PDA

View Full Version : φθηνο μα πολυ φηνο site απο αγγλια

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5

Orfeus
08/04/2009, 01:49
σημερα εγινε η χρεωση της καρτας και παραδοθηκε στο τοπικο γραφειο της ΤΝΤ.Αντε να παιρνουν το δρομο τους...
Τα κρανακια τι ημερομηνια παραγωγης ειχαν??Η Καρολ μου ειπε τελη 08!

idi
08/04/2009, 09:52
τα δικα μου 0808 (Ιουλιος 2008, πιο φρεσκα δεν υπαρχουν)

anixneyths
08/04/2009, 11:13
όσον αφορά την ημερομηνία παραγωγής του δικού μου γράφει H07. Tι σημαίνει αυτό;

Από ότι διάβασα κάπου στο thread H=2008 (Έτος), 07=Έβδομος μήνας (δηλαδή Ιούλιος).

Τα λέω καλά;

Οπότε Ιούλιος του 2008 οπότε και φαντάζομαι πως ποιό φρέσκια ημερομηνία δεν υπάρχει.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

anixneyths
08/04/2009, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
τα δικα μου 0808 (Ιουλιος 2008, πιο φρεσκα δεν υπαρχουν)

0808; Τι εννοέις;

idi
08/04/2009, 11:37
το γραφει στη παρενθεση! :D

στα SHOEI εχει τη μορφη 0808## (*)

.... 20"08"ετος "08"μηνας "##"(δε θυμαμαι τι γραφει εδω) μερα

SnakeMJK
08/04/2009, 12:20
που την γράφει ρε παιδιά την ημερομηνία; (shoei xr εδώ)

idi
08/04/2009, 12:26
ψαξε μεσα στο εσωτερικο του κρανους ειναι κατω απο το "μαξιλαρακι" εχει 2-3 αυτοκολλητα το ενα λεει production date και εχει ενα εξαψηφιο αριθμο με σφραγιδα

kostasm
08/04/2009, 12:40
http://www.mxdirtrider.com/h-resources/s-about-When-to-replace-your-helmet.htm

Σύμφωνα με το παραπάνω και με αρκετά άλλα άρθρα που έχω διαβάσει η ημερομηνία παραγωγής δεν παίζει ρόλο. Αρκεί το κράνος να είναι σωστά αποθηκευμένο. Ο ωφέλιμος χρόνος του αρχίζει από όταν αρχίζεις να το χρησιμοποιείς. Ακόμη και η ίδια η shoei δεν αναφέρει πουθενά αντικατάσταση λόγω λήξης του κράνους;)

anixneyths
09/04/2009, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasm
http://www.mxdirtrider.com/h-resources/s-about-When-to-replace-your-helmet.htm

Σύμφωνα με το παραπάνω και με αρκετά άλλα άρθρα που έχω διαβάσει η ημερομηνία παραγωγής δεν παίζει ρόλο. Αρκεί το κράνος να είναι σωστά αποθηκευμένο. Ο ωφέλιμος χρόνος του αρχίζει από όταν αρχίζεις να το χρησιμοποιείς. Ακόμη και η ίδια η shoei δεν αναφέρει πουθενά αντικατάσταση λόγω λήξης του κράνους;)

φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά λέω εγώ...:wave2:

Orfeus
09/04/2009, 12:21
δε νομιζω να χαλασε κανεναν φρεσκο πραγμα!
ανιχνευτη που εχασες το track του δεματος?

SnakeMJK
09/04/2009, 13:57
Τελικά το δικό μου είναι φλεβάρης του 2008. Μια χαρά!

anixneyths
09/04/2009, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
δε νομιζω να χαλασε κανενα φρεκο πραγμα!
ανιχνευτη που εχασες το track του δεματος?

Δεν κατάλαβα τι ρωτάς. Γίνε λιγάκι ποιό συγκεκριμένος και ευχαρίστως θα σου απαντήσω. Track δέματος αν έχασα; Πραγματικά νομίζω ότι είσαι εκτός θέματος πάντως.

:wave2:

anixneyths
09/04/2009, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Τελικά το δικό μου είναι φλεβάρης του 2008. Μια χαρά!

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ!!!!:beer:

Orfeus
10/04/2009, 02:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
Μόλις τσέκαρα να δω λεπτομέρειες για την παραγγελία μου από το bikersbargains.co.uk. Το πακέτο είναι πλέον (το πρωί δεν ήταν...) "trackable" δια μέσο του "site" της ΤΝΤ. Πλέον το μόνο που απομένει είναι να περιμένω. Όταν παραλάβω θα στείλω φωτογραφίες και σχόλια.

Γειά από εμένα.:wave2:
με βαση αυτο καταλαβα οτι σε καποια φαση εχασες τη δυνατοτητα ανιχνευσης του δεματος.Παρανοηση δικια μου.
Γενικοτερα ολη την ωρα εβλεπες που βρισκοταν το δεμα??

Μερικες φορες λογω βιασυνης γραφω βιαστικα και δε γινεται ευκολα αντιληπτο απο τους αναγνωστες τι θελω να πω.Συγγνωμη.

Orfeus
10/04/2009, 02:42
Πραγματικά νομίζω ότι είσαι εκτός θέματος πάντως.

Γιατι ειμαι εκτος θεματος?Νομιζω οτι ειμαι σχετικοτατος με το θεμα αγορας απο το εν λογω μαγαζι,καθωτι δεν εγραψα κατι ασχετο.
Επισης αν δεν ηταν αυτο το θεμα,δε νομιζω οτι θα τολμαγα να αγορασω απο εξω.
Το οτι για καποιους φαινεται απλη διαδικασια η παραγγελια απο το εξωτερικο,δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν noobαδες στο θεμα κ ισως προβληματα και φοβιες που εχω συναντησει εγω να τα βρουν και αλλοι και να αγχωνονται αδικως.

Ευχαριστω ομως οπως και να χει για τις απαντησεις σου.

:beer: Εστω και ετσι 21 σελιδες θεμα,βοηθαει πολυ και προπαντων μας γλιτωνει χρηματα.

anixneyths
10/04/2009, 12:32
Γιατι ειμαι εκτος θεματος?Νομιζω οτι ειμαι σχετικοτατος με το θεμα αγορας απο το εν λογω μαγαζι,καθωτι δεν εγραψα κατι ασχετο.
Επισης αν δεν ηταν αυτο το θεμα,δε νομιζω οτι θα τολμαγα να αγορασω απο εξω.
Το οτι για καποιους φαινεται απλη διαδικασια η παραγγελια απο το εξωτερικο,δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν noobαδες στο θεμα κ ισως προβληματα και φοβιες που εχω συναντησει εγω να τα βρουν και αλλοι και να αγχωνονται αδικως.

