PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 11:40
Καλά για τις μαλακίες που λέει ο Νικολάου συμφωνώ ... δεν τίθεται θέμα.

Gandalf

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 11:47
Iosif...

Το ποδόσφαιρο σε σχέση με άλλα πράγματα στην ζωή μου , έρχεται πολύ τελευταίο... γενικά θα έλεγα κάθε άθλημα που μόνο ευχαρίστηση προσφέρει σαν θέαμα ή όταν παίζουμε εμείς (όσο κουλοί και αν είμαστε)

Ακόμα και στον τομέα της διασκέδασης - hobby αν θες, προτιμώ κάτι άλλο.

Η συμμετοχή μου εδώ στις ποδοσφαιρικές συζητήσεις γίνεται για τον χαβαλέ και κυρίως επειδή έχει πλάκα το πικάρισμα... αλλά μέχρι εκεί.

Για μένα είναι ενα show με ακριβοπληρωμένου συμμετέχοντες που είναι οτι πρέπει για να ξεδίνεις απο την καθημερινότητα και να πικάρεις φίλους... οχι όμως όπως λένε και οι κρυόκωλοι Αγγλοσάξωνες "the next best thing"... με την καμία όμως.

Gandalf

blackbusa
20/11/2008, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Iosif...

Το ποδόσφαιρο σε σχέση με άλλα πράγματα στην ζωή μου , έρχεται πολύ τελευταίο... γενικά θα έλεγα κάθε άθλημα που μόνο ευχαρίστηση προσφέρει σαν θέαμα ή όταν παίζουμε εμείς (όσο κουλοί και αν είμαστε)

Ακόμα και στον τομέα της διασκέδασης - hobby αν θες, προτιμώ κάτι άλλο.

Η συμμετοχή μου εδώ στις ποδοσφαιρικές συζητήσεις γίνεται για τον χαβαλέ και κυρίως επειδή έχει πλάκα το πικάρισμα... αλλά μέχρι εκεί.

Για μένα είναι ενα show με ακριβοπληρωμένου συμμετέχοντες που είναι οτι πρέπει για να ξεδίνεις απο την καθημερινότητα και να πικάρεις φίλους... οχι όμως όπως λένε και οι κρυόκωλοι Αγγλοσάξωνες "the next best thing"... με την καμία όμως.

Gandalf

Τοτε ρε Μαγε αρκεσου στις αναλυσεις σου και δηλωνε φιλαθλος της μπαλλας (οταν δεν εχεις κατι πιο σοβαρο να κανεις).....και οχι οπαδος της ΑΕΚ και με αποψη....

γιατι υπαρχουν παρα πολλοι που εχουν μεγαλωσει με αυτην ομαδα,εχουν κλαψει,εχουν χαρει,εχουν φαει ξυλο απο μπατσους,εχουν φαει πετρες απο αντιπαλους (χωρις να εχουν καμμια θεληση για επισοδεια τονιζω) μονο και μονο επειδη την ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΣ...σιγουρα δεν ειναι η ζωη μας οπως λενε καποιοι καμμενοι (που και αυτοι καλα κανουν και το πιστευουν) αλλα ειναι ενα κομματι της....οπως ειναι και πολλα αλλα που γουσταρουμε και δεν θα ειμασταν ευτυχισμενοι χωρις αυτα...αλλα ολα ειναι ενα παζλ....

φιλικοτατα παντα
:wave2:

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 12:31
δεν κατάλαβα... δηλαδή δεν δικαιούμαι να έχω άποψη επειδή είμαι απλά φίλαθλος και οχι οπαδός με παρωπίδες;... ξέρεις πόσο φασιστικό ακούγεται αυτό;

Όσο φασιστικό ακουγόταν και στο δωματιάκι οτι όλοι πρέπει να στηρίξουν τον τάδε ή τον δείνα, μόνο και μόνο επειδή κάνει τα χατήρια της Original..

Και δεν έχεις πραγματικά ιδέα, αν έχω παίξει ξύλο στο δασάκι πίσω απο το γήπεδο, αν έχω ζήσει μέσα στην σκεπαστή ή ... τέλος πάντων...

Αυτές οι απόψεις των οργανωμένων είναι που μου θυμίζουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι απλά show και δεν αξίζει να χαλάς το κέφι σου και την ζωή σου για αυτό.

Για το αν μεγάλωσες με την ΑΕΚ καλά έκανες και τιμή σου, αλλά σε κανένα σημείο δεν σου δίνει το δικαίωμα να αμφισβητείς άλλους μόνο και μόνο , επειδή οτι λένε δεν συμφωνεί με αυτό που σκέφτεσαι εσύ...

Gandalf

mats8282
20/11/2008, 12:50
Ενας προπονητης και τιποτα παραπανω,τιποτα παρακατω.Αν πραγματικα αγαπαει την ομαδα και το ολο θεμα ηταν μια παρεξηγηση ή/και κακη στιγμη ή/και παρεξηγηση ή/και ο,τιδηποτε θα φανει.Οποιος υποστηριζει μια ομαδα μπορει να λεει την αποψη του ελευθερα,παντα και παντου.Ο καθενας κανει τις επιλογες του και δεχεται τις συνεπειες.Δεν κοβω το γηπεδο για τον Μπαγιεβιτς.Το ειχα κοψει για τον Τροχανα τοτε.

Απο εκει και περα το παρακατω αποκαλυπτει πως σκεφτονται οι οργανωμενοι και τι πιστευουν...ΑΕΚ=Οριτζιναλ???????

:look: :look: :look: :look:

ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ORIGINAL ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ...

http://www.original21.com/domatiaki.php

DUKASII
20/11/2008, 12:54
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ?ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΑΜΕ Η ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ .

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΖΗΤΩ.

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 12:56
Αυτά έβλεπα ρε Mats και την έκανα με ελαφρά απο το δωματιάκι και τα ρέστα.

Όπως είπες και εσύ το αν θα πάω γήπεδο να δώ την ΑΕΚ , δεν το κανονίζει κανείς για μένα.. ούτε η original όυτε ο Σέρβος ούτε κανείς. Αν θέλω να περάσω καλά θα πάω... αλλιώς θα κάνω κάτι άλλο.

Αν θέλουν να έρθουν να βρίσουν τον Σέρβο ας έρθουν .,..μόνοι τους θα είναι πάλι. Η πλειοψηφία δεκάρα δεν δίνει για εγωισμούς και κόντρες ηλικίας κάποιων ετών.

Gandalf

mats8282
20/11/2008, 13:00
<<Προπονητής της ΑΕΚ και τυπικά είναι από την Πέμπτη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε και επίσημα πως ο Σέρβος τεχνικός μαζί με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή και τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στους Θρακομακεδόνες σήμερα στις 16:00.>>

Υπομονη και επιμονη....Ελπιζω να τους αφησουν να κανουν δουλεια,οποιος δεν συμφωνει μπορει να μην παει γηπεδο...Οχι γιατι το λεω εγω,αλλα γιατι δεν συμφωνει με την διοικηση και τις επιλογες της.Που ξερουμε,μπορει να ειναι η αρχη μιας νεας εποχης και ο Μπαγιεβιτς να <<διορθωσει>> τις οποιες λαθος κινησεις/επιλογες του και να <<ξεχρεωσει>> ενω παραλληλα να ανεβασει την ΑΕΚ στο αγωνιστικο επιπεδο που της αρμοζει.

Αν οχι,βλεπουμε

ΥΓ
[B]Αυτά έβλεπα ρε Mats και την έκανα με ελαφρά απο το δωματιάκι και τα ρέστα./B]

Εγω αυτα ειδα και δεν οργανωθηκα ποτε ενω ειμουν σκεπαστη συνεχεια απο μικρη ηλικια και με παρεα απο παιδια που ηταν οργανωμενοι :rolleyes:

blackbusa
20/11/2008, 13:02
δεν κατάλαβα... δηλαδή δεν δικαιούμαι να έχω άποψη επειδή είμαι απλά φίλαθλος και οχι οπαδός με παρωπίδες;... ξέρεις πόσο φασιστικό ακούγεται αυτό;

Όσο φασιστικό ακουγόταν και στο δωματιάκι οτι όλοι πρέπει να στηρίξουν τον τάδε ή τον δείνα, μόνο και μόνο επειδή κάνει τα χατήρια της Original..

Και δεν έχεις πραγματικά ιδέα, αν έχω παίξει ξύλο στο δασάκι πίσω απο το γήπεδο, αν έχω ζήσει μέσα στην σκεπαστή ή ... τέλος πάντων...

Αυτές οι απόψεις των οργανωμένων είναι που μου θυμίζουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι απλά show και δεν αξίζει να χαλάς το κέφι σου και την ζωή σου για αυτό.

Για το αν μεγάλωσες με την ΑΕΚ καλά έκανες και τιμή σου, αλλά σε κανένα σημείο δεν σου δίνει το δικαίωμα να αμφισβητείς άλλους μόνο και μόνο , επειδή οτι λένε δεν συμφωνεί με αυτό που σκέφτεσαι εσύ...

Gandalf

Δεν σου απαγορεψα να εχεις αποψη....αλλα ως γνωστων ολοι εχουμε απο μια....αποψη εννοουσα....

Δεν πηγα ποτε δωματιακι γιατι δεν ειμουνα ποτε στην Οriginal....και δεν δεχομουνα ποτε ντιρεκτιβες....ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ...ουτε απο την Θ21 οπου ειμουνα γραμμενος για να παιρνω εισητιρια η να μπορω να πηγαινω στα εκτος...

Το να παιζεις ξυλο δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο (εγω δεν εχω παιξει ποτε) ουτε βεβαια να εισαι στην σκεπαστη...

Δεν ειμαι οργανωμενος και δεν ειμουνα ποτε ξαναεπαναλαμβανω....και απο την στιγμη που ειναι show δεν χρειαζεται να υποστηριζεις κατι με τοση θερμη...απλα να απολαμβανεις αυτον που σου δινει το καλυτερο....

Αμφισβητω εσενα και ολους τους φιλαθλους του καναπε οχι για αυτα που λετε,αλλα γιατι δεν το κανετε στον χωρο που πρεπει....οχι ενα μοτοφορουμ πχ αλλα στην κερκιδα της ομαδας που γουσταρεις....ωστε οταν εμεις οι ανοργανωμενοι οργανωτοι αρχιζουμε και γιουχαρουμε ,εσεις να ειστε εκει και να μας βουλωνετε το στομα με την υποστηριξη σας στην ομαδα και στον εκαστοτε βατραχο πχ

mats8282
20/11/2008, 13:07
Γιατι ποιοι ειναι οι υπολοιποι μη οργανωμενοι?Οι Ζορο της ΑΕΚ?

Αυτοκλητοι σωτηρες και υπερασπιστες ενος προσωπικου δικαιου που πρεπει να βρισκουμε εχθρους και αντιπαλους παντου?Οποιος δεν συμφωνει με κατι,που δεν του πεφτει και λογος στο κατω κατω,μπορει να παει αλλου ή να μην ασχολειται.Αν ειχα τα λεφτα του Νοτια και ειμουν μετοχος θα ειχα λογο.Τωρα δεν εχω,το μονο που εχω ειναι τα Χ ευρω που σκαω να παω γηπεδο.Αν δεν συμφωνω με την εκαστοτε διοικηση ειναι επιλογη μου να μην τους δωσω τα λεφτα.

Με τον Τροχανα επελεξα να μην του δωσω τις 100 δρχ που ειχε βαλει εισοδο στην Σκεπαστη και δεν παταγα...Με την σημερινη διοικηση δεν εχω προβλημα.Προς το παρων.

Εχω ομως προσδοκιες.

blackbusa
20/11/2008, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
<<Προπονητής της ΑΕΚ και τυπικά είναι από την Πέμπτη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Η ΠΑΕ γνωστοποίησε και επίσημα πως ο Σέρβος τεχνικός μαζί με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή και τον Δημήτρη Μπουρουτζίκα θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στους Θρακομακεδόνες σήμερα στις 16:00.>>

Υπομονη και επιμονη....Ελπιζω να τους αφησουν να κανουν δουλεια,οποιος δεν συμφωνει μπορει να μην παει γηπεδο...Οχι γιατι το λεω εγω,αλλα γιατι δεν συμφωνει με την διοικηση και τις επιλογες της.Που ξερουμε,μπορει να ειναι η αρχη μιας νεας εποχης και ο Μπαγιεβιτς να <<διορθωσει>> τις οποιες λαθος κινησεις/επιλογες του και να <<ξεχρεωσει>> ενω παραλληλα να ανεβασει την ΑΕΚ στο αγωνιστικο επιπεδο που της αρμοζει.

Αν οχι,βλεπουμε

ΥΓ

Εγω αυτα ειδα και δεν οργανωθηκα ποτε ενω ειμουν σκεπαστη συνεχεια απο μικρη ηλικια και με παρεα απο παιδια που ηταν οργανωμενοι :rolleyes:

Φιλε αν η διοικηση θελει να πορευτει ετσι....καλα θα κανει....ομως επειδη καποιοι πιστεψαμε σε μια μεγαλυτερη λιμνη (οχι απαραιτητα με τον Ντεμη) και γυρισαμε παλι στις λακκουβες με τα λασπονερα....εχει την μαγκια να πει.....τον Ιανουαριο βγαζω ξανα διαρκειας...οποιος γουσταρει ας αγορασει....τον Ιανουαριο οποιος δεν γουσταρει αυτα που κανω να ερθει απο το ταμειο να παρει τα λεφτακια του....ντομπρα πραγματα...

υ.γ. Το διαρκειας εξακολουθει να πωληται....ειπαμε Θυρα 12 Τμημα Β Σειρα 5 θεση δεν θυμαμαι..

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 13:19
οτι είπε ο Mats πιο πάνω συν οτι σου είπα και πριν...

Δεν με ξέρεις πέρα απο εδώ και δεν γνωρίζεις καταρχάς αν ειμαι του καναπέ ή οχι...

Εν πάσει περιπτώσει.. αυτό το χάλι με την εικόνα διχόνοιας που παρουσιάζει η εξέδρα λόγω των εγωισμών ένθεν και ένθεν μόνο στην ΑΕΚ θα το βρείς.. για αυτό και μας κράζουν και οι υπόλοιποι για αυτό έχουν και δίκιο.

Για το λακκούβες και λασπόνερα και λίμνες και ψάρια... τα ακούω ώς γραφικά όπως και με τον Νικολαϊδη πιο πριν.

Θα δω και θα κρίνω... τα ίδια έλεγα.. τα ίδια λέω και τώρα...αρκετή διχόνοια έχει πέσει. Ας κάτσει ο καθείς και ας αναλογιστεί τι θα κάνει χωρίς να προσπαθεί να επιβάλλει απόψεις. Απο έριδες και διχόνοιες μόνο η ΑΕΚ βγαίνει χαμένη... κανείς άλλος.

Gandalf

blackbusa
20/11/2008, 13:25
οτι είπε ο Mats πιο πάνω συν οτι σου είπα και πριν...

Δεν με ξέρεις πέρα απο εδώ και δεν γνωρίζεις καταρχάς αν ειμαι του καναπέ ή οχι...

Εν πάσει περιπτώσει.. αυτό το χάλι με την εικόνα διχόνοιας που παρουσιάζει η εξέδρα λόγω των εγωισμών ένθεν και ένθεν μόνο στην ΑΕΚ θα το βρείς.. για αυτό και μας κράζουν και οι υπόλοιποι για αυτό έχουν και δίκιο.

Για το λακκούβες και λασπόνερα και λίμνες και ψάρια... τα ακούω ώς γραφικά όπως και με τον Νικολαϊδη πιο πριν.

Θα δω και θα κρίνω... τα ίδια έλεγα.. τα ίδια λέω και τώρα...αρκετή διχόνοια έχει πέσει. Ας κάτσει ο καθείς και ας αναλογιστεί τι θα κάνει χωρίς να προσπαθεί να επιβάλλει απόψεις. Απο έριδες και διχόνοιες μόνο η ΑΕΚ βγαίνει χαμένη... κανείς άλλος.

Gandalf

Εχεις διαρκειας χριστιανε μου ναι η οχι???η πας μονο σε επιλεκτικα ματς???πχ με γαυρο με βαζελο αιντε και με ΠΑΟΚ.....αν ναι ζηταω συγνωμη....αν οχι εχει μια ευκαιρια να δειξεις την αγαπη σου στην ομαδα...:winka:

υ.γ. εγω εχω αποφασησει ΚΙΟΛΑΣ...αποχη απο το γηπεδο....ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....γιατι τα λεφτα δεν φυτρωνουν στις μπανανιες...και ουτε με εδωκαν κανα διαρκειας τσαμπα τα τελευταια 4 χρονακια....

mats8282
20/11/2008, 13:32
1.5 χρονο υπεγραψε...Αν φυγει το καλοκαιρι θα συνεχισεις να εχεις την ιδια αποψη επειδη αυτη η διοικηση,αν μεινει η ιδια,θα συνεχισει?

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 13:37
Διαρκείας στην μπάλα οχι... για τον απλό λόγο οτι το είχα δεί το έργο για αυτο το χάλι απο το καλοκαίρι. Έτσι έδωσα το ποσό για το basket.

Τώρα για διαρκείας απο του χρόνου θα ξαναπάρω αν πάει καλά η ομάδα... τόσο απλά. Ούτε για τον Σέρβο , ούτε για κανέναν. Αν τώρα η ΑΕΚ αρχίζει και παίζει μπάλα , θα πηγαίνω όσο συχνότερα μπορώ και νομίζω.

Αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου που μου θυμίζει οπως είπα και πριν τους οργανωμένους.. Δεν έχεις διαρκείας.. δεν είσαι ΑΕΚτζής...το διαρκείας δηλαδή είναι ΑΕΚομέτρο;

Είναι σαν να μου λες οτι επειδή δεν πάω σε ΟΛΕΣ τις μηχανοβόλτες συναντήσεις, δεν είμαι γνήσιος μοτοσυκλετιστής...:sick:

Tespa...οτι πείς..

Gandalf

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 13:42
επιβεβαιώνει οτι αρκετοί το βλέπουν διαφορετικά.. μετά το gallop του sport-fm και το gallop του sportdog.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81841

Gandalf

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 13:47
και για να μην λέτε οτι μόνοι οι ΑΕΚτζήδες έχουν προβλήματα (σαφώς σοβαρότερα), να και ο Μπράβο στην μπούκα του Βαλβέρδε

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&tag=7713&pubid=1514509

Όλοι οι μεγάλοι του ΠΟΚ φαίνεται τελικά οτι κάτι έχουν και τους προβληματίζει..

οχι για να μην νομίζετε οι υπολοιποι οτι σας "ξεχάσαμε".

Για να μην πιάσω και τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί την πεπατημένη με το επισόδειο Καρεμπέ για το επισόδειο Γκαρσία.. "Προκλήθηκε για αυτό αντέδρασε"

Gandalf

kalgeorge
20/11/2008, 13:59
επιβεβαιώνει οτι αρκετοί το βλέπουν διαφορετικά.. μετά το gallop του sport-fm και το gallop του sportdog.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=81841

Gandalf

πανο ειδες;;:p στο πα ρε...
θα τρελαθειτε στην κολοτουμπα στο γηπεδο :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 14:02
e... ας κάνουμε και εμείς μια... έχουμε τρελαθεί απο τις δικές σας τόσον καιρό... ας κάνουμε και εμείς μια για να μην έχετε να λέτε...:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

blackbusa
20/11/2008, 14:04
Διαρκείας στην μπάλα οχι... για τον απλό λόγο οτι το είχα δεί το έργο για αυτο το χάλι απο το καλοκαίρι. Έτσι έδωσα το ποσό για το basket.

Τώρα για διαρκείας απο του χρόνου θα ξαναπάρω αν πάει καλά η ομάδα... τόσο απλά. Ούτε για τον Σέρβο , ούτε για κανέναν. Αν τώρα η ΑΕΚ αρχίζει και παίζει μπάλα , θα πηγαίνω όσο συχνότερα μπορώ και νομίζω.

Αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου που μου θυμίζει οπως είπα και πριν τους οργανωμένους.. Δεν έχεις διαρκείας.. δεν είσαι ΑΕΚτζής...το διαρκείας δηλαδή είναι ΑΕΚομέτρο;

Είναι σαν να μου λες οτι επειδή δεν πάω σε ΟΛΕΣ τις μηχανοβόλτες συναντήσεις, δεν είμαι γνήσιος μοτοσυκλετιστής...:sick:

Tespa...οτι πείς..

Gandalf

Ενω στο basket η ομαδα πεταει....ετοιμη για το NBA ειναι....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ασε που εκανε και η original ατοπημα με την ενσταση....οτι ναναι δηλαδη....

με το διαρκειας φιλε μου δειχνεις το ποσο αγαπας την ομαδα....στα δυσκολα φαινεται η αγαπη...οχι στα φρου φρου και αρωματα....και για να σε προλαβω....την καθε ομαδα εκτος απο το συμβολο την εκπροσωπει και αυτος που την διοικει...και να εχω σαν εκπροσωπο της καποιον που πριν 10 χρονια μου εκανε κολοδαχτυλα,και ελεγε οτι θα μας γαμησει,και αφου το εκανε (χαρη και σε καποια παραγκα) ασελγησε πανω στο πτωμα της....να μου λειπει....

εγω γουσταρω την ΑΕΚ που μου εμαθε ο συνχωρεμενος ο παππους μου....τριτος...τεταρτος...τελευταιος....αλλα με το σπαθι μου και με το κεφαλι ψηλα...

και επειδη εχω δεθει με αυτα τα χρωματα και με αυτο το συμβολο δεν θα ασελγησω ποτε επανω του...ΑΠΟΧΗ....και εδω ερχομαι σε συγκρουση με τον εαυτο μου αν θα γινει απο τωρα η στο τελος της χρονιας....ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ....

αυτο με τις μηχανες ειναι ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟ....η μαλλον για να καταλαβεις καλυτερα....ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ...

blackbusa
20/11/2008, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
πανο ειδες;;:p στο πα ρε...
θα τρελαθειτε στην κολοτουμπα στο γηπεδο :rotflmao: :rotflmao:

Ρε Γιωργο μειλαμε για λαο εεεεεε???συνολικα 4000 κοσμος ψηφισε....και οι 1500??? ειναι Αεκτζηδες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε αυτο θελουν....να γυρισει ο πριγκηπας....να σφαζομαστε...για να μην παρουμε πρωταθλημα που το εχουμε σιγουρο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειναι σαν τους τυπαδες που τους ρωτανε....''αν σας κερατωνε η γυναικα σας τι θα κανατε???''...απαντουν ολοι ''θα την σκοτωνα''....και μετα δεν περνανε απο τις πορτες....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 14:13
α μπαίνεις στα "χωράφια μου" τώρα...:D

Ατόπημα γιατί;... αν εννοείς το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ξεκάθαρα το φάουλ είναι οχι σε νεκρό... αλλά σε άκρως πεθαμένο χρόνο.(αν γίνεται καθώς προσωπικά δεν είδα επαφή και γνωρίζω καλά το άθλημα για να το ξεχωρίσω)

Για το θέμα ποιότητας της ομάδος...δεν έχει παίκτες - σωστόν.. προπονητής δεν έχει περγαμυνές - σωστόν... εξήγησε μου τώρα πως έχει καταφέρει να είναι στην πρώτη εξάδα με οτι έχει μέχρι στιγμής και χρωστόντας ακόμα και τώρα σε παίκτες. Για τα μέτρα και σταθμά της, αφού λαχτάρησε και τον ΟΣΦΠ μέσα στην έδρα του μέχρι και τρίτο δεκάλεπτο (πρωτάθλημα) βλέποντας το στεφάνι σαν βαρέλι, νομίζω οτι παίζει ΑΨΟΓΑ, με πάθος και δύναμη και κάνει πάνω απο αυτά που μπορεί.

Στα δύσκολα ειναι η ΑΕΚ τώρα στην μπάλα εδώ και 4 χρόνια κοντά... απο το 4 λοιπόν και μετά έπαιρνα διαρκείας... όταν είδα όμως το περισυνό ρεζίλι στα playoffs με τις όποιες λάθος κινήσεις έγιναν και με το φετινό χάλι απο τα φιλικά ακόμα (εξού το θα δώ και θα πράξω) , αποφάσισα basket και οχι μπάλα. Γιατί 250 περίπου + 350 φίλε δεν τα δίνω και στα δύο οτι και να λέμε. Προτίμησα τα 250 για φέτος... του χρόνου θα δούμε.

Για το θέμα μηχανή... :uplate: :hypnotize :mad: :lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

Υποννοείς κάτι για το ΧΤΧ μου;....:evil:

Gandalf

blackbusa
20/11/2008, 14:13
1.5 χρονο υπεγραψε...Αν φυγει το καλοκαιρι θα συνεχισεις να εχεις την ιδια αποψη επειδη αυτη η διοικηση,αν μεινει η ιδια,θα συνεχισει?

καταρχην μιλανε για 2,5 χρονια....κατα δευτερον αυτη η διοικηση απεδηξε ΤΡΑΝΑ οτι δεν εχει καμμια σχεση με την μπαλλα...τα λεφτακια τους εχουν βαλει οι ανθρωποι,και θελουν να τα παρουν πισω....εμενα οσο ηταν ο Ντεμης με παραμυθιαζαν ομορφα (εις γνωσην μου παντα ) και τους τα εσκαγα γιατι πιστεψα στο οραμα.....τωρα που ερχονται και μειλανε ολα τα φαντασματα χλωμο το βλεπω...εχω δηλωσει κιολας...ανθρωποι που με ξερουν και εκτος Μοτο.....αν ποτε εκφραστω αντιθετα απο οσα γραφω τωρα....να βγουν να με κανουν ΡΟΜΠΑ....

kalgeorge
20/11/2008, 14:30
α.. εξήγησε μου τώρα πως έχει καταφέρει να είναι στην πρώτη εξάδα με οτι έχει μέχρι στιγμής και χρωστόντας ακόμα και τώρα σε παίκτες. Για τα μέτρα και σταθμά της, αφού λαχτάρησε και τον ΟΣΦΠ μέσα στην έδρα του μέχρι και τρίτο δεκάλεπτο (πρωτάθλημα) βλέποντας το στεφάνι σαν βαρέλι, νομίζω οτι παίζει ΑΨΟΓΑ, με πάθος και δύναμη και κάνει πάνω απο αυτά που μπορεί.

:

Gandalf
θα σου απαντησω εγω σε αυτο...:p γιατι ΟΛΟΙ οι αλλοι πλην παο-γαυρου, ΔΕΝ υπαρχουν :)
και θα το δεις σε λιγες αγωνιστικες.
ασε που το αεκακι στο μπασκετ συντομα θα ξεφουσκωσει....δεν εχει παιξει ουτε με πανεληνιο, ουτε με παοκ, ουτε αρη, ουτε παο, ουτε ουτε αν θυμαμαι καλα:)
κατσε και θα δεις :)

kalgeorge
20/11/2008, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ρε Γιωργο μειλαμε για λαο εεεεεε???συνολικα 4000 κοσμος ψηφισε....και οι 1500??? ειναι Αεκτζηδες...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι ρε;;;
ειστε περισσοτεροι;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :p

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 14:47
me OSFP kai Panelinio Panionio exei paiksei idi.

Tha doyme.. pantos genika paei kala

Gandalf

mats8282
20/11/2008, 15:04
καταρχην μιλανε για 2,5 χρονια....

<<Ο Ντούσκο θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2010 και τα σενάρια που αναπτύχθηκαν ότι από πλευράς ΑΕΚ θα βάλει υπογραφή ο Νικολαίδης δεν έχουν καμία βάση και επί της ουσίας καμία σημασία.>>

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/221130.html

Για 1.5 λεει στο contra...Τελος παντων,αν ειναι 1.5 χρονο και φυγει το καλοκαιρι(στο .5 δηλαδη) θα επιστρεψεις του χρονου στην εξεδρα?

blackbusa
20/11/2008, 17:40
<<Ο Ντούσκο θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2010 και τα σενάρια που αναπτύχθηκαν ότι από πλευράς ΑΕΚ θα βάλει υπογραφή ο Νικολαίδης δεν έχουν καμία βάση και επί της ουσίας καμία σημασία.>>

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/AEK/221130.html

Για 1.5 λεει στο contra...Τελος παντων,αν ειναι 1.5 χρονο και φυγει το καλοκαιρι(στο .5 δηλαδη) θα επιστρεψεις του χρονου στην εξεδρα?

Με αν δεν μιλαμε....αλλα λεω ΟΧΙ...γιατι δεν ειναι μονο ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ....ειναι και τα υπολοιπα φαντασματα...ο φτωχος αεκτζης πρωην προεδρος της ΑΕΚ πχ....η Ναξιωτικη σημαια που αποφασισε επιτελους να μιλεισει (και καλα εκανε αλλα λιγο αργα)....
το μονο που μας λειπει ειναι να γυρισει ως δευτερος Μεσσιας ο Τιγρης...και βεβαια ο ''πεστε κατω'' Σταθης να κλεισει το καρε...

ετσι ετσι....25.000 κολοτουμπες να βλεπω (βγαζω τους 5000 της σκεπαστης γιατι συνηθως αλλα λενε και αλλα κανουν)....για να ζησουμε παλι μεγαλεια...και ειπα 30.000 συνολικα γιατι τοσοι ηταν στο Ν.Γκουμας που βλεπανε τα κωλοδαχτυλα (το ποσοι εψαξαν και δεν βρηκαν εισητιριο δεν γνωριζω...αλλα φανταζομαι ολοι οι Αεκτζηδες)...

υ.γ.Με βλεπω να ξαναπαιρνω διαρκειας οταν θα ειμαστε παλι στο χειλος της καταστροφης....και ελπιζω και αυτην την φορα να βρεθει καποιος να μας απλωσει το χερι και να μας σωσει...και να ειναι απλα τρελλος και οχι λαμογιο...απλα να μην ειναι τοσο οραματιστης και αγαθος...:winka:
υ.γ.2 Τον BigMac δεν τον εβαλα στο γκρουπακι γιατι τωρα εχει αλλα στο μυαλο του...πως θα καταστρεψει την Καβαλα(μετα τον Ακρατητο και την ΑΕΚ βεβαιως βεβαιως)...αλλα ποτε δεν ξερεις...
υ.γ.3 ελπιζω πραγματικα να βγω τελειως λαθος στο υ.γ.1 για περνατε ολοι οι υπολοιποι καλα...

αυτο ηταν.....ΑΔΕΙΑΣΑ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ....

irinia
20/11/2008, 17:47
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΕΚΑΡΕΣ,ΑΕΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΕΚΟΠΟΥΛΑ........

Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ.........ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ....!!!!!

Θά τό χωνέψετε...???

Έχουμε έναν φανατίλα πού νομίζει ότι ή ΑΕΚ είναι κτήμα του νά

συγκρούεται μέ έναν χαλαρό.....

ΕΓΩ ΡΕ ΣΕΙΣ...........είμαι πολύ πιό άρρωστος καί άπό τούς δυό σας....

Σέ πολύ χειρότερη κατάσταση.......!!!!!!!!

ΟΥΤΕ...........ΤΗ ΦΑΝΤΆΖΕΣΤΕ........ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΜΥΑΛΟ......!!!!!

Τί θά κάνουμε τώρα θά βγούμε νά μετρήσουμε ποιός είναι πιό πολύ

ΑΕΚ....??

Καί γώ πρίν άπό 2 έβδομάδες έδωσα 1000 εύρώ γιά νά δώ τήν

ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ..........

ΠΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ....???

Άν στή θύρα 12 παίζουν καί άπλά είσιτήρια.........γιά νά μπορώ νά παίρνω

μαζί καί τό γιό μου........

ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.............

ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΕΚΑΡΑ............

Μέ Μπάγιεβιτς,μέ Κωστένογλου,μέ τόν Τιραμόλα.........ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ

ΕΓΩ..............ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ............

Τόν Μπάγιεβιτς,..........ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.........ΜΕ ΛΥΣΣΑ........

ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.......

Βγήκε καί ζήτησε συγνώμην άπό τούς φιλάθλους τής ΑΕΚ.........

Τόν ξευτελίσαμε,τόν βρίσαμε,τόν....ΞΕΣΚΙΣΑΜΕ........μέχρι στά πεντοχίλιαρα

τόν βάλαμε............

ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ...........ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

Αύτός ρισκάρισε καί ξανάρθε στήν όμάδα..........ΓΙΑΤΙ...??

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΙΣΜΑ....??

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΣΗΣ..???

Άς τού δώσουμε μιά άκόμα εύκαιρία.........τήν άξίζει

Μανωλάς.........Γεωργαμλής.........Νικολάου.........

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ............έγώ πιστέυω πώς καί ό Μπάγιεβιτς είναι.....!!!

ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΙΑ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑ .............

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.........!!!!!!

Δέ μέ νοιάζει πιά ,άς έρθει όποιος νάναι.........άς έρθει καί ό Μελισσανίδης.......

Τό μόνο πού θά μέ πείραζε καί δέ θά άντεχα θάταν νά βλέπω τήν όμάδα

ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.........ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.........

ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΠΟΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΑΞΙΑ.........

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΧΟΥΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ.........

ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ.............

Η ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.....!!!!!

Γιατί άπ'έξω δέν είναι ποδόσφαιρο.............

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ....!!!!!!!.................

ΠΑΡΑΓΚΑ.............ΠΑΡΑΓΚΑ...............ΠΑΡΑΓΚΑ............ΠΑΡΑΓΚΑ.... .......

ΥΓ. ΠΡΟΣ ΓΑΥΡΟΥΣ............

Ότι καλύτερο κάνατε στήν ίστορία σας...........ήταν μέ αύτόν τόν άνθρωπο.........!!!!!!!!
Γιαυτό..........ΤΟΥΜΠΕΚΙ.........ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ....!!!

ΥΓ2. ΠΡΟΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ...........

Θά θέλατε πολύ τόν Μπάγιεβιτς,τό ξέρουμε.........άν όχι έσείς τό ΚΟΤΤΕΡΟ.....!!!
Χρόνια τώρα,όλο θάρθει δέ θάρθει........άλλά θά σάς φάει ή μούρη όπως μέ τόν
Κυριάκο...!!!
Κι άν τόκανε μιά φορά τό λάθος μέ τό γαύρο,νομίζω πώς γιά τήν ύστεροφημία του
σάν .....ΑΕΚΤΣΗΣ..........δέ θέλησε νά τό ξανακάνει πηγαίνοντας σέ άντίπαλο
διεκδικητή τού τίτλου......

ΥΓ3. Καλά τώρα ή ένσταση μέ τόν Πανιώνιο ......ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ....??
Ούτε κάν φάουλ ύπήρξε,πόσο μάλλον πού ήταν καί έκτός χρόνου....!!!!!!
Θά ήταν μεγάλη άδικία νά χάσουμε ,μέ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΦΑΟΥΛ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ...!!!

el_hymador
20/11/2008, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Θά θέλατε πολύ τόν Μπάγιεβιτς,τό ξέρουμε.........άν όχι έσείς τό ΚΟΤΤΕΡΟ.....!!!
Κυριάκο...!!!
διεκδικητή τού τίτλου.....

Ναι η αληθεια ειναι πως κανει ο πο*υτσος μας φιογκους για να ερθει ο Μπαγιεβιτς στον ΠΑΟ, αλλα ο κερατας δεν θελει ρε γαμοτο...:sad:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μακραν ο πιο υπερεκτιμημενος προπονητης...μετριος και ηττοπαθης. Του κατσε μια φορα στην ΑΕΚ και μετα ευνοηθηκε απο την παραγκα στον γαυρο...και ολοι τον εχετε κανει θεο της προπονητικης...:a31:

la_villa
20/11/2008, 18:22
ΕΓΩ ΡΕ ΣΕΙΣ...........είμαι πολύ πιό άρρωστος καί άπό τούς δυό σας....

Σέ πολύ χειρότερη κατάσταση.......!!!!!!!!

το έχουμε καταλάβει μην σε νοιάζει...

για αυτό δεν σου λέμε και τπτ....

υ/γ τα χάπια σου μην ξεχάσεις :wave2:

kalgeorge
20/11/2008, 18:34

Κυριάκο...!!!
διεκδικητή τού τίτλου......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε Τερενς θες και τα λες;;:rotflmao: :rotflmao:
δνε το λενε μουρη ρε Τερενς....αξιοπρεπεια το λενε , αλλα οπως φαινεται εσιες δεν τα ξερετε αυτα:)

α και που σαι....δεν ηθελε να ερθει στον παναθηανικο;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τι αλλο θα ακουσουμε σημερα

kalgeorge
20/11/2008, 18:35
α και που σαι πανουληηηηηηηηηηηηηηηηηηη

:lol: :lol:
να σε πειραξουμε και λιγο

148518

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 18:42
Terens... άστο ρε φίλε... άσε τον τρελό στην τρέλα του δεν λένε;

Ας είναι προτιμώ να μην τακώνομαι με ΑΕΚτζήδες γιατί δεν βγάζει πουθενά. Ίσα ίσα που μας χαλάει ακόμα περισσότερο οπότε προτιμώ να κάνω εγώ οτι νομίζω σωστό και ας κάνουν εκείνοι οτι νομίζουν. Μεγάλα παιδιά είναι.

EL hymador... για τον Σέρβο μιλάνε οι δουλειές του ρε φίλε οχι εμείς. Ο ΠΑΟΚ είδε τίτλο (κύπελο) μετά απο πάρα πολλά χρόνια... στον ΟΣΦΠ έχτισε αυτοκρατορία (και ας είχε πλάτες τον Κόκκαλη.. και άλλοι είχαν αλλά δεν...)..στον ΠΑΟ αν πήγαινε και εκεί θα έκανε έργα.

Πέρισυ με τον ΑΡΗ κατάφερε να τον βγάλει Ευρώπη και να νικήσει την Σαραγόσα ανατρέποντας τα πάντα...

Με την ΑΕΚ έχει ανατροπή απο 2-0 στο Μπερναμπέου σε 2-2...

Στο CH.L. η ΑΕΚ ακόμα παραμένει η μόνη αήτητη ομάδα σε πρώτο γύρο , με τις ιστορικές 6 ισοπαλίες. Στο χάος που επικρατούσε με την διχόνοια κατάφερε και έδωσε το κύπελο στην ΑΕΚ.

Είναι οχι απλά καλός προπονητής φίλε... αλλά για τα Ελληνικά δεδομένα πολύ καλός...

Για την προσωπικότητα του είναι άλλη συζήτηση βέβαια. Εκεί το συζητάμε το ποσα στραβά έχει.

Gandalf

irinia
20/11/2008, 18:45
Με αν δεν μιλαμε....αλλα λεω ΟΧΙ...γιατι δεν ειναι μονο ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ....ειναι και τα υπολοιπα φαντασματα...ο φτωχος αεκτζης πρωην προεδρος της ΑΕΚ πχ....η Ναξιωτικη σημαια που αποφασισε επιτελους να μιλεισει (και καλα εκανε αλλα λιγο αργα)....
το μονο που μας λειπει ειναι να γυρισει ως δευτερος Μεσσιας ο Τιγρης...και βεβαια ο ''πεστε κατω'' Σταθης να κλεισει το καρε...

ετσι ετσι....25.000 κολοτουμπες να βλεπω (βγαζω τους 5000 της σκεπαστης γιατι συνηθως αλλα λενε και αλλα κανουν)....για να ζησουμε παλι μεγαλεια...και ειπα 30.000 συνολικα γιατι τοσοι ηταν στο Ν.Γκουμας που βλεπανε τα κωλοδαχτυλα (το ποσοι εψαξαν και δεν βρηκαν εισητιριο δεν γνωριζω...αλλα φανταζομαι ολοι οι Αεκτζηδες)...

υ.γ.Με βλεπω να ξαναπαιρνω διαρκειας οταν θα ειμαστε παλι στο χειλος της καταστροφης....και ελπιζω και αυτην την φορα να βρεθει καποιος να μας απλωσει το χερι και να μας σωσει...και να ειναι απλα τρελλος και οχι λαμογιο...απλα να μην ειναι τοσο οραματιστης και αγαθος...:winka:
υ.γ.2 Τον BigMac δεν τον εβαλα στο γκρουπακι γιατι τωρα εχει αλλα στο μυαλο του...πως θα καταστρεψει την Καβαλα(μετα τον Ακρατητο και την ΑΕΚ βεβαιως βεβαιως)...αλλα ποτε δεν ξερεις...
υ.γ.3 ελπιζω πραγματικα να βγω τελειως λαθος στο υ.γ.1 για περνατε ολοι οι υπολοιποι καλα...

αυτο ηταν.....ΑΔΕΙΑΣΑ....ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ....

ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΑ...........ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ

Πού ξέχασε άπό πού ξεκίνησε.............καί ήθελε μετά 20 μπράβους γιά νά
βαφτίσει τό παιδί του....!!!
Έχεις δεί ποτέ τό Νικολαίδη πώς συμπεριφερόταν άπό μέρα σέ μέρα.......??
ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ...??
Γιά νά τής γλυτώσει λεφτά...???
ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ............ΚΑΛΑΜΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΒΑΛΛΗΣΕ....
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΕΜΗΣ..........

Κί άν κράτησε κάποτε όρθια τήν ΑΕΚ σέ κάποια δύσκολα χρόνια δέν τό
ξεχνάμε καί τόν τιμάμε σάν παίχτη.........

ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ..........ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ........

ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

ΓΙΑ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ......!!!!

Κί αύτός τί έκανε ..??

Μετά άπό 5 χρόνια μάς είπε μαλάκες άν δέν πάμε στό γήπεδο νά βλέπουμε τήν
ΑΕΚ νά σέρνεται.........!!!!

Πολύ πιό μάγκας ό Ζαγοράκης ,έχει τόν ΠΑΟΚ δεύτερο μέ δανεικά.......καί σέ 1
χρόνο ,.........ΟΧΙ ΣΕ 5........!!!!!

Καί μήν τρώει κανείς τό παραμύθι.........Η ΑΕΚ ΣΩΘΗΚΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.........

ΚΑΝΕΝΑΣ..............ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ............ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ........

Η ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ............ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ..........

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ............έξ αίτίας τού κάθε Μπάγιεβιτς.......!!!!

Γιαυτό φίλε Πάνο άν δέν τό θές τό διαρκείας ...........καί έπειδή έγώ δέ θέλω νά
κράζεις............
ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ..............ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΦΙΤΣΩΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.....!!!!!!!

Έ..........δέ θέλω νά χάσεις καί τά λεφτά σου........

ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.............ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 18:46
και τα λάθη συνεχίζονται...

http://www.sport-fm.gr/article/155078

Τι "Ντούσαν-Ντούσαν" έιναι αυτά ρε γμτ μου πάλι;... μυαλό δεν έβαλαν;... Η ΑΕΚ είναι εκείνη που δένει τον κόσμο ... οχι ο Σέρβος.. το φελέκι μου μέσα.

Λες και δεν υπάρχει γκρί ρε γμτ.. όλα άσπρο μαύρο. Πόσο άμυαλος μπορείς να είσαι για να δαιμονοποείς / θεοποιείς πρόσωπα... πόσο καμμένος ρε γμτ;

Gandalf

el_hymador
20/11/2008, 18:53
Terens... άστο ρε φίλε... άσε τον τρελό στην τρέλα του δεν λένε;

Ας είναι προτιμώ να μην τακώνομαι με ΑΕΚτζήδες γιατί δεν βγάζει πουθενά. Ίσα ίσα που μας χαλάει ακόμα περισσότερο οπότε προτιμώ να κάνω εγώ οτι νομίζω σωστό και ας κάνουν εκείνοι οτι νομίζουν. Μεγάλα παιδιά είναι.

EL hymador... για τον Σέρβο μιλάνε οι δουλειές του ρε φίλε οχι εμείς. Ο ΠΑΟΚ είδε τίτλο (κύπελο) μετά απο πάρα πολλά χρόνια... στον ΟΣΦΠ έχτισε αυτοκρατορία (και ας είχε πλάτες τον Κόκκαλη.. και άλλοι είχαν αλλά δεν...)..στον ΠΑΟ αν πήγαινε και εκεί θα έκανε έργα.

Πέρισυ με τον ΑΡΗ κατάφερε να τον βγάλει Ευρώπη και να νικήσει την Σαραγόσα ανατρέποντας τα πάντα...

Με την ΑΕΚ έχει ανατροπή απο 2-0 στο Μπερναμπέου σε 2-2...

Στο CH.L. η ΑΕΚ ακόμα παραμένει η μόνη αήτητη ομάδα σε πρώτο γύρο , με τις ιστορικές 6 ισοπαλίες. Στο χάος που επικρατούσε με την διχόνοια κατάφερε και έδωσε το κύπελο στην ΑΕΚ.

Είναι οχι απλά καλός προπονητής φίλε... αλλά για τα Ελληνικά δεδομένα πολύ καλός...

Για την προσωπικότητα του είναι άλλη συζήτηση βέβαια. Εκεί το συζητάμε το ποσα στραβά έχει.

Gandalf

Aν κατσω να βρω τα στοιχεια, θα σου παραθεσω επισης ηλιθιες ισοπαλιες και παιχνιδια οπου θα επρεπε να φυγει ως νικητης και οχι ως συμβιβασμενος...

ακομα θυμαμαι παιχνιδι του ΠΑΟ με τον γαυρο οπου παιζουμε με 8 (...γιατι αραγε; ) , το σκορ ειναι 4-2 υπερ των αρουραιων και αυτος βγαζει επιθετικο και βαζει μεσα αμυντικο...

ειναι θεμα νοοτροπιας...αμα εισαι looser, εισαι looser...για αυτο και ποτε ο Μπαγιεβιτς δεν εχει καταφερει α δημιουργησει μια ομαδα που να παιζει κατι παραπανω απο αρτηριοσκληρωτικο ποδοσφαιρο...οσο ξινη και αχωνευτη ειναι η μαπα του αλλο τοσο ειναι και το ποδοσφαιρο που εφαρμοζει οπου παει.

Να τον χαιρεστε :D :wave2:

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 18:55
Χώστα ρε Terens...

Αυτοί κύριοι είναι η original που είχα μάθει πιτσιρικάς , απο τον καιρό του παπάρα του "Ζήτα" και για αυτό είχα μπεί στην Σκεπαστή... ούτε εγωισμοί ούτε τίποτα.. μόνο ΑΕΚ.. ούτε πρόσωπα , ούτε Τροχανάδες, ούτε αιλουροειδή...

Απο αυτές τις ηλικίες βγήκε το "τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα" και απο εκείνους που βάζουν το ΕΓΩ τους πάνω απο την ομάδα , είτε απο την εξέδρα , είτε απο τον πάγκο..

Για αυτό και θέλω να δω τι θα γίνει με την ΑΕΚ.. ούτε με την εξέδρα με νοιάζει ούτε με τον Σέρβο και ποιός θα νικήσει.. αφού και οι δύο χαμένοι βγαίνουν πάντα απο μια τέτοια κόντρα. Και κυρίως η ΑΕΚ...

Αν είχα λεφτά ρε γμτ.. το ορκίζομαι θα το είχα πάρει το διαρκείας του φίλου Πάνου.. Καλύτερα ίσως, μήπως και αλλάξει γνώμη ο Πάνος και πάμε να το δούμε παρέα.. και ας βρίζει αυτός δίπλα μου και εγώ ας χειροκροτώ.. εκείνος τον Σέρβο και εγώ την ΑΕΚ.

El_hymador... ισοπαλίες χάνουν όλοι.. μήπως δεν χάνει ο Τεν Κάτε.. ή ο Βαλβέρδε;.. να σου θυμίσω άλλα;.. μήπως την μοναδική φορά στην 8αδα των γαύρων;.. μήπως την ΑΕΚ κόντρα σε Ρεάλ μέσα έξω και το τι έκανε στον τότε γύρο το CH.L.; Μήπως την πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στους γαύρους , μέσα στο Καραϊσκάκη απο την εποχή του Κούδα ακόμα;

Σου είπα.. στο ζήτημα της προσωπικότητας θα συμφωνήσουμε σε πολλά... αλλά στο οτι ξέρει να χτίζει ομάδες, δεν χωράει αμφισβήτηση λόγω έργων και δεδομένων.

Gandalf

kalgeorge
20/11/2008, 19:03

ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ :lol:
ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ για να κανει μια ομαδουλα μεσαια ομαδα.
αυτο εκανε με παοκ
αυτο με αρη
αυτο με αεκ
με τον γαυρο ειχε ετοιμο πρωταθλημα
ηττοπαθης οσο δεν παιρνει, επαιζε με συστημα ολοι πισω και ενας μπροστα
ακομα γελανε με τα παθηματα του γαυρου στην ευρωπη επι μπαγεβιτς και τις πενταρες.

ημαρτον πια....

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 19:08
Γιώργο.. αυτή την στιγμή η ΑΕΚ , ποιοτικά στο σημείο που είναι.. είναι ομαδούλα.

Χειρότερα απο ομαδούλα αν σκεφτώ τι έκανε στο κύπελο και με τις Σέρρες. Αν είναι τελικά 1,5 χρόνος συμβόλαιο είναι ιδανικός για να μπορέσει να φέρει την ΑΕΚ στα ίσα της.. και ποιος ξέρει .. ίσως μπορέσει και κάνει κάτι παραπάνω, μόνο και μόνο επειδή η ΑΕΚ είναι η "καψούρα" του..

Για αυτό λέω το κλασσικό ώς πάντα..

Να δούμε πως θα πάει και αποφασίζουμε.

Gandalf

kalgeorge
20/11/2008, 19:13
Γιώργο.. αυτή την στιγμή η ΑΕΚ , ποιοτικά στο σημείο που είναι.. είναι ομαδούλα.

Χειρότερα απο ομαδούλα αν σκεφτώ τι έκανε στο κύπελο και με τις Σέρρες. Αν είναι τελικά 1,5 χρόνος συμβόλαιο είναι ιδανικός για να μπορέσει να φέρει την ΑΕΚ στα ίσα της.. και ποιος ξέρει .. ίσως μπορέσει και κάνει κάτι παραπάνω, μόνο και μόνο επειδή η ΑΕΚ είναι η "καψούρα" του..

Για αυτό λέω το κλασσικό ώς πάντα..

Να δούμε πως θα πάει και αποφασίζουμε.

Gandalf

ωραιος....οκ....δεν μπορω να πω κατι.
μια απορια..
ολοι οι υποστηρικτες του ¨ο μπαγεβιτς ειναι προπονηταρας και ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ομαδᨨ...ΑΝ..λεω ΑΝ αρχισει να τρωει τα ¨πακετα¨...ΤΙ θα βγουν να πουν;;;;

blackbusa
20/11/2008, 19:24
ωραιος....οκ....δεν μπορω να πω κατι.
μια απορια..
ολοι οι υποστηρικτες του ¨ο μπαγεβιτς ειναι προπονηταρας και ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ομαδᨨ...ΑΝ..λεω ΑΝ αρχισει να τρωει τα ¨πακετα¨...ΤΙ θα βγουν να πουν;;;;

http://www.youtube.com/watch?v=FzygICrsOBo

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 19:25
Γιώργο.. για αυτό λέω και παραπάνω.. αυτές τις γραφικότητες με τις υποδοχές στα αεροδρόμια και τις θεοποιήσεις δεν τις αντέχω όπως και τις δαιμονοποιήσεις... αν δεν τα καταφέρει.. δεν τα κατάφερε. Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα είναι.

Ούτε ο Φερέρ, ούτε ο Δώνης.. ε και;

Μια ελπίδα είναι για μένα ... τίποτα παραπάνω .. ειδικά στο σημείο που είμαστε..

Και ενα τελευταίο για τους διαφωνούντες

Ένα μεμονωμένο περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ενας άνδρας (γύρω στα 35) φώναξε «φύγε προδότη από την ΑΕΚ» και αμέσως οι υπόλοιποι έπεσαν πάνω του. Επενέβη αμέσως ο Στέλιος Μανωλάς που είπε: «Μην τον ακουμπήσει κανείς, κάτω τα χέρια από τον άνθρωπο. ΑΕΚ είναι και αυτός».

Ο Μανωλάς μίλησε για περίπου μισή ώρα με τον οπαδό και ακούστηκε να του λέει: «Αν δεν αντέχεις να κοιτάς τον πάγκο, κοίτα την ομάδα». Στο τέλος ο οπαδός μόνο συγνώμη δεν ζήτησε!

source: contra.gr

Όταν η σημαία της ΑΕΚ (μετά τον Μαύρο .. για μένα) λέει και κάνει ώς παραπάνω και βάζει την ΑΕΚ στην κορυφή όλων.. γιατί να μην το κάνουμε εμείς, παρά να μείνουμε σε εγωισμούς;

Απαντήστε μου..

Gandalf

kalgeorge
20/11/2008, 19:30

Όταν η σημαία της ΑΕΚ (μετά τον Μαύρο .. για μένα) λέει και κάνει ώς παραπάνω και βάζει την ΑΕΚ στην κορυφή όλων.. γιατί να μην το κάνουμε εμείς, παρά να μείνουμε σε εγωισμούς;

Απαντήστε μου..

Gandalf

εγω εχω μια απορια μαγε...
ησουν εκει; τον ακουσες να τα λεει τον μανωλα;;;

δεν ξερω αν με πιανεις;) αλλα μπορω να σου κανω ρεπορταζ και να σου βγαλω ΟΠΟΙΟΝ θες το καλυτερο παιδι....και να τον αγαπησεις κιολας;)

kalgeorge
20/11/2008, 19:31
http://www.youtube.com/watch?v=FzygICrsOBo

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εσυ γιαυτο θελεις να παμε να παιξουμε μπαλα;;; θα κανεις προπονηση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χααααχαχχχχχ....ε ρε γελια

blackbusa
20/11/2008, 19:35
εγω εχω μια απορια μαγε...
ησουν εκει; τον ακουσες να τα λεει τον μανωλα;;;

δεν ξερω αν με πιανεις;) αλλα μπορω να σου κανω ρεπορταζ και να σου βγαλω ΟΠΟΙΟΝ θες το καλυτερο παιδι....και να τον αγαπησεις κιολας;)

ρε πστ μου με τσιτωνεις τωρα....

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ....ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΕ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΖΗΤΑ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ...

ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ''ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ'' ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ....ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ....

:sad: :sad: :sad:

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 19:39
Βρε Γιώργη.. ΕΛΕΟΣ.. εντάξει εκεί δεν ήμουν...

Αλλά θες να πείς οτι το Contra.gr , βάζει λόγια στο στόμα του Μανωλά και σκηνοθετεί περιστατικά , μόνο και μόνο για να στηρίξει τον Σέρβο και την ΑΕΚ;

Και η πλάκα είναι οτι το γράφει και στην ΕΞΕΔΡΑ (Δική σας εφημερίδα αυτή), το sportdog, το goalnews (η αντιπολίτευση της ΑΕΚ), μέχρι και το sport-fm

Ε δεν νομίζω όλοι πλέον να είναι συνενοημένοι για να αγιοποιησουν τον Μανωλά τώρα!!!!

Μην αρχίζουμε τα σενάρια τώρα περί νεφελίμ, σιωνιστών και τον Σέρβο που τους έχει όλους στην μισθοδοσία με την διοίκηση της ΑΕΚ να τους τα χώνει στην τσέπη...

ΕΛΕΟΣ...:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Busa.. σε αυτο μαζί σου 100% ,.. ο Μαύρος είναι τόσο ψηλα για τους ΑΕΚτζήδες που δεν χωράει αμφιβολία... για εμάς τουλάχιστον. Για αυτό και λέω οτι αυτός είναι ουσιαστικά η σημαία της ΑΕΚ και μετά έρχεται ο Μανωλάς. Δεν διαφωνώ μαζί σου σε αυτό.

Gandalf

kalgeorge
20/11/2008, 19:43
Βρε Γιώργη.. ΕΛΕΟΣ.. εντάξει εκεί δεν ήμουν...

Αλλά θες να πείς οτι το Contra.gr , βάζει λόγια στο στόμα του Μανωλά και σκηνοθετεί περιστατικά , μόνο και μόνο για να στηρίξει τον Σέρβο και την ΑΕΚ;

Και η πλάκα είναι οτι το γράφει και στην ΕΞΕΔΡΑ (Δική σας εφημερίδα αυτή), το sportdog, το goalnews (η αντιπολίτευση της ΑΕΚ), μέχρι και το sport-fm

Ε δεν νομίζω όλοι πλέον να είναι συνενοημένοι για να αγιοποιησουν τον Μανωλά τώρα!!!!

Μην αρχίζουμε τα σενάρια τώρα περί νεφελίμ, σιωνιστών και τον Σέρβο που τους έχει όλους στην μισθοδοσία με την διοίκηση της ΑΕΚ να τους τα χώνει στην τσέπη...

ΕΛΕΟΣ...:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Busa.. σε αυτο μαζί σου 100% ,.. ο Μαύρος είναι τόσο ψηλα για τους ΑΕΚτζήδες που δεν χωράει αμφιβολία... για εμάς τουλάχιστον. Για αυτό και λέω οτι αυτός είναι ουσιαστικά η σημαία της ΑΕΚ και μετά έρχεται ο Μανωλάς. Δεν διαφωνώ μαζί σου σε αυτό.

Gandalf
οχι ρε μαγε, απλα λεω οτι εγω δεν ΠΙΣΤΕΥΩ τιποτα απο οσα μεταφερουν οι δημοσιογραφοι...ολοι παντα κατι εξυπηρετουν.

οσο για το η εξεδρα δικη μας εφημεριδα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μην τα λες ρε μαν, γελανε και οι πετρες

Gandalf dr685sm
20/11/2008, 19:49
Γιώργο το έδειξε μόλις στην τηλεόραση το επεισόδιο με τον Μανωλά και τον φίλάθλο..

Για την ΕΞΕΔΡΑ... είχα την εντύπωση οτι ήταν προσκείμενη προς τον ΠΑΟ.. έτσι δηλώνουν τουλάχιστον. Εντάξει δεν είναι Πράσινος Τύπος... αλλά κλίνει προς τα εσάς. Αν ξέρεις κάτι άλλο , πεστο μου και εμένα, γιατί πραγματικά αυτή την εντύπωση έχω.

Gandalf

kalgeorge
20/11/2008, 19:52
Γιώργο το έδειξε μόλις στην τηλεόραση το επεισόδιο με τον Μανωλά και τον φίλάθλο..

Για την ΕΞΕΔΡΑ... είχα την εντύπωση οτι ήταν προσκείμενη προς τον ΠΑΟ.. έτσι δηλώνουν τουλάχιστον. Εντάξει δεν είναι Πράσινος Τύπος... αλλά κλίνει προς τα εσάς. Αν ξέρεις κάτι άλλο , πεστο μου και εμένα, γιατί πραγματικά αυτή την εντύπωση έχω.

Gandalf
Τουρκικη :wave2:

οσο για το επεισοδιο, το ειδα οπως λες...αλλα δεν ειδα ουτε ακουσα τι ειπε ο μανωλας...δεν ξερω εσυ αν ειδες,

α και αυτοι που χειροκροτουσαν τον ντουσαν ηταν οι 10 παππουδες που ηταν εκει;;

irinia
20/11/2008, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ναι η αληθεια ειναι πως κανει ο πο*υτσος μας φιογκους για να ερθει ο Μπαγιεβιτς στον ΠΑΟ, αλλα ο κερατας δεν θελει ρε γαμοτο...:sad:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μακραν ο πιο υπερεκτιμημενος προπονητης...μετριος και ηττοπαθης. Του κατσε μια φορα στην ΑΕΚ και μετα ευνοηθηκε απο την παραγκα στον γαυρο...και ολοι τον εχετε κανει θεο της προπονητικης...:a31:

Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ....!!!

Αύτό καί μόνο τά λέει όλα......

ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ....???

Έκτός άπό ΑΕΚ..........

δούλεψε καί σέ γαύρο,...ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ......

ΠΑΟΚ...........κύπελλο..........

ΑΡΗ...........Εύρωπαική πορεία καί Έλληνική...!!!

ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ.............Ε....??

Φάε τώρα τόν ΤΕΝ-ΤΕΝ στή μάπα....!!!!!

el_hymador
20/11/2008, 19:57
Ρε ΑΕΚτζηδες συνελθετε και δειτε τα πραγματα στην πραγματικη τους διασταση...

καμμια ποδοσφαιρικη ομαδα δεν ειναι ιδεα και ουτε πρεσβευει καποιο συγκεκριμενα ιδανικα...το ειπε μια φορα ο Πατριαρχης (τι να πει ο ερμος με τοσους δικεφαλους γυρω του; ) και εχει κολησσει η βελονα και το αναπαραγετε και εσεις....(ok, οχι ολοι...)

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ειναι...οπως ολες οι ΠΑΕ στην εποχη μας και οπως ολοι οι συλλογοι τους εξωετρικου

Μπορει πριν απο καποιες δεκαετιες με προφαση το ποδοσφαιρο να υπηρχε οντως μια πολιτικη, ταξικη, και ιδεολογικη αντιπαραθεση μεταξυ των φιλαθλων εκπροσωπουμενη απο το εκαστοτε σωματειο, αλλα τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει αρδην...

ελεος πια...

irinia
20/11/2008, 20:02
ρε Τερενς θες και τα λες;;:rotflmao: :rotflmao:
δνε το λενε μουρη ρε Τερενς....αξιοπρεπεια το λενε , αλλα οπως φαινεται εσιες δεν τα ξερετε αυτα:)

α και που σαι....δεν ηθελε να ερθει στον παναθηανικο;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τι αλλο θα ακουσουμε σημερα

ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΑΙ..........ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Αύτά τά συμπεράσματα βγάζεις......

ΟΙ ΑΞΙΕΣ........όμως είναι πάνω άπ'όλα.......

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ....!!!

Θά κριθεί όπως οί πάντες........

πιό πολύ άπό μένα δέν τόν έβρισε ....ΚΑΝΕΝΑΣ.........

Όταν ήρθε τήν πρώτη φορά στή Φιλαδέλφεια,φώναξαν τό έκατό.......
μέ άκουσε όλο τό τετράγωνο , νόμιζαν ότι σφαζόμαστε....

Τώρα φοράει τά κίτρινα ..........ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...!!!

Περιμένουμε νά μάς άποδείξει ότι είναι καί ΑΕΚΑΡΑ....!!!!

:wave2: :wave2:

el_hymador
20/11/2008, 20:03
Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ....!!!

Αύτό καί μόνο τά λέει όλα......

ΘΑ ΤΟΝ ΘΕΛΑΤΕ ΠΟΛΥ ΕΤΣΙ....???

Έκτός άπό ΑΕΚ..........

δούλεψε καί σέ γαύρο,...ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ......

ΠΑΟΚ...........κύπελλο..........

ΑΡΗ...........Εύρωπαική πορεία καί Έλληνική...!!!

ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟΣ.............Ε....??

Φάε τώρα τόν ΤΕΝ-ΤΕΝ στή μάπα....!!!!!

Η εμπαθεια που βγαζω ειναι γιατι δεν τον εκτιμω ουτε ως προπονητη ουτε ως ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα...

Λαμβανοντας υποψη τον "αστειο" ρομαντισμο στην υπογραφη σου, αντιλαμβανομαι ποσο σε τσουζει που ηρθε πισω αυτος που σας "προδωσε" κατα τα λεγομενα σας...κουνια που σας κουναγε....για τα λεφτα τα κανεις ολα!!! δεν το ξερατε;;;; ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

kalgeorge
20/11/2008, 20:04

πως συμβαδιζουν αυτα τα δυο ρε τερενς :confused:

el_hymador
20/11/2008, 20:08
ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΑΙ..........ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Αύτά τά συμπεράσματα βγάζεις......

ΟΙ ΑΞΙΕΣ........όμως είναι πάνω άπ'όλα.......

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ....!!!

Θά κριθεί όπως οί πάντες........

πιό πολύ άπό μένα δέν τόν έβρισε ....ΚΑΝΕΝΑΣ.........

Περιμεντε....μην φυγετε ομως ε; περιμεντε εσεις...

Αντε ιδεολογοι...καλως τα δεχτηκατε.... :lol: :lol: :lol: :lol:

148521

Κάπελας
20/11/2008, 21:05
Ντουσαν καλοσηρθες παλι στο σπιτι σου.Μακαρι να κανεις την ΑΕΚ παλι μεγαλη.Μη μασας μαλακες ιπαρχουν και θα ιπαρχουν για παντα.Η πλιοψηφια των οπαδον σε αγαπαει.

kalgeorge
20/11/2008, 22:22
παντως ο δικος μας ξερει τι κανει :p
σου λεει-....δνε με βλεπω και για πολυ ακομα στην ομαδα...οποτε ας βρω και κανα αλλο τροπο να βγαινει το μεροκαματο :lol: :lol:

148540

la_villa
20/11/2008, 23:32
ακομα γελανε με τα παθηματα του γαυρου στην ευρωπη επι μπαγεβιτς και τις πενταρες.

ημαρτον πια....

εδώ είσαι λάθος....

μην ξεχνάς ότι έξω μπορεί να ρουφάγαμε αλλά μέσα ήμασταν αήττητοι και μάλιστα άνετα....
είχαμε την καλύτερη έδρα στο C.L μαζί με M.U...

εγώ πάντως στον Θρύλο θα τον ήθελα....ο άνθρωπος χτίζει ομαδες

μιλούν τα έργα του...το τι γράφουμε εμείς...:beer:

el_hymador
20/11/2008, 23:38
Ντουσολαγνεια....

παρε παρε κοσμε δωσε παραγγελιες απ ολα εχει το μενου

148543

irinia
21/11/2008, 06:07
Ντουσολαγνεια....

παρε παρε κοσμε δωσε παραγγελιες απ ολα εχει το μενου

EΣΕΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ..........ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Ό Μπάγιεβιτς .....ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.......πολλές φορές ....

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.....!!!!!

Όπως καί τώρα ήρθε άνευ όρων.....!!!!!

Όσο καί νά κοροιδεύεις............

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΑΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΩΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ..........

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ....!!!!

Έκπροσωπεί όλο τόν Έλληνισμό...........

ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ............

ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ...............

ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.......

ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.....!!!!!

Δέν είναι ένα φυλλαράκι πράσινο........

Κί άν ή ΑΕΚ είναι σήμερα μιά έταιρία.........δεν παύει νά

ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.............

ΚΑΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ...........!!!!!

Γιαυτό ίδρύθηκε............καί αύτό θά συμβολίζει..........

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...........!!!!!

Α..............Άθλητική

Ε.............Ένωσις

Κ.............Κωνσταντινουπόλεως

kalgeorge
21/11/2008, 07:42
Όσο καί νά κοροιδεύεις............

Έκπροσωπεί όλο τόν Έλληνισμό...........

ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ............

ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ...............

ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.......

ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.....!!!!!

milame sxetikotato me to postaki gai ntousan ...:confused: :confused: :eyepop: :uplate: :hypnotize

iosif
21/11/2008, 07:52
Τα σχέδιά της για την κατασκευή νέου γηπέδου, στο οποίο θα μετακομίσει το 2011, ανακοίνωσε η Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» χρησιμοποιούσαν τα προηγούμενα χρόνια το αφιλόξενο λόγω του στίβου που χώριζε τις κερκίδες από τον αγωνιστικό χώρο «Ντέλε Άλπι», ενώ τα τελευταία έτη έδρα τους είναι το «Ολίμπικο», στο οποίο συγκατοικούν με την Τορίνο. Το νέο γήπεδο θα έχει χωρητικότητα 40.200 θεατών με τις εξέδρες να βρίσκονται το πλησιέστερο δυνατό με τον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας «καυτή» ατμόσφαιρα, στα πρότυπα του «Αλιάντς Αρένα», έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Το στάδιο, που θα χτιστεί στο χώρο του «Ντέλε Άλπι», θα έχει κόστος 105 εκατ. ευρώ, ενώ τα 75 εκατ. ευρώ από αυτά θα προέλθουν από χορηγό που θα δώσει το όνομά του στο γήπεδο.

40.000! θεσεωνν! αρε και ναχανε ντεμη! 120.000 θα τους εφτιαχνε!

el_hymador
21/11/2008, 08:06

αυτον εννοεις; :confused:

148552

iosif
21/11/2008, 08:09
κατ αρχην να ξεχωρισουμε οτι αλλο αθλητισμος αλλο πρωταθλητισμος
άλλο παε άλλο σωματείο

και άλλο οπαδός/ φίλαθλος και άλλο πελάτης
(Κάποτε πήγαινα και έβλεπα μπάλλα καθε σ-κ. αεκ, ιωνικό, δόξα δράμας, τα ερασιτεχνικά της νίκαιας, πέρσι πήγα σε 3-4 ματς της βέροιας...και φυσικά έπαιζα μπάλλα από παιδί)

δηλαδή δεν μπορείτε να αντιληφέίτε ότι όποιος είναι αεκ, παο κλπ δεν είναι οπαδός της αντίστοιχης παε?

αν οι φίλαθλοι ήταν ενργά μέλη στα ΣΩΜΑΤΕΤΕΙΑ που υποστηρίζουν θα είχαμε τελειώσει από καιρό με τους χουλιγκανισμούς, τις ποδηγεσίες, τις εμετικές λαμογιές και θα πηγαίναμε όλοι σαν άνθρωποι να απολαύσουμε αυτό που γουστάρουμε.

αλλά όπως και στην ζωή μας, έχουμε αφήσει άλλους -αιρετούς ή μη - να αποφασίζουν και να διαχειρίζονται τα πράγματα που αφορούν ΕΜΑΣ.

Gandalf dr685sm
21/11/2008, 08:36
iosif...

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεκάρα δεν δίνουν φίλε μου. Έχουν να ζήσουν σε μια ζωή που τους κυκλώνουν όλοι για να τους βάλουν χέρι σε τσέπη , δάκτυλο στον ---censorship--- , κτλ.

Πάνε και βλέπουν μπάλα για να ξεσπασουν/ξεδώσουν απο την καθημερινότητα τους. Το κάθε σωματείο/σύλλογος που δημιουργήθηκε ξεκίνησε απο μια γειτονιά. Η ΑΕΚ απο το "ghetto" της σημερινής Νέας ΦΙλαδέλφειας.

Ο Ολυμπιακός αν δεν απατώμαι , απο την γειτονιά της σημερινής Νίκαιας (διορθώστε με παιδιά αν κάνω λάθος)...

Ο ΠΑΟ νομίζω πάλι απο την Λ.Αλεξάνδρας.

Άλλες εποχές , άλλα ήθη και έθιμα. Στο σήμερα όμως που ο κάθε επαγγελματίας συμμετεχών σε ενα τέτοιο σωματείο έχει να λαμβάνει αρκετά μηδενικά στον τραπεζικό του λογαριασμό κάθε χρόνο, δεν χωράνε ρομαντισμοί. Ούτε μπορώ να ταυτιστεί ο απλός κόσμος μαζί τους. Όποιος το κάνει , κάπου του έχει διαφύγει οτι έχουν αλλάξει εποχές.

Ο απλός κόσμος που παίρνει μ.ο. 900 ευρώ τον μήνα , πολύ λίγο τον νοιάζει τι θα κανει ενα σωματείο (ΠΑΕ πλέον) πέρα απο το να πάει να δεί μπαλα και να ξεσκάσει λίγο. Πόσο μάλλον να μπεί σε μια διαδικασία διαμάχης με "στρατούς" κάποιων κυρίων που προκαλούν για δικούς τους σκοπούς.

Είναι τυχαίο θεωρείς οτι το μεγαλύτερο ποσοστό οργανωμένων και οπαδών σε πέταλα και clubs είναι μεταξύ 20-30;... είναι η ηλικία που οι περισσότεροι απο εμάς πέρασαν (κάποιοι περνάνε ακόμα) τα πιο ωραία τους χρόνια.. χωρίς ευθύνες και σκοτούρες. Έχουν και χρόνο και διάθεση να σπαταλήσουν.

Μετά αρχίζουν τα δύσκολα και τότε κατανοούν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στην αληθινή ζωή και πόσα τελικά τους προσφέρει μια συμμετοχή σε μια ανώνυμη εταιρία κάποιων μετόχων.

Gandalf

iosif
21/11/2008, 08:56
1. ο οσφπ ιδρυθηκε στον πειραια με ιδρυτικα μελη μεταξυ αλλων τους αφους ανδριανοπουλους και ιατρους, κλπ. καμια σχεση με την προσφυγικη νυν νικαια -τοτε κοκκινια. η αεκ ιδρυθηκε στην πλ κανιγγος. στην ν φιλ. απλα έγινε καταληψη χωρου απο προσφυγες και εν μια νυχτι μπηκαν τα θεμελια του γηπεδου απο ανθρωπους που τασκαψαν με τα χερια τους.

2. αυτο ειναι το προβλημα
"Οι περισσότεροι άνθρωποι δεκάρα δεν δίνουν φίλε μου. Έχουν να ζήσουν σε μια ζωή που τους κυκλώνουν όλοι για να τους βάλουν χέρι σε τσέπη , δάκτυλο στον ---censorship--- , κτλ"

ΚΑΙ ΑΠΆΝΤΗΣΑ ΉΔΗ
"αλλά όπως και στην ζωή μας, έχουμε αφήσει άλλους -αιρετούς ή μη - να αποφασίζουν και να διαχειρίζονται τα πράγματα που αφορούν ΕΜΑΣ."

"Μετά αρχίζουν τα δύσκολα και τότε κατανοούν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στην αληθινή ζωή και πόσα τελικά τους προσφέρει μια συμμετοχή σε μια ανώνυμη εταιρία κάποιων μετόχων."

Ή δεν καταλαβαίνει ή δεν θες να καταλάβεις
"άλλο παε άλλο σωματείο"
"αν οι φίλαθλοι ήταν ενργά μέλη στα ΣΩΜΑΤΕΤΕΙΑ που υποστηρίζουν θα είχαμε τελειώσει από καιρό με τους χουλιγκανισμούς, τις ποδηγεσίες, τις εμετικές λαμογιές και θα πηγαίναμε όλοι σαν άνθρωποι να απολαύσουμε αυτό που γουστάρουμε."

φυσικα κοροιδο ειναι οποιος απλα ακολουθει τη μαζα σε πεταλα κλπ ακολουθωντας παε. αλλά για πολλοστή φορά "άλλο παε άλλο σωματείο"
και φυσικα ουδεις ειναι υποχρεωμενος να νιωθει οτι πρεπει να τον ενδιαφερει ενα σωματειο....

iosif
21/11/2008, 08:59
μπαρτσα ρεαλ 80.000 μελη
με αιρετο προεδρο

Gandalf dr685sm
21/11/2008, 09:21
iosif...

το διαφορετικό (και οχι λάθος μιας και μιλω μόνο για μένα) στην κρίση μου είναι οτι κανένα σωματείο ή άθλημα στην σημερινή εποχή δεν μπορώ να το εξυψώσω στα ίδια ζητήματα με αυτά που αφορουν την επιβίωση/ζωή μου. Το βλέπουμε με διαφορετική ιεράρχηση προτεραιοτήτων .. τόσο απλα..

δεν είναι σωστό ή λάθος όπως το είχαμε πει με τον Kalgeorge.. είναι θέμα προσωπική οπτικής και ιεραρχιών προτεραιοτήτων. Ο καθένας έχει τις δικές του.

Gandalf

la_villa
21/11/2008, 10:45
milame sxetikotato me to postaki gai ntousan ...:confused: :confused: :eyepop: :uplate: :hypnotize

χώρια που είναι για τον Μπούτσο κουβέντες!!!

άκου εκπροσωπεί τον ελληνισμό και κομμάτι της ιστορίας μας :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

βρε τι άλλο θα διαβάσουμε ....

στα λογικά τώρα :rotflmao: :rotflmao:
πάντως ο Ντούσαν θα φτιάξει καλή ομάδα στο αεκάκι και βλέπω να σας περνάει μια καλή....:lol: :lol: :smokin:
χαλαρά θα σας έχει τέτοιο καφενείο που είστε....

el_hymador
21/11/2008, 11:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
χώρια που είναι για τον Μπούτσο κουβέντες!!!

άκου εκπροσωπεί τον ελληνισμό και κομμάτι της ιστορίας μας :lol: :lol: :lol: :rotflmao:

βρε τι άλλο θα διαβάσουμε ....

στα λογικά τώρα :rotflmao: :rotflmao:
πάντως ο Ντούσαν θα φτιάξει καλή ομάδα στο αεκάκι και βλέπω να σας περνάει μια καλή....:lol: :lol: :smokin:
χαλαρά θα σας έχει τέτοιο καφενείο που είστε....

να φανταστεις οτι θα παιζει ακομη πιο χεσμενα απο οτι παιξατε εσεις μαζι μας...

Gandalf dr685sm
21/11/2008, 11:41
θα δούμε.... μην ξεχνάτε κύριοι οτι η ΑΕΚ την καλύτερη περίοδο που έπαιξε μπάλα και ήταν η ομάδα που δεν την χτυπούσε καμία στο Ελληνικό πρωτάθλημα , ήταν με τον Σέρβο... οπότε κρατήστε και λίγο μικρό καλάθι...δεν κάνει κακό.

Gandalf

mats8282
21/11/2008, 12:07
Ο οποιος,σημερινη Sportday,δεν κουβεντιασε/παζαρεψε καν για την αμοιβη του και θα πληρωνεται με 500,000 ευρω τον χρονο...

Για εμας τρελο νουμερο,για το ποδοσφαιρο ψιχουλα...

Ρε λες....

el_hymador
21/11/2008, 12:11
Ο οποιος,σημερινη Sportday,δεν κουβεντιασε/παζαρεψε καν για την αμοιβη του και θα πληρωνεται με 500,000 ευρω τον χρονο...

Ρε λες....

Ναι και επισης εμφανιστηκε με παντοφλες λουτρινα απο την μπουτικ της ΑΕΚ...

Ρε σεις...στα αζητητα ηταν ο τυπος, λες να μην του κατσανε καλα τα 500.000 ευρω;

kalgeorge
21/11/2008, 12:18

Ρε λες....

επισης κατι ακουστηκε οτι θα δινει και λεφτα πισω απο την τσεπη του, ,και οτι θα βαλει και γαι τις μεταγραφες....

ακομα ακουσα οτι αν χανει σε καποιο παιχνιδι τα μεροκαματα ολης της εβδομαδος θα τα δινει πισω στην διοικηση
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τι αλλο θα ακουσουμε εδω ρε :rotflmao: :rotflmao:

α και που σαι...η αεκ ηταν αχτυπητη τοτε απο οποιαδηποτε ομαδα ε;;
α ρε ρεαλ, τι να μας πεις και εσυ :lol: :lol:

mats8282
21/11/2008, 12:30
Ο Δωνης επερνε,με τους αμεσους συνεργατες του 650,000Ε τον χρονο....Πιστευω οτι μονο και μονο το γεγονος οτι δεν συζητησε καν τους οικονομικους ορους ειναι υπερ του.Δεν το εκανε και μπραβο του....

Ειδαμε τον Τεν Κατε να τσιμπαει 2,000,000Ε τον χρονο,με τους συνεργατες του,χωρις τα μπονους....Αλλα τοσα ο Βαλβερδε πανω κατω...

Τρομερη ζητηση και οι 2,αφου να φανταστειτε ο Βαλβερδε ειχε προσφορες απο τις μισες ομαδες της Primera Division και ο Τεν Κατε απο τις αλλες μισες της Premier League... Αλλα ηταν ο ενας γαυρος και ο αλλος βαζελος απο μικροι και προτιμησαν το εγχωριο πρωταθλημα...

ΥΓ Δεν κανω απευθειας συγκριση,τα μεγεθη ειναι σιγουρα διαφορετικα στο εξωτερικο,αλλα μην τρελαθουμε κιολας...

kalgeorge
21/11/2008, 12:35
Ο Δωνης επερνε,με τους αμεσους συνεργατες του 650,000Ε τον χρονο....Πιστευω οτι μονο και μονο το γεγονος οτι δεν συζητησε καν τους οικονομικους ορους ειναι υπερ του.Δεν το εκανε και μπραβο του....

Ειδαμε τον Τεν Κατε να τσιμπαει 2,000,000Ε τον χρονο,με τους συνεργατες του,χωρις τα μπονους....Αλλα τοσα ο Βαλβερδε πανω κατω...

Τρομερη ζητηση και οι 2,αφου να φανταστειτε ο Βαλβερδε ειχε προσφορες απο τις μισες ομαδες της Primera Division και ο Τεν Κατε απο τις αλλες μισες της Premier League... Αλλα ηταν ο ενας γαυρος και ο αλλος βαζελος απο μικροι και προτιμησαν το εγχωριο πρωταθλημα...

ΥΓ Δεν κανω απευθειας συγκριση,τα μεγεθη ειναι σιγουρα διαφορετικα στο εξωτερικο,αλλα μην τρελαθουμε κιολας...

ρε συ εχω συγκινηθει..:sad: τελικα ειναι γαμω τα παιδια αυτος ο ντουσαν.

αντε τεντυ μποϋ busa που τον βριζεις
κολοπαιδια..:mad:

:rotflmao: :rotflmao:

mats8282
21/11/2008, 12:37
θα δειξει :rolleyes:

Gandalf dr685sm
21/11/2008, 12:39
Λοιπόν.. καλό είναι να βλέπουμε κάποια πράγματα χωρίς οπαδικά γυαλιά , φίλοι Βάζελοι , έτσι;...

Έχουμε και λέμε..

Αστέρας Τρίπολης πρότεινε κλειστό συμβόλαιο για 2,5 χρόνια με 3.000.000 περίπου αμοιβή. Αυτά είναι τα αζήτητα;... αν είναι έτσι να πάμε και εμεις εκεί ρε παιδιά...

Τα 500.000 αν αληθεύουν για κάθε χρόνο είναι όντως μέτρια χρήματα αν δείτε πόσα δίνετε για τον τεντόπανα και πόσα οι κόκκινοι για τον Ισπανό. Με το σκεπτικό πάντα οχι την αξια των προπονητών καθώς δεν μπορούμε να μπούμε σε τέτοιες συγκρίσεις, αλλά με την εμπειρία και τα έργα τους επι Ελληνικού εδάφους. Μπορεί στο μέλλον ο Τεν Κάτε ή ο Βαλβέρδε να κάνουν δεκά χιλιάδες πράγματα παραπάνω.... αλλά προς το παρόν ακόμα προσαρμόζονται εδώ, κάτι που το παραδέχεστε και οι ίδιοι.

Εντάξει είπαμε... δεν είναι και πολύ συμπαθητικός αλλά μην βλέπουμε ότι και όπως το θέλουμε μόνο.

Και μόνο οτι γυρνάει στην ΑΕΚ που του έστελναν ταχυδρομικώς κάλυκες απο σφαίρες ώς ραβασάκι... αν μη τι άλλο δείχνει οτι κάτι θέλει ακόμα απο την ΑΕΚ.. το τι .. δεν το ξέρω... μπορεί να το πεί τώρα στην συνέντευξη τύπου. Ας ακούσουμε λοιπόν πρώτα και μετά ας "χτυπήσουμε"... σε παραφρασμένη δημοτική.

Gandalf

Gandalf dr685sm
21/11/2008, 12:45
Μόλις διάβασα και την συνέντευξη τύπου...

Δεν λέει και πάλι συγνώμη... κακό αυτό για μένα... τουλάχιστον προτείνει να στηρίξουν την ΑΕΚ.. κάτι είναι και αυτό.

Έξυπνο το τρυκ στην ερώτηση για το γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια.. Σίγουρα όμως το οτι τάσσεται υπέρ του δίνει πόντους.

Το τελευταίο "αν με κρατήσετε εγώ δεν φεύγω"... ασχολίαστο.. καθαρό P.R. ήταν.

Για το "δεν ξέρω για το πρωτάθλημα"... είναι ίσως μια καλή απάντηση για να μην δεχτεί πιέσεις απο τώρα και βγάζει ελιγμό διαφυγής σε όσους περιμένουν θαύματα.

http://www.sport-fm.gr/article/155162

Gandalf

spiridaus
21/11/2008, 13:28
Gandalf dr685sm:"Μόλις διάβασα και την συνέντευξη τύπου...

Δεν λέει και πάλι συγνώμη... κακό αυτό για μένα.."

Gandalf o τιτλος του άρθρου είναι "ζητάω συγγνώμη...κτλ". Και λίγο που την άκουσα live , ζήτησε συγγνώμη.

kalgeorge
21/11/2008, 13:34
ενταξει ρε, ζητησε συγνωμη το παιδι...
ολα οκ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
21/11/2008, 13:47
kalgeorge.. το κακό είναι οτι δεν ζήτησε... είπε οτι είχε ζητήσει στο παρελθόν.. Μισόλογα το κέρατο μου.

Βγαίνεις και λες αν μπορείς ...

Ζητώ συγνώμη για εκείνο το τάδε , το δείνα , το άλλο. Έσφαλα όπως κάθε άνθρωπος... Τόσο δύσκολο είναι ρε γμτ;

Με εκνευρίζουν αυτά τα μισόλογα. tespa... είπαμε... τέρμα.. μόνο ΑΕΚ. Οχι πρόσωπα.

Gandalf

blackbusa
21/11/2008, 13:49
Eνας ρε.....ενας που να ειχε τα αρχιδια να ρωτησει.....

Κυριε Μπαγεβιτσ (ΟΥΣΤ) ζητησατε και στην δευτερη θητεια σας συγνωμη...και τωρα ξαναλετε στον λαο την ΑΕΚ συγνωμη...συγνωμη που τους πικρανατε...αυτο το ξερουμε οτι το κανατε....θα μας πειτε ομως γιατι το κανατε αυτο???αφου λετε οτι αγαπατε και την ΑΕΚ δεν πρεπει να μαθουν επιτελους αυτοι που σας λατρεψανε ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΦΥΓΑΤΕ???ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ....

:sad: :sad: :sad:

υ.γ. και επειδη το ακουσα live....σαν κλαμμενο μουνι μιλαγε....

stvr1
21/11/2008, 13:57
Αν μιλάς για την 2η φορά πρέπει να επιρέασε την επιλογή του αυτην, το γεγονός οτι έβριζαν και απειλούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του....

Gandalf dr685sm
21/11/2008, 14:13
oxi.. ο Busa μιλάει για την πρώτη...

ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ

Και είμαι 100% μαζί του σε αυτό. Πες μας τι έφταιξε.. ξεβράκωσε τους αν φταίνε εκείνοι και να είσαι σίγουρος οτι πολλά θα αλλάξουν τότε...

Αλλά δεν το έκανε τότε , ούτε τώρα... γμτ το πείσμα και τον εγωισμό του μέσα. Γιατί εκεί θα πρέπει να πεί οτι έκανε και λάθος εκείνος που έφυγε και πήρε και παίκτες τότε στον Κόκκινο κατόπιν συμφωνίας... έστω και αν αυτοί ήταν ήδη δυσαρεστημένοι απο το καθεστώς διοίκησης στην ΑΕΚ.

Κρίμα... γιατί είμαι σίγουρος οτι αν έβγαινε και τους ξεμπρόστιαζε (κάποιους που τους ξέρουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες ) και έλεγε και ενα συγνώμη για το λάθος του, πολλά θα άλλαζαν την Κυριακή.. να είστε σίγουροι για αυτό..

Κρίμα..:sad:

Gandalf

stvr1
21/11/2008, 14:18
Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα της 1ης φυγής. Το πρόβλημα ήταν οτι έφυγε και πήγε σε άλλη ομάδα (όπως γίνεται συχνά στον επαγγελματικό αθλητισμό) ή οτι αυτή η ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός;;;

blackbusa
oxi.. ο Busa μιλάει για την πρώτη...

Και είμαι 100% μαζί του σε αυτό. Πες μας τι έφταιξε.. ξεβράκωσε τους αν φταίνε εκείνοι και να είσαι σίγουρος οτι πολλά θα αλλάξουν τότε...

Αλλά δεν το έκανε τότε , ούτε τώρα... γμτ το πείσμα και τον εγωισμό του μέσα. Γιατί εκεί θα πρέπει να πεί οτι έκανε και λάθος εκείνος που έφυγε και πήρε και παίκτες τότε στον Κόκκινο κατόπιν συμφωνίας... έστω και αν αυτοί ήταν ήδη δυσαρεστημένοι απο το καθεστώς διοίκησης στην ΑΕΚ.

Κρίμα... γιατί είμαι σίγουρος οτι αν έβγαινε και τους ξεμπρόστιαζε (κάποιους που τους ξέρουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες ) και έλεγε και ενα συγνώμη για το λάθος του, πολλά θα άλλαζαν την Κυριακή.. να είστε σίγουροι για αυτό..

Κρίμα..:sad:

Gandalf

ρε Μαγε πλακα μας κανεις???να βγει να ξεμπροστιασει ποιον????τον εαυτο του????οτι προτιμησε την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ :rotflmao: για τα φραγκα του ΚΟΚΚΑΛΗ....???και μην ακουσω μαλακιες για Τροχαναδες και σια γιατι 5 χρονακια πριν τον διωξαμε κλωτσηδον τον Γιδοπουλο....

ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ...ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ????ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ...:yuck:

STOYBI
Α..............Άθλητική

Ε.............Ένωσις

Κ.............ΚωΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

148607

mats8282
21/11/2008, 14:24
Αν και σε γενικες γραμμες συμφωνω,δεν νομιζω οτι ειναι η ωρα να ανοιξουν και αλλα μετωπα στην ΑΕΚ...Γιατι ειναι πολυ πιθανον αυτοι που θα μπορουσε να δειξει ως υπευθυνους της ολης καταστασης να ειναι ακομα μπλεγμενοι στα της ΑΕΚ.Ισως,δεν ξερω.

Αλλα να σκαλιζουμε τα γεγονοτα δεν βοηθαει σε αυτο που θελουμε οι πιο πολλοι στην παρουσα φαση....Ηρεμια και προσπαθεια να ανατρεψουμε την κατασταση.

Gandalf dr685sm
21/11/2008, 14:25
Ναι ρε Busa...τον Τροχανά... την Enic μετέπειτα που ήδη είχε μπεί μέσα για τα καλά.

Γιατί τον Τροχανά δεν τον έδιωξε κανείς , έστω και αν παραδεχτώ οτι τον Γιδόπουλο τον έδιωξε η εξεδρα (που δεν έγινε έτσι και το ξέρεις)...

Γιατί κανείς δεν είναι τρελός να φεύγει μέσα στην νύχτα σαν κυνηγημένος απο εκεί που είναι και περνάει καλά... Μπορεί να έφευγε αλλά οχι έτσι... γιατί ποιός θα του έλεγε κάτι αν στο τέλος του χρόνου έλεγε , μου δίνουν περισσότερα και φεύγω;... για να φύγει άρον-άρον σημαίνει οτι κάτι έπαιζε ήδη...

Tespa..σκαλίζουμε βόθρους τώρα και μόνο σκατά θα βγούν στην επιφάνεια... δεν χρειάζεται.. οχι σε αυτο το χρονικό σημείο. Έχει την γνώμη σου , έχω την γνώμη μου. Σημασία έχει η ΑΕΚ τώρα. όπως σου είπα... έλα να βρίζεις εσύ και εγώ να χειροκροτώ δίπλα σου. Αν αυτό είναι το ζητούμενο.

Την ΑΕΚ όμως την θέλουμε και οι δύο να παίζει μπάλα... αυτό είναι το ζητούμενο... οπότε βλέποντας και κάνοντας.

Gandalf

la_villa
21/11/2008, 14:34
να φανταστεις οτι θα παιζει ακομη πιο χεσμενα απο οτι παιξατε εσεις μαζι μας...

ρε εσάς λέμε θα σας έχει για πλάκα...εδω σας είχε με τον Δώνη...

μαγε όταν έπαιζε καλή μπάλα το αεκάκι άλλες εποχές...συγκυρίες των καιρών ήταν....απλά μπορείς να ελπίζεις σε άνετη 2η θέση πλέον και καλή μπάλα....
:lol: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf dr685sm
21/11/2008, 14:36
Για μένα το καλή μπάλα είναι το πρώτο ζητούμενο.. τα άλλα θα δούμε.. κάθε πράγμα στον καιρό του. Προς το παρόν το ζητούμενο είναι να γίνει ομάδα το χάλι που βλέπαμε.

Και για εκείνους που λένε οτι ο Μπαγιεβιτς δεν είναι ικανός τεχνικός..

===================================================================
Ενδέκατος στον κόσμο ο Ντούσαν 21-11-2008

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης προπονητών σε τίτλους, σύμφωνα με αποκάλυψη που έκανε ο Γιάννης Διακογιάννης στον Arrena-radio 89,2. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει κατακτήσει 14, ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πολυνίκης Σκοτσέζος προπονητής, Αλεξ Φέργκιουνσον με 38. Μία θέση παραπάνω από τον «Ντούσκο» είναι ο Μαρσέλο Λίπι με 15.

Αναλυτικά οι έντεκα πρώτοι:

Σερ Αλεξ Φέργκιουνσον 38
Τζοκ Στιν 26
Βαλερί Λομπανόφσκι 23
Οτμαρ Χιτσφελντ 23
Τζοβάνι Τραπατόνι 21
Σβεν Γκόραν Ερικσον 18
Ερνστ Χάπελ 17
Λουίς Φαν Γκάαλ 16
Κάρλος Μπιάνκι 15
Μαρσέλο Λίπι 15
Ντούσαν Μπάγεβιτς 14

======================================================

Είπατε τίποτα κύριοι;...και για να σας προλάβω .. φυσικά μιλάει για τοπικά πρωταθλήματα έτσι;

Gandalf

la_villa
21/11/2008, 14:42
Αστέρας Τρίπολης πρότεινε κλειστό συμβόλαιο για 2,5 χρόνια με 3.000.000 περίπου αμοιβή. Αυτά είναι τα αζήτητα;... αν είναι έτσι να πάμε και εμεις εκεί ρε παιδιά...

Και μόνο οτι γυρνάει στην ΑΕΚ που του έστελναν ταχυδρομικώς κάλυκες απο σφαίρες ώς ραβασάκι... αν μη τι άλλο δείχνει οτι κάτι θέλει ακόμα απο την ΑΕΚ.. το τι .. δεν το ξέρω... μπορεί να το πεί τώρα στην συνέντευξη τύπου. Ας ακούσουμε λοιπόν πρώτα και μετά ας "χτυπήσουμε"... σε παραφρασμένη δημοτική.
Gandalf

κοίτα μάγε για να τα λέμε όλα...

αν υπήρχε περίπτωση να πάει τώρα στον βάζελο θα πήγαινε....όπως θα πήγαινε και το καλοκαίρι....
μην παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας...

2ον είναι μεγάλος προπονητής και δεν υπήρχε περίπτωση να πάει στον Α.Τρίπολης...είναι μικρή ομάδα για τον Ντούσαν

3ον το αεκάκι είναι μια μικρομεσαία ομάδα αλλά για το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να χτυπάει άνετα 3η θέση και υπο προυποθέσης ακόμα και 2η και με μικρά θαύματα και πρωτάθλημα...π.χ με την φετινή κατάσταση των 2 μεγάλων

οπότε ΟΣΦΠ δεν υπήρχε περίπτωση να πάει και σωστά (πρωτα για αυτόν)
ΠΑΟ επίσης γιατι εχει προπονητη που στηρίζεται απο την διοίκηση...ΑΝ υπήρχε περίπτωση να φέγει ο τεντας να είσαι σίγουρος ότι ο Ντούσαν θα πήγαινε στου βάζελους και όχι σε εσάς
απο τον Αρη τώρα έφυγε άρα πάει και αυτός
ο Παοκ έχει καλό προπονητή άρα αποκλειόταν και αυτός

ΑΡΑ μοναδική λύση για τον Ντούσαν ήταν το αεκάκι και φυσιολογικά κατέληξε εκεί...;)

ούετ γιατί είναι αεκτζής πήγε ούτε για να την σώσει πήγε...ήταν η μοναδική καλή δουλειά για το μεγεθος του Μπάγεβιτς αφού οι μεγάλες ομάδες δεν μπορούσε να δουλ'εψει και στις μικρές δεν καταδεχόταν να πάει

blackbusa
21/11/2008, 14:47
Ρε θελετε να με τρελλανετε και οι 2????η μονο εγω θυμαμαι τον Αλεφαντο να λεει απο τον ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ στον Τσιμα (νομιζω) για συμφωνια Βατραχου-Γαυρου....μονο εγω θυμαμαι πως πηρε τον Σαμπανατζοβιτς....μονο εγω θυμαμαι που ηθελε και Μανωλα και ''παππου''....μονο εγω θυμαμαι το σκαουτινγκ της ΑΕΚ να εχει βρει κατι παιχτακια και να λεει ο Βατραχος στον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ Τροχανα αστους ακομα ενα χρονο να ψηθουν (Γεωργατος,Τζορτζεβιτς,Γιαννακοπουλος) και μετα να καταληγουν στην ομαδα που πηγε....μονο εγω θυμαμαι που ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ οτι δεν εχει κανει προσυμφωνο...μονο εγω θυμαμαι που ελεγε οτι αν παρει το κυπελο θα μεινει(αυτη την δηλωση την εκανε δυστηχως για αυτον πριν γινει το θαυμα και παει ο Απολλων Αθηνων τελικο)....μονο εγω θυμαμαι την ΓΙΑΓΙΑ να κλαιει μπροστα του και αυτος να λεει τις μαλακιες του.....μονο εγω θυμαμαι τα κωλοδαχτυλα και τα ''θα σας γαμησω'' (και το εκανε φαιδρα με πλατες και τις παραγκας)....μονο εγω διαβασα την συνεντευξη του ''Θειου Λουκα'' για χαρτακια εντεκαδας και μαλακιες με τον ΟΦΗ (αγωνας που εγινε τελος απριλιου)...μονο εγω???:sad: :sad: :sad:

ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ....

υ.γ. σημερα εχασε αλλη μια ευκαιρια...απο προδοτης....να γινει μισθοφορος....αν το εκανε πιστευω οτι ΟΛΟΙ δεν θα ειχαμε πια να πουμε τιποτα....απλα επιτελους θα ξεραμε...οχι ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....
υ.γ.2 προς καποιον που εγραψε απο πανω....φιλαρακο....και στον βαζελο αν πηγαινε με τον ακριβως ιδιο τροπο τα ιδια θα ελεγα....το προβλημα (μου) δεν ειναι η ομαδα....ειναι η πραξη....και για θυμησου ενα ΟΑΚΑ στις φλογες αρχες 80 για την μεταγραφη του Αποστολακη και ελα και ξαναπεστα μου....

STOYBI
21/11/2008, 14:48
ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΕΚΑΡΕΣ,ΑΕΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΕΚΟΠΟΥΛΑ........

ΥΓ. ΠΡΟΣ ΓΑΥΡΟΥΣ............

Ότι καλύτερο κάνατε στήν ίστορία σας...........ήταν μέ αύτόν τόν άνθρωπο.........!!!!!!!!
Γιαυτό..........ΤΟΥΜΠΕΚΙ.........ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ....!!!

Εσυ οπως πας.....

Και ο κοκκαλης να σας αναλαβει .....

ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΣ !!! :rolleyes:

Κατα τα αλλα.....

Οσο αφορα τις ιστοριες.....

Εχει χασει τα υπολοιπα 32 πρωταθληματα ( εκτος μπαγεβιτς..)

Δεν ξερεις...???

ΡΩΤΑ...

ΜΑΘΕ !!!

la_villa
21/11/2008, 14:48
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης προπονητών σε τίτλους, σύμφωνα με αποκάλυψη που έκανε ο Γιάννης Διακογιάννης στον Arrena-radio 89,2. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έχει κατακτήσει 14, ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται ο πολυνίκης Σκοτσέζος προπονητής, Αλεξ Φέργκιουνσον με 38. Μία θέση παραπάνω από τον «Ντούσκο» είναι ο Μαρσέλο Λίπι με 15.

Αναλυτικά οι έντεκα πρώτοι:

Σερ Αλεξ Φέργκιουνσον 38
Τζοκ Στιν 26
Βαλερί Λομπανόφσκι 23
Οτμαρ Χιτσφελντ 23
Τζοβάνι Τραπατόνι 21
Σβεν Γκόραν Ερικσον 18
Ερνστ Χάπελ 17
Λουίς Φαν Γκάαλ 16
Κάρλος Μπιάνκι 15
Μαρσέλο Λίπι 15
Ντούσαν Μπάγεβιτς 14
======================================================
Είπατε τίποτα κύριοι;...και για να σας προλάβω .. φυσικά μιλάει για τοπικά πρωταθλήματα έτσι;
Gandalf

ρε μάγε ξεκίνησες το κουτόχορτο ξαφνικά!!!
φυσικά και είναι πολύ καλός προπονητής ο Ντούσαν (εγώ τον ήθελα με 1000 στον Θρύλο αλλά...) αλλά τι συγκρίνεις τώρα με αυτά????που πήρε ο Ντούσαν πρωταθλήματα και που πήραν οι άλλοι...
εδώ ελλαδίτσα ήμαστε μην τα ισοπεδώσουμε όλα...

υ.γ δεν βρίσκω ρε παιδιά τον ΛΟΓΟ να ζητησει συγνώμη ο Ντούσαν που επιμένετε????πραγματικά μου ακούγεται εξωφρενικό...
να ζητήσει ένας επαγγελματίας συγνώμη που ήθελε να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα???μα όλοι οι προπονητές αυτό δεν θέλουν...αν τον έπαιρνε από εμάς οι Ίντερ τι θα του λέγαμε...ζήτα συγνώμη....σοβαρευτήτεεεεεεεεεεεεεε

mats8282
21/11/2008, 14:56
Αυτος σας εκανε μεγαλη ομαδα αναιδη γαυρε :winka:

ΥΓ Και οταν λεμε μεγαλη ομαδα μιλαμε παντα για τιτλους,φυσικα οχι τα πετσινα,και τον βασικο κορμο που πηγαινε με αυτοματο πιλοτο και αφου εφυγε.

STOYBI
21/11/2008, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

υ.γ δεν βρίσκω ρε παιδιά τον ΛΟΓΟ να ζητησει συγνώμη ο Ντούσαν που επιμένετε????πραγματικά μου ακούγεται εξωφρενικό...
να ζητήσει ένας επαγγελματίας συγνώμη που ήθελε να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα???μα όλοι οι προπονητές αυτό δεν θέλουν...αν τον έπαιρνε από εμάς οι Ίντερ τι θα του λέγαμε...ζήτα συγνώμη....σοβαρευτήτεεεεεεεεεεεεεε

Οταν εκανε τον μπαγεβιτς ρομπα..... ο τροχανας στην καθε συνεντευξη τυπου , στην καθε του δηλωση , στην καθε συνεντευξη του....

Δεν ειχε βγει κανεις τους να υποστηριξει τον ντουσαν.....

Μετα εγιναν μαγκες ολοι..... :winka:

STOYBI
21/11/2008, 15:07
Αυτος σας εκανε μεγαλη ομαδα αναιδη γαυρε :winka:

ΥΓ Και οταν λεμε μεγαλη ομαδα μιλαμε παντα για τιτλους,φυσικα οχι τα πετσινα,και τον βασικο κορμο που πηγαινε με αυτοματο πιλοτο και αφου εφυγε.

Α....... Τα του μπαγεβιτς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΤΣΙΝΑ......???? :lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:

Εχετε ξεφυγει τελειως λεμε....... :lol: :lol: