Σύνδεση

View Full Version : φθηνο μα πολυ φηνο site απο αγγλια

Σελίδες : [1] 2 3 4 5

mdharis1
13/12/2008, 23:03
γεια δειτε αυτο το site και πειτε μου http://lidsdirect.co.uk νομιζω οτι εχει παρα πολυ καλες τιμες

vaskunito
13/12/2008, 23:18
Αυτό είναι ποιό φθηνό
http://www.bikersbargains.co.uk/index.php?cPath=9_20_27&osCsid=fabc6b0e064c031cfda06969fd5fcf80

δες το Cutlass για παράδειγμα.
Και έχω αγοράσει και το δικό μου το Raid 2 από αυτούς :wave2:

mdharis1
13/12/2008, 23:36
ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες οσον αφορα το συγκεκριμενο αλλα δυστυχως δεν εχουν hjc κρανη για δες to fs 10 carbon
παντως θα το εχω υποψη μου γιατι ειμαι να αγορασω καινουργιο κρανος και ειμαι μεταξυ xr 1000 και hjc fs 10 carbon
ευχαριστω

* πως σου φανηκαν αξιοπιστο οσον αφορα τη συναλλαγη.

vaskunito
13/12/2008, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από mdharis1
* πως σου φανηκαν αξιοπιστο οσον αφορα τη συναλλαγη. [/B]

Δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Πλήρωσα και μου ήρθε. Αν και εγώ είμαι Αγγλία στέλνουν και εξωτερικό (Ελλάδα πχ).

kiloMeater
14/12/2008, 05:26
Τεράστια διαφορά λέμε!
Μήπως παίζει καμια παγίδα?

http://www.bikersbargains.co.uk/product_info.php?products_id=85{2}3&osCsid=fabc6b0e064c031cfda06969fd5fcf80

Το free shipping για αγορες >200 λίρες αφορά και Ελλάδα;
Αν όχι τι να χρεώνει;

vaskunito
14/12/2008, 05:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
Τεράστια διαφορά λέμε!
Μήπως παίζει καμια παγίδα?

http://www.bikersbargains.co.uk/product_info.php?products_id=85{2}3&osCsid=fabc6b0e064c031cfda06969fd5fcf80

Το free shipping για αγορες >200 λίρες αφορά και Ελλάδα;
Αν όχι τι να χρεώνει;

Κοιτάχτε εγώ το κράνος μου από αυτούς το πήρα. Όσο έλεγε τόσο πλήρωσα (180 λίρες γιά ένα μαύρο Raid 2 πρίν περίπου 3 χρόνια). Οπότε όπως καταλαβένεις είναι μερικά χρόνια που λειτουργεί. Και είναι αρκετά γνωστό. Και κάτι άλλα φιλαράκια που έχω από δω Αγγλία από αυτούς έχουν πάρει. Άρα υπάρχει προσωπική εμπειρία. Τώρα πέρα απ΄όλα αυτά, ε δεν κόβω και τον λαιμό μου. Το συγκεκριμένο μαγαζί το συνιστώ βασιζόμενος σε αυτά που ξέρω. Πέρα από αυτά δεν λέω τίποτα.

Όσον αφορά τα έξοδα αποστολής στείλτε τους ένα email ή τηλεφωνάκι. Επειδή τα κανονίζουν με κούριερ οπότε η τιμή αποστολής γίνεται γνωστή μετά από την παραγγελεία. Το δωρεάν μάλλον ισχύει γιά Αγγλία αλλά είπαμε...επικοινωνήστε μαζί τους να ρωτήσετε συγκεκριμένα ότι απορία. Θα σας απαντήσουν.

Και να θυμάστε, πάντα ισχύουν οι νόμοι περί προστασίας του καταναλωτή στην Ευρώπη. :wave2:

NikosKK
14/12/2008, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Αυτό είναι ποιό φθηνό
http://www.bikersbargains.co.uk/index.php?cPath=9_20_27&osCsid=fabc6b0e064c031cfda06969fd5fcf80

δες το Cutlass για παράδειγμα.
Και έχω αγοράσει και το δικό μου το Raid 2 από αυτούς :wave2:

Είναι αξιόπιστο αυτό το site?
Τις μπότες τις Alpinestars που θέλω να πάρω τις έχει 215 ευρά ενώ το μotocard τις έχει 300 :eyepop:

NikosKK
14/12/2008, 11:46
Άκυρο τώρα πρόσεξα πως είναι λίρες και όχι ευρά :bigcry:

αλλά και πάλι πολύ φθηνό είναι :D

arxaios
14/12/2008, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Είναι αξιόπιστο αυτό το site?
Τις μπότες τις Alpinestars που θέλω να πάρω τις έχει 215 ευρά ενώ το μotocard τις έχει 300 :eyepop:

Είναι αξιόπιστο και έχω πάρει 2 κράνη από αυτούς !!!
ΔΕΝ είναι ιδιαίτερα καλοί στην επικοινωνία αλλά είναι εντάξει .....
Πήρα το Arai RX-7 Matsudo από αυτούς τον 08/06 και είχε ημερομηνία παραγωγής 06/06 δηλαδή ... ολόφρεσκο !!!
Αν θες ευρωπαϊκές προδιαγραφές στο κράνος ....... δεν έχω μέχρι στιγμής βρει φτηνότερους !!!

hararm123
14/12/2008, 12:55
Άκυρο τώρα πρόσεξα πως είναι λίρες και όχι ευρά :bigcry:

αλλά και πάλι πολύ φθηνό είναι :D

Υποψιν οτι πλεον η λιρα εχει πεσει σε σχεση με το ευρο .Η αναλογια απο1,5 προς 1 που ηταν πιο παλια τεινει να γινει 1 προς 1 .Γιαυτο και για μας πλεον οι αγορες απο Αγγλια ειναι πολυ συμφερουσες.Με τα μεταφορικα ξερει κανεις τι γινεται.Ποσο πχ χρεωνουν ενα κρανος για Ελλαδα...

mixalakis
14/12/2008, 16:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από hararm123
Υποψιν οτι πλεον η λιρα εχει πεσει σε σχεση με το ευρο .Η αναλογια απο1,5 προς 1 που ηταν πιο παλια τεινει να γινει 1 προς 1 .Γιαυτο και για μας πλεον οι αγορες απο Αγγλια ειναι πολυ συμφερουσες.Με τα μεταφορικα ξερει κανεις τι γινεται.Ποσο πχ χρεωνουν ενα κρανος για Ελλαδα...

Αυτό ήθελα να πω κι εγώ.
Η διαφορά στην ισοτιμία είναι που κάνει σήμερα συμφέρουσα την αγορά από Αγγλία.

mdharis1
14/12/2008, 20:18

απο οτι ειδα στο bikers bargain xχρεωνουν μονο 5 λιρες

vaskunito
14/12/2008, 20:22
απο οτι ειδα στο bikers bargain xχρεωνουν μονο 5 λιρες

Καλά 5 λίρες δεν νομίζω να είναι για Ελλάδα. Επικοινωνήστε μαζί τους με email γιά συγκεκριμένες τιμές, γιατί αυτές ούτως ή άλλως ορίζονται από τα κούριερ.

thalasinos
14/12/2008, 21:38
Φιλε μου εσυ που ζεις αγγλια, πες μας με ποσο παει η λιρα σε σχεση με το ευρω? και σε σχεση με δολλαριο?

vaskunito
14/12/2008, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Φιλε μου εσυ που ζεις αγγλια, πες μας με ποσο παει η λιρα σε σχεση με το ευρω? και σε σχεση με δολλαριο?

Γιατί βαριέσε να τα ψάξεις; :D

εδώ
http://www.oanda.com/convert/classic

αναφορικά

1 US Dollar = 0.74711 Euro

1 Euro (EUR) = 1.33849 US Dollar (USD)

--------------------------------------------------

1 British Pound = 1.11958 Euro

1 Euro (EUR) = 0.89319 British Pound (GBP)

Τώρα βέβαια το τι αναλογίες θα σου δώσει η τράπεζα σου ε αυτό είναι άλλο θέμα. Πάντως όχι πολύ διαφορά από τα παραπάνω (ναι άμα δεν το ξέρατε κάθε τράπεζα/πιστωτική κάρτα έχει τα δικά της νούμερα...γιά να τσεπώνουν παραπάνω )

thalasinos
14/12/2008, 21:58
Οχι! δεν βαριεμαι, μακαρι να ηξερα πως ψαχνουν!!και πως παραγγελνουν!! μονος μου προσπαθω να μαθω απο Η/Υ και ξερεις πως ειναι! ευχαριστω πολυ!!:wave2:

vaskunito
14/12/2008, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Οχι! δεν βαριεμαι, μακαρι να ηξερα πως ψαχνουν!!και πως παραγγελνουν!! μονος μου προσπαθω να μαθω απο Η/Υ και ξερεις πως ειναι! ευχαριστω πολυ!!:wave2:

ε τότε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε :beer: :winka:

vaskunito
14/12/2008, 22:04
μια απορία πάντως ρε παιδία. Δηλαδή τι τιμές έχουν στην Ελλάδα τέλος πάντων; Τόσο πολύ ακριβά δηλαδή; Πιάνουν τον κώλο κανονικά δηλαδή ε;
Κάτσε να κοιτάξω λίγο τιμές γιατί μου φαίνεται περίεργο τόση ζήτηση γιά τα μαγαζιά του εξωτερικού.

Υπάρχει που υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με την χρήση κράνους στην Ελλάδα, άμα είναι και οι τιμές τσιμπημένες...άστα να πάνε. Ποιός να φορέσει στο τέλος δηλαδή.

thalasinos
14/12/2008, 22:09
Το καλο στο εξωτερικο ειναι οτι τα φετινα κρανη τα ριχνουν πολυ στις τιμες ! ενω εδω θα συνεχισουν ιδιες τιμες για περσινα κρανη!

McTalas
14/12/2008, 22:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Γιατί βαριέσε να τα ψάξεις; :D

εδώ
http://www.oanda.com/convert/classic

αναφορικά

1 US Dollar = 0.74711 Euro

1 Euro (EUR) = 1.33849 US Dollar (USD)

--------------------------------------------------

1 British Pound = 1.11958 Euro

1 Euro (EUR) = 0.89319 British Pound (GBP)

Τώρα βέβαια το τι αναλογίες θα σου δώσει η τράπεζα σου ε αυτό είναι άλλο θέμα. Πάντως όχι πολύ διαφορά από τα παραπάνω (ναι άμα δεν το ξέρατε κάθε τράπεζα/πιστωτική κάρτα έχει τα δικά της νούμερα...γιά να τσεπώνουν παραπάνω )
οπως και το paypal. αλλά ολοι καπου εκει γυρω απο την ισοτιμια κοιμενονται...
αλλα το νουσας παιδια, να προσεχετε το καταστημα απο οπου θα αγορασετε να εχει εδρα μεσα στην αγγλια και οχι σε κα guensey(ή οπως αλλιως γραφεται) ή κανενα αλλο νισακι εκει τριγιρω γιατι περνανε απο το τελωνειο(αν τα στελνει με courier και οχι απλο ταχυδρομειο)..

vaskunito
14/12/2008, 22:41
Ναι αλλά με το PayPal έχεις την δυνατότητα (εάν δεν κάνω λάθος) να ανοίξεις λογαριασμό σε ότι νόμισμα θέλεις και να πληρώνεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού τραπέζης. Οπότε το συνάλαγμα γίνεται μιά φορά από την τράπεζα σου.

Αλλά το ποιό σημαντικό είναι ότι έχει ένα πρόσθετο μέτρο ασφάλειας του καταναλωτή που σε περίπτωση που μιά αγορά πάει στραβά ή δεν είσαι ικανοποιημένος με το προϊόν (αγορασμένο από ebay ή και εκτός) σου γίνεται επιστροφή χρημάτων από το PayPal. Δηλαδή τα πέρνουνε πίσω από τον πωλητή. Οπότε απ' αυτή την άποψη αξίζει το PayPal κι εγώ το εμπιστεύομαι πολύ (έχω πολλά χρόνια εμπειρία σε αγορές από το internet).

johnnyestia
14/12/2008, 23:36
Ωπ, βρε παλικάρια τι διαμάντι site είναι αυτό? Μάλλον θα το τσεκάρω σύντομα και θα σας πω εντυπώσεις.

vaskunito
15/12/2008, 03:02
Τι λένε ρε; Μας (Σας) δουλεύουν;

http://www.gamoto.gr/product.asp?catid=2975

http://www.bikersbargains.co.uk/product_info.php?cPath=9_20_27&products_id=43&osCsid=556ac4af7971ccb23b4a3812a5c50687

380 Ευρώ έναντι 241;

:nono:

Ga-moto δηλαδή :rotflmao: :yuck:

johnnyestia
15/12/2008, 22:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Είναι αξιόπιστο και έχω πάρει 2 κράνη από αυτούς !!!
ΔΕΝ είναι ιδιαίτερα καλοί στην επικοινωνία αλλά είναι εντάξει .....
Πήρα το Arai RX-7 Matsudo από αυτούς τον 08/06 και είχε ημερομηνία παραγωγής 06/06 δηλαδή ... ολόφρεσκο !!!
Αν θες ευρωπαϊκές προδιαγραφές στο κράνος ....... δεν έχω μέχρι στιγμής βρει φτηνότερους !!!

Βρε συ arxaios, δοκίμασα να προχωρήσω μια παραγγελία στο bikers bargains και δεν μου δίνει δυνατότητα paypal, ενώ υποτείθεται ότι υποστηρίζει.

Είμαι εγώ τόσο γιωτάς που δεν το βρίσκω ή παίζει τίποτα με μας που είμαστε από Ελλάδα?

Για δώσε κανένα info plz. :D

mdharis1
16/12/2008, 00:08
λοιπον πηγα σημερα και δοκιμα σα το shoei xr 100 και η τιμη που μου ειπαν για μαυρο ματ 480 ευρω και επειδη με ειδε και καλο παιδι μου το αφηνει 460. βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα

kiloMeater
16/12/2008, 05:57
ARAI viper, σε μαγαζί στη Μιχαλακοπούλου που εμπορεύεται DAINESE (ονόματα δε λέμε...) μου το αφήνει μετρητοίς .. 600 !!!!
Και στο σιτε το έχει 299 λίρες
Τι να λέμε τώρα....

SnakeMJK
16/12/2008, 09:32
Έχει αγοράσει κανένας απ το LidsDirect;; Έχει το XR1000 στα 230 ευρώ, με μεταφορικά μέσα! Ξέρει κάποιος αν είναι εντός Ευρωπαικής Ένωσης ή έχει έδρα σε κανα περίεργο αγγλικό νησάκι;

SnakeMJK
16/12/2008, 09:48
Τους έστειλα email και μου απάντησαν μέσα σε 5 λεπτά!

Hi Zisis,

We are in the European Union so there should not be any customs charges to pay.

Kind Regards

Ben Jones

LidsDirect

Πάω να δοκιμάσω νούμερο στα εδώ μαγαζιά και το παραγγέλνω άμεσα. Στα 230 ευρώ, απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

golis
16/12/2008, 09:55
Contact information :

Merchant : LidsDirect
Address : 59-61 Queen's Road
WD17 2QN Watford
United Kingdom

Watford is a town and district in Hertfordshire, England, situated 19 miles (30 km) northwest of London and within the bounds of the M25 motorway.

:smilea:

arxaios
16/12/2008, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Βρε συ arxaios, δοκίμασα να προχωρήσω μια παραγγελία στο bikers bargains και δεν μου δίνει δυνατότητα paypal, ενώ υποτείθεται ότι υποστηρίζει.

Είμαι εγώ τόσο γιωτάς που δεν το βρίσκω ή παίζει τίποτα με μας που είμαστε από Ελλάδα?

Για δώσε κανένα info plz. :D

Έχει αλλάξει το σαϊτ από όταν έκανα εγώ την αγορά αλλά δεν είχα πρόβλημα ........
Στείλε τους ένα e-mail .......

joe_black
16/12/2008, 20:06
Να κάνω και εγώ μια ερωτησούλα παιδιά.. :)

Πως καλυπτόμαστε από το θέμα της εγγύησης
όταν η αγορά μας γίνεται από το εξωτερικό;

Πχ αν χαλάσει κάτι από το κράνος - Αrai -
το πάω στην εδώ αντιπροσωπεία, ή......

- μόλις γύρισα από την Καλλιρόης, το RX -7 Grey replica Nakano στα 890ε
και στο σαϊτ 388ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

johnnyestia
16/12/2008, 20:10
Έχει αλλάξει το σαϊτ από όταν έκανα εγώ την αγορά αλλά δεν είχα πρόβλημα ........
Στείλε τους ένα e-mail .......

Να 'σαι καλά. Μαιλ τους στέλνω αλλά έχει γεμίσει το inbox τους :cry:

Τέσπα, δεν μαμιέται, θέλω να το πάρω πριν τις γιορτές οπότε θα το βάλω σε χρεωστική να τελειώνουμε.

Ανοίγω και ένα νεό θεματάκι γιατί βρίσκομαι σε δίλλημα :evil: :smokin:

mdharis1
16/12/2008, 21:55
ΦΙΛΕ JOE BLACK απο οσο ξερω και απο οσα πραγματα εχω αγορασει μεσω διαδικτυου ολα μου εχουν ερθει με διεθνης εγγυηση .Τωρα για τα κρανη δεν ξερω να σου γιατι δεν εχω παρει ποτε ως τωρα κρανος απο εξωτερικο αν και σκοπευω παραπολυ συντομα, μονο οσοι εχουν αγορασει μπορουν να μας διαφωτισουν επι του θεματος

McTalas
16/12/2008, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από joe_black

Να κάνω και εγώ μια ερωτησούλα παιδιά.. :)

Πως καλυπτόμαστε από το θέμα της εγγύησης
όταν η αγορά μας γίνεται από το εξωτερικό;

Πχ αν χαλάσει κάτι από το κράνος - Αrai -
το πάω στην εδώ αντιπροσωπεία, ή......

- μόλις γύρισα από την Καλλιρόης, το RX -7 Grey replica Nakano στα 890ε
και στο σαϊτ 388ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οπως γραφει ξεκαθαρα στο επισημο σαιτ της αραι ευρωπης ΔΕΝ σε καλυπτει η εγγυηση για αγορα κρανους εξώ απο την Ε.Ε. (πχ αμεριακ μεσω ebay)
Τωρα για κρανος εντος Ε.Ε. αλλα οχι απο ελλαδα ισως (δεν ξερω) να αντιμετοπίσεις στραυομουτσινιασματα, (ειδικα ο ιταλος στραυώνει πολυ)
αλλα σκεψου πως εγω πηρα περσι τετοιες μερες το nakano replika απο την αμερικη με 2 ζελατινες καθρεπτη + μεταφορικα =536? και εδω θελανε 850 μόνο για το κρανος. οποτε και να χαλασει περνω ενα δευτερο ακομα και χεστικα, για ψιλοεπισκευες μια χαρα με καλυπτει ο παπασταυρου (χωρις την εγγυηση βέβαια).

joe_black
17/12/2008, 09:25
Όντως φίλε μου, από αυτήν την σκοπιά
έχεις απόλυτο δίκιο.

Στα δικά μας καταστήματα σου στοιχίζει
το ένα άλλο ένα!

Αλλά καταλαβαίνεις, προσπαθώ να αποφύγω
το άγχος και την επικινδυνότητα της αγοράς μέσω ίντερνετ
και τα προβλήματα που θα συναντήσω
με τις εδώ αντιπροσωπείες σε περίπτωση ελαττώματος.

Αλλα τέσπα, βλέπουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

joe_black
17/12/2008, 09:30
Εντάξει, ναι, όσο αφορά την διεθνή εγγύση το κατανοώ.

Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα αναλάβουν οι εδώ
επίσημοι αντιπρόσωποι των εκάστοτε προϊόντων τα τυχόν ελαττώματα, ή θα μας
λένε να απευθυνθούμε στην αντιπροσωπεία της χώρας
από την οποία τα αγοράσαμε; :)

ΦΙΛΕ JOE BLACK απο οσο ξερω και απο οσα πραγματα εχω αγορασει μεσω διαδικτυου ολα μου εχουν ερθει με διεθνης εγγυηση .Τωρα για τα κρανη δεν ξερω να σου γιατι δεν εχω παρει ποτε ως τωρα κρανος απο εξωτερικο αν και σκοπευω παραπολυ συντομα, μονο οσοι εχουν αγορασει μπορουν να μας διαφωτισουν επι του θεματος

road spirit
17/12/2008, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από joe_black

Εντάξει, ναι, όσο αφορά την διεθνή εγγύση το κατανοώ.

Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα αναλάβουν οι εδώ
επίσημοι αντιπρόσωποι των εκάστοτε προϊόντων τα τυχόν ελαττώματα, ή θα μας
λένε να απευθυνθούμε στην αντιπροσωπεία της χώρας
από την οποία τα αγοράσαμε; :)

o επίσημος αντιπρόσωπος της αραι εδω μπορεί και να σε πετάξει έξω με τις κλωτσιές :lol: :lol:

McTalas
17/12/2008, 13:58
οπως λεει και ο ροαντ απο πάνω μπορει να φας και ξυλο..

οταν εψαχνα να αλλαξω μαξιλαρακια πηγα σε ενα γνωστο μαγαζι, απο οπου εχω εγορασει μερικα πραγματα, και του λεω πως θελω να βαλω μαξιλαρακια και μολις βλεπει το snel/dot στο κρανος μου λεει πηγαινε να τα παρεις απο εκει που πηρες το κρανος...

bentouza
17/12/2008, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
οπως λεει και ο ροαντ απο πάνω μπορει να φας και ξυλο..

οταν εψαχνα να αλλαξω μαξιλαρακια πηγα σε ενα γνωστο μαγαζι, απο οπου εχω εγορασει μερικα πραγματα, και του λεω πως θελω να βαλω μαξιλαρακια και μολις βλεπει το snel/dot στο κρανος μου λεει πηγαινε να τα παρεις απο εκει που πηρες το κρανος...

κ τι του απαντησες;;

για να καταλαβω αυτος ειναι ο εισαγωγεας της arai ή αντιπροσωπος του εισαγωγεα;;

apav
17/12/2008, 16:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
κ τι του απαντησες;

Δεν του απαντάς καν. Δυστυχώς, όπως και σε πολλά άλλα, δουλεύει μόνο η τρομοκρατία. Εδώ μένεις με ένα σπασμένο κράνος, παραδίπλα χωρίς δουλειά, και πάει λέγοντας.

Sapadak
17/12/2008, 17:02
Γιαυτο εχασε την αλπινσταρς γιατι ειναι "επαγγελματιας"

Κατσε να το παρουν χαμπαρι και οι υπολοιπες εταιριες

catmaster
17/12/2008, 17:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
o επίσημος αντιπρόσωπος της αραι εδω μπορεί και να σε πετάξει έξω με τις κλωτσιές :lol: :lol:

ο συγκεκριμένος (ονόματα δεν λέμε ;) ) είναι απλώς πολύ κακός επιχειρηματίας ....

χρόνια τώρα έχει δημιουργήσει πολύ άσχημο όνομα με τη συμπεριφορά του και δεν μιλάω μόνο για κράνος που έχει έρθει από έξω ....

προσωπικά εγώ κόντεψα να παίξω μια φορά μπουνιές πριν από χρόνια μες στο μαγαζί του για ένα φερμουάρ που είχε σπάσει από μπουφάν που είχα αγοράσει από τον ίδιο .... :confused:

όταν μου έδωσε απάντηση με τσαμπουκαλεμένο ύφος του στυλ "και τώρα τι θες να κάνω;;; να το στείλω πίσω για ένα φερμουάρ ;;; " .... και ακόμη μερικές τέτοιες φράσεις με κράτησαν 2 υπάλληλοι εκείνη την ώρα να μην του φέρω το κράνος στο κεφάλι ...

δεν πειράζει ... ευτυχώς περάσαν τα χρόνια άνοιξαν και άλλα μαγαζιά και ξυπνήσαμε ... ούστ ρε λαμόγιο ...καλά μας τα πήρες τόσα χρόνια ... τέλος ...

:sick:

NikosKK
17/12/2008, 18:02
έχουμε τιγκάρει στους "επαγγελματίες" εδώ δυστυχώς...Εξυπηρέτηση 0 και απο τιμές φαρμάκι... :(

paramedic
17/12/2008, 19:01
Ενα κρανάκι πάντω της Shark που είχα πάρει απο Γερμανία και χάλασε ο μηχανισμός που πιάνει η ζελατίνα οταν πήρα τον εδώ αντιπρόσωπο με εξυπηρέτησε απίστευτα. Με ρώτησε αν έχω την απόδειξη αγοράς του έιπα πως φυσικά και δεν την έχω αφού δεν την κράτησα και παρόλαυτα με έστειλε σε μαγαζί όπου χωρίς κανένα κόστος μου έβαλαν το ανταλλακτικό και έφυγα κύριος. Οπότε είναι που θα πέσεις λογικα.

mdharis1
17/12/2008, 19:45
Δυστυχως ειναι απιστευτα λιγοι οι σωστοι επαγγελματιες που δεν σε βλεπουν σαν χαρτονομισμα γιατι ο ελληνας ειναι φιλοτιμος και εαν του κανεις μια φορα εξυπηρετηση μετα ο ιδιος μονο και μονο απο φιλοτιμο θα ερθει να αγορασει απο εσενα και ας εισαι και λιγο πιο ακριβος.Τωρα για τους υπολοιπους μη επαγγελματιες κερδοσκοπους δεν πειραζει αυτοι χανουν πελατες γιατι αν δεν το εχουν παρει χαμπαρει ακομη υπαρχει και το διαδικτυο .

apav
18/12/2008, 09:38
ο ελληνας ειναι φιλοτιμος

Γενικεύεις πολύ επικίνδυνα.

SnakeMJK
18/12/2008, 12:15
Η λίρα μέρα με την μέρα ξεφτυλίζεται περισσότερο... Σήμερα είναι στο 1,05!!!

Θα περιμένω πότε θα σταθεροποιηθεί για να παραγγείλω κράνος :p

mdharis1
18/12/2008, 22:54
εγω εκανα παραγγελια to hjc fs 10 carbon απο το lidsdirect μου κοστισε 251 ευρωμε τα μεταφορικα ενω στην colori το δινουν 450 ευρω.

SnakeMJK
19/12/2008, 08:17
Ρε παιδιά είναι στάνταρ αυθεντικά φαντάζομαι από lidsdirect ε; Μ΄ έχει αγχώσει που είναι τόσο φθηνά.

mdharis1
19/12/2008, 09:17
θα σου πω μολις παραλαβω το δικο μου και δω τα χαρτια που συνοδευουν το κρανος Παντως οπως και να εχει δεν χρειαζεται να σε πιανει το αγχος .

Alexander
28/12/2008, 11:57
θα σου πω μολις παραλαβω το δικο μου

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους,

είχες κανένα νέο mdharis; Ενημέρωσέ μας όταν παραλάβεις το κρανάκι σου με το καλό για να παίρνουμε σειρά...

:beer:

giorgosmg
28/12/2008, 12:43
xr 1000 μονοχρωμο με 245 ευρω??θα μας τρελλανουν???

micele
28/12/2008, 12:48
τα μεταφορικά λένε πουθενα για ελλάδα πόσο ειναι?:look:

nickmonstro
28/12/2008, 13:34
Οποιος θελει να αγορασει απο το lidsdirect να αγορασει αφοβα.Παρηγγειλα ενα Shoei RAID ΙΙ Vogue TC7 για την κοπελα μου και ηταν στην πορτα μου ακριβως μια βδομαδα μετα.

:wave2:

Edit: τα μεταφορικα ηταν 15£

kiloMeater
28/12/2008, 13:34
Αγόρασα ARAI RX-7 και το περιμένω απο μέρα σε μέρα.
Μεταφορικα £35, το κάνω track μεσω του σιτε της TNT

Συνολικά το RX-7 πήγε 415 ευρώ τελική τιμή, το ίδιο μετρητά μου το ζητάγανε 700 στην ελλάδα

mdharis1
28/12/2008, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alexander
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους,

είχες κανένα νέο mdharis; Ενημέρωσέ μας όταν παραλάβεις το κρανάκι σου με το καλό για να παίρνουμε σειρά...

χρονια πολλα σε ολους.
συμφωνα με το νουμερο της φορτωτικης απο την ups αναφερει ημ/νια παραδοσης 30/12/2008 οποτε υπομονη 2 ημερες ακομη .

Alexander
28/12/2008, 17:08
χρονια πολλα σε ολους.
συμφωνα με το νουμερο της φορτωτικης απο την ups αναφερει ημ/νια παραδοσης 30/12/2008 οποτε υπομονη 2 ημερες ακομη .

Ok, περιμένουμε νέα σου λοιπόν (μην νομίζεις ότι θα τη γλιτώσεις :lol: ).

Από το bikersbargains έχει τελικά άποψη κανείς από Ελλάδα;

Ώστε να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τα πρόσθετα χρέη και χρόνο παράδοσης αλλά και για την αξιοπιστία του κάθε site.

SVX
28/12/2008, 17:21
παιδια για ναμην ειναι ολα σκορπια...δεν τα μαζευουμε ολα τα SITES καπου για να εχουμε επιλογες... βρηκα ΑΥΤΟ.. [μερικα LINK ειναι ανενεργα] αλλα καλυτερο απο το τιποτα

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΘΡΕΝΤ ΜΕ "ΥΛΙΚΟ¨"
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=8592&highlight=%F8%F9%ED%E9%E1

kiloMeater
28/12/2008, 17:26
Αγόρασα ARAI RX-7 και το περιμένω απο μέρα σε μέρα.
Μεταφορικα £35, το κάνω track μεσω του σιτε της TNT

Συνολικά το RX-7 πήγε 415 ευρώ τελική τιμή, το ίδιο μετρητά μου το ζητάγανε 700 στην ελλάδα

απο bikerbargains το κράνοσ

Alexander
28/12/2008, 20:09
Ωραίος, αν θες πες μας κι εσύ εντυπώσεις μόλις το παραλάβεις... :wave2:

SnakeMJK
29/12/2008, 09:43
Τελικά επειδή το lidsdirect ανέβασε λίγο τις τιμές του (έφερε τα 2009 μοντέλα) παρήγγειλα μόλις ένα XR1000 (σκέτο μαύρο) από το bikersbargain και δώρο άλλο ένα κράνος KBC αξίας 100 λιρών (είχε επιλογή ή κράνος ή γάντια). Σύνολο πήγε 228 ευρώ με τα μεταφορικά!

mdharis1
30/12/2008, 11:00
λοιπον το πολυποθητο κρανος εφτασε μολις με πηραν τηλ απο την μεταφορικη οποτε το απογευμα θα εχουμε τις πρωτες παρατηρησεις- εντυπωσεις.

NikosKK
30/12/2008, 16:15
To bikesbargain τελικά δέχεται κατευθείαν με Visa απο το Ελλάντα ρε μάγκες ή πρέπει να φτιάξω paypal και ιστορίες?

johnnyestia
30/12/2008, 17:45
To bikesbargain τελικά δέχεται κατευθείαν με Visa απο το Ελλάντα ρε μάγκες ή πρέπει να φτιάξω paypal και ιστορίες?

Εμένα μου ζητήσανε paypal. Βασικά η συναλλαγή έγινε από το gearchangeonline.com , που φαίνεται πως είναι η ίδια επιχείρηση.

Δύσκολοι στην συννενόηση τις τελευταίες μέρες. Τους είχα πληρώσει από την προηγούμενη Δευτέρα και σήμερα δεήσανε να μου απαντήσουνε πως όλα οκ και πως θα μου το στείλουνε την Παρασκεύή, μιας και όλες αυτές τις μέρες είναι κλειστοί.

nktR
30/12/2008, 19:49
εγώ τους έχω στείλει τρία email από τις 22-12 και δεν βλέπω φως :(

NikosKK
30/12/2008, 20:25
Δαγκωτό motocard λέμε και ας είναι καμιά 40άρα πάνω οι μποτούλες που θέλω :D :smokin:

johnnyestia
30/12/2008, 21:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
εγώ τους έχω στείλει τρία email από τις 22-12 και δεν βλέπω φως :(

Πρέπει να έχουνε λιώσει και αυτοί. Το mail μου στείλανε σήμερα ήταν γραμμένο στο φτερό τελείως. Λογικά την άλλη βδομάδα θα έχουνε στρώσει και θα απαντάνε. Για κράνος κάνε λιγάκι υπομονή γιατί με την τιμούλες που έχει αξίζει τον κόπο.

mdharis1
30/12/2008, 23:09
λοιπον το κρανος ηρθε στην προγραμματισμενη ημ/νια και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πως απλα ειναι ΦΟΒΕΡΟ κρανος ,ελαφρυ ,και πανεμορφο λεπτομεριε και φωτο αυριο γιατι τωρα ειμαι λιγο κουρασμενος και παω να την πεσω για υπνο.

παραλαβη απο το lidsdirect.co.uk

nktR
30/12/2008, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Πρέπει να έχουνε λιώσει και αυτοί. Το mail μου στείλανε σήμερα ήταν γραμμένο στο φτερό τελείως. Λογικά την άλλη βδομάδα θα έχουνε στρώσει και θα απαντάνε. Για κράνος κάνε λιγάκι υπομονή γιατί με την τιμούλες που έχει αξίζει τον κόπο.

ευχαριστώ για το ψυχολογικό support :beer:
Καλή Χρονιά

εκτός από τα 2 κράνη, ρώτησα εάν έχει και ζελατίνες. Ξέρει κανείς μήπως και πόσο?
Αυτό περιμένω για να δώσω την παραγγελία.
Σχετικά με paypal ξέρουμε τι συμφέρει περισσότερο?
Μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό τους ή μέσω πιστωτικής κάρτας?
Ευχαριστώ

SnakeMJK
31/12/2008, 09:00
Παιδιά είναι κλειστοί αυτές τις μέρες, γι αυτό δεν απαντάνε. Εγώ πλήρωσα απευθείας με visa, παρόλο ότι έχω και paypal...

kiloMeater
31/12/2008, 15:37
Μόλις μου ήρθε σπιτι (courier TNT) το RX-7 !!!
Aψογα όλα, στο κουτί του, με pinlock δώρο, θήκη μαλακή και φυσικά την κρανούκλα μου!!
ARAI RX-7 Majestic

Παρόλο που υπήρξανε τα Χριστούγεννα στη μέση πήρε 8 ημερολογιακές ημέρες να φτάσει το κράνος Ελλάδα

Η αγορά έγινε με paypal

bikersbargains.co.uk rulez! ;-)

Alexander
31/12/2008, 17:36
Παιδιά να 'στε καλά για το feedback και εύχομαι τα κράνη να σας είναι αχρείαστα και μόνο για ομορφιά.

Καλή πρωτοχρονιά !

giorgosmg
01/01/2009, 03:31
καλημερα και καλη χρονια σε ολους με υγεια και παντα ορθιοι!!
εκει που σκεφτομουν για αγορα απο bikers bargains για shoei z 1000 με 230 ευρω μονοχρωμο ειδα οτι με 350 χοντρικα παιρνεις shoei x spirit η arai rx 7!!!!!!
ρε παιδια τι τιμες ειναι αυτες???
σιγουρα ειναι ολα οκ?
μηπως εχουν παλια ημερομηνια?
τι προτεινετε για τροπο πληρωμης?
visa h paypal?
τι μεταφορικα εχει?
ευχαριστω και παλι καλη χρονια!!!:beer:

kiloMeater
01/01/2009, 06:18
Αν σας πω οτι δεν μπορώ να καταλάβω την ημερομηνια παραγωγής του ARAI;
Εχει κατι νουμερα αλλα οχι κατι εύκολο του στυλ MM/YY.

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...

FZMAN
01/01/2009, 09:36
Επειδή εγώ έχω βγάλει prepaid visa μπορώ να κάνω την αγορά βάζοντας στον λογαριασμό της κάρτας το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ;

hararm123
01/01/2009, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZMAN
Επειδή εγώ έχω βγάλει prepaid visa μπορώ να κάνω την αγορά βάζοντας στον λογαριασμό της κάρτας το αντίστοιχο ποσό σε ευρώ;

Ναι το εκανα εγω πριν λιγες μερες βαλε ομως κατι παραπανω υπολογιζοντας τα μεταφορικα

arxaios
01/01/2009, 13:35
Αν σας πω οτι δεν μπορώ να καταλάβω την ημερομηνια παραγωγής του ARAI;
Εχει κατι νουμερα αλλα οχι κατι εύκολο του στυλ MM/YY.

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος...

Στο λουράκι (όχι αυτό με τους κρίκους) έχει ένα πορτοκαλί ετικετάκι και από κάτω από αυτό ένα δεύτερο ΑΣΠΡΟ ........... πάνω στο άσπρο γράφει mm/yy ......

Αν δεν το βρίσκεις θα στο στείλω με φωτό .........
:wave2: :wave2:

arxaios
01/01/2009, 13:37
Ναι το εκανα εγω πριν λιγες μερες βαλε ομως κατι παραπανω υπολογιζοντας τα μεταφορικα
Πρέπει να βάλει περίπου 3% παραπάνω για την μετατροπή συναλλάγματος από Ευρώ σε Λίρες

kiloMeater
01/01/2009, 14:18
Στο λουράκι (όχι αυτό με τους κρίκους) έχει ένα πορτοκαλί ετικετάκι και από κάτω από αυτό ένα δεύτερο ΑΣΠΡΟ ........... πάνω στο άσπρο γράφει mm/yy ......

Βρήκα ενα τέτοιο ασπρο ετικετάκι κάτω απο το πορτοκαλί και γράφει Η04
Οκ αντε το 04 να είναι το έτος (κάπως παλαιό αλλα δε με νοιάζει - εχω διαβάσει άπειρα Threads για την ημερομηνία παραγωγής και εχω καταλήξει οτι ο οφέλιμος χρόνος μετράει απο τη στιγμή που αρχίζεις να το χρησιμοποιείς και οχι απο οταν βγαίνει απο το εργοστάσιο)
το 'Η' τι είναι ? μηπως εννοει 8ος μηνας (2004) ?

nktR
01/01/2009, 15:55
παραγωγή 2004 ????:confused:
το majestic το 2007 δεν κυκλοφόρησε ?

151413

kiloMeater
01/01/2009, 17:23
Φίλε μου απλα δεν ξέρω την ημερομηνία όπως γράφω και πιο πάνω και το ψάχνω
(οχι οτι με πολυνοιάζει)
το κράνος είναι ακριβώς αυτο που δειχνεις στη φωτό

Ισως δεν ερμηνεύω σωστά την ταμπέλα

giorgosmg
01/01/2009, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosmg
καλημερα και καλη χρονια σε ολους με υγεια και παντα ορθιοι!!
εκει που σκεφτομουν για αγορα απο bikers bargains για shoei z 1000 με 230 ευρω μονοχρωμο ειδα οτι με 350 χοντρικα παιρνεις shoei x spirit η arai rx 7!!!!!!
ρε παιδια τι τιμες ειναι αυτες???
σιγουρα ειναι ολα οκ?
μηπως εχουν παλια ημερομηνια?
τι προτεινετε για τροπο πληρωμης?
visa h paypal?
τι μεταφορικα εχει?
ευχαριστω και παλι καλη χρονια!!!:beer:

τελικα μαλλον δεν ξερει καποιος τι γινεται?
ευχαριστω:wave2:

kiloMeater
01/01/2009, 18:03
τελικα μαλλον δεν ξερει καποιος τι γινεται?
ευχαριστω:wave2:

Φίλε μου νομίζω σου απαντήσαμε, διάβασε τα παραπάνω λίγο
Τα μεταφορικά είναι 35 λιρες με την TNT

calmen
01/01/2009, 18:36
να ρωτησω κατι οι τιμεσ ειναι πολυ καλες, εγω σε δυο 3 κρανη(μαρκας) εχω μεγεθος medioum σε shoei δεν εχω δοκιμασει ποτε ειναι διαφορετικα??ξερει κανεις?

chducos1
01/01/2009, 18:40

κατι πρεπει να εχει αλλαξει με το λουρακι στα arai
εξηγουμε
σε παλιο corsair του 2000 το ταμπελακι ηταν το γνωστο mm/yy,σε αλλο που αγορασα 10/07 παλι ετσι ηταν
αλλα
τον σεπτεμβριο αναγκαστηκα να αγορασω, απο το δικτυο του ιταλου,στην κοπελα μου ενα astro και βλεποντας το ταμπελακι βλεπω κατι διαφορετικο,το οπιοιο τελειωνε σε 05.εγω αρχισα το κραξιμο στον υπαλληλο για το οτι ειναι παλιο και αυτος μου ειπε οτι η arai αλλαξε το συστημα με την ημερομηνια στο ταμπελακι και βαζουν ενα κωδικο χαρακτηριστικο
αυτια

giorgosmg
01/01/2009, 19:18
Φίλε μου νομίζω σου απαντήσαμε, διάβασε τα παραπάνω λίγο
Τα μεταφορικά είναι 35 λιρες με την TNT

ναι φιλε μου αλλα στην παραγγελια πριν βαλω τροπο πληρωμης μου δινει μονο τροπο αποστολης flat rate best way ε 5 λιρες μεταφορικα.
μπορει καποιος να με βοηθησει?

mdharis1
01/01/2009, 21:07
φωτο 1

151437

mdharis1
01/01/2009, 21:09
φωτο 2

151438

mdharis1
01/01/2009, 21:13
φωτο 3

151439

mdharis1
01/01/2009, 21:13
φ4

151440

mdharis1
01/01/2009, 21:14
φ5

151442

mdharis1
01/01/2009, 21:15
φ6

151443

mdharis1
01/01/2009, 21:16
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Οπως ειχα πει εβαλα τις φωτο απο το κρανος οριστε

kyko
01/01/2009, 21:43
οχι ρε φιλε!!!!!ρωτα κ κανενα αλλο
με τα ιδια λεφτα σου πουλαγα το δικο μου!!

giorgosmg
01/01/2009, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Τελικά επειδή το lidsdirect ανέβασε λίγο τις τιμές του (έφερε τα 2009 μοντέλα) παρήγγειλα μόλις ένα XR1000 (σκέτο μαύρο) από το bikersbargain και δώρο άλλο ένα κράνος KBC αξίας 100 λιρών (είχε επιλογή ή κράνος ή γάντια). Σύνολο πήγε 228 ευρώ με τα μεταφορικά!

φιλε πως παει η παραγγελια?
ολα καλα?
ποτε περιπου το περιμενεις?
σκεφτομαι αυριο να κανω την ιδια ακριβως παραγγελια:wave2:

mdharis1
01/01/2009, 22:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko

δηλαδη εσυ τι κρανος εχεις και ποσο το πουλαγες γιατι εγω το πηρα 251 ευρω

mdharis1
01/01/2009, 22:05
και για του λογου το αληθες

151449

kiloMeater
01/01/2009, 22:17
φιλε πως παει η παραγγελια?
ολα καλα?
ποτε περιπου το περιμενεις?
σκεφτομαι αυριο να κανω την ιδια ακριβως παραγγελια:wave2:

Σχετικά με χρόνους παράδοσης
Εδωσα order 22/12 και το είχα σπίτι 31/12, και υπολογίστε οτι ήταν και Χριστουγεννα στη μέση

samoure
01/01/2009, 22:31
δηλαδη εσυ τι κρανος εχεις και ποσο το πουλαγες γιατι εγω το πηρα 251 ευρω

330 το πουλαει.
Και μεταχειρισμενο.
Φιλε kyko μαλλον εσυ επρεπε να ρωτησεις και κανεναν αλλο πριν βαλεις την αγγελια

mdharis1
01/01/2009, 22:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
τωρα ειδα την αγγελια σου ενα θα σου
ΟΛΟΙ δεν ειμαστε θυματα επειδη σε πιασανε κοτσο και οπως και o samure μαλλον εσυ επρεπε να ρωτησεις και κανεναν αλλο πριν βαλεις την αγγελια η καλυτερα πριν αγορασεις κρανος .