Ευχαριστω ομως οπως και να χει για τις απαντησεις σου.

:beer: Εστω και ετσι 21 σελιδες θεμα,βοηθαει πολυ και προπαντων μας γλιτωνει χρηματα.

είπες "ανιχνευτη που εχασες το track του δεματος? "... Πραγματικά αυτό το σχόλιο δεν το κατάλαβα.. Ότι θες πάντως και μπορώ θα βοηθήσω.

anixneyths
10/04/2009, 12:40
με βαση αυτο καταλαβα οτι σε καποια φαση εχασες τη δυνατοτητα ανιχνευσης του δεματος.Παρανοηση δικια μου.
Γενικοτερα ολη την ωρα εβλεπες που βρισκοταν το δεμα??

Μερικες φορες λογω βιασυνης γραφω βιαστικα και δε γινεται ευκολα αντιληπτο απο τους αναγνωστες τι θελω να πω.Συγγνωμη.

Ηρέμησε... :winka:

Απλά, το δέμα δεν είναι ανιχνεύσιμο με το που θα παραδοθεί στon ταχυμεταφορέα. Μεσολαβεί κάποιο εύλογο διάστημα ώστε και αυτοί να το περάσουν στο σύστημα τους (συνήθως ο χρόνος αυτός δεν είναι περισσότερος από μία μέρα...).

Πάντως όσο μπορώ θα βοηθήσω.

:beer:

Orfeus
21/04/2009, 11:12
Σημερα παρελαβα και γω!Ολα καλα!Το κρανακι ηρθε φασκιωμενο σε αφρολεξ και εχει ημερομηνια παραγωγης Η/10.Ευχαριστω ολα τα παιδια με τα ποστ τους που βοηθησαν ωστε να βγουμε ολοι κερδισμενοι!

kostasmms
22/04/2009, 11:06
Μόλις παρέλαβα και εγώ!!!!!!Arai Viper Gt Thunder White άριστα συσκευασμένο και στην πόρτα μου.Ήδη έχω πάθει πλάκα,απλά κρανάρα!!!!!!:D

Έχει ημερομηνία κατασκευής Η04,Αυτό σημαίνει Απρίλιος του 2008???

Να κάνω μ ια χαζή ερώτηση???Το pin lock που μου έστειλαν μαζί,τι ακριβώς κάνει???
Επίσης που μπορώ να βρώ φιμέ ζελατίνα να βάλω????

SnakeMJK
22/04/2009, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasmms
Να κάνω μ ια χαζή ερώτηση???Το pin lock που μου έστειλαν μαζί,τι ακριβώς κάνει???

μπαίνει μέσα από την ζελατίνα σου και εμποδίζει το θάμπωμα... βασικά δεν θαμπώνει με τίποτα με pinlock! ιδανικό για χειμώνα και βροχή. το καλοκαίρι δεν χρειάζεται τόσο...

anixneyths
22/04/2009, 19:25
μπαίνει μέσα από την ζελατίνα σου και εμποδίζει το θάμπωμα... βασικά δεν θαμπώνει με τίποτα με pinlock! ιδανικό για χειμώνα και βροχή. το καλοκαίρι δεν χρειάζεται τόσο...

και για το καλοκαίρι έχει χρησιμότητα. Έχει 100% UV protection και είναι και ο λόγος που το τοποθέτησα αμμέσως.

SnakeMJK
22/04/2009, 19:27
και για το καλοκαίρι έχει χρησιμότητα. Έχει 100% UV protection και είναι και ο λόγος που το τοποθέτησα αμμέσως.

Έλα ρε! Δεν το ξερα αυτό! Μια χαρά...!

anixneyths
22/04/2009, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasmms
Μόλις παρέλαβα και εγώ!!!!!!Arai Viper Gt Thunder White άριστα συσκευασμένο και στην πόρτα μου.Ήδη έχω πάθει πλάκα,απλά κρανάρα!!!!!!:D

Έχει ημερομηνία κατασκευής Η04,Αυτό σημαίνει Απρίλιος του 2008???

Επίσης που μπορώ να βρώ φιμέ ζελατίνα να βάλω????

Σημαίνει Απρίλιος 2008 όντως. Καλορίζικο και πάντα αγρατζούνιστο να είναι!!!!

Όσον αφορά μαύρη ζελατίνα πουλάει και η Carol. Nα γνωρίζεις επίσης πως υπάρχουν και pinlock διαφόρων χρωματισμών αν δεν θες να πάρεις ζελατίνα.

anixneyths
22/04/2009, 19:35
Έλα ρε! Δεν το ξερα αυτό! Μια χαρά...!

Φυσικά... Το αναγράφει στην συσκευασία του pinlock (το ξανατσέκαρα μόλις και είναι όντως έτσι...)

kostasmms
22/04/2009, 22:00
και εγώ μόλις το είδα πάνω στο pin lock.Βγαίνει σε 4-5 χρώματα.Θα μιλήσω με την Carol γιατιστο site δεν έχει κάτι.

Orfeus
22/04/2009, 22:24
ζελατινες και τετοια δεν εχει στη σελιδα..αλλα θα σου πει...35 λιρες για φιμε ζελατινουλα...

gianniss
04/05/2009, 09:54
γεια σας ρε παιδια. παρακολουθω καιρο το φορουμ,δεν γραφω συχνα γιατι παντα καποιος με καλυπτει σε αυτα που γραφονται, οποτε δεν χρειαστηκε.καλη ειναι ομως και η επικοινωνια. anyway,μη σας ζαλιζω με αυτα. εκανα την προηγουμενη παρασκευη μια αγορα απο ενα site στην αγγλια bctmotorcycles.co.uk πηρα ενα shoei χ-spirit η τιμη του καταπληκτικη 340λιρες μαυρο σκετο, φτανει να το παρω στα χερια μου. κοιταξτε τιμες.δεν εχει ερθει ακομα. πηρα τη δευτερα τηλεφωνο και μου ειπε !@#$%^&*%$#$%^&*()(* 4-5 days. δηλαδη δεν καταλαβα τιποτα απο οτι μου ειπε εκτοσ απο το 4-5 μερες.εμεινα λιγο μαλακας οταν μου μιλησε και του απανταω, so everything ok, τι μου πε τωρα ενας θεος ξερει. και μου λεει οκ!!!!οποτε εκλεισε η συζητηση μας. θα δουμε τωρα. ελπιζω να πανε ολα καλα.θα σας ενημερωσω αν αξιζει. καλες αγορες παιδια και να περνατε καλα!!!!!!!!!

anixneyths
04/05/2009, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianniss
πηρα τη δευτερα τηλεφωνο και μου ειπε !@#$%^&*%$#$%^&*()(* 4-5 days. δηλαδη δεν καταλαβα τιποτα απο οτι μου ειπε εκτοσ απο το 4-5 μερες.εμεινα λιγο μαλακας οταν μου μιλησε και του απανταω, so everything ok, τι μου πε τωρα ενας θεος ξερει. και μου λεει οκ!!!!οποτε εκλεισε η συζητηση μας.

XAXAXAXAXAXA....:rotflmao: :rotflmao:

Μετά συγχωρήσεως αλλά το βρήκα αστείο...:lol: :lol:

aspan
07/05/2009, 11:53
Μετα απο αναζητηση πιστευω οτι το bikers bargains πρεπει να ειναι το πιο φθηνο αλλα απο επικοινωνια σκιζουν !!! Τους εχω στειλει 2 email εδω και 2 ημερες αλλα ακομη περιμενω απαντηση.
Τηλεφωνο περαν του 0800 δεν βλεπω .... τελικα ειναι σοβαρη εταιρεια η θα κλαιω τα λεφτα μου ?

arxaios
07/05/2009, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από aspan
Μετα απο αναζητηση πιστευω οτι το bikers bargains πρεπει να ειναι το πιο φθηνο αλλα απο επικοινωνια σκιζουν !!! Τους εχω στειλει 2 email εδω και 2 ημερες αλλα ακομη περιμενω απαντηση.
Τηλεφωνο περαν του 0800 δεν βλεπω .... τελικα ειναι σοβαρη εταιρεια η θα κλαιω τα λεφτα μου ?

Μέχρι τώρα κανένας δεν τα έχει κλάψει .............. :wave2: :wave2: :wave2:
Επικοινόνησε τηλεφωνικά μαζί τους ............
00448000932489

SnakeMJK
07/05/2009, 12:08

στην επικοινωνία θέλουν λίγο υπομονή, αλλά στο τέλος πάντα σου ρχεται το πακέτο :)

στην τελευταία μου παραγγελία, έστειλα μόνο ένα email. ρώτησα για διαθεσιμότητα. μου απάντησε μετά από 2 μέρες ότι τα χει όλα, μου δωσε και την τελική τιμή, τα στειλα στο paypal και τέλος. μου στείλανε μόνοι τους μετά από 4-5 μέρες το tracking number και μετά απλά τσέκαρα την ΤΝΤ.

gianniss
07/05/2009, 12:41
γεια σας ρε παιδια. ηρθαν σημερα τα πραγματα απο αγγλια που ειχα παραγγειλει απο το bctmotorcycles, δεν τα εχω δει ακομα, ελπιζω να ειναι ενταξει αλλα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα. σε δεκα μερες μου ηρθαν τελικα, χωρισ καμια επιπλεον επιβαρυνση. τελικα ειχα κανει και γαμω τισ συννενοησεις με τον αγγλο, νιωθω πολυ περηφανος.αφου δεν τα εστειλα στην κουαλα λουμπουρ.θα σας πω μολις τα δω,καλες αγορες παιδια.

arxaios
07/05/2009, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianniss
γεια σας ρε παιδια. ηρθαν σημερα τα πραγματα απο αγγλια που ειχα παραγγειλει απο το bctmotorcycles, δεν τα εχω δει ακομα, ελπιζω να ειναι ενταξει αλλα δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα. σε δεκα μερες μου ηρθαν τελικα, χωρισ καμια επιπλεον επιβαρυνση. τελικα ειχα κανει και γαμω τισ συννενοησεις με τον αγγλο, νιωθω πολυ περηφανος.αφου δεν τα εστειλα στην κουαλα λουμπουρ.θα σας πω μολις τα δω,καλες αγορες παιδια.

Πήγαινε να τα παραλάβεις πρώτα ............. και μετά συγχαίρεις τον εαυτό σου, γιατί με τέτοια συνενόηση, κάτι μου λέει ότι θα σου έλθει ............... πουτίγκα !!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πλάκα κάνω ....... καλοφόρετο !!!

aspan
07/05/2009, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μέχρι τώρα κανένας δεν τα έχει κλάψει .............. :wave2: :wave2: :wave2:
Επικοινόνησε τηλεφωνικά μαζί τους ............
00448000932489

Thanx

gianniss
07/05/2009, 17:39
εχεις δικιο αρχαιε!! τωρα ειναι η ωρα να με συγχαρω!!!!!!ηρθαν και τα φορεσα κιολας λετε να τα βγαλω καποια στιγμη γιατι αρχιζει κανει ζεστη; παιδια ολα πηγαν καλα! πηρα ενα κρανος shoei x-spirit και ενα δερματινο παντελονι bering synchro. εδω ελλαδα τα ευρησκα το φθηνοτερο 650 το κρανος και 310 το παντελονι. το παντελονι το βρηκα και 270 αλλα οχι στο μεγεθος μου.απο εκει λοιπον τα πηρα 370 το κρανος (μαυρο οχι αερογραφια) και 200 το παντελονι και με μεταφορικα βγηκαν 630. λεω οτι ηταν καλη αγορα!!!τι λετε;(bctmotorcycles.co.uk)

neos mixanovios
14/05/2009, 16:27
kalispera na rotiso kati aplo ithela.prokite na paraggilo ena arai kranos tin kiriaki me prepaid card apo kiprou prepei na paro kai tilefono tin carol tin deutera ????stis kartes ti tha valo?? visa??kai episis posa na xoso mesa tin stigmi pou kanei 320 lires to kranos???me ena 400 euro kaliptomai??perimeno apoantisi thanks

yama6336
14/05/2009, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από neos mixanovios
kalispera na rotiso kati aplo ithela.prokite na paraggilo ena arai kranos tin kiriaki me prepaid card apo kiprou prepei na paro kai tilefono tin carol tin deutera ????stis kartes ti tha valo?? visa??kai episis posa na xoso mesa tin stigmi pou kanei 320 lires to kranos???me ena 400 euro kaliptomai??perimeno apoantisi thanks

Δεν μπορείς να παραγγείλεις απευθείας απο το site γιατί είναι μονο για κατοίκους αγγλίας. Θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο και θα συνενοηθείτε επιτόπου.

neos mixanovios
14/05/2009, 16:51
thanks gia tin leptomeria tha to sikosoun kiriaki to tilefono arage i den leitourgoun???:confused:

yama6336
14/05/2009, 16:54
thanks gia tin leptomeria tha to sikosoun kiriaki to tilefono arage i den leitourgoun???:confused:

Δεν νομίζω να δουλεύουν. Καλύτερα καθημερινή

dim40
14/05/2009, 22:42
εγω τη τεταρτη παραγγειλα απο το www.mingarelli.it

πηρα 2 σουμπερθ c-2 στη τιμη των 263 ευρω το ενα + 65 μεταφορικα.
ειμαι λοιπον στη αναμονη. η επαφη πολυ ευκολη μου απαντησαν αμεσα στο mail και αφου εγιναν οι διευκρινησεις εστειλαν link για πληρωμη με καρτα γιατι απ'ευθιας δε γινετε.

προσπαθησα να παρω τηλεφωνο...
μιλησα με 4 ανθρωπους για να καταληξω σε καποιον που καταλαβαινε με το ζορι τα μισα απο οτι του ελεγα (στα αγγλικα ).

στο τελος ζητησε να στειλω mail :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

dim40
18/05/2009, 21:18
δευτερα σημερα και παρελαβα κιολας! αποστολη αστραπη ! ολα καλα λοιπον .

neos mixanovios
19/05/2009, 15:56
kalisper paidia pira tilefono telika agglia sto bikersbargain kai telika den eixe to kranos pou ithela arai viper gt sinister blue mou steile mail me ta diathesima pou den me ikanopoiisan...iparxei kapoio allo sait pou na to xei se kali timi opos edo me 320 lires...perimeno apantisi thanks

road spirit
19/05/2009, 16:14
οχι τοσο χαμηλά, αλλά 400 λίρες :
http://www.busters-accessories.co.uk/productinfo.aspx?catref=231670&tier1url=Clothing-and-Helmets&tier2url=Helmets-Full-Face&tier3url=Arai

(δοκιμασμένο μαγαζί)

neos mixanovios
20/05/2009, 15:42
to vrika paides sto ebay se kali timi!!!!se sxesi me alla site...perneis tilefono ameriki gia paraggelia sto ebay ,stelneis mail i kaneis kateuthian tin paraggelia siblironontas tin forma..leei 567$ kai 5$ asfaleia ploiou ...se pose meres erxete i paraggelia ???as mo uapantisi kapoios pou exei empiria apo to ebay kai se kranos euxaristo re paidia gia tin voithia

McTalas
20/05/2009, 16:06
to vrika paides sto ebay se kali timi!!!!se sxesi me alla site...perneis tilefono ameriki gia paraggelia sto ebay ,stelneis mail i kaneis kateuthian tin paraggelia siblironontas tin forma..leei 567$ kai 5$ asfaleia ploiou ...se pose meres erxete i paraggelia ???as mo uapantisi kapoios pou exei empiria apo to ebay kai se kranos euxaristo re paidia gia tin voithia
διαβασε εδω:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=36027
όλα οσα θες να μαθεις.

mangalord
29/05/2009, 01:19
Παιδια να ρωτησω κι εγς κατι σχετικα με το Site. Σκεφτομαι να παραγγειλω ενα shoei xr 1000.Βλεπω οτι ορισμενα μοντελα ,οπως πχ XR-1000 Artifact TC5 και το XR-1000 Cutlass TC5 για τα οποια ενδιαφερομαι ειναι πολυ φτηνα (229 + 30 μεταφορικα = 300 ευρω περιπου) σε σχεση με τα υπολοιπα της εταιρειας.Μηπως καποιος γνωριζει γιατι συμβαινει αυτο??? Ειναι απλα παλια μοντελα με παλιες αερογραφιες και θελουν να τα διωξουν?

idi
29/05/2009, 08:12
εχουν στοκ πολλα κοματια . αυτο ειναι φυσιολογικο στο εξωτερικο. οταν εχουν στοκ προσπαθουν να το σπρωξουν ωστε με τα λεφτα να παρουν καινουριο εμπορευμα

μας ακουγεται τρελο εδω στην ελλαδα αλλα ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ...

mangalord
29/05/2009, 10:53
ωραια.. γιατι μ αρεσουν πολυ και τα 2 κρανη και μιας και η χαμηλοτερη τιμη για shoei Με γραφικα που βρισκω ελλαδα ειναι 420 e και 320 χωρις ,τα 300 μου φαινονται παρα πολυ καλα για το κρανακι!

schumacher_
29/05/2009, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από mangalord
ωραια.. γιατι μ αρεσουν πολυ και τα 2 κρανη και μιας και η χαμηλοτερη τιμη για shoei Με γραφικα που βρισκω ελλαδα ειναι 420 e και 320 χωρις ,τα 300 μου φαινονται παρα πολυ καλα για το κρανακι!

Πού έχεις βρει αυτές τις τιμές? Γιατί την περασμένη βδομάδα ψάχναμε με ένα φίλο ένα XR-1000 και η καλύτερη που μας έκαναν σε μαγαζί ήταν 450

Orfeus
29/05/2009, 19:46
εκει που ρωτησατε εχουν αρχικη τιμη 499 για το xr1000 με γραφικα κ.εποπτα και στο δινουν 450!
υπαρχουν μαγαζια που πουλανε με αρχικη τιμη 449 και στο δινουν 420.

gsx1400
29/05/2009, 19:47
σημερα παρελαβα και εγω το καινουργιο μου κρανακι ενα shoei xr- 1000 cutlass. tc-2... μια χαρα κρανος μου φαίνεται. τωρα μια απορία που μπορω να βρω την χρονολογια του?

το κρανος το πηρα 229.99 λιρες
την εξτρα ζελατινα 35 λιρες

απο το www.bikersbargains.co.uk/index.php

λιγο στην επικοινωνια δεν τα πανε καλα αλλα τελος καλα ολα καλα

και μια φωτο..

Υ.Σ την χρονολογια που θα την βρω?

164847

EVI
29/05/2009, 20:03
στη σελιδα 21 του thread αυτου υπαρχει η απαντηση στο ερωτημα σου

gsx1400
29/05/2009, 20:45
να εισαι καλα σε ευχαριστω. το βρηκα

schumacher_
29/05/2009, 23:44
εκει που ρωτησατε εχουν αρχικη τιμη 499 για το xr1000 με γραφικα κ.εποπτα και στο δινουν 450!
υπαρχουν μαγαζια που πουλανε με αρχικη τιμη 449 και στο δινουν 420.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση κύριος...

:lol: :lol:

arxaios
30/05/2009, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εχουν στοκ πολλα κοματια . αυτο ειναι φυσιολογικο στο εξωτερικο. οταν εχουν στοκ προσπαθουν να το σπρωξουν ωστε με τα λεφτα να παρουν καινουριο εμπορευμα

μας ακουγεται τρελο εδω στην ελλαδα αλλα ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ...

idi το συγκεκριμένο μαγαζί ΔΕΝ ΣΤΟΚΑΡΕΙ και τα κράνη που πουλάει είναι 4-5 μηνών (όλα όσα έχω πάρει και όσα ξέρω) απλά με τις τιμές που έχουν πουλάνε τρελλά και γι' αυτό είναι λίγο κάπως στην μη τηλεφωνική επικοινωνία τους ..........
Πιστεύω ότι όσοι έχουν πάρει από εκεί θα επιβεβαιώσουν τα γραφόμενά μου .....

asphyx
05/06/2009, 13:45
βοήθεια???
Είμαι εντελώς άσχετος απο αγορές ιντερνετ και θα ήθελα την βοήθεια σας ,,καλοί μ άνθρωποι!!!
Θέλω να πάρω ένα jacket απο το bikers αλλά δεν σκαμπάζω!!
Τι χρειάζεται να έχω τί χρεώσεις παίζουν πέραν τησ τιμής που βλέπω τι πρέπει να κάνω...γράφτε τα πάντα όλα ότι γνωρίζετε μπασ και καταλάβω!!
thanks u....:beer:

asphyx
07/06/2009, 15:33
τίποτα....???:bigcry: :bigcry: :bigcry: :cry: :cry: :evil:

yama6336
07/06/2009, 18:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
βοήθεια???
Είμαι εντελώς άσχετος απο αγορές ιντερνετ και θα ήθελα την βοήθεια σας ,,καλοί μ άνθρωποι!!!
Θέλω να πάρω ένα jacket απο το bikers αλλά δεν σκαμπάζω!!
Τι χρειάζεται να έχω τί χρεώσεις παίζουν πέραν τησ τιμής που βλέπω τι πρέπει να κάνω...γράφτε τα πάντα όλα ότι γνωρίζετε μπασ και καταλάβω!!
thanks u....:beer:

Θα τους πάρεις τηλέφωνο στο (+44) 1724 280888, θα ζητήσεις την Carol και θα δώσεις τηλεφωνικά την παραγγελία σου. Αυτά που θα πληρώσεις είναι η τιμή που βλέπεις στο site αφου γίνει μετατροπή σε ευρώ + τα μεταφορικά. Υπάρχουν δυο τρόποι πληρωμής, ο πρώτος είναι μέσω paypal και ο δεύτερος να στείλεις τα λεφτά στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Επιλέγεις εσύ τι σε βολεύει απο τα δύο.

nktR
07/06/2009, 18:18
επίσης διάβασε όλο το θρέντ και τις προηγούμενες σελίδες

asphyx
08/06/2009, 17:08
Επειδής όπως είπα είμαι άσχετος και δεν έχω ούτε πιστωτικές ουτε τίποτες,, άμα βγάλω απο αυτές τισ prepaid καρτες πρέπει να γραφτώ και σε αυτό το paypal???Σε αυτό πληρώνεις συνδρομή είχα ακούσει?

Η παραγγελία γίνεται μόνο μέσω τηλεφώνου?

schumacher_
08/06/2009, 20:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
Επειδής όπως είπα είμαι άσχετος και δεν έχω ούτε πιστωτικές ουτε τίποτες,, άμα βγάλω απο αυτές τισ prepaid καρτες πρέπει να γραφτώ και σε αυτό το paypal???Σε αυτό πληρώνεις συνδρομή είχα ακούσει?

Η παραγγελία γίνεται μόνο μέσω τηλεφώνου?

Στο paypal για να κάνεις αγορές δεν πληρώνεις τίποτα. Απλά θα κάνεις ένα νέο λογαριασμό χρήστη
κι εκεί θα δηλώσεις τα στοιχεία σου και τα στοιχεία της κάρτας που έχεις (είτε είναι πιστωτική, είτε
προπληρωμένη, κ.ο.κ)

Για την παραγγελία, θα πρέπει να μιλήσεις μέσω τηλεφώνου λογικά. Αν διαβάσεις τις εμπειρίες όσων
έχουν αγοράσει από το μαγαζί, θα δεις ότι λένε για τηλεφωνικές επικοινωνίες κλπ. Προσωπική εμπειρία
δεν έχω από το μαγαζί, αλλά έτσι φαίνεται να συνεννοούνται οι περισσότεροι...

McTalas
08/06/2009, 21:36
εχω στειλει ενα μειλ εδω και 10 μερες αλλα τιποτα....
μαλλον θα πρεπει να μπω σε εξοδα...

yama6336
08/06/2009, 22:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
εχω στειλει ενα μειλ εδω και 10 μερες αλλα τιποτα....
μαλλον θα πρεπει να μπω σε εξοδα...

Γι'αυτο λέμε για τηλεφωνική παραγγελία, με τα mail δεν θα βγάλεις άκρη.

Για τι έξοδα εννοείς;

nktR
08/06/2009, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
την Παρασκευή μου έρχονται 2 RX-7 (Majestic-Edwards) με 372 το καθένα με μεταφορικά και από
45 ευρώ η μαύρη ζελατίνα και 55 ευρώ η χρώμιο η μπλέ.
Από εβδομάδα θα πάρουμε άλλα δύο ζεύγη γάντια Alpinestars.
H αγορά έγινε από gearchangeonline - bikersbargains = ίδια επιχείρηση. Στέλνετε email στο info@gearchangeonline.com και μιλάτε με την Carol. Την έχω ενημερώσει ήδη ότι αρκετά παιδιά ενδιαφέρονται για φτηνές αγορές από προσφορές και ευχαριστεί πολύ και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί από θέμα εξυπηρέτησης, χρόνου παράδοσης και εύρεση φθηνότερου κόστους μεταφοράς.
Αυτά. Ελπίζω να βοήθησα. Καλά ψώνια

ps: ήμουν τυχερός με αυτή την αγορά γιατί πήρα με 1.02 τη λίρα και το κράνος είχε 350 λίρες και επιπλέον μοιράστηκα και τα μεταφορικά με ένα φίλο.
Τώρα το έχουν ανεβάσει στα 380 και με τη λίρα στο 1.12, αλλά και πάλι συμφέρει σε σχέση με Ιαπωνία.

email επικοινωνίας εδώ gearchangeonline@btconnect.com και μιλάς με την Carol.

schumacher_
08/06/2009, 23:16
Εγώ θα το πω τώρα και όποιος το δει με ενημερώνει αν θέλει...

Θέλω να πάρω μία μαύρη ζελατίνα για το RX7 Corsair που έχω και τα 45? που αναφέρει ο nktR είναι
πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση... επειδή δεν έχω σκοπό να αγοράσω και κράνος μαζί όμως, αν κάποιος
κάνει καμια σχετική αγορά αυτό τον καιρό, ας ρίξει μια ενημέρωση, μήπως και κανονίσουμε να
παραγγείλω και τη ζελατίνα μαζί

Θεεεεεενξ

devel
17/06/2009, 12:21
Καταρχήν ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά για την πολύ καλή ενημέρωση
Εγώ έστειλα ένα mail χθες το βράδυ στο gearchangeonline@btconnect.com και πριν λίγο μου ήρθε η απάντηση. Φυσικά η Carol έπαθε πλάκα που γνώριζα το όνομα της αλλά της εξήγησα πως έχουν τα πράγματα. Απλά τελικά δεν βλέπω να αγοράζω τις μπότες που ήθελα γιατι για 2 ζευγάρια με ενημέρωσε ότι τα μεταφορικά είναι 40 λίρες και μαζί με την ισοτιμία αυτό εξανεμίζει την διαφορά τιμής με Ελλάδα...

aspan
17/06/2009, 19:15
Και εγω εστειλα ενα email σε αυτη την διευθυνση για να δουμε αν θα απαντησει. Εχω ηδη στειλει 3 πριν κανενα μηνα στο bikersbargains αλλα καπου χαθηκε στη Μαγχη :)

nktR
17/06/2009, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Εγώ θα το πω τώρα και όποιος το δει με ενημερώνει αν θέλει...

Θέλω να πάρω μία μαύρη ζελατίνα για το RX7 Corsair που έχω και τα 45? που αναφέρει ο nktR είναι
πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση... επειδή δεν έχω σκοπό να αγοράσω και κράνος μαζί όμως, αν κάποιος
κάνει καμια σχετική αγορά αυτό τον καιρό, ας ρίξει μια ενημέρωση, μήπως και κανονίσουμε να
παραγγείλω και τη ζελατίνα μαζί

Θεεεεεενξ

έχω πάρει μία επιπλέον στοκ για μένα. Πάρτη να κάνεις τη δουλειά σου και σε επόμενη παραγγελία βάζω και παίρνω άλλη :wave2:

latris mixanis
18/06/2009, 15:51
1. Τις τιμές στα κράνη στην Ελλάδα τις βγάζει ο αντιπρόσωπος και όχι το κάθε μαγαζί ξεχωριστά
2. Τώρα αναλόγως την έκπτωση που παίρνει το κάθε μαγαζί από τον προμηθευτή, μπορεί να κάνει και την ανάλογη έκπτωση ;)
3. Ξεκινάμε από το προμηθευτή που βγάζει πάρα πολλά και καταλήγουμε στα υπόλοιπα καταστήματα που βγάζουν καλά χρήματα.
4. Τώρα για ποιο λόγο έχουμε τόσες μεγάλες διαφορές δε ξέρω, αλλά αν θυμάμαι καλά ο θείος μου (Γερμανία) μου είχε πει ότι αν πας σε μαγαζί έχουν τις ίδιες τιμές με μας.

kyko
18/06/2009, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
1. Τις τιμές στα κράνη στην Ελλάδα τις βγάζει ο αντιπρόσωπος και όχι το κάθε μαγαζί ξεχωριστά
2. Τώρα αναλόγως την έκπτωση που παίρνει το κάθε μαγαζί από τον προμηθευτή, μπορεί να κάνει και την ανάλογη έκπτωση ;)
3. Ξεκινάμε από το προμηθευτή που βγάζει πάρα πολλά και καταλήγουμε στα υπόλοιπα καταστήματα που βγάζουν καλά χρήματα.
4. Τώρα για ποιο λόγο έχουμε τόσες μεγάλες διαφορές δε ξέρω, αλλά αν θυμάμαι καλά ο θείος μου (Γερμανία) μου είχε πει ότι αν πας σε μαγαζί έχουν τις ίδιες τιμές με μας.

κοιτα ν δεις....ενα μαγαζι αγοραζει πολλααααα κρανη απο την εκαστοτε εταιρεια....σωστα?
εγω απο ενα netομαγαζο αγοραζω 1 κρανος κ το παιρνω το λιγοτερο 100? φθηνοτερα απο οτι θα μου το πουλησει το εκαστοτε μαγαζι το οποιο θα το αγορασει απο τον προμηθευτη κ εκεινος απο τον χονδρεμπορα κ ουτω καθεξης.....χεστηκα ποσο τα αγοραζουν οι εδω βασικα....επειδη κ γω εχω μαγαζι σε καποιον ασχετο τομεα με μοτο κ πουλαω κ γω καποια πραγματακια κ βλεπω την αντιμετωπιση που μου δειχνουν οι εκαστοτε εταιρειες προτιμαω το εξωτερικο....δυστυχως στον τομεα τον δικο μου δεν εχει μεγαλες διαφορες ή οταν βρισκω κατι καλο δεν στελνουν ελλαδα....αλλα που θα παει καποια στιγμη γινει η αρχη...μεχρι τοτε σερφαρετε στο εξωτερικο μαγκες:smokin: :smokin:

aspan
26/06/2009, 06:41
Χθες παρελαβα και εγω το Arai μου απο το bikersbargains.co.uk / gearchangeonline.com αψογη η Carol !!!

Sapadak
26/06/2009, 06:58
Το κοστος αποστολης στην Ελλαδα γιατι δεν το γραφει πουθενα ποσο ειναι για Ελλαδα?

aspan
26/06/2009, 07:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Το κοστος αποστολης στην Ελλαδα γιατι δεν το γραφει πουθενα ποσο ειναι για Ελλαδα?

για 2 κρανη που παραγγειλα 50 λιρες και τα εστειλε με DHL

Sapadak
26/06/2009, 07:33
για 2 κρανη που παραγγειλα 50 λιρες και τα εστειλε με DHL

L.omerta
15/07/2009, 12:05
Απο Αγγλια πληρωνεις καποιο ποσο τελωνείο η οχι επειδη ειμαστε ΕΕ?

MikeG
15/07/2009, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta

Δε πληρώνεις τίποτα στο τελωνεία επειδή είμαστε ΕΕ.

SnakeMJK
15/07/2009, 12:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta

εντός ΕΕ δεν πληρώνεις τίποτα έξτρα.

paulito
16/07/2009, 14:37
Πήρα και εγώ κρανάκι SHOEI μαζί με το KBC που δίνει δώρο από bikersbargains.co.uk. πριν μια εβδομάδα.

Αποστολή με DHL σε 6 εργάσιμες μέρες.

Κόστος για 2 κράνη 40 GBP περίπου 50?

Επέλεξα αυτό το site γιατί πήρα 2 κράνη με 420? ενώ στην Ελλάδα μόνο το SHOEI που πήρα είχε τόσο.

Το site ειναι αξιόπιστο αλλά αν θέλεις άμεση ενημέρωση για την παραγγελία αναγκαστικά τηλέφωνο
αλλιώς με mail απάντηση σε 3 ημέρες περίπου.

arisk
17/07/2009, 07:19
Πραγματικά σπουδαία προσφορά από το bikers....Νομίζω όμως οτι το xr 1000 δεν έχει πλήρως αφαιρούμενο εσωτερικό και αν ισχύει αυτό θα έχεις ένα σχετικό θέμα με το καθάρισμα.
Να παραθέσω ένα ακόμα
link (http://www.helmetcity.co.uk/) (helmetcity co uk)που έχει και αυτό μερικές πολύ καλές προσφορές στα κράνη.

posnightmist
17/07/2009, 17:22
Μόλις παρέλαβα και εγώ το καινούριο μου ARAI από gearchangeonline.co.uk!!!
Απίστευτη εξυπηρέτηση οι Άγγλοι!!! Την προηγούμενη πεμπτη τους έδωσα την παραγγελία και σήμερα τα παρέλαβα με DHL!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

chr1s_86
06/08/2009, 22:16
για όποιον ξέρει: τα xr1000 από bikersbargains με τι έξτρα έρχονται; (πχ Pinlock, επιρύνιο, υποσιάγωνο κτλ)
αν δεν έχει κάτι από αυτά μπορείς να τα ζητήσεις; γιατί στο site δεν είδα πουθενά helmet accessories...

ευχαριστώ!

McTalas
07/08/2009, 03:55
τσεκαρε εδω
http://www.gearchangeonline.com/
ειναι το ιδιο μαγαζι αλλα πιο ενημερωμενο.

SnakeMJK
07/08/2009, 07:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
για όποιον ξέρει: τα xr1000 από bikersbargains με τι έξτρα έρχονται; (πχ Pinlock, επιρύνιο, υποσιάγωνο κτλ)
αν δεν έχει κάτι από αυτά μπορείς να τα ζητήσεις; γιατί στο site δεν είδα πουθενά helmet accessories...

ευχαριστώ!

μόνο με pinlock.
οτιδήποτε άλλο έξτρα θα πρέπει να το ζητήσεις μέσω email.

George20vt
09/09/2009, 08:13
Καλημέρα και από εμένα

Πρώτο μου post στο forum και αφορμή να ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την αγορά εξοπλισμού από το εξωτερικό.

4/9 έγινε η παραγγελία για ένα κράνος Shoei στο gearchangeonline και 8/9 παρέλαβα με DHL το δέμα με το κράνος, σύν ένα δεύτερο KBC για το έταιρον ήμισυ χωρίς χρέωση.

Στην τηλεφωνική μου επικοινωνία μαζί τους για να επιβεβαιώσω την ύπαρξη σε stock του κράνους που με ενδιέφερε (πριν προχωρήσω σε πληρωμή) ήταν εξυπηρετικότατοι και γενικά η όλη συναλλαγή ήταν καθ'όλα άψογη.

Προσωπικά το Paypal με διευκόλυνε περισσότερο σαν τρόπος πληρωμής αλλά για όποιον δε θέλει να μπλέξει με πιστωτικές - χρεωστικές κάρτες, ο ασφαλέστερος τρόπος είναι με κατάθεση στο λογαριασμό τους.

Η ισοτιμία που χρεώνει το Paypal για συναλλαγές σε άλλο νόμισμα (GBP στην προκειμένη) είναι ελάχιστα τσιμπημένη σε σχέση με την τιμή πώλησης των τραπεζών, αλλά αν υπολογίσεις την προμήθεια της τράπεζας σε περίπτωση κατάθεσης στο λογαριασμό τους έρχεται στην τελική πιο οικονομικά.

Για όσους υπολογίζουν την ισοτιμία από τα online μηχανάκια, να εχουν υπ'όψιν ότι εμφανίζουν τη μέση τιμή (fixing) και όχι την τιμή πώλησης της τράπεζας. Με μια ματιά στο site της Ναυτεμπορικής (και σίγουρα και σε άλλα) μπορείτε να δείτε την τιμή πώλησης συναλλάγματος των κυριοτέρων Ελληνικών τραπεζών και να υπολογίσετε με μεγαλύτερη ακρίβεια.

adagio
09/09/2009, 09:01
+1 για το bikersbargains.

Η παραγγελια εγινε Τριτη και Πεμπτη ειχα σπιτι μου ενα XR-1000 + KBC δωρο.
Κοστος συνολικο 380 Ε
Μονο μελανο σημειο ισως οτι καθυστερουν να απαντησουν καμια φορα στα mail και οτι δεν δεχονται καρτες που ειναι εκτος Uk οποτε η συναλλαγη γινετε μεσω Paypal ή και με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο λογικα.

watain
10/09/2009, 00:04
helmetcity co uk εχει shoei xr 1100 με 380 euro+εξοδα αποστολης

ka#la:hypnotize

watain
10/09/2009, 00:07
το θεμα ειναι shoei xr 110 η x spirit?ιδια τιμη εχουν

Sapadak
10/09/2009, 06:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
το θεμα ειναι shoei xr 110 η x spirit?ιδια τιμη εχουν

Να ξερεις οτι βγηκε x-spirit II ;)

173202

Antono
14/09/2009, 03:29
Nα καταθέσω και εγώ την δικιά μου πολύ θετική εμπειρία

Ενδιαφερόμουν για αγορά ενός Arai Viper GT - Sinister Rest.. τιμές απο Ελλάδα απο 520 ευρά έως 580 ευρά σε διάφορα γνωστά στο φόρουμ κεντρικά και απόκεντρα καταστήματα..

Τιμή απο το εν λόγω κατάστημα: 380 ευρώ και 40 ευρώ μεταφορικά άρα 420 ευρώ:eyepop: :eyepop:

Εννοείται ότι το χτύπησα άμεσα αφού το δοκίμασα!!! Τηλεφωνάκι άμεσα στην Carol την προ - προηγούμενη Τρίτη, εύκολη η διαδικασία με το Paypal. Το κρανάκι έφυγε απο Αγγλία την προ προηγούμενη Τετάρτη και ήρθε σε 4 ημέρες:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Λίγο η DHL ήταν απαράδεκτη καθώς δεν μου άφησαν ειδοποιητήριο την πρώτη φορά, την δεύτερη σημείωσαν λάθος την ημερομηνία παράδοσης και την τρίτη - ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ - δεν θα προλάβαινε ο διανομέας να το παραδώσει - τώρα αυτο πως γίνεται σε προκαθορισμένο ραντεβού απο 2 μέρες δεν ξέρω - αλλα ευτυχώς όλα καλά τελικά και το κρανάκι στολίζει το υπέροχο γεμάτο πλούσια μαλλιά κεφάλι μου :lol: :lol: :lol:

Το συστήνω ανεπιφύλακτα για άπειρες αγορές!!

BTW ξέρετε πως μπαίνει το pinlock???

road spirit
14/09/2009, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Antono
BTW ξέρετε πως μπαίνει το pinlock???

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=49690 , 4o link

efot
18/09/2009, 11:11
Και εγω ευτυχής κάτοχος Arai Viper GT Thunder Red. από bikersbargains!!
Δευτερα παραγγελία (τηλεφωνικά), παρασκευή εδώ
Απλά ήθελα να ρωτήσω αν σας στείλαν και το πινλοκ δωρεάν.
Εμένα όχι!:( .
Δεν το ζήτησα πάντως.

George20vt
18/09/2009, 11:26
Στα Shoei που πήρα, ήταν μέσα στη συσκευασία και στα δύο, όπως ακριβώς το διαφήμιζε.
Δεν το ζήτησα επιπλέον δηλαδή.
Στο XR-1100 μάλιστα, ήταν μέσα και το υποσιάγωνο.

Στα Arai, δεν πρόσεξα τι λέει στο site... αλλά δε νομίζω να έχει να κάνει με τον dealer όσο με το αν το δίνει η Arai στο όλο "πακέτο"

Stergios69
01/10/2009, 09:44
Ηρθε...
Shoei multitec...
Με δώρα μπουφάν και πολο μπούζα....
:D :wave2:

Stergios69
01/10/2009, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από efot
Και εγω ευτυχής κάτοχος Arai Viper GT Thunder Red. από bikersbargains!!
Δευτερα παραγγελία (τηλεφωνικά), παρασκευή εδώ
Απλά ήθελα να ρωτήσω αν σας στείλαν και το πινλοκ δωρεάν.
Εμένα όχι!:( .
Δεν το ζήτησα πάντως.
Στα shoei δίνει και πινλοκ

watain
01/10/2009, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Ηρθε...
Shoei multitec...
Με δώρα μπουφάν και πολο μπούζα....
:D :wave2:

file to mpoyfanaki shoei soy esteilan?ti leei kalo ?giati stis foto den fenete kala,exei prostasies?

Godfather
01/10/2009, 12:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από mdharis1
γεια δειτε αυτο το site και πειτε μου http://lidsdirect.co.uk νομιζω οτι εχει παρα πολυ καλες τιμες

Καλημέρα σε όλους.
Παιδιά ψώνισα από το συγκεκριμένο site το Shoei XR 1100 μου δώσανε το 1100 στην ίδια τιμή με το 1000 που είχανε στο site. 298..και κάτι ψιλά ευρώπουλα και σε μια βδομάδα το είχα σπίτι το κράνος. Κράνος και η lidsdirect άψογοι.

Stergios69
01/10/2009, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
file to mpoyfanaki shoei soy esteilan?ti leei kalo ?giati stis foto den fenete kala,exei prostasies?
Το μπουφάν είναι κάτι απλό, χωρίς προστασίες.

watain
02/10/2009, 01:16
ok thnx

jkap
12/10/2009, 20:36
Παίδες παράγγειλα ένα μπουφάν απο bikersbargains και μου είπαν ότι θα το στείλουν με την city link, γννωρίζει κανείς τίποτα για την εταιρία αυτή? με ποιον συνεργάζεται στην ελλάδα κλπ?

nic mor
12/10/2009, 21:45
ξερει κανεις αυτο το site (http://www.extremesupply.com/index.htm) :confused: :confused:
γιατι ενδιαφερωμαι για το nolan n103 και δεν το εβρισκα σε
κανενα ευρωπαικο site,σε καλη τιμη.
η τιμη που βγαινει στο site αυτο ειναι 350$
με τα μεταφορικα δηλαδη 237?
και πιστευω οτι ειναι καλουτσικη τιμη,αφου σε μαγαζια
το βρηκα 330?
αν ξερει κανεις καποιο αλλο site που να
πουλαει nolan σε καλη τιμη ας μου το πει!
ευχαριστω!

α!! και κατι ακομα ξερει κανεις με τα τελωνεια
τι παιζει:confused:
γιατι αν πληρωσω και τελωνειο θα ερθει μια η αλλη...