PDA

View Full Version : φθηνο μα πολυ φηνο site απο αγγλια

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5

giorgosmg
01/01/2009, 23:32
δηλ αυριο το πρωι παω πειραιως φτιαχνω μια electron visa, την βαζω στο λογαριασμο που εχω φτιαξει sto site της payral και παραγγελνω το κρανακι??
ολα οκ λοιπον?
σορυ που σας πρηζω...:rolleyes:

johnnyestia
01/01/2009, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosmg
δηλ αυριο το πρωι παω πειραιως φτιαχνω μια electron visa, την βαζω στο λογαριασμο που εχω φτιαξει sto site της payral και παραγγελνω το κρανακι??
ολα οκ λοιπον?
σορυ που σας πρηζω...:rolleyes:

Ακριβώς. Σου φτιάχνουνε την κάρτα και ύστερα πας και βάζεις τον αριθμό της κάρτας στο Paypal. Αν τον δεχθεί, όλα είναι οκ και είσαι έτοιμος να πληρώσεις.

giorgosmg
01/01/2009, 23:39
ευχαριστω πολυ!!
θα σας ενημερωσω οταν εχω νεοτερα!!
:wave2:

giorgosmg
02/01/2009, 08:45
τελικα εκανα το αλλο.
εβαλα αριθμο πιστωτικης στο paypal.
οπατε αναμονη για επιβεβαιωση......
απο την αλλη βδομαδα η παραγγελια:(
αλλα τουλαχιστον θα παραγγελνω οτι θελω οποιαδηποτε στιγμη και δεν θα τρεχω σε τραπεζες για προπληρωμενες;)
και παλι σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας κυριοι!!

mdharis1
02/01/2009, 08:55
τελικα εκανα το αλλο.
εβαλα αριθμο πιστωτικης στο paypal.
οπατε αναμονη για επιβεβαιωση......
απο την αλλη βδομαδα η παραγγελια:(
αλλα τουλαχιστον θα παραγγελνω οτι θελω οποιαδηποτε στιγμη και δεν θα τρεχω σε τραπεζες για προπληρωμενες;)
και παλι σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας κυριοι!!
καλη χρονια
σωστα εκανες και εβαλες πιστωτικη γιατι το paypal απο οσο ξερω δεν δεχεται electron visa εγω οσες φορες δοκιμασα και με διαφορετικες electron δεν μου τις δεχτηκε παρα μονο μια καρτα prepaid απο την τραπεζα Κυπρου.

giorgosmg
02/01/2009, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από mdharis1
καλη χρονια
σωστα εκανες και εβαλες πιστωτικη γιατι το paypal απο οσο ξερω δεν δεχεται electron visa εγω οσες φορες δοκιμασα και με διαφορετικες electron δεν μου τις δεχτηκε παρα μονο μια καρτα prepaid απο την τραπεζα Κυπρου.

καλη χρονια και σε σενα φιλε μου!
το κρανακι που πηρες το εχω δει απο κοντα και γ%$#ει!!πανεμορφο!!
καλοφορετο και αγρατζουνιστο!!

kyko
02/01/2009, 10:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
330 το πουλαει.
Και μεταχειρισμενο.
Φιλε kyko μαλλον εσυ επρεπε να ρωτησεις και κανεναν αλλο πριν βαλεις την αγγελια
πλακα εκανα guys!!!!!!
μην τσιτωνεστε!!!!!!!!

kyko
02/01/2009, 10:07
τωρα ειδα την αγγελια σου ενα θα σου
ΟΛΟΙ δεν ειμαστε θυματα επειδη σε πιασανε κοτσο και οπως και o samure μαλλον εσυ επρεπε να ρωτησεις και κανεναν αλλο πριν βαλεις την αγγελια η καλυτερα πριν αγορασεις κρανος .
πλακα κανω guys!!!
μην τσιτωνεστε!!!!!!

kiloMeater
02/01/2009, 10:58
Έμαθα για την ημερομηνία παραγωγής, πήρα τηλέφωνο bikersbargains και μου εξηγησανε

Η04 που γράφει το δικό μου σημαίνει 08/Απρίλιος

:p

nktR
02/01/2009, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
Έμαθα για την ημερομηνία παραγωγής, πήρα τηλέφωνο bikersbargains και μου εξηγησανε

Η04 που γράφει το δικό μου σημαίνει 08/Απρίλιος

:p

έτσι μπράβο :beer:

mdharis1
02/01/2009, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
πλακα κανω guys!!!
μην τσιτωνεστε!!!!!!

μην στεναχοριεσαι δεν τσιτωνεται κανενας απλα πρεπει λιγο να αλλαξεις τον τροπο που κανεις πλακα.
Καλη Χρονια

plan9
02/01/2009, 12:02
Μόλις μου ήρθε σπιτι (courier TNT) το RX-7 !!!
Aψογα όλα, στο κουτί του, με pinlock δώρο, θήκη μαλακή και φυσικά την κρανούκλα μου!!
ARAI RX-7 Majestic

Παρόλο που υπήρξανε τα Χριστούγεννα στη μέση πήρε 8 ημερολογιακές ημέρες να φτάσει το κράνος Ελλάδα

Η αγορά έγινε με paypal

bikersbargains.co.uk rulez! ;-)

πως την εκανες την αγορα με paypal?!?!

προσπαθω να αγορασω ενα κρανος και δε μου δινει επιλογη για paypal

road spirit
02/01/2009, 12:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από plan9
πως την εκανες την αγορα με paypal?!?!

προσπαθω να αγορασω ενα κρανος και δε μου δινει επιλογη για paypal λογικά, αφού επικοινωνήσεις με το μαγαζί και κάνεις παραγγελία του ζητάς πληρωμή με paypal οπότε θα σου στείλει εντολή πληρωμής/τιμολόγιο στο λογαριασμό σου στο paypal, τότε πληρώνεις και ... μεγειές

plan9
02/01/2009, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
λογικά, αφού επικοινωνήσεις με το μαγαζί και κάνεις παραγγελία του ζητάς πληρωμή με paypal οπότε θα σου στείλει εντολή πληρωμής/τιμολόγιο στο λογαριασμό σου στο paypal, τότε πληρώνεις και ... μεγειές

δηλαδη τη παραγγελια την κανω μεσω email και οχι μεσω του site? Τους εχω στειλει αρκετα μηνυματα αλλα δε πηρα απαντηση (mail box full). Στην αρχη το site μου φανηκε scam (αφου δεν εχει επιλογη paypal στο checkout) αλλα τωρα βλεπω οτι καποια παιδια απο εδω μεσα αγορασαν με επιτυχια..
Επισης, το νουμερο τους (0800..) καλειται μονο απο Αγγλια, ξερει κανεις αν εχουν καποιο αλλο νουμερο απο 0044.. ;

ευχαριστω :)

nktR
02/01/2009, 12:57
δηλαδη τη παραγγελια την κανω μεσω email και οχι μεσω του site? Τους εχω στειλει αρκετα μηνυματα αλλα δε πηρα απαντηση (mail box full). Στην αρχη το site μου φανηκε scam (αφου δεν εχει επιλογη paypal στο checkout) αλλα τωρα βλεπω οτι καποια παιδια απο εδω μεσα αγορασαν με επιτυχια..
Επισης, το νουμερο τους (0800..) καλειται μονο απο Αγγλια, ξερει κανεις αν εχουν καποιο αλλο νουμερο απο 0044.. ;

ευχαριστω :)

και εγώ από 23/12 προσπαθώ και :ZZZ: 4 mail έχω στείλει και απάντηση καμμία.
Τηλ. έχουμε εκτός το 0800 ?:wave2:

plan9
02/01/2009, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
και εγώ από 23/12 προσπαθώ και :ZZZ: 4 mail έχω στείλει και απάντηση καμμία.
Τηλ. έχουμε εκτός το 0800 ?:wave2:

μολις ειχα μια πρωτη επικοινωνια με το gearchangeonline.com..τους ρωτησα για καποιο νουμερο που να ειναι reachable εκτος Αγγλιας, και μου απαντησε

"Hi, our contact number is 01724 280888, regards"

οτι να'ναι..αυτο το νουμερο ειναι Αμερικη, αλλα ακομα και αν βαλεις το 0044 μπροστα (44 = προθεμα αγγλιας) ο αριθμος δεν τερματιζεται καν...
:alien:

Sapadak
02/01/2009, 13:31
Τηλ. έχουμε εκτός το 0800 ?[B]

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
[B]Εμένα μου ζητήσανε paypal. Βασικά η συναλλαγή έγινε από το gearchangeonline.com , που φαίνεται πως είναι η ίδια επιχείρηση.

Δύσκολοι στην συννενόηση τις τελευταίες μέρες. Τους είχα πληρώσει από την προηγούμενη Δευτέρα και σήμερα δεήσανε να μου απαντήσουνε πως όλα οκ και πως θα μου το στείλουνε την Παρασκεύή, μιας και όλες αυτές τις μέρες είναι κλειστοί.

Στο gearchangeonline.com εχει

00447913781192

Sapadak
02/01/2009, 13:33
μολις ειχα μια πρωτη επικοινωνια με το gearchangeonline.com..τους ρωτησα για καποιο νουμερο που να ειναι reachable εκτος Αγγλιας, και μου απαντησε

"Hi, our contact number is 01724 280888, regards"

οτι να'ναι..αυτο το νουμερο ειναι Αμερικη, αλλα ακομα και αν βαλεις το 0044 μπροστα (44 = προθεμα αγγλιας) ο αριθμος δεν τερματιζεται καν...
:alien:

Μια χαρα αγγλιας ειναι

http://www.thomsonlocal.com/JWT-Distribution/0260066309605202000/map/companyinfo.html

http://www.motorcycleshow.co.uk/mci2008/exhibitor_details.shtml?exhibitor_id=2744

plan9
02/01/2009, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Μια χαρα αγγλιας ειναι

http://www.thomsonlocal.com/JWT-Distribution/0260066309605202000/map/companyinfo.html

http://www.motorcycleshow.co.uk/mci2008/exhibitor_details.shtml?exhibitor_id=2744

με εσωσες, σ'ευχαριστω :)
(χαζομαρα, δε το σκεφτηκα, δοκιμαζα 0044017... αντι για 004417.. )

giorgosmg
02/01/2009, 14:57
τελικα ουτε εμενα μου βγαζει επιλογη paypal...
εχω στειλει 4 μειλ εδω και μια βδομαδα..
τιποτα ακομα.
σκεφτομαι να βαλω την mastercard που εχω βαλει και στο paypal για να το αγορασω αλλα να σας πω την αληθεια φοβαμαι:rolleyes:
να περιμενω να μου απαντησουν οι γ%*@ αγγλοι??

kiloMeater
02/01/2009, 15:12
Ρε παιδιά πάρτε τους ενα τηλέφωνο
Εγω τηλεφωνικά έβγαλα άκρη για όλα τα θέματα , με email είναι αργοί
Εχει η τύπισσα εκει μια προφορά λιγο κάπως αλλα βγάζεις άκρη και είναι και ευγενικιά

00448000932489

NikosKK
02/01/2009, 15:20
Eπειδή έχω μπερδευτεί ρε παίδες και θέλω να παραγγείλω κάτι σήμερα...Πως γίνεται η ιστορία με αυτό το site τελικά?? :confused: :bawl:

giorgosmg
02/01/2009, 15:20
Ρε παιδιά πάρτε τους ενα τηλέφωνο
Εγω τηλεφωνικά έβγαλα άκρη για όλα τα θέματα , με email είναι αργοί
Εχει η τύπισσα εκει μια προφορά λιγο κάπως αλλα βγάζεις άκρη και είναι και ευγενικιά

00448000932489

εισαι πρωτος!!!:wave2:
μολις μιλησα και τωρα τσεκαρουν τα λειλ τους
τα εχει χασει η αγγλιδουλα!
μου λεει ειναι εκατονταδες!!!!!λογω γιορτων

giorgosmg
02/01/2009, 15:23
μου ειπε οτι απο ελλαδα δεχονται μονο paypal η bank transfer
αν καταλαβα καλα κρατησε το ονομα μου και θα μου στειλει μειλ με στοιχεια.:D

