View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
mats8282
02/11/2008, 19:11
Συμφωνω με τον Τερενς για τις αποδοκιμασιες...
Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ε Σ
Τετοια καταθεση ψυχης απο 10 παικτες με ψυχολογια υπο το 0 δεν πρεπει να εχει ξαναγινει....Η ΑΕΚ στις αρχες του δευτερου ημιχρονου λειτουργησε αρκετα καλα και εβαλε τους 10 αμυντικους του Αστερα στην περιοχη τους..
Για εμενα ο Καφες ηταν πραγματικα αλλος ανθρωπος σημερα...Μεχρι και τακλιν εκανε!!!!Πηρε και κιτρινη καρτα!!!!Φοβερο!!!!
Θελω να ελπιζω οτι ο Δωνης θα κανει την αυτοκριτικη του και θα βρει λυση,χωρις να πληρωνει ΚΑΙ την κοντρα των οργανωμενων με τον Ντεμη.Απλα και ομορφα.
ΥΓ Επισης συμφωνω με τον idi...Η original με ξενα κολυβα,Μελλισανιδης,παει να κανει την κηδεια του Ντεμη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
μεγάλε εκτός του ότι είσαι μεγάλος καραγκιόζης μάθε λίγο απο μπάλα και βλέπουμε
βαζελάκια
η κίτρινη σήμερα στον Παπαδόπουλο ήταν σωστή ή όχι?:wave2:
λογικά για εσάς δεν πρέπει να ήταν σωστή...τώρα αν το γυρίσετε στην κωλοτούμπα εδώ ήμαστε...ελεύθερα...
ο Μουν ενώ του έχει ξεφύγει ο αντίπαλος τον πιάνει απο τον ώμο και τον ρίχνει κάτω....αν εσείς αυτό δεν το θεωρέιται κίτρινη κάρτα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης
εχεις απολυτο δικιο...
Ο Λινεν δεν έχει ιδέα απο μπαλα ουτε από κανονισμους...
:lol: :rotflmao:
Υ.Γ Μολις δεν εδωσε πεναλντάρα στον Ολυμπιακό σε πεντακάθαρο χερι του Κοτσιανικούλη...:lol:
ΣΦΑΓΗ...:lol:
mats8282
02/11/2008, 19:37
"Δεν περίμενα ποτέ, ότι τα πιο απογοητευτικά συναισθήματα μου θα ήταν μετά από νίκη της ομάδας. Λόγω της συμπεριφοράς του κόσμου. Προσπάθησα να αλλάξω νοοτροπία στον κόσμο μας, αλλά δεν τα κατάφερα. Αυτό δεν είναι καρφί για τον κόσμο, αλλά λάθος δικό μου. Δεν μπορώ να είμαι πρόεδρος μίας ομάδας που γιουχάρεται όταν βάζει γκολ. Οσο τραγικοί ήμασταν με τον Θρασύβουλο, τόσο συγκλονιστικοί ήμασταν σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα ήθελε χειροκρότημα και όχι γιούχα. Αν ακόμη μπορώ να επηρεάσω μία μερίδα του κόσμου, τους λέω ό,τι πρέπει να είναι δίπλα στην ομάδα και ας γιουχάρουν μετά το 90' αν το αποτέλεσμα ή η απόδοση δεν είναι καλή. Αν γιουχάρουμε την ώρα του αγώνα είναι σα να σκάβουμε τον λάκκο μόνοι μας και αυτό η ΑΕΚ το κάνει χρόνια. Το πρόβλημα μας είναι εσωτερικό", τόνισε αρχικά ο Νικολαΐδης για να προσθέσει:
...
...
...
Είναι σοκαριστικό να γιουχάρουν μετά από γκολ. Και αυτοί που φώναζαν το σύνθημα για τους παίκτες και τις φανέλες, ίσως πρώτα θα πρέπει πρώτα οι ίδιοι να βγάλουν τα κασκόλ που φοράνε.
...
...
:sad: :sad: :sad:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/218658.html
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Exeis katantisei megistos karagiozakos ...... :wave2:
ΑΚΟΥ ΟΜΟΡΦΕ.........
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΤΟΣΑ ΧΙΛ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΛΑ......
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!
ΑΝ ΘΕΣ ΕΜΠΕΔΩΣΕ ΤΟ .........
ΑΝ ΟΧΙ !!! ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ.........
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ........?????
la_villa
02/11/2008, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
εχεις απολυτο δικιο...
Ο Λινεν δεν έχει ιδέα απο μπαλα ουτε από κανονισμους...
λοιπόν
επεξήγηση για βάζελους
ο Λίνεν είπε ότι ΔΕΝ κατάλαβε γιατι έδωσε κόκκινη....δεν είπε πουθενά ότι ήταν ΛΑΘΟΣ....
προφανώς δεν είχε άποψη της φάσης ....
και σύμφωνα δηλ με αυτά που λες ο Νικοπολίδης πάλι πήρε άδικα κίτρινη έτσι δεν είναι?όπως και ο Παπαδόπουλος....απάντα με ένα Ναι ή ένα όχι....αλλά θέλω να βγάλεις το κεφάλι απο την άμμο και να απαντήσεις....ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ???ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???
τεσπα η ομάδα σήμερα απέδωσε για πρωτη φορά καλό ποδόσφαιρο....αντε να δούμε και την συνέχεια....τεράστια έκπληξη η απόδοση του Λέτο και Ρ.Μπράβο....σε κάποια φάση με έπιασαν τα γέλια με το πάθος τους να κυνηγήουν την μπαλα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΑΚΟΥ ΟΜΟΡΦΕ.........
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ........
Ο ΠΑΝΤΣΟ..........ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ........
Όπως έπαιζαν οί Χάρλεμς κάποτε.....
Ό άλλος...??
3 άγωνιστικές...!!!!!
:wave2:
ΑΚΟΥ ΟΜΟΡΦΕ.........
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ........
Ok lathos o xaraktirismos moy .... kai mou apantise xaraktirizontas me to idio
Ligei edo to thema ..... peace :wave2:
Ok lathos o xaraktirismos moy .... kai mou apantise xaraktirizontas me to idio
Ligei edo to thema ..... peace :wave2:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Πηρες αυτο που σου αξιζε στην καριερα σου............
ΑΤΙΤΛΟΣ.....
Και σαν προεδρος ....
Και σαν παιχτης.......
Με λιγα λογια.... 100% ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ !!!
Διωγμενος......
Απο αυτους που πανυγηριζες μαζι τους πανω στα καγγελα.....Δειχνωντας παντα το μεσαιο δαχτυλο στα παιχνιδια με τον Ολυμπιακο
Απο αυτους που σε εσωναν απο τις φαπες του Μακαρου......
Σε εκαναν ευκολα.... Να τα παρατησεις και να την κοπανησεις βαζοντας τα ποδια στο σβερκο....
Αυτος ησουν....
Και σαν παιχτης......
Και σαν προεδρος.....
Αντε γεια..........
Θεμιστοκλακο !!!!! :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2
147035
:beer: :beer: :beer: :beer:
Alloste eimaste kai patriotakia gia rota ton :beer:
Arketa oi filies omos...... tha fate kala gaurakia tin kiriaki :lol:
blackbusa
02/11/2008, 20:33
ΑΤΙΤΛΟΣ.....
Και σαν προεδρος ....
Και σαν παιχτης.......
Διωγμενος......
Απο αυτους που πανυγηριζες μαζι τους πανω στα καγγελα.....Δειχνωντας παντα το μεσαιο δαχτυλο στα παιχνιδια με τον Ολυμπιακο
Σε εκαναν ευκολα.... Να τα παρατησεις και να την κοπανησεις βαζοντας τα ποδια στο σβερκο....
Αυτος ησουν....
Και σαν παιχτης......
Και σαν προεδρος.....
Αντε γεια..........
τελικα εισαι πολυ κομπλεξακι.....μαλλον θα στο δημιουργησε ο Θεμιστοκλακος.....οταν δεν γουσταρε τα λεφτα του κατασκοπου σου.....και ιδιος οταν πηδαγε τους γαυρους μονος του....
υ.γ α ναι.....εχει παρει ευρωπαικο.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τελικα εισαι πολυ κομπλεξακι.....μαλλον θα στο δημιουργησε ο Θεμιστοκλακος.....οταν δεν γουσταρε τα λεφτα του κατασκοπου σου.....και ιδιος οταν πηδαγε τους γαυρους μονος του....
υ.γ α ναι.....εχει παρει ευρωπαικο.....
Τα κομπλεξακια ψαχτα με πρωτο,πρωτο τον Θεμιστικλακο τοτε που ερχοταν ο Ντουσαν σαν προπονητης του Ολυμπιακου στην Φιλαδελφεια........
Ειναι αυτοι... Που φωναζαν σημερα...... Οι ιδιοι.....
Υγ.... Μιλαμε για οπαδικο επιπεδο......
Εχει διαφορα.... :winka:
blackbusa
02/11/2008, 20:52
Τα κομπλεξακια ψαχτα με πρωτο,πρωτο τον Θεμιστικλακο τοτε που ερχοταν ο Ντουσαν σαν προπονητης του Ολυμπιακου στην Φιλαδελφεια
Ειναι αυτοι... Που φωναζαν σημερα...... Οι ιδιοι.....
Υγ.... Μιλαμε για οπαδικο επιπεδο ......
Εχει διαφορα.... :winka:
τα πες ολα....
τα πες ολα....
Για τον μονο προεδρο που πραγματικα φοβαμαι......
Σου εχω πει...?????
Οταν θα ερθει η ωρα και θα αναλαβει την ομαδα σου.....
Τα ξαναλεμε.....
Για τα περι προεδρων .... Να ακουτε τον τερρενς.......
( Αν και τα εχω πει νωριτερα απο αυτον...)
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΕΛΕ.......
Η ΩΡΑ ΣΟΥ !!!!!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
147039
blackbusa
02/11/2008, 21:10
Για τον μονο προεδρο που πραγματικα φοβαμαι......
Σου εχω πει...?????
Οταν θα ερθει η ωρα και θα αναλαβει την ομαδα σου.....
Τα ξαναλεμε.....
Για τα περι προεδρων .... Να ακουτε τον τερρενς.......
( Αν και τα εχω πει νωριτερα απο αυτον...)
αυτο δεν εχει καμμια σχεση μετο κομπλεξ που σου δημιουργησε ο Θεμιστοκλακος.....κλασσικος γαυρος που αλλαζει κουβεντα οταν δεν ξερει να πει κατι αλλο.....
λοιπόν
επεξήγηση για βάζελους
ο Λίνεν είπε ότι ΔΕΝ κατάλαβε γιατι έδωσε κόκκινη....δεν είπε πουθενά ότι ήταν ΛΑΘΟΣ....
η εκτίμηση της φρασης ειναι προσωπική....περνεις τη φραση και της δινεις το νοημα που θες εσυ...
αν ηταν θα έλεγε "δεν ειδα και δεν εχω άποψη...."
στο www.sport-fm.gr γραφει "η κοκκινη ηταν περιεργη"
περιμενω να ακουσω στα αγγλικα τις δηλώσεις να δω τι είπε ακριβως....
αλλα επαναλαμβάνω....φίλαθλοι του Πανιωνιου αναρωτιοντουσαν γιατι την έδωσε....:wave2:
τετοιες φασεις γινονται 100 σε καθε αγωνα...δεν ειναι τραβηγμα φανελας και δεν ανακόπτει αιφνιδιασμο ...
ο Πάντος κανει 100 τετοιες φασεις ΣΕ ΚΑΘΕ παιχνιδι....σε ολες τις προσωπικες του μονομαχιες ...
τις φασεις που λες δεν τις ειδα...δεν εβλεπα συνεχεια το παιχνιδι....αποσπασματικα πλανα εβλεπα
Υ.Γ. τωρα τις ειδα...του Νικοπολίδη εχεις δικιο...δεν ειναι κιτρινη...ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ
αυτο δεν εχει καμμια σχεση μετο κομπλεξ που σου δημιουργησε ο Θεμιστοκλακος.....κλασσικος γαυρος που αλλαζει κουβεντα οταν δεν ξερει να πει κατι αλλο.....
Που την ειδες την αλλαγη κουβεντας....???
Θες να αναλυσουμε τι το παραπανω εκανε στην αεκ ο Θεμιστοκλακος......???
Θες να αναλυσουμε το κομπλεξ που σου εχει δημιουργησει ο κοκκαλης...????
Τι αντεχεις ...?? Πες μου...???
Εδω ειμαι !!!
Εσυ....?????
blackbusa
02/11/2008, 21:34
Που την ειδες την αλλαγη κουβεντας....???
Θες να αναλυσουμε τι το παραπανω εκανε στην αεκ ο Θεμιστοκλακος......???
Θες να αναλυσουμε το κομπλεξ που σου εχει δημιουργησει ο κοκκαλης...????
Τι αντεχεις ...?? Πες μου...???
Εδω ειμαι !!!
Εσυ....?????
ακου φιλαρακο....το οτι εκανε η δεν εκανε ο Θεμιστοκλακος δεν εχει καμμια σχεση με την κουβεντα οταν λες με τετοια ΕΜΠΑΘΕΙΑ οτι παρεμεινε ατιτλος και τις λοιπες μαλακιες.....βαζοντας μου και σαν παραδειγμα τον ''βατραχο'' και την Ν.Φ.....και εν πασει περιπτωσει εσυ ο μεγαλος και τρανος γιατι καθεσαι και ασχολεισαι με τον Θεμιστοκλακο???επειδη απλα σε εχει τσουξει που και τα λεφτα του κατασκοπου εφτυσε και οσο παιζοταν το παιχνιδι στα ισια σε κερδιζε μονος του.....
προσωπικα δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα και κομπλεξ ο Κοκκαλης.....απλα εχει δημιουργησει σε ολο το ελληνικο πρωταθλημα τα τελευταια 10 χρονια....
αντεχω να χανω οταν δεν το αξιζω.....και οχι εγω και ο Θωμας να κερδιζουνε και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ....
Υ.Γ. ουστ ρε Χατζηπαναγη.....και εσυ ατιτλος εμεινες.....
blackbusa
02/11/2008, 21:39
και τελειωνω εδω λεγοντας οτι ειναι ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ενος προεδρου να ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ τα μουνοπανα που κανουν φασαριες και κινδυνευει Η ΖΩΗ ΜΟΥ για εμενα που ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....και οτι δεν τους εγλυψε τα αυτια λεγοντας ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....και ακομα χειροτερα ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ......που εντελως τυχαια ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΤΟΥ...
Αυτο ειναι που σας καει ακομα ε:rotflmao: :rotflmao:
Και ξερεις τα παιδικα τραυματα δεν ξεπερνιουνται ευκολα:lol: :lol:
ακου φιλαρακο....το οτι εκανε η δεν εκανε ο Θεμιστοκλακος δεν εχει καμμια σχεση με την κουβεντα οταν λες με τετοια ΕΜΠΑΘΕΙΑ οτι παρεμεινε ατιτλος και τις λοιπες μαλακιες.....βαζοντας μου και σαν παραδειγμα τον ''βατραχο'' και την Ν.Φ.....και εν πασει περιπτωσει εσυ ο μεγαλος και τρανος γιατι καθεσαι και ασχολεισαι με τον Θεμιστοκλακο???επειδη απλα σε εχει τσουξει που και τα λεφτα του κατασκοπου εφτυσε και οσο παιζοταν το παιχνιδι στα ισια σε κερδιζε μονος του.....
προσωπικα δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα και κομπλεξ ο Κοκκαλης.....απλα εχει δημιουργησει σε ολο το ελληνικο πρωταθλημα τα τελευταια 10 χρονια....
αντεχω να χανω οταν δεν το αξιζω.....και οχι εγω και ο Θωμας να κερδιζουνε και ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ....
Καταρχην εισαι ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ μονο και μονο στην αναφορα σου και στην ανοητη συγκριση σου με τον τεραστιο ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ.....
Στο θεμα μας....
Ασχολουμε με τον Θεμιστοκλακο γιατι ηταν το τελειο εργαλειο παραπλανησης και τυφλωσης των οπαδων σας με παντα εναν στοχο...... Τον Ολυμπιακο και μονο αυτον !
Στην αεκ των μυριων προβληματων και της αφαιμαξης απο τον καθε απατεωνα προεδρο εμπαινε ολα τα χρονια ( πλην μακαρου ) μπροστα δειχνωντας προς πειραια πλευρα παντα διευκολυνωντας το καθε λαμογιο να κανει την δουλεια του.........
Και κονομαγε....κονομαγε......
Και οταν ηρθε η ωρα με τις πλατες αλλωνων να διεκδηκησει προεδρια και να το παιξει σωτηρας
Τοτε θημηθηκε το ποιοι γ@μ@γ@ν την αεκ...?????
Τις οσες μ@λ@κιες εχει πει για τον Ολυμπιακο γεμιζουν τομους.....Σε τιποτα δεν βγηκε αληθινος και για τιποτα δεν μπορεσε να παρει εκδικηση......
Οποτε μην μιλας για κομπλεξ....
Για απαντηση και ηθικη ικανοποιηση χρονων να μιλας.....
Το ποιος ειναι ο νικολαιδης σας τα εχουν πει ... Και ο τσιαρτας... Και ο Δελλας !! ( κομπλεξικοι και αυτοι..??) Ενδιαφερθηκες να τις μαθεις ποτε ..????
και τελειωνω εδω λεγοντας οτι ειναι ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ενος προεδρου να ΔΙΝΕΙ ΣΤΕΓΝΑ τα μουνοπανα που κανουν φασαριες και κινδυνευει Η ΖΩΗ ΜΟΥ για εμενα που ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....και οτι δεν τους εγλυψε τα αυτια λεγοντας ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ....και ακομα χειροτερα ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ......που εντελως τυχαια ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΤΟΥ...
Και επειδη μαλλον τελικα δεν ξερεις.....
Βασιλης τσιαρτας.........
<<< "Ο Νικολαΐδης είναι ο ηθικός αυτουργός των επεισοδίων που έγιναν στους Θρακομακεδόνες από οπαδούς σε βάρος των παικτών της ΑΕΚ. Δεν μας προφύλαξε, ενώ ήξερε τι γινόταν. Επρεπε να μας πάρει τηλέφωνο και να μας πει να μην πάμε στην προπόνηση. Ο Νικολαΐδης ως παίκτης έκανε δημόσιες σχέσεις με τους οργανωμένους και πουλούσε οπαδιλίκι όταν εγώ έδινα τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Ο Νικολαΐδης σας έχει πουλήσει, σε όλους, το παραμύθι πως είναι μπροστάρης κατά της βίας. Δεν υπάρχει αυτό... Ο Νικολαΐδης μια ζωή ήταν αχάριστος και παρτάκιας. Οταν σε όλους τους παίκτες η ΑΕΚ χρωστούσε λεφτά αυτός ήταν πάντα ο μοναδικός πληρωμένος. Και όταν τελείωνε το συμβόλαιό του φρόντισε να εγκαταλείψει και να πάει στην Ατλέτικο... "Κανένας Νικολαΐδης δεν έβαλε την ΑΕΚ στο άρθρο 44. Επιτρέψτε μου να έχω τη γνώμη μου. Αυτό ήταν επίτευγμα άλλων... Ο Νικολαΐδης πολλά από αυτά που είπε όταν ανέλαβε πρόεδρος ή δεν τα έκανε ή έκανε τα ακριβώς αντίθετα. Κοροϊδεύει τον κόσμο της ΑΕΚ και κυρίως με το θέμα του γηπέδου. Πρώτα έλεγε να γίνει στη Φιλαδέλφεια και τώρα στον ΟΔΔΥ, που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει. Μόνο αν έρθουν όλα τούμπα. Για να μη φτάσουμε στα τελευταία, με το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών που φαίνεται να μην έχει πληρώσει την Εφορία... Μην αναγάγουν τον Νικολαΐδη ως σημαία της ΑΕΚ. Δεν κέρδισε ένα πρωτάθλημα. Η ιστορία της ΑΕΚ είναι ο Μανωλάς, είναι ο Παπαϊωάννου, που δεν γίνεται να μην πηγαίνει πλέον στο γήπεδο... Υπάρχουν τέσσερις-πέντε ψευτο-δημοσιογραφίσκοι που παρουσιάζουν μια τελείως διαφορετική εικόνα από την πραγματική του Νικολαΐδη. Ο Νικολαΐδης σαν παίκτης ήταν καλός, αλλά επέλεγε τα παιχνίδια που έπαιζε". >>>
Αν θελεις και του Δελλα .... Σφυρα......
Δικαιωμα σας να αυτοπαραμυθιαζοσαστε με τον Νικολαιδη.....
Αλλα μονο μεταξυ σας.....
+1
Καλά τη ξεφτίλα ηταν αυτή στο Καυτατζόγλειο??
οι κάφροι του ΠΑΟΚ να σουλατσάρουν στο γήπεδο και ο διαιτητής να μην διακόπτει το παιχνιδι??
τι ανθρωπακια ειναι αυτα???
στο γκολ που δέχτηκε ο Ηρακλής είναι 200 ατομα πισω απο την εστία...:lol:
α ρε Ελλαδαρα....
el_hymador
02/11/2008, 22:31
STOUBI, αρχισες νωρις το pre game του ντερμπυ
Εγω αυτο που πιστευω ειναι πως θα ειναι ενα κλασσικο ντερμπυ που θα κριθει στις λεπτομερειες. Καθοριστικο ρολο θα παιξει το ποια ομαδα θα βρεθει σε καλυτερη μερα, αλλα φυσικα και η ψυχολογια.
Αμφοτερες η ομαδες του ΠΑΟ και του οσφπ εχουν δυνατα και τρωτα σημεια, θα ειναι ενα πολυ ενδιαφερον παιχνιδι και ...μπλα, μπλα, μπλα, μπλα...
ΓΑΥΡΟΙ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ Ψ*ΛΙΑ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΡΕ!!!, ΠΑΡΤΟ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ!!! ΕΝΑ ΜΠΟ*ΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ!!!
λ
...
λοιπον αν ακουσες τις δηλωσεις ο Λινεν ειπε:...στη φαση της δευτερης κιτρινης.."ισως ηταν φαουλ...αλλα κιτρινη??...δεν καταλαβα τι εκανε (i couldnt understand what he is doing)" (ο διαιτητης).....
αυτα.... τα υπόλοιπα ειναι λογικη και μετάφραση γαύρου....:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
STOUBI, αρχισες νωρις το pre game του ντερμπυ
Εγω αυτο που πιστευω ειναι πως θα ειναι ενα κλασσικο ντερμπυ που θα κριθει στις λεπτομερειες. Καθοριστικο ρολο θα παιξει το ποια ομαδα θα βρεθει σε καλυτερη μερα, αλλα φυσικα και η ψυχολογια.
Αμφοτερες η ομαδες του ΠΑΟ και του οσφπ εχουν δυνατα και τρωτα σημεια, θα ειναι ενα πολυ ενδιαφερον παιχνδια και ...μπλα, μπλα, μπλα, μπλα...
ΓΑΥΡΟΙ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΕΓΑΛΗ Ψ*ΛΙΑ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΡΕ!!!, ΠΑΡΤΟ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΣ!!! ΕΝΑ ΜΠΟ*ΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πες τουλαχιστον ενα ευχαριστω που δειξαμε στο εργοτελη γιατι δεν πρεπει να ξεφευγει στους.....
Ευκολους "μεγαλους " :D
el_hymador
02/11/2008, 22:41
:D
blackbusa
02/11/2008, 22:52
Καταρχην εισαι ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ μονο και μονο στην αναφορα σου και στην ανοητη συγκριση σου με τον τεραστιο ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ.....
Στο θεμα μας....
Ασχολουμε με τον Θεμιστοκλακο γιατι ηταν το τελειο εργαλειο παραπλανησης και τυφλωσης των οπαδων σας με παντα εναν στοχο...... Τον Ολυμπιακο και μονο αυτον !
Στην αεκ των μυριων προβληματων και της αφαιμαξης απο τον καθε απατεωνα προεδρο εμπαινε ολα τα χρονια ( πλην μακαρου ) μπροστα δειχνωντας προς πειραια πλευρα παντα διευκολυνωντας το καθε λαμογιο να κανει την δουλεια του.........
Και κονομαγε....κονομαγε......
Και οταν ηρθε η ωρα με τις πλατες αλλωνων να διεκδηκησει προεδρια και να το παιξει σωτηρας
Τοτε θημηθηκε το ποιοι γ@μ@γ@ν την αεκ...?????
Τις οσες μ@λ@κιες εχει πει για τον Ολυμπιακο γεμιζουν τομους.....Σε τιποτα δεν βγηκε αληθινος και για τιποτα δεν μπορεσε να παρει εκδικηση......
Οποτε μην μιλας για κομπλεξ....
Για απαντηση και ηθικη ικανοποιηση χρονων να μιλας.....
Το ποιος ειναι ο νικολαιδης σας τα εχουν πει ... Και ο τσιαρτας... Και ο Δελλας !! ( κομπλεξικοι και αυτοι..??) Ενδιαφερθηκες να τις μαθεις ποτε ..????
