκουσα κριτικη στον Πεσέιρο γιατι δεν μου έλεγε απολυτως τιποτα αυτο που προσπαθουσε να παιξει....ηταν ενα αχαρο πραγμα χωρίς οραμα...

φετος βλεπω και κανα τριγωνακι καμια επέλαση των μπακ κτλ....που περυσι ηταν ανεκδοτο...
απο τους τρεις μεγάλους ο μονος που παει να δειξει κατι στο παιχνιδι του ειναι ο Παναθηναικος...
και αν προσεξες το παραδεχτηκαν ακομα και οι Ολυμπιακοι παραπανω....
Παίζει ενα ποδοσφαιρο πρωτοβουλίας, κλεινει τον αντιπαλο και χανει βαθμους κυριως απο επιπολαιότητες παιχτων....

εχετε τρελαθει ολοι γιατι χασαμε ενα παιχνιδι που καναμε και 5-6 κλασικες ευκαιριες που πέρυσι 6 κλασικες ευκαιριες καναμε στον πρώτο γύρο ολοκληρο....

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΔΕΣ....ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΙ.....
καθειστε και απολαυστε το....και στο τελος θα ξυρισουμε το γαμπρο...που ετσι και αλλιως ξερουμε ποιος θα ειναι...
Το εχουμε ξαναδει το έργο...

Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με το διπλο του εργοτελη και με το οτι ειχαμε 6 ευκαιριες εγω φιλε μου ομως θελω πρωταθλημα παιχτες αρχιδια παθος και στοχους.....

la_villa
30/10/2008, 14:39

κατάλαβες φίλε zzr γιατι σε εμάς επικρατεί νηνεμία και σε σας όχι...

γιατι εσείς ακομα μασάτε το κουτόχορτο....και πιστεύετε σε κατι που απλά δεν υπάρχει και σας κοροιδεύουν εκμεταλλευόμενοι τον πόνο σας...

ποιους πήρατε φέτος?????που η αλλαγή σε σχέση με τις προηγουμενες χρονιές....σε λεφτά μπορεί να υπάρχουν...σε ποιότητα όμως σίγουρα όχι....
σου χρύσωσαν με τα λεφτά ένα καλοκαίρι που ηταν ακριβώς ΙΔΙΟ με τα προηγούμενα....εγώ θα έλεγα και χειρότερο αλλά ας πούμε ίδιο....(μάτος,Ιβανσιτς,Σαλπι φετος ΔΕΝ πήρες ούτε καν Ν'Ντόι)

σε εμάς...τι παραπάνω να περιμένουμε απο πέρσυ???
τι ήρθε???Όσκαρ:lol: :lol: :lol: ....έφυγε Λουα Λουα και Νούνιες..ευτυχώς ήρθε και ο Ντιόγκο αλλιώς....
άμυνα...καλή μεταγραφή του Αβρααμ...έφυγε ο Σεζαρ...σε τυχόν τραυματισμό ενος εκ των Παπ,Αντζα θα υπάρξει πρόβλημα αν και αυτοί δεν παίζουν μαζί φέτος...

κέντρο...έφυγε ο Λύκος ήρθε ο Ντούντου....μια χαρά ο Ντούντου παικτάρας αλλά μόνος του...ο Ιέρο μεγάλωσε ακόμα έναν χρόνο και δεν έχει σταματήσει λεπτότα τεευταία χρόνια..πόσο ακόμα?
ήρθε ο Παπ καλό παικτάκι αλλά παίζει ενα παιχνίδι καθε πανσέληνο..ο Μενδρινος πέρσυ κάτι έπαιε φετος δεν παίζει ούτε όατν λείπουν ΟΛΑ τα χαφ

πέρισυ ήμασταν μονοφθαλμοί και εσείς τυφλοί
φέτος ήμαστε σχεδον τυφλοί αλλά εσείς παραμενετε τυφλοί...αυτό και μόνο άλλαξε

Lazio
30/10/2008, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρε δεν θα ερθει ποτε σε εσας...ειπαμε....ο ανθρωπος ειναι και δηλωνει ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ.....

Ας μην ερθει ......

zzr2005
30/10/2008, 14:42

γιατι εσείς ακομα μασάτε το κουτόχορτο....και πιστεύετε σε κατι που απλά δεν υπάρχει και σας κοροιδεύουν εκμεταλλευόμενοι τον πόνο σας...

:lol: :lol:
καλα το επιχειρημα σου ειναι απιστευτο...
αυτοι που μασανε κουτοχορτο διαμαρτυρονται και βριζουν τους παντες.....
ενω αυτοι που καθονται στα αυγα τους (βλ. ολυμπιακοι)..δεν εχουν μασησει κουτοχορτο αλλα ειναι οι αντιδραστικοι....:lol: :lol:

για κανε μια αναλυση σε αυτο...με προβληματισες...

la_villa
30/10/2008, 14:44
αμα παέι ο Ντούσαν στον βαζελο η αλήθεια να λέγετε ας ξεχασουμε οι υπόλοιποι την λέξη πρωτάθλημα μέχρι να φύγει....

το είχα πει και το καλοκαίρι που ακουγόταν το λέω και τώρα...ο άνθρωπος ΧΤΙΖΕΙ ΟΜΑΔΑΡΕΣ...

έχει τα κουσούρια του???δεκτό...ποιος δεν έχει???αλλα απο προπονητική είναι κορυφή...
στον Θρύλο του σπάγαν τα @@ η διοίκηση με τα κωλοπαιδαρέλια τύπου Καστίγιο και τα καμώματα των μεγάλν παικτών...

στον βάζελο που πιστεύω η διοίκηση θα είναι τοίχος μπροστά του θα κάνει πολλά....σε εμάς με την διοίκηση βούτυρο έκανε...φαντάσου εκεί

la_villa
30/10/2008, 14:45
για κανε μια αναλυση σε αυτο...με προβληματισες...

την έκανε πιο κάτω...ξαναδιάβασε τα...

zzr2005
30/10/2008, 14:48
Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος με το διπλο του εργοτελη και με το οτι ειχαμε 6 ευκαιριες εγω φιλε μου ομως θελω πρωταθλημα παιχτες αρχιδια παθος και στοχους.....

πηγαινε δες τον Αστερα Εξαρχειων τοτε....ποιο πιθανο ειναι να τα δεις εκει παρα στην Α εθνική

που ζειτε ρε???
παει το ποδοσφαιρο της αλανας....

πλεον παιδια οι μονοι παιχτες που παιζουν με πραγματικο παθος ειναι οι άσχετοι (που συνηθως τρωνε και κοκκινες)....Στολτίδης, , Πάντος, Κυριακος
φυσικα υπαρχουν και οι υπόλοιποι με τις προβληματικες προσωπικότητες (Γκονζάλες κτλ)
επαγγελματιας παιχτης να δειξει παθος σε τετοιους αγωνες δεν υπαρχει πουθενα πλεον...

εγω σου λεω ερχεται ο Ροναλντινιο....πιστευεις οτι θα δειξει κανενα πάθος??και τοτε τι θα κανεις??θα τον γιουχαρεις??

οσο για το πρωταθλημα....εισαι βαθια νυχτωμενος φιλε μου....διοικεί ενας υπόδικος και περνει τα πρωταθλήματα ενας καταδικος....και εσυ περιμενε για ασπρη μερα...

zzr2005
30/10/2008, 15:00
ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ...

αν και ζηλεύω τις πάσες που αλλάζετε...είστε πιο δουλεμένη ομαδα...εμεις αναρχία σκέτη και παρακμή

giobazolias
30/10/2008, 15:00

ποιους πήρατε φέτος?????που η αλλαγή σε σχέση με τις προηγουμενες χρονιές....σε λεφτά μπορεί να υπάρχουν...σε ποιότητα όμως σίγουρα όχι....
σου χρύσωσαν με τα λεφτά ένα καλοκαίρι που ηταν ακριβώς ΙΔΙΟ με τα προηγούμενα....εγώ θα έλεγα και χειρότερο αλλά ας πούμε ίδιο....(μάτος,Ιβανσιτς,Σαλπι φετος ΔΕΝ πήρες ούτε καν Ν'Ντόι)

Οχι φιλε μου!
το κουτοχορτο δεν το μασαμε εμεις!
εμεις απ το καλοκαιρι.............ΟΛΟΙ...............μιλαγαμε για λαθος στην αμυνα!
κανεις δεν παραμυθιαστηκε!!!
αντιθετα κραζαμε τον Αντωνιου απ την πρωτη στιγμη!!!

αν επερνες και συ στην ομαδα σου παικτες σαν τον Κλειτον, Ρουκαβινα, Γκαμπριελ κτλ θα εβλεπες και λιγο ποδοσφαιρο με τη μπαλλα κατω.............περιορισου τωρα στα αλει ουπ και τα ριμπαουντ με τον Κοβασεβιτς, Ντιογκο και Αβρααμ!!

για την ποιοτητα καποιων καινουργιων παικτων του ΠΑΟ που δεν πολυπιστευεις ........κανε υπομονη μεχρι να μεινουν ελευθεροι και να τους κινηγας να τους παρεις στην ομαδα σου!!!!
μονο τοτε θα τους αξιολογησεις!!!!!

και μην πας μακρια!!!!!
ερχετε ο Παπαδοπουλος!!!!
αυτος που μεχρι πριν λιγους μηνες ηταν για σενα αμπαλλος και δεν ηξερε να κοντρολαρει!!!!
με λιγο κουτοχορτο, σε λιγους μηνες θα ειναι πρωτοσελιδο στον Πρωταθλητη ...........Η ΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!!

la_villa
30/10/2008, 15:03
ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ...

ναι ε και?

σαφώς και σε εσάς έχω δει καλύτερους συνδυασμούς απο ότι σε εμας....μέχρι εκεί....

ΑΛΛΑ
εσείς δεν έχετε ΟΥΤΕ επίθεση ΟΥΤΕ άμυνα...γυρνάτε καλύτερα την μπάλα αλλά γυρνώντας την δεν μετραει για γκολ....

ξαναδιάβασε τα πιο πάνω σχετικά με τις μεταγραφές...το κουτόχορτο που λέγαμε...

να παραθέτεις καλό είναι αλλά καλύτερο είναι να καταλάβεις και το νόημα....

la_villa
30/10/2008, 15:07
αυτος που μεχρι πριν λιγους μηνες ηταν για σενα αμπαλλος και δεν ηξερε να κοντρολαρει!!!!
με λιγο κουτοχορτο, σε λιγους μηνες θα ειναι πρωτοσελιδο στον Πρωταθλητη ...........Η ΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ!!!!!

παλι χάνεστε στην μετάφραση...

πρώτον ... ο Παπα είναι κλάσεις ανώτερος απο κάτι Σόουζα,Ρουκάβινα,Πετρόπουλους....πότε τον είπα άμπαλο???

δεύτερον... καλοί παίχτες ναι....αλλά ΟΧΙ αυτής της αξίας που δώσατε ;) και σας ρίξαν στάχτη στα μάτια.....όταν Θρυλος τους πάρει θα τους πάρει το 1/3 αυτών που δώσατε γιατι ΤΟΣΟ κοστίζουν...δες και Κωνσταντίνου...

ελπίζω να το έπιασες το νόημα....με τόσα χρήματα έπαιρνες πραγματικά καλούς παίκτες....τώρα πήρες απλά καλούς παίκτες με ΥΠΕΡΟΓΚΑ ποσά ... αλλά δεν παίζουν τα λεφτά που πήραν μπαλα αλλά οι ίδιοι....δυστυχώς για εσάς...

zzr2005
30/10/2008, 15:09
ναι ε και?

σαφώς και σε εσάς έχω δει καλύτερους συνδυασμούς απο ότι σε εμας....μέχρι εκεί....

ΑΛΛΑ
εσείς δεν έχετε ΟΥΤΕ επίθεση ΟΥΤΕ άμυνα...γυρνάτε καλύτερα την μπάλα αλλά γυρνώντας την δεν μετραει για γκολ....

ξαναδιάβασε τα πιο πάνω σχετικά με τις μεταγραφές...το κουτόχορτο που λέγαμε...

να παραθέτεις καλό είναι αλλά καλύτερο είναι να καταλάβεις και το νόημα....

το νοημα ειναι οτι παιζουμε καλυτερα απο εσας....αυτο το παραδεχεστε και εσεις ...

οσο για τους παιχτες...προσωπικη μου αποψη εχουμε καλυτερους και απειρως περισσοτερες εναλλακτικες....

οσο για τα γκολ...σε οσους αγωνες χάσαμε βαθμους σκοράραμε....και με την ΑΕΚ και απο δυο με Ηρακλη και Εργοτέλη...
μονο με ΠΑΟΚ δεν σκοραραμε αλλα για τα δεδομενα των ομαδων ηταν πολυ φυσιολογικο το 0-0 αν δεν ηταν και μιλημενο....

kalgeorge
30/10/2008, 15:26

αχ...κουτοχορτο....:( :(

giobazolias
30/10/2008, 15:28
παλι χάνεστε στην μετάφραση...

πρώτον ... ο Παπα είναι κλάσεις ανώτερος απο κάτι Σόουζα,Ρουκάβινα,Πετρόπουλους....πότε τον είπα άμπαλο???

δεύτερον... καλοί παίχτες ναι....αλλά ΟΧΙ αυτής της αξίας που δώσατε ;) και σας ρίξαν στάχτη στα μάτια.....όταν Θρυλος τους πάρει θα τους πάρει το 1/3 αυτών που δώσατε γιατι ΤΟΣΟ κοστίζουν...δες και Κωνσταντίνου...

ελπίζω να το έπιασες το νόημα....με τόσα χρήματα έπαιρνες πραγματικά καλούς παίκτες....τώρα πήρες απλά καλούς παίκτες με ΥΠΕΡΟΓΚΑ ποσά ... αλλά δεν παίζουν τα λεφτά που πήραν μπαλα αλλά οι ίδιοι....δυστυχώς για εσάς...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το πας καλα το πραμα με τον Παπαδοπουλο βλεπω!
αν θες να μαθεις..........παικτες που βασιζονται καθαρα στην ταχυτητα και εκρηξη.........μετα τα 28 χανουν μεγαλο μερος της αξιας τους!!!
πχ Ιντζαγκι, Κλαιφερτ, Μαρτινς, Ολιζαντεμπε (που ειχε επιπελον λογο να χαθει)...........κτλ

Για το Ρουκαβινα αν ηξερες απο μπαλλα................... δεν θα ελεγες τιποτα και απλα θα περιμενες να δεις!!!

