View Full Version : φθηνο μα πολυ φηνο site απο αγγλια
yama6336
04/03/2009, 04:43
Παρείγγειλα κι εγώ απο biker bargains. Μου στείλανε με email ενα tracking number απο το gearchangeonline αλλα στη σελίδα που μου είπαν να το κοιτάξω δεν βγάζει τπτ με το νούμερο που μου δώσανε. Σε σας είχαν δώσει tracking number και αν ναι, έβγαζε αποτελέσματα; Στο σπίτι ποιος το φέρνει; ΕΛΤΑ ή άλλη εταιρεία;
μπες εδώ στο site της Αγγλίας
TNT (http://www.tnt.com/express/en_gb/site/home.html)
και βάλε το tracking no ως εξής: (μετά το παρακολουθείς από το ελληνικό site) :wave2:
ως συνήθως την αποστολή την βλέπεις από τις 7 το απόγευμα και μετά
yama6336
04/03/2009, 05:22
Μπήκα στο site που μου έγραψες αλλά βάζοντας το tracking number μου βγάζει μια παραγγελία που είχε γίνει πριν 6 μήνες (οχι δική μου)
Απο το gearchange το link που μου έστειλαν ήταν απο άλλη εταιρία. http://www.netexpress-europe.biz/tracking.php
Αρχικά δημιουργήθηκε από yama6336
Μπήκα στο site που μου έγραψες αλλά βάζοντας το tracking number μου βγάζει μια παραγγελία που είχε γίνει πριν 6 μήνες (οχι δική μου)
Απο το gearchange το link που μου έστειλαν ήταν απο άλλη εταιρία. http://www.netexpress-europe.biz/tracking.php
εάν σου έστειλε αυτή την εταιρεία αυτή θα είναι. Μου είπε ότι έψαχνε για πιο φτηνή μεταφορική. Πόσο πλήρωσες μεταφορικά 30 λίρες ή 15 ?
30 έχει η TNT και 15 λίρες έχει μέσω μεταφορικής και παραλαβή από το ταχυδρομείο
yama6336
04/03/2009, 05:34
30 ή 35 για ενα κράνος shoei + το κράνος που κάνουν δώρο
υπολόγισε 7 με 10 ημέρες παράδοση γιατί έρχονται οδικώς
yama6336
05/03/2009, 12:16
Παρέλαβα κι εγώ σήμερα τα δυο κράνη.
Πλήρωσα μέσω paypal την Πέμπτη (26/02) το μεσημέρι και σήμερα (05/03) το μεσημέρι ήρθαν με DHL στο σπίτι. Σύνολο μια εβδομάδα ακριβώς.
Απ'οτι είδα στο site της dhl το πακέτο έφυγε απο Αγγλία στις 04/03 το απόγευμα, 05/03 πρωί ήταν Γερμανία και την ίδια μέρα το μεσημέρι ήταν Ελλάδα στο σπίτι μου. Ο συνολικός χρόνος δηλαδή στην ουσία είναι 1 μέρα. Οι υπόλοιπες μέρες απ'οτι κατάλαβα είναι οτι περιμένουν να πάρουν τα λεφτά απο το paypal γιατί δεν τα παίρνουν άμεσα.
παιδια μπορεί κανείς να μου πει να βήματα που πρέπει να κάνω για να παραγγείλω ένα κράνος με bank transfer από το bike bargains. Το προσπάθησα με πιστωτική αλλα δεν έβγαλα άκρη κ θέλω με την δυνατότητα αυτή.Τα φώτα σας.
yama6336
05/03/2009, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Emden
παιδια μπορεί κανείς να μου πει να βήματα που πρέπει να κάνω για να παραγγείλω ένα κράνος με bank transfer από το bike bargains. Το προσπάθησα με πιστωτική αλλα δεν έβγαλα άκρη κ θέλω με την δυνατότητα αυτή.Τα φώτα σας.
Θα πρέπει να μιλήσεις στο τηλέφωνο μαζί τους γιατί μέσα απο το site είναι μόνο για uk.
Κάλεσε στο (+44) 1724 280888 and ask for Carol or Gillian και θα σου πούνε τι να κάνεις.
blueangel
10/03/2009, 10:25
Ρε παιδιά τι γίνεται με το συγκεκριμένο site.Πριν λίγο μίλησα μαζί τους τηλεφωνικά.Δεν δέχονται ελληνικές κάρτες εντάξει μπορεί να γίνει η πληρωμή μέσω paypal άλλά ΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣ!!!!ζητάνε κερατιάτικα επιπλέον 35 λίρες!!!!!!!!!!!!!Με το νταβατζιλίκι αυτό ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εταιρία εντός Ευρωπαικής Ενωσης ασχετα αν η συγκεκριμένη χώρα είναι εκτός Ευρωζώνης στην ουσία οι τιμές που έχουν στο bikers bargains έρχονται σχεδόν το ίδιο με τις ελληνικές τιμές:cry: :sick:
SnakeMJK
10/03/2009, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Ρε παιδιά τι γίνεται με το συγκεκριμένο site.Πριν λίγο μίλησα μαζί τους τηλεφωνικά.Δεν δέχονται ελληνικές κάρτες εντάξει μπορεί να γίνει η πληρωμή μέσω paypal άλλά ΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣ!!!!ζητάνε κερατιάτικα επιπλέον 35 λίρες!!!!!!!!!!!!!Με το νταβατζιλίκι αυτό ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εταιρία εντός Ευρωπαικής Ενωσης ασχετα αν η συγκεκριμένη χώρα είναι εκτός Ευρωζώνης στην ουσία οι τιμές που έχουν στο bikers bargains έρχονται σχεδόν το ίδιο με τις ελληνικές τιμές:cry: :sick:
Καλά νομίζω ότι υπερβάλεις... Οι 35 λίρες δεν κάνουν την διαφορά. Και όπως είχα γράψει και παραπάνω, το XR1000 μου πήγε τελική τιμή 280 ευρώ (+το έξτρα δώρο κράνος που μου φέρανε +pinlock) την στιγμή που εδώ μου ζητάγανε 400άρια.
blueangel
10/03/2009, 10:35
Φίλε μου το συγκεκριμένο που με ενδιαφέρει (Schuberth S1 pro) όταν εδώ το βρίσκω με 480 ευρά με τις 454 λίρες μου βγαίνει η μία η άλλη μείον τις 35 ίσως ήταν ανταγωνιστικό το site Τώρα ΟΧΙ...Από την άλλη δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζω από εγγλέζικο site...αυτή τη μαλακία να χρεώνουν αναίτια και να ΑΠΑΙΤΟΥΝ κάρτα έκδοσης Μ.Βρετανίας δεν το καταλαβαίνω πραγματικα...:sick: :confused:
Συγνώμη για να καταλάβω, για να αγοράσεις από το bikers bargains χρεώνεσαι έξτρα 35 λίρες στη τιμή του κράνους, χωρίς τα μεταφορικά? :confused: :confused:
blueangel
10/03/2009, 10:43
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΑΣ ΚΑΝΩ COPY PASTE ΤΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!
Hi Aris, Re phone call, we can send helmet to Greece for an additional £35, Please see ATTACHMENT for international payment methods. No monies have been debited. Regards
We can only accept cards that are registered to an address in the UK and send out to that address.
Paypal payment to carol.lindley@ntlworld.com or direct bank transfer IBAN GB34BARC20761420331236 Swift BARCGB22. The name of the business is JWT uk ltd (trading as GEARCHANGE)
Please contact us on 01724 280888 and ask for Carol or Gillian.
Thanks
SnakeMJK
10/03/2009, 10:43
Οι 35 λίρες είναι τα μεταφορικά για Ελλάδα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Οι 35 λίρες είναι τα μεταφορικά για Ελλάδα.