Ξεχασες τον Μανωλα....:lol:
συμφωνα με τα λεγομενα σου ο Θεμιστοκλακος ειναι μεγαλος μαγκας γιατι δεν ειναι μονο οι οπαδοι της ΑΕΚ που βριζουν τον ΚΟΚΚΑΛΗ/ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αλλα ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ...ισως εκτος απο το Αιγαλεω:lol:
αυτος ο στοχος που λες ξεκινησε επι εποχη Κοσκωτα αν θυμασαι με Παπαδοπουλο/Μπαλλη/Κιαπε την μια.....και συνεχιστηκε με Γουναρη/φοραω παντελονια....και ΤΑΚΗ...
και βεβαια ο στοχος ηταν ο Ολυμπιακος γιατι ξαναλεω οτι συνεχεια ΣΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕ ΤΑ ΜΠΑΛΛΑΚΙΑ....
τωρα να μου λες οτι ενας ποδοσφαιρηστης ηξερε τα οικονομικα μιας ΠΑΕ και ακομα χειροτερα εκανε και κουμαντο ειναι μονο για γελια....ιδιος οταν μειλας για μια εταιρια σαν την ΕΝΙC που ακομα ψαχνουμε να δουμε που πηγαν οι ομαδες που κατεστρεψαν οικονομικα....το οτι ζηταγε ενα σωρο λεφτα δεν μου φαινεται μεμπτο....δηλαδη τι???να επαιζε τσαμπα???
και βεβαια με τις πλατες των αλλων πηρε την ΑΕΚ απο τους εκατονταδες υποψηφιους αγοραστες...μειλαμε για ουρες εξω απο την Ν.Φ. ...τους ιδιους αλλους που τους προειδοποιησε πολλες φορες να μην κανουν φασαριες...και μολις τους εκοψε το ''καπελακι'' και εδωσε στεγνα 2-3 μαλακισμενα ξεκινησε ο πολεμος...οχι οπως καποιον αλλον που ηθελε και ειχε προσωπικο στρατο...
οι μονες μαλακιες που ειπε για τον Ολυμπιακο ειναι απλα οτι λεει ΟΛΗ Ε ΕΛΛΑΔΑ...και προσφατα και ο αρουραιος...:yuck:
αυτος οντως μπορει να εχει κομπλεξ η και παραπονο που εβλεπε οτι αυτος κοπιαζε στο γηπεδο να κερδισει,ενω αλλοι τα μαγειρευαν εκτος....αλλα εσυ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ....
Προσωπικα οσο μεγαλος ηταν σαν παικτης ο Τσαρτας τοσο μικρος ειναι σαν ανθρωπος....ο πλεον μισθοφορος του παγκοσμιου ποδοσφαιρου....εκτος βεβαια ΑΕΚτζης οπως και ο ''βατραχος'':lol:
και για τον Δελλα δεν σχολιαζω....αν τα ελεγε οταν ηταν στην ομαδα θα ειχαν καποια βαρυτητα τα λογια του....τωρα δεν εχουν καμμια σημασια και αξια.....:yuck:
O ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΟΝΤΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ....ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ....
el_hymador
02/11/2008, 22:56
Ελατε κοτ - κοτ την Κυριακη, θα πεσει ξεπουπουλιασμα...
147043
blackbusa
02/11/2008, 23:09
Και επειδη μαλλον τελικα δεν ξερεις.....
Βασιλης τσιαρτας.........
<<< "Ο Νικολαΐδης είναι ο ηθικός αυτουργός των επεισοδίων που έγιναν στους Θρακομακεδόνες . Δεν μας προφύλαξε, ενώ ήξερε τι γινόταν. Επρεπε να μας πάρει τηλέφωνο και να μας πει να μην πάμε στην προπόνηση. Ο Νικολαΐδης ως παίκτης έκανε δημόσιες σχέσεις με τους οργανωμένους και πουλούσε οπαδιλίκι όταν εγώ έδινα τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Ο Νικολαΐδης σας έχει πουλήσει, σε όλους, το παραμύθι πως είναι μπροστάρης κατά της βίας. Δεν υπάρχει αυτό... Ο Νικολαΐδης μια ζωή ήταν αχάριστος και παρτάκιας. Οταν σε όλους τους παίκτες η ΑΕΚ χρωστούσε λεφτά αυτός ήταν πάντα ο μοναδικός πληρωμένος. Και όταν τελείωνε το συμβόλαιό του φρόντισε να εγκαταλείψει και να πάει στην Ατλέτικο... "Κανένας Νικολαΐδης δεν έβαλε την ΑΕΚ στο άρθρο 44. Επιτρέψτε μου να έχω τη γνώμη μου. Αυτό ήταν επίτευγμα άλλων... Ο Νικολαΐδης πολλά από αυτά που είπε όταν ανέλαβε πρόεδρος ή δεν τα έκανε ή έκανε τα ακριβώς αντίθετα. Κοροϊδεύει τον κόσμο της ΑΕΚ και κυρίως με το θέμα του γηπέδου. Πρώτα έλεγε να γίνει στη Φιλαδέλφεια και τώρα στον ΟΔΔΥ, που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει. Μόνο αν έρθουν όλα τούμπα. Για να μη φτάσουμε στα τελευταία, με το έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών που φαίνεται να μην έχει πληρώσει την Εφορία... Μην αναγάγουν τον Νικολαΐδη ως σημαία της ΑΕΚ. Δεν κέρδισε ένα πρωτάθλημα. Η ιστορία της ΑΕΚ είναι ο Μανωλάς, είναι ο Παπαϊωάννου, που δεν γίνεται να μην πηγαίνει πλέον στο γήπεδο... Υπάρχουν τέσσερις-πέντε ψευτο-δημοσιογραφίσκοι που παρουσιάζουν μια τελείως διαφορετική εικόνα από την πραγματική του Νικολαΐδη. Ο Νικολαΐδης σαν παίκτης ήταν καλός, αλλά επέλεγε τα παιχνίδια που έπαιζε". >>>
Αν θελεις και του Δελλα .... Σφυρα......
Δικαιωμα σας να αυτοπαραμυθιαζοσαστε με τον Νικολαιδη.....
Αλλα μονο μεταξυ σας.....
ωραια ολα αυτα.....αλλα ξεχασε να πει οτι οταν εφυγε για την Ατλετικο.....μπορουσε να μην το κανει και να κανει την ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ....και να τα κονομησει ακομα περισσοτερα.....και να παιζει μονο σε 2 παιχνιδια και μην κουραζετε κιολας....:lol:
για να μην σχολιασουμε για την αναφορα στην εφορια που ηταν μια μπουρδα και μιση....
Δεν ασχολουμε με τις δηλωσεις ενος καθαρα μισθοφορου παικτη που στην πρωτη ευκαιρια την κοπανησε για να κονομησει πολλα περισσοτερα λεφτα (καλα εκανε βεβαια)....για εναν που πολλες φορες απεδειξε οτι αγαπαει και γουσταρει την ομαδα....ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ....και οχι στα λογια....
και βεβαια ζηλευει οτι δεν θα ειναι ποτε ενας παικτης ΣΗΜΑΙΑ....θα παραμενει παντα ενα καλο δεκαρι....αλλα ΠΕΡΠΑΤΗΤΗΣ.....
ποιον αλλον μου θυμηζει...ποιον αλλον????α ναι τον ΓΩΓΩ....:lol: :lol: :lol: :lol:
Sferopetadhn
02/11/2008, 23:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Έσάς δέ θυμάμαι φέτος νά σάς άδίκησε κανένας......Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.....!!!!!!
Κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η τύχη... Αμφισβητούμενο πέναλτι, αμφισβητούμενο off-side του Μπακαγιόκο και μαρς πέναλτι σε Μούσλι (ίδιο με του Μάντζιου)... μας μάμησε!!!
Πλάκα κάνω. Αν και δεν είδα πολύ πράμα μου άρεσε γενικά η αντίδραση της ομάδας, που ενώ έφαγε πολύ νωρίς γκολ, ισοφάρισε και έχασε και ευκαιρίες (του Μούσλι στο τέλος δεν χάνεται λέμε) να το γυρίσει. Ήταν η πρώτη φορά φέτος που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Α! Για να μην ξεχνιόμαστε... 8η αγωνιστική και είναι αήττητοι!!!!! Πρωτοφανές!
Ερώτηση: Ο προπονητής του Αστέρα μιλάει για διαιτησία (φάουλ στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ και πέναλτι που δεν τους έδωσε). Έχει δίκιο; Δεν τα είδα, ρωτάω.
ΥΓ Καλή βδομάδα... του ντέρμπι θα γίνει πάλι...
ΥΓ2 Ο Εργοτέλης έχει καλή ομάδα ή εμένα μου φαίνεται; Λίγο λιγότερο γίδια να ήταν μπροστά ο γαύρος θα είχε ζόρια... Αντίθετα ο ΟΦΗ πάει σφαίρα προς Β' μεριά.
ΥΓ3 Για τα μαλακιστήρια δεν μπορώ να ξαναλέω... Στη μπουζού όλοι μπας και δει η ομάδα άσπρη μέρα. Την έχουν καταστρέψει πολλάκις και πάλι τα ίδια έχουμε... Ο σημαντικότερος λόγος που έκοψα το γήπεδο... :sad: (πέρα από τα χάλια που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια ως ομάδα :D )
giobazolias
03/11/2008, 04:01
Φετος το κατεστημενο του ελληνικου ποδοσφαιρου φροντιζει να μην παθει τα ιδια με περσι και να αναγκαζεται να δινει στα χαρτια τον τιτλο στο διορισμενο πρωταθλητη!
Για αυτο κοιταζει να σφαξει απο νωρις το αντιπαλο δεος που φετος ειναι ο ΠΑΟ!
Ο Ζωγραφος στη Νεα Σμυρνη εδειξε τις διαθεσεις του παρασκηνιου!!!!!!
δυστηχως δεν πηγε στον παγκο του ΠΑΟ και να προειδοποιησει τον Τεν Κατε να κανει το Μουν αλλαγη για να μην τον αποβαλλει...................οπως ειχε κανει με το Σολιντ για το Γεωργατο στον αγωνα με τον Αρη!!!!:lol:
-Ανυπαρκτη κοκκινη και γκολ οφσαιντ για τον Πανιωνιο.........
-γκολ οφσαιντ και στον αγωνα με τον Εργοτελη...........
-μη καταλογισμος πεντακαθαρου πεναλτυ με τον ΠΑΟΚ........
-2 ανυπρκτα οφσαιντ καταλογισμενα με τον Αρη...........
-μουφα πεναλτυ στον αγωνα με την ΑΕΚ....................κτλ...........κτλ...........κτλ
....................και φυσικα ολα αυτα δεν γινονται με στοχο να αβανταρουν τις αλλες ομαδες.........αλλα να πληξουν τον ΠΑΟ που φετος ειναι ο μεγαλος ανταγωνιστης του οσφπ!!!!!
και αν ο ΠΑΟΚ δειξει οτι φετος ειναι πολυ ανταγωνιστηκος...........τοτε θα περασει και αυτος απο το χειρουργειο!!!!!!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!
<Ο ΠΑΟ ξεκίνησε την εποχή της πολυμετοχικότητας με ένα σχέδιο να αγοράσει ό,τι καλύτερο υπήρχε στην ελληνική αγορά, κάνοντας μια επίθεση φιλίας προς όλους. Πήρε δύο παίκτες από τον ΠΑΟΚ, τον Κλέιτον από τη Λάρισα και κάπου εκεί άλλαξε ρότα και στράφηκε σε Βραζιλιάνους (που ήρθαν) και Αργεντινούς (που ποτέ δεν ήρθαν): αντίστοιχες επενδύσεις έκανε και τα προηγούμενα χρόνια και απλώς φέτος κάποιοι πληρώθηκαν περισσότερο. Δεν βλέπω επίσης να υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά στη διαιτητική αντιμετώπισή του σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια ώστε να πω ότι η νέα διοίκησή του πέτυχε να ανατρέψει τις γνωστές και κατεστημένες ισορροπίες. Για να πάρει κάνα σφύριγμα θα πρέπει να βρεθεί 6-7 πόντους πίσω από την κορυφή, όπως σχεδόν κάθε χρόνο. Κι ας έχει καταθέσει στο παγκάρι του αγίου Σώστη ένα κάρο λεφτά για χορηγίες. Πλάκα του κάνουν πάλι, αρκεί να παρακολουθείς ποιους στέλνουν στα παιγνίδια του.>
http://www.sport-fm.gr/article/152238
το πρωταθλημα ειναι και φετος του διορισμενου πρωταθλητη οσφπ!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η τύχη... Αμφισβητούμενο πέναλτι, αμφισβητούμενο off-side του Μπακαγιόκο και μαρς πέναλτι σε Μούσλι (ίδιο με του Μάντζιου)... μας μάμησε!!!
Πλάκα κάνω. Αν και δεν είδα πολύ πράμα μου άρεσε γενικά η αντίδραση της ομάδας, που ενώ έφαγε πολύ νωρίς γκολ, ισοφάρισε και έχασε και ευκαιρίες (του Μούσλι στο τέλος δεν χάνεται λέμε) να το γυρίσει. Ήταν η πρώτη φορά φέτος που βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Α! Για να μην ξεχνιόμαστε... 8η αγωνιστική και είναι αήττητοι!!!!! Πρωτοφανές!
Ερώτηση: Ο προπονητής του Αστέρα μιλάει για διαιτησία (φάουλ στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ και πέναλτι που δεν τους έδωσε). Έχει δίκιο; Δεν τα είδα, ρωτάω.
ΥΓ Καλή βδομάδα... του ντέρμπι θα γίνει πάλι...
ΥΓ2 Ο Εργοτέλης έχει καλή ομάδα ή εμένα μου φαίνεται; Λίγο λιγότερο γίδια να ήταν μπροστά ο γαύρος θα είχε ζόρια... Αντίθετα ο ΟΦΗ πάει σφαίρα προς Β' μεριά.
ΥΓ3 Για τα μαλακιστήρια δεν μπορώ να ξαναλέω... Στη μπουζού όλοι μπας και δει η ομάδα άσπρη μέρα. Την έχουν καταστρέψει πολλάκις και πάλι τα ίδια έχουμε... Ο σημαντικότερος λόγος που έκοψα το γήπεδο... :sad: (πέρα από τα χάλια που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια ως ομάδα :D )
TIΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ..........
Άπλά δέν τό άντεξε ό άνθρωπος νά φάει 2 γκόλ σέ 3 λεπτά άπό 10 παίκτες.....!!!!!
Στό Καυταντζόγλειο....??
Τό πέναλτυ τού Ήρακλή ..........ΣΩΣΤΟ
Τό γκόλ τού Μπακαγιόκο.........άν καί πολύ δύσκολη φάση.......ΣΩΣΤΟ......ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΒΟΗΘΟ..!
Τήν άλλη φάση μέ τό Μουσλίμοβιτς.......ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ.....!!!!
ΕΥΤΥΧΩΣ...........ΡΕ ΝΤΕΜΗ
Πού δέν έχουν τήν ίδια νοοτρπία καί οί παίχτες μέ σένα.......
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΓΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ........τήν ώρα πού γιουχάιζε
ό κόσμος.......!!!!!!!!
4 χρόνια.........καί θές νάσαι στό ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ....!!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.........?????
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.........ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΗ ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ....!!!
ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΑΕΚ.............ΔΕ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΣ
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...........ΦΕΥΓΩ ΤΟ ΜΑΙΟ......!!!!
ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙ ΠΕΡΣΥ ΣΤΑ PLAY-OFFS.......!!!!!!
Άι στό καλό λοιπόν ............καί όπως έλεγα πάντα........
καί πρίν άπό σένα ΑΕΚ ήμουνα καί μετά άπό σένα πάλι........
ΑΕΚΑΡΑ..........θάμαι......!!!!
Γιά ένα πράγμα θά μείνεις στήν ίστορία τής ΑΕΚ.......μή βαυκαλίζεσαι
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.........ή ΑΕΚ είναι ίστορία καί σύ ένας κόκκος
άπό τήν άμμο της.....!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ...........
ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ..........ΕΝΩ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΟΛΩΝ
ΕΦΤΑΝΕΣ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ...........ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΣ
ΠΑΝΤΑ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΥΣ.....!!!!!
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ...........ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΤΙ........???
ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ..........
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.......
ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ.........
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ, ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ.........ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ...!!!!!
Άντε καιρός νά μανατζάρεις καμμιά τραγουδίστρια τώρα.......
Γιατί γιά νά τό παίξεις κουλτουριάρης........πρέπει νάχεις καί κουλτούρα.......
ΚΙ ΑΥΤΗ...........ΡΕ ΜΑΓΚΑ..........ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΕ Η ΚΑΛΗ..........
ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ................ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ..........!!!!!!
Κι έσύ όχι μόνο μάς τόπαιξες...........άλλά .........
ΞΕΧΑΣΕΣ..........ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ......!!!!!!!
Ελατε κοτ - κοτ την Κυριακη, θα πεσει ξεπουπουλιασμα...
και δε μπορειτε να ξεπουπουλιαστειτε μονοι σας ε ???
καλ θα ερθουμε να σας ξεπουπουλιασουμε εμεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
Φετος το κατεστημενο του ελληνικου ποδοσφαιρου φροντιζει να μην παθει τα ιδια με περσι και να αναγκαζεται να δινει στα χαρτια τον τιτλο στο διορισμενο πρωταθλητη!
Για αυτο κοιταζει να σφαξει απο νωρις το αντιπαλο δεος που φετος ειναι ο ΠΑΟ!
Ο Ζωγραφος στη Νεα Σμυρνη εδειξε τις διαθεσεις του παρασκηνιου!!!!!!
δυστηχως δεν πηγε στον παγκο του ΠΑΟ και να προειδοποιησει τον Τεν Κατε να κανει το Μουν αλλαγη για να μην τον αποβαλλει...................οπως ειχε κανει με το Σολιντ για το Γεωργατο στον αγωνα με τον Αρη!!!!:lol:
-Ανυπαρκτη κοκκινη και γκολ οφσαιντ για τον Πανιωνιο.........
-γκολ οφσαιντ και στον αγωνα με τον Εργοτελη...........
-μη καταλογισμος πεντακαθαρου πεναλτυ με τον ΠΑΟΚ........
-2 ανυπρκτα οφσαιντ καταλογισμενα με τον Αρη...........
-μουφα πεναλτυ στον αγωνα με την ΑΕΚ....................κτλ...........κτλ...........κτλ
....................και φυσικα ολα αυτα δεν γινονται με στοχο να αβανταρουν τις αλλες ομαδες.........αλλα να πληξουν τον ΠΑΟ που φετος ειναι ο μεγαλος ανταγωνιστης του οσφπ!!!!!
και αν ο ΠΑΟΚ δειξει οτι φετος ειναι πολυ ανταγωνιστηκος...........τοτε θα περασει και αυτος απο το χειρουργειο!!!!!!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!
<Ο ΠΑΟ ξεκίνησε την εποχή της πολυμετοχικότητας με ένα σχέδιο να αγοράσει ό,τι καλύτερο υπήρχε στην ελληνική αγορά, κάνοντας μια επίθεση φιλίας προς όλους. Πήρε δύο παίκτες από τον ΠΑΟΚ, τον Κλέιτον από τη Λάρισα και κάπου εκεί άλλαξε ρότα και στράφηκε σε Βραζιλιάνους (που ήρθαν) και Αργεντινούς (που ποτέ δεν ήρθαν): αντίστοιχες επενδύσεις έκανε και τα προηγούμενα χρόνια και απλώς φέτος κάποιοι πληρώθηκαν περισσότερο. Δεν βλέπω επίσης να υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά στη διαιτητική αντιμετώπισή του σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια ώστε να πω ότι η νέα διοίκησή του πέτυχε να ανατρέψει τις γνωστές και κατεστημένες ισορροπίες. Για να πάρει κάνα σφύριγμα θα πρέπει να βρεθεί 6-7 πόντους πίσω από την κορυφή, όπως σχεδόν κάθε χρόνο. Κι ας έχει καταθέσει στο παγκάρι του αγίου Σώστη ένα κάρο λεφτά για χορηγίες. Πλάκα του κάνουν πάλι, αρκεί να παρακολουθείς ποιους στέλνουν στα παιγνίδια του.>
http://www.sport-fm.gr/article/152238
το πρωταθλημα ειναι και φετος του διορισμενου πρωταθλητη οσφπ!!!!!!
ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ........
Φροντίζουμε πρίν άπό σάς γιά σάς.......!!!!!!
Δέν άσχολούνται πλέον μέ τήν ΑΕΚ.........τή θεωρούν πτώμα......
Άφού βέβαια τσεκάρισαν .............μέ Ήρακλή καί Πανιώνιο......!!!
Τί λές τώρα........ήταν εύνοια πρός τήν ΑΕΚ τό δώρο τού Βασσάρα...???
Ή δένουμε τό γαίδαρο μας....???
ΨΙΤ...........καί πούσαι
Τώρα άρχίζει τό κόλπο..........βάλε καί μή άνακάμψει ό ΠΑΟ.........
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ..........ΠΑΡΤΥ.........!!!!!
Πάντως τό Αίγάλεω έκεί πού πρωταγωνιστούσε στήν Α΄ Έθνική.........
ΠΑΕΙ ΓΡΑΜΜΗ...................ΓΙΑ Δ'
Κοίτα νά δείς τί γίνεται στόν κόσμο........γιατί άραγε....????
ΑΤΙΤΛΟΣ.....
Και σαν προεδρος ....
Και σαν παιχτης.......
Διωγμενος......
Αυτος ησουν....
Και σαν παιχτης......
Και σαν προεδρος.....
Αντε γεια..........
δε περιμενω τιποτα καλυτερο απο οπαδο μιας ομαδας που εχει προεδρο και ηρωα και σωτηρα το πρακτορα κροκους....
πραγματικα δε περιμενω τιποτα καλυτερο αρα δε σχολιαζω τιποτα
ΒTW αμπαλοι γαυροι.... οταν μιλατε να μη λετε πιπες... πειτε αυτα που κατεχετε καλυτερα ...
ο Ντεμης Νικολαιδης σα παιχτης ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΑ ΤΕΛΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.
ουτε στην εποχη του ουτε και και μεχρι σημερα που μιλαμε δεν βγηκε σεντερ φορ ΕΛΛΗΝΑΣ καλυτερος απο το Ντεμη Νικολαιδη... δε πα να χτυπατε το κωλαρακι σας κατω.... η αληθεια ειναι αυτη και τελος! δε θα κατσω να το αναλυσω το παραπανω μιλαει απο μονο του.
ο Προεδρος Θεμιστοκλης Νικολαιδης ηταν ενας ανθρωπος με ΟΡΑΜΑ
εβαλε τον εαυτο του μπροστα να τρωει ολες τις σφαλιαρες χωρις φοβο αλλα με παθος ΟΠΑΔΟΥ ΑΕΚΤΣΗ ΓΝΗΣΙΟΥ... με ενα και μονο σκοπο: να κανει την ΑΕΚ ενα υγειες σωματειο που θα ζει απο τα λεφτα που βγαζει και μονο απο αυτα!
ενας ρομαντικος ΑΕΚτζης... ενας ονειροπολος ισως... απειρος.. απονειρευτος... μοντερνος σε ιδεες και αντιληψεις
ενας ανθρωπος που δε χρειαζεται να φοραει κουστουμι και γραβατα για να κερδισει το σεβασμο...
καποιος που ηξερε οτι για να πας μπροστα πρεπει να γινεις σα τα μουτρα των αλλων αλλα δε το εκανε γιατι ειχε τις δικες του αρχες
εκανε ΠΟΛΛΑ λαθη, πολλες γκαφες, λαθος χειρισμους.... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ
απολυτο respect στον Ντεμη (Θεμιστοκλη) Νικολαιδη!
να ειναι καλα ο ανθρωπος γιατι οσα καταφερε μεχρι σημερα οχι μονο θα σβησουν αλλα στο μελλον θα κανουν την ΑΕΚ οπως οι αγνοι φιλαθλοι της ονειρευονται. εβαλε τις σωστες βασεις. εδωσε στο συλλογο εναν αλλο αερα!
κριμα γιατι ο Προεδρος δε θα ειναι εκει στις ομορφες στιγμες που θα ερθουν ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ μελλον... να σαι καλα Ντεμη
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ (αυτο παει και για τους "αλλους" και για τους "δικους μας"....)
οσο για το Μελισανιδη... μη φατε εχει γλαροσουπα.... περιμενετε να πεθανουν οι μετοχοι και μετα...
Προσωπικα οσο μεγαλος ηταν σαν παικτης ο Τσαρτας τοσο μικρος ειναι σαν ανθρωπος....ο πλεον μισθοφορος του παγκοσμιου ποδοσφαιρου....εκτος βεβαια ΑΕΚτζης οπως και ο ''βατραχος'':lol:
και για τον Δελλα δεν σχολιαζω....αν τα ελεγε οταν ηταν στην ομαδα θα ειχαν καποια βαρυτητα τα λογια του....τωρα δεν εχουν καμμια σημασια και αξια.....:yuck:
O ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΟΝΤΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ....ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ....
πεστα!
el_hymador
03/11/2008, 10:12
Aν και δεν μου πεφτει λογος...
Απολυτο respect στον Νικολαϊδη.
Πρωτιστως σαν παικτης, οπου συμφωνω και εγω οτι ειναι ο καλυτερος Ελληνας φορ που ειδαμε τα τελευταια χρονια.
Και επειδη ειμαι και λιγο αποστασιοποιημενος απο τα διοικητικα της ΑΕΚ, νομιζω οτι οι περισσοτεροι κιτρινομαυροι φιλαθλοι επιδεικνυουν αχαριστια με το να τον βριζουν και να του προσαπτουν την ευθυνη για την αποτυχια (?) της ΑΕΚ απο τοτε που ανελλαβε προεδρος...
Τα ηθικα στοιχεια στον χωρο του ποδοσφαιρου ειναι πολυ λιγα...
mats8282
03/11/2008, 10:29
Ειδα και πολλους δημοσιογραφους στα σημερινα πρωτοσελιδα να γραφουν για φυγομαχια του Ντεμη...Λες και ηταν η πρωτη φορα που τον βρισανε ή δεν ξερω εγω τι...
Γραψτους στα @@ σου Ντεμη...Λεφτα εχεις,γυναικα εχεις,παιδια εχεις,την υγεια σου την εχεις και δεν υπαρχει πλεον κανενας λογος να ασχολεισαι με τους καφρους,τους περιεργους και τους <<δημοσιογραφους>> .
Εκανε την προσπαθεια του ο ανθρωπος,πετυχε ή απετυχε θα δειξει,δεν ειναι αμεσα ορατα τα αποτελεσματα της διοικησης Νικολαιδη.Γιατι μπορει να παρεις μια χρονια πρωταθλημα,να ανοιχτεις με τις μεταγραφες,να αποκλειστεις απο CH.L. τον Αυγουστο και να πατωσεις οικονομικα.Αυτο θα το πληρωνεις για πολλα χρονια.
Αν ο Γατουλης λακισει τωρα,εν μεσω κρισης για να μην ξεχνιομαστε,και τα βροντηξουν μερικοι μετοχοι ακομα ως <<Νικολαιδικοι>> η ομαδα θα παει απατη.Δεν ειναι κερδοφορα εταιρεια η ΠΑΕ ΑΕΚ ακομα και με τα προσφατα γεγονοτα παιζει να μεινουν οι μισοι στις κερκιδες.
Εν μεσω κρισης για να μην ξεχναμε.Βλεπουμε....
ΥΓ Φυσικα συμφωνω οτι ειναι ο κορυφαιος επιθετικος μαζι με τον Βαζεχα τα τελευταια 20 χρονια πανω κατω.
ΕΜΕΙΣ ΚΙΝΗΣΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΟΥ.............ΚΙ ΑΛΛΟΥ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΑΕΙ.....!!!!
Δυστυχώς φίλοι Άεκτσήδες ό Ντέμης........ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ............
νά άντέξει τήν κορυφή.....
Καβάλλησε τό καλάμι ............καί δέ στάθηκε άντάξιος έκείνου τού πιτσιρικά
μέ τή φλόγα στό βλέμμα πού σκαρφάλωνε στά κάγκελλα.........
ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ..........!!!!
Καί νά ξέρετε...........
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ..............
ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ.............ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.........!!!!
Παραδεχτείτε το Άεκτσήδες ..............δέν τήν κάνει στά δύσκολα.........
έπειδή ή μάζα γιουχάισε σέ έναν άγώνα,σέ δύο σέ δέκα...!!!!
Ούτε άνακοινώνει τόν Αύγουστο ,ότι θά τήν κάνει τό Μάη....!!!!!
Ή ΑΕΚ είναι μία μπουτίκ πού δέν τή διαχειρίστηκε σωστά.........ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ....
Καί όταν κάποιοι άρχισαν νά βάζουν τό χέρι στή τσέπη........έ είμαστε σέ δύσκολους
καιρούς.......
ΕΓΩ..........ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΕΜΗ........
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ
ΑΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΦΥΣΙΚΑ............
Άλλά φαίνεται άλλάζοντας έπίπεδο ζωής καί ξεχνώντας πώς ξεκίνησε άπό
τήν Άλεξανδρούπολη...........
ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ.............ΤΑΧΑΣΕ ΟΛΑ........!!!!
Η ΑΕΚ είναι ίστορία Ντέμη...........ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ............καί τό άπέδειξαν οί
κίτρινες φανέλλες τών 10 χθές..........!!!!
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.............ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ.........
ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ...........
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ..........!!!!
ΑΕΚΑΡΑ..............ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ........!!!!!!!
blackbusa
03/11/2008, 11:23
Aν και δεν μου πεφτει λογος...
Απολυτο respect στον Νικολαϊδη.
Πρωτιστως σαν παικτης, οπου συμφωνω και εγω οτι ειναι ο καλυτερος Ελληνας φορ που ειδαμε τα τελευταια χρονια.
Και επειδη ειμαι και λιγο αποστασιοποιημενος απο τα διοικητικα της ΑΕΚ, νομιζω οτι οι περισσοτεροι κιτρινομαυροι φιλαθλοι επιδεικνυουν αχαριστια με το να τον βριζουν και να του προσαπτουν την ευθυνη για την αποτυχια (?) της ΑΕΚ απο τοτε που ανελλαβε προεδρος...
Τα ηθικα στοιχεια στον χωρο του ποδοσφαιρου ειναι πολυ λιγα...
για ξεκαθαρισμα των γεγονοτων γιατι ο καθενας γραφει οτι μαλακιες θελει...και δεν αναφερομαι σε εσενα,αλλα σε κατι δημοσιογραφισκους....
Κανενας φιλαθλος (οχι οπαδος της original στο πεταλο) δεν εβρισε και βριζει τον Ντεμη....η χτεσινη γιουχα ηταν γιατι ενω ισοφαριζει ο Maistorovich στο 90' αντι να παει αμεσως να παρει την μπαλλα μπας και σωσουμε το παιχνιδι τρεχει σαν τρελλος προς τον παγκο λες και εβαλε γκολ σε τελικο Mundial....το γκολ του Djebour το πανυγηρισε ολο το γηπεδο ΕΞΑΛΛΟΤΑΤΑ....με το που τελειωνει ο αγωνας επεσε μια γενικη γιουχα για την κατασταση της ομαδας και για την μπαλλα που δεν παιζει....δεν ηταν γιουχα για τον Νικολαιδη προσωπικα....
σιγουρα δεν μπορεις να κερδιζεις παντα....αλλα εστω να βλεπεις λιγο μπαλλιτσα ρε πστ μου....αυτο αλλωστε δεν ηταν και ενα απο τα οραματα που ειχε ο Ντεμης???σιγουρα θα με κανει πολυ χαρουμενο ενα πρωταθλημα.....αλλα να το αξιζω και να παιζω και λιγη μπαλλα....
Μαλλον (και λογικα) ο Ντεμης δεν αντεξε εκτος απο τα μπινελικια που ακουγε σε ΚΑΘΕ αγωνα απο το πεταλο,στο τελος ενος αγωνα που νικησε με ψυχη/τυχη να ακουει και γιουχα απο ολο το υπολοιπο γηπεδο που παντα τον στηριζαμε...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΚΟΛΙΚΟ (στον επομενο αγωνα θα παιζει ουισκακι στανταρ,δεν παει αλλο λεμε:lol: )....
θεωρω οτι απετυχε γιατι δεν πατησε ποτε ποδι στους μεγαλομετοχους σε καποιες λαθος αποφασεις τους...ΠΧ το οτι παραβρεθηκαν στην εκδηκαση του CAS ενω ειχαν πει οτι δεν θα ασχολειοντουσαν καθολου...και οτι δεν κατεβηκε η ομαδα νεων για τα PO και γιναμε ρομπα....και θελω να πιστευω οτι το εκανε για να μην εχει προβληματα η ομαδα και οχι για το προσωπικο συμφερον του....και το πιστευω αυτο γιατι μου το εχει αποδηξει με πραξεις πολλες φορες....
και βεβαια οπως ειπες και εσυ και πιστευουν σχεδον ολοι
ΑΠΕΤΥΧΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΘΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ (σε παραγοντικο επιπεδο) ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΓΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....
υ.γ. να δω τωρα το πεταλο ποιον θα μπινελικιαζει.....
edit....http://www.sport-fm.gr/article/152690 ΜΟΝΟ ο ''ΘΕΟΣ'' ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ...ΤΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ...:yuck:
kalgeorge
03/11/2008, 11:29
παντως οσοι θεωρειτε τον νικολαιδη και τον βαζεχα απο τους καλυτερους επιθετικους τα τελευταια χρονια...προφανως δεν εχετε να δει να παιζει ο.........
CIRUS :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ας οψεται η πουτ@@@ η ζωη που δεν του εδωσε το δικαιωμα να δειξει το ταλεντο του
:rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
03/11/2008, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
παντως οσοι θεωρειτε τον νικολαιδη και τον βαζεχα απο τους καλυτερους επιθετικους τα τελευταια χρονια...προφανως δεν εχετε να δει να παιζει ο.........
CIRUS :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ας οψεται η πουτ@@@ η ζωη που δεν του εδωσε το δικαιωμα να δειξει το ταλεντο του
:rotflmao: :rotflmao:
ρε παπαρα μειλαμε για κανονικο γηπεδο οχι 4χ5 (εμεις παιζαμε 4) και παντα εφευγε με το κεφαλι κατεβασμενο....:sad: ως τον επομενο αγωνα....που παλι ξαναετρωγε τσαπου...:sad: και παλι μεχρι την επομενη φορα....που και παλι τα γνωστα....:sad: για να μην πουμε που αρχισε να φερνει το σοι του....:sad: ευτυχως που σταματησαμε να παιζουμε γιατι θα εφερνε και την γιαγια του...εκει σιγουρα θα χαναμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
03/11/2008, 11:44
Καί νά ξέρετε...........
Καί όταν κάποιοι άρχισαν νά βάζουν τό χέρι στή τσέπη........έ είμαστε σέ δύσκολους
καιρούς.......
εισαι λαθος....ποσο αλλο να αντεξεις τα μπινελικια????και απο την στιγμη που και εσυ λες οτι φταιει αρα ΑΠΕΤΥΧΕ καλα εκανε και εφυγε....
mats8282
03/11/2008, 12:03
Καί νά ξέρετε...........
καιρούς.......
Μα ρε φιλε δεν ειναι 1-10 αγωνες που τον βριζουν.Η κοντρα αρχισε πολυ παλια.Θυμαμαι περσυ που το γηπεδο εκραζε τους οργανωμενους που εβριζαν Ντεμη κλπ.Η διχονοια στην κερκιδα ειναι τουλαχιστον 2 ετων.Ο Ντεμης απετυχε στην επιλογη του Φερερ.Δεν μπορεις να περιμενεις να σου βγουν ολα.Με τον Δωνη θα δουμε,δεν γινεται να κριθει σε 10 ματς.Στο μεταγραφικο σχεδιασμο οντως απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης,για οποιους λογους,δεν τα πηγαν καλα.
Εδω απετυχε η Τοτεναμ που πηρε τον Ραμος,κορυφαιο προπονητη στην Primera Division επι 2 χρονια,χαλασε δεκαδες δις και στον χρονο πανω τον σουταραν.Απετυχε παταγωδως.
Ο Ντεμης ειναι ΑΕΚ.Με τα μπουνια.Απλα εχει αλλαξει οντως,και καλα εκανε.Δεν εχει την οπαδικη φιλοσοφια που ειχε σαν παιχτης,ειδε και αλλα πραγματα στο ποδοσφαιρο.Ειδε Primera Division,ειδε Ευρωπαικο πρωταθλημα,ειδε αλλη ποδοσφαιρικη κουλτουρα γενικα.Ξεφυγε απο τα στενα ορια και τον βουρκο του ελληνικου πρωταθληματος και φυσιολογικα αλλαξε.
Δεν του βγηκε?Απετυχε παταγωδως?Θα δουμε....
Ισως εχει φτιαξει κατι που δεν φαινεται τωρα.
Καί νά ξέρετε...........
καιρούς.......
μια ερωτηση και out...
ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΠΑΡΛΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ
περιμενω απαντηση (αν αντεχεις φυσικα να απαντησεις με ενα ονομα και οχι με κατεβατα που δικαιολογουν.... τα αδικαιολογητα....)
kalgeorge
03/11/2008, 12:22
ρε παπαρα μειλαμε για κανονικο γηπεδο οχι 4χ5 (εμεις παιζαμε 4) και παντα εφευγε με το κεφαλι κατεβασμενο....:sad: ως τον επομενο αγωνα....που παλι ξαναετρωγε τσαπου...:sad: και παλι μεχρι την επομενη φορα....που και παλι τα γνωστα....:sad: για να μην πουμε που αρχισε να φερνει το σοι του....:sad: ευτυχως που σταματησαμε να παιζουμε γιατι θα εφερνε και την γιαγια του...εκει σιγουρα θα χαναμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι ρε το εχεις δει το παλικαρι να παιζει σε κανονικο γηπεδο;;
΄το παιδι μιλαμε ζωγραφιζει......κυριολεκτικα...