Αγοραζετε σε καλες τιμες δηλαδη εσεις εκει στον ολυμπιακο????
σαν τα 2,8εκ του Οσκαρ και αλλα τοσα ο Ραουλ Μπραβο????
η μηπως το Μπελουτσι με 7,5 που κοστησε το αριστερο του ποδι?????
ετσι εξηγηται που με πεσμενο τερματοφυλακα σουταρε στα περιστερια στον αγωνα με τη Γαλατα.......................ηταν το αλλο ποδι που δεν το αγορασατε!!!!!

kalgeorge
30/10/2008, 15:29

ρε φιλε σιγουρα παρακολουθεις τον παναθηναικο φετος;;;;

θα μας τρελανεις;;;;;
ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΣΑΜΕ;;;;;;

ρε τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα....:( :( :(

kalgeorge
30/10/2008, 15:31
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ....ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ

ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ......

blackbusa
30/10/2008, 15:34
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ....ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ

αν ερθει......ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΡΜΙΤ.....ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΚΙΟΛΑΣ....:D

CIRUS
30/10/2008, 15:36
έχει πλάκα να ακούς τους βάζελους μεταξύ τους για να βρουνε τις πταίει!!!!!

:cool: :cool: :cool:

giobazolias
30/10/2008, 15:37
αχ...κουτοχορτο....:( :(
Κασσανδρα!

zzr2005
30/10/2008, 16:43

συμφωνουμε και σε κατι....:lol: :lol: :lol:

mats8282
30/10/2008, 16:54
Ποιον θελετε?

irinia
30/10/2008, 17:01
τα 55 εκ. του Μπερμπατοφ που τα χλεβαζες!

http://www.sport24.gr/html/ent/170/ent.259170.asp

AΛΛΟΙΜΟΝΟ.......ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ

Άφορούσε τήν κοινωνική πρόκληση πού άποτελεί αύτό τό νούμερο,

καί τό γαμημένο star-system....!!!!!

Τώρα πού ή AIG.........πάει γιά πιστόλι καί τήν ΞΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΣ....

γιά νά ξαναδώσει τά μύρρια στούς διάφορους Μπερμπάτωφ ....

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...???

STOYBI
30/10/2008, 17:47

146736

STOYBI
30/10/2008, 17:47

146737

kalgeorge
30/10/2008, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

RE POY FTASAME....

irinia
30/10/2008, 18:03
OMONOIA--ANΟΡΘΩΣΗ.........4-0

Ρέ τί όμαδάρα σάς έριξε άπό 3.........!!!!!

Τώρα σάν Άεκτσής..........άνέβηκα...!!!

Jo.Da.
30/10/2008, 19:36
κι ενώ αναλώνεστε σε συζητήσεις που δεν βγάζουν πουθενά...

δείτε τι κάνουν ''έξω''...:D

http://www.dailymotion.com/video/k5LuRdgPN4AOJoP0jc

:look: :wave2:

la_villa
30/10/2008, 22:54
είσαι πολύ αργός...

Sferopetadhn
31/10/2008, 00:28
H ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ Η ΘΑ ΚΛΑΝΟΥΜΕ......

Ό Τροχανάς κι ό Μάκης ήταν στό κέντρο τών άποφάσεων......???

ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΡΑΝ.....???

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.....!!!

Τόν τελευταίο τίτλο της τόν πήρε ή ΑΕΚ τό 1993 μέ τήν.......

ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.............πού τήν παραδέχτηκε όλη ή Έλλάδα....!!!

2 τίτλους πήρε ό Μελισσανίδης τότε,αύτοί ήταν......μάς τάχετε πρήξει μέ τόν τίγρη

καί τόν τίγρη.....!!!!

ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΛΑΡΑ Η ΟΧΙ ΤΟΤΕ Η ΑΕΚ...??

ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ Η ΟΧΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ....???

ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ.............

ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ...........

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΕ...........Η ΑΕΚ.......??????

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ.......??????

ΠΟΣΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ......????

Όταν μιλάς μαζί μου ...........μή λές ότι νάναι........

Σέ πήδηξε...........ό γαύρος καί ό βάζελος........ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ........όταν είχες όμάδα

καί δυστυχώς γιά σένα όμάδα είχες τό 70........!!!!!!!

Πήρες αύτά πού έπρεπε νά πάρεις τή δεκαετία τού 80........

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ........ΑΔΙΚΗΘΗΚΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.......

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΟΚ.......!!!!!!!

Ένα μάτσο χάλια είστε.........

Φέτος είναι ή πρώτη φορά μετά άπό 20 χρόνια πού πάτε κάτι νά δείξετε

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ..............

ΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ.......!!!!!

Καί τή χρονιά πού προσπαθήσατε νά παίξετε σέ όμίλους ......ΚΑΜΜΙΑ ΑΕΚ.....δέ σάς

στέρησε τίποτε.......

Καί τήν τελευταία φορά πού βγήκατε Εύρώπη.........

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ...........σάς άπέκλεισαν έπειδή χρωστάγατε........!!!!!

ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ............Η ΑΕΚ ????

ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ...???

ΕΠΑΙΞΕ Η ΑΕΚ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ.....????

ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ........????

Άσε ρέ άδικημένε...........πέστα σέ κανέναν πού δέν ξέρει ίστορία.......!!!!

Όταν ό ΠΑΟΚ είχε όμάδα έγώ ήμουν πιό ΠΑΟΚ άπό σένα....!!!!

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή λεμόνια... Δεν ήταν ο Τροχανάς κέντρο αποφάσεων και ήταν ο Μπατατούδης. Άντε γειά λέμε!!!

Μιλάμε το κόλλημά σου είναι απίστευτο... Όλοι μα όλοι είναι και γαμώ τους ευνοημένους (ακόμα και τον Θρασύβουλα μας έβγαλες ευνοημένο προχτές) εκτός από την ΑΕΚ που παλεύει με τα άγρια θηρία για να μας προσφέρει ένα καλύτερο αύριο και μία κοινωνία γεμάτη με τα ιδανικά της γενιάς των χνουδωτών φρούτων, της τρύπιας δεκάρας και του σεξ μετά το γάμο...

Θα μας βγάλεις την ΑΕΚ ότι σε επίπεδο διαπλοκής φτάνει το πολύ μέχρι επίπεδο Λεβαδειακού... Δεν πα να λες ότι θεωρίες θες, ήσουν, είσαι και θα είσαι μέρος του ΠΟΚ.

Από κει και πέρα για το τί πήρες και τί πήρα (και κυρίως για τον τελικό στην Τούμπα) κοινώς λες μ@λ@κίες... Όταν έπαιξα στη Φιλαδέλφεια με τον γαύρο ας ήσουν μάγκας να είχες πάει τελικό... Αν δεν το ξέρεις, το γήπεδο το αποφασίζουν από την αρχή της χρονιάς. Το ξέρεις, απλώς κουβέντα να γίνεται.

Δηλαδή ο Πανιώνιος που σήκωσε κούπα είναι παράγκα κι αυτός; Ρε μήπως έχεις κανένα σύνδρομο καταδίωξης και βρίσκεις παντού θεωρίες;

Εκτός αυτού (και μιας και είσαι καλός στην ιστορία) ψάξε βρες ποιά ομάδα εκτός ΠΟΚ (άρα η ΑΕΚ δε μετράει) είχε πάει μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 90 στους περισσότερους τελικούς κυπέλλου και δες πού γίνανε αυτοί. Απλά για να μη μιλάς για γήπεδα τελικών... Και τόσα που πήρα πολλά είναι.

TROOPER
31/10/2008, 06:49
δεν πιστευω να σας ελειψα βαζελοχανουμα...?

harvester
31/10/2008, 08:38
παιδια γινεται να μου βρει καποιος εισητηριο για τον αγωνα του ολυμπιακου την κυριακη.
το θελω για ενα ξαδαρφακι μου που εχει φαγωθει να δει αγωνα μεσα στο καραισκακι.
αυριο απογευμα θα κατεβω οποτε μπορουμε να βρεθουμε να το παρω και να σας δωσω τα λεφτα.

irinia
31/10/2008, 09:07
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή λεμόνια... Δεν ήταν ο Τροχανάς κέντρο αποφάσεων και ήταν ο Μπατατούδης. Άντε γειά λέμε!!!

Μιλάμε το κόλλημά σου είναι απίστευτο... Όλοι μα όλοι είναι και γαμώ τους ευνοημένους (ακόμα και τον Θρασύβουλα μας έβγαλες ευνοημένο προχτές) εκτός από την ΑΕΚ που παλεύει με τα άγρια θηρία για να μας προσφέρει ένα καλύτερο αύριο και μία κοινωνία γεμάτη με τα ιδανικά της γενιάς των χνουδωτών φρούτων, της τρύπιας δεκάρας και του σεξ μετά το γάμο...

Θα μας βγάλεις την ΑΕΚ ότι σε επίπεδο διαπλοκής φτάνει το πολύ μέχρι επίπεδο Λεβαδειακού... Δεν πα να λες ότι θεωρίες θες, ήσουν, είσαι και θα είσαι μέρος του ΠΟΚ.

Από κει και πέρα για το τί πήρες και τί πήρα (και κυρίως για τον τελικό στην Τούμπα) κοινώς λες μ@λ@κίες... Όταν έπαιξα στη Φιλαδέλφεια με τον γαύρο ας ήσουν μάγκας να είχες πάει τελικό... Αν δεν το ξέρεις, το γήπεδο το αποφασίζουν από την αρχή της χρονιάς. Το ξέρεις, απλώς κουβέντα να γίνεται.

Δηλαδή ο Πανιώνιος που σήκωσε κούπα είναι παράγκα κι αυτός; Ρε μήπως έχεις κανένα σύνδρομο καταδίωξης και βρίσκεις παντού θεωρίες;

Εκτός αυτού (και μιας και είσαι καλός στην ιστορία) ψάξε βρες ποιά ομάδα εκτός ΠΟΚ (άρα η ΑΕΚ δε μετράει) είχε πάει μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 90 στους περισσότερους τελικούς κυπέλλου και δες πού γίνανε αυτοί. Απλά για να μη μιλάς για γήπεδα τελικών... Και τόσα που πήρα πολλά είναι.

ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.........ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.........

Άν καί είσαι ξύπνιο παιδί..........διαστρεβλώνεις τήν άλήθεια..........

Λύπάμαι πού θά χαρακτηρίσω άλλά..........

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.............

έλα νά ρωτήσεις τούς φίλους τού .......ΑΡΗ στή Θεσσαλονίκη............

ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ......ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....???

ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.........??

Λείπεις καιρό φαίνεται άπό τήν πόλη...............καί ή κάνεις τό κορόιδο

ή δέν έχεις έπαφή μέ τήν πραγματικότητα........!!!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΜΑΓΚΑ..........ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ.....!!!!

Καί ό κανονισμός ξέρουμε πολύ καλά τί λέει.........μάλλον είσαι άσχετος έδώ

Γιατί τό γήπεδο τού τελικού άποφασίζεται άπό τήν άρχή τής χρονιάς....ΜΕΝ

ΑΛΛΑ............ΑΝ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΝΑΛΙΣΤ

ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ....!!!!

Αύτό δέ σέ βολεύει ε..........πές μου πώς δέν τόξερες....???

Άν πήγαινε ή ΑΕΚ τελικό θά έπαιζες στή Φιλαδέλφεια...??

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ...........Λεωφόρο ή Καλογρέζα θά πήγαινες.....!!!!

Καί θυμίσου έδώ ποιός έδωσε τόν άγώνα τό μεγάλο γιά νά σταματήσει αύτή

ή άδικία............ΜΠΑΚΑΣ...........κ.λ.π......τότε πού ΔΕΝ είχατε όμάδα

Μήπως σέ έφτιαξε τό κλίμα τής πρωτεύουσας...??

Καί άπορώ πώς ένας φίλαθλος μιάς όμάδας πού τράβηξε τά πάνδεινα μέ τό θέμα,

έδρα τελικού κυπέλλου...........

ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ........!!!!

δέ μού θυμίζεις ΠΑΟΚΤΣΗ...........ΕΣΥ...........κούκλε......!!!!!

Τό θέμα όμως είναι τί είπε κάποιος χοντρούλης τότε......!!!!

Όσο γιά τόν άλλο τελικό.............???

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ............ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ.......!!!!!

ΥΓ. Άν έχεις λόγο καί άποψη ,νά μιλήσουμε ,άλλιώς νά λέμε μαλακίες νά περνά ή ώρα...??
δέ λέει....
Όταν είσαι στά κέντρα καί στά παράκεντρα κάτι κερδίζεις καί στήν έρώτηση μου
τί παραπάνω κέρδισε ή ΑΕΚ αύτά τά χρόνια άπό σάς...........
ή άπάντηση σου είναι....ΤΡΑ...ΛΑ...ΛΑ......ΤΡΑ...ΛΑ...ΛΟ.....!!!!
Ό Μπατατούδης κάτι πήρε............ό Τροχανάς πού ήταν στά κέντρα τί πήρε..??
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.......???
ΚΑΙ είχε καλύτερη όμάδα ό Μπατατούδης άπό τόν Τροχανά...??
Τώρα άν πάρουμε τό ΠΟΚ τού 1960-70 ναί ό ΠΑΟΚ είναι πολύ άδικημένος
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ....!!!!
Μιά φορά βρεθήκαμε άντίπαλοι τό 1983....
ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90............είναι τά τελευταία 15 χρόνια....???
Άπό τή μιά μού λές δέ θυμάμαι τό Γκουερίνο καί άπό τήν άλλη μού πάς πρίν
τό 90..........!!!!!!!
Γιά νά τό κλείσουμε γιατί δέ μάς τά λές καλά ....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..........
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΟΜΑΔΑΡΑ..............ΤΟ 70..........ΜΕ 80.......
ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ...........ΟΣΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ............
ΑΔΙΚΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ 3-5 .....ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.......!!!
Ήμουν μέσα στό γήπεδο............μέ Στέφα κ.λ.π......
Καί είμαι σίγουρος..............ότι έχω δεί πιό πολύ ΠΑΟΚ άπό σένα...............σέ
πολύ πιό μεγάλες στιγμές ..........Λυών 4-0 κ.λ.π......

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ
Άθηναίε Παοκτσή ...........!!!!!!!

Ή ΑΕΚ πάντα ήταν ό φτωχός συγγενής καί όταν πήρε τίτλο σάν όμάδα τού ΠΟΚ
έπαιξε καί ήμιτελικό Ούέφα μέ τή Γιούβε....!!!!

Sferopetadhn
31/10/2008, 14:39
ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.........ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ.........

Άν καί είσαι ξύπνιο παιδί..........διαστρεβλώνεις τήν άλήθεια..........

Λύπάμαι πού θά χαρακτηρίσω άλλά..........

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.............

έλα νά ρωτήσεις τούς φίλους τού .......ΑΡΗ στή Θεσσαλονίκη............

ΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ......ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....???

ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.........??

Λείπεις καιρό φαίνεται άπό τήν πόλη...............καί ή κάνεις τό κορόιδο

ή δέν έχεις έπαφή μέ τήν πραγματικότητα........!!!!!

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΜΑΓΚΑ..........ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ.....!!!!

Καί ό κανονισμός ξέρουμε πολύ καλά τί λέει.........μάλλον είσαι άσχετος έδώ

Γιατί τό γήπεδο τού τελικού άποφασίζεται άπό τήν άρχή τής χρονιάς....ΜΕΝ

ΑΛΛΑ............ΑΝ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΝΑΛΙΣΤ

ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ....!!!!

Αύτό δέ σέ βολεύει ε..........πές μου πώς δέν τόξερες....???

Άν πήγαινε ή ΑΕΚ τελικό θά έπαιζες στή Φιλαδέλφεια...??

ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ...........Λεωφόρο ή Καλογρέζα θά πήγαινες.....!!!!

Καί θυμίσου έδώ ποιός έδωσε τόν άγώνα τό μεγάλο γιά νά σταματήσει αύτή

ή άδικία............ΜΠΑΚΑΣ...........κ.λ.π......τότε πού ΔΕΝ είχατε όμάδα

Μήπως σέ έφτιαξε τό κλίμα τής πρωτεύουσας...??

Καί άπορώ πώς ένας φίλαθλος μιάς όμάδας πού τράβηξε τά πάνδεινα μέ τό θέμα,

έδρα τελικού κυπέλλου...........

ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ........!!!!

δέ μού θυμίζεις ΠΑΟΚΤΣΗ...........ΕΣΥ...........κούκλε......!!!!!

Τό θέμα όμως είναι τί είπε κάποιος χοντρούλης τότε......!!!!

Όσο γιά τόν άλλο τελικό.............???

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ............ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ.......!!!!!

ΥΓ. Άν έχεις λόγο καί άποψη ,νά μιλήσουμε ,άλλιώς νά λέμε μαλακίες νά περνά ή ώρα...??
δέ λέει....
Όταν είσαι στά κέντρα καί στά παράκεντρα κάτι κερδίζεις καί στήν έρώτηση μου
τί παραπάνω κέρδισε ή ΑΕΚ αύτά τά χρόνια άπό σάς...........
ή άπάντηση σου είναι....ΤΡΑ...ΛΑ...ΛΑ......ΤΡΑ...ΛΑ...ΛΟ.....!!!!
Ό Μπατατούδης κάτι πήρε............ό Τροχανάς πού ήταν στά κέντρα τί πήρε..??
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.......???
ΚΑΙ είχε καλύτερη όμάδα ό Μπατατούδης άπό τόν Τροχανά...??
Τώρα άν πάρουμε τό ΠΟΚ τού 1960-70 ναί ό ΠΑΟΚ είναι πολύ άδικημένος
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ....!!!!
Μιά φορά βρεθήκαμε άντίπαλοι τό 1983....
ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90............είναι τά τελευταία 15 χρόνια....???
Άπό τή μιά μού λές δέ θυμάμαι τό Γκουερίνο καί άπό τήν άλλη μού πάς πρίν
τό 90..........!!!!!!!
Γιά νά τό κλείσουμε γιατί δέ μάς τά λές καλά ....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ..........
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΧΕ ΟΜΑΔΑΡΑ..............ΤΟ 70..........ΜΕ 80.......
ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ...........ΟΣΟ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ............
ΑΔΙΚΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ 3-5 .....ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.......!!!
Ήμουν μέσα στό γήπεδο............μέ Στέφα κ.λ.π......
Καί είμαι σίγουρος..............ότι έχω δεί πιό πολύ ΠΑΟΚ άπό σένα...............σέ
πολύ πιό μεγάλες στιγμές ..........Λυών 4-0 κ.λ.π......

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣ ΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ
Άθηναίε Παοκτσή ...........!!!!!!!

Ή ΑΕΚ πάντα ήταν ό φτωχός συγγενής καί όταν πήρε τίτλο σάν όμάδα τού ΠΟΚ
έπαιξε καί ήμιτελικό Ούέφα μέ τή Γιούβε....!!!!

Ακριβώς επειδή έχω φάει τις μεγαλύτερες παπάρες στο θέμα του γηπέδου, μπορώ να μιλάω πιο πολύ από όλους. Για θυμίσου αν έχω παίξει τελικό με ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη...

Εγώ δεν είπα ότι είναι σωστό, αλλά όχι και να μου φέρνεις για παράδειγμα τον τελικό στην Τούμπα, όταν έχω παίξει πάνω από 10 σε γήπεδα του Λεκανοπεδίου. Σε ότι αφορά σε αυτό το ζήτημα νομίζω ότι οι τελικοί πρέπει να αποφασίζονται αφού βγουν οι ομάδες που θα παίξουν, ούτως ώστε να γίνονται σε ενδιάμεσες πόλεις.

Σε ότι αφορά την ΑΕΚ, ότι και να λες είσαι μέλος της ιερής τριάδας. Πολύ πιο πίσω από τους άλλους, αλλά πάντοτε μέλος. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει κάνει μαλακίες, αλλά παντοτε ήταν πίσω από τους τρεις "μεγάλους" και μπορούσε να πάρει μόνο ξεροκόμματα και κυρίως λόγω πίεσης του κόσμου στους πολιτικούς. Δεν θυμάμαι ποτέ να παίρνω σφυρίγματα για να πάρω κούπα. Αν αυτό εσύ το θεωρείς διαπλοκή τί να πω;

Τέλος, δε μου απάντησες... ο Πανιώνιος και η Λάρισα που πήραν κύπελλο μετά από σένα είναι παράγκες;

el_hymador
31/10/2008, 16:55
Δυο ημερες ελειψα και εγινμε της καραπουτ@ν@ρ@ς!

Πρωτον: ΟΧΙ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!!

Πατε καλα ρε;

el_hymador
31/10/2008, 16:56
Δευτερον: επειδη βαριεμαι να γραφω, συμφωνω απολυτα με τον zzr250...:beer:

irinia
31/10/2008, 17:00
Ακριβώς επειδή έχω φάει τις μεγαλύτερες παπάρες στο θέμα του γηπέδου, μπορώ να μιλάω πιο πολύ από όλους. Για θυμίσου αν έχω παίξει τελικό με ΟΣΦΠ στο Καραϊσκάκη...

Εγώ δεν είπα ότι είναι σωστό, αλλά όχι και να μου φέρνεις για παράδειγμα τον τελικό στην Τούμπα, όταν έχω παίξει πάνω από 10 σε γήπεδα του Λεκανοπεδίου. Σε ότι αφορά σε αυτό το ζήτημα νομίζω ότι οι τελικοί πρέπει να αποφασίζονται αφού βγουν οι ομάδες που θα παίξουν, ούτως ώστε να γίνονται σε ενδιάμεσες πόλεις.

Σε ότι αφορά την ΑΕΚ, ότι και να λες είσαι μέλος της ιερής τριάδας. Πολύ πιο πίσω από τους άλλους, αλλά πάντοτε μέλος. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει κάνει μαλακίες, αλλά παντοτε ήταν πίσω από τους τρεις "μεγάλους" και μπορούσε να πάρει μόνο ξεροκόμματα και κυρίως λόγω πίεσης του κόσμου στους πολιτικούς. Δεν θυμάμαι ποτέ να παίρνω σφυρίγματα για να πάρω κούπα. Αν αυτό εσύ το θεωρείς διαπλοκή τί να πω;

Τέλος, δε μου απάντησες... ο Πανιώνιος και η Λάρισα που πήραν κύπελλο μετά από σένα είναι παράγκες;

OYTE O HΡΑΚΛΗΣ ΟΥΤΕ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ........ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...

Φυσικά καί όλοι οί μικροί έφτυσαν αίμα γιά νά πάρουν τρόπαιο...!!!

Ή μεγαλύτερη χάρη στόν ΠΑΟΚ.....???

Μιά πού σάς άνέχτηκε ή πολιτεία τότε πού μπαίνατε μέσα καί τά σπάγατε,

μέχρι καί Εύρωπαικό παιχνίδι διακόπηκε.......

ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ

ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...??

Μέ χτύπησε άντίπαλος.............καί είχε φάει ΠΕΤΡΑ.....στό πόδι...!!!

Καί ή δεύτερη σας ήταν τή χρονιά πού έπρεπε νά πάτε 2η Έθνική γιά άγωνιστικούς

λόγους ,καί κάποιοι Βορειοελλαδίτες πολιτικοί σάς έσωσαν σέ άντίθεση μέ τόν ΑΡΗ..!!!

ΚΑΙ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΩ........

Η ΑΕΚ..............

ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ....... τού πάλαι ποτέ κραταιού ΠΟΚ....!!!

Καί φυσικά ό άδύναμος κρίκος του...!!!

Καί ναί κάποιες στιγμές εύνοήθηκε.........ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ...!!!!

Νά θυμίσω πώς ξεκινήσαμε φέτος...???

Άκυρωμένο γκόλ μέ ....ΗΡΑΚΛΗ

Άκυρωμένο γκόλ μέ....ΠΑΝΙΩΝΙΟ.....!!!

Καί όμως αύτές είναι μικρότερες όμάδες άπό τήν ΑΕΚ....!!!

Έσάς δέ θυμάμαι φέτος νά σάς άδίκησε κανένας......άντίθετα ένα πεναλτάκι μέ ΠΑΟ

τό κατάπιε ό Κύρκος...!!!

Γιά νά τό κλείσουμε τό θέμα.........θεωρώ πώς ό ΠΑΟΚ είναι ό πλέον άδικημένος

άπό τούς μεγάλους μέχρι τό 1980 περίπου.........πήρε βέβαια ένα πρωτάθλημα

πού τού χρωστούσαν τή δεκαετία τού 80 όλως τυχαίως μέ άντίπαλο τήν ΑΕΚ

άλλά άπό τό 90 καί μετά..........γιά πάνω άπό 15 χρόνια.........

Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.....!!!!!!

Πάνω άπό όλους όμως οί μικροί ...ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.........

καί ξέρεις ποιός είναι ό .....ΧΑΣΑΠΗΣ........ό γνωστός όπως τότε στό Καραισκάκη...!!!

Θά δικαιούνταν νά μιλάνε οί μικροί καί νά φωνάζουν...........

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ........Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ..........δέν τούς δίνει

τό δικαίωμα νά διαμαρτύρονται........

Γιατί όσοι άπό αύτούς σήκωσαν τό άνάστημα τους..........σήμερα βολοδέρνουν

στή Γ' καί Δ' Έθνική......

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ...........

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ..........

ΠΙΕΡΙΚΟΣ................

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ.............αύτή κι άν ,τόλμησε βλέπεις νά κερδίσει

ΚΑΣΤΟΡΙΑ..............

ΓΙΑΝΝΕΝΑ...............θά βγούν άραγε ποτέ ή θά πληρώνουν γιά πάντα αύτόν τόν άποκλεισμό..??

Κ.Λ.Π.........Κ.Λ.Π........Κ.Λ.Π......

Συμπέρασμα ...??

Πού είπε καί κάποιος......

Ο ΟΣΦΠ...............καί τό ΑΙΓΑΛΕΩ..........κι όλοι οί άλλοι.........???

ΕΙΔΕΣ..........ΕΣΥ ΚΑΜΜΙΑ ΑΕΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ......???

Μόνο τό όνομα μάς έμεινε.........χάρη δέν ύπάρχει.........

υγ.μόνο όταν παίζει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ είμαι ........ΑΕΚ
Τίς άλλες είμαι καί ΠΑΟΚ....!!!

mats8282
02/11/2008, 00:58
Επιτελους βρεθηκε ενας ανθρωπος να μιλησει για τα καραγκιοζιλικια του Καραγκουνη...

Δηλωσεις Λινεν απο contra...

Για τον Καραγκούνη, τόνισε: "Σέβομαι τον Καραγκούνη ως ποδοσφαιριστή, είναι από τους καλύτερους, αλλά τείνει να γελοιοποιήσει την καριέρα του. Δεν έχει την ανάγκη να εκβιάζει συνεχώς φάουλ, να διαμαρτύρεται και να αποδοκιμάζεται από τον κόσμο. Θα περίμενα από τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας να είναι πιο επαγγελματίας".

:a23: :a23: :a23:

el_hymador
02/11/2008, 01:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Επιτελους βρεθηκε ενας ανθρωπος να μιλησει για τα καραγκιοζιλικια του Καραγκουνη...

Δηλωσεις Λινεν απο contra...

Για τον Καραγκούνη, τόνισε: "Σέβομαι τον Καραγκούνη ως ποδοσφαιριστή, είναι από τους καλύτερους, αλλά τείνει να γελοιοποιήσει την καριέρα του. Δεν έχει την ανάγκη να εκβιάζει συνεχώς φάουλ, να διαμαρτύρεται και να αποδοκιμάζεται από τον κόσμο. Θα περίμενα από τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας να είναι πιο επαγγελματίας".

:a23: :a23: :a23:

Δεν εχει αδικο...

Αλλα καλο θα ηταν να κανει δηλωσεις και για την διαιτησια, που ηταν δια χειρος Ζωγραφου απο τις χειροτερες μεχρι στιγμη στο φετεινο πρωταθλημα...

EVI
02/11/2008, 01:07

ποια διαπλοκη ρε φιλαρακι? πατε καλα εκει πανω? (δε ξερω που μενεις αλλα αφου εισαι Μπαοκ ... )

να διαπλεκει καποιος .... αλλα.... ποιος????? ξερεις οτι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν εχει καν ανθρωπο να ασχοληθει με τα θεματα διατησιας? κανενας δε παει στις κληρωσεις πχ.... ολες οι ΠΑΕ εχουν ΕΚΤΩΣ απο την ΑΕΚ...

ουτε καν ασχολειται!!!

πως να εχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχεση με διαπλοκες η ΑΕΚ πες μου

και τα εχουμε ξαναπει.... ΑΝ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΤΟΥ

ξερω γω ξερω γω νταξ....

irinia
02/11/2008, 07:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ποια διαπλοκη ρε φιλαρακι? πατε καλα εκει πανω? (δε ξερω που μενεις αλλα αφου εισαι Μπαοκ ... )

να διαπλεκει καποιος .... αλλα.... ποιος????? ξερεις οτι η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν εχει καν ανθρωπο να ασχοληθει με τα θεματα διατησιας? κανενας δε παει στις κληρωσεις πχ.... ολες οι ΠΑΕ εχουν ΕΚΤΩΣ απο την ΑΕΚ...

ουτε καν ασχολειται!!!

πως να εχει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σχεση με διαπλοκες η ΑΕΚ πες μου

και τα εχουμε ξαναπει.... ΑΝ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΑΤΣΩΝ ΤΟΥ

ξερω γω ξερω γω νταξ....

ΛΑΘΟΣ............ΛΑΘΟΣ..............ΛΑΘΟΣ.........

Ό πρώτος καί σπουδαιότερος λόγος πού δέχεται αύτήν τήν κριτική

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΕΜΗΣ............είναι διότι άπό τή μιά δέν έπένδυσε σωστά

τήν άγάπη τών Άεκτσήδων πού είσέπραξε σέ χρήμα καί άπό τήν άλλη

καί αύτό είναι τό πιό καυτό.........

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ...!!!!

Παράδειγμα....???

Ή συμμετοχή στά play offs....... ΕΓΚΛΗΜΑ........ΕΓΚΛΗΜΑ.......ΕΓΚΛΗΜΑ

Καί τήν όμάδα διέλυσε,καί τήν ξευτέλισε μέ τίς τεσσάρες καί έγινε

ρόμπα στά μάτια μας.........

ΣΤΑ PLAY- OFFS ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ....!!!!!

Έπειτα.......

Τό φασιστικό ........Η ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Η ΦΕΥΓΩ....!!!!

Πολύ άστεία θέση,άμα θέλουμε θά έρθουμε.......δέ θά μάς πείς έσύ πότε

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ...........ΓΙΔΙΑ.....!!!!!

Δέ μιλάω γιά τίς έπιλογές παικτών........άστο έκεί μπορείς νάσαι και άτυχος

ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ.........

Φεύγω τό Μάιο................ πού μάς είπε τόν Αύγουστο....!!!!!

Αύτή κι άν ήταν έξυπνάδα.......νίπτω τάς χείρας μου........

ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΠΙΛΑΤΟ.......!!!!!!

Δέ φταίω έγώ πιά ..........άλλά ό Χατζηπετρής.....!!!!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 75%.....!!

Καί όχι βέβαια γιατί δέν έχουμε λαμόγια νά μάς δίνουν άβαβά τούς τίτλους...!!!

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...........

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ......................

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...............!!!!!!!!!!

Ούτε προστασία,ούτε μαλακίες............

ΜΠΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ..................ΝΑ ΔΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ............!!!!!!!!

Δέν πρόκειται νά..................

ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ..................ΓΑΥΡΟΙ.....!!!!!!!!!

la_villa
02/11/2008, 13:48
Αλλα καλο θα ηταν να κανει δηλωσεις και για την διαιτησια, που ηταν δια χειρος Ζωγραφου απο τις χειροτερες μεχρι στιγμη στο φετεινο πρωταθλημα...

πες μας τώρα ότι η δεύτερη κίτρινη ήταν λαθος να τρελαθούμε τελειως....όταν ο αντίπαλος του έχει φύγει και ο Μουν τον αρπάζει απο τον ώμο και τον ρίχνει κάτω...

ο ορισμός της κίτρινης...να βρίζεται τον παίκτη σας γιατι ενώ είχε ήδη μια κίτρινη έκανε βλακεία και πήρε δέυτερη...ή μήπως πήγαινε για την μπάλα και δεν το καταλαβα

κατα τ'άλλα ο Ζωγράφος έκανε ότι μπορούσε με τα φάουλ για να κερ΄διζει συνέχεια στημένα ο Μπάο γύρω απο την περιοχή του πανιωνίου...

έλεος δηλ...τώρα με τα πλερωμένα παπαγαλάκια χαιδεύτητε εσείς:wave2:

zzr2005
02/11/2008, 14:02
πες μας τώρα ότι η δεύτερη κίτρινη ήταν λαθος να τρελαθούμε τελειως....όταν ο αντίπαλος του έχει φύγει και ο Μουν τον αρπάζει απο τον ώμο και τον ρίχνει κάτω...

ο ορισμός της κίτρινης...να βρίζεται τον παίκτη σας γιατι ενώ είχε ήδη μια κίτρινη έκανε βλακεία και πήρε δέυτερη...ή μήπως πήγαινε για την μπάλα και δεν το καταλαβα

κατα τ'άλλα ο Ζωγράφος έκανε ότι μπορούσε με τα φάουλ για να κερ΄διζει συνέχεια στημένα ο Μπάο γύρω απο την περιοχή του πανιωνίου...

καλά..οτι πεις...:lol:
επειδη εχεις συνηθίσει να βλέπεις τις αντιπάλους σου να παίζουν με 10 λόγω τέτοιων φάσεων δεν πάει να πει ότι αυτο ηταν κίτρινη...
ακόμα και φίλοι μου Πανιώνιοι γέλαγαν με αυτή την κίτρινη όταν γύρισαν από το γήπεδο...

αν δινόντουσαν αυτα κίτρινες ο Πάντος θα έπρεπε να αποβάλλεται σε κάθε αγώνα στο 3 λεπτό...:lol:

Υ.Γ. Ο Λινεν για την διαιτησία, είπε: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω δημόσια την διαιτησία, αλλά θα πω πως ήταν πολύ κακή. Μοίρασε πολλές κίτρινες κάρτες και άδικες, όπως αυτή στον Ρεκόμπα, όπως ήταν και παράξενη η αποβολή του Μουν. Στο πρώτο ημίχρονο έδωσε μόνο ένα λεπτό καθυστέρηση, ενώ υπήρχαν 5-6 μεγάλες διακοπές».

el_hymador
02/11/2008, 14:23

Αυτο που βαζεις στην σαλατα δεν ειναι ριγανη!!!

Το εχεις μπερδεψει με κατι αλλο...

Lazio
02/11/2008, 14:59

Exeis katantisei megistos karagiozakos ...... :wave2:

Gandalf dr685sm
02/11/2008, 17:55
Τα του Καίσαρος , τω Καίσαρι..

Η ΑΕΚ δεν βλεπόταν.. χάλι μαύρο. Πραγματικά μια απογοήτευση. Μέχρι τον τραυματισμό του Ρίκκα.

Δεν ξέρω αν πείσμωσαν οι παίκτες και ήθελαν να κάνουν κάτι έστω και 10 αλλά γεγονός είναι πως τα κατάφεραν σήμερα.. έστω και έτσι όπως το έκαναν... έστω και δίνοντας ενα καλό δείγμα ποδοσφαίρου. Το θέμα είναι οτι τα κατάφεραν.

Ο Δώνης δεν μπορεί να το μεταδόσει στην ΑΕΚ και είναι εμφανές. Το ξέσπασμα όλων , ειδικά στο ψαλίδι-goal του Jimbur , δείχνει οτι όλοι εκεί μέσα τελούν υπό τεράστια πίεση και σίγουρα κάποιοι παίκτες απλά δεν το έχουν και δεν γνωρίζουν το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ.

Είμαι κάθετα ενάντιος στις αποδοκιμασίες της μερίδας οπαδών στο τέλος, αφού μια ομάδα με 10 παίκτες , κάνει την απόλυτη ανατροπή αν μη τι άλλο, ... όσο χάλια και να είναι ... αν δεν θες να χειροκροτησεις απλά δεν κάνεις τίποτα.

Η ΑΕΚ ζητεί επειγόντως ηλεκτροσόκ, καθώς ο Αστέρας δεν είναι η περσινή ομάδα έκπληξη και έπρεπε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι πολύ πιο νωρίς. Η εμφάνιση πάντως του Μελισσανίδη στα επίσημα δεν ξέρω αν είναι εσκεμμένη ή οχι... αλλά έχει την δική της σημασία και είναι εμφανές αυτό.

Όλοι στην ΑΕΚ τελούν σήμερα υπό καθεστώς συνεχούς κρίσης και τέτοιες εμφανίσεις με τίποτα δεν εκτονώνουν το κλίμα... αντίθετα το φορτίζουν περισσότερο.

Με όλα αυτά πάντως η ΑΕΚ έχει μείνει στους 6-7 βαθμούς πίσω απο την κορυφή και θα περιμένει το επερχόμενο ντέρμπυ να δεί ποιός μπορεί να χάσει βαθμούς , για να επωφεληθεί αν μπορεί η ίδια. Εφόσον βέβαια δεν έχουμε ανατροπές σε λίγο απο τον Εργοτέλη και απο τον Ηρακλή στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ.

Gandalf

irinia
02/11/2008, 18:53
Τα του Καίσαρος , τω Καίσαρι..

Η ΑΕΚ δεν βλεπόταν.. χάλι μαύρο. Πραγματικά μια απογοήτευση. Μέχρι τον τραυματισμό του Ρίκκα.

Δεν ξέρω αν πείσμωσαν οι παίκτες και ήθελαν να κάνουν κάτι έστω και 10 αλλά γεγονός είναι πως τα κατάφεραν σήμερα.. έστω και έτσι όπως το έκαναν... έστω και δίνοντας ενα καλό δείγμα ποδοσφαίρου. Το θέμα είναι οτι τα κατάφεραν.

Ο Δώνης δεν μπορεί να το μεταδόσει στην ΑΕΚ και είναι εμφανές. Το ξέσπασμα όλων , ειδικά στο ψαλίδι-goal του Jimbur , δείχνει οτι όλοι εκεί μέσα τελούν υπό τεράστια πίεση και σίγουρα κάποιοι παίκτες απλά δεν το έχουν και δεν γνωρίζουν το βάρος της φανέλας της ΑΕΚ.

Είμαι κάθετα ενάντιος στις αποδοκιμασίες της μερίδας οπαδών στο τέλος, αφού μια ομάδα με 10 παίκτες , κάνει την απόλυτη ανατροπή αν μη τι άλλο, ... όσο χάλια και να είναι ... αν δεν θες να χειροκροτησεις απλά δεν κάνεις τίποτα.

Η ΑΕΚ ζητεί επειγόντως ηλεκτροσόκ, καθώς ο Αστέρας δεν είναι η περσινή ομάδα έκπληξη και έπρεπε να είχε καθαρίσει το παιχνίδι πολύ πιο νωρίς. Η εμφάνιση πάντως του Μελισσανίδη στα επίσημα δεν ξέρω αν είναι εσκεμμένη ή οχι... αλλά έχει την δική της σημασία και είναι εμφανές αυτό.

Όλοι στην ΑΕΚ τελούν σήμερα υπό καθεστώς συνεχούς κρίσης και τέτοιες εμφανίσεις με τίποτα δεν εκτονώνουν το κλίμα... αντίθετα το φορτίζουν περισσότερο.

Με όλα αυτά πάντως η ΑΕΚ έχει μείνει στους 6-7 βαθμούς πίσω απο την κορυφή και θα περιμένει το επερχόμενο ντέρμπυ να δεί ποιός μπορεί να χάσει βαθμούς , για να επωφεληθεί αν μπορεί η ίδια. Εφόσον βέβαια δεν έχουμε ανατροπές σε λίγο απο τον Εργοτέλη και απο τον Ηρακλή στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ.

Gandalf

ΣΗΜΕΡΑ.........ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΕΚ.........ΕΚΛΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΩΝΗ.....!!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ..........αύτοί πού γιουχάισαν τόν Μαιστόροβιτς τήν ώρα πού πανηγύριζε....!!!

ΑΚΟΜΑ....ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ........αύτοί πού έκραζαν στό τέλος.......

ΔΕΝ.......ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ....!!!!!

ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΚΡΑΖΕΙΣ.........ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.......

Καί όμως πρώτος παίκτης ό...ΓΕΩΡΓΕΑΣ........αύτός έπαιξε μόνος του άμυνα καί

γύρισε ή ΑΕΚ τό μάτς........!!!!!!!!

ΕΦΤΑΨΥΧΗ...........ΟΜΑΔΑ............άναγεννάται άπό τήν τέφρα της....!!!

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ.........?????????

Βάλτε έναν τίγρη στή μηχανή σας....

idi
02/11/2008, 18:56
:( :( :( :( :( :(

για παντα στις καρδιες μας....

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΡΟΕΔΡΕ (07-08)

Η ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

:( :( :( :( :( :( :(

la_villa
02/11/2008, 18:58
Exeis katantisei megistos karagiozakos ...... :wave2:

μεγάλε εκτός του ότι είσαι μεγάλος καραγκιόζης μάθε λίγο απο μπάλα και βλέπουμε

βαζελάκια
η κίτρινη σήμερα στον Παπαδόπουλο ήταν σωστή ή όχι?:wave2:
λογικά για εσάς δεν πρέπει να ήταν σωστή...τώρα αν το γυρίσετε στην κωλοτούμπα εδώ ήμαστε...ελεύθερα...

ο Μουν ενώ του έχει ξεφύγει ο αντίπαλος τον πιάνει απο τον ώμο και τον ρίχνει κάτω....αν εσείς αυτό δεν το θεωρέιται κίτρινη κάρτα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης

idi
02/11/2008, 19:00
:( :( :( :( :( :(

ΑΡΓΟTΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ... ΤΑ ΜΙΚΡΑ...

147028