Ευχαριστώ. :wave2:
blueangel
10/03/2009, 10:44
Οχι παιδιά τα μεταφορικά είναι τα 5 ευρά και ΜΟΝΟ τα 35 είναι νταβατζιλίκι επειδή είναι χώρα εκτός Ευρωζώνης!!!!!!!!!!!:confused: :evil: :bigcry:
Φίλε μου το συγκεκριμένο που με ενδιαφέρει (Schuberth S1 pro) όταν εδώ το βρίσκω με 480 ευρά με τις 454 λίρες μου βγαίνει η μία η άλλη μείον τις 35 ίσως ήταν ανταγωνιστικό το site Τώρα ΟΧΙ...Από την άλλη δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζω από εγγλέζικο site...αυτή τη μαλακία να χρεώνουν αναίτια και να ΑΠΑΙΤΟΥΝ κάρτα έκδοσης Μ.Βρετανίας δεν το καταλαβαίνω πραγματικα...:sick: :confused:
αυτό το κράνος πάρτο από εδώ.
3 αγορές έχω κάνει και προμήθεια δεν έχει. Τα μεταφορικά είναι 35 λίρες μέχρι 4 κιλά βάρος.
Ακριβώς ότι σου λένε τα παιδιά είναι. όλοι έτσι έχουν αγοράσει και αγοράζουν. Μην μπερδεύεσσι.
Απλώς το κράνος που θες τόσο έχει παντού. Οι προσφορές τους είναι ασύγκριτες. 390 ευρώ στην πόρτα σου ARAI RX7 corsair που πήρα δεν το βρίσκεις πουθενά :wave2:
Οχι παιδιά τα μεταφορικά είναι τα 5 ευρά και ΜΟΝΟ τα 35 είναι νταβατζιλίκι επειδή είναι χώρα εκτός Ευρωζώνης!!!!!!!!!!!:confused: :evil: :bigcry:
Είσαι μάλλον λάθος !!! 35 είναι τα μεταφορικά, το 5Ε είναι η χρέωση του Paypal
407.47 ευρω το shoei x-spirit (ολα μαζι) :smokin:
το paypal εκανε μετατροπη κλεψιμο, μου εφαγε κανα 10ρι ευρα αν η ισοτημια ειναι οπως λεει το WWW.XE.COM
SnakeMJK
11/03/2009, 05:38
Βασικά η ισοτιμία έχει άλλη τιμή για αγορά λίρας και άλλη για πώληση λίρας (γύρω στα 0,05 euro) οπότε αυτές οι διαφορές που βλέπουμε είναι φυσιολογικές. Και στην τράπεζα να πας και να μετατρέψεις ευρώ σε λίρα, θα είναι σε τιμή πολύ κοντά σε αυτή που δίνει το paypal και όχι το xe.com.
road spirit
11/03/2009, 05:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Βασικά η ισοτιμία έχει άλλη τιμή για αγορά λίρας και άλλη για πώληση λίρας (γύρω στα 0,05 euro) οπότε αυτές οι διαφορές που βλέπουμε είναι φυσιολογικές. Και στην τράπεζα να πας και να μετατρέψεις ευρώ σε λίρα, θα είναι σε τιμή πολύ κοντά σε αυτή που δίνει το paypal και όχι το xe.com. σωστός
mdharis1
11/03/2009, 12:11
εγω την ισοτιμια την κανω παντα απο http://www.dhl.gr/publish/gr/gr/tools/currency.high.html
και δεν εχει πεσει ποτε εξω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mdharis1
εγω την ισοτιμια την κανω παντα απο http://www.dhl.gr/publish/gr/gr/tools/currency.high.html
και δεν εχει πεσει ποτε εξω.
Το οποιο οπως λεει κατω
Η προμήθεια του μετατροπέα νομισμάτων έχει γίνει από την Xenon Laboratories.
Το οποιο xenon laboratories ειναι το xe.com
Η διαφορα ειναι οτι στο xe.com σου λεει την ισοτιμια 2 νομισματων, οχι ποσο πουλαει ή αγοραζει η καθε τραπεζα
mdharis1
11/03/2009, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Το οποιο οπως λεει κατω
Το οποιο xenon laboratories ειναι το xe.com
Η διαφορα ειναι οτι στο xe.com σου λεει την ισοτιμια 2 νομισματων, οχι ποσο πουλαει ή αγοραζει η καθε τραπεζα
σωστα
Απλα να καταθεσω κι εγω την αποψη μου για το bikersbargains / gearchangeonline (το ιδιο μαγαζι ειναι).
Παραγγειλα με τον jfx μποτουλες ολα μια χαρα.
Μαλιστα μου'ρθαν μαζι δωρακια αδιαβροχα πανω κατω + γαντια ολα της Clover για τσαμπα φοβερα!!!
Παραγγειλα και στολη και σημερα μου'ρθε στην πορτα μου. Θα μπορουσα να ειχα προλαβει την ισοτιμια σε καλυτερη αναλογια αλλα δεν εκατσε, παρολ'αυτα γλυτωσα παρα πολλα (για μενα) ευρω.
Απο επικοινωνια καλοι ειναι, αρκει αν βιαζεσαι να τους παρεις τηλεφωνο στο 0044(0)1724280888 (το μηδενικο στην παρενθεση μου φαινεται δε χρειαζεται) γιατι απο email αργουν κανα δυο μερουλες.
http://www.helmetcity.co.uk/Shoei-X-Spirit-Vermeulen-Red_AKOHI.aspx
deite kai ayto to site
330+ 29 λιρες τα μεταφορικα (και αυτο θελει paypal)
h lira peftei btw
http://www.x-rates.com/d/EUR/GBP/graph30.html
:confused:
Δεν δουλεύει κανενα από τα 2 σαιτ???
γιατι??
μηπως ξεπουλησανε??
κάποιο πρόβλημα θα παίζει με το server:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
κάποιο πρόβλημα θα παίζει με το server:rolleyes:
κριμα..
αλλα α ειναι καλα το ebay.
RX7 hopkins 385? στην πορτα μου και ασε τους αλλους να μου κανουν (ακουσον ακουσον) φιλικη τιμη για τα 4 τελευταια κομματια 700?(each)
:eyepop: Ρε δεν πανε καλα!!!
schumacher_
24/03/2009, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
κριμα..
αλλα α ειναι καλα το ebay.
RX7 hopkins 385? στην πορτα μου και ασε τους αλλους να μου κανουν (ακουσον ακουσον) φιλικη τιμη για τα 4 τελευταια κομματια 700?(each)
:eyepop: Ρε δεν πανε καλα!!!
RR4 ή RR5?
Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
RR4 ή RR5?
το 4 φυσικα,
αμα εβρισκα το 5 θα επερνα καμια δεκαρια (το 5 το βρισκω καπου στα 500)
Ρε παιδιά αφήστε τα λεφτά στον τόπο σας.
Τι και αν έχουν λίγο καλύτερες τιμές, ούτε servise θα έχετε ούτε κάτι ουσιαστικό να κερδίσετε.Ενώ εδώ κερδίζεις και σε σχέση εμπιστοσύνης με τον καταστηματάρχη και κάνεις και καλό στην οικονομία της περιοχής σου.
Ταπεινή μου γνώμη πάντα και χωρίς παρεξήγηση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από mead5600
Τι και αν έχουν λίγο καλύτερες τιμές, ούτε servise θα έχετε ούτε κάτι ουσιαστικό να κερδίσετε.Ενώ εδώ κερδίζεις και σε σχέση εμπιστοσύνης με τον καταστηματάρχη και κάνεις και καλό στην οικονομία της περιοχής σου.
Σεβαστη η γνωμη σου αλλα οταν το ιδιο προϊον το αγοραζεις με 350 ευρω και ο Ελληνας καταστηματαρχης το πουλαει 800 ευρω, δεν πιστευεις οτι ειναι μια σεβαστη διαφορα?