επειδη ειναι αμπαλος και δεν τον παιζουν, του δινουν ενα πινακα και κιμωλιες στην ακρη του γηπεδου...και ζωγραφιζει μεχρι να ληξει
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
giobazolias
03/11/2008, 12:26
o Ντεμης εκανε μια αγνη προσπαθεια και εν μερη τα καταφερε!!!!!
σε μολις 4 χρονια πηρε την ΑΕΚ απο το μειων...........και την εκανε πρωταθλητρια (στο γηπεδο) με πολυ χαμηλοτερο μπατζετ απ τους αλλους 2!!!!
ομως στην ελλαδα το μονο που μετραει ειναι οι τιτλοι και τα πτυχια..........ΑΣΧΕΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝΤΑΙ!!!!!!
Σε 1 τιμιο ποδοσφαιρο η ΑΕΚ θα ηταν η πρωταθλητρια μεγαλονοντας κατα πολυ τα εσοδα/μπατζετ/διαρκειας κτλ............. και η πορεια της θα ηταν επικινδυνα ανοδικη!!!!!
ομως στην ελλαδα που ζουμε επιβειωνουν μονο τα Μεγαλα Λαμογια και αυτοι που κυκλοφορουν
με 5 μπραβους και απειλουν τους παντες!!!
Στην ελλαδα που ζουμε, ο οχλος δεν μπορει να δεχτει ως ηγετη μιας μεγαλης ποδοσφαιρικης ομαδας ενα 35χρονο πρωην ποδοσφαιριστη!!!!
Για τους δημοσιογραφους το ευκολο θυμα για κριτικη/προπαγανδα ηταν παντα ο Ντεμης!!!!!
οι υποτιθεμενοι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι μπορουν πολυ ευκολα να κραξουν το Ντεμη παρα τα μεγαλα κεφαλια Κοκκαλη/Βγενοπουλο/Γιαννακοπουλους/Μελισσανιδης κτλ, που δεν το χουν και πολυ να τους αφησουν ακομα και ανεργους!
απ το Ντεμη δεν τα παιρναν αλλωστε...............απο αλλους ναι!!!
μενει ο Ντεμης?.............πρεπει να φυγει!!!!
φευγει ο Ντεμης?.........παραταει την ομαδα στα δυσκολα!!!!
μιλαει ο Ντεμης για το παρασκηνιο??.............να κατσει να ασχοληθει με την ομαδα!!!!!
δε μιλαει ο Ντεμης για παρασκηνιο???............ειναι αδυναμος να τα βαλει με το κατεστημενο!!!
υ.γ. μιλησε και το ανδρικελο ο Τσιαρτας???
blackbusa
03/11/2008, 12:45
σε μολις 4 χρονια πηρε την ΑΕΚ απο το μειων...........και την εκανε πρωταθλητρια (στο γηπεδο) με πολυ χαμηλοτερο μπατζετ απ τους αλλους 2!!!!
ομως στην ελλαδα το μονο που μετραει ειναι οι τιτλοι και τα πτυχια..........ΑΣΧΕΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝΤΑΙ!!!!!!
Σε 1 τιμιο ποδοσφαιρο η ΑΕΚ θα ηταν η πρωταθλητρια μεγαλονοντας κατα πολυ τα εσοδα/μπατζετ/διαρκειας κτλ............. και η πορεια της θα ηταν επικινδυνα ανοδικη!!!!!
ομως στην ελλαδα που ζουμε επιβειωνουν μονο τα Μεγαλα Λαμογια και αυτοι που κυκλοφορουν
Στην ελλαδα που ζουμε, ο οχλος δεν μπορει να δεχτει ως ηγετη μιας μεγαλης ποδοσφαιρικης ομαδας ενα 35χρονο πρωην ποδοσφαιριστη!!!!
Για τους δημοσιογραφους το ευκολο θυμα για κριτικη/προπαγανδα ηταν παντα ο Ντεμης!!!!!
οι υποτιθεμενοι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι μπορουν πολυ ευκολα να κραξουν το Ντεμη παρα τα μεγαλα κεφαλια Κοκκαλη/Βγενοπουλο/Γιαννακοπουλους/Μελισσανιδης κτλ, που δεν το χουν και πολυ να τους αφησουν ακομα και ανεργους!
μιλαει ο Ντεμης για το παρασκηνιο??.............να κατσει να ασχοληθει με την ομαδα!!!!!
δε μιλαει ο Ντεμης για παρασκηνιο???............ειναι αδυναμος να τα βαλει με το κατεστημενο!!!
:confused: :confused: :confused:
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
...μα να συμφωνω σε ολα!!!!
μακαρι να ησουν ΑΕΚτζης να ειμασταν μαζι διπλα διπλα με διαρκειας ρε φιλε! (διπλα στο Blackbusa και το γκομενακι που γουσταρει πιο διπλα... για να μη κλαιγεται ο παπαρας)
blackbusa
03/11/2008, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μια ερωτηση και out...
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ
περιμενω απαντηση (αν αντεχεις φυσικα να απαντησεις με ενα ονομα και οχι με κατεβατα που δικαιολογουν.... τα αδικαιολογητα....)
Μελλισανιδη-Καρρα....αλλα αλλες εποχες τοτε...αλλα δεδομενα....και δεν υπηρχαν τα δις του CL....
πηραν την ομαδα πρωταθλητρια και ετοιμη! δεν ηθελε και πολυ να παραει ξανα πρωταθλημα η ομαδαρα του βατραχου.... ηταν απλα ΟΜΑΔΑΡΑ!
και τι εκαναν ?
πουλησαν την ΑΕΚ στο Τροχανα (η αχρη του τελους) για να τα τσεπωσουν....
Μελισανιδης/Καρας - Ντεμης 0-1
παμε παρακατω....
blackbusa
03/11/2008, 13:00
πηραν την ομαδα πρωταθλητρια και ετοιμη! δεν ηθελε και πολυ να παραει ξανα πρωταθλημα η ομαδαρα του βατραχου.... ηταν απλα ΟΜΑΔΑΡΑ!
και τι εκαναν ?
πουλησαν την ΑΕΚ στο Τροχανα (η αχρη του τελους) για να τα τσεπωσουν....
Μελισανιδης/Καρας - Ντεμης 0-1
παμε παρακατω....
ρε μαλακα idi την παλευεις???δεν ειπαμε που πουλησαν η τι ομαδα πηραν....απλα σαν διοικηση ηταν ποιο πετυχημενη....
δεν ειχαν διαρκεια
στη διοικηση δεν ειναι μονο το αποτελεσμα αλλα και η διαρκεια! εκατσαν λιγο. πετυχαν (γιατι ειπα η ομαδα ηταν ΟΜΑΔΑΡΑ) πηραν το μπουλο οταν μυριστηκαν φραγκα = απετυχαν
mats8282
03/11/2008, 13:10
ρε μαλακα idi την παλευεις???δεν ειπαμε που πουλησαν η τι ομαδα πηραν....απλα σαν διοικηση ηταν ποιο πετυχημενη....
Η πιο επιτυχημενη διοικηση τα τελευταια χρονια στο ελληνικο πρωταθλημα ειναι του Αστερα Τριπολης.Και δεν εχει σηκωσει ουτε κουπα του καφε.Αλλα σε ελαχιστα χρονια εφτιαξε μια αρκετα ανταγωνιστικη ομαδα Α' Εθνικης,γηπεδο κτλ κτλ
Αν με καταλαβαινεις τι εννοω :)
+ 1
ΔΕΝ είμαι ΑΕΚ αλλά ο Νικολαϊδης κατ' εμέ φεύγει (αν φύγει) δικαιομένος στη συνείδησή μου !!!
Κάτι Χατζηχρήστους αν μπαγλαρώνατε ΟΤΑΝ έπρεπε .......... θα ήταν πολύ καλύτερα τώρα ..........
Φοβού τους "σωτήρες" τύπου Μελισσανίδης, Μάκαρος κ.λ.π. και δώρα φέροντες !!!
Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα στην ΑΕΚ !!!:wave2: :wave2: :wave2:
mats8282
03/11/2008, 13:24
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/218681.html
Η Οριτζιναλ στηριζει Δωνη μεχρι τελους !!!!!!!!!!!!!
:hypnotize :look: :alien: :wacko:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/218681.html
Η Οριτζιναλ στηριζει Δωνη μεχρι τελους !!!!!!!!!!!!!
:hypnotize :look: :alien: :wacko:
Το μπαγλάρωμα που έλεγα παραπάνω .................... :smokin: :smokin: :smokin:
μια ερωτηση και out...
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ
KAT' AΡΧΗΝ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
Άλλά παρ'όλα αύτά θά σού κάνω τή χάρη
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΜΟΥ.........ΤΟ ΣΕ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.........καί θά σού άπαντήσω
μέ λίγα λόγια........
Στή διοίκηση...??
Στά έργα.......??
Άγωνιστικά...??
Έξωαγωνιστικά ......??
ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ...??
Στό παραμύθι...??
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ.........ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ........!!!!
la_villa
03/11/2008, 17:26
η απάντηση του Πανιωνίου στον διαρκώς κλαψομ@$η βαζελο...;)
"Το εύκολο είναι να φοράμε παρωπίδες και να κοιτάμε κοντόφθαλμα το συμφέρον του συλλόγου μας. Το εύκολο είναι να φωνάζουμε κι εμείς όπως ο Παναθηναϊκός, με δηλώσεις ποδοσφαιριστών και μελών τη διοίκησής του, για διαιτησία που μας αδίκησε. Το δύσκολο είναι να μπορείς να βλέπεις το δάσος και όχι μόνο να διακρίνεις το δέντρο. Αν ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι βάλλοντας κατά της διαιτησίας, παρουσιάζοντας την ομάδα του αδικημένη – κατ’ επέκταση τον Πανιώνιο ως ευνοημένο- [COLOR=red]εξασφαλίζει αλάνθαστη διαιτησία σε επόμενο αγώνα[COLOR=red], δυστυχώς, διακρίνει οριακά το δέντρο και σίγουρα χάνει το δάσος. "
έχουν καταντήσει χειρότεροι και απο τα χανούμια....
κλαψομ@#$ασμα έως το πάτωμα....όσο πάει αυτή η ομαδα όλο και πιο ξεφτύλα γινέται....
κλαφτείτε ρε μπας και σας παίξουν 80-20 απο 70-30 και καταφέρετα και κερδίσετε...
σας κατάλαβαν όλοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........:lol: :lol: :lol:
εισαι λαθος....ποσο αλλο να αντεξεις τα μπινελικια????και απο την στιγμη που και εσυ λες οτι φταιει αρα ΑΠΕΤΥΧΕ καλα εκανε και εφυγε....
ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ........15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.......!!!!!
Δίνοντας άπό τό ύστέρημα μας γιά τήν ΑΕΚ........
ΑΛΛΟ ΦΤΑΙΩ..............
ΑΛΛΟ ΦΕΥΓΩ.............πολύ άπλοικά τό είδες τό θέμα......ύπάρχει μεγάλη χρονική διαφορά
Άμά φεύγαν όσοι φταίγανε...???.......καήκαμε
ΦΥΓΟΠΟΝΙΑ............ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ......!!!!!
el_hymador
03/11/2008, 17:49
η απάντηση του Πανιωνίου στον διαρκώς κλαψομ@$η βαζελο...;)
"Το εύκολο είναι να φοράμε παρωπίδες και να κοιτάμε κοντόφθαλμα το συμφέρον του συλλόγου μας. Το εύκολο είναι να φωνάζουμε κι εμείς όπως ο Παναθηναϊκός, με δηλώσεις ποδοσφαιριστών και μελών τη διοίκησής του, για διαιτησία που μας αδίκησε. Το δύσκολο είναι να μπορείς να βλέπεις το δάσος και όχι μόνο να διακρίνεις το δέντρο. Αν ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι βάλλοντας κατά της διαιτησίας, παρουσιάζοντας την ομάδα του αδικημένη – κατ’ επέκταση τον Πανιώνιο ως ευνοημένο- [COLOR=red]εξασφαλίζει αλάνθαστη διαιτησία σε επόμενο αγώνα[COLOR=red], δυστυχώς, διακρίνει οριακά το δέντρο και σίγουρα χάνει το δάσος. "
κλαψομ@#$ασμα έως το πάτωμα....όσο πάει αυτή η ομαδα όλο και πιο ξεφτύλα γινέται....
κλαφτείτε ρε μπας και σας παίξουν 80-20 απο 70-30 και καταφέρετα και κερδίσετε...
σας κατάλαβαν όλοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........:lol: :lol: :lol:
Ελα ρε; ξεμπουκωσαν οι πανθηρες και μιλανε και απο πανω;
Δεν πειραζει, πλεον μπορουμε να παιζουμε ΚΑΙ εναντια στην διαιτησια, με δεκα παικτες και να ανατρεπουμε σκορ...
Αυτο -οσο να πεις- δεν αρεσει σε πολλους.
Ελατε γαυρακια εσεις στο ΟΑΚΑ και θα δουμε ποιος θα κλαιγεται την αλλη μερα με πρωτοσελιδα για την διαιτησια...θυμηθειτε το μου αυτο...
Το ποιος ειναι ξεφτυλας, το καταλαβαμε οταν στην πρωτη αγωνιστικη ασχοληθηκατε με υπερμετρο ζηλο για το πεναλτυ με την ΑΕΚ...φετος τα δειγματα σας τα δειξατε νωρις...
Αλλα ξερεις τι λενε...πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουϊ....
la_villa
03/11/2008, 18:33
αδικημένοι μου εσείς......αδικημένοι χειρούργοι.....:lol: :lol: :lol: :lol:
ε ρε ξεφτύλα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Μα ρε φιλε δεν ειναι 1-10 αγωνες που τον βριζουν.Η κοντρα αρχισε πολυ παλια.Θυμαμαι περσυ που το γηπεδο εκραζε τους οργανωμενους που εβριζαν Ντεμη κλπ.Η διχονοια στην κερκιδα ειναι τουλαχιστον 2 ετων.Ο Ντεμης απετυχε στην επιλογη του Φερερ.Δεν μπορεις να περιμενεις να σου βγουν ολα.Με τον Δωνη θα δουμε,δεν γινεται να κριθει σε 10 ματς.Στο μεταγραφικο σχεδιασμο οντως απο οτι φαινεται μεχρι στιγμης,για οποιους λογους,δεν τα πηγαν καλα.
Εδω απετυχε η Τοτεναμ που πηρε τον Ραμος,κορυφαιο προπονητη στην Primera Division επι 2 χρονια,χαλασε δεκαδες δις και στον χρονο πανω τον σουταραν.Απετυχε παταγωδως.
Ο Ντεμης ειναι ΑΕΚ.Με τα μπουνια.Απλα εχει αλλαξει οντως,και καλα εκανε.Δεν εχει την οπαδικη φιλοσοφια που ειχε σαν παιχτης,ειδε και αλλα πραγματα στο ποδοσφαιρο.Ειδε Primera Division,ειδε Ευρωπαικο πρωταθλημα,ειδε αλλη ποδοσφαιρικη κουλτουρα γενικα.Ξεφυγε απο τα στενα ορια και τον βουρκο του ελληνικου πρωταθληματος και φυσιολογικα αλλαξε.
Δεν του βγηκε?Απετυχε παταγωδως?Θα δουμε....
Ισως εχει φτιαξει κατι που δεν φαινεται τωρα.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ................ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ
Άν διάβαζες προσεκτικά θά έβλεπες πώς έγραψα γιά τίς έπιλογές ότι
μπορεί νά πέσεις έξω........
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΝΤΕΜΗ.........
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ........
ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ........ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.....!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΞΕΥΤΙΛΑ.........ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ PLAY-OFFS
EINAI O ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ........Η ΕΓΩ Η ΤΑ ΤΑΝΚΣ.....
ΕΙΝΑΙ.......Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ...!!!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ
ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ 10 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ
ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΤΟΧΑ ΚΑΙ ΑΚΑΙΡΑ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ......
ΝΙΠΤΟΝΤΑΣ ΠΟΝΗΡΑ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ
ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ
ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ........
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ
ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ....!!!!!
Κατάλαβες φίλε μου τώρα.......???
Όταν άπό κάποιον περιμένεις τά πάντα καί αύτός στό τέλος σέ γεμίζει άπογοήτευση έπειδή
ύπεραμύνεται τών συνεταίρων του έπενδυτών καί τό πρώτο πράμμα πού βλέπει είναι
τό πώς θά προστατεύσει τίς έπενδύσεις τους..........τότε
ΤΟ ΟΡΑΜΑ........ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ
ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΑΕΚΤΣΗΔΩΝ.......!!!!!!!
Αύτός δέν ήταν καί ό λόγος πού μισήσαμε τόν Μπάγιεβιτς........???
Ώς άλλος Μπάγιεβιτς κι αύτός μάς πούλησε μέ τό δικό του τρόπο.....πολύ πιό έξυπνα
πολύ πιό πολιτισμένα .........άλλά ή κουλτούρα του παρά τούς συμβουλάτορες του
τόν όδήγησε σέ μεγάλες γκάφες......
Σταματάτε νά τόν ήρωοποιείτε.............
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ...........
ΗΡΘΕ..........ΕΠΑΙΞΕ.............ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ.........ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ.....!!!!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΤΗΡΕΣ Η ΑΕΚ...........έτσι τήν πατάγαμε πάντα μέ τούς σωτήρες.....
Άφού άλλιώς παίζεται τό παιχνίδι πιά καί...........ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΜΠΑΡΛΟΙ......
ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...........ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ.........άπό όλους έμάς τόν κόσμο τής ΑΕΚ.....!!!!
ΑΕΚΑΡΑ..............ΜΕΧΡΙ............ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ..........!!!!!!!
el_hymador
03/11/2008, 19:03
αδικημένοι μου εσείς......αδικημένοι χειρούργοι.....:lol: :lol: :lol: :lol:
ε ρε ξεφτύλα...
τραγικος...
147124
Gandalf dr685sm
03/11/2008, 19:25
Διαβάζω οτι φταίει ο κόσμος που γιούχαρε... διαβάζω οτι οι παίκτες και ο προπονητής δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπισης ... οτι πρέπει ο κόσμος να πετάξει τα κασκόλ αντί να βγάλουν οι παίκτες τις φανέλες... και οτι ο κ. Νικολαϊδης φεύγει γιατί θα κάνει καλό στην ΑΕΚ (αμφιλεγόμενο αυτό , αλλά ας είναι.)
Κύριοι των ΜΜΕ και της υπόλοιπης εξέδρας.. Σας άρεσε η ΑΕΚ που πάλευε μέχρι το 90+ , αποδίδοντας αισχρή ποιότητα ποδοσφαιρική με τον 12ο τώρα της βαθμολογίας και έκαναν οτι έπρεπε να κάνουν απο το 10ο λεπτό;.. Να παίξουν δηλαδή με πάθος και τσαμπουκά, να αποδείξουν οτι αξίζουν να είναι στην ΑΕΚ; Δηλαδή πρέπει ο κόσμος να ικανοποιηθεί απο το οτι η ΑΕΚ έπαιξε για 5-10 λεπτά με πάθος και γύρισε αυτό το παιχνίδι; Συγχαρητήρια τους σίγουρα γιατί ήταν 10 με τρομερή πίεση, αλλά μέχρι εκεί. Αν ήθελε τέτοια ΑΕΚ ο κόσμος δεν θα γέμιζε επί 4 συναπτά έτη το ΟΑΚΑ! Σας ενόχλησαν οι φωνές και τα γιουχαητά... και οχι η εκκωφαντική σιωπή των 20-30.000 κόσμου που δεν πατάνε πλέον στο ΟΑΚΑ, γιατί δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν;
Όσοι έμειναν στο γήπεδο είναι οι "παλαβοί" της εξέδρας που αν και δεν συμφωνώ με την τακτική τους, εγώ ακόμα και τώρα τους βγάζω το καπέλο γιατί είναι οι μόνοι που αντιδρούν! Η ΑΕΚ έχει διδάξει στους ενήλικους του σήμερα (ηλικίες 28-40) οτι ξέρει να παίζει μπάλα και ήταν ομάδα αξιώσεων ακόμα και στις δύσκολες της. Τι απο το σύνολο των αγώνων της ΑΕΚ θυμίζει οτι λέω παραπάνω;
Έχουμε τον κ. Νικολαϊδη (που προσωπικά θεωρώ πως έκανε φοβερό καλό στην ΑΕΚ σε πολλούς τομείς) να λέει πως οι φίλαθλοι πρέπει να βγάλουν τα κασκόλ;;;;;;.. Ο κόσμος που δίνει 20 ευρώ κάθε εβδομάδα απο μισθό των 700 ευρώ; Για να δείξει σεβασμό αλήθεια σε ποιούς;;.. σε εκείνους που αμοίβονται με εκατομμύρια και δεν κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει; Ή μήπως στον πρόεδρο της ομάδος που δηλώνει προκαταβολικά πως θα φύγει τον Μάιο και το κάνει απο τον Σεπτέμβριο; Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Σαφώς και ο κόσμος έχει τις ευθύνες του... αλλα είναι ελάχιστες, γιατί δεν κουμαντάρουν αυτοί την ομάδα, ούτε την μοντάρουν.. το μόνο που κάνουν είναι να την υποστηρίζουν. Το έκαναν επί 4 συναπτά έτη.. θα το έκαναν σίγουρα και φέτος. Αρκεί η ΑΕΚ να ήταν ΑΕΚ και οχι "σύνολο παικτών της ΑΕΚ".
Επιτέλους μπορείτε να το κατανοήσετε ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;;;.. ο ΑΕΚτζής μπορεί να θέλει τίτλους (άλλωστε όλοι το θέλουν) αλλά πάνω απο όλα βάζει το αξιόμαχο και την ποιότητα ποδοσφαίρου που παίζει η ομάδα του. Ούτε Ολυμπιακός είναι , ούτε Παναθηναικός. Δηλώνει ΑΕΚτζής γιατί ακόμα και όταν χάνει η ομάδα του το κάνει με τέτοιο τρόπο που όλοι την χειροκροτούν στο γήπεδο. Μπορείτε να το κατανοήσετε αυτό και να σταματήσετε την καραμέλα με το οτι δεν υποστηρίζεται η ΑΕΚ γιατί δεν έχει τίτλους; Η ΑΕΚ απο το 2004 και μετά δεν έχει κανένα τίτλο αλλά μέχρι και το 2007 το πάλευε... κατέθετε πάθος και ψυχή... οτι είχε και παραπάνω. Έδινε ενα μικρό δείγμα μπάλας και ικανότητας. Φέτος τι απο όλα αυτά δείχνει; Δείχνει έστω και την προοπτική οτι μπορεί να αλλάξει κάτι; Δείχνει οτι μπορεί να δώσει ενα σημείο στους ΑΕΚτζήδες οτι θα τα καταφέρει;
Αναρρωτηθείτε καλύτερα λοιπόν , οχι γιατί γιουχάρουν οι 2-5000 στο πέταλο (που καλά κάνουν) αλλά γιατί οι 35000 λείπουν απο το γήπεδο και απαξιώνουν ακόμα και διαρκείας που αγόρασαν κάποιοι. Όσον αφορά τον κ. Νικολαϊδη... αν θεωρεί πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για εκείνον και οτι δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα παραπάνω, καλώς κάνει και φεύγει και του ευχόμαστε τα καλύτερα. Αλλά οι αιχμές περί κασκόλ ας λείπουν... άλλωστε την επόμενη Κυριακή , οι φίλαθλοι θα είναι πάλι εκεί να φωνάζουν αυτό που υποστηρίζουν για την ομάδα τους. Ο πρόεδρος όμως θα είναι άλλος... κάποιος άλλος δεν θα φοράει κασκόλ.
Για το αύριο της ΑΕΚ , δεν το γνωρίζω , αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το Κυριακάτικο ηλεκτροσόκ , θα δούμε αν αναβιώσει την ΑΕΚ ή θα δηλώσει και την ώρα θανάτου της.
Gandalf
la_villa
03/11/2008, 19:33
les?
la_villa
03/11/2008, 19:36
kati τελευταίο
περίμενα να δω αν θα το γράψει κανεις...έστω μια εφημερίδα
αλλά φαίνεται οι χορηγίες του πατερα είναι μεγαλύτερες στις φυλλάδες για να γράφουν τις μαλακίες που γράφουν
στην φάση της ευκαιρίας του Λέτο στην μικρή περιοχή,που τραυματίστηκε, πως και κανείς δεν είπε τιπότα για το πάτημα του αμυντικού του Εργοτέλη....replay δεν παίχτηκε ούτε ένα...
λίγο πριν φύγει η κάμερα απο την φάση φαίνεται ο αμύντικός να πατάει τον αντίπαλο του...χτύπημα εκτός φάσης...τουμπεκί είδα όμως όλοι:wave2:
http://www.youtube.com/watch?v=bhM0fYxDqF0
Ρε 'συ La Villa ................. βλέπεις σωστή την κάρτα στον Μουν .............. βλέπεις τώρα ότι πάτησαν τον Λέτο ................. μήπως τελικά το πρόβλημά σου είναι ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ;;;
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άντε να σε δω να διαμαρτύρεσαι και για τη διαιτησία ................ σας έσφαξε το κοράκι !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
el_hymador
03/11/2008, 20:15
Η τεχνη της κολοτουμπας.
Πρωτα απ΄ολα προϋποθετει να εισαι γαυρος...
Κολοτουμπα λοιπον ειναι να δηλωνεις στις 3/11/2008 και ωρα 18:26 αυτα:
η απάντηση του Πανιωνίου στον διαρκώς κλαψομ@$η βαζελο...
σας κατάλαβαν όλοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.........
Και στην συνεχεια, την ιδια μερα, 3/11/2008. στις 20:36 να δηλωνεις αυτα:
kati τελευταίο
αλλά φαίνεται οι χορηγίες του πατερα είναι μεγαλύτερες στις φυλλάδες για να γράφουν τις μαλακίες που γράφουν
στην φάση της ευκαιρίας του Λέτο στην μικρή περιοχή,που τραυματίστηκε, πως και κανείς δεν είπε τιπότα για το πάτημα του αμυντικού του Εργοτέλη....replay δεν παίχτηκε ούτε ένα...
λίγο πριν φύγει η κάμερα απο την φάση φαίνεται ο αμύντικός να πατάει τον αντίπαλο του...χτύπημα εκτός φάσης...τουμπεκί είδα όμως όλοι
Εν ολιγοις δηλαδη, "Βαζελοι κλαιγεστε για την διαιτησια και μουρμουρατε συνεχως", αλλα απο την αλλη "Καλα, κανενας δεν ειδε την καταφενασταστη αδικια στο παιχνιδι με τον Εργοτελη;"
Οτι να ναι....:lol: :lol: :lol:
147140
... την καταφενασταστη αδικια στο παιχνιδι με τον Εργοτελη
Η οποία μάλιστα ποτέ δεν έγινε !!!
Απλά όπως γύριζε να φύγει σκόνταψε στον πεσμένο Λετο !!! Τι πάτημα εκτός φάσης και φουτσες Μπλε μας λέει !!! Για να μην χρειαστεί να δείτε και όλο το βίντεο στο 4.30 κάτι .............
Και άντε και έγινε ........... που δεν έγινε ................. έγινε στο 75 ;;; 80φεύγα ;;;
Και άντε και τον απέβαλε με κόκκινη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι θα άλλαζε στη ροή του αγώνα ;;;
Άστε μας ρε παιδιά .............. μιλάνε και οι γαύροι για διαιτησία !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
147149
Και που ειστε βαζελοι...........
Κατι η πιπα απο την βερντερ......
Κατι η κουραση........
Κατι η διαιτησια που εδωσε συκε αραουτ υπερ του ολυμπιακου στο χωρο του κεντρου......
Καθαρη θα την βγαλει παλι ο πατερας........... ( θα γλιτωσει και απο τον Θανασακη....:lol: )
Τρωτε τωρα γιατι το χορτο ειναι φρεσκο........ :wave2:
δε περιμενω τιποτα καλυτερο απο οπαδο μιας ομαδας που εχει προεδρο και ηρωα και σωτηρα το πρακτορα κροκους....
πραγματικα δε περιμενω τιποτα καλυτερο αρα δε σχολιαζω τιποτα
Δεν εχω ηρωες....
Ουτε Σωτηρες.....
Μονο τον Ολυμπιακο .....
(Σε αντιθεση με εσενα.....)
el_hymador
03/11/2008, 22:23
Και που ειστε βαζελοι...........
Κατι η πιπα απο την βερντερ......
Κατι η κουραση........
Κατι η διαιτησια που εδωσε συκε αραουτ υπερ του ολυμπιακου στο χωρο του κεντρου......
Καθαρη θα την βγαλει παλι ο πατερας........... ( θα γλιτωσει και απο τον Θανασακη....:lol: )
Τρωτε τωρα γιατι το χορτο ειναι φρεσκο........ :wave2:
ψτ...(η μαλλον πουλ, πουλ, πουλ, πουλ, πουλ...)
Τσιμπα ενα πιτουρακι...και ασε τις παρλαπιπες:winka:
147152
el_hymador
03/11/2008, 22:34
Και να μην photoshopαρεις τις φωτογραφιες σας...
η πραγματικη ειναι αυτη!
147153
Και να μην photoshopαρεις τις φωτογραφιες σας...
η πραγματικη ειναι αυτη!
Ντροπη σου.... :nono:
photoshopαρεις φωτο γιατι...?????
( Πολυ αερα σας εδωσε αυτος ο δημαρχος απο την Τηλο....... Αιντε...)
Μαθετε να ζειτε με τις ιδιαιτεροτητες σας επιτελους..
147156
el_hymador
03/11/2008, 23:17
Ντροπη σου.... :nono:
photoshopαρεις φωτο γιατι...?????
( Πολυ αερα σας εδωσε αυτος ο δημαρχος απο την Τηλο....... Αιντε...)
Μαθετε να ζειτε με τις ιδιαιτεροτητες σας επιτελους..
Μαλλον καποιο λαθος κανεις....
δεν εχουμε εμεις ιδιαιτεροτητες....
εσεις αγωνιζεστε για να σας αποδεχτουμε...
:wave2: :wave2: :wave2:
147157
el_hymador
03/11/2008, 23:20
Καρφιτσα εχεις αγορασει;
Ειναι δωρεαν αμα γραφτεις μελος στον gayρο...
:wave2: :wave2: :lol: :lol:
147158
Μαλλον καποιο λαθος κανεις....
δεν εχουμε εμεις ιδιαιτεροτητες....
εσεις αγωνιζεστε για να σας αποδεχτουμε...
:wave2: :wave2: :wave2:
Ρε τα κωλοπαιδα....
Παλι το πανο σας πηραν..??? :mad:
[B]Καρφιτσα εχεις αγορασει;
Αμε...... Θα την δεις την Δευτερα παλι.......
Πρωτοσελιδο !!! :D
147159
kalgeorge
03/11/2008, 23:32
Ρε τα κωλοπαιδα....
Παλι το πανο σας πηραν..??? :mad:
re malakes den ti npaleuete me tipota :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
exw liwsei leme...
asxeto...eida tin ekpobi tou tou mitsikwsta to vrady...poly gelio.:rotflmao: :rotflmao:
Καληνυχτα Χυμα......
Και........................
147162
el_hymador
03/11/2008, 23:41
Καληνυχτα επισης...
προετοιμαζεστε βλεπω...
147163
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
147164
el_hymador
03/11/2008, 23:43
Οχι μονο εσεις βεβαια....και η ομαδα κανει ασκησεις για να ειναι ετοιμη...:winka:
147165
kalgeorge
03/11/2008, 23:43
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
re kati malakes...
la_villa
03/11/2008, 23:57
AHAHHAHAHAHHAHA
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γαμάτη φωτό....
καλά τα παληκάρια είναι απίστευτοι....ρε βαζέλες γράψτε μου ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ έγραψα ότι αδικηθήκαμε απο τον εργοτέλη...
λαγοί ρουφάτε το κάρφωμα που σας έκανε τώρα ο Πανιώνιος και τα κεφάλια στην άμμο....σας πήραν πρέφα όλοι...κλαψομούνηδες....:wave2:
y.g παλι'ο αλλα δεν γ@#$ται
"O BAZEΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ
ΕΙΣ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΤΣΑ
Ο ΠΑΟ ΕΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥ....Α
ΑΧ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΒΡΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ
ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΣΤΟΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΕΣ ΓΑΜ..Ι;;
ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ, ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ΚΑΙ ΣΟΦΡΙΤΟ
ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΑΛΙ ΞΕΠΕΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ
ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΕΣΣΑΡΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΧΤΕΙ ΔΕ ΠΡΟΚΑΜΕ ΤΟΥ ΠΑΟ Η Κ....ΡΑ
ΞΕΜΕΙΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΛΙΓΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗ
ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΡΟΥΦΗΞΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ Η ΚΑΗΜΕΝΗ
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΟΥΝΙΟΘ, ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ, Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ
ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΜΝΕΤ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΧΩΣ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΤΗ ΤΣΟΝΤΑ"
έχει διαχρονική αξία...μόνο τα ονόματα θέλουν κάποια τροποποίηση :lol: :lol:
giobazolias
04/11/2008, 06:23
την ψωνησαν οι συνχωριανοι μου οι Κερκυραιοι..............ο Ολυμπιακος Β!!!!!
μετα ομως παρακαλαγαγαν και κλαιγονταν στο Μπισκαν που τους εριξε στη Β Εθνικη!!!
:rotflmao:
....ρε βαζέλες γράψτε μου ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ έγραψα ότι αδικηθήκαμε απο τον εργοτέλη...
ΕΔΩ !!!
kati τελευταίο
λίγο πριν φύγει η κάμερα απο την φάση φαίνεται ο αμύντικός να πατάει τον αντίπαλο του...χτύπημα εκτός φάσης...τουμπεκί είδα όμως όλοι
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ !!!
2η σε 2 σελίδες !!! 'ΡΑΙΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!
AHAHHAHAHAHHAHA
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γαμάτη φωτό....
καλά τα παληκάρια είναι απίστευτοι....ρε βαζέλες γράψτε μου ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΙΟ έγραψα ότι αδικηθήκαμε απο τον εργοτέλη...
λαγοί ρουφάτε το κάρφωμα που σας έκανε τώρα ο Πανιώνιος και τα κεφάλια στην άμμο....σας πήραν πρέφα όλοι...κλαψομούνηδες....:wave2:
y.g παλι'ο αλλα δεν γ@#$ται
Ego sou kano mpoikotaz kai de sou ksanapantao stis malakies pou grafeis giati tha se briso pali ... to idio proteino kai stous upoloipoys :wave2:
Δεν εχω ηρωες....
Ουτε Σωτηρες.....
Μονο τον Ολυμπιακο .....
(Σε αντιθεση με εσενα.....)
φιλε μου κλεμμένα πρωταθλήματα δε θελω εγω... σα και αυτα που παιρνει ο γαυρος!
εσυ περσυ πανηγύρισες το χάρτινο
εγω το κανονικό...
θεωρείς επιτυχημένο τον κλέφτη
εγω τον Πρωταθλητή Πρόεδρο τον αληθινό...στο γήπεδο...
εκει ειναι η διαφορά μας
και οπως ξαναείπα: δε με ενδιαφέρει η αποψη των γαυρων..... δε σας αξιζει κατι καλυτερο απο την περιφρόνηση... πες καλύτερα για τα 80-100ποσα κλεμενα εχετε και πεξ'το υπερήφανος και μην ασχολείσαι με τον Νικολαιδη...
ειναι πολυ ψηλα για να τον φτασεις... δεν υπαρχει ανάλογο στο κωλοσυλλογο σου... μονο ψευτες και κλεφτες
αυτα
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
147193
la_villa
04/11/2008, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΕΔΩ !!!
σοβαρέψου.....
έγραψα μια φάση αντιαθλητική
δεν έγραψα πουθενα ότι αδικηθήκαμε....αλλά καταλαβαίνω....κλασσικό πρόβλημα αντίληψης βάζελου....
κ πιο πολύ το έγραψα για τον τύπο που δεν αναφέρθηκε πουθενά....
και έθιξα τον αντιαθλητικό τρόπο του αμυντικού....οχι τον διαιτητη...τι λέξη διαιτητη την είδες?Ελά πες μου ναι....είναι και πρωί και θα μου φτιάξεις την μέρα....
κάποιος είπε ότι όπως έπεφτε...εγώ είδα τον παίκτη να πέφτει μπροστά και αντι να μαζεύει το πόδι να το τεντώνει πάνω στον πεσμένο αντίπαλο...μου φάνηκε επίτηδες...
la_villa
04/11/2008, 10:01
την ψωνησαν οι συνχωριανοι μου οι Κερκυραιοι..............ο Ολυμπιακος Β!!!!!
παγανέλι παγανέλι....:lol: :lol: :beer:
la_villa
04/11/2008, 10:02
Ego sou kano mpoikotaz kai de sou ksanapantao stis malakies pou grafeis giati tha se briso pali ... to idio proteino kai stous upoloipoys :wave2:
η γάτα μου ήδη κλαίει....πάω να φέρω και τον σκύλο μου να κλαψουν παρέα για να ξεπεράσουμε την συμφορά...:wave2: