PDA

View Full Version : Yamaha XJ6 (Diversion naked) - Γνωμες;

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

bizeli
08/05/2010, 06:20
Καλησπέρα, νέος κάτοχος DIVERSION μαύρο χωρίς ABS. Όσον αφορά το στρώσιμο μου είπαν τα πρώτα 1000km στροφές μεταξύ 3500-5000. Θέλω να ρωτήσω στην εθνική οδό με 6η ταχύτητα και 90km/h οι στροφές του κινητήρα αγγίζουν τις 5000. Πειράζει άμα το ανοίξω κι άλλο (παρατεταμένη λειτουργία);

Chris K.
08/05/2010, 11:31
Ευχαριστώ παιδιά, μεγάλη λατρεία το εργαλείο! ;)

Αρχικά δημιουργήθηκε από RENAULT xj6
Chris K.
Καλοριζικη και καλοτάξιδη. Πόσο σου κόστισε?

7.930 μαζί με πινακίδες και τα σχετικά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bizeli
Καλησπέρα, νέος κάτοχος DIVERSION μαύρο χωρίς ABS. Όσον αφορά το στρώσιμο μου είπαν τα πρώτα 1000km στροφές μεταξύ 3500-5000. Θέλω να ρωτήσω στην εθνική οδό με 6η ταχύτητα και 90km/h οι στροφές του κινητήρα αγγίζουν τις 5000. Πειράζει άμα το ανοίξω κι άλλο (παρατεταμένη λειτουργία);

Καλησπέρα φίλε μου. Καλορίζικη με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Τώρα, επειδή κι εγώ ακόμα είμαι στο στρώσιμο με το Diversion F, στο Manual λεει το εξής : 0-1000km μέχρι 5.800 στρφές, 1000-1600km μέχρι 7.000 στροφές. Παρόλα αυτά, τυχαίνει να έχω καλό γνωστό (μηχανικός) μέσα στην Μοτοδυναμική (Αντιπροσωπεία Yamaha) Θεσσαλονίκης και το παλικάρι μου είπε οτι αυτά είναι υπερβολές. Το όλο σκηνικό είναι απλά να μην ζορίζεις τον κινητήρα χωρίς λόγο, σκορτσαρίσματα και τα σχετικά (με τον καιρό, καταλαβαίνεις και ο ίδιος πότε ο κινητήρας σου "κουράζετε"). Δηλαδή, όχι απότομα ανεβάσματα (εννοείτε) μέχρι 1.600+km και σίγουρα όχι υπερβολικά παραπάνω στροφές απ'οτι σου λέει το Manual. Παράδειγμα, το Diversion F και λογικά το ίδιο ισχύει για το απλό Diversion καθώς φοράνε ίδιο κινητήρα, μπορώ να το πηγαίνω και 6.500 στροφές (~120 σε ταχύτητα) χωρίς κανένα πρόβλημα, ο κινητήρας πραγματικά είναι ανετότατος σε εκείνες τις στρόφες και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Επίσης, καθώς το όλο στήσιμο του XJ6 είναι για "αρχάριους", ο κινητήρα με 20-30km/h και με 4η ταχύτητα μέσα πχ δε σκορτσάρι καθόλου αλλά δεν είναι υγειές, τουλάχιστον στα πρώτα 1000-1000 κάτι χιλιόμετρα να γίνεται τέτοια χρήση. Θα προτιμάς τα όποια χιλιόμετρα βγάζεις, να γίνονται με τις σωστές σχέσεις ταχυτήτων.

Αυτά τα ολίγα απο μένα, ελπίζω να βοήθησα! Καλό Σ/Κ με πολλά και όμορφα χιλιόμετρα!

bizeli
09/05/2010, 07:54
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου, thanks! Καλορίζικη και η δική σου και πάντα όρθιος! Όντως η μηχανή είναι αστέρι και σε αυτές τις στροφές που περιγράφεις ο κινητήρας ακούγεται υπερβολικά άνετος. Μια ακόμη ερώτηση, από πού σου είπαν ότι πρέπει να σβήνεις τον κινητήρα; Από τον κόκκινο διακόπτη ή με το κλείδι;

Chris K.
09/05/2010, 13:41
Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου, thanks! Καλορίζικη και η δική σου και πάντα όρθιος! Όντως η μηχανή είναι αστέρι και σε αυτές τις στροφές που περιγράφεις ο κινητήρας ακούγεται υπερβολικά άνετος. Μια ακόμη ερώτηση, από πού σου είπαν ότι πρέπει να σβήνεις τον κινητήρα; Από τον κόκκινο διακόπτη ή με το κλείδι;

Κανένα πρόβλημα φίλε μου! Οι περισσότεροι φίλοι/γνωστοί μου που οδηγάν κάποια χρόνια, όπως επίσης και ο ίδιος μηχανικός που ανέφερα στο παραπάνω reply μου, μου προτείνουν κανονικά κλειδάκι. Ο "killer" ή αλλιώς αυτό το κόκκινο διακοπτάκι θα το χρησιμοποιείς μόνο σε περιπτώσεις "ανάγκης". Προσωπικά, με βολέυει με το κλειδάκι καθώς εχω αυτό το "σκάλωμα" σειράς των πραγμάτων - αν δεν γυρίσω το κλειδάκι, δεν κατεβάζω πλαγιοστάτη. Έχω ακούσει διάφορες ιστορίες με χαζές τούμπες γιατί ο άλλος ξέχασε πολύ απλά να κατεβάσει πλαγιοστάτη και πάρ'την μηχανή κάτω. Μακριά απο εμάς παιδιά! :nono:

Παρένθεση ! Η μέρα ήταν καταπληκτική και ο γύρος του 2ο ποδιού Χαλκιδικής με δύο στασούλες για καφεδάκι και μπυρίτσα, έκατσε κουτί στο στρώσιμο του Diversion F! ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ! :beer: :beer:

RENAULT xj6
09/05/2010, 17:14
Στην δική μου divertion παρουσιαζεται ενας συντονισμός στην ζελατίνα του fering (τριξιμο) οταν κλεινω το γκάζι, το παρατήρησε κάποιος?

skamman
10/05/2010, 18:19
σε μενα το κανει . επισης ωρες ωρες κανει κατι περιεργους ηχους. σαν κατι να γδερνετε. εχω απνω 300 χιλιομετρα μονο (πληροφοριακα)

manolisxj6
19/05/2010, 11:48
Καλησπέρα παιδιά,

δεν ξέρω αν έχει γίνει αλλά τι θα λέγατε αν μαζευόμασταν για καφέ και καμιά
βολτούλα σχετικά με τις μηχανές μας και τις εμπειρίες μας με αυτές.
Δε ξέρω φυσικά αν υπάρχουν χρήστες από Θεσσαλονίκη που είναι στο φόρουμ
αλλά κατ'αρχάς μπορούμε να δώσουμε παρών!