Μιλάς σοβαρά ή κάνεις πλάκα ; :confused: :confused: :confused:
Πήρα το κράνος + 2 extra ζελατίνες καθρέπτη και μου ήλθε ΣΥΝΟΛΙΚΑ μέ τα μεταφορικά μέσα, 660 Ε !!!
Ο εδώ έμπορος για τα ίδια πράγματα ήθελε 1160 Ε!!! (860 + 150 + 150)
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
ακου πως εχει
πες οτι θες 2 shoei x-spirit tamada tc6 , ενα για εσενα και ενα για τη γυναικα σου...
κοστος στην Ελλαδα 829+829 ευρω. αν βρεις καλο μαγαζι και παζαρεψεις με ΜΕΤΡΗΤΑ θα το παρεις... αντε σου λεω 650+650 = 1300 ευρω στη καλυτερη και αν γλυψεις και λιγο κωλαρακι και το παιξεις και "γυφτος"...
καθεσαι τωρα?
πηρα 2 shoei x-spirit tamada tc6, ΚΑΙ ΔΩΡΟ ενα κρανος kbc force rr + ενα ζευγαρι γαντια teknic (τυπου racing) και πληρωσα συνολικα..... 812 ευρα απο το bikebargains, μαλιστα η παραδοση εγινε με courrier στη πορτα μου μολις 3 εργασιμες μερες μετα τη πληρωμη!!!!!!!!
σορυ αλλα ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ, το καλο σερβις και τη καλη σχεση με τον καταστηματαρχη.... φιλικα και με καθε καλη διαθεση.... οταν μιλαμε για τετοια ευκαιρια δε την αφηνεις να παει χαμενη!
παίζουν κανονικά και πάλι
gearchangeonline (http://www.gearchangeonline.com/)
BIKERS BARGAIN (http://www.bikersbargains.co.uk/)
aman17-2
24/03/2009, 14:27
Νομίζω ότι κ αυτά τα site είναι ακριβά
τα ebay shops ξε-stock-άρουν σε τρελές τιμές....αρκετές λίρες πιο κάτω.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από aman17-2
Νομίζω ότι κ αυτά τα site είναι ακριβά
τα ebay shops ξε-stock-άρουν σε τρελές τιμές....αρκετές λίρες πιο κάτω.....
αν εχεις υπολογισει και τα εξοδα τα μεταφορικα και βρεις καλυτερες τιμες γιατι οχι να παρεις απο εκει!? το κερδος σου παει στη τσεπη σου
εχω ψαξει αρκετα (πολυ θα ελεγα...) και στο ebay αλλα τιμη για x-spirit κατω απο 329 λιρες δε βρηκα... μονο κατι κοματια σε μεγεθη XL η XS που τα βρηκα στις 299.99 λιρες
http://stores.ebay.co.uk/HELMET-CITY_HELMETS_SHOEI_X-SPIRIT_W0QQcolZ2QQdirZ1QQfsubZ1988439QQftidZ2QQtZkm
aman17-2
24/03/2009, 14:40
http://cgi.ebay.co.uk/Shoei-XR1000-Joust-Motorcycle-Helmet-Blk-Wht-Size-M_W0QQitemZ120383712834QQcmdZViewItemQQptZUK_Motorcycle_Helmets?hash=item120383712834&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1308
αυτό πήρα και ήρθε σε 3 μέρες :)
μετά πήρα κ μαύρη ζελατίνα κ whisper kit
και τώρα είμαι υπερ κομπλέ
:beer: super τιμη μεγεια
εγω ηθελα x-spirit ομως γιατι καθεται καλυτερα στο κεφαλι μου
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Σεβαστη η γνωμη σου αλλα οταν το ιδιο προϊον το αγοραζεις με 350 ευρω και ο Ελληνας καταστηματαρχης το πουλαει 800 ευρω, δεν πιστευεις οτι ειναι μια σεβαστη διαφορα?
Σίγουρα σε ακραίες περιπτώσεις ναι και με το μέρος σας (αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ή αν δεν μπορείς να βρείς κάτι εδώ σίγουρα), αλλά είναι ωραίο να αλληλοστηριζόμαστε όταν μπορούμε (χωρίς φυσικά να σε πιάνει κανείς κότσο).Σε αυτήν την δουλεία είμαι και εγώ και από προσωπική εμπειρία ξέρω πως η καλή επαφή πελάτη-εμπόρου μπορεί να σου δώσει σχεδόν ότι ψάχνεις (τουλάχιστον στην επαρχία που μεγάλωσα εγώ έτσι ήταν τα πράγματα).Πρέπει να πας στο μαγαζί κάποιου για να έρθει και αυτός στο δικό σου.
Δεκτές όλες οι απόψεις και κατανοώ πλήρως την ανάγκη να ψάχνουμε για καλύτερη προσφορά).Εγώ απλά καταθέτω την δική μου γνώμη.Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον ας το σκεφτόμαστε λίγο όταν καταφεύγουμε σε αγορές του εξωτερικού.
:a10:
aman17-2
24/03/2009, 17:48
σεβαστή η γνώμη σου
και ΊΣΩΣ να μην είναι οι καταστηματάρχες οι αλήτες που φτάνουν τις τιμές στον ουρανό
ΑΛΛΑ οι εισαγωγείς....
τότε γιατί δεν τους αλλάζουν?
γιατί δεν προμηθεύονται τα προϊόντα τους από έξω κ αυτοί χονδρικά?
ΓΙΑΤΙ να έχουμε εξωφρενικά πιο ακριβά προιόντα (2 κ 3 φορές πάνω) ενώ έχουμε τους μισούς μισθούς?
δλδ έλεος...
μεγάλη κουβέντα...απλά πλέον οι Έλληνες είναι πιο ενημερωμένοι καταναλωτές
τα κορόιδα πεθάναν
μεγάλη συζήτηση κ δεν θα λήξει ποτέ..
devil's animal
24/03/2009, 18:14
Σίγουρα σε ακραίες περιπτώσεις ναι και με το μέρος σας (αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ή αν δεν μπορείς να βρείς κάτι εδώ σίγουρα), αλλά είναι ωραίο να αλληλοστηριζόμαστε όταν μπορούμε (χωρίς φυσικά να σε πιάνει κανείς κότσο).Σε αυτήν την δουλεία είμαι και εγώ και από προσωπική εμπειρία ξέρω πως η καλή επαφή πελάτη-εμπόρου μπορεί να σου δώσει σχεδόν ότι ψάχνεις (τουλάχιστον στην επαρχία που μεγάλωσα εγώ έτσι ήταν τα πράγματα).Πρέπει να πας στο μαγαζί κάποιου για να έρθει και αυτός στο δικό σου.
Δεκτές όλες οι απόψεις και κατανοώ πλήρως την ανάγκη να ψάχνουμε για καλύτερη προσφορά).Εγώ απλά καταθέτω την δική μου γνώμη.Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον ας το σκεφτόμαστε λίγο όταν καταφεύγουμε σε αγορές του εξωτερικού.
:a10:
εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι ο καθε ενας που ανοιγει μαγαζι στην Ελλαδα (και δεν εννοω μονο για μοτοσυκλετιστικα ειδη) εχει την απαιτηση να συντηρει οικογενεια, BMW, κοτερο, εξοχικο και γκομενα??:confused:
και το ξαναλεω, αναφερομαι και σε μαγαζια με ρουχα, εσωρουχα, παπουτσια κλπ...
εχει αποδειχθει αρκετες φορες οτι εχουν κερδος 800%. θα μου πεις τοσο εχουν και οι ιδιοκτητες καφε. ναι,αλλα και γι'αυτους εμεις φταιμε παλι.
ας παρουν απο το e-bay χονδρικη με 350€ το κρανος και ας το δωσουν 450€. για 100€ θα μπορεις να πεις οτι πας και τον στηριζεις και δεν ρισκαρεις και τα λεφτα σου και εχεις και μια αμεσοτητα στον τροπο παραδοσης κλπ...αλλα αν οι διαφορες φτανουν τις διπλες τιμες...ε,οχι!!
παιρνεις αλλο ενα, πληρωνεις την τιμη που εχει Ελλαδα το κρανος, και το δευτερο το κανεις δωρο να γουσταρεις που λεει ο λογος...
:wave2:
Παιδιά δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και μην το γενικευουμε επικίνδυνα το θέμα.
οσον αφορα τα αραι,
Στην Αμερικη υπαρχει εκει εργοστασιο που τα κατασευάζει (ή εστω τα συναρμολογει) οποτε και για τον λογο αυτο εχουν πιο μειωμενες τιμες. Ενω εδω στην καλυτερη ερχονται απο το εργοστασιο στην Ολλανδία. Πιο πολλα μεταφορικα, μεγαλυτερο κόστος.
Οπως και με παρα πολλα προιοντα πχ. yoshimura αμερικης κτλ κτλ.
οποτε μην τα ισοπεδωνουμε όλα...
Και το θεμα ebay στην Ελλαδα δεν είναι ευκολο θέμα. Και ουτε μπορει καποιος να φερει κρανος απο αμερικα και να το πουλισει, απαγορευεται.
aman17-2
25/03/2009, 07:29
γι αυτό και μιλάμε για αγορά από Αγγλία (Εντός ΕΕ) ή ακόμα ακόμα και Γερμανία
όσο για την Αμερική ας μην το ψάχνουμε
Είμαι 3 χρόνια Ιταλία
και έχω βρει Ιταλικά προιόντα στην Αμερική 40% κάτω.....
το γιατί και το πώς δεν με νοιάζει...
με νοιάζει ότι γίνεται... και εκεί αγοράζουν ξεφτίλα με τρελούς μισθούς
αλλά όπως είπα και πιο πάνω ας μην πάμε τόσο μακριά.....
Ας δούμε εντός ΕΕ
Παιδιά δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα και μην το γενικευουμε επικίνδυνα το θέμα.
οσον αφορα τα αραι,
Στην Αμερικη υπαρχει εκει εργοστασιο που τα κατασευάζει (ή εστω τα συναρμολογει) οποτε και για τον λογο αυτο εχουν πιο μειωμενες τιμες. Ενω εδω στην καλυτερη ερχονται απο το εργοστασιο στην Ολλανδία. Πιο πολλα μεταφορικα, μεγαλυτερο κόστος.
Οπως και με παρα πολλα προιοντα πχ. yoshimura αμερικης κτλ κτλ.
οποτε μην τα ισοπεδωνουμε όλα...
Και το θεμα ebay στην Ελλαδα δεν είναι ευκολο θέμα. Και ουτε μπορει καποιος να φερει κρανος απο αμερικα και να το πουλισει, απαγορευεται.
Μάλλον ΔΕΝ τα ξέρεις πολύ καλά τα πράγματα ........... τι εννοώ ..........
Τα ARAI είναι ΟΛΑ από Ιαπωνία !!! Στην Αμερική ΔΕΝ φτιάχνεται και δεν συναρμολογείται τίποτα !!! Απλά οι τιμές είναι χαμηλότερες ........ λιγότεροι φόροι .......... λιγότεροι μεσάζοντες ......... και τέλος ΑΛΛΕΣ προδιαγραφές για τα κράνη (βαρύτερα)
Όσο αφορά τις τιμές που γράφουμε παραπάνω, είναι τιμές από ΕΕ, συγκεκριμένα Αγγλία, άρα καταρίπτεται και το επιχείρημά σου ........
Για τα Yoshimura USA .......... πως γίνεται το ΙΔΙΟ πράγμα (Tri - oval Carbon Bolt - ons για Hayabusa) να το αγοράζω από Αγγλία 570 Ε (με τα μεταφορικά) και εδώ ο Σφακιανάκης να τα δίνει 970 Ε ;;; Μην βιαστείς να πεις ότι ο Σφακιανάκης φέρνει τα Yoshimura Japan γιατί φέρνει και τα Japan και τα USA και αν ρωτήσεις τα δίνει και στην ΙΔΙΑ τιμή ...........
Για το E-bay και εκεί είσαι ΛΑΘΟΣ καθώς μπορείς ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ να αγοράσεις και να πουλήσεις ΩΣ ενδιάμεσος με 20% προμήθεια .......... ξαναλέω ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ !!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μάλλον ΔΕΝ τα ξέρεις πολύ καλά τα πράγματα ........... τι εννοώ ..........
Τα ARAI είναι ΟΛΑ από Ιαπωνία !!! Στην Αμερική ΔΕΝ φτιάχνεται και δεν συναρμολογείται τίποτα !!! Απλά οι τιμές είναι χαμηλότερες ........ λιγότεροι φόροι .......... λιγότεροι μεσάζοντες ......... και τέλος ΑΛΛΕΣ προδιαγραφές για τα κράνη (βαρύτερα)
Όσο αφορά τις τιμές που γράφουμε παραπάνω, είναι τιμές από ΕΕ, συγκεκριμένα Αγγλία, άρα καταρίπτεται και το επιχείρημά σου ........
Για τα Yoshimura USA .......... πως γίνεται το ΙΔΙΟ πράγμα (Tri - oval Carbon Bolt - ons για Hayabusa) να το αγοράζω από Αγγλία 570 Ε (με τα μεταφορικά) και εδώ ο Σφακιανάκης να τα δίνει 970 Ε ;;; Μην βιαστείς να πεις ότι ο Σφακιανάκης φέρνει τα Yoshimura Japan γιατί φέρνει και τα Japan και τα USA και αν ρωτήσεις τα δίνει και στην ΙΔΙΑ τιμή ...........
Για το E-bay και εκεί είσαι ΛΑΘΟΣ καθώς μπορείς ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ να αγοράσεις και να πουλήσεις ΩΣ ενδιάμεσος με 20% προμήθεια .......... ξαναλέω ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ !!!
οπα - οπα μπορεις να πουλησεις στην ευρωπη ως καταστημα κρανος με προδιαγραφες dot/snel??
απο ποτε?
mdharis1
25/03/2009, 15:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι ο καθε ενας που ανοιγει μαγαζι στην Ελλαδα (και δεν εννοω μονο για μοτοσυκλετιστικα ειδη) εχει την απαιτηση να συντηρει οικογενεια, BMW, κοτερο, εξοχικο και γκομενα??:confused:
και το ξαναλεω, αναφερομαι και σε μαγαζια με ρουχα, εσωρουχα, παπουτσια κλπ...
εχει αποδειχθει αρκετες φορες οτι εχουν κερδος 800%. θα μου πεις τοσο εχουν και οι ιδιοκτητες καφε. ναι,αλλα και γι'αυτους εμεις φταιμε παλι.
ας παρουν απο το e-bay χονδρικη με 350€ το κρανος και ας το δωσουν 450€. για 100€ θα μπορεις να πεις οτι πας και τον στηριζεις και δεν ρισκαρεις και τα λεφτα σου και εχεις και μια αμεσοτητα στον τροπο παραδοσης κλπ...αλλα αν οι διαφορες φτανουν τις διπλες τιμες...ε,οχι!!
παιρνεις αλλο ενα, πληρωνεις την τιμη που εχει Ελλαδα το κρανος, και το δευτερο το κανεις δωρο να γουσταρεις που λεει ο λογος...
συμφωνω και εγω με την αποψη σου και αν σκεφτουμε οτι και αυτοι που πουλανε στο Ε ΒΑΥ εχουν και αυτοι καποιο κερδος φαντασου οι δικοι μας εδω τι βγαζουν
chr1s_86
25/03/2009, 17:40
οπα - οπα μπορεις να πουλησεις στην ευρωπη ως καταστημα κρανος με προδιαγραφες dot/snel??
απο ποτε?
δεν παίζει αυτό...
κανονικά είναι παράνομη και η χρήση τους....
anixneyths
25/03/2009, 22:14
Το Αstro R της Arai δεν κυκλοφορεί ποιά; Δεν υπάρχει στο site της Arai σαν μοντέλο πάντως...
Από την άλλη το helmetcity το πουλάει ενώ το bikersbargains.co.uk όχι. Τι συμβάινει; Έχω μπερδευτεί.
απο ποτε?
Οι Dot/snel ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΥΝ την Ε 22-05, αλλά δεν μιλάμε ΜΟΝΟ για κράνη .......... αλλά και ρουχισμό, αξεσουάρ, ανταλλακτικά, εξατμίσεις κ.λ.π. :wave2:
Επίσης να αναφέρω ότι εγώ ΔΕΝ μίλησα ΠΟΥΘΕΝΑ για Αμερική αλλά για Αγγλία που έχει προδιαγραφές Ε 22-05:winka:
Γι αυτό άλλωστε είπα για προμήθεια και όχι για ΦΠΑ ...
Να πω εδώ και κάτι ΑΚΟΜΑ ......... χωρίς να πω ονόματα .........
κάποιος "εξουσιοδοτημένος":mad: :mad: :mad: έχει στο μαγαζί του Matsudo από το 2004 και το πουλάει λέγοντας "δεν έχει ημερομηνία που λήγει..........."
Όταν ξέρουμε ότι τα ARAI λήγουν 7 χρόνια μετά την κατασκευή τους ή 5 χρόνια από την ώρα που το χρησιμοποιείς .........
ΕΠΙΠΛΕΟΝ το κράνος πίσω ΔΕΝ έγραφε RX-7 CORSAIR που γράφει το Ευρωπαϊκό, αλλά RR-5 που γράφει το ......... ΙΑΠΩΝΙΚΟ !!!
Δεν το πούλησε όμως 450 Ε που κάνει να το φέρεις από Ιαπωνία ΑΛΛΑ 860 Ε που κάνει το Ευρωπαϊκό από τημ Μοτο Ιμπορτ ............ της οποίας είναι και εξουσιοδοτημένος υποτίθεται ..........
ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ;;;:evil: :evil: :evil:
Όταν λοιπόν οι έμποροι που έχουμε είναι τέτοιου είδους ......... μην ακούω νουθεσίες του στυλ "τα λεφτά μένουν στον τόπο μας ......... "
ΔΕΝ με αγγίζουν !!!
ΜΙΑ και τελευταία φορά που έκανα συναλλαγή με ΈΛΛΗΝΑ έμπορο στο E-bay (πατριώτης και εγώ γαρ ...) με κορόιδευε για μήνες ενώ είχε πάρει 800 Ε και μου τα επέστρεψε τμηματικά μετά από απειλές κ.λ.π. του στυλ δεν έχω και περίμενε και άλλαξε ο συνεργάτης μου από Αμερική και @@δια μάντολες !!!
Stergios69
26/03/2009, 12:15
Εσεις που ψωνίσατε από το lidsdirect, τα Shoei έχουν το whisper kit?
Αγόρασα κι εγώ ένα Arai Viper GT (σχέδιο 2009) απο http://www.bikersbargains.co.uk/.
Πρόλαβα τη τιμή 319,99 λίρες δηλαδή 350 ευρώ.
Ξέρετε πόσο κάνει στην Αθήνα;
Ήμουνα Λονδίνο για λίγες μέρες, πήρα τηλέφωνο, μού είπαν ποιά σχέδια έχουν ετοιμοπαράδοτα (παράδοση μέχρι 2 μερες), έκανα την επιλογή μου και σε λιγότερο απο 24 ώρες ήταν στα χέρια μου!!!!
Άψογα όλα.
anixneyths
26/03/2009, 23:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από rem660
Αγόρασα κι εγώ ένα Arai Viper GT (σχέδιο 2009) απο http://www.bikersbargains.co.uk/.
Πρόλαβα τη τιμή 319,99 λίρες δηλαδή 350 ευρώ.
Ξέρετε πόσο κάνει στην Αθήνα;
Ήμουνα Λονδίνο για λίγες μέρες, πήρα τηλέφωνο, μού είπαν ποιά σχέδια έχουν ετοιμοπαράδοτα (παράδοση μέχρι 2 μερες), έκανα την επιλογή μου και σε λιγότερο απο 24 ώρες ήταν στα χέρια μου!!!!
Άψογα όλα.
το viper απο ότι διάβασα αντικαθιστά το Astro R. Για τι ακριβώς χρήση είναι όμως; Γνωρίζει κανείς; Ενδιαφέρομαι να το φοράω στην cbf 600 που έχω για καθημερινή χρήση και ταξίδια...:beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
το viper απο ότι διάβασα αντικαθιστά το Astro R. Για τι ακριβώς χρήση είναι όμως; Γνωρίζει κανείς; Ενδιαφέρομαι να το φοράω στην cbf 600 που έχω για καθημερινή χρήση και ταξίδια...:beer: :beer: :beer: :beer:
εγω εχω το arai viper και οδηγω
v-strom περιπου το ιδιο φερινγκ
εχουμε απο την εμπειρια μου
το soei xr1000 ειναι μακραν το
πιο αθορυβο (απο οσα εχω δοκιμασει)
το ειχα για 4 μερες
και το δοκιμασα και στην
πολη και στην αττικη οδο αλλα το
εδωσα πισω γιατι δεν εβγαζε ολα
τα μαξιλαρια για πλυσιμο και δεν
καθοταν τοσο καλα στην κεφαλα μου:D
το viper ειναι αρκετα πιο θορυβωδες
απο το xr1000 λογω των αεραγωγων
στη ζελατινα και των πλαινων καπακιων
της arai αλλα παλευεται !!:wave2:
anixneyths
27/03/2009, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
εγω εχω το arai viper και οδηγω
v-strom περιπου το ιδιο φερινγκ
εχουμε απο την εμπειρια μου
το soei xr1000 ειναι μακραν το
πιο αθορυβο (απο οσα εχω δοκιμασει)
το ειχα για 4 μερες
και το δοκιμασα και στην
πολη και στην αττικη οδο αλλα το
εδωσα πισω γιατι δεν εβγαζε ολα
τα μαξιλαρια για πλυσιμο και δεν
καθοταν τοσο καλα στην κεφαλα μου:D
το viper ειναι αρκετα πιο θορυβωδες
απο το xr1000 λογω των αεραγωγων
στη ζελατινα και των πλαινων καπακιων
της arai αλλα παλευεται !!:wave2:
ευχαριστώ για την απάντηση αλλά κλίνω περισσότερο στην Arai οπότε Viper δαγκωτό. Έκανα αίτηση για Paypal Invoice στο http://www.bikersbargains.co.uk και περιμένω...
Βέβαια, το http://lidsdirect.co.uk αν και αρκετά ακριβότερο στο συγκεκριμένο κράνος το πουλάει ως μοντέλο 2009 οπότε σκεύτομαι ότι ίσως και να αξίζει να απευθυνθώ εκεί για να πάρω πράγμα που σπαρταράει... Έιναι βέβαια αρκετά ακριβότερο (429.95 λίρες από £319.99, μιλάω για το κράνος Arai Viper GT Banda Black).
Αν αργήσει πολύ η bikersbargains στην επικοινωνία θα το αγοράσω ή από ebay (είδη έχω αρχίσει να ψάχνω) ή από το Lidsdirect.co.uk.
Που μπορώ να το βρω φθηνότερα λέτε (Arai Viper GT Banda Black);
στο ebay φυσικα και συγκεκριμενα στο ebay.com :winka:
johnnyestia
28/03/2009, 12:25
ευχαριστώ για την απάντηση αλλά κλίνω περισσότερο στην Arai οπότε Viper δαγκωτό. Έκανα αίτηση για Paypal Invoice στο http://www.bikersbargains.co.uk και περιμένω...
Βέβαια, το http://lidsdirect.co.uk αν και αρκετά ακριβότερο στο συγκεκριμένο κράνος το πουλάει ως μοντέλο 2009 οπότε σκεύτομαι ότι ίσως και να αξίζει να απευθυνθώ εκεί για να πάρω πράγμα που σπαρταράει... Έιναι βέβαια αρκετά ακριβότερο (429.95 λίρες από £319.99, μιλάω για το κράνος Arai Viper GT Banda Black).
Αν αργήσει πολύ η bikersbargains στην επικοινωνία θα το αγοράσω ή από ebay (είδη έχω αρχίσει να ψάχνω) ή από το Lidsdirect.co.uk.
Απο bikersbargain το RX-7 που πήρα τον γενάρη είχε ημερομηνία κατασκευής τον Ιούλιο του 2008. Πιστεύω πως με τις τιμές και τον κύκλο εργασιών που προφανώς θα έχει δύσκολα θα έχει κράνη στοκ 2ετίας ή 3ετίας.
Στην επικοινωνία είναι αρκετά δύσκολοι μέσω μαίλ. Δοκίμασε το τηλέφωνο που έχουν γράψει πιό πάνω τα παιδιά γιατί οι τιμούλες τους σκίζουν και από αξιοπιστία δεν τίθεται θέμα.
anixneyths
28/03/2009, 13:31
στο ebay φυσικα και συγκεκριμενα στο ebay.com :winka:
Δεν θα συμφωνήσω... Ειδικά στο com παίζει Αμερική και να ξέρεις οτι παίζει να πληρώσεις και δασμούς στο τελωνίο. Πλέον δεν είναι τόσο εύκολο όσο παλία να εκδίδουν τιμολόγια χαμηλότερης αξίας... Έιναι illegal θα σου πούνε... Τους κυνηγάνε άσχημα.
Πέραν αυτού το viper gt black banda στο ebay το βρήκα 399 στερλίνες δίχως μεταφορικά.. Το bikersbargains είναι φθηνότερο!!!
Ως προς την καθυστερημένη επικοινωνία από την πλευρά της εταιρείας ισχύει. Το έζησα... Μου είπε πως δεν έπαιρνε τα mails μου κτλ κτλ.. Της έστειλα την παραγγελία μέσο fax (00441724280222) και περιμένω. Την έχει λάβει και απλά περιμένω το invoice.
Θα σας ενημερώσω για την όλη πορεία της αγοράς.
:beer:
PS: Θεωρώ πως η παραγγελία είναι καλύτερο να γίνετε δια μέσο fax που θα το συνοδευεί τηλέφωνο.
anixneyths
28/03/2009, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Απο bikersbargain το RX-7 που πήρα τον γενάρη είχε ημερομηνία κατασκευής τον Ιούλιο του 2008. Πιστεύω πως με τις τιμές και τον κύκλο εργασιών που προφανώς θα έχει δύσκολα θα έχει κράνη στοκ 2ετίας ή 3ετίας.
Στην επικοινωνία είναι αρκετά δύσκολοι μέσω μαίλ. Δοκίμασε το τηλέφωνο που έχουν γράψει πιό πάνω τα παιδιά γιατί οι τιμούλες τους σκίζουν και από αξιοπιστία δεν τίθεται θέμα.
Συμφωνώ... Έχει νόημα αυτό που λες αν και για το δικό μου κράνος η ενημέρωση που είχα είναι πως η παραγωγή έγινε μεταξύ Ιουλίου και Οκτωβρίου 2008 (και πως παρέλαβε πριν μια εβδομάδα και μισή)...
Μάλιστα μου είπε πως από την ημερομηνία παραγωγής στο εργοστάσιο και παραλαβής στο κατάστημα μεσολαβούν το λιγότερο τέσσερεις μήνες...
Τα ρώτησα αυτά. Ελπίζω να βοήθησα.
anixneyths
29/03/2009, 20:46
Φίλοι διαδικτυακοί καλησπέρα. Όπως και σας υποσχέθηκα θα καταγράψω την εμπειρία μου από την παραγγελία μου στο bikersbargains.co.uk. Προς το παρόν λοιπόν έχω να πω τα ακόλουθα:
Συγκεκριμένα η αξία της παραγγελίας μου ανέρχεται στα 425 στερλίνες ή 470.39 ευρώ (βάση χθεσινής ισοτιμίας, πλήρωσα μέσο paypal). Παράγγειλα τα ακόλουθα:
1) Ένα κράνος Viper GT (Banda Black, http://www.bikersbargains.co.uk/images/VIPERBANDABLACK.jpg), τιμή: 320 λίρες
2) Μία ζελατίνα genuine Arai dark tinted (Pinlock Ready), Τιμή: 35λίρες
3) Mία ζελατίνα genuine Arai yellow tinted (Pinlock Ready), Τιμή:35 λίρες
4) Μεταφορικά, Τιμή 35λίρες
Στην παραγγελία εμπεριέχονται τσάντα κράνους και pinlock (Δωρεάν)
H επικοινωνία με τα mails ήταν δύσκολη οπότε και έστειλα αμμέσως fax την παραγγελία μου, πήρα τηλέφωνο και ουσιαστικά πήρε την σελίδα στα χέρια και μου την διάβασε (η Carol). Το invoice ήρθε και πληρώθηκε την ίδια μέρα.
Aφού έγινε η πληρωμή και μετά απο δική μου ερώτηση στην Carol, η κίτρινη ζελατίνα αποδείχτηκε πως δεν είναι Pinlock Ready αλλά standard, η πληρωμή βέβαια είχε είδη γίνει. Αυτό βέβαια δεν μου δημιουργεί πρόβλημα μιας και όταν την παραλάβει (Την Pinlock Ready δεν την έχει stock) θα την στείλει με το συμβατικό ταχυδρομείο (Τα έξοδα αποστολής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιός θα τα χρεωθεί). Δεν μπήκα στην διαδικασία να ζητήσω refund γιατί θα έχανα χρήματα με τις διαδοχικές μετατροπές νομισμάτων.
Η αποστολή θα γίνει αύριο (όσον αφορά κράνος, pinlock, τσάντας κράνους, και σκούρας ζελατίνας).
Καλό Βράδυ.
εγω παντος απο το bikersbargains.co.uk. πηρα κρανος με δωρο αλλο ενα κρανος σε 2 μερες στο σπιτι μου με πινλοκ επιρρηνιο και υποσαγονιο και κιτ καθαρισμου ολα αψογα
anixneyths
29/03/2009, 21:02
Θα ήθελα επίσης να προσθέσω τα ακόλουθα:
Την ημέρα που η Carol μου έστειλε το invoice, έλαβα προσφορά από το Ηelmet City (στο Ebay) για την σκούρα ζελατίνα, το κράνος (και μεταφορικά για Ελλάδα) με τέσσερεις λίρες λιγότερες. Δεν προχώρησα στην αγορά για τους εξής λόγους:
1) ¨Εδωσα την παραγγελία στην Carol (Τον λόγο μου και την υπογραφή μου την τηρώ)
2) Δεν υπήρχε λόγος για 4 λίρες να μπω στην διαδικασία επεξηγήσεων (πότε παράχθηκε, αν η ζελατίνα είναι pinlock ready, αν έχει κίτρινη ζελατίνα κτλ κτλ). Με την Carol είχαν ξεκαθαριστεί όλα.
3) Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχε κάνει listing του προιόντος στο Ebay (την προσφορά την πήρα από απευθείας ερώτημα) και βαριόμουνα να περιμένω να κάνει την καταχώρηση ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας.
4) Όσπου να ξεκαθάριζε το πεδίο μπορεί της 4 λίρες να τις πλήρωνα έτσι και αλλιώς από ενδεχόμενη αύξηση της λίρας
Στο site της πάντως λέει πως μπορεί να κάνει "match" σε κάθε τιμή. Να ζητήσω λέτε 4 λίρες πίσω;:smokin:
Ελπίζω να βοήθησα. Η επόμενη επικοινωνία μου θα γίνει την ημέρα που θα παραλάβω.
Γειά από μένα. :wave2:
anixneyths
29/03/2009, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εγω παντος απο το bikersbargains.co.uk. πηρα κρανος με δωρο αλλο ενα κρανος σε 2 μερες στο σπιτι μου με πινλοκ επιρρηνιο και υποσαγονιο και κιτ καθαρισμου ολα αψογα
Μπορεί να ήταν συνοδευτικό με το συγκεκριμένο κράνος που αγόρασες (και ίσως να ήταν και προσφορά της εταιρείας του κράνους ή έστω και της Carol). Πάντως αν το κρανάκι σου ήταν το ίδιο με το δικό μου (Arai Viper GT) θα ήθελα να το γνωρίζω ώστε να κάνω το ερώτημα αύριο το πρωί (Κατά πόσον δηλαδή δικαιούμαι δώρο).
Και κάτι άλλο:
a) Τι είναι το επιρρηνιο (αγγλική ορολογία; );
b) Ti είναι το υποσιαγονιο (αγγλική ορολογία; );
Μπορεί να ήταν συνοδευτικό με το συγκεκριμένο κράνος που αγόρασες (και ίσως να ήταν και προσφορά της εταιρείας του κράνους ή έστω και της Carol). Πάντως αν το κρανάκι σου ήταν το ίδιο με το δικό μου (Arai Viper GT) θα ήθελα να το γνωρίζω ώστε να κάνω το ερώτημα αύριο το πρωί (Κατά πόσον δηλαδή δικαιούμαι δώρο).
Και κάτι άλλο:
a) Τι είναι το επιρρηνιο (αγγλική ορολογία; );
b) Ti είναι το υποσιαγονιο (αγγλική ορολογία; );
breathguard
chin curtain
αυτο που μπαινει στο κρανος μπροστα εκει που ειναι η μυτη και αυτο που μπαινει στο κρανος απο κατο στο σαγονι για προστασια απο την αναπνοη και τον αερα το καθενα κατι την δουλεια του
εγω με το x-spirit ειχα επιλογη μεσα στο site δωρο η ενα KBC κρανος η δερματινα γαντια race teknik και επελεξα το κρανος
αυτα
yama6336
29/03/2009, 23:05
Το δώρο είναι μόνο για κράνη της shoei.
anixneyths
30/03/2009, 07:13
breathguard
chin curtain
αυτο που μπαινει στο κρανος μπροστα εκει που ειναι η μυτη και αυτο που μπαινει στο κρανος απο κατο στο σαγονι για προστασια απο την αναπνοη και τον αερα το καθενα κατι την δουλεια του
εγω με το x-spirit ειχα επιλογη μεσα στο site δωρο η ενα KBC κρανος η δερματινα γαντια race teknik και επελεξα το κρανος
αυτα
Mπορείς να γίνεις ποιό συγκεκριμένος; πχ για το υποσιάγονο εννοείς πως έχει την λειτουργία του να μην μπαίνει αέρας μέσα στο κράνος;
Τι εννοείς για προστασία από την αναπνοή (Μιλάω για επιρρήνιο, breathguard όπως είπες);
H ARAI παρέχει τα extra αυτά για τα κράνη της (και κατά πόσον είναι απαραίτητα λέτε; );
Καλημέρα.
anixneyths
30/03/2009, 07:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από yama6336
Το δώρο είναι μόνο για κράνη της shoei.
Προφανώς είναι προσφορά της Shoei!!! Θα πάρω τηλέφωνο σήμερα να διασταυρώσω για το κατα πόσον τα δώρα είναι μόνο για αυτήν την μάρκα (Shoei) ή αν είναι γενική προσφορά για όλα τα κράνη του bikersbargain.co.uk. Θα σας ενημερώσω αργότερα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
johnnyestia
30/03/2009, 08:16
Mπορείς να γίνεις ποιό συγκεκριμένος; πχ για το υποσιάγονο εννοείς πως έχει την λειτουργία του να μην μπαίνει αέρας μέσα στο κράνος;
Τι εννοείς για προστασία από την αναπνοή (Μιλάω για επιρρήνιο, breathguard όπως είπες);
H ARAI παρέχει τα extra αυτά για τα κράνη της (και κατά πόσον είναι απαραίτητα λέτε; );
Καλημέρα.
Το υποσιάγωνο κατεβαίνει 2-3 πόντους στην μπροστά-κάτω μεριά του κράνους και κόβει λιγάκι τον αέρα που χτυπάει στο σαγόνι.
Το επιρρήνιο είναι ένα κάλυμμα πάνω από την μύτη που βοηθάει να μην γυρνάει η ανάσα στην ζελατίνα για να μήν θολώνει.
Και τα 2 αυτά υπάρχουν στάνταρ στα κράνη της Arai.
anixneyths
30/03/2009, 10:43
Το υποσιάγωνο κατεβαίνει 2-3 πόντους στην μπροστά-κάτω μεριά του κράνους και κόβει λιγάκι τον αέρα που χτυπάει στο σαγόνι.
Το επιρρήνιο είναι ένα κάλυμμα πάνω από την μύτη που βοηθάει να μην γυρνάει η ανάσα στην ζελατίνα για να μήν θολώνει.
πολύ καλό αυτό το νέο... δεν το γνώριζα...:sun: :sun: :sun:
mdharis1
30/03/2009, 11:33
αυτα τα 2 extra ειναι παρα πολυ καλα και λειτουργικα εγω εχω το hjs fs10 carbon και ερχονται μαζι με το κρανος .τα χρησιμοποιησα φετος παρα πολυ και εκαναν φοβερη δουλεια
Προφανώς είναι προσφορά της Shoei!!! Θα πάρω τηλέφωνο σήμερα να διασταυρώσω για το κατα πόσον τα δώρα είναι μόνο για αυτήν την μάρκα (Shoei) ή αν είναι γενική προσφορά για όλα τα κράνη του bikersbargain.co.uk. Θα σας ενημερώσω αργότερα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ SHOEI
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ SIDI
ΣΤΑ ARAI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΡΑ...
anixneyths
30/03/2009, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ SHOEI
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΩΡΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ SIDI
ΣΤΑ ARAI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΡΑ...
ναι, ισχύει αυτό που λες... Το διασταύρωσα τώρα. Τα λόγια της "Carol" συγκεκριμένα ήταν:
"There is a small profit margin with the Arai Helmets so we can offer no presents for this brand..."
Όσον αφορά την κίτρινη ζελατίνα (Pinlock Ready), θα σας πω πως το συγκεκριμένο προιόν δεν έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά οπότε η "Carol" δυσκολεύεται να την προμηθευτεί...
Το άφησα ως έχει το θέμα. Τελικά, θα παραλάβω την κίτρινη standard ζελατίνα που υπήρχε στο stock του bikersbargains.co.uk και θα την τρυπήσω ο ίδιος με οδηγό την dark tinted (Pinlock Ready) που έχω επίσης πληρώσει και παραγγείλει.
Το δέμα μου θα φύγει σήμερα και δεσμεύτηκε να μου στείλει tracking number στο "mail" μου.
Αυτά.
:smokin: :smokin: :smokin:
PS: Θα είμαι σε επικοινωνία μαζί σας σε όλη την πορεία και τα στάδια της παραγγελίας μου ώστε να έχετε πλήρη εικόνα. Ελπίζω να σας βοήθησε η ως τώρα ελάχιστη συμβολή μου...:wave2:
anixneyths
30/03/2009, 18:42
Μόλις έλαβα tracking number (η αποστολή έγινε με TNT και το δέμα θα μπόρει να γίνει tracked από αύριο το απόγευμα από ότι μου εξήγησε η Carol...)
Mπορείς να γίνεις ποιό συγκεκριμένος;
Καλημέρα.
συγκεκριμενΗ :winka: τα υπολοιπα στα απαντησαν :beer:
anixneyths
30/03/2009, 18:53
συγκεκριμενΗ :winka: τα υπολοιπα στα απαντησαν :beer:
το είχα δεί αλλά βαριόμουνα να το διορθώσω είναι η αλήθεια... Τα ομολογώ όλα πάντως!!! Με έπιασες!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
anixneyths
31/03/2009, 19:54
Μόλις τσέκαρα να δω λεπτομέρειες για την παραγγελία μου από το bikersbargains.co.uk. Το πακέτο είναι πλέον (το πρωί δεν ήταν...) "trackable" δια μέσο του "site" της ΤΝΤ. Πλέον το μόνο που απομένει είναι να περιμένω. Όταν παραλάβω θα στείλω φωτογραφίες και σχόλια.
Γειά από εμένα.:wave2:
και μένα μου ήρθε απο bike bargains το shoei μου.όλα όπως πρέπει και με το δώρακι φυσικα.
Ψήφο εμπιστοσίνης από έμενα στην εταιρία. :beer:
anixneyths
01/04/2009, 14:31
Μετά από ερώτημα μου στην Tnt, το δέμα θα βρίσκεται στην πόρτα μου στις εννέα του μήνα (δεν μένω Αθήνα αλλά επαρχία). Συγκεκριμένα τα λόγια τους είναι:
"The due date for delivery is 9th April"
kostasmms
01/04/2009, 16:18
Εγώ ακόμη το περιμένω το κρανάκι μου Arai Viper GT Thunder White
Mε email δεν παίζει να βγάλετε ακρη παιδιά.Μόνο με τηλέφωνο.Τα κορίτσια είναι πολυ ευγενικά αλλα χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να καταλάβεις αυτήν την Αγγλική προφορά!!!
Μόλις παραλάβω Θα ενημερώσω.25-03 εγινε η παραγγελία και πληρωμη μεσω paypal
Τερμα το KBC δωρο με τα SHOEI
Πλεον ή γαντια ή fiberglass helmet (ετσι λεει)
:bawl:
Αντε να ανεβει κα8ολου η λιρα να κανουμε καμια αγορα.........
anixneyths
02/04/2009, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από mars696
Αντε να ανεβει κα8ολου η λιρα να κανουμε καμια αγορα.........
1 GBP = 1.09315 EUROS (http://www.xe.com)
μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί.
:sun: :sun: :sun:
1 GBP = 1.09315 EUROS (http://www.xe.com)
μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί.
:sun: :sun: :sun:
Ναι μαλλον:smokin: :smokin: :smokin: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελικα για να πληρωσω με Paypal πρεπει πρωτα να μιλησω μαζι τους?(bikersbargains)?
Ευχαριχτω!:beer:
mdharis1
02/04/2009, 22:17
λοιπον βρηκα αυτο http://www.getgeared.co.uk το οποιο μου φαινεται αρκετα καλο και στελνει και ελλαδα
την εκανα και γω την παραγγελια στο bikers bargain.θα μου στειλουν αυτοι οδηγιες για paypal?Εχω αγχος,πρωτη αγορα απο εξω...Εβαλα τα στοιχεια της καρτας,αλλα δε θα τη δεχθουν,οποτε θα μου στειλουν το mail τους για το paypal.Πως θα επιβεβαιωσω οτι τα λεφτα που θα παρουν απο μενα πανε για τα πραγματα που ζητησα?(ρωταω γιατι φανταζομαι,οτι θα παω στο paypal,και θα κανω αποστολη χρηματων.Απο κει πως θα παρουν την παραγγελια μου?)
anixneyths
03/04/2009, 00:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
την εκανα και γω την παραγγελια στο bikers bargain.θα μου στειλουν αυτοι οδηγιες για paypal?Εχω αγχος,πρωτη αγορα απο εξω...Εβαλα τα στοιχεια της καρτας,αλλα δε θα τη δεχθουν,οποτε θα μου στειλουν το mail τους για το paypal.Πως θα επιβεβαιωσω οτι τα λεφτα που θα παρουν απο μενα πανε για τα πραγματα που ζητησα?(ρωταω γιατι φανταζομαι,οτι θα παω στο paypal,και θα κανω αποστολη χρηματων.Απο κει πως θα παρουν την παραγγελια μου?)
Στείλε με fax την παραγγελία σου (δεν συνηστώ mail, δες τα σχόλια μου παραπάνω...) και πάρε τηλέφωνο. Δώσε το Paypal mail σου και περίμενε το Invoice. Απλά.
SnakeMJK
03/04/2009, 08:46
Εγώ τους είχα γράψει στο email τι θέλω, αλλά και ΚΥΡΙΩΣ στην πληρωμή του paypal.
οταν πληρωσεις με Paypal εχει ενα πεδιο για σχολια προς αυτον που στελνεις τα λεφτα
αν θες να εισαι σιγουρος γραψε εκει τι παραγγελνεις .
Το εκανα το βημα....
Μιλησα και με Carol...Ολα καλα...
Αλλα αλλη μια απορια.Πληρωσα μεσω paypal.Στο ebanking της eurobank δε μου εχει φανει ακομη...(αργει πολυ η χρεωση?)
road spirit
03/04/2009, 14:58
Το εκανα το βημα....
Μιλησα και με Carol...Ολα καλα...
Αλλα αλλη μια απορια.Πληρωσα μεσω paypal.Στο ebanking της eurobank δε μου εχει φανει ακομη...(αργει πολυ η χρεωση?)
αν ο λογαριασμός σου στο paypal ειναι συνδεδεμένος με τη πιστωτική κάρτα, τότε στο ebanking θα φανεί μετά απο 1 μέρα (συνήθως)... μου έχει τύχει και μετά απο 2...
αν το paypal σου τραβάει κατευθείαν απο τραπεζικό λογαριασμό και όχι τη κάρτα, θα φανεί μετά απο λίγη ώρα
Κατι εχω κανει στραβα.Στο ebanking δεν εχει φανει τπτ,αν και Παρασκευη εγινε η παραγγελια,το tracking number λεει οτι δε βρεθηκε(στο ελληνικο τντ ψαχνω)και η Καρολ μου ειπε το Σαββατο ολα οκ!??:look: :uplate: :hypnotize
anixneyths
07/04/2009, 14:16
Να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερόμενους πως η παραγγελία μου κατέφθασε σήμερα. Από ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Η παραγγελία ήρθε δύο μέρες νωρίτερα από την αναμενώμενη ημερομηνία παράδοσης και παρέλαβα ότι ακριβώς ζήτησα και πλήρωσα.
Ψήφος εμπιστοσύνης στο bikersbargain και από εμένα!!!
Ελπίζω η συμβολή μου στο συγκεκριμένο thread να βοήθησε αρκετούς.
:wave2: :wave2: :wave2:
Athotyros
07/04/2009, 15:54
Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση σκεφτομαι να κανω μια παραγγελια γυρω στα 1400 ευρω αν τους ζητησω καποια εκπτωση παιζει κατι τετοιο το εχει ζητησει κανεις να μου πει ποια ηταν η απαντηση της καρολ?
anixneyths
07/04/2009, 18:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Athotyros
Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση σκεφτομαι να κανω μια παραγγελια γυρω στα 1400 ευρω αν τους ζητησω καποια εκπτωση παιζει κατι τετοιο το εχει ζητησει κανεις να μου πει ποια ηταν η απαντηση της καρολ?
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως μόλις τώρα επέστρεψά σπίτι μετά από μια τρελή βρόχα!!! Το ευχαριστήθηκα το κρανάκι... :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: