View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
Gandalf dr685sm
21/11/2008, 15:08
Ειπα δεν τα ξύνω άλλο...
Busa.. ευχαρίστως φιλε να κεράσω μπυρα με μεζέ και να τα συζητήσουμε και απο κοντά και όσον αφορά τον Σάμπα και τι έγινε και δεν έμεινε στην ΑΕΚ και οτι άλλο θες. Αυτή την στιγμή όμως δεν βλέπω τον λόγο να ανασκαλεύω βόθρους και τάφους.. μόνο κόκκαλα και δυσωδία θα βρούμε εκεί.. και δεν θα βοηθήσουν και σε τίποτα.. μόνο δηλητηρίαση θα φέρουν.
La_Villa... για το τι θα κάνει ο Σέρβος στην ΑΕΚ.. το είπα και πριν.. το λέω και τώρα... βλέποντας και κάνοντας. Αν κατορθώσει πάντως και κάνει αυτο το συνονθύλευμα παικτών .. ΟΜΑΔΑ.. τότε όλα είναι πιθανά.
Gandalf
blackbusa
21/11/2008, 15:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οταν εκανε τον μπαγεβιτς ρομπα..... ο τροχανας στην καθε συνεντευξη τυπου , στην καθε του δηλωση , στην καθε συνεντευξη του....
Δεν ειχε βγει κανεις τους να υποστηριξει τον ντουσαν.....
Μετα εγιναν μαγκες ολοι..... :winka:
και ο Ντουσαν εχει μεινει γνωστος στην ιστορια οτι δεν αντιδραει ΠΟΤΕ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΡΟΧΑΝΑΣ εκτος απο οτι ελεγε παντα παπαριες....αρχισε να τα χωνει στον Βατραχο αφου εφυγε η μαλλον ελαχιστα πριν φυγει....οποτε ο Βατραχος ασκησε βετο η original εμπαινε παντα μπροστα (Ζαφηροπουλος,Γιδοπουλος)....εκεινη την περιοδο δεν ζητησε επισημα η ανεπισημα καμμια βοηθεια γιατι ειχε λερωμενη την φωλια του..και ειχε βεβαια αλλα να τον απασχολουν....πως θα παραμυθιασει τον κοσμο της ΑΕΚ (και οχι μονο της original)...και να παρει τα φραγκακια του....
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
και ο Ντουσαν εχει μεινει γνωστος στην ιστορια οτι δεν αντιδραει ΠΟΤΕ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΡΟΧΑΝΑΣ εκτος απο οτι ελεγε παντα παπαριες....αρχισε να τα χωνει στον Βατραχο αφου εφυγε η μαλλον ελαχιστα πριν φυγει....οποτε ο Βατραχος ασκησε βετο η original εμπαινε παντα μπροστα (Ζαφηροπουλος,Γιδοπουλος)....εκεινη την περιοδο δεν ζητησε επισημα η ανεπισημα καμμια βοηθεια γιατι ειχε λερωμενη την φωλια του..και ειχε βεβαια αλλα να τον απασχολουν....πως θα παραμυθιασει τον κοσμο της ΑΕΚ (και οχι μονο της original)...και να παρει τα φραγκακια του....
Ο ντουσαν απο τον Οκτωμβριο ωρυοταν οτι αν.....
Δεν σταματησει τις καραγκιοζιλιστικες δηλωσεις ο τροχανας θα φυγει!!!!
Το ξερατε και δεν μιλαγατε......
Φρασεις του τροχανα οπως .....
'' Δεν θα μου πει ο κιος Μπαγεβιτς τι θα κανω στην ομαδα μου " ειχαν γινει μηνες πιο πριν....
:wave2:
blackbusa
21/11/2008, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ειπα δεν τα ξύνω άλλο...
Busa.. ευχαρίστως φιλε να κεράσω μπυρα με μεζέ και να τα συζητήσουμε και απο κοντά και όσον αφορά τον Σάμπα και τι έγινε και δεν έμεινε στην ΑΕΚ και οτι άλλο θες. Αυτή την στιγμή όμως δεν βλέπω τον λόγο να ανασκαλεύω βόθρους και τάφους.. μόνο κόκκαλα και δυσωδία θα βρούμε εκεί.. και δεν θα βοηθήσουν και σε τίποτα.. μόνο δηλητηρίαση θα φέρουν.
La_Villa... για το τι θα κάνει ο Σέρβος στην ΑΕΚ.. το είπα και πριν.. το λέω και τώρα... βλέποντας και κάνοντας. Αν κατορθώσει πάντως και κάνει αυτο το συνονθύλευμα παικτών .. ΟΜΑΔΑ.. τότε όλα είναι πιθανά.
Gandalf
οχι ρε φιλε....για να βρεις το φαρμακο πρεπει να ξερεις και την αρρωστεια....και δεν πρεπει ποτε να ξεχνας τετοια πραγματα....γιατι θα ξεχασεις και Μακαρους,Εβραιους και Σταθηδες...και ως γνωστον η ιστορια απαναλαμβανετε...ο σκοπος ειναι να εισαι προετοιμασμενος να το αντιμετωπισης.
υ.γ. δυστηχως το τι εγινε τοτε...το ξερω πολυ καλα...και απο μεσα...αλλα θελω να το ακουσω και απο τον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ για να τα μαθουν ολοι....η οσοι δεν θελουν να το πιστεψουν...οπως και οτι ηξερα απο την τριτη στις 5.30 οτι ειχε κλεισει...ε kalgeorge???:winka:
blackbusa
21/11/2008, 15:21
Ο ντουσαν απο τον Οκτωμβριο ωρυοταν οτι αν.....
Δεν σταματησει τις καραγκιοζιλιστικες δηλωσεις ο τροχανας θα φυγει!!!!
Το ξερατε και δεν μιλαγατε......
Φρασεις του τροχανα οπως .....
'' Δεν θα μου πει ο κιος Μπαγεβιτς τι θα κανω στην ομαδα μου " ειχαν γινει μηνες πιο πριν....
αρα ηξερε και ειχε αποφασησει οτι θα φυγει???
αρα ηξερε και ειχε αποφασησει οτι θα φυγει???
Και εσυ και ο καθεμας θα εφευγε στην θεση του.......
Ο τροχανας συνεχιζε τα καραγκιοζιλικια του με συμμαχους ΕΣΑΣ.......
Σωστα....... ????
blackbusa
21/11/2008, 15:25
Και εσυ και ο καθεμας θα εφευγε στην θεση του.......
Ο τροχανας συνεχιζε τα καραγκιοζιλικια του με συμμαχους ΕΣΑΣ.......
Σωστα....... ????
ο Τροχανας εγραψα πιο πανω οτι ελεγε μαλακιες και ηταν καραγκιοζης....
ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ???
Τρεις κρουσεις απο Ολυμπιακο ειχε ο μπαγεβιτς επι προεδριας μελισσανιδη.....Παρολα αυτα..
Τις εγραψε στα @ρχιδι@ του.....
ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! το ξερετε παρα πολυ καλα....
Δεν κανατε τιποτα για να τον προστατευσετε.....
ο Τροχανας εγραψα πιο πανω οτι ελεγε μαλακιες και ηταν καραγκιοζης....
ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ???
Αυτο το ηξερε ολος ο κοσμος.......
Ηταν καραγκιοζης !!
Δεν μου απαντας ομως.....
Εσεις .... Οι φιλαθλοι....Οι οπαδοι.... Τι κανατε...???
Γιατι δεν απαντας...????
la_villa
21/11/2008, 15:28
συγνώμη τα μπουκέτα που έπαιζε με τον βλάκα τον μανωλά ο Μπάγεβιτς τα έχετε ξεχάσει???
και καλά εμείς βρίζαμε τον καστίγιο και κάθε καστίγιο για τις μαλακίες του στον προπονητή...
εσείς τι κάνατε?χειροκροτούσατε τον μανωλά?
blackbusa
21/11/2008, 15:35
Τρεις κρουσεις απο Ολυμπιακο ειχε ο μπαγεβιτς επι προεδριας μελισσανιδη.....Παρολα αυτα..
Τις εγραψε στα @ρχιδι@ του.....
ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! το ξερετε παρα πολυ καλα....
Δεν κανατε τιποτα για να τον προστατευσετε.....
ΡΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΘΑ ΓΑΥΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ???
ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ???
υ.γ. δεν υπηρχε προεδρια μονο Μελισσανιδη αλλα και Καρρα...και αν θυμαμαι καλα ο Θειος ανελαβε το 93???και δεν ειχε μυρωδια απο μπαλλα???και ο Τροχανας ανελαβε το 94???
blackbusa
21/11/2008, 15:38
Αυτο το ηξερε ολος ο κοσμος.......
Ηταν καραγκιοζης !!
Δεν μου απαντας ομως.....
Εσεις .... Οι φιλαθλοι....Οι οπαδοι.... Τι κανατε...???
Γιατι δεν απαντας...????
ΟΚ ΓΑΥΡΙΖΕΙΣ...ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΠΩς ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...Η ΑΥΤΟΣ Η ΕΓΩ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΟΣ....
ΡΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΘΑ ΓΑΥΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ???
ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ???
υ.γ. δεν υπηρχε προεδρια μονο Μελισσανιδη αλλα και Καρρα...και αν θυμαμαι καλα ο Θειος ανελαβε το 93???και δεν ειχε μυρωδια απο μπαλλα???και ο Τροχανας ανελαβε το 94???
Ο τροχανας ανελαβε καλοκαιρακι του 95 !
Απο τοτε που πρωτοανελαβε ο θειος το 93 ειχε φαγωθει με τον ντουσαν...
Η γνωμη μου με το αν εφευγε.... Οχι αν σταματουσε τα καραγκιοζιλικια ο τροχανας και τον αφηνε να δουλεψει ελευθερα οπως ο μελισσανιδης....
:rolleyes:
Gandalf dr685sm
21/11/2008, 15:48
Ο Bajevic αγαπητέ το ξέραμε αρκετοί πριν το ανακοινώσουν , οτι ήταν έτοιμος για να έρθει πίσω.
Όσο για την ασθένεια.. το συμφωνώ... αλλά αυτή την στιγμή ο ασθενής πεθαίνει και θα πάμε να κοιτάξουμε για πονόδοντο (γιατί σε αυτό το επίπεδο το κατάτασσω το συγκεκριμένο θέμα , την συγκεκριμένη χρονική στιγμή);
Για το θέμα Τροχανά... όπως τα ξέρεις εσύ , τα ξέρω και εγώ... με την διαφορά όμως οτι ο Μπάγιεβιτς ναι μεν είχε αποφασίσει να φύγει... αλλά το επίσπευσε με διάφορες επιπρόσθετες μαλακίες που είχε πεί ο συγκεκριμένος.
Η ΑΕΚ ήδη είχε παρουσιάσει σημάδια διάλυσης απο την στιγμή που πήγε στον Τροχανά και ήταν ορατό και το είχαμε δέι το έργο... ειδικά απο την στιγμή που είχε βγεί και έλεγε περί οικονομικής κατάστασης απο τον Μελισσανίδη , και τον πριν απο αυτό αποχωρήσαντα Καρρά.
Ο Σέρβος έχει ενα πρόβλημα... χωρίς πρόεδρο δύσκολα τα καταφέρνει.. το έκανε μόνο μια φορά με τον Ψωμιάδη και ρίσκαρε αρκετά. Όταν πέρασε η ΑΕΚ στο καθεστώς διάλυσης προ του άρθρου 44.
Για το τι θα κάνει τώρα.. θα περιμένω να δώ για να κρίνω..
Για τους κόκκινους τώρα... ειδικά απο τον Σέρβο , πρέπει να είναι οι μόνοι που δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο... τους έφτιαξε όπως είπε ο Mats ενα αυτόματο κορμό-πιλότο που τους πήγαινε μέχρι και το 2006.
Και επειδή πολύ μπλα-μπλα έπεσε και τηγανίτα τίποτα... το γήπεδο είναι ο καθρέφτης.. αν τα καταφέρει ο Σέρβος θα το δούμε .. αν οχι.. τότε είναι η ώρα της κρίσης όσον αφορά τις ικανότητες του.
Gandalf
ΟΚ ΓΑΥΡΙΖΕΙΣ...ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΠΩς ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...Η ΑΥΤΟΣ Η ΕΓΩ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΟΣ....
Δεν με διαβαζεις...... Σας το ελεγε απο το φθινοπορο.....
(Αν δεν σταματησει "ο τροχανας" εγω φευγω !)
Και σε ξαναρωταω.... Ποιος τον στηριξε τοτε......???
Ξερεις..???
Ο Bajevic αγαπητέ το ξέραμε αρκετοί πριν το ανακοινώσουν , οτι ήταν έτοιμος για να έρθει πίσω.
Για τους κόκκινους τώρα... ειδικά απο τον Σέρβο , πρέπει να είναι οι μόνοι που δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο... τους έφτιαξε όπως είπε ο Mats ενα αυτόματο κορμό-πιλότο που τους πήγαινε μέχρι και το 2006.
Gandalf
Σωστα τα λες και επαυξανω......
Το θεμα το δικο μου ειναι... Τα του μπαγεβιτς τα πρωταθληματα τελικα.....
Δεν ηταν πετσινα..??? :evil:
Gandalf dr685sm
21/11/2008, 15:54
το ένα δεν αναιρεί το άλλο.. απο το 96 και μέχρι το 01, προσωπικά απο όσα έχω διαβάσει και έζησα.. ναι... τα θεωρώ πέτσινα.
Gandalf
blackbusa
21/11/2008, 16:24
τελικα εχετε ολοι δικιο....:sad:
ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ (ΞΑΝΑ) ΣΥΓΝΩΜΗ???
ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΣΟΥ.........
Ότι καλύτερο έχετε νά έπιδείξετε σάν όμάδα...........
ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ.........
ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ.........ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....!!!!!
el_hymador
21/11/2008, 17:59
ΠΑΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2008-2009...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΣΟΥ.........
Ότι καλύτερο έχετε νά έπιδείξετε σάν όμάδα...........
ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ.........
ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ.........ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....!!!!!
Μπορεις καλλυτερα...... :D
( Το γιατι πρεπει να μας τσουζει δεν καταλαβα αλλα ας ειναι..... Δεν ειναι η πρωτη φορα...) :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
ΠΑΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2008-2009...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλο !!!!!!!!!!
Το αλλο το ξερεις....
Τέσσερις καλόγριες σε ένα αυτοκίνητο τρακάρουν σκοτώνονται και παρουσιάζονται στον Άγιο Πέτρο στην πύλη του παραδείσου. Ρωτάει την πρώτη ο Άγιος:
- "Παιδί μου, έχεις αμαρτήσει;"
- "Ναι", απαντά η πρώτη. "Μια φορά είδα το όργανο ενός άντρα"...
- "Δεν πειράζει" λέει ο Άγιος. "Πήγαινε και ξέπλυνε να μάτια σου με αγιασμό από την λιμνούλα εδώ δίπλα και πέρασε μέσα"...
Πάει η δεύτερη:
- "Εσύ παιδί μου, έχει αμαρτήσει;"
- "Ναι", απαντά αυτή... "Εγώ όχι μόνο είδα όργανο άνδρα, αλλά το έπιασα κιόλας!"
- "Πήγαινε και εσύ και ξέπλυνε τα χέρια και τα μάτια σου και πέρασε μέσα", της λέει ο Άγιος.
Πάει και η τρίτη αλλά πετάγεται η τέταρτη και την σπρώχνει, ρωτώντας τον Άγιο βιαστικά:
- "Να πάω εγώ να κάνω μερικές γαργάρες και να περάσω";
:rotflmao: :rotflmao:
τελικα εχετε ολοι δικιο....:sad:
ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ (ΞΑΝΑ) ΣΥΓΝΩΜΗ???
Ξαναδιαβασε...... Ισως καταλαβεις.... :rolleyes:
<<<Για όσα έγιναν στο παρελθόν με την Ορίτζιναλ: «Δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν. Ξέρω ότι ένα μεγάλο κομμάτι της Ορίτζιναλ είναι εναντίον μου. Έχω ζητήσει συγνώμη από όσους πίκρανα όταν έφυγα. Δεν είναι δύσκολο να πεις συγγνώμη, αλλά να την εννοείς. Καθημερινά πολλοί λένε συγγνώμη και δεν γίνεται τίποτα. Εγώ θα πω συγγνώμη και πραγματικά το εννοώ. Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη και από την οικογένειά μου για όσα άκουσε.>>>
Το οτι ζηταει συγνωμη μονο και μονο επειδη πικρανε ( και μονο αυτο ) καποιους οταν εφυγε....
Δεν σημαινει οτι ειχε δεχεται οτι ειχε αδικο.......
Υπαρχουν και αεκτζηδες που δεχονται οτι ειχε δικιο που σηκωθηκε και εφυγε και ας ...... Πικραθηκαν....
kalgeorge
21/11/2008, 20:23
οπως και οτι ηξερα απο την τριτη στις 5.30 οτι ειχε κλεισει...ε kalgeorge???:winka:
Οντως και μπορω να το επιβεβαιωσω....
λιγο πιο νωρις μου ειχε στειλει πμ με την επισημη συμφωνια του πλεον
kalgeorge
21/11/2008, 22:47
Μολις ειδα και την συνεντευξη....μου φανηκε φοβερα γελοια ρε παιδια...τι να πω..
¨ζηταω συγνωμη που πικρανα τον κοσμο οταν εφυγα¨ :yuck: :yuck:
Μπορεις καλλυτερα...... :D
( Το γιατι πρεπει να μας τσουζει δεν καταλαβα αλλα ας ειναι..... Δεν ειναι η πρωτη φορα...) :look:
AΛΗΘΕΙΑ...?? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...???
Δέν κατάλαβες ότι αύτά τά 12 χρόνια τής άπάτης.........ή μόνη φορά
πού κάνατε κάποια άξιόλογη πορεία ήταν μέ αύτόν τόν τύπο στόν
πάγκο σας...??
Δέν κατάλαβες ότι ή μόνη φορά πού έπιδείξατε κάτι ...........
ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.........
ήταν όταν αύτός ό τύπος σάς έφερε 4 λεπτά πρίν άπό τά
ήμιτελικά τής Εύρώπης...??
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....???
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ...........???
ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΡΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΓΑΥΡΟΙ...??
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ....??
Πού βγήκε καί είπε..........ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΑΡΑ..........καί θά φύγω
όταν μέ διώξει ή ΑΕΚ....??
Τόσο πολύ...??
Πού ήρθε.........ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.............ένώ τού έδιναν ένα κάρρο λεφτά...??
Δέν περίμενα καί τίποτε καλύτερο άπό γαύρους...........
Κάπως έτσι βρίσατε καί τό Ριβάλντο πού σάς κέρδισε 3 τίτλους.......!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ..........ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.......??????????
ΒΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ..............
Ξεχάσατε τί έγινε πρίν μερικούς μήνες.....??
Μόλις έφυγε ό Μπάγιεβιτς άπό τόν Άρη...??
ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ........ΟΙ ΚΩΛΟΒΑΖΕΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ....???
ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ.........ΒΑΚ-ΒΑΚ......???
ΤΟΝ ΕΨΗΝΕ ΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ Η ΟΧΙ....???
ΣΤΗΣΑΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.....???
ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ....????
Τόν Αύγουστο δέν έγιναν αύτά....??
Άντε ρέ Ματαντόρ..........άντε .........τά ξέχασες...??
Ή σέ ρώτησε ό Πατέρας καί τούπες δέν τόν θέλω...??
Ή όμάδα σου δέν πλακωνόταν μέ τό Σκόρδα γιά τή ρήτρα πού είχε
ό Μπάγιεβιτς...??
ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ..........ΤΣΙΜΠΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ..........!!!!
ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟ...............ΤΣΙΜΠΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ.....!!!
ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ...........ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ........!!!!
Καί μόνο πού άσχολείστε,μέ τό ποιόν προπονητή θά πάρει ή ΑΕΚ.........
μάς κάνει καί γελάμε........
Γελάμε φανερά γιατί δέν μπορείτε νά κρύψετε τή ζήλια σας,γελάμε καί
κρυφά γιατί έλπίζουμε.....!!!
ΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΜΕ ΜΑΣ.........
ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΑΦΟΡΑ........
ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ.........
ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΑΦΟΡΑ....!!!!
Έσείς γιατί χτυπιέστε...??
Οί μέν γιατί ότι καλό έχετε νά έπιδείξετε είναι μέ αύτόν...??
Καί οί δέ γιατί φάγατε γιά πολλοστή φορά κλάσιμο μόλις πρίν 3 μήνες..??
Βγάλτε τή χολή σας.........έμείς γελάμε καί έτοιμαζόμαστε στή γωνία....!!!
ΑΕΚΑΡΑ...........ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ.............
Gandalf dr685sm
22/11/2008, 07:43
http://www.sportdog.gr/new/dog_page.aspx?article_id=81975
Μια άποψη που θα έλεγα οτι θέλει αρκετή κρίση και σκέψη... γιατί θίγει πράγματα χωρίς αναισθητικό, για μένα.
Gandalf
http://www.sportdog.gr/new/dog_page.aspx?article_id=81975
Μια άποψη που θα έλεγα οτι θέλει αρκετή κρίση και σκέψη... γιατί θίγει πράγματα χωρίς αναισθητικό, για μένα.
Gandalf
KI EΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟ 466000 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ
Σιγά μήν πάρει τόσα,αύτός γουστάρησε νά έρθει τζάμπα........
άλλος είναι ό καημός του καί αύτή τή φορά ταυτίζεται
ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ......!!!
άλλος είναι ό καημός του καί αύτή τή φορά ταυτίζεται
ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ......!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Em_NTcbu-7g
:bawl: :bawl: :bawl:
el_hymador
22/11/2008, 09:29
ΒΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ..............
ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ........ΟΙ ΚΩΛΟΒΑΖΕΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ....???
Οι κωλοβαζελοφυλλαδες μπορουν να γραφουν οτι τους καπνισει...δεν καταλαβαινω για πιο λογο θεωρεις τα δημοσιευματα αυτα ως εγκυρη πηγη πληροφορησης...
ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΑΣ.........ΒΑΚ-ΒΑΚ......???
Σε καμμια περιπτωση και σε οτι αφορα στο δικο μας forum, ανετρεξε σε πλαιοτερες σθζητησεις να δεις σε ποσο εκτιμηση τον ειχαμε οταν και ποσο αγωνιουσαμε να ερθει στον ΠΑΟ οταν παιζανε τα συγκεκριμενα σεναρια...δεν υπαρχει υγιης Παναθηναϊκος που να θελει τον βλαμμενο στην ομαδα...για αυτο και το συνθημα ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΟΤΕ ΒΑΤΡΑΧΕ -ΒΑΤΡΑΧΕ...
Οποτε δεν κοιτα το δικο σας το κολαρακια που κανει βατρ-βατρ;
ΤΟΝ ΕΨΗΝΕ ΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ ΤΟ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ Η ΟΧΙ....???
Πολυ πιθανον...αλλα εδεησε ο Κυριος και δεν κανανε τελικα την μαλακια του αιωνα....
ΣΤΗΣΑΤΕ ΚΩΛΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ.....???
Εμεις οχι....εσεις;
ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ....????
36 ναυτικα μιλια ανοιχτα της λιμνης του Ντεμη, ειχε σοροκαδα θυμαμαι ηταν βραδυ και πλεαμε χωρις πλευρικα...γ@μησε τα...
ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ..........ΤΣΙΜΠΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΑ..........!!!!
ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟ...............ΤΣΙΜΠΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ.....!!!
Καλα φατον τωρα στην μαπα τον αγαπητικο σας και πες και ευχαριστω που ζητησε μολις 500.000 εουρος...εσυ εχεις τσιμπησει μια μπανανα, την θεοποιησες αλλα σε αφησε στα κρυα του λουτρου...ελεγες δεν θα ξανατσιμπησω ποτε...μετα ομως αναγκαστηκες να τσιμπησεις παλι αλλα ξινησες και εκανες τον δυσκολο...τελικα τσιμπησες και τριτη φορα μπανανιτσα και επεισες και τον εαυτο σου να γουσταρεις...περηφανε ΑΕΚτζη....:wave2:
el_hymador
22/11/2008, 09:56
.
148670
el_hymador
22/11/2008, 09:56
...
148671
el_hymador
22/11/2008, 09:57
........
148672
la_villa
22/11/2008, 10:11
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πάμε τώρα
καλά ρε τέρενς τώρα προσπαθείς να καλύψεις τις κωλοτούμπες σας με τις παπαριες που γράφεις????!!!!!!!!!
μόκο τώρα κ ξεκινάτε κωλοτούμπες....
πολύ καλά κάνατε και τον πήρατε αλλά μην μας γράφεις και πίπες τώρα .....ΜΟΚΟ ΛΕΜΕ....
υ.γ αυτά με τα λεφτά τα πετάτε σοβαρά ή απλά θέλετε να κοροιδεύετε τον εαυτό σας????πως δεν τον νοιάζαν τα λεφτά (επαγγελματίας είναι κ φυσικά θα τον νοιάζαν)...αν δεν τον ενδι'εφεραν θα έπαιρνε 50.000? ή 100.000? συμβολικά το χρόνο και θα το έπαιζε και πιο άνετα αεκτζακι...ανάγκη πλέον δεν έχει....αλλά φυσικά μόνο σε εσάς θα μπορούσαν να περάσουν τέτοιο πράγμα...πιστεύω και στους βάζελους αλλά αυτοί θα καναν τουμπεκί δεν θα πανηγύριζαν σαν χαζά για ένα τίποτα:wave2:
Gandalf dr685sm
22/11/2008, 11:25
ρε συ Terens...μην πέφτεις και εσύ στην παγίδα με συναισθηματισμούς και λοιπά γραφικά.
ΠΑΕ είναι .. και αν δεν τα καταφέρει ο Μπάγιεβιτς θα τον στείλουν αδιάβαστο όπως και τον Δώνη. Κακώς τον θεοποιούν όπως και τον δαιμονοποιούν κάποιοι.
Το ζητούμενο είναι να ορθοποδήσει η ΑΕΚ..
Πριν απο μερικούς μήνες είχαμε τα ίδια με τον Νικολαϊδη...
Θα σοβαρευτούμε επιτέλους;... τι γελοιότητες είναι αυτές με το τι ήρωας είναι ο ένας και τι προδότης-δαίμονας ο άλλος;
Η ΑΕΚ είναι το ζητούμενο λέμε... αν είναι να τα καταφέρει με τον Σέρβο οτι καλύτερο για όλους μας.
Οσο για το πήρε δεν πήρε χρήματα.. έλεος ένθεν και ένθεν.. επαγγελματίας είναι αυτός και όλοι. Απο αυτού βγάζουν χρήματα για την ζωή τους. Όσα και αν είναι αυτά.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε να πάρει περισσότερα (είπαμε.. Αστέρας!!!) αλλά επέλεξε να πάρει λιγότερα και να πάει σε μια ομάδα που κάλυπτε και τις αγωνιστικές φιλοδοξίες του (λόγω μεγέθους ονόματος ομάδος) αλλά και θα κάλυπτε κάποια πράγματα που για εκείνον έχει αφήσει στην μέση.
Στο γήπεδο δεν υπάρχει Ντούσαν πλέον... υπάρχει μόνο ΑΕΚ..
Όλα τα πρόσωπα απέρχονται. Είτε λέγονται Νικολαϊδης , είτε Μπαγιεβιτς... το υγιές είναι να στηρίζεις την ομάδα και να μην ασχολείσαι με πρόσωπα.
Gandalf
kalgeorge
22/11/2008, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
........
AAAAAAAAXAXAXAAXXXAXAXAXAXAXX
RE EISAI POLY MLKS LEME :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
EXW LIWSEI STO GELIO
:beer: :wave2:
kalgeorge
22/11/2008, 12:48
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΡΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΕΕΕΕΕ....ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υγ. Ο ΝΤΕΜΗΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΤΟΥΣΑΝ...ΕΙΝΑΙ :
Α) ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΕΚΤΖΗΣ;
Β) ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ;;
Γ) ΑΠΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ;;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ.,....
ΥΓ2. Ακουσα τι ειπε ο μανωλας στον τυπο που την επεσε στον μπαγεβιτς....τον τραβηξε λιγο πιο μακρυα απο τους αλλους και του ειπε... ¨Αστον ρε μην εισαι χαζος...τα εχω κανονισει...θα τον αναλαβει ο busa¨
:rotflmao:
παλι θα προσπαθουμε να καταλαβουμε δηλωσεις στη συνεντευξη τυπου της αεκ ???:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EL MATADOR............
M' άρέσει ή σοβαρότητα πού άποπνέεις........
Μ' άρέσει πού χρόνια τώρα μέ τίς άπόλυτες δημοκρατικές διαδικασίες
έπιλέγεις τούς προπονητές καί παίκτες τής όμάδας σου......
Είμαι σίγουρος πώς τό κόττερο πρώτα έσένα ρώτησε καί μετά προσέλαβε
τόν Τέν-Τέν........
Φαντάζομαι πώς μέχρι καί τή δεκαοκτάδα θά κάνεις έσύ καί όλος ό
περήφανος λαος τού ΠΑΟ...!!!
Θεωρώ πώς όλο τό καλοκαίρι.........ήταν ένα κακό όνειρο όταν
βλέπαμε.........ΤΟ ΚΟΤΤΕΡΟ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ.......
καί νά παζαρεύει τή ρήτρα μέ τόν Σκόρδα.......!!!
ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.......ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΝΕΙΡΟ......!!!!
ΤΕΛΙΚΑ..........ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ............ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ
Όχι μόνο όμως γιατί δήλωσε Άεκτσής.........άλλά γιατί κάνετε συνειρμούς διάφορους
μέ αύτόν τόν άνθρωπο στό πάγκο τής ΑΕΚ........
ΜΑΓΕ.........
Έχεις ξανακούσει άπό κορυφαίο προπονητή ,όπως μάς είπες 11ο στόν κόσμο
νά δηλώνει..........
έδώ θά κάτσω μέχρι νά μέ διώξετε...???
Άκουσες έσύ ποτέ νά έχει ό Μπάγιεβιτς πρόβλημα μέ λεφτά άπό τήν ΑΕΚ..??
Πρώτος είπα..........ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΕΚ.............άλλά δέν μπορώ νά μήν
άναγνωρίσω μερικά πράγματα........
ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ...........ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΣΗΣ...???
Γαυροβάζελοι....................
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ.....???
Άν ήσασταν άδιάφοροι δέ θά άσχολιόσασταν..........
ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ......???
MATADOR..??
Μπορεί.........ίσως..........δέ θυμάμαι.........
ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ ........
ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΙΑ..........
ΠΟΥ ΦΥΣΑΓΕ Ο ΒΑΡΔΑΡΗΣ..........
ΤΟ ΚΥΜΑ Η ΠΛΩΡΗ ΕΚΕΡΔΙΖΕΝ.........
ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΙΑ...............
Σ΄ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΝΕΡΑ...............
ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΔΑΡΕΙΣ...............
ΜΑ ΕΣΥ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗ ΣΜΑΡΩ............
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ............!!!!!!!!!!!
AΛΗΘΕΙΑ...?? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...???
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ...........???
ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΡΕ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΓΑΥΡΟΙ...??
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ....??
:look:
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
148711
:look:
13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ............
Στά 16-17 βγαίνει ό ίσοβίτης πού σκότωσε.......!!!!!!!
Τόν έχω ήδη συγχωρέσει.........
13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ............
Στά 16-17 βγαίνει ό ίσοβίτης πού σκότωσε.......!!!!!!!
Τόν έχω ήδη συγχωρέσει.........
