PDA

View Full Version : Yamaha XJ6 (Diversion naked) - Γνωμες;

Σελίδες : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

alexojohn
03/06/2014, 18:12
μετα απο πολυ καιρο ψαξιματος εβαλα καγκελα στο diversion πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες?

giovani64
10/06/2014, 21:20
μετα απο πολυ καιρο ψαξιματος εβαλα καγκελα στο diversion πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες?

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=25885&s=

harris_x
10/06/2014, 21:54

Δες εδώ καλύτερα: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=129391

NOOK
25/06/2014, 19:56
319033

naturalboy
25/06/2014, 22:40
Nook πολύ ωραίο ! την εξάτμιση απο πού και πόσο??

naturalboy
25/06/2014, 22:45
319056

Μία φώτο και απο εμένα με τους καινούργιους αποστάτες και είμαστε έτοιμοι για ταξιδάκι!

giovani64
26/06/2014, 01:37
319056

Μία φώτο και απο εμένα με τους καινούργιους αποστάτες και είμαστε έτοιμοι για ταξιδάκι!

ωραιοι οι αποστατες. ποσα εκατοστα σηκωθηκε το τιμονι? τι ειναι αυτο πανω στο κοντερ? :confused::confused:

naturalboy
27/06/2014, 09:22
50χιλ.. σηκώθηκε αλλα μπορείς να το κάνεις μπρός-πίσω οπως θέλεις... αν και εμπρός δεν εχει και πολύ περιθώριο η μοτο μας γιατι βρίσκει μετά στους καθρέπτες.Αυτο στο κοντέρ είναι μια απλή βάση για κινητό αλλα μετά δεν βλέπεις το στροφόμετρο;)

naturalboy
08/07/2014, 15:55
Να ρωτήσω κάτι μπάς και το έκανε κανεις?? Ρύθμισμα βαλβίδων έκανε κανείς?? και στα πόσα χιλ?? γιατι το manual λεει για 20000 και νομίζω είναι πολύ λίγα..επίσης εάν ξέρει κανείς πόσο πρέπει ναι είναι το διάκενο, Αυτά!:)

giovani64
10/07/2014, 22:39
Να ρωτήσω κάτι μπάς και το έκανε κανεις?? Ρύθμισμα βαλβίδων έκανε κανείς?? και στα πόσα χιλ?? γιατι το manual λεει για 20000 και νομίζω είναι πολύ λίγα..επίσης εάν ξέρει κανείς πόσο πρέπει ναι είναι το διάκενο, Αυτά!:)

τα 20.000 χλμ ειναι λιγα. εγω ηξερα για 40.000 χλμ. εχω περιπου 29.000 και δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο.:dizzy:

alexojohn
12/07/2014, 12:25
50χιλ.. σηκώθηκε αλλα μπορείς να το κάνεις μπρός-πίσω οπως θέλεις... αν και εμπρός δεν εχει και πολύ περιθώριο η μοτο μας γιατι βρίσκει μετά στους καθρέπτες.Αυτο στο κοντέρ είναι μια απλή βάση για κινητό αλλα μετά δεν βλέπεις το στροφόμετρο;)

το τιμονι βρίσκει οταν το κοβεις τελείως δεξια η αριστερα?

naturalboy
12/07/2014, 23:22
Στο τέρμα δεξιά βρίσκει λίγο ο συμπλέκτης στον κα8ρέπτη αλλα τον αλλάζεις θέση αν θες... μπορείς π.χ να κατεβάσεις λίγο τον συμπλέκτη προς τα κάτω.. η κουνήσεις το τιμόνι.. κτλ. το προβλημα ήταν στο σωλήνακι των φρένων το οποίο έφτανε οριακά αλλα λύθηκε και αυτό με το ξεβιδώσω έναν σφυχτήρα που βρίσκεται πάνω απο την κόρνακαι βάζοντας στη θέση του ένα δεματικό , δεν είχα κάποιο πρόβλημα και σκέψου οτι πριν 5 μέρες γύρισα απο το παρ8ενικό ταξίδι που έκανα με αυτή την μότο στην ευρώπη 3200 χιλ σε 6 μέρες και τελικά αντέχει μια χαρά και με κατανάλωση αρκετά καλή..

naturalboy
13/07/2014, 19:23
Παιδιά βάζετε καμιά εικόνα κτλ με extra που έχετε βάλει να πάρουμε καμια ιδέα μόνο του giovani εχω δει!

alexojohn
14/07/2014, 10:45
τι ελαστικα φορατε? θελω να κανω αλλαγη και δεν ξερω τι να βαλλω

giovani64
14/07/2014, 19:09
τι ελαστικα φορατε? θελω να κανω αλλαγη και δεν ξερω τι να βαλλω

MICHELIN Pilot Road 3. τα εβαλα περσι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. απιστευτα στο βρεγμενο και πολυ καλα στο στεγνο. τα πηρα με εκπτωση 275 ευρω.

alexojohn
15/07/2014, 00:35
τα ελαστικα ειναι κατασκευης αρχες 2010 μπορει να μην εχουν φαγωθει αλλα δεν νομιζω να τα φαω και ποτε

naturalboy
17/07/2014, 16:02
τα ελαστικα ειναι κατασκευης αρχες 2010 μπορει να μην εχουν φαγωθει αλλα δεν νομιζω να τα φαω και ποτε
Έτσι είναι και εμένα του 10 είναι παρόλο που το πήρα καλοκαίρι του 12,
Michelen είχα βάλει τα anake στο vstrom που είχα και ήταν πάρα πολυ καλα οπότε πιστεύω το ίδιο να είναι και τα pilot που λέει και ο giovani...

alexojohn
19/07/2014, 14:05
ρωτησα καποιον και μου ειπε να βαλω ελαστικα κατηγοριας sport πχ pilot power αντι pilot road.

giovani64
21/07/2014, 00:07
ρωτησα καποιον και μου ειπε να βαλω ελαστικα κατηγοριας sport πχ pilot power αντι pilot road.
τα pilot power ειναι για σπορ οδηγηση και θα σου κρατησουν λιγοτερα χλμ. αρα εσυ αποφασιζεις ξεροντας ο ιδιος τον τροπο που οδηγεις.

naturalboy
26/07/2014, 18:40
Λοιπόν, η αγορά σαμαριών φαντάζει μονόδρομος τελικά αν και δεν ήθελα να βάλω σε αυτήν τη μηχανή! έχετε να προτείνεται τπτ σε λογικές τιμές κάτι που να εχετε δοκιμάσει κτλλ... θα επέλεγα πλαστικές βαλίτσες πλαινές αλλά βλέπω ότι οι βάσεις είναι πανάκριβες οπότε...!!

schifahrengr
06/08/2014, 14:13
Καλησπερα σε ολους!! Μετα απο 14 ημερες αδειας και διανυσης 2100km με το diversion μου, θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου για οποιον επιδοξο αναβάτη θελησει να κανει αντιστοιχη εκδρομούλα!
Η διαδρομη που εγινε: Αρχικα Αθηνα-Θεσσαλονικη, επειτα Θεσσαλονικη - γυρως 1ου ποδιου χαλκιδικης , διαμονη στην Ν. Σκιώνη , επειτα συνέχεια ταξιδιού στο 3ο πόδι χαλκιδικης οπου οι διαδρομες ηταν εκπληκτικες (Ιερισσο Ν. Ροδα - Ουρανουπολη) και τελος επιστροφη απο Θεσσαλονικη-Αθήνα.
Σχετικα με την διαδρομη Αθηνα-Θεσσαλονικη... Εχοντας φορεσει το ψηλο φερινγκ με την μπαγαζιερα γεματη, ενα tank pad φορτωμενο, μια μεγαλη τσάντα πλάτης και με δικο μου σωματικο βάρος στα 80kg ξεκινησα ξημερωματα προκειμενου να γλυτωσω την ζεστη. Συνολικα για την αρχικη αποσταση ο μεσος όρος ταχυτητας μου ηταν περιπου στα 140km/h , Μετά την Λαμία δοκίμασα τις τελικες την μο/τας και ειδα οτι παρολο το βάρος που είχα εφτασα στα 210 km/h ανετα και μαλιστα η μηχανη ηταν πολυ σταθερη και απροβληματιστη πραγμα που μου αρεσε πολυ. Τα καύσιμα που μου κόστισε η διανυση της διαδρομης ηταν περιπού στα 50-60 ευρω.Τα διόδια εχουν αυξηθει τραγικα, οπως το υπολογισα μονο το πηγαινε μου βγηκε 21 ευρω (δεν επιχειρησα να κανω την γνωστο περασμα μπαρας γιατι παρατηρησα οτι σχεδων σε καθε διοδια υπηρχαν "γκαβατζομενα" περιπολικα.). Επισης παρατήρησα οτι όταν η ταχύητα ειναι σταθερα στα 120km/h με 6η ταχύτητα η μηχανη καιει παρα πολυ λιγο, πιστευω οτι μπορει να ειναι και λιγοτερο απο 5λιτρα στα 100.
Το μόνο που με χάλασε πολυ ειναι οι κραδασμοι στο δεξί χέρι λες και οδηγω μονοκυλινδρο. Να πω οτι δεν ειναι η πρωτη μου μηχανη ουτε σφιγκω το τιμόνι. Δεν ξερω αν αντιμετωπίζουν αλλοι το ιδιο προβλημα αλλα μετα απο 30 λεπτα οδηγησης το χερι μουδιαζε δραματικα πραγμα που ειναι ενοχλητικο εκνευριστικο αφορμη για συνεχεις στασεις αλλα και επικινδυνο λογο του οτι δεν νιωθεις την μανετα του φρενου!!!!!
Γενικα περα των κραδασμων του χεριου δεν με προβληματισε καθολου και το ταξίδι μου ηταν πολύ ευχάριστο!!!
Να δύο φωτογραφιες απο το ταξιδάκι μου!
321206 321207

giovani64
06/08/2014, 14:47
οι κραδασμοι που αναφερεις υπαρχουν μονο μεταξυ 6.500 και 7.000 στροφων. δλδ κοντα στα 120 χλμ την ωρα. σε αλλες στροφες δεν θα σε ενοχλει καθολου. και γω εκανα φετος τον γυρο της πελοποννησου ξεκινωντας απο σερρες με πολυ περισσοτερα πραγματα και με συνεπιβατη και με εβγαλε ασπροπροσωπο.
321208

alexojohn
06/08/2014, 15:10
οι κραδασμοι που αναφερεις υπαρχουν μονο μεταξυ 6.500 και 7.000 στροφων. δλδ κοντα στα 120 χλμ την ωρα. σε αλλες στροφες δεν θα σε ενοχλει καθολου. και γω εκανα φετος τον γυρο της πελοποννησου ξεκινωντας απο σερρες με πολυ περισσοτερα πραγματα και με συνεπιβατη και με εβγαλε ασπροπροσωπο.
321208

ωραια η σελα. ποσο σου κόστισε?

alexojohn
06/08/2014, 15:47
321213

321214

321215

giovani64
06/08/2014, 16:34
ωραια η σελα. ποσο σου κόστισε?
η σελα μου κοστισε 180 ευρω + τα μεταφορικα. την εκανα στη θεσ/νικη στον τονι μπατζιο

alex14
06/08/2014, 17:11
Σχετικα με τους κραδασμους να ελενξεις και την κατασταση αλυσιδας/γραναζιων. Εαν ειναι στα τελευταια τους συνηθως βγαζουν κραδασμους.

tsopanoskylo
06/08/2014, 19:49
321208
Σελάααααρα! :eyepop:

giovani64
07/08/2014, 00:48
[QUOTE=alex14;2496805]Σχετικα με τους κραδασμους να ελενξεις και την κατασταση αλυσιδας/γραναζιων. Εαν ειναι στα τελευταια τους συνηθως βγαζουν κραδασμους.[/Q
ειναι κραδασμοι υψηλης συχνοτητας. αν λεγεται καπως αλλιως ας με διορθωσει καποιος. αυτου του ειδους οι κραδασμοι ειναι συνηθως απο τετρακυλινδρα μοτερ.

schifahrengr
10/08/2014, 16:09
Καλησπερα παιδια! να κανω μια ερώτηση αν ξερει κανεις? Υπαρχει περίπτωση να μπουν τα πλαινα πλαστικα (μάγουλα) απο το diversion f στο diversion?? , γνωριζεται το κοστος??

giovani64
10/08/2014, 16:59
Καλησπερα παιδια! να κανω μια ερώτηση αν ξερει κανεις? Υπαρχει περίπτωση να μπουν τα πλαινα πλαστικα (μάγουλα) απο το diversion f στο diversion?? , γνωριζεται το κοστος??
321562

[ATTACH=CONFIG]321563[/ATοπως βλεπεις οι διαφορες ειναι μεγαλες. θα χρειαστει πολυ πατεντα για να υα βαλεις. εγω ειχα παραγγειλει ζελατινα απο το F για το δικο μου και δεν ταιριαζε καθολου.

alexojohn
13/08/2014, 10:08
χθες πηγα πατρα λευκαδα αυθημερον. χαρικα τον δρομο γιατι εχουν βαλει σε αρκετα σημεια. οχι οτι βρικε το γονατο στις στροφες... εχω μια απορια. το αριστερο μερος βγαζει πιο πολυ ζεστη ή ειναι η ιδεα μου; φορουσα παντελονι μηχανης αλλα η γαμπα μου η αριστερη ετρωγε πολυ ζεστη.

opeth
14/08/2014, 11:10
παρε μτ07

schifahrengr
14/08/2014, 15:53
321562

[ATTACH=CONFIG]321563[/ATοπως βλεπεις οι διαφορες ειναι μεγαλες. θα χρειαστει πολυ πατεντα για να υα βαλεις. εγω ειχα παραγγειλει ζελατινα απο το F για το δικο μου και δεν ταιριαζε καθολου.

ok φίλε μου σε ευχαριστω για το post , απλα ειπα να κανω μια αλλαγη γιατι και το f μου αρεσει πολυ! θα ρωτησω και στην yamaha να δω τι θα μου πουνε και θα σου πω να ξερεις!! λεω να βαλω και καμια εξατμισουλα τωρα χειροποιητη γιατι οι επωνυμες ειναι και πανακριβες!

naturalboy
20/08/2014, 14:39
ok φίλε μου σε ευχαριστω για το post , απλα ειπα να κανω μια αλλαγη γιατι και το f μου αρεσει πολυ! θα ρωτησω και στην yamaha να δω τι θα μου πουνε και θα σου πω να ξερεις!! λεω να βαλω και καμια εξατμισουλα τωρα χειροποιητη γιατι οι επωνυμες ειναι και πανακριβες!

Εξάτμιση recetech τελικό 180 euro μου είχαν πει στο τηλ! Αλλα δεν την στέλνει πρέπει να Πάς εκεί.

the_phantom_boy
28/08/2014, 12:49
Έχει βάλεις κανείς αυτά:
322359

...με 42αρα Kappa, σε γυμνό XJ6? Πως δείχνει?

Υ.Γ.
Και... υπάρχει κανείς που να μην χρειάζετε τα μπράτσα/πιατάκι του?

alexojohn
31/08/2014, 20:08
δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο πρεπει να τα βαλεις. εκτος αν βαλεις κατι σαν του giovani64

nomas
02/09/2014, 18:36
καλησπερα σε ολους εχει βαλει καποιος αλλη σελα θα προτιμουσα καποια με gel ξερετε κανεναν καλο μαστορα για αθηνα?

nomas
03/09/2014, 14:29
η σελα μου κοστισε 180 ευρω + τα μεταφορικα. την εκανα στη θεσ/νικη στον τονι μπατζιο

εχεις δει διαφορα? ειναι με gel? απο θεμα φινιρισματος εκανε καλη δουλεια γιατι εχω δει ασχημες δουλειες κυριως στις ραφες

giovani64
03/09/2014, 15:45
εχεις δει διαφορα? ειναι με gel? απο θεμα φινιρισματος εκανε καλη δουλεια γιατι εχω δει ασχημες δουλειες κυριως στις ραφες
ειναι με gel. εχει διαφορα αλλα οχι τοση οσο περιμενα. απο θεμα φινιρισματος ειναι αψογη. οι ραφες τελειες. πιο καλη απο εργοστασιακη.

nomas
04/09/2014, 18:07
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μπηκα και στο site του την εχει και φωτο την δικια σου καλη δουλεια φαινεται να κανει θα το ψαξω και αθηνα και θα δω

notakos600
15/12/2014, 08:47
Έχει αγοράσει κανείς το κλειδί για να βγει το φίλτρο λαδιού;
Κάνει το απλό κλειδί αλλαγής φίλτρου λαδιού;

schifahrengr
16/12/2014, 15:50
καλησπερα σε ολους!!! υπαρχει καποιος που να εχει δοκιμασει μπουζι ιριδιου στην μηχανη του? πλησιαζει το service και σκεφτομαι να παρω τα ngk γιατι απο οτι λενε εχουν καλυτερη αποδοση στον κινητα .. εχει βαλει κανεις στο yamaha του ειδε διαφορες σε σχεση με τα μαμα?

nathair
16/12/2014, 16:11
Μη περιμένεις να διαπιστώσεις οποιαδήποτε διαφορά από μπουζί ιριδίου...

schifahrengr
16/12/2014, 17:36
Ευχαριστω για την γρηγορη απανταντηση!! δηλαδη τα χεις δοκιμασει και δεν ειδες καμια διαφορα ε? εχουν και διαφορα στην τιμη τα ατιμα κοντα 2,5 φορες παραπανω απο τα απλα κοστιζουν..

nathair
16/12/2014, 19:26
Οχι, δε τα δοκίμασα, αλλά είμαι σίγουρος πως όποια διαφορά στην απόδοση θα είναι τόσο μικρή που αν την καταλάβεις, μάλλον ψυχολογικό θα είναι. Ειδικά σε ένα μηχανάκι χαμηλών επιδόσεων όπως το δικό μας...

notakos600
16/12/2014, 20:52
Φιλτρόκλειδο έχει αγοράσει κανείς τελικά ή φοβάστε μην χαλάσετε το μανικιούρ;

naturalboy
17/01/2015, 23:56
Όχι δεν έχω αγοράσει την τελευταία φορά που το έβγαλα το έβγαλα με κατσαβίδι πατέντα .. πρέπει να αγοράσω και εγώ!!

alexojohn
06/04/2015, 17:35
μπηκαν πλαινες βασεις και βαλιτσες kappa k33n 333677

naturalboy
21/07/2015, 21:02
Πολύ ωραίες οι βαλίτσες με για με γιά!!!!

giovani64
22/07/2015, 01:05
μπηκαν πλαινες βασεις και βαλιτσες kappa k33n 333677

ωραιες οι βαλιτσες αλλα για δες μηπως δεν εχει ο συνεπιβατης χωρο για να παταει. εγω εβαλα τις givi 41l KAI EIXA TERASTIO PROBLHMA. TO ELYSA ME PATENTA

doctoras
22/07/2015, 08:32
κανένα πρόβλημα τις Κ33 της συνιστά η kappa(για το συγκεκριμένο μοτοσακό) και η givi της v35, εσύ για πατέντα πήγαινες επιλέγοντας αυτες που εχεις και δε το ξερες

τον κουβα πίσω (topcase) αφαιρέστε τον το μηχανάκι εχει μικρό μήκος με αποτέλεσμα να βγαίνει πολύ εκτός σασί ελαφρύνοντας το εμπρόσθιο τμήμα, με τις 2 πλαινές και μια σχΑΡΑ για κάποια ακανόνιστα αντικείμενα ειναι μούρλια δε χρειάζεται παραπάνω + ενα τανκμπαγκ

CIRUS
22/07/2015, 09:31
Εγώ προτίμησα πλαινές σιδερένιες βάσεις συνδιασμένες με σαμάρια colori

Αρτι αφιχθείς φέτος στην Ηρακλειά :) Αχ τέλιωσαν και φέτος οι διακοπούλες μου.

Ναι ρε!!! ήθελα και ξαπλώστρα μαζί :lol:

338766

alexojohn
22/07/2015, 10:18
ο συνεπιβατης παταει κανονικα απο φτερνα μεχρι το μέσο του ποδιού. την βαλιτσα πισω την έχω για να βαζω το κρανος η το μπουφάν οταν σταματαω δεν ειναι για μεγαλο βαρος γιατι σε λακουβες καταπονητε η βάση και τα μπρατσα της σχάρας. σε ταξιδι δεν το γεμιζεις βαζεις τίποτα παπούτσια για να έχεις μικρό βάρος.

notakos600
31/07/2015, 09:44
339081

339082

339083

Μετά τη βολτούλα τη πρωινή.

alexojohn
31/07/2015, 15:13
εγω εχω βαλλει αλλα καγκελα. ακομα τα ιδια λάστιχα? τι ετος παραγωγης εχουν?

notakos600
31/07/2015, 15:15
εγω εχω βαλλει αλλα καγκελα. ακομα τα ιδια λάστιχα? τι ετος παραγωγης εχουν?

Έχεις βάλει της sw motech?
Τα λάστιχα θα αλλαχθούν την άλλη εβδομάδα.

alexojohn
31/07/2015, 16:45
Έχεις βάλει της sw motech?
Τα λάστιχα θα αλλαχθούν την άλλη εβδομάδα.

ναι της sw motech δεν μπορουσα να ξερω μεσα απο φωτογραφιες πως θα δειχνουν στην μηχανη και βεβαια τι βαθμο προστασιας θα εχουν απλα επέλεξα αυτα. απο λαστηχα τι σκέφτεσαι να βαλεις?

notakos600
31/07/2015, 16:49
Θα κοιτάξω τι έβαλαν τα παιδιά του φόρουμ στα δικά τους και θα κινηθώ ανάλογα.
Κάγκελα και διπλό σταντ είναι της yamaha.

alexojohn
31/07/2015, 17:03
λαστηχα εχω βαλει τα pilot road 4 κεντρικο σταντ ειχε απο την μανα του εμενα

doctoras
31/07/2015, 17:26
notakos καλορίζικος!! μούρλια είναι!

notakos600
31/07/2015, 17:33
notakos καλορίζικος!! μούρλια είναι!

Να 'σαι καλά και πάντα όρθιοι!

alexojohn
13/09/2015, 12:39
μετά απο διακοπές σε Κεφαλλονιά και Λευκάδα έχω να δηλώσω πως όλα ήταν μια χαρά. αντιμετώπισα ένα θέμα με τις βάσεις για τις πλαϊνές βαλίτσες της givi plxr. οι βάσεις κουμπώνουν με ένα ειδικό σύστημα σε μόνιμες βάσεις πάνω στην μηχανή για να μπορείς να τις αφαιρείς όταν θες και δεν τις χρειάζεσαι. στην δεξιά πλευρά όπως καβαλάμε εκεί που είναι το πίσω φρένο δηλαδή γίνεται το εξής. η ανάρτηση κατεβαίνει τόσο μέχρι το σημείο κάτω πρόσδεσης της πλαϊνής βάσης να φτάνει μέχρι την δαγκάνα του πίσω φρένου. επειδή ο πείρος της βάσης είναι στην ίδια ευθεία με την δαγκάνα την γδέρνει και την τρώει. αυτό αντιμετώπισα και το μόνο που έκανα ήταν να μην ξεκουμπώσω εκείνο το σημείο της βάσης για να μην ακουμπά ο πείρος. θα πάω συνεργείο να δω αν θα υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να αντικαταστήσω την δαγκάνα όσο για την βάση δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω μέχρι ώρας.
να πω ότι η ανάρτηση ήταν στην κλίμακα 6.

tsopanoskylo
05/10/2015, 13:35
Ρε παιδιά, όλα καλά, αλλά η ζωή μου θα ήταν ευκολότερη με ψηφιακή ένδειξη της ταχύτητας που έχω στο κιβώτιο. Το έχετε κάνει, και με τι ποσοστό επιτυχίας - κόστος;

DFL
05/10/2015, 21:20
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά..Εδώ και περίπου 4 μήνες έχω κάνει την αγορά του Diversion F. Μπορώ να πω ότι έχω σχηματίσει μια πολύ καλή εντύπωση για την μηχανή! Μπορεί βέβαια να φταίει ότι ειναι η πρώτη μου αλλά σε γενικές γραμμές μόλις έκανα το τεστ drive κούμπωσα πολύ καλά πάνω της σε σχέση με άλλες! Έχω την εξής ερώτηση..Όσο αφορά το πίσω αμορτισέρ υπάρχει κάποια σημείωση για το πότε γίνεται συντήρηση? Ή μήπως δεν υπάρχει συντήρηση και απλά πάει αντικατάσταση μετά απο κάποια συγκεκριμένα χλμ?Μπορεί απλά να αλλαχτεί το ελατήριο και να υπάρχει καλύτερη αποδοση ή ειναι fix και δεν παίρνει βελτίωση?η μηχανή αυτη την στιγμή ειναι στα 34000χλμ..μπορεί η ερώτηση να ειναι λιγο κουλή αλλά δεν το γνωρίζω επι του θέματος!

doctoras
05/10/2015, 21:51
Καλορίζικος καλόταξιδος! Εαν ειναι η πρώτη σου εμπειρία κανε λιγο υπομονή για να μάθεις όλο και περισσοτερα για την μηχανή σου με την εξοικείωση πανω της.
Το αμορτισέρ πισω δεν ειναι φοβερής ποιότητας ειναι ομως ασφαλές και σε αυτά τα χιλιόμετρα δε τίθεται θεμα αντικατάστασης του, ενα επίσης χαρακτηριστικό ειναι οτι δεν εχει μοχλικο που καθιστά ακομη πιο προσεκτικό το πέρασμα απο λακούβες για να μη έχεις κοπανηματα στη μεση
Το αμορτισέρ νομίζω δε ειναι επισκευασιμο οταν θα ερθει η ωρα του θα πας για αντικατάσταση με κάποιο αφτερ μαζι με ενα σετ ελατήρια για το πιρούνι και θα εισαι πιο άνετος
Ομως το κόστος ειναι απο υψηλό έως πολυ υψηλό γι'αυτο προς το παρόν οδηγά με περιςςπτερη προσοχή και απέφευγε με στοργικό τροπο τις λακούβες

lykourgi
05/10/2015, 22:14
Όσο αφορά το πίσω αμορτισέρ υπάρχει κάποια σημείωση για το πότε γίνεται συντήρηση? Ή μήπως δεν υπάρχει συντήρηση και απλά πάει αντικατάσταση μετά απο κάποια συγκεκριμένα χλμ?Μπορεί απλά να αλλαχτεί το ελατήριο και να υπάρχει καλύτερη αποδοση ή ειναι fix και δεν παίρνει βελτίωση?

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απαίτηση συντήρησης, βάσει χλμ ή χρόνου.
Γενικά η γιαμάχα δεν βάζει καλές αναρτήσεις στις μοτοσυκλέτες της, αλλά η αλήθεια είναι ότι αντέχουν αρκετά χλμ. Δηλ. δύσκολα θα φτάσει να θέλει νέο ελατήριο ή να πετάξει λάδια.

Αν όμως γίνει αυτό ή αποφασίσεις πως θέλεις κάποια βελτίωση, υπάρχουν εξειδικευμένα συνεργεία αναρτήσεων που επεμβαίνουν ακόμη και σε σφραγισμένα αμορτισέρ (όχι σε όλα).
Μπορείς να αλλάξεις ελατήριο ή και λάδια και να έχεις μία αισθητή βελτίωση σε σχέση με πριν.
Αλλιώς πας σε καινούργιο άφτερ-μάρκετ αμορτισέρ, με θεαματική διαφορά (συνήθως).

DFL
05/10/2015, 22:17
Φιλε μου καταρχή ευχαριστώ για το καλοτάξιδος - καλορίζικος και για την άμεση απάντηση :) ! Όντως τις λακούβες ή τα έντονα σαμαράκια τα καταλαβαίνω αρκετά καλά και τα αποφεύγω όσο γίνεται! Επειδή οπως αναφέρεις δεν είναι και η φοβερή ποιότητα, αυτο επηρεάζει κατα πολύ όσοο αφορά το στρίψιμο της μηχανής δλδ το πλάγιασμα? Πρακτικά η μηχανή στο δρόμο μου εμπνέει εμπιστοσύνη και στο στρίψιμο ακόμα νιώθω οτι γατζώνει καλά στο δρομο παρόλου που τα λάστιχα δεν ειναι ολοκαινούργια (M3 metzeler περίπου χρόνου) απλά έχω τον ενδοιασμό και με έχει επηρεάσει το γεγονός οτι δεν ειναι τόσο καλή η ποιότητα του αμορτισέρ..σαφώς να μπω στην διαδικασιά να δώσω ένα κάρο λεφτά δεν παίζει αλλά συζήτηση να γίνεται για να μαθαίνω! Σε πρώτη φάση επειδή την πήρα και μεταχειρισμένη σκέφτομαι να πάω να αλλάξω λάδια στις μπροστινές γτ δεν ξέρω και τι χρήση έχει γίνει μέχρι τώρα ή στη χειρότερη θα περιμένω στο μεγάλο στα 40000χλμ..

DFL
05/10/2015, 22:20
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απαίτηση συντήρησης, βάσει χλμ ή χρόνου.
Γενικά η γιαμάχα δεν βάζει καλές αναρτήσεις στις μοτοσυκλέτες της, αλλά η αλήθεια είναι ότι αντέχουν αρκετά χλμ. Δηλ. δύσκολα θα φτάσει να θέλει νέο ελατήριο ή να πετάξει λάδια.

Αν όμως γίνει αυτό ή αποφασίσεις πως θέλεις κάποια βελτίωση, υπάρχουν εξειδικευμένα συνεργεία αναρτήσεων που επεμβαίνουν ακόμη και σε σφραγισμένα αμορτισέρ (όχι σε όλα).
Μπορείς να αλλάξεις ελατήριο ή και λάδια και να έχεις μία αισθητή βελτίωση σε σχέση με πριν.
Αλλιώς πας σε καινούργιο άφτερ-μάρκετ αμορτισέρ, με θεαματική διαφορά (συνήθως).

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες..η αλήθεια ειναι οτι το αφτερ μάρκετ τουλάχιστον στο κομμάτι αυτό του αμορτισέρ πρέπει όντως να έχει αισθητή διαφορά..

tsopanoskylo
23/10/2015, 13:22
Πως σας φαίνεται; Εγώ ενθουσιάστηκα μιας και δεν φανταζόμουν οτι αυτό το αποτέλεσμα είναι εφικτό.Η μηχανή δείχνει ανανεωμένη απο τότε, μιάς και το χταπόδι το έχουμε φάτσα-φόρα...
343353 343354 343355

ptc
23/10/2015, 14:51
Πως σας φαίνεται; Εγώ ενθουσιάστηκα μιας και δεν φανταζόμουν οτι αυτό το αποτέλεσμα είναι εφικτό.Η μηχανή δείχνει ανανεωμένη απο τότε, μιάς και το χταπόδι το έχουμε φάτσα-φόρα...

Φοβερο αποτελεσμα! :eek: Για πες μας λιγο για τα προϊοντα αυτα. Τροπος εφαρμογης, τιμη, δυσκολια χρησης;

alexojohn
23/10/2015, 18:33
το αποτέλεσμα θα κρατήσει? παιδια απο tankbag τι εχετε?

tsopanoskylo
24/10/2015, 20:20
Η όλη διαδικασία πηρε 10 με 15 λεπτά το κάθε πλοκάμι, ήταν ευκολη σε σχέση με οτι αλλο εχω δει και το τελικό γυάλισμα εγινε με γυαλιστικό τροχό. Τα προιοντα ειναι απο Αγγλία και την δουλειά την εκανε φίλος μου επαγγελματίας (Car Day για οσους ειναι Φθιώτιδα εχει και fb).
Και για το Autosol λενε οτι δουλευει καλά αλλα έχει τρίψιμο.

ptc
24/10/2015, 20:25
Η όλη διαδικασία πηρε 10 με 15 λεπτά το κάθε πλοκάμι, ήταν ευκολη σε σχέση με οτι αλλο εχω δει και το τελικό γυάλισμα εγινε με γυαλιστικό τροχό. Τα προιοντα ειναι απο Αγγλία και την δουλειά την εκανε φίλος μου επαγγελματίας (Car Day για οσους ειναι Φθιώτιδα εχει και fb).
Και για το Autosol λενε οτι δουλευει καλά αλλα έχει τρίψιμο.

Thanks για την απαντηση. :beer:

tsopanoskylo
25/10/2015, 14:53
το αποτέλεσμα θα κρατήσει? παιδια απο tankbag τι εχετε?

Q Bag raceline, 12/19 λίτρα, ταιριάζει ομορφα στη μηχανή, δεν εμποδιζει και τα εχει όλα.

DFL
26/10/2015, 18:36
Εξαιρετικό :) !!Όντως φαίνονται έντονα τα χταπόδια και απο μακριά! Το δουλέψες καθόλου το μηχανάκι να ανεβάσει θερμοκρασία να δεις γενικά πως συμπεριφέρεται στο χρώμα?Δηλαδή θα κρατήσει θεωρείς ενα χ διάστημα..άζιξε ο χρόνος για να το κάνεις?

tsopanoskylo
28/10/2015, 16:43
Είναι χρυσό (οπως η ζάντα) ζεστό και προς το ασημι όταν κρυώσει. Σε 2 εκδρομές απο τότε είδα μόνο αυτή την αλλαγή, αλλά η καθαριότητα και η γυαλάδα καλά κρατούν.Θα δείξει ο χρόνος τα υπόλοιπα. Το νερό στη καυτή σωλήνα κάνει τη ζημιά...

notakos600
06/11/2015, 08:25
Όποιος ψάχνει το service manual, είναι το πρώτο στην αναζήτηση:

https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=NVU8VouJB8iI8QeZsrg4&gws_rd=ssl#q=yamaha+fz6r+service+manual

notakos600
12/11/2015, 11:28
Τοποθετήθηκαν σήμερα τα Michelin pilot power 3.
265 ευρώ με τοποθέτηση στο Tyre Shop Περιστερίου.
Καμία σχέση με τα ξύλινα της μάνας του.

panaconic1
19/11/2015, 18:54
Θα συμφωνησω και εγω μαζι σου για τα λάστιχα είναι πολύ καλη επιλογή.
Από θεμα λαδιων τι βαζεται??

notakos600
20/11/2015, 04:57
Θα συμφωνησω και εγω μαζι σου για τα λάστιχα είναι πολύ καλη επιλογή.
Από θεμα λαδιων τι βαζεται??

Εγώ βάζω Motul 5100.

DFL
26/12/2015, 15:44
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!! :) Έχω το F 2009 (μισό fairing) και ψάχνω λύση για να καλύψω το κάτω μέρος με ολοσωμο fairing..σκέφτηκα αρχικά να βάλω το κομμάτι χαμηλά που υπάρχει στο καινούργιο πλεόν μοντέλο αλλά απο τις φωτό νομίζω οτι δεν θα ταιριάζει..το έχετε ψάξει καθόλου..?

giorgos.boun
16/01/2016, 19:17
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα!!!

Εδώ και μια βδομάδα είμαι ευτυχής κατοχος μιας xj6n του ΄12.
Απλά ηθελα να ρωτήσω μιας και την ξέρετε καλύτερα εκτος απο αυτα που μπορώ να δω με το μάτι π.χ. λάστιχα (ειναι 4612 DUNLOP SPORTMAX MUTANT οπότε είναι μάλλον προς στην λήξη τους) υπάρχει κατι που να προσέξω??
Για ζελατίνα μπροστά έχει βάλει κάποιος, κανει έστω και λίγη δουλίτσα και ποιά???
Απο λάστιχα τι προτείνετε?

notakos600
17/01/2016, 04:00
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα!!!

Εδώ και μια βδομάδα είμαι ευτυχής κατοχος μιας xj6n του ΄12.
Απλά ηθελα να ρωτήσω μιας και την ξέρετε καλύτερα εκτος απο αυτα που μπορώ να δω με το μάτι π.χ. λάστιχα (ειναι 4612 DUNLOP SPORTMAX MUTANT οπότε είναι μάλλον προς στην λήξη τους) υπάρχει κατι που να προσέξω??
Για ζελατίνα μπροστά έχει βάλει κάποιος, κανει έστω και λίγη δουλίτσα και ποιά???
Απο λάστιχα τι προτείνετε?

Καλορίζικη και καλοτάξιδη.
Χωρίς ζελατίνα δεν παλεύεται μετά τα 110-120.
Εγω έχω βάλει ζελατίνα της Puig και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Αυτήν εδώ:
http://www.motoraid.eu/puig-new-generation-xj6

giorgos.boun
17/01/2016, 06:16
Σε ευχαριστω παρα πολύ να είσαι καλά και παντα όρθιος.

Και εγώ αυτήν κοιτούσα οπότε την παραγγέλνω.....

Απο λαστιχά εχεις βαλει καποια και εισαι ευχαριστημένος??

notakos600
17/01/2016, 07:06
Κι εσύ να την χαρείς όσο δεν πάει...είναι πολύ καλή μοτοσυκλέτα και τίμια. Τα pilot3 έβαλα κι είναι άψογα!

alexojohn
18/01/2016, 14:24
pilot road 4 εχω βαλει ωραιο λαστιχο. αν και μεταξυ μας οτι καινουργιο να βαλεις σε σχεση με αυτο που εχει θα σου φανει αψογο. επισις αγορασα εναν σακο για την σελα τo kriega US-20, το οποιο βεβαια θα το κανω tank bag με τον αναλογο εξοπλισμο, και μπορω να πω οτι τετοιου ιδους σακοι ειναι πολυ καλοι γιατι παιρνουν οποιο μεγεθος θες. μπορεις να τους συμπιεσεις με τα αναλογα λουρια που εχουν και να μην τις νιωθεις αδεις πανω στην μηχανη.

tsopanoskylo
07/02/2016, 19:05
Pirelli Diablo Rosso 2...Λαστιχάρα, αλλά στα 260-280€ περίπου

tsopanoskylo
07/02/2016, 19:33
Όσοι κάνετε μακρινά ταξίδια άνω των 5 ώρών, ίσως υποφέρετε και σεις απο κούραση, πονάκια κτλ. Καθ' ότι είμαι πιεσμένος χρονικά, οι εκδρομές με την συνεπιβάτιδα είναι χωρίς διανυκτέρευση ή με μάξιμουμ 2 νύχτες στο δρόμο.'Ετσι, σε αναζήτηση τρόπων να ξεκουράσω το βασανισμένο 39 χρονο κορμί μου, είπα να αλλάξω την ψιλολισθηρή και ψιλοσκληρή μαμά-σέλα με μιά χειροποίητη απο επαγγελματία του είδους. Η πρώτη μου προσπάθεια στέφθηκε απο παταγώδη αποτυχία μιας και συνολικά πλήρωσα 50€ αμοιβή+36€ (!) μεταφορικά γιατί είμαι εκτός Αττικής και η σέλα που πήρα ήταν πραγματική νεροτσουλήθρα, και όλο το βάρος μεταφερόταν στα χέρια :mad:. Εμφανισιακά, η βαρεμάρα η ίδια...'Ετσι, όταν συνήρθα οικονομικά, έκανα 2η απόπειρα σε άλλον επαγγελματία απο Αττική και...:eyepop: Θαύμα! Πήρα πίσω ΣΕΛΑρα.Ανάπλαση της θέσης οδήγησης στο πιο όρθιο, φάρδυνε στα καπούλια ενώ έμεινε ίδια στο μπούτι (ως όφειλε), εντελώς αντιολισθητική, με υπερήψωση στη μέση για πιο bucket διαμόρφωση και διαχωρισμό απο τον συνεπιβάτη, που απέκτησε...πολυθρόνα, ενω εμφανισιακά απογείωσε την Diversion. Η πρώτη βόλτα, εντελώς καινούρια αίσθηση και τόσο πιο ξεκούραστη που απορούσα. Αν οι ταξιδιάρηδες το σκεφτήκατε ποτέ, βρείτε έμπειρο μάστορα, δείτε δουλειές του και αν πειστείτε, κάντε το.Δεν πήγε ούτε ευρώ χαμένο.

giorgos.boun
09/02/2016, 17:18
Παιδια μια ερωτηση....

Μερικες φορες δεν μου παιρνει την νεκρα... Δεν μπορω να σας πω ποτε ακριβως αλλα το εχω πετυχει πολλες φορες από πρωτη να μπαινει η δευτερα (με την ιδια ακριβως δυναμη που τραβαω όταν την παιρνει) και τελικα να μην μπαινει ποτε αφου το ανεβοκατεβάσω 2 με 3 φορες αναγκαζοντας με να κρατω τον συμπλεκτη για ολη την διαρκεια.... Εκτος και αν σβυσω τον κινητηρα, τοτε την παορνει για πλακα...

Ξερετε γιατι συμβαινει κατι τετοιο?? Σας εχει τυχει ποτε?? Αν ναι μπορω να κανω κατι?

Μανολης67
09/02/2016, 20:01
Παιδια μια ερωτηση....

Μερικες φορες δεν μου παιρνει την νεκρα... Δεν μπορω να σας πω ποτε ακριβως αλλα το εχω πετυχει πολλες φορες από πρωτη να μπαινει η δευτερα (με την ιδια ακριβως δυναμη που τραβαω όταν την παιρνει) και τελικα να μην μπαινει ποτε αφου το ανεβοκατεβάσω 2 με 3 φορες αναγκαζοντας με να κρατω τον συμπλεκτη για ολη την διαρκεια.... Εκτος και αν σβυσω τον κινητηρα, τοτε την παορνει για πλακα...

Ξερετε γιατι συμβαινει κατι τετοιο?? Σας εχει τυχει ποτε?? Αν ναι μπορω να κανω κατι?

Κανε την ερώτηση σε άλλο θέμα, οχι εδώ
Ποσο καιρό οδηγά μηχανάκι με ταχύτητες? λάδια κοίταξες?

tsopanoskylo
10/02/2016, 11:08
και μένα κάνει κάτι χαζά, απλά πιο σπάνια...το σασμαν δεν είναι το δυνατό σημείο του Diversion, όντως δες το λάδι, στον μηχανικό σου.

notakos600
11/02/2016, 11:14
Εγώ από την αρχή (αγορά καινούριο Ιανουάριος του 2014) του βάζω MOTUL 5100 15W-50 και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, ούτε χαζά, ούτε τίποτα.
Όταν είναι κρύο πάτησε τη μανέτα του συμπλέκτη και γκάζωσέ το με πατημένη τη μανέτα (μέχρι τις 2.000-2.500 στροφές) μερικές φορές, θα μαλακώσει πολύ το κούμπωμα της πρώτης.

alexojohn
21/02/2016, 11:31
Όσοι κάνετε μακρινά ταξίδια άνω των 5 ώρών, ίσως υποφέρετε και σεις απο κούραση, πονάκια κτλ. Καθ' ότι είμαι πιεσμένος χρονικά, οι εκδρομές με την συνεπιβάτιδα είναι χωρίς διανυκτέρευση ή με μάξιμουμ 2 νύχτες στο δρόμο.'Ετσι, σε αναζήτηση τρόπων να ξεκουράσω το βασανισμένο 39 χρονο κορμί μου, είπα να αλλάξω την ψιλολισθηρή και ψιλοσκληρή μαμά-σέλα με μιά χειροποίητη απο επαγγελματία του είδους. Η πρώτη μου προσπάθεια στέφθηκε απο παταγώδη αποτυχία μιας και συνολικά πλήρωσα 50€ αμοιβή+36€ (!) μεταφορικά γιατί είμαι εκτός Αττικής και η σέλα που πήρα ήταν πραγματική νεροτσουλήθρα, και όλο το βάρος μεταφερόταν στα χέρια :mad:. Εμφανισιακά, η βαρεμάρα η ίδια...'Ετσι, όταν συνήρθα οικονομικά, έκανα 2η απόπειρα σε άλλον επαγγελματία απο Αττική και...:eyepop: Θαύμα! Πήρα πίσω ΣΕΛΑρα.Ανάπλαση της θέσης οδήγησης στο πιο όρθιο, φάρδυνε στα καπούλια ενώ έμεινε ίδια στο μπούτι (ως όφειλε), εντελώς αντιολισθητική, με υπερήψωση στη μέση για πιο bucket διαμόρφωση και διαχωρισμό απο τον συνεπιβάτη, που απέκτησε...πολυθρόνα, ενω εμφανισιακά απογείωσε την Diversion. Η πρώτη βόλτα, εντελώς καινούρια αίσθηση και τόσο πιο ξεκούραστη που απορούσα. Αν οι ταξιδιάρηδες το σκεφτήκατε ποτέ, βρείτε έμπειρο μάστορα, δείτε δουλειές του και αν πειστείτε, κάντε το.Δεν πήγε ούτε ευρώ χαμένο.

σε ποιον την εφτιαξες? στειλε μας μια φωτογραφια να την δουμε

notakos600
21/02/2016, 11:41
Λίγη θάλασσα και το κορίτσι μου...

352642

alexojohn
22/02/2016, 12:24
Λίγη θάλασσα και το κορίτσι μου...

352642

οι εντυπώσεις σου από τα λάστιχα σου; μόνογομα δεν είναι; της Michelin

DFL
22/02/2016, 18:54

Οταν βρείς χρόνο κανε μας ενα ποστ με φωτό να δουμε αποτελέσμα και απο οπτικής πλευράς γιατι επι του πρακτέου νομίζω οτι επεισες 100% οτι αξίζει! Ερώτηση τώρα γενικότερα εσεις που έχετε κάνει ταξίδια..Θα κάνω ενα τουρ Κρήτη και θα ειμαι διπλός..Να προτιμήσω σαμάρια πλαινά και αν ναι μέχρι ποσα λίτρα γιατί απο φωτό που κοιτάω πέφτουν κοντά στα πατάκια του συνεπιβάτη και δεν ξέρω κατα ποσο ενοχλούν..ή μήπως εναλλακτικά αξίζει ενα top case μαζί με tank bag..Αααα και κάτι τελευταίο.. :) Εχετε να προτείνετε κάποιο λάστιχο να μπαίνει και σε βατό χωματόδρομο ή το αποκλείουμε αυτο ? Αν οχι τοτε σκέφτομαι για metzeler M7...:rolleyes:

alexojohn
22/02/2016, 23:31
Οταν βρείς χρόνο κανε μας ενα ποστ με φωτό να δουμε αποτελέσμα και απο οπτικής πλευράς γιατι επι του πρακτέου νομίζω οτι επεισες 100% οτι αξίζει! Ερώτηση τώρα γενικότερα εσεις που έχετε κάνει ταξίδια..Θα κάνω ενα τουρ Κρήτη και θα ειμαι διπλός..Να προτιμήσω σαμάρια πλαινά και αν ναι μέχρι ποσα λίτρα γιατί απο φωτό που κοιτάω πέφτουν κοντά στα πατάκια του συνεπιβάτη και δεν ξέρω κατα ποσο ενοχλούν..ή μήπως εναλλακτικά αξίζει ενα top case μαζί με tank bag..Αααα και κάτι τελευταίο.. :) Εχετε να προτείνετε κάποιο λάστιχο να μπαίνει και σε βατό χωματόδρομο ή το αποκλείουμε αυτο ? Αν οχι τοτε σκέφτομαι για metzeler M7...:rolleyes:

λοιπόν, καλοκαίρι πήγα Πάτρα Κεφαλλονιά Λευκάδα και πάλι Πάτρα. με βαλίτσα πίσω και 2 βαλίτσες πλαϊνες με βάσεις plxr της givi. είναι πιο στιβαρή κατασκευή αλλά είχα θέμα με τις βάσεις. μπροστά δεν είχα τανκ μπαγκ και τώρα το χειμώνα πήρα ένα σάκο 20 λίτρα της kriega μαζι με μια βαση που το κάνει tankbag. δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια. μπορείς να δεις και κάτι σαν λουκάνικο που θα μπορούσες να το βάλεις σε σχάρα πίσω. θα δεις και τι ρούχα θα πάρεις. εγώ όλη μέρα γυρνουσα με το μαγιο σε παραλίες σαν λετσος και το βράδυ μόνο ντυνομουν για να βγω. α ο συνεπιβατης σου είναι γυναίκα δεν χρειάζεται να πάρει τουαλέτα γιατι δεν θα την βάλει ποτέ. διακοπές πατε.

notakos600
23/02/2016, 11:30
οι εντυπώσεις σου από τα λάστιχα σου; μόνογομα δεν είναι; της Michelin

Σε σχέση με αυτά που φορούσε από την αγορά της καμία σχέση.
Έπρεπε να τα είχα αλλάξει από τον πρώτο μήνα που την αγόρασα.

tsopanoskylo
23/02/2016, 14:14
352925 352926 352927
απο κοντα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή

tsopanoskylo
23/02/2016, 14:17
και αυτή η σύγκριση τα λέει όλα, για πόνους μέσης, γλύστρημα και πόνους στους καρπούς κτλ. Δείτε πως άλλαξε η γεωμετρία και ο τρόπος που κάθεσαι στη μηχανή
352928