1.manolisxj6 Θεσσαλονίκη

Chris K.
19/05/2010, 15:00
Άνετα είμαι μέσα για καφεδάκι με περισσότερους "XJ6'ακιδες", αρκεί να βολεύει η ώρα με το πρόγραμμα της δουλειάς μου. Απο Θεσσαλονίκη, όσοι πιστοί.. Κάποιος με λίγο πιο λάσκα πρόγραμμα αν μπορεί, ας το κανονίσει! ;)

2. Chris K. - Θεσσαλονίκη

Chris K.
19/05/2010, 15:21
Ορίστε και μία ακόμα φώτο απο την εκδρομούλα μου Θεσσαλονίκη - Φιλιππαίοι Γρεβενών! Έφαγα βροχή, μου έκλεισαν τον δρόμο αρκετά κοπάδια απο γελάδες, η Εγνατία κλειστή έξω απο Γρεβενά λόγο διαμαρτυριών και κάπως έτσι συμπληρώθηκαν κοντά 500 χιλιόμετρα.. για μια φραπεδιά, φαϊ και ξανά πίσω Θεσσαλονίκη! :p :cool:

http://img88.imageshack.us/img88/8233/photo0036344.jpg (http://img88.imageshack.us/i/photo0036344.jpg/)

the_phantom_boy
20/05/2010, 11:16
Καλησπέρα... και καλώς σας βρήκα (μιας και είναι το πρώτο μου post)...

Αποφάσισα μετά από μπόλικη σκέψη και επειδή βαρέθηκα το Yamaha F1ZR που έχω... να πάρω μια μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού...
Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου αρχάριο, άσχετα που οδηγούσα χρόνια το παπί, επέλεξα κάτι σε 600άρα, όμορφο και φιλικό προς τον αρχάριο αναβάτη.
Σύμφωνα με αυτά που άκουσα, το XJ6 θεωρείται, αν όχι η καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες...
Μιλάω πάντα για το naked μοντέλο, με ABS! (μιας και αρχάριος!)

Μια βόλτα που έκανα στα μαγαζιά, περιοχής Γιαννιτσών, βρήκα σε όλους, τιμές καταλόγου!
Η μόνη έκπτωση που θα είχα, θα ήταν στον ρουχισμό/κράνος/συναγερμό...
Οπότε και σκέφτομαι να κοιτάξω σε μαγαζιά Θεσσαλονίκης...

Έχετε να προτείνετε κάποιον, ο οποίος έχει... «καλό ιστορικό» στις εκπτώσεις και τα δώρα?

Και επειδή η πληρωμή της μηχανής θα γίνει της μετρητοίς... μπραφ... τι πιστεύετε πως θα ήταν λογικό να ζητήσω, από άποψη δώρων?
Έλεγα να ζητήσω συγκεκριμένα πράγματα!
π.χ. κράνος Shark S900 Dual Black + συναγερμό + μπουφάν...
Λογικό? ή too much?!

zevlakof
20/05/2010, 11:18
καλησπερα σας,ηθελα να ρωτησω μηπως γνωριζει καποιος αν μπαινει τελικο εξατμισεις στο χj6 πανω στο υπαρχων καζανακι,και αν μπορει να το τοποθετηση καποιος μονος του

fonzareli
20/05/2010, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από the_phantom_boy
Καλησπέρα... και καλώς σας βρήκα (μιας και είναι το πρώτο μου post)...

Αποφάσισα μετά από μπόλικη σκέψη και επειδή βαρέθηκα το Yamaha F1ZR που έχω... να πάρω μια μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού...
Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου αρχάριο, άσχετα που οδηγούσα χρόνια το παπί, επέλεξα κάτι σε 600άρα, όμορφο και φιλικό προς τον αρχάριο αναβάτη.
Σύμφωνα με αυτά που άκουσα, το XJ6 θεωρείται, αν όχι η καλύτερη επιλογή, μια από τις καλύτερες...
Μιλάω πάντα για το naked μοντέλο, με ABS! (μιας και αρχάριος!)

Μια βόλτα που έκανα στα μαγαζιά, περιοχής Γιαννιτσών, βρήκα σε όλους, τιμές καταλόγου!
Η μόνη έκπτωση που θα είχα, θα ήταν στον ρουχισμό/κράνος/συναγερμό...
Οπότε και σκέφτομαι να κοιτάξω σε μαγαζιά Θεσσαλονίκης...

Έχετε να προτείνετε κάποιον, ο οποίος έχει... «καλό ιστορικό» στις εκπτώσεις και τα δώρα?

Και επειδή η πληρωμή της μηχανής θα γίνει της μετρητοίς... μπραφ... τι πιστεύετε πως θα ήταν λογικό να ζητήσω, από άποψη δώρων?
Έλεγα να ζητήσω συγκεκριμένα πράγματα!
π.χ. κράνος Shark S900 Dual Black + συναγερμό + μπουφάν...
Λογικό? ή too much?!

Φίλε μου πόσο ζητάνε μετρητοίς για το γυμνό με abs?

Το δικό μου (μαύρο με ABS) να πω την αλήθεια σκέφτομαι να το δώσω διότι δεν το χρησιμοποιώ καθόλου!

10 μήνες 1000 χλμ...

the_phantom_boy
20/05/2010, 17:10
Γύρω στα 8000 θα μου βγεί καινούριο...

fonzareli
20/05/2010, 17:57
Γύρω στα 8000 θα μου βγεί καινούριο...

αν σε ενδιαφέρει πες μου μήπως τα κανονίσουμε. Το δικό μου είναι αγορασμένο απο Θεσ/κη. Νομίζω τέλος Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου.
Φυσικά άψογο, της αντιπροσωπείας με όλα κομπλέ (βιβλίο σερβις κλπ).

Μαύρο χωρίς ούτε σκόνη πάνω του...
Δεν συζητάμε για πτώσεις και τέτοια. Απολύτως καινούριο!
Μόνιμα σε κλειστό γκαράζ.

1000 χλμ -> σερβις των 1000 -> + μερικά χιλιόμετρα ακόμα

Να πω την αλήθεια δεν το έχω αποφασίσει ακόμα και γι αυτό δεν το έβαλα αγγελία. Αλλά είδα το μήνυμά σου, είδα και ότι δεν την χρησιμοποιώ καθόλου μα καθόλου (έπαθα και μια τενοντίτιδα) και σκέφτηκα μήπως τα κανονίζαμε.

the_phantom_boy
20/05/2010, 18:16
Σου έστειλα pm...

grigo73
21/05/2010, 12:05
Είναι το πρώτο μου post σε αυτό το forum και θα ήθελα να απευθύνω έναν πρώτο χαιρετισμό..!
Παρακάτω μερικές φωτό από το XJ6 μου, μοντέλο 09 (Δεκέμβριος).

http://img411.imageshack.us/img411/5181/p4020046q.jpg

http://img697.imageshack.us/img697/7869/p4020069.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/3019/p4020021xj.jpg

Να'στε καλά!

bkrabbar
21/05/2010, 16:16
Παιδια χαιρετω.
Νεος χρηστης και συντομα ιδιοκτητης μιας xj6 diversion μαυρης.
Θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις για ποιο λογο κατεβασαν τοσο πολυ την τιμη του diversion (5.995 ?)?
επειδη πουλαει και θελουν να συνεχισουν τις πωλησεις σε υψηλο επιπεδο λογω κρισης η επειδη δεν προχωρησε το συγκεκριμενο μοντελο????
αν μπορει καποιος να δωσει φως στην υποθεση ειμαι υπόχρεος....

και δευτερη ερωτηση. δεν μπορω να κατασταλαξω.
μηχανη με η χωρις ABS???
δεν εχω γυρει καπου. οι μισοι λενε με και οι υπολοιποι χωρις.
ευχαριστω!!!!

CIRUS
21/05/2010, 16:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από bkrabbar
Παιδια χαιρετω.
Νεος χρηστης και συντομα ιδιοκτητης μιας xj6 diversion μαυρης.
Θελω να ρωτησω αν ξερει κανεις για ποιο λογο κατεβασαν τοσο πολυ την τιμη του diversion (5.995 ?)?
επειδη πουλαει και θελουν να συνεχισουν τις πωλησεις σε υψηλο επιπεδο λογω κρισης η επειδη δεν προχωρησε το συγκεκριμενο μοντελο????
αν μπορει καποιος να δωσει φως στην υποθεση ειμαι υπόχρεος....

και δευτερη ερωτηση. δεν μπορω να κατασταλαξω.
μηχανη με η χωρις ABS???
δεν εχω γυρει καπου. οι μισοι λενε με και οι υπολοιποι χωρις.
ευχαριστω!!!!

σου απάντησα στο ξεχωριστό thread που άνοιξες, κοίτα εκεί!!!:wave2:

rgman
25/05/2010, 05:12
Μετά από τα στρωσίματα της xj6 diversion μέχρι τα 1700χλμ έχω αρχίσει και κάνω και μερικές μικρές βολτίτσες (πχ Αθήνα-Χαλκίδα, Αθήνα-Λουτράκι).
Παρατήρησα ότι αν πηγαίνω με 120-130 χλμ/ώρα και πάνω, ο αέρας δεν παλεύεται και τόσο. Αν και έχω πολύ καλό κράνος, ο αέρας ακούγεται πολύ δυνατά και δέχομαι ριπές στο σώμα μου λες και οδηγάω naked!
Έχοντας εμπειρία με προηγούμενη μηχανή ένα carnaby 250, που ουσιαστικά δεν έχει κανένα ιδιαίτερο fairing, θυμάμαι ότι όταν το τελίκιαζα στα 130 αν καθόμουν σωστά δεν ένοιωθα τίποτα ιδιαίτερο από αέρα. Για να καταλάβετε, τη διαφορά, φανταστείτε ότι με το diversion κοιτάω τα δέντρα να δώ αν κουνιούνται γιατί αισθάνομαι ότι έχει σηκώνει πολύ αέρα και τα βλέπω ακίνητα!
Στο diversion δεν έχω βρεί κανένα σημείο που να με βολεύει από αεροδυναμικής άποψης. Εκτός κι αν φιλήσω το ντεπόζιτο, τότε κάτι γίνεται - αλλά δεν βολεύει και τότο αυτή η στάση.
Σκέφτομαι να πάρω τη μαμα ζελατίνα τη μεγαλύτερη, γιατί θέλω να κάνω και πιο μακρυνές βόλτες, αλλά δεν ξέρω πάλι αν θα κάνει δουλειά. Έχει κανείς σας βάλει αυτή τη ζελατίνα; Μην τα δώσω τσάμπα...

panagis83
25/05/2010, 21:33
Mε το γυμνό παντως εγω δεν εχω κανενα προβλημα στα 120 - 130 !!! οι ριπες αρχιζουν στα 140+ !!!!

Chris K.
26/05/2010, 03:02
Παιδιά εγώ με το Diversion F, μιλώντας πάντα για normal καιρικές συνθήκες και φιλικό αεράκι, μέχρι και τα 140 πάνω-κάτω δεν καταλαβαίνω και πολλά..
Χωρίς χαζομάρες όμως, καμιά φορά φτάνω σε σημείο να πιστεύω οτι πάω με 110~120 ενώ πραγματικά πάω 140+ αλλα πολύ άνετα και χαλαρά!

CIRUS
26/05/2010, 11:41
εγώ πάλι με το diversion μέχρι τα 160 είμαι πολύ πολύ άνετος πάω πολύωρο ταξίδι χωρίς να πέσω κάτω από αυτά πιο πάνω αρχίζει και έχει ριπές αέρα

έχω κάνει 17500 χλμ μέχρι στιγμής με το κουκλάκι μου :wave2:

RENAULT xj6
26/05/2010, 15:03
Προϋποθεση, καλό εφαρμοστό μπουφάν και κράνος και τα 210 χ.α.ω. ερχονται ευκολα. Παντως πανω απο τα 150 θελει σκύψιμο.

bizeli
26/05/2010, 15:32
Κι εγώ το diversion έχω και θέλω να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς το πίσω φρένο να σφυρίζει σαν να βρίσκει το τακάκι πάνω στο δισκόφρενο, ειδικά μετά απο πλύσιμο. Αμα φοράς κράνος στην οδήγηση είναι πιο δύσκολο να το ακούσεις

Chris K.
26/05/2010, 15:48
Κι εγώ το diversion έχω και θέλω να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς το πίσω φρένο να σφυρίζει σαν να βρίσκει το τακάκι πάνω στο δισκόφρενο, ειδικά μετά απο πλύσιμο. Αμα φοράς κράνος στην οδήγηση είναι πιο δύσκολο να το ακούσεις

ΑΑ ΝΑΙ! Ακριβώς σήμερα άκουσα κι εγώ αυτό το σφύριγμα με διαφορά όμως οτι το ακούω απο το μπροστινό φρένο.. Και αναρωτιόμουν τι σκ@τά γίνετε.. :confused:

Η αλήθεια είναι οτι αυτό το σφύριγμα δεν υπήρχε μέχρι και την τελευταία φορά που του έριξα ένα full πλύσιμο, ζάντες, δισκόφρενα και γενικά τα πάντα όλα. Θα ρωτίσω το φιλαράκι μου που είναι μηχανικός μέσα στην Μοτοδυναμική και θα ενημερώσω. :sick:

RENAULT xj6
26/05/2010, 15:51
Εγω δεν εχω παρατηρήσει κανένα σφύριγμα στα (ΑΨΟΓΑ) φρένα με ABS. Σήκωσε τη μηχανή στο διπλό stand και γύρνα την ρόδα με το χέρι και δες εαν ακούς το σφύριγμα απο τον δίσκο. Ελεγξε και το τέντωμα της αλυσίδας.

bizeli
26/05/2010, 15:59
Εχω δοκιμάσει ήδη να σηκώσω τη μηχανή στο κεντρικό stand και να γυρίζω την πίσω ρόδα και όντως σε ένα συγκεκριμένο σημείο ακούγεται το σφύριγμα και όχι πάντα αλλα μερικές φορές. Άλλες φορές δεν σφυρίζει καθόλου. Δε μπορώ να καταλάβω.

rgman
26/05/2010, 16:28
Μάλλον έχω καλομάθει από τα scooter και με πειράζει ο αέρας... :)

the_phantom_boy
28/05/2010, 07:04
Ξέρει κανείς ποιά έκδοση της XJ6, έχει 2πλό σταντ και ποιά όχι?!

Chris K.
28/05/2010, 07:54
Η δικιά μου Diversion F και ενός φίλου το απλό Diversion έχουν 2πλό στάντ. Τώρα για το γυμνό, θα σε γελάσω. Εκτός κι αν μιλάς για χρονολογίες, για τις οποίες δεν έχω ιδέα. :sick:

the_phantom_boy
28/05/2010, 09:04
Αναφέρομαι στην naked...
Έλεγα μήπως πάει βάση μοντέλου με ABS και σκέτου...

RENAULT xj6
28/05/2010, 14:44
Οι εκδοσεις naked δεν εχουν διπλό stand. Extra κάνει περίπου 140 Ε.

CIRUS
28/05/2010, 14:55
Είχαμε μείνει εδώ:

1. fonzareli. black naked ABS
2. giovani64. κοκκινο με ρουχαλακια (diversion) ανευ ABS
3. mchris. XJ6 Diversion χωρίς ABS.
4. ilion10. XJ6 Diversion ABS Graphite
5. Panagis83. XJ6 gimnouli aspro xoris abs
6. Mokilock. XJ6 aspro naked ABS
7. CIRUS. XJ6 Diversion ABS Lava Red
8. zevlakof. xj6 black naked.
9. clone. xj6 black naked ανευ
10. kastrinos. XJ6 Diversion ABS Graphite
11. raven_g20. black naked ABS
12. RENAULT. xj6 divertion lava red ABS

παρακαλώ να νέα μέλη να εμπλουτίσουν την λίστα :beer: :beer:

άντες γίναμε παραπάνω από μια ντουζίνα :lol: :lol:

rgman
28/05/2010, 18:47
εχώ έχω το κόκκινο diversion χωρίς abs :)

panagis83
30/05/2010, 01:50
Εχει κανει κανείς το σερβις των 20.000 χλμ να μου πει ενδεικτικά τι άλλαξε κ πόσο του κόστισε;

εχω κάνει 20500 αλλα λόγω οικονομικών δυσκολιών λεω να το παρατείνω αλλα 1000χλμ δεν πιστευω να χω καποιο πρόβλημα ε;

rgman
30/05/2010, 06:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagis83
Εχει κανει κανείς το σερβις των 20.000 χλμ να μου πει ενδεικτικά τι άλλαξε κ πόσο του κόστισε;

εχω κάνει 20500 αλλα λόγω οικονομικών δυσκολιών λεω να το παρατείνω αλλα 1000χλμ δεν πιστευω να χω καποιο πρόβλημα ε;

πάντως τσέκαρε όλα τα λάδια και υγρά της μηχανής σου ότι είναι οκ, γιατί είναι πολύ σημαντικό και κατα τα άλλα πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για 1000χλμ πάνω κάτω

manolisxj6
30/05/2010, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Είχαμε μείνει εδώ:

13.manolisxj6. μαύρο xj6 diversion

παρακαλώ να νέα μέλη να εμπλουτίσουν την λίστα :beer: :beer:

άντες γίναμε παραπάνω από μια ντουζίνα :lol: :lol:

rgman
30/05/2010, 09:48
14.rgman. κόκκινο xj6 diversion χωρίς abs

manolisgi
30/05/2010, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από rgman

14.rgman. κόκκινο xj6 diversion χωρίς abs
15.manolisgi.κόκκινο diversion χωρις....

manolisgi
30/05/2010, 15:23
Καλησπέρα σε όλους... Παρτε και μια φωτο απ την κουκλα! Με κόκκινο καλυμα bagster στο τεπόζιτο και μεγαλύτερη ζελατινα..:
beer: :beer:

manolisgi
30/05/2010, 15:24
...

199935

rgman
30/05/2010, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από manolisgi
Καλησπέρα σε όλους... Παρτε και μια φωτο απ την κουκλα! Με κόκκινο καλυμα bagster στο τεπόζιτο και μεγαλύτερη ζελατινα..:
beer: :beer:

επιτέλους, ένας με την μεγάλη ζελατίνα! βλέπεις διαφορά με αυτή τη ζελατίνα; έχεις τρέξει με μεγάλη ταχύτητα με αυτή;

manolisgi
30/05/2010, 16:02
Εχω κανει περιπου 5000 χιλ. με αυτη τα περισσοτερα εκ ων οποιων εκτος της πολης και με μεγαλες ταχυτητες..
Σίγουρα εχω πολυ καλυτερη καλυψη και πλεον σκυβω λιγότερο πραγμα που με εσωσε γιατι ειχα και ενα προβληματακι με τη μεση μου! Και φυσικα δεν επηρεαζεται η τελικη ή η σταθεροτητα της μηχανης..

rgman
30/05/2010, 17:09
Εχω κανει περιπου 5000 χιλ. με αυτη τα περισσοτερα εκ ων οποιων εκτος της πολης και με μεγαλες ταχυτητες..
Σίγουρα εχω πολυ καλυτερη καλυψη και πλεον σκυβω λιγότερο πραγμα που με εσωσε γιατι ειχα και ενα προβληματακι με τη μεση μου! Και φυσικα δεν επηρεαζεται η τελικη ή η σταθεροτητα της μηχανης..

ωραία :beer:

έβαλες αυτήν εδώ που έχει στο site της yamaha?
http://www.yamaha-motor.gr/accessories/acc_overview.jsp#M01/XJS1/XJ6S

αυτήν που λεέι flip up screen

manolisgi
30/05/2010, 17:20
ακριβώς... την εβαλα στη μοτοδυναμικη αλλα δυστυχως δεν μπορω να σου πω για τιμη γιατι μου την δικαιολογησε η ασφαλιστικη απο ενα μικροχτυπηματακι που ειχα

Chris K.
30/05/2010, 20:08
#| Όνομα | Χρώμα | Έκδοση | ABS |

1. fonzareli. Black Naked Ναι
2. giovani64. Red Diversion Οχι
3. mchris. - Diversion Οχι
4. ilion10. Graphite Diversion Ναι
5. Panagis83. White Naked Οχι
6. Mokilock. White Naked Ναι
7. CIRUS. Red Diversion Ναι
8. zevlakof. Black Naked -
9. clone. Black Naked Οχι
10. kastrinos. Graphite Diversion Ναι
11. raven_g20. Black Naked Ναι
12. RENAULT. Red Diversion Ναι
13. manolisxj6. Black Diversion -
14. rgman. Red Diversion Οχι
15. manolisgi. Red Diversion Οχι
16. Chris K. Black Diversion "F" Οχι

Το έστρωσα λίγο γιατί έπαιζε περίεργο μπέρδεμα και άναψαν κόκκινα λαμπάκια.. :smokin:

Τι βλέπω πάντος.. ? Το πρώτο Diversion F στην λίστα! :winka:

rgman
31/05/2010, 05:38
ακριβώς... την εβαλα στη μοτοδυναμικη αλλα δυστυχως δεν μπορω να σου πω για τιμη γιατι μου την δικαιολογησε η ασφαλιστικη απο ενα μικροχτυπηματακι που ειχα

Λιανική πρέπει να την πουλάνε στα 115 ευρώ, εκεί που έχω ρωτήσει. Τη ζαχάρωνα καιρό και μάλλον θα την βάλω!

panaconic1
31/05/2010, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Chris K.
[Code]#| Όνομα | Χρώμα | Έκδοση | ABS |

17.panaconic1 Black Naked Ναι

Το έστρωσα λίγο γιατί έπαιζε περίεργο μπέρδεμα και άναψαν κόκκινα λαμπάκια.. :smokin:

Τι βλέπω πάντος.. ? Το πρώτο Diversion F στην λίστα! :winka:

grigo73
31/05/2010, 11:41
[Code]#| Όνομα | Χρώμα | Έκδοση | ABS |

17.panaconic1 Black Naked Ναι
18. grigo73. White Naked Οχι

Να'μαι κι εγώ! Κανένα κίτρινο δε βλέπω..!

skamman
01/06/2010, 18:33
εγώ έχω μοντελο 2009 XJ6 Diversion χωρις abs μπλε

CIRUS
02/06/2010, 01:42
1. fonzareli Black Naked Yes
2. giovani64 Red Diversion No
3. mchris - Diversion No
4. ilion10 Graphite Diversion Yes
5. Panagis83 White Naked No
6. Mokilock White Naked Yes
7. CIRUS Red Diversion Yes
8. zevlakof Black Naked -
9. clone Black Naked No
10. kastrinos Graphite Diversion Yes
11. raven_g20 Black Naked Yes
12. RENAULT Red Diversion Yes
13. manolisxj6 Black Diversion -
14. rgman Red Diversion No
15. manolisgi Red Diversion No
16. Chris K Black Diversion F No
17. panaconic1 Black Naked Yes
18. grigo73 White Naked No
19. skamman Blue Diversion No

fonzareli
05/06/2010, 03:34
Το #1 μάλλον θα βγει από τη λίστα.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=105115

Δεν τη χρησιμοποιώ παιδιά....
Κρίμα να την κρατάω έτσι σε τόσο δύσκολους καιρούς.

the_phantom_boy
08/06/2010, 07:46
Μπαίνω και γω στην λίστα! :)

#| Όνομα | Χρώμα | Έκδοση | ABS |

17. panaconic1 Black Naked Ναι
18. grigo73 White Naked Όχι
19. skamman Blue Diversion Όχι
20. the_phantom_boy Black Naked Όχι

std
08/06/2010, 08:59
Ποιος ο λόγος ύπαρξης? μήπως είναι αντικαταστάτης του FZ6 επειδή το κάνανε FZ8?

CIRUS
08/06/2010, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από std
Ποιος ο λόγος ύπαρξης? μήπως είναι αντικαταστάτης του FZ6 επειδή το κάνανε FZ8?

χωράει πολλή συζήτηση αλλά γενικά ένα φτηνό πολυχρηστικό μηχανάκι ανταγωνιστής του Honda CFB 600 και του Bandit ευκολο και για αρχάριους που έχει μια χαρά λόγο ύπαρξης καθότι το Fazer δεν ήταν ποτέ τέτοιο

το Fazer δεν ήταν ποτέ φτηνό, ήταν πιο σπορ και καλύτερα στημένο στις ψηλές στροφές με περισσότερα άλογα

τώρα πια στα 600 θα παίζει μόνο το XJ6, το fazer θα το καταργήσουνε από 600σαρι και θα το πάνε στα 800 όπως προανέφερες

giovani64
08/06/2010, 09:56
Λιανική πρέπει να την πουλάνε στα 115 ευρώ, εκεί που έχω ρωτήσει. Τη ζαχάρωνα καιρό και μάλλον θα την βάλω!
σημερα περασα την ψηλη ζελατινα της KAPPA +10ΕΚΑΤΟΣΤΑ. δεν την δοκιμασα να δω ποσο προστατευει. μολις την δοκιμασω θα σας πω.

200870

CIRUS
08/06/2010, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από giovani64
σημερα περασα την ψηλη ζελατινα της KAPPA +10ΕΚΑΤΟΣΤΑ. δεν την δοκιμασα να δω ποσο προστατευει. μολις την δοκιμασω θα σας πω.

φίλε giovani όταν μπορέσεις βάλε μία φωτό ολόκληρη την μηχανή να δω πως φαίνεται γιατί την ζαχαρώνω και εγώ:D :wave2:

Chris K.
08/06/2010, 14:39
Νιώθω τόσο μόνος..

Την ημέρα που θα δώ αδερφάκι Diversion F στο δρόμο, θα αρχίσω να πιστεύω και στα θαύματα! :p

panagis83
08/06/2010, 18:40
Νιώθω τόσο μόνος..

Την ημέρα που θα δώ αδερφάκι Diversion F στο δρόμο, θα αρχίσω να πιστεύω και στα θαύματα! :p

Μην ανυσηχεις εγω εκανα ενα χρονο για να δω XJ6 οποιοδηποτε :P με κοιταγανε σαν εξωγηινο στον δρομο (εγω το εχω απο τελη 2/09).. τωρα πλεον αρχιζω να βλεπω σχεδον καθε βδομαδα και απο ενα αδερφακι!!!

the_phantom_boy
09/06/2010, 18:24
Παιδιά... το καντράν με τα όργανα... είναι λογικό να κουνιέται τόσο?
http://img156.imageshack.us/img156/8730/yamahaxj6tot0.jpg
Έχω την αίσθηση πως αν το ζορίσω λίγο θα μου μείνει στα χέρια...!

Επίσης... έχω βάλει συναγερμό Patrol...
Είναι λογικό το τηλεκοντρόλ να πιάνει... μέχρι τα 5m?!
Και αν βάλεις και κανένα εμπόδιο μπροστά... ούτε απο τα 5m!

CIRUS
10/06/2010, 03:32
Παιδιά... το καντράν με τα όργανα... είναι λογικό να κουνιέται τόσο?
http://img156.imageshack.us/img156/8730/yamahaxj6tot0.jpg
Έχω την αίσθηση πως αν το ζορίσω λίγο θα μου μείνει στα χέρια...!

Επίσης... έχω βάλει συναγερμό Patrol...
Είναι λογικό το τηλεκοντρόλ να πιάνει... μέχρι τα 5m?!
Και αν βάλεις και κανένα εμπόδιο μπροστά... ούτε απο τα 5m!

είναι φυσιολογικό να κουνιέται αν το μετακινείς με το χέρι επίτηδες όπως και το λαμπάκι πίσω στην πινακίδα αλλά δεν κουνιόνται από μόνα τους, δεν είναι κάτι να ανησυχείς

τώρα για το συναγερμό δεν ξέρω να σου απαντήσω, εμένα τις περισσότερες φορές αυτός που έχω πιάνει από μακριά αλλά καμιά φορά κουζουλαίνεται και πιάνει μόνο δίπλα στο μηχανάκι (ευτυχώς είναι σπάνιο :D )

the_phantom_boy
10/06/2010, 11:56
Απλά μου προκάλεσε εντύπωση το γεγονός πως είναι τόσο "ευκίνητο", μιας και είχα την εντύπωση πως η μικρή ζελατίνα που δίνει η Yamaha... βίδωνε εκει πάνω!

giovani64
10/06/2010, 19:44
φίλε giovani όταν μπορέσεις βάλε μία φωτό ολόκληρη την μηχανή να δω πως φαίνεται γιατί την ζαχαρώνω και εγώ:D :wave2:
οριστε φιλε μου και μερικες ..ολοσωμες

201185

giovani64
10/06/2010, 19:46
οριστε φιλε μου και μερικες ..ολοσωμες

201186

giovani64
10/06/2010, 19:46

201187

the_phantom_boy
11/06/2010, 10:03
1) Με τι υλικό ξεσκονίζετε/καθαρίζετε το ντεπόζιτο!?
Με το παραμικρό κάνει γρατσουνιές!

2) Έχει κανείς φωτογραφία με φορεμένο bagster σε μαύρη naked?
Θέλω να πάρω για να κουμπώνω καμιά τσάντα επάνω, αλλά απο την άλλη υπάρχουν και οι τσάντες με μαγνητικές βάσεις!

Chris K.
11/06/2010, 11:15
1) Με τι υλικό ξεσκονίζετε/καθαρίζετε το ντεπόζιτο!?
Με το παραμικρό κάνει γρατσουνιές!

2) Έχει κανείς φωτογραφία με φορεμένο bagster σε μαύρη naked?
Θέλω να πάρω για να κουμπώνω καμιά τσάντα επάνω, αλλά απο την άλλη υπάρχουν και οι τσάντες με μαγνητικές βάσεις!

Πανάκι και νεράκι! :p Όντος, πρέπει να την ψάξουμε γιατί παίζουν άπειρες δαχτυλιές στο ντεπόζιτο και σπάει νεύρα..

Όσο για tank bag, εγώ επέλεξα μαγνητικό της KAPPA 25 λίτρων. Κουμπώνει μια χαρά πάνω στο Diversion F, είναι απόλυτα σταθερό σε μεγάλες ταχύτητες (μέχρι και 212 που έχω δει) αλλα και σε στροφιλίκια που "ξύνεις". Ποιό οικονομικό και προσωπικά ποιό έυχρηστο απο Bagster. Λίγο προσοχή μόνο στο πώς το κουμπώνεις πάνω, καθώς οι μαγνήτες είναι αρκετά δυνατοί και δεν θα ήθελες περιττές γρατσουνιές. ;)

Edit : Περισσότερα της KAPPA θα βρείς εδώ - http://www.kappamoto.com/

CIRUS
11/06/2010, 17:34

thanks mate :beer: :beer:

καλή μου φαίνεται, είχα μία ανησυχία μην ασχημαίνει με μεγαλύτερη ζελατίνα αλλά δεν φαίνεται άσχημα τελικά

giovani64
12/06/2010, 07:13
thanks mate :beer: :beer:

καλή μου φαίνεται, είχα μία ανησυχία μην ασχημαίνει με μεγαλύτερη ζελατίνα αλλά δεν φαίνεται άσχημα τελικά
δεν αλαζει πολυ το LOOK ασε που ειναι και πολυ φθηνη. την πηρα 72 ευρω.και την δοκιμασα και κανει καλη δουλεια. στα 170 δεν καταλαβαινεις τιποτα.:D

Chris K.
14/06/2010, 12:00
Ρε παιδιά τι γίνεται με τις βενζίνες τώρα τελευταία.. Πώς είναι δυνατόν να είμουν για πάνω απο 15 χιλιόμετρα με αναμένο το λαμπάκι της ρεζέρβας, να γέμισα για ΔΕΚΑ ευρώ και τώρα δείχνει full παρα μία μπάρα! Με ΔΕΚΑ ευρώ, ενώ απ'οτι ξέρουμε το ντεπόζιτο του είναι 17άρι!
Γιατί μου μυρίζει απίστευτη νοθεία στην βενζίνη ειδικά το τελευταίο διάστημα.. ? :mad:

the_phantom_boy
14/06/2010, 12:23
Προσέχετε τα βενζινάδικα που γεμίζετε!!!
Το ποιο φθηνό βενζινάδικο, πολλές φορές σημαίνει και το πιο... "νερουλό"... ;-)

rgman
14/06/2010, 12:35
Ρε παιδιά τι γίνεται με τις βενζίνες τώρα τελευταία.. Πώς είναι δυνατόν να είμουν για πάνω απο 15 χιλιόμετρα με αναμένο το λαμπάκι της ρεζέρβας, να γέμισα για ΔΕΚΑ ευρώ και τώρα δείχνει full παρα μία μπάρα! Με ΔΕΚΑ ευρώ, ενώ απ'οτι ξέρουμε το ντεπόζιτο του είναι 17άρι!
Γιατί μου μυρίζει απίστευτη νοθεία στην βενζίνη ειδικά το τελευταίο διάστημα.. ? :mad:

Άρα σου λέει 5 παύλες, από μηδεν που είχες πριν. Άρα 4 γεμάτες. Η 5η θα πέσει σύντομα. Θα είναι ζεστή τώρα και θα γράφει 5. Γενικά ο μετρητής με είχε μπερδέψει κι εμένα στην αρχή.
Η ρεζέρβα χωράει 3,2 λίτρα. Έκαψες 15 χλμ με χαλαρή οδήγηση = 1 λίτρο το πολύ. Άρα έμειναν 2,2.
Έβαλες περίπου 7 λίτρα, άρα έχεις πάνω από 9 λίτρα μέσα. Είσαι λίγο πιο πάνω από τη μέση δηλαδη. (Τυχαίο; Δεν νομίζω... :lol: ) Άρα να γιατί έχεις 4 full παύλες. (η 6 παύλα σε μένα αργεί πολύ να πέσει όταν έχεις fullάρει τη μηχανή)
Άρα μάλλον δεν χρειάζεται να ανυσηχείς για το συγκεκριμένο γέμισμα! Αλλά γενικά πρέπει να προσέχουμε από που βάζουμε. Εγώ συνήθως βάζω από 1 με 2 το πολύ διαφορετικά βενζινάδικα οπότε θα ξέρω ποιόν να βρίσω αν μου βάλουν νερό :D

Chris K.
14/06/2010, 13:15
Άρα σου λέει 5 παύλες, από μηδεν που είχες πριν. Άρα 4 γεμάτες. Η 5η θα πέσει σύντομα. Θα είναι ζεστή τώρα και θα γράφει 5. Γενικά ο μετρητής με είχε μπερδέψει κι εμένα στην αρχή.
Η ρεζέρβα χωράει 3,2 λίτρα. Έκαψες 15 χλμ με χαλαρή οδήγηση = 1 λίτρο το πολύ. Άρα έμειναν 2,2.
Έβαλες περίπου 7 λίτρα, άρα έχεις πάνω από 9 λίτρα μέσα. Είσαι λίγο πιο πάνω από τη μέση δηλαδη. (Τυχαίο; Δεν νομίζω... :lol: ) Άρα να γιατί έχεις 4 full παύλες. (η 6 παύλα σε μένα αργεί πολύ να πέσει όταν έχεις fullάρει τη μηχανή)
Άρα μάλλον δεν χρειάζεται να ανυσηχείς για το συγκεκριμένο γέμισμα! Αλλά γενικά πρέπει να προσέχουμε από που βάζουμε. Εγώ συνήθως βάζω από 1 με 2 το πολύ διαφορετικά βενζινάδικα οπότε θα ξέρω ποιόν να βρίσω αν μου βάλουν νερό :D

Αυτό το σενάριο μου ακούγετε σωστό! Αρκεί η 5η παύλα να πέσει σύντομα.. :p

:beer: rgman !

CIRUS
27/06/2010, 00:45
Ευκαιρία Δοθείσης θα σας παρουσιάσω το μωρό μου μετά από το μπανάκι που του έκανα. 5 φώτος θα βάλω μην καταχραστώ και το χώρο του forum

1

202430

CIRUS
27/06/2010, 00:47
μα δεν είναι κουκλί???

202431

CIRUS
27/06/2010, 00:47
3

202432

CIRUS
27/06/2010, 00:48
4

202433

CIRUS
27/06/2010, 00:49
και 5η και τελευταία

202434

EvilEyes
27/06/2010, 05:37
Πραγματικά πανέμορφο το μηχανάκι σου. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να το πάρω σε μερικούς μήνες θα ήθελα να σε ρωτήσω από τα έξοδα συντήρησης πος τα πάει; Είναι σε λογικά πλαίσια;

CIRUS
27/06/2010, 07:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από EvilEyes
Πραγματικά πανέμορφο το μηχανάκι σου. Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να το πάρω σε μερικούς μήνες θα ήθελα να σε ρωτήσω από τα έξοδα συντήρησης πος τα πάει; Είναι σε λογικά πλαίσια;

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου και καλώς όρισες και στο forum :beer: :beer:

Γενικά είναι οικονομικό μηχανάκι που τα κάνει όλα, μεγάλο service που να περιλαμβάνει κάτι διαφορετικό από λάδια και φίλτρο λαδιού δεν έχω κάνει ακόμα για να σου πω πόσο ακριβό είναι, επίσης το πόσο θα κοστίσει το service εξαρτάται από τον μάστορα που θα το πας. Από προβλήματα μέχρι τώρα (εδώ και 1 χρόνο δηλαδή) δεν έχει βγάλει το παραμικρό αλλά αυτό είναι και ένας λόγος που το διάλεξα, ΥΑΜΑΗΑ και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου από αξιοπιστία.;)

το μηχανάκι είναι άψογο, το μόνο άσχημο που έχει πάνω του είναι το ψαλίδι και αυτό για λόγους αισθητικής, μια χαρά κάνει την δουλειά του κατά τα άλλα

CIRUS
27/06/2010, 07:57

http://www.e-racing.gr/index.php?target=products&product_id=1278

78 Ευρώ Μόλις την παρήγγειλα, 86 με τα μεταφορικά

the_phantom_boy
27/06/2010, 16:50
Την ζελατίνα της Yamaha για το naked μοντέλο... που μπορώ να την βρω?!?!
Έχω φάει το internet... αλλά μόνο ζελατίνες για τα diversion βρίσκω!

CIRUS
27/06/2010, 18:31
Την ζελατίνα της Yamaha για το naked μοντέλο... που μπορώ να την βρω?!?!
Έχω φάει το internet... αλλά μόνο ζελατίνες για τα diversion βρίσκω!

http://www.motomag.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3756&Itemid=35

αυτή στη φώτο είναι της PUIG

την έχει στο www.xikis.gr

the_phantom_boy
27/06/2010, 18:59
Αυτή είναι η μόνη ζελατίνα για xj6 naked?
Έχω την εντύπωση πως έχω δει μια άσπρη (στο χρώμα της μηχανής), αλλά δεν μπορώ να ξαναβρώ την εικόνα!

CIRUS
28/06/2010, 04:42
Αυτή είναι η μόνη ζελατίνα για xj6 naked?
Έχω την εντύπωση πως έχω δει μια άσπρη (στο χρώμα της μηχανής), αλλά δεν μπορώ να ξαναβρώ την εικόνα!

σίγουρα δεν είναι η μόνη και η άσπρη υπάρχει και άλλες ακόμα. Σε συνεργείο YAMAHA μπορείς να παραγγείλεις όποια ζελατίνα της YAMAHA θέλεις και να σου πούνε και τιμή. Υπάρχουν και οι aftermarket όπως αυτή που σου έδειξα πιο πάνω που μπορείς να βρεις σε μαγαζιά ή στο internet

the_phantom_boy
28/06/2010, 13:52
Μήπως έχεις καμία σελίδα απο την original της Yamaha (ότι χρώμα να ναι), ή μόνο σε κατάστημα αν παω??
Απλά θέλω να την δω πως δείχνει...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως...!

CIRUS
29/06/2010, 06:26
Μήπως έχεις καμία σελίδα απο την original της Yamaha (ότι χρώμα να ναι), ή μόνο σε κατάστημα αν παω??
Απλά θέλω να την δω πως δείχνει...

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες πάντως...!

εδώ μπορείς να δεις την άσπρη:
http://www.yamaha-motor.eu/accessories/acc_overview.jsp#M01/XJS1/XJ6N///2010

CIRUS
29/06/2010, 06:33
φωτό

202638

Chris K.
29/06/2010, 12:58
Τςςς! Κουκλί το κάνει, μπορώ να πω! :eek:

skamman
20/07/2010, 18:27
έβαλα βάση και μπαγκαζιερα αλλα τελικά το μετάνιωσα. Πωλείται λοιπόν η αυθεντικη βάση για την μπαγκαζιερα της Yamaha. τιμή 90?.
τηλ 6947605864

bizeli
28/07/2010, 15:17
Έχω diversion το μαύρο. Έχει κάποιος να μου προτείνει full face κράνος 250-300 ? σχετικά ελαφρύ και να φοριούνται και γυαλιά;

Chris K.
28/07/2010, 18:17
Έχω diversion το μαύρο. Έχει κάποιος να μου προτείνει full face κράνος 250-300 ? σχετικά ελαφρύ και να φοριούνται και γυαλιά;

http://www.shark-helmets.com/ - Πραγματικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, ιδιαίτερα σαν απόδοση τιμής/ποιότητας. Λέω σύντομα το 2ο κρανάκι μου να είναι Shark, συγκεκριμένα μοντέλο RSi. Ρίξε μια ματιά ;)

zevlakof
31/07/2010, 17:35
εχω βαλει καινουργεια εξατμειση και θελω να πειτε την γνωμη σας

205299

zevlakof
31/07/2010, 17:38
μια ακομη φωτο

205300

CIRUS
01/08/2010, 16:17
καλορίζικη, beautifull αν και θα ήταν πιο ωραία να την ακούγαμε κιόλας:beer: :beer: :beer:

για πε και πόσο πήγε και από που αν επιτρέπεται:wave2:

Mokilock
02/08/2010, 05:09
Πολύ ωραία zevlakof!!! Καλορίζικη!!! Πέρα από τον ήχο, έχεις δει διαφορά στην απόδοση?

koukouroukos
02/08/2010, 16:33
Το XJ6 Diversion 09-10 σε ποια χώρα κατασκευάζατε ? Έρχεται από Ιαπωνία ?

zevlakof
02/08/2010, 17:20
Η AROOW ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ. ΜΕ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΤΟ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΑΣΩ ΗΧΟ. ΚΟΣΤΙΣΕ 700 ΕΥRO ΑΠΟ ΤΟ ebay

Mokilock
06/08/2010, 07:16
Φίλε Zevlakof την εργοστασιακή εξάτμιση τι την έκανες, την πούλησες ή έμεινε στο ράφι. Επειδή σκέπτομαι και εγώ να την αλλάξω… ξέρει κανείς κανένα μαγαζί που να τις παίρνει ή πάει για e-bay?

zevlakof
06/08/2010, 08:32
δεν το εχω ψαξει καθουλου αν υπαρχει μαγαζι, προς το παρον ειναι στο ραφι.