148719
Υπαρχουν και αεκτζηδες που δεχονται οτι ειχε δικιο που σηκωθηκε και εφυγε και ας ...... Πικραθηκαν....
και γαυροι που δεχονται οτι κοκκαλης εχει κλεψει 3 ή 4 πρωταθληματα απο την ΑΕΚ που τα ΑΞΙΖΕ... μη το κανουμε θεμα ομως ε...???
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ρε μάγε ξεκίνησες το κουτόχορτο ξαφνικά!!!
φυσικά και είναι πολύ καλός προπονητής ο Ντούσαν (εγώ τον ήθελα με 1000 στον Θρύλο αλλά...) αλλά τι συγκρίνεις τώρα με αυτά????που πήρε ο Ντούσαν πρωταθλήματα και που πήραν οι άλλοι...
εδώ ελλαδίτσα ήμαστε μην τα ισοπεδώσουμε όλα...
υ.γ δεν βρίσκω ρε παιδιά τον ΛΟΓΟ να ζητησει συγνώμη ο Ντούσαν που επιμένετε????πραγματικά μου ακούγεται εξωφρενικό...
να ζητήσει ένας επαγγελματίας συγνώμη που ήθελε να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα???μα όλοι οι προπονητές αυτό δεν θέλουν...αν τον έπαιρνε από εμάς οι Ίντερ τι θα του λέγαμε...ζήτα συγνώμη....σοβαρευτήτεεεεεεεεεεεεεε
εσενα τι σε νοιαζει αν πρεπει να ζητησει συγγνωμη? :look: :confused: :confused: :confused:
εμεις ειματε ΑΕΚ φιλε μου... δε παμε στο πασαλιμανι να πηδαμε απο τη χαρα μας (και να κανουμε πλιατσικο στα μαγαζια) οταν παιρνουμε κλεμενα πρωταθληματα ...αρα κρατα τα ηθικα για τη παρτη σου
stubi MH MIΛΑΣ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ εισαι ο πρωταθλητης στη κωλοτουμπα
(+4 ή θα ειναι σα να μη το πηραμε... ελεγες περσυ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
stubi MH MIΛΑΣ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ εισαι ο πρωταθλητης στη κωλοτουμπα
(+4 ή θα ειναι σα να μη το πηραμε... ελεγες περσυ) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Προτου τα παιχνιδια σας με Αρη και ηρακλη.....
Μην το ξεχνας.... :nono:
Σε ποια πρωταθληματα αναφερεσε οτι σου κλεψαμε...??? Χρονιες...???
θα δούμε.... μην ξεχνάτε κύριοι οτι η ΑΕΚ την καλύτερη περίοδο που έπαιξε μπάλα και ήταν η ομάδα που δεν την χτυπούσε καμία στο Ελληνικό πρωτάθλημα , ήταν με τον Σέρβο... οπότε κρατήστε και λίγο μικρό καλάθι...δεν κάνει κακό.
Gandalf
τη καλυτερη μπαλα η ΑΕΚ την επαιξε με Ραβουση προπονητη και πηρε μονο ενα κυπελο (η χουντα του κοκκαλη ειχε αρχισει να γεννιεται... τα επομενα χρονια αρχισαν και τα πρωταθληματα τα κλεμενα)
μη λεμε οτι θελουμε
με Ντεμη Τσαρτα Κετσπαγια Κωστη Σαβεβσκι κτλ κτλ
(ασχετα οτι κατα 90% την ομαδα την ειχε φτιαξει ο βατραχος.... )
Προτου τα παιχνιδια σας με Αρη και ηρακλη.....
Μην το ξεχνας.... :nono:
Σε ποια πρωταθληματα αναφερεσε οτι σου κλεψαμε...??? Χρονιες...???
ναι μετα το "ντερμπυ" με τον πανοπουλο ειδες οτι αξιζατε το πρωταθλημα ε?
α ρε κωλοτουμπα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
la_villa
22/11/2008, 18:09
έλα καλοί μου κωλοτούμπες....
έτσι έτσι γλείψτε εκεί που φτύνατε κάνοντας και κωλοτούμπες απο πάνω....:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ναι μετα το "ντερμπυ" με τον πανοπουλο ειδες οτι αξιζατε το πρωταθλημα ε?
α ρε κωλοτουμπα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πολλες χρονιες αναφερες...... :look:
148720
φιλα το κωλαρακι του προεδρου σου εσυ και μη μιλας
εγω ενα παιχτη-προεδρο προσκυναω και ειναι ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ μετα το χαος..
αν θα κερδιζει η ομαδα του βατραχου δε θα στεναχωρηθω κιολλας.. γιατι ειμαι ΑΕΚ πανω απο ολα τα προσωπα