NikosKK
02/01/2009, 15:25
Δε γ@μιέται παραγγέλνω απο motocard που είναι τσακ μπάμ αν και θα μου το πιάσουν λίγο το κωλαράκι αυτή τη φορά :rotflmao: :rotflmao:

mdharis1
02/01/2009, 17:56
το lidsdirect .co.ukl το εχεις τσεκαρει

giorgosmg
02/01/2009, 18:24
αυτο το σιτε μολις ανεβασε τις τιμες...

mdharis1
02/01/2009, 20:02
ναι εχεις δικιο πηγα και το ειδα και εγω

Stergios69
02/01/2009, 20:56
αυτο το σιτε μολις ανεβασε τις τιμες...
Επειδή η αγγλική λίρα πάει να πιάσει πάτο... :D

mdharis1
02/01/2009, 21:06
ακριβως οπως τα λες αν δεις πιο την αποδειξη που μου εστειλαν για το κρανος κοστιζε τελικη τιμη 217 λιρες τωρα το εχουν γυρω στις 250 λιρες που αν το μετατρεψεις σε ευρω βγαινει περιπου τα λεφτα που εδωσα εγω 252 ευρω περιπου.

giorgosmg
02/01/2009, 23:19
ακριβως οπως τα λες αν δεις πιο την αποδειξη που μου εστειλαν για το κρανος κοστιζε τελικη τιμη 217 λιρες τωρα το εχουν γυρω στις 250 λιρες που αν το μετατρεψεις σε ευρω βγαινει περιπου τα λεφτα που εδωσα εγω 252 ευρω περιπου.

φιλαρακι με μπριζωσες...
αυριο το πρωι παω colori να δοκιμασω σαν αυτο που πηρες :D
και το συστημα που εχει με τα γυαλια που κατεβαινουν ειναι οτι πρεπει για να μην αλλαζω ζελατινα φυμε λογω φωτοφοβιας που εχω!(αλλα 50 μειον λογω του οτι θα επρεπε να παρω για το shoei)
απλα ελπιζω να μου καθεται καλα!οσο για την ποιοτητα θα δω αυριο
εσυ μεσω πιστωτικης το αγορασες απο lidsdirect??
δεν βλεπω να βγαινει ακρη με το bikers bargain...οσο φθηνα και αν ειναι...

idomeneas
02/01/2009, 23:45
παλικάρια, εμένα μου ήρθε από Αγγλία (ebay) το Aoyama Viper Gt με 300 ευρώπουλα μαζί με τα μεταφορικά...
ο πωλητής μάλιστα μου έκανε και δώρο το pinlock...
Έχω τσεκάρει και μια προσφορά σε RX7 Corsair
με 300 γιούρια συν μεταφορικά... 330-340 σύνολο εδώ (http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=320326963878) ....

PS: Την ημερομηνία κατασκευής από που την βλέπω?
Κοίταξα το λουράκι αλλά δεν χαμπαριάζω...

kiloMeater
03/01/2009, 05:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas

PS: Την ημερομηνία κατασκευής από που την βλέπω?
Κοίταξα το λουράκι αλλά δεν χαμπαριάζω... [/B]

Στο λουράκι εχει μια πορτοκαλί και μια ασπρη ταμπελίτσα
Η άσπρη θα λέει κατι της μορφής ΧΥΥ
Χ=γράμμα του αγγλικού αλφαβητου και δείχνει το έτος, πχ Η σημαίνει 2008
ΥΥ= ο μήνας

idomeneas
03/01/2009, 06:48
Thx man
Go3 είναι...
Άρα 3ος 2007...
Δεν είναι και άσχημα :D

nktR
03/01/2009, 12:28
την έβαλα την παραγγελία τώρα μόλις
1pcs x Arai RX-7 Corsair Majestic size Medium
1pcs x Viper GT Thunder White size Small
2pcs dark smoke mirror type L for RX-7
1pcs blue mirror type L for RX-7
Shipping charge 30 λίρες

πληρωμή ή μέσω paypal ή μέσω κάρτας ή με μεταφορά απευθείας στο λογαριασμό τους όπου και αυτό έκανα μέσω web banking της Alpha Bank με προμήθεια του απίστευτου ποσού των 0,30 λεπτών !!! Μεταφορά της εντολής την Δευτέρα και την Τετάρτη θα πάρουν το ποσό.
Όποιος θέλει του στέλνω και τα στοιχεία της τράπεζάς τους. ΠΡΟΣΟΧΗ: εάν πας στην τράπεζα να καταθέσεις αυτό το ποσό στο λογαριασμό τους δείτε την προμήθεια όπου διαμορφώνεται ανάλογα με το ποσό. Πριν βάλω το web μου είχαν κρατήσει για ένα ποσό των 145 ευρώ 15 προμήθεια για Γερμανία !!! Το νού σας:wave2:

mdharis1
03/01/2009, 14:51
φιλαρακι με μπριζωσες...
αυριο το πρωι παω colori να δοκιμασω σαν αυτο που πηρες :D
και το συστημα που εχει με τα γυαλια που κατεβαινουν ειναι οτι πρεπει για να μην αλλαζω ζελατινα φυμε λογω φωτοφοβιας που εχω!(αλλα 50 μειον λογω του οτι θα επρεπε να παρω για το shoei)
απλα ελπιζω να μου καθεται καλα!οσο για την ποιοτητα θα δω αυριο
εσυ μεσω πιστωτικης το αγορασες απο lidsdirect??
δεν βλεπω να βγαινει ακρη με το bikers bargain...οσο φθηνα και αν ειναι...

καλησπερα ενας λογος που αγορασα το συγκεκριμενο κρανος ηταν οτι εχει την εξτρα φιμε ζελατινα
εμενα μου εκατσε παρα πολυ καλα ,τωρα η ποιοτητα του ειναι οτι λεει carbon και καποιοι που το εχουν μου εχουν πει τα καλυτερα.
εγω το αγορασα μεσω της prepaid καρτας που εχω απο την τραπεζα Κυπρου ειναι κατι αναλογο με τις electron visa απλα καποιοι δεν δεχονται τις electron visa την πιστωτικη μου την χρησιμοποιω μονο σε αγορες απο το e bay που χρειαζεται pay pal παντως οπως και να εχει στειλε τους ενα mail ,εγω σε οσα τους εστειλα για διευκρινησεις μου απαντησαν.τωρα εσυ ξερεις παντως εμενα μου φανηκαν ενταξει και εαν ειδες εχω ποσταρει και την αποδειξη που μου εστειλαν μαζι με το δεμα.(μου εστειλαν με mail αμεσως μολις εγινε η πληρωμη καθως και νουμερο φορτωτικης απο ups για να βλεπω που ειναι το δεμα.)

giorgosmg
03/01/2009, 16:25
καλησπερα ενας λογος που αγορασα το συγκεκριμενο κρανος ηταν οτι εχει την εξτρα φιμε ζελατινα
εμενα μου εκατσε παρα πολυ καλα ,τωρα η ποιοτητα του ειναι οτι λεει carbon και καποιοι που το εχουν μου εχουν πει τα καλυτερα.
εγω το αγορασα μεσω της prepaid καρτας που εχω απο την τραπεζα Κυπρου ειναι κατι αναλογο με τις electron visa απλα καποιοι δεν δεχονται τις electron visa την πιστωτικη μου την χρησιμοποιω μονο σε αγορες απο το e bay που χρειαζεται pay pal παντως οπως και να εχει στειλε τους ενα mail ,εγω σε οσα τους εστειλα για διευκρινησεις μου απαντησαν.τωρα εσυ ξερεις παντως εμενα μου φανηκαν ενταξει και εαν ειδες εχω ποσταρει και την αποδειξη που μου εστειλαν μαζι με το δεμα.(μου εστειλαν με mail αμεσως μολις εγινε η πληρωμη καθως και νουμερο φορτωτικης απο ups για να βλεπω που ειναι το δεμα.)

το παραγγειλα!!!
τους εστειλα 4 mail για διευκρινισεις.
απαντησαν σε ολα!!
με πιστωτικη πληρωσα.
μου ειπε οτι τριτη φευγει απο το καταστημα και θα μου στειλει το tracking number
πολυ εξυπηρετικοι..
και απο τιμες πολυ καλοι!!
lidsdirect..!!

giorgosmg
03/01/2009, 17:46
μετα απο 9 χρονια με shoei στο κεφαλι μου πιστευω οτι ισως πρεπει να δοκιμασω και κατι αλλο.
το 2003 ειχα δωσει 650 ευρω για το z one.και εχει αφαιρουμενα μαγουλα μονο..
στο hjc μου εκανε εντυπωση και η ποιοτητα του εσωτερικου σε σχεση με το xr 1000...

mdharis1
03/01/2009, 23:10
σου ευχομαι με το καλο να το παρεις να το ευχαριστηθεις και προπαντων αγρατζουνιστο . μολις φτασει στην ελλαδα μην περιμενεις την ups να στο φερει πολυ πιθανον να το φερει η speedex η οποια συνεργαζεται με την ups εμενα μου το εφερε η speedex.
ps ειδες που σου ειπα οτι ειναι πολυ εξυπηρετικοι οχι σαν μερικους δικους εδω που μας βλεπουν μονο για να τα αρπαξουν.

giorgosmg
04/01/2009, 00:37
σου ευχομαι με το καλο να το παρεις να το ευχαριστηθεις και προπαντων αγρατζουνιστο . μολις φτασει στην ελλαδα μην περιμενεις την ups να στο φερει πολυ πιθανον να το φερει η speedex η οποια συνεργαζεται με την ups εμενα μου το εφερε η speedex.
ps ειδες που σου ειπα οτι ειναι πολυ εξυπηρετικοι οχι σαν μερικους δικους εδω που μας βλεπουν μονο για να τα αρπαξουν.

να σαι καλα φιλε μου!
ναι,ειναι πολυ εξυπηρετικοι!
κριμα που δεν εχουν μεγαλη ποικιλια (μπουφαν κλπ.)
το κακο ειναι οτι ειμαι ανυπομονος....αλλα γλυτωνω 150 ευρω!(στη colori το πρωι μου το αφηναν 400:rotflmao: )

mtsop
04/01/2009, 14:17
...web banking της Alpha Bank με προμήθεια του απίστευτου ποσού των 0,30 λεπτών !!! ...

Προμήθεια κρατάει και η τράπεζα της Αγγλίας που δε ξέρεις το ακριβές ποσό (διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα). Έτσι αν μπλέξεις με κανένα τσιφούτη μπορεί να σου κάνει νούμερα επειδή το ποσό είναι καμιά λίρα λιγότερο...

nktR
04/01/2009, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από mtsop
Προμήθεια κρατάει και η τράπεζα της Αγγλίας που δε ξέρεις το ακριβές ποσό (διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα). Έτσι αν μπλέξεις με κανένα τσιφούτη μπορεί να σου κάνει νούμερα επειδή το ποσό είναι καμιά λίρα λιγότερο...

η κάθε εταιρεία έχει επιλέξει κάποιους τρόπους συναλλαγής.
Το paypal με τις ανάλογες προμήθειες για τον πελάτη, την πιστωτική κάρτα και κάποιοι την πληρωμή μέσω λογαριασμού όπου στο πεδίο που σου δίνει η φόρμα (για τις τράπεζες του εξωτερικού) έχει μόνο την επιλογή τα έξοδα της τράπεζάς σου και δεν σου δίνεται η δυνατότητα να καλύψεις και τα έξοδα συναλλαγής του προμηθευτή. Αυτό φυσικά το γνωρίζει από την στιγμή που έχε επιλέξει αυτό το τρόπο συναλλαγής. Φυσικά έκανα μία στρογγυλοποίηση της τάξεως του ευρώ προς τα πάνω όπως και τη μετατροπή λιρών σε ποσού αντιστοίχου ευρώ με τιμή χθεσινή μέσω τιμών paypal που δουλεύουν (άσε που η τιμή της λίρας είναι πτωτική και πάλι κερδισμένοι θα βγούν γιατί τα λεφτά θα τα πάρουν την Τετάρτη με τιμή λίρας εκείνης της ημέρας). Η μεταφορά γίνεται σε ευρώ και η τράπεζα του παραλήπτη κάνει την μετατροπή σε λίρες.
Τωρα εάν πέσω σε Σκοτσέζο.....:lol:

nktR
07/01/2009, 08:29
τα τσιμπήσαν τα RX7 BIKERS BARGAINS (http://www.bikersbargains.co.uk/index.php?cPath=9_19_24&osCsid=fabc6b0e064c031cfda06969fd5fcf80)
από 350 λίρες με 1,02 που είχε η λίρα= 357 ευρώ+μεταφορικά 30,6=387,60 σύνολο,
σε 380 λίρες με 1,08 που έχει τώρα =410,4 + μεταφορικά 32,4 = 442,8 σύνολο

με τόσες παραγγελίες που πήραν θα σκέφτηκαν ότι τα σκοτώνουν και τις ανέβασαν όλοι τις τιμές :(

mtsop
07/01/2009, 10:25
Συνήθως πάντα την περίοδο των γιορτών η λίρα έπεφτε (όχι τόσο πολύ βέβαια), αλλά τώρα θα πάει πάλι εκεί που ήταν. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε

SnakeMJK
07/01/2009, 10:43
Η αλήθεια είναι ότι έχει αρχίσει να ανεβαίνει πάλι προς στα "νορμάλ" της.

giorgosmg
07/01/2009, 14:23
και εμενα απο lidsdirect που παραγγειλα το hjc fs-10 carbon πηγε 260 ευρω.στην τσιλια το προλαβα!!!

giorgosmg
07/01/2009, 14:54
το οποιο μολις σημερα ανεβασε τα μεταφορικα απο 15 λιρες σε 25..!!!!!

mdharis1
07/01/2009, 15:04
τι λες τωρα ευτυχως που προλαβαμε

mdharis1
07/01/2009, 15:11
τι εγινε το πηρες το κρανακι ή ειναι ακομη στο δρομο

giorgosmg
07/01/2009, 16:48
τεταρτη ερχεται!!!
αντε αντε..!!!

Emden
07/01/2009, 17:21
Καλησπερα,

Παρηγγειλα ενα κρανακι (RX7 σε small) απο το bike bargains αλλά μου απαντήσανε ότι δεν έχουν άλλο στοκ. απο το συγκεκριμένο τυπο λόγω ότι θα φέρουν το RX7 GP δε θα ξαναφέρουν το απλό. Παρόλα αυτά δεν μου έχουν ακυρώση ακόμα την παραγγελία. Παρακαλώ την γνώμη σας πάνω στο θέμα.Η παραγγελία έγινε με πιστωτική.

arxaios
07/01/2009, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
Καλησπερα,

Παρηγγειλα ενα κρανακι (RX7 σε small) απο το bike bargains αλλά μου απαντήσανε ότι δεν έχουν άλλο στοκ. απο το συγκεκριμένο τυπο λόγω ότι θα φέρουν το RX7 GP δε θα ξαναφέρουν το απλό. Παρόλα αυτά δεν μου έχουν ακυρώση ακόμα την παραγγελία. Παρακαλώ την γνώμη σας πάνω στο θέμα.Η παραγγελία έγινε με πιστωτική.
Τους ζήτησες επιστροφή (refund) και δεν την έκαναν ή περιμένεις να την κάνουν από μόνοι τους ;;;
Ρώτησε αν έχουν Small σε άλλο σχέδιο ......... εγώ αυτό θα έκανα !!! Τα σχέδια είναι λίγο δευτερεύοντα η ασφάλεια μετράει και RX 7 ευρωπαϊκό σ' αυτές τις τιμές ........... δύσκολο να ξαναπαίξει !!!

Emden
07/01/2009, 21:17
Εκανα και αυτο. ζητησα αλλο σχεδιο αλλα ουτε αυτο το υπηρχε, Νομιζω ότι πρεπει αυτοι να κάνουν την ακυρωση και γιατι εμένα δεν μου βγαζει καποια λειτουργεια για κατι τετοιο.Παρολα αυτα τουσ εστειλα οτι θα ακυρωσω την παραγγελια κ ρωτησα τι χρειαζετε να κανω αλλα δεν μου απαντησαν. αυτα μεχρι τωρα.

sterba2
07/01/2009, 23:25
Φιλε παρε ενα τηλ στην εξυπηρετηση της τραπεζας σου και ρωτα τους αν εχουν τραβηξει το συγκεκριμενο ποσο απο τη καρτα σου !! (Συνήθως σου τραβαν το ποσο οταν βεβαιωθει η παραγγελια σου απο το καταστημα!!) Το πιο πιθανο ειναι οτι δε σε εχουν χρεωσει!!

SnakeMJK
08/01/2009, 09:01
Απο bikerbargain δεν μπορούν να τραβήξουν από ελληνική πιστωτική κάρτα. Το γράφει και στο site. Όταν πήγα να ψωνίσω, ενώ είχα βάλει κανονικά πιστωτική, μου είπαν ότι δεν τράβηξαν κανένα ποσό και ότι εκτός αγγλίας πρέπει να πληρώσω με άλλο τρόπο (paypal, bank transfer κλπ).

mdharis1
08/01/2009, 20:47
Καλησπερα,

Τελικα τι εγινε για πες μας να γνωριζουμε και οι υπολοιποι εαν βρεθουμε ποτε σε παρομοια κατασταση

arxaios
08/01/2009, 21:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Απο bikerbargain δεν μπορούν να τραβήξουν από ελληνική πιστωτική κάρτα. Το γράφει και στο site. Όταν πήγα να ψωνίσω, ενώ είχα βάλει κανονικά πιστωτική, μου είπαν ότι δεν τράβηξαν κανένα ποσό και ότι εκτός αγγλίας πρέπει να πληρώσω με άλλο τρόπο (paypal, bank transfer κλπ).

Και εγώ με Paypal είχα ψωνίσει ............... μου έστειλαν το συνολικό ποσό και ένα e-mail στο οποίο έκανα την πληρωμή μέσω Paypal !!!
Πριν 2 χρόνια όμως και έχουν αλλάξει το Site .......

Πάντως όταν ψωνίζεις ταχυδρομικά το Paypal ή C.O.D. (αντικαταβολή) όπου γίνεται είναι μονόδρομος !!!

giorgosmg
11/01/2009, 16:21
Καλησπερα,

φιλαρακι εβγαλες ακρη τελικα??
τι γινεται?

Emden
12/01/2009, 08:34
Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο νέο αναφορικά με την εξέλιξη της παραγγελίας μου. Το chart γραφει ακόμα processing (we are now out of stock),βέβαια δεν έχουν χρεώση την κάρτα αλλά ούτε έχει γίνει κάποια ακύρωση από μέρους τους. Ρώτησα ξανά για το μαύρο rx7 και δεν μου απάντησαν καν. Το μόνο που μου είπαν σε προηγούμενο mail ήταν ότι θα βγει σε προσφορά το rx7 gp χωρίς να μου αναφέρουν τιμή και ακριβή ημερομηνία. Αυτά

giorgosmg
13/01/2009, 15:40
ηρθεεεεε!!
και ειναι απiστευτο το κρανακι!!
σαν του φιλου mdharis!! ps(να σαι καλα που με μπριζωσες!!!)
3 εγινε η παραγγελια
13 στην πορτα μου..
μια χαρα!!

lidsdirect αφοβα παιδια!!!
bikersbargain ακομα περιμενω απαντηση....

plan9
13/01/2009, 18:10
ηρθε και το δικο μου. Arai RX7 Black, στο κουτι του, ολοκαινουριο.. παραγγελια 5/1 παραδοση 13/1, απο lidsdirect. Ενα 380αρι μαζί με μεταφορικά :beer:

nktR
13/01/2009, 18:53
την Παρασκευή μου έρχονται 2 RX-7 (Majestic-Edwards) με 372 το καθένα με μεταφορικά και από
45 ευρώ η μαύρη ζελατίνα και 55 ευρώ η χρώμιο η μπλέ.
Από εβδομάδα θα πάρουμε άλλα δύο ζεύγη γάντια Alpinestars.
H αγορά έγινε από gearchangeonline - bikersbargains = ίδια επιχείρηση. Στέλνετε email στο info@gearchangeonline.com και μιλάτε με την Carol. Την έχω ενημερώσει ήδη ότι αρκετά παιδιά ενδιαφέρονται για φτηνές αγορές από προσφορές και ευχαριστεί πολύ και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί από θέμα εξυπηρέτησης, χρόνου παράδοσης και εύρεση φθηνότερου κόστους μεταφοράς.
Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα. Καλά ψώνια

ps: ήμουν τυχερός με αυτή την αγορά γιατί πήρα με 1.02 τη λίρα και το κράνος είχε 350 λίρες και επιπλέον μοιράστηκα και τα μεταφορικά με ένα φίλο.
Τώρα το έχουν ανεβάσει στα 380 και με τη λίρα στο 1.12, αλλά και πάλι συμφέρει σε σχέση με Ιαπωνία.
:beer:

johnnyestia
14/01/2009, 00:50
Εγώ θα παραλάβω κάτι αυριο απο Αγγλία. Μαλλον το Haga γιατί έχω παραγγείλει και κάτι άσχετα ηλεκτρονικα :rotflmao:

nktR, είμαι ελεϊνός και δεν ρώτησα να πάρω και καμία ζελατίνα έξτρα. :sick: Πολύ καλή τιμούλα!

mdharis1
14/01/2009, 08:42
ηρθεεεεε!!
3 εγινε η παραγγελια
13 στην πορτα μου..
μια χαρα!!

καλοριζικο και Αγρατζουνιστο

nktR
14/01/2009, 08:49
ηρθεεεεε!!
3 εγινε η παραγγελια
13 στην πορτα μου..
μια χαρα!!

ηρθε και το δικο μου. Arai RX7 Black, στο κουτι του, ολοκαινουριο.. παραγγελια 5/1 παραδοση 13/1, απο lidsdirect. Ενα 380αρι μαζί με μεταφορικά :beer:

καλορίζικα και καλοφόρετα !!!! καλές βόλτες παίδες :beer:

mdharis1
14/01/2009, 13:31
καλοριζικο και αγρατζουνιστο και σε εσενα φιλε μου
Τελικα απο οτι βλεπω θα τους παει καλα η χρονια στο lidsdirect

giorgosmg
15/01/2009, 22:32
αγρατζουνιστα ολων μας:D
παιδια το κρανακι ειναι πολυ καλο.
ωραια αισθηση βαρους (ζυγισμα)
πολυ καλη η ζελατινα που κατεβαινει(γυαλια) δεν ενοχλει.
η ζελατινα επισης ειναι πληρως αντιθαμβωτικη!!!

nktR
16/01/2009, 15:00
ότι τα πήρα !!!!
παιδιά οι άνθρωποι άψογοι και με πίνλοκ μέσα, αποδείξεις κλπ.

giorgosmg
16/01/2009, 15:42
μπραβο ρε φιλαρακι!
καλοφορετα και αγρατζουνιστα!

Alexander
16/01/2009, 18:58
Καλησπέρα παιδιά,

έφτασε στις 13/1 και το δικό μου κρανάκι, ένα μαύρο Shoei X-Spirit. Το είχα παραγγείλει από τις 4/1. Προφανώς τα έφερε για Ελλάδα όλα μια και καλή από Lidsdirect στις 13/1.

Ευχαριστώ τα παιδιά για το feedback και να δώσω κι εγώ το δικό μου:

Το κράνος εδώ έχει τιμή καταλόγου 700€ και η χαμηλότερη που το έβρισκα ήταν 570€.

Το Lidsdirect τότε το είχε 394,95 λίρες, μείον 15% έκπτωση, συν 15 λίρες μεταφορικά για Ελλάδα.

Το όλον 350,71 λίρες.

Στις 4/1 η λίρα ήταν περίπου στα 1,045€ και η πιστωτική με την οποία έγινε η αγορά με χρέωσε 382€.

Έφτασε σπίτι μου στις 13/1.

Ελπίζω να βοήθησα κι εγώ με τη σειρά μου όσους φίλους το σκέφτονται.

mdharis1
16/01/2009, 20:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Καλησπέρα παιδιά,

έφτασε στις 13/1 και το δικό μου κρανάκι, ένα μαύρο Shoei X-Spirit. Το είχα παραγγείλει από τις 4/1. Προφανώς τα έφερε για Ελλάδα όλα μια και καλή από Lidsdirect στις 13/1.

Ευχαριστώ τα παιδιά για το feedback και να δώσω κι εγώ το δικό μου:

Το κράνος εδώ έχει τιμή καταλόγου 700€ και η χαμηλότερη που το έβρισκα ήταν 570€.

Το Lidsdirect τότε το είχε 394,95 λίρες, μείον 15% έκπτωση, συν 15 λίρες μεταφορικά για Ελλάδα.

Το όλον 350,71 λίρες.

Στις 4/1 η λίρα ήταν περίπου στα 1,045€ και η πιστωτική με την οποία έγινε η αγορά με χρέωσε 382€.

Έφτασε σπίτι μου στις 13/1.

Ελπίζω να βοήθησα κι εγώ με τη σειρά μου όσους φίλους το σκέφτονται.

καλοριζικο και αγρατζουνιστο

jkap
20/01/2009, 08:56
Παίδες για όσους ακόμα σκέφτονται την αγορά από bikers bargains να επιβεβαιώσω και εγώ ότι οι άνθρωποι είναι άπαιχτοι.

Μίλησα μαζί τους την Τρίτη 13/01 έκανα την παραγγελία και χτες το κρανάκι ήταν σπίτι μου.

Ένα ολοκαίνουριο shoei x-spirit Tamada TC-6, με την εγγύησή του, αντιθαμβωτική, επιρίνιο, υποσιάγωνο, τσαντούλα μεταφοράς, όλα στην εντέλεια. Και μαζί ένα KBC Force RR μαύρο, δωράκι.

Σύνολο μαζί με μεταφορικά 364,99 λίρες Αγγλίας, 405 euro όταν το Shoei έχει τιμή καταλόγου 789?, 720 μετρητά.

Απλά mail δέχονται εκατοντάδες και έχουν πήξει ειδικά στην περίοδο των γιορτών. Έγώ πήρα τηλέφωνο μίλησα με την Carol η οποία ήταν πολύ εξυπηρετική, μου έστειλε email για πληρωμή με paypal, και όλα καλά.

arxaios
20/01/2009, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από jkap

Απλά mail δέχονται εκατοντάδες και έχουν πήξει ειδικά στην περίοδο των γιορτών. Έγώ πήρα τηλέφωνο μίλησα με την Carol η οποία ήταν πολύ εξυπηρετική, μου έστειλε email για πληρωμή με paypal, και όλα καλά.

Επειδή με τους τηλ. κωδικούς ΔΕΝ ...........
κάνεις σε παρακαλώ τον κόπο να γράψεις το τηλ ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το παίρνεις από Ελλάδα .......:D :D :D

MikeG
20/01/2009, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
κάνεις σε παρακαλώ τον κόπο να γράψεις το τηλ ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το παίρνεις από Ελλάδα .......:D :D :D

Κώστα αν σε ενδιαφέρει αγορά από εκεί, να συνεννοηθούμε να παραγγείλουμε μαζί:winka:

Αν δε κάνω λάθος ο κωδικός για Αγγλία είναι +44

kyko
20/01/2009, 09:17
0044

jkap
20/01/2009, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

00448000932489 ή 00441724280888

nktR
20/01/2009, 09:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από jkap
00448000932489 ή 00441724280888

:a013: και ζητάς την Carol

johnnyestia
20/01/2009, 11:18
Παρέλαβα και εγώ το κρανάκι μου από gearchangeonline-bikersbargains. Ένα RX-7 Haga, άψογο με τα πάντα στο κουτί του με σύνολο 385 λίρες (πρίν ανεβάσουν τις τιμές).

H επικοινωνία ήταν κομματάκι δύσκολη με τα email μπορώ να πώ, αλλά ουσιαστικά και αχρείαστη, μιας και όλη η διαδικασία δρομολογήθηκε με την πληρωμή μέσω paypal και παρέλαβα το κράνος χωρίς κάν να μάθω ότι είχε σταλεί.

Συστήνεται ανεπιφύλακτα ως προς την δικιά μου εμπειρία.

Stergios69
20/01/2009, 11:27
:a013: και ζητάς την Carol
...oh Carol... :D

nktR
20/01/2009, 11:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
...oh Carol... :D

μην βγεί ο κουνιστούλης Καρολίνος....:lol:
και σου κουβαληθεί καλοκαιριάτικα σπίτι σου....:rotflmao:

mdharis1
22/01/2009, 21:45
βρε την καρολινα εχει γινει φιρμα

johnnyestia
22/01/2009, 23:53
Κερνάω μπύρα όποιον βρεί φωτό της καρολίνας την στιγμή που ανοίγει το outlook το πρωί! :beer:

SnakeMJK
03/02/2009, 10:11
Παιδιά μόλις μου στειλε η Κάρολ ένα tracking number, αλλά δεν μπορώ να βρω που το βάζω στο bikersbargain!

MikeG
03/02/2009, 10:13
Παιδιά μόλις μου στειλε η Κάρολ ένα tracking number, αλλά δεν μπορώ να βρω που το βάζω στο bikersbargain!

Δε το βάζεις στο bikersbargain, αλλά στην εταιρία με την οποία σου έστειλε το δέμα.

Ερώτηση : Με Paypal πλήρωσες ή με κάρτα? :wave2:

SnakeMJK
03/02/2009, 11:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δε το βάζεις στο bikersbargain, αλλά στην εταιρία με την οποία σου έστειλε το δέμα.

Ερώτηση : Με Paypal πλήρωσες ή με κάρτα? :wave2:

Υποχρεωτικά με paypal. Κάρτες δέχονται μόνο τις αγγλικές.

Επίσης, δεν μου είπαν με ποια εταιρία θα το στείλουν για να ξέρω :p

SnakeMJK
03/02/2009, 13:35
Μου απάντησαν τελικά... Είναι μέσω TNT. (αν και δεν μου βρίσκει το tracking number :bigcry: )

nktR
03/02/2009, 15:31

μπες εδώ στο site της Αγγλίας

TNT (http://www.tnt.com/express/en_gb/site/home.html)

και βάλε το tracking no ως εξής: (μετά το παρακολουθείς από το εληνικό site :wave2:

154241

kostasm
10/02/2009, 09:50
Μόλις μίλησα με Αγγλία για να πάρω 2 κράνη shoei από bikers bargain. Επειδη δεν έχω paypal μου είπε να στείλω τραπεζική επιταγή. Η αλήθεια είναι πως το φοβάμαι λίγο. Το έχει κάνει κάποιος από εδώ μέσα ? Είναι ασφαλές?

MikeG
10/02/2009, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasm
Μόλις μίλησα με Αγγλία για να πάρω 2 κράνη shoei από bikers bargain. Επειδη δεν έχω paypal μου είπε να στείλω τραπεζική επιταγή. Η αλήθεια είναι πως το φοβάμαι λίγο. Το έχει κάνει κάποιος από εδώ μέσα ? Είναι ασφαλές?

Ίσως καλύτερα είναι να κάνεις Paypal, ή να βρεις κάποιο φίλο που να έχει.

kostasm
10/02/2009, 10:06
Βρήκα αλλα επειδή είναι από Γερμανία μου είπε πως δεν γίνεται και πως στέλνουν μόνο στη διεύθυνση αυτού που έχει το λογαριασμό. Δεν έχω αλλόν γνωστό γι'αυτό ρωτάω αν κάποιος το έχει κάνει γιατί είναι πολύ καλή η τιμή που τα δίνει. Εχω δει ότι έχει γίνει από fc-moto.de αλλά δεν έχω δει για bikers bargain

SnakeMJK
12/02/2009, 06:42
4/2 έγινε η παραγγελία
11/2 ήρθαν σπίτι!

Shoei XR-1000 Black με το pinlock του
και δωράκι κράνος KBC μαύρο, όπως το ζήτησα... είναι αξιότιμο κρανάκι και το 2ο!

σύνολο με μεταφορικά κλπ κλπ κλπ 280 ευρώ ακριβώς! Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές ελλάδα!

mdharis1
14/02/2009, 16:22
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
4/2 έγινε η παραγγελία
11/2 ήρθαν σπίτι!

Shoei XR-1000 Black με το pinlock του
και δωράκι κράνος KBC μαύρο, όπως το ζήτησα... είναι αξιότιμο κρανάκι και το 2ο!

σύνολο με μεταφορικά κλπ κλπ κλπ 280 ευρώ ακριβώς! Δεν υπάρχουν αυτές οι τιμές ελλάδα! [/QU
καλοφορετα

lkol
17/02/2009, 15:09
Ρε παιδιά, έχω στείλει mail, μήνυμα από ebay, μήνυμα από το site τους κ δεν πήρα καμία απάντηση.

Ξέρει κανείς αν κάτι που υπάρχει στο bikersbargains, αλλά δεν υπάρχει στο gearchangeonline.com, αν παίζει να υπάρχει stock? Μην ταλαιπωρούμαι τζάμπα δηλαδις...

:cry:

nktR
17/02/2009, 15:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
Ρε παιδιά, έχω στείλει mail, μήνυμα από ebay, μήνυμα από το site τους κ δεν πήρα καμία απάντηση.

Ξέρει κανείς αν κάτι που υπάρχει στο bikersbargains, αλλά δεν υπάρχει στο gearchangeonline.com, αν παίζει να υπάρχει stock? Μην ταλαιπωρούμαι τζάμπα δηλαδις...

στείλε email εδώ gearchangeonline@btconnect.com και μιλάς με την Carol.
Έχω κάνει την 3η παραγγελία και επικοινωνώ μαζί της με αυτό το mail.
Την έχω ενημερώσει για το φόρουμ και μου ζήτησε και της έστειλα το θρέντ
που γράφουμε για να κάνει μετάφραση. Χτές που μίλησα μαζί της το είδε το
φόρουμ και το ξέρει. Εάν της γράψεις από moto.gr θα καταλάβει:wave2:

lkol
17/02/2009, 16:01
Thanx ρε συ...

θα τους πρήξω κ εκει από αύριο :a5:

SnakeMJK
18/02/2009, 04:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol

Απ όσο ξέρω το bikersbargain και το gearchange είναι το ίδιο πράγμα! Η αλήθεια είναι ότι αργούν λίγο να απαντήσουν, αλλά στο τέλος η δουλειά γίνεται μια χαρά.

kiloMeater
18/02/2009, 10:00
call'em

neos mixanovios
18/02/2009, 12:22
paidiaa kalispera ithela na rotiso ti kainouria nea exoume apo auto to sait sinexizontai oi treles paraggelies apo ellada??iparxei stock voithisteme ama einai na prolavo na paro auto pou thelo bb

Sapadak
18/02/2009, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από neos mixanovios
paidiaa kalispera ithela na rotiso ti kainouria nea exoume apo auto to sait sinexizontai oi treles paraggelies apo ellada??iparxei stock voithisteme ama einai na prolavo na paro auto pou thelo bb

Και γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο/email στο εν λογω καταστημα να μαθεις?

kostasm
24/02/2009, 04:10
Μόλις παρέλαβα από bikers bargains. 2 shoei ένα xr 1000 και ένα raid II . Η παραγγελία έγινε με απευθείας μεταφορά χρημάτων λόγω έλειψης κάρτας. 18/2 παρέλαβε η μεταφορική σήμερα 23/2 ήρθε σπίτι:)